Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Spor"


"Spor"


«Γιρονδίνος» ο Ομπρανιάκ

Posted: 12 Jan 2012 07:18 AM PST

Κάτοικος «Σαμπάν Ντελμάς» θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, καθώς η Μπορντό ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του. Ο διεθνής Πολωνός μέσος αναμένεται να...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αναλαμβάνει τον Άρη ο Μασάδο

Posted: 12 Jan 2012 07:11 AM PST

Ο Μανουέλ Μασάδο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Μίχαελ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη. Οι ιθύνοντες των «κίτρινων», όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα, «A BOLA»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Καλύτερη ελληνική ομάδα για το 2011 ο ΠΑΟΚ

Posted: 12 Jan 2012 07:00 AM PST

Ο ΠΑΟΚ ήταν, σύμφωνα με την Υπηρεσία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου, η καλύτερη ελληνική ομάδα για το 2011. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε στη χρονιά που έφυγε...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σταματούν τις διαπραγματεύσεις με τον Ξενιάδη στην ΑΕΚ

Posted: 12 Jan 2012 06:57 AM PST

Τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Βασίλη Ξενιάδη, για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισαν να βάλουν οι ιθύνοντες της «Ένωσης». Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Βλέπουν Μανωλά Έβερτον, Τζένοα και Μόναχο 1860

Posted: 12 Jan 2012 06:42 AM PST

Eκπρόσωποι των Έβερτον, Τζένοα και Μόναχο 1860 θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση την Ξάνθη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΚ. Τον τελευταίο μήνα μεγάλοι σύλλογοι...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μπάσκετ: Τριήμερο για πρώτη φορά το ALL STAR GAME

Posted: 12 Jan 2012 06:36 AM PST

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ALL STAR GAME του μπάσκετ, η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ημέρες από τις 02/04-03- 2012. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2-3-2012 στην πόλη του Βόλου...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στην Κλαμπ Μπριζ ο Μπάκα

Posted: 12 Jan 2012 06:30 AM PST

Το νέο μεγάλο αστέρι του κολομβιανού ποδοσφαίρου, ο Κάρλος Μπάκα ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος διεθνής...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΑΠΟΕΛ: Προπόνηση

Posted: 12 Jan 2012 06:11 AM PST

Μετά τη χθεσινή εύκολη επικράτηση (9-1 τον Ακρίτα) και πρόκριση στους 16 του κυπέλλου κόκα κόλα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ συγκεντρώθηκαν το πρωί στον «Αρχάγγελο» για προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, πλην βέβαια οι Αΐλτον και Πουρσαϊτίδη που προπονήθηκαν ατομικά. Αμφότεροι σταδιακά ανεβάζουν ρυθμούς και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα.

Ξεκίνησε η προπώληση Από χθες ξεκίνησε και η προπώληση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι και η παρουσία του κόσμου, μια παράμετρος που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ενδεχόμενη παρουσία του Έλντερ Σόουζα θα αποτελέσει πόλο έλξης. Επίσης το γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από κακή εμφάνιση, αλλά θα μεσολαβήσει και το ντέρμπι ΑΕΛ - Ομόνοιας με ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να συγκατοικήσει εκ νέου στην κορυφή, αποτελεί επίσης επιπλέον παράμετρο για το πόσος κόσμος θα βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας στις κερκίδες του ΓΣΠ.

ΣΤΗΝ 47Η ΘΕΣΗ Ο ΑΠΟΕΛ!

Posted: 12 Jan 2012 06:08 AM PST

Share
apoel ΣΤΗΝ 47Η ΘΕΣΗ Ο ΑΠΟΕΛ!
Σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικής, το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τη μεγαλύτερη πρόοδο στην κατάταξη των συλλόγων για το 2011.
Στην αξιολόγηση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2011 συμπεριλαμβάνονται 400 συνολικά ομάδες.
Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόκριση του στη φάση των δεκαέξι της διοργάνωσης, το ΑΠΟΕΛ έκλεισε το 2011 στην 47ηθέση με 158 βαθμούς.Πέρσι τέτοιο καιρό, στην αξιολόγηση της IFFHS το ΑΠΟΕΛ βρισκόταν στην 119η θέση με 120 βαθμούς.
Μαζί με το ΑΠΟΕΛ στην 47η θέση βρίσκονται επίσης Μαρσέϊγ (Γαλλία) και Πεναρόλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη).
Τη δεύτερη μεγαλύτερη πρόοδο, για τις ομάδες της πάνω ζώνης της κατάταξης, παρουσίασε η Βίσλα Κρακοβίας (58η θέση), που όπως είναι γνωστό την απέκλεισε το ΑΠΟΕΛ στο καθοριστικό διπλό ραντεβού για είσοδο του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα αξιοσημείωτα επίσης η παρουσία της ΑΕΚ Λάρνακας στην 116η θέση μετά την ιστορική πρόκριση της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στους 116 βαθμούς μαζί με την Κοριτίπα (Βραζιλία) και την Αλεσούντς Νορβηγίας.
Σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικής (IFFHS), από κυπριακής πλευράς οι ομάδες μας έκλεισαν το 2011 στις ακόλουθες θέσεις:
47: ΑΠΟΕΛ 158 βαθμούς
116: ΑΕΚ Λάρνακας 116 βαθμούς
203: Ομόνοια 86.5 βαθμούς
243: Ανόρθωση 79 βαθμούς
Πρώτη ομάδα για το 2011 αναδείχτηκε η Μπαρτσελόνα με 367 βαθμούς και ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 312 βαθμούς.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν Βελέζ (Αργεντινή), Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Σάντος, Ουνιβερσιτάτ Σαντιάγο (Χιλή), Μπενφίκα, Πόρτο και Ουνιβερσιτάτ Κατολίνα Σαντιάγο (Χιλή).
(cfa.com.cy)

ΑΠΟΕΛ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Posted: 12 Jan 2012 06:03 AM PST

Share

solw 557x390 ΑΠΟΕΛ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο στόχος της άνετης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κόκα Κόλα επετεύχθει και με το παραπάνω για τον ΑΠΟΕΛ και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Τα θετικά που απoκόμισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη χθεσινή αναμέτρηση είναι ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, η θετική επιστροφή του Μποαβεντούρα που συνδυάστηκε με γκoλ καθώς και το ανέβασμα της ψυχολογίας μετά την οδυνηρή ήττα της περασμένης Κυριακής από τη Αλκή.

Στο απουσιολόγιο του Σερβοέλληνα κόουτς ενόψει του αγώνα της Δευτέρας θα βρίσκονται τα ονόματα των Αλμέιδα και Πουρσαϊτίδη. Σε μια άλλη εξέλιξη έντονη φημολογία αναπτύχθηκε εσχάτως για την απόκτηση και επιθετικού περιοχής (που αγωνίζεται σε άλλη Κυπριακή ομάδα) οπόταν γίνεται αντιληπτό ότι η ανοχή για όσους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον μακρύ μαραθώνιο και στην Ευρώπη η πόρτα της εξόδου μπορεί κάλλιστα να ανοίξει ανά πάσα στιγμή από το προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου δρομολογήθηκε φιλική αναμέτρηση με την Πολωνική Λέγκια που αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται στο νησί μας.

ΛΙΟΝ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ!

Posted: 12 Jan 2012 06:03 AM PST

LIO ΛΙΟΝ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ!

Σπουδαία πρόκριση -και μάλιστα με ανατροπή- για τη Λιόν επί της Λιλ, στην ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ αν και έμεινε με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό, λόγω αποβολής του Νταμπό αλλά και πίσω στο σκορ με το γκολ του Κόουλ στο 28', κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στο «Ζερλάν».

Το τέρμα που έβαλε ξανά τη Λιόν στο παιχνίδι ήταν αυτό του Κάλστρομ στο 41ο λεπτό, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να μπει μπροστά στο σκορ και αυτό το κατάφερε στο 65ο λεπτό με τον φορμαρισμένο Λισάντρο Λόπες.

Μάλιστα, στο 82' έμειναν και οι «λιλουά» με 10 παίκτες, καθώς ο Ντεμπισί αντίκρισε και αυτός την απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΛΙΟΝ: Γιορίς, Νταμπό, Γκοναλόν, Ουμίντι, Σισοκό, Γκρενιέ, Γκουργκίφ, Κάλστρομ (632 Μπριάν), Μισέλ Μπάστος, Λακαζέτ (832 Έντερσον), Λισάνδρο Λόπες.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ… ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Posted: 12 Jan 2012 06:01 AM PST

get thumbs on fly4 541x390 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ... ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Ακρίτα Χλώρακας ήταν γνωστή πριν από την έναρξη του αγώνα. Το τελικό όμως 9-1 για τους «γαλαζοκίτρινους» επανέφερε με τον καλύτερο τρόπο την ηρεμία στην ομάδα και της εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Άλτο Ατόρνο πέτυχε χατ τρικ, ενώ από δύο τέρματα πέτυχαν οι Μαντούκα και Μοράις. Μαρσίνιο και Μποαβεντούρα σημείωσαν από ένα τέρμα. Για τον Ακρίτα μείωσε στο 90΄ ο Γκόμες.

Πρόκριση σε 20 λεπτά

Αποφασισμένο να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση μπήκε το ΑΠΟΕΛ που πήρε προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος άσος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 14΄ ενώ στο 19ο λεπτό ο Ατόρνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ.

«Βροχή» τα τέρματα ...; σταμάτησε στα 9

Μετά το καθαρό προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έβαζαν το ένα τέρμα μετά το άλλο. Στο 57ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό του Μαντούκα με τον Τρικόφσκι, ο Μοράις έγινε αποδέκτης της μπάλας και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 65΄ ήταν σειρά του Μαρσίνιο να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 70΄ ο Μοράις με δυνατό σουτ πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατόρνο σκόραρε για το 7-0. Ο Μποαβεντούρα συνδίασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με τον καλύτερο τρόπο αφού ανέβασε το σκορ στο 8-0 στο 82ο λεπτό ενώ το χορό των γκολ έκλεισε ο Ατόρνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 90΄ ο Γκόμες μείωσε προσωρινά σε 8-1.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Κακά, Ολιβέιρα, Πίντο462 Σατσιάς), Μοράις, Τρισκόσκι (65'Χαραλαμπίδης), Μαντούκα (622 Αλεξάνδρου), Μαρσίνιο, Ατόρνο.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Βασιλείου, Νούνο Γκόμεζ (552 Τακμπαγιούμι), Πέτρου, Ιβάν Γκόμεζ, Ανδρέου, Κυριάκου, Αδάμου, Ενρίκε (682 Ευσταθίου), Πασχάλη, Βιβάλντο (682 Αθανασίου), Χριστοδούλου.


Επέστρεψαν Ορμπάιθ και Χολέμπας

Posted: 12 Jan 2012 06:09 AM PST

Σε κανονικό ρυθμό έγινε η προπόνηση της Πέμπτης (12/01) στον Ολυμπιακό, με τους Ορμπάιθ και Χολέμπας να επιστρέφουν και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΚΑΕ Άρης: «Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό»

Posted: 12 Jan 2012 06:07 AM PST

Ξεκινάει από σήμερα (12/01) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η πορεία της Κέρκυρας στο Κύπελλο Ελλάδος

Posted: 12 Jan 2012 06:02 AM PST

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κέρκυρα, με την ελπίδα να έχει καλύτερη συνέχεια στη φετινή διοργάνωση...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στην Ελλάδα ο Κόκε

Posted: 12 Jan 2012 04:41 AM PST

Ακόμη πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς του φαίνεται πως βρίσκεται ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα (12/01) το απόγευμα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ενδιαφέρον της Μπρέσια για Πετρόπουλο

Posted: 12 Jan 2012 04:25 AM PST

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb.com», η Μπρέσια βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Αντώνη Πετρόπουλο του Παναθηναϊκού...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πετκάκης: «Πιστεύαμε στην πρόκριση»

Posted: 12 Jan 2012 04:02 AM PST

Για την πρόκριση του Πανιωνίου στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Γιάννη Σιδεράκη μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Δημήτρης Πετκάκης...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Παίρνει και Ράσιτς ο Ολυμπιακός

Posted: 12 Jan 2012 03:06 AM PST

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σέρβος Αλεκσάνταρ Ράσιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα. Ο 27χρονος γκαρντ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει επί της ουσίας σε όλα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Απέκτησε Μαπούκου η Παναχαϊκή

Posted: 12 Jan 2012 02:51 AM PST

Την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Ελ Μπία Μαπούκου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο γεννημένος στο Κονγκό φορ δοκιμάστηκε και ικανοποίησε τους διοικούντες την...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές