Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


Κεφτέδες με τυρί και χαλούμι

Posted: 12 Jan 2012 05:51 AM PST

Περιγραφή

Οι αγαπημένοι κεφτέδες του άντρα μου. Δεν θυμάμαι από που πήρα αυτή τη συνταγή, αλλά την έχω πολύ καιρό και την κάνω πολύ συχνά

Τι χρειαζόμαστε:

2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλ. χαλούμι τριμμένο 1 αυγό 1/2 κ.γ. δυόσμο 1/2 φλ. αλεύρι 1 κ.γ. ζάχαρη λάδι για το τηγάνισμα
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Με τυρί
Εποχιακά
Για μπουφέ
Μέθοδος
Τηγανιού
Διατροφή
Χωρίς γλουτένη
Χορτοφαγική
Δυσκολία
Γρήγορο
Περιέχει
Αβγά
Τυριά

Πως το κάνουμε:

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά Πρέπει να πλάθονται στρογγυλά μπαλάκια. Αν χρειαστεί βάλτε λίγο ακόμα αλεύρι Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και καλή μας όρεξη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ κάποτε προσθέτω και λίγη ντοματούλα μέσα (όχι υγρά) σε μικρά κομματάκια και ακόμα λίγο πιπεράκι.

Κέρατα γεμιστά με τυρί φέτα

Posted: 12 Jan 2012 05:47 AM PST

Περιγραφή

Ιδανικό και για μπουφέ.

Τι χρειαζόμαστε:

πιπεριές πράσινες μακριές (κέρατα) φέτα θρυμματισμένη λίγο μαιντανό λίγο ελαιόλαδο λίγο μπέικον ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Με τυρί
Με λαχανικά
Εποχιακά
Για μπουφέ
Μέθοδος
Kάρβουνα/grill
Δυσκολία
Και για αρχάριους
Εύκολο
Γρήγορο

Πως το κάνουμε:

    Βγάζουμε από τις πιπεριές τους σπόρους και τις πλένουμε. Σε ενα μπολ βάζουμε τη φέτα, το μαιντανό, το λάδι και το μπέικον (αν μας αρέσει) και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα, τις λαδώνουμε λίγο με ένα πινέλο και τις τοποθετούμε σε PYREX το οποίο έχουμε πριν βουτηρώσει. Ψήνουμε στο GRILL.

Γρήγορο μπουγιουρντί(eukolo)

Posted: 12 Jan 2012 05:36 AM PST

Περιγραφή

Ένα γρήγορο μπουγιουρντί που φτιάχνω στον φούρνο μικροκυμάτων.

Τι χρειαζόμαστε:

1 παχιά φέτα...φέτας! 3 φέτες κασέρι 2 φετούλες ντομάτα 1/2 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά Ελαιόλαδο Ρίγανη Κόκκινο πιπέρι Προαιρετικά μπούκοβο
Στα γρήγορα
Κατηγορία
Με τυρί
Μέθοδος
Φούρνος μικροκυμάτων
Διατροφή
Χορτοφαγική
Δυσκολία
Γρήγορο
Και για αρχάριους
Εύκολο
Σερβίρει
4 άτομα

Πως το κάνουμε:

    Σε ένα πήλινο βάζουμε πρώτα τη φέτα. Απο πάνω τοποθετούμε το κασέρι, έπειτα τη ντομάτα και τα κομματάκια πιπεριάς. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι όσο θέλουμε. Το βάζουμε για 2-2,5 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων. Εάν έχετε χρόνο, κάντε το στον φούρνο, θα ροδοκοκκινίσουν τα τυριά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν είναι έτοιμο εγώ το ανακατεύω με ενα πιρούνι ώστε να πάνε παντού όλες οι γεύσεις. Καλή όρεξη!

Κοτόπιτα υπέροχη

Posted: 12 Jan 2012 05:04 AM PST

Περιγραφή

Μια συνταγή πολύ εύκολη. Ελαφρύ γεύμα.

Τι χρειαζόμαστε:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας

Για τη γέμιση

1 στήθος κοτόπουλο φιλέτο 250 γρ. milner (ή και γκούντα) 250 γρ μανιτάρια φρέσκα 1 μεγάλο κρεμμύδι λάδι 1 ποτήρι γάλα φρέσκο

Πως το κάνουμε:

    Πλένουμε το κοτόπουλο καλά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να βράσει (όχι πολύ νερό ίσα ίσα να καλύπτει το κοτόπουλο. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα. Τα σωτάρουμε για 5-6 λεπτά. Όταν βράσει το κοτόπουλο το ρίχνουμε και αυτό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε και μισό ποτήρι γάλα. Τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και τα αποσύρουμε απο τη φωτιά. Σ'ενα ταψί ριχνουμε πολύ λίγο λάδι και το απλώνουμε.Βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε τη γέμιση. Προσθέτουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια. Έπειτα βάζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και ενώνουμε τις άκρες των 2 φύλλων και τις στρίβουμε. Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια και μ'ενα πινέλο απλώνουμε το γάλα πάνω στην πίτα. Την ψήνουμε στους 180° C για 20 λεπτά σε αέρα (κατά προτίμηση μέχρι να ροδίσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ βασικό στο τέλος το γάλα να απλωθεί στις άκρες της πίτας για να μαλακώσουν. Παράλληλα μπορείτε να βάλετε στη γέμιση ακόμη και πολύχρωμες πιπεριές καθώς επίσης και καλαμπόκι. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!

Γρήγορη μανιταρόσουπα

Posted: 12 Jan 2012 04:59 AM PST

Περιγραφή

Γρήγορη και νόστιμη αλλά και πολύ θρεπτική

Τι χρειαζόμαστε:

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 8-10 μανιτάρια 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ταμάρι 1-3 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πιπέρι μαύρο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα ζωμό λαχανικών 1 1/2 κούπες γάλα σόγιας ή αμυγδάλου
    Σε μία κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά, σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το ταμάρι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και σωτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύουμε για να μην μας κολλήσει το φαγητό. Αρχίζουμε και ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, μισή κούπα τη φορά. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώσπου να πήξει. Ρίχνουμε το "γάλα" στη σούπα και αφήνουμε στη φωτιά για 8-10 λεπτά

Λίγα μυστικά ακόμα

*Αυτή η σούπα είναι πάρα πολύ γρήγορη και αξίζει! Απίστευτα νόστιμη και θρεπτική (τα μανιτάρια είναι δώρο θεού για τον ανθρώπινο οργανισμό) ειδικά αν είναι χειμωνιάτικη η μέρα ή είστε άρρωστος/η. Όπως και να χει, θα την ευχαριστηθείτε!

Μανιταρόσουπα

Posted: 12 Jan 2012 04:56 AM PST

Περιγραφή

Εύκολη και νοστιμη σούπα

Τι χρειαζόμαστε:

0.5 kg φρέσκα μανιτάρια 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια λίγο λάδι 1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι Άνιθος λίγο αλεύρι
    Τσιγαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια λίγο, μέχρι τα μανιτάρια να βγάλουν το ζουμί τους. Προθέτουμε περίπου 1.5 lt νερό, το ρύζι, αλάτι και πιπέρι. Τα βράζουμε μέχρι να ετοιμαστεί το ρύζι. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο χυλώνουμε τη σούπα με λίγο αλεύρι και προσθέτουμε τον άνιθο. Στο πιάτο μας μπορούμε να βάλουμε και λεμόνι ανάλογα με τα γούστα μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γίνεται ακόμα πιο νόστιμη αν προσθέσουε νοστιμιά Maggi ή και κύβο λαχανικών ή ότι άλλο μας αρέσει. Σπίτι μας τη τρώμε όλη τη Μ. Εβδομάδα, είναι πλέον παράδοση εδω και χρόνια.

Agnolotti σε κρέμα γάλακτος

Posted: 12 Jan 2012 04:53 AM PST

Περιγραφή

Στριμωγμένος στη τελευταία σειρά καθισμάτων, στο αεροπλάνο της Austrian airlines, με πλάτη στον τοίχο της τουαλέτας και δίπλα μου το ...;.. θηλυκό αντίγραφο του Αρτέμη Μάτσα, το πιάτο που μας σερβίρισαν στα 30.000 πόδια θα ήταν, ούτως ή άλλως, μία διέξοδος, μία ευχάριστη νότα.

Τα γεμιστά ζυμαρικά, με συνοδεία ενός αναψυκτικού, ήταν κάτι περισσότερο. Πραγματική γαστριμαργική απόλαυση, απρόσμενη σε αυτό το ύψος (και από τον εθνικό αερομεταφορέα αυτού του λαού).

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι 3 αυγά αλάτι 125 ml. νερό

Για τη γέμιση:

80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 500 γρ. ανθότυρο 200 γρ. άνθη μπρόκολου (το σκούρο πράσινο μέρος) 2 αυγά 30 γρ. βούτυρο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι

Για τη κρέμα:

2 κ.σ. βούτυρο 250-300 γρ. κρέμα γάλακτος (ρευστή)
    Πάνω στον πάγκο της κουζίνας φτιάχνουμε ένα βουναλάκι με το αλεύρι και δημιουργούμε ένα κρατήρα όπου και ρίχνουμε τα αυγά και το αλάτι. Από τα ...;ριζά του βουνού αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο-λίγο αλεύρι μέσα στον κρατήρα και, με αλευρωμένα τα χέρια, αρχίζουμε να δουλεύουμε το μείγμα, προσθέτοντας κάθε τόσο και λίγο από το νερό. Δουλεύουμε πολύ καλά (θα απαιτηθούν τουλάχιστον 10 λεπτά γυμναστικής, περί τις .....30 θερμίδες κέρδος), έως ότου πάρουμε μία ζύμη λεία, απαλή αλλά και ελαστική. Λένε ότι η σωστή υφή είναι αυτή του ... λοβού του αυτιού μας ! Φτιάχνουμε μία μπάλα, τη σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και την αφήνουμε να "ξεκουρασθεί" για καμιά ώρα, περίπου. Σε αυτό το διάστημα ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε λεκανίτσα ανακατεύουμε το ανθότυρο σε τρίμματα, το ζεματισμένο μπρόκολο (μόνον τα βαθυπράσινα άνθη του και σε πολύ-πολύ μικρά κομματάκια). Τα ζουμερά κοτσάνια του τα πολτοποιούμε -είναι κρίμα να πάνε χαμένα- και τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα), τα αυγά, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο εκείνη τη στιγμή και αλάτι, πιπέρι, όσο επιθυμούμε (ας έχουμε στο μυαλό, μόνο, ότι το τυρί παρμεζάνα είναι ήδη αρκετά αλμυρό). Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα σφικτό αλλά λείο και ομοιογενές μείγμα. Το μείγμα πρέπει να "δαγκώνεται" ελαφρά, να μη ρέει από το κουτάλι. Αφήστε το στην άκρη. Όταν περάσει ο χρόνος της ..... ζυμανάπαυσης (κατά την αγρανάπαυση), βάζουμε την μπάλα της ζύμης πάνω στον πάγκο της κουζίνας, τον οποίο έχουμε προηγουμένως αλευρώσει. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο ίσες ποσότητες. Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε 2 λεπτά φύλλα ίδιων διαστάσεων (την ώρα που ετοιμάζουμε το ένα φύλλο, κρατάμε την υπόλοιπη μισή ζύμη τυλιγμένη σε υγρή και δροσερή πετσέτα, ώστε να διατηρείται μαλακή και να μη μας στεγνώσει). Παίρνουμε με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού ποσότητες γέμισης ίσες με ένα καρύδι και τις τοποθετούμε πάνω στο πρώτο φύλλο ζύμης, έτσι ώστε να απέχουν (τα κέντρα τους) περί τα 6 - 7 εκατοστά μεταξύ τους. Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο με το άλλο μισό της ζύμης. Τοποθετούμε το δεύτερο φύλλο πάνω στο πρώτο με τα "βουναλάκια" της γέμισης, πιέζοντας τα δύο φύλλα για να κολλήσουν στα σημεία ανάμεσα στα "βουναλάκια". Στη συνέχεια με τον τροχό που κόβουμε την ζύμη των ζυμαρικών, κόβουμε στη μέση της απόστασης κάθε γέμισης, παίρνοντας έτσι τετράγωνα κομμάτια με πλευρά 6 - 7 εκ. Λίγα - λίγα που ετοιμάζονται, τοποθετούμε τα agnolotti πάνω σε αλευρωμένη πιατέλα (ή πάγκο, ή μεγάλο πιάτο, ή το ξύλο που χρησιμεύει για τη κοπή των λαχανικών, ή, ή, ή ...;. και τα διατηρούμε δροσερά, σκεπασμένα πάντα με μία πετσέτα. Γεμίζουμε μία κατσαρόλα με νερό, το αλατίζουμε, το φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και, τότε μόνο, βουτάμε τα agnolotti στο νερό που βράζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά. Τα αφαιρούμε απαλά με τρυπητή κουτάλα για να σουρώνονται. Σε ένα τηγάνι έχουμε λιώσει 2 κ.σ. βούτυρο με τη μισή από την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τα agnolotti που μόλις σουρώσαμε, αργά και προσεκτικά.  Ανακατεύουμε απαλά με ξύλινο κουτάλι, προσθέτοντας λίγο-λίγο την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, μέχρις ότου τα agnolotti να καλυφθούν όλα με μία στρώση κρέμας. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, μικρά κομματάκια βρασμένου μπρόκολου και τα βάζουμε στη πιατέλα του σερβιρίσματος (μία ιδέα είναι να τη θερμάνουμε λίγο στο φούρνο. Καλή όρεξη...

Ωραία..... Τώρα που απολαύσατε το γεύμα, ελάτε μαζί να πάμε μία βόλτα στις λιγότερο γνωστές γειτονιές των Βρυξελλών.

Μέσα από εδω θα περάσουμε λίγες ώρες μιάς μέρας στην καρδιά της Ε.Ε. Όχι μιάς οποιασδήποτε ημέρας, αλλά μιάς Πέμπτης, όταν η πόλη αρχίζει να αδειάζει από τον κόσμο που επιστρέφει στις ιδιαίτερες πατρίδες του για το week-end.

Εύκολο Μιλφέιγ

Posted: 12 Jan 2012 04:40 AM PST

Περιγραφή

Απλά δοκιμάστε το!!ειναι τέλειο. Έιναι ένα διαφορετικό γλυκό απο τα κλασικά μιλφέιγ που τρώμε, νόστιμο και πολύ γρήγορο. Όσοι το έχουν φάει μου ζήτησαν και άλλο κομμάτι και φυσικά τη συνταγή.

Τι χρειαζόμαστε:

2 πακέτα cream crackers  Για τη σαντιγύ: 1 φακελακι σαντιγύ γιώτης 1 φλυτζάνα γάλα Για την εσωτερική κρέμα: 2 κουταλιές μαργαρίνη 7 κουταλιές αλέυρι 3 φλυτζάνες γάλα 2 φλυτζάνες ζάχαρη 2 βανίλιες
    Αρχικά φτιάχνουμε τη σαντιγύ. Ρίχνουμε σε ένα μπόλ ενα φακελάκι σαντιγύ και 1 φλυτζάνα γάλα. Λέει ακριβώς στις οδηγίες πάνω στο κουτί πως να τη φτιάξουμε. Τη χτυπάμε 5 λεπτά στο δυνατό στο μίξερ και μετα τη βάζουμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια θα φτιάξουμε τη κρέμα. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε σε χαμηλή φωτια. Αν το βάλουμε στο γρήγορο θα σβωλιάσει και θα καεί απο κάτω. Άρα το βάζουμε στο χαμηλό και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην πιασει. Όταν θα γίνει πηχτή είναι έτοιμη. Σ' ένα ταψι βάζουμε το ένα πακέτο τα μπισκότα αφου πρώτα τα έχουμε μουλιάσει λίγο σε γάλα κρύο όχι πολυ μουλιασμα, τα βάζουμε στο γάλα και σε μισο λεπτό τα βγάζουμε. Αφού τα στρώσουμε όλα ρίχνουμε απο πάνω πάλι λίγο γάλα γιατι εγω δεν τα θέλω πολυ στεγνά. Απο πάνω στρώνουμε την κρεμα μας και απο πάνω πάλι μπισκότα μουλιασμένα στο γάλα και αφου τα στρώσουμε όλα ρίχνουμε πάλι λίγο γάλα . Τέλος στρώνουμε τη σαντιγύ. Απο πάνω βάζουμε λίγα τριμμένα μπισκότα ή τρίμματα που έχουν μείνει στο σακουλάκι και διακοσμούμε το γλυκό μας.

Κοκολίνια

Posted: 11 Jan 2012 01:48 PM PST

Υλικά: 200 γρ. μάρτσιπαν 80 γρ άχνη ζάχαρη 75 γρ. ινδική καρύδα 3 κουτ. σούπας κουαντρό (λικέρ πορτοκαλιού) ξύσμα ενός πορτοκαλιού (κατα προτίμηση βιολογικό) Εκτέλεση:  Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°  Ανακατέψτε με τα χέρια όλα τα υλικά μαζί σε μια μαλακή ζύμη.  Από την ζύμη αυτή φτιάξτε 35 περίπου μικρά μπαλάκια και ψήστε τα για 15 λεπτά το πολύ. 

Χοιρινό φούρνου με ελιές, πορτοκάλι και ούζο

Posted: 11 Jan 2012 01:45 PM PST

Υλικά: 2,5 κιλά χοιρινό μπούτι σε κομμάτια ή σε ρολό 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας μέλι 2 κουτ. σούπας ούζο 5 σκελίδες σκόρδο πρεσαρισμένες αλάτι, πιπέρι 1,5-2 φλυτζάνια ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι Υλικά για τη μαρινάτα: 2 γλυκά πορτοκάλια 2 λεμόνια 1 Ό φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι Ό φλιτζάνι χυμό λεμόνι 1 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι 3 κουτ. σούπας μέλι ½ φλιτζάνι ούζο Εκτέλεση: Κόβουμε τις φλούδες των πορτοκαλιών και των λεμονιών σε ζυλιέν και τα ρίχνουμε στα υλικά της μαρινάτας τα οποία προηγουμένως έχουμε ανακατέψει καλά. Βάζουμε το χοιρινό σε ένα βαθύ ταψί και ρίχνουμε τη μαρινάτα. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί όλη νύχτα. Γυρνάμε το κρέας κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος τουλάχιστον μία φορά.  Πριν ψήσουμε το κρέας, το στραγγίζουμε από τη μαρινάτα, την οποία τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι και την κρατάμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το μέλι, το ούζο, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Βάζουμε το κρέας στο ταψί που θα ψηθεί (καλή είναι η γάστρα που ψήνεται το κρέας χωρίς να στεγνώνει γιατί έχει καπάκι) και αλείφουμε με ένα πινέλο το κρέας με το προηγούμενο μίγμα. Ψήνουμε το κρέας στο φούρνο σκεπασμένο, ενώ κατά τη διάρκεια του ψησίματος το γυρίζουμε και το αλείφουμε ξανά με το υπόλοιπο μίγμα. Στη μία ώρα περίπου που θα έχει ψηθεί το κρέας, το ξεσκεπάζουμε, ρίχνουμε μέσα τη μαρινάτα (χωρίς τα ζυλιένπορτοκαλιού και λεμονιού) και τις ελιές και ψήνουμε για ένα ακόμη τέταρτο ή και παραπάνω ξεσκέπαστο να αναμιχθούν καλά τα υλικά και να ροδίσει όμορφα το κρέας μας. Όταν το κρέας είναι καλά ψημένο και ροδοκοκκινισμένο, το βγάζουμε και το τοποθετούμε στο σκεύος σερβιρίσματος διατηρώντας το ζεστό σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο καλά για να μη στεγνώσει. Στραγγίζουμε τη μαρινάτα σε κατσαρολάκι (κρατάμε περίπου Ό φλιτζανιού) και αφήνουμε να πάρει γερή βράση. Τις ελιές που στραγγίξαμε τις τοποθετούμε στην πιατέλα με το κρέας μας για γαρνιτούρα. Στο Ό φλιτζανιού μαρινάτα, διαλύουμε κορν φλάουρ (2-2,5 κ.σ.) για να δέσουμε τη σάλτσα μας και την ρίχνουμε στο κατσαρολάκι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ποσότητα του κορν φλάουρ θα καθορίσει πόσο πηχτήθα γίνει η σάλτσα μας. Αν τη θέλετε πιο αραιή, βάλτε λιγότερο κορν φλάουρ ή ακόμα και καθόλου στην περίπτωση που την προτιμάτε σαν ζουμάκι. Βάζουμε λίγη από τη σάλτσα πάνω στο κρέας μας με τις ελιές και το υπόλοιπο το σερβίρουμε στη σαλτσιέρα ώστε ο καθένας να προσθέσει κατά βούληση. Σερβίρετε με μικρές πατατούλες ψητές στο φούρνο με λεμονάκι και πορτοκάλι. KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές