Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές

Posted: 30 Jan 2012 06:33 AM PST

Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές

Η απορία της ημέρας: Πως να ντυθώ με "total black look".

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το trailer της 5ης σεζόν του True Blood

Posted: 30 Jan 2012 01:40 AM PST

Το trailer της 5ης σεζόν του True Blood

Είναι ένα ιδιαίτερα αινιγματικό trailer, αυτό της νέας σεζόν του True Blood.

Με τη φράση «Τίποτε δεν μένει θαμμένο για πάντα στο Bon Temps» και με μια αρκετά σκοτεινή εικόνα οι παραγωγοί του γνωστού σίριαλ ανεβάζουν την αγωνία για την 5η χρονιά. Το σίριαλ του HBO έχει κερδίσει το κοινό από την πρώτη στιγμή και μέχρι πέρσι τα νούμερα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Η νέα σεζόν θα προβληθεί το καλοκαίρι.

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Galileo

Posted: 30 Jan 2012 05:31 AM PST

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Galileo

Το Galileo σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας και ο Γιώργος Λιανός μιλά και αποκαλύπτει τα μυστικά της εκπομπής.

«Τα πειράματα έχουν γίνει από επαγγελματίες κασκαντέρ, Γερμανούς, Ελβετούς, Αυστριακούς, από μια ειδική ομάδα του παιχνιδιού που είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη. Στην Γερμανία μόνο παίζεται έντεκα χρόνια και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία και αλλού. Θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του ανθρώπου με την μηχανή. Βλέπουμε λοιπόν ένα πρωταθλητή του είδους που σπάει μια πέτρα με τα χέρια. Δίπλα του υπάρχει ένα μηχάνημα που κάνει το ίδιο. Ποιος νομίζετε ότι σπάει πιο γρήγορα δέκα πλάκες από μπετόν; Φυσικά ο άνθρωπος! Θα δείτε πολύ εντυπωσιακά πράγματα τα οποία εξηγούνται με πολύ απλό τρόπο. Επίσης παρακολουθούμε πώς έγιναν οι εφευρέσεις» τόνισε ο παρουσιαστής στο Glam.

«Η UEFA θα καταρρίψει τις κατηγορίες»

Posted: 30 Jan 2012 04:03 AM PST

«Η UEFA θα καταρρίψει τις κατηγορίες»

Οι συνήγοροι των Μάκη Ψωμιάδη, Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη βρίσκουν ισχυρό υπερασπιστικό χαρτί των πελατών τους στην επιστολή της UEFA προς τον ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, με την οποία τονίζεται πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα παιχνίδια που υπήρχαν στους φακέλους ήταν στημένα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Γιώργος Δασκουλίδης: Πήγε στον Ρέμο και «είπε κι ένα τραγούδι»

Posted: 30 Jan 2012 08:05 AM PST

Γιώργος Δασκουλίδης: Πήγε στον Ρέμο και «είπε κι ένα τραγούδι»

Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο συνάδελφός του την Κυριακή το βράδυ και κάθισε σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το μικρόφωνο στον Γιώργο Δασκουλίδη, ο οποίος δεν δίστασε να πει ένα τραγούδι.

Ο τραγουδιστής συνοδευόταν από μία γοητευτική γυναίκα, με την οποία φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Στα ΚΑΠΗ συνταγογραφούν Παρλιάρο; (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο Tv πίνεις και δεν μας δίνεις)

Posted: 30 Jan 2012 08:53 AM PST

Στα ΚΑΠΗ συνταγογραφούν Παρλιάρο; (Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στο Tv πίνεις και δεν μας δίνεις)

και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα υποθετικής (από το υπόθετο κι όχι το υποθέτω) τηλοψίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Tv πίνεις και δεν μας δίνεις

Μαρινέλλα-Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ντουέτο και η ραδιοφωνική συνάντηση

Posted: 30 Jan 2012 08:47 AM PST

Μαρινέλλα-Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ντουέτο και η ραδιοφωνική συνάντηση

Ένα ντουέτο με τίτλο «Τα χατίρια», έρχεται να σφραγίσει τη συνεργασία των δύο γυναικών.

Συνθέτης φυσικά του τραγουδιού είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος έγραψε το ζεϊμπέκικο αυτό, αποκλειστικά για την Μαρινέλλα και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο τραγουδίστριες θα βρεθούν αύριο στο Love Radio στις 17:00 το απόγευμα, για να μιλήσουν αποκλειστικά στον Τάσο Τρύφωνος για τη συνεργασία τους και όχι μόνο.

Ποια δήλωσε: «Η Θεοδωρίδου είναι δραματική τύπισσα»

Posted: 30 Jan 2012 08:44 AM PST

Ποια δήλωσε: «Η Θεοδωρίδου είναι δραματική τύπισσα»

«Είναι και δραματική τύπισσα η Νατάσα. Το ζει το δράμα μέσα της», είπε γνωστή παρουσιάστρια ακούγοντας ξανά το καινούργιο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη η οποία έδειξε στην εκπομπή της το video clip του τραγουδιού «Απέναντι».

«Τι να πω για την κουμπάρα μου τώρα! Υπέροχο κομμάτι! Υπέροχο κομμάτι! Για σένα Νατάσα δεν έχω λόγια. Δεν υπάρχει η φωνή σου. Μιλάει η φωνή της παιδί μου», είπε σχολιάζοντας τη φωνή και το ταλέντο της τραγουδίστριας αλλά και τη μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι και δραματική τύπισσα η Νατάσσα. Το ζει το δράμα μέσα της, άσχετα που είναι πάντα μες την καλή χαρά. Αυτά τα κομμάτια του χωρισμού τα έχει πολύ η Νατάσσα!»

Δείτε το απόσπασμα

Προφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Posted: 30 Jan 2012 08:37 AM PST

Προφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Tο δρόμο της φυλακής πήρε τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας, Λάκης Γαβαλάς, έπειτα από τις επανειλημμένες συλλήψεις και εμφανίσεις του στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Demi Moore: Η κόρη της μπροστά στην κατάρρευση;

Posted: 30 Jan 2012 01:36 AM PST

Demi Moore: Η κόρη της μπροστά στην κατάρρευση;

Με το που κυκλοφόρησε το ηχητικό με το επείγον τηλεφώνημα για τη μεταφορά της Demi Moore στο νοσοκομείο, όλοι έψαχναν με κάθε λεπτομέρεια να δουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη διάρκεια του φαίνεται πως κάποιος κάνει αναφορά στην κόρη της ηθοποιού, τη Rumer Willis και πως η ίδια βρισκόταν μπροστά την στιγμή της κατάρρευσης της μητέρας της. Ακούγεται κάποιος να της ζητά τον κωδικό για να ανοίξει η εξώπορτα έτσι ώστε να φτάσει το ασθενοφόρο. Εντωμεταξύ, έγινε γνωστό ότι κάποιες φράσεις με εντολή δικαστηρίου ζητήθηκε να αφαιρεθούν από το ηχογραφημένο στιγμιότυπο κυρίως το κομμάτι που αναφέρει ότι η ηθοποιός είχε πάρει κάτι.

Η περιοδεία του Κιάμου στην Αμερική (φωτό)

Posted: 30 Jan 2012 08:30 AM PST

Η περιοδεία του Κιάμου στην Αμερική (φωτό)

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος. Είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής πραγματοποιεί περιοδεία εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλες sold out.

Ο λαϊκός τραγουδιστής πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία στις 14 Ιανουαρίου στο Foxwoods Casino στο Κονέκτικατ η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η δεύτερη εμφάνισή του τραγουδιστή έγινε στο Σικάγο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ενώ η τελευταία στο Ατλάντικ Σίτυ στις 28 του μηνός.

Η ομογένεια στηρίζει πολύ τον Έλληνα τραγουδιστή και δεν έχανε την ευκαιρία να του δείχνει την αγάπη της. Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις συναυλίες του

Χρήστος Λούλης: «Την είχα ψωνίσει αλλά η δουλειά μου έδωσε “χαστούκι”»

Posted: 30 Jan 2012 05:00 AM PST

Χρήστος Λούλης: «Την είχα ψωνίσει αλλά η δουλειά μου έδωσε

Γνώρισε σε νεαρή μεγάλη επιτυχία και έφτασε σε σημείο να νομίζει ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό μέχρι που η δουλειά του του έδωσε ένα «χαστούκι» και τον συνέφερε.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό mou» για αυτή την περίοδο της ζωής του. «Το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου σου δίνει "χαστούκια". Όταν θεωρείς ότι είσαι σπουδαίος ηθοποιός, ταλαντούχος και πολύ ευφυής έρχεται η στιγμή να συνεργαστείς με ένα άνθρωπο για ένα ρόλο και βλέπεις την ανεπάρκειά σου». Δήλωσε πως δεν έχει κάνει ψυχανάλυση και θεωρεί πως πολλοί το κάνουν λόγω της μόδας.

Αποκάλυψη σοκ! Ποιος άνθρωπο του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να γράψει, να συλλαβίσει και να στείλει… mail;

Posted: 30 Jan 2012 02:27 AM PST

Αποκάλυψη σοκ! Ποιος άνθρωπο του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να γράψει, να συλλαβίσει και να στείλει… mail;

«Δεν μπορώ να αποτυπώσω στο χαρτί την ενδεκάδα!» δήλωσε πρόσφατα γνωστός προπονητής και σόκαρε τον αθλητικό κόσμο.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ ,κατηγορείται για φοροδιαφυγή και στην απολογία του στην δίκη του, αποκάλυψε ότι διαθέτει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να... γράψει. Γι αυτό το λόγο, ο λογιστής του αμείβεται αδρά και έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του. «Γράφω όπως ένα δίχρονο παιδί. Δεν μπορώ να δουλέψω στον υπολογιστή, δεν ξέρω τι είναι το e-mail, δεν έχω στείλει ποτέ μου φαξ και μήνυμα από το κινητό μου τηλέφωνο. Έχω τεράστιο πρόβλημα και ντρέπομαι που το λέω, αλλά είμαι ο πιο ανοργάνωτος άνθρωπος στον κόσμο. Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε στην ομάδα. Δεν γράφω! Δεν μπορώ καν να αποτυπώσω στο χαρτί την ενδεκάδα! Πληρώνω μια περιουσία τον λογιστή μου για να διαχειρίζεται ό,τι με αφορά. Συμπληρώνει τις επιταγές μου και αυτές της συζύγου μου, πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Για την ακρίβεια, «τρέχει» τη ζωή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρέντναπ στην δίκη του.

«Μπες στο κλίμα»: Η νέα οικολογική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Posted: 30 Jan 2012 08:08 AM PST

«Μπες στο κλίμα»: Η νέα οικολογική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Το οικολογικό ταξίδι συνεχίζεται... «Μπες στο κλίμα» μία εκπομπή οικολογικής συνείδησης, με παρουσιαστή τον Πέτρο Κουμπλή, ξεκινά και πάλι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί.

Μετά από μια ενδιαφέρουσα περιπλάνηση σε 12 νομούς της Ελλάδας, η επιτυχημένη εκπομπή «Μπες στο κλίμα» επιστρέφει και φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ για να σας ξαναβάλει στο κλίμα.

Ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής και στοχεύει στην οικολογική αφύπνιση της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Πέτρος Κουμπλής. Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, μαζί με μια έμπειρη ομάδα ειδικευμένων συνεργατών επισκέπτεται οικογένειες που θέλουν να ζουν σε ένα ενεργειακό σπίτι.

Η αντικατάσταση λέβητα και καυστήρα, η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα τριπλής χρήσης, η τοποθέτηση ή μετατροπή ενός τζακιού σε ενεργειακό, η οικολογική οδήγηση και δεκάδες οικολογικές συμβουλές είναι τα βασικά συστατικά μέσα από τα οποία θα καταφέρουν να μειώσουν τα μηνιαία τους έξοδα και να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά τους.

Ενδιαφέρουσες ενότητες που αφορούν στο περιβάλλον, προσωπικότητες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην οικολογία, ενημερωτικά οικολογικά βίντεο παγκόσμιου ενδιαφέροντος αλλά και οδοιπορικά σε διάφορους δήμους της χώρας που έχουν επιδείξει αξιοζήλευτη οικολογική δράση, είναι οι μικρές πινελιές που θα προσφέρουν στον τηλεθεατή μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν και όσα πρέπει να αλλάξουν αναφορικά με το περιβάλλον.

Στον πρώτο κύκλο της εκπομπής δεκαοκτώ οικογένειες θέλησαν να αλλάξουν την καθημερινότητάς τους και τώρα ζουν σε ένα σπίτι που λειτουργεί οικολογικά. Καλύφθηκαν 1300 τ.μ μέτρα με σύγχρονη εξωτερική μόνωση, αναβαθμίστηκαν 16 τζάκια, τοποθετήθηκαν 12 ηλιακοί θερμοσίφωνες, αντικαταστάθηκαν 100 κουφώματα και περισσότερες από 30 παλιές ηλεκτρικές συσκευές, ενώ ανακυκλώθηκαν πάνω από 100 τόνοι σκουπιδιών.

Με την επίβλεψη του ενεργειακού επιθεωρητή Σπύρου Κατσαρού, η εκπομπή «Μπες στο κλίμα» έβαλε το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια απόκτησης οικολογικής συνείδησης, σεβασμού στο περιβάλλον και οικονομίας στην καθημερινή διαβίωση στο σπίτι.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2012

Posted: 30 Jan 2012 08:06 AM PST

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2012

Δελτίο τύπο εξέδωσε, πριν λίγο, η ΕΡΤ σχετικά με την Eurovision 2012 και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτήν.

Παρά την οικονομική δυσχέρεια της χώρας μας αλλά και την οικοομική κρίση που πλήττοι την Ευρώπη η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να συμμετέχουμε και φέτος στο θεσμό της Eurovision. Σε αυτό αναφέρονται οι παράμετροι στις οποίες στηρίχτηκαν οι υπεύθυνοι για την απόφαση τους αυτή, καθώς και οι επιλογές σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής μας.

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION 2012

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν – ανατολικότερα από κάθε άλλη χρονιά – θα «χτυπήσει» φέτος τον Μάιο η καρδιά του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

H ΕΡΤ, σεβόμενη απολύτως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η οικονομία μας και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι τόσο ο διαγωνισμός όσο και η συμμετοχή μας σε αυτόν έχουν αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από τo κοινό, αποφάσισε να συμμετάσχει και στη φετινή διοργάνωση, με το ελάχιστο όμως δυνατό κόστος.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΡΤ κάλεσε σε διαβούλευση τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες που διαθέτουν διεθνές δίκτυο ή συνιστούν εθνικά τμήματα διεθνών δικτύων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόστος που συνεπάγεται η συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό (όπως π.χ. η παραγωγή και ηχογράφηση των υποψήφιων τραγουδιών, η παραγωγή cd, οι προωθητικές ενέργειες, οι αμοιβές δημιουργικών και καλλιτεχνικών συντελεστών, η μετακίνηση και διαμονή στο Μπακού κ.λ.π.).

Από αυτή τη διαδικασία, η μόνη δισκογραφική εταιρεία που απεδέχθη να αναλάβει το αναλογούν μερίδιο του κόστους που συνεπάγεται η συμμετοχή μας, ήταν η Universal Music Greece.

Κατόπιν αυτών, η δημόσια ραδιοτηλεόραση και η Universal Music Greece θα προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής. Στη διαδικασία αυτή, είναι ασφαλώς δεδομένη και η συμμετοχή του κοινού, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή μας στον διαγωνισμό.»

Look Lakis για Ελλάδα άνοιξη/καλοκαίρι 2012 (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Posted: 30 Jan 2012 04:47 AM PST

Look Lakis για Ελλάδα άνοιξη/καλοκαίρι 2012 (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Να κλάψεις ή να γελάσεις;

Έχει οικονομικά προβλήματα, χρέη, βάσανα ο μετρ Λάκης Γαβαλάς, που μέχρι πρότινος τον βράβευαν με τον τίτλο του «περισσότερο επιτυχημένου επιχειρηματία» και γινόταν χαμός για μια πρόσκληση στα διαβόητα πάρτι του στην Μύκονο, ενώ το να φοράς ρούχο του θεωρούνταν καταξίωση. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ποια είναι η θλιμμένη στιγμή του Γιώργου Αυτιά;

Posted: 30 Jan 2012 05:35 AM PST

Ποια είναι η θλιμμένη στιγμή του Γιώργου Αυτιά;

Ποια είναι η θλιμμένη στιγμή του Γιώργου Αυτιά;

Όταν δεν του αναγνωρίστηκε πως είχε προβλέψει τον κίνδυνο πτώχευσης από το μακρινό 2000, γεγονός που είχε καταγραφεί μάλιστα στο συμβουλευτικό βιβλίο του «Τα δικαιώματά σας». Όσο για τον τρόπο ζωής του; Ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχει καπνίσει ποτέ, κοιμάται ελάχιστα, ξαπλώνει λίγο σε καναπέδες στο γραφείο, ζει στο ίδιο σπίτι που ζούσε από τότε που παντρεύτηκε, στο Κερατσίνι, έχει δυο παιδιά και είναι εξαρτημένος από την δουλειά του.

Η Φλορίντα της καρδιάς μας (vd + phs)

Posted: 30 Jan 2012 03:54 AM PST

Η Φλορίντα της καρδιάς μας (vd + phs)

Η Φλορίντα Πετροτσέλι μας ήρθε από την Ιταλία και έχει κερδίσει τις καρδιές μας εδώ και χρόνια. Aπολαύστε την υπέροχη παρουσιάστρια σε βίντεο και φωτογραφίες!

Διαβάστε περισσότερα στο sportaction.gr

Νίκος Ευταξίας: «Όταν κάνω καμιά ‘κοτσάνα’ μου ‘τη λέει’ η Φαίη αλλά μ’ αρέσει αυτό»

Posted: 30 Jan 2012 07:55 AM PST

Νίκος Ευταξίας: «Όταν κάνω καμιά 'κοτσάνα' μου 'τη λέει' η Φαίη αλλά μ' αρέσει αυτό»

Ο Νίκος Ευταξίας μίλησε στην κάμερα του «Made in star» για τη συνεργασία του με το «Πρωινό mou», αλλά και για το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Όπως είπε, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι έξυπνοι και επαγγελματίες, ενώ περνάει πολύ καλά μαζί τους. Δεν υπάρχει ένταση ανάλογα με τα νούμερα και είναι εύκολοι ως συνεργάτες και αυθεντικοί. Για τον Χρήστο Φερεντίνο δήλωσε ότι είναι πολύ καλό παιδί, ενώ για την Σίσσυ Χρηστίδου ότι είναι κούκλα αλλά πρέπει να βγαίνει λίγο πιο απλή στον αέρα. Ο Νίκος Ευταξίας μίλησε επίσης για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Ηλία Ψινάκη. Δείτε όλα όσα είπε

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε Καλίδη-Αργυρό-Καλλή

Posted: 30 Jan 2012 07:47 AM PST

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε Καλίδη-Αργυρό-Καλλή

Στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή πήγε να διασκεδάσει ο Τρύφωνας Σαμαράς με την παρέα του.

Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι και τη ζωντάνια τους ξεσήκωσαν τον Τρύφωνα και το παρέσυραν σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στην παρέα του ήταν και οι δημοσιογράφοι από το «Πρωινό μου» Τάσος Θεοδώρου και Σάσσα Σταμάτη.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές