Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Missoni Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13

Posted: 25 Jan 2012 06:02 AM PST

Missoni Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13

Άνετη και νεανική και στο πνεύμα της εποχής, η Angela Missoni παρουσιάζει μια συλλογή που ακολουθεί τις παραδόσεις του οίκου, ενώ συγχρόνως τις ανανεώνει.

Δείτε ολόκληρο το show στο fashionlove.gr

Αγγελόπουλος, Βέγγος και ο ρόγχος της Ελλάδας

Posted: 25 Jan 2012 06:38 AM PST

Αγγελόπουλος, Βέγγος και ο ρόγχος της Ελλάδας

Δείτε μια συγκλονιστική σκηνή από την ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Το βλέμμα του Οδυσσέα».

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Το έχασες το... Όσκαρ, Πίπο!

Posted: 25 Jan 2012 02:36 AM PST

Το έχασες το... Όσκαρ, Πίπο!

Βλέποντας την εκδήλωση για τα... ποδοσφαιρικά Όσκαρ της Ιταλίας, ο Πίπο Ινζάνγκι θα πρέπει να ένιωσε... άβολα!

 

Διαβάστε περισσότερα στο sportspaper.gr

Γωγώ Μπρέμπου: «Ζούσαμε πολλά χρόνια σε μια υπερβολή, αλλά δεν υπερβάλλαμε όλοι»

Posted: 25 Jan 2012 04:52 AM PST

Γωγώ Μπρέμπου: «Ζούσαμε πολλά χρόνια σε μια υπερβολή, αλλά δεν υπερβάλλαμε όλοι»

«Όντως ζούσαμε πολλά χρόνια σε μια υπερβολή αλλά αυτό ξέρετε είναι πολύ μεγάλη κουβέντα για το ποιος υπερέβαλλε και ποιος δεν υπερέβαλλε. Δεν υπερβάλλαμε όλοι», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και τις ευθύνες των Ελλήνων. «Αυτό που όλοι φταίμε, όλοι πληρώνουμε αυτά είναι μια μεγάλη υπερβολή. Δεν είναι έτσι» Ποιος έφταιγε κατά την άποψή της; «Ένα σύστημα αξιών που υιοθετήθηκε κυρίως από τους άρχοντες αυτής της χώρας και από του κραταιούς, το οποίο ήταν παγίδα για πάρα πολύ κόσμο. Πιστεύετε ότι η ψήφος μας έχει τόση μεγάλη δύναμη; Δεν επηρεάζεται από κάτι;» Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από μικρή ψηφίζει. «Δεν είμαι απογοητευμένη, η απογοήτευση είναι πολύ κακή, μάχιμη είμαι. Δεν ψηφίζω το ίδιο κόμμα». Ενώ στο μέλλον δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική. Ακόμη σχολίασε την «εισβολή» άλλων χωρών στα ενδότερα της Ελλάδας. Ότι η πολιτική μας είναι ενδοτική περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Πιστεύει πως η νεότερη γενιά θα φέρει τα καλύτερα.

{youtube}6orQ7Qvwmr4{/youtube}

Χαϊκάλης-Παρτσαλάκης μιλούν για το θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου;

Posted: 25 Jan 2012 08:43 AM PST

Χαϊκάλης-Παρτσαλάκης μιλούν για το θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου;

«Είναι συγκλονιστικό. Είναι μια τεράστια απώλεια. Έβγαλε την Ελλάδα στο εξωτερικό», δήλωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το θάνατο του Θοδωρή Αγγελόπουλου.

Ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν λίγο πιο μετρημένος στις δηλώσεις του. «Ήταν και παραμένει μια οντότητα με προσωπική γραφή ιδιαίτερη, που σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους όχι». Τους ηθοποιούς πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον εορτασμό των 720 παραστάσεων «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Δείτε τι ακριβώς είπαν για το θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη

Μελέτη-Βουρλιώτης συναντούν τον Πέτρο Κωστόπουλο

Posted: 25 Jan 2012 08:38 AM PST

Μελέτη-Βουρλιώτης συναντούν τον Πέτρο Κωστόπουλο

Το "Βράδυ" της Πέμπτης ξεκινά juicy... με την Ελεονώρα Μελέτη να μιλάει για σχέσεις με μικρότερους, αλλά και με μεγαλύτερους άντρες.

Να απαντάει στο αν θα μετακόμιζε στη μεσημεριανή ζώνη... και να πραγματοποιεί το παιδικό της όνειρο, να γίνει... σοπράνο!

Ακολουθεί ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος ζητάει συμβουλές από τον Πέτρο Κωστόπουλο για έναν πετυχημένο γάμο, ενώ εξομολογείται τι τον συνδέει με τη φιγούρα του Καραγκιόζη. Ακόμα, αποκαλύπτει τις εντυπώσεις του για τις τραγουδιστικές ικανότητες του Απόστολου Γκλέτσου και μοιράζεται μαζί μας το επεισόδιο που παραλίγο να τον οδηγήσει σε τσακωμό με τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Μάνος Κρας: Νέος, ωραίος και ανερχόμενος

Posted: 25 Jan 2012 08:36 AM PST

Μάνος Κρας: Νέος, ωραίος και ανερχόμενος

Το όνομα του Μάνου Κρας έχει αρχίσει να συζητιέται από το καλοκαίρι αφού ο τραγουδιστής έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του.

Πλέον ο Μάνος Κρας ανήκει στην οικογένεια της «Minos Emi» και το πρώτο του τραγούδι ακούγεται ήδη στα ελληνικά ραδιόφωνα. «Μη σταματάς» είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού σε μουσική Pegasus και στίχους Γιάννη Παπαγεωργίου. Μάλιστα το πρώτο του τραγούδι έχει ήδη γίνει και video clip. Ο Μάνος στο clip φοράει μόνο Miro. Δείτε το video clip

Marion Cotillard: Χωρίς μέικ απ στη Νέα Υόρκη

Posted: 25 Jan 2012 12:37 AM PST

Marion Cotillard: Χωρίς μέικ απ στη Νέα Υόρκη

Δεν ήταν ποτέ η ηθοποιός που βάφεται πολύ, γι' αυτό και η διαφορά δεν ήταν τεράστια.

Η Marion Cotillard έφτασε στη Νέα Υόρκη μόνη της αυτή τη φορά, χωρίς τον γιο της, εντελώς αμακιγιάριστη και υπέροχη παρ' όλα αυτά.

Η Demi Moore κατέρρευσε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Posted: 25 Jan 2012 07:11 AM PST

Η Demi Moore κατέρρευσε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μετά το χωρισμό της από τον Ashton Kutcher, η Demi Moore όχι μόνο έπεσε σε κατάθλιψη αλλά έχασε και πολλά κιλά με αποτέλεσμα να μοιάζει ανορεξική.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Η Πάτυ στο Dancing της Ιταλίας

Posted: 25 Jan 2012 02:18 AM PST

Η Πάτυ στο Dancing της Ιταλίας

Η Laura Esquivel, η γνωστή σε όλους μας Πάτυ, έκανε μία γκέστ εμφάνιση στο Dancing With the Stars της Ιταλίας και μάγεψε με τις χορευτικές της ικανότητες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο sportaction.gr

Συμβαίνει Τώρα: Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Χρύσπα;

Posted: 25 Jan 2012 08:15 AM PST

Συμβαίνει Τώρα: Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Χρύσπα;

Τι να κάνει άραγε αυτή τη στιγμή η Χρύσπα;

Η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, πίνει χαλαρά τον απογευματινό της καφέ. Μαζί με καλή της φίλη, η Χρύσπα, βρίσκεται σε γνωστή καφετέρια στον Πειραιά, επί της Βασιλέως Γεωργίου.

Με ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση, οι δύο φίλες πίνουν τον καφέ τους και λένε τα νέα τους, λίγο πριν η τραγουδίστρια αναχωρήσει για το Caramela, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Ροναλντίνιο φτιάχνει τα… φρύδια του!

Posted: 25 Jan 2012 02:00 AM PST

Ο Ροναλντίνιο φτιάχνει τα… φρύδια του!

Ποιος είπε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν δικαιούνται να... καλλωπίζονται;

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βραζιλία, ο Ροναλντίνιο επισκέπτεται συχνά-πυκνά ένα ινστιτούτο ομορφιάς στην Μπάρα ντα Τιζούκα, όπου μεταξύ άλλων περιποιείται και τα... φρύδια του. Ο άσος της Φλαμένγκο φροντίζει τον εαυτό του και θέλει να είναι όσο πιο ευπαρουσίαστος γίνεται μην δίνοντας βάση σε στερεότυπα που θέλουν τους άντρες πιο... ατημέλητους.

Απίστευτη γελοιογραφία για Χρυσοχοΐδη και μνημόνιο

Posted: 25 Jan 2012 06:31 AM PST

Απίστευτη γελοιογραφία για Χρυσοχοΐδη και μνημόνιο

Ίσως πρόκειται για την καλύτερη σημερινή γελοιγοραφία, η οποία αναφέρεται φυσικά στο θέμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από το «δεν διάβασα» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Για ψώνια με την σύζυγό του

Posted: 25 Jan 2012 05:40 AM PST

Πέτρος Φιλιππίδης: Για ψώνια με την σύζυγό του

Στην αγορά για ψώνια με την σύζυγό του βγήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός ντυμένος απλά, με φόρμες, έκανε βόλτες στα καταστήματα γνωστού μεγάλου εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων. Μαζί με την Ελπίδα Νίνου, είδαν βιτρίνες, προϊόντα και αγόρασαν αυτά που τους χρειαζόντουσαν.

Πηγή φωτογραφίας: Hello

Το κουίζ της ημέρας: ποιος είναι ο σχεδιαστής;

Posted: 25 Jan 2012 05:54 AM PST

Το κουίζ της ημέρας: ποιος είναι ο σχεδιαστής;

H φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 23 Φεβρουαρίου 1966 και απεικονίζονται ένας διάσημος σχεδιαστής -είχε δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση με την κολεξιόν Space Age- και τα μοντέλα του.

Ο συγκεκριμένος δημιουργός έμεινε γνωστός για τα avant garde, γεωμετρικά και αυστηρά σχέδιά του (τόσο στα γυναικεία όσο και στα ανδρικά), που μεταξύ άλλων προτιμούσε και ο φιλιππινέζος δικτάτορας Ferdinand Marcos. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Ένα δείπνο με τον Leonardo DiCaprio

Posted: 25 Jan 2012 12:33 AM PST

Ένα δείπνο με τον Leonardo DiCaprio

Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να βρεθείτε σε μια πρεμιέρα και μετά σε δείπνο με τον Leonardo DiCaprio;

Η ευκαιρία δίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε όποιον θέλει να πάρει μέρος σε online δημοπρασία. Τα χρήματα θα δοθούν στην Οργάνωση Cinema For Piece για το Help Haiti Home. Την έχει ιδρύσει ο Sean Penn μαζί με μέλη άλλου οργανισμού για τη Αϊτή και δημιουργήθηκε με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό πριν από δύο χρόνια. Φυσικά μέρος μπορούν να πάρουν μόνο όσοι έχουν να διαθέσουν 25.000 δολάρια και πάνω μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Τα... ταμεία της ημέρας

Posted: 25 Jan 2012 02:35 AM PST

Τα... ταμεία της ημέρας

Είναι δυνατόν να περνούσε έστω μία ημέρα χωρίς να σας οδηγήσει το Bettv.gr στο ταμείο;

 

Διαβάστε περισσότερα στο bettv.gr

Ποιος φοβάται τους Keyser Söze;

Posted: 25 Jan 2012 07:45 AM PST

Ποιος φοβάται τους Keyser Söze;

Με δύναμη από τα 90s, σύγχρονες επιρροές και, κυρίως, δυνατές κιθάρες, οι Keyser Söze εμφανίζονται αυτή την Παρασκευή 27/1 στη κεντρική σκηνή του Six D.O.G.S.

Στην κλασική πλέον ταινία "Usual Suspects", ο χαρακτήρας του Kevin Spacey, Roger "Verbal" Kint, επινοεί έναν εγκληματία πιο τρομερό και αμείλικτο από κάθε άλλον ο οποίος έμελλε να μείνει στην ιστορία των μεγαλύτερων "κακών" που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον κινηματογράφο, ακόμα κι αν δεν υπήρξε ποτέ. Το όνομά του, ήταν Keyser Söze.

Οι Keyser Söze, το συγκρότημα, από την άλλη, είναι καλά παιδιά. Με τις σπουδές τους, τα ωδεία τους και το ευυπόληπτο πρόσωπό τους στην κοινωνία. Όταν όμως ανεβαίνουν στην σκηνή και πιάνουν τις κιθάρες, τα μπάσα και τα ντραμς τους, καταλαβαίνεις ποιο είναι το κοινό τους στοιχείο με τον στυγερό εγκληματία της ταινίας.

Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 στην Αθήνα από 2 μέλη των Flakes (ενός από τα καλύτερα αγγλόφωνα συγκροτήματα που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα αλλά με, δυστυχώς, σύντομη πορεία) και αποτελούνται από τους Stam (κιθάρα, φωνητικά), Veli (μπάσο, backing vocals) και George (ντραμς, backing vocals).

Με επιρροές από μπάντες όπως οι Pixies, οι Queens of the Stone Age, οι Sonic Youth, οι Nirvana, οι Smashing Pumpkins κ.α. οι Keyser Söze θα παρουσιάσουν αυτή την Παρασκευή 27/1 στην κεντρική σκηνή του Six D.O.G.S. κομμάτια από το επικείμενο πρώτο τους άλμπουμ και υπόσχονται να μην αφήσουν τα πόδια σας να πατήσουν στο έδαφος.

Αν θέλετε να πάτε προετοιμασμένοι, μπορείτε να ακούσετε δείγμα της δουλειάς τους με ένα κλικ εδώ.

Μαζί τους εμφανίζεται ο Egg Hell.

Είσοδος ελεύθερη

Six D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3210510
sixdogs.gr

Η Νατάσα Οικογενειακώς! (Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)

Posted: 25 Jan 2012 07:43 AM PST

Η Νατάσα Οικογενειακώς! (Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)

Από την πρώτη στιγμή που την είδα την ξεχώρισα. Λίγο μετά τις Χάντρες εκεί που «ένα σπίτι καιγόταν» η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησα ένα...

 

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Miranda Kerr: η βασίλισσα του street style

Posted: 25 Jan 2012 07:31 AM PST

Miranda Kerr: η βασίλισσα του street style

Για άλλη μια φορά η καλλονή Miranda Kerr μας σαγήνευσε με το στυλ της εκτός κόκκινου χαλιού.

Η πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης καμπάνιας Bally και αγγελάκι της Victoria's Secret, καλλονή Miranda Kerr ξέρει πώς να μας κερδίζει με το στυλ της είτε στο κόκκινο χαλί είτε στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά μας εντυπωσίασε όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με την ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Συνδύασε ένα απλό πουκάμισο με ένα ψηλοκάβαλο skinny blue jeans, ένα δερμάτινο biker jacket από την περσινή ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Balenciaga, ένα φουλάρι με print, μαύρα γυαλιά ηλίου και δερμάτινα, μυτερά suede ankle boots από την φθινοπωρινή Barbara Bui συλλογή και ξεχώρισε.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ήταν άψογη. Με ένα casual σύνολο που αγγίζει την τελειότητα μας απέδειξε πως τα «αγγελάκια» ξέρουν να φορούν ρούχα σωστά εκτός από Victoria's Secret εσώρουχα και ρούχα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές