Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


New Clip του Leon – Someday (Somewhere, Maybe Somebody)

Posted: 24 Jan 2012 09:45 AM PST

O Leόn καταφτάνει σε ένα vintage αυτοκίνητο-διαμάντι (Jaguar του ΄70) και θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα ελληνικά video clip των τελευταίων ετών με το "Someday (Somewhere, Maybe Somebody)" από το ντεμπούτο του "Futrue" (Archangel Music, 2010), σε σκηνοθεσία της ομάδας Revolt.

www.youtube.com/watch?v=2gsSfwaRCP0

O Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση

Posted: 24 Jan 2012 05:02 AM PST

O Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση

Από το 1994 ο Γέροντας Παϊσιος που έχει αφήσει τον κόσμο ανοικτό με τις προφητείες του που έρχονται στο φως, είχε προβλέψει την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία θα περιέλθει η χώρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Dior χωρίς Galliano, φαγητό χωρίς αλάτι

Posted: 24 Jan 2012 07:20 AM PST

Dior χωρίς Galliano, φαγητό χωρίς αλάτι

Κάτι λείπει από την συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου Dior και αυτό είναι o John Galliano.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

VIDEO: Αυτοκίνητα γίνονται… συγκρουόμενα σε χιονοθύελλα!

Posted: 24 Jan 2012 06:17 AM PST

VIDEO: Αυτοκίνητα γίνονται… συγκρουόμενα σε χιονοθύελλα!

Η οδήγηση στο χιόνι είναι πολύ επικίνδυνη και χρειάζεται εμπειρία και κυρίως όχι βιαστικές κινήσεις.

 

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν υπάρχει χιονοθύελλα και κάποιοι οδηγοί επιμένουν να νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Η κόρη του Bono παραδέχεται: «Ήταν τρομακτικό να δουλεύω με τον Sean Penn»

Posted: 24 Jan 2012 01:18 AM PST

Η κόρη του Bono παραδέχεται: «Ήταν τρομακτικό να δουλεύω με τον Sean Penn»

Ως τρομακτική εμπειρία περιέγραψε η κόρη του αγαπημένου καλλιτέχνη των U2, του Bono και της Ali Hewson, η Eve Hewson, τον ρόλο που ανέλαβε δίπλα στον Οσκαρικό ηθοποιό Sean Penn στη νέα του ταινία με τίτλο This Must Be The Place.

Αν και δεν φαίνονται και πολύ κολακευτικά τα σχόλιά της για εκείνον, η νεαρή ηθοποιός ήθελε με τις δηλώσεις της αυτές να κάνει σαφές προς τους πάντες, πως ήταν πολύ αγχωμένη για τον ρόλο που είχε αναλάβει στο πλευρό ενός τόσο σημαντικού ηθοποιού της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας. Οι δυο τους έχουν γίνει πραγματικά πολύ καλοί φίλοι ενώ η ίδια παραδέχτηκε: «Ήμουν λίγο τρομοκρατημένη. Θυμάμαι πως όταν πήρα το ρόλο για την ταινία, άρχισα να βλέπω μία προς μία όλες τις ταινίες του και προσπαθούσα να κάνω πολύ καλή δουλειά στο σπίτι για να προετοιμαστώ. Όταν όμως τον συνάντησα για πρώτη φορά, ήταν απίστευτος. Νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει μία πολύ καλή σχέση επαγγελματικά».

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν ψαρώνω δίπλα στην Δούκισσα»

Posted: 24 Jan 2012 07:34 AM PST

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Δεν ψαρώνω δίπλα στην Δούκισσα»

Πώς αισθάνεται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που βρίσκεται στο πλευρό μιας τόσο όμορφης παρουσιάστριας όπως η Δούκισσα Νομικού;

«Χωρίς αυτό να μειώνει την ομορφιά της, δεν ψαρώνω με μια τόσο ωραία γυναίκα δίπλα μου. Αν έβλεπα την Δούκισσα διαφορετικά μπορεί και να ψάρωνα. Λειτουργώ το ίδιο όπως αν καθόταν δίπλα μια φίλη μου και συζητούσα μαζί της» τόνισε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σε δηλώσεις του στο Θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Νίκος Ψαράς: «Έτρωγα ξύλο από τον Κανάκη»

Posted: 24 Jan 2012 09:04 AM PST

Νίκος Ψαράς: «Έτρωγα ξύλο από τον Κανάκη»

Ο Νίκος Ψαράς αποκάλυψε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη πως όταν ήταν νέος είχε φάει ξύλο από τον Αντώνη Κανάκη.

Βέβαια, δεν επρόκειτο όπως ανέφερε για τσακωμό αληθινό αλλά για μια ταινία που είχαν παίξει μαζί όταν ήταν φαντάροι. «Ήμασταν εγώ, ο Κανάκης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Υπηρετούσαμε ταυτόχρονα», είπε ο ηθοποιός εκπλήσσοντας και την παρουσιάστρια και το πάνελ. Τέτοιο καστ στο στρατό δεν μπορούσαν να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο κι έτσι τους ζήτησαν να κάνουν μια ταινία με θέμα τα ναρκωτικά στο στρατό.

Με βάση την υπόθεση της ταινίας ο Αντώνης Κανάκης ήταν ο λοχίας ο οποίος και συλλαμβάνει το ράμπο Νίκο Ψαρά. Όταν ο λοχίας λοιπόν έπιανε τον ράμπο τον έδερνε μόνο που ο παρουσιαστής πήρε πιο σοβαρά το ρόλο του και έριξε στην πραγματικότητα πολύ ξύλο στο Νίκο Ψαρά. Ακούστε όλη την ιστορία στο απόσπασμα που ακολουθεί καθώς και αποσπάσματα από την ταινία.

{youtube}EMTE-5im1R0{/youtube}

Απίστευτο video: Η σύγχρονη γυναίκα μαθαίνει από μικρή…

Posted: 24 Jan 2012 08:57 AM PST

Απίστευτο video: Η σύγχρονη γυναίκα μαθαίνει από μικρή…

Πρωινό ξύπνημα, ετοιμασία σε χρόνο dt -αλλά πάντα «στην τρίχα»- καφές για να βγει η μέρα και... βουρ στο αυτοκίνητο με προορισμό τη δουλειά!

Stress, meetings, υποχρεώσεις, προβλήματα και... πολύ γράψιμο στον υπολογιστή μέχρι την ώρα που επιστρέφει σπίτι κουρασμένη, για να ξεπαγώσει κάτι στον φούρνο μικροκυμάτων –πού διάθεση και χρόνος για μαγείρεμα- και να χαλαρώσει με ένα ποτήρι κρασί και τη συνέχεια στην αγαπημένη της girlish σειρά, για να πέσει στη συνέχεια στο κρεβάτι, να «ταξιδέψει» λίγο με το αγαπημένο της βιβλίο και να κοιμηθεί ΝΩΡΙΣ για την επόμενη –εξίσου δύσκολη- ημέρα που την περιμένει στην δουλειά! Σας θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα; Μήπως τους ρυθμούς της σύγχρονης, ανεξάρτητης γυναίκας που... τρέχει και δεν φτάνει; Μην αγχώνεστε όμως! Οι γυναίκες «εκπαιδεύονται» από μικρές, όπως το μόλις 3 χρονών κοριτσάκι στο video που δίνει «ρεσιτάλ» ερμηνείας παρουσιάζοντας με απίστευτο τρόπο... πώς είναι να είσαι γυναίκα στις ημέρες μας!

Δείτε το video:

Από το American Idol στο… NBA (photos+video)

Posted: 24 Jan 2012 05:57 AM PST

Από το American Idol στο… NBA (photos+video)

Η Μπρίτανι Κερ ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, ωστόσο έγινε διάσημη λόγω της πρόσληψής της από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς για cheerleader.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον καθρέφτη μου»

Posted: 24 Jan 2012 08:48 AM PST

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είμαι ερωτευμένη με τον καθρέφτη μου»

«Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη στον κόσμο;», φαίνεται πως έλεγε και συνεχίζει να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη της.

Όσο για την απάντηση; Δεν τη χρειάζεται τι δίνει κι αυτή μόνη της. Το μοντέλο όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή στον moreradio, χωρίς φόβο και πάθος είναι ερωτευμένη. «Είμαι ερωτευμένη με τον καθρέφτη μου», είπε στο Μάνο Κατσαμπούρη. Ας ελπίσουμε να μην σπάσει ποτέ αυτός ο καθρέφτης γιατί εφτά χρόνια γρουσουζιάς δύσκολα αντέχονται!

Ο Χρήστος Κάλοου μιλά για τα παιδιά του!

Posted: 24 Jan 2012 03:08 AM PST

Ο Χρήστος Κάλοου μιλά για τα παιδιά του!

Πώς νιώθει ο Χρήστος Κάλλου βλέποντας τον γιο του στα έδρανα του Πανεπιστημίου ως καθηγητή;

 

«Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η συμπεριφορά τους. Είναι δύο παιδιά που κατανόησαν το πρόβλημα και προσπαθούν να είναι οικονομικά στις σπουδές τους. Αντιλαμβάνονται την αγωνία του πατέρα να τα σπουδάσει, αλλά που δεν είναι σε μια εύρωστη οικονομική κατάσταση. Ήδη ο ένας παίρνει μια υποτροφία στην Αγγλία, ο άλλος θα διδάξει. Αντιλαμβάνονται τα παιδιά από μόνα τους ότι πρέπει να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση. Μακάρι να ήμουν σε μια τέτοια οικονομική κατάσταση που να μην τους επιτρέπω να ασχοληθούν καθόλου. Έχοντας περάσει τόσο δύσκολα χρόνια, αν είχα τη δυνατότητα, θα τους άφηνα και να μη δουλεύουν», λέει ο ηθοποιός στην Espresso.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει…

Posted: 24 Jan 2012 08:15 AM PST

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει…

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η «Σπείρα-Σπείρα» επιστρέφουν για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο παραστάσεις, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα βρίσκεται στην Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς» και θα παρουσιάζουν το «ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!!!2012 ΦΙΛΙΑ». Ένα πρόγραμμα κόντρα στην οικονομική κρίση με είσοδο δέκα ευρώ. Φαΐ από το σπίτι και κρασί δωρεάν, πιάνο τραγούδια, σκληρή σάτιρα και ανταλλαγή, πως θα επιβιώσουμε χέρι- χέρι στα δύσκολα. Τέλος, η Αγλαΐα Παππά, ο Κώστας Λειβαδάς, και ο Κώστας Μακεδόνας θα εμφανιστούν ως guest.

Ο Βασίλης Σκούλας στην … «Κιμωλία»

Posted: 24 Jan 2012 08:01 AM PST

Ο Βασίλης Σκούλας στην … «Κιμωλία»

Ο Βασίλης Σκουλάς επιστρέφει στην Αθήνα για να διασκεδάσει το κοινό του με τα κριτικά του τραγούδια.

Ο «βασιλιάς της λύρας» σήμερα το βράδυ θα ανέβει στην σκηνή της «Κιμωλίας» του Μανώλη Κονταρού και θα δώσει για άλλη μια φορά την ψυχή του. Η αγάπη του για τα κριτικά τραγούδια είναι μεγάλη, αφού τον ακολουθούν από την παιδική του ηλικία. Έτσι, σήμερα θα διασκεδάσει όλους όσους βρεθούν εκεί με παραδοσιακά τραγούδια συνοδευόμενα από την λύρα του.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με νέο «Άρωμα»

Posted: 24 Jan 2012 07:54 AM PST

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με νέο «Άρωμα»

Η αγαπημένη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη επιστρέφει με ολοκαίνουργια παθιασμένη μπαλάντα και έναν σημερινό και πολύ ιδιαίτερο ήχο.

 

Το «Άρωμα» είναι ένα τραγούδι του συνθέτη Νίκου Αντύπα και του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, που με την φορτισμένη ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, έρχεται να προστεθεί στo προσωπικό μας συναισθηματικό playlist, σε αυτή την εσωτερική μουσική που κουβαλάμε μαζί μας παντού και στους στίχους που σιγοψιθυρίζουμε μέσα μας. Το Άρωμα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το πρώτο single από ένα άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Universal Music, έρχεται για να ποτίσει τον κόσμο μας.

Η σοκαριστική εμφάνιση της κοκκινομάλλας του Sex & the City

Posted: 24 Jan 2012 07:51 AM PST

Η σοκαριστική εμφάνιση της κοκκινομάλλας του Sex & the City

Η Cynthia Nixon είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της πολύ επιτυχημένης σειράς «Sex & the City», όμως μετά την πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, μάλλον σοκάρει παρά αναγνωρίζεται από τους θαυμαστές της.

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός, όπως την είχαμε συνηθίσε μέσα από τον ρόλο της στο σίριαλ εμφανίστηκε χωρίς ίχνος τριχωτού στην κεφαλή, σοκάροντας τους τηλεθεατές που μετά βίας κατάφερναν να την αναγνωρίσουν.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Live With Kelly σήμερα το πρωί και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Manhattan Theatre Club όπου υποδύεται μία καθηγήτρια ποίησης, την Vivian Bearing η οποία προσβάλλεται από καρκίνο. Η παράσταση ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου στο θέατρο Samuel J. Friedman και φυσικά οι απαιτήσεις του ρόλου της ήταν πολύ μεγάλοι. Η ίδια δείχνει να μιμείται την τεράστια επιτυχία που είχε κάνει μία άλλη συνάδελφός της παλιότερα, η Judith Light, όταν ξύρισε το κεφάλι της για το έργο Who's the Boss στο οποίο πρωταγωνιστούσε πριν από έναν χρόνο.

Τα βίντεο του ΟΛΑ και η Λάουρα (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Posted: 24 Jan 2012 07:25 AM PST

Τα βίντεο του ΟΛΑ και η Λάουρα (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Πολύτιμο πράγμα το γέλιο στις μέρες μας, ένα βλέμμα πιο ανάλαφρο, πιο παιχνιδιάρικο, ένα γέλιο λυτρωτικό, αναπάντεχο, απρόβλεπτο, όχι βεβιασμένο, από καρδιάς, σαρκαστικό ή καγχαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Νίκος Γαλανός: Ποιος ηθοποιός του θυμίζει τον εαυτό του στο ξεκίνημα της καριέρας του;

Posted: 24 Jan 2012 07:23 AM PST

Νίκος Γαλανός: Ποιος ηθοποιός του θυμίζει τον εαυτό του στο ξεκίνημα της καριέρας του;

Ο Νίκος Γαλανός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» αποκάλυψε ποιος ηθοποιός της νέας γενιάς του θυμίζει τον εαυτό του στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ο τηλεοπτικός εγγονός του, Ορφέας Παπαδόπουλος του θυμίζει εκείνον στο ξεκίνημά του καθώς το ρόλο του πλούσιου κακομαθημένου έπαιζε και εκείνος. Όσο με ποιον δεν θα έπαιζε τέννις από τις συντελεστές της σειράς για να μην τον νικήσει είπε μάλλον με τον τηλεοπτικό γαμπρό του, Αλέξανδρο Σταύρου. Ενώ με τον ηθοποιό που θα ήθελε να συνεργαστεί είναι ο Χρήστος Λούλης.

Τα βίντεο του ΟΛΑ και η Λάουρα (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Posted: 24 Jan 2012 07:25 AM PST

Τα βίντεο του ΟΛΑ και η Λάουρα (Γράφει αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο Queen.gr)

Πολύτιμο πράγμα το γέλιο στις μέρες μας, ένα βλέμμα πιο ανάλαφρο, πιο παιχνιδιάρικο, ένα γέλιο λυτρωτικό, αναπάντεχο, απρόβλεπτο, όχι βεβιασμένο, από καρδιάς, σαρκαστικό ή καγχαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Γυναίκα χρωστούσε στο Δημόσιο πάνω από 1.500.000 ευρώ

Posted: 24 Jan 2012 05:00 AM PST

Γυναίκα χρωστούσε στο Δημόσιο πάνω από 1.500.000 ευρώ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Δευτέρας στο Βόλο μία επιχειρηματίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Ντεμπούτο στην τηλεόραση για την κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Posted: 24 Jan 2012 04:00 AM PST

Ντεμπούτο στην τηλεόραση για την κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Το επώνυμο της έχει ταυτιστεί με πολλά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια, καθώς είναι κόρη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες στιχουργούς.

Η Υακίνθη Παπαδοπούλου, κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου, ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, στον Ant1. Η ίδια μίλησε για τον ρόλο της στην espresso: «Έχω πολύ άγχος. Ακόμη κι ένα «και» να έχω να πω θα το μελετάω μέρες», λέει χαρακτηριστικά η Υακίνθη. Όσο για την γνώμη των γονιών της λέει: «Είναι πολύ θετικοί. Άλλωστε γνωρίζουν τον Αλέξανδρο και τον εκτιμούν πολύ», καταλήγει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές