Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η Olivia Munn φωτογραφίζεται γυμνή για την PETA

Posted: 13 Jan 2012 03:12 AM PST

Η Olivia Munn φωτογραφίζεται γυμνή για την PETA

Ακόμη μία διάσημη ηθοποιός ενώνει τη δύναμή της με την PETA για την προστασία των ζώων.

Η Olivia Munn παρουσίασε τις διαφημίσεις της εναντίον της χρήσης της γούνας των ζώων για τη δημιουργία ρούχων και αξεσουάρ. Φωτογραφήθηκε δίπλα στην αφίσα της σε λεωφόρο του Μπέβερλι και εξέφρασε την άποψή της για το θέμα με ένα βίντεο.

Προτάθηκε ο Βάνινς στον Ολυμπιακό (video)

Posted: 13 Jan 2012 05:08 AM PST

Προτάθηκε ο Βάνινς στον Ολυμπιακό (video)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα και καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν ουκ ολίγες προτάσεις ποδοσφαιριστών.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ελένη-Ματέο και Μιχάλης-Ζέτα: Γείτονες στην Αράχωβα

Posted: 12 Jan 2012 11:08 AM PST

Ελένη-Ματέο και Μιχάλης-Ζέτα: Γείτονες στην Αράχωβα

Διακοπές σε... διπλανά σπίτια στην Αράχωβα θα κάνουν δυο από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μετά από σκέψεις για επενδύσεις σε Άνδρο και Μεσόγεια Αττικής, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος στρέφουν πλέον αλλού το ενδιαφέρον τους. Το ζευγάρι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει επένδυση στην Αράχωβα και να αγοράσει εκεί μια εξοχική κατοικία για τους μήνες του χειμώνα, οπότε και το τοπίο εκεί είναι ειδυλλιακό. Σύμφωνα με πρόσωπα από τον κύκλο της παρουσιάστριας, η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με τις φετινές της διακοπές εκεί και σκέφτεται να αγοράσει ένα σπίτι στην περιοχή. Όσο για τις προδιαγραφές του σπιτιού; Η Ελένη Μενεγάκη θέλει το σπίτι να έχει θέα, να είναι φωτεινό, αλλά κυρίως να μην έχει εύκολη πρόσβαση σε... απρόσκλητους επισκέπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια εξετάζει σπίτια στο συγκρότημα όπου διατηρεί εξοχικό και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τραυματίστηκε ο Φραγκολιάς τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό του «Ice»

Posted: 13 Jan 2012 09:17 AM PST

Τραυματίστηκε ο Φραγκολιάς τρεις μέρες πριν τον ημιτελικό του «Ice»

Δεν πάει και με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ο Κώστας Φραγκολιάς στον ημιτελικό του "Dancing On Ice".

Μπορεί να έμειναν μόνο τρεις στο show χωρού στον πάγο αλλά το μοντέλο λίγο πριν την Κυριακή υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», το μοντέλο υπέστη κάταγμα στην ποδοκνήμη και ακολουθεί θεραπείες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Μάλιστα, ο πόνος του είναι τόσο ισχυρός που δεν μπορεί ούτε... παπούτσι να φορέσει, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με παντόφλα!

«Ο Κώστας έχει τραυματιστεί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και καλωσόρισε το μοντέλο στο πλατό του «Φώτης - Μαρία live», στη θέση του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Βέβαια, Ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στην εκπομπή καθιστός χωρίς να δείχνει τον πόνο του και όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό είπε: «Ένα μικρό διαστρεμματάκι είναι. Εντάξει, δεν πειράζει»!

Αυτό είναι το δωμάτιο της Beyonce στο μαιευτήριο

Posted: 13 Jan 2012 03:08 AM PST

Αυτό είναι το δωμάτιο της Beyonce στο μαιευτήριο

Θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί και ως δωμάτιο σουίτας ξενοδοχείου.

Κι όμως, είναι το μέρος όπου η Beyonce έμεινε μετά τη γέννα της κόρης της. Σύμφωνα με το TMZ αυτό είναι το δωμάτιο όπου το διάσημο ζευγάρι υποδέχθηκε την Blue Ivy Carter αλλά και όσους έσπευσαν να τους ευχηθούν για τη γέννηση της. Η διοίκηση του νοσοκομείου Lennox Hill πάντως άρχισε έρευνα για όλα όσα καταγγέλθηκαν για την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε η διάσημη σταρ σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί. Υπήρξαν καταγγελίες ιδιαίτερα για την υπερβολική ασφάλεια στο χώρο που δημιούργησε προβλήματα σε άλλους γονείς να δουν ακόμη και τα νεογέννητα μωρά τους.

«Για να μπορέσω να κάνω αυτό που ήθελα στερήθηκα πάρα πολλά» (Ποιος το αποκάλυψε)

Posted: 12 Jan 2012 05:23 AM PST

 «Για να μπορέσω να κάνω αυτό που ήθελα στερήθηκα πάρα πολλά» (Ποιος το αποκάλυψε)

Έχει στερηθεί πολλά και σε προσωπικό επίπεδο και σε οικονομικό για χάρη της τέχνης αλλά κι εκείνη τον έχει ανταμείψει.

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ο οποίος αποκάλυψε στο περιοδικό Εγώ: «Για να μπορέσω να κάνω αυτό που ήθελα στερήθηκα πολλά πράγματα. Από την προσωπική μου ζωή μέχρι και τις οικονομικές απολαβές. Από παιδί ακόμη αφοσιώθηκα πάρα πολύ», λέει ο ηθοποιός και καταλήγει: «Περνούσα 18 ώρες μέσα στο θέατρο, όταν οι άλλοι ήταν χαλαροί κι έπιναν καφέ».

Καλά τα λέει η Ελένη…

Posted: 13 Jan 2012 08:00 AM PST

Καλά τα λέει η Ελένη...

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε μια παράγωγη για λογαριασμό της σουηδικής τηλεόρασης που αφορά σε τι άλλο; Στην κρίση, στο χάλι μας, αλλά όχι στον κακό μας τον καιρό, μιας και πάντα καλοκαιρία έχουμε. Ιδιαίτερα αγαπητή στην Σουηδία η Πασχαλίδου, δόμησε την εκπομπή της με δηλώσεις και απόψεις από διαφορετικές ομάδες πληθυσμού. Ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη.

Προσωπικά έχω πολλές φορές κρίνει δηλώσεις κυρίως της Ελένης Μενεγάκη, ενώ έχω παρακολουθήσει σχολιασμούς για εκείνη στα όρια της σαρκοφαγίας. Στο τέλος αυτό που μένει ποιο είναι; Ότι η Μενεγάκη δεκαετίες τώρα, μας προσφέρει χαμόγελο, μας κάνει συντροφιά και δεν αντιμετωπίζει την ελαφρότητα ως χαζομάρα. Όμορφη τόσο πολύ, που να μας θαμπώνει, αλλά και έξυπνη τόσο πολύ, ώστε να εξελίσσεται, να ελίσσεται και να σέβεται πάντα όσους έχει καλεσμένους στο πλατό της.

Όλο αυτό τον καιρό, συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των παπαράτσι όποτε πάει για ψώνια, πράγμα που ιδιαίτερα μου τη σπάει, αλλά το κατανοώ. Δεν θα πάει να φάει στα γεύματα της αρχιεπισκοπής, ούτε και θα ντυθεί από τις κούτες του «Με αγάπη». Την βλέπω όποτε βγαίνει -σπανίως πια- να προτιμάει ένα καλό θέατρο, η κάποιο ρεστοράν για φαγητό και αυτό πολύ μετριασμένο. Έμαθα λοιπόν και τις δηλώσεις της στην Πασχαλίδου για την κρίση:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι εγώ θα παρακολουθούσα τόσο πολύ ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Δεν το πίστευα, αλλά το ζω» είπε η Ελένη που μας παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη». «Όχι δε φοβάμαι να κυκλοφορήσω γιατί θα μου κλέψουν την τσάντα. Κι αν κάποιος έχει τόσο πολύ ανάγκη να μου πάρει την τσάντα, ας μου την πάρει. Μπορεί να τη χρειάζεται περισσότερο από εμένα». Στα μέρη που κυκλοφορεί η κ. Μενεγάκη σπανίως κλέβουν τσάντες, βεβαία, αλλά απάντησε πανέξυπνα.

Τώρα γιατί στέκομαι σε όλο αυτό και τι θέλει να πει η ποιήτρια (εγώ ντε!); Γιατί οι δυο συγκεκριμένες κυρίες αποδεικνύουν πως δεν μπερδεύουν την ελαφρότητα με την ανουσιότητα, αλλά βρίσκουν την ισορροπία.

Η Πασχαλίδου έρχεται για άλλη μια φορά στον τόπο καταγωγής της αλλά όχι για να μιλήσει για τη ζωή της και το πόσο επιτυχημένη είναι αλλά για να κάνει τη δουλειά της! Η Ελένη Μενεγάκη δεν λαϊκίζει, δεν προσποιείται πως την ακούμπησε η κρίση, αλλά κατανοεί και προσαρμόζεται σε εποχές που και το λίγο υπερβολή φαντάζει. Δεν σουσουδίζει, δεν κοπιάρει την Μαρία Αντουανέτα, δεν ενστερνίζεται το «ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν». Και αυτή η Μενεγάκη είναι σαφώς πιο γοητευτική από οποιαδήποτε άλλη Ελένη του παρελθόντος της.

Οι τροφές που θα σας κρατήσουν νέες

Posted: 13 Jan 2012 07:40 AM PST

Οι τροφές που θα σας κρατήσουν νέες

Καλές οι κρέμες και οι ενυδατικές, η φύση όμως είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε σίγουρα, υγιή αποτελέσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να κρατήσετε το δέρμα σας όμορφο και λαμπερό παρά τα χρόνια που περνάνε, καλό θα είναι να κάνετε τις ακόλουθες τροφές αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σας: καρύδια, αμύγδαλα, λάχανο, φασόλια, σπανάκι, κεράσια, αβοκάντο, λιναρόσπορος, φακές, σόγια, γαρίδες, δημητριακά ολικής αλέσεως και θαλασσινά όπως σολομό, σαρδέλα και αντζούγια.

Το σπίτι της οικογένειας Adams στον 21ο αιώνα

Posted: 13 Jan 2012 07:00 AM PST

Το σπίτι της οικογένειας Adams στον 21ο αιώνα

Αν η οικογένεια Adams ζούσε σήμερα και τους άρεσε το minimal design, το εσωτερικό του σπιτιού τους θα ήταν μάλλον κάπως έτσι.

Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά που είδαμε τις φωτογραφίες κάναμε ένα βήμα πίσω και βγάλαμε μια μικρή κραυγή, στην πορεία όμως, και όσο τις κοιτούσαμε λίγο πιο προσεκτικά, η διακόσμηση και ο εσωτερικός σχεδιασμός αυτού του σπιτιού άρχισαν να μας καλαρέσουν. Μερικά σημεία, τουλάχιστον.

Αυτό το βουτηγμένο στην avant-garde αισθητική εσωτερικό του σπιτιού, λοιπόν, σχεδιάστηκε από τον Sergey Makhno και το πρώτο πράγμα που σου τραβά την προσοχή είναι οι τολμηρές γωνίες του και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής περιγράφει το design ως ένα ιδιαίτερο στιλ αποδόμησης, η οποία προκαλείται από τις περιττές γωνίες, τα κεκλιμένα σώματα και τις γραμμές στον χώρο, από τα έπιπλα μέχρι τους τοίχους. Ταυτόχρονα όμως, όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν και μια έντονη δυναμική στο εσωτερικό που διεγείρει την όραση και τα συναισθήματα.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ίσως το «δέντρο» που σχηματίζεται πάνω από το τζάκι και η παιχνιδιάρικη αίσθηση που δίνουν οι κεκλιμένοι και γεμάτοι γωνίες τοίχοι. Το σύστημα φωτισμού χωρίζεται ανάμεσα σε συστάδες από φωτιστικά-σταυρούς και funky πολυελαίους, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παράξενα στοιχεία της εσωτερικής αρχιτεκτονικής κάνουν τον χώρο τόσο ασυνήθιστο αλλά και τόσο γοητευτικό.

Πολυβόλο Χάουαρντ

Posted: 13 Jan 2012 05:20 AM PST

Πολυβόλο Χάουαρντ

Η φετινή «κουτσουρεμένη» σεζόν του ΝΒΑ σημαδεύεται από τραυματισμούς, αλλά οι σούπερ σταρς των ομάδων, όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, δείχνουν την αξία τους στα αμφίρροπα παιχνίδια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr

Γιώργος Λιανός: Μιλάει για το «Wipe Out»

Posted: 13 Jan 2012 08:57 AM PST

Γιώργος Λιανός: Μιλάει για το «Wipe Out»

Ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να παρουσιάσει το «Wipe Out» ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους.

Ο παρουσιαστής μίλησε στον Τηλεθεατή για τους celebrities των δυο χωρών που ρίχτηκαν στην μάχη για την πρωτιά. «Μιλάμε για πραγματική μάχη. Επειδή το τουρκικό επεισόδιο είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, είχαμε περισσότερους προκριματικούς γύρους. Η αλήθεια είναι ότι οι δικοί μας είχαν έρθει για διακοπές, όταν είδαν όμως ότι ζορίζει το πράγμα και υπάρχει ανταγωνισμός το πήραν πατριωτικά». Ποια ήταν η παίκτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις; «Η Ελένη Καριολάκη που αυτή την φορά δεν έκανε μπουρμπουλήθρες. Η Καριολάκη ήταν το αλατοπίπερο της υπόθεσης. Σε ανταγωνιστικό επίπεδο ξεχώρισαν ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Παύλος Ένικ».

Δείτε πώς απάντησε η Γαληνέα όταν ρωτήθηκε για την Ντενίση

Posted: 13 Jan 2012 08:54 AM PST

Δείτε πώς απάντησε η Γαληνέα όταν ρωτήθηκε για την Ντενίση

Χρόνια κρατάει η κόντρα ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τη Νόνικα Γαληνέα και όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία πρόθεση να εξομαλυνθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Η κάμερα του «Πρωινό mou» πέτυχε την κυρία Γαληνέα σε θεατρική παράσταση και τη ρώτησε αν παρακολουθεί τηλεόραση πώς βλέπει πλέον τα πράγματα και πώς κρίνει τους σημερινούς ηθοποιούς. Η Νόνικα Γαληνέα ήταν χαμογελαστή και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μέχρι τη στιγμή που τέθηκε το θέμα Μιμή Ντενίση.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε στην ηθοποιό πως η κυρία Ντενίση ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο και η Νόνικα Γαληνέα απάντησε: «Ηταν να μου κάνετε καμία άλλη ερώτηση, γιατί δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον σ΄αυτό!»

Ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε αν την έχει παρακολουθήσει ποτέ σε κάποια θεατρική της παράσταση και τότε... απλώς πάγωσε το χαμόγελό της.

Η κόντρα αυτή ξεκίνησε όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou», όταν η Μιμή Ντενίση αγόρασε το θέατρο της Νόνικας Γαληνέα και έβγαλε τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Από τότε η Νόνικα Γαληνέα δεν θέλει να μιλάει για αυτήν.

Παραδίδουν τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ οι Λαμιώτες!

Posted: 13 Jan 2012 05:50 AM PST

Παραδίδουν τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ οι Λαμιώτες!

Η ανακοίνωση του κινήματος είναι η παρακάτω:

 

«Μετά την επιτυχημένη συνέλευση της Τετάρτης 11-1-2012, εμείς, οι πολίτες της Λαμίας, αποφασίσαμε να μαζευτούμε στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, σήμερα Παρασκευή 13-1-2012 στις 12:45 και θα προχωρήσουμε στη 1 μ.μ. μέχρι το κτίριο της Δ.Ε.Η, για να παραδώσουμε τους λογαριασμούς μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το παράνομο, αντισυνταγματικό και εκβιαστικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Dancing on ice»

Posted: 13 Jan 2012 08:45 AM PST

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Dancing on ice»

Η αυλαία του «Dancing on ice» πέφτει την επόμενη Κυριακή. Αν και οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία του σόου τα νούμερα τηλεθέασης μόνο ικανοποιητικά δεν είναι. Ποιος γνωστός παρουσιαστής αρνήθηκε να χορέψει στο ριάλιτι χορού στον πάγο;

Ο λόγος για τον Θανάση Πάτρα που σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιου τέτοιου είδους σόου. Και η αποκάλυψη έγινε μιλώντας στο entertv: «Αν μπορούσα να το υπηρετήσω και με δεδομένο ότι γίνεται για καλό σκοπό σίγουρα ναι, αρκεί βέβαια να μπορούσα να το υπηρετήσω και λειτουργικά. Όταν μου πρότειναν να είμαι στο "Dancing on ice" σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσα να το καταφέρω με τίποτα και μπράβο στα παιδιά που το καταφέρνουν. Μεταξύ χορού και τραγουδιού δεν σου κρύβω ότι θα διάλεγα το τραγούδι γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι θα έμενες με το στόμα ανοιχτό αν με έβλεπες να χορεύω. Πόσο μάλλον στον πάγο, όχι ότι θα σου συνέβαινε αν με άκουγες να τραγουδάω αλλά λέμε τώρα!»

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πως αγαπημένο του παλιό ρούχο είναι μια μπλούζα που είχε στο Γυμνάσιο;

Posted: 12 Jan 2012 10:09 AM PST

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πως αγαπημένο του παλιό ρούχο είναι μια μπλούζα που είχε στο Γυμνάσιο;

Είναι ηθοποιός, όμορφος, με τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν χρόνο με το χρόνο κάνοντάς τον πολύ δημοφιλή.

Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως το παλιότερο ρούχο που έχει στην ντουλάπα του και είναι πολύ αγαπημένο είναι: «Ένα μπλουζάκι που είχα αγοράσει στην Ά Γυμνασίου», δήλωσε ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Φοράει σπάνια γραβάτες όπως αποκάλυψε ενώ ποτέ δεν φοράει αθλητικά παπούτσια και ρολόι. Λατρεύει τα μποτάκια και αγαπημένο του εστιατόριο είναι όπως είπε το σπίτι του.

Απίστευτο! Έλληνας σωσίας του Πολ Τόμσεν

Posted: 13 Jan 2012 08:32 AM PST

Απίστευτο! Έλληνας σωσίας του Πολ Τόμσεν

Βλέποντας τον στο δρόμο κάποιος μόνο να τον χαιρετίσει δεν θέλει καθώς θεωρεί ότι είναι ο τον επικεφαλής της τρόικας ο Δανός Πολ Τόμσεν.

Κι όμως ο κύριος δεν είναι ο Τόμσεν. Ονομάζεται Ανδρέας Καλύβας και είναι από τη Μεσσηνία. Η ομοιότητά του όμως με τον επικεφαλή της τρόικα του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη καθώς του μιλούν στα αγγλικά και όχι πάντα με τα καλύτερα λόγια. «Το χειρότερο είναι πως πριν λίγες μέρες ήμουν και από τους "τυχερούς" που βγήκα σε εφεδρεία. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή» δήλωσε στο blog.

Όταν η Δούκισσα Νομικού τραγουδάει Χολίδη

Posted: 13 Jan 2012 08:35 AM PST

Όταν η Δούκισσα Νομικού τραγουδάει Χολίδη

Πρεμιέρα σήμερα κάνει το «Laugh Attack» και οι παρουσιαστές της χιουμοριστικής εκπομπής βρέθηκαν στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Όπως ήταν φυσικό, όμως, η Δούκισσα Νομικού εκτός από την νέα εκπομπή μίλησε και για τον έρωτά της με το Χρήστο Χολίδη. Κάποια στιγμή ο Χρήστος Φερεντίνος ως γνωστό πειραχτήρι ζήτησε από το μουσικό επιμελητή της εκπομπής να βάλει Χολίδη. Και στη συνέχεια τη ρώτησε αν ξέρει τα τραγούδια.

«Τα ξέρω, τα ξέρω», είπε χαμογελώντας η όμορφη παρουσιάστρια και δεν δίστασε να σιγοτραγουδήσει το «Κακομαθημένο»! «Λογική μην ψάχνεις στον ερωτευμένο, σ' αγαπάω τόσο, κακομαθημένο», έλεγε.

Βέβαια, η Δούκισσα αμέσως μετά είπε: «Τα ξέρει και η Μαρία Μπεκατώρου αυτά η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια μας καθησύχασε πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο με την προσθετική στήθους που έχει κάνει, καθώς μίλησε με τον γιατρό της και ουδεμία σχέση έχει με τα εμφυτεύματα που έχουν σπείρει τον πανικό σε πολλές γυναίκες.

Η κλασική Cadillac της…

Posted: 13 Jan 2012 02:00 AM PST

Η κλασική Cadillac της…

Είναι από τα πιο κλασικά αυτοκίνητα του Χόλιγουντ και βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη σταρ να βγαίνει από το αυτοκίνητο, αισθάνεται ότι πήγε πίσω στη δεκαετία του '50.

Πρόκειται για το αμάξι της σταρ του Burlesque, Dita Von Teese η οποία εμφανίστηκε με αυτό σε ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Λος Άντζελες. Η 39χρονη πάντως σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο αφού το retro είναι το στιλ της.

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;

Posted: 13 Jan 2012 04:17 AM PST

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;

Υπάρχει άραγε ζωή εκτός του πλανήτη Γη κι αν ναι, πως και δεν την έχουμε ανακαλύψει ακόμα;

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Βάσια Παναγοπούλου: «Αν δεν τα είχα ζήσει όλα αυτά θα ήμουν ένα φυτό εσωτερικού χώρου»

Posted: 12 Jan 2012 05:13 PM PST

Βάσια Παναγοπούλου: «Αν δεν τα είχα ζήσει όλα αυτά θα ήμουν ένα φυτό εσωτερικού χώρου»

«Έβλεπα τη μητέρα μου να δίνει καθημερινή μάχη για τη ζωή» εξομολογείται η Βάσια Παναγοπούλου και μιλά για τα πρότυπα γυναίκας με τα οποία μεγάλωσε εκείνη.

 

«Και η δυναμικότητά της με έκανε να πιστέψω ότι οι γυναίκες δεν είμαστε οι αδύναμες γατούλες που πηγαίνουν και κλαψουρίζουν στους άντρες τους να τους δώσουν λεφτά αλλά διεκδικούμε τη ζωή και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά αυτά θα προτιμούσα ίσως να μην τα έχω ζήσει, αλλά αν δεν τα είχα ζήσει, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Θα ήμουν ένα φυτό εσωτερικού χώρου που θα ήμουν πολύ ευτυχισμένο με ότι είχε και δεν θα ήξερε να στέκεται στα πόδια του» ανέφερε η ηθοποιός στο People.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές