Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Αγγελική Νικολούλη για Χατζηνικολάου και Alter

Posted: 11 Jan 2012 09:23 AM PST

Αγγελική Νικολούλη για Χατζηνικολάου και Alter

H Αγγελική Νικολούλη μετά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την τελική του απόφαση όσον αφορά στο Alter αλλά και γνωρίζοντας την γενική κατάσταση του καναλιού του Περιστερίου τοποθετήθηκε στην προσωπική της σελίδα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην προσωπική της ιστοσελίδα:

Κι όμως φίλοι μου υπάρχει φως στο σκοτεινό τούνελ του Alter. Υπάρχουν εργαζόμενοι που το στηρίζουν και παρά τα χιλιάδες προβλήματα που τους δημιούργησε θέλουν να του δώσουν το φιλί της ζωής.

Υπάρχουμε εμείς οι παρουσιαστές - δυστυχώς όχι όλοι - που το πιστέψαμε αληθινά και μείναμε πιστοί στον αγώνα. Προσωπικά, το «πρώτη πήγα και τελευταία θα φύγω» που είπα πριν από καιρό, το εννοούσα. Δεν ήταν λόγια του αέρα για εντυπωσιασμό. Δεν έφυγα με μετεγγραφή για άλλο κανάλι. Παραμένω πιστή στο Alter μέχρι να το δω ή να ανοίξει ξανά τις πύλες της ενημέρωσης ή να κλείσει.

Χαίρομαι που και ο καλός συνάδελφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, που τα κανάλια τον θέλουν για στέλεχος τους, επέστρεψε στον κοινό μας αγώνα και στηρίζει τους εργαζόμενους. Αυτές οι μέρες είναι καθοριστικές για την τύχη του Alter. Ο μόνος που παλεύει για να το κρατήσει ανοιχτό, είναι ο Γιώργος Κουρής. Ο Κώστας Γιαννίκος δυστυχώς είναι απών.

Μπορεί φίλοι μου να διαφωνούμε, να θυμώνουμε και να ξεσπάμε, πάνω απ΄ όλα όμως θεωρώ ότι ξέρουμε να συζητάμε. Ξέρουμε να ακούμε. Περιμένω να δω απ΄τους μετόχους την τελική λύση που θα βγάλει από την εξαθλίωση τους εργαζόμενους. Περιμένω όμως και από τους εργαζόμενους να ακούσουν και να συζητήσουν.

Οι επιδιώξεις όλων μας είναι κοινές. Να συνεχίσει να υπάρχει το Alter για να έχουμε όλοι δουλειά. Ποτέ οι κάθετες θέσεις, η διαρκής άρνηση και η συλλήβδην απόρριψη, δεν ήταν η λύση. Η συζήτηση δεν είναι υποχώρηση. Ας αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα και ας κοιτάξουμε μπροστά!

Το μενού του Γιώργου Χωραφά στο φιλανθρωπικό γεύμα στη Θεσσαλονίκη

Posted: 11 Jan 2012 09:14 AM PST

Το μενού του Γιώργου Χωραφά στο φιλανθρωπικό γεύμα στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό γεύμα στη Θεσσαλονίκη με Guest Chef τον Γιώργο Χωραφά.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη συμπρωτεύουσα από το Παρίσι ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Ο ηθοποιός έμεινε στο ξενοδοχείο "The Med Hotel" ενώ το επίσημο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Les Zazous».

Το μενού που έφταιξε ο Γιώργος Χωραφάς προκειμένου να στηρίξει την οργάνωση γυναικών «Θερμαϊδες» και το έργο της, την επέκταση της παιδοκαρδϊολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ, σύμφωνα με το boxtv, ήταν το εξής:

1ο πιάτο - Σούπα από φάβα (ήταν μια συνταγή που του θύμιζε τα νεανικά του χρόνια όταν πήγαινε στην Ρόδο για διακοπές)

2ο πιάτο - ψητά λαχανικά με χόρτα

3ο πιάτο - αρνάκι φρικασέ. (ένα φαγητό που δεν το γνωρίζουν στην Γαλλία και το φτιαχτεί παρά πολλές φόρες στους εκεί φίλου του)

4ο πιάτο – Χαλβά

H Άννυ Καλογιάννη, η Στέλλα Καραγιαννίδου και ο Παναγιώτης Σωπιάδης που αποτελούν την Gastronomy Team του εστιατορίου, φρόντισαν για την άψογη οργάνωση όλης της εκδήλωσης.

Η Solange Knowles απαντά στις φήμες για την Beyonce

Posted: 11 Jan 2012 02:09 AM PST

Η Solange Knowles απαντά στις φήμες για την Beyonce

Από τη στιγμή που η Beyonce μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει οι φήμες οργίασαν για τις υπερβολικές της απαιτήσεις.

Κάποιοι μιλούν ότι πλήρωσε 1,3 εκατομμύρια δολάρια για να κλείσει έναν ολόκληρο όροφο, ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες ενός γονέα που δεν μπορούσε να δει το παιδί του, καθώς έπρεπε να περάσει από το σημείο όπου βρισκόταν η τραγουδίστρια και η ασφάλεια δεν του το επέτρεψε. Η αδερφή της Beyonce, Solange Knowles μην αντέχοντας να διαβάζει όλα όσα γράφονταν αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Υποτίθεται ότι είμαστε υπεράνθρωποι και δεν ασχολούμαστε με τα όσα κακεντρεχή γράφονται, ακόμη και αν μας ξεφτιλίζουν. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω να κάνω. Η ευτυχία όμως που αισθάνθηκα όλο αυτό το διάστημα με κρατάει από το να μιλήσω», έγραψε η Solange.

Εύη Φραγκάκη: «Δεν με αλλοτρίωσε η τηλεόραση»

Posted: 09 Jan 2012 08:23 AM PST

Εύη Φραγκάκη: «Δεν με αλλοτρίωσε η τηλεόραση»

Η Εύη Φραγκάκη βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση είναι μπροστά από τις κάμερες και αυτό δεν την έχει αλλάξει ως άνθρωπο. «Δεν με έχει αλλοτριώσει όσο θα μπορούσε ο χώρος της τηλεόρασης και η καθημερινή μου τηλεοπτική έκθεση τα τελευταία έντεκα χρόνια. Κι ως σήμερα δεν μετανιώνω ποτέ που δεν ξεπέρασα τα όριά μου», δήλωσε η δημοσιογράφος στο περιοδικό Tvέθνος.

Γέμισε «πεταλουδίτσες» η παραλιακή

Posted: 11 Jan 2012 03:09 AM PST

Γέμισε «πεταλουδίτσες» η παραλιακή

Σε λεωφόρο του αγοραίου έρωτα έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες η Ποσειδώνος. Από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου μέχρι τη Γλυφάδα δεκάδες νεαρές κοπέλες, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες εκδίδονται για μία χούφτα ευρώ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Ποια είναι η καλύτερη φίλη του ελαφιού;

Posted: 11 Jan 2012 08:40 AM PST

Ποια είναι η καλύτερη φίλη του ελαφιού;

Μία απρόσμενη φιλία που εντυπωσιάζει.

Εάν έχετε στο μυαλό σας την εικόνα της αγριόγατας που δείχνει τα νύχια, γρατσουνάει και νιαουρίζει υστερικά τότε καλύτερα βγάλτε τη από τη σκέψη σας. Μπορεί οι γάτες να είναι γνωστές ως κτητικές, εαυτούληδες, επιθετικές και αχάριστες, αλλά όχι μόνο δεν αληθεύουν οι εν λόγω υποθέσεις, αντίθετα το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει το αντίθετο.
Η αταίριαστη φιλία ενός μικρού ελαφιού και μίας χαδιάρας γάτας εκτυλίσσονται μπροστά από το φακό δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους δύο φίλους σε τρυφερές αγκαλιές και στοργικές στιγμές που θα ζήλευαν ακόμα και άνθρωποι.
Απολαύστε το βίντεο!

Η γαμήλια δεξίωση πάει σχολείο

Posted: 11 Jan 2012 08:30 AM PST

Η γαμήλια δεξίωση πάει σχολείο

Είναι μία από τις πιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές ιδέες που έχουμε δει σε γάμους, και μάλλον το αγαπημένο μας μέχρι τώρα. Πάνω από τα τραπέζια στη γαμήλια δεξίωση, απλώνετε ένα ειδικό μαύρο χαρτί που έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με έναν μαυροπίνακα, το στερεώνετε για να μην φύγει, και σχεδιάζετε με κιμωλία από ένα πιάτο σε κάθε θέση, μέσα στο οποίο θα γράψετε το όνομα του καλεσμένου. Επίσης μπορείτε να αφήσετε μερικές κιμωλίες πάνω στο τραπέζι για να γράψουν οι καλεσμένοι ευχές, αστεία και ότι άλλο θέλουν. Ναι, θα σβήσουν κάποια στιγμή, αλλά θα το έχετε διασκεδάσει με την ψυχή σας.

Μια φωλιά πουλιών για ανθρώπους

Posted: 11 Jan 2012 08:00 AM PST

Μια φωλιά πουλιών για ανθρώπους

Οι Ιάπωνες έκαναν πάλι το θαύμα τους και, μιας και δεν μπορούν (ακόμα) να πετάξουν σαν πουλιά, είπαν να ζήσουν σαν αυτά.

Βρίσκεται, φυσικά, στην Ιαπωνία -και πιο συγκεκριμένα στη Hiroshima- ονομάζεται «Bird's Nest House» και σκοπός του είναι να φτάσει στον ουρανό. Είναι κατασκευασμένο από την αρχιτεκτονική φίρμα Kimihiko Okada, και αν δεν είναι αυτό το σπίτι που ανεβάζει τον πήχη της σύγχρονης διαβίωσης στα ύψη (κυριολεκτικά), τότε δεν ξέρουμε πιο μπορεί να είναι.

Το Bird's Nest House σχεδιάστηκε βάσει μιας σειράς από πλατφόρμες οι οποίες έχουν ως κεντρικό άξονα μια ανοιχτή εσωτερική αυλή και από τα παράθυρά του μπορείς να δεις μέχρι την θάλασσα, χωρίς κανένα άλλο κτίριο να εμποδίζει την θέα- όλες οι πλευρές του άλλωστε αποτελούνται από γυάλινους τοίχους.

Ανεβαίνοντας προς τον κύριο όροφο μέσω των σπιράλ διαδρόμων, ολόκληρο το σπίτι γίνεται μια μοναδική εμπειρία φωτός και εικόνων, η οποία καταλήγει σε ένα ξέφωτο: Την εκπληκτική ταράτσα και το «κατάστρωμα» του τελευταίου ορόφου με τη θέα που σου κόβει την ανάσα.

To τέλος του Κόσμου, αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ

Posted: 11 Jan 2012 07:41 AM PST

To τέλος του Κόσμου, αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ

Να την παραδεχτώ την αμαρτία μου, πλην των Ράδιο Αρβύλα, του Θέμου, του Λαζόπουλου, των δυο σίριαλ του Mega, των βραδινών και όλων των ξένων σειρών του Star, επειδή κάθομαι σπίτι, τίποτα άλλο δεν βλέπω, εκτός από ΝΕΤ και ΣΚΑΪ. Το τι ντοκιμαντέρ έχω παρακολουθήσει δε λέγεται. Αφού αν υπήρχαν τηλεπαιχνίδια γνώσεων σε όλες τις κατηγορίες θα έσκιζα!

Δεύτερο παγκόσμιο στην Ελλάδα και για την Κατοχή και τον Εμφύλιο, βλέπω σε επαναλήψεις ΝΕΤ, τον Τζανετάκο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάνω νοερά ταξίδια με την βουλευτή Μάγια Τσόκλη, που όπου και αν πάει, σνομπάρει και λίγο. Στην Κίνα για παράδειγμα, ίσα και χάρη έκανε στους Κινέζους που τους επισκέφθηκε. Αντίθετα την ίδια ώρα, η επανάληψη του Δούση με ένα ταξίδι του, απλό, ίσαμε με την Θεσσαλονίκη, ήταν εξαιρετικό. Οι Εβραίοι και η πληγή στην ιστορίας της πόλης με τον διωγμό τους από τους Ναζί, οι προσφυγές, ο διεθνισμός στην κοινωνική σύσταση της, η αρχιτεκτονική. Μπράβο του κι ας τις βλέπω τις δουλειές του με μια δεκαετία διαφορά.

Επανέρχομαι στην ΝΕΤ, όπου βλέπω και δυο συμπαθητικούς ανθρώπους, να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και να κάνουν συνεντεύξεις με σπουδαίους συγγραφείς κρατών. Και βλέπω και ΣΚΑΙ. Όταν δεν έχει αφιέρωμα στις μάχες του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, που στα δάκτυλα τις παίζω πια, μου τραβάνε τα ντοκιμαντέρ κάτι δυσοιονισμούς και κάτι φρικαρίσματα, ούτε το καλύτερο θρίλερ να έβλεπα. Ντοκιμαντέρ για το τέλος του κόσμου. Τι είπαν οι Μάγιας; Ο Νεύτωνας τι έλεγε; Ο Νοστράδαμος, όταν όριζε ως δεύτερο αντίχριστο κάποιον Χίσλερ, εννοούσε τον Χίτλερ ή έναν ποταμό εκεί δίπλα στην Αυστρία; Οι Εβραίοι ξαναφτιάχνοντας τον ναό του Σολομώντος ετοιμάζονται για το τέλος των καιρών; Τι πιστεύουν, άραγε οι Αμερικανοί προτεστάντες;

Έρχομαι μες στην νύχτα και αλαφιάζομαι! Κρακ να τρίξει πόρτα, πετάγομαι ότι ήρθε ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης στο δικό μου χωλάκι που έχω και τον καλόγερο με τα μπουφάν! Στάζει η βρύση και έντρομη λέω πως άνοιξε η εβδόμη σφραγίδα στην κουζίνα μου. Αν δε, έχω δει αυτό με τα δυο αδέλφια στο Star πριν, που κυνηγάνε όλους τους δαίμονες και τους κυνηγάνε και αυτοί, πιο πριν το Mentalist, που βλέπει εικόνες νεκρών, ζωντανών και νεκροζώντανων, ή ένα άλλο στον ΑΝΤ1 με το γιο του ακατονόμαστου, που όλο με καλούς δαίμονες συνομιλεί, γίνονται τα νευράκια μου, κρόσσια σαν αυτά που βάζει ο Σπύρος Σούλης στα υπνοδωμάτια.

Δυο φορές την εβδομάδα με λαχταράει ο ΣΚΑΙ με μια σειρά ντοκιμαντέρ με στοιχειωμένα σπίτια -ποτέ να μη λέτε έναν δαίμονα με τα όνομα του, ας πούμε «Θανάση», διότι θα σας κατσικωθεί και δεν θα φεύγει- η με παιδιά με ειδικά χαρίσματα να το πεις, που βλέπουν νεκρούς και πνεύματα και αγγέλους. Και καλά όταν βλέπουν αγγέλους. Παρακολουθούσα ένα κοριτσάκι προχθές που πάνε τα πνεύματα και το... βαράνε! Κουρέλι έγινα από την στενοχώρια.

Το τι αλαφροΐσκιωτος είναι αυτός ο ΣΚΑΙ και αγγελοκρουσμένος, δε λέγεται!

Αν μου ανακοινώσουν το πρωί και οι ΛυριτζήςΟικονόμου, πως είχε δίκιο ο Νοστράδαμος, για τον τρίτο αντίχριστο, εγώ σας το λέω, δεν ξαναπληρώνω εφορία και τράπεζα! Αφού θα καταστραφεί ο κόσμος, γιατί να πληρώσω; Ε;

Η «καυτή» παρουσία της Serie A που ξεσηκώνει το αντρικό κοινό

Posted: 11 Jan 2012 03:57 AM PST

Η «καυτή» παρουσία της Serie A που ξεσηκώνει το αντρικό κοινό

Η Μαριάνα Ντιάρκο έγινε διάσημη στο ξεκίνημα του 2012 μέσα από τη σχέση της με τον Εζεκιέλ Σκελότο της Αταλάντα.

Εκτός όμως από την καρδιά του ποδοσφαιριστή, έχει κλέψει και τις καρδιές των Ιταλών φιλάθλων. Κάθε τις εμφάνιση στις κερκίδες του γηπέδου ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό. Ο Εζεκιέλ Σκελότο ενημέρωσε τους φανς του μέσω Twitter πως έχει σχέση με το 23χρονο μοντέλο από την Αργεντινή.

Βασίλης Καλλίδης: Γιατί είπε το «ναι» στην Μενεγάκη;

Posted: 11 Jan 2012 08:39 AM PST

Βασίλης Καλλίδης: Γιατί είπε το «ναι» στην Μενεγάκη;

Ο Βασίλης Καλλίδης φέτος βρίσκεται στην κουζίνα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι»;

«Είναι άμεσος και πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος». Ο μάγειρας είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο πλευρό της ωραίας Ελένης έστω και δυο φορές την εβδομάδα. «Μια αστεία στιγμή είναι όταν αναγγέλλει χαμογελαστή να πάμε για διάλειμμα. Θα ήθελα να άκουγε κάποιος τι μας λέει από την άλλη άκρη του πλατό: πόσο πολύ πεινάει, πόσο έντονα μυρίζει το φαγητό στο πλατό. Αρκετά συχνά ξεσπάμε σε γέλια, αφήνουμε τη συνταγή και σχολιάζουμε το πώς η Ελένη μάζευε ελιές με μια σακούλα στο χέρι. Μια σκηνή ιδιαιτέρως σουρεαλιστική», δήλωσε ο Βασίλης στο περιοδικό Οκ.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ταλέντα του αδελφού της και το μόνιμο παράπονό της

Posted: 11 Jan 2012 08:54 AM PST

Ελένη Μενεγάκη: Τα ταλέντα του αδελφού της και το μόνιμο παράπονό της

Τα χαρίσματα του αδελφού της, Θοδωρή Μισόκαλου, «διαφήμιζε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που κάνει μεγάλη επιτυχία στο youtube και παρουσίασε ο Άλεξ Κάβδας. Πρόκειται για μια κοπέλα η οποία μπορεί να χορεύει κουνώντας μόνο τα φρύδια της. Τότε η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο αδελφός της μπορεί και κουνάει τα αυτιά του με μεγάλη επιτυχία προκαλώντας θαυμασμό αλλά και έκπληξη τόσο στα παιδιά της όσο και στην ίδια. Όλα καλά μέχρι εδώ έως τη στιγμή που ο Άλεξ είπε στην Ελένη πως έχει χαιρετίσματα από τον αδελφό της με τον οποίο μίλησαν στο facebook.

«Έχεις χαιρετίσματα από τον αδελφό σου (...) Χθες κανονίζαμε καφέ μέσω facebook», είπε ο Άλεξ και το παραλήρημα της παρουσιάστριας ξεκίνησε. «Στα γόνατα θα ανέβω πάνω στο Μοναστήρι μόλις δω κι έρθεις με το χαρτί στο χέρι να μας το δείξεις. Θα το κάνω δε τεράστιο. Θα το κολλήσω σε ένα ντουβάρι να το βλέπουμε», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη κοιτώντας την κάμερα και ευελπιστώντας να την βλέπει ο Τεό (σ.σ. Ο Θοδωρής σπουδάζει στο εξωτερικό αρκετά χρόνια και η Ελένη Μενεγάκη εννοούσε να τελειώσει τις σπουδές του και να γυρίσει με το πτυχίο). Ενώ στο τέλος με ένα βαθύ αναστεναγμό, είπε: «Αν μας στο φέρεις ποτέ...»

Οι σπατάλες των διασήμων

Posted: 11 Jan 2012 08:51 AM PST

Οι σπατάλες των διασήμων

Μην πιστεύετε αυτά που υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των διασήμων, ότι είναι σαν και εμας και ζουν κανονικές ζωές. Οι σταρ κάνουν πράγματα που εμείς δεν θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε.

 

Σίγουρα, ένα σπίτι που μυρίζει δεν είναι μέρος για μια Δούκισσα. Αλλά θα τολμούσατε ποτέ να ξοδέψετε χίλια πεντακόσια δολάρια σε αποσμητικά χώρου και αρωματικά κεριά; Αυτό έκανε όμως η Kate Middleton, που προμηθεύτηκε όλα τα απαραίτητα από το κατάστημα της Kelly Hoppen. Μα πόσο πολύ πια μύριζε αυτό το σπίτι; Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Τι δήλωσε η Κατερίνα Θάνου για το γάμο και τη μητρότητα

Posted: 11 Jan 2012 08:48 AM PST

Τι δήλωσε η Κατερίνα Θάνου για το γάμο και τη μητρότητα

«Πάντα είχα στο μυαλό μου το ρόλο της μητέρας. Την έχω στο μυαλό μου την οικογένεια, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να γίνει αυτό σωστά», δήλωσε η Κατερίνα Θάνου.

Η αθλήτρια μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Made in star» για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και μιας ολοκληρωμένης οικογένειας. «Δεν έχω αποκλείσει το γάμο από τη ζωή μου. Θα έκανα και ένα δεύτερο γάμο, είναι κάτι που το σκέφτομαι», είπε.

Βέβαια, η Κατερίνα Θάνου δεν μίλησε με ονόματα ούτε για συγκεκριμένες καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή της αλλά μάλλον προετοίμαζε το έδαφος για τον κεραυνό εν αιθρία που έσκασε σήμερα το πρωί με την αναγγελία του γάμου της με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό χωρίς όμως να τους έχει αντιληφθεί κανείς. Στη δημοσιότητα η σχέση τους άρχισε να βγαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες. Η σχέση τους ξεκίνησε από ένα γλυκό φλερτ και εξελίχθηκε σε μια δυνατή και ουσιαστική σχέση. Ο Αλέξανδρος που μέχρι τώρα ήταν ένας περιζήτητος εργένης, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Κατερίνα, ενώ αυτό που τον κέρδισε ήταν ο ατίθασος χαρακτήρας της και η έντονη προσωπικότητά της.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Robert Pattinson: Θα παρουσιάσει το trailer του Breaking Dawn 2 απόψε;

Posted: 11 Jan 2012 02:06 AM PST

Robert Pattinson: Θα παρουσιάσει το trailer του Breaking Dawn 2 απόψε;

Οι φήμες οργιάζουν ότι με την εμφάνισή του στην τελετή των People's Choice Awards ο Robert Pattinson θα παρουσιάσει το trailer του Breaking Dawn 2.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η φημολογία στο διαδίκτυο επικρατεί πανικός από τους φαν του Twilight που περιμένουν με αγωνία να δουν εάν θα επιβεβαιωθούν. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της τελετής δεν διέψευσαν ούτε επιβεβαίωσαν τις φήμες.

Η παρουσιάστρια, τα βίτσια και το «Dancing On Ice»

Posted: 11 Jan 2012 08:27 AM PST

Η παρουσιάστρια, τα βίτσια και το «Dancing On Ice»

Γνωστή πολυτάλαντη ηθοποιός, αρκετά σέξι παρουσία και παράλληλα μαγκάκι μίλησε για βίτσια στο twitter.

Ο λόγος λοιπόν για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία δεν ήθελε να σηκωθεί σήμερα το πρωί από το κρεβάτι της λόγω κρύου. Αφού λοιπόν τα κατάφερε και σηκώθηκε έπρεπε να πάει για πρόβα στο «Dancing On Ice». Όταν έφτασε, όμως, στο χώρο που προπονούνται οι διαγωνιζόμενοι στο show και έχοντας νιώσει και το διαπεραστικό κρύο έξω, έγραψε στην προσωπική της σελίδα: «Βίτσιο είναι να έχει έξω 5 βαθμούς κι σύ να δουλεύεις στους -4...»

Έρχεται το «Laugh Attack»

Posted: 11 Jan 2012 08:19 AM PST

Έρχεται το «Laugh Attack»

Πρεμιέρα για την Δούκισσα Νομικού και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη αύριο στις 22:00.

Οι παρουσιαστές προσκαλούν το κοινό στη νέα χιουμοριστική εκπομπή του ΑΝΤ1 και μας προκαλούν να δεχτούμε μια σπαρταριστή επίθεση γέλιου! Το Laugh Attack είναι ένα ξεχωριστό ποτ πουρί με τρεις από τις πιο πετυχημένες χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Αυτό το ιδιαίτερο mix, έρχεται από το παρελθόν για να κατακτήσει το σήμερα. Με τα κλασικά «Μπαμ!» (Χρήστος Φερεντίνος), «Στην Πρίζα» (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Τερζής) και «Ταξί» (Μάρκος Σεφερλής) το χιούμορ, το γέλιο και η πλάκα έρχονται σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Τα οικονομικά προβλήματα της Μενεγάκη

Posted: 11 Jan 2012 08:18 AM PST

Τα οικονομικά προβλήματα της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ χαρούμενη στην έναρξη της εκπομπής εξαιτίας της χιονισμένης ατμόσφαιρας.

Η παρουσιάστρια είπε πως στο σπίτι της ναι μεν χιόνισε αλλά δεν το έστρωσε και ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους να την ενημερώσουν για τις καιρικές συνθήκες των περιοχών τους. Όσο, όμως, η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε για το κρύο και τον ωραίο καιρό με τους συνεργάτες της άρχισε να προβληματίζεται για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Πάρα πολύς κόσμος πρέπει να υποφέρει αυτή την περίοδο. Είτε δεν έχουν ρεύμα είτε δεν έχουν λεφτά για πετρέλαιο είτε γενικώς δεν τα βγάζουν πέρα για να δώσουν αυτά που μας ζητάει το κράτος να δίνουμε συνέχεια», είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως πλέον δεν είναι να παρακολουθεί κανείς ενημερωτικές εκπομπές γιατί χάνει το μυαλό του. Εκείνη μάλιστα όταν παρακολουθεί τέτοιες εκπομπές σκέφτεται: «Αυτά τώρα τα έχω πληρώσει δεν τα έχω πληρώσει τα χρωστάω πρέπει να τα ξανά πληρώσω δεν ξέρω απλώς πληρώνω». Δείτε το απόσπασμα

Παίζει τίποτα καλό;Ναι, βλαχάρες στην κουζίνα(Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο Tv πίνεις και δεν μας δίνεις)

Posted: 11 Jan 2012 07:51 AM PST

Παίζει τίποτα καλό;Ναι, βλαχάρες στην κουζίνα(Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο Tv πίνεις και δεν μας δίνεις)

Όπως το πάρει κανείς.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Λάμπης Λιβιεράτος: Διασκέδασε στην Άννα Βίσση με φίλη του!

Posted: 11 Jan 2012 06:09 AM PST

Λάμπης Λιβιεράτος: Διασκέδασε στην Άννα Βίσση με φίλη του!

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής αυτή τη φορά συνοδευόταν από μια καλή του φίλη. Οι δυο τους, συντροφιά και με άλλη παρέα, απόλαυσαν το πρόγραμμα, σιγοτραγούδησαν τις επιτυχίες της ερμηνεύτριας και αποχώρησαν από το κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής υστέρα από όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με τον χωρισμό του, έχει επανακτήσει το κέφι και τη ζωντάνια του.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές