Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Τι μας δίδαξε το "Twilight Saga" για τις σχέσεις;;;.......

Posted: 10 Jan 2012 06:15 AM PST


Ο έρωτας με την πρώτη ματιά μπορεί να σου συμβεί: στο Λυκόφως, είδαμε την κατά τα άλλα ντροπαλή Μπέλα και τον κλεισμένο στον εαυτό του Έντουαρτ να παθαίνουν τον ντουβρουτζά με την πρώτη ματιά που ολοκληρώνεται, εκεί που το αυτοκίνητο είναι στο τσακ να πατήσει την Ιζαμπέλα κι ο σούπερ βρυκόλακας Έντουαρτ την σώζει κοιτώντας την κατάματα.

Ο έρωτας μπορεί να σου αλλάξει την άποψη που έχεις για τη ζωή: η Μπέλα μετακόμισε στο σπίτι του μπαμπά της στο Φορκς μέσα στη μαύρη συφορά και πίστευε πως η ζωή της εκεί θα είναι μίζερη. Κι όμως, με το που γνώρισε τον Έντουαρτ και τη βροχή αγάπησε και το χιόνι και την μαυρίλα του Φορκς.

Ο μπαμπάς σου δύσκολα θα δεχτεί πως δεν είσαι πια το κοριτσάκι του: τι κι αν τον έφερε στο σπίτι, τι κι αν τον παντρεύτηκε, τι κι αν διαθέτει στάτους και χρήμα, τι κι αν είναι κούκλος, ο μπαμπάς της Μπέλα ποτέ δεν θα δεχτεί τον Έντουαρτ Κάλεν ως γαμπρό του. Το προσπαθεί δεν λέμε αλλά καταλαβαίνει από μακρυά ότι κάτι περίεργο τρέχει με το αγόρι τούτο. Που και τέλειος να ήταν, κάτι στραβό θα έβρισκε ο άμοιρος πατέρας να του προσάψει.

Αποδέξου τον καλό σου με τα ελαττώματά του: τι κι αν δεν λούζει το μαλλί του, τι κι αν αλλάζει παλτό και μπλούζα κατόπιν αίτησης, τι κι αν χάνεται χωρίς να σου δώσει εξήγηση αλλά δείχνει πόσο σε αγαπά, πρέπει να το καταλαβαίνεις το αγόρι σου με τις παραξενιές σου ακόμα κι αν αυτό λαμποκοπά στον ήλιο

Δεν καψουρεύεσαι τον άντρα που σου ταιριάζει στα χαρτιά αλλά εκείνον που θέλει η καρδούλα σου: η Μπέλα θα μπορούσε μια χαρά να ζήσει τη ζωή της με το λυκάκι Τζέικομπ που και κοιλιακό φέτα διέθετε και ο μπαμπάς της τον ενέκρινε και τα χέρια του έπιαναν (τεχνίτης από τους λίγους που μέχρι και μηχανές φτιάχνει). Κι όμως, το κορίτσι ερωτεύτηκε σφόδρα έναν βρικόλακα που κινδύνευε να την φάει από στιγμή σε στιγμή και που την έμπλεξε σε ένα σωρό μπελάδες. Αλλά τι να πεις, αγάπη δίχως πείσματα....

Αγάπη σημαίνει να γίνεσαι θυσία: γιατί σε προκαλώ, ποιό βαμπίρ θα καταπίεζε τόσο τις σεξουαλικές του ορέξεις για να μην κάνει κακό στην καλή του. Και ποιό κορίτσι θα δεχόταν να γίνει βαμπίρ για να ζήσει μια αιώνια ζωή δίπλα στον καλό της κι έχανε φίλους, συγγενείς και τη ζωή της όπως την ήξερε. Θυσία!!!

Η φιλία ανάμεσα σε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι είναι δύσκολο πράγμα: μετά το άγαρμπο φευγιό του Έντουαρτ για να την προστατεύσει, η Μπέλα έγινε κολλητή με τον Τζέικομπ. Και μπορεί η νεαρά να ήταν καψούρα με τον ψηλό αλλά το λυκάκι φιλικά- φιλικά έβαλε σκοπό να την κάνει δικιά του.

Ένα ερωτικό τρίγωνο πάντα είναι πιθανό και δεν ξέρεις πότε θα σου συμβεί: Τζέικομπ- Μπέλα - Έντουαρτ: περάσαμε μια ολόκληρη Έκλειψη ανησυχώντας με ποιόν θα καταλήξει η πέτρα του σκανδάλου με τα αθλητικά παπούτσια. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος, κάποιος από το τρίγωνο βγαίνει πικραμένος και ζημιωμένος.

Η αγάπη θα σε κάνει να περάσεις σαράντα κύματα: η Μπέλα παραλίγο να σκοτωθεί, να πνιγεί, να καεί, να πάθει χίλιες συμφορές επειδή αγάπησε τον Έντουαρτ. Εσύ μπορεί να μην περάσεις τέτοιου είδους δοκιμασίες αλλά οι δυσκολίες θα κάνουν τη σχέση πιο δυνατή.

Και αυτά που πρέπει να θυμάσαι:

Δεν είναι απαραίτητο να παντρευτείς από τα 18 σου! Ειδικά αν σκεφτείς πως ο Έντουαρτ τυπικά τουλάχιστον ήταν πάνω από 100 ετών όταν την έκανε την ρημάδα την πρόταση γάμου.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το γάμο για να κάνεις έρωτα: φυσικά, οι προγαμιαίες σχέσεις είναι θέμα που πρέπει να λύσεις μονάχη παρόλο που η εκκλησία το θεωρεί ξεκαθαρισμένο.

Όχι, τα νορμάλ ζευγάρια δεν περνάνε το ταξίδι του Μέλιτος παίζοντας σκάκι. Τουναντίον, κάνουν σεξ, μπόλικο σεξ.

Είναι λογικό να έχεις άγχος την πρώτη σου φορά. Μην σε πιάνει πανικός σαν την Μπέλα. Μάθε όσα θες:

Αν δεν θέλεις να μείνεις έγκυος, πάρτε προφυλάξεις για να μην σου προκύψει εγκυμοσύνη σε δαιμονάκι, βαμπιράκι, μωράκι!

Mην καλέσεις το πρώην στο γάμο σου. Ποτέ δεν θα καταλάβει γιατί παντρεύεσαι τον άλλο κι όχι τον ίδιο!

Αγόρι που φεύγει, πιθανότατα θα επιστρέψει. Δεν χρειάζεται να τον περιμένεις μιας ζωή αλλά ούτε και να κινδυνέψεις να αυτοκτονήσεις για να τον φέρεις πίσω. Αν σε αγαπά, θα γυρίσει! Άσε που ο μεγάλος έρωτας μπορεί να μην έχει γεννηθεί ακόμα: δηλαδή πώς ο Τζέικομπ αποτυπώθηκε στην κόρης Μπέλας- Έντουαρτ, Ρενεσμέ!

Εντάξει, είναι καλός εραστής ο αγαπημένος σου αλλά το να σπάσει ολόκληρο κρεβάτι από την ηδονή είναι κομματάκι δύσκολο!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 10 Jan 2012 04:40 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Η μεγάλη του παρκαρίσματος σχολή

Posted: 10 Jan 2012 01:15 AM PST

Στο βίντεο που ακολουθεί έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε της προσπάθειες μερικών επίδοξων οδηγών, να παρκάρουν το όχημα τους... Αυτό είναι που λέμε "νύχτα το πήρες το δίπλωμααααααα"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απαράδεκτες οι υπηρεσίες του ΟΤΕ

Posted: 10 Jan 2012 01:10 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πριν από δυο μήνες έκανα αίτηση για αλλαγή της διεύθυνσης της τηλεφωνικής μου γραμμής στη Forthnet.


Με ενημέρωσαν ότι χρειάζονται περίπου 20 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πραγματικά μετά από 18 μέρες
η εταιρία μου με ενημέρωσε ότι από την πλευρά της είχε κάνει ότι έπρεπε. Από τότε περιμένουμε τον ΟΤΕ να μας συνδέσει τον βρόγχο και να μας υποδείξει ποιο καλώδιο από την ενεργοποιημένη γραμμή αντιστοιχεί στην γραμμή μας, στο κεντρικό κουτί της πολυκατοικίας. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από δυο μήνες αναμονής και έχω στείλει άπειρα email. Η αναμονή μου μάλλον θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.







Αναγνώστης

Μας προετοιμάζει για κάτι η Coca cola?...Βιντεο

Posted: 10 Jan 2012 12:57 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Είχαμε γράψει  για τα "οφέλη" της Coca Cola.


Μια μέρα μου χαρίσανε στο σούπερ κάτι διαφημιστικά ποτήρια της Coca cola.Έμεινα .....όταν πρόσεξα της λεπτομέρειες στις εικόνες(ήθελα να τα φωτογραφήσω αλλά δεν μπορεσα,αλλά βρήκα τις φώτο στο internet).....Δείτε...

Ξεκινάμε με το χαιρετισμό στον βααλ με το γνωστό χεράκι και από κάτω βλέπουμε το κλασικό ματάκι ......



Δείτε τη συνέχεια και τα 7 βίντεο του θέματος εδώ







11/9 ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BLUE BEAM ? ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ‏

Posted: 10 Jan 2012 12:49 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ....ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ? ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?



Ένας άντρας εν'ονόματι Waleed Al Shehri λέει το άρθρο, άφησε τις ΗΠΑ πριν ένα χρόνο.

Ένας άλλος άντρας που κατονομάστηκε από το FBI ως ένας από τους αεροπειρατές της 11/9/2001 στην Washington και στην New York ζωντάνεψε και είναι καλά...


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..2001 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ...

ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ????.?

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΛΙΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 7 ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ...

ΟΜΩΣ...ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...

ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΤΑ ΑΕΡOΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΤΕΡΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΝΕΤΑΙ....




















anti-neotaksites





Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ .....ΜΙΣΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ...!!!

Posted: 10 Jan 2012 12:38 AM PST

Η έκφραση 'μισή μερίδα' είχε να εμφανιστεί από τη δεκαετία του '60. Στην Ελλάδα της φτώχειας και της μετανάστευσης, υπήρχαν τα γνωστά αθηναϊκά «μαγεριά» τα οποία έδιναν την ευκαιρία στους πελάτες τους να αγοράσουν στη μισή τιμή, μισή ποσότητα φαγητού. Επρόκειτο για ένα «έθιμο' – κληρονομιά της
Κατοχής όταν πολλοί Έλληνες αναγκάζονταν να φάνε λιγότερο, απλά για να επιβιώσουν. Να όμως.....


που στην Ελλάδα της τροϊκανής κατοχής, η «μισή μερίδα» μαζί με τη μισερωμένη» μας ζωή, επιστρέφει.

Ο λόγος για τη νέα τάση στα εστιατόρια να δίνουν αυτή την εναλλακτική στους πελάτες τους, οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να βγαίνουν για φαγητό έξω. Πιο συγκεκριμένα, στο γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο της λεωφόρου Συγγρού, τον Άι Νικόλα, πρόσφατα καθιέρωσαν το «Mezzo Menu», που σημαίνει ότι όλα τα πιάτα τού a la carte μενού μπορείς να τα επιλέξεις στη μισή ποσότητα άρα και στη μισή τιμή. Όπως η διοίκηση του εστιατορίου μάλιστα σε πρόσφατη παρουσίαση του concept «η οικονομική συγκυρία άλλωστε απαιτεί ευελιξία».

Η τάση όμως αυτή συνεχίζεται σε όλη την πρωτεύουσα. Αυτές τις ημέρες στο ρεστοράν Da Vinci της Αγίας Παρασκευής ο σεφ Φίλιππος Δημόπουλος ετοιμάζει μισή μερίδα γαρίδες τεμπούρα με κανταΐφι και κρέμα ταραμά με μόλις 7 ευρώ, μισή μερίδα γιουβέτσι με καραβίδες, λιαστές ντομάτες με 9 ευρώ και μισές μερίδες γουρουνόπουλο. Στην ίδια όμως λογική κινούνται και πολλά ψητοπωλεία, τα οποία έχουν ξεκινήσει να διαθέτουν τα είδη τους σε μειωμένες ποσότητες αποσκοπώντας στο να συγκρατήσουν το αγοραστικό κοινό. Όπως μάλιστα τονίζουν, από τη στιγμή που γνωστές αλυσίδες εστίασης καταφεύγουν σε μειώσεις τιμών σε τυρόπιτες και καφέδες, δεν είναι δυνατό η λαϊκή εστίαση να μείνει πίσω.

Όμως όλα τα παραπάνω σηματοδοτούν και κάτι άλλο. Το οριστικό τέλος της περιόδου κραιπάλης, όπου βλέπαμε τους Έλληνες να παραγγέλνουν φαγητό σε απίστευτα μεγάλες μερίδες, δίχως να το καταναλώνουν. Μια τάση υπερβολής που σε μεγάλο βαθμό προκαλούσε εντύπωση στους τουρίστες, όταν έβλεπαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων να πετιούνται, έτσι, απλά για το «κέφι μας».


Η τάση πλέον, εκτός από τη μισή μερίδα, είναι όσο φαγητό δεν καταναλώνεται εντός καταστήματος, να δίδεται σε σακούλες, καθώς ελάχιστοι είναι οι συμπατριώτες μας που νιώθουν βολικά να αφήνουν φαγητό στο τραπέζι τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας συνωστίζονται στις ουρές των συσσιτίων.

proto thema.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το μάτι της Ισραηλινής Mossad την ιδιωτική ζωη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου - Βίντεο

Posted: 10 Jan 2012 12:33 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Το μάτι της Ισραηλινής Mossad


την ιδιωτική ζωη

του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου





Δείτε το Βίντεο...





Ρολό με κιμά

Posted: 10 Jan 2012 12:28 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Υλικά Για 6-8 άτομα 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς (άπαχος) 1 κρεμμύδι 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα με χαμηλά λιπαρά 2 αυγά 4 λεπτές φέτες άσπρο ψωμί μπαγιάτικο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Για τη γέμιση 3 αυγά 2 μεγάλα καρότα ½ φλιτζάνι τσαγιού
αρακάς Μερίδες 8 60 λεπτά Εκτέλεση Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση: ξεφλουδίζετε τα καρότα και τα βράζετε. Σε άλλο σκεύος βράζετε το αρακά. Τέλος, βράζετε πολύ σφιχτά τα αυγά. Τα βάζετε για λίγο σε κρύο νερό και αφαιρείτε το τσόφλι τους. Ετοιμάζετε το μείγμα του κιμά: μουλιάζετε το ψωμί για λίγη ώρα στο νερό. Το στύβετε με τα χέρια και το τρίβετε σε ψίχουλα. Κατόπιν, ξεφλουδίζετε το κρεμμύδι, το ψιλοκόβετε και σπάτε τα αυγά σε πιάτο. Ρίχνετε τον κιμά σε βαθύ μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το ψωμί, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Ζυμώνετε με τα χέρια, μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά καλά. Απλώνετε στο τραπέζι ένα χαρτί ψησίματος (κατά προτίμηση σιλικόνης) και το λαδώνετε ελαφρά. Ανοίγετε τη ζύμη του κιμά πάνω στο χαρτί, σε ένα τετράγωνο κομμάτι. Στη μέση της ζύμης, τοποθετείστε κατά μήκος τα αυγά. Ακριβώς δίπλα βάζετε τα καρότα και τον αρακά. Ανασηκώνετε τη μια άκρη του χαρτιού αι τυλίγετε τον κιμά σε ρολό. Διπλώνετε τις άκρες του χαρτιού για να μην ανοίξει κατά το ψήσιμο και τοποθετείστε το ρολό σε ταψί με τις διπλωμένες άκρες του χαρτιού προς τα κάτω. Ψήνετε το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου. Βγάζετε το ρολό από το φούρνο, αφαιρείτε το χαρτί και το τοποθετείτε σε πιατέλα.


http://www.sidagi.gr

Οι ισχυροί άνεμοι έριξαν στη θάλασσα τον παπά!

Posted: 10 Jan 2012 12:20 AM PST

Οι πιστοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό των Υδάτων στη Σκάλα Κατερίνης δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θέαμα που αντίκριζαν.



Η βάρκα, στην οποία επέβαινε ο
ιερέας της περιοχής και άλλα τέσσερα άτομα, ανετράπη, λόγω των ισχυρών ανέμων και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα!

Από το ατυχές περιστατικό δεν τραυματίστηκε, ευτυχώς, κανείς.

http://www.newsbeast.gr Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελληνική πιτσαρία στις 5 καλύτερες του Μανχάταν!

Posted: 10 Jan 2012 12:09 AM PST

Η πιτσαρία ενός ομογενή στην Αμερική βρέθηκε στο top 5 των καλύτερων στο Μανχάταν.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Slice Harvester» και τον δημιουργό της Colin Hagendorf, ο οποίος κατάφερε μέσα σε 2 περίπου χρόνια να δοκιμάσει 362 πίτσες του Μανχάταν, μια από τις πέντε καλύτερες πιτσαρίες είναι η«Palace
Pizza» η οποία ανήκει στον Έλληνα Γιάννη Καμπούρη.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός, αφού ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι συνεργάτες του γνώριζαν πως ο Hagendorf είχε δοκιμάσει τις πίτσες τους.

Όπως αναφέρει το greekreporter.gr, η πιτσαρία, που βρίσκεται στον αριθμό 121 της Οδού Dyckman στο Ινγούντ, λειτουργεί εδώ και 65 χρόνια, ενώ από το 1985 μέχρι και σήμερα ανήκει στον κ. Καμπούρη και τους συνεργάτες του.

Όταν ο κ Καμπούρης ερωτήθηκε για το μυστικό της καλής πίτσας, είπε πώς τα συστατικά είναι παντού τα ίδια, αλλά το είναι η αναλογία και ο τρόπος που ο καθένας προετοιμάζει και ψήνει την πίτσα.

http://www.tsantiri.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μύγα-παράσιτο μετατρέπει τις μέλισσες σε ζόμπι

Posted: 09 Jan 2012 11:53 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Σαν να μην έφταναν οι θανατηφόροι ιοί και οι επιβλαβείς μύκητες, οι μέλισσες της Βορείου Αμερικής καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα νέο εχθρό: ένα ιπτάμενο παράσιτο τις κάνει να εγκαταλείψουν την κυψέλη και να περιπλανηθούν σε κατάσταση
αποχαύνωσης, σαν ζόμπι, μέχρι να πεθάνουν.


Σε προηγούμενες έρευνες οι επιστήμονες είχαν ανακαλύψει πως η παρασιτική μύγα Apocephalus borealis προσβάλλει και στη συνέχεια θανατώνει μέλισσες και σφήκες, ενώ η «μύγα δήμιος», έντομο της ίδιας συνομοταξίας, εμφυτεύει τα αβγά της στα μυρμήγκια με αποτέλεσμα το κεφάλι τους να «σκάσει» όταν οι προνύμφες καταβροχθίζουν τον εγκέφαλό και διαλύουν τους συνεκτικούς ιστούς τους.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως οι μέλισσες έχουν προσβληθεί από τη μύγα Apocephalus borealis σε 24 από τα 31 σημεία μελισσοκομίας στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, καθώς και σε άλλα εμπορικά εκμεταλλεύσιμα μελίσσια στην Καλιφόρνια και τη Νότια Ντακότα.

Γενετικά πειράματα έδειξαν πως τόσο οι μέλισσες όσο και οι μύγες είχαν προσβληθεί από έναν παραμορφωτικό ιό των φτερών και τον μύκητα Nosema ceranae οι οποίοι ευθύνονται για το φαινόμενο της διαταραχής κατάρρευσης αποικίας μελισσών.

Οι εργαστηριακές μελέτες έδειξαν πως οι θηλυκές μύγες A. Borealis εγχέουν τα αβγά τους στην κοιλιακή χώρα των μελισσών όταν έρχονται σε επαφή. Σε διάστημα μιας εβδομάδας 25 προνύμφες της μύγας αναδύθηκαν στην περιοχή μεταξύ του κεφαλιού και του θώρακα της μέλισσας (στη φύση έχουν παρατηρηθεί μέχρι 13).

Οι προσβεβλημένες μέλισσες εγκαταλείπουν την κυψέλη και συγκεντρώνονται κοντά σε εστίες φωτός όπου αναπτύσσουν περίεργη συμπεριφορά: περπατούν μαζί σε κυκλικές τροχιές, δείχνουν αποπροσανατολισμένες και δεν έχουν καλή ισορροπία.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως περισσότερο ευάλωτες είναι οι μέλισσες που αναζητούν τροφή κατά τις νυχτερινές ώρες, ενώ η εύρεση χρυσαλλίδων κοντά σε πεθαμένες μέλισσες υποδηλώνει ότι οι μύγες-παράσιτα μπορούν να πολλαπλασιαστούν μέσα στο μελίσσι και να προσβάλλουν τη γονιμοποιημένη βασίλισσα.



Πηγή: econews

http://www.real.gr/

ΒΙΝΤΕΟ:Στο έλεος των ανεμοστρόβιλων η Ηλεία

Posted: 09 Jan 2012 11:45 PM PST


Στο επίκεντρο της δραστηριότητας των πλέον ισχυρότερων και καταστρεπτικότερων ανεμοστρόβιλων της χώρας, βρίσκεται ο νομός Ηλείας, καθώς στην περιοχή μας καταγράφεται η μεγαλύτερη συχνότητά τους,
σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Μετεωρολογίας, Μιχάλης Σιούτας, από το Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών του ΕΛΓΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έσπασε το σχοινί του bungee jumping, έπεσε σε ποτάμι με κροκόδειλους και σώθηκε! -VIDEO

Posted: 09 Jan 2012 11:34 PM PST

Το... ραντεβού μιας 22χρονης Αυστραλής με την αδρεναλίνη είχε απροσδόκητη εξέλιξη!


Η Erin Langworthy βρέθηκε για διακοπές στη Ζάμπια.

Και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
αποφάσισε να δοκιμάσει μια εμπειρία ζωής: να κάνει bungee jumping στους καταρράκτες της Βικτωρία, στον ποταμό Ζαμβέζη. Δε φανταζόταν τι επρόκειτο να ζήσει...
Όλα ήταν έτοιμα: της έδεσαν το σχοινί στα πόδια και βούτηξε στο κενό. Στα μισά της διαδρομής, όμως, το σχοινί έσπασε και η κοπέλα έπεσε στο ποτάμι!

Κάνεις δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να βγει ζωντανή. Είχε «βουτήξει» από μια εξέδρα 111 μέτρα πάνω από το ποτάμι και πιστεύεται πως βρισκόταν 20 μέτρα πάνω από το νερό όταν έσπασε το σχοινί!

Είχε τα πόδια της δεμένα και στον Ζαμβέζη υπάρχουν κροκόδειλοι. όμως εκείνη δεν είχε σκοπό να φύγει από τη ζωή στα 22 της χρόνια.

Και με έκπληξη όσοι ήταν παρόντες την είδαν, δευτερόλεπτα μετά την πτώση της, να βγαίνει στην επιφάνεια και να κολυμπάει ως την ακτή!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι γιατροί αποκάλυψαν κάτι εντυπωσιακό: δεν είναι πάθει το παραμικρό, εκτός από μερικές μελανιές φυσικά!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι γιατροί της ΔΡΑΜΑΣ που είναι συμβεβλημένοι με την υπηρεσία έκδοσης διπλωμάτων

Posted: 09 Jan 2012 11:25 PM PST

Για να βγάλει κάποιος δίπλωμα ή ακόμη για να ανανέωση το δίπλωμα του θα πρέπει μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα να περάσει και απο γιατρούς...


οι οποίοι πρέπει να είναι συμβεβλημένοι με την υπηρεσία συγκοινωνιών της κάθε πόλης. Στην Δράμα όμως επικρατεί νέο μοντέλο μιάς και οι γιατροί νομίζουν πως μπορούν να κρατάνε ομήρους τόσους πολίτες που θέλουν να βγάλουν δίπλωμα ή θέλουν να ανανεώσουν το διπλώματος τους.

Μέσα στο 2011 επινόησαν ένα άθλιο ''μοντέλο'' με τον λίγοντα του ΑΦΜ του κάθε ενδιαφερομένου έτσι ώστε να μοιράζονται την δουλειά τους.

Επιτρέπεται αυτό άραγε βάση νόμου??? Γιατί να γίνεται ΜΟΝΟ στην Δράμα??? Δηλαδή κάποιος που έχει χρόνια τον γιατρό του ο οποίος είναι και συμβεβλημένος με την υπηρεσία συγκοινωνιών και θα πρέπει να ανανεώσει το δίπλωμα του ΔΕΝ μπορεί να πάει να εξεταστεί απο τον γιατρό του, γ ιατί??? Γιατί αυτό το τρέχον 3μηνο δεν τυχαίνει ο λήγοντας του ΑΦΜ του πολίτη να είναι αυτό του γιατρού του!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΛΔ... ΕΛΕΟΣ!!! Δεν έφταναν μόνο αυτά για το 2011...άλλαξε η χρονιά και ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ με την υπηρεσία συγκοινωνιών ώστε να πηγαίνουν οι πολίτες να εξετάζονται για την έκδοση των διπλωμάτων τους. Δηλαδή ο πολίτης πληρώνει τα παράβολα στην τράπεζα και ο γιατρός ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικαίωμα να του υπογράψει το έγγραφο γιατί δεν θα πληρωθεί??? ΑΝ δεν θέλουν μερικοί γιατροί της Δράμας να συνεχίσουν σε αυτό το πλαίσιο σίγουρα θα υπάρχουν άλλοι που θα θέλουν να συνεργαστούν με την υπηρεσία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ??? ΟΚ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΙ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ???

Αυτό είναι το χάλι της Δράμας γενικά... μερικοί αποφασίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ???



Αναγνώστης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτοπυρπολήθηκε ηλικιωμένος στη Λευκάδα

Posted: 09 Jan 2012 11:22 PM PST

Στο χώρο του πάρκινγκ πίσω από το κτήριο του ΟΤΕ στην πόλη της Λευκάδας, ένας άνδρας περίπου 80 ετών, αυτοπυρπολήθηκε με βενζίνη, βάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τέλος στην ζωή του... Στο σημείο έφτασε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής αλλά ήδη
ήταν αργά για τον ηλικιωμένο άνδρα. Τα αίτια της πράξης του δεν έγιναν γνωστά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βάλε στόχο το μεγάλο οργασμό μέσα στο 2012!

Posted: 09 Jan 2012 10:10 PM PST

Εντάξει: με το που μπήκε το 2012 υποσχέθηκες να γυμνάζεσαι περισσότερο, να τρως λιγότερο, να βλέπεις ένα τικ παραπάνω τις κολλητές. Που πήγαν όμως οι σεξο- υποσχέσεις; Εσύ έβαλες στόχο το μεγάλο οργασμό ή ακόμα περιμένεις;



Υποσχέσου:

Να ξυρίζεις περισσότερο τα πόδια σου: όταν είσαι αποτριχωμένη, έτοιμη και περιποιημένη, θα ενδώσεις ευκολότερα στο σεξ. Και μην ξεχνάς πως χωρίς σεξ, οργασμός δεν έρχεται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Να ξεφορτωθείς επιτέλους εκείνες τις βράκες που φοράς από το 1821:


για να νιώθεις σέξι, πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Το τέλειο, το πρόστυχο το σεξ μπορεί να σε βρει οπουδήποτε, είναι κρίμα να το υποδεχτείς φορώντας παλιά, χαλασμένα εσώρουχα!

Να κάνεις σεξ με τον καλό σου περισσότερο:

για να ανάψεις και πάλι την φλόγα του σεξ μεταξύ σας, πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω. Ξεπέρασε την κούραση, ξεπέρασε την δύσκολη καθημερινότητα και ρίξτε το στο σεξ... περισσότερο από πέρσι.

Να του κάνεις περισσότερο μασάζ:

Αντί να περιμένεις να σου τρίβει την πλατούλα διαρκώς, κάνε ατμόσφαιρα και χάρισέ του εσύ το πιο kinky μασάζ!
Να δεις έστω μια ταινία ΧΧΧ:


και θα τον ξετρελάνεις και που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει κάποια κίνηση που να μπορείς να ξεσηκώσεις κι εσύ:

Να γίνεις μάστερ στο στοματικό:
γιατί αν δεν τον περιποιείσαι εσύ, σιγά μην μπει στη διαδικασία να σε περιποιηθεί αυτός1
Να τον φιλάς περισσότερο: όλα από ένα φιλί ξεκινούν!


Να κάνεις περισσότερη γιόγκα:


όχι για να αδυνατίσεις αλλά για να μπορείς να γίνεις το κορίτσι λάστιχο στο κρεβάτι.

Να κάνεις τις ασκήσεις Κέγκελ σου καθημερινά: για να διατηρείς τον κόλπο σου σφιχτό και να έχεις περισσότερους Οοοοργασμούς.

Να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό:

γιατί τι να τον κάνεις τον Οργασμό όταν πρέπει να διακινδυνεύσεις την υγεία σου με αντάλλαγμα μια στιγμή ηδονής.

Να ψάχνεις και μόνη σου το σημείο G:

μόνο μέσα από την πρακτική εξάσκηση, θα έρθει και η ολοκλήρωση που ονειρεύεσαι μαζί του.

Να σταματήσεις να προσποιείσαι πως έρχεσαι σε οργασμό:


ψέματα στα ψέματα, θα ξεχάσεις πως είναι να νιώθεις την πραγματική κολασμένη ηδονή.

Να δοκιμάσεις μια νέα στάση, ένα νέο παιχνίδι ρόλων ή ένα νέο sex toy:

ακόμα κι ένα απλό στριπτίζ που ποτέ μέχρι σήμερα δεν δοκίμασες, θα αλλάξει τα πράγματα!


Aντε και καλούς οργασμούς!!!!!!!!!!





πηγή







ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ-Castings Pierre Woodman - Yelena

Posted: 09 Jan 2012 08:52 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Αν

Posted: 09 Jan 2012 08:37 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ούτε ο Θεος δεν μας σώζει !!!

Posted: 09 Jan 2012 10:13 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.


Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής
των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα δάνειά τους.

Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα. σταυροκοπιέται.

Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!». Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν. «Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι του λοιπού υποψήφιος βουλευτής».

Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.

«Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.

Την επομένη ο Πρόεδρος δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!!!



Ομορφάντρας ο Βενιζέλος, δείτε το!

Posted: 09 Jan 2012 10:10 AM PST

Εδώ είναι Ελλάδα ρε !

Posted: 09 Jan 2012 10:05 AM PST

Ξαφνικά, φτάνει στο e-mail μια μικρή, αδιάφορη είδηση:


Στον τιτάνιο αγώνα της χώρας τους να ξεπεράσουν τη βιβλική καταστροφή, κάποιοι Ιάπωνες μηχανικοί ξανάφτιαξαν έναν κατεστραμμένο αυτοκινητόδρομο σε 6 (!) ημέρες.

«Ηλίθιοι Ιάπωνες ! Η ορθή διαδικασία είναι η ακόλουθη:


-1. Σχεδιάζουμε έναν παρακαμπτήριο δρόμο για να εκτρέπουμε την κυκλοφορία όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες.

2. Προσέχουμε η χάραξη να είναι στενή και με αρκετές στροφές - μη σκοτωθεί κανένας από υπερβολική ταχύτητα!

3. Αλλάζουμε τη χάραξη γιατί η αρχική περνούσε από τον ελαιώνα του κοινοτάρχη.

4. Αναθέτουμε (μετά από διαγωνισμό βεβαίως, μη μας πούνε και τίποτα) 8 μελέτες σε 8 διαφορετικούς μελετητές.

5. Κηρύσσουμε απαλλοτριωτέα την έκταση.

6. Βγαίνει η δικαστική απόφαση απαλλοτρίωσης.

7. Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν ενστάσεις γιατί η τιμή είναι χαμηλή.

8. Βγαίνει νέα δικαστική απόφαση με νέες, υψηλότερες τιμές.

9. Εφεσιβάλλουμε την απόφαση ενώπιον των δικαστηρίων.

10. Βγαίνει δευτεροβάθμια απόφαση που μοιράζει τη διαφορά στη μέση.

11. Εν τω μεταξύ, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις προσβάλλουν τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων γιατί στην περιοχή εθεάθη ζεύγος σπουργιτιών με σπάνιο χρώμα φτερών (δύο τόνοι σκουρότερο καστανό από το κανονικό).

12. Χρειαζόμαστε χρήματα για καταβάλλουμε το κόστος των απαλλοτριώσεων. Λόγω δύσκολων καιρών, τοποθετούμε έναν νέο σταθμό διοδίων στην είσοδο της παρακαμπτηρίου.

13. Προκηρύσσεται δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου.

14. Αναδεικνύεται ο ανάδοχος.

15. Οι υπόλοιποι προσφεύγουν στα δικαστήρια για την ακύρωση του διαγωνισμού.

16. Το δικαστήριο βγάζει απόφαση και δικαιώνει τους προσφεύγοντες. Αφαιρεί το έργο από τον πρώτο και το δίνει στο δεύτερο της κατάταξης.

17. Ο πρώτος ανάδοχος προσφεύγει εκ νέου στα δικαστήρια.

18. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δικαιώνει ξανά τον πρώτο και αφαιρεί το έργο από τον δεύτερο.

19. Στο μεταξύ ο πρώτος έχει πτωχεύσει και δεν μπορεί να το αναλάβει.

20. Ο δεύτερος αλλάζει προτεραιότητες και πλέον δεν το θέλει ούτε αυτός (σιγά μην κάτσω ν' ασχοληθώ με καραγκιόζηδες σκέφτεται).

21. Το έργο κατακυρώνεται στον τρίτο, ο οποίος πρέπει πλέον να προσλάβει επειγόντως Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις για να το αναλάβει.

22. Ξεκινάμε τις χωματουργικές εργασίες στην παρακαμπτήριο.

23. Διακόπτουμε τις χωματουργικές εργασίες γιατί ανακαλύφθηκε ένα αρχαίο κτίσμα.

24. Επεμβαίνει η αρχαιολογική υπηρεσία για σωστικές ανασκαφές.

25. Σε συμβούλιο του ΚΑΣ αποφασίζεται ότι το κτίσμα ήταν ένα μαντρί της ελληνιστική περιόδου και δεν πειράζει αν καταχωθεί.

26. Συνεχίζονται οι χωματουργικές εργασίες.

27. Διακόπτονται οι χωματουργικές εργασίες γιατί μπήκαμε στο Ραμαζάνι και οι Πακιστανοί αρνούνται να εργαστούν.

28. Μετά το Μπαϊράμι συνεχίζονται οι χωματουργικές εργασίες.

29. Τελειώνουν οι χωματουργικές εργασίες και πλέον η παρακαμπτήρια είναι έτοιμη για ασφαλτόστρωση.

30. Εν τω μεταξύ όλοι οι οδηγοί έχουν ανακαλύψει αυτόν το δρόμο και τον χρησιμοποιούν, ασχέτως αν απαιτείται να κάνουν σλάλομ ανάμεσα στα μηχανήματα.

31. Οι εργασίες διακόπτονται γιατί ένα αγροτικό χτύπησε έναν Πακιστανό και οι ομοεθνείς του ξεσηκώνονται για την άνανδρη χριστιανική επίθεση σε αθώους μουσουλμάνους.

32. Στο χώρο προσέρχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των Πακιστανών.

33. Οι Πακιστανοί πετυχαίνουν αύξηση των ημερομισθίων και επιστρέφουν στην εργασία τους.

34. Οι Αλβανοί απέχουν γιατί διαμαρτύρονται για την αύξηση των ημερομισθίων των Πακιστανών.

35. Οι Αλβανοί πετυχαίνουν κι αυτοί αύξηση του ημερομισθίου τους και επιστρέφουν στη δουλειά τους.

36. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ολοκληρώνονται με την φυσιολογική καθυστέρηση των 28 μηνών.

37. Η παρακαμπτήρια οδός δίνεται στην κυκλοφορία.

38. Η παρακαμπτήρια οδός κλείνει γιατί δίπλωσε μία νταλίκα.

39. Η νταλίκα μαζεύεται και η παρακαμπτήρια οδός ξανανοίγει.

40. Η συντονιστική επιτροπή του κινήματος «Δεν Πληρώνω» κάνει κατάληψη στα διόδια γιατί τα θεωρεί απαράδεκτα.

41. Η παρακαμπτήρια οδός κλείνει γιατί τώρα που τις μπάρες τις κρατάν ανοικτές οι «Δεν Πληρώνω» ένα κωλοφτιαγμένο Hyundai περνάει με ταχύτητα και παρασέρνει το κοπάδι πρόβατα του κυρίου Μήτσου που διασχίζει το δρόμο.

42. Τα αίματα και τα μέλη των προβάτων καθαρίζονται και η παρακαμπτήρια οδός ξανανοίγει.

43. Τα διόδια λειτουργούν και πάλι μετά από παρέμβαση των μονάδων της τάξης που ρίχνουν χημικά στους «Δεν Πληρώνω». Έτσι κι αλλιώς συνηθισμένοι είναι.

44. Η παρακαμπτήρια οδός κλείνει γιατί ο εργολάβος τοποθετεί τα μηχανήματά του στο δρόμο επειδή δεν έχει πληρωθεί για τη δουλειά του, η οποία τώρα κοστολογείται στο 360% του αρχικού προϋπολογισμού.

45. Τα ΜΑΤ περιποιούνται και τον εργολάβο και η παρακαμπτήρια οδός ξανανοίγει.

46. Τώρα που λύθηκαν τα προβλήματα με την παρακαμπτήρια οδό, είναι ώρα να επισκευάσουμε και το δρόμο.

47. Επαναλαμβάνονται τα βήματα 1-45.

48. Εν τω μεταξύ, και επειδή έχουν περάσει πολύς καιρός, κανείς πλέον δεν θυμάται γιατί χάλασε ο δρόμος και αποφασίζεται να τον αφήσουν στην ησυχία του και να διαπλατύνουν τελικά την παρακαμπτήρια.

49. Μέχρι να διαπλατυνθεί η παρακαμπτήρια, έχει περάσει η περίοδος επανάληψης του σεισμού και ένας νέος σεισμός την καταστρέφει εντελώς.

50. Αποφασίζεται να χρησιμοποιηθεί ο παλιός αυτοκινητόδρομος ως παρακαμπτήρια της παρακαμπτήριας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης. Και όλα κάνουν τον κύκλο τους.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τέλος το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα........

Posted: 10 Jan 2012 04:39 AM PST

*Οι γιορτές που περνούν και χάνονται-χάνονται... Του χρόνου πάλι τα χριστουγεννιάτικα, ξηλώσαμε δέντρα και λαμπιόνια και επιστρέψαμε στην καθημερινότητα. Σκληρή, εννοείται, αφού ημερολογιακά ούτε το μισό χειμώνα δεν έχουμε βγάλει ακόμα. Πόσα λεφτά έμειναν στην τσέπη για να βγάλουμε Γενάρη; Που να μην παίρναμε και δώρο! Για φανταστείτε πώς μπορεί να 'ναι τα επόμενα Χριστούγεννα. Και τα κλειδιά του σπιτιού θα τους δίνουμε μαζί με τις πινακίδες!

* * *

*Αλλά τι ψάχνεις να βρεις... Εδώ παίρνει επίδομα και ο παιδεραστής! Και φυσικά παραμένουν στις θέσεις τους ο αρμόδιος υπουργός και οι παρατρεχάμενοι του γραμματείς. Θα μου πεις, γιατί να παραιτηθούν; Στην Ελλάδα ζούμε, εγώ κι εσύ δεν είμαστε τόσα χρόνια που τους ψηφίζουμε; Αν θέλαμε κυβερνώντες που να έχουν την ευθιξία να παραιτούνται όταν κάνουν γκάφα ή (ακόμη χειρότερα) το 'χουν ρίξει στη «μάσα», θα έπρεπε με την ψήφο μας να τους το' χαμε δείξει τόσα χρόνια. Μήπως δεν είχαμε ευκαιρίες; Αφού δεν τις αρπάξαμε, τώρα μαζί τους θα βουλιάξουμε.

* * *

*Παιδεραστές, επιδειξίες, ηδονοβλεψίες-«μπανιστηρτζήδες», όλοι οι σεξουαλικά διεστραμμένοι στην ουρά για το επίδομα. Μαζί με το ανάπηρο παιδί και τον νεφροπαθή. Πώς γίναμε έτσι ρε πατρίδα; Χίλιες φορές να χρεοκοπήσουμε, κομμάτια να γίνουμε. Εμείς και εικόνες όπως η παραπάνω. Το μυστρί και πάλι απ' την αρχή...

* * *

*Τι να το κάνει το δίπλωμα ένας Κουλούρης; «Σκουλήκια!» που έλεγε και ο τρισυπόστατος αστυνόμος Θεοχάρης πριν κάμποσα χρόνια στο «Καλημέρα Ζωή» του Φώσκολου. Πώς τολμούν να σταματούν τον Κίμωνα επειδή πέρασε 1, 2, 3, 4 κόκκινα φανάρια; Ένα απ' τα χρυσά παιδιά του μακαρίτη Ανδρέα που μας οδήγησαν στην αλλαγή, γύρισε ο ήλιος και ψηθήκαμε πολύ. Πάει και τελείωσε, δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Και όλα τα τσουτσέκια τώρα πιάνουμε στο στόμα μας τον Κίμωνα. Αντί να δούμε το προφανές που μας λέει και ο Κουλούρης, πως αυτός είναι το εξιλαστήριο θύμα και του την είχαν στημένη οι Παπανδρεϊκοί και ο Παπουτσής. Τόσα χρόνια στην πολιτική, δεν μπορεί, αλήθεια θα λέει!

* * *

*Χθες είδε τον Σαμαρά, σήμερα τον Καρατζαφέρη ο πρωθυπουργός. Αλήθεια απ' το ΠΑΣΟΚ ποιον θα δει ο Παπαδήμος; Τον φευγάτο Γιώργο ή τον επερχόμενο Βενιζέλο; Ο ΛΑΟΣ πάντως ζήτησε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών να είναι παρών και ο Ευάγγελος. Ως τσάρος των οικονομικών τάχα μου - τάχα μου... Βλέπει μακριά ο Καρατζαφέρης.

* * *

*Από την Ακρόπολη θα ξεκινήσει και σ' όλη την Ελλάδα θα εξαπλωθεί ένα απέραντο «ενοικιάζεται». Όποιος μας τα ακουμπάει, χαλάλι του. Νοικιάζει ό,τι γουστάρει. Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάει. Να τους νοικιάσουμε και τις γυναίκες μας αν είναι αλλά όχι τζάμπα όπως οι Εσκιμώοι! Ό,τι πει ο Γιακουμάτος.

* * *

*Είσαι τώρα υπουργός και Πασόκος. Πού θα έχεις το νου σου; Να δουλέψεις στο υπουργείο σου ή να κάνεις επαφές ενόψει του κυριακάτικου Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος; Εντάξει μωρέ, κυβερνάμε πάλι από Δευτέρα...

* * *

*Λοιπόν κάποιοι εδώ στη Λάρισα ακόμη και μ' αυτή την κρίση ζητούν τρελά λεφτά για να πουλήσουν ένα ακίνητο. Μάλλον δεν θα ξέρουν ότι κοτζάμ Ντομινίκ Στρος Καν έριξε 500 χιλιάρικα την τιμή για το υπό πώληση σπίτι του στις ΗΠΑ.

* * *

*Μέχρι και στα πιο IN κλαμπ στην Αθήνα το ποτό το έριξαν στα 5 ευρώ. Να τα βλέπουμε αυτά εμείς τα κορόιδα εδώ στη Λάρισα... Το δε μπουκάλι το βρίσκεις (από) 75 ευρώ και ακούς φίρμα, όχι όπως εδώ που μπορεί να σου ζητήσουν ακόμη και 150 για να ακούσεις... Σούλα Μπούλα! Λίγο μυαλό ως καταναλωτικό κοινό θα μας φέρει το 2012;

* * *

*Σαν πολλή παρέα δεν κάνει τώρα τελευταία ο Ζώης με τον Καμμένο; Δεν φοβάται μην τυχόν το ακούσει ο Σαμαράς και δυσαρεστηθεί; Εκτός και αν δεν τον νοιάζει η γνώμη του προέδρου τόσο πολύ...

* * *

*Ποιοι δυσαρεστημένοι σύντροφοι σκέφτονται σήμερα να προσεγγίσουν τον Δημαρά που θα' ναι στη Λάρισα; Βλέπουν τον Ροντούλη και ονειρεύονται κι αυτοί της Βουλής τα μεγαλεία. Κόμματα μικρά-μεγάλα γίναμε μαλλιά κουβάρια!

* * *

*Σχολιάστηκε πολύ το μήνυμα που έστειλε ομαδικά ο Μάξιμος τα Θεοφάνια. Φώτα παντού θέλουν τώρα οι Νεοδημοκράτες. Έλα όμως που 5,5 χρόνια με τον Καραμανλή δεν άναψε κανείς τους ούτε κερί...

* * *

*Οι γιορτές πέρασαν και δεν ακούστηκε κανείς εργοδότης να μπαίνει στη φυλακή. Άρα πρέπει να πλήρωσαν όλοι τους το δώρο, έτσι; Καλοφάγωτα!

* * *

*Δεύτερη σε ύφεση η Ελλάδα το 2012, είμαστε μετά το Σουδάν που μας πήρε την πρωτιά. Εμείς και οι Ζουλού. Δανία μας είχες πει Γιώργο, όχι Τανζανία!

* * *

*Ξέρει η Μέρκελ ότι ο Ροντούλης λέει πως δεν θα επιστρέψουν ούτε ευρώ οι αγρότες απ' το πακέτο Χατζηγάκη; Αν το μάθει θα βαρέσει και προσοχή.

* * *

*Πανελλαδικός μαραθώνιος χορού στις 21 Ιανουαρίου στη Λάρισα. Να το βάλει κι αυτό στο ΕΣΠΑ ο Αγοραστός για να γίνει θεσμός. Λεφτά υπάρχουν!

* * *

*Δεν φτάνει που προβλέπεται «παλούκι» το 2012, δεν έχουμε και κανέναν Γιάννη να μας κυβερνάει. Τι προκοπή περιμένεις μετά εσύ;

* * *

*Τέλος το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα. Πάνε οι γιορτές. Απόκριες τώρα. Να ντυθείς 13ος μισθός!

Τον πίεζαν ανεκδοτο.............

Posted: 10 Jan 2012 04:27 AM PST

* ΕΝΑΣ παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.

- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής

- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;

- 97 ετών, λέει ο παππούς.

Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.

- Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνες;

- Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι.

Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί!

- Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος;

- Ε, 125 τον άλλο μήνα.

- Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό;

- Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου.

Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο.

- Τι ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;

- Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα.

- Και τι θα κάνετε εκεί;

- Παντρεύεται και πάμε στο γάμο!

Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει.

- Και... γιατί παντρεύεται;

- Άστα μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!

Περί μισθών........

Posted: 10 Jan 2012 04:24 AM PST

* ΤΙ μισθό παίρνουν οι υπουργοί;

Για το θέμα ρωτήθηκε χθες (ΜΕΓΚΑ) ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει το μισθό του (για την ακρίβεια: δεν πρόκειται περί μισθού με τη «στενή» έννοια του όρου αλλά περί εξόδων παράστασης).

Ιδού ο διάλογος που διημείφθη:

Π. ΚΑΨΗΣ: «Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω ρωτήσει τι μισθό θα πάρω».

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Ακόμα;

Π. ΚΑΨΗΣ: Δεν έχω ρωτήσει, ναι.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Άρα θα πούνε ότι είστε υπεράνω αυτών.

Π. ΚΑΨΗΣ: Όχι, δεν είμαι υπεράνω, απλώς δεν έχω μάθει. Φαντάζομαι ότι είναι μισθός βουλευτή, αλλά δεν είμαι βέβαιος.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Πιο χαμηλά.

Π. ΚΑΨΗΣ: Πιθανόν. Εγώ, δεν θέλω να κόψω τον μισθό κανενός. Ίσα-ίσα το αντίθετο, λέω».

ΜΑΚ.



Διακοπές

* ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ μυστικό κρατούν οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου τον προορισμό των χειμερινών διακοπών του (αναχώρησε την παραμονή των Θεοφανίων και θα επιστρέψει το βράδυ της Πέμπτης).

Η μόνη πληροφορία που δίνουν είναι ότι βρίσκεται στην Ευρώπη, γεγονός που έχει οδηγήσει στην εκτίμηση ότι βρίσκεται στο Λονδίνο όπου σπουδάζει η κόρη του.

Όπου και να βρίσκεται, ο Γ. Παπανδρέου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι όσο πυκνός κι αν είναι πλέον ο πολιτικός χρόνος κι όσο ραγδαίες οι εξελίξεις, ο ίδιος πάντα βρίσκει χρόνο για διακοπές...

Πως καταλαβαίνεις ότι είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου;

Posted: 10 Jan 2012 04:17 AM PST


Όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει για πρώτη φορά ή έστω τον ξέρεις ελάχιστα, σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν εκείνος είνα ερωτευμένος μαζί σου ή απλά θέλει να περάσει την ώρα του.Σε κοιτάζει κάπως περίεργα, σου στέλνει "ματιές" όλο υπονοούμενα και εσύ αναρωτιέσαι : «Είναι η ιδέα μου ή του αρέσω;»..Επειδή ,λοιπόν, οι άντρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) "φοβούνται" να δείξουν τα αισθήματά τους σε κάποια κοπέλα,δεν τους είναι εύκολο να πουν ξεκάθαρα τη φράση «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» ! Γι΄αυτό όμως υπάρχουν και οι πράξεις που πολλές φορές μαρτυρούν αυτά που κρύβει η σιωπή.Ο ενθουσιασμός είναι ο βασικός παράγοντας που βρίσκεται κυρίως στην αρχή μια σχέση και όλα τα παρακάτω συνδέονται μ΄αυτόν ...;:

Τον ενθουσιασμό στον έρωτα μπορείς να τον αναγνωρίσεις μέσα από τα άπειρα τηλεφωνήματά και τα μηνύματα που σου στέλνει.Αυτό πάει να πει ότι σε σκέφτεται κάθε λεπτό που περνά και αναρωτιέται τι μπορεί να κάνεις..Τον ενδιαφέρεις και είναι κάτι που δε μπορεί να το κρύψει με τόσα μηνύματα..
Όλα πάνω σου του κινούν το ενδιαφέρον και όλα τον τρελαίνουν.Οτιδήποτε και να του πεις το θεωρεί "σωστό" και ωραίο και παράλληλα τον εξιτάρει.Κάθε μέρα που περνά ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο να σε μάθει (τον χαρακτήρα σου, τα ενδιαφέροντά σου).Και πάνω απ΄όλα του αρέσεις γι΄αυτό που είσαι, γι΄αυτό που βλέπει και δε θα τολμούσε να σε αλλάξει ποτέ.
Δε μπορεί να σου πει εύκολα όχι σε οποιαδήποτε χάρη κι΄αν του ζητήσεις, ακόμα κι΄αν του είναι δύσκολο να σου την κάνει.Γίνεται και χάλι να τον πατήσεις σε περιπτώση που "έχει φάει τρελό κόλλημα" μαζί σου.
Μετά τη πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα αρχίζουν και τα δωράκια..σε στυλ σοκολατάκια και τριαντάφυλλα.Ότι πιο κλασσικό όμως και ρομαντικό..
Εκτός από το να σου μιλάει στο τηλέφωνο κάθε μέρα και να μαθαίνει που είσαι και τι κάνεις, θέλει και να σε βλέπει κάθε μέρα ...;έστω και για 5 λεπτά, αρκεί να σε δει.Όσο δύσκολη και να είναι η μέρα του, όσες δουλειές και υποχρεώσεις να έχει τα 5 λεπτά θα τα βρει και θα έρθει να σε βρει στα σίγουρα!
Όταν εμφανίζεται στα ξαφνικά και από το πουθενά (έξω από το σχολείο/πανεπιστήμιο/δουλειά σου ...; ή από τη καφετέρια που συχνάζεις) πάει να πει ότι ενδιαφέται για εσένα πολύ .Αυτό σημαίνει ή ότι έχει ρωτήσει από άλλους για το που συχνάζεις ή έχει δώσει πολύ προσοχή από μόνος του για το τι κάνεις και πια ώρα.Όταν σε δει θα σου πει ένα απλό "Γεια" αλλά στην πραγματικότητα εννοεί "Σε γουστάρω.., αλλά δε θέλω να φανεί."
Σε κοιτάει έντονα στα μάτια και σε χαιδεύει ...; στα χέρια, στο πρόσωπο ή σε κάποιο άλλο σημείο που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις..Όταν είναι δίπλα σου δε μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου.Επίσης σου μιλάει πολύ τρυφερά και σου λέει πολλά γλυκόλογα..τόσο από κόντα όσο και από το τηλέφωνο.
Σε αναφέρει στους φίλους του ...;αλλά όχι σαν μια απλή κοπέλα αλλάσαν κάτι το ξεχωριστό που δεν μπορεί να ξεχάσει.Με λίγα λόγια μιλάει για σένα τόσο πολύ που απλά οι φίλοι-γνωστοί του του λένε «ξεκόλλα πια».
Και τέλος μέσα στη συζήτηση που θα έχετε, εκτός από τα πολλά κομπλιμέντα που θα σου κάνει, θα σε ρωτήσει "Αν βγαίνεις με κάποιον ή είσαι σε κάποια σχέση;"..Αν είναι όμως από τα ντροπαλά παιδιά θα στείλει κάποιον άλλον να ρωτήσει και χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του βέβαια..Αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και σου ζητήσει τον αριθμό σου.Αυτά είναι τα πιο συχνά "δείγματα" ότι ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να γίνει κάτι.

Γ. Παπαμιχαήλ: Η πρώην σύντροφός του, μιλάει για το χωρισμό τους!

Posted: 10 Jan 2012 02:52 AM PST


Η Βασιλική Μπισαράκη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν είναι πλέον ζευγάρι! Ο χωρισμός τους μπορεί να αποτελεί έκπληξη για τον χώρο της showbiz, φαίνεται πως το ζευγάρι όμως αντιμετώπιζε πολύ καιρό προβλήματα.

"Εξωτερικά μπορεί να φάνηκε ότι έσκασε σαν βόμβα αλλά για μένα και τον Γιάννη ήταν κάτι που δεν έγινε ξαφνικά. Το συζητήσαμε",

Η νεαρή ηθοποιός δεν θέλει να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα. Η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ήταν και κοινή, , με τον Γιάννη είναι μια χαρά και έχουν επαφή.

Το TLIFE επικοινώνησε και με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ο οποίος από την δική του πλευρά, προτίμησε να μην σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Δες το ζευγάρι σε παλιότερες ανέμελες στιγμές:







Οι πρώτες αλλαγές στον Alpha, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των Γερμανών !

Posted: 10 Jan 2012 02:50 AM PST


Σε... μεταβατική φάση βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Alpha μετά ως γνωστόν, την ανακοίνωση του RTL Group πως αποχωρεί από το κανάλι. Ναι, για ακόμα μία φορά ο Alpha αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς, γεγονός το οποίο όπως καταλαβαίνετε αλλάζει μοιραία και τις διοικητικές - και όχι μόνο - ισορροπίες στην Κάντζα!

Βέβαια, αυτή την φορά η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος μοιάζει περισσότερο με την... μέρα της Μαρμότας, μιας και το κανάλι επιστρέφει ουσιαστικά και πάλι στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά. Ετσι, λοιπόν, από εδώ και στο εξής, οι εξελίξεις θα τρέχουν στην Κάντζα και πραγματικά θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, για το ποια μορφή θα πάρει ο... νέος Alpha, χωρίς να βρίσκεται πια κάτω από Γερμανική κατοχή !

Ηδη, λοιπόν, οι πρώτες νέες σοβαρές αποφάσεις κάτω από το νέο καθεστώς πάρθηκαν και οι πρώτες επίσης νέες υπογραφές από σημαντικά στελέχη του σταθμού έπεσαν, μιας και πρόκειται για στελέχη που απ ΄ότι δείχνουν και τα τηλε-φαινόμενα, έχουν κερδίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει στο τιμόνι της ενημέρωσης του καναλιού τουλάχιστον μέχρι τις 31/12 του 2012, αλλά και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Οσο αφορά δε στον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μία ανανέωση συμβολαίου συνεργασίας, αλλά με αναβάθμιση καθηκόντων και διεύρυνση συνεργασίας... Και αυτό γιατί; Γιατί ο δαιμόνιος και... παντώς καιρού Νικόλας (αποδείχθηκε πως ξέρει να αντέχει κάτω απ ΄όλες τις συνθήκες) εκτός του ότι για ακόμη έναν χρόνο θα έχει στα χέρια του την γενική διεύθυνση επικοινωνίας του ομίλου, αλλά και του γραφείου Τύπου του Alpha, πλέον ανέλαβε και την διεύθυνση μάρκετινγκ του σταθμού, όπως επίσης και την διεύθυνση του Internet.

Μάλιστα, ή σήμερα το μεσημέρι ή αύριο, αναμένεται να γίνει και η πρώτη μεγάλη σύσκεψη στην Κάντζα - μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των Γερμανών - όπου και θα παρευρεθούν όλα τα διοικητικά στελέχη, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα νέα δεδομένα και να αρχίσει να καταστρώνεται ο ανασχεδιασμός του καναλιού.

Τσουχτερό κρύο και χιόνια σήμερα - Κλειστός ο δρόμος στην Πάρνηθα

Posted: 10 Jan 2012 02:48 AM PST


Φωτό: © Φωτο αρχείου


Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα, που από το πρωί έχει ντυθεί στα λευκά! Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να χιονίσει κι αλλού στην Αττική.
Χιονόνερο ή χιόνι στην ανατολική χώρα και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται σήμερα. Σταδιακά θα επικρατήσουν βοριάδες 7 και πιθανώς 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ το κρύο δε μας εγκαταλείπει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με χιονόνερο ή χιόνι στη Χαλκιδική τις πρωινές κυρίως ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά βορειοανατολικοί. Θερμοκρασία: από -3 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το απόγευμα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες . Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 7 μποφόρ και πιθανώς στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια από 00 έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Δασκάλα κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών μέσω Facebook!

Posted: 10 Jan 2012 02:47 AM PST

Δεν ήταν το... παρατσούκλι της "δασκάλα" αλλά η πραγματική της ιδιότητα. Είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης και αυτή της την ιδιότητα την εκμεταλλευόταν ώστε μέσω του facebook να προσεγγίζει ανήλικους μαθητές!

Μόλις 22 ετών η κυρία είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της αστυνομίας που είχε πληροφορίες. Οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολούθησαν τα ίχνη της δασκάλας που υπηρετεί σε σχολείο χωριού των Χανίων και είδαν ότι "ψάρευε" ανήλικους μαθητές μεταξύ 10 και 15 ετών.

Τι έλεγε; Ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Οι διάλογοι που είδαν οι αστυνομικοί ανάμεσα στη δασκάλα και έναν 15χρονο μαθητή γυμνασίου τους άφησαν άφωνους. Ο 15χρονος επιβεβαίωσε τα πάντα, αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν πέντε μήνες είχαν και ερωτική επαφή.

Στον υπολογιστή της 22χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες με διάφορους και τώρα αναζητούν και άλλα πρόσωπα και ... πράγματα στη δράση της.

Τι είδαν οι τηλεθεατές στην επιστροφή του prime time;

Posted: 10 Jan 2012 02:46 AM PST

Οι διακοπές τέλειωσαν και για την τηλεόραση... Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψαν όλα τα προγράμματα στη θέση τους. Ποια ανέβηκαν στα ψηλά και ποια έμειναν στα χαμηλά;

Οι σειρές του MEGA "Πίσω στο σπίτι" και "Με λένε Βαγγέλη" πήραν τη θέση τους στο prime time της Δευτέρας με νέα επεισόδια. Στον ΑΝΤ1, το "Wipe Out" έπαιξε αποσπάσματα από διάφορές παλιότερες εκπομπές του, ενώ η Νάντια Μπουλέ με το "Black Out" και η παρέα των "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψαν ολοκαίνουριοι και με διάθεση για πολλά γέλια. Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Η αγωνία για την τύχη του σπιτιού της Μαρίας Καβογιάννη και του Θοδωρή Αθερίδη φαίνεται πως έχει περάσει και στο τηλεοπτικό κοινό. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς "Πίσω στο σπίτι" έκλεισε με μέσο όρο 44%! Την ίδια ώρα, η επανάληψη του "Wipe Out" έμενε στο 15%.

Στις 22:00, το σκοτάδι και τα ουρλιαχτά του "Black Out" σημείωναν 21,9%, ενώ το σίριαλ "Με λένε Βαγγέλη", στο οποίο χθες ήταν guest ο Γιώργος Κωνσταντίνου, έφτανε στο 33,5%. Αργότερα, οι "Ράδιο Αρβύλα" ανέβαζαν την τηλεθέαση του ΑΝΤ1 στο 33,7%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην τηλεθέαση ανά τέταρτο, το νεανικό κοινό επέλεξε τη σειρά "Πίσω στο σπίτι" σε ποσοστό που άγγιξε το 53%! Οι νέοι έδειξαν την προτίμησή τους και στην παρέα του Αντώνη Κανάκη, η τηλεθέαση των οποίων κυμάνθηκε στο 44%.

Κρήτη: Την βίαζε από τα 14 της, ο ίδιος της ο αδερφός!

Posted: 10 Jan 2012 02:45 AM PST


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δράματος που ζούσε από την εφηβική της ηλικία μία 19χρονη από το Ηράκλειο, αποκαλύφθηκαν χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.
Στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της, με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ' εξακολούθηση!
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η καθημερινότητα της κοπέλας εδώ και χρόνια ήταν εφιαλτική. Και όχι μόνο για τους βιασμούς από τον αδερφό της... Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου.
Και η υπόλοιπη οικογένεια, φέρεται να την έβριζε, να τη χτυπούσε ενώ κάποιες φορές οι δικοί της την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό!
Η κορύφωση του δράματος ήρθε στα 14. Ήταν τότε που σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος της ο αδερφός άρχισε να τη βιάζει! Εκείνος ήταν 19 χρόνων, εκείνη έφηβη και αβοήθητη, σε ένα σπίτι εχθρικό. Το σπίτι της οικογένειάς της...
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, η κοπέλα θυμάται να την ξυπνούν χαράματα για να... τους αγοράσει τσιγάρα.

Μίλησε για το ξύλο που έτρωγε και για τις στιγμές που, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, μόνη της, χωρίς νερό και τροφή παρακαλούσε να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριό της.

Αυτό που συγκλονίζει βέβαια,είναι η κατάθεση της μάνας η οποία υποστηρίζει το γιο!

Όσο ζούσε κοντά της, η κοπέλα ένιωθε σαν ένα πλάσμα ζωντανό-νεκρό, καθώς τη βασάνιζαν οικογενειακώς.
Ακόμα και χθες, η μητέρα κατέθεσε υπέρ του κατηγορούμενου γιου της, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη τον κατηγορεί από ζήλια επειδή εκείνη του είχε περισσότερη αδυναμία!

Η κοπέλα βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί τον Γολγοθά της στην γιαγιά της αλλά και στον μετέπειτα σύντροφο της, όταν άλλαξε περιβάλλον και ένιωσε ασφάλεια σύμφωνα με τον εισαγγελέα έδρας.

Μέχρι πρότινος ήταν αδύνατον να εκμυστηρευτεί το μαρτύριο της, να βρει ένα στήριγμα μέσα στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον αφού κανείς δεν την αντιμετώπιζε ανθρώπινα.

"Οι Βασιλιάδες" ήρθαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις !

Posted: 10 Jan 2012 02:44 AM PST


Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο, για την προβολή μίας νέας σειράς στους δέκτες μας, το αποτέλεσμα μετά την πρεμιέρα όχι μόνο δεν μας έχει ικανοποιήσει, αλλά έχει αποδειχθεί και πολύ κατώτερο των αρχικών προσδοκιών μας.

Ευτυχώς ,όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τους "Βασιλιάδες" ! Ευτυχώς, οι "Βασιλιάδες" φόρεσαν το στέμμα τους και αν κρίνουμε από την Κυριακάτικη πρεμιέρα τους ; Ηρθαν και μας... αποζημίωσαν ! Ηρθαν και μας αποζημίωσαν για όλη αυτή την αναμονή... Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μία δουλειά για την οποία κουβεντιάζουμε από το καλοκαίρι.

Με άλλα λόγια; Ναι, κάθισα την Κυριακή και είδα με μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη περιέργεια τους "Βασιλιάδες" και όντως αυτό που είδα μου άρεσε. Είχα την ανάγκη να δω κάτι που να με κάνει να γελάσω, να χαλαρώσω, να ξεχαστώ και οι "Βασιλιάδες" αυτό το κατάφεραν.

Ναι, όπως κατάφερε και το Mega για ακόμα μία φορά να μας αποδείξει, πως όσο αφορά στην ελληνική μυθοπλασία είναι το μοναδικό κανάλι που ξέρει πολύ καλά πια, το πως να δημιουργεί μία σειρά και να κλέβει τις εντυπώσεις από το πρώτο κίολας επεισόδιο, ταράζοντας για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά, μοιράζοντας από την αρχή την τράπουλα της τηλεθέασης.

Οι "Βασιλιάδες" μου άρεσαν γιατί ήταν μία τηλεοπτική πρόταση που κουβαλούσε σαφέστατα την αισθητική του Mega, ήταν μία σειρά προσεγμένη από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια, είχε αρκετά γρήγορη σκηνοθεσία για πρώτο επεισόδιο - όπου πάντα στο πρώτο επεισόδιο σημειώνονται... χρονοκαθυστερήσεις λόγω των συστάσεων στην πλοκή - και το κυριότερο ; Είχε πολύ καλές ερμηνείες και έξυπνες ατάκες ! Δύο πράγματα για τα οποία "διψάμε" ως τηλεθεατές.

Και μπορεί οι πάντες στον ρόλο τους να ήταν ιδανικά ταιριασμένοι, δεν μπορώ ,όμως, να μην σταθώ πιο συγκεκριμένα στον Κώστα Κόκλα, του οποίου η ερμηνεία στον ρόλο του "Μάρκου Βασιλιά", κάτι μου λέει πως θα αποτελέσει ακόμα μία άκρως επιτυχημένη "στάση" στο τηλεοπτικό του ταξίδι, ενώ ο τηλεοπτικός συνδυασμός του και η τηλε-κόντρα του με τον Γεράσιμο Σκιδαρέση θα είναι αυτό τον τηλεοπτικό χειμώνα, όλα τα λεφτά !

Φυσικά, μάλλον είναι περιττό να σας το πω - αν είδατε κι εσείς το πρώτο επεισόδιο της σειράς - πως η Βασιλική Ανδρίτσου στον ρόλο της ερωτοχτυπημένης, λαικής κουνιάδας, είναι απολαυστική. Το ταμπεραμέντο της και το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητα, ενώ ο τρόπος ερμηνείας της, πραγματικά κουβαλά επάνω του το άρωμα μίας άλλης εποχής, της εποχής του χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου.

Και μιας και αναφέρθηκα στον χρυσό, ελληνικό κινηματογράφο, ήταν πραγματικά συγκινητικό το τηλεοπτικό come-back της μίας και μοναδικής, Μάρθας Καραγιάννη, - δυστυχώς βέβαια θα κρατήσει λίγο - , για την οποία και δεν χρειάζεται να σας γράψω απολύτως τίποτα...

Σε περίπτωση δε, που δεν είδατε την Κυριακή τους πρώτους "Βασιλιάδες", αξίζει τον κόπο να τους δείτε σήμερα... Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε... Είναι μία φρέσκια, πολύχρωμη τηλεοπτική πρόταση που σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε το... γκρίζο της υπόλοιπης μέρας σας.

Τι θα δούμε σήμερα ;

Ο Μάρκος εξηγεί στη Γιούλη ποια είναι η Χριστίνα, αλλά εκείνη ζηλεύει και την αντιπαθεί. Η Σόφη θέλει τον Σταύρο, αλλά ο Σταύρος γοητεύεται από τη Μαρίνα και ο Μηνάς κάνει σκηνή. Ο Λεωνίδας φλερτάρει τη Νεφέλη κι εκείνη του κρύβει πως τα έχει με τον Αλέξη. Ο Μαλέας πιέζει τον Μάρκο για την εξόφληση του χρέους. Η Χριστίνα λέει στον Μάρκο πως αν δεχτεί τη θέση του προέδρου θα έχει τα χρήματα που του χρειάζονται για να μην τους κατασχέσει την ταβέρνα ο Μαλέας.

Η Γιούλη ανησυχεί για την επιρροή της Χριστίνας στον Μάρκο. Η Τιτίκα τσακώνεται με τον Αιμίλιο, νομίζοντας πως έχει ξαναμπλέξει με τη Χριστίνα με την οποία την είχε απατήσει παλιά. Η Σόφη ζηλεύει γιατί ο Σταύρος προτιμάει τη Μαρίνα. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η Νεφέλη είναι κόρη του Μαλέα και το λέει στον Λεωνίδα. Η Ευγενία ζητάει να οργανωθεί εταιρική συνάντηση για να ανακοινώσει τον διάδοχό της, ο Αιμίλιος κάνει όνειρα με την ερωμένη του, τη Νάντια, και με τον Πάτροκλο για τη θέση που θα αναλάβει επιτέλους.

Η παρέα του "Πρωινό Αντ1" διασκεδάζει στα μπουζούκια! Δες φωτογραφίες

Posted: 10 Jan 2012 02:43 AM PST


Η ομάδα του "Πρωινό Αντ1" περνάει καλά όχι μόνο στο πλατό! Κάνουν παρέα και εκτός εκπομπής και όταν είναι να διαλέξουν μπουζούκια οι επιλογές τους είναι πολύ συγκεκριμένες...



Η Χριστίνα Πολίτη, λόγω τς κουμπαριάς με την Άννα Βίσση, πηγαίνει πολύ συχνά στο REX. Αυτή τη φορά παρέσυρε και τους υπόλοιπους της παρέας.



Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Χρήστος Φερεντίνος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες καταχάρηκαν το πρόγραμμα της Άννας.



Βέβαια, από το πλευρό του παρουσιαστή δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του σύζυγος, Σοφία Παυλίδου.



Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και ο Τζώνη Καλημέρης με την γυναίκα του Μαρία Ιωάννου.



Δεν είναι όμως οι μόνοι που επέλεξαν την Άννα και το λαμπερό show "Δώδεκα" για να διασκεδάσουν. Δες φωτογραφίες:


Ο Φωκάς Ευαγγελινός


Η Βάνα Μπάρμπα με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο


Ο Λάκης Γαβαλάς


Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων: Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο τους;

Posted: 10 Jan 2012 02:42 AM PST


Κάθε άνθρωπος έχει κάποιο σημείο στο σώμα του που αν καταφέρεις να το εντοπίσεις, ξεκλειδώνεις όλες τις αισθήσεις του! Δεν χρειάζεται να ψάξεις όμως πολύ για να το βρεις, γιατί τα άστρα μπορούν να σου αποκαλύψουν το κλειδί για κάθε ζώδιο!!!



Κριός
Το ευαίσθητο σημείο του είναι το κεφάλι. Χάιδεψέ του τα μαλλιά και κάνε ένα τρυφερό μασάζ στο πρόσωπο. Αυτό θα κάνει τον Κριό να λιώσει σαν βούτυρο. Όποιο σημείο του κεφαλιού κι αν επιλέξεις, θα μετατρέψεις τον Κριό σε ενεργό ηφαίστειο!

Ταύρος
Τα καυτά φιλιά στο λαιμό ενός Ταύρου, θα ανάψουν μεγάλες φωτιές. Εκεί βρίσκεται η "αχίλλειος πτέρνα" του. Κι αν συμπληρώσεις τα φιλιά με ένα αισθησιακό μασάζ στον αυχένα του, θα τον κάνεις να μην μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα!

Δίδυμοι
Το ευαίσθητο σημείο του είναι τα χέρια. Μπλέξε τα δάχτυλά σου με τα δικά του και συνέχισε με τρυφερά χάδια στα μπράτσα. Μπορεί να είναι εγκεφαλικός ο Δίδυμος, αλλά με τα χάδια στα δάχτυλά του, θα τον κάνεις να αφήσει στην άκρη την "πνευματική" επαφή!

Καρκίνος
Βάλε τον Καρκίνο να ξαπλώσει και χάιδεψε το στέρνο και το στήθος του με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Θα τον φέρεις σε σημείο να σου ζητήσει μέχρι και γάμο, εκείνη τη στιγμή!

Λέων
Η ράχη είναι η πιο ευαίσθητη ζώνη του! Αν πιέσεις με απαλές κινήσεις το σβέρκο του και επεκταθείς σε ολόκληρη την πλάτη του θα έχεις καταφέρει να δαμάσεις ένα άγριο λιοντάρι, που θα σου παραδοθεί χωρίς καμία αντίσταση!

Παρθένος
Το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου είναι η κοιλίτσα του. Με τρυφερά φιλιά και χάδια σε αυτήν την περιοχή, θα κάνεις τον, ψυχρό κατά τα άλλα, Παρθένο να πάρει φωτιά.

Ζυγός
Θα γίνει ηφαίστειο αν τον χαϊδέψεις χαμηλά στην μέση και στα οπίσθια! Μην φοβηθείς να δώσεις ελαφρά τσιμπήματα ή χτυπηματάκια στην περιοχή. Αν μάλιστα όλα αυτά τα συνδυάσεις με μασάζ στα πλευρά του και στην περιοχή του αφαλού, το ηφαίστειο θα είναι έτοιμο να εκραγεί!

Σκορπιός
Εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Το ευαίσθητο σημείο του Σκορπιού είναι το προφανές, δηλαδή τα γεννητικά του όργανα. Για να ανάψεις λοιπόν τη φλόγα του πάθους, ασχολήσου με αυτή την περιοχή με κάθε τρόπο, αρκεί να το κάνεις τρυφερά και χωρίς άγαρμπες κινήσεις.

Τοξότης
Οι μηροί είναι η περιοχή που θα ξεκλειδώσει το ερωτικό πάθος στον Τοξότη. Με απαλό μασάζ και χάδια, θα σου παραδοθεί αμαχητί. Και φυσικά, μην περιοριστείς μόνο στους μηρούς. Μπορείς να επεκτείνεις τα χάδια σου σε όλο το πόδι, για πιο σίγουρα αποτελέσματα!

Αιγόκερως
Το τρωτό σημείο του είναι τα γόνατα. Μπορείς με χάδια ή απαλές δαγκωματιές να κάνεις έναν Αιγόκερω να πάρει κυριολεκτικά φωτιά κι όταν το καταφέρεις σε περιμένει μια ολόκληρη νύχτα ερωτικού πάθους!

Υδροχόος
Η καυτή ζώνη του παράξενου Υδροχόου είναι όλη η περιοχή του ποδιού, από τα γόνατα και κάτω. Ειδικά οι γάμπες, είναι το σημείο που θα τον κάνει να υποκύψει και να μην προβάλει καμία αντίσταση στις ερωτικές σου διαθέσεις.

Ιχθείς
Κάνε ένα μασάζ με αρωματικό λάδι στους αστράγαλους, τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών του Ιχθύ και θα τον κάνεις να παραλύσει από έρωτα. Τη συνέχεια άφησέ την πάνω του!

Νέα υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη: Δασκάλα αποπλανούσε μαθητές

Posted: 10 Jan 2012 02:40 AM PST

Νέα υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη: Δασκάλα αποπλανούσε μαθητέςΤρομαγμένοι είναι οι γονείς των ανήλικων στην Κρήτη, όπου η μία υπόθεση παιδεραστίας ακολουθεί την άλλη και δεν μπορούν πια να είναι ήσυχοι, όταν τα παιδιά τους βρίσκονται στο σχολείο!

Αυτή την φορά κατηγορούμενη είναι μια δασκάλα, μόλις 22 ετών από τα Χανιά, που μέσω facebook αποπλανούσε ανήλικους μαθητές, ηλικίας 10 με 15 ετών!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, και προφασιζόταν ότι θα βοηθήσει τους ανήλικους στα μαθήματα. Όταν αποκτούσε όμως την εμπιστοσύνη τους κατέληγε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς αποκαλύφθηκε η δράση της, ωστόσο ήδη ένας 15χρονος μαθητής παραδέχτηκε την αποπλάνηση του. Στον υπολογιστή του άλλωστε είχαν βρεθεί οι «καυτοί» διάλογοι τους.

Εναντίον της καθηγήτριας σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

-Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

-Δύο εξωτερικές μνήμες

-Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

-Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

Επίσης, βρέθηκαν, σύμφωνα με το cretalive, πλήθος άσεμνων φωτογραφιών με διάφορα πρόσωπα, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι της 22χρονης κοπέλας, που σε καμία περίπτωση δεν πίστευαν πώς ο ζήλος της για τα μαθήματα έκρυβε άλλα πράγματα…

Σε ρυθμό εκπτώσεων κινείται η αγορά

Posted: 10 Jan 2012 02:40 AM PST

Σε ρυθμό εκπτώσεων κινείται η αγοράΕπισήμως, η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ωστόσο η αγορά δεν περιμένει την επίσημη έναρξη και ήδη προχωρά σε μειώσεις τιμών έως και 50% σε είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη σπιτιού κ.ά.

Για την περίοδο των εκπτώσεων, οι μειώσεις αναμένεται να φθάσουν ακόμα και το 70%.

Stacey Keibler: «Ο George με κρατά κλειδωμένη!»

Posted: 10 Jan 2012 02:38 AM PST

Stacey Keibler: "Ο George με κρατά κλειδωμένη!"Η Stacey Keibler έκανε την αποκάλυψη , κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ταινιών στο Palm Springs, όπου συνόδευσε τον 50χρονο ηθοποιό George Clooney.

«Ο George με κρατά κλειδωμένη!» είπε γελώντας στους δημοσιογράφους η 32χρονη πρώην παλαιστής.Τι απάντησε ο 50χρονος ηθοποιός; «όντως! Το κάνω!»

Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Δεν την αφήνω να βγαίνει έξω. Δεν την αφήνω να κάνει τίποτα!»

Μέχρι στιγμής πάντως, η Keibler δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα μ΄αυτό, καθώς αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της, μια χαρά τα βρίσκουν οι δυο τους:

«Έχουμε το ίδιο γούστο. Ο,τι αρέσει σ΄εμένα, αρέσει και στον George. Έτσι τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν ξέρω τι θα έκανα», κατέληξε.

Φρικιαστική κατάθεση 19χρονης: Οι γονείς στήριζαν τον αδερφό – βιαστή

Posted: 10 Jan 2012 02:36 AM PST

Φρικιαστική κατάθεση 19χρονης: Οι γονείς στήριζαν τον αδερφό - βιαστήΧειρότερη και από το πιο απεχθές σενάριο θρίλερ ήταν η ζωή μιας κοπέλας από την Κρήτη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του ίδιου της του αδερφού, ενώ την κακοποιούσαν με ξύλο και βρισιές και οι γονείς της.

Από πολύ μικρή θυμάται να την ξυπνούν μέσα στα άγρια χαράματα, για να τους αγοράσει τσιγάρα(!), ενώ την χτυπούσαν και την έβριζαν με τα χειρότερα λόγια όποτε έκανε ένα παιδικό λάθος.

Ο πραγματικός Γολγοθάς της όμως ξεκίνησε στα 14, τότε που ο 19χρονος αδερφός της άρχισε να την βιάζει και να ξεσπάει στο κορμί της τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Φρίκη σκόρπισε στο δικαστήριο Ηρακλείου με τις συγκλονιστικές αυτές λεπτομέρειες που ακούστηκαν από το στόμα της ίδιας της κοπέλας.

Κάθε της λέξη ήταν και μια νέα γροθιά στο στομάχι των παρευρισκομένων, ενώ εκεί που πάγωσαν όλοι, ήταν όταν υποστήριξε πώς ο αδερφός της κακοποιούσε και την μικρότερη αδερφή τους, η οποία μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με αυτόν!

Οι γονείς στήριζαν τον αδερφό – βιαστή

Ο 24χρονος -πλέον- κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, ενώ σύμφωνα με το cretalive, είχε την απόλυτη στήριξη των γονιών του.

Ο μόνος άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της ανήλικης τότε κοπέλας ήταν η γιαγιά της, η οποία ανησυχεί και για την μικρότερη εγγονή της. Όπως υποστήριξε η γιαγιά τις φρικτές εξομολογήσεις για την κακοποίηση της αποκάλυψε η ίδια η εγγονή της, η οποία όμως τώρα αρνήθηκε να καταθέσει. Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί μπορεί ακόμα να κακοποιείται, είπε στο δικαστήριο.

Όσο για την μεγαλύτερη, που οπλίστηκε με θάρρος και προχώρησε στην σοκαριστική αυτή κατάθεση, σήμερα είναι 19 ετών παντρεμένη και έγκυος. Ο σύντροφος της δεν θυμίζει σε τίποτα τον αδερφό της, ο οποίος δεν έπεισε το δικαστήριο και θα περάσει τους επόμενους 18 μήνες στην φυλακή.

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Posted: 10 Jan 2012 02:35 AM PST

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Η Σελήνη στο Λέοντα ανάγει σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά θέματα, δίνοντας άλλο τόνο και ζωντάνια. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού όσο και το τετράγωνο Σελήνης – Δία έρχονται ουσιαστικά να σηματοδοτήσουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις-εκδηλώσεις και ίσως κάποια μορφή υπερβολής. Το τρίγωνο του Ήλιου – Άρη προσθέτει ζωτικότητα και σωστή διαχείριση των όποιων εκκρεμοτήτων.

Κριός

Τα συναισθήματα ξεπηδούν από μέσα σας με πάθος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε όλη την προσοχή επάνω σας. Επαγγελματικά, κάνετε βήματα με μεγαλύτερη σιγουριά ενώ οι κινήσεις σας χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα. Αισθηματικά, αναλαμβάνετε να είσαστε το πρώτο βιολί μέσα στη σχέση βοηθώντας έτσι στην ομαλότερη λειτουργία της. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε κάτι που αγαπάτε. Οι γεννημένοι του 1988 μια νέα μέρα ξεκινάει, βοηθήστε να μπει με το δεξί.

Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τη ζωντάνια και την όρεξη για δουλειά. Μέσα στο χώρο εργασίας προσπαθείτε να μπαλώσετε τα κακώς κείμενα και δείχνετε ένα πρωτόγνωρο πνεύμα συνεργασίας. Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα βγάζει μιας μορφή υπερβολής και ειδικά στον τομέα των σχέσεων χρειάζεται προσοχή διότι ίσως υποσχεθείτε πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε. Οι γεννημένοι του 1965 εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικές λύσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μέσα στο Λέοντα βοηθά να περάσετε μηνύματα με ιδιαίτερη ευκολία ενώ παράλληλα κατευνάζει τα όποια ζητήματα αμφιβολίας είχατε. Ο Δίας μέσα από το 12ο αρχίζει σταδιακά να σας προσφέρει την προστασία που θέλετε πράγμα που σας κάνει να κινείστε με μεγαλύτερη άνεση. Αισθηματικά η προσπάθεια σας για να αποκτήσει η σχέση πιο επίσημο χαρακτήρα θέλει ακόμα δουλειά πολύ. Οι γεννημένοι του 1960 αφήστε το χρόνο να κυλήσει και χαρείτε τις επιτυχίες σας.

Καρκίνος

Προσπαθώντας να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, αρχίζετε να αμφιβάλετε. Η παρουσία του Ηλίου στον έβδομο Ηλιακό οίκο σας κάνει να δείχνετε περισσότερη προσοχή στις σχέσεις σας. Επαγγελματικά, βαδίστε εκ του ασφαλώς, αφού σήμερα νεωτερισμοί και συνταγές που δεν γνωρίζετε δεν ευνοούνται. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν πάρετε γενναίες αποφάσεις. Για τους γεννημένους του 1979 η τύχη υπόσχεται νέες γνωριμίες.

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο βοηθά τις δραστηριότητές σας να έχουν θετική εξέλιξη. Ο προσωπικός μαγνητισμός αλλά και η ικανότητα να χειρίζεστε καταστάσεις συμβάλουν, ώστε μέσα στο χώρο εργασίας να παραμεριστούν κάποια κακώς κείμενα για χάρη του συνόλου. Αισθηματικά, χρειάζεστε περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια για να καταλάβει ο σύντροφός σας το ρόλο που παίζει στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1985 τα θαύματα που περιμένετε είναι τελικά οι δικές σας ενέργειες.

Παρθένος

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά, ωστόσο χρειάζεται να καταλάβετε πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή που απαιτούν προσοχή. Ίσως νιώσετε πως έχετε κάνει πέρα κάποιους φίλους από το παρελθόν κι αυτό κάπου σας στεναχωρεί. Αισθηματικά, ρίχνοντας γέφυρες επικοινωνίας θα πρέπει να δείξετε στον άλλο πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και πως οι σχέσεις κρίνονται στο σύνολο τους και όχι αποσπασματικά. Οι γεννημένοι του 1974 μην παρεκκλίνετε από τους αρχικούς σας στόχους.

Ζυγός

Η αισθηματική σας ζωή περνά κάποιες ανακατατάξεις εξαιτίας κάποιων επιφανειακών χειρισμών που κάνετε σε ζητήματα του παρελθόντος. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται τώρα η σχέση είναι μια ανανέωση όχι σε πρόσωπα αλλά σε καταστάσεις που με τη πάροδο του χρόνου έχουν καταλήξει να θεωρούνται τετριμμένες. Η επαγγελματική άνοδος πλέον είναι θέμα χρόνου. Οι γεννημένοι του 1993 θα καταφέρετε να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Σκορπιός

Ίσως το εικοσιτετράωρο να σας φαίνεται πολύ λίγο για να πραγματοποιήσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Οι σχέσεις ευνοούνται, δίνοντάς σας το προβάδισμα έναντι των άλλων. Χρειάζεται να προσπαθήσετε και εσείς να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις και βιώματα του παρελθόντος. Επαγγελματικά, σημειώνετε μια ανέλπιστη επιτυχία ίσως περισσότερο λόγο τύχης παρά ικανοτήτων. Οι γεννημένοι του 1972 θα χρειαστεί να προσπαθήσετε κάπως περισσότερο για τα αισθηματικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη μέσα από το Λέοντα έρχεται να φροντίσει τα όνειρά σας και να ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες. Επαγγελματικά, οι προτάσεις που κάνετε γίνονται προϊόν συζήτησης, αφού θα θεωρηθούν ιδιαίτερα εμπνευσμένες. Μια επικοινωνία θα αποτελέσει την ευκαιρία για να ανοίξει μια πόρτα που θα πραγματοποιήσει μια βαθιά και πολύχρονη επιθυμία σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο βοηθά να πάρετε ρίσκα με μεγαλύτερη άνεση. Το τρίγωνο Ηλίου – Άρη υποστηρίζει τις προσπάθειες σας και σας ωθεί να κάνετε πράγματα πιο σίγουρα και πιο άνετα. Αισθηματικά, μην στηρίζετε τη σχέση σας σε λόγια και απόψεις τρίτων και δημιουργήστε ένα κλίμα αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Οικονομικές δοσοληψίες με επιφανή άτομα μπορούν να έχουν επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως νιώσετε την ανάγκη της σταδιακής απομάκρυνσης από κάποιους.

Υδροχόος

Η παρουσία της Σελήνης απέναντί σας γεμίζει με ερωτηματικά τον περίγυρο σας, σχετικά με το πώς τα καταφέρνετε με τόσες υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί. Αυτό εσάς δεν σας τρομάζει, μιας και από τη φύσης σας ανατρεπτικοί και αιρετικοί, καταφέρνετε σχεδόν πάντα να επικρατείτε. Κάποια επαγγελματική πρόταση ίσως να μην έχει τις κατάλληλες οικονομικές απολαβές αλλά σας ανοίγει λαμπρές προοπτικές για το μέλλον. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως μπερδευτείτε συναισθηματικά.

Ιχθύες

Ζητήματα συνέπειας και συνεργασίας θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η ανάγκη να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες που σας δίνονται ίσως τελικά σας οδηγούν σε λάθη τα οποία θα συνοδεύονται από επικρίσεις τρίτων. Αισθηματικά, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα καλά στοιχειά μέσα στη σχέση που είναι απαραίτητο να τα κρατήσετε ενώ από την άλλη ό, τι δεν σας κάνει θα πρέπει να περάσει στην ιστορία. Οι γεννημένοι του 1975 μην τρέχετε στο δρόμο για την επιτυχία.

Γονείς σε απόγνωση αφήνουν τα παιδιά τους στο Ίδρυμα

Posted: 10 Jan 2012 02:34 AM PST

Γονείς σε απόγνωση αφήνουν τα παιδιά τους στο ΊδρυμαΕλλάδα, εν έτει 2012: Γονείς σε απόγνωση, οικογένειες σε διάσπαση, ανήμπορες να «σηκώσουν» το βάρος ανατροφής των παιδιών τους. Μοναδική λύση; Η φιλοξενία τους σε κοινωφελή ιδρύματα.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η zougla.gr προκύπτει ότι το τελευταίο εξάμηνο του 2011 οι αιτήσεις φιλοξενίας παιδιών προς τα παιδικά χωριά SOS αυξήθηκαν κατά 150%.

Αναμενόμενο; Ναι. Τραγικό; Ναι. Ιδίως αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότερες οικογένειες που αναγκάζονται να καταφύγουν σε αυτή τη «σκληρή» λύση αντιμετώπιζαν ελάχιστα προβλήματα μέχρι πρότινος…

Σήμερα όμως αναγκάζονται για οικονομικούς και ψυχολογικούς λόγους, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι οποίοι προσθέτουν και κάτι άλλο: ότι λόγω της οικονομικής κρίσης παρουσιάζεται αύξηση στα ποσοστά παιδικής κακοποίησης, καθώς αρκετοί γονείς, ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν, καταφεύγουν στην κατανάλωση αλκοόλ και γίνονται επιθετικοί.

Κατά 150% αυξήθηκαν οι αιτήσεις φιλοξενίας

Μιλώντας στη zougla.gr o διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Γιώργος Πρωτόπαππας, αποκάλυψε ότι έχουν αυξηθεί το τελευταίο εξάμηνο κατά 150% οι αιτήσεις φιλοξενίας παιδιών από οικογένειες που δεν μπορούν να επιβιώσουν για οικονομικούς λόγους.

Το 2010 οι αιτήσεις για τον Νομό Αττικής ανήλθαν σε 80, ενώ το πρώτο οκτάμηνο του 2011 έφθασαν τις 190. Από αυτές το 85% προήλθε από Έλληνες πολίτες.

«Τα αιτήματα που έχουμε αφορούν οικογένειες οι οποίες ζητούν την υποστήριξη για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη φτώχεια και την ανέχεια, αφήνοντάς τα σε μας, για να τα αναλάβουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι άμεσα να καλύπτουμε τις σοβαρές ανάγκες που έχουν τα παιδιά που ζουν σε μονογονεϊκές οικογένειες, παίρνοντάς τα κοντά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτόπαππας.

«Το κράτος συμπεριφέρεται παράλογα»

Τα χωριά SOS, εκτός από τα παιδιά που φιλοξενούν, βοηθούν πολύτεκνες οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα, προσφέροντάς τους χρηματική ενίσχυση για ενοίκιο ή για κάποιους άλλους λογαριασμούς καθώς και τρόφιμα. Στις πολύτεκνες οικογένειες προσφέρουν -επίσης- δωρεάν λογοθεραπεία. Παρ' όλα αυτά, η δράση τους αντιμετωπίζεται από το κράτος σαν να μην υπάρχει…

«Πολύτεκνες οικογένειες τις οποίες έχει γονατίσει η κρίση τις βοηθάμε μόνο δίνοντας τρόφιμα και χρήματα. Πρώτον, γιατί είναι σημαντικό να αντιμετωπίζει όλη η οικογένεια μαζί τα προβλήματα που υπάρχουν. Τις εν λόγω οικογένειες τις παρακολουθούμε στενά και μόνο σε περίπτωση που δούμε πως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες παίρνουμε το παιδί μαζί μας. Δεύτερον, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα, γιατί και τα ίδια τα χωριά SOS αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα» τονίζει ο διευθυντής και συνεχίζει: «Το κράτος συμπεριφέρεται παράλογα. Δίνουμε μια σκληρή μάχη να βοηθήσουμε τους ανήμπορους. Δεν έχουμε κρατική επιχορήγηση και, αντί να έχουμε στήριξη από τους κρατικούς φορείς, έχουμε μια τεράστια επιβάρυνση με μεγάλους φόρους. Με αυτούς τους φόρους μάς φεύγουν και τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουμε από τους δωρητές μας».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στο πλευρό των χωριών SOS

Θερμός υποστηρικτής της προσπάθειας που κάνουν τα παιδικά χωριά SOS είναι και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Ι.Σ.Α.). Οι εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου σε πρόσφατη επίσκεψή τους μοίρασαν δώρα και είδη ένδυσης στα παιδιά και εξέφρασαν τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους.

Ο διευθυντής των χωριών SOS δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κίνηση αυτή του Ι.Σ.Α.: «Μας επισκέφθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος και οι γιατροί του ΙΚΑ, προσπαθώντας να μας εμψυχώσουν. Οι γιατροί, όπως κάθε χρόνο, ήρθαν και φέτος».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πρωτόπαππας επισημαίνει πως το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο, καθώς η οικονομική κρίση έχει εξαθλιώσει και ισοπεδώσει τα πάντα.

Δημόσιο: Σχέδιο εξόδου για 150.000 υπαλλήλους έως το 2015

Posted: 10 Jan 2012 02:33 AM PST

Δημόσιο: Σχέδιο εξόδου για 150.000 υπαλλήλους έως το 2015Στον στόχο για μείωση κατά 150.000 των δημοσίων υπαλλήλων έως το 2015 επικεντρώνεται η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επιμένοντας – όπως επανέλαβε και ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Αθήνα Μπομπ Τράα – πως αυτός θα επιτευχθεί μέσω συνταξιοδοτήσεων εργαζομένων και παράλληλου περιορισμού των νεοπροσλαμβανομένων. Κύκλοι του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμούσαν πως η τρόικα θα καλυφθεί από το σχέδιο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο και δεν θα ζητήσει απολύσεις.
Παραμένει ωστόσο το ερώτημα κατά πόσο τελικώς η τρόικα δεν θα επαναφέρει το αίτημα για αποχώρηση 30.000 υπαλλήλων μέσω εφεδρείας. Στην αποτυχία του συγκεκριμένου μέτρου αναφέρθηκε για άλλη μία φορά και ο κ. Ρέππας, επισημαίνοντας πως τα οριζόντια κριτήρια που ίσχυσαν στην εφεδρεία δεν είναι ορθά και δεν αποτελούν πολιτική επιλογή.

Το «οικογενειακό» παπάκι της κρίσης είναι 8θέσιο!

Posted: 10 Jan 2012 02:32 AM PST

Το "οικογενειακό" παπάκι της κρίσης είναι 8θέσιο!Μία ιδέα δίχως προηγούμενο είχε ένας άνδρας από την Ζάκυνθο. Ο κ. Πέτρος Κόκλας κατάφερε να κατασκευάσει ένα οικογενειακό «παπάκι»!

Ναι καλά διαβάσατε! Το εν λόγω μηχανάκι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην παραπάνω φωτογραφία είναι άκρως οικογενειακό αλλά και οικονομικό, αφού μπορεί να μεταφέρει μέχρι και οχτώ επιβάτες.

Εύκολα μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς… μηχανάκι ενάντια της οικονομικής κρίσης.

Σκάνδαλο μεγατόνων με επιστροφές ΦΠΑ σε αγρότες στη Θήβα!!!

Posted: 10 Jan 2012 02:31 AM PST

Σκάνδαλο μεγατόνων με επιστροφές ΦΠΑ σε αγρότες στη ΘήβαΣκάνδαλο μεγατόνων αποκάλυψε η έρευνα του ΣΔΟΕ, με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες. Πρόκειται για επιστροφές που εισπράττονταν με πλαστά και εικονικά τιμολόγια σε αγρότες, στην κοινότητα Άρμα Θηβών Βοιωτίας, με πληθυσμό 1.070 κατοίκους.

Τα στοιχεία της έρευνας του ΣΔΟΕ, θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους. Όσο για τα ποσά που παρανόμως καταβλήθηκαν, θα επιστραφούν στα ταμεία του δημοσίου.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Pheme.gr, αποκαλύπτει ότι δεκάδες ιδιοκτήτες θερμοκηπίων συμμετείχαν στο παράνομο δίκτυο έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Το κύκλωμα σε συνεργασία εμπόρους αγροτικών προϊόντων της Αθήνας, εξασφάλιζε επιστροφές ΦΠΑ, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την διακίνηση ανύπαρκτων ειδών γεωργικής παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλος αριθμός τιμολογίων είχε εκδοθεί σε ονόματα των παππούδων και των γιαγιάδων των αγροτών, προκειμένου να αυξάνονται οι ποσότητες των προϊόντων που υποτίθεται ότι διακινούσαν και να λαμβάνονται υψηλότερα ποσά από επιστροφές ΦΠΑ.

Συνέλαβαν τους «Άθλιους» της Λήμνου

Posted: 10 Jan 2012 02:31 AM PST

Συνέλαβαν τους "Άθλιους" της ΛήμνουΤην ιστορία του Γιάννη Αγιάννη, τον ήρωα του Βίκτορος Ουγκώ θυμίζει η υπόθεση δύο νεαρών παιδιών, ηλικίας 19 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν, διότι διαπιστώθηκε πως είχαν διαπράξει τρεις κλοπές μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Αναλυτικότερα, στις 15/12/2011 ημέρα Πέμπτη εισέβαλαν στον Ι.Ν των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Πορτιανό Λήμνου και άρπαξαν το ποσό των 10 ευρώ. Την αμέσως ημέρα προέβησαν σε μία αντίστοιχη πράξη, κλέβοντας το ποσό των 10 ευρώ, αυτή τη φορά από τον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής στο Θάνο Λήμνου.

Τέλος, την Κυριακή 18/12/2011 κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα 10 ευρώ από την εκκλησία του Παχουμίου στο Καρπάσι της Λήμνου, ενώ αφαίρεσαν και ελάχιστα χρήματα από ακόμα δύο ακόμα Ναούς.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως οι δύο νεαροί δράστες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν άλλους δύο Ναούς της Λήμνου χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Εν συνεχεία, οι δυο τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι νεαροί αναγνώρισαν το λάθος τους και ζήτησαν συγνώμη. Αποκάλυψαν πως αυτό που τους ώθησε σε αυτή την κίνηση είναι η ανεργία και η φτώχεια.

Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος είπε πως απολύθηκε πρόσφατα από το στρατό, προσπαθούσε να βρει δουλειά, αλλά όλες του οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου, οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι αυτή της κλοπής αλλά η απόπειρα κλοπής σε βαθμό κακουργήματος (!!!), αφού ο νομοθέτης έχει προβλέψει ότι, αν μία ποινική πράξη-κλοπή γίνεται με τη συνεργασία περισσοτέρων των δύο ατόμων, αυτό συνιστά «σύσταση συμμορίας», που είναι κακουργηματική πράξη.

Ο 19χρονος και ο 22χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που περιλαμβάνουν ακόμα και την απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα, προφανώς διότι κρίθηκαν ύποπτοι φυγής.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές