Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Η… τέλεια γυναίκα!

Posted: 08 Jan 2012 11:25 AM PST












Οι παρακάτω εικονιζόμενες θεωρούνται οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν με κάποιο τρόπο μπορούσε να «δημιουργηθεί» μία γυναίκα, που θα είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από κάθε μία από αυτές;

Θα ήταν η… «απόλυτη γυναίκα» ή όχι;

Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα ήταν αυτή η εξωπραγματική γυναίκα και να κρίνουμε τελικά το κατά πόσο «τέλεια» είναι!

Για το σκοπό αυτό διεξήχθη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να επιλεγούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ήδη υπαρκτών γυναικών και από αυτά να φτιαχτεί η μία και μοναδική!

Έτσι με τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα σοκολατί μάτια της τραγουδίστριας Cheryl Cole, τη μύτη της ηθοποιού Kate Beckinsale, τα μάγουλα της επίσης ηθοποιού Keira Knightley, τα φρύδια της Megan Fox, το πηγούνι της Gwyneth Paltrow, τα χείλη της Angelina Jolie και το ντεκολτέ της Kelly Brook «γεννήθηκε» το πλάσμα που βλέπετε στην φωτογραφία






Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σοκαριστικά...piercings!!!

Posted: 08 Jan 2012 10:33 AM PST



Πολλοί είναι αυτοί που τους αρέσουν τα piercingsκαι κάνουν τρύπες σε απίστευτα σημεία του σώματος τους! Δείτε παρακάτω τα πιο παράξενα σημεία για piercin.
Αν αντέχετε φυσικά...







      


  


   


  

  

  


       







 Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 08 Jan 2012 03:13 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Τσοντα-Αυστηρως Ακαταλληλο

Posted: 08 Jan 2012 12:17 AM PST

Αυστηρως ΑκαταλληλοΑυστηρως Ακαταλληλο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Μας κοροϊδεύουν στη Vodafone

Posted: 07 Jan 2012 11:25 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πήρα να ακυρώσω το καρτοπρόγραμμα μου και για να με κρατήσουν στην εταιρία μου πρότειναν αντί 16.77 που πληρώνω κάθε μήνα να...


πληρώνω 11 ευρώ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ... Δηλαδή να έχω πάλι στο λογαριασμό μου 15 ευρώ το μήνα και απεριόριστο προς vodafone, με έκπτωση σχεδόν 6 ευρώ.. απλά και μόνο επειδή ζήτησα να φύγω από την εταιρία.. Είναι τραγικοί..!!



Αναγνώστης



Ανεβάστε τη λίμπιντο του συντρόφου σας

Posted: 07 Jan 2012 11:22 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα οικονομικά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση, αλλά και το άγχος είναι οι κυριότερες αιτίες που οι άνθρωποι δεν έχουν διάθεση για ερωτική επαφή…


Μέχρι σήμερα υπήρχε η πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν χαμηλή διάθεση για ερωτική επαφή, αλλά τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότεροι άνδρες έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το γυναικείο φύλο, και κατ' επέκταση για την σεξουαλική επαφή.

Όσο υπάρχει η οικονομική αβεβαιότητα αλλά και η έλλειψη εργασίας, σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους σεξολόγους, τόσο περισσότερο ο άντρας επηρεάζεται ψυχολογικά, με άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική του ζωή.

Εάν εσείς θέλετε να ανεβάσετε την λίμπιντο του συντρόφου σας ή του συζύγου σας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

• Καταρχήν θα πρέπει να συζητάτε μαζί του για ότι τον απασχολεί. Με στοργικό τρόπο προσπαθήστε να τον προσεγγίσετε και τονίστε πάνω απ όλα ότι θα είστε δίπλα του ανά πάσα ώρα και στιγμή για οτιδήποτε θελήσει. Κάντε τον να νιώσει οικεία μαζί σας, χωρίς να του μιλάτε απότομα. Η γλυκιά ομιλία σας είναι σίγουρο ότι θα τον φέρει πιο κοντά σας. Θα πρέπει επίσης να του δώσετε να καταλάβει ότι για εσάς είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος. Έτσι μόνο θα σας ανοιχτεί και θα σας μιλήσει για οτιδήποτε τον απασχολεί.

• Μετά από λίγο να ξέρετε ότι θα έρθει πρώτος και θα σας πει το πρόβλημά του. Μόλις λύσετε από κοινού αυτό που τον απασχολεί να είστε σίγουρες, ότι θα έρθει πιο κοντά σε σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ερωτική επαφή είναι και… εγκεφαλική.

• Κάντε αποχή! Τι εννοούμε; Για ένα μήνα καλό θα είναι να μην δείξετε ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ερωτική επαφή. Έτσι όλο αυτό το διάστημα θα έρθετε πιο κοντά με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, επιλέξτε να κάνετε περιπάτους ή βόλτες ή πηγαίνετε σε κάποιο σινεμά. Η ανάγκη για ερωτική επαφή με τον καιρό θα γίνει πιο έντονη και μάλιστα θα αποκτήσει μία πιο σημαντική έννοια και για σας και για το έτερον σας ήμισυ.

• Κάντε του ένα χαλαρωτικό μασάζ! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει ένα ωραίο μασάζ, αυξάνει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, ενώ μειώνει τα επίπεδα ορμόνης που συνδέεται με το άγχος και το στρες. Δύο φορές την εβδομάδα κάντε ένα τέλειο μασάζ στο σύντροφό σας. Δεν θα αποτελέσει μόνο μία αισθησιακή εμπειρία, αλλά θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει.. Έτσι θα του δώσετε το βήμα να πάρει τα πάνω του και να σας δει με «άλλο»… πιο ερωτικό μάτι!

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο Ίντερνετ για να βρεις κοπέλα!

Posted: 07 Jan 2012 11:18 PM PST

Στο ίντερνετ πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, άμα θέλεις να έχεις κάποια τύχη με κοπέλα. Προς θεού μην κάνεις του κεφαλιού σου και άκου αυτές τις 10 χρήσιμες συμβουλές!…


10. Μην βάλεις μια φωτογραφία που δεν έχει σχέση με σένα και δεν σου μοιάζει

Προς θεού δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η κοπέλα θα παραπλανηθεί. Πρέπει να έχεις φωτογραφίες που να είναι στο παρόν. Άμα βάζεις πριν από 5 χρόνια, σίγουρα κάτι έχει αλλάξει πάνω σου. Τωρινές μόνο λοιπόν!

9. Να λες αλήθειες και όχι ασυναρτησίες

Στόχος σου είναι να βρεις κοπέλα όχι να την παραμυθιάσεις. Σίγουρα είναι ότι χειρότερο να χτίσεις κάτι στα ψέμματα, γιατί μετά τίποτα δεν θα είναι αληθινό. Να είσαι σωστός και να περιμένεις και από αυτήν το ίδιο.

8.Μην είσαι αλαζόνας

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική. Αν το προφίλ σου είναι καλό και εσύ λες ασυναρτησίες και εμφανίζεσαι σαν εγωιστής και αλαζόνας δεν θα αρέσει αυτό. Είσαι ένας ενδιαφέρων τύπος που έχεις να προσφέρεις πολλά σε μια γυναίκα. Μην τις κάνεις να νομίσουν κάτι άλλο.

7. Όποιες δεν ενδιαφέρονται, δεν ασχολείσαι

Είναι πολύ λογικό μέσα στην προσπάθεια σου να βρεις το κορίτσι που θες, θα συναντήσεις και εμπόδια στον δρόμο σου. Θα είναι κάποιες που θα σε αγνοήσουν και θα σε σνομπάρουν. Απλά μην ασχοληθείς μαζί τους και μην ξεχνάς ότι αυτές χάνουν στην ουσία!

6.Μην είσαι αρνητικός στα πάντα

Ώστε να πετύχεις τον στόχο σου, μην είσαι προκατειλημμένος και αρνητικός. Θα πρέπει αντ' αυτού να είσαι θετικός και άνετος. Έτσι θα σε πάρει με καλό μάτι η κοπέλα και θα εξακολουθήσει να κρατάει επαφή μαζί σου.

5. Μην έχεις απαιτήσεις μακριά από την πραγματικότητα

Πρέπει να είστε προσγειωμένοι πάνω από όλα. Ακόμα και όταν βρειτε την κοπέλα και πιστέψετε ότι είναι η ιδανική για εσάς, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Όλα θα γίνουν με τον καιρό τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού μπορεί να απογοητευτείτε ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα.

4.Μην βασιστείτε εξ' ολοκλήρου στην εμφάνιση απέναντι σας

Εδώ είναι δυο τα μεγάλα θέματα που πρέπει να προσέξετε. Το πρώτο είναι ότι η φωτογραφία που θα έχει στο προφίλ της, μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική αυτού που θα δείτε στην πραγματικότητα. Και δεύτερον, μπορεί να μην είναι καν όπως την βλέπετε. Για αυτό προσέξτε πολύ, αρκετοί την πατάνε καθημερινά!

3.Σωστά μηνύματα που θα την τραβήξουν

Άμα γράψεις κάτι ρηχό και μικρό για μήνυμα δεν θα πετύχεις κάτι σίγουρα. Αν όμως παρουσιάσεις το πόσο έξυπνος, αστείος και sexy μπορείς να γίνεις, είναι πολύ πιθανό να έχεις ανταπόκριση. Μην σας πούμε ότι μετά άμα τα κάνετε όλα τέλεια, εκείνη θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού! Καλά μην βασιστείτε και απόλυτα σε αυτό, αλλά όλα γίνονται.

2.Να προσέξεις τα σημάδια που σου δίνει

Είναι κομβικής σημασία να έχετε το νου σας στο τι σας λέει. Είναι κρίσιμο αυτό, αφού από αυτό θα καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα της και πόσο σας γουστάρει. Παρακολουθείτε το προφίλ της και δείτε γενικώς την δραστηριότητα της. Πολλές φορές, αυτά λένε όλη την αλήθεια.

1.Μην κανονίσεις κανένα τρελό πρώτο ραντεβού

Το καλύτερο για το πρώτο ραντεβού θα ήταν να πάτε για έναν καφέ, ώστε να μιλήσετε και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μπορεί να μην φαίνεται το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά για αρχή είναι ότι πρέπει. Και μην φανείτε ιδιαίτερα βιαστικοί σε αυτό το θέμα. Όλα έρχονται μόνα τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 μύθοι για τους άντρες που πιστεύουν ακόμα οι γυναίκες

Posted: 07 Jan 2012 11:13 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μεγαλώσαμε με αυτούς και ύστερα είδαμε στην πράξη ότι όσα μάθαμε να τηρούμε σαν… ευαγγέλιο ήταν τελικά άκυρα. Διάβασε 5 μύθους για τους άντρες που (επιτέλους) ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσεις



Αμέτρητοι τόνοι χαρτιού έχουν τυπωθεί με συμβουλές από γυναίκες προς γυναίκες για το τι αρέσει και τι όχι στους άντρες. Πόσες από αυτές ισχύουν όμως; Ποιος ξέρει καλύτερα από τους ίδιους τους άντρες τι τους αρέσει;

Όπως εμείς διαβάζουμε ένα άρθρο με τίτλο "τι θέλει μια γυναίκα" για να σχολιάσουμε λίγο μετά "καμιά σχέση με την πραγματικότητα", το ίδιο τελικά συμβαίνει και με τους άντρες. Ρωτήσαμε και τους ίδιους (για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε καταλάβει σωστά) και ναι. Είναι επίσημο. Διάβασε 5 κορυφαίους μύθους για τους άντρες (που και οι ίδιοι επιβεβαιώνουν ότι δεν ισχύουν).

1. Δεν θα σε σεβαστεί αν κάνεις σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού.

Η αλήθεια είναι ότι είτε κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού είτε στο εκατοστό, το σεξ (ή η αποχή από αυτό) δεν έχει μεγάλη σχέση με το σεβασμό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε περίσταση επίσης. Αν παίρνεις μια τόσο προσωπική απόφαση με βάση όχι τι θέλεις αλλά τι πιστεύεις ότι θέλει ο άλλος είσαι σε λάθος δρόμο.

2. Στους άντρες αρέσει να είναι "κυνηγοί".

Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το "κυνήγι", ιδίως στους νεότερους. Ένα μεγάλο μέρος των αντρών, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, διστάζει να προσεγγίσει μια γυναίκα από φόβο μήπως νιώσει απόρριψη. Είναι πολύ πιο εύκολο να κάθεσαι αραχτός και να περιμένεις τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα.

3. Δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι, αλλά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο όταν δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σε μια στιγμή αδυναμίας δεν θα βρεθείς αγκαλιά με τον κολλητό σου, αν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν τον είδες είναι "πόσο σέξι είναι". Πολλές φορές εξάλλου η φιλία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα που χρησιμοποιεί είτε αυτός είτε εσύ (συνειδητά ή λιγότερο συνειδητά) για να βρίσκεσαι κοντά του χωρίς να διακινδυνεύεις να φας απόρριψη και χωρίς να κινείς υποψίες (αν έχεις σχέση και θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο).

4. Στους άντρες αρέσει πάντα να αφήνουν κάτι στη φαντασία!

Ε, ναι, τους αρέσει να δείχνεις σέξι, φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα ή να βγαίνεις από το μπάνιο τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα σου, αλλά ξέρεις τι τους αρέσει ακόμα περισσότερο… Δεν χρειάζεται να σου πούμε.

5. Οι άντρες φοβούνται τις ανεξάρτητες γυναίκες.

Πολλοί ναι. Και άλλοι τόσοι όμως όχι, ιδίως αν είναι κάτω των 40. Οι άντρες που είναι μικρότεροι των 40 έχουν συνηθίσει να μιλούν, να συναναστρέφονται και να κάνουν σχέσεις με ανεξάρτητες γυναίκες και μάλλον τις εξαρτημένες φοβούνται. Ένας άντρας που δεν είναι ανασφαλής και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του παίρνει δύναμη από την ανεξάρτητη γυναίκα που έχει δίπλα του και νιώθει υπερήφανος γι' αυτήν. Δεν τη φοβάται.



πηγή:cosmo.gr

Απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού εταιρείας security

Posted: 07 Jan 2012 11:06 PM PST

Την Παρασκευή στις έξι περίπου το απόγευμα προσπάθησα να πάω στο Jumbo που βρίσκεται δίπλα στο Mall στο Μαρούσι για να...


αγοράσω παιχνίδια για τον βαπτιστικό μου που γιορτάζει. Ερχόμενος από Λ. Κηφισίας έστριψα αριστερά με σκοπό να κατευθυνθώ στο πίσω πάρκιν του καταστήματος. Στην γωνία με σταμάτησε ένας εργαζόμενος στην εταιρεία security GAS και μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να πάω το αμάξι μου δεξιότερα πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκειμένου να παρκάρει στην γωνία το υπ. αρίθμ. Ι**-7015 όχημα της εταιρείας του για Χρηματαποστολή. Έκανα λοιπόν στην άκρη και τον άφησα να παρκάρει. Αντ' αυτού οδηγός παράτησε το αμάξι ακριβώς στην γωνία του δρόμου που ήταν αρκετά στενός με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος Για να περάσουν τα αυτοκίνητα που ήταν από πίσω του και κατευθύνονταν προς την οδό Α. Παπανδρέου αλλά και εγώ να έχω κόλληση Χωρίς να μπορώ να πάω ούτε μπροστά ούτε πίσω. Κατέβηκα λοιπόν και του είπα να μετακινηθεί επειδή είναι σταθμευμένος παράνομα στην γωνία ενώ υπήρχε ήδη ένα σταματημένο μηχανάκι Δεξιότερα από αυτόν με αποτέλεσμα να έχει κλείσει τον δρόμο αλλά αυτός αναιδέστατος μου λέει ''δε με νοιάζει να φύγεις εσύ, εγώ πάρκαρα'' Πίσω από αυτόν ήταν πάνω από 10 αμάξια που δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά και άλλα τόσα προσπαθούσαν να στρίψουν πίσω από εμένα Με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία. Ο κύριος βέβαια ατάραχος. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε την νοοτροπία της εταιρείας Jumbo που αφού γνώριζε ότι θα έρθει όχημα χρηματαποστολής δεν είχες φροντίσει Ώστε να μπορέσει να σταθμεύσει κάπου που να μην ενοχλεί, ούτε την νοοτροπία του ελληνάρα οδηγού ''εγώ πάρκαρα και εσείς …'' Εννοείται πως θα προβώ σε καταγγελία στην εταιρεία του καθώς έβγαλα φωτογραφίες που αποδεικνύουν το τι έγινε.



Αναγνώστης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πάτρα: Αύριο θα ηχήσουν οι σειρήνες

Posted: 07 Jan 2012 10:57 PM PST

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα (9-1-2012) το πρωί, θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της πόλης της Πάτρας, στα πλαίσια τακτικού ελέγχου και συντήρησης
των κυκλωμάτων τους.


Παρακαλούμε για την ενημέρωση των πολιτών προς αποφυγή πανικού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

Posted: 07 Jan 2012 10:49 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας
ΔΙ.ΑΣ κατά την διάρκεια ελέγχου, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και αφέθηκε ελεύθερος την ώρα που το 25χρονο θύμα του οδηγείτο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!


Στις 23.30 συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον έναν μετά τον άλλον ερυθρούς σηματοδότες στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν. Όταν αυτό συνέβη δέχθηκαν καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τον οδηγό, χωρίς αρχικά να αντιληφθούν ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη.

Επιχειρώντας να του εξηγήσουν ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, δέχθηκαν την επίθεση του εξαγριωμένου πολιτικού ο οποίος εκτός ελέγχου πλέον τους ειρωνευόταν με το απίστευτο επιχείρημα ότι είναι αδύνατον να εργάζονται με το ευτελές ποσόν των 500 ευρώ μηνιαίως!

Ωστόσο, το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Οι αστυνομικοί δηλώνοντάς του ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο δέχθηκαν νέα επίθεση. Ο θρασύς πολιτικός συνέχιζε ακάθεκτος να τους χλευάζει και όταν ένας από αυτούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κουλούρης γύρισε τον διακόπτη πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Έκπληκτοι διερχόμενοι πολίτες βλέποντας να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια τους προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, που βρισκόταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ οι συνάδελφοί του ακινητοποιούσαν τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του.

Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία.

Είναι απορίας άξιον τι επακολούθησε και ο Κίμωνας Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος μετά από επίθεση και τραυματισμό αστυνομικού, εφ όσον είναι αδικήματα για τα οποία ασκείται αυτεπαγγέλτως δίωξη και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Κίμωνας Κουλούρης απέφυγε την κράτηση λόγω άνωθεν παρεμβάσεων. Απίστευτο αλλά αληθινό…

Είναι χυδαίο και προκλητικό την ώρα που οι διαδηλωτές πολίτες δέχονται άγριες επιθέσεις από τα ΜΑΤ, ένα πρώην κυβερνητικό στέλεχος να στέλνει τον αστυνομικό στο νοσοκομείο και να παραμένει ελεύθερος σαν να μη συνέβη τίποτα.

Οι δημοσιογράφοι της zougla.gr επικοινώνησαν τόσο με το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Αθηνών όσο και με το γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ, χωρίς να πάρουν πειστικές απαντήσεις.

Με μισόλογα οι αξιωματικοί βάρδιας προσπαθούσαν να αποφύγουν την απάντηση στο ερώτημα, πως αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην βουλευτής, ο οποίος συμπεριφερόμενος με τον προαναφερθέντα τρόπο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους του κράτους.

Αντιθέτως, ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού Θόδωρος Μιχαλάκης, ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έκπληκτος για όσα συνέβησαν εις βάρος του παιδιού του μίλησε μαζί μας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη και βάναυση την συμπεριφορά του δράστη.

Ο αστυνομικός αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες από το νοσοκομείο με γυψονάρθηκα στο πόδι…



zougla.gr

TA 24 Είδη του sEx!!!

Posted: 07 Jan 2012 10:36 PM PST

Υπάρχουν πολλοί τύποι σεξ και όλοι μας, πάνω κάτω, τα έχουμε κάνει ή τουλάχιστον θα τα κάνουμε κάποια στιγμή. Χωρίζουμε το σεξ σε κατηγορίες και επιχειρούμε να ονομάσουμε τα 24 είδη του.




1. Το ατίθασο: τα κάνεις όλα, σε καναπέδες, πατώματα, τραπέζια, περβάζια, σαν έφηβος που έχει πάρει βιάγκρα. Σε κάθε περίπτωση κάτι σπάει. Από μια τιράντα σουτιέν μέχρι μια λάμπα.

2. Μake up σεξ: Είσαι γαϊδούρι. Είσαι πρηξ%ρχ*δώ. Δεν το πιστεύω ότι είσαι τόσο αναίσθητος. Μου σπας τα νεύρα. Χάσου από τα μάτια μου. Άντε και Γ^@&*σου! Σε θέλω. Κι εγώ. Ουάου, ουφ. Ήταν το καλύτερο σεξ που κάναμε ποτέ.

3. Της ευχαριστίας: Άχου, μωράκι μου, δεν έπρεπε να μου πάρεις τόσο ακριβό δώρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα θα σε ευχαριστήσω εγώ! (Δε σε χάλασε…)

4. Το κουρασμένο: έχετε να το κάνετε δύο εβδομάδες και πάλι γυρνάς σπίτι πολύ κουρασμένος για να κάνεις τα δικά σου κόλπα. Το κάνεις όμως για να μην ακούσεις την κρεβατομουρμούρα της.

5. Το μεθυσμένο: Πολύ μεθυσμένος για να το κάνεις όπως πρέπει. Πολύ μεθυσμένη για να το θυμάται. Φιου…

6. One-Night Stand: Yπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό όταν κάνεις κάτι σαν να μην υπάρχει αύριο. Α, ναι, σωστά. Δεν θα υπάρξει αύριο.

7. Το ενοχικό: Αν έχεις έστω μια χούφτα συναισθήματα, έχεις ενοχές την ώρα που π&δ%ς την άλλη. Πράγμα που μας οδηγεί στο επόμενο…

8. Των τύψεων: Μόλις την κεράτωσες, γυρίζεις σπίτι κι εκείνη σου κάνει γλύκες. Ε,μην υποπτευθεί και κάτι…

9. Της λύπησης: Λυπάσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την παρατήσεις, αλλά εκείνη σε θέλει τόσο πολύ που της κάνεις την χάρη. Και μετά λυπάσαι τον εαυτό σου.

10. Η πρώτη φορά: Είτε θα είναι συναρπαστική είτε τελειώνει τόσο γρήγορα που δεν είσαι σίγουρος αν μετράει για πρώτη φορά. Μάντεψε. Μετράει.

11. Της πρώτης φοράς: Η πρώτη φορά που δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Κάτι kinky ή ανώμαλο. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, δεν θα σε κρίνουμε εμείς..

12. Της πρώτης νύχτας του γάμου: Θες δεν θες θα το κάνεις. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά μαζί σας και μόλις παντρεύτηκες! Δεν γίνεται να σκέφτεσαι έτσι!

13. Το "Μου συμβαίνει πρώτη φορά": Αγχώνεσαι ελπίζοντας να το πιστέψει…

14. Της αϋπνίας: Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ας περάσουμε τουλάχιστον ευχάριστα την ώρα μας.

15. Των κλαμμάτων: Μερικές φορές εκείνη κλαίει από ευτυχία. Άλλες απο δυστυχία. Κι εσύ θες να βάλεις τα κλάμματα γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η αλήθεια.

16. Το γρήγορο: Φίλι. Κοκό. Μπάνιο.

17. Το πρωινό: Χωρίς πολλά φιλιά, απλό, έντονο και συνάμα νυσταγμένο. Ό,τι καλύτερο…

18. Το Cyber ή Phonesex: Κάνε αυτό. Το κάνω, εσύ τι κάνεις; Κάνω εκείνο. Αχ. Αααχ. Μετράει ακόμα κι αν εσύ αντί να κάνεις αυτό που σου λέει τρως πίτσα. Λες να κάνει κι εκείνη το ίδιο;

19. Το κακό: Καμία χημεία, εντελώς ξενέρωτα πράγματα, σε σημείο που αν ήσουν γκόμενα θα προσποιούσουν οργασμό. Χμμ. Λες να μπορείς;

20. Το σεξ του θριάμβου: Έριξες την πιο ωραία γκόμενα της ζωής σου. Συγχαρητήρια, παιρνάς στο επόμενο επίπεδο.

21. Το φιλικό: Είστε φίλοι χρόνια και κάποια στιγμή οι αγκαλίτσες σας δεν είναι πια αθώες. Αυτό είτε καταλήγει σε σχέση είτε σε χωρισμό. Στα φιλικά πάντα…

22. Break up σεξ: Αποφασίσατε ότι καλύτερα να είστε χώρια, γιατί οι διαφορές σας δεν λύνονται με τίποτα. Ε, μετά τους συναισθηματισμούς και το "δεν θα σε ξαναδώ ποτέ, ω, θεέ μου", το παλιό πάθος έρχεται και εκεί που δεν την άντεχες, τώρα δεν αντέχεις να μην ενδώσεις στον πειρασμό να το κάνεις για μία τελευταία φορά. Μερικές φορές το break up σεξ καταλήγει σε κλάματα και άλλες φορές απλά στο τέλος δεν έρχεται ποτέ το… break up.

23. Το μοναχικό: Θες και εξηγήσεις για κάτι που σε συντροφεύει σε όλη σου ζωή;

24. Το πρώην-σεξ: Ξέρεις τις κινήσεις της, ξέρει τι σου αρέσει και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι από κάπου πρέπει να έμαθε όλα αυτά τα καινούρια κολπάκια. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!

πηγή


Έρχεται το τέλος του κόσμου τον ερχόμενο Δεκέμβριο;

Posted: 07 Jan 2012 11:22 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τις έσχατες μέρες της Αποκάλυψης, με πιθανότερη ημερομηνία την 21η Δεκεμβρίου 2012, θα γνωρίσει ο κόσμος όπως υποστηρίζουν συνωμοσιολόγοι, ψευδο-επιστήμονες και καταστροφολόγοι...




Ο θόρυβος ξεκίνησε επειδή υποτίθεται ότι το παλιό ημερολόγιο των Μάγια σταματά απότομα στο χειμερινό ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου φέτος, άρα θεωρείται ότι ο κόσμος δεν θα έχει άλλο μέλλον. Το ποια μορφή θα πάρει ο επερχόμενος Αρμαγεδδών, επαφίεται στην φαντασία του καθενός και δεν λείπει η μακάβρια φαντασία σε αρκετές ιστοσελίδες του διαδικτύου.



Μια τεράστια ενεργειακή «έκρηξη» του Ήλιου, μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, μια μαύρη τρύπα που θα καταπιεί τον πλανήτη, η πρόσκρουση με τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου ή «Χ», και άλλα τέτοια πυροδοτούν εδώ και καρό ένα κλίμα τρομοκρατίας μεταξύ των ευκολόπιστων.



H Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία, σύμφωνα με το Space.com, έχει ξεκαθαρίσει ότι καμία ασυνήθιστη ευθυγράμμιση πλανητών με τη Γη, ούτε άλλο «ύποπτο» αστρονομικό φαινόμενο δεν προβλέπεται για τις 21/12/2012. Όσο για τις ηλιακές καταιγίδες, που αυξομειώνονται στο πλαίσιο ενός 11ετούς κύκλου, το πολύ-πολύ να πλήξουν τους δορυφόρους και τα δίκτυα ηλεκτρισμού ή να προκαλέσουν ένα θεαματικό σέλας στους Πόλους.



Όπως διευκρινίζει ο αστρονόμος και συγγραφέας Ντέηβιντ Ντάρλιγκ σε άρθρο του στο περιοδικό «New Scientist», οι Μάγια είχαν όντως ένα ημερολόγιο «μακράς πνοής», που βασιζόταν σε μία περίοδο 1.872.000 ημερών. Με δεδομένο ότι άρχιζε το 3114 π.Χ., θα μπορούσε να υπολογισθεί ότι πράγματι τελειώνει στο τέλος του 2012. Πλην όμως οι Μάγια εννοούσαν ότι τότε άρχιζε ο επόμενος κύκλος των 1.872.000 ημερών και από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι εννοούσαν πως το τέλος του τρέχοντος κύκλου θα είναι ... Αποκαλυπτικό.



Σύμφωνα με άλλους ειδικούς στους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής, όπως αναφέρει το Live Science, το ημερολόγιο των Μάγια, από τη στιγμή της μυθικής δημιουργίας και μετά, περιλάμβανε περιοδικούς κύκλους των 144.000 ημερών ο καθένας. Συνολικά έχουν επαναληφθεί 12 τέτοιοι κύκλοι και ο 13ος τελειώνει φέτος τον Δεκέμβριο, όμως ένας νέος κύκλος αναμένεται να ακολουθήσει.



Το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού έχει τονίσει ότι δεν ήταν οι Μάγια, αλλά οι χριστιανοί κατακτητές στον 15ο αιώνα που έκαναν τη σύνδεση ανάμεσα στο ημερολόγιο των Μάγια και τις έσχατες ημέρες.

Αν και όλα αυτά -και πολλά άλλα- μπορούν πράγματι να συμβούν, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι, διακατεχόμενοι από ανορθολογικό και αντιεπιστημονικό πνεύμα, υπερβάλλουν για την αμεσότητα της απειλής. Σπέρνουν φοβίες, οι οποίες κάποια στιγμή θα μπορούσαν να μετατραπούν ακόμα και σε πανικό, όπως αυτός που σχεδόν προκλήθηκε το 2011 με τη διασπορά ανυπόστατων φημών από ανεύθυνες πηγές ότι ο κομήτης Ελένιν επρόκειτο να πέσει πάνω στη Γη, κάτι που εξαρχής είχαν αποκλείσει οι υπολογισμοί της NASA.

Πράγματι, ο μεσαίου μεγέθους κομήτης (και όχι μεγάλος σαν πλανήτης, όπως «διαφημιζόταν») πέρασε περίπου 35 εκατ. χιλιόμετρα μακριά από τον πλανήτη μας ή σχεδόν 90 φορές όσο η απόσταση Γης-Σελήνης. Από την άλλη, η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, σύμφωνα με τους γεωφυσικούς επιστήμονες, λαμβάνει χώρα κάθε 300.000 έως 500.000 χρόνια και η τελευταία συνέβη πριν από 780.000, άρα η επόμενη έχει όντως καθυστερήσει.

Πλην όμως οι έρευνες στο γεωλογικό παρελθόν της Γης δείχνουν ότι η αντιστροφή δεν είναι ένα στιγμιαίο φαινόμενο, αλλά διαρκεί εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια, χωρίς να διαταράσσει καν την κατάσταση στον πλανήτη και τους ζωντανούς οργανισμούς πάνω σε αυτόν.

Όσο για την πιθανότητα αντιστροφής των ίδιων των γεωγραφικών πόλων, που καθορίζουν τον άξονα περιστροφής της Γης, αυτό αποκλείεται να συμβεί, χάρη στη σταθεροποιητική επίδραση της Σελήνης. Αλλά και η πιθανότητα έκρηξης ενός -από τα υπαρκτά- σούπερ-ηφαιστείου, η οποία θα ήταν ισοδύναμη σε επιπτώσεις με την πρόσκρουση ενός μεγάλου αστεροειδούς, δεν είναι καθόλου μεγάλη, σύμφωνα με τους γεωλόγους.







http://24wro.blogspot.com

Καταπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ!! Η καλοσύνη ποτέ δεν χάνετε...ξαναγυρνάει πάντα σε εμάς

Posted: 07 Jan 2012 11:16 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όπως θα δείτε στο βίντεο, η καλοσύνη είναι μεταδοτική και γυρίζει πίσω σε αυτόν που έκανε την αρχή...






Μας σερβίρουν τουρκικά σήριαλ ως...«αντικαταθλιπτικά»

Posted: 07 Jan 2012 11:13 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Που μας κατάντησαν… Μας πήρε μυρωδιά και το Reuters, και μας… διαφημίζει – τρομάρα μας - σε όλο τον κόσμο για την «αγάπη» που έχει καταλάβει μέρος των συμπολιτών μας για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια...Μα τα βλέπουμε για να μην μας πιάνει κατάθλιψη από τα μέτρα και τα χαράτσια…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που περιγράφει μία σκηνή από την Αθήνα, μόλις ένας ταξιτζής, μαθαίνει ότι αυτός που μεταφέρει είναι στέλεχος εταιρείας που φέρνει τουρκικές σειρές, τηλεφωνεί στη γυναίκα του, ώστε εκείνη να ρωτήσει τι γίνεται παρακάτω στο αγαπημένο της σήριαλ!

Σύμφωνα με το Reuters, όλα ξεκίνησαν, όταν η χτυπημένη από την κρίση ελληνική τηλεόραση συνειδητοποίησε πως συμφέρει πολύ περισσότερο να «εισάγει» σήριαλ που περιγράφουν τα πάθη και τις περιπέτειες του γειτονικού λαού, από το να γυρίζει παραγωγές στην Ελλάδα.

Τα σήριαλ αυτά, προσθέτει το δημοσίευμα, έφτασαν γρήγορα να κυριαρχούν στους καταλόγους θεαματικότητας, παρά το γεγονός ότι μεταδίδονται στα τουρκικά με ελληνικούς υποτίτλους.

«Τα βλέπω για να μην με πιάνει κατάθλιψη», αναφέρει μία 65χρονη οδοντίατρος, η Ελένη Κατσικά και προσθέτει. «Μου θυμίζουν μία άλλη εποχή, αυτή της Ελλάδας στη διάρκεια της δεκαετίας του 60″. Από την πλευρά του ο Γιάννης Παναγούλης, 40χρονος μάστορας, λέει ότι «δεν χάνει επεισόδιο» και ότι «έτσι όπως πάει σε λίγο θα μιλά τούρκικα με ευχέρεια».

Προστίθεται επίσης ότι οι πανοραμικές εικόνες της Κωνσταντινούπολης, η οποία ήταν το «σπίτι» μίας ακμάζουσας και πολυπληθούς ελληνικής κοινότητας, γεμίζουν αρκετούς Έλληνες με νοσταλγία, για την «Πόλη». Και δεν είναι μόνο αυτό, προσθέτουμε εμείς: Μέσα από αυτά τα σήριαλ η Άγκυρα κάνει μια έξυπνη προπαγάνδα – στην Ελλάδα και σε μουσουλμανικές χώρες, όπως και σε χωρες που ζουν μετανάστες Τούρκοι. Παρουσιάζει μια δήθεν σύγχρονη και εξευρωπαϊσμένη Τουρκία που έχει… θέση στην ΕΕ. Ακόμα λειτουργεί ως «βιτρίνα», προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια Ερντογάν Νταβούτογλου για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έστω και… πολιτιστικά!





www.prionokordela.gr

Σκάλες που γλυστράνε στην Ρωσσία...και πολύ γέλιο (Βίντεο)

Posted: 07 Jan 2012 11:10 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



http://periergaa.blogspot.com


Βίντεο ΣΟΚ!! Κάνοντας κόντρα με τον...Θάνατο!!

Posted: 07 Jan 2012 11:04 AM PST




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Παράδειγμα προς αποφυγήν!







http://clikare.blogspot.com


Οι Τούρκοι ετοιμάζουν υπερπαραγωγή για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (Βίντεο)

Posted: 07 Jan 2012 11:00 AM PST

Mια υπερπαραγωγή με θέμα την Άλωση της Πόλης απο τον Μωάμεθ τον Πορθητή ετοιμάζουν οι γείτονες μας. Η νέα ταινία έχει την ονομασία Fetih 1453 δηλαδή «η Άλωση 1453» και θα δείχνει με λεπτομέρειες τις τελευταίες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Οθωμανούς
και το Βυζάντιο στην Κωνσταντινούπολη.

Η νέα ταινία κόστισε 17 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις για τον τρόπο που θα δείχνει τα γεγονότα της εποχής.
Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το διαφημιστικό σποτ της ταινίας



www.zougla.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κύμα – τσουνάμι παρασύρει αυτοκίνητα στο λιμάνι της Τήνου!!!

Posted: 07 Jan 2012 10:51 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Περισσότερα από 37 αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, όταν τεράστια κύματα τα χτύπησαν στο λιμάνι της Τήνου, στο οποίο μάλιστα προκλήθηκαν φθορές.


Τα γιγαντιαία κύματα «έπνιξαν» το λιμάνι της Τήνου και παρέσυραν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον προβλήτα.



http://www.tsantiri.gr



Πόσα "είδη" σεξ υπάρχουν; Ένας άντρας απαντά με ειλικρίνεια.....

Posted: 07 Jan 2012 10:38 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ξεφυλλίζω ΤΟ βιβλίο του σεξ! Ψάχνω να βρω την απάντηση... Μπα, δεν πρόκειται να μου τη δώσει η πολυτελής έκδοση του Κάμα Σούτρα.



Τα είδη σεξ για έναν απλό, κοινό, αλλά απόλυτα ενεργό άνδρα δεν έχουν να κάνουν με ανατολίτικες δοξασίες. Ούτε με...
τεχνική απλόχερης προσφοράς απόλαυσης. (Αν και κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι άνδρες να κάνουμε μαθήματα και σε αυτό)!

Ένας άνδρας κάνει σεξ για πολλούς λόγους... μια γυναίκα για έναν (Έτσι λες εσύ!). Τουλάχιστον έτσι διατείνεσαι. Γιατί αναρρωτιέμαι, αν εσύ κάνεις σεξ μόνο αν τρέφεις συναισθήματα, εγώ που τις βρίσκω τις παρτενέρ για τα δεκάδες άλλα είδη σεξ που εξασκώ περιστασιακά;

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

Τώρα θα μου πεις εσύ και με το δίκιο σου... "Τι με νοιάζει εμένα, πότε θα σου έρθει εσένα και γιατί να κάνεις σεξ;"! Όχι, αγαπητή μου. Εγώ στα λέω για να μην ξυπνάς το πρωί στο κρεβάτι και ονειρεύεσαι πέπλα, άμαξες και "happily ever after"! Στο έχω ξαναδηλώσει... το σεξ στον άνδρα δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Για αυτό και συγκέντρωσα εδώ τα διαφορετικά σεξ που μπορεί να κάνεις ένας άντρας...

Το παρορμητικό σεξ - Σε βλέπω, με βλέπεις και μεταξύ ενός "Γεια τι κάνεις" και δύο ποτών επακολουθεί σεξ. Είναι αυτό που θα έλεγα "ξεπέτα", αλλά είπα να μην σε κάνω έξαλη από την αρχή. Άλλωστε δεν σημαίνει πως ένα τέτοιο σεξ τελειώνει εκεί. Συνήθως όμως αυτή είναι η κατάληξή του.

Το σεξ σε κυνηγετική περίοδο - Ξέρεις τώρα... εσύ τα λες μέρα-νύχτα στις κολλητές σου. Θέλεις τον άνδρα κυνηγό. Ε, αυτό κάνω κι εγώ. Λυσσάω... Αν δεν σε καταφέρω διακυβεύεται η ανδρική μου υπόσταση. Για να μην μιλήσω για την καζούρα από φίλους, συναδέλφους και γνωστούς. Όταν λοιπόν πετύχω το σκοπό μου, να είσαι σίγουρη πως δεν θα πρόκειται για τρυφερό, ρομαντικό και αγαπησιάρικο σεξ. Από πάθος όμως και ένταση δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα...

Το σεξ σε αγώνα φιλικό - Χρόνια τώρα κάνουμε τέλεια παρέα με την Έλλη. Και δεν είναι πως δεν είχαμε την άνεση να εμπιστευθούμε ο ένας στον άλλο πράγματα. Η φιλία μας ήταν αυτό που λέμε... πραγματική! Έλα όμως που λέγε, λέγε και πλάκα στην πλάκα βρεθήκαμε στο κρεβάτι; Άλλοι λένε πως μετά από αυτό το είδος σεξ, προκύπτουν οι καλύτερες σχέσεις. Άλλοι πάλι πως είναι λόγος να ξεγράψεις κάποιον τελείως από τη ζωή σου!

Το σεξ φάρμακο - Έχω φάει τρελή "ήττα" από την προηγούμενη σχέση. Ο εγωισμός έχει πιάσει πάτωμα. Μη σου πω και υπόγειο! Ε, λοιπόν δεν θα κάτσω σπίτι να βλέπω ρομαντικές ταινίες και να τρώω παγωτό με το κιλό. Αυτή είναι η δική σου (κλισέ) αντίδραση συνήθως. Θα βγω, θα φλερτάρω και θα κάνω σεξ. Έτσι θα εκτονώσω όλη την πίεση και θα νιώσω πάλι καλύτερα. Θα ήθελα να μετατραπεί αυτό σε έρωτα. Αλήθεια θα το ήθελα... Αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

Το σεξ που δεν σημαίνει τίποτα... - Μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί μια γυναίκα δεν παραδέχεται πως το σεξ είναι και βιολογική ανάγκη. Βρεθήκαμε, το κάναμε, ντυθήκαμε, συνεχίσαμε τη ζωή μας σαν να μην συνέβη τίποτα. Όμορφα και απλά!

Το εκπαιδευτικό σεξ - Έχεις δει την σαραντάρα και τον πρωτάρη; Ε, λοιπόν ένας άνδρας ποτέ δεν σταματά να μαθαίνει. Μην μου παίρνεις υφάκι. Δεν είπα ό, τι καιγόμαστε να μάθουμε το κοσμογονικό μυστικό του γυναικείου οργασμού. Αλλά πράγματα μαθαίνουμε. Σεξ με μικρότερη. Σεξ με μεγαλύτερη. Σεξ με τουρίστρια (βλέπε από άλλη χώρα. Πολύ ιντριγκαδόρικο). Σεξ με παντρεμένη. Σεξ σε εξωτερικούς χώρους. Σεξ στο δωμάτιο των παιδικών χρόνων. Σεξ στο αυτοκίνητο. Σεξ στον... πολυέλαιο!

To εκδικητικό σεξ - Αυτό προϋποθέτει η παρτενέρ να έχει όρεξη για gossip! Για να το μάθεις... αλλά και να μην το μάθεις αμέσως, εγώ την ικανοποίηση της εκδίκησης την πήρα. Μία σου και μία μου; Ένας τρόπος να σου δείξω πως αυτό που εσύ θέλεις τρεις μήνες για να μου το... προσφέρεις, μπορώ να το βρω στο λεπτό! "Γκέκε";

Το σεξ με την πρώην - Χωρίσαμε ένα δειλινό με δάκρυα στα μάτια! Δεν πήγαινε άλλο και το έβλεπα κι εγώ κι εσύ. Έλα όμως που 2 μήνες τώρα δεν πάει άλλο και χωρίς σεξ! Γι' αυτό δεν είναι κακό να θυμηθούμε πόσο καλά περνούσαμε στο κρεβάτι τον πρώτο εκείνο καιρό. No strings attached!

Σεξ "Και πάλι μαζί" - Είναι λίγο διαφορετικό από το σεξ με την πρώην. Εδώ μια βραδιά σεξ ενώνει και πάλι το γυαλί της σχέσης κι ας λεν πως αν ραγίσει δεν ξανακολλά! Παιδεύτηκα, χτυπήθηκε, ήπια τα ποτά μου! Έψαξα την εξιλέωση σε "σεξ που δεν σημαίνει τίποτα", αλλά μάταιος ο κόπος. Θέλω εσένα και μόνο εσένα. Και το σεξ της επανασύνδεσης είναι τόοοοοσο απολαυστικό.

Fit Sex: Να κάνουμε και τέλειο κορμί - Έχεις σκεφτεί τι καλή γυμναστική είναι το σεξ. Και ως γνωστόν η καλή γυμναστική είναι και αγχολυτική. Το βάζουμε στο πρόγραμμα λοιπόν για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών, για να ηρεμήσει το κεφάλι μας από λογαριασμούς και χρέη, για να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ!

Το "Δεν βαριέσαι" σεξ - Ο κολλητός ερωτοχτυπήθηκε. Η τηλεόραση χτυπήθηκε απλά από την κρίση και παίζει όλο επαναλήψεις. Ούτε να βγω μια βόλτα δηλαδή, ούτε να κάτσω σπίτι. Κάπου είχα το τηλέφωνο της Μαρίας που βοηθούσε πάντα σε στιγμές βαρεμάρας. Μην βιαστείς να την κακοχαρακτηρίσεις... Περνάμε καλά και διώχνουμε την πλήξη, την ανία και την βαρεμάρα. Που το κακό;

Το σεξ συμφιλίωσης - Είπες λόγια βαριά. Σου χτύπησα κι εγώ την πόρτα στα μούτρα κι έφυγα. Το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί από την ένταση. Αν σε είχα μπροστά μου θα σου έσπαγα τα μούτρα (τι gentleman!!). Και να που εμφανίζεσαι μπροστά μου και το πάθος είναι ατελείωτο. Δεν διαβάζεις άρλεκιν... Όμως το σεξ που λύνει τις παρεξηγήσεις - αν και δεν δίνει λύση - είναι πολύ απολαυστικό.

Ο έρωτας - Άλλο αγάπη και άλλο σεξ! Καλά τα λες... Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Εκείνο το οποίο ισχυρίζεσαι πως είναι το μόνο που επιτρέπεις στον εαυτό σου. Τι να γράψεις εδώ. Αρκεί να το έχεις βιώσει και καταλαβαίνεις πως τα έχει όλα. Και πάθος και ένταση και ρομαντισμό και συναίσθημα και τρυφερότητα... Ναι, το παραδέχομαι. Όλοι αυτό θέλουμε. Εγώ τουλάχιστον το λατρεύω! Μέχρι τότε όμως;







TLife.gr

http://www.pinnokio.gr

Αναδρομικό χαράτσι έως 600 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

Posted: 07 Jan 2012 10:28 AM PST

Αναδρομικά και με προσαύξηση θα κληθούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας όσοι "ξέχασαν" να τα πληρώσουν τα προηγούμενα έτη. Μάλιστα όσοι δεν εξοφλήσουν...τις οφειλές τους θα καλούνται να πληρώνουν αναδρομικά έως και 600 ευρώ! Ο έλεγχος για το ποιος θα πρέπει να πληρώσει το νέο "χαράτσι" θα γίνεται από το υπουργείο
Οικονομικών ή κατά τη διαδικασία παράδοσης των πινακίδων τους στις εφορίες.


Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα, μόνο από τους ελέγχους που έγιναν με έτος αναφοράς το 2008, εντοπίστηκαν 31.510 ιδιοκτήτες ΙΧ χωρίς σήμα τελών κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τη διαδικασία οι φορολογούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και, αν διαπιστωθεί τελικώς πως έπρεπε να πληρώσουν τα τέλη οι ίδιοι ή άλλοι ιδιοκτήτες, τους καταλογίζονται αναδρομικά τα ποσά και με τόκο. Από τους 31.510 περιπτώσεις που εντοπίστηκαν, σε απολογία προσήλθαν οι 26.010, ενώ οι υπόλοιποι ακόμα αναζητούνται. Τα περισσότερα μάλιστα περιστατικά φοροδιαφυγής παρατηρούνται στην επαρχία.

Ποια είναι τα πρόστιμα

Για τα Ι.Χ. επιβατικά και μοτοσικλέτες, καθώς και τα τύπου Jeep:

- Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας κατώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται σε 30 ευρώ.

- Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας ανώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας (προσαύξηση 100%).

- Επιπλέον, σε περίπτωση μη καταβολής ή εκπρόθεσμης καταβολής του ειδικού φόρου αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, επιβάλλεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και πρόστιμο 1% επί του οφειλόμενου ειδικού φόρου για κάθε μήνα καθυστέρησης (με ανώτατο όριο το 100% του βεβαιωμένου ποσού ή δηλαδή το τετραπλάσιο του τέλους που δεν καταβλήθηκε).

- Στην περίπτωση που το όχημα απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας, το πρόστιμο για την εκπρόθεσμη προμήθεια του ειδικού σήματος είναι ίσο με ½ των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στον κυλινδρισμό του κινητήρα , με ελάχιστον ποσό τα 30 ευρώ.

Σε περίπτωσης συνιδιοκτησίας, για τα τέλη κυκλοφορίας και το πρόστιμο ευθύνονται όλοι οι συνιδιοκτήτες. Αν το συνολικό ποσό της βεβαίωσης ξεπερνά τα 150 ευρώ, καταβάλλεται σε έξι ίσες μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωση της οφειλής και κάθε μία από τις επόμενες, την τελευταία εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες, ημέρα των αντιστοίχων μηνών που ακολουθούν. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπολόγιζε τίποτε προκειμένου να ξεφύγει [video]

Posted: 07 Jan 2012 10:21 AM PST

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα και σε μια εναέρια γέφυρα ενώ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας....


Ο Κινέζος οδηγός του αυτοκινήτου, του οποίου η πινακίδα δεν φαίνονταν καθαρά, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού και προσπάθησε να ξεφύγει σε έναν δρόμο όπου και η κίνηση ήταν μεγάλη όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Ο ασυνείδητος οδηγός δεν υπολογίζει τίποτε προκειμένου να ξεφύγει... Δείτε το video Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 






πηγή:http://www.pamepreveza.gr/




Προσοχή στα ενεχυροδανειστήρια!

Posted: 07 Jan 2012 10:14 AM PST

Ένα ασταμάτητο πάρτι... εμπορίας χρυσού έχει στηθεί από άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα. Από το Σεπτέμβριο και μετά, ενεχυροδανειστήρια, ανταλλακτήρια χρυσού και γραφεία αγοραπωλησίας κοσμημάτων έχουν... ξεφυτρώσει σαν τα «μανιτάρια» σε κάθε γειτονιά.

Ο νόμος περί απελευθέρωσης επαγγελμάτων και η οικονομική ύφεση έφεραν στο προσκήνιο το εμπόριο χρυσού και πολύτιμων μετάλλων αφού πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αγορά. Απαιτείται μία βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την εφορία κι εφόσον έχει καθαρό ποινικό μητρώο η Αστυνομία εκδίδει την άδεια λειτουργίας.

Απεγνωσμένα, λόγω της οικονομικής ύφεσης, νοικοκυριά, απελπισμένοι άνθρωποι υψηλής εισοδηματικής τάξης σπεύδουν και πουλάνε ό,τι έχουν σε χρυσό ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα προκειμένου να αποκτήσουν ρευστότητα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες αφενός για λαθρεμπόριο χρυσού μέσα από αυτά τα γραφεία και αφετέρου για πολίτες οι οποίοι προχωρούν σε πώληση των τιμαλφών τους πέφτοντας, όμως, θύματα εξαπάτησης ως προς τον υπολογισμό της αξίας τους.

O ρόλος του ΕΛΚΑ

Τα παραπάνω κάνει γνωστά ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Κέντρου Αργυροχρυσοχοΐας Βασίλης Λύκος, ο οποίος μιλώντας στην «ΗτΣ» περιγράφει και το ρόλο του ΕΛΚΑ ως προς την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Το ΕΛΚΑ είναι εποπτευόμενος από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας φορέας και η μόνη εξειδικευμένη και πιστοποιημένη κρατική υπηρεσία που μπορεί μέσα από εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο να κάνει τις πιο εξειδικευμένες αναλύσεις. Το ΕΛΚΑ πριν από 10 μέρες έκανε γνωστή αυτήν τη δραστηριότητά του και όπως λέει ο κ. Λύκος: «Σε αυτό το διάστημα έχουν επισκεφτεί τα γραφεία μας τουλάχιστον 100 άτομα που έλαβαν πιστοποιητικό αξίας για τα κοσμήματά τους. Με τίμημα μόλις 18 ευρώ ο κάθε πολίτης μπορεί να φέρει τα τιμαλφή του κι εμείς με τις αναλύσεις που κάνουμε στο εργαστήριο του υπολογίζουμε με ακρίβεια την περιεκτικότητά του σε χρυσό κι άλλα πολύτιμα μέταλλα». Οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφτεί το γραφείο του ΕΛΚΑ στην οδό Βύρωνος 7 στη Δάφνη ή να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210-9730763 και 210-9730986.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΚΑ υπογραμμίζει ότι «οποιοσδήποτε επιτηδευματίας κι εφόσον δεν έχει καταδικαστεί για εγκλήματα μπορεί να πάρει από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του άδεια λειτουργίας». Κάνει λόγο για άτομα που «έχουν πολλά χρήματα και προχωρούν άνετα σε αγορά χρυσού. Πολλές φορές και χωρίς παραστατικά. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για λαθρεμπόριο κοσμημάτων. Πολλά από τα κοσμήματα πηγαίνουν σε χυτήρια, γίνονται ράβδοι χρυσού και χωρίς παραστατικά διακινούνται. Η άνοδος της τιμής του χρυσού, που κινείται πάνω από 40 ευρώ το γραμμάριο, σε συνδυασμό με την οικονομική ύφεση και τη μείωση των εισοδημάτων έχει φέρει σε άνθηση... το νόμιμο αλλά και το παράνομο εμπόριο των πολύτιμων μετάλλων».

Πολίτες πέφτουν θύματα εξαπάτησης καθώς, δίνοντας σε κάποια από αυτά τα γραφεία τα τιμαλφή τους, παίρνουν σε χρήματα μόλις το 10% με 30% της αξίας τους.

Έναν οδηγό συμβουλών προάσπισης των οικονομικών τους συμφερόντων έχουν εκδώσει το ΕΛΚΑ και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Οι πολίτες πριν προβούν σε οποιαδήποτε συναλλαγή θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Να ζυγίζουν τα αντικείμενα και να σημειώνουν την περιεκτικότητά τους σε πολύτιμο μέταλλο, που αναγράφεται πάνω σε αυτά.

Να ενημερώνονται για την τρέχουσα τιμή πώλησης του χρυσού ή άλλου πολύτιμου μετάλλου και να κάνουν έναν ακριβή υπολογισμό της αξίας των αντικειμένων. Διευκρινίζεται ότι ένα κόσμημα δεν αποτελείται μόνο από πολύτιμο μέταλλο π.χ. χρυσό, αλλά η καθαρή περιεκτικότητά του σε πολύτιμο μέταλλο είναι ένα μόνο ποσοστό του συνολικού βάρους του κοσμήματος, που εξαρτάται από τον τίτλο του (περιεκτικότητα του κοσμήματος σε πολύτιμο μέταλλο εκφρασμένη σε χιλιοστά).

Να προβαίνουν σε εκτίμηση της αξίας των αντικειμένων, απευθυνόμενοι σε αξιόπιστες εταιρείες, που να εγγυώνται τη μέγιστη ακρίβεια στην εκτίμηση χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων.

Να έχουν υπόψη τους ότι το Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας, που είναι φορέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με κύριο σκοπό τη στήριξη και την προαγωγή της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, παρέχει υπηρεσίες εκτίμησης πολύτιμων μετάλλων και λίθων και σε καταναλωτές.

Οδηγός για να μη χάσετε

Ως προς την επιλογή επιχείρησης οι πολίτες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα ακόλουθα:

• Να είναι επιφυλακτικοί έναντι διαφημιστικών καταχωρίσεων και φυλλαδίων που υπόσχονται ιδιαίτερα υψηλές τιμές αγοράς πολύτιμων μετάλλων.

• Να απευθύνονται μόνο σε επιχειρήσεις που κατέχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας.

• Να αποφεύγουν επιχειρήσεις που δεν έχουν ως αποκλειστική ενασχόληση την αγορά πολύτιμων μετάλλων.

• Να ερευνούν και να συγκρίνουν τις τιμές που προσφέρονται από τις διάφορες επιχειρήσεις αγοράς πολύτιμων μετάλλων.

• Να ερευνούν με βάση ποιο κριτήριο γίνεται η αγορά από την επιχείρηση, δηλαδή εάν αγοράζει τα αντικείμενα με κριτήριο την περιεκτικότητά τους σε χρυσό ή άλλο πολύτιμο μέταλλο ή με κριτήριο και την εμπορική αξία τους, η οποία μπορεί να καθορίζεται και από παράγοντες όπως η παλαιότητα, η μοναδικότητα και η αισθητική.

• Να μεριμνούν για την παραλαβή των απαραίτητων παραστατικών στοιχείων (συμβόλαιο αγοραπωλησίας, αποδείξεις κ.λπ.).

lamiareport.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προβλήματα στην Παλλήνη από την βροχόπτωση [video]

Posted: 07 Jan 2012 10:09 AM PST

Αυτή είναι η εικόνα στη Λεονταρίου (ύψος 4ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης) όταν βρέχει.


Η κατάσταση εκτός από απελπιστική είναι και επικίνδυνη. Ο κίνδυνος ατυχήματος είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Τα αυτοκίνητα για να αποφύγουν τις
παγίδες που έχει δημιουργήσει η βροχή κάνουν ελιγμούς για να τις αποφύγουν.

Να τονίσουμε πως από αυτό το σημείο περνούν τα παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους.
Η πρόσβαση είναι σχεδόν αδύνατη…


anatolikiattikinews.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα πρωτότυπο Grand Prix! [video]

Posted: 07 Jan 2012 09:22 AM PST





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Από την μακρινή Ρουάντα...









piperies.gr

Αυστηρως Ακαταλληλο

Posted: 07 Jan 2012 08:21 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος

Posted: 08 Jan 2012 02:46 AM PST

Ένας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε απο ένοπλους στο Μοντερέι, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού.

Ο Ραούλ Κιρίνο Γκάρσα, 30 ετών, δολοφονήθηκε στην Καντερέιτα, στην "μητροπολιτική περιοχή του Μοντερέι", ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος των διωκτικών αρχών.

"Δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ενόπλων ενώ εκινείτο με το όχημά του το απόγευμα της Παρασκευής", πρόσθεσε η πηγή αυτή, χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία για τους δράστες της δολοφονίας.

Ο Ραούλ Κιρίνο Γκάρσα είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που δολοφονείται εφέτος στο Μεξικό--όπου 11 συνάδελφοί του είχαν την ίδια τύχη το 2011.

Τουλάχιστον 80 δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί ή εξαφανιστεί στο Μεξικό από το 2000, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Στελέχη του Οργανισμού και της Διαμερικανικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CIDH) απαίτησαν τον Οκτώβριο από τις αρχές να προστατεύουν τους δημοσιογράφους.

Η πλειοψηφία των επιθέσεων εναντίον λειτουργών του Τύπου και των δολοφονιών δημοσιογράφων στο Μεξικό σημειώνονται στις βόρειες πολιτείες της χώρας όπου μαίνεται ο αιματηρός πόλεμος ανάμεσα στα καρτέλ των ναρκωτικών για τον έλεγχο των οδών διαμετακομιδής των ναρκωτικών στις ΗΠΑ.

Τηλε-δολοφονίες(;)

Posted: 08 Jan 2012 02:57 AM PST

του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ πέθανε φυσιολογικά ο Μ. Ναπολέων. «Με δολοφονεί η αγγλική πολιτική» θα πει, εξόριστος στην Αγία Ελένη (νησάκι του Ειρηνικού), το 1821.
Τον παρακολουθεί προσωπικός γιατρός του, που καταγράφει την πορεία της υγείας του και τις τελευταίες στιγμές του. Όλα δείχνουν φυσικά και φυσιολογικά, αλλά δεν είναι. Πεθαίνει με πόνους στο στομάχι και, πολύ αργότερα, θα ανιχνευθεί αρσενικό (ισχυρότατο δηλητήριο) στις τρίχες της κεφαλής του. Όλα λειτούργησαν όπως «έπρεπε» και ο δολοφόνος ήταν μακρινός και υπεράνω υποψίας.

ΕΒΓΑΙΝΕ στο μπαλκόνι ο Τσάβες (Βενεζουέλα), στήνονταν στο «γυαλί» για να «βρίσει» τους Αμερικάνους. Τον Πρόεδρό τους, τη…δολοφονική πολιτική με το ΝΑΤΟ (τους) και ό,τι άλλο σχετίζεται με τους «φονιάδες των λαών». Τους τα έψαλλε και ξαλάφρωνε, μέχρι να επιβαρυνθεί η υγεία του. Περίεργα (για την ηλικία του), ανήσυχα για τους γιατρούς του και τυραννικά για τον ίδιο. Κι εμείς που τον νομίζαμε απ' τους συνήθεις και «βαλτούς» σε θέση πράκτορα, που «βρίζει» τους Αμερικανούς που τον ελέγχουν και τον κατευθύνουν; Ωστόσο και επειδή «προς το τελευταίον εκβάν…», δες το τέλος ενός σημαίνοντος της πολιτικής, για να βγάλεις συμπέρασμα για τον ίδιο και τους εντολοδόχους του. Αν ήταν με τους Αμερικανούς ή απέναντι. Θυμήσου τον Μιλόσεβιτς που πήγε «από καρδιά», δες και τον Γκορμπατζώφ που ζει χωρίς να βασιλεύει, αλλά να την περνάει ζωή και κότα δίνοντας διαλέξεις, γράφοντας βιβλία και διαφημίζοντας πίτσες.

Ο Τσάβες πήρε φόρα, του άρεσε ο ρόλος του, αλλά υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο εχθρός παραμονεύει χιλιάδες μίλια μακριά (του) και ο δολοφόνος σκάει μύτη χωρίς να φαίνεται. Είναι η σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια της (μόνης και μοναδικής) υπερδύναμης που ελέγχει, κατευθύνει και στροφάρει τον πλανήτη καταπώς γουστάρει. Μπορεί να σε σκοτώσουν από μακριά χωρίς ν' αφήσουν ίχνη. Να σε βάλουν στην ίδια λίστα των μελλοθανάτων με τον καρκίνο στα σωθικά σου, με «παραλλαγές» του μη δώσουν στόχο και τον θυρεοειδή σου σε θανάσιμη βιολογική δοκιμασία. Δεν είσαι δα και ο…Μ. Ναπολέων για να σου διοχετεύσουμε αρσενικό. Ένας προεδράκος κάπου σε προτεκτοράτο της Λατινικής Αμερικής είσαι, γεωγραφικά Αμερικανός, χιλιάδες μίλια απ' τις ΗΠΑ και τη CIA με τα σχέδια και τις επιλογές της.

ΣΤΗΝ ίδια λίστα μελλοθάνατων(;) ο Τσάβες με την Κριστίνα Φερνάντες (Αργεντινή),Φερνάντο Λούγο (Παραγουάη), Ντίλμα Ρούσεφ (Βραζιλία) και η…πολιτική συνεχίζεται. Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Έκανε πέντε διαρρήξεις σε μια μέρα!

Posted: 08 Jan 2012 02:30 AM PST

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε καταστήματα διέρρηξε ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο υπερδραστήριος διαρρήκτης όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αγαπημένη του «συνήθεια» καθώς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί του Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω, ενώ είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο.

Ο 27χρονος, έγινε τσακωτός μέσα στο μαγαζί, ιδιοκτησίας ενός 54χρονου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 40 ευρώ καθώς και δύο κατσαβίδια, ένα σκερπάνι και τρεις φακοί, ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την ενεργούμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 27χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, δηλαδή διάρρηξη εισόδου ή παραθύρου με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων που έφερε, το βράδυ της Παρασκευής είχε διαρρήξει

- ένα ζαχαροπλαστείο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ ενώ προξένησε φθορές στην είσοδο αξίας 300 ευρώ.

- ένα καφενείο από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ καθώς και έναν φακό αξίας 10 ευρώ, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και τον οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια και της αποδόθηκε, ενώ προκάλεσε φθορές στην είσοδο ύψους 100 ευρώ.

Παράλληλα προκάλεσε φθορές στο παράθυρο ενός καταστήματος με λευκά είδη χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι ενώ παραβίασε και μια καφετέρια φεύγοντας και πάλι με άδεια χέρια.

Τέλος προσπάθησε να διαρρήξει και το σουβλατζίδικο στο οποίο επ' αυτοφώρω συνελήφθη.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Δεν είχε αδυναμία στα γλυκά αλλά στα... λεφτά!

Posted: 08 Jan 2012 02:28 AM PST

Ληστεία σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στην Κάνηθο Χαλκίδας...

Όπως γράφει το LamiaReport.gr η πόρτα του καταστήματος άνοιξε και οι δύο κοπέλες, υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου, αντίκρυσαν έντρομες έναν ένοπλο κουκουλοφόρο!

Ο ληστής που μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά τις απείλησε με το όπλο και ζήτησε τα χρήματα της ταμειακής. Η μια από τις δύο υπαλλήλους του έδωσε 700 ευρώ που είχε μέσα και ο δράστης έφυγε τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

Μεσολόγγι: Αστυνομικός "κάηκε" σε παράνομο 21

Posted: 08 Jan 2012 02:25 AM PST

Επτά άτομα συνελήφθησαν στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας γιατί έπαιζαν παράνομα 21. Ανάμεσα τους και ένας 25χρονος αστυφύλακας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί επτά άνδρες, ηλικίας 53, 48, 39, 34, 26, 25, 19 ετών συνελήφθησαν και κατηγορούνται, κατά περίσταση, για την παράνομη διεξαγωγή και συμμετοχή στο τυχερό παιχνίδι "21".

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, νωρίς το πρωί στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, στην καφετέρια του 48χρονου συλληφθέντα εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι έξι να παίζουν το παράνομο παιχνίδι με χρήματα.

Επάνω στο τραπέζι βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 341 ευρώ, ενώ στις σωματικές έρευνες που ακολούθησαν στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1335 ευρώ.

Κατασχέθηκαν επίσης 211 παιγνιόχαρτα, 86 συσκευασίες που περιείχαν παιγνιόχαρτα, έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ στη ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 25χρονος Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ο οποίος με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Θεσσαλονίκη: Tα πήραν όλα και έφυγαν...

Posted: 08 Jan 2012 02:15 AM PST

Διάρρηξη σημειώθηκε προχθές το πρωί σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου, στην Καλαμαριά.

Άγνωστοι αφού παραβίασαν πόρτα του καταστήματος μπήκαν μέσα και άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 12.000€ και διάφορα εμπορεύματα (τσιγάρα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ποτά, μπαταρίες),συνολικής αξίας 20.500€.

Οι δράστες αναζητούνται.

«Θάβουν» τη «Σιδηρά Κυρία»: «Εξαιρετική η Στριπ, μακάβρια η ταινία»

Posted: 08 Jan 2012 02:13 AM PST

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή της Μάργκαρετ Θάτσερ, με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ, έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο.

Μπορεί η ερμηνεία της Στριπ να μην επιδέχεται αμφισβήτηση, μπορεί η Αμερικανίδα σταρ να φλερτάρει με ακόμη ένα Όσκαρ, όμως τα βρετανικά Μέσα αλλά και πρώην συνεργάτες ή υπουργοί της πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας «έθαψαν» την ταινία στο σύνολο της!

Οι θαυμαστές της Μεριλ Στριπ δεν είχαν την ίδια γνώμη με τα βρετανικά ΜΜΕ
Οι θαυμαστές της Μεριλ Στριπ δεν είχαν την ίδια γνώμη με τα βρετανικά ΜΜΕ
Γι' αυτό και τα αυτόγραφα "έπεσαν"... βροχή
Γι' αυτό και τα αυτόγραφα "έπεσαν"... βροχή
Παρουσία όλων των πρωταγωνιστών, 600 καλεσμένων και χιλιάδων θαυμαστών, η πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας στην Αγγλία έγινε στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε κυβερνήσεις της Θάτσερ, Ντάγκλας Χέρντ, επίσης μεταξύ των προσκεκλημένων, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα του Evening Standard χαρακτήρισε την ταινία «μακάβρια, που παρουσιάζει τη Μάργκαρετ Θάτσερ ως ξεμωραμένη γυναίκα».
Αγέραστη προς το... Όσκαρ
Αγέραστη προς το... Όσκαρ
«Αν και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την εξαιρετική απόδοση της Μέριλ Στριπ, η ταινία έχει μία μακάβρια ποιότητα. Οι σκηνές παρουσιάζουν μία γυναίκα που δεν είναι στα καλά της».

Ο Νόρμαν Τέμπιτ ένας από τους πλέον έμπιστους υπουργούς της Μάργκαρετ Θάτσερ, δήλωσε ότι δεν ήταν υστερική και υπερβολικά συναισθηματική, όπως την παρουσιάζει η κινηματογραφική ταινία. Ο λόρδος Μπελ, ο άνθρωπος που δημιούργησε το «ίματζ» της Μάργκαρετ Θάτσερ στον δρόμο της προς την πρωθυπουργία, δήλωσε ότι δεν είδε την κινηματογραφική ταινία, ούτε προτίθεται να την δει.
Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ υποδύεται τον σύζυγο της "Iron Lady"
Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ υποδύεται τον σύζυγο της "Iron Lady"
Επικαλούμενη πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της λαίδης Θάτσερ, η Evening Standard σημειώνει ότι «η άλλοτε Σιδηρά Κυρία δεν πρόκειται να δει την κινηματογραφική παραγωγή». Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, 86 ετών σήμερα και με σοβαρά προβλήματα υγείας ζει σε ένα διαμέρισμα στην ακριβή περιοχή του Λονδίνου Μπελγκρέβια, και την φροντίζει μία οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με τη Daily Mail τα δίδυμα παιδιά της Θάτσερ, ο Μαρκ και η Κάρολ, άφησαν τη μητέρα τους να περάσει μόνη της τις ημέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά, ενώ αυτοί ήταν στην Καραϊβική και σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας, αντίστοιχα.

Πετάνε ψυγεία και έπιπλα από τα παράθυρα για το καλό του χρόνου!

Posted: 08 Jan 2012 02:10 AM PST

Καλού κακού αν βρεθείτε στις γειτονιές αυτές να πηγαίνετε τοίχο τοίχο...ή βάλτε το κράνος σας.

Σε ετοιμότητα τίθεται εκ νέου η αστυνομία της συνοικία Χίλμπροου του Γιοχάνεσμπουργκ ενόψει της παραμονής Πρωτοχρονιάς, για μια επιχείρηση διάσωσης των πολιτών από τα ατυχήματα που προκαλεί το "έθιμο" της ρίψης επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών από τα παράθυρα.

Ελικόπτερα, οχήματα καταστολής και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής θα αναπτυχθούν στις 31 Δεκεμβρίου από τη δύση του ηλίου στη συνοικία αυτή που είναι γνωστή επίσης για τα επεισόδια βίας.

Κάθε χρόνο άνθρωποι τραυματίζονται από τη ρίψη αντικειμένων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

"Πετάμε τις παλιές συσκευές γιατί θέλουμε καινούργιες", εξηγεί ο 24χρονος Ντίκενς Πάτουελ, επισκευαστής υπολογιστών που θυμάται ότι πέταξε ένα κρεβάτι από το μπαλκόνι του πριν από μερικά χρόνια.

Ο κόσμος ξεφορτώνεται πολλά πράγματα, ηλεκτρικές συσκευές, φούρνους μικροκυμάτων, τηλεοράσεις, λέει ο 26χρονος Τζέιμς Τόμας από τη Ζιμπάμπουε, όπως και ο φίλος του Ντίκενς.

Το 2009 ένα κοριτσάκι 11 μηνών είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από τούβλο και συνολικά εννέα άνθρωποι νοσηλεύτηκαν. Πέρυσι οι ρίψεις αντικειμένων συνοδεύτηκαν από περιπολίες της αστυνομίας. Απολογισμός: 14 τραυματίες.

Η Μπιούτι Νταμπ, μια Νοτιοαφρικανή που ζει τα τελευταία 16 χρόνια στο Χίλμπροου θα μείνει στο σπίτι την παραμονή, με την οικογένειά της. "Αυτοί που τραυματίζονται είναι οι μεθυσμένοι", τονίζει.

Ο Τόμας δηλώνει ότι ο στόχος δεν είναι να τραυματιστεί κάποιος. Ξέρουμε ότι κανείς δεν θα βγει έξω. Αλλά εμείς δημιουργούμε δουλειά για τον κόσμο", προσθέτει αναφερόμενος στους δεκάδες παλιατζήδες και συλλέκτες ανακυκλώσιμων προϊόντων που "οργώνουν" τους δρόμους του Γιοχάνεσμπουργκ όλες τις ημέρες του χρόνου.

Εκτός ΕΡΤ και η Έλλη Στάη;

Posted: 08 Jan 2012 02:06 AM PST

Τρεις ημέρες μετά τη μαζική λήξη των περίφημων "145", λήγει και η σύμβαση της Έλλης Στάη.

Στις 24 Ιανουαρίου του 2011, η Έλλη Στάη επέστρεφε στο Ραδιομέγαρο, 21 χρόνια μετά την πρώτη φορά που κάθησε στην καρέκλα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Πλέον, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της ετήσιας σύμβασης που υπέγραψε πέρυσι (στις 21 Ιανουαρίου), κανεις δεν γνωρίζει αν και εφόσον η άνκοργουμαν θα παραμείνει στο τιμόνι των ειδήσεων ή θα αποχωρήσει, όπως αναμένεται να γίνει αντίστοιχα με τους 145, που είχε δημοσιοποιήσει το ZAPPIT και όπως είχε γίνει και με άλλους γνωστούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές, (Μπήλιω Τσουκαλά, Κώστας Αρβανίτης κλπ).

Επιστροφή στις νίκες με Λέτο θέλει ο Παναθηναϊκός

Posted: 08 Jan 2012 02:05 AM PST

Οι "πράσινοι" έχουν ουκ ολίγα προβλήματα ενόψει του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα αλλά η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στην ενδεκάδα, καθησυχάζει κάπως τον Φερέιρα.

Ο Ζεζουάλντο Φερέιρα δεν υπολογίζει στους Κουίνσι, Σαριέγκι, Καπίνο, Νίνη, Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πετρόπουλος και Κατσουράνη όμως η παρουσία του Λέτο τον κάνει να χαμογελά.

Ο Αργεντινός έχει "καθαρίσει" μόνος του τα περισσότερα εντός έδρας ματς τη φετινή χρονιά και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει το ίδιο να κάνει και κόντρα στην Κέρκυρα ο Αργεντινός.

Το πολλά προβλήματα πάντως θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα το οποίο αναμένεται να είναι: Καρνέζης, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο ή Καραγκούνης, Μαυρίας, Ζέκα, Κλέιτον, Λέτο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Πήγαν στην ασφάλεια για να συλληφθούν...

Posted: 08 Jan 2012 02:03 AM PST

Τη σύλληψη και την παραπομπή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής δύο επιχειρηματιών για «μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ΄εξακολούθηση», ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Πρόκειται για πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ιδιοκτήτες φυτωρίου, οι οποίοι «προσήλθαν αυθορμήτως», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, όπου και συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι δεν είχαν καταβάλει στο δημόσιο 194.077,83 ευρώ.

Δοκιμασία στα Πηγάδια για τον ΠΑΟΚ

Posted: 08 Jan 2012 02:01 AM PST

Ο δικέφαλος του βορρά αναζητεί την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και τρίτη εκτός έδρας, κόντρα σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Σούπερ Λίγκας.

Σπουδαίο ματς στα Πηγάδια, με την φορμαρισμένη Ξάνθη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και ο νικητής θα μείνει μόνος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο δικέφαλος του βορρά χωρίς τον Γεωργιάδη θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητος από την ακριτική πόλη. Ο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τους: Γλύκο, Έττο, Λίνο, Μπαλάφα, Μαλεζά, Λαζάρ, Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 15.00 όπως και οι αναμετρήσεις: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος - ΟΦΗ. Και για τους τρεις αγώνες θα υπάρχει Live ενημέρωση από το NewsIt.

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στη Βουλγαρία

Posted: 08 Jan 2012 02:00 AM PST

Εντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τη γειτονική χώρα. Σε συναγερμό πολλές περιοχές.

Η περιοχές της Σόφιας και άλλων τεσσάρων περιφερειών της Δυτικής και της Κεντρικής Βουλγαρίας έχουν τεθεί σε συναγερμό. Τέσσερις χιλιάδες μετασχηματιστές εταιρείας ηλεκτροδότησης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας με συνέπεια μισό εκατομμύριο καταναλωτές να μείνουν από ρεύμα.

Οι βροχές και το λιώσιμο του χιονιού προκάλεσαν πολυάριθμες τοπικές πλημμύρες, κυρίως στην ανατολική και τη νοτιοανατολική Βουλγαρία. το ρεκόρ έσπασε η περιφέρεια της πόλης Σλίβεν, όπου μέσα στο τελευταίο 24ωρο έπεσαν εκατό λίτρα βροχής.

Σχηματίστηκαν ατελείωτες ουρές οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε αρκετές περιοχές το χιόνι είναι ύψους 60 εκατοστών και η θερμοκρασία έχει πέσει στους 10 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν.

Στο δυτικό τομέα, η ένταση των ανέμων είναι πολύ ισχυρή.

Αντίθετα, στην ΝΑ Βουλγαρία η βροχόπτωση είναι καταρρακτώδης, προκαλώντας ζημιές στο οδικό δίκτυο και αποκλεισμούς χωριών.

Έγινε επιτέλους μανούλα η Beyonce!

Posted: 08 Jan 2012 01:58 AM PST


Η πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας έλαβε τέλος!

H Beyonce έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Jay-Z. H 30χρονη τραγουδίστρια γέννησε χθες το βράδυ ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε ιδιωτική κλινική στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του ζευγαριού, αλλά τα μηνύματα στο Τwitter αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη.

Συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη - Πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικό

Posted: 08 Jan 2012 01:56 AM PST


Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντες να παραβιάζει αλλεπάλληλα κόκκινα φανάρια, μπροστά απο το Καλλιμάρμαρο, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.

Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του, "όπως οφείλει ο κάθε πολίτης", όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές πηγές, προσπάθησε να φύγει και ο 25χρονος αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κ. Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση έβαλε πρώτη, παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό το οποίο και μετέφερε τον Κ. Κουλούρη στην Τροχαία Καισαριανής ενώ το πολυτελές αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε με γερανό.

Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Πάντως, συνδικαλιστές αστυνομικοί τόνιζαν στο Νewsit οτι απο τη στιγμή που υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού θα έρεπε να εχει ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Νεκρός ο αγνοούμενος ορειβάτης στις Σέρρες

Posted: 08 Jan 2012 01:54 AM PST


Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος ορειβάτης που αναζητούσε από χθες η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, στο όρος Μπέλλες των Σερρών σε υψόμετρο 1.700 μέτρων.

Χθες είχε εντοπιστεί o σύντροφος ορειβάτης του άτυχου άνδρα, ο οποίος είχε μείνει μαζί με τον αγνοούμενο όταν αυτός αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr ο πρώτος ορειβάτης επικοινώνησε με τις αρχές ενημερώνοντας ότι ο δεύτερος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Oι δύο άντρες είχαν ξεκινήσει για το κυνηγητικό καταφύγιο που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή στα Άνω Ποροοια των Σερρών και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασαν το δρόμο τους.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ακραιφνώς αντίθετες έννοιες

Posted: 08 Jan 2012 01:23 AM PST

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί δική μου διαμορφωμένη άποψη από την επαγγελματική μου εμπειρία σε θέματα Ιθαγένειας που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Η Ελλάδα είναι έθνος και όχι κράτος...
Ποτέ έως και σήμερα δεν έγινε ο διαχωρισμός ιθαγένειας – υπηκοότητας.

Ενώ η πλειοψηφία των άρθρων των νόμων για την Ιθαγένεια, αναφέρονται, στην Ιθαγένεια, λόγω της μη ύπαρξης του διαχωρισμού της με την υπηκοότητα, βλέπουμε ένα ποσοστό των άρθρων της Ιθαγένειας να περιέχουν όρους που να «ταυτοποιούν» την Ιθαγένεια με την υπηκοότητα και να δημιουργείτε σύγχυση. Για να γίνω πιο κατανοητός, παρακάτω θα το εξηγήσω αναλυτικά.
Με τη ψήφιση του πρόσφατου νόμου περί Ιθαγενείας, συμπεριλήφθηκαν πολλά άρθρα που αναφέρονται στην απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας – υπηκοότητας σε αλλοδαπούς. Κατά την άποψή μου ένας από τους λόγους που δεν γίνεται ο διαχωρισμός αυτός, είναι επειδή υπάρχει ο φόβος να μη δημιουργηθεί νομική επιπλοκή (πολυερμηνείας των νόμων που κατά καιρούς έχουν ψηφιστεί για την Ιθαγένεια) πράγμα που δείχνει το πόσο νοσεί το νομοθετικό μας σύστημα, εξάλλου αποδεικνύεται συνεχώς από τις χιλιάδες ερμηνευτικές εγκυκλίους που εκδίδονται μετά από κάθε ψήφιση νομοσχεδίου. Έχω πει πολλές φορές: Νόμος που χρήζει ερμηνείας δεν είναι Νόμος.

Η Ιθαγένεια στηρίζεται στο δεσμό αίματος που έχει κάποιο άτομο ως προς ένα έθνος, ενώ υπηκοότητα είναι η νομική σχέση που έχει ένα άτομο προς ένα κράτος.

Οι δεσμοί αίματος κατηγοριοποιούνται ως : βιολογικοί, ηθικοί - τιμητικοί, πνευματικοί.

Βιολογικός είναι από τους γονείς (πατέρας), Ηθικός – Τιμητικός από εκείνους τους αλλοδαπούς που έχυσαν το αίμα τους πολεμώντας για την Ελλάδα, ή που έχυσαν το αίμα τους για Ελληνικούς λόγους και Πνευματικός στηριζόμενος στην Θρησκεία μας (Χριστιανοί Ορθόδοξοι).

Δηλαδή, οι δεσμοί αίματος της Ιθαγένειας αφορούσαν και αφορούν συγκεκριμένα άτομα* και όχι άτομα που υπάγονται στα περί «ισότητας» (των φύλων, των αλλόθρησκων κοκ). Αυτός είναι κατά τη ταπεινή μου άποψη ο μη διαχωρισμός Ιθαγένειας – Υπηκοότητας από τη Βουλή, η Ισότητα (δέστε εδώ σχετικό μου άρθρο για την Ισότητα http://www.tsiapis.com/2011/12/blog-post_28.html). *Κανονικά αυτό που αναφέρει η νομοθεσία ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ανιθαγενείς (χωρίς ιθαγένεια) είναι λάθος. Το σωστό είναι κανείς δεν πρέπει να είναι χωρίς υπηκοότητα (κάπου πρέπει να ανήκουν ως υπήκοοι). Επίσης όποιος έχει την Ελληνική ιθαγένεια δεν σημαίνει ότι μπορεί να έχει και την Ελληνική υπηκοότητα.

Παρακάτω θα αναφέρω μερικά σημεία του νόμου περί Ιθαγένειας και δίπλα θα αναφέρω ως παρατηρήσεις αν θα έπρεπε να είναι ιθαγένεια ή υπηκοότητα.

Τόσο ο Βιολογικός όσο και ο Πνευματικός δεσμός αίματος στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στην ελληνορθόδοξη ιδέα, συγκεκριμένα:

Τα παιδιά που γεννήθηκαν από Ορθόδοξο γάμο των γονέων τους αποκτούσαν την Ιθαγένεια του Έλληνα Πατέρα τους. Φυσικά για να τελεστεί Ορθόδοξος γάμος πρέπει και οι δύο γονείς να είναι Ορθόδοξοι. Παρατηρήσεις: Βιολογικός δεσμός αίματος Ιθαγένειας.

Η σύζυγος αποκτούσε την Ελληνική Ιθαγένεια του Έλληνα συζύγου της. Φυσικά για να τελεστεί Ορθόδοξος γάμος πρέπει και οι δύο γονείς να είναι Ορθόδοξοι. Παρατηρήσεις: Πνευματικός δεσμός αίματος Ιθαγένειας. Εδώ έχουμε … Και έσσονται οι δύο εις σάρκα μία… δηλαδή ενώνονται τα δύο άτομα σε ένα άτομο άρα έχουν το ίδιο αίμα. Ποιανού το αίμα υπερισχύει; … Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα… άρα υπερισχύει του άνδρα, δηλαδή του συζύγου.

Εκείνος που έχυσε το αίμα του πολεμώντας για τα ιδανικά της Ελλάδος (και όχι για δικό του συμφέρον) ή που έχυσε το αίμα του για να δοξάσει συνειδητά την Ελλάδα. Παρατηρήσεις ηθικός – τιμητικός δεσμός αίματος Ιθαγένειας.

Εδώ μπορεί να υπάρξει ακόμη και αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας (όπως αναφέραμε πιο πάνω δίδεται αποκλειστικά για συγκεκριμένα άτομα και εφόσον είναι δεσμός αίματος). Π.χ. σύζυγοι που τέλεσαν Ορθόδοξο γάμο σε περίπτωση διαζυγίου θα έπρεπε να χάνεται η Ελληνική ιθαγένεια από την αλλοδαπή σύζυγο. Άλλο παράδειγμα είναι όποιος πρόδωσε την Ελλάδα σε καιρό πολέμου (πρόδωσε το δεσμό αίματος).

Πιο πάνω αναφέραμε ότι μπορεί να υπάρχουν ανιθαγενείς αλλά να είναι υπήκοοι και το ανάποδο να είναι Ελληνικής Ιθαγενείας αλλά όχι υπηκοότητας. Υπάρχουν περιπτώσεις τέτοιες όπως είναι οι ελληνοκύπριοι, οι Βορειοηπειρώτες κλπ.

Το 1984 με τις μεγάλες αλλαγές στον κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας παρατηρούμε έντονα τη σύγχυση Ιθαγένειας – υπηκοότητας. Π.χ. Καταργήθηκε η απόκτηση Ιθαγένειας λόγω γάμου. Κανονικά έπρεπε να ισχύει για τους Ορθόδοξους γάμους από Ορθόδοξους συζύγους.

Ένα άλλο παράδοξο είναι η απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση. Λάθος έπρεπε να λέει απόκτηση Ελληνικής υπηκοότητας με πολιτογράφηση.

Επίσης όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος αποκτάει την Ελληνική ιθαγένεια. (αναφέρεται σε περίπτωση που βρεθεί έκθετο τέκνο, δηλαδή ένα μωρό παρατημένο σε ένα σημείο αγνώστων γονέων – συγγενών. Λάθος θα έπρεπε να θεωρείτε άγνωστης ιθαγένειας, αλλά έλληνας υπήκοος. Όταν βρεθούν οι γονείς του να αλλάζει κατά περίπτωση.

Εν πάση περιπτώσει επειδή θα χρειαστούμε χιλιάδες γραμμές για να αναφερθούμε σχετικά με την Ιθαγένεια και υπηκοότητα, πρέπει το κράτος άμεσα να θεσπίσει νόμο που να διαχωρίζει τις δύο έννοιες.

Όποιος έχει την Ελληνική υπηκοότητα μπορεί να ψηφίζει και να έχει πλήρη νομικό δεσμό με την Ελλάδα. Η Ελληνική Ιθαγένεια δίδεται σε συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένους δεσμούς αίματος με το ελληνικό έθνος. Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Δώδεκα αλήθειες για την Coca Cola!

Posted: 08 Jan 2012 12:24 AM PST

Δώδεκα αλήθειες για την Coca Cola!Πολλοί μύθοι και αλήθειες κρύβονται πίσω από την Coca Cola, που έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων για την παρασκευή της και τις ουσίες που περιέχει στη σύνθεσή της, οι οποίοι παρόλα αυτά την ταξίδεψαν από ένα μικρό φαρμακείο στην Ατλάντα -όπου δημιουργήθηκε- σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου!

1. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη «OK».

2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton αρχικά για τη θεραπεία των πονοκεφάλων και το αυθεντικό αντίγραφο της συνταγής βρίσκεται ασφαλισμένο στην τράπεζα «SunTrust Bank» στην Ατλάντα από το 1919.

3. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ οι αστυνομικοί έχουν στο περιπολικό δύο γαλόνια Coca Cola για να καθαρίζουν τα αίματα από τους δρόμους μετά από ένα δυστύχημα.

4. Η παραγωγή της Coca Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.

5. Σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες του κόσμου.

6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905, η οποία εχρησιμοποιείτο νόμιμα εκείνη την εποχή (τέλη 19ου-αρχές 20ού αι.) ως αναλγητικό φάρμακο, αφού η πρώτη χρήση της Coca Cola ήταν φαρμακευτική. Στις αρχές του 20ού αι. η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από την καφεΐνη.

7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας (το κιτρικό οξύ καθαρίζει ότι έχει μείνει πάνω σε υαλώδη αντικείμενα), την αφαίρεση του λίπους αλλά και για να λασκάρετε τις σκουριασμένες βίδες.

8. Αποτελεί άριστο καταπραϋντικό στα τσιμπημάτων μεδουσών.

9. Περισσότερες από 15.000 Coca Cola, όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

10. Λίγη Coca Cola στο μαγείρεμα του χοιρινού, κάνει το κρέας τρυφερό και ζουμερό.

11. Για να αφαιρέσετε λεκέδες γράσου από κάποιο ρούχο, προσθέστε μια Coca Cola στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό και κάντε μια κανονική πλύση. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

12. Για να μεταφερθεί το κύριο συμπυκνωμένο διάλυμα της Coca Cola πρέπει το φορτηγό να φέρει το σήμα «Hazardous Material», που σημαίνει «Υλικό Υψηλού Κινδύνου».

APW

Posted: 07 Jan 2012 11:44 PM PST

APW


Η… τέλεια γυναίκα!

Posted: 07 Jan 2012 04:50 PM PST


Οι παρακάτω εικονιζόμενες θεωρούνται οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν με κάποιο τρόπο μπορούσε να «δημιουργηθεί» μία γυναίκα, που θα είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από κάθε μία από αυτές;

Θα ήταν η… «απόλυτη γυναίκα» ή όχι;



Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα ήταν αυτή η εξωπραγματική γυναίκα και να κρίνουμε τελικά το κατά πόσο «τέλεια» είναι!

Για το σκοπό αυτό διεξήχθη έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να επιλεγούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ήδη υπαρκτών γυναικών και από αυτά να φτιαχτεί η μία και μοναδική!

Έτσι με τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα σοκολατί μάτια της τραγουδίστριας Cheryl Cole, τη μύτη της ηθοποιού Kate Beckinsale, τα μάγουλα της επίσης ηθοποιού Keira Knightley, τα φρύδια της Megan Fox, το πηγούνι της Gwyneth Paltrow, τα χείλη της Angelina Jolie και το ντεκολτέ της Kelly Brook «γεννήθηκε» το πλάσμα που βλέπετε στην φωτογραφία



http://starsoul.info

Η Imany Έρχεται Ελλάδα!

Posted: 07 Jan 2012 03:37 PM PST


Νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, μαγική... Ποιος είναι άραγε ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει περισσότερο στην Imany; Την όμορφη Γαλλίδα που, με ένα τραγούδι μόνο, το "You will never know", έγινε διάσημη μέσα σε μία νύχτα; Είναι γεγονός πως την Imany δεν την προσπερνάς εύκολα. Γι' αυτό και το Gazarte σε συνεργασία με την Panik Records την προσκαλούν στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το "You will never know" το γνωρίζετε πολύ καλά, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM. Και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού (πάνω από 30 ημέρες, No1 στα iTunes Downloads και σταθερά στο Top 3 του επίσημου radio airplay). Ένα κομμάτι που προέρχεται από το "Shape of a Broken Heart", έναν soul-folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.
Imany, ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, μία γαλλίδα που κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και η οποία μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. "Να τραγουδάω. Ότι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε βέβαια πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ", εκμυστηρεύτηκε στις πρώτες συνεντεύξεις της, η Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγματικό της όνομα . "Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή, έλεγαν μόνο ότι ήταν "δυνατή" κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα". Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα μπήκε στην άκρη όταν ανακάλυψαν τη "Νάντια" στο μετρό στο Παρίσι οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια modelling κατά την διάρκεια των οποίων όταν δεν δούλευε, έγραφε τα τραγούδια της.  Η Nadia έγινε "Ιmany" (σημαίνει ?πίστη? στα σουαχίλι). Μια σωστή επιλογή όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. "Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα" παραδέχεται.
Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νέα Υόρκη, η Imany αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού. Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ και, παραμένοντας καλλονή, κατάφερε να ξαφνιάσει την Ευρώπη, με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα.
Η Imany θα βρίσκεται για δύο βράδια στην Αθήνα, στην σκηνή του Gazarte, ζωντανά, φέρνοντας φρέσκο αέρα από την Γαλλία και... πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.. "You will never know.."
Also check:
http://www.imanymusic.com/
http://www.facebook.com/imanymusic?sk=app_176257499093267
http://www.youtube.com/user/imanyofficiel
http://www.myspace.com/imanyeasy

Σημείωση:
Στην Ελλάδα η Ιmany εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Panik Records.

Info:
11&12 Φεβρουαρίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων: A ΖΩΝΗ- 45€ / Β ΖΩΝΗ- 35€ / ΟΡΘΙΟΙ: 25€
e-radio

ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!

Posted: 07 Jan 2012 07:17 AM PST



ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το antiparakmi,απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν «παρενδυτικό φετιχισμό», ή σκέτο «φετιχισμό», ή «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως «ανάπηροι» εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό «αναπηρίας» ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).
Με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν «παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια», ή είναι «πυρομανείς» ή «κλεπτομανείς».
Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):
Μέχρι το συγκεκριμένο ΦΕΚ, τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορούσε να θεωρηθεί (φυσικά!) «αναπηρία».
ΠΗΓΗ: antiparakmi – real.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές