Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Πως να χωρίσετε σε 1'' (video)

Posted: 10 Jan 2012 08:15 PM PST

Το χειρότερο κακόγουστο αστείο που θα μπορούσατε να κάνετε στην κοπέλα σας...



5 εταιρίες με απίστευτα προνόμια για τους υπαλλήλους τους (pics)

Posted: 10 Jan 2012 08:00 PM PST

Έχεις φανταστεί ποτέ να σηκώνεσαι απ' το κρεβάτι και να πετάς απ' τη χαρά σου που θα πας... για δουλειά; Το παν είναι το κίνητρο και οι παρακάτω εταιρίες σου δίνουν το καλύτερο.
Βρήκες μια καλή δουλειά, με ικανοποιητικό μισθό, δεν είσαι στο δημόσιο οπότε παίρνεις και τα επιδοματάκια σου και πετάς απ' τη χαρά σου. Κι όμως οι εργαζόμενοι στις παρακάτω εταιρίες έχουν πολλούς περισσότερους λόγους για να χαίρονται.

Google, Inc.


Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα αρνητικό γι' αυτήν την εταιρία. Λοιπόν ξεκινάμε. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ενδιάμεσα σνακ, καφέδες κτλ είναι όλα τσάμπα, και μάλιστα έχεις και δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε 16 gourmet καφετέριες. Όχι ότι κι ότι.

Επίσης αν το σκυλί σου νιώθει μοναξιά και φοβάσαι μην πάθει κατάθλιψη σαν του Κωστέτσου, μπορείς να το πάρεις μαζί σου. Κι αν τελικά το ψυχολογικό πιάσει εσένα κι όχι το σκυλί, μπορείς να πας στον ειδικό χώρο για μασάζ να χαλαρώσεις. Ή αν θες πήγαινε σ' ένα από τα 4 γυμναστήρια που έχει, στον γιατρό ή να πας να βάλεις την μπουγάδα σου στο πλυσταριό. Γιατί το να γυρνάς σπίτι στις 9 και να περιμένεις μέχρι τις 11 το πλυντήριο για να τ' απλώσεις, είναι εκνευριστικό.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Αν είσαι φρέσκος μπαμπάς ή μαμά, μπορείς τους 3 πρώτους μήνες να παίρνεις έτοιμο φαγητό από την εταιρία για το σπίτι. Τέρμα λοιπόν το ταπεράκι απ' την μαμά.

S.C. Johnson


Αν δουλεύεις σ' αυτήν την εταιρία δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς αν δεν έχεις χρόνο για τις δουλειές σου. Η εταιρία προσφέρει στους υπαλλήλους της μια υπηρεσία που αναλαμβάνει διάφορες εξωτερικές δουλειές.

Μπορούν να πάνε τα γράμματα σου στο ταχυδρομείο, να στείλουν λουλούδια στο γκομενάκι που γνώρισες χτες βράδυ, να πάνε super market, να πάρουν τα ρούχα σου απ' το καθαριστήριο, να επιστρέψουν τα βιβλία που πήρες απ' την βιβλιοθήκη, να ανανεώσουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου ή να στο πάνε για service, ακόμα και να περιμένουν στην ουρά για εισιτήρια μιας συναυλίας. Θες κι άλλα;

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εσύ είσαι στη δουλειά σου για να γυρνάς σπίτι ξέγνοιαστος. Και τα προνόμια δεν σταματούν στην συνταξιοδότηση. Οι συνταξιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν μια ισόβια κάρτα μέλους για το γυμναστήριο και το κέντρο υγείας της εταιρίας. Και να σημειωθεί ότι σε αντίθεση μ' εμάς αυτοί προλαβαίνουν να πάρουν σύνταξη.

MillerCoors, LLC.


Αυτή η εταιρία έχει ένα μόνο προνόμιο για τους υπαλλήλους της. Και ίσως το καλύτερο. Είσαι με τους κολλητούς απ' τη δουλειά, σχολάτε και λέτε «Δεν πάμε για καμία μπύρα;» Είμαι σίγουρη ότι σκηνικό κάτι σου λέει.

Ε, λοιπόν αυτή η μπύρα αλλά και όλες οι επόμενες είναι κερασμένες απ' το αφεντικό. Το 2004 η εταιρία άνοιξε μια μπυραρία για να τα πίνουν οι εργαζόμενοι μετά τη δουλειά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 7 ποικιλίες βαρελίσιας μπύρας και σε 13 σε μπουκάλι.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι στα καινούρια κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Σικάγο, η μπυραρία είναι στο roof garden για να πίνεις την μπυρίτσα σου με θέα το ποτάμι. Κάτι μου λέει ότι σε 2 χρονάκια θα έχουν δικό τους group therapy(εννοείτε δωρεάν) στους Α.Α.

Genentech, Inc.


Το 2006 ανακηρύχτηκε η καλύτερη εταιρία για να δουλεύει κανείς. Αν έχεις παιδί ή σκυλί σου παρέχουν δωρεάν φροντίδα σε κέντρο μέσα στην εταιρία. Επίσης δεν έχεις δικαιολογία να πας με χάλια κουστούμι αφού το καθαριστήριο είναι μέσα στην εταιρία κι αυτό. Όπως και το κομμωτήριο αλλά και ο οδοντίατρος. Όποτε βρες άλλη δικαιολογία απ' τον πονόδοντο για να μην πας στη δουλειά.

Όλοι οι καφέδες σου είναι κερασμένοι, καθώς και το φαγητό σου. Απλά αν θες σούσι πρέπει να ενημερώσεις για να στο έχουν έτοιμο. Μην φας το χθεσινό.

Κι επειδή ανησυχούν μην «καείς» απ' την πολύ δουλειά, πέρα από την άδεια που δικαιούσαι κάθε χρόνο, σου δίνουν έξτρα 6 βδομάδες κάθε περίπου 7 χρόνια. Δεν ανέφερα φυσικά ότι η άδεια είναι πληρωμένη. Κατάλαβες τώρα γιατί πήρε το βραβείο;

Chesapeake Energy

Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία φυσικού αερίου στην Αμερική. Γι' αυτό και δίνει αρκετά προνόμια αν αποφασίσεις να δουλέψεις εκεί.

Αρχικά μπορείς να κάνεις δωρεάν μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης και αν πάρεις τη βεβαίωση που χρειάζεται σε πάνε και δωρεάν ταξιδάκι στο Μεξικό για να εξασκηθείς. Τώρα αν δεν είσαι φαν της θάλασσας, μπορείς να βγεις στον κήπο(τώρα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, κήπο δεν το λες!) οπού μπορείς να συμμετέχεις σε μια σειρά δραστηριοτήτων, από επιδείξεις μαγειρικών ικανοτήτων μέχρι μαθήματα γιόγκα και τάι-τσι.

Τι άλλο θες; Και θα μάθεις να μαγειρεύεις, και να κάνεις καταδύσεις και να διαλογίζεσαι.

Τι να κάνετε για να μην μεθύσετε

Posted: 10 Jan 2012 07:45 PM PST

Τα αλκοολούχα ποτά σπάνια λείπουν από το πρόγραμμα τις ημέρες των γιορτών...
Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις, όπως πονοκέφαλο και μέθη.

Πώς θα αποφύγετε τη μέθη

- Για να αποφύγουν τη μέθη, οι Ρωμαίοι έπιναν ένα μικρό ποτήρι ελαιόλαδο πριν από το ποτό. Εσείς αρκεστείτε σε μικρότερη ποσότητα. Πιείτε μια κ.σ. λάδι, μία ώρα προτού καταναλώσετε αλκοόλ. Παρόμοια δράση έχουν, επίσης, ένα ποτήρι γάλα ή μισή σοκολάτα.

- Πίνετε αρκετό νερό μαζί με το ποτό σας. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να πίνουμε ένα ποτήρι νερό για κάθε ποτήρι αλκοόλ.

- Μην αναμειγνύετε αναψυκτικά με αλκοόλ, καθώς επιτείνουν τη δράση του.

- Μην πίνετε ποτέ με άδειο στομάχι.

Επικό ξύλο σε αγώνα τένις (video)

Posted: 10 Jan 2012 07:30 PM PST

Και εκεί που τα πράγματα πήγαν να ηρεμήσουν άρχισε ο καβγάς...

Πολυθρόνες για να αράζετε με.. στυλ (pics)

Posted: 10 Jan 2012 07:15 PM PST












H Denise Milani μας μαθαίνει να... ψαρεύουμε (pics)

Posted: 10 Jan 2012 07:00 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..





Έρχεται το αυτοκίνητο που παρκάρει... μόνο του (video)

Posted: 10 Jan 2012 06:45 PM PST

Ποιος θα το περίμενε ότι το θα έβγαινε αυτοκίνητο που θα παρκάρει μόνο του χωρίς να κουνήσεις το χεράκι σου;
Και όμως το καινούριο Ford Focus, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 θα διαθέτει το σύστημα που Ford Active Park όπου θα σας επιτρέπει να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να αγγίξετε το τιμόνι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...


Ο πρωταγωνιστής του «Καράτε Κιντ» μεγάλωσε (pics)

Posted: 10 Jan 2012 06:30 PM PST

Η ηθοποιός Ralph Macchio, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία «Καράτε Κιντ» ανήκει στην ομάδα των ηθοποιών που ξεχώρισαν σε μικρή ηλικία συμμετέχοντας με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες που συνεχίζουν ακόμα να αρέσουν στο κοινό αλλά η συνέχειά τους δεν ήταν ανάλογη..

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε στην καριέρα του να επαναλάβει τον καλλιτεχνικό και εμπορικό θρίαμβο της ταινίας.



Παράξενα σπίτια που κάνουν τη διαφορά (pics)

Posted: 10 Jan 2012 06:15 PM PST

Για εκκεντρικούς τύπους..











Σουτιέν που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί (pics)

Posted: 10 Jan 2012 06:00 PM PST

Για μπούστα με... ιδιαιτερότητες...






























Διαφημίσεις με σεξιστικό... περιεχόμενο (pics)

Posted: 10 Jan 2012 05:45 PM PST

Όπως είναι λογικό, οι περισσότερες από αυτές δεν προβλήθηκαν ποτέ. Δείτε τις φωτογραφίες




































Τα πιο περίεργα γραμματοκιβώτια που έχετε δει (Photos)

Posted: 10 Jan 2012 05:30 PM PST

Για να λαμβάνετε την αλληλογραφία σας με στυλ...









Τα πιο αποτυχημένα κέρινα ομοιώματα celebrities που υπάρχουν (pics)

Posted: 10 Jan 2012 05:15 PM PST

Όχι μόνο δεν τους μοιάζουν άλλα είναι και απίστευτα άσχημα. Μάλιστα κάποια από αυτά δεν έχουν καν τις σωστές αναλογίες του σώματος. Μάλλον ο καλλιτέχνης που τα έφτιαξε δεν είχε τα κέφια του. Δείτε τις φωτογραφίες..

Drew Barrymore















Julia Roberts


Britney Spears


Cher


Bill Clinton


Michael J. Fox


Lindsay Lohan


LeAnn Rimes


Barack Obama


Jon Travolta & Uma Thurman in Pulp Fiction


Jack Nicholson


Jane Fonda


Bruce Springsteen


Michael Jackson


Hulk Hogan


Bruce Willis


Mel Gibson in Braveheart


Sandra Bullock


Jim Carrey


Tom Cruise


Michael Jordan


Nixon


David Beckham


Wayne Rooney


Lewis Hamilton


Whoopi Goldberg


Laurence Llewelyn-Bowen

Παρά τα 42 της χρόνια διαθέτει κορμί... αψεγάδιαστο (pics)

Posted: 10 Jan 2012 05:00 PM PST

Η Stephanie Seymour ήταν στο παρελθόν ένα μοντέλο εσωρούχων και έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών.
Σήμερα, στα 42 της, διατηρεί το καλλίγραμμο της σώμα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στην θάλασσα.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα 16 οπότε γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα πριν εμφανιστεί στην παραλία, δίαιτα και γυμναστική. Εύκολο είναι βέβαια Stephanie όταν έχεις προσωπικό γυμναστή και μάγειρα…

 


Η μαγεία της οφθαλμαπάτης

Posted: 10 Jan 2012 04:45 PM PST



Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης
Η μαγεία της οφθαλμαπάτης

Οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους επειδή δεν μπορούν να τα φροντίσουν

Posted: 10 Jan 2012 04:30 PM PST

Ένα συνταρακτικό ρεπορτάζ του BBC, δημοσιευμένο στην επίσημη ιστοσελίδα του...

για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης κάνει το γύρο του κόσμου. Το δημοσίευμα αναφέρεται στην πιο σκληρή πλευρά της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα των γονιών που αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν έχουν να τα ταΐσουν.

Το ρεπορτάζ φέρει τον τίτλο "Οι Έλληνες γονείς είναι πολύ φτωχοί για να φροντίσουν τα παιδιά τους" και παρουσιάζει ιστορίες παιδιών που οι γονείς τους τα άφησαν στην Κιβωτό του Κόσμου, τα Χωριά SOS ακόμη και στο νηπιαγωγείο. Ένα πρωί, λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα μια νηπιαγωγός στην Αθήνα βρήκε ένα σημείωμα στην τσέπη ενός τετράχρονου κοριτσιού.

«Δεν θα έρθω να πάρω την Άννα σήμερα επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να την φροντίσω. Παρακαλώ προσέξτε την. Συγγνώμη. Η μητέρα της» έγραφε.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο έργο του Πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του κόσμου ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες έχει βρει τέσσερα παιδιά στην πόρτα της «Κιβωτού» συμπεριλαμβανομένου και ενός μωρού.

Την ίδια τύχη είχαν και δίδυμα αδελφάκια τα οποία βρέθηκαν στο νοσοκομείο από υποσιτισμό. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά «Περιπτώσεις όπως αυτές είναι συγκλονιστικές σε μια χώρα όπου οι οικογενειακοί δεσμοί είναι ισχυροί, και η αποτυχία του να φροντίσει μια οικογένεια τα παιδιά της είναι κοινωνικά απαράδεκτη. Επιπλέον οι Έλληνες αισθάνονται ότι αυτές είναι ιστορίες από τον Τρίτο Κόσμο και όχι από την δική τους πρωτεύουσα.»

Ένα από τα παιδιά που έχει αναλάβει τώρα ο Πατήρ Αντώνιος και η «Κιβωτός» είναι η Νατάσα, ένα κοριτσάκι δύο ετών που το έφερε στο κέντρο η μητέρα του πριν από λίγες εβδομάδες. Η γυναίκα είπε ότι εκείνη και ο σύζυγός της ήταν άποροι και άστεγοι και χρειαζόταν βοήθεια αλλά πριν προλάβει να την προσφέρει το κέντρο εκείνη είχε εξαφανιστεί και είχε αφήσει το κοριτσάκι.

«Τον τελευταίο χρόνο έχουμε εκατοντάδες γονείς που θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους σε εμάς επειδή μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται», λέει ο πατέρας Αντώνιος.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Μαρίας η οποία αποφάσισε να αφήσει την κόρη της Αναστασία στα παιδικά χωριά SOS αφού τον τελευταίο χρόνο μάταια ψάχνει για δουλειά και τώρα εργάζεται σε μια καφετέρια παίρνοντας 20 ευρώ τη μέρα. Όπως είπε αναγκάζεται να την αφήνει πάνω από οκτώ ώρες μόνη την ημέρα και να μην μπορεί να της προσφέρει ούτε τα απαραίτητα. Την άφησε λοιπόν προσωρινά στα χωριά SOS και μόλις βρει μια κανονική δουλειά θα επιστρέψει να την πάρει.

Το ρεπορτάζ του BBC κλείνει με την γνώμη του Πατέρα Αντώνιου ο οποίος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη γι αυτό που συμβαίνει αλλά δηλώνει πως ένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά σε κάποιο ίδρυμα γιατί δεν έχει ανάγκη μόνο από φαγητό και στέγη αλλά και από τη φροντίδα και αγάπη των γονιών του.

mediagate.gr


Βγήκε έξω χωρίς… το σουτιέν της! (pics)

Posted: 10 Jan 2012 04:15 PM PST

Γνωστή ηθοποιός βγήκε έξω, φόρεσε το γαλάζιο της φόρεμα, αλλά θεώρησε περιττό να βάλει σουτιέν!
Φαίνεται πώς η 36χρονη ηθοποιός νιώθει άνετη με το σώμα της, γι' αυτό και έβαλε ένα μακρύ φόρεμα, που διαγράφει την σιλουέτα της δίχως όμως να βάλει σουτιέν!

Ο λόγος για την... Eva Longoria, η οποία έφτιαξε τα νύχια της, και στη συνέχεια έκανε μερικά ψώνια!



http://www.gossip-tv.gr

Όταν το αμάξι θέλει πλύσιμο! (pics)

Posted: 10 Jan 2012 04:00 PM PST


















http://www.newsbeast.gr

Τα sexy τατουάζ των celebrities (pics)

Posted: 10 Jan 2012 03:59 PM PST


Δες τα τατουάζ και μάθε τι είναι το καθένα! Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το κορίτσι με τα τατουάζ», Rooney Mara (φωτογραφία), δεν έκανε κανονικό τατουάζ στο σώμα της. Για τις ανάγκες της ταινίας όμως έκοψε το μαλλί της, ξύρισε τα φρύδια της και έκανε piercing στο στήθος της.
Υπάρχουν βέβαια πολλές διάσημες κυρίες που έχουν διακοσμήσει το σώμα τους με αρκετά σέξι τατουάζ. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα..

Charlize Theron: Το τατουάζ στον αστράγαλό της ταιριάζει με αυτό της μητέρας της. Είναι ένα ψάρι Koi, ιαπωνικό σύμβολο της αγάπης.
Rihanna: H σέξι pop star έχει ένα τατουάζ στη μέση στο οποίο αναγράφεται: «forgiveness, honesty, suppression and control» δηλαδή: συγχώρεση, ειλικρίνεια, καταστολή και έλεγχος. Οι λέξεις προέρχονται από ιερά κείμενα του ινδουισμού.
Angelina Jolie: Από τη συγκεκριμένη ομάδα διάσημων γυναικών δεν θα μπορούσε να λείπει η Angelina Jolie, η οποία δεν κρύβει την αγάπη της στα τατουάζ. Ανάμεσα στα σχέδια που βρίσκονται στο σώμα της, αυτό στον ώμο περιέχει τις συντεταγμένες από τα μέρη, στα οποία γεννήθηκαν τα έξι υιοθετημένα παιδιά της ηθοποιού και του Brad Pitt.
Evan Rachel Wood: Η φράση από το ποίημα «A Dream Within A Dream» του Edgar Allen Poe «Όλα όσα βλέπουμε ή φαίνονται/ είναι ένα όνειρο μέσα στο όνειρο» κοσμεί στην πλάτη της Evan Rachel Wood.
Christina Aguilera: Φήμες θέλουν αυτό το τατουάζ να αναφέρεται στον πρώην της  Jordan Bratman. Σε αυτό το τατουάζ η αναφέρεται ο στίχος από έναν εβραϊκό ψαλμό: «Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου μου ανήκει».
Megan Fox: Η ηθοποιός που αναστάτωσε το Hollywood αλλά και όλο τον κόσμο με την... ερμηνεία της στο Transformers έχει στην πλάτη της ένα τατουάζ που λέει « Όλοι θα γελάμε με τις επιχρυσωμένες πεταλούδες», το οποίο παραπέμπει σε μια φράση από την τραγωδία του  Shakespeare «Βασιλιάς Ληρ».
Katy Perry: Το τατουάζ της Kate Perry ταιριάζει με αυτό του συζύγου της  Russell Brand. Και στα δύο τατουάζ αναγράφεται «Anuugacchati Pravaha» που στα σανσκριτικά σημαίνει «Πήγαινε με τη ροή».


Η αρραβωνιαστικιά ποιου ποδοσφαιριστή τα… πέταξε; (pics)

Posted: 10 Jan 2012 03:45 PM PST

Σε μία νέα καμπάνια μεγάλης εταιρίας με εσώρουχα πρωταγωνιστεί η αρραβωνιαστικιά διάσημου ποδοσφαιριστή. Για ποιους πρόκειται;Ο λόγος για την sexy Irina Shayk η οποία πόζαρε με αποκαλυπτικά εσώρουχα Intimissimi, με πολλή χάρη και νάζι. Κόκκινα καυτά εσώρουχα με δαντέλα και μαύρα σέξι κορμάκια απογείωσαν την libido των αντρών που την απολαμβάνουν στη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Και δεν είναι η μοναδική φωτογράφηση που έκανε η Irina τελευταία αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πόζαρε ημίγυμνη για το εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού Esquire ενώ σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν της είχαν προσφερθεί πάρα πολλά λεφτά για να ποζάρει για το Playboy, γυμνή φυσικά. Κάτι που τελικά δεν τόλμησε. Αλήθεια, τι λέει ο Cristiano Ronaldo για όλα αυτά;





Αυτό θα πει βίαιο ξύπνημα... (video)

Posted: 10 Jan 2012 03:30 PM PST





http://www.newsbeast.gr

Το πληκτρολόγιο που καθαρίζεται μόνο του (video)

Posted: 10 Jan 2012 03:15 PM PST

Για τους μανιακούς με την υγιεινή...




Γιατί κάποιοι άνθρωποι ξεπερνούν τα 100;

Posted: 10 Jan 2012 03:00 PM PST

Οι άνθρωποι που ζουν έως την ηλικία των 110 ετών ή περισσότερο ακόμα...
φαίνεται πως διαθέτουν προστατευτικά γονίδια που συμβάλλουν στη μακροζωία τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.
Επιστήμονες από τις ΗΠΑ παρατήρησαν πως οι υπεραιωνόβιοι άνθρωποι είναι πολύ λίγοι – μόλις 1 ανά 5 εκατομμύρια κατοίκους στα ανεπτυγμένα κράτη. Έτσι, προσπάθησαν να διαπιστώσουν εάν παίζει ρόλο η γενετική στην επιβίωσή τους επί τόσο πολλά χρόνια.

Οι ερευνητές ανέλυσαν ολόκληρο το γονιδίωμα ενός άνδρα και μιας γυναίκας που έζησαν αρκετά ώστε να ξεπεράσουν τα 114α γενέθλιά τους, διαπιστώνοντας πως έφεραν εξίσου πολλά νοσογόνα γονίδια με τον οποιονδήποτε από εμάς.

«Οι νοσογόνες μεταλλαγές που εντοπίσαμε συμφωνούν με εκείνες που έχουν εντοπίσει άλλες ερευνητικές ομάδες σε αιωνόβια άτομα, συνεπώς τεκμηριώνεται πως οι υπεραιωνόβιοι δεν οφείλουν την μακροζωία τους στο ότι δεν φέρουν γονίδια που μπορεί να τους αρρωστήσουν», εξήγησε ο Dr Perls.

«Ως φαίνεται, εκτός από τα νοσογόνα γονίδια φέρουν και άλλα, τα οποία εξουδετερώνουν την δράση των παθολογικών, σε σημείο ώστε να μην εκδηλώνεται μία νόσος, να εκδηλώνεται προς το τέλος της ζωής τους ή όταν εκδηλωθεί να είναι πολύ πιο ήπια σε αυτούς».

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως χάρη στα προστατευτικά γονίδια «οι υπεραιωνόβιοι φτάνουν έως το όριο του ανθρώπινου προσδόκιμου επιβίωσης», πρόσθεσε.

Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Frontiers in Genetics» και οι ερευνητικές ομάδες ανά τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της μέσω της βάσης δεδομένων των Εθνικών Ιδρυμάτων Υγείας των ΗΠΑ.

Πώς βλέπουν τα χρώματα τα δύο φύλα;

Posted: 10 Jan 2012 02:45 PM PST

Μια αλήθεια για τη διαφορά αντίληψης...




Ο τύπος ζωγραφίζει με ασύλληπτη... ταχύτητα (video)

Posted: 10 Jan 2012 02:30 PM PST

Τελειώνει το έργο στο άψε... σβήσε..



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές