Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Δέσποινα Καμπούρη: Βόλτα με την κορούλα της

Posted: 15 Dec 2011 10:09 AM PST

Η Δέσποινα Καμπούρη διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

read more

Μία κλήση για τον Justin Bieber

Posted: 15 Dec 2011 02:47 AM PST

Ούτε ο Justin Bieber δεν γλιτώνει από το μακρύ χέρι του νόμου.

read more

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Άντε και γ….»

Posted: 15 Dec 2011 09:27 AM PST

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς λέει τη συγκεκριμένη φράση, όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές.

read more

Video: Και δεύτερη μήνυση κατά Γκλέτσου

Posted: 15 Dec 2011 09:32 AM PST

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Στυλίδα οι υπαινιγμοί του Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου για παραβατικότητα και αποστήματα μέσα στο χωριό του Αϊ Βασίλη, στο Πάρκο του Λαού και γενικότερα στην πόλη, μετά τον άγριο καβγά με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ευάγγελο Κυριακίδη.

read more

Βγήκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες

Posted: 15 Dec 2011 09:49 AM PST

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες. Διαβάστε ποιοι θα καρδιοχτυπήσουν το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου όταν και θα γίνει η απονομή.

read more

Ποια τραγουδίστρια της Eurovision χρύσωσαν για ένα διαφημιστικό;

Posted: 15 Dec 2011 05:44 AM PST

Ήταν από τις πιο hot παρουσίες της Eurovision και όπως φαίνεται αρχίζει να κατακτά και την τηλεόραση αφού μία από τις πιο δυνατές εταιρείες της χώρας της την χρύσωσαν για να διαφημίσει τα προϊόντα της.

read more

Τί συμβαίνει με το «Κάψε το σενάριο» του Mega;

Posted: 15 Dec 2011 09:20 AM PST

«Κάηκε» το σενάριο της νέας σειράς του Mega;

read more

Οι «Red Hot Chili Peppers» έρχονται στην Αθήνα

Posted: 15 Dec 2011 09:18 AM PST

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το θρυλικό συγκρότημα «Red Hot Chili Peppers».

read more

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤ

Posted: 15 Dec 2011 09:22 AM PST

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε την κήρυξη επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών των δημοσιογράφων της ΕΡΤ ξεκινώντας από αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

read more

Σάλος με την αφίσα που παρουσιάζει την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης

Posted: 15 Dec 2011 08:51 AM PST

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν υπάρξει στη Νέα Ζηλανδία, από μια αφίσα που αναρτήθηκε έξω από μία εκκλησία, η οποία δείχνει την Παναγία να κρατάει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

read more

Jennifer Garner: Δεν είμαι από τις εγκυμονούσες που απλά φουσκώνει η κοιλιά τους

Posted: 15 Dec 2011 02:45 AM PST

Είναι από τις πιο γλυκές μαμάδες – ηθοποιούς και απόδειξη είναι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με την μικρότερη κόρη της.

read more

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τί λένε οι συνάδελφοί του γι’ αυτόν (video

Posted: 15 Dec 2011 09:05 AM PST

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της νέας γενιάς.

read more

Ο ανατρεπτικός Νίκος Καρβέλας

Posted: 15 Dec 2011 09:03 AM PST

Ο Νίκος Καρβέλας θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες, και όχι μόνο, της γενιάς του.

read more

Θύμα επιτηδείων η Τζένη Θεωνά

Posted: 15 Dec 2011 08:55 AM PST

Τελευταίο θύμα των social media είναι η Τζένη Θεωνά, η οποία προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι κάποιοι είχαν δημιουργήσει δύο ψεύτικους λογαριασμούς με το όνομά της στο Twitter και μιλούσαν αντ' αυτής με τους followers των λογαριασμών.

read more

Βομβαρδισμένο το γραφείο μετά τον καυγά Γκλέτσου-Κυριακίδη

Posted: 15 Dec 2011 08:25 AM PST

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από τον καυγά του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, Ευάγγελο Κυριακίδη.

read more

Κι όμως είναι η Άξια Ανδρεαδάκη!

Posted: 15 Dec 2011 08:43 AM PST

Κι όμως είναι η Άξια Ανδρεαδάκη!

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε! Αλλά τελικά... πέσαμε μέσα! Ήταν η Άξια Ανδρεαδάκη που έχουμε καιρό να δούμε και τώρα δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

To πιο εναλλακτικό γιορτινό look με 130ευρώ

Posted: 15 Dec 2011 08:20 AM PST

To πιο εναλλακτικό γιορτινό look με 130ευρώ

Μια glam οικονομική πρόταση.

Τα ξέφρενα πάρτι των γιορτών δεν είναι μακριά, γι' αυτό σιγά-σιγά οφείλουμε να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες. Να βρούμε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα, να το συνδυάσουμε σωστά, να ανακαλύψουμε τον τρόπο που θα ξεχωρίσουμε περισσότερο από τις φίλες μας.
Το συγκεκριμένο look υπόσχεται να κάνει όλα τα παραπάνω! Ένα φόρεμα που από μόνο του δίνει το στίγμα της βραδιάς, μαζί με ένα ζευγάρι υπέροχες ασημένιες γόβες σε ρετρό 60s στυλ και ένα τσαντάκι που απογειώνει το girlie look. Κάντε τα μαλλιά σας αλογοουρά, υιοθετήστε ένα trendy μακιγιάζ και φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελο.

Μπορείτε να βρείτε τα ρούχα στο topshop.com

Φόρεμα 35 ευρώ

Τσάντα 30 ευρώ

Γόβες 70 ευρώ

Πελαγοδρομίες ή αλλιώς μείνετε στο θέμα

Posted: 15 Dec 2011 08:00 AM PST

Πελαγοδρομίες ή αλλιώς μείνετε στο θέμα

Με απλά λόγια πως μια γυναίκα μπορεί να κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα του καλού της.

Επειδή έτοιμες είστε για καυγά θα σας το εξηγήσω από την αρχή πως δεν είμαι κάποιο φαλλοκρατικό γουρούνι που πιστεύει πως οι άνδρες είναι τέλειοι και θέλει να κάνει εσάς τις γυναίκες εκπαιδευμένα στρατιωτάκια, αλλά όπως και να το κάνουμε η στήλη λέγεται «στο μυαλό του άνδρα», οπότε εσάς τις γυναίκες θα ξεψαχνίσω και μάλιστα σε βάθος.

Βρήκα, λοιπόν, ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σας είτε είστε σύντροφοί μας, είτε μητέρες, είτε φίλες, είτε συγγενείς μας: πελαγοδρομείτε. Για να μας εξηγήσετε κάτι παράξενο για παράδειγμα που είδατε στο δρόμο, θα πρέπει να ξεκινήσετε την κουβέντα με το γιατί βγήκατε από το σπίτι, πως καταλήξατε στο κέντρο, ποιους συναντήσατε, τι φορούσαν, όλους τους πιθανούς συσχετισμούς και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα όταν καταλήξετε απλά να μην σας ακούμε.

Δεν ξέρω αν ο νους σας είναι τόσο πολυσχιδής που δεν μπορείτε να τον ελέγξετε, πάντως η αλήθεια είναι μια. Βαριόμαστε. Δεν μας νοιάζει. Δεν θέλουμε να μάθουμε. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα πληροφορίες στον ήδη φορτωμένο εγκέφαλό μας. Για αυτό την επόμενη φορά σας παρακαλώ συγκεντρωθείτε και μπείτε γρήγορα και λακωνικά κατευθείαν στο θέμα. Αν όχι, τότε δυστυχώς το σύμπαν δε θα συνωμοτήσει υπέρ σας και εμείς θα σας δείξουμε την παλάμη μας για να μιλήσετε σε εκείνη (a.k.a. talk to the hand).

Ποιος γνωστός ηθοποιός χάθηκε στα ράφια της βιβλιοθήκης;

Posted: 15 Dec 2011 07:40 AM PST

Ποιος γνωστός ηθοποιός χάθηκε στα ράφια της βιβλιοθήκης;

Είναι υπέρ ταλαντούχος, μπορεί να τραγουδάει, να χορεύει και να παρουσιάζει με την ίδια άνεση και επιτυχία και όπως βλέπουμε στη φωτογραφία έχει...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Γυναίκες, πιάστε τις βελόνες…

Posted: 15 Dec 2011 07:20 AM PST

Γυναίκες, πιάστε τις βελόνες...

Όλο και από περισσότερες φίλες μου ακούω την ανάγκη τους για πρακτικά καλλιτεχνήματα και χρηστική δημιουργικότητα. Μια γενιά που έτρεχε σε γραφεία, κυνηγώντας καριέρες, που δεν μάθαμε από τις μανάδες μας, οι ανεπρόκοπες πως ανοίγεται το φύλλο για την πίτα και πως κονταίνουμε ένα παντελόνι και τις κουρτίνες κάνοντας στρίφωμα.

Που το «γαζί» νομίζουμε πως είναι μπαράκι στο Γκάζι. Που το κέντημα, το βελονάκι, το πλεκτό ήταν ντεμοντέ και σύμβολα γυναικείας οπισθοδρόμησης. Ε! Όλες εμείς άλλα τραγούδια λέμε τώρα. Η φίλη μου η Ράνια με τη μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, η φίλη μου η Τζωρτζίνα με τα βόρεια προάστια της και την αγάπη της στο ωραίο και πολυτελές, κόλλησαν με το πλέξιμο.

Βελόνες, νήματα, πλέξεις, σχέδια! Παρακολουθούν σεμινάρια και μαθήματα από το διαδίκτυο. Φτιάχνουν από κασκόλ μέχρι λουλούδια με τα χεράκια τους. Έχουν πάθει δε τόσο κόλλημα που αρνούνται ακόμη και να βγουν μη και χάσουν τη χαρά του πλεξίματος. Η άλλη φίλη μου και συνάδελφος, η Δήμητρα, αναπαλαιώνει παλιά αντικείμενα και έπιπλα. Αφήνει ανοιχτή την τηλεόραση, για να ακούγεται μια φωνή στο σπίτι και με τις ώρες, ξύνει, λουστράρει και γυαλίζει και βάφει. Η Ελένη κατέβασε την παλιά "Σίγκερ" της μαμάς της, από τη σοφίτα που την είχε διακοσμητική, την λάδωσε και άρχισε σιγά σιγά να ράβει, σχέδια δικά της!

Το τι θαυμασμό κερδίζω που φοραώ πλεκτές με βελονάκι εσάρπες από την μάνα μου, δεν έχω να σας πω! Μόνιμος έχω χεριά επάνω μου, που ψάχνουν την ανάποδη για να αποκωδικοποιήσουν την πλέξη για να αναφωνήσουν μετά, α, πολύ δύσκολο! Μια μου ζήτησε να της κάνει η μάνα μου ιδιαίτερα!

Προσωπικά το βρίσκω πολύ τρυφερό, πολύ πρακτικό, ψυχοθεραπευτικό και πολύ γυναικείο. Μόνες μας, με την αισθητική μας, με την αφοσίωση μας, με τα χρώματα μας, με τα χεριά μας απασχολημένα, δημιουργούμε πράγματα που θα φορεθούν, θα ζεστάνουν, θα ομορφύνουν, θα υπάρχουν. Πολύ μου αρέσει!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές