Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

paraksena


paraksena


Παραλίγο να πεθάνει από ένα χάμπουργκερ

Posted: 15 Dec 2011 09:30 AM PST

Δεν μπορούσε να φανταστεί  ότι καταναλώνοντας ένα χάμπουργκερ θα έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή ο 5χρονος Thomas Miller ο οποίος επέζησε από δώδεκα επεμβάσεις στον εγκέφαλο, κινδύνευσε από νεφρική και...
ηπατική ανεπάρκεια, από παράλυση και γλύτωσε την τύφλωση στα δύο του μάτια!
Το χάμπουργκερ περιείχε στέλεχος του E.coli που είχε να εμφανιστεί στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Για να καταφέρει να νικήσει το βακτήριο παρέμεινε επί μήνες στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλονταν σε ειδικές θεραπείες.


 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική Sun εμφάνισε τα απειλητικά για τη ζωή του συμπτώματα 24 ώρες αφότου είχε καταναλώσει ένα μοσχαρίσιο χάμπουργκερ, σε μια οικογενειακή έξοδο στη Σκωτία.Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου άρχισε ο Γολγοθάς του μικρού. Διέταξαν να γίνει μετάγγιση αίματος, αλλά αντιλήφθηκαν ότι ο ιός είχε ήδη προσβάλλει τον εγκέφαλό του. Η περίπτωση του Thomas ήταν τόσο σπάνια που οι γιατροί ήταν σε συνεχή επικοινωνία με ειδικούς από τον Καναδά.
"Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποια στομαχική διαταραχή, αλλά 24 ώρες μετά η κατάστασή του χειροτέρευσε τόσο που άρχισε να φτύνει αίμα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Επειδή ήταν ο πιο μικρός οργανισμός ο ιός τον "χτύπησε". Ήταν τρομακτικό. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Κρατούσε το κεφάλι του και τσίριζε γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί" θυμάται η μητέρα του.

 Μετά την εγχείρηση οι γιατροί χορηγούσαν ισχυρά αντιβιοτικά στο παιδί. Ωστόσο μετά από μια μαγνητική στον εγκέφαλό υπήρχαν δύο  αποστήματα, στα οποία δεν "έφταναν" τα αντιβιοτικά.
Μετά από 20 εβδομάδες ο Τhomas επέστρεψε στο σπίτι του ωστόσο τα βάσανα συνεχίστηκαν. Έπαθε αλλεργική αντίδραση από τα φάρμακα που έπαιρνε "Το δέρμα του έμοιαζε σαν καμένο. Πήγα να τον σηκώσω και το δέρμα του έμεινε στα χέρια μου" είπε ο πατέρας του Andrew.

 Τον Ιανουάριο του 2010 υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τρία ακόμη αποστήματα. Ως από θαύμα ο μικρός ανάρρωσε.

Ισλαμιστές αστυνομικοί κούρεψαν νεαρούς πανκς επειδή είναι ενάντια στη θρηκεία τους.

Posted: 14 Dec 2011 08:20 PM PST

Μάλλον ειναι δύσκολο να καταλάβουμε πως ειναι τα πράγματα στην Ινδονησία. Η αστυνομία εισέβαλε σε συναυλία punk-rock και συνέλαβε 65 νεαρούς επειδή η αμφίεση τους ήταν απειλή για τα ισλαμικά πιστεύω. Αφού τους.........
ξύρισε τις μοϊκάνες τους έπλυνε σε λίμνη για να καθαρίσει η ψυχή τους..

Πως φεύγει εύκολα όλο το λίπος από το κρέας;

Posted: 14 Dec 2011 07:54 PM PST

Όταν θέλετε να αφαιρέσετε περισσότερο λίπος από το ζωμό κρέατος, βάλτε τον πρώτα........
στο ψυγείο. Το λίπος ανεβαίνει και παγώνει στην επιφάνεια του ζωμού και έτσι αφαιρείται ευκολότερα.

Τερματοφύλακας... βαμπίρ (vid)

Posted: 14 Dec 2011 03:30 PM PST

Το ματς δεν έγινε στα Καρπάθια, αλλά στην πόλη της Αργεντινής, Χοβίτα, ωστόσο ο... δράκουλας «χτύπησε» ξανά. Γκολκίπερ της Ρεκρεατίβο δάγκωσε αντίπαλο και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Τελικά κυκλοφορούν... βαμπίρ ανάμεσά μας; Οι Αργεντίνοι αρχίζουν να το πιστεύουν και αιτία, η επίθεση ενός γκολκίπερ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Στο ματς της τοπικής Λίγκας στην Κόρδοβα, η Ρεκρεατίβο υποδεχόταν την Ντεπορτίβο και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γκαμπριέλ Ορόθκο σε μια ανύποπτη φάση...
δάγκωσε τον αντίπαλό του. Το ματς έγινε άνω κάτω το «βαμπίρ» ήταν ατάραχο, ενώ το... θύμα, Νίκολας Καρντινάλ σφάδαζε στους πόνους από το τραυματισμένο του μάγουλο. Έτσι, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να εμβολιαστεί!

Και ο “Λουκάνικος” ανάμεσα στα πρόσωπα της χρονιάς του TIME

Posted: 14 Dec 2011 01:00 PM PST

Το περιοδικό TIME ανέδειξε τον "ανώνυμο διαδηλωτή" ως πρόσωπο της χρονιάς. Από το αφιέρωμα ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να λείπει ο σκύλος-σύμβολο των ελληνικών διαδηλώσεων, ο περίφημος "Λουκάνικος", οποίος δίνει το παρών σε κάθε κινητοποίηση!

Σημειώνεται ότι ο "Λουκάνικος".....
έχει και τις δικές του σελίδες στο Facebook, όπου μάλιστα μετρά χιλιάδες φίλους.

Απόρρητο βίντεο της KGB δείχνει Ρωσίδα με ανεξήγητες δυνάμεις

Posted: 14 Dec 2011 12:30 PM PST

Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.
Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας. Η τηλεκίνησή της αποδίδεται στο γεγονός ότι....
η Kulagina, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας. Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα.
Δείτε το βίντεο...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές