Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Matt Damon: Μία φωτογράφηση από τα παλιά για το GQ;

Posted: 14 Dec 2011 01:47 AM PST

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Matt Damon κυκλοφορεί είτε με πάρα πολύ κοντό μαλλί, είτε με ξυρισμένο κεφάλι, λόγω του ρόλου του στο Elysium.

read more

Η Jennifer Lopez ξεπουλά διαμαντικά και αναμνήσεις

Posted: 14 Dec 2011 09:00 AM PST

Η Jennifer Lopez ξεπουλά διαμαντικά και αναμνήσεις

Όχι όποια κι όποια όμως, αλλά όλα όσα της είχε κάνει δώρο ο πρώην άντρας της, Marc Anthony.

Υπάρχουν γυναίκες που όταν χωρίζουν πέφτουν στα πατώματα κρατώντας αγκαλιά την μπλούζα που έχει ξεχάσει ο πρώην στο σπίτι και κλαίνε μέχρι να πάθουν μερική τύφλωση. Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν πιο ψύχραιμα τον χωρισμό αλλά εξακολουθούν να μένουν κολλημένες σε αναμνήσεις και στιγμές για αρκετό καιρό και δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω. Και υπάρχουν και οι ψυχρές εκτελέστριες που χωρίζουν τη Δευτέρα, έχουν ξεφορτωθεί ότι θυμίζει τον πρώην την Τρίτη και έχουν βρει νέο γκόμενο την Τετάρτη. Η Jennifer Lopez είναι σαφές πλέον πως ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

Αφού πρώτα βρήκε ένα αγόρι για να παίζει και να περνά ξένοιαστα στη ζωή της, η JLo αποφάσισε τώρα πως δεν θέλει να κρατήσει τίποτα που να της φέρνει στο μυαλό τον Marc Anthony, και έτσι ξεκίνησε να πουλά ότι κόσμημα της είχε κάνει δώρο ο πρώην σύζυγός της μέσα στα 7 χρόνια του γάμου τους.

Και δεν μιλάμε μόνο για βραχιόλια και σκουλαρίκια, καθώς η Lopez λέγεται πως θέλει να ξεφορτωθεί όσο τίποτα το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με το σπάνιο μπλε διαμάντι των 8.5 καρατίων, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάσημη Λατίνα σταρ δεν έμεινε όμως μόνο στα κοσμήματα, αλλά άρχισε να δίνει δεξιά κι αριστερά όλα τα ρούχα που της είχε αγοράσει ο Anthony μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Ένας στενός της φίλος, πάντως, δήλωσε στους Chicago Sun Times πως η Lopez συμπεριφερόταν πάντα με αυτόν τον τρόπο όταν ήθελε να προχωρήσει στη ζωή της, όχι μόνο μετά από έναν χωρισμό, αλλά και μετά από διακοπή σχέσεων με συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους.

«Όταν η Jennifer προχωρά μπροστά, προχωρά μόνο μπροστά», είπε η πηγή. «Ο Casper Smart θα ανακαλύψει κάποια στιγμή πως θα εξαφανιστεί από τη ζωή της μόλις τον βαρεθεί. Όταν είχε χωρίσει με τον Ben Affleck, τον Diddy και τον Ojani Noa, είχε κάνει το ίδιο».

Τα μόνα πράγματα που αποφάσισε να κρατήσει η Lopez από τον πρώην άντρα της, είναι όλα όσα είχε πάρει για τα 3χρονα δίδυμά τους, τον Max και την Emme. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε σε κάποια βιτρίνα δίπλα σας.

Γαλλικοί οίκοι είχαν την τιμητική τους στο Λονδίνο

Posted: 14 Dec 2011 08:45 AM PST

Γαλλικοί οίκοι είχαν την τιμητική τους στο Λονδίνο

Rooney Mara και Joely Richardson διέπρεψαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo» φορώντας δημιουργίες με γαλλική υπογραφή.

Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo» στο Λονδίνο και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι δύο κυρίες Rooney Mara και Joely Richardson που τράβηξαν όλα τα φλας στο κόκκινο χαλί.

celebstyle_poll

Rooney Mara: ένας άγγελος της Givenchy
Παρόλο το gothic look που υιοθέτησε η Αμερικανίδα ηθοποιός Roοney Mara για αυτήν την ταινία μοιάζει πολύ αγγελική σε αυτή της την εμφάνιση φορώντας μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Givenchy. Σε συνδυασμό με Brian Atwood ψηλοτάκουνα (που δεν φαίνονται), μαύρα κορακί μαλλιά και έντονο βλέμμα η Rooney έκανε δυναμική είσοδο στον κόσμο των καλοντυμένων και επισήμως. 

celebstyle_kiallo

Joely Richardson: Louis Vuitton στο maximum
H Βρετανίδα ηθοποιός Joely Richardson, που τη γνωρίσαμε από την αμερικανική σειρά Nip/Tuck, επέλεξε ένα total look με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton συνδυάζοντας στοιχεία από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου. Αν είχε σηκώσει και τα μαλλιά της ψηλά τότε το άριστα θα της άνηκε δικαιωματικά.

Το πιο τυχερό γούρι για το 2012 από τον οίκο Gavello

Posted: 14 Dec 2011 08:42 AM PST

Το πιο τυχερό γούρι για το 2012 από τον οίκο Gavello

Ξεχωρίστε με ένα μοναδικό κόσμημα.

Ο ιταλικός οίκος Gavello δημιούργησε για άλλη μία χρονιά ένα ξεχωριστό κόσμημα που θα μας συντροφεύσει το καινούργιο έτος. Το γούρι του 2012 αποτελείται από ένα κλαδί ελιάς δημιουργημένο από ροζ χρυσό 9κτ και μαύρο όνυχα.

Το κλαδί ελιάς, που θεωρείται από τα πιο κλασσικά ελληνικά σύμβολα, υποδηλώνει την αιώνια ειρήνη, τα υψηλά ιδανικά και τη νίκη ενάντια στο κακό. Ο ροζ χρυσός με το μαύρο όνυχα συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν ένα φινετσάτο αποτέλεσμα που ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις εμφανίσεις. Από το πρωί στη δουλειά, μέχρι τη βραδινή σας έξοδο το φυλαχτό του διάσημου ιταλικού οίκου διακρίνεται από την υψηλή αισθητική και τη σημασία στη λεπτομέρεια που θα αναδείξουν κάθε σας εμφάνιση.

Το γούρι θα διατίθεται στις boutique Gavello την περίοδο των γιορτών στην τιμή των 150 ευρώ.

GAVELLO Boutiques:
Σκουφά 5-7, Κολωνάκι, τηλ. 210 7244933
Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 5 τηλ:2310 274574

SHOP for a Cause 2012

Posted: 14 Dec 2011 08:18 AM PST

SHOP for a Cause 2012

«Για να μπορούν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να ζουν»

Φέτος τις γιορτές, το concept store SHOP επαναλαμβάνει το σύνθημα "SHOP for a Cause" και προτείνει σε εξαιρετικά προσιτή τιμή ένα βραχιόλι σχεδιασμένο από την Elena Syraka, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

∆ε χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί που διανύουμε. Τώρα, όμως, είναι που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ όσοι έχουν ανάγκη, και μια μικρή δική μας συνεισφορά μπορεί να κάνει στη ζωή τους πραγματικά μεγάλη διαφορά. Με αυτό το σκεπτικό, το concept store SHOP Ερμού 112 Α παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία SHOP for a Cause, προσφέροντας σε συμβολική τιμή ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν φέτος στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Τη σχεδίαση ανέλαβε αφιλοκερδώς η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Σύρακα προτείνοντας ένα βραχιόλι σε δυο εκδοχές: φτιαγμένο από μαύρες χάντρες με μάτι από φίλντισι, ή από μεταλλικές μπρούτζινες χάντρες με μεταλλικό σταυρό cloisonné. Και στις δύο εκδοχές, κάθε βραχιόλι τιμάται 8 ευρώ. «Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με παιδιά., πόσο μάλλον τώρα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε», επισημαίνει η Έλενα Σύρακα. «Χρησιμοποιώ τη δουλειά μου σαν όχημα, για να προσφέρω βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Για να μπορούν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να ζουν».

Το βραχιόλι SHOP for a Cause x Elena Syraka 2012 διατίθενται αποκλειστικά στα εξής σημεία:
Concept store SHOP, Ερμού 112 Α, Αθήνα, 210 32 31 683
SHOP, Attica, CityLink: 3ος όροφος
SHOP, Αttica, Golden Hall: 1ος όροφος

Αρναούτογλου και Νικόλ χέρι- χέρι στη Θεσσαλονίκη

Posted: 14 Dec 2011 08:05 AM PST

Αρναούτογλου και Νικόλ χέρι- χέρι στη Θεσσαλονίκη

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένος. Ήρεμος, χαλαρός και ευτυχισμένος έκανε μια μικρή απόδραση στην πόλη του. Δεν ήταν όμως μόνος του. Μαζί με την αγαπημένη του Νικόλ Κοτοβός επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και ήταν αχώριστοι. Ο γνωστός παρουσιαστής, αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα, και χαιρόταν τον έρωτά του...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Πρόσωπο της χρονιάς για το «Time» ο Λουκάνικος

Posted: 14 Dec 2011 07:50 AM PST

Στα πρόσωπα της χρονιάς για το περιοδικό «Time» ήταν φέτος και ένας Έλληνας, ο Λουκάνικος!

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Το «παραλήρημα» της Ελένης Μενεγάκη

Posted: 14 Dec 2011 07:46 AM PST

«Παιδιά είμαι ταλαιπωρημένη γυναίκα. Σήμερα είναι καμένος ο εγκέφαλός μου μα το ξανθό μαλλί μα το βάψιμο», είπε η Ελένη Μενεγάκη για να δικαιολογήσει το ότι δεν είχε μεγάλη επικοινωνία με το θέμα που συζητούσαν.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Νίνο και Αμαρυλλίς στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου

Posted: 14 Dec 2011 07:54 AM PST

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο θα εμφανίζονται ο Νίνο και η Αμαρυλλίς.

read more

Τι ζητάνε οι κόρες της από τη Μενεγάκη;

Posted: 14 Dec 2011 07:38 AM PST

Η Ελένη Μενεγάκη ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά έπεσε πάνω σε φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά από πρωινή του βόλτα.

read more

Video: Ο μπαμπάς της Μπουλέ… ηθοποιός

Posted: 14 Dec 2011 09:30 AM PST

Είναι γνωστό ότι ο μπαμπάς της Νάντιας Μπουλέ είναι δήμαρχος Ναυπάκτου.

read more

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά για τα Χριστούγεννα

Posted: 14 Dec 2011 09:23 AM PST

Εν όψει των Χριστουγέννων, ο Δήμος Πειραιά θέλει να γίνουν μικροί και μεγάλοι, παιδιά μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει οργανώσει γι' αυτές τις μέρες.

read more

Σοκ! Δολοφόνησε την έγκυο φίλη του και βασάνισε μέχρι θανάτου τη 3χρονη κόρη της

Posted: 14 Dec 2011 06:52 AM PST

Σοκ έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία ενός 29χρονου κομμωτή στην Πάφο, που σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και βασάνισε μέχρι θανάτου την 3χρονη κόρη της.

read more

Μάριος Φραγκούλης: «Ένας καλλιτέχνης οφείλει να είναι κοντά στις ανάγκες του ανθρώπου»

Posted: 14 Dec 2011 07:38 AM PST

Ο Μάριος Φραγκούλης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα.

read more

«Madame BUTTERFLY»: Μία ξεχωριστή πρεμιέρα! (Φωτό)

Posted: 14 Dec 2011 07:17 AM PST

Πρεμιέρα έκανε χθες η παράσταση «Madame BUTTERFLY».

read more

Το «παραλήρημα» της Ελένης Μενεγάκη

Posted: 14 Dec 2011 07:46 AM PST

«Παιδιά είμαι ταλαιπωρημένη γυναίκα. Σήμερα είναι καμένος ο εγκέφαλός μου μα το ξανθό μαλλί μα το βάψιμο», είπε η Ελένη Μενεγάκη για να δικαιολογήσει το ότι δεν είχε μεγάλη επικοινωνία με το θέμα που συζητούσαν.

read more

Πρόσωπο της χρονιάς για το «Time» ο Λουκάνικος

Posted: 14 Dec 2011 07:50 AM PST

Στα πρόσωπα της χρονιάς για το περιοδικό «Time» ήταν φέτος και ένας Έλληνας, ο Λουκάνικος!

read more

DEMY “Μόνο Μπροστά”! (Video)

Posted: 14 Dec 2011 09:29 AM PST

Η Demy, η πιο δροσερή φωνή της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας είναι  εδώ  για να μας παρουσιάσει το ολόφρεσκο Video Clip της!!

Η 19χρονη Demy που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της αυτό το καλοκαίρι με τη συμμετοχή της στο single του Μηδενιστή «Mια Ζωγραφιά» κάνει τους  σφυγμούς μας να  χτυπούν  δυνατά με τη νέα version του «Μόνο Μπροστά». Σε συνεργασία με τον αφοπλιστικό OGE, συνθέτη του τραγουδιού, με στίχους της Romy Papadea, και παραγωγή της ομάδας παραγωγών Lemonplay.

www.youtube.com/watch?v=vfnGTDJ52qs

Nicole Scherzinger – Ακόμα ερωτευμένη;

Posted: 14 Dec 2011 09:21 AM PST

Έμειναν μαζί για τρία χρόνια και φέτος το πιεσμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων του καθενός, τους οδήγησε σε ένα οδυνηρό χωρισμό. Ο οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton και η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger παραμένουν κοντά ο ένας  στον άλλο και δεν κρύβουν ότι ελπίζουν σε μια μελλοντική δεύτερη προσπάθεια στην σχέση τους.

Η Nicole δήλωσε στο περιοδικό Look: «Είμαστε πολύ κοντά, όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας είναι πολύ πρόσφατα και δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε εύκολα. Το σίγουρο είναι ότι τον αγαπώ πάρα πολύ.»

Ενώ και ο Lewis Hamilton έχει αναφερθεί στην πρώην σύντροφο του με αρκετά όμορφα λόγια: «Έχουμε ακόμα πολύ πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Ποιός ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον; Προς το παρόν είμαστε φίλοι και προσπαθούμε να προχωρήσουμε μπροστά.» Κάτι μας λέει ότι αυτοί οι δυο θα προχωρήσουν μαζί…

www.youtube.com/watch?v=C9CjviJ5jsc

Πηγή: mtvgreece.gr

George Clooney, Brad Pitt, Meryl Streep, υποψήφιοι για Βραβείο Κριτικών

Posted: 14 Dec 2011 01:45 AM PST

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τη 17η τελετή Βραβείων των Κριτικών Κινηματογράφου.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές