Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

paraksena


paraksena


Απίστευτο βίντεο-"Ευγενική" αρκούδα ανταποδίδει χαιρετισμό

Posted: 13 Dec 2011 10:15 PM PST

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποδεικνύει, ότι τα ζώα μπορούν να είναι εξίσου ευγενικά με τους ανθρώπους. Έτσι, μία αρκούδα δε διστάζει να ανταποδώσει τον χαιρετισμό σε μία τουρίστρια που περνούσε με το αυτοκίνητό της μπροστά από ένα καταφύγιο ζώων στην Ουάσιγκτον.

Η τουρίστρια.......
έμεινε άναυδη, όταν χαιρέτισε το τεράστιο πλάσμα και εκείνο του ανταπόδωσε τον χαιρετισμό. Καθώς η γυναίκα πλησιάζει με το αυτοκίνητό της το καταφύγιο, αρχίζει να επιβραδύνει και στην συνέχεια χαιρετά την αρκούδα.

Τότε, εκείνη κάθεται πίσω στα δυνατά της πόδια και ξαφνικά ανταποκρίνεται στον χαιρετισμό κουνώντας με χαρά την τεράστια πατούσα της.



Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε στην Φάρμα Ολυμπιακών Αγώνων. Το καταφύγιο συνεργαζόταν με την εταιρεία κινουμένων σχεδίων Walt Disney για 28 χρόνια, παρέχοντας ζώα και τοποθεσίες για ταινίες.

Οι κάτοικοί του αποτελούν, στην ουσία, διάσημα ζώα που τώρα "έχουν βγει στην σύνταξη".

Πηγή: News247

Ρομπότ φτιάχνει σάντουιτς (video)

Posted: 13 Dec 2011 07:15 PM PST

Επιστήμονες στο τεχνικό πανεπιστήμιο του Μοναχου έδειξαν στο κοινό τον James και την Rosie, δυο ρομπότ που πραγματοποιούν ένα απο τα μεγαλύτερα όνειρα της ανθρωπότητας.


Σου φτιάχνουν σάντουιτς....
Δείτε το βίντεο...

Video ΣΟΚ : Μικρό κοριτσάκι γλίτωσε απο θαύμα

Posted: 13 Dec 2011 03:10 PM PST


Απο θαύμα κυριολεκτικά γλίτωσε το κοριτσάκι αυτό στην Κίνα. Είχε καθίσει στο δρόμο προφανώς αντιδρώντας στους γονείς της αλλά εκείνη την ώρα πέρναγε ένα αμάξι που δεν την είδε. 
Δείτε το βίντεο....

Ιάπωνας τα... σπάει στο skating! (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 13 Dec 2011 01:46 PM PST

Από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ο Ιάπωνας skater που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο έχει έναν μόνο σκοπό: Να καταπλήξει τα πλήθη με τα μαγικά του κόλπα πάνω στο σκέιτμπορντ!

Ανεβαίνει σε μεταλλικές μπάρες, διασχίζει πλατείες, μπαίνει σε εμπορικά κέντρα και γλιστράει στους τοίχους, ενώ οι σκάλες του Μετρό είναι απλώς ο φυσικός του χώρος. Άλλωστε το σκέιτμπορντ είναι γι' αυτόν ό,τι για εμάς…
τα παπούτσια!

Πάνω σε τέσσερις ρόδες ισορροπεί με ευκολία, πηδάει από το ένα σημείο στο άλλο, ανεβοκατεβαίνει σκάλες… Πηγαίνει παντού και κάνει τα πάντα, χωρίς να το πολυσκεφτεί! Δεν το αποχωρίζεται ποτέ και προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει καινούργιους τρόπους… έκφρασης! Σταματά μόνο όταν πρόκειται να σκεφτεί ένα νέο… κόλπο. Γιατί η «μαγεία»… ποτέ δεν είναι αρκετή, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.


ΠΗΓΗ: perierga.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές