Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αμερικανός στρατιώτης σκότωνε Αφγανούς για πλάκα

Posted: 11 Nov 2011 03:22 PM PST

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από στρατοδικείο...

της Πολιτείας της Ουάσινγκτον ο επικεφαλής μιας ομάδας αμερικανών στρατιωτών που κατηγορούνται ότι εκτέλεσαν το 2010 τρεις αφγανούς αμάχους. Ο 26χρονος λοχίας Κάλβιν Γκιμπς παραδέχθηκε...















ενώπιον του δικαστηρίου ότι έκοβε τα δάχτυλα των θυμάτων του και τα κρατούσε ως πολεμικά τρόπαια, έτσι, για... πλάκα. Ο 26χρονος λοχίας κρίθηκε ένοχος συνολικά 15 κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται και τρεις για ισάριθμους φόνους εκ προμελέτης. Το πενταμελές στρατοδικείο είχε διαβουλεύσεις επί πέντε ώρες πριν τον κρίνει ένοχο και ανακοινώσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, που ήταν η ανώτερη που μπορούσε να του επιβληθεί (αφού στην συγκεκριμένη πολιτεία δεν εφαρμόζεται η θανατική ποινή).





Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γκιμπς ήταν επικεφαλής μιας ομάδας πέντε στρατιωτών που, για να διασκεδάσουν, εκτέλεσαν Αφγανούς αμάχους στις αρχές του 2010 στην επαρχία Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν, φροντίζοντας να τοποθετήσουν όπλα στα πτώματα ώστε να εμφανίσουν τους φόνους ως νόμιμη άμυνα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η ομάδα των αμερικανών στρατιωτών βρισκόταν «εκτός ελέγχου», κάπνιζαν χασίς, ενώ έδειραν στρατιώτη που τους κατήγγειλε για χρήση ναρκωτικών.





Σύμφωνα πάντως με την απόφαση του δικαστηρίου στη στρατιωτική βάση Λιούις Μακόρντ, στο νότιο Σιάτλ, ο Γκιμπς θα έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για να αποφυλακιστεί υπό όρους αφού εκτίσει πρώτα στην φυλακή 10 χρόνια από την ποινή του. Βλέπετε και στην Αμερική όταν λεν ισόβια δεν εννοούν πάντοτε ισόβια...


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το μυστηριώδες πείραμα του Μόντρεαλ και η εφαρμογή του στην παγκόσμια οικονομική κρίση

Posted: 11 Nov 2011 03:15 PM PST

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Καναδάς είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες...

οικονομίες του κόσμου, που κόντρα στην κρίση δεν έχει ανεργία και συνεχίζει, ακόμη και σήμερα, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όμως ότι...

εκεί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα πειράματα που αφορούν την ανθρώπινη ψυχολογία και την μεταφυσική. Πάντα, βέβαια, με βιτρίνα διάφορες έρευνες μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και επιστημονικών ομάδων αλλά και πάντα με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.



Τον Μάιο του 1961 συνέβη το εξής απίστευτο
πείραμα με τα συνταρακτικά για τις Μυστικές υπηρεσίες αποτελέσματα: Σε 100 εθελοντές, μεταξύ 30 και 50 ετών τέθηκε μεταξύ άλλων και το ερώτημα: ''Επειδή οι αριθμοί και τα χρονικά διαστήματα είναι σχετικά για κάθε άνθρωπο, θέλουμε να μας πεις εάν το διάστημα των έξι μηνών είναι μεγάλο ή μικρό για εσένα.'' Απλό το ερώτημα απλή και η απάντηση. Από τους 100 οι 76 απάντησαν ότι το διάστημα είναι μεγάλο και οι υπόλοιποι 24 ότι είναι μικρό.



Ολόκληρο το πείραμα ήταν φυσικά μια
πρόφαση για να τεθεί αυτή και μόνο η ερώτηση. Και αυτό γιατί μετά το τέλος της απάντησης του καθενός που είπε ''μικρό'' η επιστημονική ομάδα του αποκάλυψε το εξής: ''Ξέρεις, η ομάδα μας έχει κάνει 4 φορές στο παρελθόν την ίδια ερώτηση σε αντίστοιχους με εσένα εθελοντές. Και οφείλουμε να σου πούμε ότι το 60% των εθελοντών που απάντησαν ''μικρό'' πέθαναν μέσα σε περίοδο δύο ετών. Αυτό ίσως οφείλεται σε μία είδους ''πρόγνωση'' που κάνει ασυναίσθητα ο εγκέφαλος ή σε κάτι πιο πολύπλοκο σχετικά με εγκεφαλικά ιόντα αλλά αυτό το ερευνούμε στα εργαστήρια. Μέσα στο επόμενο έτος πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα''. Αφού φυσικά ζήτησαν την απόλυτη εχεμύθεια από τα ''πειραματόζωα'', λόγω της επιστήμης και της εθνικής ασφάλειας, τα αποχαιρέτησαν.



Αυτή η ανακάλυψη της επιστημονικής ομάδας ήταν εννοείται μια ανοησία, ένα
συνειδητό ψέμα. Αλλά μιλάμε πάντα για το 1961 που οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο ευκολόπιστοι και δεν υπήρχε ούτε η στοιχειώδης τεχνολογία για να ελέγξει κανείς κάτι τέτοιο. Και φυσικά οι 24 αυτοί άνθρωποι κατατρόμαξαν, όταν εξειδικευμένοι επιστήμονες τους είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να χάσουν την ζωή τους πολύ σύντομα. Και αυτό έκανε το επόμενο διάστημα της ζωής τους σκέτη κόλαση.



Σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων
μόνο το 1% των ανθρώπων μεταξύ 30 και 50 ετών πεθαίνουν ξαφνικά από τροχαία, καρδιακά επεισόδια, άγνωστες ασθένειες κλπ. Αυτό επαληθεύτηκε και στους ''76'' που είχαν μία ανθρώπινη απώλεια από έμφραγμα, στατιστικά κανονικό. Όσον αφορά όμως τους 24 που απάντησαν ''λάθος'' δεν ίσχυσε το ίδιο. Εννέα από αυτούς έχασαν την ζωή τους, πράγμα που εντυπωσίασε την ομάδα που μελέτησε το πως και το γιατί έγινε αυτό.



Το πόρισμα τους;
Η γνώση ότι είναι πολύ πιθανόν να πεθάνουν τους συνέτριψε. Οι οικείοι τους, ανέφεραν στα μέλη της ομάδας που τους πλησίασε μετά τον θάνατο των ''πειραματόζωων'', ότι το μυαλό τους τον τελευταίο καιρό φαινόταν συνέχεια κολλημένο κάπου και κάτι έμοιαζε να τους απασχολεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση στον χώρο εργασίας, εκδήλωση παραβατικής συμπεριφοράς και κατάθλιψη. Επτά από αυτούς απολύθηκαν από την δουλειά τους και μετά τους πήρε η κατηφόρα. Δύο από αυτούς φυλακίστηκαν, ο ένας για ληστεία και άλλος ένας για απάτη. Τέσσερις σκοτώθηκαν σε τροχαίο, οι δύο εξ' αυτών υπό την επήρεια αλκοόλ, τρεις πέθαναν από άγνωστα καρδιακά προβλήματα που αναζωπυρώθηκαν και που προκάλεσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου και δύο από ραγδαία και απότομη εξάπλωση κακοήθους καρκίνου.



Αυτή η διαπίστωση εξέπληξε τα μέλη της ερευνητικής ομάδας και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.
Δεν φαντάζονταν ότι ο εγκέφαλος θα επιτεθεί με τόση σφοδρότητα στο σώμα μόνο με την βεβαιότητα ενός μελλοντικού αρνητικού γεγονότος και θα επηρέαζε τους συμμετέχοντες ακόμη και στην πιο μικρή καθημερινή τους πράξη. Είναι σαν να βάζεις, έλεγαν, ένα ζευγάρι κόκκινο γυαλιά στα μάτια κάποιου και όλα να αποκτούν γύρω του αυτή την κοκκινωπή απόχρωση. Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά, παρά μόνο ο τρόπος που τα βλέπει.



Μόνο που στο πείραμα, το φίλτρο ήταν ''θανατηφόρο''. Κάποιο μελλοντικό φίλτρο, σκέφτηκαν, μπορεί να περιέχει εξάπλωση ασθενειών,
οικονομικές κρίσεις κλπ. Να χρησιμοποιηθεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία, που δεν θα κάνει τίποτε άλλο, από το να ωθεί την πραγματοποίηση σε οτιδήποτε εμείς επιλέξουμε. Και διαβίβασαν το πόρισμα τους στους πολιτικούς παράγοντες των χωρών τους.



Τα χρόνια πέρασαν από τότε και πολλά φίλτρα εφαρμόστηκαν στην ανθρωπότητα. Η εξάπλωση της
τεχνολογίας βοήθησε πολύπλευρα την απορρόφηση τους από τον πληθυσμό και η αποτελεσματικότητα τους αποδείχθηκε πολύτιμη. Στην Ελλάδα την εξάπλωση των φίλτρων έχουν αναλάβει κυρίως τα media και τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ.



Θυμηθείτε μόνο την ελληνική οικονομική κρίση. Το 2008 άρχισε, με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση, ένας ακήρυχτος πόλεμος στους Έλληνες πολίτες για την οικονομική κρίση που ζούσαμε, από τα κανάλια και το διαδίκτυο. Αλλά για μισό λεπτό!
Το 2008 στην Ελλάδα δεν ζούσαμε καμία κρίση. Είχε σκάσει η Lehman Brothers και το αμερικάνικο τραπεζικό σύστημα αλλά οι ελληνικές τράπεζες και επιχειρήσεις ήταν ανέγγιχτες. Δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Και όμως οι Έλληνες, χωρίς καμία μείωση στο εισόδημα τους, άρχισαν να ζούνε την κρίση ένα χρόνο πριν αυτή εμφανιστεί. Δεν έβλεπαν καμιά κρίση αλλά τα δελτία ειδήσεων τους διαβεβαίωναν ότι ήταν εκεί και τους απειλούσε.



Τι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο όταν τον βεβαιώνεις ότι θα πεθάνει; Πεθαίνει. Έτσι και αυτόν που βεβαιώνεις ότι θα πτωχεύσει, πτωχεύει και ούτω κάθε εξής. Φυσικά η όλη διαδικασία δεν γίνεται αυτόματα, είναι δυναμική, δηλ. σταδιακά
τρομοκρατείς τον καταναλωτή ότι η κρίση παραφυλά, αυτός σταματά να καταναλώνει, τα δημόσια έσοδα μειώνονται, τα κέρδη των επιχειρήσεων μειώνονται, οι επιχειρήσεις απολύουν κόσμο και σε ένα εξάμηνο μπαίνεις στην αδιέξοδη ύφεση. Εάν έχεις και έναν Παπανδρέου πρωθυπουργό αποκλείεσαι και από τις αγορές και έτσι προτρέχεις στο ΔΝΤ.



Από κει και πέρα όμως το πείραμα άλλαξε κατεύθυνση και θα επανέλθω με νεότερα στο μέλλον. Μέχρι τότε προσοχή στα γυαλιά που φοράτε!..



24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απογοητευμένη 30χρονη παντρεύτηκε τον… εαυτό της!

Posted: 11 Nov 2011 03:05 PM PST

Η τριαντάχρονη Wei Chen, μία υπάλληλος γραφείου...

από την Ταϊπέι, δεν "εμπνεύστηκε" από τους άνδρες που είχε γνωρίσει ώστε να διαλέξει σύζυγο…







Υποκύπτοντας στην κοινωνική πίεση, αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά τον… εαυτό της, χωρίς γαμπρό!

Έθεσε για μια σειρά φωτογραφιών σε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, προσέλαβε έναν οργανωτή γάμου και νοίκιασε μια αίθουσα δεξιώσεων για μια γιορτή γάμου με 30 φίλους. Έχει ακόμη πληρωθεί και για ένα μήνα του μέλιτος σόλο στην Αυστραλία!

"Η ηλικία των τριάντα είναι μια χαρακτηριστική περίοδος για μένα. Η εργασία και η εμπειρία μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχω βρει έναν σύζυγο, επομένως τι να κάνω; Δεν είναι ότι είμαι κατά του γάμου. Ελπίζω μόνο ότι μπορώ να εκφράσω μια διαφορετική ιδέα μέσα στα όρια μιας παράδοσης», δήλωσε η Τσεν.

Ο γάμο της, κόστισε $ 5.675, και τράβηξε πολύ προσοχή στο ίντερνετ με πάνω από 1.800 ως επί το πλείστον σχόλια συμπάθειας.

Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης της Ταϊβάν σχετικά με το γάμο είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες παντρεύονται αργότερα και λιγότερο συχνά όσο υπάρχει οικονομική πρόοδος. Αυτό υποκίνησε κυβερνητικές ανησυχίες για μείωση της γεννητικότητας του νησιού και τον αντίκτυπο της στην εθνική παραγωγικότητα.

Η Chen δεν μπορεί να καταχωρήσει επίσημα το γάμο με τον εαυτό της, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει από μια τελετή και πάλι, εάν βρει έναν σύζυγο που πληροί τις προϋποθέσεις της.

Αν το σκεφτείτε, όσο περίεργο φαίνεται, η ιδέα της αγάπης του εαυτού μας σε βαθμό γάμου μπορεί να είναι παράλογη, αλλά είναι λίγο χαλαρωτική. Γιατί χωρίς αγάπη για τον εαυτό του καθενός δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη για τους άλλους…

Παρόλα αυτά, τι θα κάνει άραγε αν αργότερα αποφασίσει ότι υπάρχουν "ανυπέρβλητες διαφορές" και θέλει ένα διαζύγιο;



24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Madonna το τριχωτό τέρας

Posted: 11 Nov 2011 02:56 PM PST

Η Madonna αποκάλυψε ότι τα αγόρια στο σχολείο την κορόιδευαν...

και την φώναζαν «τριχωτό τέρας». H τραγουδίστρια είπε ότι ήταν συχνά στόχος πειραγμάτων, αλλά αρνιόταν να τα ακούσει. Και από αντίδραση, σταμάτησε να ξυρίζει τις μασχάλες της.

«Τα αγόρια στο σχολείο μου, με κορόιδευαν. Με φώναζαν τριχωτό τέρας. Ξέρετε, τέτοιου είδους πράγματα. Και μετά, όταν πήγα στο λύκειο, είδα πως τα δημοφιλή κορίτσια έπρεπε να φέρονται για να αρέσουν στα αγόρια. Και ήξερα ότι δεν μπορούσα να είμαι έτσι. Έτσι αποφάσισα να κάνω ακριβώς το αντίθετο. Δεν βαφόμουν και δεν έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Αρνιόμουν να ξυριστώ. Είχα τριχωτές μασχάλες».

Νομίζουμε πάντως, ότι το trend το διατήρησε και για αρκετά χρόνια αργότερα, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του… τριχωτού τέρατος, και δεν είναι από το λύκειο!


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έξι πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρει ο σύντροφος σου

Posted: 11 Nov 2011 02:47 PM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/6bfde949cc27b06e31a99ecbc9e4cc2a_M.jpg?t=1320853350Ή πως αλλιώς να σώσετε τη σχέση...

σου αποκρύβοντας περιττές λεπτομέρειες.Ότι έχει φαλάκρα

Φαντάσου ένα λιοντάρι χωρίς τη λεοντή του. Είναι σα μία τρομαγμένη γάτα. Γιατί λοιπόν να πεις στο σύντροφο σου ότι χάνει σιγά τα μαλλιά του; Θα πληγώσεις και αυτόν και τον αντρικό εγωισμό του και με τέτοιες παρατηρήσεις θα πάει περίπατο μαζί με το ego και η λίμπιντο του.





Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια σου

Όπως και εσύ δε θέλεις να μάθεις τι κάνει το νέο εργαλείο που πήρε για να κόβει πλακάκια, πόσο κάνει το τάσι του αυτοκινήτου και εκείνος δεν θέλει να ξέρει πόσο έδωσες για ένα ζευγάρι pumps από το net-a-porter. Γιατί να φέρεις περιττή τριβή στις σχέσεις σου;





Με πόσους έχεις κοιμηθεί

Πάντα ρωτά ένας σύντροφος, αλλά ποτέ δεν περιμένει ειλικρινή απάντηση. Μην κάνεις το λάθος να του πεις. Θα σε κρίνεί με το χειρότερο τρόπο ό,τι και να απαντήσεις και θα γίνεις περίγελος για εκείνον και τους φίλους του. Οι άντρες είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες. Μην το ξεχνάς.





Πως κάνεις το make up σου

Δε χρειάζεται να ξέρει τι είναι και τι όχι φυσικό πάνω σου. Είναι προσωπικό δεδομένο και άφησε το μυστήριο να υπάρχει γιατί ούτως ή άλλως αν κάνεις περιττές αποκαλύψεις, αυτό θα πισωγυρίσει σε σένα σε μελλοντικό καβγά.





Τι κάνεις στην τουαλέτα

Όσες πιστεύετε ότι αυτό είναι σημάδι οικειότητας, κάνετε μεγάλο λάθος. Χαλάει τον ερωτισμό και κάθε γεύμα μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, έτσι απλά κράτησε το αγόρι έξω από την τουαλέτα εκτός και αν σκοπεύεις να τον λούσεις.





Το κύκλο σου

Αν τον μάθει δεν θα μπορείς ούτε να προσποιηθείς ότι έχει περίοδο αν θέλεις να αποφύγεις ένα βράδια ανούσιοι σεξ και η σχέση σου θα έχει περάσει σε μία περίοδο που ανταλλάσσεις κάλτσες και κομπρέσες και σίγουρα ο ερωτισμός θα έχει πάει περίπατο. Δεν το θέλεις αυτό.


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το παιδί-θαύμα του προγραμματισμού!

Posted: 11 Nov 2011 02:38 PM PST

Ένας 11χρονος μαθητής έχει ιδρύσει εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών..

.για iOS συσκευές.Ο Thomas Suarez είναι ένας 11χρονος μαθητής του South Bay ο οποίος αντί να παίζει με τους συμμαθητές του, ασχολείται με την δημιουργία iOS εφαρμογών και δίνει διαλέξεις στο TED.



Πριν καν πάει νηπιαγωγείο ο Suarez, είχε αγαπήσει τους υπολογιστές και την τεχνολογία. Και σήμερα πλέον μπορεί να μην έχει δικό του λογαριασμό στο Facebook (αφού ακόμα δεν πληροί το ηλικιακό όριο) όμως έχει τη δική του εταιρεία, CarrotCorp, η οποία αναπτύσσει εφαρμογές για iOS συσκευές.



Για την ώρα έχει κυκλοφορήσει στο App Store δύο εφαρμογές την Earth Fortune, και την πιο δημοφιλή Bustin Jieber.



Ο ίδιος έχει δηλώσει οτι στις μέρες μας πολλά είναι τα παιδιά που δεν θέλουν μόνο να παίζουν παιχνίδια αλλά και να αναπτύσσουν, όμως είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρουν που να ψάξουν για να μάθουν πώς κάνουν ένα πρόγραμμα και φυσικά ούτε οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν για να τους δείξουν…



Ο 11χρονος μαθητής έχει δημιουργήσει επίσης στο σχολείο του μια Λέσχη Εφαρμογών, στην οποία οι μαθητές που συμμετέχουν, μαθαίνουν να σχεδιάζουν εφαρμογές.



Τα μελλοντικά του σχέδια είναι να δημιουργήσει φυσικά κι άλλες εφαρμογές, και παιχνίδια και σιγά σιγά να επεκταθεί και στον χώρο του Android ενώ σκοπεύει παράλληλα να συνεχίσει την λειτουργία της λέσχης του και να βρει νέους τρόπους για να μπορούν να ανταλλάζουν γνώσεις οι μαθητές.


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Η ηρεμία των βουνών

Posted: 11 Nov 2011 02:30 PM PST

Ο γυάλινος διάδρομος του τρόμουΑν έχετε υψοφοβία, μην δείτε καν τις φωτογραφίες...

Άλλωστε το συγκεκριμένο πέρασμα είναι για τολμηρούς, που δεν παθαίνουν πανικό στη θέα ενός γκρεμού 1.200 μέτρων… ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.



Από τη μια μεριά ένας κάθετος βράχος και ένας γυάλινος διάδρομος συνολικού μήκους 60 μέτρων και πάχους ούτε 7 εκατοστών!



Βέβαια η θέα είναι καταπληκτική… αλλά μόνο για όσους τελικά νικούν το φόβο τους και καταφέρνουν να τον περάσουν!



Η γυάλινη γέφυρα βρίσκεται σε ύψος 1.432 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας στο όρος Tianmen στην περιοχή Zhangjiajie στην Κίνα.























24ωρο

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Κατά μάνα κατά κύρη…κατά γιο και θυγατέρα

Posted: 11 Nov 2011 02:21 PM PST

Κατά μάνα, κατά κύρη…κατά γιο και θυγατέραΔεν υπάρχει αμφιβολία τίνος είναι το παιδί...



Με τους παπαράτσι και τα φλας των φωτογράφων να ακολουθούν τους γονείς τους σε κάθε τους βήμα σε όλον τον κόσμο, τα παιδιά των διασήμων του Χόλιγουντ και όχι μόνο έχουν αποκτήσει μια οικειότητα με τις κάμερες και δε διστάζουν να… δείξουν από ποιον έχουν πάρει τα γονίδιά τους!











Η Katie Holmes με την κόρη της Suri Cruise







Η Geri Halliwell και η κόρη της Bluebell έχουν μέχρι και το ίδιο μανικιούρ







Ο Elton John με το γιο του Zachary







Η Victoria Beckham και η λίγων μηνών κόρη της, Harper, ξέρουν να ποζάρουν στο φακό







Η Reese Witherspoon και η κόρη της Ava







Η Myleene Klass με την κόρη της Ava







Ο David Beckham είναι ίδιος ο... γιος του Cruz!







Η κόρη του Brad Pitt, Shiloh, έχει πάρει κάτι από το μπαμπά της







Ο Peter Andre με το γιο του Junior







Ο άσσος της Αγγλίας Wayne Rooney με το γλυκύτατο γιο του Kai


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χείλια για φίλημα

Posted: 11 Nov 2011 02:12 PM PST

Χείλια για φίλημαΤο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου είναι χωρίς καμία αμφιβολία...

τα χείλια σου. Το ζητούμενο όμως όταν μιλάμε για χείλη είναι πάντα, τα σαρκώδη ζουμερά χείλια που θα συγκλονίσουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δώσεις έξτρα όγκο στα χείλια και σου και θα δείχνουν πιο σέξι από ποτέ με τη βοήθεια του λιπ-γκλος, του κραγιόν και του μολυβιού των χειλιών σου που τα έχεις ήδη στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου και δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις ούτε ευρώ.

Τα βασικά: όπως χρησιμοποιείς το μέικ-απ σου για να κρύψεις τις ατέλειες, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα χείλη σου. Με τη βοήθεια του μεικ-απ σου «οριοθέτησε» τα χειλάκια σου έτσι ώστε το σχήμα τους να είναι ξεκάθαρο και έτοιμο να αναδειχθεί κατάλληλα! Στη συνέχεια άπλωσε στα χειλάκια σου λιπ-μπλαμ για να τα ενυδατώσεις και να τα περιποιηθείς έτσι ώστε να τους δώσεις τις τέλειες βάσεις για να δείξουν πολύ ζουμερά και σέξι!



Το σχήμα:
θέλεις σέξι ζουμερά χειλάκια αλλά όμως τα δικά σου την θέλουν την ενίσχυση τους για να δείχνουν έτσι; Τότε με όπλο σου το μολύβι των χειλιών σου, δώσε στα χείλη σου το κατάλληλο σχήμα και ζωγράφισε τα χειλάκια σου! Το μολύβι των χειλιών σου δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα από το λιπ-γκλος σου. Γενικά οι αποχρώσεις του σοκολατί και γενικά οι πιο καφετιές, γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών σε ανάλογη απόχρωση για να δώσεις στα χειλάκια σου τον έξτρα όγκο που θέλεις και όλοι να σε κοιτάζουν στα χείλη!



Το μολύβι των χειλιών σε σώζει ακόμη και στην πιο nude εκδοχή του που θέλεις να συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμο σχεδόν φυσικό λιπ-γκλος για natural λουκ. Ξεκίνησε να δίνεις σχήμα πρώτα από το άνω χείλος και μην προχωρήσεις στο εσωτερικό των χειλιών, απλά φρόντισε να ακολουθείς τη φυσική γραμμή των χειλιών σου δίνοντας λίγο προς τα έξω. Όσο για τις άκρες των χειλιών σου, καλά θα κάνεις να τις σχηματίσεις προς τα μέσα για να δώσεις έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου που είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Τζολί!




Η χαρά του λιπ-γκλος:
το λιπ-γκλος είναι ένα εργαλείο μακιγιάζ που όχι μόνο χαρίζει λάμψη στα χειλάκια σου αλλά τα κάνει να δείχνουν και πιο "γεμάτα" αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο αφού «γεμίζει» φυσικά το σχήμα των χειλιών σου κάνοντας ακόμη και τα πιο λεπτά χειλάκια να δείχνουν σαν να έχουν όγκο. Το λιπ-γκλος δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτη για να το απλώσεις, αφού απλά δίνει έμφαση στο φυσικό σχήμα τους όπου και αν βρίσκεσαι αφού σίγουρα μπορείς να το απλώσεις και στα τυφλά, ενώ χαρίζει στα χείλη σου σέξι λάμψη όλη την ημέρα και τα κάνει να δείχνουν πιο "γεμάτα"



Τα υγρά σου τα χειλάκια:
το λιπ-γκλος κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο ζουμερά γιατί δείχνουν πιο υγρά. Αντίθετα με ένα απλό ματ χρώμα που δίνει απλά χρώμα στα χείλη σου, το λιπ-γκλος τα «γεμίζει» και τα μεταμορφώνει αφού εκτός από τη λάμψη που τους χαρίζει, τα κάνει να δείχνουν πιο υγρά και σέξι και έτοιμα για φίλημα.


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Tην μαχαίρωσαν 300 φορές σε σατανιστική τελετή!

Posted: 11 Nov 2011 02:04 PM PST

Φρίκη προκάλεσε το άκουσμα της είδησης στις Η.Π.Α...

με δύο νεαρές κοπέλες που έκαναν ερωτική – σατανιστική τελετή με θύμα έναν 18χρονο, που κατάφερε στο τέλος να τους ξεφύγει, παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του! Το θύμα γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με την 22χρονη Ρεμπέκα Τσάντλερ και την 20χρονη συγκάτοικό της, Ρέιβεν Λάραμπι.

Και αποφάσισαν να συναντηθούν. Πήρε λοιπόν το λεωφορείο από το Φοίνιξ όπου έμενε και ταξίδεψε ως το Μιλγουόκι. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, όταν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα των δυο γυναικών, μετά από δυο μέρες μαρτυρίου, Τσάντλερ και Λάραμπι, τον έδεσαν σε μια καρέκλα με μονωτική ταινία και σχοινί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το διαμέρισμα όπου κρατήθηκε ο 18χρονος μόνο και μόνο ακολουθώντας το μονοπάτι από τις κηλίδες του αίματός του, γράφει η Daily Mail.

Είχε μαχαιρωθεί 300 φορές στον λαιμό, στην πλάτη, στα χέρια, στα πόδια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Smoking Gun, όταν έφτασε στο διαμέρισμα η αστυνομία, η Ρεμπέκα Τσάντλερ είπε: «νομίζω ότι ψάχνετε για μένα»! Στην κατάθεσή της είπε ότι το… μαχαίρωμα του 18χρονου ξεκίνησε συναινετικά, αλλά μετά ξέφυγε από τον έλεγχο. Φέρεται μάλιστα να ρίχνει το μεγαλύτερο φταίξιμο στη συγκάτοικό της. Η αστυνομία βρήκε μεγάλη ποσότητα αίματος στο πάτωμα και στο κρεβάτι.


24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον σκότωσε ο ταύρος του

Posted: 11 Nov 2011 01:54 PM PST

Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας.
..

έσβησε από χτύπημα του ταύρου του.



Ο 32χρονος είχε το κοπάδι του σε στάβλο της περιοχής. Ο ταύρος μάλλον αφηνίασε και τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.



Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πιθανή ένδειξη καρκίνου μια στοματική πληγή

Posted: 11 Nov 2011 01:48 PM PST

Mια μικρή πληγή στο στόμα, που δεν πονάει
...

ή ένας όγκος στη στοματική κοιλότητα, ο οποίος έχει την τάση να μεγαλώνει, μπορεί να... αποτελεί ένδειξη καρκίνου.



Ο καρκίνος του στόματος αντιπροσωπεύει το 5-6% των κακοήθων νεοπλασιών του οργανισμού και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο, καθώς δεν γίνεται έγκαιρη αφού οι περισσότεροι ασθενείς αγνοούν την ύπαρξη μιας τέτοιας μορφής καρκίνου. Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια των εργασιών του 31ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στόματος μπορεί να γίνει από τον οδοντίατρο και οδηγεί σε πιο εύκολη θεραπεία έως και ίαση. Αντίθετα, σε καθυστερημένη διάγνωση, το ποσοστό επιβίωσης μόλις φθάνει το 50%.



Ενοχοποιητικοί παράγοντες για τον καρκίνο του στόματος είναι χημικές ουσίες, τις οποίες προσλαμβάνει ο άνθρωπος είτε με τη διατροφή, είτε με το νερό, είτε με το κάπνισμα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση του καρκίνου του στόματος στις γυναίκες επειδή υπάρχει αύξηση του αριθμού των καπνιστριών. Έτσι, ενώ παλαιότερα η αναλογία στον καρκίνο του στόματος ανδρών/γυναικών ήταν 6-7/1 σήμερα είναι 4,5/1.



Ο καρκίνος του στόματος έχει χαρακτηριστεί ως η «νόσος των φτωχών», καθώς τα περισσότερα κρούσματα εμφανίζονται στις πιο φτωχές πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αλλά και στη σωστή ενημέρωση.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Κατά μάνα κατά κύρη…κατά γιο και θυγατέρα

Posted: 11 Nov 2011 01:44 PM PST

Κατά μάνα, κατά κύρη…κατά γιο και θυγατέραΔεν υπάρχει αμφιβολία τίνος είναι το παιδί..
.



Με τους παπαράτσι και τα φλας των φωτογράφων να ακολουθούν τους γονείς τους σε κάθε τους βήμα σε όλον τον κόσμο, τα παιδιά των διασήμων του Χόλιγουντ και όχι μόνο έχουν αποκτήσει μια οικειότητα με τις κάμερες και δε διστάζουν να… δείξουν από ποιον έχουν πάρει τα γονίδιά τους!











Η Katie Holmes με την κόρη της Suri Cruise







Η Geri Halliwell και η κόρη της Bluebell έχουν μέχρι και το ίδιο μανικιούρ







Ο Elton John με το γιο του Zachary







Η Victoria Beckham και η λίγων μηνών κόρη της, Harper, ξέρουν να ποζάρουν στο φακό







Η Reese Witherspoon και η κόρη της Ava







Η Myleene Klass με την κόρη της Ava







Ο David Beckham είναι ίδιος ο... γιος του Cruz!







Η κόρη του Brad Pitt, Shiloh, έχει πάρει κάτι από το μπαμπά της







Ο Peter Andre με το γιο του Junior







Ο άσσος της Αγγλίας Wayne Rooney με το γλυκύτατο γιο του Kai


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Χείλια για φίλημα

Posted: 11 Nov 2011 01:36 PM PST

Χείλια για φίλημαΤο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου είναι χωρίς καμία αμφιβολία
...

τα χείλια σου. Το ζητούμενο όμως όταν μιλάμε για χείλη είναι πάντα, τα σαρκώδη ζουμερά χείλια που θα συγκλονίσουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δώσεις έξτρα όγκο στα χείλια και σου και θα δείχνουν πιο σέξι από ποτέ με τη βοήθεια του λιπ-γκλος, του κραγιόν και του μολυβιού των χειλιών σου που τα έχεις ήδη στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου και δεν θα χρειαστεί να χαλάσεις ούτε ευρώ.

Τα βασικά: όπως χρησιμοποιείς το μέικ-απ σου για να κρύψεις τις ατέλειες, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα χείλη σου. Με τη βοήθεια του μεικ-απ σου «οριοθέτησε» τα χειλάκια σου έτσι ώστε το σχήμα τους να είναι ξεκάθαρο και έτοιμο να αναδειχθεί κατάλληλα! Στη συνέχεια άπλωσε στα χειλάκια σου λιπ-μπλαμ για να τα ενυδατώσεις και να τα περιποιηθείς έτσι ώστε να τους δώσεις τις τέλειες βάσεις για να δείξουν πολύ ζουμερά και σέξι!



Το σχήμα:
θέλεις σέξι ζουμερά χειλάκια αλλά όμως τα δικά σου την θέλουν την ενίσχυση τους για να δείχνουν έτσι; Τότε με όπλο σου το μολύβι των χειλιών σου, δώσε στα χείλη σου το κατάλληλο σχήμα και ζωγράφισε τα χειλάκια σου! Το μολύβι των χειλιών σου δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα από το λιπ-γκλος σου. Γενικά οι αποχρώσεις του σοκολατί και γενικά οι πιο καφετιές, γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών σε ανάλογη απόχρωση για να δώσεις στα χειλάκια σου τον έξτρα όγκο που θέλεις και όλοι να σε κοιτάζουν στα χείλη!



Το μολύβι των χειλιών σε σώζει ακόμη και στην πιο nude εκδοχή του που θέλεις να συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμο σχεδόν φυσικό λιπ-γκλος για natural λουκ. Ξεκίνησε να δίνεις σχήμα πρώτα από το άνω χείλος και μην προχωρήσεις στο εσωτερικό των χειλιών, απλά φρόντισε να ακολουθείς τη φυσική γραμμή των χειλιών σου δίνοντας λίγο προς τα έξω. Όσο για τις άκρες των χειλιών σου, καλά θα κάνεις να τις σχηματίσεις προς τα μέσα για να δώσεις έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου που είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο σέξι και από της Αντζελίνα Τζολί!




Η χαρά του λιπ-γκλος:
το λιπ-γκλος είναι ένα εργαλείο μακιγιάζ που όχι μόνο χαρίζει λάμψη στα χειλάκια σου αλλά τα κάνει να δείχνουν και πιο "γεμάτα" αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο αφού «γεμίζει» φυσικά το σχήμα των χειλιών σου κάνοντας ακόμη και τα πιο λεπτά χειλάκια να δείχνουν σαν να έχουν όγκο. Το λιπ-γκλος δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτη για να το απλώσεις, αφού απλά δίνει έμφαση στο φυσικό σχήμα τους όπου και αν βρίσκεσαι αφού σίγουρα μπορείς να το απλώσεις και στα τυφλά, ενώ χαρίζει στα χείλη σου σέξι λάμψη όλη την ημέρα και τα κάνει να δείχνουν πιο "γεμάτα"



Τα υγρά σου τα χειλάκια:
το λιπ-γκλος κάνει τα χειλάκια σου να δείχνουν πιο ζουμερά γιατί δείχνουν πιο υγρά. Αντίθετα με ένα απλό ματ χρώμα που δίνει απλά χρώμα στα χείλη σου, το λιπ-γκλος τα «γεμίζει» και τα μεταμορφώνει αφού εκτός από τη λάμψη που τους χαρίζει, τα κάνει να δείχνουν πιο υγρά και σέξι και έτοιμα για φίλημα.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Καθηγήτρια βίασε 11 μαθητές της!

Posted: 11 Nov 2011 01:28 PM PST


Καθηγήτρια βίασε 11 μαθητές της!Είναι η χειρότερη δασκάλα της Αμερικής; Αναρωτιούνται τα ξένα
ΜΜΕ και δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει αρνητικά. Μάλλον είναι…







Η 41χρονη Σίντι Κλίφτον, παιδαγωγός όπως καταλάβατε, φαίνεται να έχει βιάσει 11 μαθητές της, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, τους οποίους οδήγησε στο κρεβάτι, αφού τους μέθυσε!



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έπειθε την έφηβη κόρη της να κάνει πάρτι και εκεί με την βοήθεια άφθονου αλκοόλ και ίσως ουσιών τους αποπλανούσε.



Οι γονείς των παιδιών και η τοπική κοινωνία του Τέννεση είναι σοκαρισμένοι, ενώ η ίδια που ξέσπασε σε λυγμούς, κατόπιν εορτής βέβαια, βαρύνεται με 53 κατηγορίες και κινδυνεύει με 60 χρόνια φυλάκιση.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας

Posted: 11 Nov 2011 01:21 PM PST


Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (1)Οι περισσότερες διαθήκες, ρητές ή γραπτές, συντάσσονται







για να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες εκείνου που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον μάταιο τούτο κόσμο… Όχι όμως όλες: Κάποιοι απρόβλεπτοι –μέχρι την τελευταία τους ανάσα- άνθρωποι αποφάσισαν να πουν την τελευταία λέξη για να κάνουν πολιτικό σχόλιο, να αναιρέσουν τα κατορθώματα μιας ολόκληρης ζωής ή απλώς να αποδείξουν ότι ακόμη και λίγο πριν το «τούνελ», μπορούν να κάνουν πλάκα.



Βιργίλιος





Χρονολογία θανάτου: 10π.Χ.

Τελευταία επιθυμία: « Κάψτε την Αινειάδα!»

Ο φημισμένος ποιητής της Ρωμαϊκής εποχής έγινε γνωστός κυρίως χάρη στην Αινειάδα του, το ρωμαϊκό έπος που υπήρξε για την Ρώμη ό,τι τα ομηρικά έπη για την Ελλάδα. Το έργο του Ομήρου χωρίστηκε σε 24 ραψωδίες. Ο Βιργίλιος, λοιπόν, δεν θα καταδεχόταν τίποτα λιγότερο από το ίδιο μέγεθος έργου. Επομένως, όταν κατάλαβε ότι ο θάνατος έρχεται, αλλά εκείνος είχε ολοκληρώσει μόλις τα 12 μέρη της Αινειάδας, άφησε εντολές να κάψουν το έργο του. Όταν το πληροφορήθηκαν οι φίλοι του, έβαλαν τα δυνατά τους για να αποτρέψουν την «τραγωδία» και ευτυχώς για την ρωμαϊκή και την παγκόσμια συγγραφική παράδοση, τα κατάφεραν.



Ουίλιαμ Σαίξπηρ





Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (2)





Χρονολογία θανάτου: 1616

Τελευταία επιθυμία: Να δοθεί στην σύζυγό του το «δεύτερο καλύτερό του κρεβάτι»

Αυτή η τελευταία εντολή του μεγάλου δραματουργού έχει προκαλέσει πολλές υποψίες για την σχέση του με την σύζυγό του Anne Hathaway. Κι αυτό γιατί όχι μόνο ήταν μία ασυνήθιστη επιθυμία, αλλά γιατί αποτέλεσε ολοφάνερη προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην διαθήκη του. Βέβαια, για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν παράξενο να ασχολείται κάποιος με την κληροδότηση ενός κρεβατιού (τα καλά κρεβάτια ήταν πολύτιμα αντικείμενα), αλλά η εντολή του αποδείχθηκε και μεταφορική, καθώς όταν πέθανε η σύζυγός του, δεν επιτράπηκε το σώμα της να ταφεί στο ίδιο σημείο με τον Σαίξπηρ.



Τσαρλς Ντίκενς





Χρονολογία θανάτου: 1870

Τελευταία επιθυμία: Όσοι θρηνήσουν στην κηδεία του «να μην φορούν φουλάρι, μανδύα, μαύρο παπιγιόν, πλατύγυρο καπέλο ή άλλη παρόμοια αποκρουστική ανοησία».

Μάλλον ο Ντίκενς είχε σκηνοθετήσει πολύ προσεκτικά την κηδεία του, καθώς εκτός από τα παραπάνω, ζήτησε η τελετή να μην είναι δημόσια και το μέρος και η ώρα να μείνουν κρυφά. Ζήτησε επίσης να είναι μια φθηνή και λιτή κηδεία, αλλά καλώς ή κακώς, οι επιθυμίες του αγνοήθηκαν παντελώς: Η τελετή ήταν «κολοσσιαία», με μία τεράστια πομπή που πήρε εθνικές διαστάσεις. Ο νεκρός (δεν) δεδικαίωται.



George Bernard Shaw





Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (3)





Χρονολογία θανάτου: 1950

Τελευταία επιθυμία: Η ταφόπλακά του «να μην έχει την μορφή σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου βασανιστηρίων ή συμβόλου αιματοχυσίας».

Ο Shaw είχε μια παράξενη σχέση με την θρησκεία, γι' αυτό και η διαθήκη του περιείχε την δήλωση υποστήριξης των θεωριών του Δαρβίνου έναντι της βιβλικής δημιουργίας. Επίσης, στο ίδιο έγγραφο, ο Shaw προσπάθησε να προωθήσει το φωνητικό αλφάβητο 40 γραμμάτων, με το οποίο σκόπευε να αναμορφώσει ριζικά την αγγλική γραφή. Το βρετανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της διαθήκης για την γλωσσική αναμόρφωση ως αδύνατο και τα χρήματα που είχε αφήσει ο Shaw γι' αυτό το σκοπό μοιράστηκαν σε τρία ιδρύματα: το Βρετανικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας και την Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης.



Βενιαμίν Φραγκλίνος





Χρονολογία θανάτου: 1790

Τελευταία επιθυμία: Σε μία δημοκρατία, η κόρη του να μην επιδοθεί στην «ακριβή, μάταιη και άχρηστη ενασχόληση με τα κοσμήματα».

Ένας πρέσβης του Φραγκλίνου στην Γαλλία επέστρεψε κάποτε στις ΗΠΑ φέρνοντας μαζί του ένα πορτρέτο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣτ', στο οποίο ο «επιδειξίας» μονάρχης χώρεσε 408 διαμάντια. Ο Φραγκλίνος άφησε αυτό το κάδρο στην κόρη του Sarah με την παραπάνω παραίνεση για να την εμποδίσει στο μέλλον να αφαιρέσει από αυτό τα διαμάντια και να φτιάξει κοσμήματα.



John R Kelly

Χρονολογία θανάτου: 1960

Τελευταία επιθυμία: Τα ρούχα της κόρης του να μην προκαλέσουν την χρεοκοπία του Μονακό.

Αν σας θυμίζει κάτι το επώνυμο του συγκεκριμένου άνδρα, δεν πέφτετε έξω:



Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (4)



Πρόκειται για τον πατέρα της Grace Kelly, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Μονακό και έγινε η «προστατευόμενη πριγκίπισσα» του μικρού κρατιδίου. Η τελευταία του επιθυμία ήταν και το τελευταίο του «αστειάκι» προς την οικογένειά του αλλά και προς τον γαμπρό του, τον Πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος ήταν αναγκασμένος να πληρώνει τα ακριβά ενδυματολογικά γούστα της κομψής ντίβας.



Harry Houdini





Χρονολογία θανάτου: 1926

Τελευταία επιθυμία: Η γυναίκα του να πραγματοποιεί μία ετήσια σεάνς ώστε εκείνος να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της

Στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο μεγάλος μάγος ασχολήθηκε έντονα με τα πνεύματα και τις σεάνς, εξαιτίας της απώλειας της μητέρας του, με το πνεύμα της οποίας ήθελε να επικοινωνεί. Προσπάθησε επί σειρά ετών να την «ξαναβρεί» μέσα από τις τελετές του, αλλά δεν τα κατάφερε. Για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, πριν τον θάνατό του ο Χουντίνι άφησε στην γυναίκα του 10 τυχαίες λέξεις τις οποίες υποστήριξε πως θα της λέει ως πνεύμα στις ετήσιες σεάνς. Κάθε χρόνο, την ημέρα του Halloween, η σύζυγός του ακολουθούσε τις εντολές του, αλλά το πνεύμα του Χουντίνι δεν εμφανίστηκε ποτέ.



Ναπολέων Βοναπάρτης





Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (5)





Χρονολογία θανάτου: 1821

Τελευταία επιθυμία: Να ξυρίσουν το κεφάλι του, και τα μαλλιά του να μοιραστούν μεταξύ των φίλων του

Η συγκεκριμένη τρελή τελευταία εντολή του «κοντού» Γάλλου στρατηγού, εκτός της απόδειξης της παράνοιάς του, πολλές δεκαετίες μετά τον θάνατό του απέδειξε και κάτι ακόμα: Ότι ο θάνατός του πιθανότατα οφειλόταν σε δηλητηρίαση. Στις τρίχες που κράτησαν οι φίλοι του Ναπολέοντα βρέθηκε αρσενικό, και οι εικασίες των ειδικών έκαναν λόγο για συστηματική δηλητηρίασή του από τους Άγγλους, καθώς και από τον γιατρό του, ο οποίος τον «θεράπευε» για καρκίνο στομάχου, επιδεινώνοντας την κατάστασή του.



William Hearst





Χρονολογία θανάτου: 1951

Τελευταία επιθυμία: «Όποιος μπορέσει να αποδείξει ότι είναι παιδί μου, να λάβει το ποσό του ενός δολαρίου»

Ο Hearst ήταν ένας Αμερικανός επιχειρηματίας στον τομέα των εκδόσεων, γιος του George Hearst, ο οποίος του κληροδότησε την San Francisco Examiner, που απέκτησε χάρη σε ένα στοίχημα χαρτοπαιξίας. Ο κροίσος άφησε την παραπάνω εντολή για τα υποψήφια τέκνα του, συμπληρώνοντας δηκτικά πως «κάθε τέτοιος ισχυρισμός θα είναι ψευδής».



John Bowman

Χρονολογία θανάτου: 1891

Τελευταία επιθυμία: Κάθε βράδυ μετά τον θάνατό του να ετοιμάζεται δείπνο στο σπίτι του σε περίπτωση που… ξαναζωντανέψει.

Η γυναίκα του και οι δύο κόρες του είχαν ήδη πεθάνει πριν από τον ίδιο, και ο Bowman, δικηγόρος και ιδρυτής του Πανεπιστημίου του Kentucky, είχε πεισθεί πως αφού πεθάνει και ο ίδιος, σύσσωμη η οικογένεια θα επέστρεφε μετενσαρκωμένη. Έτσι, άφησε ένα ποσό της τάξης των 50.000 δολαρίων, ώστε να απασχολείται υπηρετικό προσωπικό, το οποίο θα περιποιούταν την 21 δωματίων έπαυλή του. Το καθημερινό δείπνο και ο καθαρισμός του σπιτιού ακολουθήθηκαν πιστά μέχρι και το 1950, οπότε εξαντλήθηκε το πόσο της «τρελής» διαθήκης. Περιττό να πούμε ότι η «πεινασμένη» οικογένεια δεν φάνηκε ποτέ.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα 7… ΜΗ μετά το φαγητό

Posted: 11 Nov 2011 01:14 PM PST

- Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει
ότι το ένα τσιγάρο...







μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!!



Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου...



- Μην φάτε αμέσως φρούτα: Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό.

- Μην πιείτε τσάι: Διότι τα…. φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα οξέως. Η ουσία αυτή θα κάνει τις πρωτεΐνες του φαγητού μας πιο σκληρές, και θα γίνουν πιο δύσπεπτες.

- Μην χαλαρώσετε τη ζώνη/Μην ξεκουμπώσετε ρούχα: Θα στρίψει και θα μπλοκάρει το έντερο.

- Μην κάνετε μπάνιο: Θα αυξήσει τη κυκλοφορία του αίματος στα χέρια, τα πόδια και στο σώμα, οπότε θα μειωθεί η ποσότητα του αίματος που βρίσκεται στο στομάχι. Με αυτό το τρόπο η πέψη εξασθενεί.

- Μην περπατήσετε/Μην περιφέρεστε: Πάντα ακούγαμε πως μετά από ένα γεύμα αν κάνουμε 100 βήματα θα ζήσουμε ως τα 99. Αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει. Το περπάτημα θα αποτρέψει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του φαγητού μας.

- Μην κοιμηθείτε αμέσως: Δε θα γίνει σωστή πέψη, οπότε θα έχουμε γαστρεντερολογικές λοιμώξεις.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοιμήθηκε στρέϊτ και ξύπνησε …ομοφυλόφιλος!

Posted: 11 Nov 2011 01:08 PM PST

Κοιμήθηκε στρέϊτ και ξύπνησε …ομοφυλόφιλος!Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Βρετανός Κρις Μπερτς, παίκτης
του ράγκμπι, ύστερα από...







εγκεφαλικό επεισόδιο έγινε …ομοφυλόφιλος!



Ο Κρις Μπερτς εργάζονταν σε τράπεζα ενώ ήταν σύντομα να παντρευτεί! Ένα ατύχημα όμως του άλλαξε τα σχέδια.



Ο άτυχος νεαρός έσπασε τον λαιμό του στο γυμναστήριο, έπαθε εγκεφαλικό και όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι πλέον δεν του άρεσαν οι γυναίκες!



Και επειδή η ζωή συνεχίζεται ο 26χρονος δεν τα έβαψε μαύρα, έγινε κομμωτής και δημιούργησε μια νέα σχέση με αγόρι!







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Στο χείλος του εμφυλίου η Συρία

Posted: 11 Nov 2011 01:02 PM PST

Στο χείλος του εμφυλίου η Συρία
Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν σήμερα στη Χομς και τη Χάμα τουλάχιστον 25...

ανθρώπους, ανάμεσά τους και έξι παιδιά, καθώς συνεχίζεται η αιματηρή καταστολή του κινήματος αμφισβήτησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με έναν ακτιβιστή.



«Είκοσι τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, σκοτώθηκαν στη Χομς και ακόμη ένας στη Χάμα», δήλωσε ο Όμαρ Ιντλίμπι, ένας ακτιβιστής που ζει στον Λίβανο.



«Κάποιοι από τους τραυματίες φοβούνται να πάνε στα κυβερνητικά νοσοκομεία καθώς υπάρχει κίνδυνος να συλληφθούν, οπότε νοσηλεύονται σε αυτοσχέδιες κλινικές», πρόσθεσε.



Σύμφωνα με τον Ιντλίμπι περισσότεροι από 50 άνθρωποι συνελήφθησαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν στις συνοικίες Ντούμα και Σάμπκα της Δαμασκού.



Στο μεταξύ η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε σήμερα τον Αραβικό Σύνδεσμο να πιέσει τη Συρία να επιτρέψει την είσοδο ανεξάρτητων παρατηρητών στη χώρα.



«Συνεχίζουν να αναφέρονται σε καθημερινή βάση δολοφονίες και συλλήψεις άμαχων διαδηλωτών, γελοιοποιώντας τις δεσμεύσεις της Συρίας προς τον Αραβικό Σύνδεσμο», δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.



Ένας άραβας διπλωμάτης δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι υπάρχουν βαθιές διαφωνίες μεταξύ των μελών του Αραβικού Συνδέσμου σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν την κρίση στη Συρία, ενόψει μία έκτακτης συνόδου του Συνδέσμου το Σάββατο.



«Οι χώρες του Αραβικού Κόλπου επιθυμούν ο Αραβικός Σύνδεσμος να είναι ξεκάθαρος το Σάββατο, να σταματήσει την αιματοχυσία στην χώρα», δήλωσε ο διπλωμάτης, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Καπνίζουν και πίνουν από το δημοτικό

Posted: 11 Nov 2011 12:54 PM PST

Καπνός, αλκοόλ, κάνναβη βρίσκονται στην καθημερινότητα των ελληνόπουλων ακόμη...

και από την τελευταία τάξη του Δημοτικού!



Οι απαγορευμένες αυτές ουσίες μπαίνουν στη ζωή τους όλο και πιο συχνά κατά τη φοίτηση στο Γυμνάσιο. Πριν καλά καλά συμπληρώσουν τα 13 χρόνια τους τα ελληνόπουλα έχουν δοκιμάσει αλκοόλ, ενώ μέσα στον επόμενο χρόνο της ζωής τους ανάβουν και… τσιγάρο.



Στην ηλικία των 14,4 ετών έχουν το πρώτο περιστατικό μέθης και λίγους μήνες αργότερα γνωρίζουν και το χασίς. Tη στενή όπως αποδεικνύεται σχέση των Ελλήνων εφήβων με τις εξαρτησιογόνες ουσίες παρουσιάζει πανελλήνια μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Στεφανή.



Καπνιστές από… σπίτι



Ειδικότερα, και όπως προκύπτει από την έρευνα, ένας στους 5 μαθητές ηλικίας 12 έως 15 χρόνων έχει καπνίσει τσιγάρο τουλάχιστον μία φορά κυρίως στη σχολική ζωή τους. Σημαντικό ποσοστό (10,2%) όμως έχει εθιστεί καθώς καπνίζει συστηματικά τουλάχιστον 6 τσιγάρα την ημέρα.



Με την ηλικία αυξάνεται σημαντικά και το ποσοστό των εφήβων που αναφέρουν ότι έχουν καπνίσει: στην ηλικία των 15 χρόνων αναφέρει ότι έχει καπνίσει το 42,1% των μαθητών, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους 13χρονους είναι υποδιπλάσιο (17,3%) και στους 11χρονους συρρικνώνεται (3,3%), χωρίς όμως να γίνεται αμελητέο.



Σύμφωνα με τους ερευνητές, το συχνό κάπνισμα στους εφήβους σχετίζεται άμεσα με το κάπνισμα μέσα στην οικογένεια. Οι έφηβοι, όμως, που καπνίζουν συστηματικά έχουν σε διπλάσιο ποσοστό και τους δύο γονείς τους συστηματικούς καπνιστές σε σύγκριση με τους υπόλοιπους εφήβους.



Σε ό,τι αφορά τα οινοπνευματώδη, ένας στους τρεις 15χρονους αναφέρει ότι καταναλώνει κάποιο ποτό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Σε αντίθεση με το κάπνισμα όπου δεν καταγράφεται διαφοροποίηση στους νεαρούς καπνιστές με βάση το φύλο, στο αλκοόλ έχουν μεγαλύτερη προτίμηση τα αγόρια.



Ένα στα 4 αγόρια και ένα στα 5 κορίτσια ηλικίας 15 ετών δηλώνουν ότι πίνουν σε κάθε συνηθισμένη τους έξοδο τουλάχιστον 3 ποτά στη σειρά! Τούτου δοθέντος, η μέθη έρχεται ως φυσιολογική συνέπεια της εφηβικής εξόδου: δύο στους 5 εφήβους ηλικίας 15 ετών έχουν μεθύσει τουλάχιστον μία φορά.



Τι πίνουν οι έφηβοι



Οι μαθητές ρωτήθηκαν για την κατανάλωση μπίρας, κρασιού, οινοπνευματωδών με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ (π.χ. ουίσκι, βότκα), συσκευασμένων αλκοολούχων αναψυκτικών, ούζου ή ρακής και, τέλος, κάποιου άλλου οινοπνευματώδους ποτού που πιθανά κατανάλωσαν.



Δύο στους 5 εφήβους (39,6%) απάντησαν ότι δεν πίνουν καθόλου οινοπνευματώδη ποτά, κυρίως κορίτσια (45,2% έναντι 33,6% των αγοριών) και οι 11χρονοι (66%έναντι 36,5% των 13χρονων και 13,5% των 15χρονων).



Τα… γερά ποτήρια του εφηβικού πληθυσμού καταναλώνουν κυρίως μπίρα, συσκευασμένα αλκοολούχα αναψυκτικά και ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Το χαμηλότερο ποσοστό προτίμησης έχει το κρασί.



Αυξάνονται οι χρήστες χασίς

Χρήση κάνναβης έχουν κάνει το 7,2% των 15χρονων μαθητών (10,6% των αγοριών και 3,7% των κοριτσιών), ενώ τα 2/3 αυτών δηλώνουν ότι έχουν επαναλάβει τη χρήση 3 ή και περισσότερες φορές. Το πλέον ανησυχητικό όμως σε ό,τι αφορά τη χρήση χασίς είναι ότι καταγράφεται σημαντική αύξηση στους 15χρονους: το ποσοστό των μαθητών που καπνίζουν χασίς έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια, από 3,7% το 2006 στο 7,2% το 2010!



«Ζήτηση» γνωρίζουν όμως και άλλες εξαρτησιογόνες ουσίες στον μαθητικό πληθυσμό. Έτσι, χρήση εισπνεόμενων ουσιών όπως πχ κόλλα, βενζίνη, έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά το 8% των 15χρονων εφήβων. Χρήση ηρεμιστικών/υπνωτικών φαρμάκων (χωρίς τη σύσταση γιατρού) έχει κάνει το 3% των 15χρονωνμαθητών.



Η μελέτη εντάσσεται στο ευρύτερο Διεθνές Πρόγραμμα Health Behaviour in School-Aged Children (HBSC) στο οποίο συμμετέχουν κάθε τέσσερα χρόνια πάνω από 40 χώρες, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Τα αποτελέσματα είναι προσβάσιμα στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΨΥ http://www.epipsi.gr/Tekmiriosi/epid/Epidimiologikes_erevnes/hbscgr.php



Ένας στους δέκα εφήβους ζει σε μονογονεϊκή οικογένεια



Ενδιαφέροντα ευρήματα ανέδειξε η έρευνα σε ό,τι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον από το οποίο προέρχονται οι έφηβοι. Η μεγάλη πλειονότητα των εφήβων (92,5%) έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν και τους δύο γονείς Έλληνες (85,3%). Ένας στους 6 εφήβους έχει τουλάχιστον ένα γονιό αλλοδαπής εθνικότητας.



Το 85,3% των εφήβων ζουν και με τους δύο βιολογικούς γονείς τους, και ένας στους 10 ζει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Ωστόσο, διαχρονικά από το 2002 έως το 2010 έχουν αυξηθεί οι έφηβοι που δεν ζουν και με τους δύο γονείς τους στο σπίτι.



Δύο στους 3 εφήβους αναφέρουν ότι εργάζονται και οι δύο γονείς τους. Διαχρονικά, έχουν διπλασιαστεί όμως εκείνοι που έχουν έναν τουλάχιστον γονιό άνεργο.



Σχέσεις στην οικογένεια



Η πλειονότητα των εφήβων δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από τις σχέσεις στην οικογένειά τους, σε υψηλότερο ποσοστό τα αγόρια και οι 11χρονοι μαθητές.



Τέσσερις στους 5 εφήβους θεωρούν εύκολη την επικοινωνία με τη μητέρα τους, 2 στους 3 με τον πατέρα τους και 7 στους 10 εφήβους με τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Οι κοινές δραστηριότητες με την οικογένεια είναι για τους περισσότερους έφηβους τα κοινά γεύματα, οι συζητήσεις και η παρακολούθηση τηλεόρασης.



Δύο στους 3 εφήβους αναφέρουν ότι έχουν συναισθηματική στήριξη από τους γονείς τους, με το αντίστοιχο ποσοστό να μειώνεται όμως καθώς οι έφηβοι μεγαλώνουν.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είχε κρύψει τα κλεμμένα στις πάνες του μωρού!

Posted: 11 Nov 2011 12:51 PM PST

Είχε κρύψει τα κλεμμένα στις πάνες του μωρού!
Νεαρή Ρομά άρπαξε 750 ευρώ απο έναν ηλικιωμένο άνδρα στο
κέντρο του Αιγίου, μαζί με μια άλλη...

γυναίκα συνεργό της. Το θύμα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τις δύο γυναίκες.



Στη συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος για να διαπιστωθεί αν όντως οι δύο γυναίκες είχαν κλέψει το χρηματικό ποσό από τον ηλικιωμένο. Τότε οι αστυνομικοί αντικρυσαν ένα ασυνήθιστο θέαμα, με τα 750 ευρώ να βρίσκονται τοποθετημένα στην πάνα του μωρού!



Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ Αιγίου.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Posted: 11 Nov 2011 12:46 PM PST

Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
Σκεφτόμενος και συζητώντας περί γάμου δεν κατάφερα να βγάλω κανένα ουσιαστικό
συμπέρασμα...



Σκεφτόμουν το γάμο της Kim Kardhasian με τον Kris Humphries, που κράτησε μόλις 72 ημέρες και μεταξύ μας ήταν μάλλον μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση και με έπιασε πάλι το άγχος του γάμου.



Για αυτό συζήτησα με δυο φίλες μου που έχουν βιώσει τη γαμήλια εμπειρία. Η μια χωρισμένη με παιδιά και η άλλη νιόφερτη στο club των παντρεμένων. Και οι δύο μου απάντησαν το ίδιο «αν με ρωτούσες τώρα δεν θα παντρευόμουν». Γιατί, όμως, ο γάμος είναι μια τέτοια αλλαγή, εάν αγαπάς κάποιον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;



Μάλλον γιατί όλοι πριν παντρευτούν νιώθουν πιο ελεύθεροι καθώς αισθάνονται ότι μπορούν να φύγουν ανά πάσα στιγμή, να εξαπατήσουν, να μεταβούν σε άλλη χώρα για να κυνηγήσουν μια καριέρα. Και όλα αυτά και ακόμη περισσότερα νιώθουν πως μπορούν πιο εύκολα να τα κάνουν μέχρι να παντρευτούν. Ποια είναι όμως η λύση;



Κατέληξα πως η καλύτερη λύση για να είναι βιώσιμος ένας γάμος είναι να υπάρξει μια περίοδος πριν από αυτόν προσαρμογής, όπου όλα θα λειτουργούν σαν το ζευγάρι να είναι παντρεμένο. Να ζήσει το ζευγάρι μαζί, να εκπαιδευτεί να μην λαμβάνει ο ένας τον άλλον ως δεδομένο, να μάθει να επιλύει τα προβλήματα, να εργάζονται τα δύο μέλη του μαζί σαν ομάδα, να μιμηθούν δηλαδή το γάμο όσο το δυνατόν περισσότερο σταδιακά έτσι ώστε να περιοριστεί το «σοκ» μετά από την μεγάλη ημέρα του γάμου. Εσείς τι προτείνετε;



Queen.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Tα κουτσομπολιά της εβδομάδας...

Posted: 11 Nov 2011 12:39 PM PST


Η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και σήμερα είπαμε να κάνουμε
μια περίληψη όλων αυτών...

που διαβάζουμε στα κουτσομπολίστικα περιοδικά, αλλά δεν κάναμε τον κόπο να γράψουμε. Με λίγα λόγια, αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι:



  • H Kate Middleton άρχισε να καταλαβαίνει τι σημαίνει να είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα William. Δήλωσε ότι της έχουν λείψει τα πάρτι, τα σφηνάκια και ο χορός, και ότι τώρα κάνει παρέα μόνο με γέρους. Τι περίμενες, ακριβώς;
  • Η Selena Gomez έμαθε για το παιδί του Justin Bieber από το Twitter. Θα σου το έλεγε, αλλά έφτιαχνε τα μαλλιά του εκείνη την ώρα.
  • Η Kim Kardashian έχει κατάθλιψη και δεν τρώει τίποτα. Και εγώ έχω το σώμα της Naomi Campbell, αλλά δεν το κάνω θέμα…
  • Στο σπίτι της Angelina Jolie και του Brad Pitt επικρατεί το χάος. Τα παιδιά τρώνε cupcakes για πρωινό, ουρλιάζουν στις νταντάδες τους στα γαλλικά και ο Pax προσπάθησε να βάλει το κεφάλι της Zahara στην τουαλέττα. Βγάλε τα cupcakes και τις νταντάδες και θα έχεις το Γίνε Ελληνική Οικογένεια για μια Εβδομάδα.
  • Στο σπίτι της Angelina Jolie και του Brad Pitt πέφτουν και χαστούκια! Η Angelina έπιασε τον Brad να κοιτάζει μια φωτογραφία της συμπρωταγωνίστριάς στο World War Z, Katia Bokor, στην οποία η Bokor φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Τί να κάνει και η Angelina; Του την άστραψε.
  • Ο Johnny Depp φλερτάρει με τη συμπρωταγωνίστριά του Amber Heard και υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσά τους, αλλά ξύλο σπίτι του δεν έχει πέσει ακόμη.
  • Η Κate Moss έχει φοβερές διατροφικές συνήθειες. Την είδαν στη Τζαμάικα να παραγγέλνει το πρωινό της, το οποίο ήταν τσιγάρα Marlboro και μπύρα. Μετά την πήρε ο ύπνος στη πισίνα, ενώ η κόρη της τής έδινε χτυπηματάκια στο κεφάλι για να ξυπνήσει.
Η τελευταία φορά που ζυγίστηκε η Mariah Carey ήταν το 1998. Το πιστεύουμε εκατό τοις εκατό.





Fashionlove.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η Φλόγα τρέχει στον 29ο Μαραθώνιο

Posted: 11 Nov 2011 12:34 PM PST


Περισσότεροι από 80 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι δρομείς, φίλοι του Συλλόγου
Γονιών Παιδιών...

με Νεοπλασματική Ασθένεια »ΦΛΟΓΑ», συμμετέχουν στον 29ο Μαραθώνιο Κλασσικής Διαδρομής την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Τρέχουν για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, με το σήμα της ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ και αξίζουν το χειροκρότημα μας!



Τρέχουν αυτοί για όλους μας, για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, τον χτύπο της καρδιάς δεκάδων χιλιάδων παιδιών με διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την υγεία τους σε όλο τον κόσμο.



Η ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος που απο το 1982 ίδρυσαν και στηρίζουν οι γονείς των παιδιών αυτών με την συμπαράσταση μικρών και μεγάλων, επωνύμων ή μη ιδιωτών και φορέων, έχει αναπτύξει ένα πλήθος δράσεων σε συνεργασία με τα ογκολογικά τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, που στόχο έχουν την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.



Οταν οι δρομείς επισκέφθηκαν το «Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας» και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το έργο μας, αποφάσισαν να φορέσουν στη φανέλα τους τη ΦΛΟΓΑ, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να κάνουν με το δικό τους τρόπο και από το δικό τους μετερίζι τη ΦΛΟΓΑ και το έργο της γνωστή στο ευρύτερο κοινό.



Από τη στιγμή αυτή η ομάδα των δρομέων απέκτησε κίνητρο και έθεσε στόχους και έμπνευση στους δρόμους της που έδωσαν φτερά στα πόδια τους. Η προσφορά τους στη Φλόγα δεν μένει μόνο στον συμβολισμό. Βρίσκονται δίπλα στη Φλόγα και στηρίζουν το έργο μας υλικά και ηθικά.



Η ομάδα έτρεξε για πρώτη φορά με την φανέλα της Φλόγας στον 28ο Μαραθώνιο της Αθήνας το 2010. Ακολούθησε πλήθος συμμετοχών σε μεγάλες διοργανώσεις μακρινών αποστάσεων όπως, στο Αμστερνταμ, στη Κωνσταντινούπολη, Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Αλεξάνδρειο Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, στο Παρανέστι στη Δράμα, στη Κύπρο, στον Ολυμπο, στα Ζαγοροχώρια, στο Σπάρταθλο Αθήνα Σπάρτη, στο τρίαθλο στο Roth Γερμανίας, ενώ μαζική συμμετοχή θα έχουν στον 29ο Μαραθώνιο της 13 Νοεμβρίου 2011.



Το ΔΣ της «Φλόγας» ευχαριστεί τους χορηγούς της Ομάδας Δρομέων της Φλόγας στον 29ο Μαραθώνιο της Αθήνας, που είναι η Millenium Bank και η Unilever .



prionokordela.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ισόβια στον αμερικανό λοχία που σκότωνε Αφγανούς για πλάκα

Posted: 11 Nov 2011 12:27 PM PST

Ισόβια στον αμερικανό λοχία που σκότωνε Αφγανούς «για πλάκα»Ο επικεφαλής μιας ομάδας Αμερικανών στρατιωτών που κατηγορούνται
ότι εκτέλεσαν...

το 2010 τρεις Αφγανούς αμάχους καταδικάσθηκε την Πέμπτη σε ισόβια κάθειρξη από στρατοδικείο της Πολιτείας της Ουάσινγκτον.



Ο λοχίας Κάλβιν Γκιμπς, 26 ετών παραδέχθηκε ότι έκοβε τα δάχτυλα των θυμάτων του και τα κρατούσε ως πολεμικά τρόπαια.



Ο 26χρονος λοχίας κρίθηκε ένοχος 15 κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες κατηγορίες για τρεις φόνους εκ προμελέτης. Το πενταμελές στρατοδικείο είχε διαβουλεύσεις επί πέντε ώρες πριν τον κρίνει ένοχο και ανακοινώσει την ποινή.



Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Γκιμπς ήταν επικεφαλής μιας ομάδας πέντε στρατιωτών που, για να διασκεδάσουν, εκτέλεσαν Αφγανούς αμάχους στις αρχές του 2010 στην επαρχία Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν, φροντίζοντας να τοποθετήσουν όπλα στα πτώματα ώστε να εμφανίσουν τους φόνους ως νόμιμη άμυνα.



Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι η ομάδα στρατιωτών βρισκόταν «εκτός ελέγχου», κάπνιζαν χασίς, ενώ έδειραν στρατιώτη που τους κατήγγειλε για χρήση ναρκωτικών.



Σύμφωνα με στρατιώτες που κατέθεσαν, ο Κ. Γκιμπς είχε ξεκινήσει να μιλάει για σενάρια δολοφονίας αμάχων μόλις πήγε στη διμοιρία, λέγοντας ότι θα ήταν εύκολο «να ξεφύγει».



Ο Κ.Γκιμπς θα έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για να αποφυλακιστεί υπό όρους αφού εκτίσει 10 χρόνια από την ποινή του, αποφάσισε το δικαστήριο.



Η δίκη του λοχία Γκιμπς είχε αρχίσει στις 28 Οκτωβρίου στη στρατιωτική βάση Λιούις Μακόρντ, στο νότιο Σηάτλ.



Από τους πέντε στρατιώτες που ενέχονται στην υπόθεση, τρεις έχουν ήδη δηλώσει ένοχοι και καταδικαστεί σε ποινές από φυλάκιση 3 ετών ως κάθειρξη 24 ετών. Η δίκη του πέμπτου, του Μάικλ Ουάγκνον, δεν έχει γίνει ακόμη.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές