Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Σοκ: είναι μόλις 6 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά (pics)

Posted: 11 Nov 2011 07:30 PM PST

Είναι από το Ιράν, και στην τρυφερή ηλικία των έξι μηνών, ζυγίζει ήδη πάνω από 20 κιλά. Όταν γεννήθηκε ζύγιζε 3 κιλά, ένα βάρος σχετικά φυσιολογικό για ένα νεογέννητο.


Η μητέρα του λέει πως από τότε άρχισε να παίρνει βάρος απότομα, γιατί ο ίδιος ζητούσε να φάει συνεχώς. Μπορεί στις φωτογραφίες οικογένεια να φαίνεται ευτυχισμένη, άλλα πρέπει να κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του παιδιού τους, πριν να είναι αργά...
















Sexy νοικοκυρές σε απόγνωση (pics)

Posted: 11 Nov 2011 07:00 PM PST

Κορίτσια έτοιμα... για σπίτι..
















Πατέρας και νύφη κλέβουν τις εντυπώσεις

Posted: 11 Nov 2011 06:30 PM PST

Εντυπωσιακές ικανότητες στο χορό..









Sexy εσώρουχα που διώχνουν το κρύο (pics)

Posted: 11 Nov 2011 06:00 PM PST





2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

Το κορίτσι του Φορλάν είναι σκέτη τρέλα (pics)

Posted: 11 Nov 2011 05:30 PM PST

Ο επιθετικός της Ίντερ έχει πολύ καλή σχέση με την μπάλα, όσο έχει με τις... γυναίκες. Μπορεί πρόσφατα βέβαια να χώρισε από τον γάμο με την Νάρα, αλλά πολύ γρήγορα βρήκε αντικατάστρια και αυτή ακόμα πιο... «καυτή» από την προηγούμενη.




Εικόνες από τη φύση με "κρυφό" νόημα

Posted: 11 Nov 2011 05:00 PM PST

Για πονηρά μυαλά...














H Denise Milani μας μαθαίνει να... ψαρεύουμε (pics)

Posted: 11 Nov 2011 04:40 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..





Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω όσα έχετε πει για τις ξανθιές; (pics)

Posted: 11 Nov 2011 04:20 PM PST





























































Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια κυκλοφορεί με αυτό το θανατηφόρο σκίσιμο; (pics)

Posted: 11 Nov 2011 04:00 PM PST

H εμφάνιση της hot Λατίνας..
Jennifer Lopez, στην εκδήλωση "Woman of the year", θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.! Η γνωστή τραγουδίστρια, επέλεξε να φορέσει ένα άκρωςε εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό μακρύ φόρεμα με ένα τεράστιο, και θανατηφόρο σκίσιμο στο πλαί, που έφτανε μέχρι αρκετά ψηλά, με αποτέλεσμα να αφήνει ακάλυπτο το πόδι της, και τους φωτογράφους να "σκοτώνονται" για μία αποκαλυπτική λήψη..!


Περίεργα hairstyles που μάλλον δεν έχετε ξαναδεί(pics)

Posted: 11 Nov 2011 03:40 PM PST















































































Μοντέλο δείχνει τα προσόντα της στους φωτογράφους (pics)

Posted: 11 Nov 2011 03:20 PM PST

Η Elisabetta Canalis συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της, κι εμείς συνεχίζουμε να απολαμβάνουμ εκείνη και κυρίως τα οπίσθια προσόντα της, που είναι πραγματικά αυτό που λέμε μπουκιά και συγχώριο.!
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Elisabetta επάνω σε ένα φουσκωτό μαζί με τις φίλες της, να φοράει ένα αποκαλυπτικό αμγιό που μας επέτρεπε να δούμε τα ζουμερά καλοσχηματισμένα της οπίσθια...










ΣΟΚ: Tην μαχαίρωσαν 300 φορές σε σατανιστική τελετή!

Posted: 11 Nov 2011 03:09 PM PST

Φρίκη προκάλεσε το άκουσμα της είδησης στις Η.Π.Α... με δύο νεαρές κοπέλες που έκαναν ερωτική – σατανιστική τελετή με θύμα έναν 18χρονο, που κατάφερε στο τέλος να τους ξεφύγει, παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του! Το θύμα γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με την 22χρονη Ρεμπέκα Τσάντλερ και την 20χρονη συγκάτοικό της, Ρέιβεν Λάραμπι.
Και αποφάσισαν να συναντηθούν. Πήρε λοιπόν το λεωφορείο από το Φοίνιξ όπου έμενε και ταξίδεψε ως το Μιλγουόκι. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, όταν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα των δυο γυναικών, μετά από δυο μέρες μαρτυρίου, Τσάντλερ και Λάραμπι, τον έδεσαν σε μια καρέκλα με μονωτική ταινία και σχοινί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το διαμέρισμα όπου κρατήθηκε ο 18χρονος μόνο και μόνο ακολουθώντας το μονοπάτι από τις κηλίδες του αίματός του, γράφει η Daily Mail.
Είχε μαχαιρωθεί 300 φορές στον λαιμό, στην πλάτη, στα χέρια, στα πόδια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Smoking Gun, όταν έφτασε στο διαμέρισμα η αστυνομία, η Ρεμπέκα Τσάντλερ είπε: «νομίζω ότι ψάχνετε για μένα»! Στην κατάθεσή της είπε ότι το… μαχαίρωμα του 18χρονου ξεκίνησε συναινετικά, αλλά μετά ξέφυγε από τον έλεγχο. Φέρεται μάλιστα να ρίχνει το μεγαλύτερο φταίξιμο στη συγκάτοικό της. Η αστυνομία βρήκε μεγάλη ποσότητα αίματος στο πάτωμα και στο κρεβάτι.

Δείτε πως θα είστε μετά από μια πλαστική επέμβαση (pics)

Posted: 11 Nov 2011 03:09 PM PST

Προτού τους κόψει το ιατρικό νυστέρι...
οι ασθενείς που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε κάποια αισθητική επέμβαση μπορούν να δουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα μια γυναίκα μπορεί να… δοκιμάσει να δει τον εαυτό της με διαφορετικό μέγεθος στήθους!

Χάρη σε ένα νέο 3D scanner οι γυναίκες μπορούν να δουν πώς θα δείχνει το σώμα τους μετά από μια επέμβαση στο στήθος τους. Ακόμη, μπορούν να δουν το ψηφιακό αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής, μιας λιποαναρρόφησης και μιας προσθήκης εμφυτευμάτων στο πηγούνι, αρκεί να διαθέσουν 235 ευρώ.
Το μηχάνημα Vectra 3-D προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμο μόνο στην κλινική Simply Better Breasts στο Λονδίνο και στο Center for Aesthetic Plastic Surgery στη Νέα Υόρκη και ήδη οι γυναίκες έχουν αρχίσει να το δοκιμάζουν, ανάμεσα στις οποίες και η 29χρονη σταρ του The Only Way Is Essex, Chloe Sims, η οποία το «συμβουλεύτηκε» ως προς την αλλαγή του μεγέθους των γλουτών της!



Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι οι περισσότεροι ασθενείς τελικά κατέληξαν να διαλέγουν μικρότερα μεγέθη, αφού είδαν το ψηφιακό αποτέλεσμα και προσθέτουν ότι οι περισσότερες γυναίκες κατέληγαν να αυξάνουν το στήθος τους κατά ένα ή δύο μεγέθη το πολύ.



«Όταν κάνουμε τις αλλαγές με τη βοήθεια του υπολογιστή μπορούμε να έχουμε μια πολύ ακριβή και αληθοφανή εικόνα του πώς θα είναι ο ασθενής μετά την επέμβαση. Μπορούμε να δούμε το σώμα από διαφορετικές γωνίες και βοηθούμε τον ασθενή να πάρει τη σωστή για τον ίδιο απόφαση» λέει η χειρουργός Miles Berry.


8 πορνοστάρ με μυαλό ξυράφι (pics)

Posted: 11 Nov 2011 02:35 PM PST

Είναι αυτοκρατορικά βλακώδες κλισέ ότι όλες οι πορνοσταρ είναι ηλίθιες ξανθές με μεγάλους σιλικονάτους 'προφυλακτήρες'. Αυτές είναι οι B διαλογής. Οι καλύτερες του είδους διαθέτουν κορμί για σπαγκάτα και μυαλό για ΔΝΤ.



8, Lisa Sparks 

























919 άντρες σε μια μέρα. Τόσους πήρε στις 16/10/2004 η -κάτοχος Μάστερ σε Multimedia και Οργάνωση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι- προκειμένου να κατακτήσει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ. Με τον σύζυγο της να είναι παρών και να την ενθαρρύνει. Πλέον εφαρμόζει όσα σπούδασε στο website της, το οποίο διαχειρίζεται, ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε ταινία τρόμου, μουσικά βίντεο και την 2η σεζόν του ριάλιτι The Surreal Life.

7, Lorelei Lee



Η μοναδική πορνοσταρ που καταφέρνει να συνδυάζει τις σπουδές της (έχει μεταπτυχιακό σε Δημιουργική γραφή από το New York University) με την καριέρα της. Και μάλιστα εδώ και 10 χρόνια. Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της από τα γυρίσματα ως πρώτη ύλη για το συγγραφικό της έργο, με εξαιρετικά αποτελέσματα (νικήτρια της υποτροφίας youngArts από το National Foundation for Advancement in the Arts). Φέτος μάλιστα είδε το πρώτο της σενάριο, το Cherry, να γίνεται ταινία με πρωταγωνιστές τους James Franco και Heather Graham.

6, Laurie Wallace 
























Θα μπορούσε να είχε γίνει μια εξαιρετικά πετυχημένη δικηγόρος. Αυτό είναι φανερό από το βιογραφικό της, που περιλαμβάνει πτυχία Πολιτικής επιστήμης και Γερμανικών από το Loyola College στο Maryland, Νομικής από το George Washington University και μια επιτυχημένη πρακτική στο K Street, ένα think tank διεθνούς στρατηγικής με έδρα την Washington. Αλλά εκείνη προτίμησε ένα άλλο δρόμο. Του modeling. Στην αρχή ντυμένου (έγινε εξώφυλλο σε πάνω από 300 ρομαντικά μυθιστορήματα) και στην συνέχεια γδυμένου, με φωτογραφήσεις σε Maxim, FHM, GQ και Playboy. Το πέρασμα στην τσόντα έγινε το 2002, με την καριέρα της να απογειώνεται μέχρι και το 2009 όταν αποσύρθηκε.

5, Shy Love




309 ταινίες ως πρωταγωνίστρια, 10 ως σκηνοθέτης, webmaster, χορεύτρια, ιδιοκτήτρια του δικού της talent agency και με προϋπηρεσία ως ορκωτή ελεγκτής. Βλέπεις το κορίτσι μας -κόρη λοχαγού και εξαιρετικό μείγμα Σισιλιάνικων και Πορτορικάνικων γονιδίων- αποφοίτησε από το λύκειο στα 16, πήρε Bachelor και Master στην Λογιστική, δούλεψε για δυο χρόνια σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία με έδρα το Fort Lauderdale (σ.σ. ενώ παράλληλα έκανε νυχτερινά μαθήματα Master στην Φορολογία Επιχειρήσεων), έγινε ορκωτός ελεγκτής και μετά –στα 25 της- αποφάσισε ότι το κορμί της είναι μηχανή παραγωγής δολαρίων.


4, Tera Patrick




Η συγκλονιστικότερη- κατ'εμέ- πορνοσταρ στην Ιστορία έχει πτυχίο Νοσηλευτικής και μεταπτυχιακό Μικροβιολογίας. Κρίμα που τα καταραμένα δίδακτρα ήταν τόσο υψηλά που άρχισε να γδύνεται για να τα βγάλει πέρα. Στα 35 της συνεχίζει να τρέχει την δική της εταιρία παραγωγής, ενώ –για την πλάκα της-

συμμετέχει σε Ινδονησιακές ταινίες τρόμου. Εννοείται πως έχει ήδη εκδώσει την δική της, bestseller, αυτοβιογραφία.


3, Joannα Angel




Εκπρόσωπος της νέας γενιάς alternative πορνοσταρ, η -πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και Σκηνοθεσίας από το Rutgers University- είναι επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί. H τρομακτική επιτυχία του Burning Angel, του alt porn site που εμπνεύστηκε και έφτιαξε ενώ τα βράδια δούλευε ως στρίπερ, την έκανε και πολύ πλούσια και θέμα στους NY Times. Τον ελεύθερο της χρόνο γράφει στήλη συμβουλών στο Spin και τρέχει το δικό της studio παραγωγών.

2, Asia Carrera




Οι 30άρηδες την γνωρίζουν καλά, καθώς ανήκει στην ίδια φουρνιά με την Jenna Jameson και την Chasey Lane. Με IQ 156 (ναι, είναι μέλος της Mensa) δεν σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το ότι βρέθηκε να δίνει ρεσιτάλ πιάνου στο Carnegie Hall πριν κλείσει τα 14, στα 15 της έβγαζε χαρτζιλίκι διδάσκοντας Αγγλικά στο Tsuruga College στην Ιαπωνία και στα 16 κέρδισε φουλ υποτροφία στο πανεπιστήμιο Rutgers (όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ιαπωνική Φιλολογία). O μόνος λόγος που μπήκε στο πορνό είναι εξαιτίας της αφόρητης πίεσης του Γιαπωνέζου πατέρα της να συνεχίσει να είναι άριστη. Συνολικά πρωταγωνίστησε σε 275 ταινίες (τα δικαιώματα πολλών από τις οποίες της ανήκουν). Πλέον, στα 38 της, μεγαλώνει τα δυο της παιδιά, ασχολείται με το προσωπικό της website (η πρώτη πορνοστάρ που έφτιαξε τέτοιο) και κάνει reviews για το περιοδικό Maximum PC.

1, A.J. Bailey




Η συμφοιτήτρια του πρίγκιπα William στο St. Andrews, το πιο ελίτ πανεπιστήμιο της Σκοτίας, περνάει τον ελεύθερο της χρόνο μεταξύ των γυρισμάτων διαβάζοντας Tolstoy και Oscar Wilde και απολαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό 'η πιο έξυπνη πορνο-σταρ του πλανήτη' που της έδωσε το gossip site TMZ. Αν και κάτι μου λέει ότι οι γονείς της θα προτιμούσαν να έβρισκε μια άλλη χρήση στα Master Ανθρωπολογίας και Μουσειολογίας που έχει κρεμασμένα στον τοίχο του σαλονιού της. Και σκέψου ότι όλα ξεκίνησαν επειδή έψαχνε ένα τρόπο να βρει τις 20.000 λίρες που της έλειπαν για να πληρώσει τα δίδακτρα της.

Την έσωσαν τα ενισχυτικά στήθους (pics)

Posted: 11 Nov 2011 02:20 PM PST

Παράταση στην ζωή δόθηκε σε μία γυναίκα από την Σκωτία χάρη στην εναλλακτική ενίσχυση του σουτιέν της. Η νεαρή μητέρα Lisa Somerville σώθηκε χάρη στα ενισχυτικά που περιείχε ο στηθόδεσμός της.

Η γυναίκα επέστρεφε από την δουλειά στο σπίτι της στη Γλασκώβη, όταν εν μέσω βροχόπτωσης πάτησε δυνατά τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καταλήξει στην αντίθετη ροή χτυπώντας ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από το όχημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνο με την βοήθεια της πυροσβεστικής και όταν ξύπνησε σε τοπικό νοσοκομείο, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι τα ενισχυτικά που είχε στο σουτιέν αποδείχτηκαν σωτήρια.

"Υπέφερα από διάτρηση των πνευμόνων και από ραγισμένα πλευρά, αλλά χάρη στον στηθόδεσμό μου είμαι ακόμα ζωντανή. Διαφορετικά τα πλευρά σίγουρα θα είχαν διαπεράσει την καρδιά μου.", είπε η νεαρή γυναίκα.

Η Somerville χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο στηθόδεσμο, για να αυξήσει το μπούστο της. Σήμερα, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού την θέση τους έχουν πάρει μια για πάντα εμφυτεύματα στήθους.

Η σέξι χειμωνιάτικη φωτογράφηση της Candice Swanepoel

Posted: 11 Nov 2011 02:05 PM PST

Για το χειμωνιάτικο τεύχος του περιοδικού «V Magazine» πόζαρε στον φακό του Sebastian Faena η Candice Swanepoel αλλά ακόμα και μέσα στα ρούχα παραμένει πολύ σέξι.

Η 23χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική έχει πολλές φορές κατηγορηθεί ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, κάτι που όμως έχει διαψεύσει.

Οπως και να 'ναι ο οίκος Victoria's Secret της έχει ζητήσει στο παρελθόν να πάρει μερικά κιλά για να μην κατηγορηθεί ότι συνεργάζεται με ανορεξικά μοντέλα.




Χωρισμένη και ανανεωμένη η Νικόλ Σέρζινγκερ (pics)

Posted: 11 Nov 2011 01:50 PM PST

Σέξι και ανανεωμένη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Vegas» η διάσημη τραγουδίστρια, κριτής του αμερικανικού X Factor και πρώην σύντροφος του Λίους Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η 33χρονη Νικόλ εμφανίζεται στο περιοδικό με πολλά σύνολα, σε παιχνιδιάρικες πόζες, ανάβοντας για άλλη μια φορά "φωτιές" στον αντρικό πληθυσμό.
Φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς και Christian Louboutin γόβες, η Νικόλ χόρεψε για τον φακό του "Vegas", δείχνοντας μας τα απίστευτα γυμνασμένα πόδια της αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες.

Όπως μάλιστα είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, μετά από πολλά χρόνια, τα αστερία "ευθυγραμμίστηκαν" για εκείνη, ενώ η ίδια είναι πλέον πιο απαιτητική από ποτέ.

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης με τον πρωταθλητή της F1, η Νικόλ είναι πλέον μόνη αλλά σίγουρη για τον εαυτό της.

Πριν από περίπου έναν χρόνο το ζευγάρι είχε χωρίσει και πάλι αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια η οποία, δυστυχώς, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Όπως τονίζεται οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεπαν να βλέπονται και έτσι αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι να χωρίσουν.




Ο Heavy Metal σωσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου (pics & vid)

Posted: 11 Nov 2011 01:35 PM PST

Αν νομίζετε ότι βλέπετε βιντεάκι-παρωδία από τους «Ράδιο Αρβύλα» κάνετε μεγάλο λάθος.
Αν πάλι πιστεύετε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον ελεύθερο του χρόνο είναι μέλος σε βρετανικό συγκρότημα, πάλι λάθος κάνετε. Πρόκειται για τον σωσία του ο οποίος είναι «heavymetal-ας» και ζει στην Αγγλία..Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, έχει απίστευτες ομοιότητες με τον τραγουδιστή των «Grim Reaper», ο οποίος ονομάζεται Steve Grimmett. Βέβαια μπορεί οι ομοιότητες στην εμφάνιση να είναι πολλές και ιδιαίτερες, έχουν όμως μία ειδοποιό διαφορά. Ο τραγουδιστής Steve Grimmett παίρνει αποφάσεις για τα τραγούδια και τη μουσική του ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την Ελλάδα και το μέλλον της.


 

Ένα φόρεμα που υπόσχεται περισσότερο σεξ

Posted: 11 Nov 2011 01:25 PM PST

Φορέστε το και δείξτε του πόσο πολύ τον θέλετε... Βγαίνετε μαζί του για ποτό και καταλήγετε να μιλάτε με τις ώρες για δουλειά, πηγαίνετε στο σινεμά και αντί να σας πνίξει στην αγκαλιά του ορμάει στα ποπ κορν. Τι θα γίνει με το σύγχρονο άντρα που φοβάται να εκφράσει το ενδιαφέρον του, αρνείται τις δεσμεύσεις και τα περιμένει όλα από εσάς;Αντί να διαβάζετε τόμους με οδηγίες προς ναυτιλλομένους και να προσπαθείτε να αλλάξετε το λεγάμενο, αποδεχτείτε πως "αυτό το μαντρί έχετε, αυτό το τυρί βγάζετε", και προχωρήστε σε "άλλα κόλπα".

Το "Studio Roosegaarde" δημιούργησε ένα φόρεμα που θα γίνει ο σύμμαχός σας για το ξελόγιασμα του "προσώπου". Το ιδιαίτερο αυτό ρούχο συντονίζεται με τους σφυγμούς σας και όταν αυτοί ανέβουν τόσο που να υποδεικνύουν πως δεν αντέχετε άλλο και θέλετε να του ορμήξετε, το "έξυπνο φόρεμα" γίνεται διάφανο δίνοντάς του το πιο ξεκάθαρο σήμα.

Φορέστε το και κάντε το λεγάμενο να σας κυνηγάει!

Κορίτσια με κολάν και τα μάτια δεν ξεκολάν... (pics)

Posted: 11 Nov 2011 01:15 PM PST



Αστείες φωτογραφίες με ζώα (pics)

Posted: 11 Nov 2011 01:07 PM PST

1



2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42


Παιδιά μόνα στο σπίτι (pics)

Posted: 11 Nov 2011 12:50 PM PST

Ιδού και οι συνέπειες...





3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47


Εσείς ξέρατε ποιο είναι το γρηγορότερο ζωντανό ον στον κόσμο; (video)

Posted: 11 Nov 2011 12:15 PM PST

Και ακόμα πιο πολύ δεν μπορείτε να φανταστείτε το που εντοπίζεται συνήθως αυτό το ζωάκι... Μάθετε ποιος οργανισμός βάζει τα γυαλιά σε πυραύλους και μαχητικά αεροσκάφη από άποψη ταχύτητας βλέποντας το video!




Μην κοιτάς, σε βλέπουν (pics)

Posted: 11 Nov 2011 12:00 PM PST

Οι ''άτακτοι'' άνδρες βρήκαν το δάσκαλό τους από ιστοσελίδα που προβάλλει τις πιο άτυχες στιγμές τους. Αντί να κοιτούν το φακό, εστιάζουν στο στήθος των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Ρίχνουν κλεφτές ματιές σε ακατάλληλα σημεία και για κακή τους τύχη απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό..


Ο λόγος για κάποιους ασυγκράτητους άνδρες, που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τα γυναικεία κάλλη.


Ο δικτυακός τόπος AcidCow δίνει ένα μάθημα σε όσους άνδρες κοιτούν τα προσόντα των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Καλεί μάλιστα όσους έχουν στην κατοχή τους ανάλογες φωτογραφίες, να τις στείλουν.


Οι κοπέλες χαμογελούν, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα τους. Αντί για το φακό, την προσοχή των ανδρών τραβά το γυναικείο μπούστο, το οποίο θαυμάζουν.


Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να σκεφθούν καλές δικαιολογίες για να εξηγήσουν στις φίλες ή στις συζύγους τους, τους λόγους της συμπεριφοράς τους, αν και η αλήθεια είναι ότι το ωραίο όλοι και όλες το κοιτάνε.


Ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα (pics)

Posted: 11 Nov 2011 11:45 AM PST


Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά στη φύση..













Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές