Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Γιατί μας ανατριχιάζει το «γρατζούνισμα» της κιμωλίας;

Posted: 17 Nov 2011 11:29 PM PST

Για πολλούς είναι ένας από τους πιοεκνευριστικούς ήχους που υπάρχουν. Τώρα, μια νέα μελέτη εξηγεί που οφείλεται η ακραία ανατριχίλα που νιώθουν πολλοί, όταν ακούνε μια κιμωλία ή τα νύχια να γρατζουνούν τον μαυροπίνακα.
Διαβάστε περισσότερα »

To πληκτρολόγιο του μέλλοντος

Posted: 17 Nov 2011 11:11 PM PST

To πληκτρολόγιό σας σάς φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω; Οι οθόνες αφής δεν σας πολυενθουσιάζουν και προτιμάτε κάτι το παραδοσιακό, που να αξιοποιεί παράλληλα τις τελευταίες τεχνολογίες;
Διαβάστε περισσότερα »

Τα παιδιά κατέχουν τεχνολογικές γνώσεις ενηλίκων

Posted: 17 Nov 2011 10:53 PM PST

Σύμφωνα με την εταιρεία AVG, ένα μέσο 11χρονο παιδί κατέχει τεχνολογικές γνώσεις ενήλικα. Με άλλα λόγια, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία στον υπολογιστή, όπως π.χ. να «σερφάρει» στο διαδίκτυο, γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί τα gadget τελευταίας τεχνολογίας και μάλιστα ευκολότερα απ' ότι ένας ενήλικας.
Διαβάστε περισσότερα »

«Μίλησαν» με ασθενείς σε κατάσταση «φυτού»!

Posted: 17 Nov 2011 10:43 PM PST

Οι επιστήμονες κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις σκέψεις ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση «φυτού» με χρήση εγκεφαλογραφήματος και εκείνοι έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις εντολές. Στην κατάσταση ελάχιστης συνείδησης ο ασθενής διατηρεί ένα βαθμό συνείδησης αλλά, εξαιτίας των τραυμάτων στον εγκέφαλό του, δεν είναι σε θέση να την εκφράσει στο περιβάλλον του.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι τρεις τύποι εξωγήινων πολιτισμών και η Γη

Posted: 17 Nov 2011 10:36 PM PST

Ο πρώτος που μίλησε για "τύπους εξωγήινων πολιτισμών", ήταν ο Ρώσος αστροφυσικός Nicolai Kardashev, το 1964. Η άποψή του ήταν, ότι οι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους.
Διαβάστε περισσότερα »

Οι σατανιστές ήθελαν να την κάψουν και να φάνε τη σάρκα της

Posted: 17 Nov 2011 10:29 PM PST

Σοκ και τρόμο προκαλούν οι απίστευτες αποκαλύψεις των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη ομογενή Κίρστι Θεολόγου στη Νότιο Αφρική. Κατά τη διάρκεια της δίκης οι κατηγορούμενοι μίλησαν εκτενώς για την κτηνωδία με την οποία δολοφόνησαν ουσιαστικά την άτυχη κοπέλα, καθώς ότι έκαναν το «απαιτούσε η θυσία στο Σατανά»
Διαβάστε περισσότερα »

Μεγιστάνας ετών… 8

Posted: 17 Nov 2011 10:15 PM PST

Ο Harli Jordean ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του… μιας και είναι μόλις8 χρονών και… αφεντικό του εαυτού του, στήνοντας μια επιχείρηση πώλησης βώλων στο ίντερνετ!
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Tο σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης!

Posted: 17 Nov 2011 01:46 PM PST

Το σχέδιο παραίτησης Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι (στην Ιταλία) και η αντικατάστασή τους από μη εκλεγμένους, είναι δύο μόνο κομμάτια ενός τεράστιου παζλ που τώρα έχουν αρχίσει να συναρμολογούν οι άνθρωποι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτα γλυπτά από κονσέρβες!

Posted: 17 Nov 2011 01:24 PM PST




Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από διαφορετικές μάρκες κονσέρβες τροφίμων, αυτά τα γλυπτά είναι όλα μέρος της 19ης ετήσιας έκθεσης κατασκευών, ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Monica Bellucci της Ινδίας!

Posted: 17 Nov 2011 01:18 PM PST

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Bollywood είναι αναμφισβήτητα η καλλονή ηθοποιός και μοντέλο Angela Jonsson από την Ινδία. Η 20χρονη, της οποίας η μητέρα είναι από τη Μουμπάι και ο πατέρας από την Ισλανδία, είναι ιδιαίτερα περιζήτητη στη χώρα της.
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιες είναι οι καλύτερες...ανδρικές τροφές;

Posted: 17 Nov 2011 01:12 PM PST

Δεν είναι δύσκολο να πάτε τη διατροφή σας στο επόμενο επίπεδο, αρκεί να καταναλώνετε τακτικά κάποιες τροφές... που μπορούν όχι μόνο να σας βοηθήσουν στη γυμναστική σας, αλλά και να δώσουν ώθηση στην υγεία σας.

Διαβάστε περισσότερα »

Αλκοόλ: Καταρρίπτοντας (;) τους μύθους

Posted: 17 Nov 2011 01:09 PM PST

της Ηρώς Κουνάδη

Σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών, στο in2life μόνο έχουν, μεταξύ άλλων, δημοσιευτεί οι εξής ειδήσεις:
ένα ποτήρι κρασί την ημέρα μας βοηθά να χάσουμε βάρος, ένας στους 25 θανάτους στην Ευρώπη προκαλείται από το αλκοόλ, το αλκοόλ βοηθά στην καταπολέμηση των αρθριτικών, το αλκοόλ είναι πιο επικίνδυνο από ορισμένα ναρκωτικά και το αλκοόλ καταπολεμά την άνοια και το Αλτσχάιμερ. Ζαλιστήκατε; Κι αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύεται και μια νέα έρευνα σχετικά με τις θετικές ή τις αρνητικές συνέπειες του αλκοόλ, τα (κατά τι αυθαίρετα) όρια κατανάλωσης των αλκοτέστ, και τον υπ' αριθμόν 7.492 ορισμό του αλκοολισμού.
Διαβάστε περισσότερα »

Ηλικιωμένη έδωσε δουλειά σε Αφγανούς κι εκείνοι... την στραγγάλισαν..

Posted: 17 Nov 2011 10:44 AM PST

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 76χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, είναι ραγδαίες από χθες. Η αστυνομία έπιασε έναν 22χρονο Αφγανό για τη δολοφονία της γυναίκας και οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, είναι ανατριχιαστικές...
Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: 17 σοκαριστικές φωτογραφίες ανορεξικών κοριτσιών!

Posted: 17 Nov 2011 09:55 AM PST


Είναι πολυ λυπηρό να βλέπεις νέα κορίτσια σε μια τέτοια κατάσταση! ...
Διαβάστε περισσότερα »

Nigel Farage: ‘Κυβερνήσεις Μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)

Posted: 17 Nov 2011 09:22 AM PST



Ομιλία του Farage εχθές (16/11/2011). Το καλύτερο είναι που λέει ότι η ιστορία με τις παραιτήσεις Παπανδρέου Μπερλουσκόνι, θυμίζει μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι. 
Διαβάστε περισσότερα »

Οργή προκαλεί το video με τον καθηγητή

Posted: 17 Nov 2011 09:07 AM PST

Οργή σε όλο τον κόσμο προκαλεί το video απο το σχολείο ειδικών αναγκών που τράβηξε 15 χρονος μαθητής. Κανείς δεν πίστευε τον Julio Artuz όταν έλεγε οτι ο καθηγητής του συμπεριφερόταν με άθλιο τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα »

Ακουστικά θεραπεύουν την κατάθλιψη!

Posted: 17 Nov 2011 09:04 AM PST

perierga.gr - Ακουστικά θεραπεύουν την κατάθλιψη!

Οι μέρες μικραίνουν και η εποχική κατάθλιψη μεγαλώνει. Και αν στην ηλιόλουστη χώρα μας η «κακοκεφιά του χειμώνα» δεν είναι τόσο διαδεδομένη, στη Βόρεια Ευρώπη αποτελεί πραγματικό πρόβλημα. Μια συσκευή που αναπτύχθηκε από Φινλανδούς επιστήμονες υπόσχεται τώρα εύκολη και άμεση αντιμετώπισή της μέσω… ακουστικών. Η νέα συσκευή βασίζεται στη «φωτοθεραπεία», η οποία έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική όχι μόνο για την εποχική αλλά και για άλλες μορφές κατάθλιψης. Αντί ωστόσο να ενεργοποιεί τον εγκέφαλο διοχετεύοντας το φως μέσω των ματιών, όπως γίνεται με τις υπάρχουσες μεθόδους, το «στέλνει» στις φωτοευαίσθητες περιοχές του μέσω των αφτιών!
Διαβάστε περισσότερα »

Η πρώτη «μουσική» γραφομηχανή στον κόσμο!

Posted: 17 Nov 2011 09:00 AM PST

perierga.gr - Η πρώτη "μουσική" γραφομηχανή στον κόσμο!
Η «μουσική» γραφομηχανή Keaton βγήκε στην αγορά του Σαν Φρανσίσκο το 1930 από τον Robert H. Keaton, ως μία πρωτοποριακή συσκευή που έκανε ό,τι λέει το όνομά της: «έγραφε» μουσική σε χαρτί! Αρχικά διέθετε 33 πλήκτρα, ενώ στην πορεία του χρόνου υπέστη βελτιώσεις από τον εφευρέτη της, φτάνοντας τελικά να έχει μόνο 14 πλήκτρα, διευκολύνοντας περισσότερο τους χρήστες.
Διαβάστε περισσότερα »

Πόσα ξέρουμε για το γυναικείο οργασμό;

Posted: 17 Nov 2011 08:47 AM PST

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μείζον θέμα, μια και απασχολεί εξίσου και τα δυο φύλα. Οι άντρες θέλουν να ξέρουν αν παιδεύονται τσάμπα και οι γυναίκες αν τελικά φταίνε εκείνες που κάποιες φορές, πάνω στην κορύφωση, αντί το μυαλό τους να είναι «εκεί», εκείνες κάνουν στο μυαλό τους λίστες με ψώνια για το σούπερμάρκετ.
Διαβάστε περισσότερα »

Η μεγαλύτερη ελληνική λέξη έχει 172 γράμματα!!!

Posted: 17 Nov 2011 08:38 AM PST

Η ελληνική γλώσσα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθώς η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει στο έργο »Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα, 27 συνθετικά και 78 συλλαβές!
Διαβάστε περισσότερα »

Τσάι που καλλιεργείται με περιττώματα από πάντα το πιο ακριβό στον κόσμο!

Posted: 17 Nov 2011 08:45 AM PST


Είσαστε οπαδός του πράσινου τσαγιού; Τι λέτε για πράσινο τσάι που καλλιεργείται με περιττώματα από panda;

Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι αυτό έχει δύο φορές τις αντικαρκινικές ιδιότητες του απλού πράσινου τσαγιού έχει αποκτήσει την άδεια για την ανάπτυξη ενός τέτοιου προϊόντος από την Διοίκηση της επαρχίας Σιτσουάν.
Διαβάστε περισσότερα »

Bilderberg Club - IISS - CFR

Posted: 17 Nov 2011 08:23 AM PST


Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (Bilderberg Club)

Πίσω από τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το μυστικοπαθές καρτέλ των κορυφαίων τραπεζιτών, των επικεφαλής των ευρωπαϊκών πολυεθνικών, πολιτικών, ακαδημαϊκών και των ιδιοκτητών των ΜΜΕ που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Διαβάστε περισσότερα »

Ο βλάκας της χρονιάς (Video)

Posted: 17 Nov 2011 08:15 AM PST


Τελικά ο Einstein είχε δίκιο όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια…
Διαβάστε περισσότερα »

Βρέθηκε νερό σε υγρή μορφή στην Ευρώπη το δορυφόρο του Δία

Posted: 17 Nov 2011 08:08 AM PST

lake-in-Europe-shifting-ice-cap
Παράξενα εξογκώματα και οι ρωγμές στην παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης μαρτυρούν την ύπαρξη θερμού νερού σε υγρή μορφή κάτω από τους πάγους, και μάλιστα όχι σε μεγάλο βάθος, σύμφωνα με νέα μελέτη. Το νερό αυτό λιώνει τους πάγους, βγαίνει στην επιφάνεια οπότε και ξανα-παγώνει δημιουργώντας ρωγμές. Οι ειδικοί ωστόσο αμφιβάλλουν ότι το αλμυρό αυτό νερό μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη ζωής.
Διαβάστε περισσότερα »

Σάλος στην Ουγγαρία…Δασκάλα έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στα παιδιά.

Posted: 17 Nov 2011 03:45 AM PST

Εκνευρισμένοι γονείς, στην Ουγγαρία, ζητούν την απομάκρυνση μια δασκάλας
επειδή η τελευταία έκανε στριπτήζ μπροστά στους 15-χρονους μαθητές της!
Διαβάστε περισσότερα »

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές