Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Μπισκότα σοκολάτας

Posted: 17 Nov 2011 09:23 PM PST

photo
ΥΛΙΚΑ
150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γρ. βούτυρο ανάλατο
4 κουταλιές λικέρ καφέ
300 γρ. μαύρη ζάχαρη
4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. baking powder
λίγο αλάτι
500 γρ. μαύρη σοκολάτα (60% κακάο)
4 αυγά
600 γρ. μαύρη σοκολάτα (60% κακάο) (για την επικάλυψη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη για τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα, το λικέρ και τη βανίλια. Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου την οποία βουτυρώνουμε ελαφρά. Με το κουτάλι του παγωτού ή με ένα απλό κουτάλι, βάζουμε το μείγμα μας σε σειρές, προσέχοντας ώστε να απέχει το ένα μπισκότο από το άλλο λίγα εκατοστά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου12 λεπτά. Λιώνουμε τα 600 γρ. μαύρης σοκολάτας σε μπεν μαρί, και αφού κρυώσουν τα μπισκότα μας, τα τυλίγουμε ένα-ένα μέσα στη σοκολάτα, βάζοντας τα μετά σε λαδόκολλα.
trome

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

10 Μυστήρια ....

Posted: 17 Nov 2011 08:58 PM PST

Υπάρχουν κάποια φαινόμενα για τα οποία η επιστήμη προσπαθεί να βρει μία λογική εξήγηση, αν και για τους πιστούς δεν χρειάζεται καμία απολύτως εξήγηση....
Τα παρακάτω δέκα μυστήρια κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ αποτελούν το αντικείμενο έρευνας πολλών ερευνητών υπερφυσικών φαινομένων.


1. Εμφανίσεις της Παναγίας



Εδώ και αιώνες υπάρχουν αναφορές σε όλο τον κόσμο για εμφανίσεις της Μαρίας, της μητέρας του Ιησού. Στις πιο αξιοσημείωτες συγκαταλέγονται το Μεξικό (1531), η Πορτογαλία (1917), η Γαλλία (1858) και η Πολωνία (1877). Ισχυρισμοί για εμφανίσεις υπάρχουν μέχρι και σήμερα, με τον πιο γνωστό αυτόν της Κροατίας. Το 1968, μία εμφάνιση της Παναγίας μεταδόθηκε ζωντανά στην Αίγυπτο. Στα οράματα αυτά, η Παναγία ζητά συνήθως από τους ανθρώπους να προσευχηθούν, ενώ ορισμένες φορές ανακοινώνει και προφητείες, με την πιο γνωστή αυτή της Φάτιμα.Οι σκεπτικιστές θεωρούν αυτά τα οράματα ως παραισθήσεις ή μαζική υστερία, ενώ άλλοι ερευνητές ζητούν εξηγήσεις για τα γεγονότα αυτά, κάνοντας συγκρίσεις με τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ.

2. Επαφές με αγγέλους



Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί και αμέτρητες ιστορίες έχουν ειπωθεί για/από ανθρώπους που πιστεύουν πως είχαν προσωπική επαφή με όντα, τα οποία ονομάζουν αγγέλους. Κάποιες φορές τα περιγράφουν ως φωτεινά όντα και κάποιες άλλες φορές ως ανθρώπους απερίγραπτης ομορφιάς, ακόμα και ως καθημερινούς ανθρώπους.Συνήθως εμφανίζονται πάντα σε στιγμές ανάγκης. Κάποιες φορές η ανάγκη είναι έντονη -ένα άτομο λίγο πριν την αυτοκτονία- και κάποιες είναι σχετικά τετριμμένη: μία νεαρή γυναίκα, μόνη έξω τη νύχτα, παθαίνει λάστιχο και την βοηθάει ένας ευγενικός ξένος, που εμφανίστηκε από το πουθενά και στη συνέχεια εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ούτε ένα ίχνος πίσω του.

3. Η Κιβωτός της Παλαιάς Διαθήκης



Το βιβλίο της Εξόδου της Παλαιάς Διαθήκης περιγράφει με λεπτομέρεια ένα κουτί, επικαλυμμένο με χρυσό, το οποίο κατασκεύασαν οι Ισραηλίτες με τις οδηγίες του Θεού, για να τοποθετήσουν τις σπασμένες πλάκες στις οποίες ήταν γραμμένες οι Δέκα Εντολές. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Θεός είπε επίσης: «Εκεί θα συναντηθώ μαζί σας και θα σας μιλήσω… για όλα όσα θα σας δώσω σε εντολές, τέκνα του Ισραήλ.» Οι Ισραηλίτες το μετέφεραν μαζί τους στα ταξίδια τους, ακόμα και στις μάχες, γιατί πίστευαν ότι είχε τρομερή δύναμη. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Κιβωτός ήταν στην πραγματικότητα ένας διαβιβαστής στο Θεό και ένα φονικό όπλο, αλλά το πιο μυστηριώδες είναι τι απέγινε η Κιβωτός. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν πως η Κιβωτός υπάρχει μέχρι και σήμερα, κρυμμένη και προστατευμένη από τη δημόσια θέα.
4. Άφθαρτοι



Άφθαρτες είναι οι σωροί των Αγίων, οι οποίες ως εκ θαύματος δεν αποσυντίθενται -ακόμα και μετά από ολόκληρες δεκαετίες ή αιώνες. Κάποιοι από αυτούς του Αγίους ήταν οι: Αγία Κλάρα της Ασίζης, ο Άγιος Βικέντιος του Παύλου, η Αγία Αικατερίνη Λαμπουρέ και πολλοί άλλοι. Ακόμα και η σωρός του Πάπα Ιωάννη του ΧΧΙΙΙ λέγεται ότι διατηρήθηκε σε άψογη κατάσταση. Η περίπτωση της Οσίας Μαργαρίτας της Μέτολα αναφέρεται σε άρθρο της Fortean Times: «Πέθανε το 1330 αλλά τα 1558 τα οστά της έπρεπε να μεταφερθούν γιατί το φέρετρό της σάπιζε. Οι αυτόπτες μάρτυρες εξεπλάγην όταν είδαν ότι εκτός από το φέρετρο είχαν σαπίσει και τα ρούχα της αλλά όχι η σωρός της.
5. Στίγματα



Ένα από τα πιο αποκρουστικά και αμφιλεγόμενα θαύματα είναι τα στίγματα, όταν δηλαδή ένα άτομο εμφανίζει κατά ανεξήγητο τρόπο τα σημάδια από τη σταύρωση του Χριστού, συνήθως στις παλάμες των χεριών και στα πόδια. Το φαινόμενο χρονολογείται από την εποχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης (1186-1226), ενώ έχει αναφερθεί και σε πολλούς ακόμα αγίους από τότε. Ο πιο γνωστός των τελευταίων ετών, που είχε παρουσιάσει τα στίγματα, ήταν ο Άγιος Πίος από την Πιετρελτσίνα, γνωστός και ως Πατέρας Πίος (1887-1968). Αρκετοί ισχυρισμοί για στίγματα έχουν αποδειχτεί απάτη, καθώς οι ίδιοι οι φέροντες είχαν δημιουργήσει τις πληγές στο σώμα τους με διάφορους τρόπους. Ακόμα και ο Πατέρας Πίος είχε κατηγορηθεί ότι δημιουργεί μόνος του τις πληγές, χρησιμοποιώντας οξύ. Εκτός από το ενδεχόμενο του θαύματος, άλλη μία πιθανή εξήγηση είναι η ψυχοσωματική -έντονη πίστη στο θεό, η οποία εκδηλώνεται σωματικά μέσω των πληγών.
6. Εικόνες που δακρύζουν και ματώνουν



Αγάλματα, εικόνες και άλλα πορτρέτα του Ιησού, της Παναγίας και των Αγίων, εμφανίζονται να δακρύζουν ή ακόμα και να ματώνουν. Κάθε χρόνο, σημειώνονται αρκετές τέτοιες αναφορές σε όλο τον κόσμο. Μία εξ αυτών αφορά σε μία εικόνα του Ιησού, η οποία βρίσκεται στο Ναό της Γεννήσεως, στη Βηθλεέμ, πάνω από το σημείο όπου λέγεται ότι γεννήθηκε ο Χριστός. Η εικόνα φαίνεται να βγάζει κόκκινα δάκρια. Άλλες αναφορές είναι αυτή της κλαίουσας Παναγίας στο Τορόντο του Καναδά, η κλαίουσα Παναγία στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Τσίτσερο του Ιλινόις, η εικόνα του Χριστού στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Παναγίας στην Αυστραλία, που βγάζει λάδι ελιάς κ.α. Οι σκεπτικιστές κάνουν λόγο για απάτη σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ενώ επανειλημμένες έρευνες που έχουν γίνει, δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, αφήνοντας τα συγκεκριμένα γεγονότα στην πίστη του καθενός.
7. Η θεραπευτική δύναμη της προσευχής



Υπάρχει μια συνεχής διαμάχη για τη θεραπευτική δύναμη της προσευχής. Τον ένα μήνα μπορεί να δούμε ένα άρθρο για ένα πείραμα που έδειξε ότι η προσευχή ήταν στατιστικά σχετική με τη θεραπεία ασθενών και τον άλλο μήνα να διαβάσουμε για ένα άλλο πείραμα που έδειξε πως η προσευχή δεν είχε καμία απολύτως επίδραση. Εάν αποδειχτεί πραγματικά ότι η προσευχή επιδρά στην υγεία, τότε ποιος είναι ο μηχανισμός που κρύβεται από πίσω; Είναι πράγματι ένα θαύμα, ή υπάρχει κάποιο είδος υπερφυσικής ή κβαντικής επίδρασης, την οποία δεν είμαστε ακόμα σε θέση να κατανοήσουμε; Και αν υπάρχει η τελευταία, τότε τι δύναμη έχει;Ο πλέον κλασσικός ισχυρισμός των σκεπτικιστών είναι ο εξής: προσευχηθείτε να ξαναφυτρώσει το πόδι ενός ακρωτηριασμένου να δούμε πόσο βοηθά η προσευχή.

8. Η Σινδόνη του Τορίνου



Ανεξαρτήτως των πόσων πολλών επιστημονικών ερευνών έχουν γίνει στη Σινδόνη του Τορίνου, τα αποτελέσματα δεν θα ικανοποιήσουν πλήρως κανέναν και ποτέ. Για όσους θέλουν να πιστεύουν πως πρόκειται για το σάβανο του Ιησού δεν θα κλονιστεί η πίστη τους, παρά τη χρονολόγηση της Σινδόνης με τη μέθοδο του άνθρακα και άλλες μεθόδους. Η Σινδόνη είναι ένα κομμάτι λινού υφάσματος, μήκους 4 περίπου μέτρων, πάνω στο οποίο αποτυπώνεται αμυδρά το ομοίωμα ενός άντρα, ο οποίος φέρει πληγές από σταύρωση. Οι πιστοί θεωρούν πως πρόκειται για τη μορφή του Ιησού, που αποτυπώθηκε με θαυματουργό τρόπο πάνω στο ύφασμα, ενδεχομένως τη στιγμή της Ανάστασης. Η ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα, το 1988, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Σινδόνη χρονολογείται κάπου μεταξύ του 1260 και του 1390 μ.Χ. Μία πρόσφατη θεωρία είναι πως πρόκειται για δημιουργία του Leonardo da Vinci.
9. Παπικές προφητείες



Διάφοροι Πάπες της Καθολικής Εκκλησίας, όχι μόνο απετέλεσαν μέρος κάποιας προφητείας, αλλά έγιναν και οι ίδιοι προφήτες. Ένα όραμα του Πάπα Πίου ΧΙΙ (1939-58), για παράδειγμα, τον έκανε να δηλώσει: «Η ανθρωπότητα θα πρέπει να προετοιμαστεί γιατί θα ζήσει δεινά, που δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν... δεινά πολύ πιο σκοτεινά και από τον Κατακλυσμό.»Ο Πάπας Πίος ΙΧ (1846-78) είχε προφητεύσει: «Θα συντελεστεί ένα μεγάλο θαύμα, το οποίο θα γεμίσει τον κόσμο με έκπληξη. Το θαύμα αυτό θα επέλθει μετά από τον θρίαμβο μιας επανάστασης. Η εκκλησία θα υποστεί μεγάλο πλήγμα. Οι υπηρέτες της και η κεφαλή της θα γίνουν αντικείμενο εμπαιγμού, τιμωρίας και μαρτυρίων.» Μήπως όλο αυτό περιγράφει την κρίση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους κόλπους της Εκκλησίας;
Η πιο αξιοσημείωτη είναι η προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος είχε προφητέψει την άνοδο στο αξίωμα όλων των Παπών από τον 12ο αιώνα.

10. Το άστρο της Βηθλεέμ



Αν και οι πιστοί δέχονται τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης ως πραγματικά γεγονότα, οι θρησκευτικοί διανοούμενοι και επιστήμονες αναζητούν συχνά μία επιστημονική βάση για πολλά από τα γεγονότα που περιγράφουν. Ένα από αυτά που ανακύπτει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα είναι το Άστρο της Βηθλεέμ.Σύμφωνα με το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, τρεις μάγοι έφτασαν στην Ιερουσαλήμ, αναζητώντας το νεογέννητο «Βασιλιά των Ιουδαίων», ενώ ισχυρίστηκαν πως ακολούθησαν ένα κινούμενο «άστρο», το οποίο τους οδήγησε εκεί. Οι πιστοί ισχυρίζονται πως πρόκειται αναμφίβολα για ένα θαύμα, που διακήρυττε τη γέννηση του Μεσσία, ενώ άλλοι ερευνητές πιστεύουν πως το «άστρο» θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο: ένας κομήτης, μία πλανητική σύνοδος, ο πλανήτης Δίας, ένας υπερκαινοφανής αστέρας ή ακόμα και ένα ΑΤΙΑ. planet

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

5 tips για να μην αγοράζετε περισσότερα στο Super Market

Posted: 17 Nov 2011 08:52 PM PST

Πηγαίνετε στο Super Market για να πάρετε ένα μικρό καλάθι ψώνια και φεύγετε με περισσότερα τα οποία είναι και περιττά; Στην πραγματικότητα ίσως δεν φταίτε μόνο εσείς...
αλλά και το ίδιο το κατάστημα που είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να σας εκλύει να αγοράζετε όλο και περισσότερα.

1. Πληρώστε με μετρητά

Το να πληρώνετε με μετρητά είναι το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο, που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα στο Super Market. «Ξέρω ότι ξοδεύω λιγότερα όταν χρησιμοποιώ μετρητά και όχι την πιστωτική», λέει ο Ali Benjamin, εκδότης του βιβλίου «The Cleaner Plate Club: Raising Healthy Eaters, One Meal at a Time». Καθορίστε από την αρχή ένα πλάνο με το πόσα χρήματα θέλετε να χαλάσετε. «Θεωρούμε συναισθηματικά δύσκολο να ξοδέψουμε περισσότερα από αυτά που έχουμε καθορίσει όταν έχουμε μετρητά, ενώ με την πιστωτική κάρτα δεν έχουμε αίσθηση του αριθμού που θα χρειαστεί να ξοδέψουμε»

2. Ακούστε την μουσική σας

Συνήθως, ο διαχειριστής του Super Market είναι αυτός που καθορίζει την μουσική που ακούτε στο κατάστημα. «Ώρες με χαμηλή κίνηση στο κατάστημα σημαίνει αυτόματα και αργή μουσική γιατί θέλουν να χαλαρώσετε και να αγοράσετε. Γρήγορη μουσική σε ώρες αιχμής σημαίνει ότι θέλουν να κινείστε και να αγοράζετε», λένε οι ειδικοί. Βάλτε ακουστικά και ακούστε τις δικές σας μελωδίες για να ρυθμίσετε το ρυθμό σας. «Αν χρησιμοποιείτε ένα MP3 και ακούτε μουσική, θα κρατηθείτε μακριά από τα ερεθίσματα που θέλουν να σας περάσουν. Μπορείτε να επιλέξετε μια μελωδία που δεν σας αρέσει, κάτι που θα μειώσει το χρόνο παραμονής σας στο κατάστημα και θα ψωνίσετε με πιο ορθολογικό τρόπο».

3. Διαβάστε κάθε ετικέτα

Πολλά καταστήματα έχουν μειώσει τις τιμές σε βασικά είδη όπως το γάλα, τα αυγά, και το χαρτί υγείας, έτσι ώστε όταν φύγετε από εκεί να έχετε την εντύπωση ότι το κατάστημα είναι φθηνότερο. Όμως, ταυτόχρονα, πληρώνετε πολλά άλλα αντικείμενα με 10% παραπάνω τιμή τη στιγμή που φυσικά νομίζετε ότι ψωνίζετε στο πιο φθηνό κατάστημα.

4. Μην παίρνετε μεγάλα καρότσια

«Δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε τελειώσει τα ψώνια μέχρι να δούμε το καρότσι ή το καλάθι να γεμίζει», λέει ο Benjamin. Έτσι, το κόλπο είναι να δούμε το καλάθι σαν ένα πιάτο. «Επιλέξτε το μικρότερο καλάθι που μπορείτε», λέει η Diane Henderiks, σεφ και διατροφολόγος στο Oakhurst του New Jersey. «Είναι σαν να επιλέγετε ένα μικρότερο πιάτο, μόνο που εδώ θα γλιτώσετε μαζί με τις θερμίδες και χρήματα». Ο Martin Lindstrom συγγραφέας του «Brandwashed Tricks Companies Use to Manipulate Our Minds and Persuade Us to Buy» αναφέρει «Οι μελέτες μας για αυτό το βιβλίο δείχνουν ότι μια τυπική οικογένεια χρειάζεται μόνο ότι μπορεί να μεταφέρει».

5. Ψωνίστε μόνοι σας

Όποτε είναι δυνατόν, αφήστε τα παιδιά στο σπίτι. Εκτός του ότι θα γλιτώσετε από τα επιπλέον προϊόντα, που σας βάζουν τα παιδιά να παίρνετε, θα είστε και καλύτερα συγκεντρωμένοι ώστε να ψωνίσετε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή.
e-diet.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Παραμορφώθηκε φρικτά το πρόσωπό της από οξύ! Δες πως έγινε μετά από 112 πλαστικές εγχειρήσεις!

Posted: 17 Nov 2011 01:57 PM PST


Η 24χρονη Κatie ήταν ομολογουμένως μια κούκλα! Ένα νέο δροσερό και χαρούμενο κορίτσι σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Ένα πρωινό του 2008 έγινε κάτι που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα! Βγήκε όπως κάθε μέρα από το διαμέρισμά της στο Λονδίνο και κάτω στο δρόμο την περίμενε η απόλυτη φρίκη... Ο πρώην φίλος της Daniel Lynch για να την εκδικηθεί έβαλε τον 19χρονο Stefan Sylvestre να της ρίξει οξύ στο πρόσωπο...




Δείτε την στον TLIFE στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την επίθεση και πως είναι τώρα μετά από 112 πλαστικές επεμβάσεις.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Νέα τροπή στην υπόθεση του ξενοδοχείου Makedonia Palace

Posted: 17 Nov 2011 01:09 PM PST


Νέα τροπή στην υπόθεση του ξενοδοχείου Makedonia Palace
Ανοιχτό το παράθυρο για την συνέχιση των εργασιών του ξενοδοχείου Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη επιχειρεί να αφήσει ο όμιλος
Δασκαλαντωνάκη, σε σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία ΑΞΤΕ του ομίλου.
Η διαπίστωση αυτή εδράζεται στο γεγονός ότι πλέον το μέλλον του ιστορικού ξενοδοχείου, σύμφωνα πάντα με τον ξενοδοχειακό όμιλο, είναι στα χέρια του ΙΚΑ (που είναι και ο εκμισθωτής του κτιρίου) καθώς είναι αυτό που κρατά τις τύχες του το ιστορικό ξενοδοχείο.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Εταιρείας ΑΞΤΕ του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, «τους τελευταίους 12 μήνες η εταιρεία αντί να καταγγείλει τη μίσθωση κατέβαλλε συνεχείς προσπάθειες συνεννόησης με τον εκμισθωτή, ώστε να συμφωνηθεί για μιαεύλογη μείωση της τιμής του ενοικίου. Το ΙΚΑ ουδέποτε ανταποκρίθηκε, παρόλου που του έχει νομοθετηθεί η δυνατότητα μείωσης ενοικίων ακινήτων του Δημοσίου σε ποσοστό 20%, αλλά συνέχισε την αδιάλλακτη στάση του επιβάλλοντας καταχρηστικά, παράλογα πρόστιμα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, μην έχοντας άλλα περιθώρια, η εταιρεία, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το δημιούργημά της. Παράλληλα προέβη σε καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης στις 13 Οκτωβρίου, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει το ΙΚΑ προφορικά για την πρόθεσή της να λειτουργήσει το ξενοδοχείο χωρίς καμία αμοιβή μέχρι την εξεύρεση νέου ενοικιαστή, πρόταση που κατετέθη και εγγράφως και επισυνάπτεται στο παρόν.
Στο σημείο αυτό η εταιρεία σημειώνει ότι επειδή ακόμα και σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση από το ΙΚΑ, ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την αποχώρησή της από το ξενοδοχείο στις 27/12.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον των εργαζομένων του Ξενοδοχείου η εταιρεία τονίζει ότι έχει προτείνει σε όλους τους εργαζόμενους να εργασθούν σε άλλα ξενοδοχεία του Ομίλου και εύχεται στο ΙΚΑ να έχει μεριμνήσει για την εξεύρεση κατάλληλου μισθωτή που να ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις που ζητά και να έχει συμπεριλάβει την τύχη των εργαζομένων του ξενοδοχείου.

blog.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Οι 10 τρελές πόλεις - αμαρτίες!!

Posted: 17 Nov 2011 01:00 PM PST

Οι πόλεις που παρουσιάζονται παρακάτω μπορεί να θεωρηθούν ότι ανήκουν πλήρως στον άντρα. Και αυτό γιατί εκεί ο αντρισμός δικαιώνεται πλήρως. Αν ψάχνει κανείς μέρη για τουρισμό ή ακόμα και γιαμετανάστευση, αυτές είναι οι πόλεις που θα κάνουν τη διαφορά, αντρικώς.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Η μητέρα δολοφονημένου ομοφυλόφιλου ισχυρίζεται ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να μην μαθευτεί η σχέση που είχε παλιά με τον Ομπάμα

Posted: 17 Nov 2011 12:54 PM PST

Από : SodaHead / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Στα τέλη Μαΐου, ο ερευνητής δημοσιογράφος Wayne Madsen έκανε μια αποκάλυψη - βόμβα για το gay club του Σικάγο με το όνομα 'Man's Country', του οποίου ο Ομπάμα ήταν μέλος (Βλέπε άρθρο Κ.Ο. εδώ). Ο Madsen, επίσης, αναφέρθηκε στις σεξουαλικές σχέσεις του Ομπάμα με άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων ονομαστών πολιτικών της Ουάσιγκτον DC και του Donald Young, του ανοιχτά ομοφυλόφιλου διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας στο Σικάγο, στην οποία ο Ομπάμα ήταν μέλος για περίπου 20 χρόνια – της 'Trinity United Church of Christ' του πάστορα Jeremy Wright που έχει ασπασθεί την μαύρη θεολογία της απελευθέρωσης.



Υπήρχαν δύο άλλοι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι άνδρες στην εκκλησία του Ράιτ: ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Στα τέλη του 2007, καθώς ο Ομπάμα άρχισε την ανοδική του πορεία για την προεδρική υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, σε μια χρονική περίοδο 1 ½ μηνών, και οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους: Ο Bland δολοφονήθηκε με στυλ εκτέλεσης στις 17 του Νοέμβρη 2007. Ο Young και αυτός με τον ίδιο τρόπο δολοφονήθηκε στις 24 Δεκέμβρη του 2007. Ο Spencer φέρεται να πέθανε από σηψαιμία, πνευμονία, και τον ιό HIV στις 26 Δεκεμβρίου 2007. (Τα πιστοποιητικά θανάτου του Bland και Young, ΕΔΩ.)



Το βίντεο με την είδηση του θανάτου του Young:






Τώρα, η ηλικιωμένη μητέρα του Young μιλάει σχετικά με τις υποψίες της ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να προστατευθεί η φήμη του Ομπάμα και να εξασφαλιστεί το πολιτικό του μέλλον ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.


Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, από εδώ






Αποκλειστικό από τον Wayne Madsen - 19 Ιουλ 2010



Η ιστορία για το bi-sexual παρελθόν του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν ξεχνιέται. Τώρα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην 'The Globe', η Norma Jean Young, η 76χρονη μητέρα του διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας Trinity United Church of Christ, Donald Young, μίλησε και δήλωσε ότι τα άτομα που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Ομπάμα δολοφόνησαν το γιο της για να προστατεύσουν τον Ομπάμα από τις ενοχλητικές αποκαλύψεις για την ομοφυλοφιλική σχέση του με το γιο της. Το τρυπημένο από σφαίρες σώμα του Donald Young βρέθηκε στο Σικάγο στο διαμέρισμά του στις 23 Δεκεμβρίου 2007, σε συνθήκες που έμοιαζαν με δολοφονία από εκτελεστή.




Η Norma Jean Young αποκάλυψε στο The Globe ότι ο γιος της, ο Donald, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ήταν «στενός φίλος» του Ομπάμα. Η κ. Young πιστεύει, επίσης, ότι η Αστυνομία του Σικάγο δεν έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την εξεύρεση των δολοφόνων του γιου της. Η κ. Young, η οποία είναι, η ίδια πρώην υπάλληλος του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο, είπε στην Globe ότι «Υπάρχουν περισσότερα με αυτή την ιστορία», και προσθέτει, "πιστεύω ότι θωρακίζουν κάποιον ή προστατεύουν κάποιον."



Οι αποκαλύψεις του Globe είναι σύμφωνες με τις πληροφορίες που λήφθηκαν από το WMR κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διεξήχθη το Μάιο στο Σικάγο. Στις 24 Μαΐου το WMR ανέφερε: "Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο επικεφαλής του επιτελείου του Rahm Emanuel είναι μέλη των ίδιων gay λουτρών του Σικάγου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την gay κοινότητα του Σικάγο, καθώς και παλιές πολιτικές πηγές της πόλης." Η έκθεση πρόσθεσε ότι "το WMR συνομίλησε με διάφορες σοβαρές πηγές στο Σικάγο, που ανέφεραν ότι ο Jeremiah Wright, ο πάστορας της πρώην εκκλησίας του Ομπάμα για 20 χρόνια, της Trinity United Church of Christ (TUCC) στη νότια πλευρά του Σικάγου, κανόνιζε ουσιαστικά «συνοικέσια» μαύρων παντρεμένων ομοφυλόφιλων μέλη της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και επιχειρηματιών, ιδίως όσων είχαν παιδιά.


Η λέσχη για αυτή τη δουλειά ονομάστηκε «Down Low Club», αλλά οι αναφορές για αυτή ​​από τηλέφωνα και e-mail απλά την αναφέρουν κωδικοποιημένα ως "DLC. «Το τέχνασμα, σύμφωνα με τις πηγές μας, ήταν να κάνει τον καθένα που κρυφάκουγε μέσα από τις επικοινωνίες [οι υποκλοπές του FBI στην περίπτωση του Rod Blagojevich πιθανόν να περιέχουν τέτοιου είδους αναφορές] να πιστεύει ότι γινόταν αναφορά στη Δημοκρατικό Συμβούλιο Ηγεσίας (Democratic Leadership Council) επίσης γνωστό ως DLC. . . Ανάμεσα στα μέλη του γκέι «DLC» ήταν ο Ομπάμα και ο διευθυντής χορωδίας της εκκλησίας TUCC, Donald Young, ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που φέρεται να είχε μια σεξουαλική σχέση με τον Ομπάμα. Δύο άλλα gay μέλη της εκκλησίας ήταν ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Ο Young και ο Bland δολοφονήθηκαν βάναυσα, στα τέλη του 2007.




Ο Larry Sinclair, ο ομοφυλόφιλος που ισχυριζόταν ότι είχε δύο σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ομπάμα στο Σικάγο το 1999, έγραψε το βιβλίο "Cocaine, Sex, Lies & Murder," στο οποίο δηλώνει ότι ο Ομπάμα είχε σχέση με τη δολοφονία του Young. Ο Sinclair έγραψε ότι ήρθε σε επαφή με τον Young λίγο πριν τη δολοφονία του και εκείνος του αποκάλυψε τη σχέση του με τον Ομπάμα. Κατά τη στιγμή των αποκαλύψεων σχετικά με τον Ομπάμα σε συνέντευξη στην Εθνική Λέσχη Τύπου, το WMR αμφισβήτησε την ακρίβεια της ιστορίας του Sinclair λόγω της απουσίας ενδείξεων σε συνδυασμό με μια περίεργη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, από τότε, το WMR έχει λάβει επιβεβαίωση από διάφορες πηγές σε μια σειρά περιοχές, όπως το Σικάγο, την Αλαμπάμα, τη Γεωργία, και την Ουάσιγκτον, DC. Το WMR έχει λάβει πληροφορίες ότι διάφοροι ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Μακέιν, προσπάθησαν να σφετεριστούν την ιστορία του Sinclair και τις αποκαλύψεις του για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Ο Sinclair, θα πρέπει να σημειωθεί, δεν παρεξέκλινε από την αρχική ιστορία και τις κατηγορίες του εναντίον του Ομπάμα.



Το βίντεο με τις καταγγελίες του Sinclair :





Από : SodaHead / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Στα τέλη Μαΐου, ο ερευνητής δημοσιογράφος Wayne Madsen έκανε μια αποκάλυψη - βόμβα για το gay club του Σικάγο με το όνομα 'Man's Country', του οποίου ο Ομπάμα ήταν μέλος (Βλέπε άρθρο Κ.Ο. εδώ). Ο Madsen, επίσης, αναφέρθηκε στις σεξουαλικές σχέσεις του Ομπάμα με άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων ονομαστών πολιτικών της Ουάσιγκτον DC και του Donald Young, του ανοιχτά ομοφυλόφιλου διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας στο Σικάγο, στην οποία ο Ομπάμα ήταν μέλος για περίπου 20 χρόνια – της 'Trinity United Church of Christ' του πάστορα Jeremy Wright που έχει ασπασθεί την μαύρη θεολογία της απελευθέρωσης.




Υπήρχαν δύο άλλοι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι άνδρες στην εκκλησία του Ράιτ: ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Στα τέλη του 2007, καθώς ο Ομπάμα άρχισε την ανοδική του πορεία για την προεδρική υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, σε μια χρονική περίοδο 1 ½ μηνών, και οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους: Ο Bland δολοφονήθηκε με στυλ εκτέλεσης στις 17 του Νοέμβρη 2007. Ο Young και αυτός με τον ίδιο τρόπο δολοφονήθηκε στις 24 Δεκέμβρη του 2007. Ο Spencer φέρεται να πέθανε από σηψαιμία, πνευμονία, και τον ιό HIV στις 26 Δεκεμβρίου 2007. (Τα πιστοποιητικά θανάτου του Bland και Young, ΕΔΩ.)



Το βίντεο με την είδηση του θανάτου του Young:







Τώρα, η ηλικιωμένη μητέρα του Young μιλάει σχετικά με τις υποψίες της ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να προστατευθεί η φήμη του Ομπάμα και να εξασφαλιστεί το πολιτικό του μέλλον ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.


Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, από εδώ




White House ramps up damage control over Obama Chicago gay history



Αποκλειστικό από τον Wayne Madsen - 19 Ιουλ 2010



Η ιστορία για το bi-sexual παρελθόν του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν ξεχνιέται. Τώρα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην 'The Globe', η Norma Jean Young, η 76χρονη μητέρα του διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας Trinity United Church of Christ, Donald Young, μίλησε και δήλωσε ότι τα άτομα που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Ομπάμα δολοφόνησαν το γιο της για να προστατεύσουν τον Ομπάμα από τις ενοχλητικές αποκαλύψεις για την ομοφυλοφιλική σχέση του με το γιο της. Το τρυπημένο από σφαίρες σώμα του Donald Young βρέθηκε στο Σικάγο στο διαμέρισμά του στις 23 Δεκεμβρίου 2007, σε συνθήκες που έμοιαζαν με δολοφονία από εκτελεστή.





Η Norma Jean Young αποκάλυψε στο The Globe ότι ο γιος της, ο Donald, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ήταν «στενός φίλος» του Ομπάμα. Η κ. Young πιστεύει, επίσης, ότι η Αστυνομία του Σικάγο δεν έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την εξεύρεση των δολοφόνων του γιου της. Η κ. Young, η οποία είναι, η ίδια πρώην υπάλληλος του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο, είπε στην Globe ότι «Υπάρχουν περισσότερα με αυτή την ιστορία», και προσθέτει, "πιστεύω ότι θωρακίζουν κάποιον ή προστατεύουν κάποιον."




Οι αποκαλύψεις του Globe είναι σύμφωνες με τις πληροφορίες που λήφθηκαν από το WMR κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διεξήχθη το Μάιο στο Σικάγο. Στις 24 Μαΐου το WMR ανέφερε: "Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο επικεφαλής του επιτελείου του Rahm Emanuel είναι μέλη των ίδιων gay λουτρών του Σικάγου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την gay κοινότητα του Σικάγο, καθώς και παλιές πολιτικές πηγές της πόλης." Η έκθεση πρόσθεσε ότι "το WMR συνομίλησε με διάφορες σοβαρές πηγές στο Σικάγο, που ανέφεραν ότι ο Jeremiah Wright, ο πάστορας της πρώην εκκλησίας του Ομπάμα για 20 χρόνια, της Trinity United Church of Christ (TUCC) στη νότια πλευρά του Σικάγου, κανόνιζε ουσιαστικά «συνοικέσια» μαύρων παντρεμένων ομοφυλόφιλων μέλη της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και επιχειρηματιών, ιδίως όσων είχαν παιδιά.


Η λέσχη για αυτή τη δουλειά ονομάστηκε «Down Low Club», αλλά οι αναφορές για αυτή ​​από τηλέφωνα και e-mail απλά την αναφέρουν κωδικοποιημένα ως "DLC. «Το τέχνασμα, σύμφωνα με τις πηγές μας, ήταν να κάνει τον καθένα που κρυφάκουγε μέσα από τις επικοινωνίες [οι υποκλοπές του FBI στην περίπτωση του Rod Blagojevich πιθανόν να περιέχουν τέτοιου είδους αναφορές] να πιστεύει ότι γινόταν αναφορά στη Δημοκρατικό Συμβούλιο Ηγεσίας (Democratic Leadership Council) επίσης γνωστό ως DLC. . . Ανάμεσα στα μέλη του γκέι «DLC» ήταν ο Ομπάμα και ο διευθυντής χορωδίας της εκκλησίας TUCC, Donald Young, ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που φέρεται να είχε μια σεξουαλική σχέση με τον Ομπάμα. Δύο άλλα gay μέλη της εκκλησίας ήταν ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Ο Young και ο Bland δολοφονήθηκαν βάναυσα, στα τέλη του 2007.




Ο Larry Sinclair, ο ομοφυλόφιλος που ισχυριζόταν ότι είχε δύο σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ομπάμα στο Σικάγο το 1999, έγραψε το βιβλίο "Cocaine, Sex, Lies & Murder," στο οποίο δηλώνει ότι ο Ομπάμα είχε σχέση με τη δολοφονία του Young. Ο Sinclair έγραψε ότι ήρθε σε επαφή με τον Young λίγο πριν τη δολοφονία του και εκείνος του αποκάλυψε τη σχέση του με τον Ομπάμα. Κατά τη στιγμή των αποκαλύψεων σχετικά με τον Ομπάμα σε συνέντευξη στην Εθνική Λέσχη Τύπου, το WMR αμφισβήτησε την ακρίβεια της ιστορίας του Sinclair λόγω της απουσίας ενδείξεων σε συνδυασμό με μια περίεργη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, από τότε, το WMR έχει λάβει επιβεβαίωση από διάφορες πηγές σε μια σειρά περιοχές, όπως το Σικάγο, την Αλαμπάμα, τη Γεωργία, και την Ουάσιγκτον, DC. Το WMR έχει λάβει πληροφορίες ότι διάφοροι ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Μακέιν, προσπάθησαν να σφετεριστούν την ιστορία του Sinclair και τις αποκαλύψεις του για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Ο Sinclair, θα πρέπει να σημειωθεί, δεν παρεξέκλινε από την αρχική ιστορία και τις κατηγορίες του εναντίον του Ομπάμα.



Το βίντεο με τις καταγγελίες του Sinclair :





Ο Sinclair συνελήφθη από την αστυνομία της Washington, DC μετά από συνέντευξη Τύπου του βασίστηκε σε ένα ένταλμα από το Delaware που εκδόθηκε από τον γιο του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, Γενικό Εισαγγελέα του Delaware. Οι κατηγορίες εναντίον του Sinclair αργότερα έπεσαν.



Το βιβλίο του Sinclair είναι τώρα το αντικείμενο μήνυσης για δυσφήμιση [Daniel Parisi, et al v. Lawrence W. Sinclair a/k/a "Larry Sinclair," et al] που άσκησε ο Dan Parisi, ο δικαιούχος του δικτυακού τόπου, Whitehouse.com. Η μήνυση εξετάζεται από την πολιτικά ισχυρή δικηγορική εταιρεία Patton & Boggs, την ίδια εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Τζορτζ Μπους.



Ο Sinclair έχει πει στο WMR ότι πιστεύει πως ο Λευκός Οίκος υπό τον Ομπάμα προσπαθεί να κάνει το βιβλίο του να αποσυρθεί από την κυκλοφορία για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με το ομοφυλοφιλικό παρελθόν του Ομπάμα και την πιθανή συμμετοχή κορυφαίων από τους υπασπιστές του στη δολοφονία του Young.


Το Globe αναφέρει ότι πριν από το θάνατό του, ο Young σχεδίαζε να διαφύγει στην Αφρική για να εργαστεί ως δάσκαλος. Οι πληροφορίες προήλθαν στο Globe από τη μητέρα του Young, η οποία επίσης τώρα φοβάται για τη ζωή της και σχεδιάζει να αφήσει το σπίτι της στην Peoria του Illinois για μια μυστική τοποθεσία. Η κυρία Young είπε ότι η αστυνομία του Σικάγο την έχει προειδοποίησε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.



Σχ. ΚΟ: Προξενεί τεράστια εντύπωση πως μία τέτοια είδηση (αλήθεια ή ψέμα δεν έχει σημασία) είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό (και σίγουρα στην Ελλάδα), όταν τα «ροζ σκάνδαλα» πολιτικών και διάσημων προσώπων δίνουν και παίρνουν. Φανταστείτε μόνο εάν στην θέση του Ομπάμα ήταν ο Μπους...



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Ο Sinclair συνελήφθη από την αστυνομία της Washington, DC μετά από συνέντευξη Τύπου του βασίστηκε σε ένα ένταλμα από το Delaware που εκδόθηκε από τον γιο του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, Γενικό Εισαγγελέα του Delaware. Οι κατηγορίες εναντίον του Sinclair αργότερα έπεσαν.



Το βιβλίο του Sinclair είναι τώρα το αντικείμενο μήνυσης για δυσφήμιση [Daniel Parisi, et al v. Lawrence W. Sinclair a/k/a "Larry Sinclair," et al] που άσκησε ο Dan Parisi, ο δικαιούχος του δικτυακού τόπου, Whitehouse.com. Η μήνυση εξετάζεται από την πολιτικά ισχυρή δικηγορική εταιρεία Patton & Boggs, την ίδια εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Τζορτζ Μπους.



Ο Sinclair έχει πει στο WMR ότι πιστεύει πως ο Λευκός Οίκος υπό τον Ομπάμα προσπαθεί να κάνει το βιβλίο του να αποσυρθεί από την κυκλοφορία για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με το ομοφυλοφιλικό παρελθόν του Ομπάμα και την πιθανή συμμετοχή κορυφαίων από τους υπασπιστές του στη δολοφονία του Young.


Το Globe αναφέρει ότι πριν από το θάνατό του, ο Young σχεδίαζε να διαφύγει στην Αφρική για να εργαστεί ως δάσκαλος. Οι πληροφορίες προήλθαν στο Globe από τη μητέρα του Young, η οποία επίσης τώρα φοβάται για τη ζωή της και σχεδιάζει να αφήσει το σπίτι της στην Peoria του Illinois για μια μυστική τοποθεσία. Η κυρία Young είπε ότι η αστυνομία του Σικάγο την έχει προειδοποίησε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.



Σχ. ΚΟ: Προξενεί τεράστια εντύπωση πως μία τέτοια είδηση (αλήθεια ή ψέμα δεν έχει σημασία) είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό (και σίγουρα στην Ελλάδα), όταν τα «ροζ σκάνδαλα» πολιτικών και διάσημων προσώπων δίνουν και παίρνουν. Φανταστείτε μόνο εάν στην θέση του Ομπάμα ήταν ο Μπους...



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κάμερα «κόβει» 1000 κλήσεις την ώρα

Posted: 17 Nov 2011 12:41 PM PST

Σε ρόλο αστυνομικού της Τροχαίας καταγράφει 32 οχήματα ταυτόχρονα
Κάμερα «κόβει» 1000 κλήσεις την ώρα
Kανένας δε γλιτώνει από την πανίσχυρη κάμερα Cordon της ρωσικής Simicon



Λονδίνο
Μια αυτόματη κάμερα ταχύτητας μικρού και σχεδόν «αόρατου» προς τους οδηγούς μεγέθους κατασκεύασε η ρωσική εταιρεία Simicon.


Ο ηλεκτρονικός «Μεγάλος Αδελφός» των δρόμων, ονόματι Cordon, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει την ταχύτητα έως και 32 οχημάτων που κινούνται σε τέσσερις λωρίδες ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε, σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, να μεταφραστεί σε περίπου 1000 κλήσεις ανά ώρα σε μεγάλους πολυσύχναστους δρόμους.

Δρόμοι υπό 24ωρη επιτήρηση
Η προηγμένη συσκευή αποτελεί κάμερα και ραντάρ ταχύτητας, ικανή να ανιχνεύει αυτόματα τους παραβάτες και μάλιστα χωρίς την παρουσία αστυνομικού της Τροχαίας, καταργώντας έτσι τα υπάρχοντα «πιστόλια» ταχύτητας.
Με τη βοήθεια αλγορίθμων, η Cordon είναι σε θέση να αναγνωρίζει την ταχύτητα, τη θέση και την κατεύθυνση των διερχόμενων οχημάτων. Η τεχνολογία αναγνώρισης πινακίδας που διαθέτει παραπέμπει λίγο στα συστήματα αναγνώρισης προσώπων και ουσιαστικά σκανάρει και καταγράφει κάθε γράμμα και αριθμό.
Τα αυτοκίνητα που δεν ξεπερνούν το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο, καταγράφονται στο έξυπνο σύστημα ως «ουδέτερα», σε αντίθεση με όσα το ξεπερνούν, στα στοιχεία των οποίων εκδίδεται κλήση. Στην περίπτωση παράβασης πάλι, μετά την αρχική επεξεργασία από το ειδικό λογισμικό που συνοδεύει την κάμερα, τα δεδομένα της παράβασης σε πραγματικό χρόνο αποστέλλονται για περαιτέρω επεξεργασία στην τροχαία.
«H κάμερα Cordon λειτουργεί αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση» εξηγεί ο Ίλια Μπάρσκι από την Simicon. «Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι πέρα από την εικόνα, καταγράφει και την ταχύτητα του οχήματος και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Δεν υπάρχει άλλο σύστημα το οποίο να καταγράφει την ταχύτητα με απόκλιση σχεδόν δύο χιλιομέτρων την ώρα» υπογραμμίζει.

Σύντομα διαθέσιμη
Ήδη η βορειοαμερικανική εταιρεία Peak Gain Systems Inc. έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την πανίσχυρη κάμερα ταχύτητας και μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζεται να την διαθέσει στην αμερικανική αγορά μέσα στους πρώτους μήνες του 2012.
Στις ΗΠΑ, η εφαρμογή συστημάτων αυτόματης φωτογράφισης δεν επιτρέπεται σε όλες τις πολιτείες, καθώς αρκετές θέτουν το ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

http://www.tovima.gr/


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Υπολογιστής του 1977 πουλήθηκε για 4.530 ευρώ!

Posted: 17 Nov 2011 10:57 AM PST

Ένα πρωτότυπος και δίχως καμία απολύτως τροποποίηση, Apple II του 1977, κατάφερε και έπιασε την τιμή των 6.100 δολαρίων …

(περίπου 4.530 ευρώ) στο Ebay. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική, παρά την ηλικία της, ενώ αποτελεί και ένα από τα πρώτα 3.000 κομμάτια της σειράς.Ο πωλητής, που βρίσκετε στο Λίβανο του Οχάιο, στην περιγραφή του μηχανήματος, ανέφερε ότι προορίζεται για έναν πραγματικό συλλέκτη Apple, μιας και εκτός ότι πλέον δεν κυκλοφορούν πολλά κομμάτια του 1977, είναι πλήρως λειτουργικός και δεν έχει υποστεί καμία απολύτως αναβάθμιση.



Πίσω από τον σχεδιασμό του μηχανήματος κρύβεται ο Steve Wozniak, ενώ αποτελεί και έναν από τους πρώτους προσυναρμολογημένους υπολογιστές που είχαν κυκλοφορήσει. Η αρχική τιμή του, εκείνη την εποχή, ήταν τα 1.298 δολάρια, ενώ διέθετε μνήμη 4KB RAM.



Πιστεύεται ότι η μονάδα αυτή αποτέλεσε μία από τις πρώτες μονάδες, που συναρμολογήθηκαν εξ ολοκλήρου στη Silicon Valley, πριν ο τομέας συναρμολόγησης μετακομίσει στο Τέξας. Τα κυκλώματά του είχαν κατασκευαστεί στην Ιρλανδία και τη Σιγκαπούρη.



Η δημοπρασία έκλεισε με συνολικά έξι προσφορές, ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν στα 2.499 δολάρια. Η νικητήρια προσφορά είναι κοντά στο ποσό που συνήθως εκδηλώνεται για αρχικούς υπολογιστές Apple I, και δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Η δημοπρασία έλαβε συνολικά 735 θεάσεις πριν από την νικητήρια προσφορά.







techit.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Γυμνές παρέα με τα άλογα τους για καλό σκοπό!!!

Posted: 17 Nov 2011 10:49 AM PST



Αυτά τα κορίτσια έχουν... μεγάλη καρδιά και έξυπνες ιδέες για να δείξουν τη φιλανθρωπική τους δράση.


Οι επτά φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο «Leed Equestrian Society» έμειναν...

μόνο με τα μαύρα δαντελένια εσώρουχα τους, τις μπότες ιππασίας τους και φωτογραφήθηκαν πάνω σε άλογα για τη δημιουργία ενός ημερολογίου του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στους αθλητές ιππασίας με κινητικά προβλήματα.



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Παναγιά μου…τι σκίσιμο έχει αυτό στο φόρεμα…και ποια το φόρεσε?!

Posted: 17 Nov 2011 10:38 AM PST

Η reality TV star της Αγγλίας,Lauren Pope, πέτυχε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με αυτή την εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Twilight: Breaking Dawn»…Γιατί άραγε? Κόκκινο θανατηφόρο σκισμένο φόρεμα η συνταγή της επιτυχίας....






kinitro news Image Hosted by ImageShack.ustopeiraxtiri

Τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς, πριν χάσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν

Posted: 17 Nov 2011 10:31 AM PST

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (4)
Είτε πρόκειται για ζώα υπό εξαφάνιση, είτε για δάση και φυσικές
ομορφιές της χώρας μας…


που πλήττονται από το ανθρώπινο στοιχείο, το σίγουρο είναι ότι πολλά από αυτά "κινδυνεύουν" στο άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον. Κάποια μέρη της Ελλάδας, αξίζει να τα επισκεφτούμε άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Έχουν πολλά να μας δώσουν. Ακόμα…



Τα ταξίδια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ξεφύγει λίγο από την φορτισμένη καθημερινότητα… Ποια όμως είναι τα μέρη που έχουμε έναν παραπάνω λόγο να επισκεφτούμε όσο πιο σύντομα μπορούμε, πριν χάσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν;


Φοινικόδασος στο Βάι του νομού Λασιθίου

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (1)

Ήταν οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου του 2010 όταν όλα τα μέσα έβγαλαν έκτακτο δελτίο: "Στάχτη έγινε το ιστορικό φοινικόδασος της Πρέβελης Ρεθύμνου" έγραφαν παντού και η στεναχώρια Κρητικών και μη ήταν παραπάνω από μεγάλη. Ο πολύτιμος φοίνικας είναι ένα σπάνιο είδος που απειλείται με εξαφάνιση, ένα από τα δύο είδη ενδημικών μεσογειακών φοινικοειδών που επιζούν από την αρχαιότητα. Μάλιστα το φοινικόδασος της Πρέβελης είναι (δεν τολμώ να γράψω ήταν) από τα τελευταία δάση τέτοιων δέντρων στον κόσμο. Ευτυχώς όμως, κάπου εκεί κοντά υπάρχει ένα ακόμα, γι' αυτό αξίζει να το επισκεφτούμε πριν είναι αργά.

Πρόκειται για το φοινικόδασος στο Βάι του νομού Λασιθίου. Είναι ένα μέρος που επιβάλλεται για κάθε επισκέπτη της Κρήτης. Ο συνδυασμός της μαγευτικής παραλίας με το σπάνιο φοινικόδασος δίνουν μία εξωτική νότα στο τοπίο. Όσο για το πώς φύτρωσαν τόσοι φοίνικες; Σύμφωνα με ένα θρύλο, Άραβες πειρατές που βγήκαν στην παραλία, πέταξαν τα κουκούτσια από τους χουρμάδες που έτρωγαν και από αυτούς τους σπόρους φύτρωσαν τα 5000 φοινικόδεντρα! Αξίζει να μπει και αυτό στη λίστα με τα μέρη που πρέπει να δείτε… άμεσα.

Ας μη ξεχνάμε πώς η Κρήτη είναι από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας!


Καφέ αρκούδα στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (6)

Θεωρείται πλέον και νομικά είδος υπό εξαφάνιση. Η καφέ αρκούδα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα της ελληνικής πανίδας. Πρόκειται για μια φιγούρα που έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα είτε σε παιδικά παιχνίδια, είτε σε αγαπημένα παραμύθια και κινηματογραφικές ταινίες. Με τις ανθρώπινες όμως δραστηριότητες τείνει να εξαφανιστεί. Για τους φιλόζωους αναγνώστες λοιπόν, ο Εθνικός Δρυμός Πίνδου θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής με ένα ζώο που, παρόλο που το τελευταίο καιρό αυξάνεται ο πληθυσμός του, δεν παύει να είναι ένα είδος που κινδυνεύει.

Η καταστροφή και η υποβάθμιση των δασών, ο φόνος και η αιχμαλωσία από τον άνθρωπο είναι τα αίτια που δυσκολεύουν την επιβίωση της αρκούδας και τόσο μικρό τον πληθυσμό της στη χώρα μας (στις 350 υπολογίζεται) και την καθιστούν είδος αυστηρά προστατευόμενο είδος, σύμφωνα με το διαδικτυακό περιοδικό Go Natural.

Όσες αρκούδες- ήρωες έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, ζουν κυρίως στους ορεινούς όγκους της βόρειας και κεντρικής Πίνδου και της δυτικής Ροδόπης. Μιας και μπαίνουν τα κρύα για τα καλά λοιπόν αξίζει να κανονίσετε ένα μίνι ταξιδάκι στον όμορφο νομό των Γρεβενών. Και αφού πάτε, επισκεφτείτε τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, το φυσικό περιβάλλον των αρκούδων… Ίσως είστε τυχεροί και πετύχετε κάποια!


Πλατάνια στην Εύβοια

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (3)

Χιλιάδες πλατάνια, τα μακροβιότερα δέντρα της ελληνικής χλωρίδας, έχουν νεκρωθεί στη χώρα μας από μια ασθένεια,- ήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες-, η οποία απειλεί να προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή. Εντάξει, δε λέμε ότι είναι και αυτά "είδος υπό εξαφάνιση".

Όμως το γεγονός ότι ένα τόσο αγαπημένο δέντρο -συνδυασμένο με μύθους και παραδόσεις- έφτασε στο σημείο να κινδυνεύσει, μας κάνει να θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στη φύση πριν είναι αργά. Αξίζει λοιπόν να επισκεφτείτε τα μέρη εκείνα όπου, τουλάχιστον για την ώρα, τα πλατάνια ζουν και βασιλεύουν.

Μια από τις περιοχές γεμάτη με πλάτανους, είναι η Κύμη της Εύβοιας. Αξίζει να ξεκλέψετε ένα 3ημερο από τις υποχρεώσεις σας, να βρεθείτε στην Ερέτρια και να περάσετε με το ferryboat απέναντι. Αν επισκεφτείτε και το χωριό Μετόχι (24 χλμ από την Κύμη) σας υπόσχομαι από προσωπική εμπειρία πως… θα χορτάσετε πλατάνι!


Ηφαίστειο στη Σαντορίνη

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (2)

Σαντορίνη. Πάντα έψαχνα μια ευκαιρία για να την επισκεφτώ. Νησί που έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος προορισμός παγκοσμίως για το 2011, η Θήρα προσθέτει έναν ακόμη λόγο για να μας προσκαλέσει επιτακτικά. Το ενεργό ηφαίστειό της.

Τους τελευταίους μήνες, οι σεισμολόγοι και οι ηφαιστειολόγοι παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τη σεισμική ακολουθία που εκδηλώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Μετά από έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, η επιστημονική κοινότητα και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αποφάσισε από κοινού να εγκαταστήσει πέντε επιπλέον σεισμογράφους στο κυκλαδίτικο νησί για τη στενή παρακολούθηση του φαινομένου.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια πώς το "τέρας" που κοιμάται θα ξυπνήσει. Το γεγονός όμως ότι το ηφαίστειο που αφυπνίστηκε για πρώτη φορά πριν από 2,5 εκατομμύρια χρόνια και συνέχισε την δραστηριότητα του μέχρι και σήμερα, πραγματοποιώντας 12 εξαιρετικά μεγάλες εκρήξεις, δεν αποκλείει το να κάνει κάποια στιγμή την 13η και φαρμακερή. Γιατί λοιπόν να μην το επισκεφτούμε… φέτος κιόλας;


Ζώα υπό εξαφάνιση στη Ρόδο

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (7)

Παραβλέποντας το στοιχεία που φέρνουν πρώτους τους Έλληνες στις κακοποιήσεις ζώων, θα απευθυνθώ στους ζωόφιλους αναγνώστες, προσθέτοντας ένα ακόμη μέρος που πρέπει να πάνε για να δουν μερικά ζωάκια που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν: τη Ρόδο.

Εκτός από το παλάτι της Ρόδου, το κάστρο των Ιπποτών αλλά και τις πανέμορφες παραλίες, η Ρόδος είναι ένα νησί που αποτελεί "καταφύγιο" αρκετών ζώων που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Το ελάφι Πλατόνι (Ντάμα – Ντάμα), το αλογάκι της Ρόδου, το ψαράκι γκιζάνι, η χελώνα καρέττα- καρέττα αλλά και η φώκια μονάχους- μονάχους είναι μερικά από τα ζώα που χρόνο με το χρόνο μειώνουν τις πιθανότητες επιβίωσής τους. Ο λόγος; Τόσο η ανθρώπινη δραστηριότητα και η επέμβαση στο φυσικό τους περιβάλλον, όσο και οι φυσικές καταστροφές που τα απειλούν.

Τα μέρη που πρέπει να πας στην Ελλάδα (5)

Αν και δεν είναι εφικτό το να δει κάποιος επισκέπτης της Ρόδου όλα τα παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι αν επισκεφτεί το νησί, ίσως καταφέρει να μάθει περισσότερα γι'αυτά αλλά και να ευαισθητοποιηθεί. Γιατί όχι; Ευκαιρία να δει και τις σπάνιες ομορφιές τις Ρόδου, αλλά και να γνωρίσει τους φιλόξενους ανθρώπους!

Το ότι ο πλανήτης -άρα και κάθε κομμάτι του- κινδυνεύει είναι το μόνο σίγουρο και στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνθρωπος ευθύνεται γι' αυτό. Άλλες φορές πάλι η φύση είναι αυτή που αποφασίζει. Όπως και να χει όμως, υπάρχουν κάποια μέρη που αν αργήσει κανείς να πάει, ίσως αργότερα το μετανιώσει…

WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

30 αλήθειες που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα

Posted: 17 Nov 2011 09:10 AM PST



Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν.
Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μολότοφ και συλλήψεις στη Βουλή - Συνέλλαβαν και τον Σειρηνίδη

Posted: 17 Nov 2011 08:33 AM PST

Επεισόδια στη Βουλή, από ομάδες κουκουλοφόρων, οι οποίες εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει... σε περίπου 60 προσαγωγές και συλλήψεις πριν και κατά τη διάρκεια της πορείας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Σειρηνίδης (ο γνωστός αναρχικός)!!! Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.... που δεν επιβεβαιώνονται πλήρως από την αστυνομία, αναφέρουν ότι ο αναρχικός, Άρης Σειρηνίδης, που είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ένοπλης επίθεσης σε κλούβα των ΜΑΤ... στα Εξάρχεια, και τελικά αθωώθηκε στο δικαστήριο, βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες.Ωστόσο, δεν αναφέρεται εάν έχει συλληφθεί πριν ή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ούτε για ποιο αδίκημα.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΤΑΤΟΥΑΖ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Posted: 17 Nov 2011 08:29 AM PST

Δεν φαίνεται και πολύ καλή ιδέα να κάνεις τατού το ένα τμήμα μιας παράστασης. Θα σας το κρίνουν μισοτελειωμένο. ...Η απάντησή σας όμως σε αυτήν την κριτική θα είναι να τους δείξετε και το άλλο σας μισό ... που είναι αποτυπωμένο στο έτερο ήμιση σας. Δεν είναι τόσο κακή ιδέα αρκεί να μη σας χωρίσει.



tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples


tatoo couples

http://exoenavaros

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Αδέρφια μας Ευρωπαίοι, σας ομιλεί ο σταθμός των Ελλήνων ποδοπατημένων!!!

Posted: 17 Nov 2011 08:23 AM PST

Μην πυροβολείτε, είμαστε άφραγκοι, είμαστε άφραγκοι!!!

Έξω η Χούντα, έξω η ΔΕΗ!!!



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ένταση στην αμερικανική πρεσβεία

Posted: 17 Nov 2011 08:20 AM PST



Πέτρες και ξύλα κατά των ΜΑΤ


Ο κύριος όγκος της πορείας έχει φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μικροεπεισόδια. Ομάδα νεαρών βγήκε από την πορεία και άρχισαν να πετούν πέτρες και ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ απάντησαν, ενώ προχώρησαν και σε μια προσαγωγή.

http://www.newsbeast.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

11 αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Χριστίνας Στεφανίδη που δεν σας έχουμε δείξει! (sexy pics)

Posted: 16 Nov 2011 09:59 PM PST


11 αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Χριστίνας Στεφανίδη που δεν σας έχουμε δείξει!
Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μας ξέφυγε μια τέτοια φωτογράφιση!
Τα πρόστυχα τα μάυρα τα εσώρουχά της αποφάσισε να βάλει και να .. βγάλει η αισθησιακή μελαχρινή ύπαρξη στο επετειακό τεύχος του Max για τα 18 του χρόνια.. Για όσους δεν την είχαν απολαύσει.. καιρός τους ήταν !

porniro

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές