Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

The Music Center


The Music Center


Στα σκαριά βιογραφική ταινία για τον Michael Jackson

Posted: 18 Nov 2011 06:39 AM PST

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία του Michael Jackson (μεταξύ των οποίων και τα δικαιώματα του ονόματός του) βρίσκονται σε... διαπραγματεύσεις με παραγωγούς του Hollywood έτσι ώστε να φέρουν τη ζωή του τραγουδιστή στη μεγάλη οθόνη. Το project, σε περίπτωση που προχωρήσει, αναμένεται να καλύψει συγκεκριμένες περιόδους της ζωής του «βασιλιά της ποπ», αν και αυτές ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο Tom Pollock της Montecito Picture Company επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Οι βιογραφική ταινία δεν θα πρέπει να συγχέεται με το φιλμ του 2009 «This is it» καθώς αυτό περιείχε πρόβες από το tour που ετοίμαζε ο εκλιπών πριν πάρει τη μοιραία δόση του φαρμάκου propofol που επέφερε τελικά τον θάνατό του.

Νεκρός ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Posted: 18 Nov 2011 06:11 AM PST

«Έσβησε» στη διάρκεια γυρίσματος Τραγικό θάνατο βρήκε ο μπασίστας του τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή στη διάρκεια του γυρίσματος ενός βίντεο κλιπ. Το γύρισμα γινόταν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Ελευσίνας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 31χρονος Πλάτων Καπρίδης σκοτώθηκε ακαριαία όταν καταπλακώθηκε από κομμάτι της οροφής που κατέρρευσε. Προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το νεαρό άντρα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Ελευσίνας.

Lady Gaga με... σπέρματοζωάριο στο κεφάλι

Posted: 18 Nov 2011 06:00 AM PST

Με το σπέρμα στο κεφάλι που να βάλει σουτιέν... Απολαυστε ΓΚΑ ΓΚΑ με σπερματοζωάριο

news24 news24 news24

Ποια διάσημη παροτρύνει τους fan της να χρησιμοποιούν προφυλακτικά;

Posted: 18 Nov 2011 03:08 AM PST

Ποια διάσημη παροτρύνει τους fan της να χρησιμοποιούν προφυλακτικά;Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μοιάζει πολύ... σημαντική για αυτή την κυρία.Η αγαπημένη Rihanna ενθάρρυνε τους fans της να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το μικρόφωνο στο Whisky Mint στο London's Mayfair, όπου γιόρταζε τα γενέθλια του 22χρονου αδερφού της. Εκεί λοιπόν, και αφού είχε κατεβάσει αρκετά ποτάκια, σκέφτηκε να δώσει μερικές συμβουλές στους προσκεκλημένους. "Έφυγα από το σπίτι μου όταν ήμουν 16 χρονών και έμαθα γρήγορα να φροντίζω τον εαυτό μου. Έχω να σας δώσω μια και μόνο συμβουλή... να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό!" φώναξε στο μικρόφωνο.

Και αφού κατέβασε μαζί με την παρέα της 15 μπουκάλια σαμπάνιας και 6 μπουκάλια με βότκα, η διάσημη τραγουδίστρια κάλεσε όλο τον κόσμο στην σουίτα της στο ξενοδοχείο The Savoy hotel, όπου συνέχισε το ξέφρενο πάρτι προς τιμή του αδερφού της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα έπιασε τόπο εκείνο το βράδυ.

Δεν αποκλείει reunion των Guns N' Roses ο Axl Rose!

Posted: 18 Nov 2011 02:41 AM PST

Ο λόγος φυσικά για ένα ενδεχόμενο reunion της αρχικής σύνθεσης των Guns N' Roses! Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, απλά ο Axl βγήκε και είπε πως δεν αποκλείεται να συναντηθεί ξανά μουσικά με τους Slash, Duff McKagan και Izzy Stradlin, με την προϋπόθεση πως θα ενταχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame. Να σημειωθεί πως το συγκρότημα έχει λάβει μια υποψηφιότητα για ένταξή του στο Hall of Fame. Μιλώντας σε γνωστό βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Axl τόνισε ότι ένα reunion των Guns N' Roses δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Συγκεκριμένα είπε πως "ο Elton John μου μίλησε πρώτος γι` αυτό το ενδεχόμενο. Δεν ξέρω αν και πότε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως καταλαβαίνω ότι μια υποψηφιότητα για το Rock Hall Of Fame σημαίνει πολλά για τους fans μας. Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον. Ξέρω ότι αρκετοί φίλοι μας θα ήθελαν να μας ξαναδούν μαζί." Όμως και ο Slash είπε πως έχει σκεφτεί μια πιθανή επανένωση του συγκροτήματος στην αρχική του σύνθεση, αλλά γνωρίζει πως η κατάσταση δεν είναι σταθερή.

Celine Dion - Fly

Posted: 17 Nov 2011 11:47 AM PST

Celine Dion-Surrender

Posted: 17 Nov 2011 11:45 AM PST

Celine Dion-This Time

Posted: 17 Nov 2011 11:43 AM PST

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη!

Posted: 17 Nov 2011 03:51 AM PST

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τον Νότη Σφακιανάκη δύσκολο συνεργάτη. Τι λέει η Αγγελική Ηλιάδη για την συνεργασία της μαζί του;

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη!

«Με τον Νότη συνεργαζόμαστε από το μουσικό μου ξεκίνημα, όταν μάλιστα άνοιγα τα προγράμματα, στα οποία εμφανιζόμουν και έκανα και τα φωνητικά του. Έμεινα δίπλα του τρία χρόνια και όταν μπήκα πλέον στην δισκογραφία συνεργαστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, Θα έλεγα ότι είναι πολύ αυστηρός και τελειομανής στο κομμάτι που αφορά στη δουλειά του».

Ποια είναι η αγαπημένη εξόρμηση του Γ. Μαζωνάκη;

Posted: 17 Nov 2011 03:39 AM PST

Εξορμήσεις κάνει στον ελεύθερο χρόνο του ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής λατρεύει τις εκδρομές στο βουνό και συγκεκριμένα στον Όλυμπο.

Ποια είναι η αγαπημένη εξόρμηση του Γ. Μαζωνάκη;

Όποτε μπορεί και έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάνει ταξίδια για να ξεφεύγει, να ηρεμεί και να χαλαρώνει. Σίγουρα το βουνό είναι ένα μέρος που προσφέρεται για ηρεμία.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές