Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

paraksena


paraksena


Γυναίκες βίαζαν άντρες

Posted: 15 Oct 2011 08:51 AM PDT

Τρεις νεαρές κοπέλες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Zιμπάμπουε, οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επιθέσεις και βιασμούς εναντίον 17 συνολικά ανδρών. Τα θύματα αναγνώρισαν στα πρόσωπα των κοριτσιών, τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Πρόκειται για τις Rosemary Chakwizira, 26 ετών, Sophie Nhokwara, 26 ετών και Netsai Nhokwara, 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 33 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Σύμφωνα με την...
έρευνα της αστυνομίας και τους καταγγέλοντες, οι κοπέλες εντόπιζαν τους εν λόγω άνδρες κάνοντας οτοστόπ, και στη συνέχεια τους βίαζαν είτε με την απειλή όπλου, είτε έχοντας ρίξει ναρκωτικές ουσίες σε ποτό που τους προσέφεραν. Ωστόσο, οι φερόμενες ισχυρίστηκαν ότι ήταν ιερόδουλες και ότι απλά έκαναν τη δουλειά τους.

Σεξ στο σταθμό

Posted: 15 Oct 2011 05:27 AM PDT

Τους έπιασαν να κάνουν σεξ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Motherwell στο Lanarkshire. Αυτό ωστόσο που σοκάρει δεν είναι η προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά ότι τα δύο άτομα που ερωτοτροπούσαν ήταν αδέλφια!

Το περιστατικό συνέβη στις 27 του περασμένου Ιουνίου και πρωταγωνιστές ο Richard και η μικρότερη του αδελφή Kirsty, 21ενος και 18 ετών αντίστοιχα.

Άμεσα οι Βρετανικές αρχές όρισαν δικάσιμο για τις πράξεις τους και χτες το δικαστήριο του Hamilton Sheriff άκουσε τα δύο αδέλφια να παραδέχονται την ...
σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Όπως αποφάνθηκε στο δικαστήριο τα δυο αδέλφια θα παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς και θα τους συμβουλεύσουν σε θέματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών.

Για να γλιτώσουν τη φυλάκιση τα δυο αδέλφια παραδέχθηκαν ότι έκαναν σεξ στον ανελκυστήρα του σιδηροδρομικού σταθμού. Η 18χρονη αφού παραδέχθηκε την σεξουαλική πράξη ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να θυμηθεί πως ξεκίνησαν όλα, ενώ κατηγόρησε τον αδερφό της ότι ήταν αυτός που ξεκίνησε το "παιχνίδι".

Στο δικαστήριο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα δεκαπεντάλεπτο βίντεο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το τη συνέβη.

Ο 21χρονος είπε στο δικαστήριο ότι περίμεναν στην πλατφόρμα του σταθμού του τραίνου για να πάνε σπίτι καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια μπήκαν στο ασανσέρ και έκαναν σεξ. Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι παραδέχθηκε.

Δίδυμα μωρά από… διαφορετικό πατέρα!

Posted: 15 Oct 2011 01:00 AM PDT

Τη γέννηση διδύμων από διαφορετικό πατέρα μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα της Πολωνίας!

Η μητέρα του αγοριού και του κοριτσιού – που γεννήθηκαν ταυτόχρονα και από την ίδια μητέρα αλλά θα έχουν διαφορετικό πατέρα – έμεινε έγκυος όταν ακόμη ήταν παντρεμένη. Tην ίδια περίοδο, όμως, είχε και παράλληλη σχέση με άλλο άνδρα.

Η Πολωνή γυναίκα έκανε μετά τη γέννα αίτηση διαζυγίου και στη συνέχεια τεστ DNA επιθυμώντας να αποδείξει στον πρώην σύζυγο της ότι τα μωρά δεν ήταν δικά του αλλά του...
άνδρα με τον οποίο διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες άφωνους: τα δίδυμα είχαν διαφορετικούς πατέρες! Ο πρώην σύζυγος της είναι ο πατέρας του αγοριού και ο εραστής της ο πατέρας του κοριτσιού!

Το σπάνιο αυτό φαινόμενο -σημειώνεται για μόλις 7η φορά παγκοσμίως- μπορεί να συμβεί αν η γυναίκα παράξει δύο ωάρια τα οποία γονιμοποιηθούν από δύο διαφορετικούς άνδρες.

Δημόσιες τουαλέτες στο Έβερεστ

Posted: 14 Oct 2011 05:25 PM PDT

Γεμάτο από σκουπίδια και απομεινάρια παλιότερων αποστολών είναι το Έβερεστ, όπως υποστηρίζει η περιβαλλοντική οργάνωση Eco Himal.

Η εν λόγω οργάνωση δηλώνει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητά από την κυβέρνηση του Νεπάλ να εξετάσει την εγκατάσταση φορητών τουαλετών στο Έβερεστ.

"Τα ανθρώπινα περιττώματα είναι μεγάλο πρόβλημα", τονίζει ο...
Phinjo Sherpa, διευθυντής της Eco Himal.

Όπως επισημαίνει η Eco Himal, χιλιάδες πεζοπόροι που ξεκινούν από την κατασκήνωση ορειβατών που βρίσκεται στο Νεπάλ κάθε χρόνο, θα κρατούσαν την περιοχή πολύ πιο καθαρή, αν αυτοί και οι αχθοφόροι τους είχαν έναν πολιτισμένο μέρος να πάνε όταν τους καλεί η φύση.

Ο Sherpa δηλώνει πως θα έπρεπε να υπάρχουν δύο ή τρεις τουαλέτες εκεί, εγκατάσταση των οποίων θα πρέπει να συζητηθεί ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διαχείρισης των αποβλήτων του Εβερεστ και των γύρω κορυφών, από την κυβέρνηση του Νεπάλ.

"Υπάρχουν σκουπίδια 50 ετών εκεί πάνω", καταλήγει.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια οι περιβαλλοντολόγοι έχουν μαζέψει πάνω από 12 τόνους σκουπιδιών στο βουνό.

Δεκατριάχρονη σε σώμα… υπεραιωνόβιας!

Posted: 14 Oct 2011 05:13 PM PDT

Όπως κι άλλες έφηβες στην ηλικία της η Hayley Okines λατρεύει το νεαρό ποπ σταρ Justin Bieber, ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τους φίλους της και της αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως από τους υπόλοιπους είναι ότι πάσχει από προγηρία, που σημαίνει ότι......

 το σώμα της γερνά οκτώ φορές γρηγορότερα από το φυσιολογικό.

Υποφέρει από αρθρίτιδα, έχει πρόβλημα στους γοφούς και της έχουν πέσει τα μαλλιά.

Η ιστορία της έγινε θέμα σε σειρά ντοκιμαντέρ, ενώ το 2010 συμμετείχε σε ένα επαναστατικό δοκιμαστικό πείραμα στην Αμερική.

«Είναι ενοχλητικό να έχεις το σώμα μιας γριάς» λέει η ίδια.

Η μητέρα της Kerry είπε για την κόρη της ότι «είναι μια έφηβη σαν όλες τις άλλες, έχει ακατάστατο δωμάτιο και της αρέσει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, ενώ νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της!».

«Της αρέσει να βγαίνει έξω κι εγώ την αφήνω να πηγαίνει με τους φίλους της στα μαγαζιά και στα σπίτια τους και να κοιμάται τα βράδια εκεί. Όταν όμως πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο, φροντίζω να είμαι κάπου εκεί κοντά και εκείνη έχει πάντα το κινητό μαζί της σε περίπτωση που με χρειαστεί» πρόσθεσε.

Και η μητέρα της έχει κάθε λόγο να ανησυχεί γιατί τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Hayley ότι τα οστά του ισχίου της μπορούσαν εύκολα να βγουν από τη θέση τους και έτσι τώρα αναγκάζεται να φορά όλη τη μέρα μια ειδική ζώνη.

Συνειδητοποιεί απόλυτα ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, ενώ ένα κορίτσι που γνώριζε με την ίδια ασθένεια πέθανε σε ηλικία 14 ετών!



kokoria.gr

Έκαναν έρωτα ενώ έκαναν skydiving

Posted: 14 Oct 2011 02:54 PM PDT

Ο Άλεξ Τόρες, ο οποίος είναι πορνοσταρ αλλά και εξπέρ του skydiving αποφάσισε να απογειώσει τόσο τις δικές τους αισθήσεις όσο και της ρεσεψιονίστ Χόουπ Χόουελ, κάνοντας έρωτα ενώ...
επιδίδονταν στο αγαπημένο τους σπορ, το skydiving.

Το ατρόμητο ζευγάρι συνευρέθηκε πρώτα στο αεροπλάνο και μετέπειτα ενώ έκαναν σεξ, πήδηξαν στο κενό και συνέχισαν στον... έβδομο ουρανό μέχρι που προσγειώθηκαν στο έδαφος.

Αν και συνευρέθηκαν πολύ νωρίς το πρωί ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί, ο Τόρες ανέβασε το βίντεο που τράβηξαν στο μπλογκ του, το οποίο έφτασε μέχρι το λύκειο της τοπικής κοινότητας με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες.

Αν και δεν τους είδε κανείς οπότε και δεν υπάρχει προσβολή της δημοσίας αιδούς, ωστόσο η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εξετάζει το βίντεο για να δει εάν το καυτό ζευγάρι ανέβασε τη θερμοκρασία στο αεροπλάνο και απέσπασε τη προσοχή του πιλότου.

Μέχρι τώρα δεν έχουν σχηματιστεί εναντίον τους κατηγορίες καθώς δεν έχει βρεθεί κάποια παράνομη ενέργεια.

Σύμφωνα με το NBC, ο Τόρες απολύθηκε από τη δουλειά του ως εκπαιδευτής, ενώ εκείνος κατέβασε το βίντεο από το μπλογκ του.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές