Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Seleo.gr News -Βίντεο από το διαμέρισμα - γιάφκα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης

Posted: 06 Oct 2011 08:46 AM PDT

Seleo.gr Newsletter

Βίντεο από το διαμέρισμα - γιάφκα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης

Ότι απέμεινε από την έκρηξη στο διαμέρισμα - γιάφκα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης

το βίντεο : Read More


 

______________________

"Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία
2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί
spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από
τη λίστα παραληπτών"

www.seleo.gr

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter μας, πατήστε εδώ: Unsubscribe

Στον Ισραηλινό Ντάνιελ Σέχτμαν το φετινό βραβείο Νόμπελ Χημείας

Posted: 06 Oct 2011 04:06 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 14:34

Ο Ισραηλινός επιστήμονας Ντάνιελ Σέχτμαν βραβεύτηκε με το βραβείο Νόμπελ Χημείας για το 2011, για την ανακάλυψη της δομής των ημικρυστάλλων, ενός «συναρπαστικού μωσαϊκού ατόμων που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Νόμπελ.

Η ανακάλυψη του Ντάνιελ Σέχτμαν, το 1982, άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε τη στερεά ύλη, επισημαίνει στην απόφασή της η Επιτροπή. Μέχρι τότε, οι επιστήμονες πίστευαν ότι τα άτομα σε όλους τους κρυστάλλους διατάσσονται σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Στις 8 Απριλίου 1982, ο Σέχτμαν ανακάλυψε έναν κρύσταλλο μέσα στον οποίο «τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα με έναν τρόπο, ο οποίος ποτέ δεν επαναλαμβάνεται", αντίθετα με τους νόμους της φύσης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ακαδημίας. Αυτή η ανακάλυψη, ορίστηκε ως «ημικρύσταλλοι».

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΠΑΟΚ : Φήμες για νέο αραβικό ενδιαφέρον

Posted: 06 Oct 2011 04:04 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011 09:59

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας Όμιλος επιχειρηματιών από το Κατάρ φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την «Qatar Investment Authority» η οποία όπως γράφει η Sportday θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα με την αγορά 13.500 στρεμμάτων στη Χαλκιδική.

Oι Άραβες φέρεται να έχουν συμφωνήσει να πάρουν τις μετοχές του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, αλλά προς το παρόν δεν τοποθετείται περιμένοντας τις εξελίξες.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μην πετάξεις τίποτα!

Posted: 06 Oct 2011 04:01 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011 16:52

Η «ανακύκλωση του φαγητού» αναδεικνύεται σε κεντρικό αίτημα της εποχής. Την εποχή της οικονομικής κρίσης, όχι μόνο δεν πετάμε το φαγητό το φαγητό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, αλλά με τα υλικά που έχουμε διαθέσιμα, στο ψυγείο και στα ντουλάπια μας το χρησιμοποιούμε σε μια νέα λαχταριστή συνταγή.

Στο Sunday Cooking που κυκλοφορεί στις 9-10-2011 εγκαινιάζεται μια νέα στήλη με συνταγές, tips, Μικρά μυστικά και οδηγίες ώστε το φαγητό που περίσσεψε από τη προηγούμενη μέρα να γίνει την επόμενη ακόμη νοστιμότερο!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η τοπογραφία του νέου χώρου

Posted: 06 Oct 2011 03:58 AM PDT

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχει, ως γνωστόν, Τιπούκειτος, ως πρόσωπο. Πρόκειται για την έκφραση «τι, πού κείται», δηλαδή για έναν πίνακα περιεχομένων. Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, που έζησε (γουστόζικα και γρήγορα τα περιγράφει ο Μαζάουερ) εποχές εισαγωγής οδών και πλατειών, αρχικά μέσα από την οθωμανική τοπική διοίκηση και αργότερα, στην εποχή του εκσυγχρονισμού, διευρύνσεις οδών, διευθετήσεις οικοδομικών τετραγώνων και ονομασίες νέων οικιστικών πόλων, η ώρα της αλλαγής κράτους, αλλαγής διοίκησης και αλλαγής πληθυσμών, ήταν τόσο απότομη, ώστε δεν επέζησε παλαιό τοπωνύμιο. Πάρα πολλά μέρη μέσα και γύρω από τη Σαλονίκη κράτησαν τα ονόματά τους επί πεντακόσια και παραπάνω χρόνια. Επτακοσίων και βάλε ετών είναι η Επανομή, οι Ζουμπάτες, το Μεσημέρι, το Σέδες. Ωστόσο το Ιπποδρόμιο εμφανίζεται πρώτη φορά τέλος του 18ου αιώνα, στον Μπωζούρ, ο οποίος μιλάει για περιοχή «Προδρόμι», δηλαδή τόπο όπου υπήρχε κάποιο μονύδριο. Οσο προχωρούσε η μελέτη του μεσαίωνα και της αρχαιότητας, άρχισε δειλά στην αρχή, τολμηρότερα αργότερα, να «εφευρίσκεται» η τοπωνυμική παράδοση.

Ο νέος χώρος

Στο Μεσοπόλεμο, μπορούμε πια να μιλάμε για πρόσληψη, ιδεολογική, οικονομίστικη και μερικώς εθνοτική ενός «νέου χώρου» της Σαλονίκης. Το «Πατέ» ήταν Πατέ από τότε που η εταιρία Πατέ απέκτησε σινεμαδάκι. Αλλά ελάχιστα χρόνια αργότερα, μετά την απελευθέρωση, άρχισε η υιοθέτηση τοποθεσιών της Αττικής στη νέα πόλη του Βορρά. Ετσι γεννήθηκε το «Φάληρο», μερικά χρόνια αργότερα από το Κερκυραϊκό «Φαληράκι» κατ΄απομίμηση του Φαληρικού Ορμου. Η οδός Βασιλέως Γεωργίου και της συζύγου του Ολγας (αλλά και όλης της βασιλικής οικογένειας) πήρε τη σειρά της μετά την τετραετία Βενιζέλου. Η Πρίγκηπος Νικολάου έγινε προσωρινά «Πολωνίας», το 1939, για να να επιστρέψει στον Πρίγκηπα. Η «Σαλαμίνα», αρχικά στην ξύλινη, πανέμορφη και χρηστική, παλιά ιχθυόσκαλα, στο θαλασσινό τέρμα της Μπότσαρη, μεταφέρθηκε πρόσφατα πάλι παραλιακά, στο Κολυμβητήριο.

Σε άλλες περιπτώσεις, αρκούσαν οι αλλαγές χρήσεων κτιρίων, για να «παντρέψουν» μη ιστορικές μνήμες με ιστορικές επιβιώσεις. Το μεγάλο ρέμα «Κωνσταντινίδη», που κατέληγε κρυμμένο από μια καταπράσινη μικρή κοιλάδα στη «Σχολή Τυφλών», θυμίζει ακόμη πως τα μεγάλα εκπαιδευτήρια, Σχινά, Τζημουρώτα, Καλαμαρί, Δέλλιου και λοιπά, σημάδευαν τη μαθητική μνήμη, άρα και τις μετέπειτα γενιές. Γενικώς, οι δεξιοί νονοί διάλεγαν βασιλιάδες και συντηρητικούς καθηγητές, συχνά και αστυνομικούς (Μουσχουντή, Βιζουκίδου), ενώ οι κεντροαριστεροί νονοί προτιμούσαν τον Σβώλο, την Εθνική Αμυνα και τη Λεωφόρο Νίκης. Μεταπολεμικά, παρά τις προσπάθεις για Μεγαλεξαντρο, η Κέννεντι παρέμεινε επί χρόνια δημοφιλης.

Επιλογές βάσει της συγκοινωνίας

Οι στάσεις των τραμ και μετά των λεωφορείων στάθηκαν σπουδαίες γεννήτριες δημοφιλών τοπωνυμίων. Η στάση «Βρυσάκι» χάρη σε ένα παλαιικό ταβερνάκι, τα Κυβέλεια και το Κυβερνείο, διαφορετικά από το Στρατηγείο, αλλά και η μετονομασία του Ντεπώ σε Αποθήκη, σημαδεύουν επίσης άλλες περιπέτειες που δεν οξύνθηκαν. Ωστόσο, οι νέες προσφυγικές γειτονιές, πολυπληθείς ακόμη και στα χρόνια πριν από τις πολυκατοικίες, δεν είχαν μεγάλες πλατείες και έτσι οι κάτοικοι συνήθιζαν να χαρακτηρίζουν τα κοντινά τους μέρη από κτίρια και μαγαζάτορες. Κι αυτό επικράτησε από παλιά. Ειδικά με τη μείωση των εβραϊκών τοπωνυμίων, οι μαγαζάτορες είχαν προτίμηση στην τοπωνυμική τεχνική. Υπήρχε Φλόκας, αλλά και Φλοκάκι. Το Γιαχουντή Χαμάμ πέρασε στον όρο Λουλουδάδικα και μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα αποδεκτό το Πασά Χαμάμ. Με το σκάσιμο του μεσοπολέμου, οι μπαγιάτηδες ταύτιζαν τον Κούνιο με φωτογραφικά, τη Χιονάτη και την Προσφυγοπούλα με καλά παιδικά παιχνίδια, τη Μέλκα, τον Κίζα και ίσως τριάντα εμπόρους ρουχισμού σε κανονική κατάτμηση των μεγάλων δρόμων. Παρέμεινε βέβαια η στοά Καράσσο, το Μπεζεστένι, ενώ το δημαρχείο, ακόμη και στα τελευταία του, πολλοί το έλεγαν Καραβασαράι.

Τοπαρχίες και δραστήριοι σύλλογοι

Είναι γεγονός ότι την ιδιότυπη «ηγεσία» της Σαλονίκης τη διεκδίκησαν έντονα οι παροικίες των Κρητικών, των Ηπειρωτών, των Δυτικομακεδόνων, με ιδιαίτερη μνεία στους Μοναστηριώτες, ενώ έντονα ακούγονταν οι σύλλογοι Κερκυραίων και οι παμπληθείς προσφυγικοί.

Γυναίκα Ηπειρώτισσα υπήρξε ως άγαλμα (με επιγραφή από στίχους του Πυθαγόρα), ενώ το πρώτο τεράστιο σε διαστάσεις άγαλμα στήθηκε για το Γέρο του Μοριά, όχι πάντως επειδή ο Κολοκοτρώνης το 1807 είχε σκεφτεί ακόμη και τη σημαία του κράτους που ονειρευόταν: ο σταυρός μαζί με ημισέληνο. Βέβαια, οι διαφορές και οι συμβολές διάφορων τόπων για την εμφάνιση μιας Θεσσαλονίκης σχεδόν χωρίς παρελθόν (πόσοι Θεσσαλονικείς ξέρουν πόσων λαών οι εφημερίδες κυκλοφορούσαν στα χρόνια των αγώνων Πατριαρχείου και Εξαρχίας;).

Σε κάθε περίπτωση, κι ευτυχώς για τους αδιαφορούντες περί τα άχαρα στατιστικά, η Θεσσαλονίκη της τελευταίας περιόδου του Μεσοπολέμου δεν υπήρξε λάφυρο καμιάς γεωγραφικής περιοχής, καμιάς πληθυσμιακής ομάδας. Ασχετο αν κυκλοφορούν πολλές ιστορίες, πεποιημένες ή ειλικρινείς περί του αντιθέτου. Ολες αυτές οι φήμες σταματούν απότομα στην περίοδο που η πόλη δοκιμάστηκε σκληρά από την ίδια την Ιστορία αυτοπροσώπως. Οχι, δηλαδή, από την εποχή του Ολοκαυτώματος ή της προσφυγικής μέριμνας, αλλά από τα σκληρά και δύσκολα της τελευταίας κατοχικής περίοδου, με γερμανοντυμένους που διέδιδαν τον εθνικισμό τους, από άρπαγες των εβραϊκών περιουσιών με αποφάσεις δικαστικές ή περίπου, από ομάδες επιστημόνων, μεσαζόντων της τύχης της μεταπολεμικής πόλης, που κράτησαν κατοχικές περιουσίες και από άλλα γεγονότα, πιο σκληρά. Η Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, δεν είχε τόσους λόγους να πεινάσει, όπως η Αθήνα. Κι όμως, πλήθος ακινήτων και κινητών αξιών γέμισε πολλών χωριών τα χωριατόσπιτα, ενώ οι λίρες που κυκλοφορούσαν ανήκαν μόνο σε Εγγλέζους και μπέηδες.

Η αλήθεια είναι ότι η Θεσσαλονίκη, που εστήριξε με τον περιμετρικό γεωργικό της πληθυσμό πολύ το καθεστώς του Μεταξά, στα δύσκολα χρόνια, άλλοτε αθωώθηκε και άλλοτε ήταν δίκαιο που έμεινε στάσιμη. Το μεγάλο εμπόδιο της χειραφέτησής της ήταν πως μια κίνηση προοδευτική στην πόλη πάντα έπαιρνε το χαρακτηριστικό πρόσημο της ξενόφερτης αρνητικής επιρροής, ενώ πολύ πιο σπάνια κατηγορούσαν Μοραΐτες ή Κρητικούς ακτιβιστές, για φιλοβουλγαρισμό ή μπολσεβικισμό.

Το τελευταίο χτύπημα: η προκατάληψη

Πολλές εκλογικές αναμετρήσεις έχουν τελεστεί στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς για την περιοχή της θα ήταν να υπάρχουν προκαταλήψεις ως προς την ιδιότυπη εκστρατεία κατά πληθυσμών που επέλεξαν να κατοικήσουν στην πόλη και στην περιοχή. Κι όμως, προς το γύρισμα της δεκαετίας του '30 με τις αλλαγές τοπωνυμίων και αργότερα και έντονα επί Μεταξά, ο φόβος του Βουλγαρισμού ίσχυσε με το ίδιο πάθος που οι Βούλγαροι προπάθησαν να μειώσουν τη συμβολή των Ρωμυλιωτών στην ιστορία της χώρας τους. Τα χωριά άλλαξαν ονόματα, όχι επειδή ήταν βουλγαρικά, αλλά επειδή ήταν «ξένα». Το τοπωνύμιο «Ιγγλις», βλέπετε, δεν ήταν ποτέ βουλγαρικό. Ως αποτέλεσμα, τοπωνύμια μογλενίτικα, ήτοι βλάχικα και πάμπολλα λατινίζοντα, μα και απλώς ακατανόητα για την επιστημοσύνη της εποχής (γιατί να αλλάξει ο Δραβήσκος που μνημονεύει ο Θουκυδίδης;) εξαφανίστηκαν, ενώ τα χρησιμποιούσαν άνθρωποι που πάλεψαν για να έρθει το ελληνικό στον τόπο αυτόν.

Φυσικά ακολούθησε μια άκριτη και πλαστή «στειρότητα» τοπωνυμικών ιδεών, με πολλές «Εγνατίες» και «Μεγαλέξανδρους», αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ένα καυτό φιλί για την Pippa!

Posted: 06 Oct 2011 03:53 AM PDT

Πολύ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και δε φοβάται να το δείξει!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 15:54

Στις 04:30 τα χαράματα της Δευτέρας ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε την κουνιάδα του πρίγκιπα Γουϊλιαμ, διάσημη για τα φυσικά της χαρίσματα, Pippa Middleton να δίνει ένα «καυτό» φιλί στον συνοδό της, ύστερα από έναν αγώνα μποξ, που παρακολούθησαν μαζί.

Pippa and Alex

Η Pippa και ο Alex Loudon, που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ήταν καλεσμένοι σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μποξ και στο επίσημο δείπνο που ακολούθησε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου. Παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, όλα δείχνουν ότι παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι προς απογοήτευση των πολλών θαυμαστών της νεαρής...

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Μια πυραμίδα δίπλα από τον Λευκό Πύργο

Posted: 06 Oct 2011 03:23 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 15:15

Η πυραμίδα-εγκατάσταση της εικαστικού Αλεξάνδρας Μαράτη η οποία εκτέθηκε πέρυσι το Σεπτέμβριο στη διεθνή έκθεση OPEN 13 στη Βενετία, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Η πυραμίδα θα εκτίθεται από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι της 6 Νοεμβρίου στο χώρο της πλατείας Λευκού Πύργου (δίπλα στο Βασιλικό Θέατρο).
Ο τίτλος του έργου «EX-EL-IX-I-S» παραπέμπει σε πλήθος αλχημικών συσχετισμών και συμβόλων από τη δημιουργία του σύμπαντος μέχρι την επικείμενη πρόσβαση στην 5η διάσταση.

Η πυραμίδα βασίζεται σε ακριβείς μετρήσεις κρυμμένων υποδομών και λειτουργεί σαν γεννήτρια-μετασχηματιστής κοσμικής ενέργειας, που διοχετεύεται στο άπειρο μέσα από ένα δίαυλο δεσμίδων laser- τελετουργικό ιδιαίτερα ορατό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την περιστροφική κίνηση του εσωτερικού δίσκου – UFO αντανακλάται indigo μπλε φωτισμός στις επιφάνειες της πυραμίδας, δημιουργώντας θεραπευτικές δονήσεις διαλογισμού.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Χιλιάδες νέοι της Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια του WHAT’S UP PARK

Posted: 06 Oct 2011 03:22 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 12:57

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκε η νεολαία της Θεσσαλονίκης το WHAT'S UP PARK, το πρωτοποριακό πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με το WHAT'S UP της COSMOTE, που άνοιξε τις πύλες του την Κυριακή.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του paintball, του skate, και του bungee trampoline που ήδη λειτουργούν στο πάρκο. Οι επισκέπτες είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε παράλληλες δραστηριότητες, διαγωνισμούς, παιχνίδια και ξεχωριστά δρώμενα που διοργανώθηκαν για την ημέρα των εγκαινίων, ενώ περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το WHAT'S UP με τους Stavento, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και Μέλισσες.

Το WHAT'S UP PARK σύντομα θα εμπλουτιστεί και με άλλα αθλήματα, όπως στίβο εναέριων παιχνιδιών και πίστα αναρρίχησης, ενώ θα επιφυλάσσει συνεχώς καινούργιες εκπλήξεις και happenings για να πετύχει το στόχο του: να γίνει το πάρκο της νεολαίας της Θεσσαλονίκης.

Γιατί στον κόσμο του WHAT'S UP όλα είναι δυνατά!

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Γιατί δάκρυσε η Jennifer Aniston; (video)

Posted: 06 Oct 2011 03:19 AM PDT

Σε δάκρυα ξέσπασε σε επίσκεψή της σε νοσοκομείο ενώ φουντώνουν οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης της.


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 15:59


Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Jennifer Aniston να φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ δίπλα στον αγαπημένο της Justin Theroux και να μην πτοείται από δυσάρεστα γεγονότα, όπως η ασθένεια της μητέρας της και οι δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Brad Pitt, αλλά σε επίσκεψή της στο νοσοκομείο «Inova Alexandria» στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ δάκρυσε ακούγοντας την ιστορία κοπέλας που έπασχε από καρκίνο. Φαίνεται πως η διάσημη star του Hollywood συγκινήθηκε από τις ιστορίες γυναικών που έπασχαν από την «επάρατη» νόσο.

Jennifer Aniston tears 1

Η Jennifer Aniston συγκινημένη!

Jennifer Aniston tears 2

Η Jennifer συνόδεψε τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Jill Biden, στην επίσκεψή της στο νοσοκομείο ενώ φουντώνουν οι φήμες για γάμο, τις οποίες ενισχύει ένα..."ύποπτο" δαχτυλίδι!

JA ring

Το περίφημο δαχτυλίδι!

Δείτε το video της επίσκεψης:

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Θύμα ληστείας ο Ανδρέας Φουστάνος

Posted: 06 Oct 2011 03:17 AM PDT

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011 13:44

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα, στο σπίτι του στην Κηφισιά, ο Ανδρέας Φουστάνος.

Οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού του από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με την απειλή μαχαιριών και πιστολιού, άρπαξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μετρητά, ρολόγια και τιμαλφή.

Επίσης, τα ξημερώματα τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε κατοικία στον Άλιμο και αφού απείλησαν με Όπλα και αιχμηρά αντικείμενα την ιδιοκτήτρια, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ληστεία σημειώθηκε και στο Κορωπί χθες το βράδυ, όταν άγνωστοι μπήκαν από ανοιχτό παράθυρο σε σπίτι ηλικιωμένων. Αφού χτύπησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι, άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα.

Οι δράστες και στις τρεις περιπτώσεις διέφυγαν και καταζητούνται.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ελένη Πέτα: "Σιχαίνομαι τις ταμπέλες"

Posted: 06 Oct 2011 03:15 AM PDT


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 12:34

ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΚΑΛΛΙΝΗ

ΦΩΤ.: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ, MAKE UP – ΜΑΛΛΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΤΣΑΡΚΑ.

Η Ελένη Πέτα έχει αυτό που λέμε έμφυτο καλλιτεχνικό γονίδιο, καθώς ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας μουσικός. Κατόπιν δικής του παρότρυνσης σπούδασε βιολοντσέλο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Το 1988 ήρθε η πρόταση από έναν συνεργάτη του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου, τον βιολιστή Κυριάκο Κουβέντα, για να συμμετάσχει ως μουσικός σε μια καλοκαιρινή περιοδεία. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα! Το τραγούδι ακολούθησε το 1989 και «ο λόγος ήταν… η λατρεία μου για τη Whitney Houston! Τον καιρό εκείνο δεν πέρασα στις πανελλαδικές εξετάσεις και από τη στεναχώρια μου το 'ριξα στο τραγούδι. Με άκουσε, λοιπόν, ο πατέρας μου που τραγουδούσα στο δωμάτιό μου και μου είπε "δεν έρχεσαι μαζί μου, στην «Πρόζα»"; Πέρασα από οντισιόν, με πήραν και έτσι άρχισα να τραγουδάω». Να και κάτι που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό! Η Ελένη ξεκίνησε την καριέρα της από το ξένο ρεπερτόριο και του 'χει αδυναμία. Αυτόν τον καιρό είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί με το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Duende» επέστρεψε δισκογραφικά σε αυτό.

09:00 Στην Αθήνα μένει στο Παγκράτι. «Μου αρέσει το κέντρο αλλά με ενδιαφέρει να έχω και μια ποιότητα ζωής, γι' αυτό επέλεξα ένα σπίτι φωτεινό και γέμισα το μπαλκόνι μου με φυτά». Το πρώτο πράγμα που κάνει, μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι είναι να πιει ένα φλιτζάνι καφέ. Όπως παραδέχεται και η ίδια είναι των χαλαρών ρυθμών και δεν μπορεί να λειτουργεί υπό πίεση. Τις πρωινές ώρες ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και περνά αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη του laptop, για να δημοσιοποιήσει αυτά που κάνει, π.χ. μια συναυλία ή ένα νέο άλμπουμ. Με πλατύ χαμόγελο μου μιλά για το «Duende», που έγινε σε συνεργασία με τον σπουδαίο κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη – σε δύο τραγούδια συμμετέχει και ο Al Di Meola. «Ο τίτλος είναι μια λέξη που επινόησε ο Λόρκα, για να περιγράψει τη μαγεία στην τέχνη. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου. Ξέρεις, είμαι περήφανη για αυτήν τη δουλειά, επειδή ειδικά στους καιρούς που διανύουμε, θέλω να επιμένω σε πράγματα κόντρα στο ρεύμα. Πιστεύω, ότι επενδύοντας σε ένα προσωπικό έργο που να μπορεί να ωφελήσει το σύνολο, θα αλλάξει λιγάκι αυτή η νοοτροπία και αυτός ο τόπος».

12:00 Συνήθως είναι η ώρα που θα βγει για καφέ στη γειτονιά, παρέα με την Cookie, το αγαπημένο της σκυλάκι ράτσας κανίς. «Θα κάνω κάποιες δουλειές, αλλά πάντα με την ησυχία μου. Γενικά έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, πιστεύω πως μάλλον εγώ έχω φτιάξει τη ζωή μου έτσι, γιατί έχω αυτήν την έντονη ανάγκη για ηρεμία, για κάποιους βαθύτερους λόγους, που ούτε εγώ η ίδια γνωρίζω» εξομολογείται. Της αρέσει πολύ το περπάτημα, «μπορεί να κόβω βόλτες για ώρες μέσα στο Ζάππειο» και η γυμναστική. «Παλιότερα έκανα δύο χρόνια γιόγκα, αλλά μετά βαρέθηκα και επέστρεψα στο κλασικό γυμναστήριο». Τα αγαπημένα της στέκια στην Αθήνα είναι στο Κολωνάκι, το «Nice and Easy» και το «Αερόστατο», στη γειτονιά της. Στη Θεσσαλονίκη η «Ζώγια», γιατί της θυμίζει τα εφηβικά της χρόνια και όλα τα μικρά, στιλάτα καφέ της Προξένου Κορομηλά. «Οι γονείς μου μένουν χρόνια στην Περαία αλλά εγώ λατρεύω το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αν γυρνούσα ποτέ πίσω, εδώ θα ήθελα να μείνω».

18:00 Τα απογεύματα διδάσκει σε ένα ωδείο Φωνητική Εξερεύνηση και παραδίδει, πολύ επιλεκτικά, μαθήματα φωνητικής κατ' οίκον. «Μετά μπορεί να μελετήσω πιάνο, βιολοντσέλο ή να ακούσω κάποια τραγούδια… γενικά όλη μου η ζωή κινείται γύρω από τη μουσική» τονίζει. Την ρωτώ για συνεργασίες - σταθμούς. «Από το 1993 και μέχρι σήμερα έκανα κυρίως συνεργασίες» παραδέχεται. «Σταθμό μπορώ να θεωρήσω την πρώτη μου συνεργασία με το Νίκο Παπάζογλου, έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο, που έμεινε στην καρδιά μου, γιατί μου συμπεριφέρθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία στο ξεκίνημά μου. Ένας άλλος είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Πολύ γλυκός άνθρωπος, με χιούμορ. Γενικά ευχαριστήθηκα τις συνεργασίες όπου οι άνθρωποι ήταν ακομπλεξάριστοι, όπου δεν ένιωθα ότι έκαναν πρωταθλητισμό, με την κακή έννοια».

21:00 Αν μείνει σπίτι, της αρέσει να παίζει παιχνίδια ή γρίφους στον υπολογιστή και να βλέπει ταινίες στο dvd.. Τηλεόραση δεν παρακολουθεί «πολύ λίγο, κυρίως telemarketing το βράδι, για να με πάρει ο ύπνος» λέει γελώντας. Αν βγει έξω, επιλέγει θέατρο, σινεμά ή χαλαρό ποτό με φίλους. «Είμαι χαμηλών τόνων και στη διασκέδασή μου, γιατί έχω ξενυχτήσει πάρα πολύ για τη δουλειά μου, από τα 18 μου χρόνια» εξομολογείται. Τα ταξίδια τα λατρεύει και αποτελούν στόχο ζωής. «Έχω πάει σε Ιταλία, Αμερική, Αυστραλία, θέλω όμως να επισκεφθώ και μέρη εκτός της ευρωπαϊκής κουλτούρας, όπως οι Ινδίες, το Θιβέτ και η Ιαπωνία». Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της είναι, ότι δεν κάνει ποτέ όνειρα. «Μου αρέσει να ζω το τώρα. Δεν προγραμματίζω, επειδή πιστεύω ότι δεν είναι στο χέρι μου. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν σαν δώρα, από το πουθενά. Το μόνο που θέλω είναι να έχω υγεία και να μπορώ να ζω τη ζωή μου, όπως την θέλω, χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις, που θα μου προκαλούσαν στεναχώρια. Αν έπρεπε να φτάσω εκεί, θα άλλαζα επάγγελμα».

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 06 Oct 2011 03:11 AM PDT

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Ποιος είναι ο τηλεπαρουσιαστής που κατηγορείται για απάτη

Posted: 06 Oct 2011 02:57 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ο γνωστός παρουσιαστής, Φίλιππος Καμπούρης, με θητεία σε αρκετά κανάλια (ALTER, TEMPO και STAR) αλλά και εκπομπάρχης στο EXTRA Channel, κατηγορείται για μεγάλη απάτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.




Μετά από έρευνες των ηλεκτρονικών λαγωνικών της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι... στο όνομα του Κατάρ, είχε στήσει σελίδα στο ίντερνετ, μέσω της οποίας ζητούσε να αγοράσει οικόπεδα από Έλληνες, κατά προτίμηση οικόπεδα "φιλέτα"!

Ειδικότερα, η πρεσβεία του Κατάρ κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστος λειτουργεί ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τα επίσημα εμβλήματα και τη σημαία της χώρας και διαφημίζει ψευδώς ότι αναζητούνται οικήματα και οικόπεδα στην Ελλάδα, για αγορά από Καταριανούς επενδυτές.

Επιπλέον, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας προέτρεπε τους ενδιαφερομένους να προκαταβάλουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλουν το τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μετά από ψηφιακή έρευνα εντοπίστηκε η ιστοσελίδα και σε έρευνα που έγινε στην εταιρεία του 30χρονου ιδιοκτήτη της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός, έντυπο διαφημιστικό υλικό της ιστοσελίδας και αποδείξεις από εταιρείες μεταφορών.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο Φίλιππος Καμπούρης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.



 από directNEWS.gρ
 πηγή: planet-greece



Πώς τα "γεράκια" του παγκόσμιου οικονομικού καρτέλ ..ισοπέδωσε την Αργεντινή!Ντοκιμαντερ: ΔΝΤ- Αργεντινή. Η οικονομική κατάρευση !

Posted: 05 Oct 2011 11:44 PM PDT

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα συγκλονιστικό video με ελληνικούς υπότιτλους, που περιγράφει τα γεγονότα που έφεραν την Αργεντινή σε κατάσταση χρεωκοπίας.


Αυτό που είναι εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι η πορεία της Αργεντινής παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την πορεία της Ελλάδας.

Η Αργεντινή ήταν μια μεγάλη και πλούσια σε πόρους χώρα. Αλλά οι ....

κακοί και δόλιοι χειρισμοί των διεφθαρμένων κυβερνήσεών της, σε συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έσπρωξαν την πλειοψηφία του λαού της στην εξαθλίωση καταδικάζοντας την εργατική τάξη στην ανέχεια και ουσιαστικά χωρίς κανένα δικαίωμα.



- Το πολίτευμα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής: Ομοσπονδιακή Προεδρική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

- Ο Πρόεδρος εκλέγεται απ' ευθείας από το λαό, σχηματίζει κυβέρνηση, ορίζοντας Υπουργούς, έχει εκτελεστική εξουσία και δεν υπάρχει πρωθυπουργός.

- Η Βουλή των αντιπροσώπων αποτελείται από το Κογκρέσο και τη Γερουσία.

- Η χώρα είναι ομοσπονδιακή, αποτελούμενη από 23 επαρχίες και την ανεξάρτητη περιοχή της πρωτεύσουσας του Μπουένος Αϊρες

- Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη.

- Η χώρα είχε μακρά παράδοση στα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα, πολύ πιο προηγμένα από αυτά την Ελλάδα.

- Το 1930 ήταν μια από τις 10 πλουσιότερες χώρες της γης.

- Η χώρα δεν έλαβε μέρος και δεν επηρεάστηκε από τους δύο παγκόσμιους πολέμους.

- Διακυβερνήσεις:

1946-1955: Πρόεδρος Χουάν Περόν

1955-1958: Στρατιωτική δικτατορία

1958-1962: Πρόεδρος Αρτούρο Φροντίτσι

1963-1966: Πρόεδρος Αρτούρο Ίγια

1966-1973: Στρατιωτική δικτατορία

1973-1974: Πρόεδρος Χουάν Περόν.

1974-1976: Πρόεδρος η Ιζαμπέλ Περόν.

1976-1983: Στρατιωτική δικτατορία

1983-1989: Πρόεδρος Ραούλ Αλφονσιν

1989-1999: Πρόεδρος Κάρλος Μένεμ

1999-2001: Πρόεδρος Φερνάντο ντε λα Ρούα

Δεκέμβριος 2001: Λαϊκή εξέγερση αναγκάζει τον Πρόεδρο ντε Λα Ρούα σε παραίτηση και τον Κάρλος Μένεμ να αποσύρει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή στην προεδρία.

Η ταινία έχει διάρκεια δύο ωρών, αλλά πραγματικά αξίζει να τη δείτε.Θα σας μείνει αξέχαστη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ !

Posted: 05 Oct 2011 11:41 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τα βίντεο που ακολουθούν είναι πάρα πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα δουν όλοι οι Έλληνες. Προβάλουν…


Πώς παρασκευάζονται τα χρήματα από το πουθενά.

Ποιοι κινούν τα νήματα της παγκόσμιας τάξης μέσα από μια αποκαλυπτική ομιλία ενός πρώην μέλος ΔΝΤ.

Η προβοκάτσια που έγινε σε διάφορες χώρες και οι απειλές των Αμερικανών πρακτόρων σε πολλούς αρχηγούς Κρατών.

Και όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν και στην Ελλάδα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το χρήμα βγαίνει από εταιρίες και δεν χρωστάμε σε καμία εταιρία που με το έτσι θέλω κόβει χρήματα

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το παγκόσμιο χρέος ως χρήμα είναι ανύπαρκτο.


 
 

 
 
πηγη




NEO...ΔΙΠΛΟ ΕΡΩΤΙΚΟ..ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...!!!

Posted: 05 Oct 2011 11:28 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Nέο -και μάλιστα διπλό- ερωτικό σκάνδαλο απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αφού φαίνεται πως ο έρωτας χτυπά για τα καλά... τους παντρεμένους ένστολους (και τις συζύγους αυτών)!


Όλη η Διεύθυνση συζητά πλέον την ερωτική σύνδεση ένστολου με συνάδελφό του, αφού η αγανακτισμένη σύζυγος του πρώτου έφθασε μέχρι ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. (προ ημερών) προκειμένου να τον ενημερώσει πως μία ένστολη... της διάλυσε την οικογένεια! Ήταν δε τέτοια η αγανάκτησή της που οι φωνές της ακούγονταν έξω από το γραφείο και ματαίως ο ανώτατος αξιωματικός προσπαθούσε να την ηρεμήσει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αξιωματικός αναγκάστηκε να εισηγηθεί την... απόσπαση της νεαρής αστυνομικίνας που είχε γίνει η πέτρα του σκανδάλου για την οικογένεια του ανώτερου από αυτήν αστυνομικού. Όχι βέβαια πως φέρει εκείνη την ευθύνη για τον παράνομο δεσμό που δημιουργήθηκε στους ορόφους του αστυνομικού μεγάρου! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως και ο εραστής της αστυνομικίνας απομακρύνθηκε έστω και προσωρινά από την υπηρεσία του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Όσο για την απατημένη σύζυγο; Εξακολουθεί να είναι πυρ και μανία με τον πρώην αγαπημένο της, παραμένει όμως άγνωστη η εξέλιξη του έγγαμου βίου τους.

Με αστυνομικό τμήματοςΈνα άλλο ερωτικό σκάνδαλο έχει να κάνει με αξιωματικό της Αστυνομίας, του οποίου η σύζυγος σύναψε ερωτική σχέση... με άλλον αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα! Και για το συγκεκριμένο σκάνδαλο ακούγονται πολλά στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου. πληροφορίες αναφέρουν πως η ιστορία έχει φθάσει... και στα αυτιά του αξιωματικού και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα. Αν και όπως λένε οι πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κάνει ότι το δυνατόν να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το πρόβλημα που τον απασχολεί έτσι ώστε να το ξεπεράσει διακριτικά, όπως άλλωστε αρμόζει στον χαρακτήρα του.

Δείτε την... Κατερίνα Παπουτσάκη.. γυμνή!!!

Posted: 05 Oct 2011 11:22 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



ΤΑ "ΠΕΤΑΞΕ" ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!





ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ...!!!

Posted: 05 Oct 2011 11:18 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανακάλυψε πως ο αντρας της ήταν γυναίκα

Posted: 05 Oct 2011 11:11 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβει ο σύντροφός σου. Η φαντασία όμως, της Nicole Lindsay, μόνης μητέρας δύο παιδιών δεν μπορούσε να φτάσει μεχρι εκεί.






Η Nicole έμεινε άναυδη, όταν έμαθε ότι το "αγόρι" που ήλπιζε να παντρευτεί ήταν στην παραγματικότητα γυναίκα με το όνομα Samantha Brooks.

Το σοκ όμως δεν σταματάει εδώ, αφού η Samantha είχε επίσης φυλακιστεί για σεξουαλική επίθεση κατά 14χρονης. Η γυναίκα έκρυβε επιμελώς το στήθος της με επιδέσμους λέγοντας πως ήταν θύμα ξυλοδαρμού από προηγούμενο εραστή της.

Η Samantha ή αλλιώς Lee συνελήφθει με τις κατηγορίες της σεξουαλικής απάτης στην Nicole και σε προηγούμενη φίλη της, όπως και για δύο επιθέσεις.

Το χρονικό της γνωριμίας

Η τραγική μητέρα είχε έρθει σε επαφή με την Nicole, το 2001 όταν ήταν 14 ετών και δεν ξανασυναντήθηκαν μέχρι το 2006, όταν η πρώτη ήταν 18 μηνών έγκυος.

Άρχισαν να έχουν μια σχέση εξ αποστάσεως, μέχρι που η Samantha φυλακίστηκε, επειδή επιτίθηκε σε παιδόφυλο. όπως τουλαχιστον έγραψε στην κοπέλα της.

Ξανασυναντήθηκαν ύστερα από 18 μήνες μετά την αποφυλάκιση της Samantha για επίθεση σε ανήλικο και μάλιστα άρχισαν αμέσως να ορίζουν την ημερομηνία για τον γάμο τους τον Μάρτιο του 2011.


Η Nicole δήλωσε σε εφημερίδα πως: "Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο Lee θα μπορούσε να είναι γυναίκα. Κάναμε σεξ συνέχεια. Αλλά ήξερα ότι έκρυβε κάτι."


Η Nicole έμαθε την θλιβερή αλήθεια, όταν η αστυνομία συνέλαβε την Brooks και την κάλεσαν στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση, αφού ο πρώην φίλος της Lindsay απέσυρε τις κατηγορίες.

Το θύμα όμως αποφάσισε να βγει από την ανωνυμία και να προειδοποιήσει άλλες ανυποψίαστες κοπέλες για την Brooks. Η τελευταία δεν θέλησε να μιλήσει για την συμπεριφορά της και υποστήριξε πως δεν είχε συναντήσει ποτέ την Lindsay.





http://www.pamepreveza.gr/

Το δευτερο φεγγαρι ειναι γεγονος . Ορατο πλεον στην Αυστραλια

Posted: 05 Oct 2011 11:08 PM PDT

NIBIRU: Υπάρχει και έρχεται ορατος ο πλανητης στην Αυστραλια και σε 1.5 χρονια σε ολο τον πλανητη μας !


Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει γι αυτόν τον πλανήτη. Κάποιοι όμως ίσως να ακούνε πρώτη φορά αυτό το όνομα Γι αυτό λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα απ όλα τι είναι ο Νιμπιρού??? Ο Νιμπιρού είναι ένας πλανήτης. Το
μέγεθος του είναι περίπου όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια.Πολύ μεγαλύτερος από τη Γη δηλαδή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντα στη ζώνη αστεροϊδών. Μα γιατί δεν τον έίδαμε τότε νωρίτερα θα αναρωτηθεί κάποιος. Ο λόγος είναι ότι η τροχιά του Νιμπιρού είναι πολύ μεγάλη. Περνάει κοντα από τη Γη περίπου κάθε 3.600 χρόνια. Έτσι η απόσταση του από τη γη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην τον έχουμε πάρει πρέφα "επίσημα". Με το επίσημα εννοώ ότι δεν είχαμε φωτογραφίες του από διαστημικά τηλεσκόπια ή από δορυφόρους ή άλλα στοιχεία που να αποδυκνείουν την ύπαρξη του. Άνεπισημα όμως γνωρίζουμε γι αυτόν τον πλανήτη εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια όταν ήταν πάλι κοντα στον πλανήτη μας. Το όνομα Νιμπιρού προέρχεται από τους αρχαίους Σουμέριους. Έτσι τον ονόμασαν. Οι αρχαίοι Έλληνες τον έλεγαν Νέμεσις. Στις μέρες μας η NASA τον ονομάζει πλανήτη Χ. Έχει επικρατήσει όμως η ονομασία Νιμπιρου. Είναι και πιο πιασάρικη εδώ που τα λέμε. Εκτός από τις γραφές τους που αναφέρουν αυτόν τον πλανήτη και τους κατοίκους του (ναι είναι ή ήταν κατοικίσιμος) έχουμε και απτά στοιχεία. Τοιχογραφία που άντεξε στο χρόνο. Η τοιχογραφία αποικονίζει έναν πολύ ψηλό άνθρωπο να κάθετε σε έναν θρόνο ή καρέκλα ή όπως θέλετε πείτε το. Περίπου στη μέση της τοιχογραφίας και πάνω υπάρχει αναπαρασταση του ηλιακού μας συστήματος. Το παράξενο είναι πως αυτή η αναπαράσταση απεικονίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ηλιακό μας σύτημα με τον ήλιο στον κέντρο και τους πλανήτες να περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Μέχρι και ο πλανήτης πλούτωνας υπάρχει σ αυτήν την αρχαία αναπαράσταση, ενώ εμείς με την τεχνολογία μας τον ανακαλύψαμε μόλις στις 21 Ιανουαρίου 1930. Το πιο παράξενο όμως σε αυτή την τοιχογραφία είναι ότι υπήρχε ένας επιπλέον πλανήτης. Αυτόν τον πλανήτη ονόμαζαν Νιμπιρού και τους κατοίκους αυτού Ανουνάκις. Κάποιος ίσως αναρωτηθεί πως ένας αρχαίος λαός χωρίς τεχνολογία μπορούσε να ξέρει τόσα πράγματα. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι αρχαίοι σχεδίαζαν στις τοιχογραφίες ότι έβλεπαν, ότι τους έδειχναν και ότι μάθαιναν. Όταν ο Νιμπιρού ήταν πάλι κοντά μας, τον έβλεπαν και τον σχεδίαζαν. Επίσης αν ο πλανήτης αυτός κατοικούταν, οι κάτοικοι του, όπως μας λένε οι Σουμέριοι, δίδαξαν την αστρονομία, καλύτερη αρχιτεκτονική και γεωργία στο λαο των Σουμερίων. Γι αυτό και βλέπουμε τις αρχαίες πυραμίδες τόσο τέλεια κατασκευασμένες και με τόση αντοχή στο χρόνο. Ποιο σύγχρονο κτίσμα θα άντεχε 5.000 χρόνια?

Πως μπορουμε πλεον να τον δουμε ?

1)Να πάτε ενα ταξιδάκι στη Αυστραλία. Από την Αυστραλία μπορείτε να τον δείτε μια μέρα με καθαρή ατμόσφαιρα σε μέγεθος 1/4 από τον ήλιο όπως τον βλέπουμε εμείς από τη Γη.

2)Σε 1-2 χρόνια όμως θα φάινεται σχεδόν από οποιαδήποτε μεριά της Γης. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κόκκινη μπάλα στον ουρανό. Το 2012 περίπου θα φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος.

3)Για να μην ξοδεύομαστε με ταξίδια όμως μπορούμε να τον δούμε πολύ πιο εύκολα. Μπείτε στο site της NASA και στην αναζήτηση γράψτε planet x ή nibiru και θα δειτε φωτογραφίες του πλανήτη αυτού από τα διαστημικά μας τηλεσκόπια.

Στο επισημο sitε της ΝΑSA γινετε κυριολεκτικα χαμος απο τους χρηστες θετοντας ερωτησεις αλλα και ανησυχιες για την ελευση του πλανητη αλλα και καταποσο μπορει να μας επηρεασει μια και θα εχουμε 2 φεγγαρια για τεσσερα χρονια αλλα το δευτερο πλεον θα ειναι τεραστιο σχεδον το μεγεθος του Δια.

Αν έχει όμως επιπτώσεις, αυτές θα μπορούσε να είναι καταστροφικές. Όπως προείπαμε ο Νιμπιρού είναι πολύ μεγαλύτερος από τη Γη. Η διέλευση του κοντά από τον πλανήτη μας, εξαιτίας του μαγνητικού και βαρυντικού του παιδίου, μπορεί να έχει τις εξής επιπτώσεις. Επίδραση στα καιρικα και φυσικά φαινόμενα, μετατόπιση των πόλων, μετατόπιση της Γης από τον άξονα της. Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό? Καταστροφικό. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι τόσο έντονα και ακραία που οι καταστροφές θα είναι αναπόφευκτες. Τα φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί και ηφαιστιακές εκρήξεις θα προκαλέσουν κ αυτά με τη σειρά τους τεράστιες καταστροφές όπως έχουν κάνει και στο παρελθον. Η μετατόπιση των πόλων συνεπάγεται στο λιώσιμο των ήδη υπάρχων πόλων με αποτέλεσμα τη αύξηση της στάθμης του νερού και την βύθιση εώς και αρκετών χωρών. Η μετατόπιση της Γης από τον άξονα της είναι η αιτία που αυτές οι επτπτώσεια θα υπάρχουν και θα είναι πολύ έντονες και καταστροφικές. Σύμφωνα με υπολογισμούς που εξέδωσαν οι επιστημονικές υπηρεσίες του κόσμου, σε περίπτωση που αυτό το σενάριο γίνει (και είναι πολύ πιθανο να γίνει), τα 2/3 του πληθυσμού της Γης θα πεθάνουν και τα 2/3 από αυτούς που θα μείνουν θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες καθώς δεν θα υπάρχει τροφή και περίθαλψη. Δεν είναι τυχαιο που δημιουργήθηκε η λεγόμενη Κιβωτός των Σπόρων ή Πράσινη Κιβωτός μέσα σε 11 μόλις μήνες. Εγκαινιάστηκε στις 26/2/2008 ανοίγοντας επίσημα τους θαλάμους της σε 250.000 δείγματα σπόρων από διάφορες



χώρες.Για την τοποθεσία του θησαυροφυλακίου επιλέχθηκε το νορβηγικό αρχιπέλαγος Σβάλμπαλντ, δυο βήματα από τον Βόρειο Πόλο. Ένα μέρος απομονωμένο, πολιτικά σταθερό, και προσβάσιμο με τις ελάχιστες υποδομές. Η κατασκευή του ιδιαιτέρως προσεγμένη, ώστε να αντέχει σεισμούς μεγαλύτερους των 6 Ρίχτερ, ακόμα και πυρηνική επίθεση. Το κόστος του? Έξι εκατομμύρια ευρώ, τα οποία κάλυψε η Νορβηγία. Η αποστολή του όμως ανεκτίμητη: να εγγυηθεί την μακροπρόθεσμη επιβίωση θεμελιωδών καλλιεργιων και φυτών ακόμα και αν αυτά εξαφανιστούν εν όψει των σοβαρών κλιματικών αλλαγών. Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, όπως ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Κενυάτισσα, οικολόγος Ουανγκάρι Μαατάι.Όπως λέει μάλιστα ο Αμερικάνος οικολόγος Κάρι Φούλερ, στον οποίο ανήκει η ιδέα της δημιουργίας του Θησαυροφυλακίου: «Στη θερμοκρασία των -18 βαθμών Κελσίου οι σπόροι σημαντικών καλλιεργειών όπως το σιτάρι, το κριθάρι, το μπιζέλι μπορούν να αντέξουν για 1.0


Είναι μια μοναδική ασφάλεια ζωής για τον πλανήτη».


Όλο αυτό σας θυμίζει κάτι??? Μια παρόμοια κιβωτός δημιουργήθηκε σε κάποια τελευταία έξαρση τέτοιων φαινομένων. Αλλα αντι για σπόρους είχε ζώα μέσα. Μήπως ήταν και τότε η στιγμή που η τροχιά του Νιμπιρού τον έφερε κοντα στον πλανήτη μας???

Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο πλανήτης Νιμπιρού υπάρχει, έρχεται προς εμάς, και κατά μια μεγάλη ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ θα έχει κάποιες επιπτώσεις στο οικοσύστημά μας.

Ο καθένας έιναι ελεύθερος να πιστέψει, να ερευνήσει, να βγάλει τα συμπεράσματα του

Πλανητης Νιμπιρου ορατος στην Αυστραλια


Από το thesecretrealtruth


Ένα εξωτικό φεγγάρι, όπου χιονίζει εδώ και 100 εκατομμύρια χρόνια!

Posted: 05 Oct 2011 10:59 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στο μακρινό Εγκέλαδο, ένα μικρό αλλά εξωτικό φεγγάρι του Κρόνου, η χιονόπτωση συνεχίζεται εδώ και 100 εκατομμύρια χρόνια: νέες εικόνες από την αποστολή Cassini δείχνουν ότι οι γιγάντιοι πίδακες παγοκρυστάλλων που είχαν
ανακαλυφθεί στο νότιο πόλο του δορυφόρου καλύπτουν την επιφάνεια με λεπτόκοκκο, απάτητο χιόνι.


Η ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Πλανητικής Επιστήμης, δείχνει ότι ο Εγκέλαδος διαθέτει μεγάλα υπόγεια αποθέματα νερού -ή ακόμα και έναν παγκόσμιο ωκεανό κρυμμένο κάτω από την παγωμένη επιφάνεια.
Μάλιστα οι υποψίες για την ύπαρξη αυτού του υπόγειου ωκεανού έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες για την ανακάλυψη μικροβιακής ζωής. Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο μηχανισμός που εκτοξεύει σωματίδια πάγου από τις γιγάντιες σχισμές στο νότιο πόλο (ένθετη αριστερά).
Οι εξωγήινες χιονονιφάδες, που έχουν διάμετρο μόλις μερικά μικρόμετρα, δραπετεύουν στο μεγαλύτερο μέρος τους στο Διάστημα και καταλήγουν σε έναν από τους δακτύλιους του Κρόνου. Ένα μέρος, όμως, πέφτει πίσω στην επιφάνεια του Εγκέλαδου και σχηματίζει δύο επιμήκεις χιονισμένες εκτάσεις που εκτείνονται από το νότιο μέχρι το βόρειο πόλο.

Όπως έδειξαν οι τελευταίες εικόνες, το χιόνι έχει σχεδόν «σβήσει» τα ίχνη παλιών κρατήρων και «μαλακώνει» το περίγραμμα άλλων γεωλογικών χαρακτηριστικών. Το χιόνι εκτιμάται ότι συσσωρεύεται με εξαιρετικά αργό ρυθμό, μόλις ένα χιλιοστό του χιλιοστού το χρόνο.


Δεδομένου όμως ότι η χιονόπτωση συνεχίζεται αδιάκοπη εδώ και εκατομμύρια χρόνια, το πάχος του χιονιού φτάνει τα 100 μέτρα.




http://anoixti-matia.blogspot.com




Ξεβράστηκε νεκρό δελφίνι στην παραλία "ψαθάκι" στην Πρέβεζα

Posted: 05 Oct 2011 10:45 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο είχε ένα δελφίνι μήκους δυο μέτρων,που ξεβράστηκε στην παραλία "ψαθάκι" στην Πρέβεζα.Το άτυχο ζώο εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις Λιμενικές αρχές και τις υπηρεσίες του Δήμου,οι οποίες όμως
δεν έχουν ακόμη φροντίσει να απομακρυνθεί από την περιοχή το άτυχο θηλαστικό.


http://epirusgate.blogspot.com

Απάτη σε αγορά μηχανής

Posted: 05 Oct 2011 10:44 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγόρασα πρόσφατα μια μηχανή από την ΙΝΜΟΤΟ με δόσεις και μου χρέωσαν 190 ευρώ έξοδα φακέλου. Όταν ήρθαν οι δόσεις είδα ότι και η τράπεζα μου είχε χρεώσει ξανά το ίδιο ποσό. Βέβαια το κυνήγησα και μου επέστρεψαν τα λεφτά στο
ακέραιο. Σκεφτείτε πόσοι δεν το έχουν καταλάβει και διπλοπλήρωσαν. Γι αυτό κοιτάξτε ξανά τις συμβάσεις σας με την εν λόγω εταιρεία.






Αναγνώστης

Να κλείσει η χωματερή Άνω Λιοσίων-Φυλής

Posted: 05 Oct 2011 10:41 PM PDT

Ο Καρκίνος θερίζει στον Δήμο Φυλής στην Αττική. Η χωματερή στα Άνω Λιόσια-Φυλή λειτουργεί παρανόμως...


και καρκινοποιεί για 50 συνεχόμενα χρόνια. Σε κάθε 2 σπίτια υπάρχει και ένα κρούσμα καρκίνου, στον δήμο Φυλής αλλά και στους γύρω δήμους εξαιτίας της 50χρονης παράνομης και παράλογης λειτουργίας της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής.



Ομάδα αγώνα για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων-Φυλής, στο Facebook: http://www.facebook.com/groups/202452359797265/



O αγώνας συνεχίζεται και από το διασυκτιακό κανάλι στο Livestream:

http://www.livestream.com/HomateriFylis



Συλλογή υπογραφών για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής του θανάτου. Υπογράψτε τώρα!

http://www.ipetitions.com/petition/homaterifylis/





Αναγνώστης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Βροχή» Δρακοντιδών στις 8 Οκτωβρίου

Posted: 05 Oct 2011 10:39 PM PDT

Μια ακόμη θεαματική "βροχή" από πεφταστέρια αναμένεται στους ουρανούς της Ελλάδας και του υπολοίπου βορείου ημισφαιρίου στις 8 Οκτωβρίου.


Πρόκειται για τις Δρακοντίδες ή Ιακωβινίδες, που αναμένεται να
αποκορυφωθούν το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Οι αστρονόμοι προβλέπουν για φέτος σημαντική έξαρση δραστηριότητας, ορατή και από την χώρα μας, η οποία μάλιστα θεωρείται ότι έχει προνομιακή διεθνώς γεωγραφική θέση για την παρατήρηση του φαινομένου.

Οι προβλέψεις των αστρονόμων δείχνουν ότι η έξαρση αυτή θα φτάσει στο ανώτατο σημείο της σε δύο ξεχωριστά "μέγιστα": κατά τις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος με ένταση 60-100 διαττόντων την ώρα και, λίγο αργότερα, στις 11μμ ώρα Ελλάδας, οπότε αναμένονται από 500 μέχρι 800 (ακόμα και 1.000) διάττοντες ανά ώρα, στο βαθμό που οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρατήρηση. Κάθε "μέγιστο" θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και η έξαρση αναμένεται να έχει λήξει το αργότερο έως την 1 π.μ. το πρωί της Κυριακής.

Το σημείο προέλευσης των συγκεκριμένων διαττόντων φαίνεται να είναι η κεφαλή του αστερισμού του Δράκοντα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους. Αντίθετα με άλλες βροχές διαττόντων, οι Δρακοντίδες είναι πιο πιθανό να γίνουν ορατές νωρίς το βράδυ και όχι τα χαράματα.

Τα συγκεκριμένα πεφταστέρια είναι γνωστά από το παρελθόν ότι κινούνται με πολύ αργή ταχύτητα (μόλις 18 χλμ/ώρα, δηλαδή το ένα τρίτο περίπου της ταχύτητας των Περσειδών), ενώ είναι πιθανό να είναι αχνά, λόγω και του παρεμβαλλομένου σεληνόφωτος που θα είναι αυξημένο. Λόγω της σπανιότητας του γεγονότος και της επιστημονικής σημασίας του, σχεδιάζεται η ανάπτυξη σταθμών παρατήρησης σε διάφορα σημεία της νήσου Κρήτης για την καταγραφή του φαινομένου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, παράλληλα με την διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που θα λάβει χώρα στα Χανιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στους δρόμους θα παραμείνουν τόνοι σκουπιδιών

Posted: 05 Oct 2011 10:34 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στους δρόμους θα παραμείνουν τουλαχιστον μεχρι την Κυριακη τόνοι σκουπιδιών καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΧΥΤΑ

Η απόφαση για την εργασιακή εφεδρεία

Posted: 05 Oct 2011 09:43 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Για τους εργαζομένους που τίθενται σε εφεδρεία ένα έως δύο χρόνια πριν συνταξιοδοτηθούν, διαβεβαιώνεται ότι

μετά το τέλος της εφεδρείας η σύνταξή τους δεν θα θιγεί και θα είναι πλήρης.
Ειδικότερα, η πρόταση διαρθρώνεται σε δύο φάσεις και επτά διαφορετικές δράσεις:


ΦΑΣΗ Α΄ (2011):

Δράση 1η:

Όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, και σε ΝΠΔΔ και σε ΝΠΙΔ του δημόσιου τομέα, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι κατά τους επόμενους 12-24 μήνες αποκτούν δικαίωμα εξόδου με πλήρη σύνταξη, τίθενται σε καθεστώς εφεδρείας. Μετά το τέλος της περιόδου εφεδρείας οι εργαζόμενοι συνταξιοδοτούνται με πλήρη σύνταξη, το επίπεδο της οποίας δε θίγεται από το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Δράση 2η:

Οι υπάλληλοι του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ με σχέση δημοσίου δικαίου, οι οποίοι κατά τους επόμενους 12-24 μήνες αποκτούν δικαίωμα εξόδου με πλήρη σύνταξη,τίθενται σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, αφού προηγουμένως τερματιστεί η υπαλληλική σχέση τους με κατάργηση των οργανικών θέσεων που κατέχουν. Μετά την ολοκλήρωση της προσυνταξιοδοτικής περιόδου, οι παραπάνω υπάλληλοι λαμβάνουν πλήρη σύνταξη, το επίπεδο της οποίας δεν θίγεται από τη περίοδο του προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος.

Από τις ανωτέρω δύο δράσεις εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός 18-20.000 εργαζομένων.

Δράση 3η:

Οι εργαζόμενοι στους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα που καταργούνται, και μέρος των εργαζομένων των κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ των φορέων που απορροφώνται, συγχωνεύονται ή περιορίζονται, τίθενται σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας. Η διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ Οι εργαζόμενοι που διαθέτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις, επαναπροσλαμβάνονται το ταχύτερο δυνατόν με βάση τα όσα προβλέπονται στο σχετικό ΠΔ. Θα δημιουργηθούν ειδικά προγράμματα επανακατάρτισης, στο πλαίσιο του ΟΑΕΔ για όσους εργαζόμενους παραμείνουν στο καθεστώς εφεδρείας.

Από τη δράση αυτή εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός περίπου 1.000 εργαζομένων.

Δράση 4η:

Τερματισμός του προνομιακού καθεστώτος που έχει δοθεί σε δημοσίους υπαλλήλους και λοιπούς εργαζομένους που έχουν ήδη δικαίωμα πλήρους σύνταξης να παραμείνουν στην ενεργό υπηρεσία, παρατείνοντας το ηλικιακό όριο υποχρεωτικής αποχώρησης (δε θα ενταχθούν σε εφεδρεία αλλά σε άμεση συνταξιοδότηση).

Δράση 5η:

Προβλέπεται ταχεία διαδικασία εντοπισμού υπηρεσιακών μονάδων φορέων της κεντρικής κυβέρνησης που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή διαθέτουν πολύ μεγάλο ποσοστό πλεονάζοντος προσωπικού. Η αξιολόγηση θα γίνει υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, με νομοθετημένα αντικειμενικά κριτήρια που εφαρμόζονται αυτόματα. Από το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές τις υπηρεσιακές μονάδες, θα ζητηθεί να αποδεχθεί μετάθεση σε άλλες υπηρεσίες ή, αλλιώς, να ενταχθεί σε καθεστώς εφεδρείας λόγω κατάργησης της οργανικής θέσης του.

Δράση 6η: Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η αναδιάρθρωση ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ που καταργούνται ή συγχωνεύονται. Για τους εργαζόμενους στους φορείς αυτούς θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα στη δράση 3.

Από τις δράσεις 5 και 6 εκτιμάται ότι μπορεί να συγκεντρωθεί αριθμός περίπου 6-7.000 εργαζομένων.


ΦΑΣΗ Β' (2012-13):

Δράση 7η:

Οργανώνεται διαδικασία αξιολόγησης της διάρθρωσης, των αρμοδιοτήτων και του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών, στο πλαίσιο των ευρημάτων της πρόσφατης μελέτης του ΟΟΣΑ για την ελληνική δημόσια διοίκηση, με στόχο τη μείωση των υφιστάμενων υπηρεσιακών μονάδων (όχι των θέσεων του υπηρετούντος προσωπικού) κατά περίπου 30%. Η αξιολόγηση θα γίνει με αξιοποίηση της Τεχνικής Βοήθειας της Ε.Ε., με τη συμμετοχή εξωτερικών εμπειρογνωμόνων και του ΟΟΣΑ. Ειδικά ως προς την αξιολόγηση του προσωπικού, η διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Το πλεονάζον προσωπικό που θα προκύψει και δεν θα είναι δυνατόν να απορροφηθεί παραγωγικά σε άλλες θέσεις στο δημόσιο τομέα, θα ενταχθεί σε καθεστώς εφεδρείας και σε προγράμματα επανακατάρτισης και εναλλακτικής κοινωνικής απασχόλησης.

Θεσσαλονίκη: Γύριζαν ταινία πορνό σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ!

Posted: 05 Oct 2011 08:56 PM PDT

πιβάτες και οδηγός του λεωφορείου της γραμμής «Θεσσαλονίκη-Αθήνα» έπαθαν σοκ! Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ.Σειρηνάκης... ο Κρητικός παραγωγός για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει καθώς η νέα του ταινία γυρίστηκε υπό την μορφή Home video μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ...




Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκίνησαν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες. Βεβαίως οι συγκεκριμένοι επιβάτες ήταν πορνοστάρ, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.



Με το που ξεκίνησε το γύρισμα, οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής για να τους ζητήσει το λόγο.



Τελικά το γύρισμα ολοκληρώθηκε και το λεωφορείο συνέχισε τη διαδρομή για την Αθήνα... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πόσο διαρκεί το σεξ;

Posted: 05 Oct 2011 08:36 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Ερώτηση:



Πόσο διαρκεί το σεξ;


Δεν εννοω τον οργασμο που ειναι δευτερολεπτα αλλα το... Πως να το πω;..."Το μεσα-εξω"...


Καταλαβαινεις τι περιγραφω φανταζομαι... Το κατανοω πως ειναι θεμα ατομων, περιστασης, συνθηκων κ.ο.κ αλλα οπως συμβαινει παντα πρεπει να υπαρχει ενας μεσος ορος.... .

Ελπιζω να απαντησεις... Ευχαριστω...


Απάντηση:


Όντως, όπως πολύ σωστά καταλαβαίνεις, η διάρκεια του διεισδυτικού σεξ ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο και επηρεάζεται πολύ από τις συνθήκες, τη διάθεση, τη σωματική κόπωση, τη φάση που βρίσκεται η συγκεκριμένη σχέση κ.λπ.


Ωστόσο, πράγματι υπάρχει ένας μέσος όρος που θεωρείται ικανοποιητικός από τα περισσότερα ζευγάρια κι αυτός είναι κάπου ανάμεσα στα 5 με 10 λεπτά.


Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα στατιστικό μέγεθος που πρακτικά δεν λέει τίποτα, αφού το ζητούμενο είναι η ευχαρίστηση που παίρνουν και οι δύο σύντροφοι κι αυτή είναι που μετράει στην ουσία.





πηγή





Σαν Σήμερα

Posted: 05 Oct 2011 07:23 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ανατολή Ήλιου: 07:23
Δύση Ήλιου: 19:02
Σελήνη 9 ημερών
Γεγονoτα


1910: Ορκίζεται η πρώτη κυβέρνηση του Ελευθέριου Βενιζέλου.

1925: Μετά το πραξικόπημα του στρατηγού Πάγκαλου, αρχίζει η εφαρμογή της λογοκρισίας και του στρατιωτικού νόμου.



1927: «Ο Τραγουδιστής της Τζαζ» με πρωταγωνιστή τον Αλ Τζόλσον είναι η πρώτη ομιλούσα κινηματογραφική ταινία που κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.



1945: Η «Κατάρα του Τράγου». Έτσι έμεινε στην ιστορία του μπέιζμπολ ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ελληνικής καταγωγής Βασίλη Σιάνη και τον τράγο του, στο οποίο αποδίδεται η αδυναμία των Σικάγο Καμπς να κατακτήσουν έκτοτε το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ.



1973: Αρχίζει ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων.



2004: Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα (ΕΛΑ) Χρήστος Τσιγαρίδας, Αγγελέτος Κανάς, Κώστας Αγαπίου και Ειρήνη Αθανασάκη κρίνονται ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και συμμετοχή σε υποθέσεις εκρήξεων. Αθώος κρίθηκε ο Μιχάλης Κασσίμης.



Γεννησεις

1943: Αλίκη Αλεξανδράκη, ηθοποιός.



1974: Αλέξης Γεωργούλης, ηθοποιός.



Θανατοι

1892: Άλφρεντ Λορντ Τένισον, άγγλος ποιητής.



1982: Στέφανος Στεφανόπουλος, πρώην πρωθυπουργός.



i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 06 Oct 2011 01:33 AM PDT

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Steve Jobs: Η πορεία του στην Apple

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Στα 56 του χρόνια ο Steve Jobs απεβίωσε έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αφήνοντας έναν κόσμο «ασύγκριτα καλύτερο, χάρη σ’ αυτόν», όπως αναφέρει η Apple...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Steve Jobs: Λουλούδια και κεριά στη μνήμη του (Photo gallery)

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Λάτρεις της Apple άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από τα καταστήματα της εταιρίας στη Νέα Υόρκη όπου αφήνουν λουλούδια και κεριά στη μνήμη του Steve Jobs. Έξω από το κατάστημα του...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


O Bill Gates για τον Steve Jobs

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: «Πολλές γενιές θα βιώσουν την επιρροή του Steve Jobs», δήλωσε ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates μετά την ανακοίνωση του θανάτου του ιδρυτή της Apple. «Ο κόσμος βλέπει σπάνια...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


ΕΛΣΤΑΤ: Σε ύφεση από το 2008 η Ελλάδα

Posted:

Ειδήσεις Οικονομία: Με αμηχανία αντιμετωπίζουν στο οικονομικό επιτελείο την εκ νέου αναθεώρηση του ελληνικού ΑΕΠ, που δείχνει ότι και έλλειμμα και χρέος ήταν μεγαλύτερα όλα αυτά τα χρόνια (ως ποσοστό...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ο Steve Jobs έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Ο Steve Jobs, μία από τις μεγάλες προσωπικότητες της Apple, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στην ηλικία των 56 χρόνων σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Ηταν μια από τις πιο γνωστές...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πουρές μελιτζάνας

Posted:

Eιδήσεις Lifestyle: Ταιριάζει τέλεια με κόκκινο κρέας. Υλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κούπα γάλα 1/4 της κούπας βούτυρο 1,5 κουταλιά αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο, τις...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Stella McCartney κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 (Video)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: H Stella McCartney δημιουργεί πανέμορφα, απλά ρούχα που χαρίζουν στις γυναίκες σε χρόνο μηδέν περιποιημένο, υψηλής αισθητικής glamour. Για την κολεξιόν της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Kristen Stewart: Το κορίτσι που έγινε γυναικάρα (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Είναι εύκολο να δει κανείς γιατί ο Robert Patinson ερωτεύτηκε την Kristen Stewart. Το όμορφο πρόσωπο της άλλα και το ωραίο σώμα που έχει σίγουρα συντέλεσαν στο να φουντώσει ο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Gwen Stefani: Βγήκε βόλτα με το σουτιέν της (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Σε κάθε εμφάνισή της είτε επίσημη, είτε καθημερινή οι στιλιστικές της επιλογές αφήνουν το στίγμα τους… Μόνο που αυτή τη φορά δεν άφησαν μόνο το στίγμα τους… αλλά και τίποτα στη...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Jodie Marsh: Aπό μοντέλο έγινε bodybuilder (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Μέσα σε επτά εβδομάδες η άλλοτε «ζουμερή» και σέξι Jodie Marsh μεταμορφώθηκε σε Bodybuilder. Αυτή της η αλλαγή φαίνεται να βρήκε ανταπόκριση καθώς βγήκε πέμπτη στο «Natural...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Jessica White: Καυτή σοκολάτα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Είναι περιζήτητη στο χώρο του μόντελινγκ και θεωρείται από πολλούς η διάδοχος της Naomi Campbell. Ο λόγος για την καυτή Jessica White, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ίντερνετ vs Τηλεόραση: 1 – 0

Posted:

Ειδήσεις Ίντερνετ: Για πρώτη φορά, κατά το πρώτο μισό του έτους, οι εταιρείες στη Βρετανία επένδυσαν περισσότερα χρήματα για να διαφημιστούν μέσω του διαδικτύου παρά μέσω της τηλεόρασης, καθώς...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ταχύτητα και απόσταση μεταξύ οχημάτων

Posted:

Eιδήσεις Αυτοκίνητο : Ο οδηγός πρέπει να κρατά τις αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να λαμβάνει υπόψιν του ιδιαίτερα τη διαμόρφωση και τα χαρακτηριστικά της οδού. Επίσης, πρέπει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ριζότο με συκωτάκια πουλερικών

Posted:

Eιδήσεις Lifestyle : Απολαυστικός πειρασμός… Υλικά: 1/2 κιλό φρέσκα συκωτάκια πουλιών 1 & 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 200 γρ. φέτα 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φετάκια 1 μικρό κρεμμύδι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Άννα Βίσση και το ριάλιτι της ζωής της

Posted:

Eιδήσεις Gossip : Για το τηλεοπτικό της ριάλιτι, «Όσο έχω φωνή», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας από τις 12 Οκτωβρίου, από τη συχνότητα του Alpha και που αφορά τις προσωπικές της...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η μυστική συνταγή για κρέπες

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Πόσες φορές θέλετε να φάτε κρέπες αλλά δεν ξέρετε την συνταγή για τη ζύμη; Μην χολοσκάτε, με την παρακάτω συνταγή μπορείτε να φτιάξετε εύκολα τη ζύμη και στη συνέχεια να γεμίσετε...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αντώνης Σρόϊτερ-Ελισάβετ Σπανού : Ζουν τον έρωτά τους

Posted:

Eιδήσεις Gossip : Είναι επίσημο. Ο Αντώνης Σρόϊτερ και η Ελισάβετ Σπανού είναι μαζί. Ο 38χρονος άνκορμαν του Alpha βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 28χρονης τραγουδίστριας. Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Σύνταγμα: Ένταση και δακρυγόνα στο Μετρό – Δύο τραυματίες (upd)

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος στο περιθώριο της πορείας συνδικαλιστικών οργανώσεων προς τη Βουλή και των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα μέτρα που προωθούν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Katy Perry : Μια σύγχρονη… χιονάτη (Photo Gallery)

Posted:

Eιδήσεις Lifestyle : H Katy Perry είναι γνωστή για τις περίεργες στιλιστικές τις προτιμήσεις και συχνά εμπνέεται από την εποχή των 50′s και 60′s. Στον καινούργιο ρόλο που έχει αναλάβει η...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Σουβλάκια πατάτας με σάλτσα μουστάρδας

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα τους. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα σε νερό που βράζει. Από την ώρα που θα πάρουν βράση, βράζουμε για 5΄-7΄, ανάλογα με το μέγεθός τους. Δεν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γιώργος Λιάγκας : Τι είπε για τη Μενεγάκη

Posted:

Ειδήσεις Gossip : «Κατέρρευσε το μεσημεριανό της Νικολέττας Ράλλη» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm σχολιάζοντας την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μάσκα αναδόμησης με καρότο

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Το καρότο, η μεγαλύτερη πηγή β-καροτίνης, προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και το καθαρίζει αποτελεσματικά. Για να παρασκευάσεις τη μάσκα, ανακατεύεις το χυμό δύο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μυστικά ομορφιάς από την Ιαπωνία

Posted:

Eιδήσεις Lifestyle : Οι Γιαπωνέζες συνήθιζαν να χρησιμοποιούν λάδι από καμέλια και σπόρους τσαγιού ως αντιοξειδωτικό, για θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας, για τη θεραπεία εγκαυμάτων και ραγάδων...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Pink εθισμένη στο sex;

Posted:

Eιδήσεις Gossip : Oι εθισμένοι στο sex ύστερα από κάθε συνεδρία ανταλλαγής εμπειριών λένε "Thanks Fοr Sharing". Αυτός θα είναι και ο τίτλος της νέας ταινίας όπου θα πρωταγωνιστεί η Pink (Alecia...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Λευκαντική μάσκα προσώπου

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Ακολουθήστε τη φυσική συνταγή  για λεύκανση του προσώπου, ανακατεύετε: - 2-3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος - 1 κουτ. σούπας αλεύρι - 1 κουτ. γλυκού μέλι - Χυμό από μισό λεμόνι Αφού...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


APW

Posted: 05 Oct 2011 11:46 PM PDT

APW


Απεβίωσε ο Ιδρυτής της Apple,Steve Jobs

Posted: 05 Oct 2011 05:46 PM PDT



Την τελευταία του πνοή άφησε αργά χθες το βράδυ (σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) σε ηλικία 56 ετών ο ιδρυτής της Apple, Steve Jobs, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, Reuters.

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Steve Jobs δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η εξυπνάδα, το πάθος και η ενέργεια του αποτέλεσαν την πηγή αμέτρητων καινοτομιών που εμπλούτισαν και έκαναν καλύτερη τη ζωή μας. Ο κόσμος έγινε καλύτερος χάρη στον Steve», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία του καθώς έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο πάγκρεας, ασθένεια που τον είχε αναγκάσει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού.

«Δεν μπορώ πλέον να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και στις προσδοκίες γι αυτό και υποβάλλω την παραίτησή μου», είχε αναφέρει στο κείμενο με το οποίο έκανε γνωστή την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της πασίγνωστης εταιρείας κατασκευής λογισμικού στις 24 Αυγούστου.



Ο άνθρωπος που έδωσε τον κόσμο της τεχνολογίας το iPod και το iPhone είχε παραδώσει τότε τα ηνία της Apple στον μέχρι τότε διευθύνων σύμβουλο, Tim Cook.
Περισσότερο από όλους τους άλλους επικεφαλής επιχειρήσεων, θεωρούταν αναντικατάστατος από την εταιρεία που ίδρυσε μαζί με τον Steven Wozniak το 1976 σε ένα γκαράζ στην μικρή πόλη Λος Άλτος της Καλιφόρνια των Η.Π.Α.. Πολύ συχνά τον αποκαλούσαν το «πρόσωπο της Apple» και είχε ξεχωρίσει για την αφοσίωσή του στην υψηλή τεχνολογία και στον μοντέρνο σχεδιασμό. Το Apple I, πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε η εταιρεία (1976) έγινε ευρέως αποδεκτό ως ο πρώτος ολοκληρωμένος προσωπικός υπολογιστής του κόσμου.

Ο θάνατός του Steve Jobs σημειώθηκε μια μέρα μετά την επίσημη «πρώτη» του i-phone 4s. 



[via]

Το νέο Video Clip του Stan με τους NEBMA

Posted: 05 Oct 2011 11:57 AM PDT


Δες το clip της επιτυχίας "Μες Το Μυαλό Μου", μέσα από τη συνεργασία του ΣΤΑΝ με τους ΝΕΒΜΑ. (New Greek Song 2011)

Directed by Yiannis Papadakos - Dimitris Platanias


Πρωτότυπες Τούρτες Γενεθλίων Με Γερή Δόση Έμπνευσης

Posted: 05 Oct 2011 11:39 AM PDT





tourtes genethliwn-4.jpg
Δείτε περισσότερες πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων παρακάτω…



tourtes genethliwn-1.jpg
 
tourtes genethliwn-2.jpg
 
tourtes genethliwn-3.jpg
 
tourtes genethliwn.jpg
 
tourtes genethliwn-5.jpg
 
tourtes genethliwn-6.jpg
 
tourtes genethliwn-7.jpg
 
tourtes genethliwn-8.jpg
 
tourtes genethliwn-9.jpg
 
tourtes genethliwn-10.jpg
 
tourtes genethliwn-11.jpg
 
tourtes genethliwn-12.jpg
 
tourtes genethliwn-13.jpg
 
tourtes genethliwn-14.jpg
 
tourtes genethliwn-15.jpg
 
tourtes genethliwn-16.jpg
 
tourtes genethliwn-17.jpg
 
tourtes genethliwn-18.jpg
 
tourtes genethliwn-19.jpg
 
tourtes genethliwn-20.jpg
 
tourtes genethliwn-21.jpg
 
tourtes genethliwn-22.jpg
 
tourtes genethliwn-23.jpg
 
tourtes genethliwn-24.jpg
 
tourtes genethliwn-25.jpg
 
tourtes genethliwn-26.jpg
 
tourtes genethliwn-27.jpg
 
tourtes genethliwn-28.jpg
 
tourtes genethliwn-29.jpg
 
tourtes genethliwn-30.jpg
 
tourtes genethliwn-31.jpg
 
tourtes genethliwn-32.jpg
 
tourtes genethliwn-33.jpg
 
tourtes genethliwn-34.jpg
 
tourtes genethliwn-35.jpg
 
tourtes genethliwn-36.jpg
 
tourtes genethliwn-37.jpg
 
tourtes genethliwn-38.jpg
 
tourtes genethliwn-39.jpg
 
tourtes genethliwn-40.jpg
 
tourtes genethliwn-41.jpg

15 Οκτωβρίου 2011 : Η Παγκόσμια Επανάσταση

Posted: 05 Oct 2011 02:04 PM PDT


"Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν". Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για "αληθινή δημοκρατία".

Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος "ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή" η εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.
«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή. Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι "υπηρετούν" να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 15october.net

Ποιο είναι το IQ της ομορφιάς σου;

Posted: 05 Oct 2011 06:33 AM PDT



Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για την ομορφιά σου, αλλά πόσο σίγουρη είσαι; Μπορεί να πέφτεις πάντα για ύπνο αφού έχεις κάνει ντεμακιγιάζ όμως πόσο σίγουρη είσαι για το αν τα φαγητά που περιέχουν ζάχαρη προκαλούν ρυτίδες στο δερματάκι σου; Απάντησε ειλικρινά στις παρακάτω ερωτήσει και μάθε ποιο είναι το IQ της ομορφιάς σου!

Υπάρχει περίπτωση να πάθεις μόλυνση αν χρησιμοποιήσεις το μέικ-απ μιας φίλης σου;
Α. Σίγουρα, πάντα υπάρχει αυτό το ρίσκο
Β. Αποκλείεται αυτό είναι απλά ένας μύθος ομορφιάς
Γ. Ίσως μπορεί να συμβεί, ειδικά αν δεν ξέρω καλά την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η φίλη μου
Η κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ρυτίδων;
Α. Ναι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...δυστυχώς
Β. Μπορεί μόνο αν έχω θέμα με το ζάχαρο μου
Γ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί η διατροφή να επηρεάζει το πώς δείχνει το δέρμα μου αλλά δεν φταίει για την εμφάνιση των ρυτίδων. Άλλα πράγματα όπως το να μην ακολουθώ πιστά τν ρουτίνα της ομορφιάς μου(καθαρισμός, ενυδάτωση) παίζουν μεγαλύτερο ρόλο
Αν κάθεσαι πολύ συχνά σταυροπόδι, τότε θα πεταχτούν οι φλέβες σου και θα κάνεις κιρσούς;
Α. Όχι δεν ισχύει, μόνο αν στέκεσαι όρθια για πολλές ώρες μπορεί να συμβεί
Β. Ειδικά με πολύ κολλητά υφάσματα, όπως κολάν είναι ακόμη πιο πιθανό
Γ. Δεν έχει καμία σχέση το σταυροπόδι με τους κιρσούς, δεν είναι αλήθεια
Υπάρχουν κρέμες και είδη μασάζ, που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα;
Α. Ναι το μασάζ Shiatsu ειδικά μπορεί να κάνει θαύματα
Β. Ναι αλλά πρέπει να γίνεται συστηματικά. Κάποιες κρέμες πρέπει να απλώνονται περίπου 2 φορές την εβδομάδα και το μασάζ πρέπει να γίνεται μια με δύο φορές για να είναι αποτελεσματικό.Εγώ το κάνω συστηματικά και έχω δει αποτέλεσμα!
Γ. Όχι η κυτταρίτιδα και άρα η αποθήκευση του λίπους δεν μπορεί να εξαλειφθεί τόσο εύκολα, απλά μπορώ να την κρύψω με τα κατάλληλα ρούχα ή να την βοηθήσω να εξαλειφθεί λιγάκι, αλλά όχι τελειώς ειδικά χωρίς άσκηση.
Όλα τα φυτικά προϊόντα είναι καλύτερα για το δέρμα σου.
Α. Είναι αλήθεια. Υπάρχουν οργανικά αντί για χημικά που σίγουρα είναι πιο ήπια για το δερματάκι μου.
Β. Δεν είναι και απαραίτητο. Στην περίπτωση αλλεργίας σε πιο φυτικά συστατικά -ειδικά στα ευαίσθητα δέρματα- είναι πολύ χειρότερα τα φυτικά
Γ. Όχι, τα χημικά χρησιμοποιούνται για κάθε τύπο δέρματος ξεχωριστά και άρα είναι καλύτερα για όλες
Περισσότερα Α: Το πιο πιθανό είναι να έχεις περισσότερα καλλυντικά από όσα χρειάζεσαι πραγματικά στο νεσεσέρ της ομορφιάς σου και κυρίως μην ακούς όσα λένε οι γύρω σου για την ομορφιά. Είσαι κάπως αφελής σχετικά με τα θέμα της ομορφιάς σου και καλά θα κάνεις να ανεβάσεις στα ύψη το IQ της ομορφιάς σου, επιλέγοντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις απλά.
Περισσότερα Β: Είσαι κάπως ευαίσθητη σχετικά με το πώς σε επηρεάζουν διάφορα προϊόντα ομορφιά αλλά καλά θα κάνεις να μην παίρνεις ότι ακούς τις μετρητής αφού μπορείς να κατηγορήσεις τα καλλυντικά για πράγματα που δεν οφείλονται σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να δεις το IQ της ομορφιάς σου να ανεβαίνει στα Ουράνια, είναι να γίνεις εσύ η θεά της ομορφιάς!
Περισσότερα Γ:Το IQ της ομορφιάς σου είναι πολύ υψηλό, αφού ξέρεις τι είναι βλεβερό και τι σου κάνει καλό, αλλά και ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για εσένα και ποια όχι. Λογική και ομορφιά συνδυάζονται τέλεια σε σένα!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Έρχονται οι κλειδαριές χωρίς κλειδί!

Posted: 05 Oct 2011 05:51 AM PDT


Ψάχνετε τα κλειδιά και δεν τα βρίσκεται; Τώρα ή για την ακρίβεια σε έξι μήνες πολύ απλά δεν θα χρειάζεται … όχι να τα βρει, αλλά να έχετε καν κλειδί!


Μην πάει ο νους σας απλά στην τεχνολογία που είναι γνωστή μέσω των αυτοκινήτων που αρκεί κάπου επάνω σας να έχετε το κλειδί.
Οι επιστήμονες λένε ότι κατήργησαν το κλειδί εντελώς.
Τι έκαναν; Πολύ απλά έφτιαξαν έναν μηχανισμό παρόμοιο με αυτό της γνωστής παιχνιδομηχανής Nintendo Wii.
Πως λειτουργεί;
Η κλειδαριά έχει ένα "τσιπ" στο οποίο αποθηκεύεται μια χειρονομία. Πολύ απλά για να ανοίξει η πόρτα κάποιος δεν έχει παρά να επαναλάβει αυτή τη χειρονομια, όποια και αν είναι αυτή, αρκεί να έχει αποθηκευτεί στη μνήμη της κλειδαριάς.
Η ανακάλυψη κέρδισε το χρυσό βραβείο στην τετραήμερη διεθνή έκθεση «έξυπνης» τεχνολογίας στην Ταϊπέι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
«Στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε ή ξεχάσετε τα κλειδιά σας», δήλωσε ο ερευνητής Τσάι Γιάο-πιν, ο οποίος εκτίμησε ότι η νέα τεχνολογία θα χρειαστεί περίπου μισό χρόνο για να βγει στην αγορά, καθώς ήδη αρκετές εταιρίες έχουν δείξει εμπορικό ενδιαφέρον.



[via]

Πρωτότυπες Τούρτες Γενεθλίων Με Γερή Δόση Έμπνευσης

Posted: 05 Oct 2011 01:34 PM PDT


Πρωτότυπες Τούρτες Γενεθλίων Με Γερή Δόση Έμπνευσης




tourtes genethliwn-4.jpg
Δείτε περισσότερες πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων παρακάτω…



tourtes genethliwn-1.jpg
 
tourtes genethliwn-2.jpg
 
tourtes genethliwn-3.jpg
 
tourtes genethliwn.jpg
 
tourtes genethliwn-5.jpg
 
tourtes genethliwn-6.jpg
 
tourtes genethliwn-7.jpg
 
tourtes genethliwn-8.jpg
 
tourtes genethliwn-9.jpg
 
tourtes genethliwn-10.jpg
 
tourtes genethliwn-11.jpg
 
tourtes genethliwn-12.jpg
 
tourtes genethliwn-13.jpg
 
tourtes genethliwn-14.jpg
 
tourtes genethliwn-15.jpg
 
tourtes genethliwn-16.jpg
 
tourtes genethliwn-17.jpg
 
tourtes genethliwn-18.jpg
 
tourtes genethliwn-19.jpg
 
tourtes genethliwn-20.jpg
 
tourtes genethliwn-21.jpg
 
tourtes genethliwn-22.jpg
 
tourtes genethliwn-23.jpg
 
tourtes genethliwn-24.jpg
 
tourtes genethliwn-25.jpg
 
tourtes genethliwn-26.jpg
 
tourtes genethliwn-27.jpg
 
tourtes genethliwn-28.jpg
 
tourtes genethliwn-29.jpg
 
tourtes genethliwn-30.jpg
 
tourtes genethliwn-31.jpg
 
tourtes genethliwn-32.jpg
 
tourtes genethliwn-33.jpg
 
tourtes genethliwn-34.jpg
 
tourtes genethliwn-35.jpg
 
tourtes genethliwn-36.jpg
 
tourtes genethliwn-37.jpg
 
tourtes genethliwn-38.jpg
 
tourtes genethliwn-39.jpg
 
tourtes genethliwn-40.jpg
 
tourtes genethliwn-41.jpg
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άντρες

Posted: 05 Oct 2011 01:18 PM PDT


 
Έρευνες έδειξαν πως ο «έτσι» που σας χορεύει στο ταψί, ίσως τελικά να θέλει λιγότερα γαλλικά και πιάνο και περισσότερη φυσικότητα από αυτήν που προσπαθείτε να του κρύψετε κάτω από το βαρύ μακιγιάζ.



Σύμφωνα με δηλώσεις τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που θεωρούν οι άντρες ανεβαστικά σε μία γυναίκα είναι τα εξής:

Δεν έχω ξεβαφτεί

Το να μην ξεβάφεται μία γυναίκα όταν πέφτει να κοιμηθεί. Το μαυρισμένο μάτι του ρακούν την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ελκυστικό.
Βούλωστο!
Κλείστε του το στόμα την ώρα που βρίσκεστε από πάνω του και ζητήστε του να κάνει αυτό που θέλετε. Μερικοί το προτιμούν σκληρό, γιατί να τους απογοητεύσετε;

Βελούδο κορμί

Αφήστε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Madonna και αποκτήστε μία απλή τόνωση. Οι άντρες δε θέλουν να σας συναγωνίζονται σε κορμοστασιά, αλλά να σας νιώθουν εύθραυστη και να αισθάνονται πως χαϊδεύουν βελούδο και όχι σίδερο. Αφήστε το δικό του κορμί να στύψει την πέτρα.

Γελάστε την ώρα του sex

Γελάστε ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Όχι δε θα νομίζει πως μόλις βγήκατε από το Δελφινάριο, ούτε θα σας μπερδέψει με το Μάρκο Σεφερλή, αντίθετα θα σας βρει διασκεδαστική και θα συνειδητοποιήσει πως είστε μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το απολαμβάνει.

Iδρωμένη

Μη βιάζεστε να αλλάξετε με το που γυρίζετε από το γυμναστήριο. Εσέις μπορεί να νιώθετε πιο βρώμικη κι από τη χωματερή, αλλά η ιδρωμένη σας εικόνα με τα ανακατεμένα μαλλιά ίσως τελικά τον ανάβει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Αστατη είναι η ερωτική ζωή των νεαρών Ελληνίδων

Posted: 05 Oct 2011 01:15 PM PDT


Η συμπεριφορά τους είναι και επικίνδυνη, καθώς μόνο το 50% των εφήβων χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική επαφή και μόνο το 30% χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε κάθε επαφή και σε όλη τη διάρκεια. Μέση ηλικία έναρξης της σεξουαλικής ζωής στις Ελληνίδες έφηβες είναι τα 14,5 έτη!
Τα στοιχεία προέρχονται από μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2010 σε εφήβους από 20 Γυμνάσια και Λύκεια στην Αθήνα και ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «8th Congress on Women's Health & Disease» που διεξήχθη στην Κω.
Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια συμποσίου για την «Παθολογία Τραχήλου», όπου παρουσιάστηκαν στοιχεία για τη σεξουαλική συμπεριφορά των Ελληνίδων εφήβων καθώς και την ανάγκη εμβολιασμού τους έναντι του HPV, ως αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο Ευθύμιος Δεληγεώρογλου, αναπληρωτής καθηγητής της Β' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, τόνισε ότι «λαμβάνοντας υπόψη ότι η έκθεση σε ογκογόνους τύπους του HPV, που μπορεί να εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, προσεγγίζει το μέγιστο στην εφηβεία, αλλά και ότι ο κίνδυνος εμφάνισης του καρκίνου τραχήλου αυξάνεται όσο μειώνεται η ηλικία έναρξης σεξουαλικών επαφών, τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν την επιτακτική ανάγκη εμβολιασμού των εφήβων κοριτσιών στην Ελλάδα έναντι του HPV».
Από την Ελευθεροτυπία
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Τελικά οι άντρες δε νοιάζονται μόνο για το σεξ…

Posted: 05 Oct 2011 01:03 PM PDT


 
Οι άντρες έχουν συχνά τη φήμη των αναίσθητων και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το σεξ. Έρευνα, ωστόσο, αποδεικνύει το αντίθετο!



«Οι νεαροί άντρες όχι μόνο δεν είναι αναίσθητοι, αλλά αντιθέτως δένονται πολύ με τις συντρόφους τους και επιπλέον ωφελούνται περισσότερο από τις νεαρές γυναίκες από τα καλά που τους προσφέρει η σχέση τους, ενώ πλήττονται περισσότερο από τα αρνητικά», δηλώνει η επικεφαλής ερευνήτρια Ρόμπιν Σάιμον, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο WakeForest, της Βορείου Καρολίνας.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο χωρισμός επηρέαζε περισσότερο τις γυναίκες, οι οποίες είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάθουν κατάθλιψη, καθώς και ότι η ύπαρξη της σχέσης τις ωφελούσε περισσότερο.
Όταν, όμως, το θέμα ήταν το τι γίνεται μέσα στην σχέση, οι ρόλοι αντιστρέφονταν.Στην πραγματικότητα, οι άντρες αποκόμιζαν περισσότερα συναισθηματικά οφέλη από τις θετικές πλευρές της σχέσης, ενώ είχαν και πολύ περισσότερες πιθανότητες να πληγώνονται από τους καυγάδες.
Η δρ Σάιμον πιστεύει ότι οι νεαροί άντρες είναι πιο ευάλωτοι στα σκαμπανεβάσματα της σχέσης επειδή πολύ συχνά η σχέση τους αποτελεί την μοναδική πηγή οικειότητας και τρυφερότητας στη ζωή τους, ενώ οι νεαρές γυναίκες συχνά έχουν πολλά είδη στενών σχέσεων – λ.χ. με την οικογένεια ή τις φίλες τους.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Η απιστία ενισχύει το σπέρμα

Posted: 05 Oct 2011 01:00 PM PDT


 
Για πρώτη φορά οι βιολόγοι ανακάλυψαν ότι όσο σκληρότερος είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα σπέρματα, τόσο μεγαλύτερα, ταχύτερα, πολυάριθμα και πιο μακρόβια γίνονται αυτά.



Έτσι, όσο οι θηλυκοί οργανισμοί στη φύση αναζητούν, χωρίς να βιάζονται, τον καλύτερο σύντροφο ή εμφανίζουν τάσεις απιστίας και απόρριψης της μονογαμίας, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού, τόσο τα σπέρματα εξελίσσονται και γίνονται καλύτερα, με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να ανταποκριθούν στις γυναικείες επιθυμίες.
Μέχρι τώρα οι επιστήμονες γνώριζαν ότι σε ορισμένα ζώα, π.χ. στους χιμπατζήδες, που είναι πιο ερωτικοί τύποι, το σπέρμα τους είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από το σπέρμα των σχετικά μονογαμικών γοριλών. Κανείς όμως βιολόγος δεν ήταν σίγουρος αν αυτό ήταν ένα πρότυπο κοινό σε όλο το ζωικό βασίλειο, ενώ ήταν επίσης δύσκολο να αποδειχτεί αν τα πιο γρήγορα σπέρματα έχουν όντως συγκριτικό πλεονέκτημα για τη γονιμοποίηση ενός ωαρίου.
Μια ερευνητική ομάδα του καναδικού πανεπιστημίου ΜακΜάστερ, υπό τον Σίγκαλ Μπαλσάιν, σε συνεργασία με αυστραλούς και σουηδούς βιολόγους από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα, μελέτησε πιο αναλυτικά το ζήτημα σε ψάρια, που καλύπτουν όλη τη δυνατή γκάμα συμπεριφορών, από τη μονογαμία μέχρι την "πολυανδρία", κατά την οποία πολλά αρσενικά προσφέρουν το σπέρμα τους σε ένα θηλυκό.
Ταξινομώντας τα είδη των ψαριών ανάλογα με το πόσο συχνές σεξουαλικές επαφές είχαν και καταγράφοντας χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα και το μέγεθος του σπέρματος, οι βιολόγοι κατέληξαν ότι ο ανταγωνισμός όντως οδηγεί στην ανάπτυξη καλύτερου σπέρματος. Το σπέρμα των αυστηρά μονογαμικών ψαριών είναι μικρό και αργό, όσο όμως ένα είδος ψαριού γίνεται πιο "σεξουαλικό", τόσο και το σπέρμα του γίνεται καλύτερο, ώσπου, στην άλλη άκρη της σπερματικής κλίμακας, το σπέρμα είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο, ταχύτερο και διπλάσιας ποσότητας, ενώ τα ψάρια αυτά ζουν και περισσότερο.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Ποιοί «φίλοι» στο Facebook μας ελκύουν ερωτικά

Posted: 05 Oct 2011 12:57 PM PDT


Είναι γνωστό δε πως οι γυναίκες πολύ περισσότερο από τους άνδρες αναρτούν φωτογραφίες ή υλικό με σεξουαλικό χαρακτήρα. Πώς αντιλαμβάνονται όμως οι άνδρες αυτό το υλικό;
Η μελέτη που δείχνει ποιός μας ελκύει στο Facebook έγινε μελέτη σε ετεροφυλόφιλους άνδρες φοιτητές και αφού τους έδειξαν σχετικό υλικό στο facebook, τους ζήτησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους (Moreno, 2011).
Σχεδόν όλοι οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη είπαν ότι χρησιμοποιούν το facebook για να αξιολογούν πιθανές μελλοντικές συντρόφους. Τρία ήταν τα βασικά συμπεράσματα της μελέτης: Οι αναρτήσεις που είχαν σεξουαλικά στοιχεία, με την έννοια ότι υποδήλωναν κάτι σεξουαλικό, μεγάλωναν τις σεξουαλικές προσδοκίες των ανδρών Οι αναρτήσεις αυτές μείωναν την επιθυμία των ανδρών να συνάψουν σχέση με τις γυναίκες αυτές Το υλικό που παρουσιαζόταν μέσω του facebook αξιολογήθηκε ως σημαντικό και πολύτιμο αλλά ελλιπές. Τα πολλά likes στο facebook σημαίνουν επιτυχία των ανδρών στις γυναίκες;
Μία μελέτη (Whitchurch, 2011) θέλησε να διαπιστώσει εάν ισχύει πως «μας αρέσουν εκείνοι στους οποίους αρέσουμε». Η μελέτη στηρίχτηκε πάλι στο facebook. Έδειξαν σε κάθε γυναίκα που συμμετείχε στη μελέτη τα προφίλ τεσσάρων ανδρών και τους είπαν ότι οι άνδρες:
  • ελκύονται πολύ από αυτές
  • ελκύονται μέτρια
  • δεν είναι βέβαιο – ίσως ελκύονται πολύ, ίσως μέτρια (αβεβαιότητα)
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες αισθάνονταν μεγαλύτερη έλξη για τους άνδρες που ήταν αβέβαιοι! Κατόπιν, τους άρεσαν εκείνοι που ελκύονταν πολύ από αυτές και, τέλος, τους άρεσαν λιγότερο οι άνδρες που ελκύονταν μέτρια από αυτές. Φαίνεται, λοιπόν, πως όταν η δραστηριότητα κάποιου άνδρα στο facebook κάνει ασαφές το ενδιαφέρον του για κάποια γυναίκα, τότε αυτό είναι πιο ελκυστικό ακόμη και από το έντονο ενδιαφέρον.
Από ΤΑ ΝΕΑ
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Το internet και ο τρόπος που σερφάρουμε έχουν αλλάξει σημαντικά

Posted: 05 Oct 2011 12:51 PM PDT


Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο "A Billion Wicked Thoughts", όπου δύο ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία γύρω από τα sites με πορνογραφικό περιεχόμενο και την κίνηση στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε ότι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που σχεδόν 1 στα 2 πιο επισκέψιμα sites είχε σχέση με πορνογραφία, πλέον το ποσοστό αυτό έχει πέσει, κατά το διάστημα 2009-2010, στο 13%.

Συγκεκριμένα 2,337 από τα 1 εκ. sites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχουν "ερωτικό περιεχόμενο", ένα αναπάντεχα χαμηλό ποσοστό όπως σημειώνουν οι Ogi Ogas και Sai Gaddam.
Kαι καταλήγουν ση διαπίστωση ότι τελικά το internet και ο τρόπος που σερφάρουμε έχουν αλλάξει σημαντικά.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Σε φωνάζουν τσούλα; Δεν φταις εσύ!

Posted: 05 Oct 2011 12:36 PM PDT


 
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας διαπίστωσαν πως γυναίκες που εμφάνιζαν περισσότερη ποικιλομορφία σε μια ομάδα γονιδίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ξεκάθαρα: Όσο πιο ποικίλα είναι τα συγκεκριμένα γονίδια, τόσο πιο τσούλα είσαι.






Είσαι γυναίκα άτακτη και ζωηρή; Ξυπνάς κάθε πρωί σε άλλο κρεβάτι; Σε φωνάζουν τσούλα; Δεν φταις!
Πράγμα που εξηγεί κάποια πράγματα και ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις. Γιατί η συμπεριφορά πολλών θηλυκών γύρω μας δεν εξηγείται μόνο με την απύθμενη ανασφάλεια ή με το ότι ο μπαμπάς τους δεν τις αγκάλιαζε όταν ήτανε μικρές. Μια άλλη εξήγηση έπρεπε να υπάρχει. Ε, να τη: Τα κορίτσια το 'χουνε στο αίμα τους, κυριολεκτικά, σε κάθε κύτταρο του κορμιού τους, στον πυρήνα του είναι τους. Το γράφουν τα γονίδια.
Οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν έβγαλαν συμπέρασμα για το αν τα γονίδια κάνουν με κάποιον τρόπο τις συγκεκριμένες γυναίκες πιο επιθυμητές στους άντρες, ή αν τις κάνουν απλά πιο εύκολες.
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Πως δένουμε μια γραβάτα

Posted: 05 Oct 2011 12:33 PM PDT


 
Δείτε τις οδηγίες για το σωστό δέσιμο της γραβάτας στο video που ακολουθεί και δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ!





Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Με αντίτιμο διέλευσης 2 € τα διόδια στην Εγνατία Οδό

Posted: 05 Oct 2011 05:32 AM PDT

Μέσα στο προσεχές δίμηνο τίθενται σε λειτουργία πέντε νέοι σταθμοί διοδίων κατά μήκος της Εγνατίας Oδού.
Οι τέσσερις εξ αυτών πρόκειται να λειτουργήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Το κόστος διέλευσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα θα είναι ίδιο σε όλους τους σταθμούς και θα ανέρχεται στα 2 ευρώ. Στην τιμή αυτή θα μειωθεί και το κόστος διέλευσης από τον σταθμό στον Πολύμυλο Κοζάνης, τον μοναδικό που βρίσκεται σε λειτουργία και στον οποίο οι οδηγοί πληρώνουν σήμερα 2,80 ευρώ. Αντιθέτως θα παραμείνει στα 2,40 ευρώ η τιμή στα διόδια των Μαλγάρων (ήταν 2,80 έως τις αρχές Σεπτεμβρίου), τα οποία θα ενταχθούν στο δίκτυο διοδίων της Εγνατίας Oδού, στο οποίο σε πλήρη ανάπτυξη θα λειτουργούν δεκατρείς σταθμοί. Από τους τέσσερις νέους σταθμούς που θα τεθούν σε λειτουργία το προσεχές δεκαπενθήμερο οι δύο βρίσκονται δυτικά της Θεσσαλονίκης και οι δύο ανατολικά. Ειδικότερα πρόκειται να λειτουργήσουν διόδια στη θέση Τύρια, στα όρια Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, στο Μαλακάσι μεταξύ Μετσόβου και Γρεβενών, στην περιοχή της Βόλβης και στον Iασμο μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής. Ο πέμπτος σταθμός, ο οποίος θα λειτουργήσει έως το τέλος του έτους, βρίσκεται στον κόμβο Μουσθένης, στο Παγγαίο.Με τη λειτουργία των διοδίων θα συντηρηθεί η Εγνατία Oδός, που ετησίως κοστίζει 70 εκατ. ευρώ, ενώ θα αποπληρωθεί παράλληλα και το δάνειο ύψους 1 δισ. ευρώ που είχε συναφθεί επί κυβερνήσεως Ν.Δ. για την ολοκλήρωση του δρόμου με ιδιωτικές τράπεζες (Πειραιώς, Αγροτική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), με υποθήκη τα διόδια.Σημειώνεται ότι τη συντήρηση της Εγνατίας Oδού, καθώς και τη λειτουργία δύο σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών σε Ηγουμενίτσα και Θράκη, έχει αναλάβει από πέρυσι η ΑΕΓΕΚ με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, συνολικού ύψους 110 εκατ. ευρώ.

Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

To πιο παράξενο jaccuzi του κόσμου

Posted: 05 Oct 2011 05:25 AM PDT

H ιδέα γεννήθηκε από το μυαλό μερικών Ελβετών αναρριχητών, οι οποίοι προσπάθησαν να συνδυάσουν την αναρρίχηση με ένα ζεστό jaccuzi.







Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές