Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Εστειλαν σφαίρες στο γραφεία του ΠαΣοΚ

Posted: 15 Oct 2011 12:11 PM PDT

Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! Η αποστολή του φακέλου προκάλεσε αναστάτωση στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ηδη έχουν ζητηθεί να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία.



Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο φάκελος στάλθηκε το μεσημέρι της Τρίτης . Περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε .......



«άλλες σφαίρες που προορίζονται για τους "προδότες" του ΠαΣοΚ», όπως χαρακτηριστικά μνημονευόταν. Ο φάκελος είχε σταλεί με ταχυδρομική εταιρεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για τον αποστολέα του.



Στελέχη του ΠαΣοΚ ενημέρωσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί παρέλαβαν τον φάκελο, το σημείωμα και τις σφαίρες για περαιτέρω αναλύσεις. Απ' όλους ζητήθηκε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα για την αποστολή του φακέλου και τη σχετική έρευνα.



Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους φάκελοι με σφαίρες είχαν σταλεί προ αρκετών μηνών σε γραφεία δικαστικών λειτουργών. Ωστόσο όπως τόνισαν ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ ο φάκελος που στάλθηκε στο ΠαΣοΚ είχε σημαντικές διαφορές στη συσκευασία, στο σημείωμα και στις αναφορές από αυτά στα γραφεία δικαστών





Πηγή:kafeneio

kinitro news

Ποιός λέτε να είναι ο δικηγόρος των Αλβανών καθαρμάτων που σκότωναν, έκλεβαν και βίαζαν Έλληνες...;

Posted: 15 Oct 2011 11:52 AM PDT


Είναι....το "αμόρε" της Έλενας Ράπτη(Βουλευτή της ΝΔ και "αγαπημένη" του Αντώνη Σαμαρά...). Συγχαρητήρια στο κόμμα της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά...Δέυτερη "επιτυχία" μετά τον ΄σύντροφο'-γραικύλο Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης που μίλησε για ανεξάρητη Θράκη...Έχει και τόσο θράσος ο δικηγορίσκος της Έλενας που τολμά να περιγράφει τον αλήτη αλβανό ως "φτωχό παιδί που τα στοιχεία δεν είναι σίγουρο πως είναι κατά του... Υπάρχουν αμφιβολίες..."



Κάντον βουλευτή Αντώνη... Έχει μέλλον το παιδί... Στην εποχή των νεοταξιτών θα προοδεύσει....

σ.σ.
Ούτε το όνομά σου δε θα πούμε ρε ξεφτίλα...
Αλλά όταν θα σε πετύχουμε θα σε ρωτήσουμε αν θα τος υπερασπιζόσουν σε περίπτωση που θύμα των μιασμάτων ήταν η "καλή" σου...
paspartoy


Πηγή:

kinitro news

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!

Posted: 15 Oct 2011 11:39 AM PDT

Λέτε να είναι...αγανακτισμένοι κι αυτοί;






Το βίντεο είναι από τις σημερινές "παγκόσμιες διαμαρτυρίες" και δεν προέρχεται από τη Βαγδάτη ή τη Δαμασκό, αλλά από την "ελληνική" πρωτεύουσα και μάλιστα το κέντρο της!



Καμαρώστε τους Σύριους φανατικούς μουσουλμάνους να...ψέλνουν για τον Αλλάχ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!


Μάλιστα, έχουν αντικαταστήσει και τη σημαία της χώρας τους, βάζοντας αντί για κόκκινη την πράσινη λωρίδα, που είναι το χρώμα του Ισλάμ!



Το αξιοπερίεργο (ή μήπως όχι;) είναι Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ", που βγάζουν σπυριά στη θέα της ελληνικής σημαίας! Καλά, για οποιαδήποτε αναφορά στην Χριστιανική θρησκεία δεν το συζητάμε καν!


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ό,τι γουστάρουν κάνουν οι λαθρομετανάστες! Υμνολογούν τον Αλλάχ δημοσίως και...υπερηφάνως, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χάρη στους γραικύλους επιχειρηματίες που τους χρησιμοποιούν ως απεργοσπάστες και το κυριότερο; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, μέσω του "αντιρατσιστικού" νόμου!
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy

Πηγή:

kinitro news

VIDEO: Ένα απίστευτο σέξι κόλπο

Posted: 15 Oct 2011 11:34 AM PDT

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSO3ydDTWLGDIO4peGPD0e7Qk-DTat5s03zYgoVvF9G_u3Eq_8P9wEίναι δυνατόν να χορεύεις χωρίς να κουνάς τα πόδια και τα χέρια σου;








Πηγή:
24ωρο

kinitro news

Όλγα Καρπαθάκη... η κα Βουρλιώτη σε ολόγυμνες ακατάλληλες φωτογραφίες..

Posted: 15 Oct 2011 11:29 AM PDT

Όλγα Καρπαθάκη... η κα Βουρλιώτη σε ολόγυμνες φωτογραφίες..
Η Όλγα Καρπαθάκη είναι ολόγυμνη και σκέτη κόλαση.. Σε ότι πόζα την θέλετε, επιδεικνύει το καλλίγραμμο γυμνό σώμα της με τον καλύτερο τρόπο.. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν της έδωσαν τίτλο στα καλλιστεία επειδή έχει κάνει γυμνά... Αντί να ανοίξουν τα μάτια τους να δουν τέτοιο κορίτσαρο!






Πηγή:http://porniro

kinitro news

Η Lady Gaga μαθήτρια!

Posted: 15 Oct 2011 08:11 AM PDT





Τότε ήταν μια απλή μαθήτρια που φωτογραφιζόταν με τις συμμαθήτριές της και δεν θυμίζει τη διάσημη τραγουδίστρια...





Ο λόγος για την εκκεντρική, Lady Gaga, η οποία όπως βλέπετε δεν ήταν εκκεντρική σε νεαρή ηλικία.




Φορώντας φορμίτσες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα φυσικά της μαλλιά δεν
έχει πολλά κοινά με τη σημερινή εικόνα της διάσημης σταρ της ποπ που
προκαλεί με τα διάφορα look της.


by iKrik

Πηγή:

kinitro news

Αν είναι αλήθεια αυτό, οι άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι.

Posted: 15 Oct 2011 08:09 AM PDT


Αν είναι αλήθεια αυτά που κατήγγειλε χθες ο υπεύθυνος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχελάκης, δηλαδή, για νέες κρατικές δομές που κατασκευάζει το ΠΑΣΟΚ και για νέες προσλήψεις που κάνει, την ίδια στιγμή που στέλνει στην απόλυση και ανεργία δημοσίους υπαλλήλους, τότε οι άνθρωποι είναι απλά άκρως επικίνδυνοι.

Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Δηλαδή την ίδια στιγμή, που όλοι μας εξαθλιωνόμαστε, χάνουμε εισοδήματα και περιουσίες,....
τα παιδιά μας πεινάνε, για να συλλεχτούν με βίαιο και αντισυνταγματικό τρόπο έσοδα προκειμένου (υποτίθεται) να μειωθεί το δημόσιο έλλειμμα, την ίδια στιγμή το καθεστώς ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει το κράτος και αυξάνει τα δημόσια έξοδα;; Δεν είμαστε καθόλου καλά προφανώς!!!


Αν αληθεύει αυτό, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια καλυμμένη δημιουργία κομματικού στρατού, για στήριξη του καθεστώτος, τον οποίο κομματικό στρατό, καλούμαστε όλοι εμείς να συντηρήσουμε, χάνοντας το βιός μας και τις ζωές μας. Υπενθυμίζουμε πως, ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόϊμπλε (όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ πριν λίγο καιρό) , ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να απολύσει τους 26.000 υπαλλήλους που προσέλαβε στα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, προκειμένου να μας δώσει αμέσως την 6η δόση, αλλά το ΠΑΣΟΚ προτίμησε να προσφύγει στην "εφεδρεία".

Το είχαμε επισημάνει από την αρχή στην Νέα Δημοκρατία και της το επισημαίνουμε και πάλι, να προσέξει. Αν περιμένει το «ώριμο φρούτο» να πέσει, τελικά εάν και εφόσον αναλάβει την εξουσία κάποια στιγμή, θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν οργισμένο κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και θα πρέπει τότε να εκδιώξει αναγκαστικά από το Δημόσιο και τότε η ΝΔ δεν θα έχει καλή κατάληξη.
Ας προσέξει λοιπόν τώρα, πριν διαλυθεί η χώρα εντελώς.
Οι έκτακτες καταστάσεις που περνάμε, απαιτούν και έκτακτες πρακτικές αντιπολίτευσης…

kinitro news

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson

Posted: 15 Oct 2011 08:04 AM PDT

Αυτή τη φορά το σώμα του δεν είναι καλυμμένο...Μια νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Micheal Jackson φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «The Hollywood Gossip».







Ο βασιλιάς της ποπ απεικονίζεται γυμνός και το σώμα του είναι φανερά αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο. Είχε προηγηθεί μια άλλη φωτογραφία, στην οποία το σώμα του Jackson ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι, που είχε δείξει αιφνιδιαστικά ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της «Δίκης του Αιώνα».



Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής Christopher Roger απέκλεισε την εκδοχή της ανθρωποκτονίας από οξεία δηλητηρίαση, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο τραγουδιστής από μόνος του πήρε τα φάρμακα όσο ο γιατρός ήταν στην τουαλέτα αφού σε δύο μόνο λεπτά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.



to peiraxtiri

Πηγή:

kinitro news

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των Fab5!!!!

Posted: 15 Oct 2011 07:58 AM PDT


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των Fab5!!!!




Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιώργος Μέρλος και ο Πάνος Φασούλης


στα παρασκήνια της πρώτης τους φωτογράφησης! Τις φωτογραφίες ανέβασε ο Νίκος Ευταξίας στο twitter του.. Απολαύστε τους πρωταγωνιστές του νέου reality που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ!

Sophia Papachristou
Πηγή:

kinitro news

Alex Torres: Έκανε sex κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο

Posted: 15 Oct 2011 07:55 AM PDT

Πανικός στο Kern County της California από video που κυκλοφόρησε με ένα ζευγάρι να κάνει sex κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο. Ο πορνοστάρ Alex Torres εργάζεται τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης στην Skydive Taft. Απόφάσισε με την Howell, γραμματέα της ίδιας εταιρείας να τραβήξουν video κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης μέσα στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτώσης.
Ο Torres ανέβασε το video στο προσωπικό του blog. Το video ανακάλυψε όμως ένας μαθητής της περιοχής και σε λίγες ώρες είχε σταλεί σε όλο το σχολείο. Ορισμένοι γονείς ενημερώθηκαν για το γεγονός και τηλεφώνησαν στις αρχές.Το πρόβλημα είναι πως στην αρχή του επίμαχου video, το ζευγάρι παρουσιάζεται να κάνει sex δίπλα στον πιλότο. Οι αρχές προειδοποιούν όμως πως οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του πιλότου είναι ενάντια στους κανονισμούς.Από τη στιγμή που οι δύο πρωταγωνιστές είναι ενήλικες και εφ' όσον για την πράξη δεν έγινε μήνυση, δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες σε κανέναν.H Skydive Taft δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα απολύσει τον πορνοσταρ.












Apoplanisi

Πηγή:

kinitro news

Προς διαγραφή η Κατσέλη!

Posted: 15 Oct 2011 07:52 AM PDT

Στη διαγραφή της Λούκας Κατσέλη προσανατολίζεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου...
εφόσον η πρώην υπουργός Οικονομίας και Εργασίας κάνει πράξη την πρόθεσή της να καταψηφίσει τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει το πάγωμα της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων. Το περιβόητο άρθρο 37.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν ότι έστω και οριακά, το πολυνομοσχέδιο θα περάσειαπό τη Βουλή, και έτσι θα αποτραπούν δραματικές εξελίξεις για τη χώρα, από τη στιγμή που η εκταμίευση της 6ης δόσης έχει συνδεθεί ευθέως με τα συγκεκριμένα μέτρα.

Πηγή:

kinitro news

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε φωτογραφίες οπισθίων που σας τα δίνει όλα στο χέρι! ή μάλλον στο μάτι!

Posted: 15 Oct 2011 07:40 AM PDT



Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε φωτογραφίες οπισθίων που σας τα δίνει όλα στο χέρι! ή μά
Πιο κοντινά σε αυτά τα ζουμερά οπίσθια δεν γίνεται να σας φέρουμε..
Σας τα δείχνουμε από μπρος, από πίσω, από το πλάι.. Τι άλλο θέλετε? Απλά καθίστε πίσω και απολαύστε την θέα.. Τελικά από πίσω είναι.. σφιχτά τα πράγματα!



www.topeiraxtiri.gr






Πηγή:

kinitro news

Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες

Posted: 15 Oct 2011 07:38 AM PDT



Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα. Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες. Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay. Ο υπό ίδρυση οίκος ανοχής θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα «εμπορεύματα» – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του sex – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται «την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα» και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες. Ένα από τα ερωτήματα που θέτονται είναι αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες «περιποιητικούς» ή «άγριους».

Πηγή: okokoras

kinitro news

Η ζωή μας στα χέρια του Θεού..

Posted: 15 Oct 2011 07:33 AM PDT

Του Σωκρατη Tσιχλια

Η οδός Πάτμου, παράλληλος της Πατησίων προς τις γραμμές, είναι ένας μικρός αθηναϊκός δρόμος στα Πατήσια. Κάποτε ήταν μια ακόμη οδός αθώων Ελλήνων νοικοκύρηδων. Μικρομεσαίοι μισθωτοί και μαγαζάτορες της περιοχής την κατοικούσαν. Στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών της, των 60, 70 άντε και 80 τετραγωνικών, στριμώχτηκαν τα χαμηλά εισοδήματα στους πρώτους ορόφους, λίγο πιο ψηλά τα λίγο υψηλότερα και πιο πάνω στα γλυκά ρετιρεδάκια απολάμβαναν αέρα, ήλιο και άπλα οι «εύποροι» της γειτονιάς. Ηταν ένας ασφαλής δρόμος που ζούσε χωρίς εκπλήξεις την αξιοπρεπή του καθημερινότητα. Το 2011, ενώ η ανεργία και η οικονομική κρίση κόβει τα γόνατα των κατοίκων της περιοχής, η οδός Πάτμου είναι ένας ακόμη επικίνδυνος δρόμος. Διαρρήξεις, ληστείες, κλοπές αποτελούν πλέον τη δραματική καθημερινότητα των κατοίκων.

Προχθές ομάδα εξαγριωμένων Πακιστανών, προφανώς πεινασμένων, πρόλαβαν στην είσοδο πολυκατοικίας της 85χρονη που....

επέστρεφε από το φούρνο. Χύμηξαν, την έριξαν στις σκάλες και ουρλιάζοντας «λεφτά, λεφτά» της απέσπασαν το πορτοφόλι, μια φρατζόλα ψωμί και εξαφανίστηκαν. Περίοικος που προσπάθησε να πλησιάσει κατά τη διάρκεια της άνισης συμπλοκής απειλήθηκε με μαχαίρι και υποχώρησε.

Το περιστατικό δεν περιελήφθη, από όσο διάβασα, στην ατζέντα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη. Η καταλήστευση της ηλικιωμένης Αθηναίας είχε ήδη μετατραπεί σε νούμερο στατιστικό. Διάβασα όμως έκπληκτος ότι ο κ. υπουργός δήλωσε τις εξής γενικότητες: «Θα ενισχυθεί η συνδρομή της αστυνομίας προς τη δημοτική αστυνομία για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου»! Το πρόβλημα με τα πρεζόνια στο κέντρο των Αθηνών θα αντιμετωπιστεί με την «αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στα δημόσια νοσοκομεία»! «Θα ενισχυθούν οι περιπολίες της αστυνομίας στο κέντρο των Αθηνών»!

Η πατρίδα συνεχίζει ακυβέρνητη. Το κράτος σέρνεται παραλυμένο. Η πολιτική τάξη θαλασσοπνίγεται, η δικαιοσύνη ελευθερώνει τρομοκράτες, η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών αφέθηκε στα χέρια του Θεού. Οι εκλογές, όταν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες, είναι ίσως μια κάποια λύση.
kathimerini.gr



Πηγή:

kinitro news

Διαλύεται το κόμμα της Ντόρας; - Αποχώρησε ο κομματάρχης της Θεσσαλονίκης

Posted: 15 Oct 2011 07:31 AM PDT


Διαλύεται το κόμμα της Ντόρας- Αποχώρησε ο κομματάρχης της ΘεσσαλονίκηςTα ίδια περίπου συμβαίνουν και στην Λάρισα…
Διαλύεται σιγά – σιγά το μαγαζάκι της Ντόρας.
Τα στελέχη που είχαν προσχωρήσει στη «Δημοκρατική Συμμαχία», βλέποντας τα ποσοστά αλά Μάνου, που συγκεντρώνει το κόμμα της Ψηλής, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Τελευταίο κρούσμα, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Στάθης Αβραμίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο κόμμα που ανδρώθηκε, δηλαδή τη Ν.Δ. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Αβραμίδης ήταν ένα από ταδυνατά στελέχη της Μπακογιάννη στη συμπρωτεύουσα.
Με δεδομένο ότι στη Μακεδονία ο νεοφιλελεύθερος σχηματισμός της Ντόρας μετά δυσκολίας ξεπερνά το 0,5%, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι σημαίνει η αποχώρηση Αβραμίδη.
ΑΞΙΖΕΙ: Σε λίγο το κόμμα της Ντόρας θα είναι μια παρέα, που ο ένας θα αποθεώνει τον άλλον και όλοι μαζί τη Βασίλισσα.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Στο πλαίσιο του ανοίγματος που είχε επιχειρήσει, η Ψηλή, με τη στήριξη των Καμίνη και Μπουτάρη, είχε βάλει σε περιπέτεια τον Στάθη Αβραμίδη. Ευτυχώς, ο άνθρωπος κατάλαβε γρήγορα την παγίδα και παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας.
ΠΗΓΗ: parapolitika

kinitro news

Αδέλφια έκαναν σεξ στο σταθμό

Posted: 15 Oct 2011 07:12 AM PDT

Δυο μεθυσμένα αδέλφια έκαναν σεξ μέσα σε ανελκυστήρα σιδηροδρομικού σταθμού στη Μεγάλη Βρετανία. Η κάμερα ασφαλείας τους τσάκωσε σε 15λεπτο βίντεο.
Τι έγινε στη δίκη που τάραξε τις Βρετανικές αρχές

Τους έπιασαν να κάνουν σεξ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Motherwell στο Lanarkshire. Αυτό ωστόσο που σοκάρει δεν είναι η προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά ότι τα δύο άτομα που ερωτοτροπούσαν ήταν αδέλφια!
Το περιστατικό συνέβη στις 27 του περασμένου Ιουνίου και πρωταγωνιστές ο Richard και η μικρότερη του αδελφή Kirsty, 21ενος και 18 ετών αντίστοιχα.
Άμεσα οι Βρετανικές αρχές όρισαν δικάσιμο για τις πράξεις τους και χτες το δικαστήριο του Hamilton Sheriff άκουσε τα δύο αδέλφια να παραδέχονται την σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.
Όπως αποφάνθηκε στο δικαστήριο τα δυο αδέλφια θα παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς και θα τους συμβουλεύσουν σε θέματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών.
Για να γλιτώσουν τη φυλάκιση τα δυο αδέλφια παραδέχθηκαν ότι έκαναν σεξ στον ανελκυστήρα του σιδηροδρομικού σταθμού. Η 18χρονη αφού παραδέχθηκε την σεξουαλική πράξη ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να θυμηθεί πως ξεκίνησαν όλα, ενώ κατηγόρησε τον αδερφό της ότι ήταν αυτός που ξεκίνησε το "παιχνίδι".
Στο δικαστήριο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα δεκαπεντάλεπτο βίντεο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το τη συνέβη.


Ο 21χρονος είπε στο δικαστήριο ότι περίμεναν στην πλατφόρμα του σταθμού του τραίνου για να πάνε σπίτι καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια μπήκαν στο ασανσέρ και έκαναν σεξ. Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι παραδέχθηκε.


Πηγή:news247

kinitro news

Live Stream ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (links)

Posted: 15 Oct 2011 07:06 AM PDT

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση…
AEK – Olympiakos θα υπάρχει Live Streaming από τα links:
http://www.sports-live.gr/2011/10/live-stream-aek-olympiakos.html
http://aiora-blog.blogspot.com/2011/10/live-stream-aek-olympiakos.html
http://greekchannelslive.blogspot.com/2011/05/sport-tv-1.html
http://greekchannelslive.blogspot.com/2011/05/sport-tv-7.html
http://livetv.ru/en/eventinfo/88817_aek_olympiacos/
http://www.sportlemon.tv/a-0/4/190/a-59130.html


ΤΟ SITE ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ LIVE STREAMING ΑΠΛΩΣ ΒΑΖΕΙ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ


Πηγή:Anonymous

kinitro news

Crazy Stupid Love (2011)

Posted: 15 Oct 2011 06:58 AM PDT

Λίγο μετά τα σαράντα του, ο κουμπωμένος και καθώς πρέπει Καλ Γουίβερ (Στιβ Καρέλ) ζει το όνειρο… έχει μια καλή δουλειά, ένα ωραίο σπίτι, καταπληκτικά παιδιά και είναι παντρεμένος με την παιδική του αγάπη. Όταν όμως μαθαίνει ότι η σύζυγός του, Έμιλι (Τζούλιαν Μουρ), όχι μόνο τον απάτησε αλλά θέλει και διαζύγιο, η «τέλεια» ζωή του καταρρέει. Ο καημένος ο Καλ που έχει δεκαετίες ολόκληρες να φλερτάρει και να βγει ραντεβού, πρέπει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αλλά, δεν τα καταφέρνει και με ιδιαίτερη επιτυχία… καθώς καταφέρνει να ξεχωρίσει μεν, ως η επιτομή του άκομψου και χοντροκομμένου φλερτ δε. Χωρισμένος πια, ο Καλ περνάει τα βράδια του στο τοπικό μπαρ όπου θα γνωρίσει τον τριαντάρη γόη, Τζέικομπ Πάλμερ (Ράιαν Γκόσλινγκ)....

Ηθοποιοί : Στιβ Καρέλ, Έμα Στόουν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μαρίζα Τομέι, Τζούλιαν Μουρ, Κέβιν Μπέικον
Σκηνοθεσία : Glenn Ficarra, John Requa
Σενάριο : Dan Fogelman
Είδος ταινίας : ΚΩΜΩΔΙΑ, ΔΡΑΜΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ
Χρονολογία παραγωγής : 2011
Χώρα παραγωγής : ΗΠΑ
Διάρκεια : 118'
Γλώσσα : ΑΓΓΛΙΚΑ





Trailer


WATCH THE MOVIE



Hypnosis Play Button

Πηγή:Anonymous

kinitro news

Σούπερ Hot Πλυντήριο Αυτοκινήτων [VIDEO]

Posted: 15 Oct 2011 06:48 AM PDT

These girls have killer bodies

Super Hot Car Wash



Πηγή:

Ανεξαρτητοποιείται τελικά ο Ρομπόπουλος;

Posted: 15 Oct 2011 05:09 AM PDT

Ανατροπή δεδομένων που πονοκεφαλιάζει το Μαξίμου στο θέμα Ρομπόπουλου.



Με νέες του δηλώσεις στην εφημερίδα «Καρφίτσα», ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος φέρεται να δηλώνει τώρα πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα αλλά να ανεξαρτητοποιηθεί!



Το πρωί χθες πάντως είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πως θα παραιτηθεί στην αρχή της επόμενης εβδομάδας και μιλούσε για τελεσίδικη απόφαση που οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να μη γνωρίζει τι ψηφίζει.



Αναρτήθηκε από atithaso


Πηγή:

kinitro news

Έρχονται εκλογές...

Posted: 15 Oct 2011 04:23 AM PDT

Οι εκλογές αποτελούν την «απαγορευμένη λέξη» για το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Όλοι αναγνωρίζουν ότι το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου πληρώνει βαρύ τίμημα για την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης του... Μνημονίου, και την εφαρμογή εξαιρετικά σκληρών, επώδυνων και ξένων προς τις έννοιες της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης μέτρων, που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου.



Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά της, και παρά τις ασκήσεις πολιτικής ψυχοθεραπείας, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται και δηλώνουν ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, είτε για να παραιτηθούν από το αξίωμά τους, είτε για να καταψηφίσουν κάποιο νομοσχέδιο.



Στην πρώτη περίπτωση, η πολιτική ανακούφιση είναι προσωρινή. Στη δεύτερη η διαγραφή φαντάζει ως η μοναδική γραμμή άμυνας που έχει απομείνει στο Μέγαρο Μαξίμου, μέχρι φυσικά να μην υπάρχουν πλέον βουλευτές πάνω από τον αριθμό 150… για να διαγράψει.



Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει μια πρωτοφανή εσωστρέφεια, με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, παραχωρώντας ουσιαστικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο την «πολιτική διεύθυνση» του τόπου. Με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών να σπαταλά κάθε μέρα το πολιτικό κεφάλαιο που είχε συσσωρεύσει.



Ούτε όμως σε διεθνές επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Η Κυβέρνηση πληροφορείται… μέσω τρίτων, και με χαρακτηριστική καθυστέρηση τις διαθέσεις των διεθνών εταίρων και δανειστών της χώρας, αναφορικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, και τη συνολική πολιτική που θα ακολουθηθεί για την Αθήνα.



Ξένοι ηγέτες αποφεύγουν επιμελώς να επισκεφτούν την ελληνική πρωτεύουσα, και όταν ανακοινώνεται μια τέτοια θεσμική συνάντηση, όπως για παράδειγμα με τον Ντιμίτρι Μεντβέντεφ και τον Τζο Μπάιντεν, που αμφότερες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των… προθέσεων, αποτελούν απλώς την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.



Και φυσικά, κανείς δεν παραγνωρίζει την εικόνα που εκπέμπει ο Γιώργος Παπανδρέου, να επιδιώκει μια επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα, και το αίτημα να προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ, με αβέβαιη έως αρνητική κατάληξη.



Μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί. Και το «σύστημα εξουσίας» που επί δεκαετίες διαμορφώθηκε γύρω από το Καστρί και το ΠΑΣΟΚ, κατανοεί πλήρως αυτή την πραγματικότητα. Διαπιστώνοντας ότι οι εκλογές αποτελούν τη μόνη λύση.



Άλλωστε, για να υπάρξει «επόμενη μέρα» για το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει πρώτα να τελειώσει αυτή που βιώνει σήμερα. Και όσο πιο γρήγορα συμβεί, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει να μαζέψει τα συντρίμμιά του. Χωρίς φυσικά να είναι και βέβαιο ότι θα καταφέρει.


Πηγή: statement.gr

kinitro news

"All my Posts"

Posted: 15 Oct 2011 04:32 AM PDT

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές