Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η “Χρυσή Αυγή” προηγείται της Ντόρας στην Α’ Αθήνας – Δύσκολες ώρες για την ίδια και το κόμμα της!

Posted: 13 Oct 2011 08:53 PM PDT

Η δημοσκοπική κατρακύλα της Ντόρας δείχνει να μην έχει τέλος.
Σε μια ακόμη σφυγμομέτρηση που φιλοξενείται σήμερα στο…
περιοδικό «Επίκαιρα», η «Δημοκρατική Συμμαχία» της Μπακογιάννη, κινείται μόλις στο 2%. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η «Χρυσή Αυγή» με 1,5%. Το έχουμε ξαναγράψει, ωστόσο, βλέποντας την αβάντα που κάνουν στην Ψηλή, τα κανάλια το επαναλαμβάνουμε.
Αν η «Χρυσή Αυγή», είχε την δημοσιότητα που έχουν τα κόμματα του Κουβέλη, των Οικολόγων και φυσικά της Ντόρας, σήμερα, θα ήταν στο 5%. Παρά, το δημοσκοπικό Βατερλό, η Ψηλή, εξακολουθεί να κάνει όνειρα. Σύντομα, θα καταλάβει ότι πρόκειται για εφιάλτες…
ΑΞΙΖΕΙ: Στην Α' Αθήνας που έχει κάνει απίστευτα ρουσφέτια η Ντόρα, η "Χρυσή Αυγή" προηγείται της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" με μεγάλη διαφορά.


Πηγή:ParaPolitika.gr

kinitro news

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ: Η κοκαϊνη του άνοιξε τρύπα στο στόμα!

Posted: 13 Oct 2011 08:50 PM PDT

Λένε πως η κοκαϊνη δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα,άνοιγμα της μύτης και διάφορα άλλα!
Στην περίπτωση όμως αυτού του 25χρονου Αμερικάνου τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Δείτε τι έπαθε απο την χρήση κοκαϊνης!


Πηγή:

kinitro news

Κλείνουν οι εφορίες, πέφτει η κυβέρνηση;

Posted: 13 Oct 2011 08:01 PM PDT

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, υπουργεία, ταξί, μουσεία, πλοία, δικηγόροι και η λίστα όσων μπαίνουν στο χορό των κινητοποιήσεων δεν έχει τέλος…Την Παρασκευή πάντως θα επικρατήσει πλήρης παράλυση στις μετακινήσεις των Αθηναίων, καθώς ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν ενώ λόγω της απεργίας των ναυτικών αναμένεται να προκληθούν και προβλήματα στις μεταφορές αγαθών και προϊόντων στα νησιά.Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με την εκρηκτική διάσταση που λαμβάνει η εσωκομματική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο, διατηρεί ....

την Κυβέρνηση Παπανδρέου επί ξηρού ακμής.Στο Μαξίμου ξέρουν καλά πως πλέον το «παιχνίδι» παίζεται στις εφορίες και μια ενδεχόμενη απεργία στις ΔΟΥ, θα αποτελούσε απλά το ρέκβιεμ μιας κυβέρνησης που έφερε την Ελλάδα δέκα χρόνια πίσω…Κάτι που δυστυχώς για την Κυβέρνηση έχει προγραμματιστεί από την ομοσπονδία εφοριακών για τις 17 Οκτωβρίου και θα έχει διάρκεια τριών ημερών…


from eglimatikotita

Πηγή:

kinitro news

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες βιάζουν και ληστεύουν η χούντα του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει νομοσχέδιο φίμωσης όσων αντιδρούν στην παρουσία λαθρομεταναστών...

Posted: 13 Oct 2011 07:43 PM PDT

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο είχε καταρτιστεί επί υπουργείας κ. Χάρη Καστανίδη.
Ορισμένες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου τροποποιήθηκαν προκειμένου να ενσωματωθούν παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου. Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο έγιναν, μεταξύ άλλων, οι εξής αλλαγές: - Προστέθηκε μια νέα διάταξη η οποία ορίζει τον σκοπό του. Σύμφωνα με αυτόν, το νέο νομοθέτημα κατατείνει στην καταπολέμηση των ιδιαίτερα σοβαρών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, χωρίς όμως να θίγει θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα, όπως οι ελευθερίες της έκφρασης και του τύπου.
- Στις περιπτώσεις παραβίασης των διατάξεων του νόμου από νομικά πρόσωπα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μπορεί να επιβάλει κυρώσεις διοικητικού χαρακτήρα. Πριν από τη λήψη της σχετικής απόφασης, ο υπουργός ζητά τη γνώμη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η οποία στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης μπορεί να βοηθηθεί στο έργο της από κάθε δημόσια αρχή.
- Εφόσον η αξιόποινη πράξη τελεστεί από ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό μέσο, αρμόδιο για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου
Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι βασικές τελικές διατάξεις του νομοσχεδίου που εμπεριέχονται στα βασικά άρθρα προβλέπουν:
Άρθρο 1
Διαβάστε περισσότερα »


Πηγή:

kinitro news

Η εποχή της πείνας έφτασε

Posted: 13 Oct 2011 11:16 AM PDT

thumb





Η καινούργια εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά.


Η καινούργια σχολική χρονιά δεν ξεκίνησε καλά.


Ξημέρωσε Δευτέρα.


Πάντα στο σχολείο η αρχή της εβδομάδας είναι δύσκολη - πάντα ήταν η πιο «βαριά» ημέρα για όλα τα παιδιά.


Λιποθύμησε.


Οι γιατροί δεν ήξεραν τι είχε συμβεί: Μήπως ήταν βαριά η «σάκα» του παιδιού;


Η απάντηση ήταν αρνητική, εξάλλου «βιβλία δεν υπάρχουν».


Ίσως ήταν τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και ταυτόχρονα γέμισαν τοξικές μυρωδιές τις «μοσχομυριστές» ζωές μας;



Πάλι άρνηση, πάλι σιωπή. Μήπως ήταν το άγχος του για τις πρόβες της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου; Καμία αντίδραση.


Ντρεπόταν, το βλέμμα του αυτό φανέρωνε.


Και το σκυμμένο κεφάλι. Όμως τον πίεσαν και κάποια στιγμή αναγκάστηκε να τους εξηγήσει: «δεν υπήρχε φαγητό στο σπίτι το πρωί».


Η είδηση έσκασε σα βόμβα....

Στις σχολικές αίθουσες, στα νοικοκυριά, ακόμα και στο κυβερνητικό επιτελείο: «Παιδί λιποθύμησε από την πείνα σε σχολείο της Αθήνας».





Η ημερομηνία γράφει 10 Οκτωβρίου 2011.


Η υπουργός Παιδείας, αδυνατώντας να πιστέψει το γεγονός καλεί σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου και ανακοινώνει στους δημοσιογράφους την παραίτηση της.


Ο υπουργός Οικονομίας, από την επιτροπή Οικονομίας του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, συντετριμμένος και απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης του, αναρωτιέται:


«έχουμε επιστρέψει, άραγε, στη μαύρη εποχή του 2004;».





Πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια το περιστατικό της λιποθυμίας.


Η Ελλάδα μαθαίνει πως ένα παιδί – μαθητής στην περιοχή του Ζωγράφου, φτάνει στα πρόθυρα του υποσιτισμού.


Το καράβι προχωράει, όμως, στη φουρτούνα - δεν το σκιάζουν τα κύματα, γιατί έχει καλό τιμονιέρη. Την ίδια μέρα ο πρωθυπουργός βάζει τέρμα στις συνομιλίες με την τρόικα και ανακοινώνει το τραγικό γεγονός στους διεθνείς «εταίρους»… του. Αποχωρεί άμεσα για το Καστρί και ζητά από τους επιστημονικούς συνεργάτες του «πολιτικό μασάζ», μέχρι τελικής πτώσης.


«Κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης» που έχει τραπεζώσει την τρόικα - αφού πρώτα έχουν συμφωνήσει τις νέες περικοπές για το 2013-2014 - όταν του έρχεται ο λογαριασμός, εκεί γύρω στα 750 ευρώ, φωνάζει «δεν πληρώνω».


Κι εγώ, ξάφνου, σταμάτησα να νιώθω «λαϊκιστής», που λίγη ώρα πριν μετρούσα τις μπουκιές τους. Το ίδιο κι ο πιτσιρικάς που λιποθύμησε...




Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης

Πηγή:

kinitro news

Τετραπληγικός χάνει το σπίτι του για χρέος 1.466 ευρώ!

Posted: 13 Oct 2011 07:47 AM PDT

Φαντάζει απίστευτη ιστορία. Δυστυχώς, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Εν έτει 2011, εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης ένας ασθενής με τετραπληγία, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο λόγω χρέους 1.466, 36 ευρώ σε ιδιώτη ο οποίος βγάζει το σπίτι τους στον πλειστηριασμό.

Ο 61χρονος Δημήτρης Καφέτσης αδυνατεί να αποπληρώσει τον οφειλέτη του αφού είναι κατάκοιτος και βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας εδώ και δύο χρόνια. Η οικογένεια του πλέον ζει με περιορισμένο εισόδημα που δεν ξεπερνάει τα 500 ευρώ το μήνα.
«Έναν ανάπηρο άνθρωπο που να τον πάω;»
Η zougla.gr ήρθε σε επικοινωνία με την σύζυγο, την Καφετσή Αλεξάνδρα, και μας είπε ότι η ίδια δεν γνωρίζει από πού έχει προκύψει αυτή η οφειλή αφού λόγω της κατάστασης υγείας του άνδρας της δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.
Προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που κρατάει την επιταγή στα χέρια του ώστε να καταλάβει τι έχει συμβεί και να βρεθεί μία μέση λύση. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του, ο οποίος της ανέφερε ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού θα προχωρήσει κανονικά.
Και ήδη ήρθε αντιμέτωπη με την πρώτη απόπειρα πλειστηριασμού, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου 2011, η οποία ανεστάλη καθώς δεν βρέθηκε πλειοδότης για το ακίνητο.
Τι λέει ο Νόμος
Το σπίτι που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Καφετσή βρίσκεται στους Θρακομακεδόνες και η αξία του ανέρχεται άνω των 300.000 ευρώ.
Με τον ισχύοντα νόμο προστατεύονται περί μη κατάσχεσης της μοναδικής κατοικίας του δανειοληπτών για χρέη σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια και του πρόσφατου ΠΔ για αναστολή των κατασχέσεων μέχρι του ποσού 200.000 ΕΥΡΩ έως το τέλος του έτους.
Αυτό όμως ισχύει για τις τράπεζες και εν γένει τα πιστωτικά ιδρύματα. Όχι για τις διαφορές μεταξύ ιδιωτών. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως επισημαίνουν στη zougla έγκριτοι νομικοί, δεν καλύπτονται από το Nόμο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν στο σφυρί κατοικίες για χρέη μικρών χρηματικών ποσών. Μια από αυτές είναι και η περίπτωση της οικογένειας Καφετσή η οποία ζει με το φόβο ότι θα μείνει στον δρόμο για ένα χρέος της τάξεως των 1466 ευρώ. Ωστόσο όπως δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκης πρόεδρος της "Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών" μπορεί με βάσει το Νόμο Κατσέλη από τη στιγμή που κάποιος δηλώσει αδυναμία πληρωμής να σταματήσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού.
Όμως η οικογένεια Καφετσή δεν το έκανε με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί -ακούσια- σε αυτή την περιπέτεια. Αν μη τι άλλο, απάνθρωπο και τραγικό…

Πηγή:Zougla

kinitro news

Η Andriana Lima ανάβει φωτιές!

Posted: 13 Oct 2011 07:02 AM PDT

Με τη συγκεκριμένη collection εσωρούχων δεν θα χρειαστείτε καλοριφέρ για το χειμώνα! Όταν μάλιστα τη λανσάρει η Andriana Lima, τότε η διαρροή… «θερμότητας» είναι σίγουρη υπόθεση!



Η καλλονή από τη Βραζιλία είναι χάρμα οφθαλμών στη νέα της φωτογράφηση για λογαριασμό της «Victoria's Secret», σύμφωνα με τη Daily Mail.



Φορώντας ζαρτιέρες, «καυτά» εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες, το 30χρονο μοντέλο ποζάρει όλο νάζι, κοιτώντας τολμηρά τον φακό για τις ανάγκες της φωτογράφησης.



Είτε με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα είτε με ροζ και πιο κοριτσίστικα, η Lima παραμένει sexy και άκρως αισθησιακή. Δεν είναι τυχαία άλλωστε ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.



Οι αναλογίες της όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες είναι καταπληκτικές ενώ οι καμπύλες της κόβουν την ανάσα.


Πηγή:real.gr

kinitro news

86% των Ελλήνων λέει ότι πάμε κατά διαβόλου

Posted: 13 Oct 2011 07:00 AM PDT

Η δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που θα δημοσιευτεί αύριο στο περιοδικό «Επίκαιρα», αναδεικνύει τη βαθιά απογοήτευση των Ελλήνων, με το αστικό πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης, που βύθισε τον τόπο μας στην κρίση. Χαρακτηριστικό είναι το ότι στην ερώτηση «με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές, πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν στη σωστή ή σε λάθος κατεύθυνση», το 86% λέει σε λάθος, ενώ μόλις το 6% λέει σε σωστή, με ένα 5% να επιλέγει το ούτε σωστή, ούτε λάθος.


Το δεύτερο σημαντικό εύρημα, είναι η επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης βύθισης του δικομματισμού. Με την πρόθεση ψήφου για το ΠΑΣΟΚ στο 19% και στο 31% για τη ΝΔ, το άθροισμα του δικομματισμού ανέρχεται πλέον στο 50,5%, που αν αντικατοπτριστεί στην κάλπη, είναι ιστορικό χαμηλό.

Επέλαση της αριστεράς
Υπάρχει εδώ όμως, άλλο ένα στοιχείο, το οποίο χρήζει προσοχής: είναι το εντυπωσιακό άθροισμα για τα εκτός ΠΑΣΟΚ αριστερά κόμματα. Και έχουμε και λέμε: 13,5% για το ΚΚΕ, 8,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% για τους Οικολόγους, 4% για τη Δημοκρατική Αριστερά, 1% για τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δηλαδή σύνολο 29,5%! Αν προστεθεί, δε, εδώ, το 2% του (υπό διάλυση) Άρματος Πολιτών, που οδεύει στον ΣΥΡΙΖΑ & Δημοκρατική Αριστερά, τότε αντιλαμβάνεστε που φτάνει το προαναφερόμενο ποσοστό.

Που είναι η Δεξιά οεο;
Αν τα παραπάνω συνδυαστούν και με την αδυναμία της ευρύτερης Δεξιάς (31% για τη ΝΔ, 8% για τον ΛΑΟΣ και 1,5% για την ΧΑ) να συνεννοηθεί και δη στοιχειωδώς, τότε δημιουργείται μια νέα δυναμική, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει τον τόπο σε (άσχημες) περιπέτειες. Η ελληνική Δεξιά, σε όλες τις εκφάνσεις της (αστική, πατριωτική, ριζοσπαστική, φιλελεύθερη ή ο,τιδήποτε άλλο) και σε μια εποχή που τα εθνοκεντρικά κόμματα στην Ευρώπη κερδίζουν συνεχώς έδαφος, υπερβαίνει με δυσκολία το 40%.

Τα κόμματα της Δεξιάς, με τα αθροιστικά ποσοστά των κομμάτων της αριστεράς να υπερβαίνουν πλέον κατά 10% εκείνα του ΠΑΣΟΚ, δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και τα σημεία των καιρών και αναλίσκονται σε εκατέρωθεν βολές και ύβρεις. Καμία διάθεση δεν διαφαίνεται, για τη δημιουργία ενός εθνικού μετώπου-κυματοθραύστη, με σκοπό την προστασία της εθνικής κυριαρχίας και της κοινωνικής συνοχής μας. Αυτή λοιπόν θα είναι η απάντηση στις προκλήσεις των καιρών; Και για πόσο καιρό η αριστερά θα μονοπωλεί το ριζοσπαστισμό και θα προτάσσει εαυτόν ως την εναλλακτική λύση; Δηλαδή η εναλλακτική λύση στην αριστερά (ΠΑΣΟΚ), είναι η αριστερά (οι υπόλοιποι);
πηγή

kinitro news

Ούτε ιερό ούτε όσιο...

Posted: 13 Oct 2011 06:54 AM PDT


Σκληρές σκηνές βίας και ευτελισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας καθώς και κτηνώδεις συμπεριφορές απέναντι σε ανυπεράσπιστες γυναίκες,..

μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, προκύπτουν από τη δικογραφία των «ληστών με τα καλάσνικοφ», που αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr.

Πέντε νεαροί Αλβανοί και μία 16χρονη Ελληνίδα, επτά συνεργοί οι οποίοι καταζητούνται, καλάσνικοφ, μαχαίρια, κατσαβίδια, ωμή βία και ζωώδη ένστικτα συνθέτουν το σκηνικό τρόμου που αντιμετώπισαν τα θύματα των κατηγορουμένων.

Ξεκαθαρίζουμε το εξής. Η zougla.gr έχει ολόκληρο το υλικό στη διάθεσή της. Το παραθέτει αναλυτικά για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας των πολιτών, καθώς από το ρεπορτάζ που ακολουθεί αναδύεται ο λεπτομερέστατος τρόπος δράσης των κατηγορουμένων αλλά και των ασύλληπτων συνεργών τους.

Όμως παραθέτει και τους ισχυρισμούς των έξι κατηγορουμένων, για τους οποίους φαινομενικά -καθώς οι περισσότεροι έχουν ομολογήσει- ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας.

Η αδίστακτη συμμορία φέρεται να δρούσε από τις Αρχές του 2010, ενώ ως εγκέφαλός της εμφανίζεται ο 21χρονος Αλέξανδρος Πέπας.

Ξημερώματα της 9ης Οκτωβρίου του 2011. Η 47χρονη Σοφία Μ. βρίσκεται στο σπίτι της στην Ηλιούπολη με τον 15χρονο γιο της. Κανείς από τους δυο τους δεν μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.
Ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος από το σαλόνι. Το θύμα ξύπνησε. Μέσα στο σπίτι έχουν εισβάλει οι Αλέξανδρος Πέπας και Σωκράτης Μενίκος.

Την απειλούν με μαχαίρι και απαιτούν να σωπάσει. Την προειδοποιούν ότι, εαν δεν τους δώσει χρήματα, θα σκοτώσουν τον γιο της. Εκείνη τους υποδεικνύει έναν φάκελο με 4.000 ευρώ. Τους τον παραδίδει. Το θρίλερ, όμως, δεν τελειώνει εδώ.

«Τότε γυρίζει ο Μενίκος και μου λέει. Αφού κάναμε καλή μπάζα, να το γλεντήσουμε. Με πιάνει από τους ώμους και με σπρώχνει στο προσκέφαλο του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου».

Το θύμα ξυπνάει γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα. Οι αδίστακτοι ληστές έχουν εξαφανιστεί. Εκείνη είναι γυμνή πάνω στο κρεβάτι, με σπέρμα πάνω στο σώμα της.

Τι ισχυρίζονται οι βασικοί κατηγορούμενοι

Αποκαλυπτικοί για τη δράση τους εμφανίζονται να είναι και οι έξι κατηγορούμενοι.

Το «βαθύ λαρύγγι» της υπόθεσης προκύπτει ότι είναι η 16χρονη Ελληνίδα -κοπέλα του φερόμενου ως «εγκεφάλου». Από τη δική της κατάθεση ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, που εκτείνεται από τις αρχές του 2010.

Η νεαρή καταθέτει ότι το αγόρι της και οι φίλοι του «εισέρχονταν σε οικίες και με την απειλή όπλων-οπλοπολυβόλων, μαχαιριών, ακινητοποιούσαν τους ένοικους και τους αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα».

Συνεχίζει λίγο πιο κάτω: «Από τις αρχές Μαΐου έως και σήμερα, ο Πέπα και οι συνεργοί του, πρωινές ώρες, διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα, κυρίως κοσμηματοπωλεία, ενώ βραδινές ώρες, αφού συναντιόντουσαν, είτε στην πλατεία Υμηττού είτε στην πλατεία Δάφνης, επιβιβάζονταν κυρίως σε αυτοκίνητο και μετέβαιναν σε οικίες, όπου εισέρχονταν με την απειλή όπλων, αφαιρούσαν από τους ενοίκους χρήματα, κοσμήματα καθώς και αυτοκίνητα».

Η 16χρονη, όμως, εμφανίζεται λαλίστατη και για τον προμηθευτή των καλάσνικοφ. Λέει ότι τα έπαιρναν από άτομο στην περιοχή της Λούτσας και συνεχώς άλλαζαν το σημείο όπου τα έκρυβαν, ώστε να μην εντοπιστούν.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης, 21χρονος Αλέξανδρος Πέπα, καταθέτει ότι δεν συμμετείχε σε όλες τις ληστείες αλλά ούτε στις ασελγείς πράξεις εναντίον των γυναικών. Λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ, ο Meta Ermir, o Pano Enea καθώς και ο Leli είχαμε πάει σε περίπου δέκα σπίτια χωρίς να είμαστε μαζί όλες τις φορές. Τα όπλα που βρήκατε στο σπίτι μου, μου τα έδωσαν κάποια άτομα από την Αλβανία, για να κάνω ληστεία σε μαγαζί, γιατί από τα σπίτια δεν έβγαζα πολλά λεφτά».


Από την πλευρά του, τον Πέπα κατονομάζει ως αρχηγό της οργάνωσης ο Ενέα Πάνο, ο οποίος απολογείται ότι τον γνώρισε πριν από τρεις μήνες, παρακινώντας τον να πάρει μέρος σε δύο ληστείες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ομολογία του Έρβιστ Μέτα, ο οποίος ήταν στην ομάδα που εισέβαλε στο σπίτι του διπλωμάτη στη Γλυφάδα. Με κυνικό τρόπο αναφέρει ότι εκεί μέσα ο Πέπα και ο Λέλι έκαναν στη γυναίκα «ασελγείς πράξεις».

Πηγή:Ζούγκλ@

kinitro news

Αγανακτισμένος μαγαζάτορας στα Γιάννινα έδειρε υπάλληλο του ΣΔΟΕ!

Posted: 13 Oct 2011 06:51 AM PDT


Στα Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων αγανακτισμένος μαγαζάτορας, που η οικονομική κρίση τον έχει γονατίσει, έδειρε υπάλληλο του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο υπάλληλος του συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα (δεν διευκρίνισε, όμως, τι εννοεί ανάρμοστα), με αποτέλεσμα να εκραγεί
και να τον ξυλοκοπήσει. Όπως δείχνουν τα πράγματα, η κατάσταση στην αγορά πάει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, αφού η πελατεία τους διαρκώς μειώνεται, ενώ την την ίδια στιγμή αυξάνονται οι φορολογικές τους υποχρεώσεις. Έχουν από πάνω και τις πιέσεις των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι να κάνουν...


Πηγή:

kinitro news

Πέγκυ Ζήνα: Μιά χαρά και μια λύπη στη ζωή της

Posted: 13 Oct 2011 06:46 AM PDT


Πέγκυ Ζήνα: Μιά χαρά και μια λύπη στη ζωή της


Χαρούμενη μητέρα η Πέγκυ ζήνας, φοβερός χαζομπαμπάς ο Γιώργος Λύρας!
Γεννήθηκε η κορούλα τους και ήταν τρισευτυχισμένοι, μέχρι που άκουσαν τα δυσάρεστα...

Όχι, δεν τρέχει τίποτα με το μωρό, είναι ευτυχώς υγιέστατο. Ένας θάνατος στη οικογένεια της Πέγκυς ήρθε να επισκιάσει τη χαρά από τα γεννητούρια...

Πρόκειται για το σύντροφο της μητέρας της,Νίκο Τσιφτελή, ο οποίος πέθανε από ανεύρυσμα, νεότατος καθώς ήταν μόνο 56 χρονών.

Η Πέγκη Ζήνα, ήταν ιδιαίτερα θλιμμένη μια και η σχέση της με τον πατριό της ήταν ιδιαίτερα στενή, ελπίζουμε η μικρή να φέρει πίσω τα χαμόγελα στην οικογένεια μια ώρα αρχύτερα!

Τα συλληπητήρια μας.


Πηγή:

kinitro news

Έλενα Γκρέκου

Posted: 13 Oct 2011 06:42 AM PDT

Δείτε φωτογραφίες της όμορφης και sexy τραγουδίστριας Έλενας Γκρέκου...



έλενα_γκρέκου_r



Με μαγιώ.
























Στις πίστες με παρέα.









Πηγή:

kinitro news

Το Ιράν απαγόρευσε «Ezel» και «Πειρασμό»

Posted: 13 Oct 2011 06:37 AM PDT


Το Ιράν απαγόρευσε «Ezel» και «Πειρασμό»


«Πονοκέφαλος» έχει γίνει για την Ιρανική κυβέρνηση ο Εzel.


Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο η κυβέρνηση απαγορεύει στους πολίτες να παρακολουθούν τα τουρκικά σήριαλ και συγκεκριμένα τον «Ezel» και τον «Πειρασμό» των οποίων είναι φανατικοί τηλεθεατές οι Ιρανοί.




Η κυβέρνηση του Ιράν θεωρεί ότι τα τουρκικά σήριαλ υποβαθμίζουν και καταστρέφουν τον περσικό πολιτισμό και μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει η προβολή σκηνών δράσης αλλά και ερωτικών σχέσεων στους πολίτες. Η αστυνομία μάλιστα έχει ενεργό ρόλο σε αυτό επιτηρώντας τι παρακολουθούν οι Ιρανοί πολίτες.




Πηγή:

kinitro news

Ανάλυση – σοκ από το πιο έγκυρο think tank των ΗΠΑ

Posted: 13 Oct 2011 04:46 AM PDT



«Προετοιμαζόμενοι για την αποτυχία της Ελλάδας»

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως είχαμε έναν πιστό σύμμαχο στην προσπάθειά μας να κρατηθούμε στην Ευρωζώνη. Τις ΗΠΑ που δια του υπουργού Οικονομικών τους κ. Τίμοθι Γκάιντνερ παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια στη χώρα μας. Να όμως που το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών και στρατηγικών αναλύσεων Stratfor, το πιο έγκυρο όργανο του αμερικανικού κατεστημένου, με τις ισχυρές διακλαδώσεις στην πολιτική ελίτ της υπερδύναμης, σε πρόσφατη ανάλυσή του, προέβλεψε την τελική αποτυχία της χώρας μας!

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάλυση – σοκ με τίτλο «προετοιμαζόμενοι για την αποτυχία της Ελλάδος», ο αντιπρόεδρος ανάλυσης του Ινστιτούτου κ. Peter Zeihan τόνισε πως ό, τι και να κάνει η .Ε.Ε μια ελληνική χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη όπως και η έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη, με συνολικό κόστος ύψους δύο τρισεκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, επιγραμματικά, αναφέρει πως οι τομείς της ναυτιλίας και του τουρισμού, βάσει της έκθεσης, απαξιώνονται, ενώ χαρακτηρίζονται μη ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της χώρας.

Όμως καμπανάκι κρούει ο αναλυτής και στους κινδύνους που η οικονομική κρίση φέρνει σε σχέση με τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Ειδικότερα, εκτιμάται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος προς τη γειτονική Τουρκία. Για την οποία το Stratfor θεωρεί πως έχει ξεφύγει σημαντικά από πλευράς στρατιωτικής και διπλωματικής ισχύος.



Εντυπωσιακή είναι η επισήμανση πάντως πως η Ελλάδα, πρέπει να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη προκειμένου να επιβιώσει το ευρώ. «Όταν έρθει εκείνη η ημέρα», επισημαίνεται «θα χρειαστεί ένα ταμείο που να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τρία ζητήματα. Η Ευρώπη θα χρειαστεί περίπου 400 δισεκατομμύρια ευρώ για να διαφυλάξει άλλα κράτη από τη μετάδοση της κρίσης. Θα χρειαστεί ακόμα 800 δισεκατομμύρια ευρώ για να παρεμποδιστεί η κατάρρευση ευρωπαϊκών τραπεζών, σε Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία. Από την αναταραχή που θα δημιουργούνταν στις χρηματαγορές θα διέτρεχε τον κίνδυνο κατάρρευσης και η Ιταλία. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, θα απαιτούνταν 800 δισεκατομμύρια ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάλυση του Stratfor.

Πηγή:

kinitro news

Χιλιάδες φέρετρα για όσους δεν θα βάζουν το χάραγμα

Posted: 13 Oct 2011 04:27 AM PDT


Αριστερά δορυφορική φωτογραφία σε ένα στρατόπεδο της FEMA με ολόκληρη έκταση με χιλιάδες φέρετρα που χωράνε 3 άτομα το καθένα..Στις ΗΠΑ έχουν δημιουργηθεί, υπό την διοίκηση της F.E.M.A. περίεργες, τεράστιες εγκαταστάσεις, που μοιάζουν με στρατόπεδα – φυλακές, σε καίριες στρατηγικές θέσεις σε ολόκληρη την έκταση της χώρας.Τέσσερις από αυτές...


τις εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 (πολιτικών;) κρατουμένων!
Στο λεξιλόγιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τα γκούλαγκ/στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγονται «Εγκαταστάσεις Κράτησης». Σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιες εγκαταστάσεις υπάρχουν ήδη στο Τέξας (δείτε σχετικό βίντεο:)


περισσότερα από 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά, τα οποία συνελήφθησαν σε μεταμεσονύκτιες επιδρομές της αστυνομίας. Πολλοί από τους έγκλειστους είναι Αμερικανοί πολίτες.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν και διαμαρτύρονται, και φοβούνται για το τι σημαίνει για το μέλλον αυτή η εγκατάσταση, που παρόμοιες της ξεφυτρώνουν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (που έχουν μάλιστα και τον κλασικό σιδηροδρομικό σταθμό δίπλα τους! - όπως τα στρατόπεδα των Ναζί) αυτά κτίζονται και λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας, όπως η
Corrections Corporation of America και η KBR, θυγατρική της Halliburton του Ντικ Τσέινι.
Ερευνητές έχουν ανακαλύψει τέτοια βαγόνια στα οποία είχαν τοποθετηθεί αλυσίδες, σε ερημικό μέρος των ΗΠΑ. Φαίνεται σαν να έχουν σχεδιασθεί για να μεταφέρουν κρατούμενους (όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί με τους εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης). Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι: για ποιους προορίζονται;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η F.E.M.A.
Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA… Επίσημα αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.
Οι τεράστιες φυλακές όμως τι ρόλο παίζουν;;
Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων;;
Γιατί παραμένουν σε αχρησία;;
Τι περιμένουν;;
Ή μάλλον ΠΟΙΟΥΣ περιμένουν;;
Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στις ΗΠΑ Μύθος η πραγματικότητα..Η Ιστορία θα το δείξει...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SITE ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA, εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα με βάση τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό του 1990-9 1. Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μίτισγκαν, Carl Levin (φωτο) υπέβαλλε την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού #656, με την οποία το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε, (τα έτη 1990 1991) την ίδρυση είκοσι στρατοπέδων κράτησης.
Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν "εν δυνάμει ανατρεπτικοί". (Όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε "εγκληματία", "ύποπτο τρομοκράτη" και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια "τάξη και ασφάλεια". Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.
Ένα άρθρο με τίτλο: "Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί αντιμετωπίζει το φάσμα της σύλληψης με βάση Εκτελεστικό Διάταγμα", στην εφημερίδα "Washington Report" γράφει: Η "Επιχείρηση Κλοιός" (Operation Dragnet) είναι εν ισχύει κάτω από τον τίτλο ΙΙ του Νόμου McCarren. Με βάση αυτόν τον Νόμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την δυνατότητα να αναστείλει την ισχύ του Χάρτη των Δικαιωμάτων με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Αν ο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης κρίνει ότι η χώρα υφίσταται εισβολή, κατάσταση πολέμου ή το πιθανότερο, εξέγερση, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Επιχείρηση Κλοιός.
Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής Univac, που βρίσκεται εγκατεστημένος σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στην Ουάσιγκτον της NSA,(τελευταίο βίντεο) έχει στις βάσεις δεδομένων του τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι έτοιμος να αρχίσει να εκτυπώνει χιλιάδες εντάλματα συλλήψεως!.... Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται προετοιμασίες για μαζικές συλλήψεις, από τη μια ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη, ύποπτων αντιφρονούντων (δηλαδή νομιμοφρόνων Αμερικανών που δεν θεωρούνται "πολιτικά ορθοί" - "political correct" - σύμφωνα με την Νεοεποχίτικη ορολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).

Πηγή: mnimi-olokautomatos.blogspot.com

kinitro news

Λαθραία τσιγάρα και συλλήψεις στον Κορινθιακό

Posted: 13 Oct 2011 02:18 AM PDT

Πλοίο που μετέφερε 5.000 λαθραία τσιγάρα από την κατεχόμενη Αμμόχωστο στην περιοχή της Κορινθίας συνέλαβαν άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής στον κορινθιακό κόλπο.
Στο σκάφος επέβαιναν 10 ναυτικοί, εκ των οποίων 9 αλλοδαποί και ένας έλληνας καπετάνιος, ενώ άλλοι 22 αλλοδαποί βοηθούσαν στη μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων από το σκάφος σε φορτηγά για να μεταφερθούν σε αποθηκευτικούς χώρους στον Ασπρόπυργο.
Οι 32 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ κατασχέθηκε το φορτίο των 5.000 τσιγάρων καθώς και το σκάφος.


Πηγή:

kinitro news

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές