Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Χειροπέδες σε δεκαεξάχρονο, γιατί δεν πλήρωσε μία μακαρονάδα!

Posted: 09 Oct 2011 10:17 PM PDT

Δεν είχε λεφτά μαζί του, ο εστιάτορας κάλεσε την αστυνομία και ο μικρός πέρασε αυτόφωρο!
Απίστευτη ιστορία, που δείχνει την αναλγησία (για να μην γράψουμε την ηλιθιότητα) κάποιων επαγγελματιών. Ένας 16χρονος πήγε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός παρήγγειλε μία μακαρονάδα, μια σαλάτα και μία κοκα-κόλα. Φεύγοντας, διαπίστωσε ότι δεν έχει λεφτά μαζί του, διότι τα είχε ξεχάσει. Ο εστιάτορας, νομίζοντας ότι το παιδί θέλει να του κλέψει 10 περίπου ευρώ,
τόσο κόστιζε το γεύμα, κάλεσε την αστυνομία. Συνελήφθη ο 16χρονος, αφού ο εστιάτορας επέμενε ότι ο μικρός θα του έτρωγε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες και να τον πήγαν στο αυτόφωρο.Αθωώθηκε φυσικά, αλλά η καρδιά του μαύρισε από την περιπέτεια...



Πηγή:katoci

kinitro news

«Δεν θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία μέσα σε φέρετρο»

Posted: 09 Oct 2011 10:10 PM PDT

Φοβάται για τη ζωή του ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα


Φρούριο απόρθητο έγινε το σπίτι του επικεφαλής της αντιπροσωπίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Αθήνα Μπομπ Τράα μετά τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής του.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία»...
Αγανακτισμένοι Έλληνες που δεν αντέχουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ξεσπούν με e-mails και τηλεφωνήματα στα γραφεία του Ταμείου και της Κομισιόν στην Αθήνα, αγνοώντας μάλιστα ότι ο Ολλανδός οικονομολόγος έχει ταχθεί δημοσίως κατά της αύξησης της φορολογίας και μάλιστα σχετικά πρόσφατα.


Οι Ελληνες, εξοργισμένοι από την πολιτική της τρόικας, ξεσπούν εναντίον του αλλά και εναντίον των υπόλοιπων μελών του ΔΝΤ, τα οποία μέχρι πρότινος τύγχαναν κάποιας ανοχής.


Η ένταση των απειλών είναι τέτοια που ο Ολλανδός -κατά δήλωσή του, καλβινιστής- οικονομολόγος, με μακρά θητεία στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, να έχει τρομάξει κυριολεκτικά.


Μένει τα βράδια κλεισμένος στο σπίτι του στα βόρεια προάστια, κάπου μεταξύ Φιλοθέης και Ψυχικού, και ξεπορτίζει από αυτό μόνο για τα προγραμματισμένα ραντεβού στα υπουργεία.


Το σπίτι του φρουρείται επί 24ωρου βάσεως από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του αρχηγού Λευτέρη Οικονόμου, ενώ γύρω από αυτό περιμετρικά υψώθηκαν με δαπάνες της ελληνικής κυβέρνησης τοίχοι, ώστε να νιώθει ασφαλής στην αυλή του ο ξένος αξιωματούχος από τυχόν ελεύθερους σκοπευτές!


Η αλήθεια είναι ότι ο Τράα συνοδεύεται από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα από σωματοφύλακες, κάτι που τον κάνει να νιώθει έτσι και αλλιώς άβολα.


Του φαίνεται παράξενο, όπως λέει στους Έλληνες συνομιλητές του, να κυκλοφορεί φρουρούμενος σε μια χώρα της ευρωζώνης.


Ωστόσο, μετά την αρνητική εμπειρία που είχε με τη φαεινή ιδέα να μισθώσει αρχικά σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου τα μέτρα αυξήθηκαν.


Ο Ολλανδός έμεινε τότε άναυδος, όταν ο ιδιοκτήτης, μη γνωρίζοντας ποιος είναι, του πρότεινε να κρύβουν το ενοίκιο από την Εφορία, ενώ έμεινε έκπληκτος όταν έζησε από κοντά μια ακτιβιστική ενέργεια κατά του ΔΝΤ.


Τότε ήταν που τα μάζεψε και αναχώρησε για τα βόρεια. Ούτε και εκεί όμως βρήκε την ησυχία του.


Δειπνώντας πρόσφατα με μέλη του ελληνικού επιχειρηματικού κατεστημένου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι έγκλειστος στο σπίτι του «γιατί δεν θέλει να γυρίσει στην Ολλανδία μέσα σε φέρετρο»!


Και βέβαια ούτε λόγος για νυχτοπερπατήματα.


Η αλήθεια είναι ότι ο διδάκτωρ των οικονομικών επιστημών έχει σε πολλά θέματα σκληρές απόψεις -λ.χ. έχει δηλώσει σε συνέδριο ότι οι απολύσεις δεν είναι ταμπού-, ωστόσο οι προτάσεις που κατά καιρούς έχει υποβάλει στην κυβέρνηση δεν υιοθετούνται.


Για παράδειγμα, μιλώντας πριν από έναν μήνα σε συνέδριο του Economist εξέφρασε την ανοιχτή διαφωνία του με την αύξηση των φόρων που σχεδίαζε η κυβέρνηση, λέγοντας ότι στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση των εισπράξεων των φόρων από τους πλουσίους και όχι η επιβάρυνση της μεσαίας τάξης με την αύξηση των συντελεστών.



Πηγή:24gr

kinitro news

Τα Παιδία Δεν Παίζει (2011)

Posted: 09 Oct 2011 11:35 AM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNtm9xZM24NZRUXPibcLcnDGXWgIrh77EdsRj7OZHkkWPrQg_xQIt_-TbXOuxuhH-w0uY-NM2ZGMwQhTAvk0b0ym0grOzOGqMDT0zTh-RW6YYKxyD1q3rr_2zkxhdcmO58UiqqTgGpPFeo/s1600/PaidiaDenPaizei-415x600.jpgΚάθε μέρα η Αλεξάνδρα, ο Βλαντ, η Χρύσα και η υπόλοιπη παρέα μαζεύονται μπροστά στο σπίτι του Χρήστου για να παίξουν ποδόσφαιρο μέχρι να πέσει ο ήλιος Μόλις όμως ξεκινούν το παιχνίδι οι γείτονες αρχίζουν να διαμαρτύρονται, να φωνάζουν και να προσπαθούν να σταματήσουν με απειλές ή ακόμα και με τη βία. Τα παιδιά είναι σε αδιέξοδο και αναζητούν μια λύση για να μπορούν να παίζουν. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να μιλήσει στο δήμαρχο της πόλης τους και αναζητά συμπαραστάτες ανάμεσα στα υπόλοιπα παιδιά της παρέας. Η 'επιτροπή' των παιδιών αποφασίζει να επισκεφθεί το Δημαρχείο για να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους, ζητώντας να δημιουργηθεί ένας χώρος παιχνιδιού σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της γειτονιάς τους.
Είδος Ταινίας:Ντοκιματέρ
Επίσημη Πρεμιέρα:25 Μαρτίου 2011
Διανομή:Feelgood
Σκηνοθέτης:Αγγελη Ανδρικοπούλου, Αργύρης Τσεπελίκας
Σεναριογράφος:Αγγελη Ανδρικοπούλου, Αργύρης Τσεπελίκας
Διάρκεια:80 λεπτά

Trailer




http://www.fileserve.com/file/qKTQaY4/tapaidiadenpaizei.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/ABnPGhE/tapaidiadenpaizei.part2.rar

http://www.filesonic.com/file/2032077771/tapaidiadenpaizei.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/2032045241/tapaidiadenpaizei.part2.rar

http://www.wupload.com/file/184430282/tapaidiadenpaizei.part1.rar
http://www.wupload.com/file/184426051/tapaidiadenpaizei.part2.rar



Πηγή:kontra

Απ' τα Κόκαλα Βγαλμένα (2011)

Posted: 09 Oct 2011 11:25 AM PDT


http://camerastyloonline.files.wordpress.com/2011/02/apotakokkalavgalmenaposter_thumb.jpg?w=493&h=698
Ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός Γιώργος Σπυράτος ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα στο φανταστικό Γενικό Ορθοπεδικό Νοσοκομείο «Άγιοι Πάντες», κάπου στις παρυφές της Αθήνας. Εκεί θα ανακαλύψει πως ο νοσοκομειακός πληθυσμός, από τους γιατρούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους νοσηλευτές, μέχρι τους ασθενείς, είναι όλοι αναγκασμένοι να αντιπαρατίθενται χορεύοντας τον χορό μιας κωμικοτραγικής καθημερινότητας.

Με χιούμορ αλλά και ανθρωπιά μέσα σ΄ ένα τόσο αγριεμένο κοινωνικό τοπίο ο Γιώργος Σπυράτος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στους αντιμαχόμενους αυτούς μικρόκοσμους. Η σταδιακή εξέλιξη του από άπειρο ειδικευόμενο σε έμπειρο επιμελητή θα γίνει μέσα από την σύγκρουσή του με το παράλογο περιβάλλον. Κάτι που θα τον μεταμορφώσει από αφελή νεαρό που αρχικά στέκει άναυδος μπρος στο νεοελληνικό χάος, σε ώριμο άντρα που τελικά θα πραγματοποιήσει έναν στοχαστικό απολογισμό της επιλογής, αλλά και επιμονής του, να συνεχίσει να δουλεύει για τη δημόσια υγεία.
Μοναδικός του σύμμαχος σε αυτό τον αγώνα οι ισχυρές προσωπικές σχέσεις και φιλίες που δημιουργούνται σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο, έναν κωμικοτραγικό μεν αλλά έντονα φορτισμένο κοινωνικά αλλά και συναισθηματικά χώρο.

Σκηνοθεσία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ
Σενάριο: ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ
Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ , ΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ , ΓΙΩΤΑ ΦΕΣΤΑ , ΥΒΟΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ , ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ , ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ , ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ , ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ
Διάρκεια: 89 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


Trailer




http://www.fileserve.com/file/sjQyPhH/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/N9wxht7/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part2.rar

http://www.filesonic.com/file/2085722874/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/2085719684/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part2.rar

https://rapidshare.com/files/4167504581/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part1.rar
https://rapidshare.com/files/1738186315/Ap.Ta.Kokkala.Vgalmena.2011.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo.part2.rar



Πηγή: kontra

Οι Ούγγροι αψηφούν Δ.Ν.Τ – Ε.Ε! – Αρνήθηκαν τη λιτότητα και φορολόγησαν τις τράπεζες

Posted: 09 Oct 2011 10:56 AM PDT



Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.


Πηγή:http://kostasedessa.blogspot.com/2011/10/blog-post_721.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+kostasedessa+%28KOSTASEDESSA%29&utm_content=Google+Reader

kinitro news

Εγκαίνια με Σακίρα και γυμνόστηθη διαμαρτυρία! - Δείτε βίντεο

Posted: 09 Oct 2011 10:53 AM PDT












Μετά από τρία χρόνια το "Ολιμπίσκι" άνοιξε ξανά τις πύλες του με την Σακίρα να δίνει τον ρυθμό και την ακτιβιστική οργάνωση "FEMEN" να εκφράζει ξανά τις αντιρρήσεις της για το Euro 2012.








Η ανακατασκευή του κόστισε 320 εκατ. ευρώ και το αποτέλεσμα έκανε τους διοργανωτές υπερήφανους. Το στάδιο "Ολιμπίσκι"έβαλε τα γιορτινά του και επανασυστήθηκε στην Ευρώπη ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διοργανώσει η Ουκρανία μαζί με την Πολωνία. Την... κορδέλα έκοψε η Σακίρα με ένα φαντασμαγορικό σόου, ωστόσο για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.






Η ακτιβιστική οργάνωση "FEMEN"που έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως για το γεγονός που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ουκρανία, "χτύπησε" ξανά. Αρκετές γυμνόστηθες κυρίες εισέβαλαν στο "Ολιμπίσκι" και φώναξαν δυνατά τα πιστεύω τους. Η "FENEN" ζητάει η Πολωνία και η Ουκρανία να αρνηθούν τη νομιμοποίηση της πορνείας τις ημέρες των αγώνων και την πώληση οινοπνευματωδών ποτών στα γήπεδα. Στην περίπτωση που αγνοηθούν οι απαιτήσεις της κίνησης, οι FEMEN υπόσχονται στην UEFA πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πρωταθλήματος.




Η Σακίρα, πάντως, δεν φανηκε να... ιδρώνει με όλα αυτά και συνέχισε το πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.











Πηγή:

kinitro news

Βούτηξαν από την τσέπη κάθε Έλληνα 2.000 ευρώ σε τρεις μήνες

Posted: 09 Oct 2011 10:51 AM PDT

Απώλειες – σοκ μετρούν οι πολίτες από τη νέα καταιγίδα του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κάθε νοικοκυριό χάνει με τα νέα μέτρα 1.400 ευρώ κατά μέσον όρο.

Εν μια νυκτί τα νοικοκυριά έχασαν 5,5 δισ. ευρώ από τη νέα καταιγίδα του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη και προβλέπει δραστικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και "φορολογική αφαίμαξη" για όλα τα φυσικά πρόσωπα.


Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν 2 δισ. ευρώ από το νέο μισθολόγιο, οι συνταξιούχοι άλλα 1,4 δισ. ευρώ από τις περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, ενώ πάνω από 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να καταβάλουν επιπλέον φόρους ύψους 2 δισ. ευρώ λόγω της μείωσης του αφορολόγητου ορίου, των αλλαγών στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος και του ψαλιδίσματος όλων των φοροαπαλλαγών. Για όσους τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας υπολογίζεται ότι οι απώλειες στις αποδοχές τους θα είναι τουλάχιστον 85 εκατ.

Με βάση τα παραπάνω, κάθε νοικοκυριό χάνει 1.400 ευρώ κατά μέσον όρο, ενώ αν συνυπολογισθούν και τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου του Ιουνίου οι απώλειες ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ. Συνολικά από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι σήμερα οι πολίτες έχουν καταβάλει 31 δισ. ευρώ στον βωμό της δημοσιονομικής προσαρμογής.



Πηγή:Έθνος

guesswork-world

Ο 24χρονος στρατιώτης χαροπαλεύει μετά την έκρηξη σε λέβητα

Posted: 09 Oct 2011 09:48 AM PDT

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος στρατιώτης που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Ραπτόπουλο, δήλωσε "φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οιδήματα εγκεφάλου και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη" , ενώ έχει εγκαύματα στην κοιλιακή χώρα.

Η έκρηξη που έγινε αντιληπτή σε όλη την Αλεξανδρούπολη, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί, στην 21η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων, που ανήκει στην 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, στο στρατόπεδο Ζήση, μετά το πέρας εργασιών συντήρησης ενός παλιού λέβητα σε χώρο που γειτνιάζει με τα μαγειρεία.
Την συντήρηση του λέβητα είχαν αναλάβει τρεις (3) στρατιώτες χωρίς την επίβλεψη αξιωματικού και αφού ολοκλήρωσαν τις εργασίες επιχείρησαν να θέσουν τον λέβητα σε λειτουργία. Τότε έγινε η έκρηξη.
Ήταν μάλιστα τόσο ισχυρή που γκρεμίστηκε ο ενδιάμεσος τοίχος και καταπλάκωσε τον στρατιώτη, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα, καθώς βρέθηκε στην κατεύθυνση που κινήθηκε το ωστικό κύμα. Ο 24χρονος συνάδελφος, που κατάγεται από τη Λάρισα και σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα απολυόταν, βρισκόταν στον χώρο των μαγειρείων και ετοίμαζε αμέριμνος το μεσημεριανό φαγητό, όταν άκουσε τον κρότο της έκρηξης και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχτηκε κατά πάνω του όγκους από σοβάδες, τσιμέντα και μπάζα.
Επίσης από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά και οι τρεις φαντάροι που έκαναν την συντήρηση του λέβητα.
Το ΓΕΣ περιορίστηκε στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«06/10/2011 Τραυματισμός Οπλίτη Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2011, στις 11:10 ο Στρ (ΤΘ) Τ. Δ., ο οποίος υπηρετεί σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης ως μάγειρας, τραυματίστηκε όταν σημειώθηκε εκτόνωση αερίων σε λέβητα κεντρικής θέρμανση».
Παράλληλα, ξεκίνησαν ανακρίσεις ενώ διατάχθηκε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης, ενώ ερευνάται αν οι τρεις (3) συνάδελφοι στρατιώτες που διατάχθηκαν να συντηρήσουν τον καυστήρα είχαν σχέση με το αντικείμενο και τις γνώσεις που απαιτούνται για μια τόσο υπεύθυνη εργασία.
Σαφώς και πρέπει να διερευνηθούν οι ανθρώπινες ευθύνες που επιμερίζονται και στο διοικητή της μονάδας και στους αρμόδιους αξιωματικούς, αλλά και να εξεταστεί η περίπτωση ανθρώπινου λάθους.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης και ο Αρχηγός αντιστράτηγος ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα εξής:
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός «ατυχήματος» σε στρατόπεδο με θύμα φαντάρο καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε έναν παλιό λέβητα, o οποίος έπρεπε να είχε αντικατασταθεί εδώ και δύο χρόνια.
Δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο όλοι όσοι σημείωναν τις εγκληματικές αμέλειες και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν σε πολλές μονάδες και οι οποίες χειροτερεύουν λόγω των περικοπών των κονδυλίων για τις λειτουργικές δαπάνες, θέτοντας σε κίνδυνο στελέχη και φαντάρους.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η συντήρηση των μονάδων γίνεται από τους ανειδίκευτους και τσάμπα «δούλους» φαντάρους μετατρέποντάς τους σε υποψήφια θύματα.
Εμείς από τη μεριά μας απαιτούμε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να γίνει σε βάθος έρευνα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη μονάδα και είχαν ως αποτέλεσμα αυτή την τραγική εξέλιξη. Επίσης απαιτούμε από το ΥΕΘΑ να σταματήσει να χρησιμοποιεί του φαντάρους ως τσάμπα εργαζόμενους και να μεταβιβάσει την υποχρέωση για τη συντήρηση των στρατοπέδων σε ειδικευμένο προσωπικό. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως, με πρόσχημα την κρίση, η ηγεσία του ΥΕΘΑ επεξεργάζεται σχέδιο αύξησης της υποχρεωτικής θητείας, ώστε να μειώσει το κόστος των λειτουργικών δαπανών, να διατηρήσει το ύψος των κονδυλίων για τους εξοπλισμούς και έτσι να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις οικογένειες των στρατευμένων και ευρύτερα τους εργαζόμενους.
Εμείς δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένεια του 24χρονου συναδέλφου και ευχόμαστε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Πηγή:

kinitro news

Θεωρίες...συνομωσίας

Posted: 09 Oct 2011 09:38 AM PDT

Θεωρίες...συνομωσίας
Η Κροατία φέρεται διατεθειμένη να δώσει στην Γεωργία ένα επιπλέον κίνητρο, πλην του γοήτρου, προσφέροντας στο συγκρότημα του Τιμούρ Κερτσπάγια πριμ για να…φράξει τον δρόμο της Ελλάδας προς το Euro 2012.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως οι Κροάτες έχουν υποσχεθεί…πριμ στους Γεωργιανούς στην περίπτωση που κερδίσουν την «γαλανόλευκη» στο φινάλε της προκριματικής φάσης. Μετά την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η «χρβάτσκα» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κοιτάζει…κατάματα την διαδικασία των play-off, καθώς ελπίζει σε δική της νίκη επί της Λετονίας, και ταυτόχρονα ήττα του συγκροτήματος του Φερνάντο Σάντος ώστε να…κλέψει το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα εν λόγω σενάρια, αν και εμπεριέχουν την απαραίτητη δόση…ίντριγκας, δεν μπορούν να αποδειχθούν και παραμένουν σε επίπεδο φημολογίας.

Άλλωστε ο Τιμούρ Κετσπάγια, σε πρόσφατη τοποθέτηση του, ξεκαθάρισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους Έλληνες. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στον όμιλο και μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».


Πηγή:Sportspaper

kinitro news

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ! !

Posted: 09 Oct 2011 08:24 AM PDT

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ, ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΑ:

Ν.Δ 21,5%
ΚΚΕ 15%
ΠΑΣΟΚ 12,5%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΛΑΟΣ 10%

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ.
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 12,5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ......
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.


Πηγή:    ksipnistere.

kinitro news

ΕΚΟΨΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ.. ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ...!!!

Posted: 09 Oct 2011 08:17 AM PDT




Ιμάμης στην Τουρκία που ευνουχίστηκε από τη γυναίκα του με
κουζινομάχαιρο δεν θα κάνει μήνυση, δηλώνοντας «Σε κάθε οικογένεια
γίνονται αυτα»





Ο Ιμάμης για πολύ καιρό είχε καβγάδες με τη γυναίκα του, η οποία τον
ζήλευε αφόρητα. Το μοιραίο βράδυ είχαν μία συζήτηση και υποτίθεται πως
επικράτησε ανακωχή ανάμεσα στο ζευγάρι. Την ώρα όμως που εκείνος
κοιμόταν, εκείνη πήρε το κουζινομάχαιρο και του έκοψε τα γεννητικά
όργανα. Ο Ιμάμης ξύπνησε αιμόφυρτος βλέποντας αίματα ακόμη και πάνω
στους τοίχους.

Κατάφερε να σηκωθεί και να ζητήσει βοήθεια από τον
θρησκετικό λειτουργό και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.



Ο Ιμάμης στην κατάθεσή του ανέφερε: «Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν τέτοια
θέματα και καβγάδες. Δεν πρόκειται να κάνω μήνυση στη μάνα των τριών
παιδιών μου».

Το όργανο του Ιμάμη δεν έχει διαπιστωθεί αν λειτουργεί ακόμα.



Πηγή:

kinitro news

STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"

Posted: 09 Oct 2011 08:10 AM PDT

Κίνδυνο "θερμής" εξέλιξης διαβλέπει πλέον καθαρά στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου το αμερικανικό ίδρυμα στρατηγικών αναλύσεων STRATFOR το οποίο αιτιολογεί το συμπέρασμά του υποστηρίζοντας κάτι το απόλυτα λογικό: Η Τουρκία βρίσκεται σε αδιέξοδο ("Η Άγκυρα έβαλε το πήχη πολύ ψηλότερα απ΄ όσο τις επιτρέπουν οι δυνάμεις της για να τον περάσει") και επειδή δεν πρόκειται να καταφέρει την ανάσχεση των γεωτρήσεων και το "κλείδωμα" του κοιτάσματος που θα αλλάξει την ιστορική πορεία της Κύπρου, θα θελήσει να "πάρει το αίμα της πίσω" με μία νίκη στο πεδίο της μάχης.
Ελπίζοντας ότι έτσι θα μπει ξανά στο παιχνίδι ή ότι στην χειρότερη περίπτωση θα έχει να επιδείξει μία στρατιωτική επικράτηση η οποία θα επανακαθορίσει σύνορα και έλεγχο.
Μάλιστα ενισχύουν την άποψή τους αναφέροντας ότι¨έχει χαθεί για την Τουρκία το κίνητρο του να μην προβαίνει σε τυχοδιωκτικές ενέργειες λόγω προοπτικής εισόδου στην Ε.Ε.! "Κανένα κεφάλαιο για τις ενταξιακές διεργασίες της Τουρκίας δεν έχει ανοίξει από τον Ιούλιο του 2010", επισημαίνουν οι αναλυτές και προσθέτουν ότι η Τουρκία ήδη έχει κάνει γνωστό ότι θα παγώσει όλες τις επαφές της με την ΕΕ,μόλις αναλάβει τη προεδρία η Κύπρος το 2012. Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να οδηγήσει την Άγκυρα σε τυχοδιωκτικές κινήσεις στην Μεσόγειο.
Σε ότι αφορά την στάση των ΗΠΑ, αυτή είναι πλέον «ουδέτερη» επισημαίνει το STRATFOR και η Άγκυρα είναι άκρως δυσαρεστημένη από αυτό, ειδικά στο θέμα των γεωτρήσεων.
Η Άγκυρα λέει ότι θα ξεκινήσει δικές της έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αλλά πρέπει να βρει κι έναν ισχυρό ξένο εταίρο, ο οποίος όμως δεν έρχεται. Οι ΗΠΑ έχουν λάβει θέση υπέρ της ισραηλινής επιλογής, οι Γάλλοι είναι αντίπαλη δύναμη, η Ρωσία είναι ανταγωνιστής και αντίπαλος της Τουρκίας»
Όπως αναφέρει το STRATFOR, η Τουρκία επέλεξε μια σκληρή ρητορική ειδικά εναντίον του Ισραήλ,φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να την υποστηρίξει με πράξεις,τουλάχιστον προς το παρόν. "Αν η Άγκυρα δεν κατορθώσει να σταματήσει τις γεωτρήσεις στη Κύπρο θα φανεί για άλλη μια φορά αναποτελεσματική. Και είναι απίθανο να τις σταματήσει, Άρα θα επιδιώξει να επικρατήσει σε άλλο μέτωπο".
Στον «ασθενή κρίκο», λόγω νυν κυβέρνησης και οικονομικής αναταραχής, λέμε εμείς…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





Πηγή:

guesswork-world

Σοκ – Μαχαίρωσαν 21χρονη φοιτήτρια στην Κρήτη

Posted: 09 Oct 2011 07:38 AM PDT



Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μία 21χρονη φοιτήτρια, έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Ρέθυμνο, όταν την επισκέφθηκαν δύο άγνωστοι, οι οποίοι δεν δίστασαν να την τραυματίσουν με μαχαίρι.



Σύμφωνα με το goodnet.gr το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί, όταν η κοπέλα επέστρεφε από διασκέδαση. Τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι της στην οδό Αρκαδίου αντίκρισε μπροστά της δύο άντρες, που φορούσαν καλσόν στο κεφάλι τους. Αφού την ακινητοποίησαν απειλώντας την με ένα μαχαίρι που πήραν από την κουζίνα της ζήτησαν να τους δώσει ό,τι χρήματα και χρυσαφικά.



Η κοπέλα αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα οι δράστες να την τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι και τελικά να φύγουν από μία μπαλκονόπορτα, από την οποία είχαν μπει λίγο νωρίτερα, επειδή ήταν ανασφάλιστη.



Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα της ήταν επιπόλαια και αποχώρησε, όμως όπως είναι λογικό έχει υποστεί ισχυρό σοκ από την περιπέτεια της.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όπου και αναζητούνται από την Αστυνομία.



http://www.newsbomb.gr


Πηγή:

kinitro news

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ :ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!

Posted: 09 Oct 2011 07:35 AM PDT

Σε μεσοσταθμική έκτακτη εισφορά που θα φτάνει το 5% στις ιδιωτικές καταθέσεις προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει τα επιπλέον 6 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2012.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδος (TτΕ) , οι ιδιωτικές καταθέσεις και τα κεφάλαια που βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες στην παρούσα περίοδο ξεπερνούν τα 170 δις. ευρώ.

Η ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ , ΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...αφού αν αποφασιστεί όμως η παραπάνω έκτακτη εισφορά, θα αναδειχθεί μια κρίσιμη μαύρη τρύπα στο ήδη καταπονημένο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με ευθύνη της ΤτΕ.
Συγκεκριμένα, ενώ τόσο ο επικεφαλής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος όσο και ο προκάτοχος του κ. Παπαδήμος κάνουν μια εκτίμηση για τα ιδιωτικά κεφάλαια στις ελληνικές τράπεζες στην οποία συμπεριλαμβάνουν στα πραγματικά κεφάλαια, τα δομημένα προϊόντα επί αυτών (μόχλευση), φτάνοντας τα έτσι στο επίπεδο των 170 δισ. ευρώ έναντι 240 δισ. ευρώ στο παρελθόν, τα πραγματικά κεφάλαια που βρίσκονται στις τράπεζες από τις καταθέσεις υπολείπονται κατά πολύ των 100 δισ. ευρώ.

Οι ευθύνες λοιπόν της κυβέρνησης αλλά και των Προβόπουλου – Παπαδήμου, σε περίπτωση επιβολής αυτής της έκτακτης εισφοράς υπό την πίεση της τρόικας θα είναι μεγάλες. Για το λόγο αυτό παρατηρείται άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες η έντονη κινητικότητα των δύο τραπεζιτών στο πολιτικό παρασκήνιο.

(πληροφορίες από newscode.gr )


Πηγή:

kinitro news

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές