Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Μάνα παραδέχεται πως σκοτώνει αργά αργά τους γιους της!

Posted: 22 Sep 2011 09:15 PM PDT

Μάνα παραδέχεται πως σκοτώνει αργά αργά τους γιους της!:



Δες τις συγκλονιστικές φωτογραφίες...
Μια παχύσαρκη μητέρα, της οποίας η ζωή σώθηκε, χάρη σε γαστρικό bypasss που έκανε, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, παραδέχτηκε χθες δημοσίως, πώς σκοτώνει αργά τους γιους της...


Η μητέρα αυτή που ακούει στο όνομα Cynthia Williams, έτρεφε τον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew, με ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα, με αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα δύο αδέρφια να ζυγίζουν μαζί 544 κιλά!


Στο παρελθόν όμως, όταν η ίδια κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της λόγω του βάρους της, της υψηλής αρτηριακής πίεσης και του διαβήτη -από τα οποία υπέφερε- υποβλήθηκε σε γαστρική χειρουργική επέμβαση. Σώθηκε και κατάφερε κι έχασε πολύ βάρος! Tώρα γιατί ταΐζει τόσο πολύ και ανθιυγιεινά τα παιδιά της, με αποτέλεσμα σήμερα να ζυγίζουν ο καθένας 190 κιλά;



Επιπλέον, σύμφωνα με την Daily Mail, η Cynthia, αρνήθηκε να ακούσει τις προειδοποιήσεις των γιατρών και τις διαγνώσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες, αν οι γιοι της συνεχίσουν να τρέφονται με αυτόν τον τρόπο - αφού πλέον, μόνο οι λιπαρές ουσίες τους κάνουν ευτυχισμένους- θα πεθάνουν.



''Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας. Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα... Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο. Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό'', δήλωσε η 48χρονη.



Πηγή:

guesswork-world


Τι θα γίνει; Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Posted: 22 Sep 2011 09:17 AM PDT





Ας μην έχει κανείς εκπαιδευτικός αμφιβολία για το λάκκο που μας σκάβουν. Τι προετοιμάζουν:


1. Σταδιακή δραματική μείωση μισθού τέτοια που μέσα στο 2012 αυτό που θα έχει απομείνει δεν θα ξεπερνάει το 50% του μισθού που είχαμε το 2009


2. Σημαντική αύξηση ωραρίου αρχικά μέσω της αναπλήρωσης και την κατάλληλη στιγμή με νομοσχέδιο που βρίσκεται στα συρτάρια του Υπουργείου.


3. Μετακινήσεις σε άλλες εκπαιδευτικές υπηρεσίες (π.χ. ΙΕΚ) και εκτός νομού εκατοντάδων εκπαιδευτικών που δεν συμπληρώνουν ωράριο στο ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ στο οποίο ανήκουν


4. Εργασιακή εφεδρεία σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Αρχικά γι΄ αυτούς που οι αλλοπρόσαλλες αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα τους οδήγησαν χωρίς ωράριο (Ξενόγλωσσοι, Πληροφορικής, Εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων, Τεχνολόγοι, Γυμναστές, κλπ). Αμέσως μετά γι αυτούς οι οποίοι θα «περισσέψουν» από τις νέες εκατοντάδες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων που ετοιμάζεται να εξαγγείλει το Υπουργείο Παιδείας. Και τράβα κορδέλα…


Ας μην έχει κανείς εκπαιδευτικός αμφιβολία για τους λόγους αυτού του μακελειού που προετοιμάζουν:


α. Όλα αυτά δεν γίνονται για να ξεπληρώσουμε κάποιο χρέος ούτε για να μειωθούν τα πραγματικά ή τεχνητά ελλείμματα του προϋπολογισμού. Γίνονται, καθώς επιδιώκουν, με την ευκαιρία της κρίσης, να αλλάξουν τις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς, έτσι ώστε, με την κινεζοποίηση, οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι ξένοι επιχειρηματίες να βρουν συνθήκες φεουδαρχίας.


β. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμη. Όλα αυτά τα ασύλληπτα μέτρα περνούν όχι γιατί αυτή η αδίστακτη και δουλική Κυβέρνηση είναι δυνατή, αλλά γιατί ο κόσμος της εργασίας είναι γονατισμένος.
Συνάδελφε/ισσα ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ!


Και εμείς; Τι περιμένουμε; Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν κι οι αχόρταγοι κάτι θε να μας δώσουν! Οι λύκοι θα μας ταΐσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν!


Από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρη να της βγάλουμε τα δόντια! Τέτοια περιμένουμε;
Συνάδελφοί μας, μαθητές μας, γονείς, εργαζόμενοι


Γυρίστε στα σωματεία. Ελάτε στις συνελεύσεις. Πάρτε μέρος στα συλλαλητήρια και τις απεργίες. Ενωθείτε. Πάρτε πρωτοβουλίες. Σηκώστε το κεφάλι. Οργανώστε την ανυπακοή.


Ξέρουμε καλά, το ξέρετε και εσείς, ότι αν οι εκπαιδευτικοί ενωθούν με τους μαθητές και τους γονείς και τους φοιτητές και με όλους τους εργαζόμενους, αν ο λαός βρεθεί δίπλα μας και αγωνιστούμε μαζί, αυτή η βάρβαρη κυβέρνηση, τα μνημόνια της και η αντιλαϊκή πολιτική συνολικά- που την στηρίζουν μόνο μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι και οι δυνάμεις καταστολής – θα ανατραπεί.


Δεν μπορούμε να ζήσουμε όπως σχεδιάζουν, δεν θα υποταχτούμε σ' αυτό το απάνθρωπο μέλλον που έχουν ετοιμάσει για όλους μας, δεν θα υποχωρήσουμε. Έχουμε μόνο μια επιλογή, τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα για να ηττηθεί αυτή η πολιτική και όσοι τη στηρίζουν. Εμπρός λοιπόν για πανεκπαιδευτικό- πανκοινωνικό ξεσηκωμό. Εμπρός για διαδηλώσεις -απεργίες- καταλήψεις μέχρι τη νίκη.
"Όταν η διοίκησις, βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους, είναι το (πλέον) ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του"

(Ρήγας Φεραίος)

from aristofanis
Πηγή:
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=45771

kinitro news


Ξενοδοχείο με πισίνα πληρώνουμε στους λαθρομετανάστες! Διαβάστε έλληνες να φρίξετε!

Posted: 22 Sep 2011 09:09 AM PDT


Ρεπορτάζ:
Παναγιώτης Σουρέλης
Έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά να απολαμβάνουν μοχίτο στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου! Την ώρα που πέφτει «τσεκούρι» σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, το κράτος χρυσοπληρώνει τη διαμονή λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια!
Μόνο το 2010 δόθηκαν 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σε αποθήκες και ετοιμόρροπα κτίρια, που «βαφτίστηκαν» κέντρα υποδοχής, ενώ οι πιο τυχεροί έζησαν το «μύθο» τους στα ελληνικά νησιά! Το newsbomb αποκαλύπτει έγγραφα – «φωτιά» και φωτογραφίες – ντοκουμέντο
από τις συνθήκες διαμονής των μεταναστών, που θα προκαλέσουν σάλο.
Λουξ διαμονή σε πισίνα ξενοδοχείου!
Τρίβουν τα μάτια τους οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία και συλλαμβάνονται από τους άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, όταν μεταφέρονται στο «κέντρο υποδοχής» των Δωδεκανήσων. Και αυτό διότι πρόκειται για ξενοδοχείο και μάλιστα με πισίνα στη Λέρο! Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Ara», στο οποίο ο κάθε μετανάστης φιλοξενείται για περίπου πέντε ημέρες, μέχρι να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του (μερικές φορές «ταυτοποίηση» σημαίνει ό,τι δηλώσουν…). Στη συνέχεια οι μετανάστες μεταφέρονται στην Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε γκέτο.
Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
Η λουξ διαμονή σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια των παράνομων μεταναστών στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο το 2010 περισσότερες από 300.000 ευρώ! Το newsbomb αποκαλύπτει το έγγραφο με την απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ. Κυριάκου Βελόπουλου.
Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
Στις 2 Αυγούστου του 2011 ο κ.Κουκουλόπουλος αφού πρώτα σημειώνει, ότι το υπουργείο εγκρίνει πιστώσεις προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες διαμονής, τροφής και υγειονομικής περίθαλψης υπηκόων τρίτων χωρών, προσθέτει ότι «στις περιοχές όπως αυτής των Δωδεκανήσων, όπου δεν υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας, αλλά περιστασιακά προκύπτουν έκτακτα επεισόδια παράνομης εισόδου μεταναστών, το Υπουργείο χρηματοδοτούσε δαπάνες σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ιματισμό των εν λόγω αλλοδαπών. Στο πλαίσιο αυτό, για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου μέχρι 31-12-2010 καλύφθηκαν, με μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων, δαπάνες ύψους 303.653,99 ευρώ, μετά από την αποστολή και τον έλεγχο των παραστατικών στοιχείων δαπάνης»!
Φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
3,6 εκατ. για τη διαμονή των λαθρομεταναστών
Εκτός από το ξενοδοχείο στη Λέρο, το κράτος νοικιάζει κτίρια για τη φιλοξενία των παράνομων μεταναστών και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του υφυπουργού Εσωτερικών, το 2010 διατέθηκαν 1.180.308,65 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου, 1.799.111,28 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Έβρου και 308.959,01 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου για το κέντρο υποδοχής στη Λέσβο. Στο σύνολό του το ποσό ανέρχεται σε περίπου 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών μόνο στα συγκεκριμένα τέσσερα κέντρα υποδοχής. Του Έβρου, της Σάμου, της Λέσβου (Ν.Α. Χίου) και φυσικά στο ξενοδοχείο στη Λέρο (Ν.Α. Δωδεκανήσων), όπου οι λαθρομετανάστες πίνουν στην πισίνα τα δροσερά κοκτέιλ στην… υγειά των Ελλήνων φορολογουμένων.


Πηγή:from Ο ΧΑΦΙΕΣ

kinitro news


ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: H Kανέλλη ανέβηκε με γάλα και ψωμί στο βήμα!

Posted: 22 Sep 2011 09:01 AM PDT


Απίστευτο περιστατικό πριν από λίγο στη Βουλή με την μοναδική Λιάνα Κανέλλη.
Ανέβηκε στο βήμα με μια σακούλα έχοντας μέσα ένα καρβέλι ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα!
"0,60 και το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι' αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι' αυτά. Θυμάμαι Στ. Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά και μη πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ της Βουλής."
Η Λιάνα Κανέλη (που ως γνωστόν δεν κολλά πουθενά) κατέθεσε το καρβέλι στα πρακτικά της Βουλής!
"Σας έφερα αυτά να τα δείτε γιατί με την εικόνα παίζετε. Άκουσα χθες και υπουργό σας (Μόσιαλο) που ήρθε από το εξωτερικό και λέει όχι στα προνόμια (βουλευτών), έτσι θα μας σώσει. Δε σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες. Θα κρεμαστείτε σε πολιτικό – ιστορικό πάσαλο! Σαν την εποχή Βουλγαροκτόνου, αφήνετε έναν αόματο ανά 6.000…."


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 22, 2011

Πηγή:

kinitro news


Ο Τζίγκερ είπε «τέλος» και έζησαν αυτοί καλά και ο «πρίγκιπας» καλύτερα...

Posted: 22 Sep 2011 08:52 AM PDT




Αθήνα

Όπως όλα τα παραμύθια, έτσι και αυτό του Σαουδάραβα πρίγκιπα που ήταν έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έφτασε στο τέλος του! Για την ακρίβεια, η διορία των 48 ωρών που είχε δώσει η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Βλάση Τσάκα για να μεταφέρει την επίσημη προσφορά από τον Άραβα επενδυτή, παρήλθε στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης και πλέον δεν υφίσταται θέμα διαπραγμάτευσης.

Το δικηγορικό γραφείο «Κυριακίδης-Γεωργόπουλος» που εκπροσωπεί την πλευρά του Τζίγκερ δεν έλαβε επίσημη προσφορά εκ μέρους του Βλάση Τσάκα για την αγορά των ανενεργών μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αφού ποτέ δεν έφτασε κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ύπαρξη του πρίγκιπα.

Έτσι, ειδοποιήθηκε ο εκπρόσωπος του Άραβα επενδυτή ότι πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν υπάρχει από εδώ και πέρα, διάθεση διαπραγμάτευσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει από κύκλους του Τζίγκερ, δεν αποκλείεται εάν τις επόμενες ημέρες φτάσει επίσημο έγγραφο και πρόταση να επανεξετάσει το ζήτημα, με την πλευρά του Βλάση Τσάκα να επιμένει ότι αυτό θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα.

Newsroom ΔΟΛ
www.in.gr

Πηγή:

kinitro news


Η εμφάνιση της γυναίκας από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. (Βίντεο)

Posted: 22 Sep 2011 02:51 AM PDT




Δείτε
την εξέλιξη που είχε η εμφάνιση της γυναίκας από τα βάθη των αιώνων
μέχρι σήμερα, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας 4 λεπτών. Δείτε
το Βίντεο:











http://www.otherside.gr

http://miva-rate.blogspot.com



Πηγή:

kinitro news


Ένας μικρός διαβολάκος

Posted: 21 Sep 2011 10:38 PM PDT



Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να δείξει το αγγελικό του πρόσωπο
Ο George Ashman γεννήθηκε με ένα κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του. Για να αποτρέψει τυχών μελλοντική επικριτική στάση από το κοινωνικό του περίγυρο η μητέρα του φρόντισε να υποβάλλει τον πεντάχρονο George σε μια χειρουργική επέμβαση.

Για να αποκτήσει όμως περισσότερο δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του, οι γιατροί τοποθέτησαν δύο εμφυτεύματα στο μέτωπό του, μεταμορφώνοντάς τον σε ένα μικρό «διαβολάκο».

Ο μικρός παρέμεινε με τα καρούμπαλα για τέσσερις ολόκληρους μήνες μέχρι που τελικά ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι.

Ενθουσιασμένη πλέον για την επιτυχή επέμβαση η μητέρα του, Karen, είπε: « Όταν πρωτοείδα τα εμφυτεύματα έμεινα άναυδη. Ήταν πολύ μεγαλύτερα από ότι περίμενα και τοποθετημένα σε τέτοιο σημείο που θύμιζαν κέρατα. Ο μικρός έμοιαζε με το σατανά ή το τέρας του Φράνκενσταϊν. Δεν έδειχναν καθόλου καλά. Όμως είμαι πολύ περήφανη για το θάρρος που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας».



Ο George γεννήθηκε το 2006 και ο λόγος που η μητέρα του αποφάσισε να τον υποβάλλει σε αυτή τη διαδικασία είναι επειδή ήθελε να τον προστατεύει από το κοινωνικό ρατσισμό που πιθανότατα θα αντιμετώπιζε μελλοντικά. Τώρα το μέτωπό του έχει τα σημάδια από τα ράμματα, τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να γίνονται όλο και λιγότερο αντιληπτά.



http://www.newsbeast.gr


Πηγή:

guesswork-world


Jordan ύψους... 68.6 εκατοστών!

Posted: 21 Sep 2011 10:24 PM PDT


Έχει ύψος μόλις 68,5 εκατοστά, αλλά αυτό δε φαίνεται να την πτοεί! Ο λόγος για την πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, Bridgette Jordan, από τις Η.Π.Α.,της οποίας η μικροσκοπική φυσιογνωμία δεν της στερεί το δικαίωμα στην ευτυχία. (pics+vid)
"Είναι υπέροχο να είσαι μικροσκοπικός, Όλοι πρέπει να νιώθουν αυτοπεποίθηση γι' αυτό που είναι", αναφέρει η 22χρονη Bridgette Jordan στη βρετανική mailonline. Η ίδια, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες είναι η πιο κοντή γυναίκα παγκοσμίως.

Το ύψος της φτάνει μόλις τα 68,6 εκατοστά ενώ μαζί με τον αδερφό της κατέχουν το ρεκόρ των πιο κοντών αδερφών του κόσμου. Ο κατά δύο χρόνια νεότερος αδερφός της,Brad, έχει ύψος 91, 5 εκατοστά.



Οι δυο κάτοχοι του ρεκόρ των πιο κοντών αδερφών ανά την υφήλιο, διαμένουν με τους γονείς τους στο Sandoval του Illinois των Η.Π.Α.

Τα δύο αδέρφια πάσχουν από ένα τύπο νανισμού, του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι Majewski osteodysplastic primordial dwarfism type II.



Η 22χρονη κοπέλα μάλιστα, έχει πολλές ασχολίες που της γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο. Η ίδια είναι μέλος των cheerleader του Κολεγίου Kaskaskia, όπου επιδίδεται σε χορευτικές και μουσικές πρόβες.


Πηγή:

kinitro news


Ελληνικά μαχητικά στο Ισραήλ

Posted: 21 Sep 2011 10:19 PM PDT


Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα μεταβούν στο Ισραήλ για να εκτελέσουν κοινές ασκήσεις με τις Ισραηλινές μοίρες F-16. Το σενάριο της άσκησης αφορά την προσβολή στόχων εδάφους και συνεργασίες σε αποστολές αέρος-αέρος.

Την ίδια ώρα ματαιώθηκε οριστικά η έλευση Ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών F16 και ελικοπτέρων στον Άραξο και την Ανδραβίδα στην Ελλάδα, για κοινές ασκήσεις καθώς βασική αρχή της Ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, είναι ότι σε περίοδο κρίσης το σύνολο των μέσων της πρέπει να βρίσκεται ετοιμοπόλεμο στα αεροδρόμια της χώρας.
http://www.sigmalive.com






Πηγή:

kinitro news


Απόλυτη στήριξη στην Κύπρο και από την Ρωσία

Posted: 21 Sep 2011 10:16 PM PDT


«Ασπίδα για την Κύπρο» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας, τις θέσεις της Ρωσίας, που για άλλη μία φορά τέθηκαν με...

σαφή τρόπο από τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος επεδίωξε και συναντήθηκε με τον Κύπριο Πρόεδρο, στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε την Τουρκία «να αποφύγει βήματα τα οποία θα κλιμάκωναν την κατάσταση» και πρόσθεσε, «Ενθαρρύνουμε όλους να παραμείνουν εντός των πλαισίων του Δικαίου της Θάλασσας», όπως είπε.

Υπενθυμίζουμε, ότι στην περιοχή της Ν.Α Μεσογείου ήδη πλέει υποβρύχιο του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η Ρωσία …ήδη έχει ζητήσει δια της Gazprom την άδεια παραχώρησης ερευνών και εκμετάλλευσης δύο «Οικοπέδων», που βρίσκονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

prionokordela.



Πηγή:

kinitro news


Κόβεται το επίδομα πολυτέκνων από τους έχοντες…

Posted: 21 Sep 2011 10:15 PM PDT


Μετά τη φασαρία… που έγινε για το επίδομα τρίτεκνων και πολυτέκτων που παίρνουν διάφοροι πολιτικοί και τηλεπαρουσιάστριες...,

η κυβέρνηση αποφάσισε να την περικοπή του σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 55.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Υγείας βάζοντας τέλος… στα σχόλια και στα τηλεοπτικά πηγαδάκια…









prionokordela.


Πηγή:

kinitro news


Παράνομες βίλες με ηλεκτροδότηση από ναϊσκο

Posted: 21 Sep 2011 10:12 PM PDT


Πολλοί, πάρα πολλοί, που κτίζουν παράνομα βίλες, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν… νόμιμα, κτίζουν ένα εκκλησάκι (με άδεια από ναοδομία, όχι από πολεοδομία), το εκκλησάκι ηλεκτροδοτείται, και με ένα καλώδιο αποκτά ηλεκτρικό και το… φτωχικό τους.



Οι ναοί εξαιρούνται από το έκτακτο τέλος επί των ακινήτων. Άρα, εξαιρείται και η παράνομη βίλα, αφού ο λογαριασμός ηλεκτρικού πηγαίνει στο ναΐδιο! Νόμιμα (και ηθικά;). Το ίδιο κολπάκι γίνεται και με....

ηλεκτροδότηση φωτεινών πινακίδων. Ποιο είναι το «έκτακτο τέλος ακινήτου» για τις πινακίδες;

Picture 0 for Καλλισθένης… εν δήμω






Πηγή:

kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές