Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Posted: 14 Aug 2011 02:47 PM PDT

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως μια άγνωστη κατέστρεψε τη ζωή του από το Internet...

Posted: 14 Aug 2011 02:44 PM PDT

Πώς μια άγνωστη κατέστρεψε τη ζωή του από το Διαδίκτυο (pics)Μπορούμε να πούμε πως πήγαινε



γυρεύοντας...

καθώς ήταν δεσμευμένος, αλλά αυτό που του έκαναν ήταν ολίγον
τι κακόψυχο. Ο νεαρός μπήκε στο chatroulette για να ...φλερτάρει και
μετά τα πρώτα διαδικαστικά κατάφερε να «ψήσει» την άγνωστη κοπέλα να
ανταλλάξουν mail.


Αυτή όμως είχε άλλα πράγματα στο
μυαλό της, καθώς μπήκε στο προφίλ του στο Facebook, εντόπισε τη νεαρή
με την οποία είχε σχέση και της έστειλε μια πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία
η οποία περιέχει χαρτί και καλαμάρι τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους. Να
γιατί δεν πρέπει να δίνετε το mail σας από δω κι από κει...


chat1small

chat2small

chat3small





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Lopez χωρίς μακιγιάζ!

Posted: 14 Aug 2011 02:41 PM PDT

Η Jennifer Lopez -η πιο όμορφη γυναίκα στο πλανήτη, σύμφωνα με
το περιοδικό People- εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ...



με σγουρό μαλλί , μη στιλιζαρισμένο και μας θύμισε την εποχή που την είχαμε πρωτογνωρίσει.

Οι παπαράτσι την "συνέλαβαν" στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «What to Expect when you' re Expecting in Atlanta», λίγο πριν η Jennifer βάλει το make up της.

πηγή : www.tromaktiko.blogspot.com





"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα μακελειά που θα μείνουν στην ιστορία

Posted: 14 Aug 2011 02:40 PM PDT

Αλλοι τον αποκάλεσαν τρελό άλλοι πάλι είπαν πως είναι «δαιμονικός» και άλλοι απλώς δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ.






Ο,τι και να συμβαίνει στον Αντερς Μπρέιβικ, το βέβαιο είναι πως η νορβηγική κοινωνία δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Μόνο που ο Μπρέιβικ δεν είναι φαινόμενο.




Πριν από αυτόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για διαφόρους λόγους ξεπέρασαν τη λογική ή ξέσπασαν τον θυμό τους σπέρνοντας τον θάνατο. Τα περιστατικά είναι πολλά, ωστόσο ορισμένα θα μείνουν στην Ιστορία.


Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΑΪΝ


Κολοράντο 1999. Σαράντα εννέα λεπτά ήταν αρκετά για να γραφτεί μία από τις πλέον αιματηρές σελίδες στην ιστορία των ΗΠΑ. Ηταν 20 Απριλίου του 1999 και στο Λύκειο του Κολουμπάιν στο Κολοράντο τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.




Ο Ερικ Χάρις και ο Ντίλαν Κλέμπολντ εισέβαλαν στο σχολείο και άρχισαν να σπέρνουν τον θάνατο. Δώδεκα συμμαθητές τους και ένας καθηγητής άφησαν την τελευταία τους πνοή, άλλοι είκοσι ένας μαθητές τραυματίστηκαν, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει το δίδυμο των μακελάρηδων τραυμάτισε ακόμα τρεις ανθρώπους. Και μετά, οι δύο μαθητές που σκόρπισαν τον θάνατο για ένα τεστ μαθηματικών που δεν τους επιτράπηκε να δώσουν έβαλαν τέρμα στη δική τους ζωή.


ΟΙ SNIPERS


ΗΠΑ 2002. Ο Τζον Αλεν Μουχάμαντ και ο «βοηθός» του Λι Μπόιντ Μάλβο χαρακτηρίστηκαν κατά συρροήν δολοφόνοι από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης πριν ακόμα κριθούν από τη Δικαιοσύνη.


Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν ήταν άδικοι. Το φονικό δίδυμο εξαπέλυσε το 2002 μπαράζ επιθέσεων στη Βιρτζίνια σαν να βρισκόταν σε ανταρτοπόλεμο. Από τις σφαίρες τους έπεσαν νεκροί τουλάχιστον δέκα άνθρωποι που δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους. Απλώς, είχαν την ατυχία να βρεθούν απέναντι από τις κάννες των όπλων τωνν δύο φονιάδων. Μουχάμαντ και Μάλβο συνελήφθησαν τελικώς ύστερα από κινητοποίηση των πολιτών.




Κίνητρό τους ήταν το Ισλάμ, καθώς θεωρούσαν πως έπρεπε να κηρύξουν τζιχάντ στις ΗΠΑ. Στη δίκη ο συνήγορος του Μουχάμαντ υποστήριξε πως ο πελάτης του ήθελε στην πραγματικότητα να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και να πάρει την κηδεμονία των παιδιών τους.


Ωστόσο, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό. Τον καταδίκασε στην εσχάτη των ποινών. Εντεκα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου του 2009 ο Μουχάμαντ άφηνε την τελευταία του πνοή μετά την ένεση με θανατηφόρο διάλυμα που του είχε γίνει πέντε λεπτά νωρίτερα. Οσο για τον Μάλβο, του επιβλήθηκαν έξι φορές ισόβια χωρίς δικαίωμα απονομής χάριτος.


ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ


Ερφούρτη 2002. Μία αποβολή ήταν η αιτία για τον θάνατο δεκαοκτώ ανθρώπων στην Ερφούρτη της Γερμανίας. Ο δράστης, ένας πρώην μαθητής που είχε αποβληθεί, επέστρεψε στο σχολείο με όπλο, για να πάρει την εκδίκησή του. Ντυμένος στα μαύρα και φορώντας μάσκα, περνούσε από κάθε τάξη και πυροβολούσε. Δεκατέσσερις καθηγητές, δύο μαθήτριες και ένας από τους πρώτους αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου έπεσαν νεκροί. Τραγική λεπτομέρεια, ο νεκρός αστυνομικός είχε σκοπό μετά τη βάρδια να κάνει πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του.




Οι μαθητές στο σχολείο Gutenberg της ανατολικογερμανικής πόλης έμειναν για τέσσερις ώρες εγκλωβισμένοι στο σχολείο, μέχρις ότου η αστυνομία δώσει το πράσινο φως για την εκκένωσή του. Δέκατος όγδοος νεκρός ήταν ο ίδιος ο φονιάς, ο οποίος έκανε το μακελειό για να εκδικηθεί για την αποβολή, καθώς εξαιτίας αυτής δεν μπόρεσε να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο.


ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ


Βιρτζίνια 2007. Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια ήταν ο τόπος για ακόμα ένα λουτρό αίματος στις ΗΠΑ. Το νήμα της ζωής τριάντα τριών ανθρώπων κόπηκε στους κοιτώνες και στα αμφιθέατρα του ινστιτούτου.




Δεκάδες σπουδαστές πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν, ενώ άλλοι, οι άτυχοι, αντίκρισαν τον δράστη Σιουνγκ Χούι Τσο να τους στήνει στον τοίχο και να τους εκτελεί. Οι πρώτες δύο εκτελέσεις έγιναν στους κοιτώνες, ενώ δυόμισι ώρες αργότερα ο θάνατος «σκέπασε» και το κτίριο των αμφιθεάτρων. Εκεί ο ψυχοπαθής, όπως αποδείχτηκε αργότερα, μακελάρης σκότωσε τριάντα άτομα, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι.


ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ


Φινλανδία 2008. Ανέβαζε στο YouTube βίντεο με έντονη βία, σε ορισμένα από τα οποία πρωταγωνιστούσε. Η αστυνομία τον είχε εντοπίσει, ωστόσο το γεγονός ότι τον ανέκρινε μία μέρα νωρίτερα δεν εμπόδισε τον δράστη να εξαπολύσει την επίθεση που προετοίμαζε.




Οπλισμένος με πιστόλι και εκρηκτικές ύλες, ο Ματί Γιουχανί Σααρί εισέβαλε στο Τεχνικό Λύκειο όπου φοιτούσε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Ο απολογισμός ήταν δέκα άνθρωποι να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες του. Μετά, απλώς έστρεψε την κάννη του όπλα στον εαυτό του και τράβηξε τη σκανδάλη.


Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό βίας σε σχολείο σε διάστημα λίγων μηνών. Αλλος ένοπλος είχε σκοτώσει οκτώ ανθρώπους και αυτοκτόνησε προκαλώντας, εκτός από σοκ στη χώρα που θεωρείται από τις πιο ήσυχες και ειρηνικές στον κόσμο, έντονο διάλογο για την οπλοκατοχή για κυνήγι.


ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ


Στουτγάρδη 2009. Δεκαπέντε νεκροί, στην πλειονότητά τους γυναίκες, ήταν τα θύματα του μακελάρη της Στουτγάρδης. Ολα ξεκίνησαν σε σχολείο της πόλης και το φονικό σκηνικό ολοκληρώθηκε σε άλλη κοντινή πόλη μερικές ώρες αργότερα, με τον τραυματισμένο από τους αστυνομικούς δράστη να βάζει τέρμα στη ζωή του.


Το σοκ ήταν μεγάλο για τη γερμανική κοινή γνώμη, καθώς ουδείς είχε ξεχάσει το μακελειό της Ερφούρτης επτά χρόνια νωρίτερα. Ο 17χρονος Τιμ Κρέτσμερ, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από το σχολείο έναν χρόνο νωρίτερα, εισέβαλε στο σχολείο ντυμένος και αυτός στα μαύρα και άνοιξε πυρ μπαίνοντας σε τρεις συγκεκριμένες αίθουσες διδασκαλίας. Από τις σφαίρες του έπεσαν νεκρά οκτώ κορίτσια και ένα αγόρι, ενώ και οι τρεις διδάσκοντες τους οποίους εκτέλεσε ήταν γυναίκες. Τραυμάτισε συνολικά επτά μαθητές.


Οι δύο από τις τρεις καθηγήτριες έπεσαν νεκρές επειδή είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του ενώ τον καταδίωκαν αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ είχαν φθάσει στο σχολείο. Ο δράστης κατάφερε να φύγει από το κτιριακό συγκρότημα και να χαθεί στους αγρούς. Δεν ξέχασε όμως να πυροβολεί και έτσι έριξε νεκρό έναν εργαζόμενο σε κοντινό ψυχιατρείο, ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του.


Παρ' ότι στήθηκε τεράστια επιχείρηση για να τον εμποδίσουν να εγκαταλείψει την περιοχή, εκείνος κατάφερε να ξεγλιστρήσει, με την ακούσια βεβαίως βοήθεια οδηγού αυτοκινήτου, τον οποίο πήρε όμηρο. Εφθασε στο Βέντλινγκεν, μια πόλη σε απόσταση τριάντα πέντε χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Στουτγάρδης. Ακόμα όμως δεν είχε «χορτάσει». Εισέβαλε σε κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων και σκότωσε έναν υπάλληλο και έναν πελάτη. Οι αστυνομικοί έφθασαν και άρχισε κανονική μάχη. Ο δράστης πυροβολήθηκε στο πόδι και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς. Καθώς διαπίστωσε πως δεν είχε ελπίδα, ακούμπησε την κάννη του όπλου στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη…


pamepreveza

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πιάσε με αν μπορείς...

Posted: 14 Aug 2011 02:40 PM PDT

Προκάλεσε την τύχη του και συνελήφθηΈνας φυγάς ο οποίος κορόιδευε τους αστυνομικούς από την ιστοσελίδα του στο...Facebook, τους άκουσε να του χτυπούν την πόρτα!




Το γκρουπ του είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο 'Πιάσε με αν μπορείς, είμαι στο Μπρούκλιν'.

Ο Βίκτορ Μπούργκος, καθόταν στον υπολογιστή του, έχοντας ανοικτό το Facebook, όταν αστυνομικοί της Νέας Υόρκης, εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Ο 29χρονος καταζητούμενος για κακοποίηση της πρώην κοπέλας του είδε τη φωτογραφία του να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του τμήματος με τους 10 πιο καταζητούμενους του μήνα και έτσι είπε να προκαλέσει λίγο παραπάνω τις αρχές.

Μάλιστα πόσταρε ένα βίντεο που τον έδειχνε να μπαίνει σε κάποιο από τα αστυνομικά τμήματα της Πολιτείας.

'Μας είπε μέσω Facebook να πάμε να τον πιάσουμε και αυτό κάναμε' δήλωσε αστυνόμος που συντόνισε την επιχείρηση.

Ο Μπούργκος συνελήφθη και τα χαριτωμένα 'πειράγματά' προς την αστυνομία σβήστηκαν από τη σελίδα.

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είπε κανείς πως το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι σκληρό;(video)

Posted: 14 Aug 2011 02:40 PM PDT


Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρόΒιαιότητα, όχι αστεία...









Θα έχετε ακούσει την άποψη «ό, τι κάνει ένας άντρας, μία γυναίκα μπορεί αν το κάνει καλύτερα». Ε, λοιπόν το ίδιο ισχύει και στα αντιαθλητικά φάουλ!




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Πατέρας και κόρη σύναψαν ερωτική σχέση

Posted: 14 Aug 2011 02:39 PM PDT


Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι η 26χρονηκαι ο πατέρας της Andrew Butler οι οποίοι είχαν ερωτικές επαφές παρά το γεγονός ότι είχανγνώση της συγγένειάς τους.




Πατέρας και κόρη βρήκαν ο ένας τον άλλον μετά από 20 χρόνια με τη βοήθεια του internet. Ωστόσο, μόλις συναντήθηκαν....

αισθάνθηκαν μια ιδιαίτερη ερωτική έλξη.



Οι δύο τους περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί κάτι που οι κοινοί τους συγγενείς άρχισαν να αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Οι υποψίες τους εντέλει επιβεβαιώθηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβρη οπόταν και ενημέρωσαν την αστυνομία.



Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης οι δυο τους παραδέχτηκαν πως είχαν συνάψει ερωτική σχέση με αποτέλεσμα ο άντρας να καταδικαστεί σε 4μηνη φυλάκιση ενώ η κοπέλα σε 18μηνη επιτήρηση.



Ωστόσο, μετά την αποφυλάκισή του το ζευγάρι επανεννώθηκε με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να βρεθούν πάλι στο εδώλιο. Η νέα δίκη έχει οριστεί να γίνει σε δύο μήνες ενώ σχετικά με αυτό η κοπέλα δήλωσε: «Είναι όλα αλήθεια. Περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση και να συνεχίσω τη ζωή μου. Ήρθα αρχικά σε επαφή μαζί του γιατί ήθελα μια φυσιολογική σχέση πατέρα-κόρης. Δεν ξέρω γιατί τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή. Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δε θέλω να τον δω ποτέ ξανά».

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ασθένεια του φιλιού

Posted: 14 Aug 2011 02:39 PM PDT

Κι όμως υπάρχει η «ασθένεια του φιλιού» και πρόκειται για μία αρκετά σοβαρή ασθένεια. Η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η οποία …


εμφανίζεται σε αρκετά μικρό αριθμό ανθρώπων, κυρίως νεαρής ηλικίας, οφείλετε στον ιό EBV.





Οι ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως η λοιμώδης μονοπυρήνωση χαρακτηρίζεται από υψηλό πυρετό, διόγκωση λεμφαδένων, πόνο στο λαιμό, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, πονοκέφαλο, κούραση, μυαλγίες και πόνους στις αρθρώσεις.





Επειδή μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος η σπλήνα, συστήνεται στους ασθενείς να αποφεύγουν τα σπορ επαφής που εμπεριέχουν τον κίνδυνο ρήξης της σπλήνας.





Υπάρχουν και άλλοι ιοί που μεταδίδονται εύκολα κατά το φίλημα στο στόμα και την ανταλλαγή σάλιου, όπως ο ιός HSV τύπου 1 που προκαλεί το στοματικό έρπητα.





Η ασθένεια κρατάει περίπου δυο εβδομάδες και οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως.


medicalnews.gr


Sourta-ferta

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατί το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζεται σε επανάληψη επί 10 χρόνια

Posted: 14 Aug 2011 02:39 PM PDT

Γιατί το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζεται σε επανάληψη επί 10 χρόνια


Ο κοινός νους θα σκεφτεί ότι πρόκειται για κάποια συμφωνία...


ανάμεσα στον δημιουργό Χάρη...




Ρώμα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ή ότι δεν έχουν κάτι άλλο να βάλουν στον προγραμματισμό!
Η σειρά «φαινόμενο» για την ιστορία της ιδιωτικής τηλεθέασης μετρά ήδη χιλιάδες επεισόδια σε επανάληψη και στον ΑΝΤ1 δεν δείχνουν διατεθειμένοι αυτό να αλλάξει.
Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί! Κάνει νούμερα ακόμα;
Κι όμως! Το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» - όπως και το «Καφέ της Χαράς»- εδώ και χρόνια δίνουν στον ΑΝΤ1 ακόμη και 30% την ώρα που παίζονται.
Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου τα στελέχη κοιμούνται... ήσυχοι κάθε μεσημέρι καθώς γνωρίζουν το αποτέλεσμα εδώ και χρόνια.
Ενδεικτικά αυτή την περίοδο, η σειρά είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του ANT1 αμέσως μετά το ''Ezel'' καθώς και φέτος τα τριαντάρια είναι σε ημερήσια διάταξη.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ακόμα και σε περίοδο μεγάλης ένδειας για τα τηλεοπτικά budget ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Χάρη Ρώμα που έχει προτείνει δύο σήριαλ, προκειμένου να ξανασυνεργαστούν!




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πιλότοι 'αναχαίτιζαν' ο ένας τον άλλον στην Πάτρα!!!

Posted: 14 Aug 2011 02:37 PM PDT

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/08/gay-video.htmlΣάλος στην Πάτρα όπου 6 μάχιμοι πιλότοι έγιναν «τσακωτοί» να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια. Δείτε βίντεο για το τι ακριβώς συνέβη.

Καμαριέρα έγινε μάρτυρας σε gay όργια στην Πάτρα ανάμεσα σε πιλότους πολεμικής αεροπορίας. Μπορεί να τους έστειλαν να πολεμήσουν τον Καντάφι αλλά αυτοί αναχαιτούσαν ο ένας τον άλλον. Και αποδείχτηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από
«ιπτάμενοι και gentlemen».
Η καμαριέρα άνοιξε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, το οποίο είχε την ένδειξη ότι ήταν «ελεύθερο», αλλά εκεί αντίκρισε έξι άνδρες γυμνούς στο διπλό κρεβάτι σε ερωτικές περιπτύξεις.
Μέχρι να συνέλθει από το αρχικό σοκ, παρακολούθησε άφωνη κάθε λεπτομέρεια από τη δραστηριότητα που αναπτύχθηκε σε ένα και μόνο gay ραντεβού της ομάδας των οργίων και συνοδευόταν από όλα τα σχετικά ηχητικά εφέ.
Σαστισμένη έκλεισε αμέσως την πόρτα και ενημέρωσε τους προϊσταμένους της, καθώς οι πρωταγωνιστές δεν ήταν απλοί πελάτες. Ήταν πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών από χώρα του εξωτερικού που διαμένουν στο ξενοδοχείο, καθώς εκτελούν αποστολές από το αεροδρόμιο του Αράξου για τη Λιβύη.
Η γαργαλιστική υπόθεση με το gay σκάνδαλο ανάμεσα στους έξι πιλότους, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Δείτε το βίντεο για το gay σκάνδαλο με πιλότους:





Σχετικά Video










"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είδε τις ημίγυμνες φωτογραφίες της κόρης του στο Διαδίκτυο!

Posted: 14 Aug 2011 02:36 PM PDT

Με κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, οι αδίστακτοι παιδόφιλοι πλησίασαν μέσω Διαδικτύου...μια 16χρονη κοπέλα.



Ο 37χρονος Έλληνας, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, έκλεισε ραντεβού στη νεαρή κοπέλα μαζί με την αναζητούμενη αλλοδαπή φωτογράφο και την οδήγησαν σε παραλιακό ξενοδοχείο, προκειμένου να τη φωτογραφήσουν και να την κινηματογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.

Οι φωτογραφίες της ανήλικης αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύθηκαν σε αρκετές άλλες αναφέροντας παράλληλα και το ονοματεπώνυμό της.

Ο πατέρας της 16χρονης έπαθε σοκ όταν επισκέφθηκε γνωστή ιστοσελίδα και είδε την κόρη του να ποζάρει ημίγυμνη. Αμέσως κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας του διαδικτύου είχαν προσεγγίσει την ανήλικη κόρη του και πέτυχαν, εκμεταλλευόμενοι τη νεαρή της ηλικία, να τη φωτογραφήσουν σε ημίγυμνες στάσεις.

Από την αστυνομική ηλεκτρονική έρευνα που ακολούθησε, καθώς και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που προκλήθηκε από σχετική εισαγγελική παραγγελία, εντοπίσθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 37χρονου ημεδαπού.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε, στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι Η/Υ και ένας φορητός Η/Υ, στους οποίους υπήρχαν αρχεία εικόνας από ημίγυμνες ή άσεμνες φωτογραφήσεις της ανήλικης.

Ο συλληφθείς 37χρονος, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Αθηνών. Η αλλοδαπή φωτογράφος συνεργός του αναζητείτε.




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai;

Posted: 14 Aug 2011 02:35 PM PDT

Palm IslandsTa τεχνητα νησιά, γνωστά και ως «Palm Islands», αποτελούν σύμβολο του Dubai και της ραγδαίας ανάπτυξης που έχει τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος βέβαια, πέρα από την τουριστική, οικιστική και εμπορική αξία του εγχειρήματος, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η στεριά τους δημιουργήθηκε με τεχνητό τρόπο στα ανοιχτά των ακτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον Περσικό κόλπο, και σχηματίζει έναν φοίνικα που είναι ορατός ακόμη και από το διάστημα.

Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (2)
Η κατασκευή των νησιών πραγματοποιήθηκε με την εξόρυξη και μεταφορά δύο δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων άμμου και πέτρας από τον βυθό του Περσικού Κόλπου στο σημείο της κατασκευής, ενώ η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται και σε άλλα νησιά που είναι υπό κατασκευή.
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (3)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (4)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (5)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (6)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (7)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (8)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (9)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (10)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (11)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (12)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (13)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (14)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (15)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai; (16)

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πήρε δάνειο για να πληρώσει τον εκτελεστή του γιου της !!!

Posted: 14 Aug 2011 02:35 PM PDT

http://static.madata.gr/files/xeiropedes1_865816555.jpgΣαρανταεπτάχρονη μητέρα στη Μόσχα συνελήφθη από την αστυνομία...
επειδή πήρε τραπεζικό δάνειο προκειμένου να «χρηματοδοτήσει» τη δολοφονία του γιου της.




Η γυναίκα είχε τσακωθεί με το γιο της, ηλικίας 21 ετών, επειδή του είχε αγοράσει με δικά της χρήματα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκείνος δεν της τον είχε ξεπληρώσει ακόμη.


Ζήτησε τότε από έναν άνδρα να σκοτώσει το γιο της υποσχόμενη ότι θα του έδινε το ποσό των 12.430 ευρώ που δανείστηκε από την τράπεζα....

Η γυναίκα συνελήφθη επειδή ο επίδοξος εκτελεστής μετάνιωσε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί την συνέλαβαν την ώρα που παρέδιδε τα λεφτά του δανείου στον «εκτελεστή».



"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περίεργες συμπτώσεις: 5 ιστορίες ενάντια στις πιθανότητες

Posted: 14 Aug 2011 02:33 PM PDT

Δεν


είναι απαραίτητο να πιστεύεις σε ανώτερες δυνάμεις...

ή
προδιαγεγραμμένες πορείες του σύμπαντος για να διασκεδάζεις με τις
συμπτώσεις.


Η μόνη διαφορά είναι πως στην μία περίπτωση (πιστεύεις ότι) μπορείς
να τις εξηγήσεις, ενώ στην άλλη σου φαίνονται απλά ενδιαφέρουσες
–εντάξει, αν δεν είσαι και υπέρμετρα σκεπτικιστής, μπορεί να
αναρωτηθείς έστω για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, αν θα μπορούσαν
κάπως να εξηγούνται. Όπως και αν έχει, οι πέντε ιστορίες που
ακολουθούν, αποκλείεται να σας φανούν αδιάφορες.

* Ένας εβδομηντάχρονος Φιλανδός σκοτώθηκε το 2002 σε έναν
αυτοκινητόδρομο του Raahe, περί τα 600 χιλιόμετρα βόρεια του Ελσίνκι,
όταν η μηχανή του παρασύρθηκε από ένα φορτηγό. Περίπου δύο ώρες
αργότερα, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου στον ίδιο δρόμο, άλλος ένας
εβδομηντάχρονος βρήκε τραγικό θάνατο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: το
ποδήλατό του παρασύρθηκε από ένα φορτηγό. Ήταν ο δίδυμος αδερφός του.


* Όταν ο Norman Mailer ξεκίνησε να γράφει το
μυθιστόρημα Barbary Shore, δεν σχεδίαζε να συμπεριλάβει έναν Ρώσο
κατάσκοπο στους χαρακτήρες. Το έκανε, όμως, και περιέργως πώς ο
ασήμαντος αρχικά χαρακτήρας εξελίχθηκε σε πρόσωπο-κλειδί για την
υπόθεση του βιβλίου. Αφού ολοκληρώθηκε το μυθιστόρημα, το Τμήμα
Αλλοδαπών των ΗΠΑ συνέλαβε τον ένοικο του διαμερίσματος που βρισκόταν
έναν όροφο πάνω από εκείνο του Mailer. Ήταν ο συνταγματάρχης Rudolf
Abel, ο μεγαλύτερος Ρώσος κατάσκοπος εκείνη την περίοδο στις ΗΠΑ.


* Το μακρινό 1858, ο Ρόμπερτ Φάλλον κέρδισε 600 δολάρια σε μια παρτίδα πόκερ.
Δεν έζησε, όμως, για να τα χαρεί, καθώς οι συμπαίκτες του, θεωρώντας
ότι τους κλέβει, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν. Κανείς από τους
παίκτες δεν ήθελε να πάρει την θέση του Φάλλον στο τραπέζι και να
διεκδικήσει τα 600 δολάρια που τώρα θεωρούνταν γρουσούζικα, μέχρι που
ένας νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο τραπέζι. Όταν έφτασε η
αστυνομία για να ερευνήσει τον φόνο, ο πιτσιρικάς κέρδιζε 2.200 δολάρια.
Απαιτώντας τα 600 δολάρια να περάσουν στον κληρονόμο του Φάλλον, οι
αστυνόμοι τον ανακάλυψαν… να κάθεται στη θέση του πατέρα του, και να
παίζει πόκερ. Ο μυστηριώδης νέος ήταν ο γιος του Φάλλον, που είχε επτά
χρόνια να δει τον πατέρα του.


* «Οι αφηγήσεις του Άρθουρ Κόντον Πυμ» είναι το μόνο μυθιστόρημα που ολοκλήρωσε ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε.
Μιλά για τέσσερις επιζήσαντες ενός ναυαγίου που περιπλανιούνται για
μέρες με μια σωστική λέμβο στον ωκεανό, περιμένοντας βοήθεια. Μην
έχοντας τίποτα να φάνε, αποφασίζουν να ρίξουν κλήρο για να δουν ποιος θα
φαγωθεί. Κι ο κλήρος πέφτει στον καμαρότο, Richard Parker.
Σαράντα έξι χρόνια αργότερα, το γιοτ Mignonette βουλιάζει και οι
τέσσερις επιζώντες του περιπλανιούνται με τις σωστικές λέμβους στη
θάλασσα χωρίς τροφή και νερό. Οι τρεις από αυτούς σκοτώνουν, μετά από μέρες, και τρώνε τον καμαρότο. Το όνομά του ήταν Richard Parker.


* Το 1898, ο Morgan Robertson έγραψε το "Futility" («Ματαιότητα»). Το μυθιστόρημά του περιέγραφε το παρθενικό ταξίδι του αβύθιστου Τιτάνα, ο οποίος συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο
και βούλιαξε μια νύχτα του Απρίλιο στον Ατλαντικό, σκοτώνοντας σχεδόν
όλους τους 2.500 επιβάτες του –υπήρξαν μόλις 13 επιζήσαντες– καθώς
διέθετε μόλις 24 σωστικές λέμβους, λιγότερες από τις μισές που
χρειαζόταν για την χωρητικότητά του. Μια νύχτα του Απριλίου του 1912, ο
Τιτανικός συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο και βούλιαξε στον Ατλαντικό,
σκοτώνοντας περισσότερους από τους μισούς επιβάτες του (υπήρξαν μόνο
705 επιζήσαντες, επί συνόλου 2.207 επιβατών) καθώς διέθετε μόλις 20
σωστικές λέμβους, λιγότερες από τις μισές που χρειαζόταν για την
χωρητικότητά του.


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι πιο «τραβηγμένες» κινηματογραφικές σκηνές

Posted: 14 Aug 2011 02:33 PM PDT

http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2011/07/28944EAAC921E6675EE747439694E.jpgΌταν μιλάμε για blockbuster δράση, θέλουμε πονηριά, θέλουμε θέαμα, θέλουμε τολμηρά stunts, και όσο περισσότερο εξωφρενικά είναι, τόσο το καλύτερo…

Έχουμε εδώ τη δική μας επιλογή από τις πιο τρελές, πιο ένδοξες «τραβηγμένες» σκηνές δράσης στην κινηματογραφική ιστορία.

Το άλμα του λεωφορείου στο Speed
Το άλμα του λεωφορείου στο Speed
«Θα πιάσει σίγουρα αυτό;» ρωτάει ένας επιβάτης απολύτως λογικά, καθώς η Σάντρα Μπούλοκ ετοιμάζεται να οδηγήσει το λεωφορείο πάνω από ένα τεράστιο κενό στον αυτοκινητόδρομο.
«Κρατηθείτε όλοι!» φωνάζει ο Κιάνου Ριβς, προφανέστατα, καθώς πηδάνε πάνω από την πεσμένη γέφυρα και μόοοοολις που τα καταφέρνουν να φτάσουν στην άλλη πλευρά με ασφάλεια. Γελοίο; Ναι. Διασκεδαστικό; Απόλυτα! Ακόμα «κολλημένοι» στον καναπέ είμαστε…


Το σήκωμα του λεωφορείου στο The Swordfish
Το σήκωμα του λεωφορείου στο The Swordfish
Τα λεωφορεία έχουν κάτι που κάνουν τους φιλόδοξους σεναριογράφους να ενθουσιάζονται πολύ. Στη μέση του κυνηγητού, το λεωφορείου του Swordfish σηκώνεται στους ουρανούς από ένα ελικόπτερο, αιωρείται στο downtown Λος Άντζελες, και προσκρούει πάνω σ' ένα κτίριο γραφείων.
Ενώ οι εσωτερικές σκηνές του λεωφορείου γυρίστηκαν στο στούντιο, το σήκωμα του από το ελικόπτερο έγινε στην πραγματικότητα. Σίγουρα θα έτριβαν πολλοί τα μάτια τους εκεί στο LA μ' αυτά που θα έβλεπαν.


Η Νύφη τα βάζει με 88 μπράβους στο Kill Bill
Η Νύφη τα βάζει με 88 μπράβους στο Kill Bill
Δεν περιμέναμε ποτέ ρεαλισμό από τον Ταραντίνο, αλλά ξεπέρασε τον εαυτό του στο Kill Bill Vol 1 όταν η Ούμα τα έβαλε με κάθε έναν από τους «Crazy 88s» της Λούσι Λιού, μία ομάδα από εκπαιδευμένους δολοφόνους, τους οποίους σφαγιάζει αδίστακτα η ντυμένη στην κίτρινη φόρμα της ηρωίδα.
Γεγονός: οι geeks έχουν μετρήσει 82 στο φιλμ, όχι 88, με μόνο 67 να σκοτώνονται πραγματικά. Και έτσι πάλι, δεν τα πήγες άσχημα Ούμα…


Ο Neo παλεύει με 100 Πράκτορες Σμιθς στο The Matrix Reloaded
Ο Neo παλεύει με 100 Πράκτορες Σμιθς στο The Matrix Reloaded
Τα προβλήματα του Κιάνου πολλαπλασιάζονται όταν οι μεγαλύτεροι εχθροί του αρχίζουν να κλωνοποιούν τον εαυτό τους και εξαπολύουν μία ολοκληρωτική επίθεση. Πολλές εναέριες κλωτσιές και χαστούκια ακολουθούν σε μία γρήγορου ρυθμού σκηνή που θυμίζει ένα περίτεχνο computer game.
Γιατί τώρα ο Neo περιμένει το πικρό τέλος για να τρέξει (ή καλύτερα, να πετάξει) παραμένει ένα μυστήριο.


Crank
Crank
Αυτή η ταινία είναι μία μεγάλη μακρά ηλίθια σκηνή δράσης με λίγο διάλογο ανάμεσα, «ξερνώντας» χάος στην οθόνη με μεταδοτικό ενθουσιασμό και δείχνοντας μία λυσσασμένη δίψα για κίνδυνο.
Ενώ ο Τζέισον Στέιθαμ τρέχει γύρω από το Λος Άντζελες με δηλητήριο μέσα στο αίμα του και την ανάγκη να βρει την αδρεναλίνη που θα του σώσει τη ζωή, είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς κάποιο highlight, ωστόσο ο επίλογος του άλματος από το ελικόπτερο είναι ότι κοντινότερο.


Το φινάλε του Mr and Mrs Smith
Το φινάλε του Mr and Mrs Smith
H χημεία σίγουρα ήταν πιστευτή στο Mr and Mrs Smith, αλλά η δράση; Όχι και τόσο. Οι Brad και Ange εξολοθρεύουν μία ομάδα από τύπους με αυτόματα σ' ένα εργοστάσιο, χωρίς μία σταγόνα ιδρώτα να είναι ορατή και να χαλάει αυτό το τέλειο μαλλί.
Και η Ange επίσης δεν δείχνει τόσο κακή.


Το γάντζωμα στο Transporter 2
Το γάντζωμα στο Transporter 2
Οι σύγχρονες ταινίες δράσης δεν θα ήταν οι ίδιες χωρίς τα καμώματα του Τζέισον Στάιθαμ. Αυτό το συγκεκριμένο εξωφρενικό sequel βρίσκει τον ήρωα μας να μπλέκεται σε ένα κυνηγητό με ένα ταχύτατο αυτοκίνητο που κουβαλάει μία βόμβα.

Οδηγάει εκτός του αυτοκινητόδρομου, περιστρέφει το αυτοκίνητο 360 μοίρες στον αέρα και «αφήνει» τη βόμβα στο γάντζο ενός γερανού μάντρας. Όλα αυτά μέσα σε μία ημέρα δουλειάς.


Η σκηνή του snowboard στο xXx
Η σκηνή του snowboard στο xXx
Πηδώντας από ένα αεροπλάνο μ' ένα snowboard -το εργαλείο του μοντέρνου ήρωα δράσης- ο Βιν Ντίζελ στριφογυρίζει και πέφτει με το αλεξίπτωτο στο έδαφος ενώ νωρίτερα έχει γλιστρήσει επάνω σε διάφορα τεράστια βουνά, πηδήξει από λόφους, και τελικά τον έχει «κυνηγήσει» μία εντυπωσιακή χιονοστιβάδα.
Τι τρόπος για να κόψεις δρόμο, Mr xXx.


Το σταμάτημα του φορτηγού στο Die Hard 4.0
Το σταμάτημα του φορτηγού στο Die Hard 4.0
Ο Τζον ΜακΚλέιν μας κακομαθαίνει με την δράση του εδώ και δεκαετίες, όμως αυτό είναι ένα ειδικό παράδειγμα από τις υπερδυνάμεις του. Οι αμερικανικοί πύραυλοι δεν «πιάνουν» τον Τζον ΜακΚλέιν και το δέκα τόνων φορτηγό του, καθώς αποφεύγει ένα F35 μαχητικό και διαφεύγει μέσα από τα λιωμένα μέταλλα για να σώσει την κόρη του.
«Yipee-kay»… A, δεν χρειάζεται ούτε καν να το πούμε, έτσι δεν είναι;


Το φινάλε του Rambo
Το φινάλε του Rambo
Ο Rambo γνωρίζει καλά από καυγάδες, όμως η πιο πρόσφατη έκδοση του είναι γεμάτη από τρελές μάχες. Η τελευταία σκηνή βρίσκει τον Rambo να κόβει το κεφάλι ενός τύπου, να αρπάζει ένα αυτόματο και να εξολοθρεύει εκατοντάδες άλλους άντρες πριν εξοντώσει ένα φορτηγό γεμάτο από στρατιώτες.
Ξεπέρασέ το αυτό αν μπορείς Rambo V! Eεε, περιμένετε, γιατί ίσως και να τα καταφέρει.




"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friends… and the city – Ποιο είναι το πιο άτακτο Φιλαράκι;

Posted: 14 Aug 2011 02:32 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/6825866abf6ddc014340326b35addd51_M.jpg?t=1312171130Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε
. Και ενώ όλοι πίστευαν…



πως η σειρά «Sex and




the City» μονοπωλεί το ενδιαφέρον γύρω από το σεξ, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε πως «Τα Φιλαράκια» είναι πολύ... σκανταλιάρικα με τους «ήρωες» να έχουν συνολικά 85 ερωτικούς συντρόφους!




Στην πρώτη θέση (όπως αναμενόταν) βρέθηκε ο Τζόι με 17 σχέσεις καθ' όλη τη διάρκεια των 10 σεζόν και των 236 επεισοδίων, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν Ρος και Φοίβη με 16.




Στην τελευταία θέση με 9 ερωμένες «φιγουράρει» ο Τσέντλερ, ο οποίος μάλλον τα κατάφερνε καλύτερα στο να μας κάνει να γελάμε παρά στα... της κρεβατοκάμαρας.




Δείτε τη λίστα

Φιλαράκι Αριθμός ερωτικών συντρόφων

1 Τζόι 17

2 Ρος και Φοίβη 16

3 Ρέιτσελ 14

4 Μόνικα 13

5 Τσάντλερ 9



mediagate

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

“Ο άνθρωπος χωρίς Facebook”

Posted: 14 Aug 2011 02:32 PM PDT

Μια ξεκαρδιστική παρωδία της ταινίας του Μελ Γκίμπσον "Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο"...









"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αντρικό… αντισυλληπτικό!!!

Posted: 14 Aug 2011 02:28 PM PDT

Επανάσταση φέρνει το νέο ανδρικό αντισυλληπτικό στο σεξ...




Από που προέρχεται και πώς ακριβώς λειτουργεί χωρίς παρενέργειες;

Έρχεται το αντρικό αντισυλληπτικό made in Indonesia που υπόσχεται να
βάλει τέρμα στα προφυλακτικά. Και όταν λέμε made in Indonesia δεν
εννοούμε από κάποια τοπική φαρμακοβιομηχανία αλλά από τη γη της
Ινδονησίας.


Και το όνομα αυτού Gandarusa. Πρόκειται για ένα πανύψηλο θάμνο που
ενδεχομένως να αποτελέσει το καλύτερο ιατρικό/ σεξουαλικό νέο που έχει
ακούσει η ανθρωπότητα εδώ και πάρα πολύ καιρό: οι άνδρες απέκτησαν το
δικό τους, ολόδικό τους αντισυλληπτικό! Ή, τουλάχιστον, έτσι θέλουν οι
επιστήμονες να ελπίζουν.


Το φυτό Gandarusa δεν επηρεάζει τις ανδρικές ορμόνες αλλά αλλάζει τη
χημική σύσταση του κάθε σπερματοζωαρίου καθιστώντας το ανίκανο να
εισχωρήσει στο περίβλημα του ωαρίου και να το γονιμοποιήσει.


Σύμφωνα με τον Dr. Dyan Pramesti, επικεφαλής της κλινικής δοκιμής:
«Το gandarusa επηρεάζει το ένζυμο που βρίσκεται στην κεφαλή του
σπερματοζωαρίου. Το ένζυμο αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσει το
σπερματοζωάριο να παρεισφρήσει στο περίβλημα του ωαρίου. Αν το ένζυμο
δεν είναι ενεργό ή έχει μειωμένη ικανότητα το σπερματοζωάριο δεν μπορεί
να εισχωρήσει».


Αυτή η συναρπαστική ανακάλυψη κάνει τον επιστημονικό κόσμο να
πιστεύει πως το gandarusa θα γίνει το πιο επιτυχημένο αντισυλληπτικό για
άνδρες. Όσο για τα αποτελέσματά του και τη διάρκειά τους δεν υπάρχει
ουδείς λόγος ανησυχίας. Δεν διαρκούν για πάντα αλλά ξεπερνιούνται δύο
μήνες μετά την παύση της χρήσης του και οι άνδρες επανέρχονται στην
πρότερη γόνιμη κατάστασή τους.


Θέλετε κι άλλα ευχάριστα νέα; Το gandarusa δεν έχει side effects/παρενέργειες.

Στην Ινδονησία προγραμματίζουν να το κυκλοφορήσουν στα φαρμακεία στις
αρχές του επόμενου έτους και εμάς εδώ στον σύγχρονο δυτικό κόσμο μας
τρώει η αγωνία αν θα βρεθεί και στα δικά μας. Τι πιο ευχάριστο από το να
μην κινδυνεύει μια γυναίκα από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να μην
χρειάζεται να κινδυνεύσει και η υγεία της από τα side effects που έχουν
τα γυναικεία αντισυλληπτικά χάπια


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18χρονος που διακρίνεται στην αστροφυσική θα φύγει στο εξωτερικό!

Posted: 14 Aug 2011 02:28 PM PDT

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdiyLDfQib5Uo_I-HPGFYQoCT1dC-GoCZtJ5vj3k_rOvEvx8CJsLe1kTFWqYIflM4pRcydDpGmC_ui5KuIgpKRidcH6bKDLi__SiY9XFuMKVHDzMv-21kgWmyI6BzMtvU8YmNzK8DLHpXh/s1600/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.JPGΑν και είναι μόλις 18 χρόνων, ο Καλαματιανός Στέφανος Τύρος...



διακρίνεται στην αστροφυσική. Μάλιστα συμμετέχει σε ολυμπιάδες αστροφυσικής. Όμως θα πάει για σπουδές στο εξωτερικό και δεν σκέπτεται να γυρίσει στην Ελλάδα...Λέει ο ίδιος: "Το πρόγραμμα για την αστρονομία που παρακολούθησα στο σχολείο μου ήταν αρκετό για να με "παρασύρει" στον μαγικό της κόσμο. Άρχισα να διαβάζω σχετικά βιβλία και να παρατηρώ τον μαγικό κόσμο των αστεριών. Περισσότερο, όμως, με ενδιαφέρει η Αστροφυσική. Τον Σεπτέμβριο αναχωρώ για την Αγγλία, για να φοιτήσω σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, που με δέχτηκε, βεβαίως, χωρίς εξετάσεις. Στο εξωτερικό, τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα. Εκεί αν προσπαθήσεις, είναι πιο εύκολο να διακριθείς".

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέθανε μετά από 12 ώρες συνεχόμενου σεξ!

Posted: 14 Aug 2011 02:28 PM PDT

Ένας νεαρός άντρας, από την Ρωσία, που έβαλε χρηματικό στοίχημα να ικανοποιήσει σεξουαλικά δυο γυναίκες για 12 ώρες ασταμάτητα το κέρδισε με τίμημα την ζωή του!



Ο 28-χρονος Sergey Tuganov έβαλε χρηματικό στοίχημα ύψους 5000 ευρώ με δυο γυναίκες ότι είναι ικανός να της ικανοποιήσει σεξουαλικά για 12 συνεχόμενες ώρες.



Ο νεαρός άντρας κατανάλωσε ένα μπουκάλι Viagra και αφού...



κέρδισε το στοίχημα λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

«Τηλεφωνήσαμε στις άμεση βοήθεια αλλά ήταν πολύ αργά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν,» είπε η μια από τις δυο γυναίκες που συμμετείχαν στον ερωτικό μαραθώνιο με το όνομα Alina.



Οι γιατροί δήλωσαν πως η ανακοπή καρδιάς προήλθε από την ποσότητα των χαπιών που κατανάλωσε ο άτυχος νεαρός άντρας.

Σε ένα κουτί Viagra των 100mg υπάρχουν 30 χάπια.



Πηγή: ethnos.gr

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γυναίκες… (Funny Video)

Posted: 14 Aug 2011 02:27 PM PDT

Γυναίκες... (Funny Video)Όλοι μας έχουμε βρεθεί πρωταγωνιστές σε ένα παρόμοιο σκηνικό… Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι και θα καταλάβετε!






"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tα έργα που έχουν γίνει πορνό παρωδίες…

Posted: 14 Aug 2011 02:27 PM PDT

Δείτε ποια έργα έχουν γίνει πορνό παρωδίες… Μάθετε ποια έργα-σειρές, έχουν καταλήξει να γίνουν ταινίες πορνό…







CSI: Miami



xxx parodies01 Adult Movie Parodies


The Big Lebowski



xxx parodies02 Adult Movie Parodies


The Twilight Saga



xxx parodies03 Adult Movie Parodies


The Flinstones



xxx parodies04 Adult Movie Parodies


Batman



xxx parodies05 Adult Movie Parodies


Big Bang Theory



xxx parodies06 Adult Movie Parodies


Seinfeld



xxx parodies07 Adult Movie Parodies


The Rocky Horror Picture Show



xxx parodies08 Adult Movie Parodies


James Bond – Octopussy



xxx parodies09 Adult Movie Parodies


Friends



xxx parodies10 Adult Movie Parodies


Wonder Woman



xxx parodies11 Adult Movie Parodies


The Cosby Show



xxx parodies12 Adult Movie Parodies






"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Θεέ μου! Τι κάναμε;»

Posted: 14 Aug 2011 02:27 PM PDT


Ήταν 6 Αυγούστου του 1945. Το ρολόι έδειχνε 8.16 το πρωί. Η ζωή στη Χιροσίμα εξελισσόταν κανονικά όπως κάθε μέρα, ώσπου…
Είναι από τις στιγμές που αρχίζεις να αναρωτιέσαι, μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να κερδίσει έναν πόλεμο. Πολλοί θα απαντήσουν στα άκρα. Το θέμα όμως είναι τελικά πως κι αυτά έχουν όρια… Δυστυχώς ο άνθρωπος όχι!

«Ένα εκτυφλωτικό φως γέμισε το αεροσκάφος. Γυρίσαμε και κοιτάξαμε τη Χιροσίμα. Η πόλη ήταν σκεπασμένη από ένα τρομερό σύννεφο... που ανέβαινε σαν μανιτάρι. Κανείς δεν μιλούσε. Ξαφνικά, όλοι άρχισαν να φωνάζουν. Κοιτάξτε, κοιτάξτε, κοιτάξτε!», γράφει στο ημερολόγιό του ο συγκυβερνήτης του «Enola Gay», Ρόμπερτ Λούις. Ολοκλήρωσε με τη φράση: «Θεέ μου! Τι κάναμε;».


Ήταν 6 Αυγούστου του 1945. Το ρολόι έδειχνε 8.16 το πρωί. Η ζωή στη Χιροσίμα εξελισσόταν κανονικά όπως κάθε μέρα, ώσπου…

70.000 άνθρωποι δολοφονήθηκαν ακαριαία. Άλλοι εξατμίστηκαν, άλλοι επέζησαν με πολλά σοβαρά εγκαύματα στο δέρμα, άλλοι παραμορφώθηκαν τελείως, ενώ μερικοί υπέκυψαν στα τραύματά τους. Κάποιοι σκοτώθηκαν από τις πυρκαγιές που προκλήθηκαν κι άλλοι από τη ραδιενέργεια. Μετά από τέσσερις μήνες ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 100.000. Το 1950, ο αριθμός είχε αγγίξει τους 200.000. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιαπωνικών αρχών, ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 269.446. Και όλα αυτά τα κατέφερε ένα «μικρό αγόρι»( "little boy").

hiroshima-2.jpg


Η ρίψη της ατομικής βόμβας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι ΗΠΑ με τις συγκεκριμένες επιθέσεις τόσο σε Χιροσίμα όσο και Ναγκασάκι σηματοδότησαν τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αφού μετά από μερικές ημέρες παραδόθηκε η Ιαπωνία(15 Αυγούστου 1945), λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής της επόμενης ατομικής βόμβας.


Η βόμβα που εξεράγη στη Χιροσίμα(τύπου ουρανίου 235), είχε ονομαστεί 'Little Boy'. Η ρίψη έγινε από το αεροσκάφος Β29, με το όνομα «Enola Gay», μητέρας του συνταγματάρχη που ήταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Πολ Τίμπετς.

Hiroshima-1-(1).jpg

Μετά την έκρηξη το μόνο που απέμεινε στην πόλη ήταν ο θόλος και ο σκελετός του κτιρίου της «Εμπορική Έκθεση της Περιφέρειας της Χιροσίμα». Ο θόλος υπάρχει και σήμερα, όντας ως ένα από τα διατηρητέα Μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.


Τόσο η βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα όσο και στο Ναγκασάκι, είχαν κατασκευαστεί στα πλαίσια του σχεδίου Μανχάταν, ενός αμερικανικού προγράμματος. Η απόφαση για τη ρήψη τους ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, ο οποίος ισχυρίστηκε πως μια πιθανή εισβολή στην Ιαπωνία θα στοίχιζε τη ζωή χιλιάδων Αμερικανών. Ωστόσο, η άποψη ότι η επίθεση ήταν απλά μια επίδειξη ισχύος κυρίως προς τη Σοβιετική Ένωση, πείθει περισσότερο.

hiroshima_-(1).jpg


«Ξαφνικά ένιωσα μια ριπή ανυπόφορης ζέστης που ερχόταν από το κέντρο. Βγήκα αμέσως έξω περισσότερο απορημένη παρά τρομοκρατημένη και αντίκρισα κάτι το απίστευτο, άντρες και γυναίκες κατάμαυρους, καψαλισμένους, μισόγυμνους, χωρίς μαλλιά. Έβλεπες πρόσωπα να λιώνουν σαν κερί. Κι ούτε μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους δυστυχισμένους ν' ανέβουν στα κάρα, γιατί ήταν χωρίς δέρμα. Μόνο που τους αγγίζαμε, ούρλιαζαν σαν τρελοί», λέει κάποια από τους επιζήσαντες...








sday.gr

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τους μαθητές, τους τρώει το...στρες!!!

Posted: 14 Aug 2011 02:22 PM PDT

Δείτε πιο κάτω, γιατί ο μαθητής έχει... ΠΑΝΤΑ δίκιο...

"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAMAKI LANGUAGE: Μίλα στη γλώσσα της τουρίστριας που θες

Posted: 14 Aug 2011 02:17 PM PDT

http://www.men24.gr/ast/cov/ka/kamakilines_s01_b.jpg


Είσαι σε beach bar Κυκλαδίτικου νησιού...







Σταμπάρεις μία ξανθομαλλούσα
τουρίστρια να πίνει ποτό με τις φίλες της. Βρίσκεις το θάρρος και την
πλησιάζεις για να της μιλήσεις. Τι θα πας να πεις; "Τόσα χρόνια στα
μπαρ, πώς και δεν σ' είχα σταμπάρ"; Προς Θεού όχι. Ούτε θα αρχίσεις να
αντιγράφεις ατάκες Στάθη Ψάλτη από το Έλα ν' αγαπηθούμε ντάρλινγκ.



Το σωστό καμάκι θέλει ευγένεια, χιούμορ και τρόπο. Και είναι σίγουρο ότι
όλα και κάποια ελάχιστα Αγγλικά θα θυμάσαι από εκείνο το έρμο το Lower
που κρέμεται σε κάδρο στον τοίχο του δωματίου σου. Εμείς επεμβαίνουμε
εκεί που η κοπέλα στην οποία την πέφτεις, για κάποιο λόγο δεν μιλάει γρι
εγγλέζικα, που έλεγε κι η γιαγιά μου.



Διάβασε τις παρακάτω ατάκες, την μετάφρασή τους σε έξι γλώσσες αλλά και
την προφορά που πρέπει να χρησιμοποιείς και βγες για καμάκι. Εννοείται
ότι η προφορά στην κάθε ατάκα είναι η κλασική προφορά ελληνάρα που δεν
ξέρει να μιλάει ξένες γλώσσες.



Για να την πέσεις σε Ιταλίδα







Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Ιταλικά: Sei bellissima

Προφέρεται: Σέι μπελίσιμα



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Ιταλικά: Hai il ragazzo?

Προφέρεται: Άι ιλ ραγκάτσο;



Η ατάκα: Η κρίση δεν με έχει επηρεάσει

Η ατάκα στα Ιταλικά: La crisi non mi ha toccato

Προφέρεται: Λα κρίζι νον μι α τοκάτο



Η ατάκα: Μπορώ να σου προσφέρω ένα ποτό;

Η ατάκα στα Ιταλικά: Posso offrirti qualcosa da bere?

Προφέρεται: Πόσο οφρίρτι κουαλκόζα ντα μπέρε;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Ιταλικά: Vuoi che ti metto l' olio?

Προφέρεται: Βουόι και το μέτο λ' όλιο;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Ιταλικά: Ho anche il motoscafo; vuoi venire a far un giro con me?

Προφέρεται: Ο άνκε ιλ μοτοσκάφο, βουόι βενίρε α φαρ ουν τζίρο κον με;



Για να την πέσεις σε Ρωσίδα



Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Ρώσικα: Ti ochen' krasivaja

Προφέρεται: Το ότσεν κρσιβάγια



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Ρώσικα: Y tebja est' paren'?

Προφέρεται: Ου τσέμπια γιεστ παρέν;



Η ατάκα: Δεν με έχει επηρεάσει η κρίση

Η ατάκα στα Ρώσικα: Na menja ne povliala krizis

Προφέρεται: Να μένια νε παβλιγιάλα κρίζις



Η ατάκα: Θες να σε κεράσω κάτι; Ένα ποτό;

Η ατάκα στα Ρώσικα: Xochesh ja tebja ygashiu chem nibut?kakimto napitkom?

Προφέρεται: Χοκές για τέμπγια ιγκάσιου τσεμ νίμπουτ; κακίμτο ναπίτκομ;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Ρώσικα: Xochesh ja namazhy tebe maslom spiny?

Προφέρεται: Χόκες για ναμάζγι τσίμπγε μάσλομ σπίνου;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Ρώσικα: Y menia est' I jahta paidem pagyliaem?

Προφέρεται: Ου μένια γιεστ ι γιάτα, πάιντιομ παγκιλιάγεμ;



Για να την πέσεις σε Βραζιλιάνα ή Πορτογαλίδα







Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: Você é linda

Προφέρεται: Βοτσέ ε λίνντα



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: Você tem namorado?

Προφέρεται: Βοτσέ τεμ ναμοράδο;



Η ατάκα: Η κρίση δεν με έχει επηρεάσει

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: A crise não me afetou

Προφέρεται: Α κρίζε νάο με αφέτου



Η ατάκα: Θες να πιείς κάτι;

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: Você que beber alguma coisa?

Προφέρεται: Βοτσέ κε μπεμπέρ αλγκούμα κόιζα;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: Quer que eu passe óleo nas suas costa?

Προφέρεται: Κερ κε εου πασέ όλεο νας σούας κόστα;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Πορτογαλικά: Eu tb tenho um yate, você quer dar uma volta?

Προφέρεται: Εου τμπ τένιο ουμ γιάτε, βοτσέ κερ νταρ ούμα βόλτα;



Για να την πέσεις σε Σουηδέζα



Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Σουηδικά: Du är mycket vacker

Προφέρεται: Ντου αρ μίκετ βάκερ



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Σουηδικά: Har du en pojkvän?

Προφέρεται: Χαρ ντου εν πογκβαν;



Η ατάκα: Δεν με έχει επηρεάσει η κρίση

Η ατάκα στα Σουηδικά: Jag har inte påverkats av krisen.

Προφέρεται: Γιαγκ χαρ ίντε πόβερκατς αβ κρίζεν



Η ατάκα: Μπορώ να σε κεράσω ένα ποτό;

Η ατάκα στα Σουηδικά: Får jag bjuda på en drink?

Προφέρεται: Φορ γιαγκ μπγιούντα πο εν ντρίνκ;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Σουηδικά: Vill du att jag ska smörja olja på ryggen

Προφέρεται: Βιλ ντου ατ γιαγκ σκα σμέργια ολια πο ρίγκεν;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Σουηδικά: Jag har en båt/motorcykel/bil, vill du åka med på en tur?

Προφέρεται: Γιαγκ χαρ εν μποτ, βιλ ντου οκα μεντ πο εν τουρ;



Για να την πέσεις σε Γαλλίδα



Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Γαλλικά: Tu es tres belle

Προφέρεται: Του ε τρε μπέλ



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Γαλλικά: Est-ce que tu as un petit ami?

Προφέρεται: Έσκε του α αν πτι αμι;



Η ατάκα: Δεν με έχει επηρεάσει η κρίση

Η ατάκα στα Γαλλικά: Je ne suis pas affecte par la crise

Προφέρεται: Ζε νε σουί πα αφεκτέ παρ λα κριζ



Η ατάκα: Μπορώ να σου προσφέρω ένα ποτό;

Η ατάκα στα Γαλλικά: Est-ce que je peux t' inviter un verre?

Προφέρεται: Έσκε ζε πε τ' ινβιτέ αν βέρ;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι;

Η ατάκα στα Γαλλικά: Voudrais-tu/ Voudriez-vous que je mette un peu d' huile sur ton/ vos dos?

Προφέρεται: Βουντρέ του κε ζε μετ αν πε ντ' ουίλ σουρ τον ντος;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Γαλλικά: J' ai aussi un yacht, voudrais-tu allez faire un tour?

Προφέρεται: Ζε οσί αν γιοτ, βουντρέ του αλέ φερ αν τουρ;



Για να την πέσεις σε Ισπανίδα ή Αργεντίνα







Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Ισπανικά: Eres muy quapa

Προφέρεται: Έρες μούι γκουάπα



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Ισπανικά: Tienes novio?

Προφέρεται: Τιένες νόβιο;



Η ατάκα: Η κρίση δεν με έχει επηρεάσει

Η ατάκα στα Ισπανικά: La crisis no me ha afectado

Προφέρεται: Λα κρίζις νο με α αφεκτάδο



Η ατάκα: Μπορώ να σου προσφέρω ένα ποτό;

Η ατάκα στα Ισπανικά: Puedo invitarte una copa?

Προφέρεται: Πουέδο ινβιτάρτε ούνα κόπα;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Ισπανικά: Queres que te ponga aceite en tu espalda?

Προφέρεται: Κιέρες κε τε πόνγκα ασέιτε εν του εσπάλδα;



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα

Η ατάκα στα Ισπανικά: Yo tengo un nave tambien, queres que vayamos para un paseo?

Προφέρεται: Γιο τένγκο ουν νάβε ταμπιέν, κιέρες κε βαγιάμος παρά ουν πασέο;



Για να την πέσεις σε Τσέχα



Η ατάκα: Είσαι πολύ όμορφη

Η ατάκα στα Τσέχικα: Jsi moc krasna

Προφέρεται: Ζσι μοτς κράσνα



Η ατάκα: Έχεις αγόρι;

Η ατάκα στα Τσέχικα: Mas pritele?

Προφέρεται: Μας πρίτελε;



Η ατάκα: Η κρίση δεν με επηρέασε

Η ατάκα στα Τσέχικα: Krize me nijak neovlivnila

Προφέρεται: Κρίζε με νίγιακ νεονλιβνίλα



Η ατάκα: Μπορώ να σου προσφέρω ένα ποτό;

Η ατάκα στα Τσέχικα: Muzu ti koupit drink?

Προφέρεται: Μουζού τι κούπιτ ντρίνκ;



Η ατάκα: Θέλεις να σου βάλω λάδι στην πλάτη;

Η ατάκα στα Τσέχικα: Chces abych ti natrel zada?

Προφέρεται: Τσες αμπύχ τι νάτρελ ζάντα



Η ατάκα: Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;

Η ατάκα στα Τσέχικα: Ja mam take lod, nechces se jet projet?

Προφέρεται: Για μαμ τάκε λοντ, νέσκες σε τζετ προγιετ;











tsekouratoi


"

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές