Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


To Ποντίκι -

Posted: 14 Aug 2011 01:48 PM PDT

To Ποντίκι -


Το αυγό του φιδιού

Posted: 14 Aug 2011 08:30 AM PDT

Οι πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις του Άντερς Μπρέιβικ υπογράμμισαν με αίμα αυτό που ήδη υπήρχε: τη σαφή, λογικοφανή ροπή ενός μεγάλου ποσοστού Ευρωπαίων προς ακροδεξιές θέσεις. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι 37 μέλη του τρέχοντος Ευρωκοινο­βουλίου έλκουν την καταγωγή τους από τον συγκεκριμένο χώρο. Όπως επίσης δεν είναι τυχαία τα ιδεολογικοπολιτικά ερείσματα και η έμπρακτη συμμετοχή επιφανών ανδρών από τα απανταχού ακροδεξιά κόμματα σε κάμποσες ευρω­παϊκές κυβερνήσεις.

Ιδού μερικές από τι...

Στο σημείο του μακελειού ξανά ο Μπρέιβικ

Posted: 14 Aug 2011 08:12 AM PDT

Στο νησί Ουτόγια επέστρεψε ο 32χρονος Μπρέιβικ, καθώς η αστυνομία ζήτησε την αναπαράσταση των εγκλημάτων που διέπραξε με θύματα 69 νεαρούς.

Η εφημερίδα VG, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου ο 32χρονος Μπρέιβικ, έχει πάρει τη θέση σκοπευτή και φαίνεται να στοχεύει κάποιον που προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας. Συγκλονίζουν τη Νορβηγία οι φωτογραφίες του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπρέιβικ φρουρείτο από ένοπλους αστυνομικούς και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κόκκινο πουλόβερ, ενώ για τις ανάγκε...

Μειώσεις μισθών και απολύσεις

Posted: 14 Aug 2011 07:51 AM PDT

Μία στις τρεις εταιρείες θα μειώσει το προσωπικό της, μία στις δύο δεν θα δώσει καθόλου αυξήσεις τους επόμενους 12 μήνες και μία στις πέντε θα μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων, σύμ­φωνα με έρευνα του ALBA Gra duate Business School σχετική με τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το δεύτε­ρο εξάμηνο του 2011.

Ακόμη, το 63,2% των εταιρειών δη­λώνει ότι έχει επηρεαστεί πολύ ή και δραματικά από την παρούσα οικονομι­κή κρίση, ενώ το 6,4% των εταιρειών σκέφτεται να μετεγκαταστήσει τμήμα ή ολ...

Στα 6 δισ. έφτασε η... «Αγία Τριάδα»

Posted: 14 Aug 2011 07:11 AM PDT

Ο Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ έχει πει ότι οι χρηματιστηριακές αγορές δεν αντανακλούν την πραγματική οικονο­μία. Στην περίπτωσή μας, όμως, η κα­τάρρευση της αγοράς έχει επίπτωση στην ελληνική πραγματικότητα, την οποία τελικά φαίνεται πως αντανα­κλά. Και αυτό καθώς επηρεάζει δρα­στικά, όπως είδαμε στο προηγούμενο δισέλιδο, τις αποτιμήσεις των υπό εκ­ποίηση εταιρειών του Δημοσίου, άρα και το έσοδο που προκύπτει από την πώλησή τους.

Μετά τις τελευταίες συνεδριάσεις του Χρηματιστηρίου, οι περισσότερες ...

Τραγωδία στην Ιντιάνα - Κατέρρευσε σκηνικό συναυλίας

Posted: 14 Aug 2011 03:05 AM PDT

Τραγωδία στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας, το σκηνικό κατέρρευσε από τους θυελλώδεις ανέμους καταπλακώνοντας δεκάδες κόσμου.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέχρι στιγμής και σαράντα τραυματίστηκαν. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ωστόσο ο αριθμός των νεκρών να ανέβει, καθώς αρκετοί από τους τραυματίες έχουν χτυπήσει σοβαρά.

Η σκηνή που φιλοξενούσε το φεστιβάλ Indiana State Fair, δεν άντεξε τους ανέμους που ξεπερνούσαν τα 60 μίλια την ώρα κ...

Σόιμπλε: Διαφωνούμε με την έκδοση ευρωομόλογου

Posted: 14 Aug 2011 02:26 AM PDT

Σταδιακή και όχι γρήγορη θεωρεί ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε, πως θα πρέπει να είναι η μεταρρύθμιση στην Ευρωζώνη, γιατί θα πρέπει να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη των πολιτών. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε στο Spiegel της Δευτέρας: «Θα ενισχύσουμε σαφώς το σύμφωνο σταθερότητας. Δεν μπορούμε να ενισχύσουμε τα ευρωπαϊκά όργανα όπως θα το επιθυμούσαμε τώρα και αμέσως αλλά βήμα-βήμα» ενώ προσθέτει ότι: «πρέπει να πάρουμε μαζί μας τους πολίτες».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη σημειώνει: «όταν δημι...

Έκδοση Διεθνούς εντάλματος σύλληψης για Μ. Ψωμιάδη

Posted: 14 Aug 2011 01:52 AM PDT

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών στις αρμόδιες διεθνείς αρχές, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής». Ο γνωστός παράγοντας φυγοδικεί από τα μέσα Ιουλίου ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε χώρα εκτός Ε.Έ. και πιθανότατα στα Σκόπια.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής έλαβε από την UEFA νέα στοιχεία που αφορούν παράνομο στοιχηματισμό. Συγκεκριμένα, 20 άτομα τα οποία αναφέρονται με ονοματεπώνυμο και δεν συγκαταλέγονται σε αυτά ποδ...

Σκληρά τα μέτρα, χωρίς... γιατρειά

Posted: 14 Aug 2011 01:26 AM PDT

Ως «βάθεμα» της καπιταλιστι­κής κρίσης «χωρίς γιατρειά» είδε το ΚΚΕ τις πρόσφατες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, προτρέποντας τον λαό για αγώνες ενά­ντια στην «εξουσία των μονοπωλίων», κατά τη συνήθη του έκφραση.

Η Αλέκα Παπαρήγα, εν μέσω του γενικού χαμού στα χρηματιστήρια της υφηλίου μετά την υποβάθμιση του αξιόχρεου των ΗΠΑ και του παγκό­σμιου συναγερμού για την αντιμετώ­πιση της κατάστασης, παρενέβη προ­κειμένου να αναδείξει την άποψη του ΚΚΕ για τα τεκταινόμενα, ότι δηλαδή η όποια κι...

"Έδιωξαν" τους Αγανακτισμένους απ'το Ηράκλειο

Posted: 14 Aug 2011 01:26 AM PDT

Ξήλωσαν τις σκηνές των Αγανακτισμένων οι υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου, το Σάββατο το βράδυ, απομακρύνοντας τα υλικά των «Αγανακτισμένων» από το χώρο της πλατείας Ελευθερίας.

Λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα την Πέμπτη, προηγήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα Ν. Μαρκάκη, ο οποίος συνομίλησε με τους καταληψίες και τους προειδοποίησε ότι αν αγνοήσουν την εντολή του θα διατάξει επέμβαση, ανάλογη αυτής στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Posted: 14 Aug 2011 01:19 AM PDT

Αλλαγές στο πρόγραμμα των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς φέρνει ο Δεκαπενταύγουστος, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύει το πρόγραμμα των δρομολογίων που πραγματοποιείται τις Κυριακές, ενώ την Τρίτη 16 Αυγούστου θα ισχύει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στο πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.

Το ίδιο ισχύει και για τα τρόλεϊ , καθώς τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύσει το πρόγραμμα δρομολογίων των Κυριακών. Όσο γι...

Δυο πόρτες έχει η ζωή...

Posted: 14 Aug 2011 01:18 AM PDT

Για πόλεμο χαρακωμάτων ετοιμά­ζεται από τον Σεπτέμβριο ο πρό­εδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμα­ράς, αφού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι μέσα στο φθινόπωρο η κυβέρνηση θα προσφύ­γει σε πρόωρες εκλογές.

Γι' αυτό άλλωστε, αμέσως μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκο­πεύει να περιοδεύσει όλη την Ελλάδα ξεκινώντας την άτυπη προεκλογική περίοδο, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού προκειμένου να αντι­στρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρ­χε...

Σεισμός 4,5 ρίχτερ στη Μεσσηνία

Posted: 14 Aug 2011 01:11 AM PDT

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4, στη Μεσσηνία, στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 172 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στις γύρω περιοχές.

 

Νεκρός 25χρονος έπειτα από ληστεία στην Αττική οδό

Posted: 14 Aug 2011 01:04 AM PDT

Νεκρός από πυρά αγνώστων 25χρονος, το Σάββατο το βράδυ λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, όταν δύο άγνωστοι τον επιτέθηκαν για να του αποσπάσουν το όχημα της δουλειάς του. Συγκεκριμένα, ο άτυχος νεαρός δούλευε ως υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης στην Αττική οδό.

Την ώρα που πραγματοποιούσε περιπολία, οι δράστες άνοιξαν πυρ, ενώ στη συνέχεια με το κλεμμένο όχημα λήστεψαν τα διόδια Ρουπακίου, με λεία μόλις 150 ευρώ.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε στη Γέφυρα Ασπροπύργου, κοντά στο ΙΚΑ, ενώ λίγο μετά τις 2 τα...

Πιο ζόρικη η στάση των Ευρωπαίων

Posted: 14 Aug 2011 12:38 AM PDT

Τον πανικό της για τις ραγδαί­ες εξελίξεις προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση έπειτα από τις δηλώσεις των Γερμα­νών ότι σκοπεύουν να ξανανοίξουν τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου. Η αναταραχή στην αγορά ομολόγων και τα χρηματιστή­ρια έβγαλε στην επιφάνεια τον σκε­πτικισμό που υπήρχε, αναδεικνύο­ντας ότι υπάρχουν ακόμα πολλές λε­πτομέρειες που δεν έχουν διευκρινι­στεί, οι οποίες αφορούν και το ελλη­νικό πακέτο «διάσωσης».

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Οικονομικών προσπαθ...

Έχασε τη ζωή του 10χρονος στο Ζεφύρι

Posted: 13 Aug 2011 09:20 PM PDT

Νεκρό από αδέσποτη σφαίρα, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ένα 10χρονο παιδάκι. Tο αιματηρό συμβάν συνέβη στο Ζεφύρι της Αττικής το Σάββατο το βράδυ της 13ης Αυγούστου, ενώ στην περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΕΛΑΣ.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γονείς του 10χρονου εντόπισαν το αγόρι σε μια λίμνη αίματος.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Κυριακή 14 Αυγούστου

Posted: 13 Aug 2011 07:05 PM PDT

14/8, Πλατεία Δήμητρας Γρεβενών

Ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις δημοφιλέστερες δημιουργίες του, που αποτελούν μέρος της ιστορίας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

«Σιδηρά πειθαρχία» στο Δημόσιο

Posted: 13 Aug 2011 06:44 PM PDT

Απολύσεις - εξπρές των δημοσί­ων υπαλλήλων που έχουν «τά­ση» προς τις «λαμογιές» προ­βλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πειθαρχικό δίκαιο που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμέ­νου να «αυστηροποιήσει» το καθε­στώς τιμωρίας των δημοσίων υπαλ­λήλων – χωρίς βέβαια να αγγίζει την ουσία του προβλήματος, δηλαδή χω­ρίς να βάζει χέρι στις διαδικασίες και το πλαίσιο που επιτρέπουν να γίνονται λάθη και παρανομίες...

Δηλαδή, με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα καθεστώς πιο αυστηρών ποινών, οι ...

Isidoros Trismegistos also commented on Chat-Install now - lost empire room's δημοσίευσή.

Posted: 14 Aug 2011 01:05 PM PDT

facebook
Γεια σας, Word,
Isidoros Trismegistos also commented on Chat-Install now - lost empire room's δημοσίευσή.
Ο/Η Isidoros έγραψε "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!!!!"

Δείτε το νήμα σχολίων

Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
Προβολή σχολίου
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Το ΔΝΤ "ψαλίδισε" και το προσκύνημα στην Παναγία

Posted: 14 Aug 2011 11:41 AM PDT


Το ΔΝΤ "ψαλίδισε" και το προσκύνημα στην Παναγία

Εκτός από τις περικοπές στους μισθούς, τα επιδόματα και τις συντάξεις, το ΔΝΤ «ψαλίδισε» ΚΑΙ το προσκύνημα των πιστών στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Τι κι αν έφτασε ο Δεκαπενταύγουστος; Οι πιστοί που θα τιμήσουν την γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, είναι πιο λίγοι από κάθε άλλη χρονιά!

Πολλά δωμάτια παραμένουν ακόμα κενά, με τους ξενοδόχους να ελπίζουν σε ένα θαύμα μέρες που΄ναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», παρά τη μείωση των τιμών, οι κρατήσεις είναι μειωμένες κατά 12%, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως στο Βέρμιο Ημαθίας), η πτώση αγγίζει μέχρι και το 40%!

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Τήνο –το νησί της Μεγαλόχαρης-, ο αριθμός των κρατήσεων είναι απογοητευτικός. Παρόλο που οι επισκέπτες θα βρεθούν κατά εκατοντάδες ανήμερα της Παναγίας στο νησί, το προσκύνημα τους θα είναι αυθημερόν και για οικονομικούς λόγους δεν θα επιλέξουν να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο. Η πτώση των κρατήσεων αγγίζει το 12% και αυτό συμβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ίδιο το σκηνικό και στην Πάτμο. Το «Νησί της Αποκάλυψης» είναι αρκετά μουδιασμένο φέτος, καθώς ο αριθμός των κρατήσεων είναι μειωμένος κατά 25%.Τι κι αν παλιά ακόμα και για να πιεις τον καφέ σου έπρεπε να κλείσεις ρεζερβέ; Τώρα οποιοσδήποτε αποφασίσει να πάει στο νησί έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρει σίγουρα δωμάτιο.

Καλύτερα, φαίνεται πως είναι τα πράγματα για την Πάρο. Αν και ακόμα υπάρχουν κενά δωμάτια, οι τοπικοί ξενοδόχοι δηλώνουν σχετικά ικανοποιημένοι, μιας και ο Αύγουστος σε σύγκριση με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, τους πάει καλά. Με τους περισσότερους επισκέπτες τους να είναι Έλληνες, οι ξενοδόχοι εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ίσως ο Σεπτέμβρης τους ανταμείψει.

Μυστήριο το έγκλημα στην Αττική Οδό

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT


Μυστήριο το έγκλημα στην Αττική Οδό

Την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση με πολλά σκοτεινά σημεία επιχειρεί να βρει η Αστυνομία, μετά τη ληστεία που σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στα διόδια του Ρουπακίου στην Αττική Οδό, αλλα και την ανεύρεση ενός πτώματος λίγη ώρα αργότερα σε παράδρομο κοντά στην περιοχή της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), ήταν 01:20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα της εταιρείας φύλαξης (security) «Group 4» πλησίασαν έναν από τους υπαλλήλους του σταθμού διοδίων στο Ρουπάκι.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες αφαίρεσαν από το ταμείο το ποσό των 150 ευρώ (;) και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα φύλαξης, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στη 01:50, το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο στη Γέφυρα Ασπροπύργου, κοντά στο κτήριο όπου στεγάζεται το Ι.Κ.Α.

Ωστόσο, η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς στις 02:20 οι Αρχές εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα στο 4ο χλμ. της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στον παράδρομο που οδηγεί προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, το πτώμα ταυτοποιήθηκε. Επρόκειτο για τον οδηγό της εταιρείας security, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σε θολά νερά η ΕΛ.ΑΣ.


Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που διεξάγουν την προανάκριση για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με τον τρόπο που συνδέονται τα δύο αυτά περιστατικά.

Καταρχάς, η έρευνα των Αρχών καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, που να είδαν έστω και το παραμικρό σχετικά με το φόνο του άτυχου οδηγού security. Επιπλέον, οι ίδιοι οι υπάλληλοι στα διόδια δεν γνωρίζουν, εάν κατά τη διάρκεια της ληστείας, οι δράστες είχαν μαζί τους τον οδηγό.

Παράλληλα, η αστυνομία δυσκολεύεται να εξηγήσει, εάν οι δράστες σκότωσαν τον άτυχο άνδρα πριν ή μετά τη ληστεία στα διόδια του Ρουπακίου – αν, δηλαδή, τον μετέφεραν μαζί τους και τον εκτέλεσαν μετά ή εάν το έγκλημα διαπράχθηκε λίγη ώρα πριν τη ληστεία και οι δράστες απλώς χρησιμοποίησαν το όχημα της Group 4, ως όχημα διαφυγής μετά τη ληστεία.

Την ίδια στιγμή, τα συνεργεία της Σήμανσης αναζητούν έστω και το παραμικρό στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δραστών (δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό, κλπ.).

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να διαλευκανθεί αυτή η άκρως περίεργη υπόθεση.

Η Ελενα Παπαβασιλείου παρουσιάστρια του Κους Κους;

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Η Ελενα Παπαβασιλείου παρουσιάστρια του Κους Κους;
Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Κους Κους την περίοδο που θα λείψει η Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε η Ελενα Παπαβασιλείου: «Το έχω ακούσει κι εγώ από συνεργάτες μου, που με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση γι'αυτό και περιμένω να έλθει το τέλος του Αυγούστου, ώστε να μιλήσω ξανά με τους υπευθύνους του καναλιού. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να το σκεφτώ…. Αν είναι κάθε φορά που γράφεται κάτι, να τρελαίνεσαι και να το σκέφτεσαι, δεν γίνεται τίποτα. Εγώ περιμένω να ακούσω τι θέλουν από μένα στο τέλος του μήνα…»

Η παρουσιάστρια του Πάνω στην Ωρα μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Σπύρο Λάμπρου, την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και το πώς θα αντιδρούσε εάν ο Alphaτης πρότεινε την παρουσίαση ενός βραδυνού σόου: «Αν μου έκαναν μία τέτοια πρόταση και ήταν κάτι όμορφο, με μεγάλη μου χαρά θα το έκανα. Παρακολουθούσα τέτοια σόου από μικρή. Όμως εγώ αυτή την στιγμή δεν είμαι φτασμένη παρουσιάστρια για να πάω με μία πρόταση στον σταθμό. Εγώ προσπαθώ αυτό που μου ανατέθηκε να το κάνω καλά, επειδή μου αρέσει πάρα πολύ και έχει τα πάντα: και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτά γίνονται βήμα βήμα».

Δεν δίστασε, τέλος, να μιλήσει και για τα όσα ακούστηκαν για τις στιλιστικές της επιλογές κατά την διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς. «Είναι αστείο και επιφανειακό να κρίνεις κάποιον από τα ρούχα του. Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους ούτε οι πολιτικοί από τα ωραία τους κοστούμια. Σηκωνόμουν στις 04:30 το πρωί κάθε μέρα! Τις περισσότερες φορές έλεγα φέρτε ό, τι να ναι να το βάλω. Όταν έχουμε 200 εκπομπές σίγουρα δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα τα ρούχα που θα φορέσουμε. Σίγουρα δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο πίσω από αυτό».
Στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας ποντάρει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το Mega. Παρά τις μεγάλες περικοπές στα όρια του 40% για το 2011, το κανάλι πέτυχε τον στόχο του να διαφοροποιηθεί στον σχεδιασμό του νέου του προγράμματος από τους ανταγωνιστές του και να διατηρήσει στην οθόνη του την αφρόκρεμα της τηλεοπτικής δημιουργίας.

Η πλειονότητα παλιών αλλά και νέων ηθοποιών θα εμφανιστεί στις επτά συνολικά ελληνικές σειρές του Mega και με αυτό τον τρόπο το κανάλι έχει εξασφαλισμένα για ολόκληρη τη χρονιά και τα πρόσωπα-καλεσμένους της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Σε πλήρη αντίθεση με τον ΑΝΤ1 και παρά τα φετινά προβλήματα τηλεθέασης στη ζώνη prime time, το Mega επιλέγει πάλι να προβάλλει καθημερινά δύο ελληνικές σειρές μυθοπλασίας: μία απογευματινή πριν από το κεντρικό δελτίο και μία στις 9.00 το βράδυ, αμέσως μετά τις ειδήσεις.

Ετσι, μετά την αυλαία που θα πέσει στο τέλος του χρόνου στα «Μυστικά της Εδέμ» και τη «Ζωή της άλλης», από τις αρχές του 2012 θα πάρουν τη θέση τους η «Πρωτοβάθμια εξίσωση» και

«Οι βασιλιάδες». Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ο αρχικός προγραμματισμός αν και διαφαίνεται εναλλακτικό σενάριο σε περίπτωση που προκύψει νέα εντολή περικοπών. Τότε, αντί για ελληνική σειρά το απόγευμα θα μεταδίδεται το νέο τούρκικο απόκτημα «Ask ve ceza» («Ερωτας και τιμωρία»), σειρά που αρχικά προγραμματίζεται για το βραδινό πρόγραμμα.

Στο στούντιο βρίσκονται ήδη για γυρίσματα και πολλές από τις νέες σειρές που πήραν έγκριση από το κανάλι. Με εξαίρεση τους συντελεστές του απολαυστικού «50-50» Πέτρο Φιλιππίδη, Σάκη Μπουλά και Παύλο Χαϊκάλη που θα μπουν στο πλατό για τα γυρίσματα του νέου κύκλου στις αρχές Σεπτεμβρίου, το κανάλι διαθέτει ήδη στα χέρια του δείγματα από τα πρώτα γυρίσματα των άλλων σειρών.

Η «Κλινική περίίπτωση» στηρίζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιάννη Μπέζου, ενώ με αυτή τη σειρά επανακάμπτει στη μικρή οθόνη η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η κωμωδία

«Με λένε Βαγγέλη» αναδεικνύει το κωμικό ταλέντο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Η κομεντί «Πίσω στο σπίτι» φέρνει στο πλατό το εκρηκτικό ζευγάρι της ελληνικής σκηνής Μαρία Γκαβογιάννη και Θοδωρή Αθερίδη, ενώ στο «Μπάρμπα Στρουμφ» συγκεντρώνεται η παρέα της νεότερης γενιάς Ελλήνων ηθοποιών, όπως οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το μενού των σειρών μυθοπλασίας συμπληρώνουν οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές, τα σόου «Just the 2 of Us», «Ομορφος κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Junior Master Chef» και το σόου νέου real life τύπου «Minute to Win It». Με εξαίρεση το ακριβό στην παραγωγή «Just the 2 of Us», το οποίο παρά την ανακοίνωση του Mega ότι θα βγει στον αέρα αναμένει ακόμη το πράσινο φως, οι άλλες εκπομπές στον ψυχαγωγικό τομέα θεωρούνται βέβαιες.

Με όλους τους, παλιούς και νέους, τίτλους στο νέο πρόγραμμά του το Mega πιστεύει και ελπίζει πως και την επόμενη σεζόν θα κάνει τη διαφορά για το τηλεοπτικό κοινό και θα κερδίσει τη μάχη του ανταγωνισμού.

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε τσάντες-μαϊμού

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT


Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε τσάντες-μαϊμού

Επώνυμες τσάντες κατασκευάζει ελληνική βιοτεχνία, τις οποίες μάλιστα κάνει εξαγωγή σε χώρες της Ευρώπης! Τα προϊόντα-μαϊμού εξάγονται μέσω ταχυδρομείου και καταλήγουν σε υπαίθρια παζάρια ευρωπαϊκών χωρών.

Η επιχείρηση εξαγωγών που είχαν στήσει οι επιτήδειοι έγινε γνωστή από μια τυχαία επίσκεψη ενός αστυνομικού σε ταχυδρομείο στα Πατήσια. Μάλιστα, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο που επιχείρησε να ταχυδρομήσει μεγάλες ποσότητες με απομιμήσεις τσαντών γνωστής γαλλικής μάρκας, σε χώρα της Ε.Ε.

Ολα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν μία ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. περιπολούσε σε γειτονιά στα Πατήσια και ένας από τους αστυνομικούς θέλησε να ταχυδρομήσει ένα δέμα σε αγαπημένο του πρόσωπο. Μόλις ο αστυνομικός μπήκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. είδε στο γκισέ να περιμένουν τρεις Αφρικανοί για να παραδώσουν τρία μεγάλα χαρτόκουτα. Στη θέα του αστυνομικού οι τρεις άντρες το έβαλαν στα πόδια εγκαταλείποντας τις τρεις κούτες.

Η συμπεριφορά τους αυτή προξένησε τις υποψίες του αστυνομικού, ο οποίος κάλεσε τον συνάδελφό του που τον περίμενε έξω προκειμένου να ερευνήσουν τα μεγάλα χαρτόκουτα. Φοβούμενοι μήπως οι κούτες περιέχουν εκρηκτικά, πριν τις ανοίξουν επικοινώνησαν με το κέντρο τους και στη συνέχεια με ειδικούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Από τα κεντρικά τους είπαν να περιμένουν αθέατοι στο σημείο, μήπως επιστρέψουν οι τρεις Αφρικανοί για να πάρουν τα κουτιά που άφησαν πίσω τους, αλλά και το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν κατά τη φυγή τους από το ταχυδρομείο.

Πράγματι λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ένας από τους Αφρικανούς για να πάρει το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν να ανοίξει τα τρία χαρτόκουτα. Ο Αφρικανός υπάκουσε αμέσως και άνοιξε τα κουτιά. Αναυδοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν τσάντες γνωστής γαλλικής φίρμας, γυαλιά ηλίου επίσης γνωστής αμερικανικής εταιρείας, αλλά και ζώνες που έφεραν τα σήματα γνωστών ευρωπαϊκών εταιρειών.

Ολα ήταν προϊόντα-μαϊμού και όπως κατέθεσε ο Αφρικανός κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, τα είχαν προμηθευτεί από συμπατριώτες τους οι οποίοι τα είχαν αγοράσει από βιοτεχνία σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Τα κουτιά με τα προϊόντα-μαϊμού θα τα έστελναν σε Αφρικανούς μετανάστες που ζουν μόνιμα σε χώρες της Ε.Ε. που έχουν υπογράψει τη συνθήκη Σέγκεν και έτσι δεν θα γινόταν τελωνειακός έλεγχος.

Μάλιστα, ήδη είχαν προλάβει να ταχυδρομήσουν δύο μεγάλα δέματα τα οποία επίσης περιείχαν πολύ καλές απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ ο Αφρικανός αποστολέας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παραεμπορίου. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο Αφρικανών, ενώ διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να βρουν τη βιοτεχνία στη βόρεια Ελλάδα που ειδικεύεται σε... επώνυμα γαλλικά προϊόντα.

Greek Alert

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Greek Alert


Δεν υπάρχει φίμωτρο για το πνεύμα κύριοι!!!!

Posted: 14 Aug 2011 06:09 AM PDT

Νομίζετε ότι κάτι καταφέρατε; Μήπως έχετε την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα επιτύχετε με την φίμωση που επιχειρείτε; Ενάντια σε κάθε θεμελιώδες δικαίωμα έκφρασης, ελευθερίας και αυτοδιαχείρισης;


ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Posted: 13 Aug 2011 04:22 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 14-8-2011 .


Η αβεβαιότητα που καλύπτει την πιθανότητα επίλυσης του παγκόσμιου οικονομικού προβλήματος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις πολιτικές διεργασίες στην αναζήτηση της βέλτιστης εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων. Οι περιοχές που διαθέτουν υψηλή ποσότητα υδρογονανθράκων είναι βέβαιο πως θα καταστούν διακεκαυμένες ζώνες μέσα από τη συγκέντρωση πολλών και αντικρουόμενων συμφερόντων στο βαθμό που θα προκληθούν ισχυρές γεωπολιτικές συγκρούσεις.

Το ισχυρότερο πεδίο τέτοιων συγκρούσεων εστιάζεται εντός της ελληνικής επικράτειας σε σημεία που επιδιώκει να αρπάξει η Τουρκία και οι λοιποί προσωρινοί γείτονες ενώ επιθυμούν να καταστήσουν ουδέτερες ζώνες οι νεοταξικοί «σύμμαχοι». Η δρομολόγηση των ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ο προγραμματισμός της εξόρυξης του κυπριακού γεωφυσικού πλούτου από αμερικανική εταιρία, οι αποκαλύψεις για το μοίρασμα του Αιγαίου από το 2002 και οι ετοιμασίες της Τουρκίας για πόλεμο με την Ελλάδα μόνο τυχαία γεγονότα και συμπτώσεις δεν αποτελούν.

Το Ελληνικό Αίμα όμως φλέγεται από τις ιστορικές στιγμές θυσιών και δεν πρόκειται να υποταχθεί. Το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά «φίλοι» και εχθροί. Η θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έχει χαραχτεί με ανεξίτηλο άγραφο και αιμάτινο μελάνι στις καρδιές του Κυπριακού Ελληνισμού και ολάκερου του γένους μας. Η συμμετοχή 800 περίπου μοτοσικλετιστών στην πορεία μνήμης που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού για τους δύο ήρωες εθνομάρτυρες και η παρουσία πλήθους ακόμη λαού στην εκκλησία, το κοιμητήριο και το χώρο της εκδήλωσης δείχνουν ύψιστη ετοιμότητα. Η παρουσία των εθνικιστών Κυπρίων υπήρξε εντυπωσιακή και η πορεία με τους μοτοσικλετιστές μετέφερε το μήνυμα του αγώνα για τη λευτεριά που πόθησαν οι ήρωες όπως τονίστηκε στο μήνυμα της ημέρας δίπλα από το οδόφραγμα της Δερύνειας.

Η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο πλησιάζει πλέον στην κορύφωσή της. Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου είπε πως η Τουρκία θα αντιδράσει σε περίπτωση που διενεργηθούν οι γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Όπως δήλωσε ο εκφραστής του νεοοθωμανισμού «αν τεθεί θέμα περισσότερων προωθημένων βημάτων, θα επιδείξουμε την απαιτούμενη αντίδραση»! Η τουρκική αντίδραση είναι οι εισβολές και οι δολοφονίες για την βίαιη κατάληψη ελληνικού εδάφους.

Αντιθέτως, η πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι γεμάτη από προδοσίες, υποχωρήσεις και εγκατάλειψη εθνικού εδάφους και ελληνικών πληθυσμών από προσκυνημένους πολιτικάντηδες. Ειδικά ο μήνας Αύγουστος έχει εξελιχθεί σε καταραμένο μήνα για τη φυλή μας. Τούτες τις μέρες μας η Άγκυρα και οι Κατοχικές Αρχές γιόρτασαν με την μετάβαση εκατοντάδων φίλων του Κύπριου προέδρου Χριστόφια υποτιθέμενων «τουρκοκυπρίων» τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας από την τουρκική πολεμική αεροπορία τον Αύγουστο του 1964. Από το οδόφραγμα του Λιμνίτη προς το θύλακα των Κοκκίνων πέρασαν 45 λεωφορεία με 918 «τουρκοκύπριους» με τη συνοδεία ανδρών του ΟΗΕ αλλά ακόμη και με μικρά τουρκικά πολεμικά σκάφη.

Οι Τούρκοι λοιπόν προκαλούν την ώρα που έρχονται οι αποκαλύψεις μέσα από βιβλίο του Τούρκου πρώην διπλωμάτη Μπουλούκμπασι ότι από το 2002 που ξεκίνησαν οι διαβόητες επαφές ανάμεσα σε Τουρκία και γραικύλους υπό την κυβέρνηση Σημίτη και υπουργό εξωτερικών τον σημερινό πρωθυπουργό Παπανδρέου, είχε γίνει αποδεκτή η ελληνική παραίτηση από την επέκταση των χωρικών υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια. Την στιγμή που οι συζητήσεις για τις απαιτήσεις της Τουρκίας σε βάρος μας προχωρούσαν, οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι υποχωρούσαν όχι μόνο στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο, αλλά επιπλέον στους στρατηγικούς διαύλους Ρόδου – Καρπάθου, Κάσου – Κρήτης και Αντικυθήρων – Κρήτης, αλλά και την Μύκονο!

Ακόμη και στην περιοχή από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία, όπου υφίσταται καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης και οι Τούρκοι δεσμεύουν για ασκήσεις του Ναυτικού και της Αεροπορίας τους, φτάνουνε οι υποχωρήσεις του καθεστώτος από τότε. Η Τουρκία μας δίνει την προσφυγή για την υφαλοκρηπίδα στο διεθνές δικαστήριο και εμείς ουσιαστικά παραδίδουμε το μισό Αιγαίο και θαλάσσιους δρόμους μεταξύ των νησιών μας υπό το σχήμα «χτένας».

Στο μεταξύ η Τουρκία υπέγραψε συμβόλαιο 400 εκατομμυρίων με τη Νότια Κορέα για την κατασκευή τρίτης γενιάς αρμάτων μάχης. Το έργο αυτό θα γίνει με τη σύμπραξη της Ν. Κορέας και τριών τουρκικών κατασκευαστικών εταιριών. Η Τουρκία θα αποκτήσει κατ' αρχήν 250 τανκς ALTAY με στόχο να φτάσει τα 1000. Τα συγκεκριμένα άρματα μάχης διαθέτουν σύστημα που τα κάνει άτρωτα σε βιολογικές, χημικές και ραδιενεργείς επιθέσεις, ενώ δύνανται να λειτουργήσουν ακόμη και σε βάθος 4,1 μέτρων κάτω από το νερό. Οι εξοπλισμοί της Τουρκίας έρχονται σε μια στιγμή που οι αντίστοιχοι ελληνικοί έχουν συρρικνωθεί και το «ελληνικό» κράτος προσέρχεται στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων δίχως να ζητάει το παραμικρό και τους Τούρκους να απειλούν στρατιωτικά.

Ο ρόλος της Τουρκίας ως βραχίονας του διεθνιστικού νεοταξισμού και η ρωσικές προειδοποιήσεις σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής καθιστούν επιβεβλημένη την ανατροπή του καθεστώτος και την χάραξη σχεδίου ελληνικών προωθημένων διεκδικήσεων στην σκακιέρα της γεωπολιτικής που θα πάρει σύντομα φωτιά. Η φθορά των εχθρών μας θα αντιμετωπιστεί από μια θωρακισμένη και ισχυρή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που θα αρπάξει τις ευκαιρίες να καρπωθεί εδαφικά τα σημεία τριβής που συνιστούν οι αιώνια ελληνικές και προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δωρεάν σπόροι ελληνικών ποικιλιών. Λέμε ΟΧΙ στα μεταλλαγμένα φυτά!

Posted: 13 Aug 2011 01:01 PM PDT

Με αφορμή το χθεσινό άρθρο του φίλου και συνεργάτη Αρίσταρχου, σχετικά με τις στείρες πιπεριές που αγόρασε και τα μεταλλαγμένα που έρχονται στο τραπέζι μας από την " πίσω πόρτα" (πχ η ΕΕ απαγορεύει την καλλιέργεια μεταλλαγμένων προϊόντων για κατανάλωση από ανθρώπους, αλλά όχι και για δημιουργία ζωοτροφών), θυμήθηκα την υπέροχη προσπάθεια που γίνεται στο χωριό Παρανέστι της Δράμας, όπου εκεί υπάρχει ο σύλλογος " Πελίτι".

Wasim Ahmad likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

facebook
Wasim Ahmad likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Stelios Sorotos likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

facebook
Stelios Sorotos likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει... (τώρα εξηγούνται όλα

Posted: 13 Aug 2011 10:31 PM PDT

Από μικρή έψαχνε την συντροφιά. Δεν βρήκε, δεν της έκατσε, της έκατσε άσχημα; Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα...Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας. Μακάρι να είχε βρει τον άντρα που έψαχνε από τότε, για να μας αφήσει στην ησυχία μας. Όλα τελικά είναι θέμα ορμονών...



Η κυρία στην παραπάνω φωτογραφία, δεν είναι άλλη από την παντοδύναμη Άγκελα Μέρκελ, τότε που ως 15χρονη παιδούλα έψαχνε συντροφιά μέσω αλληλογραφίας...Κρίμα που δεν είχαμε τότε facebook. Θα είχε λήξει το ζήτημα τώρα...





Πηγή sayomgRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συναυλία των "ΜΠΛΕ" στην Θάσο

Posted: 13 Aug 2011 10:26 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Βρισκόμαστε με την γυναίκα μου στην πανέμορφη Θάσο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και αποφασίσαμε να πάμε το Σαββάτο βράδυ στην...


συναυλία των "ΜΠΛΕ' στην Σκάλα Ραχωνίου. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε! Τα διαφημιστικά πανό το λέγανε ξεκάθαρα. "Συναυλία των ΜΠΛΕ στην Σκάλα Ραχωνίου 21.30 ώρα". Πήγαμε απο νωρίς και απο τις 21.30 έως τις 23.30 που φύγαμε αγανακτισμένοι είχαν ανεβεί στην σκηνή 3 συγκροτήματα και οι ΜΠΛΕ πουθενά. Όταν ρωτήσαμε τι ! ώρα θα βγούνε οι ΜΠΛΕ μας ρώτησαν από πού είμαστε και δεν ξέρουμε ότι σε όλες τις συναυλίες υπάρχουν support συγκροτήματα (και εγώ αναρωτιέμαι πόσα και για πόση ώρα τραγουδάνε) ενώ η δεύτερη απάντηση που πήραμε από έναν άλλο είναι ότι επειδή έχει μια εκδήλωση ο αγροτικός συνεταιρισμός περιμένουν να τελειώσει για να έρθει και άλλος κόσμος.

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν μας ενημέρωσαν για την συμμετοχή και άλλων συγκροτημάτων και για την ακριβή ώρα που θα έβγαιναν οι ΜΠΛΕ και κυρίως θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά των διοργανωτών.



Αναγνώστης

Aκόμα ένα ....sex tape τραντάζει την..... διεθνή showbiz...!!!!!!!

Posted: 13 Aug 2011 10:24 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πρόκειται για νεαρή ηθοποιό πρωταγωνίστρια πολύ γνωστής σειράς στο εξωτερικό..



Η ίδια μεν μπορεί να έχει μπει στην πορνό βιομηχανία πλέον, αλλά το εν λόγω video είναι πριν το ξεκίνημά της.. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό έδωσε την ώθηση..

Δείτε τοακαταλληλο video εδώ..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ BELLA ROSA

Posted: 13 Aug 2011 08:54 PM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...BELLA ROSAΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ GOLDEN DEALS ΑΞΙΑΣ 35€ ΓΙΑ 5 HAIR SPA -5 MANICURE - 1 PEDICURE

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ......
..ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ....ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ???

ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΣΟΚ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .

ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ( ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ?? ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ)ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ .. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ..)

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ- Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ - ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΩΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ -ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ .AYTOI ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ ΤΑ EURO ΣΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΙΑ???

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ.

ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ??ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ....ΣΟΚ ...

ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ??????????????

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ?????ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ??

( ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ )



ΠΗΓΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18.00 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΥΓΑ ΣΤΙΣ 21.30. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ??? ΟΧΙ !! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.. (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΕΓΩ - ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥΣ)

ΤΡΙΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΡΓΗΣΑ 20 ΛΕΠΤΑ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΡΓΗΣΑ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ????? ΛΥΠΑΜΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΝΗΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ...ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ??

ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!

ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ 20 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΠΧ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ SPA ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΛΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ MANICURE ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΣΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΛΔ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ?

ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SPA ΚΑΘΟΝΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΄΄ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΄΄

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ

ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑ ΜΗΔΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΠΑΛΙ …….

ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ



Σαν Σήμερα

Posted: 13 Aug 2011 08:51 PM PDT


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...14 Αυγούστου

Γεγονoτα

1893: Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα που επιβάλει στους κατόχους αυτοκινήτων άδεια και αριθμό κυκλοφορίας.



1908: Τα πρώτα διεθνή καλλιστεία διεξάγονται στον ιππόδρομο του Φολκστόουν στην Αγγλία.



1909: Ξεσπά η επανάσταση στο Γουδί, που οργάνωσε ο «Στρατιωτικός Σύνδεσμος». Τη διακυβέρνηση της χώρας καλείται να αναλάβει ο Ελευθέριος Βενιζέλος.



1945: Η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στις συμμαχικές δυνάμεις, μετά τη ρίψη των ατομικών βομβών από τους Αμερικανούς στην Χιροσίμα και στο



1974: Εκδηλώνεται στην Κύπρο ο δεύτερος «Αττίλας», με την προώθηση των τουρκικών δυνάμεων στη σημερινή γραμμή αντιπαράθεσης, μετά τον «τορπιλισμό» από τους Τούρκους των ειρηνευτικών συνομιλιών της Γενεύης. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η Ελλάδα αποσύρει τις δυνάμεις της από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.



1994: Συλλαμβάνεται στο Σουδάν ο περιβόητος διεθνής τρομοκράτης Κάρλος το Τσακάλι, κατά κόσμον Ίλιτς Ραμίρερ Σάντσετς. Την ίδια ημέρα εκδίδεται στη Γαλλία.



Γεννησεις

1909: Μάνος Κατράκης, ηθοποιός.



1966: Χάλε Μπέρι, αμερικανίδα ηθοποιός.



Θανατοι

1956: Μπέρτολτ Μπρεχτ, γερμανός θεατρικός συγγραφέας, από τους σημαντικότερους θεατράνθρωπους του 20ου αιώνα.



1988: Έντζο Φεράρι, δημιουργός της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας και μυθική μορφή της αυτοκίνησης.



Ουρά 8 χλμ. στην Αμφιλοχία

Posted: 13 Aug 2011 08:56 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ουρά 8 χλμ. στην Αμφιλοχία


Ταλαιπωρία υφίστανται όσοι οδηγοί Ι.Χ. κινούνται στους οδικούς άξονες της Αμφιλοχίας και του Ρίου, λόγω της μεγάλης κίνησης των αυτοκινήτων, που έχει προκαλέσει η μεγάλη έξοδος του Δεκαπενταύγουστου.
Ειδικότερα, στον κόμβο της
Αμφιλοχίας, το μποτιλιάρισμα είναι μήκους οκτώ χιλιομέτρων, λόγω της κυκλικής πορείας του δρόμου.

Επίσης, πριν τα διόδια του Ρίο, η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνούσε πριν λίγο τα δύο χιλιόμετρα, αλλά η κίνηση βαίνει προς εξομάλυνση.



Οι εκδρομείς χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή, αφού ενδέχεται να μην αποφύγουν την ταλαιπωρία, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της χώρας.



Bρετανία: Αποσύρθηκε διαφήμιση της Levi's επειδή «προτρέπει» σε... επανάσταση (vid)

Posted: 13 Aug 2011 08:50 AM PDT

Η εταιρεία Levi's αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά τη διαφημιστική της καμπάνια στη Βρετανία, που παρουσιάζει έναν νεαρό άνδρα να αντιπαρατίθεται στις δυνάμεις καταστολής, υπό το βάρος αντιδράσεων που θεωρούν ότι τάσσεται υπέρ των ταραχών που συγκλονίζουν τη χώρα, γράφει η Guardian.



Το διαφημιστικό σποτ στα πλαίσια της πρώτης παγκόσμιας διαφημιστικής εκστρατείας της Levi Strauss, διάρκειας ενός λεπτού ακριβώς, αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Facebook και επρόκειτο να προβληθεί προσεχώς στα τηλεοπτικά δίκτυα και τις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας.

Στη διαφήμιση ακούγεται η φράση «είσαι υπέροχος». Ο αφηγητής διαβάζει αποσπάσματα από ποίηση του Τσαρλς Μπουκόφσκι (το ποίημα «The Laughing Heart») και το σποτ τελειώνει με τις λέξεις «Βγες Μπροστά».

Οι αντιδράσεις εξαιτίας των ταραχών που συγκλονίζουν αυτές τις μέρες τη Βρετανία, ήταν ισχυρές, με την εταιρεία να αποφασίζει «για λόγους ευαισθησίας» να αποσύρει προσωρινά το σποτ από τη χώρα. Το ίδιο δεν θα ισχύσει και για τις χώρες του εξωτερικού, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube, όπως και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Είμαστε βαθύτατα αποκαρδιωμένοι για τα πρωτοφανή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν επηρεάσει τις κοινότητες σε όλη τη χώρα» δήλωσε εκπρόσωπος της Levi's. Στόχος του σποτ είναι να καταγράψει την αισιοδοξία των νέων και τη φιλοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, και όχι να ενθαρρύνει Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ταραχές, επεσήμανε.


Δείτε την επίμαχη διαφήμιση:



Best UFO Documentary

Posted: 13 Aug 2011 08:36 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Alien Planet "Full Documentary"

Posted: 13 Aug 2011 08:34 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αυτές είναι οι αποκαλυπτικές πόζες από την 16χρονη που ήθελε να γίνει μοντέλο

Posted: 13 Aug 2011 08:31 AM PDT

Αυτές είναι οι αποκαλυπτικές πόζες που έβγαλε στο διαδίκτυο ο 37χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος, με θύμα εκμετάλευσης το 16χρονο κορίτσι που του υποσχέθηκε να το κάνει μοντέλο...


Ο 37χρονος αντιμετωπίζει την σοβαρή κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, ενώ την ανήλικη την ψάρεψε από το Facebook. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος που συνελήφθη στον Άγιο Στέφανο από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, διέθετε ηλεκτρονικό περιοδικό με μοντέλα ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η φώτο της Ημέρας

Posted: 13 Aug 2011 08:25 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαδηλώσεις τέλος, λόγω… δημοκρατίας

Posted: 13 Aug 2011 08:22 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οι διαδηλωτές εγγράφως θα αναφέρουν: σκοπό της συγκέντρωσης και τόπο κατοικίας τους!


# Το δρακόντειο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις!

Με «στρατιωτικό νόμο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακόψει το ογκούμενο κύμα κοινωνικής οργής και

αγανάκτησης που εκδηλώνεται για τα πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά μέτρα λιτότητας.

Εν όψει του θερμού φθινοπώρου, της επιστροφής των «αγανακτισμένων» και των εντεινόμενων διεργασιών που συντελούνται στους κόλπους των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, η κυβέρνηση καταστρώνει μυστικά σχέδια για τη δυναμική αντιμετώπιση της διαφαινόμενης κοινωνικής έκρηξης.

Με νομοσχέδιο που ετοιμάζει πυρετωδώς το υπουργείο Δικαιοσύνης, τίθεται φραγμός στην ελεύθερη έκφραση του δικαιώματος των πολιτών να διαδηλώνουν όπου και όποτε οι ίδιοι των επιθυμούν.

Αποκαλύπτουμε σήμερα το περιεχόμενο του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, στο εξής οι διαδηλωτές πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης τους. Το δικαίωμα στην αυθόρμητη αντίδραση και στην αυτενέργεια των πολιτών, είναι επικίνδυνα ασαφές για να συνεχίσει να υφίσταται.

Στην «έγγραφη δήλωση» τους προς… τας αστυνομικάς και εισαγγελικάς αρχάς, οι διαδηλωτές πρέπει να αναφέρουν με απόλυτη σαφήνεια:

1) τον τόπο της συνάθροισης,

2) την ώρα πραγματοποίησης και

3) τον σκοπό της συγκέντρωσης.

Οι προϋποθέσεις αυτές, ωστόσο, δεν είναι αρκετές για να δοθεί το «ελευθέρας» από τις αστυνομικές αρχές.

Ως προαπαιτούμενο τίθεται κάτι ακόμη: Ο διοργανωτής, είτε πρόκειται για φυσικό ή νομικό πρόσωπο, πρέπει να δηλώσει τον τόπο και τη διεύθυνση κατοικίας του!

Εκ των προτέρων οι διοργανωτές των διαδηλώσεων πρέπει να δηλώσουν εάν προτίθενται να πραγματοποιήσουν μετά τη συγκέντρωση και πορεία! Στην έγγραφη αναφορά που θα υποβάλλουν πρέπει να προσδιορίζεται επακριβώς η διαδρομή και ο τερματισμός της πορείας!

Όσον αφορά τον.. τρόπο κίνησης των διαδηλωτών, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης γίνεται διάκριση (για πρώτη φορά) μεταξύ μικρών και μεγάλων συγκεντρώσεων. Οι λίγοι διαδηλωτές εφεξής θα είναι αναγκασμένοι να πορεύονται σε μια λωρίδα. Ο περιορισμός αυτός δεν τίθεται για τις συγκεντρώσεις των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που βρεθεί υποψήφιος διαδηλωτής να εφαρμόσει τα προαναφερόμενα απαγορευτικά μέτρα, δεν είναι βέβαιον ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να διαδηλώσει τις απόψεις του.

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης παρέχεται η δυνατότητα στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να απαγορεύσουν κάθε συνάθροιση πολιτών.

Αυτό θα συμβεί όταν οι αρχές κρίνουν ότι υπάρχει κίνδυνος:

α) Να διασαλευθεί η δημόσια τάξη

β) Να διαταραχτεί η κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου.

Αν συντρέχουν παρόμοιοι κίνδυνοι, η απόφαση απαγόρευσης θα γνωστοποιείται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές στους ενδιαφερόμενους ένα εικοσιτετράωρο πριν την προκαθορισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας!

Με αυτά τα κατασταλτικά μέτρα που παραπέμπουν στην εποχή του «χωροφύλακα και του αστυφύλακα», που φέρνουν στη μνήμη σκοτεινές περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας, σπεύδει η κυβέρνηση να αιφνιδιάσει τους πολίτες και να τους φέρει προ τετελεσμένων..

Στήνει μηχανισμούς από φωτιά κι ατσάλι, σηκώνει αναχώματα, προγεφυρώματα, μεταλλικά πλέγματα και περίκλειστα φρούρια, με ένα προφανή στόχο και σκοπό:

να προκαλέσει σοκ και δέος στην κοινωνία, να ενσπείρει το αίσθημα του φόβου και του πανικού.

Έχουν αναθαρρήσει φαίνεται από την ανακατάληψη της (έρημης) πλατείας Συντάγματος και ετοιμάζονται πλέον να περάσουν στην αντεπίθεση, εφαρμόζοντας το αμερικανικό δόγμα της μηδενικής ανοχής.

Πιστεύουν ότι μπορούν με «νόμο-τρομοκράτη» να ακυρώσουν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης των πολιτών.

Πιστεύουν ότι μπορούν να ακυρώσουν εν μια νυκτί το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ελεύθερα, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του παντεπόπτη κράτους, των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.

Πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη βούληση της κοινωνίας, η οποία ζητά να καθορίσει η ίδια το μέλλον της και όχι απλά να το συνδιαμορφώσει ή να το συνταιριάξει με τις επιθυμίες, τις επιταγές και τα κελεύσματα των λογιών-λογιών, εγχώριων και διεθνών, τυπικών και άτυπων, εξουσιών.

Πιστεύουν ότι με τη σιδηρά χειρ του κράτους θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας.Παραβλέπουν τους φυσικούς κανόνες κίνησης των κοινωνιών, έχουν πάψει να διαβάζουν ιστορία.

Πλανώνται πλάνην οικτρά. Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, παραβλέποντας την ιστορική ρήση του Γέρου της Δημοκρατίας. Θέλουν να επιβάλλουν τα (αλλεπάλληλα) Μνημόνια και επιδεικνύουν πρωτοφανή αμνημονησία!

ΠΗΓΗ: kostasxan

Πριν ο κ. Μπεγλίτης αποφασίσει να αυξήσει την θητεία να μας δώσει μερικές απαντήσεις:

Posted: 13 Aug 2011 08:18 AM PDT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Πριν ο κ. Μπεγλίτης αποφασίσει να αυξήσει την θητεία να μας δώσει μερικές απαντήσεις:


1) Γιατί δεν μειώνει τα στρατόπεδα στα απολύτως απαραίτητα 10-20 όλα και όλα δημιουργώντας τεράστιες οικονομίες κλίμακας;.

2) Γιατί δεν ρωτάει τους στρατηγούς του, που του εισηγούνται την αύξηση της θητείας μήπως θέλουν την αύξηση για να διατηρήσουν τις ωραίες θεσούλες τους?? Ένας σωστός εξορθολογισμός θα μείωνε δραματικά στις μισές τις ωραίες θεσούλες τους. Δεν τους ρωτά πόσους στρατηγούς και ταξιάρχους έχουν αναλογικά οι άλλοι στρατοί (ΗΠΑ, Αγγλία , Γαλλία κ.λ.π.)

3)Γιατί δεν βάζει να υπηρετήσουν και οι γυναίκες που είναι Έλληνες πολίτες ώστε ο κάθε Έλληνας να υπηρετεί μόνο 3-6 μήνες?? Άλλωστε έχουν κάνει τόσους δικαστικούς αγώνες και κέρδισαν την ισότητά τους όσο αφορά την στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων, ή μήπως όταν είναι για επαγγελματική αποκατάσταση και μισθούς είναι πρώτες αλλά σε εθελοντική βάση δεν ενδιαφέρονται;;

4) Γιατί κ. Μπεγλίτη δεν κολλάς τουλάχιστον ένσημα στον Έλληνα Φαντάρο που προσφέρει την εργασία του εθελοντικά;;

5) Γιατί μετά την απόλυση δεν τον βάζεις στο ταμείο ανεργίας όπως έχει κάθε εργαζόμενος το δικαίωμα;

6) Γιατί δεν του αναγνωρίζεις την «ύψιστη προσφορά στην πατρίδα» σαν προϋπηρεσία στο δημόσιο ώστε με το τέλος της θητείας του ο Έλληνας Φαντάρος να έχει ισάξια προσόντα με τις γυναίκες που στο αντίστοιχο διάστημα εργάζονται ;

Δεν ξορκίζεις το κακό κ. Μπεγλίτη κατηγορώντας τους προκατόχους σου . Ήρθε η ώρα σου να κάνεις πραγματικές τομές στο ελληνικό στρατό που θα μείνουν στην ιστορία.

Μπορείς;;

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ «ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ» Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.



Αναγνώστης

i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Η Ορθούλα Παπαδάκου για την περιπέτεια με την υγεία της

Posted:

Ειδήσεις Gossip Η Ορθούλα Παπαδάκου  ζούσε τις τελευταίες ημέρες ένα εφιάλτη, καθώς περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την υγεία της. Οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν πως η κατάσταση της...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


ΗΠΑ: Τραγωδία από κατάρρευση σκηνής σε συναυλιακό χώρο (video)

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 40 τραυματίσθηκαν όταν, λόγω του ισχυρού ανέμου, κατέρρευσε σκηνή σε υπαίθριο συναυλιακό χώρο στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, λίγα λεπτά πριν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Κοσμοπλημμύρα στην Παναγία Σουμελά

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Χιλιάδες είναι και φέτος οι προσκυνητές που συρρέουν στην Τραπεζούντα για να παρακολουθήσουν αύριο, ανήμερα του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Donatella Versace διακοπές στην Κρήτη

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Η διάσημη σχεδιάστρια Donatella Versace  βρίσκεται στην Κρήτη στον κόλπο του Μεραμβέλλου για διακοπές, σύμφωνα με δημοσίευμα στο sigmalive.com. H Donatella Versace  έφτασε στην...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Melanie C εναντίον Rihanna

Posted:

Ειδήσεις Gossip Έντονη κριτική άσκησε η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls» για τις καυτές εμφανίσεις της Rihanna. Η Melanie C τόνισε πως η γνωστή τραγουδίστρια θα πρέπει να προσέχει περισσότερο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αρχίζουν οι αιτήσεις για προσλήψεις ειδικών φρουρών από 16/8

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Στην πρόσληψη 1.200 ειδικών φρουρών προχωρεί η Ελληνική Αστυνομία, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μπορούν να υποβάλλονται στα Αστυνομικά Τμήματα του...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τα πλωτά παλάτια των VIP (photo-gallery)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Κάθε επώνυμος κροίσος που θέλει να σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι κάτοχος κι ενός μεγάλου σκάφους. Ένα γιοτ είναι ένδειξη όχι μόνο άνεσης και πλούτου αλλά είναι και ένα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αίθριος και ζεστός καιρός

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και υπάρχει πολύ μικρή...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


ΥΠΕΚΑ: απόπειρα παράνομης δημιουργίας νεκροταφείου στη Ζώνη Α του Υμηττού

Posted:

Ειδήσεις Περιβάλλον To ΥΠΕΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόπειρα παράνομης δημιουργίας νεκροταφείου στη Ζώνη Α του Υμηττού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή». «Την Παρασκευή,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


O Παπαλουκάς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Posted:

Ειδήσεις Αθλητικά: Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και επίσημα ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο διεθνής γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τους Ισραηλινούς και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έχουν φτιάξει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Fiat 500 by Gucci, cabrio έκδοση

Posted:

Ειδήσεις Αυτοκίνητο: Σε συνέχεια του 500 by Gucci, το οποίο προσέλκυσε 3.000 προ-παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας 500byGucci.com, η Fiat και η Gucci παρουσιάζουν την κάμπριο έκδοση 500C by Gucci, η...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Τουρκία διεκδικεί ΑΟΖ στη Μεσόγειο

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: Για θερμό επεισόδιο στη Mεσόγειο, προετοιμάζεται η Τουρκία σε περίπτωση που η Κύπρος αρχίσει τις υποθαλάσσιες ενεργειακές έρευνες, ή η Ελλάδα οριοθετήσει, όπως αναφέρουν πληροφορίες,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Google+: Ήρθαν και τα παιχνίδια

Posted:

Ειδήσεις Ίντερνετ: Τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια στο Google+ είναι πια γεγονός! Από σήμερα στην κορυφή των streams θα εμφανίζεται ένα νέο πέμπτο μικροσκοπικό εικονίδιο που θα οδηγεί στα Παιχνίδια. Το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Δέσποινα Καμπούρη έγινε μητέρα

Posted:

Eιδήσεις Gossip: Τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής της απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη (φωτ.). Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο χθες λίγο μετά τις 10.35 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. O γνωστός...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Apple Inc. έγινε η πιο πολύτιμη εταιρεία στις ΗΠΑ

Posted:

Ειδήσεις Tεχνολογία: Οι επενδυτές σκέφτονται ότι πλέον οι αγοραστές «καίγονται» περισσότερο για να αγοράσουν ένα iPad παρά πετρέλαιο, γράφει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press. Η Apple...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ομάδες κρούσης για οφειλές και μεγάλη φοροδιαφυγή

Posted:

Ειδήσεις Οικονομία: Σειρά για έλεγχο από ειδικές «ομάδες κρούσης» της εφορίας, παίρνουν μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, μεγαλο-οφειλέτες αλλά και οι 1.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, με βάση το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Candice Swanepoel αναστατώνει ξανά τις παραλίες!

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Τελικά το να είσαι μοντέλο της Victoria’s Secret, είναι μια πολύ… απαιτητική δουλειά, αφού τα ταξίδια, οι φωτογραφήσεις και τα παιχνίδια στην παραλία, αποτελούν βασικές...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Lady Gaga παρέδωσε μαθήματα στιλ και κομψότητας

Posted:

Ειδήσεις Gossip Κι όμως είναι η Lady Gaga. Λιτή και απέριττη και χωρίς πολλά –πολλά. Η εκκεντρική σταρ που συνηθίζει να προκαλεί με τα εξωπραγματικά ρούχα και αξεσουάρ αυτή τη φορά εμφανίστηκε απλή...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: «Βροχή» οι αιτήσεις για ρύθμιση

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Πλησιάζουν στις 50.000 οι περιπτώσεις υπερχρεωμένων δανειοληπτών που δεν έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν την αποπληρωμή των οφειλών τους και προσφεύγουν στα Ειρηνοδικεία για...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Σήμερα στο Dailyfucks.gr

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Σήμερα στο Dailyfucks.gr

Link to Dailyfucks.gr

O εγκέφαλος είναι το πιο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου σύμφωνα με έρευνα

Posted: 13 Aug 2011 11:00 PM PDT

Έρευνα έδειξε πως η σεξουαλική διέγερση αυξάνεται όταν εστιάζει κανείς την προσοχή του στον εαυτό...

Διάβασε περισσότερα στο Dailyfucks.gr

Η Renee Zellweger επιστρέφει με το τρίτο «Bridget Jones Diary»

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως δόθηκε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία τρίτης ταινίας «Bridget Jones Diary» και πως η πρωταγωνίστρια Renee Zellweger έχει ήδη υπογράψει.
Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό εάν στην τρίτη ταινία θα εμφανίζονται και πάλι οι Colin Firth και Hugh Grant, οι οποίοι κρατούσαν τους βασικούς ανδρικούς ρόλους στα δύο πρώτα φιλμ.

Ας σημειωθεί πως η Helen Fielding, συγγραφέας των βιβλίων πάνω στα οποία βασίστηκαν οι ταινίες «Bridget Jones Diary» είχε αναφέρει, σε δηλώσεις της πριν από μερικούς μήνες, πως εργαζόταν πάνω σε ένα τρίτο βιβλίο αλλά και ταινία.
Την περασμένη χρονιά, ο Colin Firth, που στα φιλμ ενσαρκώνει τον Mark Darcy, είχε αποκαλύψει ένα πιθανό σενάριο για το τρίτο «Bridget Jones Diary». Τότε είχε αναφέρει πως ίσως στην τρίτη ταινία η Jones και ο Darcy δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και έτσι η Jones εγκαταλείπει τον αγαπημένο της για τον Daniel Cleaver, ώστε να μείνει έγκυος. Όμως ο Cleaver την παρατάει, και ο Darcy επιστρέφει κοντά της για να την σώσει.
Μέχρι στιγμής πάντως, επισήμως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια για τους ρόλους και το σκηνοθέτη που θα αναλάβει την ταινία.

Προέλαση αντικαθεστωτικών στη δυτική Λιβύη

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Οι αντικαθεστωτικοί στη δυτική Λιβύη προέλασαν σήμερα στο βορρά, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την παραθαλάσσια πόλη Ζαουϊγια μετά από...
εξάωρη μάχη με τις δυνάμεις του Καντάφι, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Ρόιτερς που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αντικαθεστωτικοί απώθησαν τα κυβερνητικά στρατεύματα σε ακτίνα περίπου επτά χιλιομέτρων από τις προηγούμενες θέσεις τους, περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρια του χωριού Μπιν Σουαϊμπ, κοντά σε ένα εργοστάσιο.

Πίσω στις ΗΠΑ ο Αντού

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Όταν είχε πρωτοβγεί όλοι μιλούσαν για τον παίκτη που θα αφήσει εποχή. Ακόμα και ο Πελέ τον είχε χρίσει διάδοχό του.
Τελικά ο Φρέντι Αντού δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες με συνέπεια σε ηλικία μόλις 22 ετών να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Φιλαδέλφεια.

Ο Αντού ανήκε στην Μπενφίκα η οποία τον είχε αποκτήσει το 2007 και τον δάνειζε αριστερά και δεξιά (μία από τις ομάδες αυτές ήταν και ο Άρης τον Ιανουάριο του 2010), χωρίς να στεριώσει κάπου και να δείξει το ταλέντο του.
Έτσι, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Φιλαδέλφεια για να συνεχίσει την καριέρα του κι επιστρέφει στο MLS μετά από τέσσερα χρόνια.

Χριστίνα Κολέτσα.. μία μυαλωμένη τραγουδιάρα

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Η Χριστίνα Κολέτσα επιστρατεύει όλη της την γοητεία, βγάζει το σουτιέν της, και φωτογραφίζεται για το περιοδικό... Nitro, πιο καυτή και εντυπωσιακή από ποτέ.. με τα εκρηκτικά προσόντα της σε πρώτο πλάνο.!Ενώ τονίζει πως δεν είναι απλώς ακόμη μία με μικρόφωνο στο χέρι..! «Για την κοινωνία μπορώ να είμαι άλλη μια τραγουδιάρα. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι κάτι άλλο: Μπορεί το τραγούδι να είναι απλώς το χόμπι μου κι από εκεί και πέρα να κάνω άλλα πράγματα, να αναπτύσσω αλλιώς τον εαυτό μου και το πνεύμα μου. Όταν ανακαλύπτουν ότι έχω κι εγώ κάποιο μυαλό, αιφνιδιάζονται, ιδιαίτερα οι άνδρες. Κάποιοι ενθουσιάζονται που το ανακαλύπτουν και με ερωτεύονται κάποιοι άλλοι το βάζουν στα πόδια. Αυτοί είναι και οι περισσότεροι».


Ένας νεκρός και 84 τραυματίες από τον εκτροχιασμό στην Πολωνία

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 84 τραυματίστηκαν, όταν χθες ένα επιβατικό τρένο στην κεντρική Πολωνία εκτροχιάστηκε...
σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πρόσφατα το τηλεοπτικό δίκτυο TVN 24.

Αρχικά Πολωνοί αξιωματούχοι έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς και 20 με 30 τραυματίες.
Τα αίτια του δυστυχήματος, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι κοντά στην περιοχή Μπάμπι στο δρομολόγιο Κατοβίτσε-Βαρσοβία, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πάντως, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο οδηγός του τρένου δεν προέκυψε να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Και ο Τζάκσον θέλει Ευρώπη

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Ο ένας μετά τον άλλον οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ βλέπουν πως δεν πρόκειται να λυθεί άμεσα το lockout, γι' αυτό και κοιτάζουν προς Ευρώπη μεριά.
Στην μεγάλη λίστα των ΝΒΑer's που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη φαίνεται να μπαίνει και ο Στέφεν Τζάκσον. Ο γκαρντ/ φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. «Μιλάω με πολλές ομάδες από τη Γαλλία. Δεν έχω οικονομικά προβλήματα. Είμαι καλά. Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό, προκειμένου να παραμείνω σε φόρμα, έτσι ώστε όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα να είμαι μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες κι όχι πίσω», τόνισε ο χαρισματικός σκόρερ.

Απαλλαγείτε από τους μύθους της δίαιτας

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Σας στοιχειώνουν οι μύθοι τις δίαιτας; Καιρός να τους εξολοθρεύσετε!
Ο καφές παχαίνει;
Ο καφές χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γάλακτος δεν περιέχει θερμίδες. Οι θερμίδες προστίθενται ανάλογα με το τι θα προσθέσετε, από τη ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα έως το σιρόπι.

Ενδεικτικά, ένας παγωμένος στιγμιαίος καφές (φραπέ) μέτριος (1 κουτ. Γλυκού ζάχαρη) και ένα γαλατάκι light των 20ml θα σας δώσει μόνο 30 θερμίδες, συγκριτικά με έναν έτοιμο freddo cappucino με σιρόπι και αφρό από πλήρες γάλα που μπορεί να φτάσει και τις 180 θερμίδες. Προσοχή, επίσης πρέπει να δώσετε στα παγωμένα ροφήματα τύπου freddoccino που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 400 θερμίδες, αντίστοιχες περίπου με μία πάστα!

Τι μπορώ να πιω για να ξεδιψάσω; (σε καφετέρια κλπ)

Το νερό αποτελεί το βασικό μέσο ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα τα μη αλκοολούχα ροφήματα όπως οι φυσικοί χυμοί μπορούν να συμβάλλουν κι αυτά στην ενυδάτωσή σας. Εάν δε θέλετε να φορτωθείτε με θερμίδες προτιμήστε καφέ χωρίς πολλά πρόσθετα, σόδα, πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη ή ακόμη και κάποιο αναψυκτικό light.

Τι γλυκό μπορώ να φάω;

Τα γλυκά δεν απαγορεύονται σε μια δίαιτα. Για γλυκιά γεύση καθημερινά προτιμήστε ως μικρό γεύμα κάποιο ζελέ με φρούτα χωρίς ζάχαρη ή μία μικρή γρανίτα ή κάποιο γιαούρτι 2% με φρούτα ή προσθέστε εσείς 1 κ.γλ. μαρμελάδα, και εναλλακτικά ένα ρυζόγαλο με light γάλα και υποκατάστατο ζάχαρης ή μία κρέμα καραμελέ ή άνθος αραβοσίτου με γάλα χαμηλών λιπαρών. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε ένα μικρό γλυκό όπως μια τάρτα φρούτων ή ένα παγωτό, μία φορά την εβδομάδα ή το δεκαήμερο.

Τα ποτά επιτρέπονται;

Το αλκοόλ προσφέρει στο σώμα μας αρκετές θερμίδες (7 θερμίδες/ γραμμάριο). Κατά τη διάρκεια της δίαιτας καλό είναι να μην υπερβαίνετε τα δύο ποτά την εβδομάδα. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ποτήρι κρασί, ενώ η μπύρα, ακριβώς επειδή την καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να μας φορτώσει με περιττές θερμίδες. Το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση του ποτού, είναι πως στη χώρα μας η μεζούρα των δυνατών - σκληρών ποτών είναι μεγαλύτερη από ότι στις άλλες χώρες (80ml έναντι της συνιστώμενης μερίδας των 40ml). Αυτό σημαίνει πως ένα απλό ουίσκι με πάγο μπορεί να σας δώσει περίπου 220 θερμίδες. Προτιμήστε να σερβιριστείτε μικρότερη ποσότητα ποτού και συμπληρώστε με αναψυκτικό light που δεν έχει θερμίδες. Έτσι θα γλιτώσετε και το αλκοτέστ, εφόσον θα έχετε προσλάβει μικρότερη ποσότητα αλκοόλ! Τα κοκτέιλ αποτελούν επίσης μια θερμιδική παγίδα, εφόσον περιέχουν και περισσότερο αλκοόλ, αλλά και άλλα συστατικά που ενισχύουν τις θερμίδες του ποτού. Παράλληλα, η αίσθηση δροσιάς μας προτρέπει να τα καταναλώνουμε σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Κάντε μόνοι σας τους υπολογισμούς:

Αν ένα ποτό (ουίσκι, βότκα, τζιν κ.α.) έχει 40% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αυτό σημαίνει ότι τα 100ml ποτού περιέχουν 40 γρ αλκοόλης. Εφόσον το κάθε γραμμάριο μας δίνει 7 θερμίδες 40 Χ 7 = 280 θερμίδες/ 100ml. Αν λοιπόν για να φτιάξετε το ποτό σας βάζετε μία μερίδα 80 ml (224 θερμίδες) και σε αυτό προσθέτετε αναψυκτικό με ζάχαρη ή χυμό (τα 100ml αποδίδουν περίπου 40-45 θερμίδες), τότε το ποτό σας περιέχει περίπου 270 θερμίδες.

Πώς να αναπτύξετε τη φαντασία του παιδιού σας

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Σε προηγούμενο άρθρο τονίσαμε τη σημασία, που έχει για ένα παιδί η φαντασία, και όλα όσα πλάθει με αυτήν: (Η φαντασία είναι το «όπλο» των παιδιών). Σήμερα θα σας προτείνουμε...
μερικούς τρόπους που, σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι ειδικοί, δίνουν κίνητρα στα παιδιά μας να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.

Διαβάστε του βιβλία, απ' όσο πιο μικρή ηλικία γίνεται! Περιγράφοντάς του τοπία, αντικείμενα και πρόσωπα, είναι σα να βάζετε βενζίνη στο ντεπόζιτο της φαντασίας του παιδιού σας. Στα πιο μικρά παιδιά διαλέξτε βιβλία με μεγάλες, γεμάτες χρώματα φωτογραφίες, και κάντε το διάβασμα την αγαπημένη σας ώρα, όταν είστε μαζί.
Κάντε του θορύβους και πείτε του τι σημαίνουν. Ζητήστε του να τους επαναλάβει. Κάντε μαζί το λύκο, την κουκουβάγια, το πλοίο, το τρένο κλπ. και μαζί με αυτό μιλήστε του για ό,τι του περιγράφετε.
Μη στηρίζεστε μόνο στα βιβλία. Πλάστε του ιστοριούλες και ζητήστε του ιδέες, για να τις ολοκληρώσετε μαζί! Μπορείτε, επίσης, σε αυτές τις ιστορίες να βάλετε πρωταγωνιστή το ίδιο το παιδί και εσάς σε έναν άλλο ρόλο! Αυτό θα το βοηθήσει περισσότερο να μπει μέσα στην ιστορία και να σκεφτεί τρόπους για να την συνεχίσει.
Ακόμα και όταν είστε μαζί έξω από το σπίτι, δίνετέ του ερεθίσματα. Παραδείγματος χάριν, πάρτε ευκαιρία από ένα σκύλο, που είδατε μαζί, για να του πείτε μία μικρή ιστοριούλα.
Βάλτε το να ζωγραφίσει και μετά ζητήστε του να σας πει τι έφτιαξε. Μην προτρέχετε να δώσετε τη δική σας ερμηνεία. Αυτό μπορεί να γίνει και αντίστροφα! Δηλαδή να ζωγραφίσετε εσείς κάτι γι' αυτό, και εκείνο να σας πει τι βλέπει στη ζωγραφιά σας!
Βάλτε του να ακούει μουσική! Από την εποχή που είναι μωρό ακόμα, καλό θα ήταν να του βάζετε μουσική, για να κοιμηθεί ή να παίξει. Γενικά, είναι απαραιτητη η μουσική ως άκουσμα μέσα στο σπίτι. Έχει αποδειχθεί ότι η μουσική ενθαρρύνει τα παιδιά να τραγουδήσουν, να χορέψουν να κάνουν ότι παίζουν όργανα! Συνήθως μάλιστα τα τραγούδια, που τραγουδούν είναι δικής τους έμπνευσης, όπως φυσικά και ο χορός τους.
Παίξτε μαζί του θέατρο! Κάντε εσείς, ας πούμε, το παιδί και δώστε του το ρόλο της μητέρας! Προσποιηθείτε ότι είστε άλογο και εκείνο ο αναβάτης, ή ότι είστε εσείς γάτα και εκείνο ο σκύλος και αυτοσχεδιάστε!
Περιορίστε την ώρα που το παιδί βλέπει τηλεόραση. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρετικά προγράμματα για να διδάξουν τα παιδιά σας, αλλά μην το παρακάνετε, γιατί η εικόνα που παρέχει η τηλεόραση είναι έτοιμη τροφή και δεν ωθεί το παιδί σας στη δημιουργία.
Αποδεχθείτε το φανταστικό του φίλο, μια και οι ειδικοί πιστεύουν ότι το να έχει επινοήσει ένα παιδιά έναν φανταστικό φίλο, είναι σημάδι δημιουργικότητας και κοινωνικότητας και τρόπος να αντιμετωπίσει τους φόβους του και τις σκέψεις του!

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από την νέα έκδοση του Android 4.0;

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Δύο εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται να δείχνουν μερικά από τα νέα στοιχεία που θα έχει η νέα έκδοση του Android, Ice Cream Sandwich (4.0).


Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες αλλά και με τις πληροφορίες, η νέα έκδοση του Android θα φέρει αρκετές αισθητικές αλλά και λειτουργικές αλλαγές στις διάφορες εφαρμογές, οπότε με βάση αυτό, η εφαρμογή του Gmail θα έχει νέο σχεδιασμό ενώ το Google search θα γίνει ακόμα πιο απλό.
Τέλος ακόμα μία αλλαγή που θα δούμε στο Android 4.0 θα είναι η κάμερα η οποία αναβαθμίζεται και πλέον θα προσφέρει panorama mode.
Βέβαια κατά πόσο είναι γνήσιες αυτές οι εικόνες δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα κανένας μιας και είναι πολύ εύκολο να τις δημιουργήσει κάποιος όμως όπως είναι αναμενόμενο τα site που τις έχουν ανεβάσει υποστηρίζουν οτι προέρχονται από έγκυρες πηγές…


Προς Ρούμπιν ο Ντε Γκουζμάν

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Η Ρούμπιν Καζάν τα βρήκε σε όλα με την Μαγιόρκα για την μεταγραφή του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν στα 8,5 εκατ. ευρώ και το μόνο που...
απομένει είναι να τα βρει και με τον ίδιο.
Οι Ρώσοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμη δημιουργικού μέσου, καθώς ο Κάρλος Εντουάρντο δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στο Καζάν και μετά την αποτυχημένη απόπειρα για την απόκτηση του Ερεμένκο από την Διναμό Κιέβου έφτασαν σε συμφωνία με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ντε Γκουζμάν.
Ο Ολλανδός μέσος εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Βαλένθια και Βιγιαρεάλ. Οι «νυχτερίδες» τον προόριζαν για αντικαταστάτη του Χουάν Μάτα, όμως ο τελευταίος δύσκολα θα αποχωρήσει φέτος, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν κάλυπτε οικονομικά την Μαγιόρκα.
Έτσι, η Ρούμπιν έσπευσε γρήγορα και τα βρήκε με τους νησιώτες στα 8,5 εκατ. ευρώ και τώρα θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον Ντε Γκουζμάν, κάτι που αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο 23χρονος άσος έχει δείξει την προτίμησή του στην Βιγιαρεάλ...

Dexter: Ο αγαπημένος serial killer επιστρέφει!

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Η πολυαναμενόμενη 6η σαιζόν της επιτυχημένης σειράς «Dexter» είναι γεγονός! Ο αγαπημένος χαζομπαμπάς και serial killer επιστρέφει στις...
2 Οκτωβρίου στην Αμερική και υπόσχεται περισσότερα αγωνιώδη επεισόδια.

Το κόκκινο κρέας αυξάνει τις πιθανότητες διαβήτη 2

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Δυο κομμάτια μπέικον, ένα hot dog ή μια μερίδα έτοιμου κρέατος καθημερινά, φάνηκε να αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη 2...
αποκάλυψε νέα σημαντική αμερικανική έρευνα.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από ειδικούς του Harvard School of Public Health και αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα. Δημοσιεύεται στο περιοδικό 'American Journal of Clinical Nutrition'.
Η κατανάλωση 50 γραμμαρίων κατεργασμένου κόκκινου κρέατος καθημερινά αύξανε τον κίνδυνο διαβήτη κατά 51%, ενώ η κατανάλωση 100 γρ. μη κατεργασμένου κόκκινου κρέατος κάθε μέρα αύξανε τον κίνδυνο κατά 19%.
Ωστόσο ο κίνδυνος μειώθηκε όταν το κόκκινο κρέας αντικαταστάθηκε με ξηρούς καρπούς, άσπρο κρέας, γαλακτοκομικά με λίγα λιπαρά ή πρωτεΐνες από δημητριακά ολικής αλέσεως.
Ο επικεφαλής της έρευνας, Frank Hu, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν μεγάλη επίπτωση στην υγεία του γενικού πληθυσμού δεδομένης της αύξηση της επιδημίας διαβήτη 2 και της αυξημένης κατανάλωσης κόκκινου κρέατος παγκοσμίως. Πρόσθεσε ότι τα καλά νέα είναι ότι τέτοιοι παράγοντες κινδύνου μπορεί να εξισορροπηθούν με την αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος από πιο υγιεινές πρωτεΐνες.
Τα στοιχεία για την έρευνα προέκυψαν από απαντήσεις σε ερωτηματολόγιο 204.000 Αμερικανίδων νοσηλευτριών και επαγγελματιών υγείας οι οποίοι παρακολουθήθηκαν για 14 έως 28 χρόνια.
Οι ερευνητές επικαιροποίησαν επίσης μια μεταανάλυση που περιελάμβανε στοιχεία ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερους από 442.000 εθελοντές.

Μια τεράστια μέδουσα σε ακτή της Ουάσιγκτον!

Posted: 14 Aug 2011 11:34 AM PDT

Αυτός ο γίγαντας-μέδουσα έχε εντοπιστεί στο σημείο Καγιάκ στην Ουάσιγκτον.
Ο Oliver Pike 7 ετών σκέφτηκε ότι ήταν ένας εξωγήινος όταν το πρωτοείδε στην παραλία.
Στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια μέδουσα.
Μετά από αναζήτηση στο Διαδίκτυο, πιστεύουν μια μέδουσα με "χαίτη λιονταριού" (lion's mane jellyfish).







Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές