Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Posted: 01 Sep 2011 12:48 PM PDT

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:
Εντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατούν στους στρατιωτικούς κύκλους του υπουργείου Εθνικής Αμυνας από τις κινήσεις της Τουρκίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τις απειλές που έχει εκτοξεύσει λόγω της έναρξης των ερευνών στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στο πώς κινείται η Τουρκία, η Αγκυρα επιχειρεί να στήσει σκηνικό έντασης και κλίμα προβοκάτσιας στο Αιγαίο εν όψει του Οκτωβρίου.

Το στοιχείο που τους προβληματίζει ιδιαίτερα και γι' αυτό έχουν ενημερώσει τις ηγεσίες των υπουργείων Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών είναι οι αεροναυτικές ασκήσεις που έχουν προγραμματίσει οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι εντάσσονται οι πρόσφατες επισκέψεις τόσο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτέραρχου Γιάννη Γιάγκου στους πεζοναύτες και στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχιάλο όσο και του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ (Ρόδος), όπου ενημερώθηκαν για θέματα προσωπικού και επιχειρησιακά θέματα, και έδωσαν κατευθύνσεις και οδηγίες στους διοικητές και στο προσωπικό των Μονάδων.

Τα στοιχεία αυτά, αλλά και άλλα που διαθέτει η «δημοκρατία» και για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, συνηγορούν στο ότι οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση «θερμού επεισοδίου» που τυχόν θα επιχειρηθεί να προκληθεί από την Τουρκία σε οποιοδήποτε σημείο του ελλαδικού χώρου εν όψει της έναρξης ερευνών για φυσικό αέριο εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου στα σύνορα με το Ισραήλ...
Ο τουρκικός Στόλος ανακοίνωσε ότι θα βγει για «γυμνάσια» στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Στο υπουργείο Αμυνας υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση και εξετάζουν όλα τα δεδομένα, καθώς τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ε.Ε. δεν αποκλείουν τυχόν αντίδραση της Τουρκίας ακόμη και με στρατιωτικά μέσα στις από κοινού έρευνες της Κύπρου και του Ισραήλ για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των δύο χωρών.

Παρ' όλα αυτά, τόσο η Ουάσινγκτον όσο και οι Βρυξέλλες, αλλά και η Μόσχα, εμφανίζονται να μην είναι διατεθειμένες να αποδεχτούν τις τουρκικές αξιώσεις και να παρεμποδίσουν τις έρευνες που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου. Απεναντίας, τις ενθαρρύνουν.
Ενδεικτικές του κλίματος είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη ότι «η Τουρκία συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως χώρα που μπορεί να κινείται εκτός διεθνούς πλαισίου κανόνων και υποχρεώσεων.
Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του και η Ελλάδα τη δική της».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πηγή:

kinitro news


Βλαβερό για υγεία και αποδοτικότητα το σημερινό εργασιακό περιβάλλον...

Posted: 01 Sep 2011 12:44 PM PDT


Από το tvxs.gr

Αρνητικά επηρεάζει την αποδοτικότητα και την υγεία των εργαζομένων το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, δηλαδή τα ενιαία γραφεία μέσα στα οποία δεκάδες υπάλληλοι καλούνται να συνυπάρξουν, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα Βρετανών επιστημόνων.
Σύμφωνα με τη μελέτη, του Βρετανού καθηγητής Νευρολογίας δρ. Τζακ Λιούις, οι ενιαίοι χώροι επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του εγκεφάλου και την ευημερία των ανθρώπων σε ποσοστό 32%, ενώ παράλληλα μειώνουν σε ποσοστό 15% την αποδοτικότητα των εργαζομένων καθώς δημιουργούν την ανεπιθύμητη λειτουργία του εγκεφάλου, εμποδίζοντας τους υπαλλήλους να φέρουν εις πέρας την εργασία τους.
Αρνητικό επίσης στοιχείο που έχουν οι μοντέρνοι εργασιακοί χώροι είναι...
το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δεν έχουν προσωπικό χώρο και άρα δεν μπορούν να διακοσμήσουν όπως θα ήθελαν το γραφείο τους.
O δρ.Τζακ Λιούις, δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph ότι οι ενιαίοι εργασιακοί χώροι καθιερώθηκαν επειδή θεωρείτο ότι έτσι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κινούνται και συνεργάζονται πιο άνετα, θα αποκτούσαν πιο δημιουργική σκέψη και θα έλυναν ευκολότερα ένα πρόβλημα. «Όμως δεν λειτουργεί έτσι. Όταν αρχίζεις να κάνεις κάτι και ξαφνικά χτυπά ένα τηλέφωνο μακριά σου, αυτό σου αποσπά την προσοχή. Ακόμα και εάν δεν το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, ο εγκέφαλος αποσπάται» τονίζει ο ίδιος.
Επιπλέον, εάν οι εργοδότες επέτρεπαν στους υπαλλήλους να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα στο γραφείο τους, αυτό θα επηρέαζε θετικά την απόδοσή τους τονίζει ο Δρ. Κρεγκ Νάιτ, του Πανεπιστημίου του Exeter.


Πηγή:

kinitro news


ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Posted: 01 Sep 2011 12:41 PM PDT


Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...





Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:



Who's Who In The New Greek Government — Embassy Athens (Greece)

Reference id: 09ATHENS1535

Origin: Embassy Athens

Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC



WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT

1. (SBU)...

8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.



ΥΓ. Για το τι σημαίνει το nee στα αγγλικά δείτε εδώ.



ΠΗΓΗ.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/



ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ...ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ! Είμαστε περίεργοι να δούμε τις αντιδράσεις του Αντιπροέδρου, τώρα που αποκαλύφθηκε το πραγματικό του όνομα!



Συμπληρώνουμε πως, ο Τούρκογλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός με ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!



Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____






Πηγή:

kinitro news


Σέξι φωτογράφιση της Adriana Lima

Posted: 01 Sep 2011 12:38 PM PDT


Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τις πληθωρικές της καμπύλες σε συνδυασμό με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο!

Για ακόμη μια φορά πόζαρε με εσώρουχα και μαγιό γνωστής εταιρίας εσωρούχων αποδεικνύοντας ότι «το 'χει»! Δείτε την...



Πηγή:teras.gr

kinitro news


Απέλαση ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ μέσω... ριάλιτι!

Posted: 01 Sep 2011 12:27 PM PDT


Ένα τηλεπαιχνίδι που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού έχει θέμα τις... απελάσεις, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη, στο ολλανδικό δίκτυο VPRO.



Τίτλος της εκπομπής είναι «Μακριά από την Ολλανδία» και οι παίκτες ηλικίας από......



15-24 ετών είναι άτομα που έχουν ζητήσει άσυλο, δεν τους έχει χορηγηθεί και περιμένουν την απέλασή τους.



Ο παρουσιαστής τους κάνει ερωτήσεις για την ιστορία, τους θεσμούς, τη γλώσσα, τη μοναρχία και τον πολιτισμό της Ολλανδίας.



Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο νικητής θα φύγει με 4.000 ευρώ. Βασική προϋπόθεση όμως για να λάβει το χρηματικό ποσό είναι να επιστρέψει στη χώρα προέλευσής του.



Οι συμμετέχοντες, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μυστική μέχρι να εμφανιστούν στην οθόνη είναι φοιτητές που σε μερικές περιπτώσεις ζουν στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια και σπουδάζουν.



«Όλοι είναι νέοι που δεν ενδιαφέρουν την Ολλανδία» υπογραμμίζει ειρωνικά η παραγωγή. «Με την εκπομπή αυτή επιδιώκουμε να μας αμφισβητήσουν» εξήγησε ο Φρανκ Βίρινγκ, αρχισυντάκτης του VPRO, παραδεχόμενος ότι η εκπομπή του κινείται «στα όρια της ασέβειας».

Πηγή: www.madata.gr

guesswork-world



ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO κατα την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ του ENDEAVOUR της NASA,(VIDEO)

Posted: 01 Sep 2011 12:22 PM PDT


Τοποθεσία παρατήρησης: NASA's Kennedy Space Center, Florida, USA Παρατηρήστε εκεί που εστιάζει η κάμερα και κυρίως προσέξτε στα 0,28 την ταχύτητα με την οποία ένα UFO εξαφανίζεται στα αριστερά του διαστημοπλοίου.


ΠΗΓΗ

kinitro news


Εγκαταλείπουν οι μετανάστες...την Ελλάδα

Posted: 01 Sep 2011 12:18 PM PDT


Μέρα με τη μέρα αδειάζουν οι γειτονιές της Αθήνας, που για περίπου δύο δεκαετίες φιλοξένησαν οικονομικούς μετανάστες και η εικόνα του κέντρου αλλάζει...Παντού υπάρχουν ενοικιαστήρια, σε πόρτες, τοίχους, στάσεις λεωφορείων και κολώνες.



Την Ελλάδα εγκαταλείπουν Αλβανοί, οι οποίοι αποφασίζουν να επενδύσουν τις οικονομίες τους στις πατρίδες τους. Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Πολωνοί επιστρέφουν στις χώρες τους, που είναι πλέον μέλη της Ε.Ε.

Το επισφαλές μεροκάματο ωθεί ακόμη και ασιάτες μετανάστες να παλλινοστήσουν. Πολλοί μετανάστες από την Ινδία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν έβγαλαν εισιτήριο χωρίς επιστροφή, με προορισμό τις πατρίδες τους.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», η μεγαλύτερη «διαρροή» παρατηρείται στην πολυπληθή αλβανική κοινότητα. Η πτώση στον κατασκευαστικό τομέα έχει πλήξει τους άνδρες, ενώ άνεργες έχουν μείνει πολλές γυναίκες που εργάζονταν ως οικιακές βοηθοί. Πολλοί Αλβανοί σκέφτονται την επιστροφή, όμως τα παιδιά αποτελούν συχνά ανασταλτικό παράγοντα, καθώς πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία και πολλά από αυτά δεν μιλούν καν αλβανικά.

Από το 2004 και μετά, υπολογίζεται ότι έχουν φύγει από την Ελλάδα 50.000 Αλβανοί.


Πηγή:

kinitro news


Παραίτηση-βόμβα της Μπαλφούσια

Posted: 01 Sep 2011 10:59 AM PDT


Παραίτηση-σοκ για την εύθραυστη οικονομία της χώρας. Ήταν η εκλεκτή του «πρώην», αλλά για τον επόμενο και νυν ήταν «κόκκινο πανί»…
Η κυρία Στέλλα Σάββα Μπαλφούσια, προσωπική επιλογή του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για τη θέση της Επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους, που στηρίχτηκε ομόφωνα από το ΠΑΣΟΚ, το γκρεμίζει, μόλις 2 ημέρες πριν την 3η Σεπτεμβρίου!
Αιτία φυσικά, είναι το προσωπικό μένος που έχει ο κύριος Βενιζέλος, απέναντι της και αφορμή στάθηκε το χθεσινό πολύ χοντρό «άδειασμα» του υπουργού απέναντι στην ομάδα της κ. Μπαλφούσια. «Δεν διαθέτει γνώση και εμπειρία», είπε ο Τσάρος της οικονομίας για την ομάδα του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους.
Ναι έχετε δίκιο, κύριε υπουργέ. Δεν διαθέτει μάλλον τη δική σας εμπειρία στο να κρύβετε την αλήθεια για το χρέος και να μας παραμυθιάζετε ότι η οικονομία βρίσκεται σε καλό δρόμο.



Πηγή: prionokordela.gr

guesswork-world



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές