Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


'Ανθρωπος ελέφαντας Σοκ (Video)

Posted: 12 Aug 2011 05:53 AM PDT

O Huang Chuncai είναι ένας άνθρωπος από τη Νότια Χουνάν, επαρχία της Κίνας. Έγινε διάσημος, καθώς γεννήθηκε με μια ακραία μορφή της ασθένειας που ονομάζεται νευρινωμάτωση. Η ιστορία του αποτέλεσε θέμα το 2008 στην σειρά επιστημονικών εκπομπών «Bodyshock», του τηλεοπτικού σταθμού της Μεγάλης Βρετανίας, Channel 4, με τον τίτλο «Είμαι ο άνθρωπος ελέφαντας».

Ο Huang Chuncai γεννήθηκε το 1977 και είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειάς του. Έχει έναν μικρότερο αδελφό και αδελφή, και έναν ανιψιό.


Οι γονείς του Huang, είχαν παρατηρήσει σημάδια δυσμορφίας στο πρόσωπό του, όταν ήταν τεσσάρων χρονών. Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε ότι πάσχει από νευρινωμάτωση. Για πολλούς από τους πάσχοντες, η ασθένεια σημαίνει ανώμαλη ανάπτυξη αυτών των ιστών και, κατά συνέπεια, παραμόρφωση προσώπου. Αλλά η περίπτωση του Huang, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η πιο ακραία περίπτωση τέτοιων παραμόρφωση στον κόσμο σήμερα.
Οι γονείς του ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση για την χρηματοδότηση μιας εγχείρησης, αλλά ταυτόχρονα και οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ επικίνδυνη η πραγματοποίηση μιας τέτοιας επέμβασης. Ήταν μια φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας του κέρδισε χρήματα πουλώντας ζυμαρικά, στην τοπική αγορά.
Ο όγκος του Huang συνέχισε να αυξάνεται, και όταν ήταν οκτώ ετών ξεκίνησε το σχολείο, αλλά το εγκατέλειψε όταν ήταν δέκα γιατί ήταν απομονωμένο από τα άλλα παιδιά, που τον αποκαλούσαν ο «άνθρωπος ελέφαντας».
Ο όγκος είχε παρενέργειες και στην ανάπτυξη του σώματός του, καθώς εμπόδιζε την φυσιολογική ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης.
Όταν ήταν 31 ετών, ο όγκος ζύγιζε πάνω από 30 κιλά, το μισό σχεδόν από το βάρος του σώματός του!
Ο όγκος κάλυπτε ολόκληρο το αριστερό του μάτι, το αριστερό του αυτί κρέμονταν κάτω απ' τον…δεξί του ώμο, ενώ το δεξί του αυτί είχε τυλιχτεί γύρω απ΄το σαγόνι του!
Ο Huang Chuncai μετά τις επεμβάσεις
Τον Ιούλιο του 2007 πραγματοποιήθηκε μια εγχείρηση, με την οποία αφαιρέθηκαν 15 κιλά όγκου από την δεξιά πλευρά του το πρόσωπό του.
Μια δεύτερη εγχείρηση πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 κι αφαιρέθηκαν επιπλέον 4-5 κιλά ιστών από τη δεξιά πλευρά.
Μια τρίτη λειτουργία είχε προγραμματιστεί για το ίδιο έτος έτος, για την εξάλειψη των όγκων στην αριστερή πλευρά του το πρόσωπό του.
Οι γιατροί, παρ' ότι είναι αισιόδοξοι για μια αισθητή βελτίωση της κατάστασης του προσώπου (φωτογραφία), μάλλον απέκλεισαν την πιθανότητα για μια πλήρη επάνοδο στην αρχική φυσιολογική κατάσταση του προσώπου του Chuncai, καθώς ο βαθμός της παραμόρφωσης ήταν σημαντικά μεγάλος.




Πηγές: en.wikipedia.org | abcnews.go.com
http://periergaa.blogspot.com
http://www.pare-dose.net

Τρώει ζωντανά φίδια! Σοκαριστικό βίντεο!

Posted: 12 Aug 2011 04:55 AM PDT

Ένας άντρας, στην Κίνα, δηλώνει πως του αρέσει να ξεκουράζεται τρώγοντας ζωντανά φίδια και πίνοντας μπίρα!
Ο κύριος Wen Xide, από το χωριό Wangzhuang, δηλώνει πως ξεκίνησε να τρώει ζωντανά φίδια πριν από δέκα χρόνια όταν κέρδισε στοίχημα για ένα πακέτο τσιγάρα που είχε βάλει με φίλους του!
«Έκτοτε εθίστηκα να τρώω ζωντανά φίδια,» είπε ο 41-χρονος άντρας.

Ό κύριος Wen Xide παρουσίασε το χόμπι του σε ένα δημοσιογράφο από την εφημερίδα Oriental Today όπου έφαγε δυο φίδια πίνοντας ένα μπουκάλι μπίρα για να κατέβουν!
«Μυρίζουν λίγο αλλά έχουν θεσπέσια γεύση,» ανέφερε ο κύριος Wen Xide κατά την παρουσίαση.
Μάλιστα ο εν λόγω κύριος έχει μυήσει και τον γιο του σε αυτή τη διαδικασία όπου έχει φάει μέχρι και οκτώ ζωντανά φίδια την ημέρα!
Δείτε και αυτόν εδώ τον τύπο,με πόση άνεση τα κατεβάζει!








santosight.blogspot.com
http://ierosagon.org

ΔΕΙΤΕ: 10 απίστευτα και μοιραία ιατρικά λάθη!

Posted: 12 Aug 2011 04:50 AM PDT


Οι γιατροί όπως και όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος στην δουλειά τους…
Με μια πολύ σημαντική διαφορά. Το λάθος ενός γιατρού μπορεί να στοιχίσει την ζωή ενός ανθρώπου. Δείτε στην συνέχεια 10 απίστευτα ιατρικά λάθη που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη..


1. Όταν η Nancy Andrews από το Commack της Νέας Υόρκης, έμεινε έγκυος με χρήση εξωσωματικής γονιμοποίησης σε κλινική της Νέας Υόρκης η ίδια και ο σύζυγός της ανέμεναν με αγωνία τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Όταν η Andrews όμως γέννησε με έκπληξη ανακάλυψαν ότι το παιδί ήταν αρκετά πιο σκούρο από ότι περίμεναν.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν αποκάλυψαν ότι οι γιατροί χρησιμοποίησαν κατά λάθος το σπέρμα άλλου άνδρα για να γονιμοποιήσουν τα ωάρια της Nancy Andrews.
Το ζευγάρι πήγε στην δικαιοσύνη και τον ιδιοκτήτη της κλινικής αλλά και την εμβρυολόγο που φέρεται ότι μπέρδεψε τα δείγματα.
2. Η 17χρονη Jesica Santillan, μετανάστευσε από το Μεξικό στις ΗΠΑ για να αναζητήσει θεραπεία για ένα πρόβλημα που είχε στην καρδιά της. Οι γιατροί του νοσοκομείου Duke University Medical Center αφού την εξέτασαν αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση καρδιάς.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Η καρδιά βρέθηκε, η μεταμόσχευση έγινε αλλά η μικρή Jesica πέθανε 2 εβδομάδες μετά. Οι γιατροί ξέχασαν να ελέγξουν αν η καρδιά του δότη ήταν συμβατή με την Jesica.
3. Ο 47χρονος βετεράνος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας Benjamin Houghton ένιωθε πόνους στον αριστερό του όρχι. Οι γιατροί του νοσοκομείου West Los Angeles VA Medical Center αφού τον εξέτασαν αποφάσισαν να του τον αφαιρέσουν υπό τον φόβο καρκινώματος.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καρκίνωμα, αλλά το λάθος είχε ήδη γίνει.. Ένα λάθος που προκάλεσε την μήνυση του Benjamin Houghton και της γυναίκας του προς το νοσοκομείο διεκδικώντας αποζημίωση 200000 δολαρίων.
4. Ο Donald Church, 49 ετών, είχε όγκο στην κοιλιά του όταν έφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Washington Medical Center στο Σιάτλ, τον Ιούνιο του 2000. Όταν έφυγε, ο όγκος είχε φύγει – αλλά ένας μεταλλικός συσπειρωτήρας(ιατρικό εργαλείο) είχε πάρει τη θέση του.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Οι γιατροί τον ξέχασαν κατά λάθος στην κοιλιά του. Ευτυχώς, οι χειρούργοι πρόλαβαν να αφαιρέσουν τον συσπειρωτήρα λίγο μετά την ανακάλυψή του, και έτσι ο Church δεν παρουσίασε προβλήματα στην υγεία του εξαιτίας αυτού του λάθους. Το νοσοκομείο συμφώνησε να καταβάλει ως αποζημίωση στον Church 97.000 δολάρια.
5. Η 67χρονη Joan Morris (ψευδώνυμο) επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο για μια εγκεφαλική αγγειογραφία.  Μετά την αγγειογραφία όμως από λάθος μεταφέρθηκε σε άλλο όροφο, αντί να επιστρέψει στο αρχικό της κρεβάτι. Το εξιτήριο της από το νοσοκομείο είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα. Αντί για εξιτήριο όμως η άτυχη ασθενής βρέθηκε ξαφνικά στο χειρουργείο για επέμβαση ανοικτής καρδιάς!
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Ήταν στο χειρουργικό τραπέζι για μια ώρα όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ένας γιατρός από άλλο Τμήμα ρώτησε «τι κάνετε με τον ασθενή μου;» Τελικά η εγχείρηση ματαιώθηκε και η Joan Morris επέστρεψε στο δωμάτιό της σε σταθερή κατάσταση.
6. Στις 23 Νοεμβρίου του 2007 μια 82χρονη γυναίκα έπρεπε να  εγχειριστεί στο κεφάλι για να σταματήσει η αιμορραγία μεταξύ του εγκεφάλου της και του κρανίου της. Ένας νευροχειρουργός στο νοσοκομείο Rhode Island Hospital ξεκίνησε την χειρουργική επέμβαση τρυπώντας την δεξιά πλευρά του κεφαλιού της ασθενούς, αν και η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η αιμορραγία ήταν στην αριστερή πλευρά.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Κάποια στιγμή κατάλαβε το λάθος του, έκλεισε την λάθος τρύπα και ξεκίνησε να τρυπάει την αριστερή πλευρά της ασθενούς. Η ταλαιπωρημένη γυναίκα  τελικά επέζησε.
7. Το Φεβρουάριο του 1995 στο University Community Hospital στην Tampa ο 52χρονος Willie King μπήκε στο χειρουργείο για ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του. Όλα πήγαιναν καλά για την χειρουργική ομάδα έως την στιγμή που ανακάλυψαν ότι αφαιρούσαν το λάθος πόδι.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Ήταν όμως πολύ έργα. Ο άτυχος Willie King έχασε και τα δυο του πόδια σε εκείνο το χειρουργείο. Ως αποζημίωση το νοσοκομείο του κατέβαλε 900.000 δολάρια ενώ 250.000 πήρε και από τον υπεύθυνο χειρούργο.
8. Στο St Louis Park της Μινεσότα, ένας ασθενής νοσηλεύτηκε στο Park Nicollet Methodist Hospital με καρκινικό όγκο στο ένα του νεφρό.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Οι γιατροί αποφάσισαν να του το αφαιρέσουν. Την επόμενη μέρα της εγχείρησης όμως ο παθολογοανατόμος εξέτασε το αφαιρεμένο νεφρό  και δεν βρήκε κανένα καρκινικό στοιχείο. Στο χειρουργείο του είχαν αφαιρέσει το υγιές νεφρό.
9. Ο Sherman Sizemore εισήχθη στο Raleigh General Hospital του Beckley στις 19 Ιανουαρίου του 2006. Ένιωθε έναν συνεχή πόνο στην κοιλιά και οι γιατροί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια διερευνητική χειρουργική επέμβαση για να προσδιορίσουν την αιτία.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Οι αναισθησιολόγοι του χορήγησαν πριν την εγχείρηση τα φάρμακα που απαιτούνταν για να μουδιάσει, αλλά για κακή του τύχη απέτυχαν στη γενική αναισθησία. Έτσι ο Sizemore ένιωθε τα πάντα κατά την εγχείρηση, πόνο, πίεση, δυσφορία αλλά δεν μπορούσε να μετακινηθεί ή να επικοινωνήσει με τους γιατρούς. Δύο εβδομάδες μετά την εγχείρηση αυτοκτόνησε.
10. Δύο μήνες μετά από μια διπλή εγχείρηση bypass  στην καρδιά του  ο  κωμικός και πρώην μέλος της εκπομπής Saturday Night Live Dana Carvey, έμαθε την δυσάρεστη είδηση: ο καρδιοχειρουργός είχε παρακάμψει την λάθος αρτηρία.
10 απίστευτα ιατρικά λάθη

Χρειάστηκε μια νέα επείγουσα  επέμβαση για να ανοιχτεί η μπλοκαρισμένη αρτηρία που απειλούσε να σκοτώσει τον 45χρονο κωμικό και πατέρα δυο παιδιών.Ανταποκρινόμενος στην αποζημίωση των 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων που του ζήτησε ο Carvey, ο χειρούργος ισχυρίσθηκε ότι ήταν απλά ένα ανθρώπινο λάθος.



dinfo.gr
http://ierosagon.org

Απίστευτο | Ένας άγνωστος βγάζοντας μια φωτογραφία ,ξέρει τα στοιχεία σας !

Posted: 12 Aug 2011 04:47 AM PDT

"Πώς θα σας φαινόταν να περπατάτε στο δρόμο και ειδικό πρόγραμμα να μπορεί να σας αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook; Κάτι που ακούγεται μάλλον τρομακτικό, έγινε πρόσφατα πράξη…
Ερευνητές του...

Heinz College at Carnegie Mellon University, διεξήγαγαν σχετικό πείραμα, χρησιμοποιώντας ειδικό software αναγνώρισης προσώπων και βάσεις δεδομένων με φωτογραφίες προσβάσιμες από όλους (π.χ. από Facebook ή LinkedIn που δεν απαιτείται καν log in).



Συγκεκριμένα, η επιστημονική ομάδα παρέμεινε σε ένα πολυσύχναστο σταθερό σημείο από όπου και φωτογράφιζε τους περαστικούς (με τη συγκατάθεση τους). Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το πρόγραμμα να κατορθώσει να αναγνωρίσει το 31% των άγνωστων περαστικών!



Σκεφτείτε, λοιπόν, να περπατάτε αμέριμνοι στο δρόμο ή να απολαμβάνετε το ποτό σας σε ένα μπαρ και ένας άγνωστος, φωτογραφίζοντας σας, να μπορεί σε λίγα δευτερόλεπτα να γνωρίζει το ονοματεπώνυμο σας, πού δουλεύετε, αν είστε ελεύθερος και πολλά άλλα…


πηγή newser
http://clikare.blogspot.com

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Posted: 12 Aug 2011 04:29 AM PDT


ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!


Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες, με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εσχάτως την Αμερική, με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί σε κυρίαρχους- δυνάστες κυβερνήσεων και κρατών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου, που τελικός σταθμός του είναι ηΠαγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση!

Όποιος νομίζει ότι ο Ομπάμα αποτελεί θύμα των Οίκων Αξιολόγησης, ας μην έχει ψευδαισθήσεις. Η Αμερική, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, δεν αποτελεί θύμα τρομοκρατικών ενεργειών. Αντιθέτως δημιουργεί και ενσπείρει τρομοκρατία παντού. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες...
λοιπόν για τα σενάρια τρομοκρατίας που βιώνει ο πλανήτης. Το "παγκόσμιο κραχ" αποτελεί μέρος της σχεδιασμένης τρομοκρατίας για την ποδηγέτηση των λαών και των κυβερνήσεων, με στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Όπως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους αποτέλεσε το κατάλληλο άλλοθι για την επιβολή απίστευτων μέτρων ασφαλείας που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, καταργούν ατομικές ελευθερίες, επιτρέποντας ακόμη και την χρήση... ακτίνων Χ στον έλεγχο των αεροδρομίων αλλά και την χρήση καμερών στους δρόμους, όλα αυτά δήθεν για την..ασφάλειά μας, έτσι γίνεται σήμερα με την παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία των λαών. Θα αποτελέσει την πρόσφορη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Ήδη ο Παπανδρέου έχει δηλώσει υπέρμαχος αυτού του Παγκόσμιου Οικονομικού Κυβερνείου. Το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος.

Το 1907 η Αμερική, με ανάλογη διασπορά τρομοκρατίας επέβαλε την Κεντρική Τράπεζα στις ΗΠΑ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος γράφει σχετικά με το θέμα, στο βιβλίο του"Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι": "Οι ιδιώτες τραπεζίτες έπρεπε να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και το Κογκρέσο. Ο πλέον κατάλληλος τρόπος γι' αυτό είναι ο προκαλούμενος τεχνητός τραπεζικός πανικός. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Οι τραπεζίτες διέδιδαν φήμες ότι η Knickerbocker Bank και η Trust Company βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι πίστεψαν στις φήμες και ξέσπασε ο τραπεζικός πανικός του 1907. Εισέβαλαν στις τράπεζες και ήθελαν τις οικονομίες τους. Φυσικά ακολούθησε η κατάρρευση αρκετών τραπεζών.
Τότε ο μεγαλοτραπεζίτης Τζ. Π. Μόργκαν προθυμοποιήθηκε να εισάγει από την Ευρώπη 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, για να θέσει ένα τέλος στο συνωστισμό στις τράπεζες. Και τα κατάφερε. Η υπνωτισμένη κοινή γνώμη πείστηκε ότι η χώρα χρειάζεται ένα κεντρικό τραπεζικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε στο μέλλον να αποτρέπονται αυτής της μορφής οι κρίσεις πανικού».
Σήμερα, ο πανικός για ένα νέο παγκόσμιο κραχ έχει διασπαρεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Αμερικανική οικονομία υποβαθμίστηκε από ΑΑΑ σε ΑΑ+ και αμέσως γκρεμίστηκαν οι χρηματαγορές σε όλη την ήπειρο. Τώρα λοιπόν διευκολύνονται τα σενάρια για την ...ανάγκη επιβολής της παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, στην οποία βεβαίως θα ηγείται η Αμερική! Γιατί όπως είπε ο Ομπάμα, η Αμερική θα παραμείνει πάντα μια Οικονομία ΑΑΑ!



http://eleftheriskepsii.blogspot.com
http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com

Σκύλος για όλες τις δουλειές (Video)

Posted: 12 Aug 2011 01:34 AM PDT

Ο Jesse είναι ένα μικρό Jack Russell Terrier που σίγουρα θα αποτελούσε το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη σκύλου.

Ποιος άλλος σκύλος θα μπορούσε να σας φτιάξει τσάι, να ξεστρώσει το κρεβάτι, να βάλει τα πλαστικά μπουκάλια στην ανακύκλωση, να σας φέρει κάτι δροσερό από το ψυγείο ή ακόμη και να κάνει τα ψώνια στο supermarket; Ναι, σωστά διαβάσατε! Όπως θα δείτε το σκυλί θαύμα κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα…




http://www.otherside.gr
http://a-pistefto.blogspot.com

Φαλαινοκαρχαρίας παραλίγο να καταπιεί δύτη

Posted: 12 Aug 2011 12:08 AM PDT

Φαλαινοκαρχαρίας παραλίγο να καταπιεί δύτη (1)

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες από τον Mauricio Handler, δείχνουν έναν δύτη στο Mujeres του Μεξικό, ο οποίος λίγο έλειψε να βρεθεί μέσα στο στόμα ενός γιγάντιου φαλαινοκαρχαρία, καθώς φωτογράφιζε την υποθαλάσσια ζωή τον Ιούλιο του 2011. Ο δύτης τελικά γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί.



Φαλαινοκαρχαρίας παραλίγο να καταπιεί δύτη (2)

Οι φαλαινοκαρχαρίες είναι απίστευτα υπάκουοι και για να τραφούν απλά κολυμπούν με το στόμα τους ανοιχτό, συλλέγοντας πλαγκτόν και μικρά ψάρια. Το άνοιγμα του στόματος τους φτάνει περίπου το 1,5 μέτρο και περιλαμβάνει μέχρι 350 σειρές δοντιών.

Παρά το μέγεθος τους, οι φαλαινοκαρχαρίες δεν αποτελούν απειλή για τους δύτες.

Φαλαινοκαρχαρίας παραλίγο να καταπιεί δύτη (3)

 
http://www.otherside.gr
http://kokoraki.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές