Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Το “Search” πριν το Google!

Posted: 06 Aug 2011 02:23 PM PDT


Το "Search" πριν το Google!




Η φιμωμένη είδηση, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Posted: 06 Aug 2011 01:58 PM PDT

Η φιμωμένη είδηση, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!



Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και....
παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον
ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας.
Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.
Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε.
Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

To Ποντίκι -

Posted: 06 Aug 2011 01:42 PM PDT

To Ποντίκι -


Βενιζέλος:«Θα αντιμετωπίσουμε τη φοροδιαφυγή ανηλεώς»

Posted: 06 Aug 2011 08:31 AM PDT

«H φοροδιαφυγή θα αντιμετωπιστεί ανηλεώς» δήλωσε στην εφημερίδα Guardian, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα θα κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τηρήσει το λόγο της έναντι των εταίρων της.

Το δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφερε μέτρα λιτότητας για να αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση χρέους - τώρα υπόσχεται καταστολή της φοροδιαφυγής», έγινε με αφορμή το πενταετές Στρατηγικό Σχέδιο 2011-2015 για την αλλαγή της ελληνικής Φορο...

Τηλεδιάσκεψη της G7 το Σαββατοκύριακο

Posted: 06 Aug 2011 08:14 AM PDT

Τηλεδιάσκεψη εντός του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιήσουν, σύμφωνα με το Reuters οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες της G7, προκειμένου να συζητήσουν για τις αναταράξεις στα χρηματιστήρια και την υποβάθμιση των ΗΠΑ από την Standard & Poor's.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματική πηγή του Reuters, η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ προσέδωσε μια παγκόσμια διάσταση στην κρίση χρέους της Ευρωζώνης, γεγονός που εντείνει την ανάγκη να υπάρξει διεθνής συντονισμός....

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος παραπέμπεται ο Τσοχατζόπουλος

Posted: 06 Aug 2011 06:38 AM PDT

Την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πρότεινε ο Άρειος Πάγος και τάχθηκε υπέρ της παραγραφής του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας η οποία αφορούσε τα γερμανικά υποβρήχια.

Το Δικαστικό Συμβούλιο πρότεινε την παραπομπή του πρώην υπουργού για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες, ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης καθώς κρίθηκε ότι τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος δεν ασκούσε υπουργικά καθήκοντα.

Τα μέλη του ...

Πυρκαγιά σε Χαλκιδική, Σκόπελο και Κέρκυρα

Posted: 06 Aug 2011 04:09 AM PDT

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χαλκιδική και τη Σκόπελο, ενώ στην Κέρκυρα συνεχίζεται για τρίτη μέρα η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η πυρκαγιά στη Χαλκιδική ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Νικήτη στον Αγιο Νικόλαο και στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, τρία πεζοπόρα τμήματα και δύο αεροσκάφη.

Στη Σκόπελο η φωτιά ξέσπασε από κεραυνό σε δασική έκταση στην περιοχή Καλόγερος και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στη περιοχή επιχειρούν 9 πυροσβέστ...

Ομαλά η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου

Posted: 06 Aug 2011 03:59 AM PDT

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται το Σάββατο η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Οι αρχές των λιμανιών βρίσκονται σε επιφυλακή για να εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιβατικό κοινό η έξοδος του οποίου θα κορυφωθεί στις 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού από την 1η Αυγούστου έως τις 5 Αυγούστου, είχαν πραγματοποιηθεί:

Από το λιμάνι του Πειραιά 375 δρομολόγια πλοίων για διάφορα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, με 168.825 επιβάτε...

Δεξιός συμβιβασμός του Ομπάμα!

Posted: 06 Aug 2011 01:51 AM PDT

Επειτα από μήνες σκληρής αντιπαράθεσης, Δημοκρα­τικοί και Ρεπουμπλικανοί κατάφεραν τελικά να συ­νεννοηθούν, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, ώστε να αυξηθεί το όριο δανεισμού των Ηνωμένων Πολιτειών και να αποφευχθεί μια χωρίς προηγούμενο στάση πληρωμών της μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης στον κόσμο, η οποία θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες για τη διεθνή οικονομία.

Η αναμέτρηση πήρε δραματικές διαστάσεις όταν οι Ρεπουμπλικανοί, που πλειοψηφούν στη Βουλή, υπερψήφισαν το σχέδιο του Ρεπουμπλικανού προέ...

Μέτρα με το... μέτρο

Posted: 06 Aug 2011 01:48 AM PDT

Kαταιγίδα μέτρων που προκα­λούν μειώσεις στις συντάξεις, στα εφάπαξ βοηθήματα, αλ­λά και στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα περιλαμβάνει η «ατζέντα» του υπουργείου Εργασίας για τους υπό­λοιπους μήνες ώς το τέλος του έτους. Δεκαπέντε μέτρα, τα οποία συμπε­ριλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, τίθενται σε εφαρμογή – σταδιακά – από τη Δευτέρα 1η Αυ­γούστου.

Εντός του Σεπτεμβρίου έρχεται νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση, με επί­κεντρο τα επικουρικά ταμεία, ενώ οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις...

Υπάρχουν και καλά Πανεπιστήμια

Posted: 06 Aug 2011 01:24 AM PDT

Στατιστική μελέτη που δημοσιεύ­τηκε στους «Times» τοποθετεί έξι ελληνικά πανεπιστήμια στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατά­ταξης ιδρυμάτων, ενώ μόλις λίγες μέ­ρες πριν, σε νέα έρευνα του Ευρωπα­ϊκού Οργανισμού Κατάταξης, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρέθηκε στις πρώτες 100 θέσεις των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Εξίσου εντυπωσιακό επίτευγμα απο­τελεί και η 17η θέση που κατέλαβε το ΕΜΠ μεταξύ των 100 καλύτερων ερευνητικών ιδρυμάτων στη Γηραιά Ήπειρο. Καθόλου άσχημα, αν αναλο­γιστε...

Ντόμινο στις μικρές τράπεζες

Posted: 06 Aug 2011 01:18 AM PDT

Ένα ντόμινο, που οδηγεί στην υλοποίηση του κυβερ­νητικού σχεδιασμού για τη συνένωση των μικρών τραπεζών, άρχισε μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της Αρχής κατά του ξεπλύματος βρόμι­κου χρήματος για την Proton Bank. Η ανακοίνωση αναφερόταν σε υπεξαί­ρεση 51 εκατ. από την τράπεζα , ενώ συνοδεύτηκε από το πάγω­μα των λογαριασμών του επιχειρημα­τία αλλά και τη δέσμευση της κίνησης μετοχών και των περιουσιακών στοι­χείων του.

Ύστερα απ' όλα αυτά, υπήρξε πα­ρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος, που...

Συνασπισμός... εξουσίας

Posted: 06 Aug 2011 12:56 AM PDT

Η ανάγκη αλλαγής των συσχε­τισμών δύναμης με στόχο την ανατροπή του συστήματος για έναν νέο συνασπισμό εξουσίας με πυ­ρήνα την Αριστερά, παραμένει ο κε­ντρικός πολιτικός άξονας του ΣΥΡΙΖΑ όπως επαναβεβαιώθηκε πρόσφατα στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί, ως γνωστόν, ο Τσίπρας επανήλ­θε για πολλοστή φορά στην πρόταση συνεργασίας με άλλα κόμματα και φο­ρείς της Αριστεράς και των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ που, κατά τη φρασεολογία του χώρου, αποδεσμεύονται από τον δικομματισμό. Και άνοιξε τη...

Έκτακτη σύγκληση της G7 ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι

Posted: 06 Aug 2011 12:22 AM PDT

Την έκτακτη σύγκληση της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της G7 ανακοίνωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί  έκτακτη σύνοδος μέσα στις επόμενες ημέρες η οποία θα είναι προπαρασκευαστική, εν όψει της συνεδρίαση της G8.

Από την πλευρά του ο Νικολά Σαρκοζί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Βρετανίας και η Άγγελα Μέρκελ επικ...

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Posted: 06 Aug 2011 12:21 AM PDT

Στην πολιτική δεν υπάρχει παρ­θενογένεση. Με αυτή την πικρή αλήθεια είναι υποχρεωμένος να πορεύεται τον ανηφορικό του δρόμο ο Αντώνης Σαμαράς ως πρόεδρος της Ν.Δ. και «εν αναμονή πρωθυπουρ­γός», όπως συνηθίζουμε να θεωρού­με τους εκάστοτε επικεφαλής της αξι­ωματικής αντιπολίτευσης.

Μια επαναλαμβανόμενη υπενθύμι­ση αυτής της απλής και καθ' όλα ισχυ­ρής αρχής αποτελούν τα συνεχή επει­σόδια επισήμανσης των ευθυνών της διακυβέρνησης Καραμανλή για το χά­λι της οικονομίας.

Είχε προηγηθεί ο Γ. Αλογοσκ...

Υποβάθμισε την Αμερική ο οίκος Standard & Poor's

Posted: 06 Aug 2011 12:07 AM PDT

Στην υποβάθμιση της πιστολιπτικής ικανότητας των ΗΠΑ, από τη βαθμίδα ΑΑΑ στην βαθμίδα ΑΑ+ προχώρησε για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's.

Πλέον τα άλλοτε ισχηρά αμερικανικά ομόλογα αξιολογούνται χαμηλότερα από τα ομόλογα που εκδίδονται από χώρες όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία και ο Καναδάς και σύμφωνα με την  ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης ενδέχεται να υπάρξει και νέα υποβάθμιση του αξιόχρεου των ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 12 ως 18 μήνες.

«Η υποβάθμ...

Έκθεση - βόμβα του ΟΟΣΑ για το χρέος

Posted: 05 Aug 2011 11:58 PM PDT

Το ένα μετά το άλλο ξεπηδούν τα μαργαριτάρια της νέας δα­νειακής συμφωνίας που ετοι­μάζεται με χαρά να υπογράψει η κυ­βέρνηση, η οποία κρύβει επιμελώς τις οδυνηρές παραχωρήσεις που έχει κάνει. Το αποτέλεσμα του νέου δα­νείου θα είναι η πλήρης κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, η δημιουργία νέων μονοπωλίων και η ανάθεση της διαχείρισης της εξου­σίας - της πολιτικής και οικονομικής σκηνής - στις ομάδες επιχειρηματι­ών, τζακιών και συμφερόντων που θα αναδυθούν την επόμενη περίοδο.

Και μπο...

Οικο-ουρανοξύστης για τους επιζήσαντες της κλιματικής αλλαγής

Posted: 05 Aug 2011 02:09 PM PDT

Eπιµέλεια: MITSILA

Οι ειδικοί της τεχνολογίας και οι νέοι αρχιτέκτονες έχουν αρχίσει παγκοσµίως να πειραµατίζονται µε σχέδια και προτάσεις που ρεαλιστικά θα δίνουν απάντηση στο εάν ο άνθρωπος µπορεί - και πώς - να επιβιώσει σε συνθήκες ακραίας κλιματικής αλλαγής. Ως υπόθεση εργασίας σχεδιάζουν και συνδυάζουν όλες τις διαθέσιµες τεχνολογίες που θα μπορέσουν ίσως κάποτε στο µέλλον να απευθυνθούν σε όσους θα έχουν επιζήσει από τις δραματικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και θα πρέπει να συν...

[Ακούω, βλέπω και τα λέω] Νέος σύνδεσμος

Posted: 06 Aug 2011 01:25 PM PDT


Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Head of State...

Posted: 06 Aug 2011 01:19 PM PDT




This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σώστε το ευρώ σας

Posted: 06 Aug 2011 01:10 PM PDT




This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο Lakhs O Eisagomenos επίσης σχολίασε την δημοσίευσή του/της Pantocratoria.

Posted: 06 Aug 2011 12:06 PM PDT

facebook
Γεια σας, Word,
Ο Lakhs O Eisagomenos επίσης σχολίασε την δημοσίευσή του/της Pantocratoria.
Ο/Η Lakhs O έγραψε "opoio pipini as steilei"

Δείτε το νήμα σχολίων

Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
Προβολή σχολίου
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Ηθικό δίδαγμα: Και σου λένε μετά “πες την αλήθεια…”

Posted: 06 Aug 2011 10:31 AM PDT

Ηθικό δίδαγμα: Και σου λένε μετά "πες την αλήθεια…"

Είναι βράδυ και το ζευγάρι μόλις έχει αρχίσει να χαλαρώνει. Η γυναίκα λέει στον άντρα της:
- Πεινάω, τι θα έλεγες για κανένα σουβλάκι?
- Και γω πεινάω, λέει ο άντρας, θα πεταχτώ να πάρω από τον κυρ Μήτσο.
Μια και δυο, φοράει πρόχειρα κάποια ρούχα και ξεκινά για το
σουβλατζίδικο.
Την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αμάξι του, σταματάει δίπλα του ένα
αυτοκίνητο και βγαίνει από μέσα μια κουκλάρα – δίμετρη – ξανθιά – η
φαντασίωση κάθε άντρα και λέει:
- Σας παρακαλώ, μήπως ξέρετε πως θα πάω στην οδό ΤΑΔΕ 15?
Κόκαλο ο τύπος της ψελλίζει:
- Θα πάτε ίσια, δύο στενά μετά δεξιά και στο τρίτο αριστερά.
- Αχ, δεν μπορώ να προσανατολιστώ εύκολα τη νύχτα, σας παρακαλώ μπορείτε να με πάτε, θα σας ήμουν υπόχρεη.
Αν και ο δρόμος δεν είχε καμιά σχέση με το σουβλατζίδικο,
δέχτηκε (χωρίς πολλά-πολλά) να την εξυπηρετήσει. Φτάνοντας στην οδό ΤΑΔΕ 15 του λέει η κούκλα:
- Ξέρετε, είναι μερικές μέρες που έχω μετακομίσει εδώ και δεν βρίσκω εύκολα το σπίτι τα βράδια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση, θα ήθελα να έρθετε πάνω
να σας κεράσω κάτι, οπωσδήποτε.
- Όχι, ε εευχαριστώ, είναι αργά μια άλλη φορά ίσως, είπε ο τύπος.
- Όχι, επιμένω να έρθετε, είπε αυτή.
Με τα πολλά ανεβαίνουν επάνω, το σπίτι ήταν τεράστιο και όμορφο και η κοπέλα του προτείνει να βάλει κάτι να πιει μέχρι "να φορέσει κάτι πιο άνετο!!" Ο τύπος δεν κατάλαβε πότε έβαλε το ποτό να πιει, πότε είδε την τύπισσα να εμφανίζεται σας θεά, πότε βρέθηκαν στο κρεβάτι για τα ακατονόμαστα… Κάποια στιγμή, μέσα από την γλυκιά χαύνωση, άνοιξε το μάτι του και είδε από το παράθυρο να μπαίνει το πρώτο φως της ημέρας (τον είχε πάρει ο ύπνος). "ΩΧ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ", είπε και έφυγε τρέχοντας ψάχνοντας για μια ΚΑΛΗ δικαιολογία.
Στον δρόμο της επιστροφής, έκανε παράκαμψη και μπήκε σε ένα
χαρτοπωλείο και αγόρασε ένα τεμπεσίρι με το οποίο και έτριψε
τα χέρια του.
Φτάνοντας στο σπίτι βρήκε την γυναίκα του να ωρύεται.
- Που ήσουνα βρε παλιοτόμαρο, που στο διάολο πήγες παλιοαλήτη, πες μου, που κοπροσκύλιαζες όλο το βράδυ και πήγα να τρελαθώ!
- Που να στα λέω, δεν θα το πιστέψεις αγάπη μου. Την ώρα που έφυγα από εδώ και πριν μπω στο αμάξι, σταματά ένα αυτοκίνητο δίπλα μου και κατεβαίνει μία θεογκόμενα που
με ρώτησε για κάποια οδό. Της είπα πως ακριβώς θα πάει μα δεν κατάλαβε και με παρακάλεσε να την συνοδεύσω μέχρι εκεί για να μην χαθεί.
- Και μετά, τι έγινε? ρώτησε η γυναίκα του, διατηρώντας κάποια αμφιβολία για τα λεγόμενα του άντρα της.
- Την συνόδευσα μέχρι το σπίτι της και μου ζήτησε να ανέβω επάνω για ένα ποτό για να με ευχαριστήσει. Δέχτηκα και την ώρα που έπινα το ποτό μου αυτή πήγε να αλλάξει και γύρισε με ένα ημιδιάφανο ρούχο και μου την έπεσε, εγώ δεν μπορούσα να αντισταθώ και βρεθήκαμε στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα, μετά με πήρε ο ύπνος… Έτσι έγιναν τα πράγματα γλυκιά μου και γι αυτό άργησα.
- Βρε αλήτη, είπε η γυναίκα του, θες να πιστέψω αυτές
τις μαλακίες που μου λες? Για να δω τα χέρια σου!
- Ορίστε κάνει αυτός…
- Α ρε χαμένο κορμί, όλο ψέματα μου λες, πάλι για μπιλιάρδο είχες πάει…

V.PELINEL: Μία καυτή σύζυγος πολιτικού!

Posted: 06 Aug 2011 10:25 AM PDT

V.PELINEL: Μία καυτή σύζυγος πολιτικού!

Η Valentina Pelinel είναι σύζυγος του Ρουμάνου πολιτικού…
Cristian Boureanu. Είναι μοντέλο από τη Ρουμανία πόζαρε στο φακό του Cosmin Gogu για το εξώφυλλο του...
τσεχικού FHM για το τεύχος του Αυγούστου.



Μετανάστες έσωσαν Ιερόδουλη

Posted: 06 Aug 2011 10:09 AM PDT

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση μιας ομάδας Αφγανών για μια ιερόδουλη... Η γυναίκα κινούνταν σε δρόμο επί της Ηρώων Πολυτεχνείων στη Πάτρα, όταν δέχτηκε επίθεση από νεαρούς οι οποίοι εκτόξευαν εναντίον της απειλές και ύβρεις.
Από το σημείο όμως περνούσε, για καλή της τύχη, η παραπάνω ομάδα αλλοδαπών η οποία μπήκαν στη μέση απομακρύνοντας τους ταραξίες.
newsbomb.gr



Πολική αρκούδα σκότωσε Βρετανό κατασκηνωτή

Posted: 06 Aug 2011 08:13 AM PDT


Ένας εκ των τραυματιών κυνήγησε και σκότωσε την αρκούδα
Σε ομάδα Βρετανών κατασκηνωτών σε ένα απόμερο αρχιπέλαγος της Νορβηγίας εντός του Αρκτικού Κύκλου, επιτέθηκε μια πολική αρκούδα με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα 17χρονο αγόρι ονόματι Horatio Chapple και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις προτού ένα μέλος της αποστολής την πυροβολήσει και την σκοτώσει.

Η ομάδα αποτελείτο από 80 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μεταξύ 16 και 23 ετών, που κατασκήνωναν στην περιοχή Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας.

Τραυματίες είναι οι δυο αρχηγοί της αποστολής, Michael Reid και Andrew Ruck, και δυο νεαροί κατασκηνωτές, Patrick Flinders και Scott Smith, οι οποίοι φέρουν μέτρια ως βαριά τραύματα.

Στο μεταξύ, ένας εκ των τραυματιών, ο Michael Reid που κυνήγησε και σκότωσε την αρκούδα αντιμετωπίζεται ως ήρωας.

Η αποστολή είχε οργανωθεί από τον Εξερευνητικό Κύκλο Βρετανικών Σχολείων, ο οποίος οργανώνει εκδρομές που συνδυάζουν την εκπαίδευση με την περιπέτεια από το 1936.

Το αρχιπέλαγος έχει πληθυσμό 2.400 ανθρώπους και 3.000 πολικές αρκούδες. Προσελκύει κυρίως ευκατάστατους τουρίστες που επιθυμούν να ζήσουν την άγρια φύση και να δουν τη μαγευτική θέα των φιορδ και παγετώνων.

Συστήνεται σε όλους τους επισκέπτες να έχουν μαζί τους καραμπίνα όποτε βγαίνουν από τα όρια της πρωτεύουσας της περιοχής Λονγκγηρμπιεν, ενώ τα τοπικά τουριστικά φυλλάδια συμβουλεύουν κατά της κατασκήνωσης σε περιοχές όπου κυκλοφορούν αρκούδες.

Η τελευταία φορά που πολική αρκούδα σκότωσε άνθρωπο στην περιοχή ήταν το 1995.

Greek Alert

Posted: 06 Aug 2011 08:11 AM PDT

Greek Alert


Αποποινικοποίηση Ναρκωτικών: Γενιά ΔΝΤ – Γενιά Χασικλίδων.

Posted: 06 Aug 2011 06:35 AM PDT




Σε τριτοκοσμικές χώρες, χρεοκοπημένες (η στα πρόθυρα της χρεοκοπίας όπως έφτασαν την Πατρίδα μας) αναπτύσσονται οι εξής εγκληματικές συνιστώσες: Πορνεία, Ναρκωτικά, Αλκοολισμός, Τζόγος, Διεφθαρμένο Ποδόσφαιρο και φυσικά εμπόριο όπλων. Δείτε για παράδειγμα χώρες όπως η Αργεντινή, Βραζιλία και θυμηθείτε εικόνες που βλέπετε σε ειδήσεις διάφορες παραγωγές.

Με τον τρόπο αυτό γεμίζουν τα πορνεία, οι φυλακές, τα καζίνο (προποτζίδικα για τους φτωχούς) και φυσικά τα γήπεδα. Η αποχαύνωση της νεολαίας μας εξελίσσεται ταχύτατα μαζί με την απαλλοτρίωση των τελευταίων μικροκαταθέσεων του ταλαίπωρου Έλληνα. Μετά τα φρουτάκια και τα καζίνο, που επιτέλους «αναβαθμίζουν» την κοινωνία μας, η Κυβέρνηση θέλει να απελευθερώσει την χρήση «μαλακών» ναρκωτικών για να γεμίσει τελικά όλη η Ελλάδα τοξικομανείς ανήμπορους να αντιδράσουν στα σχέδια τους.

Το αντίδωρο που προσφέρουν στους νέους μας για την ανεργία και την διαφθορά που τους περιμένει είναι άθλιο και δηλητηριώδες. Όλοι οι ναρκομανείς από «μαλακά» ξεκινάνε και όχι από ενέσεις ηρωίνης. Αρκετά πια με ήπιες εκφράσεις όπως «εξαρτημένα άτομα»! Πρόκειται για ανάπηρους ναρκομανείς που πρέπει να καταλάβουν την κατάντια τους και να αναζητήσουν και πάλι την αξιοπρέπεια τους.

Η Ελλάδα απέτυχε να σταματήσει τη λαίλαπα των ναρκωτικών και τώρα εξορκίζει το κακό με την αποποινικοποίηση του.

Με τη σύμπραξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν την παραπληροφόρηση του Λαού περί της θετικής πλευράς του νέου νόμου. Θυμηθείτε την άθλια διαφήμιση μέσα στην αίθουσα ενός Λυκείου η οποία δήθεν προσπαθεί να αποτρέψει τα παιδιά μας από τη χρήση ναρκωτικών. Θυμηθείτε στη διαφήμιση τις κοπέλες που κλαίνε για την αδειανή καρέκλα του συμμαθητή τους, την ερωτική μουσική που επενδύει το θέμα, την ηρωική εικόνα που αποδίδουν στον απόντα χρήση όπου όλοι ψάχνουν τον πρωταγωνιστή ο οποίος προφανώς απεβίωσε λόγω ναρκωτικών και παρ' όλα αυτά παραμένει σπουδαίος. Αυτή όμως η εικόνα είναι άθλια και ανόητη αν δεν είναι δόλια και εκ προμελέτης προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών.

Να δείξουν στις διαφημίσεις τους το νεαρό ναρκομανή στην ομόνοια μέσα στις ακαθαρσίες του να τον τσαλαπατάνε τα αδέσποτα σκυλιά και να εκλιπαρεί για ένα ευρώ. Να τον δείξουν βρώμικο και άπλυτο μέσα στα σκουπίδια του δρόμου και των ερειπωμένων κτιρίων όπου κοιμάται τα βράδια. Να δείξουν την νεαρή πόρνη στα δρομάκια γύρω από την Ομόνοια η οποία προσπαθεί να σταθεί στα τρεμάμενα πόδια της και εκδίδεται για λίγα ευρώ με τους πιο άθλιους και βρωμερούς λαθρομετανάστες και κουασιμόδους της κοινωνίας. Να δείξουν τον ναρκομανή που παρουσιάζεται στο στρατό με τον πατέρα του σαν να είναι καθυστερημένος και να παρακαλάει για απαλλαγή όταν οι συνομήλικοί του κατατάσσονται για να αποδείξουν τον ανδρισμό τους (κάποτε ο πατέρας έβαζε «μέσο» για να μη βγάλουν το παιδί βοηθητικό στο στρατό…Δείτε που μας κατάντησαν!). Φυσικά δεν το κάνουν διότι θα σοκάρει τους νέους ενώ θα πληγωθούν τα ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας μας που συμφωνούν με την μετατροπή της νεολαίας μας σε χασικλίδες.

Όμως δεν θα ολοκληρωθεί η εικόνα της τριτοκοσμικής χώρας αν δεν υπάρξουν οι ανάλογες εικόνες της νεολαίας που ονειρεύεται ο μεν νέος να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής (ώστε να κυκλοφορεί με ακριβό σπορ αυτοκίνητο και τη σχετική καλλονή) η δε νέα να γίνει διάσημο μοντέλο και να «ξεγελάσει» τον κατάλληλο γιο εφοπλιστή η βιομηχάνου ώστε να την παντρευτεί (η έστω να της γράψει κάποιο διαμέρισμα μαζί με τα κοσμήματα και το σπορ αυτοκίνητο). Και αυτός γρήγορα θα τραυματιστεί στο κακοτράχαλο γήπεδο που προσπαθεί να βάλει γκολ στον εξίσου αγύμναστο κολλητό του και θα καταντήσει να πίνει μπύρες και να βλέπει ματς μπροστά στην τηλεόραση. Και αυτή γρήγορα θα τρομοκρατηθεί όταν τα κιλά της δεν πέφτουν όπως μυστηριωδώς τα καταφέρνει αυτή που βγαίνει στο μεσημεριανό πάνελ (ανορεξία, χάπια και φυσικά οικονομική άνεση και χρόνο κυρία μου) και τελικά ως άνεργη κατεθλιμμένη νοικοκυρά θα ξεσπάει στο βιοπαλαιστή που τελικά παντρεύτηκε (αυτός με τις μπύρες μπροστά στην τηλεόραση). Και οι δύο μπορούν πλέον να καταφύγουν στο χασίσι αφού δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα και φυσικά να δώσουν το καλό παράδειγμα στο παιδί τους. Δεν χρειάζεται να φροντίσει η κυβέρνηση για την οικονομική και κοινωνική αναβάθμιση του ζευγαριού αφού μπορούν να μαστουρώσουν και να ξεχάσουν.

Θυμηθείτε ακόμη γνωστό γόνο πλούσιας οικογένειας που λόγω χρήσης ναρκωτικών κρατούσε πιστόλι και θεωρούσε ότι δέχεται επίθεση καλώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι πρόλαβαν πριν το χρησιμοποιήσει εναντίον του εαυτού του ή άλλων αθώων. Σημαντικό πλήγμα στον έλεγχο όπλων αποτελεί αυτός ο νόμος αφού ο κάθε εγκληματίας μπορεί να έχει πάρει μικροποσότητα πριν τη χρήση του όπλου και να επικαλεσθεί την επίδραση των ναρκωτικών στη διάπραξη του εγκλήματος.

Δύστυχε βιοπαλαιστή που δεν ξέρεις που γυρίζει το παιδί σου όταν τρέχεις για το μεροκάματο δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς αν το παιδί σου μαστουρώνει με χασίς. Σύντομα δεν θα αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα.


Τί κι εάν χάσω το blog μου;

Posted: 06 Aug 2011 03:50 AM PDT

Πάντα πίστευα (και πιστεύω) οτι ήδη έπρεπε
απο καιρό να έχουμε παρατήσει τα λόγια
και να είχαμε περάσει σε πράξεις, σε έργα.
Τί θα γίνει εάν δέν θα έχω πλέον το blog;
Εκ των πραγμάτων θα κατέβω στην γειτονιά
στον δρόμο και θα βρώ άλλους σαν εμένα.
Ποιός ξέρει τί είδους νέες παρέες μπορεί
να προκύψουν απο αυτό και με τί σκοπό,
γεγονός θα είναι οτι πλέον δέν θα ΜΙΛΩ ή
θα ΓΡΑΦΩ άσκοπα, αλλα το μόνο που θα μένει
είναι να ΚΑΝΩ επιτέλους κάτι για την Ελλάδα!
 

Το ΠΑΣΟΚ αποφυλάκισε τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών

Posted: 06 Aug 2011 02:57 AM PDT

Tαυτοποίηση των διαχειριστών blogs και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Posted: 06 Aug 2011 02:49 AM PDT

Καταρχήν θα πρέπει όμως να μπει μια τάξη στο χώρο των blogs γιατί κάποια κολώπαιδα "δημοσιογράφοι" τον έχουν καταστήσει περιθώριο.
Το φακέλωμα όμως όλων των διαχειριστών των blogs που αποφάσισε η κυβέρνηση και το ανακοίνωσε με τον τιτλο "ταυτοποίηση" είναι παράνομο. Πρόκειται βασικά για πρακτικές που μας γυρίζουν μερικές δεκαετίες πίσω και φυσικά για  συλλογής και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Γνωρίζουμε ότι η επεξεργασία και η συλλογή  προσωπικών δεδομένων επιτρέπεται μόνο όταν το άτομο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.
Εξ όσων θυμάμαι δεν έδωσα καμία συγκατάθεση  στο Ελληνικό κράτος για μια τέτοια συλλογή και επεξεργασία προσωπικών ηλεκτρονικών δεδομένων. Άρα η ταυτοποίση καθίσταται παράνομη εξ αρχής και είναι Ηλεκτρονικό έγκλημα.
Σκέφτομαι να καλέσω τα αρμόδια όργανα να μου κοινοποιήσουν  στοιχεία που υπάρχουν για εμένα. Να καλέσω την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ερευνήσει για το ποιοι και γιατί συνέλεξαν ή συλλέγουν στοιχεία για εμένα, και περιμένω τα κομματα να ζητήσουν όπως παρουσιαστούν δημοσίως τυχών υπάρχουσες ήδη λίστες και στοιχεία και  που με αφορούν.
Κύριοι το blogging και το γράψιμο δεν είναι αδίκημα άλλα εργαλείο όπως το μαχαίρι και η τσάπα. Μπορούν να είναι χρήσιμα αλλά  μπορεί και να προκαλέσουν έγκλημα. Όμως δεν επιτρέπεται καμία ταυτοποίηση εκ των προτέρων στους κατόχους τσάπας, έτσι δεν επιτρέπεται και για το blogging.  Έρευνα και ταυτοποίηση  και δημιουργία αρχείου γίνεται στους εγκληματίες και αυτό  μετά την τέλεση αδικήματος.
Η κατόχη blog δεν είναι αδίκημα και σε κάθε περίπτωση ρωτώ:
Τι θα αφορά η ταυτοποίση ενός blog και του διαχειριστή του; Στο πολιτικό Blogging η ανακάλυψη και η ταυτοποίηση ενός ανωνύμου, θα σημαίνει αυτόματα ταύτιση ενός φυσικού προσώπου με μια πολιτική κατεύθυνση, πολιτική στόχευση, πολιτική προέλευση. Επιτρέπεται να ταυτοποιηθεί από το κράτος ένας δεξιός ή αριστερός  blogger που θέλει να είναι ανώνυμος. Ας μην ξεχνάμε ότι η ταυτοποίηση καταλήγει σε ένα φυσικό πρόσωπο που έχει δικαιώματα. Μια ταυτοποίηση που του προσδίδει πιθανότατα μια κομματική ταυτότητα που ο ίδιος  για κάποιους λόγους θέλει να κρύψει. Δικαιούται το κράτος -που  ενδεχόμενος  να είναι και ο εργοδότης-, να γνωρίζει ότι ο τάδε υπαλληλος του είναι μέλλος ή φιλικά προσκείμενος του ΚΚΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ  ή της Χρυσής αυγής;
Ποιους αφορά ο νόμος; Τι θα κάνεις  για το ελληνόγλωσο blogging το οποίο δεν παράγεται στην Ελλάδα αλλά από ελληνόγλωσους πολίτες ξένων χωρών;  Τι θα κάνεις με το ξενόγλωσσο Ελληνικού ενδιαφέροντος blogging που παράγεται ή όχι στην Ελλάδα.  Τι θα κάνεις με τα blogs  των ομογενών, της Κύπρου, της Αμερικής, των Ελλήνων φοιτήτων σε ξένες χώρες, των τουριστών που έρχονται στην Ελλάδα και γράφουν;
Με ποιον τρόπο -αν όχι τον γλωσσικό- θα προσδιορίσεις το ποιους αφορά ο νόμος σου και ποιους όχι.  Από πότε η χρήση μιας γλώσσας  σε εισάγει αυτοδικαίως σε νόμους που διέπουν την χώρα που χρησιμοποιεί  την συγκεκριμένη γλώσσα;
Τι θα κάνεις με το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο νομικό κεκτημένο.
Σε ένα κόσμο γεμάτο πληκτρολόγια πως μπορείς να αποδείξεις -χωρίς την φυσική σου παρούσια την στιγμή που γράφω- ότι πίσω απο το πληκτρολόγιο είμαι εγώ ώστε να με ταυτοποιήσεις; Πως μπορείς να πεις ότι δεν ήταν η 8χρονη κόρη, μου η 35χρονη γύναικα μου, η γκόμενα που έχει το password μου ή κάποιος Ηacker. Ακόμη και να ψάξεις το PC μου δεν μπορείς να βρεις απόλυτη απόδειξη ότι τα κείμενα μέσα σε αυτό  είναι δικά μου.
Πως μπορείς να με σταματήσεις από το να χρησιμοποιώ ένα δεύτερο ή ένα τρίτο λογαριασμό ή να τα στέλνω με mail στον κολλητό μου στο Λονδίνο ώστε να τα βγάζει από εκεί ;
χμ! Η υπόθεση σας κύριοι είναι στο αέρα

πηγη

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ

Posted: 05 Aug 2011 06:12 PM PDT

ΑΘΗΝΑ 6-8-2011 .

Η κατοχή της ψευτιάς και της σκλαβιάς στην πατρίδα μας έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή. Η παραμονή της μάλιστα σε θέση πολιτικής ευθύνης αποτελεί για τον ελληνικό λαό ντροπή. Είναι ντροπή να βασιλεύει το ψεύδος της κρίσης του δημοσίου ταμείου όταν υπάρχει στην πραγματικότητα κρίση αξιών και σκοπιμότητα αποδοχής των επερχομένων δεινών από τον ίδιο τον λαό. Είναι πραγματικό όνειδος να μετατρέπεται ένας ολόκληρος λαός σε μάζα παράκλητων, ικετών και επαιτών την στιγμή που προσάπτεται ματαιοδοξία και ακραία τάχα τάση σε όσους αντιδρούν. Όταν ακόμη υπάρχει ανοχή στην επιθυμία των πολιτικάντηδων να καταπνίξουν τις αντιδράσεις.

Είναι τραγική κατάντια να προσδιορίζεται ως σκλαβιά μονάχα το καθεστώς της εν όπλοις κατοχής της Πατρίδος και να ονομάζεται κοινοτική βοήθεια και αλληλεγγύη η υπεξαίρεση του Ελληνικού Έθνους από μια συμμορία βάρβαρων ανθρώπων που ζουν καταπατώντας πατρίδες και κλέβοντας λαούς. Να μας εμφανίζουν την υπεξαίρεση ως μέγα κατόρθωμα οι ελληνόφωνοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες από τα κοινοτικά άντρα του διεθνιστικού νεοταξισμού δια των προπαγανδιστικών τους μέσων και εμείς να αρκούμαστε στην δέσμευση του μέλλοντος των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας.

Και όταν πάλι μοιράσουμε θάλασσα και γη ελληνική με τους «γείτονες», να πρέπει και πάλι να πούμε ζήτω η ειρήνη. Κι ας κολυμπάει αυτή η ειρήνη επάνω σε αίμα ελληνικό που ρέει ίσα με τις μέρες μας. Να γκρινιάζουμε την ημέρα και να πλαγιάζουμε ήσυχοι τη νύχτα. Να διδάσκουν τα παιδιά μας πώς να συρρικνώνουν την πατρίδα τους, να κατηγορούν τους προγόνους τους και να δέχονται ό,τι σάπιο και ξένο κυκλοφοράει σε ήθη και παρουσία ανάμεσά τους. Να πληρώνεται αδρά η ξενοκρατία και η προδοσία γιατί για τον ραγιαδισμό και την οθωμανοποίηση υπάρχουν λεφτά όταν δεν υπάρχουν για τους Έλληνες που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Θέλουν δοσίλογοι και διεθνείς δοσάδες να μετατρέψουν τους Έλληνες από λαό αετών σε λαό ερπετών. Και από υπερήφανους και όρθιους εξουσιαστές και καθοδηγητές της Φυλής ζητούν να τους μετατρέψουν σε υπηρέτες της διεφθαρμένης παγκόσμιας «περιούσιας» εξουσίας. Οι παροικούντες των σκοτεινών καταγωγίων και λεσχών θέλουν να σβήσουν το πολιτισμικό φως από την γη που το γέννησε. Να ρίξουν σε μια βαρυχειμωνιά δίχως επιστροφή τις ελπίδες του Ελληνικού Έθνους και να παγώσουν την τελευταία σοβαρή εστία αντίστασης από ιδεολόγους μαχητές της Ελληνικής Ισχύος και Ελευθερίας.

Ένα παλιό και αθάνατο ριζίτικο τραγούδι της Κρήτης λέει ανάμεσα σε στίχους με βαθιά γαλανόλευκη χροιά και ψυχή πως πάνω σε ψηλό βουνό κάθεται ένας αετός και παρακαλεί τον ήλιο να ανατείλει για να στεγνώσει τα βρεμένα του φτερά και να λιώσουνε τα χιόνια. Ο αετός αυτός είναι ο υπερήφανος Έλληνας που τις στιγμές της καταχνιάς δεν κάθεται στα πεδινά να υποστεί τα δεσμά και μετατρέπει τα βουνά της πατρίδος του και ολάκερη την ελληνική φύση σε σπιτικό, στρατηγείο, οχυρό και λημέρι μαζί προκειμένου να συλλογιέται και να δρα για το καλό της Πατρίδος, αφού μ' αυτή αγκαλιά γεννήθηκε και ζωή μακριά της δεν δύναται να έχει.

Τα χιόνια και οι μπόρες δεν είναι τα στοιχειά της φύσης που έχει μάθει να τιθασεύει και να δεσμεύει την ενέργειά τους προς το συμφέρον της εθνικής κοινότητας σαν πολεμιστής της Πατρίδος και δουλευτής της ελληνικής γης. Είναι οι πεινασμένοι για τους καρπούς της Ελλάδος που έχουν πέσει επάνω της σαν την ακρίδα και δεν της επιτρέπουν να αντικρίσει και πάλι ούριους καιρούς ελληνικής κυριαρχίας και νηνεμίες κοινής δράσης και ευημερίας του λαού μας σε μια ασφαλή και καθάρια ελληνική κοινωνία.

Και ο ήλιος που παρακαλάει ο αετός να φανεί είναι το αντίκρισμα της υπερήφανης όψης της πρότερης ελληνικής νιότης. Το άφθαστο μεγαλείο παλιών ένδοξων στιγμών που ζει στην σκιά της μοιρολατρίας για την πτώση της πλανεύτρας κοσμοκρατόρισσας σε πλανεμένη παραδουλεύτρα. Είναι η παράκληση προς τον εσώτερο ελληνισμό για σάλεμα, πάλεμα και νίκη. Γιατί τον ξεπεσμένο Έλληνα μονάχα ένας μπορεί να τον τραβήξει από το σκοτάδι και να τον σώσει. Και αυτός είναι ο Αντρειωμένος Έλληνας. Είναι αυτός που δεν συμβιβάζεται με το πρόβλημα αλλά το στέλνει στον αγύριστο.

Αυτή η γη που την λένε πατρίδα του φωτός και των ηρώων ανήκει μονάχα στους δικούς της ήρωες. Κι αυτοί οι ήρωες είναι ασυμβίβαστοι αετοί, Έλληνες γεννημένοι να θωρούν από ψηλά την οικουμένη όχι από ξιπασιά αλλά ως πρωτεργάτες και αφέντες μιας ελληνικής τάξης πραγμάτων δικαίου και πολιτισμού που φέρει μονάχα ελληνική σφραγίδα.

Σε ψηλό βουνό λοιπόν με τη φωνή του αθάνατου Νίκου Ξυλούρη http://www.youtube.com/watch?v=ZsCKcoaCe-0&feature=share

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Άρματα μάχης περικύκλωσαν πόλεις της Συρίας

Posted: 06 Aug 2011 08:11 AM PDT

Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε μια εβδομάδα
Εκατοντάδες άρματα μάχης και άλλα στρατιωτικά οχήματα έχουν αναπτυχθεί στο Ντέιρ Εζόρ και γύρω από την πόλη Χομς της Συρίας, σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, τον πρόεδρο του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι κάτοικοι της πόλης, φοβούμενοι το στρατό, έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν από την Τετάρτη.

Επικαλούμενος μάλιστα ακτιβιστές με τους οποίους επικοινώνησε, υποστήριξε ότι από τις 8 το πρωί ακούγονται πυρά στις περισσότερες συνοικίες της πόλης.

Η οργάνωση δεν διαθέτει καμία πληροφορία για το τι συμβαίνει στη Χάμα, στην κεντρική Συρία, αφού οι αρχές έχουν κόψει τις τηλεπικοινωνίες για να πλήξουν τις ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες στις οποίες αποδίδουν τις ταραχές.

Από την περασμένη Κυριακή, οπότε ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση του στρατού για την καταστολή των κινητοποιήσεων, έχουν σκοτωθεί στην πόλη αυτή περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την οργάνωση του Ραχμάν τουλάχιστον 2.038 άνθρωποι -- εκ των οποίων οι 389 στρατιώτες και αστυνομικοί -- έχουν σκοτωθεί στη Συρία από την έναρξη των κινητοποιήσεων κατά του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, στα μέσα Μαρτίου.

Πορεία διαμαρτυρίας για την έκρηξη στη ναυτική βάση

Posted: 06 Aug 2011 08:10 AM PDT

Εξαήμερη πορεία διαμαρτυρίας 300 χιλιομέτρων θα πραγματοποιήσουν οι «Εθελοντές Αφύπνισης», ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα τιμήσει τη μνήμη των 13 θυμάτων της έκρηξης και θα εκφράσει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των αδικοχαμένων.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το δημαρχείο της Πάφου στις 11 Αυγούστου, μέρα συμπλήρωσης ενός μήνα από την τραγωδία, και θα τερματίσει στις 17, έξι μέρες μετά, έξω από το προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία. Εκεί αντιπροσωπεία θα επιδιώξει να γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Φόβοι για θύματα

Posted: 06 Aug 2011 08:08 AM PDT

Ένα ελικόπτερο της Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια του Αφγανιστάν (ISAF) συνετρίβη κατά την διάρκεια της νύχτας στην κεντρική επαρχία του Αφγανιστάν Ουαρντάκ, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών, εκφράζοντας φόβους του ότι υπάρχουν θύματα.

«Οι συμμαχικές δυνάμεις διεξήγαγαν μία επιχείρηση κατά των ταλιμπάν στην περιοχή Σαΐντ Αμπάντ την προηγούμενη νύχτα, ένα ελικόπτερο της συμμαχίας συνετρίβη. Δε γνωρίζουμε αν αυτό προκλήθηκε από πυρά των ταλιμπάν» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τη συντιβή ενός ελικοπτέρου του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Φωτογραφεία αρχείου

Παρέμβαση του ΑΣΕΠ για τη πρόσληψη συμβασιούχων ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος

Posted: 06 Aug 2011 08:05 AM PDT

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ., Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζητά την παρέμβαση του προέδρου του ΑΣΕΠ για το θέμα των προσλήψεων συμβασιούχων, μέσω ΜΚΟ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Ο Μ. Χαρακόπουλος δηλώνει πως δεν μπορεί να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας «αμαρτωλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που ελέγχονται για κακοδιαχείριση από την Πολιτεία ή στήθηκαν εν μία νυκτί για το επικείμενο "πάρτι"».

Επιπλέον, προτείνει η επιλογή των ανέργων να γίνει απευθείας από το ΑΣΕΠ, ενώ υποστηρίζει ότι σημαντικό μέρος του προγράμματος θα το στερηθούν οι άνεργοι και θα το καρπωθούν οι μεσάζοντες.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι έχει η παραγραφεί η δωροδοκία

Posted: 06 Aug 2011 08:04 AM PDT

Μετά τον Τάσο Μαντέλη και ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα), αδίκημα που φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων.

Το δικαστικό συμβούλιο του Άρειου Πάγου με βούλευμα του ομόφωνα υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα Γ. Μαύρου και αποφάνθηκε ότι το αδίκημα της πλημμεληματικής δωροδοκίας έχει πλέον παραγραφεί για τον Α. Τσοχατζόπουλο, ενώ αντίθετα παρέπεμψε τον πρώην υπουργό να λογοδοτήσει για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην τακτική δικαιοσύνη, όπως έχει συμβεί με τον Τ. Μαντέλη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens.

Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση των υποβρυχίων είχε προηγηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης από τη Βουλή. Ωστόσο, η δίωξη δεν μπορούσε να προχωρήσει καθώς το αδίκημα της δωροδοκίας ήταν παραγεγραμμένο αφού ασκήθηκε μετά από δυο Κοινοβουλευτικές Συνοδούς και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραπεμφθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου ,με βάση τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Αντίθετα ,όμως οι ανώτατοι δικαστές έδειξαν στον πρώην υπουργό τον δρόμο προς την τακτική δικαιοσύνη που θα ελέγξει τις ποινικές ευθύνες του για το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η δικογραφία για τον Α.Τσοχατζόπουλο θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία της Αθήνας και εκείνος θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του στον ανακριτή.

Δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στην Guardian

Posted: 06 Aug 2011 08:02 AM PDT

Την δέσμευσή του ότι η Ελλάδα θα κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τηρήσει το λόγο της έναντι των εταίρων της παρείχε, μέσω της εφημερίδας Guardian, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το δημοσίευμα του Guardian έχει τίτλο: «Θα κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια» και ο συντάκτης του σημειώνει: «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφερε μέτρα λιτότητας για να αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση χρέους - τώρα υπόσχεται καταστολή της φοροδιαφυγής».

«Έχει μεγάλη σημασία για μας να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Και θα κρατήσουμε το λόγο μας», προσθέτει ο υπουργός, ο οποίος δήλωσε αυτή την εβδομάδα στη Βουλή ότι η Ελλάδα έτρεχε σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να καταστήσει περισσότερο βιώσιμη τη δυναμική του χρέους της.

«Η φοροδιαφυγή - μια πρακτική που είναι τόσο παλιά όσο και τα βουνά και η οποία θεωρείται απ' όλους ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας - θα αντιμετωπιστεί ανηλεώς», σημειώνει ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Δεν θα κυνηγήσει τα μικρά ψάρια, θα κυνηγήσει τα μεγάλα και θα τιμωρηθούν όποιοι κι αν είναι» λέει συνεργάτης του.

Οπως αναφέρει ο Guardian, ο κ.Βενιζέλος αρνήθηκε να σχολιάσει την κριτική που ασκεί το συντηρητικό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόγραμμα μείωσης του ελλείμματος. «Αυτή η χώρα πρέπει να είναι ενωμένη και σοβαρή, πρέπει να μιλάει με μία φωνή» προσθέτει.

«Είμαι υποχρεωτικά αισιόδοξος. Η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο στην οικονομία. Είναι το ήμισυ του παντός» τονίζει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το χρέος και τις λευκές απεργίες

Posted: 06 Aug 2011 08:01 AM PDT

Nα ανοίξουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ταχύτητα και να θωρακιστεί θεσμικά η Ε.Ε. απέναντι στην κρίση χρέους, ζητά ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

«Αλλιώς, δεν στέλνεις ένα σαφές μήνυμα στις αγορές, ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο σταθερότητας, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, όταν υπάρχουν προβλήματα στις χώρες της περιφέρειας, για να τις ενισχύσουν. Δεν μιλάμε για δανεικά και αγύριστα, μιλάμε για δανειακές καταβολές οι οποίες θα πληρωθούν από τις χώρες, αλλά για δανειακές συμβάσεις οι οποίες θα έχουν πολύ καλά επιτόκια», σημείωσε ο κ. Μόσιαλος.

Υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός από την αρχή της κρίσης είχε προτείνει να θεσμοθετηθεί ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης, να επιβληθεί φόρος χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και να εκδοθεί ευρωομόλογο.

«Με το ευρωομόλογο θα δανειζόμαστε όλοι μαζί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά θα βγαίνει ο μέσος όρος του ρίσκου στο σύνολο της ευρωζώνης -όταν δανείζεται η ευρωζώνη συλλογικά- για να δανείσουν μετά, τις χώρες που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα» είπε περιγράφοντας τη λειτουργία του ευρωομολόγου.

Αναφερόμενος στις λευκές απεργίες στον δημόσιο τομέα, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για παράβαση καθήκοντος.

«Υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σωματείων των εργαζομένων που λένε "δεν θα συλλέγουμε δημόσιους πόρους". Αυτό είναι παράβαση καθήκοντος. Τι θα συμβεί αν οι εργαζόμενοι σταματήσουν να συλλέγουν πόρους, αν σταματήσουν να εισπράττουν πόρους του δημοσίου τα δημόσια ταμεία; Αυτό δεν είναι υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος; Δεν λέω να σταματήσουν οι απεργίες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν, αλλά το να σταματήσουν να εισπράττουν, να παραλύσουν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί και να μην μπορεί να πάει η χώρα μπροστά, ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής. Επομένως, οι λευκές απεργίες, οι αργομισθίες και η μη είσπραξη πόρων του δημοσίου δεν κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα».

Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος είναι το ίδιο το κράτος

Posted: 06 Aug 2011 08:01 AM PDT

Ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος και καιροσκόπος στον χώρο της βενζίνης είναι το ίδιο το κράτος», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κωστής Αϊβαλιώτης, προσθέτοντας ότι «στο χέρι του είναι λοιπόν να χαμηλώσει τις τιμές στα κοινωνικώς ανεκτά επίπεδα

Προϋπόθεση τα δημόσια έσοδα να αυξηθούν όπως τον Ιούλιο

Posted: 06 Aug 2011 07:59 AM PDT

Τα δημόσια έσοδα τον Ιούλιο, έχουν απόδοση που υπερβαίνει τα αναμενόμενα, δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου.

«Τον Ιούλιο, τα δημόσια έσοδα έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση. Υπερβαίνουν κατά 3,16% τα αναμενόμενα και αυτό χωρίς να ληφθούν μέτρα τον Ιούλιο. Η απόδοση αυτή, δεν είναι από τον ΦΠΑ, ο οποίος είναι κάτω λόγω της ύφεσης, αλλά οφείλεται στην καλύτερη δουλειά που κάνουν οι υπηρεσίες του υπουργείου και οφείλω να το ομολογήσω».

«Η αύξηση των εσόδων των τελωνείων είναι πάνω από 10%. Αν συνεχίσουμε έτσι, το φθινόπωρο που θα συζητάμε για τα φορολογικά, θα είμαστε στους στόχους του Μεσοπρόθεσμου, κάτι τελείως απίστευτο, γιατί ξέρετε τον ορυμαγδό που γίνεται τόσο καιρό ότι τα έσοδα καταρρέουν κλπ. Θα είμαστε στους στόχους», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Για «εικόνες ντροπής» κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμμαχία

Posted: 06 Aug 2011 07:58 AM PDT

«Η αποχώρηση των "δήθεν" αγανακτισμένων από την πλατεία Συντάγματος άφησε πίσω της, πέρα από τις εικόνες ντροπής που εξέθεσαν τη χώρα μας διεθνώς, και το λογαριασμό που υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ από ζημιές και καταστροφές δημόσιας περιουσίας», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Αυτόν τον λογαριασμό όμως θα τον χρεωθούν και πάλι οι συνεπείς φορολογούμενοι πολίτες, που βλέπουν κάθε τόσο τις δυνάμεις της ανευθυνότητας και της ασυδοσίας να τους φορτώνουν με επιπλέον βάρη, στο βωμό της επαναστατικής γυμναστικής τους.

Σε αυτό τον παραλογισμό πρέπει να μπει ένα τέλος. Και το τέλος μπορεί να το θέσει μόνο η πολιτεία, με ένα θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες, βάζοντας ξεκάθαρα όρια αλλά και επιμερίζοντας την ευθύνη σωστά σε εκείνους που πρέπει να την αναλάβουν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Heinz Huber likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.

Posted: 06 Aug 2011 06:18 AM PDT

facebook
Heinz Huber likes Greek Dating - Free Web Cam Chat Room.
Update Greek Dating - Free Web Cam Chat Room
Προβολή όλων των ειδοποιήσεων
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.apostolh-mail@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε αυτά τα email από το Facebook στο μέλλον ή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται η προσωπική σας διεύθυνση email για προτάσεις φιλίας, τότε: απενεργοποίηση εγγραφής. Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Lucky Day

Posted: 06 Aug 2011 05:35 AM PDT

Loterнa Nacional ES.
Promotional/Sweepstakes Office

Date: 05th August 2011.

Dear Sir/Madam,

We are pleased to inform you of the result of our Spanish Lucky Day Lottery International Internet Program that was conducted on the 01st day of August 2011, and release today the 05th of August 2011. Your electronic mail address which we attach to the program Ref No: BC1577107-11 and Serial Number: MDL116098 has been among the lucky recipient to apply for an approved payment claim of 550,000:00 Euros only (Five Hundred and Fifty Thousand Euro Only) being the beneficiary of this email address. You are hereby advice to contact our processing department for the processing of your winning documents for the release of your winning funds, with below stated details.

********************************************
CARLES BERNAT
Tel: 34-603-066-079
Fax: 34-911-817-324
Email:carles-bernat@loterianaciona.net
********************************************

We expect you to provide them with details of the information below, for the processing of your winning documents.

1). Full Names:
2). Residential Address:
3). Occupation:
4). Sex/age:
5). Phone/Fax Numbers:
6). Country of Resident:
7). Nationality:
8). Reference Number:
9). Serial Number:
10). Amount Won:
11). your winning Email Address
12). A scan or Fax Copy of any Valid Proof of your Identification like International Passport or Driver's License:

All participants were selected through a computer ballot system drawn from over 20,000 company and 30,000,000 individual email addresses and names from all over the world drawn from Europe, Asia, Australia, New Zealand, Middle East, Africa, North and South America. Do note that every email addresses that were used on this program were gotten without the knowledge of each recipient. Be informed here that all winnings must be claimed not later than the 18th Day of August 2011, and that anybody under the age of 18yrs is automatically disqualified and hereby not eligible to apply for a claim of this amount.

Congratulations from our management as we expect you to make good use of your funds.

Sincerely Yours,
IMANOL ARRATIBEL.
Sweepstakes Coordinator.
Visit our website at: http://www.onlae.es
************************************************************************
The Free Lotto Awards is organized by consortium firm companies to encourage the use of the internet and promote computer literacy worldwide.
************************************************************************
Disclaimer:

Any views of this e-mail are those of the sender except where the sender specifically states them to be that of Lucky Day Lottery or its subsidiaries. The message and its attachments are for designated recipient(s) only and may contain privileged, proprietary and private information. If you have received it in error, kindly delete it and notify the sender immediately. Lucky Day Lottery accepts no liability for any loss or damage resulting directly and indirectly from the transmission of this e-mail message.

Βουτιά στην μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου

Posted: 06 Aug 2011 05:08 AM PDT

Αυτό θα πει χλιδή!

Ένα χιλιόμετρο μήκος, 80 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα συνολικό μέγεθος. Όχι, δεν είναι λίμνη. Είναι πισίνα, και μάλιστα η μεγαλύτερη του κόσμου. Δυστυχώς βρίσκεται λίγο μακριά για να την χαρούμε. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι είναι στην Χιλή και το ξενοδοχείο San Alfonso del Mar Resort.
Το πιο εκπληκτικό είναι πώς σε αυτή την πισίνα διεξάγονται ακόμα και θαλάσσια σπορ.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές