Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

"Spor"


"Spor"


«Καμία ανάμειξη στην υπόθεση των "στημένων" αγώνων»

Posted: 13 Jul 2011 05:50 AM PDT

Δεν... ιδρώνει το αυτί των διοικούντων την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, μετά την εμπλοκή του ονόματος του καισαριανιώτικου συλλόγου στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ενισχύονται οι Ακαδημίες Βόλεϊ

Posted: 13 Jul 2011 05:31 AM PDT

Με 25 παιδιά από τη Σχολή Χατζήβεη ενισχύεται η ΑΕΚ, ύστερα από πρόταση που έγινε στον αθλητικό σύλλογο της Σχολής, η οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στα πρωταθλήματα Παίδων και...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ατομικό ο Φετφατζίδης

Posted: 13 Jul 2011 05:14 AM PDT

Για 5η ημέρα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Η σημερινή προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή και περιλάμβανε...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Προθεσμία στον ΟΦΗ

Posted: 13 Jul 2011 05:06 AM PDT

Η ΕΠΟ κάλεσε την ΠΑΕ ΟΦΗ να αποσύρει μέσα στις επόμενες 48 ώρες την προσφυγή της από τα πολιτικά δικαστήρια, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έχει κυρώσεις...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Κανονικά στην Εθνική ο Σοφοκλής

Posted: 13 Jul 2011 04:44 AM PDT

Με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην αποστολή θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Έλληνας σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Μάικλ Ράιτ

Posted: 13 Jul 2011 04:38 AM PDT

Την απόκτηση του Μάικλ Ράιτ ανακοίνωσε σήμερα η Τουρκ Τέλεκομ, η οποία «δέσμευσε» τον Αμερικανό με τουρκικό διαβατήριο για 1+1 χρόνια. Ο Ράιτ, ο οποίος είναι γνωστός και ως...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ανακοίνωσε Χέλγκασον η ΑΕΚ

Posted: 13 Jul 2011 04:32 AM PDT

Την απόκτηση του Φρέιρ Χέλγκασον για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Elfar Freyr...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κουτσιανικούλης

Posted: 13 Jul 2011 04:22 AM PDT

Ύστερα από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης επέστρεψε στον Εργοτέλη και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, με ασκήσεις ενδυνάμωσης...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ελεύθερος ο Βιτόλο

Posted: 13 Jul 2011 04:06 AM PDT

Άκαρπη απέβη και η σημερινή, τελευταία συνάντηση του Βίκτορ Βιτόλο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να παραμένει κάθετος σχετικά με την αποχώρησή του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ποτε ξανα στον ΠΑΟ

Posted: 13 Jul 2011 04:53 AM PDT

Ξεκάθαρος πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τονίζοντας δεν κρατά κακίες, αλλά δεν ξεχνά κιόλας...

Ο διεθνής μέσος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Hello" αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω του τραυματισμού του, στο μέλλον του, αλλά και στο "πράσινο" παρελθόν του.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Τζιόλης δεν δείχνει να το σκέφτεται καθόλου την δεδομένη στιγμή και εξηγεί πως ό,τι έχει ακουστεί για προτάσεις δεν ισχύει.

Για το γεγονός πως δεν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική και ο χρόνος ξεκούρασης θα είναι περισσότερος: "Ναι, έτσι είναι, αν και για μένα, όταν παίζω για την Εθνική κάθε καλοκαίρι, μόνο με υποχρέωση δεν μοιάζει! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω το εθνόσημο. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι από την ποδοσφαιρική σεζόν, στην Εθνική πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό".

Για τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε: "Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα άτυχος από άποψη υγείας. Σημασία έχει, όμως, να μπορείς να ξεπερνάς ψυχολογικά τα προβλήματα που καλείσαι ν' αντιμετωπίζεις. Νομίζω, λοιπόν, ότι το ξεπέρασα ανώδυνα. Δεν με πήρε "από κάτω" κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να επιστρέψω και πάλι δυνατός στο γήπεδο".

Για το μέλλον του: "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα και μέχρι σήμερα αυτό ισχύει. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί αύριο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Απολαμβάνω πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Το επίπεδο είναι αρκετά πιο υψηλό από το ελληνικό και μ' αρέσει που μπορώ και συλλέγω εμπειρίες".

Για το ποιας χώρας το στυλ ποδοσφαίρου του ταιριάζει: "Νομίζω ότι οι έξι μήνες που πέρασα στην Μπουντεσλίγκα και στη Βέρντερ ήταν πολύ σημαντικοί για την καριέρα μου. Κατέκτησα κύπελλο, είχα συμμετοχή σε τελικό ΟΥΕΦΑ και νομίζω ότι κέρδισα πολλά τη χρονιά εκείνη".

Για τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Αποτελεί ανάμνηση και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σκέψη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες. Από κει και πέρα δεν με απασχολεί το τι έγινε τότε. Τα έχω αφήσει πλέον όλα στο παρελθόν, δεν έχω κρατήσει κακίες. Αλλά από την άλλη, δεν ξεχνάω κιόλας".

Για το αν θα γύριζε στο "τριφύλλι": "Δε νομίζω. Επαναλαμβάνω ότι δεν κρατάω κακία, αλλά επίσης δεν ξεχνάω τι έγινε τότε. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό".

Για το αν έχει μιλήσει με κάποια ελληνική ομάδα: "Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το μόνο που σκέφτομαι είναι η καινούργια χρονιά να με βρει υγιή και μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά, με αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες, το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι απευκταίο σενάριο για την καριέρα μου. Στο μέλλον, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο".

Ο Σισε ηταν ετοιμος να χαλασει την μεταγραφη

Posted: 13 Jul 2011 04:50 AM PDT

Ο μάνατζερ FIFA, Β. Μοραμπίτο, αποκάλυψε σε ιταλικό ΜΜΕ το παρασκήνιο της μεταγραφής Σισέ στη Λάτσιο καθώς και το ότι τον είχε προτείνει τον Γενάρη για την Ίντερ. Ο παραλληλισμός με τους Ετό και... Γκασκόιν αλλά και η απάντηση στον χαρακτηρισμό "συνταξιούχος" που του έχουν κολλήσει οι φίλοι της Ρόμα.Μαζί με τον μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά, ο Βιτσέντσο Μοραμπίτο ήταν ο άνθρωπος που πάλεψε περισσότερο από όλους ώστε ο 29χρονος επιθετικός να φορέσει τα γαλάζια της Λάτσιο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τον διάσημο μάνατζερ να ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης αλλά και να αναλύει το προφίλ του παίκτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Για το τί ήταν αυτό που μέτρησε πολύ ώστε να ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του Σισέ στη Λάτσιο: "Ήταν μία μακρά διαπραγμάτευση, παντού υπάρχει τέτοια αναμονή για τόσο σημαντικούς παίκτες. Σε αυτή την υπόθεση μέτρησε πολύ η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει να παίξει στη Λάτσιο.

Μέτρησε επίσης και η επιθυμία του Λοτίτο, του Τάρε και κυρίως του Ρέγια που αντιλήφθηκαν τον αντίκτυπο που μπορούσε να έχει αυτός ο παίκτης στο περιβάλλον των οπαδών της Λάτσιο".

Για την εκτελεστική δεινότητα του Σισέ: "Έχει πετύχει πάνω από 200 γκολ στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε Μαρσέιγ, Λίβερπουλ και Παναθηναϊκό. Αν και το ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται χαμηλότερης δυναμικότητας, ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες απέκλεισαν τη Ρόμα στο Europa League και ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε τρία γκολ.

Πολλοί οπαδοί της Ρόμα τον αποκάλεσαν "συνταξιούχο", δεν είναι ευγενικό εκ μέρους τους επειδή πέρυσι οι τζαλορόσι παρουσίασαν τον υπέρβαρο Αντριάνο μπροστά σε 5.000 οπαδούς, για να εξαφανιστεί μετά από λίγο καιρό".

Για το χαρακτήρα του Γάλλου σούπερ σταρ: "Είναι ο κλασικός παίκτης που δηλώνει πάντα παρών στα πιο σημαντικά παιχνίδια, ειδικά στα ντέρμπι. Όσον αφορά στο προσωπικό του προφίλ μου θυμίζει τον Ετό.

Ο Σισέ είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, δεν είναι θερμοκέφαλος όπως έχει ειπωθεί από κάποιους, είναι εξωστρεφής και ζει τα πάντα με ιδιαίτερο τρόπο με το δικό του στιλ. Είναι τρομερός επαγγελματίας, παρουσιάζεται πρώτος στην προπόνηση και φεύγει τελευταίος".

Για την τρομερή υποδοχή προς τον Σισέ από τους οπαδούς της Λάτσιο στο αεροδρόμιο "Fiumicino" της Ρώμης: "Η μεταγραφή αυτή που έκανε ο Λοτίτο παραπέμπει στην εποχή του Κρανιότι, όταν έφερε τον Γκασκόιν. Κατά τη γνώμη μου αυτοί είναι οι παίκτες που δίνουν συνέχεια σε έναν κύκλο.

Βλέποντας την άφιξη του Σισέ στο αεροδρόμιο και τον ενθουσιασμό του κόσμου, μου φαινόταν ότι έβλεπα πάλι τη χαρά που υπήρχε όταν είχε έρθει ο Γκασκόιν. Από τότε και μετά ήρθαν μεγάλα ονόματα στην Αιώνια Πόλη που δημιούργησαν τη μεγάλη Λάτσιο".

Για την υπόσχεση Σισέ ότι αν σκοράρει κόντρα στη Ρόμα θα πάει να πανηγυρίσει μπροστά στην Curva Sud (σ.σ εξέδρα φανατικών της Λάτσιο): "Είμαι πεπεισμένος ότι αν σκοράρει θα διασχίσει ακόμα και 90 μέτρα για να πανηγυρίσει με τους οργανωμένους της Λάτσιο. Έχουμε παίκτες που έχουν πανηγυρίσει έτσι, όπως οι Τσινάλια και Ντι Κάνιο".

Για τον ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του Σισέ ο πρώην "λατσιάλε" Νταμπό αλλά και την επικοινωνία που είχε με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Ντιντιέ Ντομί: "Τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο ο Ντιντιέ Ντομί, που τώρα είναι στην New England Revolution μαζί με τον Νταμπό. Αυτός έπαιξε για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και γνώριζε τον Σισέ. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο Τζιμπρίλ επιθυμούσε να έρθει.

Και ο Νταμπό αποδείχτηκε καθοριστικός, του μίλησε με καλά λόγια για το περιβάλλον στη Λάτσιο διαψεύδοντας τις φήμες περί υποτιθέμενου ρατσισμού από πλευράς των μπιανκοτσελέστι οπαδών, ενώ τον έφερε σε επαφή με τον Ντιακιτέ για να του διαλύσει κάθε αμφιβολία".

Για το γεγονός ότι τον είχε προτείνει πριν λίγους μήνες στην Ίντερ: "Κάνω μία αποκάλυψη: τον Ιανουάριο είχαμε σκεφτεί ότι η Ίντερ είχε ανάγκη από έναν επιθετικό, είχα μιλήσει τότε με τους παράγοντες της Ίντερ και ο Λεονάρντο δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Τελικά κατέληξαν στον Πατσίνι.

Από τότε είχα σκεφτεί να τον προτείνω στη Λάτσιο, πρώτα όμως, έχοντας εκατομμύρια επαφές στο Facebook, ήθελα να δω τι γνώμη είχαν οι οπαδοί των λατσιάλι για τον Σισέ. Η απάντησή τους ήταν ενθαρρυντική".

Για το γεγονός ότι η μεταγραφή του στη Λάτσιο πέρασε από χίλια κύματα και κινδύνευσε να χαλάσει στο τέλος: "Η βούληση του Σισέ ήταν να έρθει στη Λάτσιο. Καταρχήν γιατί θέλει να παίξει σε ένα πρωτάθλημα νέο και σημαντικό για αυτόν, δεύτερον επειδή θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Ήταν δύο βραδιές που ο Σισέ είχε κουραστεί από τις διαπραγματεύσεις, σε βαθμο που να μου γράψει κάποια στιγμή "φτάνει δεν αντέχω άλλο, τώρα φεύγω και πάω να ακούσω και άλλες προτάσεις". Του είπα να περιμένει επειδή η Λάτσιο έχει διάφορα θέματα που τρέχει ταυτόχρονα".

Σαντσες¨περιμενω να τα βρουν¨

Posted: 13 Jul 2011 04:44 AM PDT

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκεται κοντά στον Κάρλος Σάντσες μετά τη νεά πρόταση που κατέθεσε στον Βαλενσιέν, με τον Κολομβιανό άσο να τονίζει ότι η επιθυμία του είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους "ερυθρολεύκους".

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο διεθνής Κολομβιανός αμυντικός μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα (σ.σ ενδέχεται να τον δώσει ως δανεικό η Ουντινέζε) αλλά σε ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και απομένει να επέλθει οριστική συμφωνία με τη Βαλενσιέν για να πέσουν οι υπογραφές.

Διευκρίνισε δε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία, θα ταξιδέψει αμέσως μετά τη στη Γαλλία για να κάνει από την πλευρά του ό,τι είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί θετικά το θέμα της μετακίνησής του στον Πειραιά.

Συνεχίζεται τη Δευτέρα η Γ.Σ. του Πανιωνίου

Posted: 13 Jul 2011 03:45 AM PDT

Ανακοίνωση, μέσω της επίσημη ιστοσελίδας του συλλόγου, εξέδωσε ο Πανιώνιος. Όπως αναφέρει, ο Ερασιτέχνης είναι αντίθετος με την προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ενώ προσθέτει...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σε αναζήτηση προπονητή η Φέγενορντ

Posted: 13 Jul 2011 03:35 AM PDT

Την απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Φέγενορντ πήρε ο Μάριο Μπιν, μετά τις δηλώσεις παραγόντων του συλλόγου στον Τύπο της χώρας, σύμφωνα με τις οποίες...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Το σκέφτεται για Ευρωμπάσκετ ο Σχορτσιανίτης

Posted: 13 Jul 2011 03:25 AM PDT

Το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εξετάζει ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, την ώρα που η «επίσημη αγαπημένη» μετρά ήδη την απώλεια...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Από τη Λίβερπουλ στη Λέστερ

Posted: 13 Jul 2011 02:35 AM PDT

Ο Πολ Κοντσέσκι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λέστερ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος. Ο πρώην μπακ της Λίβερπουλ υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και πλέον...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Υπογράφει ο «Dimi»

Posted: 13 Jul 2011 02:28 AM PDT

To διετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ θα υπογράψει σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο 33χρονος τερματοφύλακας...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Στο MLS ο Ροστ

Posted: 13 Jul 2011 02:23 AM PDT

Ο Φρανκ Ροστ σε ηλικία 38 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπουντεσλίγκα και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Η.Π.Α.. Ο Γερμανός τερματοφύλακας...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Δύο χρόνια ανωνυμίας ο Σισέ»

Posted: 13 Jul 2011 02:10 AM PDT

«Ανωνυμία» χαρακτηρίζουν το πέρασμα του Τζιμπρίλ Σισέ από την Ελλάδα τα Μ.Μ.Ε. της Γαλλίας. Όπως γράφει το football365.fr για τη μετεγγραφή του Γάλλου στράικερ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Θέλει να παίξει για τον Μουρίνιο ο Μπέκαμ

Posted: 13 Jul 2011 01:42 AM PDT

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως δήλωσε, η συγκεκριμένη επιθυμία αποτελεί...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές