Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Ποιοί και γιατί ξαναμετράνε το... Εβερεστ;

Posted: 21 Jul 2011 03:03 PM PDT


Επισήμως, το ύψος του ψηλότερου σημείου στην επιφάνεια του πλανήτη μας, δηλαδή του όρους Εβερεστ, είναι 8.848 μέτρα. Οι κινέζοι όμως, οι οποίοι "μοιράζονται" το βουνό με το Νεπάλ, αμφισβητούν τον αριθμό γιατί όπως υποστηρίζουν σε αυτόν περιλαμβάνεται και το χιόνι που υπάρχει στην κορυφή και το υπολογίζουν τουλάχιστον στα τέσσερα μέτρα.



Επιστήμονες δε από όλον τον κόσμο, ισχυρίζονται ότι -πέρα από το χιόνι- όλες οι παλιές μετρήσεις είναι λάθος, αφού το βουνόσυνεχίζει να ψηλώνει λόγω της κίνησης των τευτονικών πλακών που σηκώνουν την βάση του αργά και σταθερά (διαβάστε περισσότερα στο Γιατί συνεχίζουν να ψηλώνουν τα... Ιμαλάια)

Ετσι το Νεπάλ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην αμφισβήτηση, ξαναμετρώντας το βουνό από την αρχή! "Τώρα που διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα εφόδια, ας μετρηθούμε" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Νεπάλ, Γ. Γκίρι!

Είναι ουσιαστικά η πρώτη προσπάθεια μέτρησης του βουνού από την κυβέρνηση του Νεπάλ, η οποία μέχρι τώρα δεχόταν αυτή της Ινδίας του 1955. Η διαδικασία της μέτρησης του συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση τριών σταθμών και θα πάρει πάνω από δύο χρόνια.





http://strange-files.blogspot.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ U.FO. - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Posted: 21 Jul 2011 01:19 PM PDT



Έξυπνα ζώα(video)

Posted: 21 Jul 2011 12:35 PM PDT










http://xsefoto.blogspot.com

Με την απειλή των τρομοκρατικών χτυπημάτων ετοιμάζονται να λανσάρουν το εμφυτεύσιμο βιοτσίπ;

Posted: 21 Jul 2011 12:23 PM PDT


σχόλιο ID-ont: Όσα υποστηρίζει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τελευταίο του τεύχος, συμπίπτουν με τους φόβους που έχουμε εκφράσει κι εμείς στο blog μας, για το που πάει αυτή η ιστορία με τις "Κάρτες του Πολίτη" ή "Ηλεκτρονικές Ταυτότητες (e-ID)" ή "Έξυπνες Κάρτες". 

Δηλαδή, όταν θα αρχίσουν να χάνονται οι Κάρτες του Πολίτη, εσείς θεωρείτε ότι είναι αδύνατον να πούνε : "Εντάξει, ας περάσουμε στην "εμφυτεύσιμη" Κάρτα του Πολίτη, προκειμένου να μην την χάνετε!"

Αφού η τεχνολογία δοκιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς στα ζώα. Τι είναι αυτό που θα τους εμποδίσει από το να το προτείνουν και για τα έλλογα ζώα;

ΕΠΙΚΑΙΡΑ:Ανθρώπινες βόμβες οι καμικάζι της Αλ Κάιντα! 

Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και προσπαθούν να χτυπήσουν αεροπλάνα και αεροδρόμια, εμφυτεύοντας εκρηκτικά στα σώματα των καμικάζι οπαδών τους! Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε τηλεγράφημά τους με τη σήμανση του επείγοντος, ειδοποιούν σχετικά όλες τις χώρες του κόσμου και δη τη Ρωσία, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με τους Τσετσένους ισλαμιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί στην τρομοκρατία Ρώσοι και Αμερικανοί συνεργάζονται από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουν το νέο αυτό φαινόμενο.

Πολλοί, ωστόσο, αντιδρούν, υποστηρίζοντας ότι όλ' αυτά δεν είναι παρά προάγγελος προκειμένου να εμφυτεύσουν στους ανθρώπους το νέο βιοτσίπ πομπό, και τα κράτη να ελέγχουν τα πάντα, καταστρατηγώντας τις προσωπικές ελευθερίες και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Η υπόθεση της τρομοκρατίας, τονίζουν, είναι μια εξαίρετη δικαιολογία προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ελέγχοντας τους ανθρώπους. Μια λαϊκή παροιμία λέει ότι οι άνθρωποι ελέγχονται μέσα από την πλεονεξία και το φόβο. Μήπως ετοιμάζουν το σενάριο του φόβου;...

Αλλάζει το σύστημα φύλαξηςτων αεροδρομίων
Οι πληροφορίες που φέρουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα να προχωρούν σε συστήματα υψηλής τεχνολογίας εμφύτευσης εκρηκτικών μηχανισμών σε ανθρώπινα σώματα μεταφέρθηκαν από πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Υεμένη. Οι δε πράκτορες της αγγλικής MI6 υποστηρίζουν ότι οι τρομοκράτες εδώ και ένα χρόνο απασχολούνται με την ιδέα της εμφύτευσης εκρηκτικών σε ανθρώπους.

Στους κόλπους της συγκεκριμένης οργάνωσης της Αλ Κάιντα, που δρα στην Υεμένη, τα μέλη ασχολούνται αποκλειστικά με την εμφύτευση εκρηκτικών μηχανισμών σε φανατικούς καμικάζι ισλαμιστές.

Οι ειδικοί, βέβαια, υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, αλλά χρησιμοποιείται χρόνια τώρα από εμπόρους ναρκωτικών, προκειμένου να μεταφέρουν απαγορευμένες ουσίες. Τα δε σημεία του ανθρώπινου σώματος στα οποία είναι δυνατό να τοποθετηθούν εκρηκτικοί μηχανισμοί είναι η κοιλιά, το στήθος –ιδίως των γυναικών– και οι μηροί.

Σχολιάζοντας το γεγονός από τη «Φωνή της Ρωσίας», το κρατικό ραδιόφωνο της Μόσχας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βετεράνων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ρωσίας Άλφα Σεργκέι Γκοντσαρόφ υποστήριξε: «Ναι, είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες διεθνούς επιπέδου και ανεκπαίδευτοι ακόμα προοδεύουν αδιάκοπα στις αμιγώς τεχνικές κατευθύνσεις. Δεν μπορούμε να αποκλείουμε και τη δυνατότητα οι καμικάζι να συμφωνήσουν για την επί πληρωμή εμφύτευση στα σώματά τους εκρηκτικών μηχανισμών, ικανών να προκαλέσουν αποσυμπίεση των αεροπλάνων και αεροπορικά δυστυχήματα. 
Αν έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, τότε θα πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα ασφάλειας στα αεροδρόμια, διότι το υφιστάμενο σήμερα σύστημα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίζει 100% τέτοια προβλήματα», παρατήρησε ο Σεργκέι Γκοντσαρόφ. Άλλωστε, δεν υφίστανται μηχανήματα που να «σαρώνουν» το ανθρώπινο σώμα, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν παρόμοιες βόμβες. 
Οι Αμερικανοί, από τη μεριά τους, υιοθετώντας τις απόψεις του Ρώσου συναδέλφου τους, υπογραμμίζουν ότι οι καμικάζι μπορούν να εμφυτεύουν εκρηκτική ύλη και στη συνέχεια να τη θέσουν σε λειτουργία με τη βοήθεια ειδικών ενέσεων. Ρωσία και ΝΑΤΟ συνεργάζονται στενά σε αυτό τον τομέα, με επιτυχή αποτελέσματα, αφού μπόρεσαν και κατασκεύασαν τη λεγόμενη «ηλεκτρονική μύτη».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας
Η «ηλεκτρονική μύτη» –ή σύστημα Santex– που κατασκεύασαν οι ειδικοί του ΝΑΤΟ φαίνεται να λειτουργεί. Το συγκεκριμένο μηχάνημα εγκαθίσταται στα αεροδρόμια και αποκαλύπτει γρήγορα και αλάνθαστα την ύπαρξη εκρηκτικών ουσιών, μέσω της μυρωδιάς, εντοπίζοντας αμέσως το φορέα τους. Οι Ρώσοι ειδικοί γνωρίζουν την τεχνολογία αυτού του μηχανήματος και, με τη συνεργασία που έχουν με τους νατοϊκούς, θα παρουσιάσουν τον ερχόμενο χρόνο στο Παρίσι ένα ακόμα πιο εξελιγμένο μηχάνημα, το οποίο θα προστατεύει τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. 
Το συγκεκριμένο σύστημα, έπειτα από τις τελικές δοκιμές, θα εγκατασταθεί στο Σότσι της Ρωσίας, όπου θα φιλοξενηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014. Σε ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, δήλωσε: «Το νέο σύστημα προορίζεται για την προστασία των συγκοινωνιακών κόμβων από τις ενέργειες των τρομοκρατών-καμικάζι. 
Η έκρηξη στο ρωσικό αεροδρόμιο "Ντομοντέντοβο" φέτος τον Ιανουάριο έδειξε ότι αυτά τα τεχνικά συστήματα σήμερα είναι άκρως απαραίτητα. Μάλιστα, όχι μόνο στη Ρωσία. Οι τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν πριν από μερικά χρόνια στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο καταδεικνύουν ότι ουδείς είναι εγγυημένος από τέτοιου είδους επιθέσεις».

Οι αντιδράσεις
Πολλοί, πάντως, που δυσπιστούν έναντι των σεναρίων περί τρομοκρατίας εκφράζουν τον προβληματισμό τους και υποστηρίζουν ότι όλ' αυτά γίνονται χρησιμοποιώντας την «καραμέλα» της τρομοκρατίας, προκειμένου να καταπατηθούν πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι «μεγάλοι» της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων να εξουσιάζουν τους λαούς. Είναι γνωστές, άλλωστε, οι θεωρίες των οπαδών της εμφύτευσης βιοτσίπ πομπών στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι δεν είναι τυχαία η οικονομική κρίση, διότι όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στην αντικατάσταση των νομισμάτων με μια νέα μονάδα μέτρησης. Στόχος είναι όλες οι αγοραπωλησίες να είναι γνωστές στο κράτος και να εκμηδενιστεί η φοροδιαφυγή. Η διαφθορά θα είναι αδύνατη και κάνεις δεν θα κινδυνεύει από κλοπή χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό, τονίζουν, θα περιοριστούν σημαντικά η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία. 
(σχόλιο ID-ont: Το όραμα της αχρήματης κοινωνίας το έχει και ο νέος Υπουργός Οικονομικών κος Βενιζέλος με ακριβώς αυτή την πρόφαση: Την πάταξη της φοροδιαφυγής! Κατά συνέπεια δεν πρόκειται για θεωρία αλλά για σχέδιο που υλοποιείται!)

Δεν θα μπορούν να γίνονται παράνομες συναλλαγές όπλων ή ναρκωτικών και όσοι παρανομούν θα εντοπίζονται εύκολα με την εμφύτευση αυτού του πομπού-μικροτσίπ, που θα εκπέμπει σήμα στο δορυφόρο. Βέβαια, το ίδιο θα ισχύει και για τους δραπέτες των φυλακών, που θα εντοπίζονται άμεσα, όπως και για τους λαθρομετανάστες.

Με το τσιπ αυτό δεν θα υπάρχει γραφειοκρατία, διότι τα πάντα –ιατρικά στοιχεία, τίτλοι ιδιοκτησίας κ.ο.κ.– θα είναι καταχωρισμένα και θα είναι αδύνατον κάποιος να χαθεί ή να απαχθεί.

Με την εμφύτευση αυτού του βιο τσίπ πομπού τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις ελευθερίες, αξίες για τις οποίες έχουν δοθεί τόσοι και τόσοι αγώνες κι έχει χυθεί πολύ αίμα... Το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα –από το τι τρώμε μέχρι πού πιστεύουμε– καθ' όλο το εικοσιτετράωρο. Ο όρος «ελευθερία» θα παραμείνει μόνο στο λεξικό...

Για το συγκεκριμένο βιοτσίπ εκφράζονται έντονες αντιδράσεις από επιστήμονες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορέσει να αφομοιωθεί εύκολα από τον οργανισμό, χωρίς παρενέργειες. Το ενέσιμο αυτό μικροτσίπ θα προκαλέσει αντιδράσεις, διότι έχει παραβληθεί με τη «σφραγίδα του θηρίου» της Αποκάλυψης (κεφ 13 στίχοι 16,17,18) όχι μόνο από κληρικούς και πιστούς, μια και οι αντιδράσεις θα είναι παγκόσμιες και όχι μόνο από το χριστιανισμό, αλλά κι από άλλες θρησκείες.

Οι ειδικοί εξακολουθούν, πάντως, να αναρωτιούνται μήπως η εμφύτευση εκρηκτικών στους τρομοκράτες είναι ο προάγγελος της εμφύτευσης του βιοτσίπ σε όλους τους ανθρώπους και η καθολική καταδυνάστευσή τους... 



http://www.epikaira.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.com

Σοκαριστικό βίντεο από αστυνομικό περιστατικό στο Σαν Φρανσίσκο..

Posted: 21 Jul 2011 12:13 PM PDT


Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να αιμορραγεί αφού έχει πυροβοληθεί από αστυνομικούς σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο γιατί όπως λέγεται δεν είχε πληρώσει εισιτήριο στο λεωφορείο. Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές σκηνές!



Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 16/07 στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος ο οποίος πέθανε στο πεζοδρόμιο αβοήθητος, οπλοφορούσε.
Εκρπόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε οτι το περιστατικό έγινε οταν ο νεαρός κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων από αστυνομικούς σε λεωφορείο βρέθηκε να μην έχει πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων. Τον κατέβασαν από το λεωφορείο αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι εκείνος τους πυροβόλησε και με την σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά. 
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες λένε άλλη ιστορία. Οτι ο νεαρός την ώρα που έτρεχε είχε τα χερια του σηκωμένα στον αέρα και δεν κρατούσε όπλο. Και μέχρι σήμερα ακόμα να βρεθεί το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους αστυνομικούς.... 
Ο νεαρός αιμορραγούσε για ώρα πεσμένος αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, άοπλος και με τους αστυνομικούς να έχουν συνεχώς προτεταμένα τα όπλα εναντίον του λες και ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο!
Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε!






www.eglimatikotita.gr

Τα Ίχνη των Φαέθοντα, Ίδμωνα και Ηρακλή στην....Σελήνη

Posted: 21 Jul 2011 11:52 AM PDT



Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να ερευνά κανείς μέσα από τα αρχαία, ακόμη περισσότερο από τα πανάρχαια κείμενα των ελλήνων συγγραφέων, και να ανακαλύπτει πτυχές που ούτε καν είχαν περάσει από το μυαλό του ακόμη και ως την πιο απίθανη θεωρία!!!


Και μέσα από αυτή την ανακάλυψη αντιλαμβάνεται πόσο σπουδαία είναι η γνώση της προϊστορίας μας, η γνώση του ποιες είναι οι ρίζες μας, η γνώση της προέλευσή μας…


Η θεωρία ενός πολιτισμού τεράστιου, ενός πολιτισμού τόσο εξελιγμένου από κάθε άποψη, στα χρόνια της απώτατης προϊστορίας, είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί ένας καλός ερευνητής και θα ξεκινήσει το ταξίδι της πραγματικής ανακάλυψης!!! Το ταξίδι που επιφυλάσσει τόσες συγκινήσεις μέσα από την μαγεία του άγνωστου που μας γνωστοποιείται αίφνης με την πιο σπουδαία του μορφή. Αυτή της προσφοράς, γιατί για κάτι τέτοιο πρόκειται,της Γνώσης…

Είδαμε τον Φαέθοντα να παρουσιάζεται μπροστά μας μέσα από τα κείμενα όχι των δικών μας συγγραφέων αλλά και άλλων λαών, κυρίως της Μέσης Ανατολής, ως ένας αστροναύτης, τον Ίδμωνα, τον Διόνυσο-Ήλιο αλλά και τον Αιγαίων-Βριάρεως-Ηρακλή, να ακολουθούν με την ίδια αστραφτερή λάμψη τις πορείες των άστρων, να διασχίζουν τα πλανητικά συστήματα και να πλησιάζουν τον γεννήτορα, ζωοδότη Ήλιο!!!

Ο Ηρακλής που έχει μείνει στην παράδοση τόσο την ελληνική όσο και αυτή άλλων λαών, ως ένας από τους μεγαλύτερους ημιθέους που πραγματοποίησε άθλους τεράστιας σημασίας, περνά στην συμβολική γνωστική θεώρηση ως η πλευρά εκείνη του ανθρώπου που μπορεί να επιτύχει ακόμη και θαύματα!!! Πράγματα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες, όχι γιατί κάτι άλλο μεσολάβησε γι' αυτό αλλά απλούστατα γιατί γνώρισε, νόησε το ποιος είναι και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του πάνω στην χθόνα. Γνώρισε… Νόησε… Και επέτυχε !!!

«…Ο Γκιλγκαμές είπε στον Ενκιτού: « Κοίταξε εκεί κάτω την γη. Φαίνεται από εδώ σαν ένας κήπος, και οι θάλασσές της σαν μία γούρνα γεμάτη νερό…». (« Έπος Γιγλαμές», και « Αναμνήσεις από το μέλλον» Έριχ Φον Νταίνικεν).

Ο συσχετισμός του Ηρακλή-Αιγαίων-Βριάρεως με τον Γκιλγκαμές τον ήρωα των Σουμερίων, έχει την δική της σημασία και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται μέσα από την Μεσανατολική παράδοση. Η απεικόνιση του Γκιλγκαμές είναι απόλυτα ίδια με αυτή του Ηρακλή και προσδιορίζεται κυρίως στα δυο χαρακτηριστικά του ήρωα, την λεοντή και το ρόπαλο. Είναι αυτό που παραπάνω ανέφερα και έχει να κάνει με την πορεία του ανθρώπου μέσα από τις δοκιμασίες στο ποθητό αποτέλεσμα της επιτυχούς κατάληξης της γνώσης…

Οι Σουμερικές επιγραφές τον παρουσιάζουν μαζί με τον σύντροφό του Ενκιτού να ακολουθούν τον δρόμο προς τους θεούς… «…Γυρίστε πίσω. Γιατί κανείς θνητός δεν μπορεί να ανεβεί εκεί που κατοικούν οι Θεοί…», τους είπε μία φωνή. Αυτή η αναφορά που υπάρχει πάνω στις πλάκες των Σουμερικών επιγραφών δείχνει περίτρανα το μέγεθος της προσπάθειας του ημιθέου να περάσει τα χθόνια και να βρεθεί στο « καθ' ομοίωση»… Αλλά πέρα από την συμβολική υπάρχει και η θεωρεία της ύπαρξης του μεγαλειώδους πολιτισμού που χάθηκε. Εκεί οι αστροναύτες της εποχής ανακαλύπτουν, εξερευνούν και αφήνουν πίσω τα σημάδια της επίσκεψής τους.

« …Άτρωτος ίστατο μούνος … κατάσκια κύκλα Σελήνης και φλόγα πορφυρέουσα υπό Ζοφοδέι κόνω… και πάταγον βρονταίον αρρασομένων νεφελάων, αιθέριον μύκημα και αστράφτοντα κομήτην… έμπειρον άλμα κεραυνού, τοία παρ' ουρανίοις δεδαημένος έργα θεαίνης, ίστατον θαρσιέσαν έχων φρένα…», (Νόνος, «Διονυσιακά, τόμος Β΄ βιβλίο 38ο σελ. 30-40 «Φαέθοντος Μοίρα»).

Αναφέρει για τον Ίδμωνα, ο Νόνος, λέγοντας ότι οι γύρω από την Σελήνη κύκλοι, το αθέατο μέρος της οι πορφυρές της φλόγες που περιέζωναν το άρμα του Ίδμωνα κατά την πτήση του προς τα άστρα, η διάσπαση των στρωμάτων της ατμόσφαιρας, η παρομοίωση του άρματός του με απαστράπτοντα κομήτη, το άλμα του κεραυνού με τον οποίο προσονομάζει ο Νόνος την εκτίναξη του πυραύλου του Ίδμωνα κ.λ.π. όλα αυτά τα στοιχεία μας παραπέμπουν αναπόφευκτα και απολύτως φυσιολογικά στα στοιχεία εκτόξευσης των πυραύλων του διαστήματος της σύγχρονης εποχής μας…

Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε τα παρακάτω από το βιβλίο του ερευνητή Don Wilson στο βιβλίο του « Τα μυστικά της Σελήνης», όπου γίνεται αναφορά για τα σημάδια τα οποία είδαν επανδρωμένα και μη, διαστημόπλοια τόσο των Αμερικανών όσο και των Ρώσων. Λέει σχετικά:

« … Το μη επανδρωμένο Ρωσικό διαστημόπλοιο « Λούνα 2», που προσεδαφίστηκε στην Σελήνη στην περιοχή της θάλασσας των καταιγίδων στις 4 Φεβρουαρίου 1966, τράβηξε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες με πυργοειδείς κατασκευές τοποθετημένες σε ευθεία γραμμή στην επιφάνεια της Σελήνης. Μήπως οι κατασκευές αυτές σημειώνουν σταθμούς προσγείωσης διαστημοπλοίων προερχομένων από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό; …».

Ακόμη κάνει αναφορά για την αποκάλυψη από το επανδρωμένο διαστημόπλοιο των Αμερικανών, « Όρμπιτερ 2», για κατασκευές σε σχήμα οβελίσκου, σαν τους οβελίσκους της Αιγύπτου, στην περιοχή της θάλασσας της Γαλήνης, που φωτογράφησε το πλήρωμα του διαστημοπλοίου από ύψος 29 μιλίων στις 20 Νοεμβρίου 1966. Οι διαπιστώσεις αυτές και του Ρωσικού και του αμερικανικού διαστημοπλοίου, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι κατασκευές αυτές μπορούν να αποτελούν ουσιαστικές αποδείξεις για επίσκεψη νοημόνων όντων στην Σελήνη. Γιατί οι υπεύθυνοι του κέντρου εκτόξευσης διαστημοπλοίων της Αμερικανικής ΝΑΣΑ κράτησε τις διαπιστώσεις αυτές μυστικές;
Αναρωτιέται ο ερευνητής Wilson, αλλά νομίζω πως και ο καθένας από εμάς μπορεί να αναρωτηθεί όχι μόνο γι' αυτές τις διαπιστώσεις αλλά και για τόσα άλλα όπως και για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την διακοπή της απ' ευθείας μετάδοσης της προσσελήνωσης των αμερικανών στον δορυφόρο της γης, το καλοκαίρι του 1969, και που αυτή έγινε όταν ακούστηκαν κάποια επιφωνήματα έκπληξης από τους αμερικανούς αστροναύτες. Τι είδαν άραγε; Μήπως τα σημάδια από τις επισκέψεις των αστροναυτών Φαέθοντα, Ίδμωνα, Αιγαίων-Βριάρεως-Ηρακλή; Από εκείνη την απώτατη προϊστορική εποχή; !!! Ποιος ξέρει… Οι απαντήσεις πάντως είναι μέσα στα αρχαία κείμενα και για εκείνον που θέλει να τις βρει είναι αρκετά …ορατές!!!






http://kapodistria-httpsxolianewsblogspotcom.blogspot.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Ο Τουρκικός Στρατός 9ος σε παγκόσμια κατάταξη!!!

Posted: 21 Jul 2011 11:49 AM PDT


Το Αγγλικό περιοδικό «economist», δημοσίευσε την κατάσταση των χωρών με τους "μεγαλύτερους στρατούς του κόσμου", επικαλούμενο πηγές του Ιδρύματος Διεθνών Στρατηγικών Ερευνών των Ηνωμένων Εθνών.


Στην κατάσταση δίδονται οι οροφές των ΕΔ των χωρών, συμπεριλαμβάνοντας το Στρατό Ξηράς, την Πολεμική Αεροπορία , το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και άλλα τμήματα, τα οποία συγκροτούν την στρατιωτική δύναμη. Για την Τουρκία σε κάθε 1000 άτομα αντιστοιχεί ποσοστό αριθμού στρατιωτών της τάξεως 6,9 και καταλαμβάνει την 9η θέση σε παγκόσμια κατάταξη. Πρώτη στην κατάσταση έρχεται η Κίνα, η οποία συγκεντρώνει το πολυπληθέστερο Στρατό με 2 εκατομμύρια στρατιωτών, στη 2η θέση έρχονται οι ΗΠΑ με 1,5 εκατομμύριο στρατιώτες και την 3η θέση η Ινδία, με περίπου 1,5 εκατομμύριο στρατιώτες.
Αριθμός στρατιωτικού προσωπικού των χωρών (2010-σε εκατομ).


Εφημερίδα «Μιλλιέτ» της 20 Ιουλ 2011 Μετάφραση: Χαρ.Καραγκιοζούδης













http://kanena2010.blogspot.com
pikri-sokolata


http://www.tnsite.gr

Τον σκότωσε για μια παρενόχληση στο... facebook

Posted: 21 Jul 2011 11:32 AM PDT


Είναι απίστευτο και όμως αληθινό: στην Κέρκυρα μια ομάδα εικοσάχρονων σκότωσε έναν 18χρονο επειδή αυτός παρενοχλούσε (ή αν θέλετε «φλέρταρε») μια συνομήλικη φίλη τους. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κοντά στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νησιού.
.....

Πιο συγκεκριμένα, ένας 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορούσε το 18χρονο ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του μέσω facebook. Έτσι αποφάσισε να λύσει μαζί του τις διαφορές. Έκλεισαν οι δυο τους ραντεβού, πάλι μέσω facebook, φέρνοντας και τις παρέες τους (από ακόμα δύο άτομα ο καθένας).



Το ραντεβού ορίστηκε για τις 9.00 το βράδυ σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας. Και οι δύο παρέες ήταν τυπικές στο ραντεβού τους. Αμέσως άρχισε ο τσακωμός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον 20χρονο είχε έρθει και μια νεαρή γυναίκα που εκτιμάται ότι ήταν το... μήλον της έριδος.



Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και κάποια στιγμή ο 20χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο, που ετύγχανε επίσης συμπατριώτης. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή.



Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Ήδη η αστυνομία συνέλαβε το ένα άτομο από την παρέα του δράστη και αναζητούν τον 20χρονο και την κοπέλα. Σε επιφυλακή έχει τεθεί και το Λιμενικό προκειμένου να μην διαφύγει προς την Ηγουμενίτσα ή προς την Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δολοφονία συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων και τουριστών που έκαναν βόλτα..





http://topeiraxtiri.blogspot.com

Ποδηλάτισσα κατεβαίνοντας μια πλαγιά και φτάνοντας στο δρόμο συγκρούετε με αυτοκίνητο (Σοκ βίντεο)

Posted: 21 Jul 2011 07:06 AM PDT



Οδήγησε για 2,6 χιλιόμετρα σε δύο ρόδες! (video)

Posted: 21 Jul 2011 06:43 AM PDT






http://asovaros.tumblr.com

Κάνουνε έξωση στους βατραχανθρώπους!

Posted: 21 Jul 2011 06:37 AM PDT

Από τις καρέκλες τους έπεσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, όταν πληροφορήθηκαν ότι η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου (ΚΕΔ) αποφάσισε να κάνει έξωση στα… ΟΥΚ! 

Το Σώμα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής, όπου εδώ και χρόνια οι βατραχάνθρωποι κάνουν την εκπαίδευσή τους στο θαλάσσιο κομμάτι, καθώς και διατηρούν τα γραφεία τους οι αξιωματικοί του σώματος.
Από τούδε και στο εξής, ωστόσο, τα «βατράχια» θα μείνουν «άστεγα», γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση και την δράση του Σώματος, διότι η διοίκηση της ΚΕΔ προσβλέπει προφανώς σε μεγάλες «μπίζνες» θέλοντας να αξιοποιήσει το ακίνητο και τις γύρω εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Κοσμά με πιο ωφέλιμο τρόπο.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω απόφαση της ΚΕΔ είχε γίνει εν γνώση του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου, μιας και η ΚΕΔ υπάγεται στο συγκεκριμένο υπουργείο με αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος να πέσει όχι μόνο από τα σύννεφα άλλα και από την καρέκλα του (στην κυριολεξία) στο άκουσμα της… τραγελαφικής είδησης.
Την ίδια έκπληξη όμως προκάλεσε η απόφαση της ΚΕΔ και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Λιμενικού ότι τα ΟΥΚ θα μείνουν χωρίς εγκαταστάσεις λόγω… έξωσης από εταιρεία του Δημοσίου και σήκωσε το τηλέφωνο να ενημερώσει τον πολιτικό προϊστάμενο της ΚΕΔ Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος επίσης δεν γνώριζε τίποτα μιας και η απόφαση είχε ληφθεί επί Παπακωνσταντίνου.
Πιστεύουμε πως κανένα σχόλιο δεν μπορεί να προσεγγίσει το μέγεθος της ηλιθιότητας που διέπει την σημερινή κυβέρνηση...


http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

Καλοκαιρινές γκάφες & και απίθανα ατυχήματα γυναικών (video)

Posted: 21 Jul 2011 06:22 AM PDT


Καλοκαιρινές γκάφες & απίθανα ατυχήματα γυναικών (Video)
Μια άκρως καλοκαιρινή συλλογή με αστείες γκάφες και απίθανα ατυχήματα κοριτσιών στη θάλασσα κι όχι μόνο!








Πηγή otherside
http://pinnokio.blogspot.com

To Βίντεο που συγκίνησε το πανελλήνιο!

Posted: 21 Jul 2011 06:16 AM PDT


Η ανθρωπιά δεν έχει ακόμα χαθεί…

Η ιστορία της Γεωργίας Παπαζήση, μιας γυναίκας που ζούσε μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι εμείς έως τον Αύγουστο του 2010, οπότε και διαγνώστηκε ότι έπασχε από τη σπάνια Νόσο Λάϊμ, συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Η κινητοποίηση τους είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τα 30.000 ευρώ που απαιτούνταν, ώστε η Γεωργία να μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι την Ινδία, όπου υπάρχει το μοναδικό στον κόσμο θεραπευτικό κέντρο για τη συγκεκριμένη πάθηση.
Την Πέμπτη το πρωί, η Γεωργία, μέσω του προσωπικού της blog, ανακοίνωσε ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν.
Με την ευχή να πάνε όλα καλά και η νεαρή κοπέλα να επιστρέψει στη χώρα μας γερή και δυνατή, η «prionokordela.gr» σας παρουσιάζει το βίντεο της Γεωργίας που συγκίνησε το πανελλήνιο…




Πηγή prionokordela.gr
http://pinnokio.blogspot.com

Μητέρα με 5 παιδιά περπάτησε 500χιλ για να βρει νερό

Posted: 21 Jul 2011 06:10 AM PDT


Η κατάσταση στη Σομαλία είναι δραματική. Η πείνα και η ξηρασία απειλούν με αφανισμό τους Σομαλούς.

Ένα στα 10 παιδιά κινδυνεύει να πεθάνει από ασιτία. Αμεση ανάγκη για τρόφιμα έχουν 3,7 εκατ. Σομαλοί. Μαρτυρίες-σοκ για ανθρώπινες τραγωδίες. Τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 60 χρόνων αντιμετωπίζει το Κέρας της Αφρικής
Δραματική έκκληση στις ανεπτυγμένες χώρες να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 1,6 δισ. δολαρίων στη Σομαλία, "όπου παιδιά και ενήλικοι πεθαίνουν καθημερινά με τρομακτικό ρυθμό" από την πείνα και την ξηρασία, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.
Εξάλλου, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) ζήτησε επιπλέον 500 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων 60 χρόνων στο Κέρας της Αφρικής. "Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί σε Τζιμπουτί, Αιθιοπία, Κένυα, Σομαλία και Ουγκάντα χωρίς να φαίνεται φως πριν από το 2012″, επισημαίνει έκθεση του ΟΗΕ.
Τα Ηνωμένα Εθνη κήρυξαν σε κατάσταση λιμού δύο επαρχίες της Νότιας Σομαλίας (Μπακούλ και Κάτω Σαμπέλ), επισημαίνοντας ότι ο μισός πληθυσμός της χώρας, 3,7 εκατ. άνθρωποι, έχει άμεση ανάγκη από νερό και τρόφιμα.
Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός προειδοποίησε ότι 1 στα 10 παιδιά κινδυνεύει να πεθάνει από την πείνα, ενώ ο ανθρωπιστικός συντονιστής του ΟΗΕ, Μαρκ Μπάουντεν, τόνισε πως αν δεν γίνει κάτι αμέσως, ο λιμός θα επεκταθεί σε ολόκληρη τη νότια Σομαλία λόγω της σιτοδείας και των επιδημιών. "Η κατάσταση προκαλεί σοκ. Συνάντησα παιδιά που έμοιαζαν 9-12 μηνών, ενώ ήταν 3-4 ετών", δήλωσε στο BBC η εκπρόσωπος της οργάνωσης Save the Children, Σόνια Ζαμπακίδη.
Ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου στο Μογκαντίσου μίλησε με μία πρόσφυγα που περπάτησε 200 χλμ. με τα πέντε παιδιά της για να βρουν νερό. Τα δύο μικρότερα, 2 και 5 ετών, πέθαναν στον δρόμο. Περίπου 170.000 Σομαλοί κατέφυγαν τις τελευταίες εβδομάδες σε Κένυα και Αιθιοπία, αλλά οι διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις δυσκολεύονται να διανείμουν βοήθεια. Πρόσφατα η ισλαμική οργάνωση Αλ Σαμπάμπ, που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα, ανακάλεσε το εμπάργκο του 2009 στις ξένες αποστολές. Ομως, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν την εμπιστεύεται, δεδομένου ότι και η Διεθνής Αμνηστία κατήγγειλε πως εξακολουθεί να στρατολογεί παιδιά. "Προσπαθούμε να ταΐσουμε 1,5 εκατ. ανθρώπους, αλλά το 1 εκατ. βρίσκεται σε επικίνδυνες περιοχές", επιβεβαίωσε το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ.







newsit
http://friendshipiseverything.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ: Σπίτια χτισμένα στις πιο απίστευτες τοποθεσίες

Posted: 21 Jul 2011 06:07 AM PDT


Σπίτια ξεχασμένα από τον πολιτισμό
Κυριολεκτικά ξεχασμένα από τον πολιτισμό...






























http://korkos.blogspot.com

Η εκδίκηση του ταύρου και ο γυμνός ταυρομάχος! (Βίντεο)

Posted: 21 Jul 2011 05:57 AM PDT


Το βίντεο είναι λίγο σοκαριστικό. Ο ταύρος τα έχει πάρει στο κρανίο κανονικά που για άλλη μια φορά έχει γίνει στόχος..



Στην Παμπλόνα οι πολίτες διασκεδάζουν με τους ταύρους. Τα κακόμοιρα αυτά ζώα για άλλη μια φορά γίνονται θέαμα. Οι πιο τολμηροί μπαίνουν στην αρένα και τρέχουν να σωθούν ενώ ο ταύρος τρελαμένος πάει πάνω κάτω και όποιον προλάβει τον αρπάζει.
 
Ένας... "έξυπνος" κύριος αποφασίζει να μπει γυμνός στην αρένα. Μέχρι που γίνεται στόχος του ταύρου. Τα λόγια περιττά. Το βίντεο τα λέει όλα!


http://korkos.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο Θρύλος των "ΕΛ"

Posted: 21 Jul 2011 01:26 AM PDT

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί.
Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ....
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ.

Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως ....

χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.


Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.



Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.

Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.


1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.



2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.



3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.



4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.



5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.



6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.



7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).



Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.



8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.



Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.



Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.



Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…



Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.



Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…



Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.


 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
ant.grypaios@gmail.com 
http://strange-files.blogspot.com

Tου έφυγαν οι τροχοί (video)

Posted: 21 Jul 2011 01:14 AM PDT

Φορτηγό χάνει δύο τροχούς ενώ κινείται στο δρόμο. Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία.



http://www.piperies.gr

Απίστευτα σχέδια στην άμμο!!

Posted: 21 Jul 2011 12:54 AM PDT

Απλά καταπληκτικά!!





















 
 
 
http://himaira.blogspot.com

Αξιοπερίεργες αλήθειες που αφορούν τη Γη!!

Posted: 20 Jul 2011 04:34 PM PDT



Ποιο είναι το μεγαλύτερο βουνό στην Γη; Αν απαντήσατε το Έβερεστ, κάνετε λάθος. Διαβάστε μερικές αξιοπερίεργες αλήθειες που αφορούν τη Γη και ίσως να μη γνωρίζετε...








-Το στρώμα του όζοντος έχει πάχος περίπου 3 χιλιοστά.

-Το πιο σπάνιο διαμάντι στην Γη είναι το πράσινο διαμάντι.

-Το μεγαλύτερο παγόβουνο που έχει καταγραφεί ήταν 335 χιλιόμετρα μήκος και 97 χιλιόμετρα πλάτος.

-Οι τυφώνες, οι κυκλώνες και μεγάλα σώματα νερού πάντα γυρίζουν με την φορά του ρολογιού στο νότιο ημισφαίριο και πάντα αντίθετα με την φορά του ρολογιού στο βόρειο ημισφαίριο. Η φορά περιστροφής έχει να κάνει με την περιστροφή της γης και λέγεται δύναμη Coriolis.

-Μια καταιγίδα ονομάζεται τυφώνας όταν οι ταχύτητα των ανέμων ξεπερνούν τα 119 χιλιόμετρα/ώρα.



-Το βαθύτερο ορυχείο του κόσμου είναι στο Τσάρλετονβιλ, στην Νότια Αφρική. Έχει βάθος 4,2 χιλιομέτρων.

-Το ψηλότερο βουνό στην Γη είναι κάτω από την θάλασσα. Το υποθαλάσσιο βουνό Mauna Kea στην Χαβάη έχει ύψος 10.200 μέτρα. Το όρος Έβερεστ είναι μόνο 8.848 μέτρα.

-Περίπου 500 μικροί μετεωρίτες πέφτουν στην Γη κάθε χρόνο, αλλά οι περισσότεροι πέφτουν στην θάλασσα ή σε μη-πυκνοκατοικημένες περιοχές.



-Η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο με μια μέση ταχύτητα των 29,79 χλμ το δευτερόλεπτο ή περίπου 107.000 χιλιόμετρα την ώρα.

-Ένας χρόνος στην Γη είναι 365,26 ημέρες. Μια ημέρα είναι 23 ώρες, 56 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. Για αυτό το λόγο προστίθεται μια ημέρα κάθε 4 χρόνια έτσι ώστε να εξισορροπείται το σφάλμα ημερολογιακά.

-Η Γη χάνει την ταχύτητα περιστροφής της. Σε μερικά εκατομμύρια χρόνια δεν θα χρειάζεται δίσεκτο έτος.

-Στο κέντρο της Γης υπάρχει μηδενική βαρύτητα.


http://grizosgatos.blogspot.com/
http://kokoraki.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ: Η Μυστηριώδης Πεντέλη

Posted: 20 Jul 2011 04:29 PM PDT


Η Πεντέλη είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής με ύψος 1107μ και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αττικής.




Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον Ελλαδικό χώρο. Εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την εμφάνιση περίεργων φώτων και θορύβων. Εκατοντάδες αναφορές, μαρτυρίες, αλλά και πειράματα από ερευνητές του είδους.

Σίγουρα πολλοί θα έχετε ακούσει για το πασίγνωστο και αποδεδειγμένο πλέον φαινόμενο του σταματημένου αμαξιού που σε συγκεκριμένη πλευρά του βουνού αντί να πέφτει λόγω της κλίσης ή της πλαγιάς, αυτό ανεβαίνει λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην περιοχή.

Από τα αρχαία ακόμα χρόνια έχουν παρατηρηθεί υπερφυσικά φαινόμενα στην εν λόγω περιοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί πάρθηκαν τα ιερά μάρμαρα για την κατασκευή του Παρθενώνα, στον οποίο ποτέ δεν έχει κάτσει κάποιο περιστέρι ή άλλο πτηνό, πράγμα ανεξήγητο.

Επίσης ενδιαφέρουσα είναι και η ετυμολογία της λέξης Βριλήσσια. Προέρχεται από τη λέξη Βριλ, τον λαό που στα αρχαία χρόνια πίστευαν ότι ζούσε κάτω από τους πρόποδες της Πεντέλης. Αν τώρα λάβουμε υπόψη και τη θεωρία της "κούφιας Γης", μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο ληστής Νταβέλης είχε διαλέξει τη σπηλιά στο συγκεκριμένο βουνό για κρυψώνα του.

Η ονομασία της Πεντέλης παλιότερα, ήταν και Βριλίσιον όρος. Υπάρχουν αρκετές εκδοχές για την προέλευση του ονόματος της Πεντέλης. Οι πιο γνωστές, είναι: "Πύλη εν τέλι" "Πέντε Έλη" "Πύλη εν τω τέλι" Η εκδοχή ότι λέξη "Πεντέλη" προέρχεται ετυμολογικά από την φράση "Πύλη εν τέλος " αναφέρεται και στο βιβλίο "Κούφια Γη" του Παντελή Γιαννουλάκη.
Η σπηλιά του Νταβέλη
 
Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, σε υψόμετρο 720μ., βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή την περίεργη ονομασία, είναι άγνωστο και περίεργο.
Φημολογείται ότι ο περιβόητος λήσταρχος Νταβέλης στα μέσα του περασμένου αιώνα είχε ανακαλύψει υπόγεια περάσματα στη σπηλιά, που οδηγούσαν στην Αθήνα, αλλά και άλλες δυνάμεις, φυσικές και μη, που τον βοηθούσαν στους σκοπούς του.
Το σπήλαιο έχει διαστάσεις περίπου 45×62 μέτρα και εξερευνήθηκε για πρώτη φορά από το ζεύγος Πετρόχειλου το 1935. Όπως διαβεβαιώνουν οι μελετητές δεν βρήκαν καμία στοά που να οδηγεί προς την Αθήνα. Πάντως αντίθετα με τα παραπάνω, η θεωρία της "κούφιας Γης" επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα και από τον μετροπόντικα που συνέχεια έπεφτε σε κενά κάτω από το έδαφος και σε αρχαιολογικούς χώρους.
Έχει παρατηρηθεί να υπάρχουν κάποια δεδομένη στιγμή στη σπηλιά του Νταβέλη ορισμένα περάσματα που οδηγούν στα ενδότερα του βουνού και λίγο αργότερα να είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Με τη βοήθεια του Google Maps, μπορείτε να δείτε την διαδρομή που ακολουθεί κάποιος για να φτάσει από την πλατεία Αγίας Τριάδος στην Πεντέλη (σημείο Α), στη σπηλιά του Νταβέλη(σημείο Β).
Η ιστορία της "σπηλιάς του Νταβέλη", πρωτοήρθε στο κοινό προς το τέλος της δεκαετίας του 60 ή στης αρχές της δεκαετίας του 70. Υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές από τους κατοίκους της περιοχής, για "παράξενα φώτα" στον ουρανό, μικρά ανθρωποειδοί, παράξενους ήχους, φαντάσματα, κλπ….
Μέσα στο σπήλαιο, υπάρχουν μεγάλες ανωμαλίες στο μαγνητικό πεδίο και μια ισχυρή μυρωδιά από όζον στην είσοδο.
Σε κάποια σημεία κοντά στην σπηλιά του Νταβέλη το ποσοστό της ραδιενέργειας σε έδαφος και αέρα είναι ελαφρώς ανεβασμένο σε σχέση με το κανονικό ποσοστό, ενώ στην ίδια συγκεκριμένη περιοχή, φημολογείται ότι αν περιφέρει κάποιος μία λάμπα φθορίου υπάρχουν καλές πιθανότητες να ανάψει μόνη της!
Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες περαστικών για μυστηριώδεις τοπικούς στροβίλους διαμέτρου ενός μέτρου (κόκκινου, συνήθως, χρώματος), οι οποίοι δεν δικαιολογούνται αφού συμβαίνουν ακόμα και καλοκαιρινές μέρες, ενώ εκατό μέτρα πιο δίπλα υπάρχει πλήρης άπνοια.

Περίεργα σύμβολα
 
Διάφορες ιστορίες κυκλοφορούνε σχετικά με τα σύμβολα που είναι ζωγραφισμένα, ή χαραγμένα στους βράχους της σπηλιάς. Η πιο σημαντική ιστορία από όλες, είναι αυτή που υποστηρίζει ότι μία παλάμη η οποία είναι χαραγμένη στους μετακινείτε από σημείο σε σημείο, όσο περνάνε τα χρόνια. Η εν λόγω παλάμη, σήμερα βρίσκεται στο αριστερό τοίχωμα της σπηλιάς, περίπου 1 μέτρα ψηλότερα από το έδαφος. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναφερθεί από τους επισκέπτες της σπηλιάς, ότι έχει μετακινηθεί τουλάχιστον τρεις φορές.
Ο θησαυρός
 
Υπήρχε κάποτε ένας θρύλος, που έλεγε ότι στην "Σπηλιά του Νταβέλη", υπήρχε κάπου θαμμένος ο θησαυρός του τρισένδοξου λήσταρχου Νταβέλη. Μάλιστα οι φήμες οργίαζαν και έλεγαν ότι ο θησαυρός ήταν κρυμμένος κάτω από τα δυο ιερά του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνα, με αποτέλεσμα να έχουν σκάψει όλη την περιοχή πίσω από τα ιερά.
Οι φήμες όμως καλπάζανε, και κάποιοι φτάσανε στο σημείο να λένε ότι ο σταυρός που υπάρχει πάνω από τους ναούς της σπηλιάς χρησίμευε ως μοχλός, ο όποιος αν κάποιος τον μετακινούσε, τότε άνοιγε μια καταπακτή η όποια έβγαζε σε ένα υπόγειο χώρο όπου βρισκόταν ο θησαυρός του Νταβέλη.
Από ότι φαίνεται όμως, μετά από τόσο καιρό ψαξίματος από όλους τους κυνηγούς θησαυρών όλα αυτά τα χρόνια, θησαυρός του Νταβέλη ουδέποτε υπήρξε στην περιοχή της σπηλιάς. Εξάλλου, ένας τόσο τρανός λήσταρχος όπως ο Νταβέλης, δεν υπήρχε περίπτωση να κρύψει τον θησαυρό του σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος, καθώς από την συγκεκριμένη περιοχή, πέρναγε πληθώρα κόσμου καθημερινά, καθώς το μέρος ήταν αρκετά γνωστό στην τότε Αθήνα.
Ο Ελληνικός στρατός
 
Μέχρι και ο Ελληνικός στρατός έχει ανάμειξη στην υπόθεση της σπηλιάς του Νταβέλη. Τη δεκαετία του 80, η πολεμική αεροπορία μπήκε στο παιχνίδι. Η περιοχή κρίθηκε κατάλληλη για την εγκατάσταση στρατιωτικής βάσης! Άρχισαν διάφορες εργασίες, οι οποίες ίσως αποτέλεσαν το έδαφος για κάποιες μαρτυρίες κατοίκων αναφορικά με περίεργα φώτα μέσα στη νύχτα και παράξενους θορύβους.
Έκλεισαν, ή προσπάθησαν να κλείσουν την περιοχή για να χτίσουν ένα τεράστιο σύστημα από τούνελ γύρω από την σπηλιά, και να συνδέσουν τη σπηλιά με αυτό το τούνελ. Η επίσημη εξήγηση ήταν, και είναι ακόμα, ότι ολόκληρο το σύστημα των τούνελ, είναι ένα μέρος προγράμματος του ΝΑΤΟ. Τόσο η χωροφυλακή όσο και το Υπουργείο πολιτισμού δεν έδωσαν ποτέ καμία εξήγηση για την ακριβή φύση των έργων αυτών, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού αρνήθηκε αρχικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.
Αργότερα όμως και μετά από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Ταχυδρόμος" της 6ης Οκτωβρίου 1977 το Γ.Ε.Σ. παραδέχτηκε πως ο στρατός είχε ξεκινήσει άκρως απόρρητα έργα στη σπηλιά της Πεντέλης! Εν πάση περιπτώσει, μετά από μερικά χρόνια, σταμάτησε η κατασκευή του συστήματος των τούνελ, και οι άνθρωποι της πολεμικής αεροπορίας εγκατέλειψαν την περιοχή.
Παλιοί κάτοικοι της περιοχής, σχετικά με τα στρατιωτικά έργα, λένε πως η απάντηση που τους είχε δοθεί τότε για την κατασκευή των διαφόρων τούνελ, ήταν ότι θα τα χρησιμοποιούσαν για την φύλαξη στρατιωτικού υλικού, το οποίο υλικό, ήταν ανάγκη να φυλάσσεται σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.
Το περίεργο της υπόθεσης όμως, είναι ότι το ένα από τα δύο τούνελ μπορείς να το ακολουθήσεις για 80 μέτρα περίπου, και το γεγονός ότι η υγρασία είναι σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα, τα καθιστά ακατάλληλα για την φύλαξη στρατιωτικού υλικού. Η ευρύτερη περιοχή γύρω από τη σπηλιά, είχε κηρυχτεί στρατιωτική. Υπήρχε φρούρηση από στρατιώτες και απαγορευόταν η προσέγγιση πολιτών για τουλάχιστον 3 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξαν πολλές αναφορές από τους εργαζομένους εκεί, για παράξενα φαινόμενα, όπως ΑΤΙΑ κλπ…. Είναι επιβεβαιωμένο ότι διάφοροι εργαζόμενοι, πέθαναν μετά από μερικά χρόνια, όλοι από την ίδια αιτία. Τον Καρκίνο!
Σήμερα
 
Μετά από το 1985, η "σπηλιά του Νταβέλη" έγινε πολύ διάσημη στα clubs των νέων, ως σημείο ισχύος. Έχουν συγκεντρώσεις εκεί ακόμα και σήμερα και χρησιμοποιούν τη σπηλιά ως σημείο αυτοσυγκέντρωσης και σκέψης. Ακόμη και μερικές ομάδες Μαύρης Μαγείας, χρησιμοποιούσαν παλιότερα τη σπηλιά για τελετές.
Όλες οι θέσεις γύρω από τη σπηλιά έχουν ακόμα σημάδια από τις τελετές αυτές. Αν είναι λοιπόν να ετοιμάσετε κάποια εξερευνητική επιχείρηση, να φροντίστε να είστε σωστά εξοπλισμένοι με φακούς, μετρητή ραδιενέργειας (γκάιγκερ), λάμπες φθορίου και φυσικά φωτογραφική μηχανή ή ακόμα και βιντεοκάμερα.
Και να μην πάτε μόνοι σας, φροντίστε να είστε τουλάχιστον τρεις και αυτό για δύο λόγους. Για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να έχετε μάρτυρες για όσα μπορεί πιθανώς να δείτε και να βιώσετε.




ierosagon.org
http://topeiraxtiri.blogspot.com

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Posted: 20 Jul 2011 04:26 PM PDT


 
«Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας... μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, London, 12/7/1977).

Το 1954, ο βρετανός οικονομολόγος και πολιτικός, Ντένις Χήλυ, (μετέπειτα Λόρδος), ο Τζόζεφ Ρέτινγκερ, (βοηθός του στρατηγού Βλαντισλάβ Σικόρσκι, επικεφαλής της εξόριστης στο Λονδίνο τον καιρό του πολέμου κυβέρνησης της Πολωνίας), ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, (γνωστός μεγιστάνας του πλούτου) κι ο πρίγκηπας Βερνάρδος της Ολλανδίας, (ο οποίος είχε υπηρετήσει στα SS), μαζί με κάποιες άλλες αυστηρά επιλεγμένες ισχυρές προσωπικότητες, πραγματοποίησαν σύσκεψη στο ξενοδοχείο Bilderberg, στο Oosterbeek της Ολλανδίας, με προεδρεύοντα τον Πρίγκηπα.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε η πασίγνωστη πλέον Λέσχη, που οφείλει το όνομά της στο ξενοδοχείο της πρώτης αυτής συνάντησής της.

Από το σημείο αυτό και μετά, το όνομα Bilderberg αρχίζει να «τρέχει» σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καλυμμένο με πέπλο μυστηρίου, δίνοντας τροφή σε κάθε είδους σχόλια συνωμοσιολογίας, που συχνά παίρνουν τερατώδεις διαστάσεις και καλλιεργούν την αντίληψη ότι οι εκατόν τριάντα περίπου αυτοί άνθρωποι (σήμερα) κρατούν στα χέρια τους τις τύχες όλου του κόσμου, ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις και εξυπηρετώντας σατανικά συμφέροντα, καθοδηγούμενοι από Μασόνους ή Εβραίους!

Στην πραγματικότητα η Λέσχη Bilderberg ούτε μυστική, ούτε σατανική είναι, τουλάχιστον με τη μορφή που φαντάζεται ο κόσμος. Θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία συνάντηση των πιο ισχυρών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων της Γης, αφού είναι πλέον γνωστό ότι Πολιτική και Οικονομία πορεύονται χέρι – χέρι και η μία στηρίζει την άλλη.

Η δύναμή της Οργάνωσης ωστόσο είναι τεράστια, αφού άτομα μάλλον άγνωστα που συχνά καλούνται στις διασκέψεις της, πολύ σύντομα βρίσκονται να καταλαμβάνουν καίρια αξιώματα.


Ο Jonathan Duffy, γράφοντας για το BBC, αναφέρει: «Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα… Το κενό που δημιουργείται από αυτή την απόμακρη μυστικότητα, έρχεται να το καλύψει μια θεωρία συνωμοσίας που χτίστηκε γύρω από την Λέσχη, σύμφωνα με την οποία η μοίρα του κόσμου αποφασίζεται κατά κύριο λόγο από την Λέσχη Bilderberg».

Τα πρακτικά ωστόσο και η ατζέντα της κάθε διάσκεψης κοινοποιούνται στον Τύπο.
Περί μυστικότητας απαντά ο ίδιος ο Λόρδος Χήλυ:
«Κανείς δεν πρόκειται να μιλήσει ανοικτά κι ελεύθερα αν ξέρει ότι τον παρακολουθούν δημοσιογράφοι».

Σύμφωνα με το «Πληροφοριακό Δελτίο» της Bilderberg του 2002 (που διατίθεται από το Γραφείο της στο Leiden της Ολλανδίας), η «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας.

Συγκεκριμένα:

Στο πρώτο επίπεδο, δηλαδή στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος». Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών.

Στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκεται η Διοικητική ή Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος».Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο».

Στο τρίτο επίπεδο, δηλαδή στη βάση της οργανωτικής κλίμακας βρίσκονται οι «Προσκαλεσμένοι» στις ετήσιες συνόδους της Λέσχης, οι οποίοι επιλέγονται από την «Διαχειριστική Επιτροπή».

Tα μέλη

Τα περισσότερα μέλη της Οργάνωσης εξ άλλου, είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Το ένα τρίτο των προσκεκλημένων είναι πολιτικοί, ενώ τα δύο τρίτα προέρχονται από το χώρο της Οικονομίας, της βιομηχανίας, της εργασίας, της εκπαίδευσης και των τηλεπικοινωνιών. Κάθε χώρα που έχει υπάρξει μέλος του ΝΑΤΟ εκπροσωπείται με δύο μέλη στην επιτροπή.

Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο επί ένα τετραήμερο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο – συνήθως στην Ευρώπη – και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά. Φέτος συνεδρίασε στον Σαν Μόριτς της Ελβετίας.

Επί πλέον, πρόκειται για έναν δυναμικό σχηματισμό, υπό την έννοια ότι αλλάζει με τον χρόνο, απορροφώντας και δημιουργώντας νέα μέλη, ενώ αποβάλλει αυτά τα οποία δεν χρειάζεται πλέον.

Χαρακτηριστικό είναι ότι. η χρηματοδότηση των συνεδρίων γίνεται από φίλα προσκείμενες προς τη Λέσχη πολυεθνικές επιχειρήσεις – κολοσσούς, όπως οι Xerox, Heinz, Fiat, Nokia κλπ, ενώ δεν γίνονται δεκτές χρηματοδοτήσεις από λοιπές οργανώσεις, αποκλειομένης έτσι της εξαγοράς της συμμετοχής.


Ας δούμε όμως τι απαντά ο Λόρδος Χήλυ σε όλες αυτές τις ευρείας πλέον κλίμακας – και συχνά όχι άδικα – αντιλήψεις του κόσμου περί της Λέσχης.

«Η Λέσχη είναι ένας τρόπος να φέρουμε κοντά πολιτικούς, βιομήχανους, τραπεζίτες, δημοσιογράφους. Η πολιτική οφείλει να αφορά και όσους δεν είναι πολιτικοί. Τονίζουμε τις προθέσεις μας φέρνοντας κοντά νέους, εμφανώς ανερχόμενους πολιτικούς, με τραπεζίτες και βιομήχανους που μπορούν να τους βοηθήσουν με τη σοφία τους. Αυξάνονται έτσι οι πιθανότητες μιας ευαισθητοποιημένης παγκόσμιας πολιτικής». Και συνεχίζει, τονίζοντας το σεβασμό της Οργάνωσης στις αρχές της δημοκρατίας, απορρίπτοντας κάθετα τα περί συνωμοσίας: «Δεν είναι συνωμοσία. Αυτός είναι ο κόσμος. Έτσι γίνονται τα πράγματα. Και δικαιολογημένα», καταλήγει.

Όπως όμως επισήμανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην Γεν. Γραμματέας του ΝΑΤΟ Willy Claes, οι συμμετέχοντες στις μυστικές συγκεντρώσεις, είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν τη συμφωνηθείσα πολιτική της Bilderberg, στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται και όπου έχουν επιρροή.

Οι Ελληνες

Πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν συμμετάσχει σε συσκέψεις της διαβόητης Λέσχης τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ενδεικτικά εντελώς αναφέρουμε κάποια βαρύγδουπα ονόματα της πολιτικής, όπως: Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Αλογοσκούφης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Σαμαράς, Άννα Διαμαντοπούλου, Θεόδωρος Πάγκαλος. Στην τελευταία σύσκεψη μάλιστα, συμμετείχε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


Ο Φιντέλ Κάστρο πάντως σε άρθρο του προειδοποίησε ότι «… η κλίκα αυτή έχει μετατραπεί σε ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης, που ελέγχει όχι μόνο τη διεθνή πολιτική και οικονομία, αλλά ακόμη και τον πολιτισμό…».

Αφ' ετέρου, ο Λόρδος Χήλυ διευκρινίζει:
«Είναι υπερβολικό, αλλά όχι τελείως άδικο να λένε ότι η Λέσχη μοχθεί για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Εμείς στη Bilderberg πιστέψαμε ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε στο μέλλον πολεμώντας χωρίς λόγο ο ένας τον άλλο, σκοτώνοντας κόσμο κι οδηγώντας εκατομμύρια στην προσφυγιά. Πιστέψαμε ότι μία κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο θα ήταν καλό πράγμα».

Ενημερωτικά τέλος, ας σημειωθεί εδώ, ότι υπάρχουν δύο ταινίες που υποστηρίζουν τον σκοτεινό ρόλο της Λέσχης. Πρόκειται για τις Endgame και The Obama Deception, του Alex Jones. Η δεύτερη μάλιστα καταρρίπτει το μύθο ότι ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν ένας δημοφιλής άνθρωπος του λαού, που θα έφερνε την αλλαγή. Σύμφωνα με την ταινία, ο αμερικανός πρόεδρος είχε επιλεγεί από την ίδια τη Χίλαρυ Κλίντον, στη διάρκεια συνάντησης της Bilderberg το 2008.

Παγκόσμια διακυβέρνηση ή όχι; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα λόγια πάντως του δημοσιογράφου του BBC, Jonathan Duffy, νομίζω πως συνοψίζουν μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια:
«Οι μεγάλες Οργανώσεις κατά το παρελθόν θεωρούσαν δεδομένη την καλοπιστία μας. Τώρα πλέον είναι ένοχες μέχρι της αποδείξεως του εναντίου».



Πηγή: Greek News New York
www.newscode.gr
http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Γεννήθηκε με καρδιά εκτός στήθους κι επέζησε

Posted: 20 Jul 2011 04:20 PM PDT


Η Charli Southern πήγε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, καταφέρνοντας να επιζήσει, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με την καρδιά της έξω από το στήθος.


Γεννήθηκε πρόωρα (7 εβδομάδες νωρίτερα) έχοντας μία σπάνια πάθηση, την ectopia cordis, κατά την οποία το στήθος του βρέφους δεν καταφέρνει να κλείσει κανονικά στο σημείο της καρδιάς.
Οι γιατροί ανέφεραν ότι η Charli είχε δύο πιθανότητες στο εκατομμύριο για να επιζήσει, αλλά κατάφερε να τους διαψεύσει.
Μετά από δύο εγχειρήσεις αναρρώνει κανονικά και εκφράζονται ελπίδες ότι θα έχει μια κανονική ζωή.
Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι η Charli εκτός από την αναγκαιότητα τοποθέτησης της καρδιάς της στο σωστό σημείο, είχε να αντιμετωπίσει νεφρική ανεπάρκεια και μια επικίνδυνη λοίμωξη του στήθους.
Το βρέφος, πλέον, είναι έξι εβδομάδων, μπορεί να αναπνέει μόνο του, ενώ ξεκίνησε να τρέφεται μέσω θηλασμού. Παράλληλα, το βάρος του αυξάνεται συνεχώς.
Η μητέρα της, Peta Steedman, από το Queensland, ανέφερε στο Channel Nine της Αυστραλίας: "Η Charli είναι ένα μικρό θαύμα. Είχε τύχη. Οι γιατροί είπαν ότι η καρδιά της λειτουργεί κανονικά παρά το γεγονός ότι βρισκόταν έξω από το στήθος κατά τη γέννηση."
Η Charli θα χρειαστεί νέα επέμβαση στο στήθος, μετά από κάποια χρόνια (λόγω της ανάπτυξης).

a-pistefto.blogspot.com

http://topeiraxtiri.blogspot.com

Τώρα μη μιλάς - Κώστα Μακεδόνας

Posted: 20 Jul 2011 04:18 PM PDT






http://hellas-now.blogspot.com

ΝΕΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Posted: 20 Jul 2011 04:14 PM PDT



Ένας καθηγητής στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, ίσως ανακάλυψε τα πρώτα επιστημονικά αποδεδειγμένα εξωγήινα ευρήματα.

Ο Φρανκ Κίμπλερ διδάσκει Γεωλογία στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο της πόλης Ρόσγουελ στην πολιτεία Νέο Μεξικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη πόλη, το 1947, ανακαλύφθηκαν κάποια μεταλλικά κομμάτια, τα οποία μερικοί υποστήριξαν πως προέρχονταν από τα συντρίμμια ιπτάμενου δίσκου.

Ο καθηγητής αποφάσισε να μεταβεί στην περιοχή και να ερευνήσει περαιτέρω ίσως το πιο διάσημο περιστατικό αναφορικά με θέαση εξωγήινων φαινομένων.

Αρχικά μελέτησε τις εικόνες της τοποθεσίας, όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια, οι οποίες πάρθηκαν από δορυφόρο.

Στη συνέχεια πήγε ο ίδιος στο σημείο με ανιχνευτή μεταλλικών αντικειμένων, ώστε να διαπιστώσει και από μόνος του αν υπάρχουν και άλλα κομμάτια από τον υποτιθέμενο ιπτάμενο δίσκο.

Έτσι, ο καθηγητής ανακάλυψε μικρά κομμάτια που εξωτερικά μοιάζουν ασημένια και κατόπιν ζήτησε τη βοήθεια του Ερευνητικού Κέντρου και Μουσείου για το UFO του Ρόσγουελ.

Εκεί έδειξε το υλικό στη διευθύντρια του μουσείου, Τζούλι Σάστερ και συναντήθηκε με τον ερευνητή, Ντον Σμιντ.

Όλοι μαζί αποφάσισαν να στείλουν το υλικό για μοριακή εξέταση.

Η εξέταση έδειξε πως τα κομμάτια αποτελούνται από αλουμίνιο, σιλικόνη, μαγγάνιο και ένα κράμα χαλκού.

Στη συνέχεια ο Κίμπλερ πήγε το υλικό για εξέταση ισοτόπων, όπου φάνηκε ότι η αναλογία , σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, υποδηλώνει πως είτε έγινε λάθος στο εργαστήριο είτε το υλικό είναι εξωγήινο.
 http://www.cosmo.gr/



http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές