Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Έχετε δει ποτέ έκρηξη με 100 τόνους εκρηκτικά;(video)

Posted: 08 Jul 2011 04:21 PM PDT

Αλήθεια έχετε ποτέ δει τέτοια έκρηξη; Η ποσότητα των εκρηκτικών είναι αρκετά μεγάλη και η έκρηξη αρκετά εντυπωσιακή. Δείτε στο παρακάτω video την έκρηξη…








http://endiaferonta.com.
http://a-pistefto.blogspot.com

Το άγγιγμα μέσω Internet γίνεται πραγματικότητα!

Posted: 08 Jul 2011 04:18 PM PDT

Ότι κι αν φανταστούμε πως είναι αδύνατο, έρχεται η στιγμή που το βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα, με την βοήθεια της τεχνολογίας φυσικά!
Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν μια επαναστατική συσκευή, την iFee-IM, η οποία αποτελείται απο ένα πολύπλοκο σύστημα αισθητήρων και διάφορων άλλων εξαρτημάτων και επιτρέπει να αγγίζουμε τον συνομιλητή μας στο Διαδίκτυο!
Συγκεκριμένα, έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει εννέα συναισθήματα όπως η χαρά, λύπη κ.α. με 90% ακρίβεια, λαμβάνοντας στοιχεία της κατάστασης του χρήστη (όπως η θερμοκρασία του σώματός του).
Το iFee-IM αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, ενώ κάποιοι τυχεροί ήδη μπόρεσαν να αγκαλιαστούν ή να σφίξουν τα χέρια τους μέσω Internet χάρη στις υπηρεσίες της!





http://a-pistefto.blogspot.com

Σοκ video ακατάλληλο δια ανηλίκους. Σοβαρός τραυματισμός ανθρώπου σε τροχαίο ατύχημα. Μην το δείτε εάν έχετε προβλήματα υγείας.

Posted: 08 Jul 2011 04:12 PM PDT



Οδηγήστε προσεκτικά.






This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τα χειρότερα δόντια (Photos)

Posted: 08 Jul 2011 03:52 PM PDT

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν πραγματικά σοκάρουν! Δεν είναι τα χειρότερα δόντια που έχετε δει ποτέ;





































http://a-pistefto.blogspot.com

Xοντρό κράξιμο των Αγανακτισμένων στο ΚΚΕ… [βίντεο]

Posted: 08 Jul 2011 03:48 PM PDT

Xοντρό κράξιμο των Αγανακτισμένων στο ΚΚΕ… [βίντεο]Το βίντεο είναι απο την απεργία της 28ης Ιουνίου…Η πορεία του ΠΑΜΕ φτάνει απο τις στήλες του Ολυμπίου Διός στο Σύνταγμα και ξαφνικά κάνει μεταβολή και γυρίζει πίσω…Ακούστε τις αποδοκιμασίες που τρώνε απο τον κόσμο…Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν ακούει τόσο κράξιμο.






Πηγή: totefteri
http://pinnokio.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τούς κόπηκε το αίμα!!Παρέα σε δωμάτιο το ρίχνει στο...χαβαλέ και καθώς η ερασιτεχνική κάμερα γυρνά "πιάνει" τη μορφή ενός όντος να παρακολουθεί από το παράθυρο!(video)

Posted: 08 Jul 2011 03:30 PM PDT







http://volostv.blogspot.com



This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Επίδειξη απλών ασκήσεων της γιόγκα(videos)

Posted: 08 Jul 2011 03:17 PM PDT

Σε αυτό το τριμερές βίντεο, σας δείχνω τις κυριότερες σωματικές ασκήσεις ("ασάνες"), απλές και βατές, που έχω διδάξει στην Αθήνα τα τελευταία οχτώ χρόνια. Έμαθα τις ασκήσεις σε πανεπιστήμιο της γιόγκα στην Ινδία. Είναι ιδανικές για να ξεπιάνεσαι και να διορθώνεις τα αρνητικά αποτελέσματα της καθιστικής ζωής και ακινησίας. Παράλληλα, δεν κουράζουν.
Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όσους ενδεχόμενα θα ενδιαφέρονταν να δοκιμάσουν τη γιόγκα.
 














VideoTranslations

Ελληνική Γενετική Λίμνη

Posted: 08 Jul 2011 03:08 PM PDT

Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους δόλια κατευθυνόμενους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκε στον Μεσοπόλεμο και δείχνει την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!
1
Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες.
Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!
Γι αυτό και έχει μεγάλη σημασία η εύρεση συντρόφου για την δημιουργία τέκνων, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η γενετική λίμνη της φυλής.
Σήμερα όμως το 2011 οι Έλληνες είναι «προοδευτικοί», οι Έλληνες γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια βάσει στατιστικών οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν !
Ενώ ταυτόχρονα πολεμάνε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά και το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic), Ε, Ελ, Ανδρομέδιων κλπ κλπ, με κορυφαία "όπλα" τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !
Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του "έρωτα" στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!!
Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !
Όσο για τους Νεοέλληνες των γνωστών γκρίκλς, αυτό φαντάζει ... κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα τα "σπαθιά" των Νεοελλήνων ! πλαστικά καλαμάκια του φραπέ !,  και σκεφτείτε τώρα, ΑΝ ....., σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας.




ΠΗΓΗ:ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Α’

Posted: 08 Jul 2011 02:59 PM PDT

eik.1Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Όλα αυτά και άλλα πολλά θα βρούμε σ' αυτό το άρθρο, που όχι μόνον θα μας ενημερώσει αλλά και θα μας καταπλήξει…
Μετεωρολογικός Πόλεμος μέρος 1ον διάβασε το 2ον ΕΔΩ
Άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Αβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2010 με 200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα.

eik.1eik.1A
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα μας) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.
Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό (εικ.1 και εικ. 1Α) που αφήνουν πίσω τι είναι; (εικ 1Β και 1C). Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας.
Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σάς κάνει για πρώτη δόση; (περσινή ανακοίνωση δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου).
Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ); Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χε,χε,χε) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!
Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο πριν χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ.2). Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.
Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA).
Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο και αφορά ιδιαίτερο άρθρο. Πάντως θυμηθείτε το δαυλό στο μέλλον, γιατί αφορά έναν τελετουργικό υπερδαυλό, δηλαδή φωτιά. Αλχημιστικά, είναι και η ραδιενέργεια, και άλλα... Αν έχετε αμφιβολία ότι αυτοί οι κύριοι των διαφόρων στρατιωτικοβιομηχανικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας, αυτοί οι κύριοι, και όχι μόνον αυτοί φυσικά. θεωρούν τον καιρό ιδιοκτησία τους, ρίξτε μια ματιά στο: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025
eik.3Aeik.6B
ΤΥΦΩΝΕΣ: ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ
Αυτό το άρθρο αφορά τον Έλεγχο του Καιρού και το Μετεωρολογικό Πόλεμο κάθε είδους. Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι επιστήμονες των μεγάλων κρατών εργάζονται πυρετωδώς να τον ελέγξουν για πολεμικούς λόγους. Ξανασκεφτείτε τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές και άλλες θεωρήσεις σας…
Γίνεται χρήση τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων (δείτε το ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64, στο άρθρο: Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από τη Σελήνη;). Προηγήθηκαν οι Σοβιετικοί, μετά οι Αμερικανοί και άλλοι, συνολικά δέκα κράτη, ακόμη και οι ομάδες της Yakuza – Ιαπωνική Μαφία – Aum Shinrikyo – Ιαπωνική σέκτα, γνωστή από την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο Sarin στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Τόκιο τον Μάρτιο του 1995 ομάδες της Yakuza/Aum Shinrikyo αγόρασαν μηχανήματα από τους Σοβιετικούς ή τα κατασκευάζουν πλέον, και τα χρησιμοποιούν, έχοντας κάνει δοκιμές για τρία χρόνια στις ερήμους της Αυστραλίας.
«… Εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, είτε μεταβάλλοντας το κλίμα, είτε προκαλώντας σεισμούς, είτε εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (από ομιλία του υπουργού άμυνας του Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, στις 28/4/1997, στο Sam Nunn Policy Forum για την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ). Δεν αναφέρθηκε ειδικά στη δημιουργία και τον έλεγχο των τυφώνων, αλλά αυτό είναι απόλυτα μέσα στις τεχνολογικές δυνατότητες όσων κρατών ή οργανώσεων διαθέτουν τεχνολογία βαθμωτών πεδίων ελέγχου του καιρού. .
Ο Σκοτ Στήβενς, μετεωρολόγος του NBC, δήλωσε ότι το 2004 μπήκαμε στην τελική φάση προετοιμασίας αυτού του πολέμου. Όπως φάνηκε στους τυφώνες CharlieFrancesIvanJeanne κλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanneέστριψε 360 μοίρες.
Μιλάμε για τεχνολογία βαθμωτών πεδίων, η οποία δεν είναι γνωστή το ευρύτερο κοινό, γατί ξέρει μόνο αυτές που διδάσκεται, και τις θεωρεί μοντέρνες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα . Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;
Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouseκαι άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο.
Μετά το θάνατό του, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έτρεξαν να αρπάξουν τα γραπτά του και τα σχέδια, όπου μέσα υπήρχαν τα μυστικά αυτής της απεριόριστης ενέργειας. Φυσικά τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες απλά, εξ αποστάσεως, και με κόστος κρατηθείτε 10 έως 50 σεντς ανά ασθενή. Αυτό το θέμα είναι τεράστιο κι έχει εφαρμοστεί στην πρωτογενή του μορφή ως ηλεκτρομαγνητική θεραπεία με χρήση βαθμωτών πεδίων από τον Γάλλο γιατρό Antoine Prioré στίς δεκαετίες 1960 και 1970. Πέτυχε θεραπείες 100%. Είχε την υποστήριξη της κυβερνήσεως και του στρατού. Το 1974 όμως τον σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν τις επιτεύξεις του για σκοπούς σαν αυτούς που αναφέρουμε στο άρθρο. Τι ωραία ; Φυσικά τώρα η εξέλιξη έχει φτάσει πολύ ποιό πέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά θεραπεία πληθυσμού ηπείρου ολόκληρης. Δες http://www.cheniere.org
Επίσης, μπορεί να δημιουργεί αρρώστιες και θάνατο μαζικά. Οι τωρινές ιατρο-φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ενθουσιάζονταν αν αυτή η τεχνολογία αντικαθιστούσε αυτές τις πρωτόγονες, αλλά με φανταστικά κέρδη, βιομηχανίες.
Αυτή η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τη δημιουργία και τον πλήρη έλεγχο τυφώνων, καθώς και για την άμυνα εναντίον τους. Στις εικόνες 6 και 6B βλέπετε πως φαίνεται αυτή η άμυνα, στις απεικονίσεις των ραντάρ καιρού, δηλαδή οι κόκκινες γραμμές εναντίον του τυφώνα Rita. Στην εικόνα 7 βλέπουμε άμυνα εναντίον πρόσφατου τυφώνα.
Έτσι βλέπουμε από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους, πώς ένας μικροσκοπικός τυφώνας η μια «τουλούμπα» –όπως ονομάζουν σε κάποια μέρη της Ελλάδας τους σούπερ μίνι τοπικούς τυφώνες– να μετατρέπεται σε τυφώνα κατηγορίας 5. Όπως η Katrina ξεκίνησε από τις Μπαχάμες και, αντίθετα με τους άλλους, χτύπησε πολύ γρήγορα – μετά από μία μόνο εβδομάδα (ο «ακριβότερος» μέχρι τώρα τυφώνας σε κόστος ζωών και υλικών καταστροφών), τροφοδοτούμενος ενέργεια από αφύσικη πηγή.
Βέβαια, σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους δημιουργούς τους, τους βάζουνε και ονομασία ή καλύτερα «σφραγίδα προελεύσεως». Έτσι, βλέπουμε το μάτι αυτών των τεχνητών τυφώνων να είναι υπερυψωμένο αντί να βυθίζεται προς τα μέσα, όπως είναι το φυσιολογικό.
Επίσης, αντί της συνηθισμένης δίνης, βλέπουμε σχήματα όπως πεντάγραμμο (εικ. 3), τετράγωνο, τροχό με ακτίνες (εικ. 3Α), και άλλα τέτοια φυσιολογικά!!! Πάντως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το χιούμορ τους.
eik.2eik.9E
ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ
Ας δούμε μία μόνο περίπτωση, το πώς τα καταφέρνουν τεχνολογικά όλα αυτά, κάποιοι από τούς κυριους αυτούς του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος κυρίους αυτούς χρησιμοποιώντας την «αρχαία» τεχνολογία τού Τέσλα. Δείτε την εικόνα 4. Στο διάγραμμα αναπαριστάνεται μία χονδροειδής λεπτομέρεια από το σοβιετικό βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό δίκτυοWoodpecker (είναι η συμβατική δυτική ονομασία του, χρησιμοποιεί πανίσχυρα ειδικά ραντάρ, λειτουργεί από το 1963) πάνω από τις ΗΠΑ στην ατμόσφαιρα.
(Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τον Tom Bearden και το βιβλίο του Fer De Lance,http://www.cheniere.org/books/ferdelance/s64.htm)
Αυτό το δίκτυο μπορεί εύκολα να επηρεάσει και να ελέγξει τον καιρό –όπως κι έκαναν οι Σοβιετικοί– περισσότερο από μία δεκαετία στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη του κόσμου. Και φυσικά, τα πράγματα είναι χειρότερα. Προσέξτε το γεγονός ότι αυτό το δίκτυο σε εξωθερμική λειτουργία βαθμωτής συμβολομετρίας (αφορά την συμβολή δύο διαμήκων κατευθυνόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τα οποία δεν ισχύει ο χρόνος και με τέτοια διαμόρφωση , ώστε να εξάγουν τερατώδη ποσά ενέργειας από το τοπικό ενεργό κενό, δηλαδή την αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) σερφάροντας πάνω στα σήματα των ραντάρ, σε κάθε σημείο συμβολής των κυμάτων του το μαύρο τετράγωνο στο διάγραμμα της εικόνας 4, λειτουργεί ως εικονικός πομπός, πού είναι ηλεκτρονικός όρος της τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων.
Μοιάζει σαν να είχε επιτραπεί στους Σοβιετικούς να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να στήσουν χιλιάδες πομπούς σε κανονικά διαστήματα σε όλη τη χώρα. Και όμως, είναι ακόμη χειρότερα. Στην ενδοθερμική (αντίστροφη της αναφερθείσας εξωθερμικής, όπου απορροφούνται τερατώδη ποσά ενέργειας, σχεδόν κοντά στο απόλυτο μηδέν) λειτουργία του δικτύου, μοιάζει σαν να έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες «ψυχρούς πομπούς» σε όλες τις ΗΠΑ.
Σε αυτήν τη λειτουργία, κάθε ένας από αυτούς τούς «πομπούς» μπορεί να εξάγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Εν συντομία, μέσα στα διάφορα μηδενικά σημεία αναφοράς που αναπτύσσονται στα κανονικά, γνωστά ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ραντάρ, δημιουργούνται «κανάλια» βαθμωτών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.
Κατόπιν, μπορούν να εκπεμφθούν σαν να περνούσαν μέσα από κοινά σύρματα τα εξής: βαθμωτές ακτίνες, σήματα, παλμοί συμβολομετρίας και εκπομπές πολλών τύπων. Οι διαφορές φάσεως, η διαμόρφωση των παλμών και η δημιουργία γεωμετρικών σχημάτων με τη χρήση των μαθηματικών του Fourier είναι το κλειδί που χρησιμοποιείται στη βαθμωτή συμβολομετρία, μέσα από αυτά τα κανάλια, στα σήματα του σοβιετικού Woodpecker.
Γιατί κάνουν όλη αυτήν τη δύσκολη δουλειά; Τι επιτυγχάνουν; Χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από αυτά τα «κύτταρα», όπως φαίνεται στο διάγραμμα της εικόνας 4 σε εξωθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική θέρμανση και διαστολή της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την υψηλή βαρομετρική πίεση.
Αντίστοιχα, σε ενδοθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική ψύξη και συστολή της ατμόσφαιρας, και φυσικά χαμηλή βαρομετρική πίεση. Με ηλεκτρομαγνητική «περιστροφή» των βαθμωτών ακτίνων, αυτά τα κρύα και τα ζεστά σημεία μπορούν να κινηθούν με την επιθυμητή κατεύθυνση και ταχύτητα ! Αυτή είναι η επιστημονική αρχή –υπερβολικά απλοποιημένη– της δημιουργίας και αύξησης ή μείωσης ισχύος και κατεύθυνσης των τυφώνων!!!
Με αυτές τις μεθόδους, ολόκληρο το jetstream κατά μήκος των ΗΠΑ μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό. Η υγρασία μπορεί να τραβηχτεί από τον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από τη Νότια Καλιφόρνια και το Μεξικό, και να συγκρουστεί πάνω από τις νότιες ΗΠΑ, με πολύ κρύο αέρα τραβηγμένο από τον Καναδά, δημιουργώντας ισχυρές χιονοθύελλες, όπως το Φεβρουάριο του 1985.
Προσθέτοντας στροφορμή στις ίδιες θύελλες… να τος, να τος πετιέται ένας τυφώνας. Με επιχειρήσεις διαρκείας, δημιουργείται ξηρασία ή υπερβολική βροχή και πλημμύρες κατά βούληση. Οι σοδειές μπορούν να καταστραφούν από άσχημο ή εκτός εποχής καιρό.
Εάν το πλέγμα που αναφέραμε τοποθετηθεί στο έδαφος με βαθμωτά ηλεκτρομαγνητικά φέροντα κύματα, αντί για τα συνήθη ηλεκτρομαγνητικά κύματα (και τα ραντάρ τού Woodpecker κάνουν αυτήν την αλλαγή όποτε θέλουν) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανθυποβρυχιακό όπλο. Επίσης, δημιουργεί σοβαρά αποτελέσματα στους ωκεανούς, που δημιουργούν δραστικές αλλαγές στον παγκόσμιο καιρό, όπως το ανώμαλο El Nino το 1982-83.
eik.9Ceik.9A
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΞΗΡΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ
Παρατηρώντας τους ουρανούς βλέπουμε κάθε είδους ανώμαλα σχήματα στα σύννεφα, τα οποία δημιουργούν οι χειριστές των οπλικών συστημάτων βαθμωτών πεδίων σε μικροσυγκρούσεις προς το παρόν σε όποια χώρα και να ανήκουν. με την αναφερθείσα τεχνολογία για διάφορους λόγους. Όμως, είναι βασικό να καταλάβουμε τι προκαλεί τη βροχή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τούς ειδικούς επιστήμονες της μετεωρολογίας και της ατμόσφαιρας.
Το μόριο του νερού σαγηνεύει, γιατί –αντίθετα με τα μόρια αζώτου και οξυγόνου στην ατμόσφαιρα– είναι ηλεκτρικά πολωμένο (εικ. 5). Το οξυγόνο (μπλε) στο μόριο είναι πιο αρνητικό από το υδρογόνο (κόκκινο) , σχηματίζοντας ηλεκτρικό δίπολο. Σε ένα ηλεκτρικό πεδίο, το μόριο του νερού περιστρέφεται για να ευθυγραμμιστεί με το πεδίο.
Όταν συμπυκνώνεται σε σύννεφο, η μέση ροπή του ηλεκτρικού δίπολου είναι 40% μεγαλύτερη από ένα σκέτο μόριο ατμού. Αυτή η αύξηση δημιουργείται από τη μεγάλη πόλωση των γειτονικών μορίων νερού. Είναι ενδιαφέρον ότι το πάνω μέρος των σύννεφων καταιγίδας είναι φορτισμένα θετικά και η βάση τους αρνητικά.
Η γη είναι αντίθετα πολωμένη. Είναι αυτή η πόλωση φορτίου που δημιουργεί μία χαμηλής τάξεως δύναμη έλξεως, που ονομάζουμε βαρύτητα. Έτσι προτείνεται ότι οι σταγόνες νερού στα σύννεφα παρουσιάζουν φαινόμενο αντιβαρύτητας.Σχετίζεται με το Biefield-Brown Effect. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να εξηγήσει το πώς εκατομμύρια τόνοι νερού μπορούν να αιωρούνται χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος, όταν οι σταγόνες των σύννεφων είναι περίπου 1.000 φορές πιο πυκνές από τον περιβάλλοντα αέρα.
Μία ιονίζουσα τεχνολογία μπορεί να αυξήσει τη βροχή ή να μην την αφήνει να δημιουργηθεί. Οι τρύπες στα σύννεφα (εικ. 8) είναι η απευθείας απόδειξη ότι η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων μπορεί να δημιουργήσει βολές αρνητικών ιόντων ή θετικών ιόντων, και να αποτρέψει τις φυσιολογικές βροχές ή να δημιουργήσει πλημμύρες.
Τα γεωμετρικά σύννεφα είναι η απόδειξη όσων λέμε. Ταυτόχρονα, στον προσεχτικό παρατηρητή δείχνει τις τοπικές διατάξεις των πεδίων που χρησιμοποιούνται. Τα σχήματα είναι πολλά και οι φωτογραφίες χιλιάδες, από όλον τον κόσμο. Θα δούμε κάποια δείγματα με χιούμορ, λόγω της τραγικότητας του θέματος.
Έτσι, ο αναγνώστης θα ρωτούσε: «Κανένα τετραγωνάκι δεν έχει;;;», «Έχει, έχει (εικ. 9, 9Α, 9Β)!!!», «Κανένα μπακλαβά βρε παιδιά, έτσι για αλλαγή;;;», «Πώς δεν έχει (εικ. 9C)!!!». «Τίποτα πιο εικαστικό έχει;;;», «Μα φυσικά και έχει (εικ. 9D)!!!».
Άντε κάτι πιο δύσκολο… Τίποτα ταξιδιάρικο και να θυμίζει ιππόκαμπο;;; Δεν θα σας απογοητεύσω, να κάτι από το την περιοχή του Walden στο Colorado των ΗΠΑ το 1987 Walden Colorado 1987 . Να μην ξεχνάμε και την τεκμηρίωση, αρκετά σας ζάλισα με τα τεχνικά θέματα, αλλά είναι στοιχειώδη. Δείτε την εικόνα 9Ε!!! Τώρα το τελευταίο: «Τιρμπουσόν έχει;;;», «Εεε, πώς δεν έχει (εικ. 9F)!!! από το UCLA Department of Physics and Astronomy, 22 Σεπτεμβρίου 2005, 19:34:32». Τα είδατε όλα; Δυστυχώς όχι. Ας συνεχίσουμε…
ORBS ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Η τεχνoλογία stealth (αυτή που τα κάνει αόρατα! Δες και ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64) έχει δυνατότητες, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να αιωρούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους, προβάλλοντας ολογραφικές εικόνες και σφαιρική αορατότητα.
Τι κάνουν εκεί πάνω με τόση μυστικότητα από το κοινό; Πάντοτε τα βλέπουμε δίπλα στις λευκές γραμμές του ψεκάσματος σανorbs, όπως είναι η διεθνής ονομασία τους, (βλέπε εικ. 10). Μερικές φορές χάνουν την αορατότητά τους και φαίνονται στιγμιαίως. Πολλές φορές, μπροστά από τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή του ψεκάσματος δεν φαίνεται αεροπλάνο, ή φαίνεται ένας μονός ή διπλός γυαλιστερός σωλήνας πού μοιάζει με το τεπόζιτο των φορτηγών που κουβαλάνε γάλα.
Ο A.K. Johnstone, Ph.D έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: UFO Defense Tactics, στο οποίο εισάγει τη θεωρία ότι τα ψεκάσματα δημιουργούν ένα είδος ηλεκτρικού φράγματος, που όταν διαπεραστεί από ένα Α.Τ.Ι.Α. δημιουργεί στιγμιαία διακοπή στην αγωγιμότητα. Αυτό επιτρέπει σε ένα σήμα συναγερμού να φθάσει στο NORAD, NORAD (Βόρεια Αμερικανική Διοίκηση Αερδιαστήματος) δημιουργώντας κάποια αμυντική αντίδραση από το Space Command(Διαστημική Διοίκηση).
Κοιτάξτε για orbs σε αυτές τις περιπτώσεις. Τραβήξτε αρκετές ψηφιακές φωτογραφίες και εξετάστε τες για σκάφη πού εργάζονται στις παρυφές αυτής της διαστάσεως. Η US/NSA έχει το δικό της στόλο Α.Τ.Ι.Α. αρκετό καιρό τώρα, και φαίνονται να αντιδρούν με τα orbs, που επισημαίνονται από τα κυκλικά ψεκάσματα (chemtrails).
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια.
Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.
Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική ,αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους.
Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως Ναζί είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους.
Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας», όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF στη διεύθυνση: http://www.rense.com/general18/scatteringEdTellerwithnotes.pdf
Ενδιαφέρον έχει ότι το ψέκασμα αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ως το δηλητήριο από τον ουρανό κατά τους έσχατους καιρούς! Στο ψέκασμα πού μας κάνουν χρησιμοποιούν οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου, καθώς και διάφορους βιολογικούς παράγοντες.
Τα μεταλλικά οξείδια χρησιμεύουν για να παρατηρούν τη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας από τους αντιπάλους τους, και για άλλες στρατιωτικές χρήσεις. Φυσικά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας να τα αναπνέετε.
eik.11SDC10240098
ΑΝΤΙΔΟΤΑ
Υπάρχουν «αντίδοτα» στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν τέσσερα:
Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα. Το chembuster σε υγρή μορφή του DR. WILLIAM G. von PETERS N.M.D., H.M.D., PhD, PhN, C.H., F.U.N.M. Στον ιστότοπο http://www.uncurable.com/
Β. Το «Terminator» Zapper βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Eξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κρυπτοϊούς.
Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα.
Δείτε την εικόνα 11, πρόκειται για το CB ή Chembuster. Πρόκειται για κατασκευή πού επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας τού Cloudbuster τού Dr. Wilhelm Reich, από μονόδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία που είδαμε ότι μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτά πεδία στην ευρύτερη περιοχή.
Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία (δηλαδή φυσιολογικοί και όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλάνε χρώματα των 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωράει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά πολυεστέρας με καταλύτη, 6 χάλκινοι η αλουμινενοι, σωλήνες υδρεύσεως των 28 μιλιμέτρ (Φ28), μήκους 200 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 κρύσταλλοι διαφανούς χαλαζία διπλοτερματισμένοι και αρκετό κέφι (εικ.10).
Δ. Οργονίτες, για να εξουδετερώσετε τα βαθμωτά πεδία στο χώρο σας και στο σώμα σας, το γεωπαθητικό στρές, ιονίζουσες ακτινοβολίες μικρής ισχύος και μικροκύματα. Ψάξτε στο google με ορους orgonite στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από που θα αγοράσετε, εδώ το ένστικτο, αν δεν είναι καμένο έχει τον κύριο λόγο.
ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός.
Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα. Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος.
Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής.
Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!
Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS.
Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:
Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical AssociationNew England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.
Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του.
Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.
Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασίαν ασθενής.
συνέχεια
Morgellons Και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!, Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας.
© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο
Δεν είναι Συνωμοσιολογία είναι Επίσημο το Ψέκασμα !
Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά.
Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι "μελάνης" από τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν "άλλων ρήμασι πειθόμενοι" ότι είναι "εξατμίσεις αεροπλάνων" Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!
Τι και αν γράψαμε άρθρα όπως τα κλασσικά πλέον δικά μου "Μετεωρολογικός Πόλεμος 1 & 2" συστηματικά οι καλοθελητές "επιστημονικά τεκμηριωμένοι" λακέδες μας κορόιδευαν. Γιατί όπως ξέρετε είναι ο καλύτερος τρόπος να σε θάψουν.
Οι γεμάτοι τοξίνες λόγω της διατροφής τους συνάνθρωποι μας και λόγω της ιδεοληψίας τους, σπεύδανε να μας στείλουν στην πυρά.
Παλιότερα κάνανε κομμάτια την Υπατία : "Φαντάζομαι την έκφραση της Υπατείας όταν της έλεγαν πως "... υπάρχει κάποιος θεός που φροντίζει τους ανθρώπους, και τους αγαπάει, αλλά τους καίει στην κόλαση αν δεν τον προσκυνούν και δεν τον υπακούν τυφλά.."
"Ναι σίγουρα θα έβαλε τα γέλια, μόνο που οι τύποι της αγάπης, που πίστευαν αυτές τις ανοησίες την... έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, την περιέφεραν ζωντανή ακόμη στους δρόμους τις Αλεξάνδρειας, διαμέλισαν το σώμα της και πέταξαν τα κομμάτια της σε όλη την πόλη..." Η Αξία Ενός Ανθρώπου.
Ποτέ δεν διερωτώνται τι είναι αυτές οι γραμμές στον ουρανό, η αυτά τα σαν ξασμένο μπαμπάκι σύννεφα. Ούτε γιατί σε μια η δύο ημέρες αρρώσταιναν από "ίωση" ! Τι να πει κανείς αφού ακολουθούν την παράδοση όπου τους συμφέρει (δηλαδή τα κοψίδια). Με την διαφορά ότι οι αρχαίοι και οι παππούδες μας κυνηγούσαν δεν πηγαίνανε στο σουπερμάρκετ να πάρουν έτοιμο το προϊόν, γεμάτο ορμόνες, στρυχνίνη κλπ. Τα νοσοκομεία πλέον είναι γεμάτα 30άρηδες, 40άρηδες, 50άρηδες με σοβαρές παθήσεις 70άρηδων-80άρηδων, λόγω της (και καλά "με μέτρο") κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, και μετά ο κόσμος φοβάται να γίνει χορτοφάγος για να μη πάθει κάτι... Και το ψέκασμα τους αποτελειώνει με το Παθογενές Μυκόπλασμα σε μορφή κρυσταλλικού βιολογικού όπλου και πολλά άλλα καλούδια.

καλά κρασιά ΝεοΈλληνες




ΠΗΓΗ:MIA ΣΤΑΛΑ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τρομοκρατική επίθεση με βόμβες- εμφυτεύματα φοβούνται ΗΠΑ και Βρετανία

Posted: 08 Jul 2011 02:50 PM PDT

Ουάσινγκτον
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές των ΗΠΑ, καθώς ανησυχούν για τρομοκρατική επίθεση σε αεροδρόμια ή άλλους σταθμούς μαζικής μεταφοράς, όχι όμως με τον «παραδοσιακό» τρόπο.
Κι αυτό γιατί οι τρομοκράτες ενδέχεται συμφωνα με το FBI να τοποθετήσουν με χειρουργική επέμβαση μέσα στο σώμα τους ισχυρά εκρηκτικά, αλλά και να εμποτίσουν τα ρούχα τους με άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Ο ακριβής τρόπος της επίθεσης δεν είναι βεβαια γνωστός στις αρχές, που γι' αυτό διερευνούν πολλά σενάρια φοβούμενοι ότι οι τρομοκράτες θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνα με δυτικούς επιβάτες και εκεί θα ανατιναχτούν. Προτρέπουν μάλιστα την Βρετανία και άλλες χώρες να είναι σε επιφυλακή για ανάλογες επιθέσεις.
«Το τμήμα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας τρέφει ανησυχίες για πιθανή απειλή από τρομοκράτες, οι οποίοι ενδέχεται να μεταφέρουν χειρουργικά εμφυτευμένες εκρηκτικές ουσίες», δήλωσε σύμβουλος των ΗΠΑ. Η Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ (TSA) έκανε έκκληση προς όλα τα αεροδρόμια να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους, προκειμένου να ειναι σε θέση να ανιχνεύουν εκρηκτικά, όπως ο νιτρικός πενταερυθρίτης (ΡΕΤΝ), ακόμη και κάτω από το δέρμα.
«Ο έλεγχος αυτός θα πρέπει είναι απρόβλεπτος γιά τους επιβάτες και τα μέτρα που λαμβάνει το κάθε αεροδρόμιο να είναι διαφορετικά, για να μην μπορούν να παρακαμφθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της TSA.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «θα υπάρχουν ποικίλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, που θα περιλαμβάνουν διάδραση με τους επιβάτες. Αυτά τα μέτρα θα συμπληρώνουν τις ήδη γνωστές μεθόδους ανίχνευσης, όπως η σωματική έρευνα και η χρήση βελτιωμένων εργαλείων και τεχνολογικών μέσων
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι υπάρχει γενικότερη επικοινωνία της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας και της TSA με ξένα αεροδρόμια. Σημειώνει επίσης ότι αυτό προσπαθούν πολύ συχνά οι τρομοκράτες, δηλαδή να χτυπήσουν αεροσκάφη γλιτώνοντας από τους ελέγχους.
Τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου επιβεβαιώνουν και οι πολλές, επιτυχείς ή μη, τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν κατά καιρούς λάβει χώρα σε αεροδρόμια των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός άνδρα που προσπάθησε να δολοφονήσει τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών της Σ. Αραβίας τον Αύγουστο του 2009. Ο δράστης φέρεται να είχε τοποθετήσει την ουσία PETN, εμπλουτισμένη με αζωτούχο μόλυβδο, στα εσώρουχά του.
Οι ανησυχίες Βρετανίας και ΗΠΑ αυξηθηκαν μετα έγκεινται στο γεγονός ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον περασμένο Μάιο τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Η Αλ Κάιντα έχει εξελιχθεί εξαιρετικά μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, οδηγώντας τους υπευθύνους των αεροδρομίων σε απαγόρευση μεταφοράς φιαλών με υγρά άνω των 100 μιλιγκράμ, ερευνα σε υποδήματα και διεξοδικούς σωματικούς ελέγχους.




tovima
eglimatikotita.gr


http://www.tnsite.gr

Όταν η παγωμένη Ανταρκτική, καλυπτόταν από δάση!

Posted: 08 Jul 2011 02:36 PM PDT

Η γεωλογική ιστορία της Ανταρκτικής, αποτελούσε παντα ένα γοητευτικό πεδίο έρευνας για τους επιστήμονες. Η ιδέα ότι η παγωμένη επιφάνειά της, στο παρελθόν σκεπαζόταν από πυκνή βλάστηση, ήταν για χρόνια μία βάσιμη υποψία.


Πρόσφατα όμως, ομάδα ειδικών από αμερικανικά πανεπιστήμια, ταξίδεψαν στην Ανταρκτική με το παγοθραυστικό Nathaniel B.Palmer και πραγματοποίησαν γεωτρήσεις κάτω από τον πυθμένα στη βορειότερη περιοχή της παγωμένης ηπείρου. Ενα από τα πιο ενυπωσιακά ευρύματά τους, είναι τα μικροσκοπικά απολιθώματα γύρης, τα οποία επιβεβαιώνουν την υποψία περί καταπράσινης Ανταρκτικής!

Δείτε στο βίντεο πώς επιβιώνουν οι πιγκουίνοι στο ψύχος της Ανταρκτικής και φανταστείτε ότι κάποτε στο ίδιο σημείο υπήρχε πυκνή βλάστηση!


Ανασυνθέτοντας την εικόνα που είχε η περιοχή πριν από 55 εκατομμύρια χρόνια, υποστηρίζουν ότι πρέπει να ήταν καλυμμένη από δάση, ενώ όλα δείχνουν πως δεν υπήρχε ίχνος πάγου. Οι συνθήκες που επικρατούσαν στην Γη, διατήρησαν την Ανταρκτική σε αυτήν την κατάσταση για περίπου 17 εκατομμύρια χρόνια.

Μέχρι που πριν από 38 εκατομμύρια χρόνια, ξεκίνησαν κλιματικές μεταβολές οι οποίες οδήγησαν σταδιακά στη δημιουργία παγετώνων στην Ανταρκτική. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι πριν από περίπου 13 εκατομμύρια χρόνια, οι πάγοι σκέπασαν και το τελευταίο είδος χλωρίδας που είχε απομείνει.

Η μελέτη αυτή, πέρα από την αποκάλυψη της ενδιαφέρουσας ιστορίας της παγωμένης ηπείρου, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην μελέτη των παγετώνων και το πώς αντιδρούν αλλά και θα αντιδράσουν στο μέλλον, όσο θα αυξάνει η θερμοκρασία του πλανήτη.



pylestv

http://topeiraxtiri.blogspot.com

Το ένστικτο της μάνας (Απίστευτο Video)

Posted: 08 Jul 2011 08:26 AM PDT

Η μάνα είναι μάνα και αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα και στα ζώα το μητρικό ένστικτο είναι μοναδικό. Δείτε αυτή η γάτα πως αγκαλιάζει το γατάκι της όταν καταλαβαίνει πως βλέπει εφιάλτες. Ένα καταπληκτικό πραγματικά βίντεο.



http://hobbystas.blogspot.com

Κολυμπώντας ανάμεσα σε χιλιάδες μέδουσες

Posted: 08 Jul 2011 08:22 AM PDT


















 
 
 
 
http://hobbystas.blogspot.com

Βρέθηκε ζωντανή ένα μήνα μετά την κηδεία της

Posted: 08 Jul 2011 08:17 AM PDT

Πριν από ένα μήνα στην Κροατία, μία μητέρα και ένας πατέρας αναγνώρισαν το πτώμα της κόρης τους στο νεκροτομείο.

Πραγματοποιήθηκε η κηδεία και η οικογένεια θρήνησε για την απώλεια της γυναίκας.

Όπως αποδείχτηκε, όμως, η 39χρονη Tea Buric, δεν ήταν νεκρή. Πριν από λίγες μέρες, η αστυνομία την βρήκε ζωντανή όταν κλήθηκαν να ερευνήσουν σε ένα διαμέρισμα του Σπλιτ, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Η Buric ήταν αποπροσανατολισμένη και δε θυμόταν τα στοιχεία της. Η αστυνομία χρειάστηκε να ελέγξει τα δακτυλικά της αποτυπώματα και προς μεγάλη έκπληξη όλων διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δηλωθεί από την οικογένειά της ως νεκρή.
Το πτώμα, που είχε βρεθεί να επιπλέει στο λιμάνι του Σπλιτ στις 15 Απριλίου, αποδείχτηκε τελικά ότι ανήκε σε μία 44χρονη γυναίκα, που είχε εξαφανιστεί πριν από έναν μήνα.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, δεν είχε χρησιμοποιηθεί το DNA για την ταυτοποίηση του πτώματος, διότι το σώμα δεν βρισκόταν σε αποσύνθεση και επιπλέον 4 συγγενείς, εκ των οποίων και οι δύο γονείς, το είχαν αναγνωρίσει ως αυτό της κόρης τους.
Η ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA είναι πολύ ακριβή στην Κροατία και χρησιμοποιείται μόνο στις περιπτώσεις όπου το πτώμα δεν μπορεί να αναγνωριστεί ή πρόκειται για θύμα εγκληματικής πράξης.
Οι γονείς της Buric και της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή, αρνήθηκαν να δηλώσουν οτιδήποτε για το συγκεκριμένο συμβάν.



http://a-pistefto.blogspot.com/

Οι άγγελοι πετούν χωρίς φτερά

Posted: 08 Jul 2011 08:10 AM PDT

Ακόμα και αν οι άγγελοι υπάρχουν, μάλλον θα μετακινούνται με κάποιο άλλο τρόπο και όχι με τα φτερά τους, επειδή πολύ απλά η φυσιολογία και η ανατομία του σώματός τους δεν τους επιτρέπει να πετάνε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ στο μακρινό παρελθόν, σύμφωνα με την πρωτότυπη μελέτη ενός βρετανού βιολόγου.


Ο καθηγητής Ρότζερ Γουότον του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL), σε εργασία του στο περιοδικό "Opticon" του πανεπιστημίου, σύμφωνα με τη βρετανική "Τέλεγκραφ", συνέκρινε τη φυσιολογία όλων των ειδών που πετάνε με τις γνώριμες αναπαραστάσεις των φτερωτών αγγέλων και νεράιδων που απεικονίζονται, εδώ και αιώνες, να φέρνουν βόλτες στους ουρανούς. Το συμπέρασμά του είναι ότι, από ανατομική-φυσιολογική πλευρά, οι άγγελοι με τα ανθρώπινα χέρια και τις μεγάλες φτερούγες στην πλάτη ποτέ δεν θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιες πτήσεις, ούτε καν να απογειωθούν από το έδαφος.
Κακώς ίσως πολλοί νομίζουν ότι οι άγγελοι είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Η ύπαρξή τους αποτελεί κεντρική πίστη στις τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες (χριστιανική, ιουδαϊκή, ισλαμική) και μια περυσινή έρευνα από τον γνωστό οργανισμό Pew έδειξε ότι, στην εποχή μας, πάνω από δύο στους τρεις (68%) Αμερικανούς πιστεύουν ότι οι άγγελοι και τα έκπτωτα αδέλφια τους, οι δαίμονες, βρίσκονται επί το έργον γύρω μας ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι φτερούγες των πουλιών εξελίχτηκαν από τα αντιβράχια, (τους πήχεις), των προγόνων τους και σταδιακά όλο τους το σώμα απέκτησε αεροδυναμικό σχήμα και καλύφτηκε με φτερά, ενώ ο σκελετός τους έγινε πιο ελαφρύς, αλλά στερεός. Τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει στην περίπτωση των αγγέλων και των άλλων ιπτάμενων πλασμάτων της μυθολογίας, συν το γεγονός ότι οι άγγελοι δεν φαίνεται να έχουν το δυνατό μυϊκό σύστημα που θα τους επέτρεπε να χτυπάνε τις φτερούγες τους στον αέρα.
Ανάλογα ανατομικά προβλήματα υπάρχουν και στην περίπτωση των νεράιδων, οι οποίες συνήθως απεικονίζονται με φτερά κάποιου εντόμου, (π.χ. πεταλούδας).
Τελικά, κάτι ήξερε ο πιο "προσγειωμένος" Άγιος Βασίλης, ο οποίος εξ αρχής χρησιμοποίησε ζώα, (τους συμπαθείς ιπτάμενους τάρανδους), για να τραβάνε το έλκηθρό του, αντί να βγάλει ο ίδιος φτερούγες και να κάνει μόνος του την δουλειά του!
 


Πηγή: news247.gr
http://a-pistefto.blogspot.com

Επίθεση από "χάκερ" στην ιστοσελίδα της Βουλής

Posted: 08 Jul 2011 07:32 AM PDT

Κωδικοί πρόσβασης αλλά και απόρρητα δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής, καθώς η τελευταία δέχτηκε επίθεση από άγνωστο χάκερ.

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας του Κοινοβουλίου, κοινοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες ελεύθερης διανομής κειμένου.


Η επίθεση υπογράφεται από την ομάδα "Real Democracy Reverse Engineering."

Οι χάκερς έχουν αποκρύψει συγκεκριμένους χαρακτήρες από τους εκτεθειμένους κωδικούς, ώστε να μην είναι εφικτό σε τρίτους να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που κοινοποίησαν.

Δεν είναι σαφές πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε η επίθεση, δηλαδή αν οφειλόταν σε συγκεκριμένη αδυναμία ή λάθος παραμετροποίηση του διακομιστή.

Η διαρροή περιλαμβάνει σημαντικό αρχείο ρυθμίσεων του διακομιστή [Web.config] που περιλαμβάνει και πλήθος κωδικών πρόσβασης διαχειριστή, όνομα εταιρείας κατασκευής του ιστοχώρου κ.α.

Η επίθεση συνοδεύεται από μήνυμα των αγνώστων, το οποίο έχει ως εξής:

Σχεδόν 40 χρόνια από τότε που ήσουν πάνω στα κάγκελα του Πολυτεχνείου.
Τίμιος και δίκαιος ο αγώνας σου τότε. Τότε που σαν νέος είχες όνειρα και μέλλον.
Εγώ πάλι, δεν έχω τίποτα. Μου πήρες τα όνειρα και το μέλλον.

Δεν μιλάω στους πολιτικούς. Αυτοί είναι ανάξιοι λόγου εδώ και χρόνια.
Σε εσένα που τους βγάζεις μιλάω.

Το ξέρεις πως είναι ανίκανοι, αλλά τους ξαναβγάζεις.
Τους βγάζεις γιατί είναι γιοί, ανιψιοί και κόρες. Γιατί έχεις μείνει ακόμα στον εθνικό διχασμό.
Γιατί το λέει το κόμμα. Γιατί βολεύτηκες εσύ και το τεμπέλικο παιδί σου στο δημόσιο.
Αλλά γιατί να νοιαστείς; Όλα πήγαιναν καλά. Τα είχες όλα.
Τον φραπέ σου, την ομάδα σου, τα μεσημεριανάδικα σου και ένα βουλευτή να γλείφεις.

Και τώρα πέφτεις από τα σύννεφα…
Φταίνε οι ξένοι λες. Φταίνε οι άλλοι. Πάντα οι άλλοι. Ποτέ εσύ!
Τα βάρη από τα δικά σου λάθη τα φορτώνεις σε εμένα. Στην γενιά των είκοσι και των τριάντα.
Τη γενιά που δουλεύει για 600 ευρώ, και περιμένεις να σου πληρώσει τον φουσκωμένο μισθό, την σύνταξη και το εφάπαξ.

Που περιμένεις να σου συντηρεί τον γιόκα σου, μην τυχόν και χάσει την δουλειά του στο δημόσιο και αναγκαστεί επιτέλους να παράγει.

Για εμένα προφανώς δεν σε νοιάζει.
Εγώ είμαι πολίτης β' κατηγορίας. Άλλωστε είμαι εδώ μόνο για να σε συντηρώ.

Αρκετά οι επιλογές σου, μου παγίδεψαν το μέλλον.
Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις, κάτσε στο σπίτι σου.
Άσε εμένα να αποφασίσω για εμένα, χωρίς τον κομματικό σου "θόρυβο".

Γίνεστε τσαρλατάνοι όταν κόβετε με ευκολία τις συντάξεις των 400 ευρώ, αλλά τρέμετε μην χάσετε το κομμάτικο σας κράτος.
Είναι εξοργιστικό να διαμαρτύρεστε για τα αυγά και τα γιαούρτια ως μορφή βίας, οταν τα ΜΑΤ σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο.

Υ.Γ. Κάτι που οι σύγχρονοι "υπερπατριώτες" ίσως μπορούν να απαντήσουν..
Κάτι ψιθύριζε χαμογελώντας ο Markus Wolf πριν ξεψυχήσει. Αναρωτιόταν πως γράφεται η "Νίκη" στα Βελγικά.


Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα της Βουλής σύμφωνα με πληροφορίες είχε κοστίσει πάνω από 1.000.000 €, ενώ πριν μερικές ημέρες είχε καταρρεύσει από αδιευκρίνιστους λόγους.




http://www.cosmo.gr

ΡΕΚΟΡ-Κολοκύθα γίγας στη Ρόδο

Posted: 08 Jul 2011 07:28 AM PDT

Η μεγαλύτερη κολοκύθα στον κόσμο
Ζυγίζει 765 κιλά και καλλιεργήθηκε στη Ρόδο.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη κολοκύθα παρουσιάστηκε σε διεθνή συνάντηση στη Μασαχουσέτη...
Σύμφωνα με τους γεωπόνους, το πολύ μικρό μέγεθος σημαίνει ότι αναπτύχθηκε σε φτωχά εδάφη, άρα θα είναι φτωχό σε θρεπτικά συστατικά.
Αντιθέτως, το πολύ μεγάλο μέγεθος οφείλεται συνήθως σε περίσσευμα λιπασμάτων ή άλλων φυτοφαρμάκων.
 


zougla.gr
http://parapona-rodou.blogspot.com

Κάνουν σεμινάρια μέσα σε φέρετρα για να μην... αυτοκτονούν! (vid)

Posted: 08 Jul 2011 07:23 AM PDT

Είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες αυτοκτονίες στον κόσμο. Κάποιοι όμως βρήκαν μια λύση για να αποτρέψουν τον κόσμο να αυτοκτονεί.
Μιλάμε για την Νότια Κορέα. Μια χώρα με αρκετές αυτοκτονίες σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά. Όμως μια κλινική ψυχολόγος βρήκε τρόπο να μειώσει αυτές τις αυτοκτονίες και παράλληλα να κάνει τους ανθρώπους να δουν διαφορετικά τον θάνατο και με καλύτερο μάτι την ζωή.

Κάνει σεμινάρια για τον θάνατο μέσα σε...φέρετρα. Καλά ακούσατε. Τους βάζει μέσα σε φέρετρο για μερικά λεπτά. "Έτσι θα μπορέσουν να δουν την σκοτεινή πλευρά της ζωής και θα καταλάβουν τι σημασία έχει κάποιος να είναι ζωντανός. Έρχονται επίσης αντιμέτωποι με τους φόβους που μπορεί να έχουν και να τους ξεπεράσουν", λέει η Κανγκ Κουνγκ Χα υπεύθυνη για τα σεμινάρια αυτά.
"'Όταν ήρθα στα σεμινάρια φοβόμουν πολύ. Φοβόμουν τον θάνατο αλλά πολλές φορές και διάφορες καταστάσεις στην δουλειά μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα", λέει μια 30χρονη εργαζόμενοι σε πολυεθνική εταιρεία.
Πάντως τα σεμινάρια έχουν αρκετή ζήτηση και ήδη η κ. Κουνγκ Χα έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλες χώρες. Λέτε να την δούμε και στην Ελλάδα;




http://relaxgr.blogspot.com

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η σκληρή ζωή των βρετανών κομάντο SAS! (vid)

Posted: 08 Jul 2011 07:08 AM PDT

H SAS δημιουργήθηκε το 1941. Από τοτε θεωρείται από πολλούς η κορυφαία επίλεκτη δύναμη όλου του κόσμου.
Στο βιντεο θα δείτε πόσο υψηλό και σκληρό είναι το επίπεδο εκπαίδευσης των κομάντο της SAS.






http://relaxgr.blogspot.com/

Απίστευτο! Ανακαλύφθηκε νέο πρόσωπο στον Άρη ;(video)

Posted: 08 Jul 2011 06:59 AM PDT

Google Earth Συντεταγμένες


Γεωγραφικό πλάτος 33 ° 12'29 0.82 «Β,
Γεωγραφικό μήκος 12 ° 55'51 .21 «W

http://periergaa.blogspot.com

Γέροντας Παΐσιος:.... Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε !!!!!!!

Posted: 08 Jul 2011 06:51 AM PDT

Aναφέρονται μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, απο το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας...
επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».



Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που.....


αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που 20 χρόνια πρίν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ...

Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ. και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πατριάρχη, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!


Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» .


Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Τουρκία, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Κοσμά τον Αίτωλο θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»…




Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο


► «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410


► «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412


► «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991, σελ. 413


► «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413


► «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417


► «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 - 418


► Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά.


► «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…» σελ. 419


► «Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία» σελ. 422


► «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431


► «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432


► Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, "θα πούμε το ψωμί ψωμάκι"» σελ. 434 και άλλη φορά έλεγε … «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει» σελ. 436


► «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434


► «Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθούν και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση» 1991, σελ. 439


► «Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον Περσικό Κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι δυτικές δυνάμεις θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους, τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες. Η Ρωσία, όμως, δε θα αποσύρει τις δυνάμεις της. Και τότε οι δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα, για να επιτεθούν στους Ρώσους. Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή. Οι μεγαλουπόλεις θα γίνουν παραγκουπόλεις. Εμείς, οι Έλληνες, δεν θα συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.» σελ. 440 - 441


► «Η διοίκηση της Πόλης , από μας, θα είναι και στρατιωτική και πολιτική»!!! 1991, σελ. 435


► «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» σελ. 435


Όπως τα κατέγραψε ο Νικ. Ζουρνατζόγλου στο βιβλίο του.

 

totefteri.blogspot.com
http://volostv.blogspot.com

Προσοχή στους ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές!!!

Posted: 08 Jul 2011 06:47 AM PDT

Με αφορμή αυτοκτονίες νεαρών ατόμων που επισκέπτονταν για πολλά χρόνια ψυχολόγους,άς έχουμε υπόψη μας τα εξής.

Την εποχή της κρίσης και των περικοπών , περικόψτε ολους αυτούς που δείχνουν οτι θεραπεύουν τις ψυχές σας και των παιδιών σας σε θεωρητικό πεδίο ( άλλο αν είναι παθολογικά αίτια και κληρονομικά και χρειάζονται ψυχίατρο)
Συνήθως οι ψυχολόγοι κλπ, είναι άτομα θεωρητικά, και....
προσπαθούν να εφαρμόζουν μερικές θεωρίες απτα βιβλία τους χωρίς αποτέλεσμα.Πουλάνε δηλαδή έναν αέρα, ένα λογισμικό που σας πείθουν οτι θεραπεύεστε.
Ασχολήθηκαν με τη ψυχολογία ως επάγγελμα γιατί είχαν οι ίδιοι πολλά προβλήματα τα οποία δεν έλυσαν. ΄Ελαβαν υπόψη τους ακόμα τον οικονομικό παράγοντα τον οποίο συνεκτιμάμε όλοι για τα επαγγέλματά μας, αλλά οι ηθικοί και υπεύθυνοι άνθρωποι όταν εχουν να κάνουν με ψυχές ατόμων έχουν λύσει πρώτα τα δικά τους προβλήματα.Αντιγράφουν ο ένας τον άλλον, και πολλοί πουλάνε και λίγο Χριστιανική διδασκαλία ( όταν δουν οτι ο πελάτης αγοράζει σε καλή τιμή, αλλά κυρίως επειδή η Χριστιανική διδασκαλία είναι θεραπεία άσχετα αν μερικοί μη πνευματικοί άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν. Οταν όμως τη πουλάει ο ψυχολόγος την αγοράζουν. Βλ. αυτοκτονίες νεαρών)

Πολλοί απαυτούς τους ψυχο... είναι απο βαρειά οικογενειακά περιστατικά. Οι καλοί ψυχαναλυτές του εξωτερικού που γράφουν βιβλία τα οποία μεταφρασμένα υπάρχουν στο εμπόριο, πάντα γράφουν μπροστά το βιογραφικό τους με ειλικρίνεια.

Μέσα στα γραφόμενα τους είναι "μετά το βιασμό που υπέστην απτον πατέρα μου σπούδασα, ψυχολόγος φυσικά", ... ή "μετα απτα ναρκωτικά που στοίχισαν τη ζωή του αδελφού μου, σπουδασα ψυχολογος φυσικά", ...κλπ..
Πήγαν σε αυτά τα πεδία για να λύσουν προβλήματα δικά τους. Δεν είναι σίγουρο ότι τα έλυσαν. Προσπαθούν να τα λύσουν μέσω υμών, και σας χρησιμοποιούν τρόπον τινά ώστε όταν ακούν τα προβλήματά σας, να θεραπέυονται οι ίδιοι.
Θα μου πέιτε πού είναι το κακό μέχρι έδω? Σας απαντώ, οτι όταν σας παίρνουν 70 € την επίσκεψη συνήθως τη βδομάδα για να σας χρησιμοποιήσουν είναι ανήθικο.
Αν μπορείτε να μη πληρώνετε βέβαια είναι μια ανώδυνη δωρεάν ασπιρίνη
Συνεκτιμήστε εδώ, οτι καθηγητές της Παντείου των ψυχολόγων λένε οτι αν δεν φτάσουν στα 50 δεν μπορούν να μπουν στο πρόβλημά σας, λόγω μη ΄ωρίμανσης
Συνήθως αν ψάξετε τη ζωή τους θα δείτε οτι δεν είναι ολοκληρωμένα άτομα, ούτε έχουν μια ευτυχισμένη ζωή αλλά τη πλασάρουν σε εσάς αλλοιώς για να σας εντυπωσιάσουν.!!
Εσείς που επισκέπτεσθε ολους αυτούς αποκτάτε εξάρτηση, και είστε περήφανοι για τους θεραπευτές σας. Λέτε είναι ο τάδε, η τάδε, κλπ.Συμπληρώνετε οτι -μου έκανε καλό και δεν εξαρτήθηκα και μου είπε ο/η ίδιος/α να σταματήσω, κλπ...
Δε σας έκανε κανένα καλό. Εσείς κάνατε καλό στον εαυτό σας επειδή μιλούσατε σε κάποιον και τον θεωρούσατε αυθεντία.Επι πλέον επειδή πήγατε για 3 χρόνια και επάνω, ωριμάσατε μέσα απτις δυσκολίες για αυτο "θεραπευτήκατε"
Αυτό σας έκανε καλό. Συνήθως πάνε κυρίες απο 35 και πάνω που δεν στεριώνουν σε σχέσεις υποτίθεται να βρουν τι φταίει. Αντρες για τα επαγγελματικά τους.Γονείς επίσης πάνε τα παιδιά τους βγάζοντας τις ενοχές τους, ενώ ποτέ δεν εχουν ασχοληθεί με τα παιδιά τους ιδιαίτερα.
Την απάντηση για το ποιός φταίει την ξέρουμε ως σκεπτόμενα άτομα. Δε χρειάζεται να την πει κανένας υποτίθεται ειδικός. Κανένας δεν είναι πιο ειδικός για τις ψυχές σας και για τα παιδιά σας περισσότερο απο εσάς.
Περάστε μαζί τους χρόνο στη θάλασσα, στη φύση, δώστε τους αγάπη και πειθαρχία, δώστε τους τις αξίες της εργασίας και εργατικότητας, που ενίοτε ξεχνάμε ως γονείς,(με αποτέλεσμα τη τεμπελιά των παιδιών και την έλλειψη δεξιοτήτων και παραγωγής ιδεών)
Διαβάστε βιβλία με μικρό κόστος , και με αυτα κάνετε τις ψυχοθεραπείες σας. Θα βρείτε τον εαυτο σας 1000φορές μέσα σαυτά,και θα δείτε οτι το πρόβλημά σας είναι κάτι κοινό!!
Διαβάστε ΚΑΙ στα παιδιά λογοτεχνία. Μέσα στον Ντοστογιέφσκι και σε πολλους λογοτέχνες θα βρείτε τον εαυτό σας ψυχαναλυμένο. Αν μελετήσετε φιλοσοφία, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Επίκτητο, θα βρείτε τους ψυχολόγους ως ανεπαρκείς αντιγραφείς, που σας εντυπωσίασαν επειδή δε τους αποφλοιώσατε επειδή βεβαίως, δεν είχατε τις συγκεκριμένες γνώσεις.
Αν χρειαστείτε να τα πείτε κάπου, βρείτε φίλους και μιλήστε.
Δωρεάν και χωρίς εξάρτηση επίσης ΄για αυτο, υπάρχουν λόγιοι και μορφωμένοι ιερείς με πολλά πτυχία που μπορείτε να πάτε να μιλήσετε, να ηρεμήσουν οι ψυχές σας φτάνει να βγάλετε το ρατσισμό σας άν έχετε πάνω σε αυτό.Συνήθως οι ιερείς δεν έχουν ούτε στους ναρκομανείς, ούτε στις ιερόδουλες, ούτε στους βουδιστές ινδουιστές, μουσουλμάνους ρατσισμό. Τους ακουν όλους και μάλιστα τους βοηθούν.
Δε ξέρω κάποιον να έχει αυτοκτονήσει και να έκανε τις ψυχοθεραπείες του σε ιερείς πνευματικούς και λογίους. Αν ερευνησετε όμως , εχουν αυτοκτονήσει αρκετοί που επισκέπτονται ψυχολόγους και εχουν δώσει περιουσίες σαυτους.
Το αποτέλεσμα δείχνει την τεράστια προσοχή που πρέπει να εχουμε όταν αναθέτουμε το ζύμωμα των ψυχών μας και των παιδιών μας , και πληρώνουμε με περηφάνεια υποτίθεται ειδικούς για αυτό. !!
Μη ξεχνάτε οτι η φύση αυτοθεραπεύει.. Πρέπει να πάρουμε τα μαθήματά μας για την Ανύψωσή μας. Αν δώσουμε μια λευκή κόλα σε ενα μάθημα σα φυσιολογικοί άνθρωποι, δε περιμένουμε άριστα. Ετσι είναι και η ζωή μας. Οτι σπέρνουμε θερίζουμε. !Οταν σπέρνουμε φασόλια δεν περιμένουμε πορτοκάλια !Το πώς και το πότε είναι άλλο θέμα
Δε περιμένουμε κανέναν και καμία ψυχολόγο να μας το πεί αυτο, γιατί υποτιμάει την κρίση μας ,τη νοημοσύνη μας, και την αντίληψή μας για τη ζωή.
 

Ελένη Παπουτσή
Εκπαιδευτικός-πολιτισμολόγος

M.ED

Ελευ. επαγγελματίας
http://ksipnistere.blogspot.com

Η πιο λευκή παραλία του κόσμου.

Posted: 08 Jul 2011 06:43 AM PDT

whitest-beach-in-the-world-5

Ταξιδεύουμε στην άλλη άκρη του κόσμου. Σε ένα μέρος μοναδικό. Στο νησί Whitsunday, το μεγαλύτερο στο συμπλέγματος νησιών
Whitsunday κοντά στην ακτή του Queensland, στην Αυστραλία, ένα μέρος στο οποίο μπορεί να βρει κανείς τις πιο λευκές παραλίες στον κόσμο.

Μία από αυτές, η Whitehaven Beach, είναι η πιο φωτογραφημένη παραλία της Αυστραλίας, θεωρείται άλλωστε και η ωραιότερη του Queensland. Μια ματιά μόνο στις φωτογραφίες θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.



 


http://ministryofmen.gr 
http://xsefoto.blogspot.com

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 - Η προφητεία που εκπληρώνεται

Posted: 08 Jul 2011 06:39 AM PDT


Πέρασαν περισσότερα από 1.900 χρόνια από τότε που ο τελευταίος εν ζωή απόστολος του Ιησού του Ναζωραίου, ο γέροντας πια αγαπημένος του μαθητής Ιωάννης, εξόριστος σ' ένα άγονο νησί του Αιγαίου κατέγραψε το προφητικό του όραμα για την εποχή του «θηρίου», κατά την οποία, όπως έγραφε, ένα νέο οικονομικό σύστημα θα επιβληθεί παγκοσμίως.  Τότε λέει, όλοι οι άνθρωποι της Γης θα αναγκασθούν να συναλλάσσονται με ένα «χάραγμα» που θα τους δοθεί επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει οτιδήποτε, παρά μόνο αυτός που θα έχει το χάραγμα, το οποίο είναι σφραγίδα του ονόματος του θηρίου, ή ο αριθμός του ονόματός του, δηλαδή το νούμερο 666. Σήμερα γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα ότι εκείνος ο άγιος γέροντας έβλεπε την εποχή μας…
Το «χάραγμα» του 666, ως σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της παγκόσμιας αχρήματης κοινωνίας που διαμορφώνεται, αποτελεί ένα κρισιμότατο σημείο των καιρών μας που βρίσκεται σε πορεία εξέλιξης.

Καθώς το σημείο αυτό εκπληρώνεται, οι επίμονες συστάσεις της Αγίας Γραφής και των Αγίων μας για επαγρύπνηση, εγρήγορση, και προσοχή, λαμβάνουν πλέον μείζονα σημασία!  Η παγκόσμια εμφάνιση και διάδοση του αριθμού 666 τις τελευταίες δεκαετίες, η επικράτησή του με τη μορφή γραμμωτού κωδικού και ο ηλεκτρονικός του σύνδεσμος με τις συναλλαγές, είναι ένα φαινόμενο που σημαίνει συναγερμό για τους μελετητές, τους γνώστες των ιερών κειμένων και για κάθε αληθινά πιστό χριστιανό. «Εσείς όμως προσέχετε· ιδού, σας προείπα τα πάντα», μας τονίζει με προνοητική φροντίδα η φωνή του Λόγου του Θεού (Μαρκ. ΙΓ'23).

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
«Και (το θηρίο) επιβάλλει σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δεχθούν για τους εαυτούς τους χάραγμα επάνω στο χέρι τους το δεξί ή επάνω στα μέτωπά τους, και έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτός που έχει το χάραγμα, που είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματός του.  Εδώ είναι η (εκ Θεού) σοφία· αυτός που έχει (φωτισμένο) νου, ας λογαριάσει αθροιστικά τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι 666» (Αποκ. ΙΓ'16-18).
Η Αποκάλυψη μας μιλά για την εποχή που ο Αντίχριστος θα αναγκάσει όλη την ανθρωπότητα να συναλλάσσεται με το δικό του σύμβολο, ένα χάραγμα, δηλαδή μια σφραγίδα πλήρους υποτέλειας κατά τη συνήθεια των αρχαίων ηγεμόνων που χάραζαν ή σφράγιζαν τους δούλους τους, το οποίο θα τοποθετηθεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων. Θα είναι το σύμβολο του ονόματός του ή του αριθμού 666 που ταυτίζεται με το όνομά του.  Χρειάζεται σοφία, μας τονίζει το ιερό κείμενο (η οποία ως δώρο Θεού είναι ανύπαρκτη στους απομακρυσμένους από το θέλημά Του), για να αθροίσει κανείς, την κατάλληλη στιγμή, τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα του ονόματος του Αντιχρίστου και τότε να βεβαιωθεί για ποιο πρόσωπο ακριβώς πρόκειται.

Ο αριθμός 666 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αγία Γραφή σε ένα κείμενο πολύ αρχαιότερο της Αποκάλυψη: Στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ότι ο βασιλιάς Σολομώντας καθόρισε και επέβαλε να εισπράττεται από τον λαό για λογαριασμό του, ετήσια φορολογία εξακοσίων εξήντα έξι (666) ταλάντων (βλ. Γ΄ Βασιλ. Ι΄14, Β΄ Παραλειπ. Θ΄13).  Αυτό συνέβη όταν ο Σολομώντας είχε εγκαταλείψει την λατρεία του Μόνου Αληθινού Θεού και είχε αφιερωθεί με πάθος σε δαιμονικές απόκρυφες τέχνες, με σκοπό να αποκτήσει σοφία και πλούτο (βλ. Σοφ. Σολομ. Ζ΄17, Γ΄ Βασιλ. ΙΑ΄ 5-10). Το 666 λοιπόν, δηλώνει την φιλαργυρία και τη φιλοδοξία ενός υπέρτατου άρχοντα, καθώς και την καταπίεση του λαού του καθ' υπαγόρευση του Σατανά. Για πολλοστή φορά στην Παλαιά Διαθήκη σκιαγραφείται μια κατάσταση και έννοια που επαναλαμβάνεται στην Καινή.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ …6
Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας δίνουν και μια ακόμη σημαντική έννοια του συμβόλου 666, που σχετίζεται με τα χρονικά και πνευματικά διαστήματα των «ημερών» της δημιουργίας του Κόσμου και της ανθρώπινης ύπαρξης:

Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής μας εξηγεί, ότι η 6η ημέρα σημαίνει τη δημιουργία του ανθρώπου, αλλά και την αχρείωσή του λόγω της πτώσης του. Η 7η ημέρα σημαίνει την μετά την Ανάσταση του Χριστού ανόρθωση, την ανάκληση των ανθρώπων προς την τελειότητα, που μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος δια της μετάνοιας και του αγώνα για αγία ζωή.  Η 8η ημέρα σημαίνει την αμετάπτωτη, αιώνια τελειότητα, την ολοκλήρωση του προορισμού μας, την Αιώνια Ζωή στη Βασιλεία του Θεού, μετά τη Δευτέρα Παρουσία! (βλ. Μαξίμου Ομολογητού P.G.90, 1104 C, πρβ. και Ιωάννου Δαμασκηνού P.G. 96, 560 A-B).

Ο άνθρωπος έχει ως αποστολή του να εγκαταλείψει την πτωτική του κατάσταση της 6ης ημέρας, δηλαδή να αγωνισθεί εδώ στη Γη, με ζωή κοντά στον Χριστό, να ζήσει την «πρώτη του Ανάσταση», το στάδιο της 7ης ημέρας, και τελικά να κερδίσει την αιώνια Ζωή του Μέλλοντος Αιώνος, που είναι η 8η ημέρα!

Με αυτή την έννοια, η πνευματική πρόοδος του ανθρώπου από την πτώση προς την Αιώνια Ζωή, είναι 6-7-8. Γι αυτό το λόγο, ο αριθμός 888 είναι το σύμβολο του Ιησού Χριστού, που συμβολίζει την διαρκή και αιώνια Ανάσταση της Θεϊκής του φύσης, της οποίας μας καλεί να γίνουμε κατά χάριν μέτοχοι! Αντίθετα, το 666 είναι το σύμβολο του Σατανά, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πτώση και θέλει να φέρει τον άνθρωπο στη δική του κατάσταση, να τον κρατήσει στάσιμο στην 6η ημέρα, δέσμιο της πτώσης του αιωνίως, για πάντα στην κόλαση!  Αυτό ακριβώς σημαίνει η εμμονή του στο 6-6-6!
Η Αποκάλυψη μας δίνει τρία βασικά σημάδια αναγνώρισης των καιρών του Αντιχρίστου.
1) Θα επιβληθεί τότε ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγής με το οποίο αναγκαστικά θα συναλλάσσονται όλοι.
2) Οι συναλλαγές θα γίνονται υποχρεωτικά με ένα χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων.
3) Μέσα στο χάραγμα θα εμπεριέχεται ο αριθμός 666, όχι ως τυχαίος αριθμός, αλλά ως ο αριθμός του ανθρώπου-Αντιχρίστου.

Δεν εννοείται δηλαδή ο τυχαίος αύξων αριθμός 666 που αριθμεί π.χ. τη σελίδα ενός βιβλίου, αλλά ο αριθμός που συνδυάζεται με τα παραπάνω στοιχεία της Αποκάλυψης. Ο αριθμός που επιλέχθηκε να υπάρχει σε όλες τις συναλλαγές και επιβλήθηκε ως σύμβολο του Αντιχρίστου.  Κατανοούμε λοιπόν ότι ο χριστιανός δεν φοβάται ούτε αποφεύγει το 666 όταν παρουσιάζεται τυχαία.  Το αποστρέφεται όμως όταν προβάλλεται καθαυτού ως σατανικό σύμβολο ή όταν επιβάλλεται ως υποχρεωτικός τρόπος συναλλαγής!

Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ
Το 666 ως ένας αριθμός-σύμβολο δεν είχε ποτέ, επί 19 αιώνες κάνει την εμφάνισή του στη δημόσια ζωή, δεν είχε συζητηθεί, δεν είχε θεωρηθεί απειλή, δεν είχε χρησιμοποιηθεί πουθενά.  Αν εξαιρέσουμε την διακίνησή του σε απόκρυφα κείμενα, ήταν πάντα στην αφάνεια.  Σήμερα που κυριαρχεί πια στη ζωή της ανθρωπότητας, αποτελεί μέγιστο σημείο ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς.
Η αρχή έγινε τη δεκαετία του 1970 στην Αμερική, όταν ξαφνικά κυκλοφόρησαν πιστωτικές κάρτες που εμφάνιζαν επάνω τους κανονικά το 666 ως φυσικό αριθμό – πρόθεμα του κωδικού των πελατών τους.  Επειδή επιστρέφονταν με έντονες διαμαρτυρίες και οι εταιρείες υπέστησαν ζημιές, γρήγορα αποσύρθηκαν για ν' αντικατασταθούν σε λίγα χρόνια από άλλες που το είχαν πλέον κρυπτογραφημένο…

ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τη δεκαετία αυτή εφευρέθηκαν τα συστήματα γραμμωτών κωδικών, τα γνωστά μας «barcodes».  Τα barcodes UPC χρησιμοποιούνται σε ΗΠΑ και Καναδά από το 1973, ενώ τα παρόμοια του συστήματος ΕΑΝ χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη από το 1976.  Ως γνωστόν, το barcode είναι ένα σύστημα γραμμών που αντιστοιχούν στους φυσικούς αριθμούς από το μηδέν μέχρι το εννέα και «διαβάζονται» από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το πρόβλημα είναι ότι επιλέχθηκε τα ανωτέρω συστήματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, να έχουν σε όλους του κωδικούς τους, σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, τις τρεις «μπάρες ασφαλείας» που αντιστοιχούν στο 666.
Με αυτόν τον «διακριτικό» τρόπο το 666 σφραγίζει πια όλα τα καταναλωτικά αγαθά και θεωρείται πλέον ως «μήτρα» ή «βάση» τεχνολογικά αναντικατάστατη, όχι γιατί δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί (υπάρχουν κάποιες εταιρείες που παράγουν barcodes ή τσιπς χωρίς αυτό), αλλά λόγω υπερβολικού κόστους αντικατάστασής του! Επιβλήθηκε λοιπόν το 666 ως ο πιο κατάλληλος δήθεν αριθμός, και παρά τις αμφιβολίες γι' αυτό, ούτως ή άλλως έγινε σύμβολο του παγκόσμιου εμπορίου και των συναλλαγών, πράγμα που άρχισε να εκπληρώνει την Αποκαλυπτική προφητεία.
Βεβαιότατα και η όψη του barcode παραπέμπει στο «χάραγμα» του προφητικού κειμένου, καθώς «χάραγμα» ονομάζεται το αποτέλεσμα του «χαράσσω», που σημαίνει «κάνω γραμμές».  Η συστηματική χρήση του 666 ως κωδικού στα μηχανογραφικά συστήματα ανάγνωσης των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών είναι ένα γεγονός καθομολογούμενο από πολλούς ειδικούς και αρμόδιους, επιβεβαιωμένο αδιάσειστα από τους επιστήμονες (επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον δημιουργό του UPC, αλλά και από Έλληνες υπουργούς όπως ο Θ. Πάγκαλος και ο Λ. Παπαδήμας).

Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ 666
Παράλληλα με την χρήση του στις συναλλαγές, το 666 άρχισε να εμφανίζεται και ως σύμβολο μόδας, προκλητικά φανερό και βλάσφημο πάνω σε εξώφυλλα δίσκων, σε τραγούδια ροκ συγκροτημάτων, σε ρούχα, κόμικς, βίντεο-κλιπς, τατουάζ, επάνω σε διάφορα αντικείμενα και σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, συνδυασμένο με δαιμονικές, αιμοσταγείς μορφές και διάφορα μαγικά και αποκρυφιστικά σύμβολα.
Σε διάφορα μέρη του κόσμου εμφανίστηκε άλλοτε φανερό και άλλοτε κρυπτογραφημένο με ευφυείς σχεδιασμούς, επάνω σε δημόσια έγγραφα, σε χαρτονομίσματα (π.χ. στο ελληνικό πεντοχίλιαρο), σε κάρτες, (π.χ. στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣ), σε λογότυπα εταιρειών, αθλητικών διοργανώσεων κ.α. Αργότερα επιλέχθηκε ως πρόθεμα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων του Διαδικτύου με τη μορφή «www», καθώς το γράμμα W (βαβ) στο εβραϊκό αλφάβητο έχει την αριθμητική αξία του 6. Κανένας άλλος αριθμός δεν κρυπτογραφήθηκε και δεν διαδόθηκε τόσο σε δημόσια θέα, σε παγκόσμια κλίμακα.
Ακόμα πιο πρόσφατα το barcode άρχισε συστηματικά να προβάλλεται ως πολυδιαφημισμένο λογότυπο τηλεοπτικών εκπομπών σε πολλά μέρη του κόσμου, σαν να ήταν κάτι… έξυπνο ή όμορφο (π.χ. στις ελληνικές εκπομπές «Αρβύλα» και «Lifestyle»), ακόμα και σαν έμβλημα εμπορικών πολυκαταστημάτων και εταιρειών που αναρτούν διαφημίσεις με αυτό σε δρόμους, αεροδρόμια, ρούχα, έντυπα κλπ.  Όσοι τυχόν δεν το πρόσεξαν, ας προσέξουν καλύτερα!  Το υποσυνείδητο μας το έχει καταγράψει άπειρες φορές…
Έτσι, με πολλούς τρόπους το παγκόσμιο κοινό εξοικειώνεται με το βδελυρό αριθμοσύμβολο του Αντιχρίστου-Μεσσία της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», ώστε όταν έλθει η στιγμή να «χαραχθεί» επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων, να έχει γίνει κάτι το πολύ συνηθισμένο, κάτι κοινώς αποδεκτό ως όψη και ως χρήση και κάθε φωνή που θα ξεσηκώνει σε αντίδραση να φαντάζει οπισθοδρομική, φανατική, ακόμα και βλακώδης…

ΝΑ ΑΡΙΘΜΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
Αφού λοιπόν δόθηκε ηλεκτρονική ταυτοποίηση σε κάθε προϊόν με τους γραμμωτούς κωδικούς-666, οι επικυρίαρχοι του πλανήτη επιχειρούν σε επόμενη φάση να δώσουν ηλεκτρονική ταυτότητα σε κάθε άνθρωπο και παράλληλα να προσδιορίσουν ηλεκτρονικά τα πάντα, κάθε κινητό ή ακίνητο, ζωντανό ή αντικείμενο παγκοσμίως.

Γι' αυτό το σκοπό ψηφίστηκαν τα νομοθετήματα περί ΕΚΑΜ (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου), με τα οποία η Νέα Παγκόσμια Τάξη των «εκλεκτών», για τη λειτουργία της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης στοχεύει να αποδώσει σε κάθε άνθρωπο της Γης έναν μοναδικό αριθμό προσδιορισμού του, έναν αριθμό που θα είναι τελικά 18ψήφιος όπως λέγεται, αποτελούμενος από ΤΡΙΑ σύνολα ΕΞΙ ψηφίων το καθένα (νάτο κι εδώ το 6-6-6).
Ήδη με εθνικούς νόμους ΕΚΑΜ και με διεθνείς συμφωνίες, όπως η ευρωπαϊκή «Συνθήκη Σένγκεν», νομοθετήθηκε η ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των πολιτών, που σημαίνει την κατάργηση της προσωπικής μας ελευθερίας και της ιδιωτικής μας ζωής.  Ο άνθρωπος βρέθηκε αιχμάλωτος της τεχνολογίας του και μετατρέπεται σταδιακά σε ένα άβουλο πιόνι, υποταγμένο στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων, που τον θέλουν θύμα ανήλεης παρακολούθησης της κάθε κίνησής του, όχι μόνο από το κράτος της χώρας του, αλλά από άγνωστα σ' αυτόν υπερεθνικά κέντρα με ανεξέλεγκτη εξουσία!

Καθώς είναι αναμφισβήτητα αποδεδειγμένο ότι με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια για την ιδιωτική ζωή και την ακεραιότητα του κάθε πολίτη, ουσιαστικά με το να δεχθούμε μια ηλεκτρονική ταυτότητα οποιασδήποτε μορφής, νομιμοποιούμε την ασυδοσία ενός αισχρού και επικίνδυνου συστήματος, το οποίο δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιος συγκεντρώνει τα προσωπικά μας στοιχεία και για ποιο λόγο.  Σε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθούμε είτε από προσωπικό εχθρό, είτε από την ίδια την εξουσία (π.χ. με μια αλλοίωση των στοιχείων του ποινικού μας μητρώου), δεν θα γνωρίζουμε από ποιον κινδυνεύουμε και πώς μπορούμε να αμυνθούμε. Όσο κι αν πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν το εφιαλτικό πρόσωπο της «προόδου», δυστυχώς είναι σαφές ότι οι ευεργεσίες της ηλεκτρονικής εξέλιξης χρησιμοποιούνται για να αποδυναμωθεί ο πολίτης…

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ»
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι νομοθετικά δεν υπάρχει δέσμευση σχετικά με τον τρόπο που θα δοθεί ο ΕΚΑΜ.  Προκειμένου δηλαδή, να αποδεχθούν οι πολίτες το πρωτοφανές φακέλωμα, να παραδώσουν προς επεξεργασία το ηλεκτρονικό προφίλ τους με άγνωστο σ' αυτούς μέγεθος και περιεχόμενο, μπορεί ακόμη και να μη χρησιμοποιήσουν το 666 σε πρώτη φάση.  Όμως, όπως θα δούμε, κάθε τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου!
Από το 2001 και μετά, κάποιες ασιατικές χώρες (Ταϋλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και η πολυπληθής Κίνα) άρχισαν με Εθνικό νόμο να εφοδιάζουν τους πολίτες τους με μια ηλεκτρονική κάρτα-ταυτότητα που περιέχει μικροτσίπ για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται η Ινδία, η Νότια Αφρική, η «ορθόδοξη» Ρωσία και, βέβαια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει την υποδομή για έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας-ταυτότητας για κάθε Ευρωπαίο πολίτη.

Οι ευρωπαϊκές λεγόμενες «κάρτες πολίτη», εφοδιασμένες με μικροτσίπς, θα εντοπίζονται από τον δορυφόρο «Γαλιλαίος», ο οποίος θα φωτογραφίζει και θα βιντεοσκοπεί τις κινήσεις κάθε Ευρωπαίου πολίτη με ακρίβεια ενός έως πέντε μέτρων.  Για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο, χρειάζεται η ψήφιση νόμου από το κάθε κράτος, που θα υποχρεώσει τους πολίτες να φέρουν μαζί τους την ηλεκτρονική «κάρτα πολίτη» και βέβαια, πρακτικά, να αποδεχθούν και να παραλάβουν οι πολίτες αυτές τις κάρτες!

Η ανησυχία των Ευρωπαίων για τις κάρτες αυτές είναι έκδηλη. Ήδη οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, και οι Ρουμάνοι αρνήθηκαν να τις παραλάβουν, μετά από έντονες αντιδράσεις ειδικών και τις προειδοποιήσεις των χάκερς, που απέδειξαν τηλεοπτικά πόσο εύκολα γίνεται εκβιάσιμος ο κάτοχος της κάρτας που εκτίθεται στο διάτρητο σύστημά της.  Μάλιστα το Ρουμανικό κράτος οπισθοχώρησε μετά την σθεναρή άρνηση που προβάλλει η Σύνοδος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα προκλητικά υποβαθμίζουν τις αντιδράσεις ανησυχίας του λαού και το μέγεθος του κινδύνου. Οι Έλληνες σαν πειραματόζωα πιέζονται από τις ξένες δυνάμεις κατοχής του «Μνημονίου» να παραλάβουν «κάρτες πολίτη» για να μην πτωχεύσει η χώρα (!), ενώ το κράτος μας δελεάζει με φοροαπαλλαγές και άλλες παραπλανητικές υποσχέσεις. Η κάρτα αυτή, λένε, θα μας βγάλει από την «κρίση» πατάσσοντας την φοροδιαφυγή.  Το επιχείρημα είναι δολιότατο και ψευδαίστατο, δεδομένης της απόλυτης εξάρτησης της χώρας μας από τους τραπεζίτες-δανειστές της!  Εκείνοι ανεβάζουν τοκογλυφικά το χρέος μας σε απίθανα ύψη, από εκείνους και μόνο πλέον εξαρτάται η οικονομική μας κατάσταση. 

Με την απειλή της τέλειας πτώχευσης (που θσ σήμαινε όμως και παραγραφή του χρέους), μας αναγκάζουν σε «ελεγχόμενη πτώχευση», δηλαδή να δουλεύουμε αιωνίως για ένα χρέος που ποτέ δεν ξεχρεώνεται. Η «εξυπηρέτηση» που υπόσχονται με τις «κάρτες πολίτη», δεν είναι δική μας εξυπηρέτηση αλλά δική τους! Μας βλέπουν μόνο σαν καταναλωτές και σαν φθηνό εργατικό δυναμικό. Ελέγχουν την εργασία, την ασφάλιση, τον μισθό και επιθυμούν να γνωρίζουν και να ελέγχουν κάθε κίνησή μας, από τις καθημερινές μας αγορές και συνήθειες μέχρι τις πολιτικές, τις ιδεολογικές, τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.  Θα τους το επιτρέψουμε; ΟΧΙ βέβαια!!!Θ
[Συνεχίζεται στο επόμενο τεύχος]

Αρχιμ. Δαβίδ  Τσελίκας - Θεολόγος

 

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr
http://xsefoto.blogspot.com

Δώστε βάση στο τραγούδι αξίζει!!!

Posted: 08 Jul 2011 06:31 AM PDT

Βάλε φίλε μου ένα τσιπουράκι.



Αθάνατη Ελλάδα!!!
http://www.epirus-ellas.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές