Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Arash - Boro Boro

Posted: 08 Jul 2011 10:48 AM PDT

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ

Posted: 08 Jul 2011 10:47 AM PDT

ΒΕΓΓΟΣ - Με φάγατε στη Γερμανία!

Posted: 08 Jul 2011 10:44 AM PDT

Της κακομοίρας - Ζήκος ο μπακαλόγατος

Posted: 08 Jul 2011 10:43 AM PDT

Himaira

Posted: 08 Jul 2011 10:15 AM PDT

Himaira


Enriqueta Martì, το βαμπίρ της Βαρκελώνης Μέρος Α' Pagalinο: Ατελείωτες βουτιές παρέα με τον Πάγκαλο Max Kaiser: Ο Παπανδρέου, οι φίλοι του, η προδοσία (video) Σοκ και...πέος: 7 απρόβλεπτα σκηνικά στο σεξ με το ανδρικό μόριο! Βρέθηκε κρανίο στον κήπο παρουσιαστή Τέρμα στον πόνο από το κάψιμο του ηλίου; Βρέθηκε μικρό γατάκι Νέα άυξηση-σοκ στα εισιτήρια ΜΜΜ: πόσο αυξάνονται Τρίκαλα: Βρέθηκε νεκρή η μητέρα τους κάτω από το σπίτι τους Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί 58χρονος - θύμα τροχαίου Τα cartoons κόλλησαν στην πραγματική ζωή "Πόρτα στη Δορυλαίου για την δεξίωση του Αμερικανου Πρέσβη" Συντριβή αεροσκάφους στο Κονγκό Κονγκό: Παραδόθηκε συνταγματάρχης που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς Τραγικό τέλος για δίχρονο στο Κιλκίς Πως επηρεάζεται ο καταναλωτής από την απελευθέρωση των ταξί Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σισέ «Τσιγαρόσημο» στα νυχτερινά κέντρα Κάνουν σεμινάρια μέσα σε φέρετρα για να μην... αυτοκτονούν (video) Υπέροχα graffiti που αλλάζουν την όψη ενός τοίχου.. Πότε είναι το ραντεβού μας με τους εξωγήινους; Οποιος αγαπάει πονάει... λιγότερο Νέα πρόκληση των Τούρκων στα Ίμια 82 χιλιάδες Βούλγαρους εργάτες απασχολούν Ελληνικών συμφερόντων, επιχειρήσεις στη Βουλγαρία Απίστευτη τραγωδία: Έχασε την μάχη το 2χρονο αγοράκι

Enriqueta Martì, το βαμπίρ της Βαρκελώνης Μέρος Α'

Posted: 08 Jul 2011 12:00 PM PDT

ΕισαγωγήΤην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου του 1909, η Βαρκελώνη ζει ταραγμένες ημέρες.  Επαναλαμβανόμενες, αιματηρές συμπλοκές μεταξύ του στρατού και της εργατικής τάξης της Βαρκελώνης, έχουν οδηγήσει σε μια γενίκευση της σύρραξης μεταξύ αναρχικών και συντηρητικών.  Τα αιματηρά αυτά γεγονότα, που διήρκεσαν από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου του 1909, θα μείνουν στην ιστορία ως η «Τραγική Εβδομάδα» της Βαρκελώνης (La Semana Trgica).  Οι απώλειες, για την αστυνομία και το στρατό, θα ανέλθουν σε οκτώ νεκρούς και 124 τραυματίες, ενώ από τους πολίτες θα χάσουν τη ζωή τους περίπου 150 άτομα.Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η αστυνομία εισέβαλε σε ένα μεγάλο αριθμό σπιτιών, αναζητώντας γιάφκες αναρχικών.  Σε μία από αυτές τις επιδρομές έπεσε πάνω σε ένα πολύ ιδιαίτερο πορνείο: οι πόρνες δν ήταν παρά μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από τριών έως το πολύ- δεκατεσσάρων ετών.  Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί προβαίνουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του πορνείου, της καταλανής Enriqueta Mart Rippolls, ηλικίας 41 ετών.  Όμως, κάποιο μυστηριώδες χέρι που, προφανώς, ανήκε σε άνθρωπο με μεγάλη ισχύ και επιρροή, θα κινήσει αόρατα νήματα και η  Mart θα αφεθεί άμεσα ελεύθερη.  Θα χρειαστεί να περάσουν τρία χρόνια πριν συναντηθεί ξανά με την αστυνομία, αυτή τη φορά κάτω από φρικιαστικές συνθήκες.
Η αρχή της «επιχείρησης»Η Enriqueta Mart γεννήθηκε το 1868 στο San Felu de Clobregart, στην Καταλανία της Ισπανίας.  Σε πολύ νεαρή ηλικία μετοίκησε στη Βαρκελώνη, όπου εργαζόταν ως νταντά σε διάφορες ευκατάστατες οικογένειες.  Ήταν όμορφη κοπέλα και σύντομα συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να αυξήσει το εισόδημά της, αν παρείχε και άλλες υπηρεσίες εκτός από αυτές της γκουβερνάντας- στους κυρίους των σπιτιών που εργαζόταν.  Πολύ γρήγορα άλλαξε εντελώς επάγγελμα και έγινε πόρνη, εργαζόμενη τόσο στα πορνεία που την εποχή εκείνη αφθονούσαν στη Βαρκελώνη- όσο και σε άλλες επιχειρήσεις, που όμως προσέφεραν υπηρεσίες πορνείου.  Δεν πέρασε πολύς καιρός και είχε ήδη αποκτήσει τη φήμη της πιο ακόλαστης πόρνης, στην «αμαρτωλή» συνοικία της Βαρκελώνης, που εκτεινόταν από το λιμάνι μέχρι την Πύλη της Santa Madrone.
Το 1895 παντρεύτηκε έναν καλλιτέχνη, τον ζωγράφο Joan Pujal, ο γάμος τους όμως δεν θα διαρκέσει πολύ.  Σύμφωνα με τον Pujal, αιτία ήταν το αχαλίνωτο ενδιαφέρον της Enriqueta για τους άντρες, ο παράξενος και ιδιότροπος χαρακτήρας της, η ακόλαστη ζωή της και οι ασταμάτητες επισκέψεις της στους χώρους της προηγούμενης δουλειάς της.  Παρόλο που, πλέον, ήταν μια παντρεμένη γυναίκα, η Enriqueta δεν έπαψε να επισκέπτεται τα πορνεία και να συναναστρέφεται τον υπόκοσμο της πόλης.  Το ζευγάρι θα αποφασίσει, από κοινού, να χωρίσει.  Το 1912 που θα συλληφθεί η Enriqueta, θα μετράνε πάνω από πέντε χρόνια σε διάσταση και δεν θα έχουν αποκτήσει παιδιά.Η Enriqueta άρχισε να ζει μια διπλή ζωή.  Την ημέρα σύχναζε σε άσυλα απόρων, μοναστήρια και εκκλησίες, επαιτώντας, ντυμένη με κουρέλια και κρατώντας συχνά από το χέρι παιδιά, που δεν ήταν δικά της.  Η εικόνα μιας πάμφτωχης μάνας που ζητιανεύει για τα παιδιά της, έκανε τους κατοίκους της Βαρκελώνης να ανοίγουν πρόθυμα τα πορτοφόλια τους.  Αργότερα, αυτά τα παιδιά, θα τα εξέδιδε ή θα τα δολοφονούσε.  Δεν είχε καμία απολύτως ανάγκη να ζητιανεύει, καθώς το διπλό της επάγγελμα, προαγωγός παιδιών και πόρνη η ίδια, της απέφερε αρκετά έσοδα ώστε να ζει πλουσιοπάροχα.  Η επαιτεία δεν ήταν παρά ένα παραπέτασμα καπνού.
Benedicta Messeguer, θύμα της Enriqueta, φυλακισμένη σε ένα από τα πορνεία της.
Τις νύχτες έβγαζε από πάνω της τα κουρέλια, ντυνόταν με πολυτελή βραδινά φορέματα και καπέλα και σύχναζε στο Θέατρο del Liceu ή στο Καζίνο της Arrabassada, όπου συναναστρεφόταν την υψηλή κοινωνία της Βαρκελώνης και αποκτούσε τις γνωριμίες εκείνες που θα της φαίνονταν πολύ χρήσιμες στην πρώτη της σύλληψη, κατά τη διάρκεια των ταραχών του 1909.  Σ' αυτούς τους κύκλους ήταν που άρχισε την καριέρα της ως εξειδικευμένη προαγωγός πολύ μικρών παιδιών.
Περίεργοι έξω από το σπίτι της οδού Ponent, μετά τη σύλληψη της Enriqueta.
Η πρώτη της επιχείρηση είχε ήδη στηθεί.  Ένα σπίτι σε μια κακόφημη συνοικία της Βαρκελώνης έγινε το πορνείο της Enriqueta.  Υπηρεσίες εκεί προσέφεραν αποκλειστικά παιδιά, ηλικίας 3 έως 14 ετών.  Πελάτες της ήταν άνδρες από τα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα της πόλεις, με διεστραμμένες ορέξεις και υπερβολικά φουσκωμένα πορτοφόλια.  Όταν ανακαλύφθηκε το φρικτό πορνείο της το 1909, οι αστυνομικοί εκτός από την ίδια- συνέλαβαν και κάποιους από τους πελάτες της, όλους τους ηχηρά ονόματα του πολιτικού και οικονομικού χώρου της πόλης.  Είναι κατανοητό, επομένως, γιατί η Enriqueta δεν υπέστη καμία συνέπεια, πέρα από το κλείσιμο του συγκεκριμένου πορνείου, και αφέθηκε ελεύθερη να συνεχίσει αλλού τη δραστηριότητά της σε ένα οίκημα της οδού Ponent και όχι μόνο.Προαγωγός και μάγισσαΗ Enriqueta Marti ήταν μια πανέξυπνη γυναίκα.  Είχε δέσμιους τους άντρες της αφρόκρεμας της Βαρκελώνης, ικανοποιώντας τις διαστροφές και τα βίτσια τους.  Αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τις γυναίκες τους, αναπτύσσοντας μιαν άλλη δραστηριότητα: αυτήν της μάγισσας.  Έφτιαχνε φίλτρα, υποτίθεται παντοδύναμα, με σπάνια και δυσεύρετα υλικά, ικανά να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία και κάθε πόθο, κρυφό ή φανερό: να γητέψουν άνδρες, να θεραπεύσουν αρρώστιες, να κάνουν στείρες γυναίκες γόνιμες και ό,τι ακόμα βάλει ο νους του ανθρώπου.
Αntonio Pujalo, θύμα της Enriqueta, φυλακισμένος σε ένα από τα πορνεία της. Ανηψιός του άντρα της.
Τα υλικά των φίλτρων της δεν ήταν άγνωστα στις πελάτισσές της, εξαιτίας μάλιστα της ιδιαιτερότητάς τους στοίχιζαν πανάκριβα και, υποτίθεται, ήταν απολύτως αποτελεσματικά.  Ήταν φίλτρα φτιαγμένα από μαλλιά, λίπος, αίμα και κονιορτοποιημένα οστά παιδιών.  Όσο πιο μικρό το παιδί, τόσο πιο αποτελεσματικό επομένως και ακριβότερο- το φίλτρο.Η μέθοδος εξεύρεσης των σπάνιων υλικών ήταν απλή.  Η Enriqueta περπατούσε στους δρόμους των φτωχογειτονιών της Βαρκελώνης ντυμένη με έναν φαρδύ, μαύρο μανδύα.  Όταν συναντούσε κάποιο μικρό παιδί που προχωρούσε μονάχο ή έπαιζε απομονωμένο, το πλησίαζε και το άρπαζε, σκεπάζοντάς το με τον μανδύα της.  Είχε πολλά ακίνητα, διασκορπισμένα σε ολόκληρη την πόλη, έτσι υπήρχε πάντα κάποιος χώρος, σε μικρή απόσταση, για να κρύψει αρχικά το παιδί.  Στη συνέχεια το μετέφερε σε ένα από τα πορνεία της, όπου το παιδί θα παραδιδόταν στις ακόλαστες ορέξεις των παιδόφιλων της Βαρκελώνης ή θα κατέληγε πρώτη ύλη για τα ελιξίρια και μαγικά φίλτρα της Enriqueta.  Πολύ συχνά συνέβαιναν και τα δύο.
Η απαγωγή της TeresitaΤον Φεβρουάριου του 1912, οι κάτοικοι της Βαρκελώνης είχαν θορυβηθεί από την εξαφάνιση μιας μικρής, ηλικίας μόλις πέντε ετών, της Teresita Guitart.  Οι λεπτομέρειες της εξαφάνισης, καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή έγινε, θα απασχολήσουν επί μακρόν τον τύπο της εποχής.Είχε πέσει το σούρουπο, στις 10 Φεβρουαρίου του 1912, στην οδό San Vicente.  Η Ana, μητέρα της Teresita, σταμάτησε έξω από την πόρτα του σπιτιού τους για να καλησπερίσει μια γειτόνισσα και να κουβεντιάσει για λίγο μαζί της.  Άφησε το χέρι της μικρής, που κρατούσε μέχρι εκείνη την ώρα, σίγουρη πως το κοριτσάκι θα ανέβαινε στο διαμέρισμά τους.  Όταν λίγη ώρα αργότερα ανέβηκε εκείνη, ο άντρας της τη ρώτησε που ήταν η μικρή.  Η δύστυχη μάνα άφησε μια κραυγή, χύθηκε στη σκάλα και στη συνέχεια στο δρόμο, φωνάζοντας και αναζητώντας την Teresita.  Ήταν όμως αργά.  Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί.
Teresita Guitart
Αυτό που είχε συμβεί ήταν το εξής: δευτερόλεπτα πριν η Teresita περάσει το κατώφλι του σπιτιού της, μια γυναίκα την έπιασε από το χέρι και της είπε γλυκά: «Έλα από εδώ, γλυκούλι μου, έχω καραμελίτσες να σου δώσω».  Η μικρή, συνειδητοποιώντας πως η γυναίκα την τραβούσε μακριά από την εξώπορτα του σπιτιού της και τη μητέρα της που στεκόταν εκεί, προσπάθησε να ξεφύγει αλλά μάταια.  Το σφίξιμο στο χέρι της έγινε πιο δυνατό και ένας μαύρος μανδύας την τύλιξε ολόκληρη.  Η γυναίκα, κουβαλώντας την, σκεπασμένη με τον μανδύα, παιδούλα στην αγκαλιά της, χάθηκε μέσα στο σκοτάδι της νύχτας που κατέβαινε γοργά.Η Βαρκελώνη ζούσε ήδη δύο εβδομάδες με την αγωνία για την τύχη της Teresita να την κρατά άγρυπνη τις νύχτες.  Όλες οι προσπάθειες, τόσο της οικογένειας της μικρής όσο και της αστυνομίας, είχαν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.  Θα ήταν μια διάκριτη γυναίκα, μια κοινή κουτσομπόλα της γειτονιάς, εκείνη που πα αποκάλυπτε το μέρος που βρισκόταν φυλακισμένη η Teresita.  Το όνομά της ήταν Claudina Elias.
Συνεχίζεταιeglima.wordpress.com

Pagalinο: Ατελείωτες βουτιές παρέα με τον Πάγκαλο

Posted: 08 Jul 2011 11:30 AM PDT

Η νέα τρέλα του καλοκαιριού που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.Φτιαγμένο από ανθεκτικό υποαλλεργικό υλικό, το Pagalino ήρθε να σας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού, διασκεδάζοντας με τον αγαπημένο σας υπερήρωα Πάγκαλο.
Pagalinο: Ατελείωτες βουτιές παρέα με τον Πάγκαλο
Βουτήξτε το!  ζουλήξτε το!  πατήστε το! άφοβα!!!.Πιστό αντίγραφο του ζωντανού, το Pagalino αντέχει μέχρι και βάρος 350kg ενώ η χοντρόπετση ενίσχυσή του σας εγγυάται ασφαλές παιχνίδι ακόμα και στις πιο σκληρές επιφάνειες.Όταν οι άλλοι θα παίζουν ακόμα με φουσκωτά δελφίνια και παπάκια, καβάλησε το μεγαλύτερο θηλαστικό της ξηράς και γίνε εσύ ο άρχοντας της παραλίας.Κατάλληλο απο 3 μέχρι 93 ετών.Αποκλειστικός αντιρπόσωπος Jamba Hellas S.A.epicnews.gr

Max Kaiser: Ο Παπανδρέου, οι φίλοι του, η προδοσία (video)

Posted: 08 Jul 2011 11:00 AM PDT

Ιδού το ψεύδος εγγύς ηλίου αλήθειας...
Από Αναγνώστη

Σοκ και...πέος: 7 απρόβλεπτα σκηνικά στο σεξ με το ανδρικό μόριο!

Posted: 08 Jul 2011 10:15 AM PDT

Ίσως μπήκες από νωρίς στα βάσανα και ξεκίνησες τις σεξουαλικές σου επαφές. Αν δεν είσαι από τις τυχερές που βρήκαν τον τέλειο άντρα και το ιδανικό σεξ, τα σκηνικά που μπορούν να σου συμβούν με πρωταγωνιστή το πέος, είναι άπειρα.Τι πρέπει να κάνετε όμως για να μην πανικοβληθείτε σε τέτοιες περιπτώσεις.Σοκ Νο1: Το προφυλακτικό δεν έλεγε να εφαρμόσει σωστά!Είστε λίγο καιρό μαζί και λίγο πριν την μεγάλη σας στιγμή στο κρεβάτι, εκείνος παλεύει με το προφυλακτικό. Το φέρνει από δω, το βάζει από εκεί (εν τω μεταξύ εσύ περιμένεις σε αναμμένα... κάρβουνα), χαλάει 2- 3 προφυλακτικά τελικά για να σου πει, πως το έχει πολλές φορές αντιμετωπίσει το πρόβλημα και δεν υπάρχει προφυλακτικό που να του εφαρμόζει, καθ' ότι το πέος του είναι πολύ πολύ μεγάλο. Εσύ βέβαια δεν το βλέπεις το πόσο μεγάλο είναι, άσε που το περιστατικό σου έχει συμβεί ξανά με τους τελευταίους σου αγαπημένους.Στην ίδια κατηγορία του σοκ με το προφυλακτικό, ανήκει και ο εραστής εκείνος που δεν ήρθε και καλά προετοιμασμένος και δεν πήρε προφυλακτικά, ο άλλος που έχει αλλεργία στο λάτεξ και εν γένει στη μυρωδιά του προφυλακτικού και ίσως κι εκείνος που έτσι έχει μάθει χωρίς και δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει στάση.Αν δεν ξέρει πως να εφαρμόσει το προφυλακτικό, βοήθησε τον και μην κάθεσαι άπραγη. Βρες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδηγίες εδώ:Αν είναι πολύ προικισμένος για το μέσο προφυλακτικό, εξοπλίσου με ποικιλία σχεδίων από διαφορετικές μάρκες. Στο εξωτερικό και πλέον και στη χώρα μας υπάρχουν και μεγέθη.Αν αυτά τα περί μικρού προφυλακτικού είναι δικαιολογίες για να το κάνετε άνευ, θωρακίσου απέναντι στο γυμνό πέος. Όση κι αν είναι η κάψα σου, σκέψου την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις αν ο νέος αγαπημένος κουβαλά ένα ΣΜΝ από την άπιστη πρώην του.Αν το αγόρι είναι αλλεργικό στο λάτεξ αλλά έχει εξεταστεί για πάσης φύσεως νόσημα, η ιστορία καταλαβαίνεις πως χωλαίνει. Εδώ γρίπη έχουν και δεν πάνε στο γιατρό, θα έφτανε να κάνει ένα σωρό εξετάσεις έτσι λόγω αλλεργίας. Όπως και να έχει, το προφυλακτικό σε εξασφαλίζει και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αν σου ρίξει το μπαλάκι και ζητήσει να πάρεις αντισυλληπτικά, σκέψου προσεκτικά τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις για εκείνον.Αν πάλι ήρθε απροετοίμαστος, μάλλον δεν είχε μεγάλο καημό να το κάνετε. Κέρασε τον ένα κρασί και αποχαιρέτησέ τον!Σοκ Νο2: το πέος είχε και αξεσουάρΤη στιγμή που κατέβασε το παντελόνι του, εμφανίστηκε το πέος του με ένα σκουλαρίκι να με το συμπάθιο στα επίμαχα. Εσύ, που ούτε τρύπες στα αυτιά δεν έχεις κάνει, σκέφτεσαι, πώς το έκανε, γιατί και τι πρέπει να κάνεις για να μην βρεθείς με το σκουλαρίκι του στον κόλπο σου.Το piercing στην περιοχή αυτή μπορεί να είναι αιτία για δεκάδες μολύνσεις. Εννοείται πως ακόμα κι αν φορέσει προφυλακτικό, με το σκουλαρίκι να τρίβεται στην περιοχή, δεν θα λείψουν τα ατυχήματα. Ζήτα του να το βγάλει, φόρεσέ του οπωσδήποτε προφυλακτικό και κατόπιν κάντε έρωτα. Αν θέλει κάποιο αξεσουάρ στο πέος, δέξου μόνο ένα δονούμενο δαχτυλίδι!Σοκ Νο3: σου ζητάει επίμονα να τον μετρήσειςΈνα θα σου πω: οι άντρες έχουν εμμονή με το μέτρημα. Σε πρόσφατη έρευνα έγινε γνωστό πως όταν το αντρικό πέος μετριέται από επιστήμονες, το μέσο μήκος δεν ξεπερνά τα 15 εκατοστά. Όταν τα αγόρια αναλαμβάνουν να μετρήσουν μόνα το πολύτιμο τους, εννοείται πως πάντα ξεπερνούν τα 16 εκατοστά. Τώρα αν εσύ βρεθείς με τη μεζούρα στο χέρι σα άλλη μοδίστρα, φρόντισε να ξεκινήσεις το μέτρημα από τη βάση του πέους προς τα επάνω για να μην του κόψεις εκατοστά. Άσε που οφείλεις να προσθέσεις 1-2 εκατοστά για την τιμή των όπλων και για να μην του ρίξεις το ηθικό.Σοκ Νο4: το πέος ήταν φασολάκι!H επιστήμη να είναι καλά. Η πεοπλαστική βρίσκεται μεν σε πρώιμο στάδιο αλλά κάνει θαύματα.Α. Για πάχυνση πέουςΗ επέμβαση γίνεται με την έγχυση υλικού στα σημεία ανάμεσα στην περιτονία του Bucks και του δαρτού χιτώνος, έτσι ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του πέους. Πρόκειται για απλή και ασφαλή μέθοδο, η οποία επιτρέπει αρκετές επαναληπτικές εφαρμογές. Το υλικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μικρολιπώδης έγχυση (αυτολόγος ιστός-λίπος), χοριολιπώδες εμφύτευμα (αυτόλογος ιστός) ή άλλα υλικά πλήρως συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.Β. Για ευθειασμόΔεν είναι λίγες οι παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με την κάμψη και την αδυναμία ευθειασμού του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης. Ανάμεσά τους ο σακχαρώδης διαβήτης, ο αλκοολισμός, ο τραυματισμός, αλλά και παλαιότερα αιματώματα που αναπτύσσουν ρικνωτικές ταινίες πάνω στην απονεύρωση του πέους. Η χειρουργική αποκατάσταση γίνεται με την εκτομή (αποκοπή) της ινώδους ταινίας και την τοποθέτηση μοσχεύματος στη θέση της, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.Γ. Για επιμήκυνσηΣυνήθως με τη μέθοδο αυτή μπορεί να επιμηκυνθεί μέχρι το 1/3 του μήκους του εκτεθειμένου τμήματος του ανδρικού μορίου και να μεγαλώσει από 1 - 3 ίντσες. Η τομή είναι οριζόντια και γίνεται πάνω από τη βάση του πέους, όπου με λεπτές κινήσεις γίνεται η παρασκευή και η λύση του κρεμαστήριου συνδέσμου από την ηβική σύμφυση. Στη συνέχεια παρασκευάζεται το κρυμμένο τμήμα του πέους που βρίσκεται κάτω από την ηβική σύμφυση. Μπορεί να γίνει και μικρολιποαναρρόφηση στην περιοχή του τριχωτού σε ιδιαίτερα παχύσαρκα στηνπεριοχή άτομα. Μάλιστα, το λίπος που λαμβάνει ο χειρουργός μπορεί να το επανεγχύσει, προς πάχυνση του πέους.Αν δεν θέλετε να καταφύγετε σε κάποια επέμβαση, οι καλύτερες στάσεις για πέη φασολάκια θα κάνουν τις συνευρέσεις σας πιο ευχάριστες.Σοκ Νο5: το πέος μπήκε στη λάθος τρυπούλαΕννοείται πως συμβαίνουν και ατυχήματα. Λογικά, αν το λάθος έγινε χωρίς να το θέλει, θα πρέπει να τραβηχτεί. Αν το ατύχημα συνέβη επίτηδες και αφού είχατε μιλήσει 100 χιλιάδες φορές για το πρωκτικό και δεν σε είχε πείσει να το δοκιμάσεις, οφείλεις να του δείξεις πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες σου. Άσε που μετά το λάθος, δεν πρέπει να συνεχίσετε με το ίδιο προφυλακτικό την συνεύρεση.Σοκ Νο6: το πέος ανεβοκατέβαινεΔοκίμασε τα άγρια κόλπα, για να μην του πέφτει με τίποτα. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί το πέος του παραμείνει τρυφερούλι, μην χάνετε χρόνο. Μια επίσκεψη στο γιατρό θα πιστοποιήσει αν το πρόβλημα είναι οργανικό ή ψυχολογικό. Έχε υπόψη πως ένα οργανικό πρόβλημα είναι πιθανό να επιλύεται πιο εύκολα σε σχέση με το στρες ή τα άγχη που έχει, τα οποία μπορούν να κάνουν το πέος του να πέφτει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν το πρόβλημα είναι το προφυλακτικό και μόνο στη θέα του, εκείνος χάνει τη στύση του, ξεπεράστε μαζί το ψυχολογικό θέμα με μια γκάμα κινήσεων. Μπορείς ακόμα και να βάλεις το προφυλακτικό στο πέος του με το στόμα σου ή μπορείς να του προσφέρεις ένα ωραίο στοματικό και κατόπιν να βάλεις γρήγορα το προφυλακτικό στη θέση σου.Σοκ Νο7: δεν έλεγε να τελειώσειΚοπανήθηκες στο προσκέφαλο του κρεβατιού μία και δύο και τρεις φορές. Το κάνατε σε όλες τις πιθανές στάσεις, του έκανες στοματικό μέχρι που έβγαλαν καρουμπαλάκια τα χέρια σου. Αλλά εκείνος δεν λέει να τελειώσει. Ευλογία θα πεις αλλά έχε και εναλλακτικές. Χρησιμοποίησε χέρια, πόδια, στόμα και ότι άλλο έχεις εύκαιρο μπας και κοιμηθείς καμιά ωρίτσα. Αν πάλι όχι. Άστον να παιδεύεται μόνος του!Newsit.gr

Βρέθηκε κρανίο στον κήπο παρουσιαστή

Posted: 08 Jul 2011 10:00 AM PDT

Σοκ προκάλεσε στο διάσημο παρουσιαστή της Βρετανικής τηλεόρασης, David Attenborough, η ανακάλυψη ενός κρανίου στον κήπο του σπιτιού του, από τις αρχές της πόλης όπου διαμένει.Όπως αποδείχθηκε το κρανίο άνηκε...σε μια γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν από 132 χρόνια, το 1879 σε παρακείμενη Pub και είχε προκαλέσει σάλο στη Βρετανία, καθώς ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας είχε τεμαχίσει το κορμί της και το είχε πετάξει στον Τάμεση.gossiptv.gr

Τέρμα στον πόνο από το κάψιμο του ηλίου;

Posted: 08 Jul 2011 09:45 AM PDT

Το μόριο, το οποίο κάνει το δέρμα τόσο ευαίσθητο στον πόνο που αισθανόμαστε από το κάψιμο μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο ανακάλυψαν επιστήμονες σε πρόσφατη ερευνά τους. Η ανακάλυψη του μορίου θα βοηθήσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν παυσίπονα που θα σταματούν τον πόνο του καμμένου από τον ήλιο δέρματος αλλά και επιπλέον θα ανακουφίζουν άλλες χρόνιες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα.Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες εξέθεσαν μικρά κομμάτια από δέρμα από τις πατούσες αρουραίων και από τους αγκώνες δέκα συμμετέχοντων στην ακτινοβολία UVB, την υπεριώδη ακτινοβολία που προκαλεί τα ηλιακά εγκαύματα. Δύο ημέρες αργότερα, οι ερευνητές πήραν τα μικροσκοπικά δείγματα από τον ήλιο. Ανακάλυψαν ότι μια πρωτεϊνή η CXCL5, την οποία παράγουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος όταν έχουν υποστεί βλάβη οι ιστοί του σώματος, ήταν σε αρκετά υψηλά επίπεδα.Για να διαπιστώσουν αν όντως η πρωτεϊνη σχετίζεται με την εαυισθησία και τον πόνο που νιώθουμε στο δέρμα μας όταν καιγόμαστε από τον ήλιο, οι επιστήμονες εισήγαγαν την πρωτεϊνη σε αρουραίους που δεν είχαν εκτεθεί στην ακτινοβολία UVB. Οι αρουραίοι έδειξαν την ίδια εαυαισθησία στο δέρμα με αυτούς που είχαν καεί από τον ήλιο.Επιπλεόν οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να μειώσουν την ευαισθησία και τον πόνο των αρουραίων χορηγώντας τους αντισώματα που μπλοκάρουν τις συνέπειες της CXCL5.Επειδή η αντίδραση κατά του καψίματος είναι το ίδιο μονοπάτι που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για την αντίδραση στις φλεγμονές, οι ερευνητές ελπίζουν ότι η καλύτερη κατανόηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα αναλγητικά για επώδυνες φλεγμονώδεις ασθένειες όπως η αρθρίτιδα και η κυστίτιδα.Βέβαια οι επιστήμονες τονίζουν ότι ο πόνος και η εαυαισθησία στο δέρμα δεν είναι τα μόνο αρνητικά από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά η ακτινοβολία καταστρέφει και το DNA κάτι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicinetvxs.gr

Βρέθηκε μικρό γατάκι

Posted: 08 Jul 2011 09:30 AM PDT

Βρέθηκε στις 7 Ιουλίου στον Ωρωπό δίπλα στα σκουπίδια νεογέννητο γατάκι.Δυστυχώς λόγω άλλων ζώων στο σπίτι μου δεν μπορώ να το κρατήσω για πάντα.Προς το παρών το έχουμε αναλάβει αλλά για μια εβδομάδα ακόμα, καθώς φεύγουμε μετά.Ψάχνουμε νέους ιδιοκτήτες που θα το φροντίσουν όπως του αξίζει.Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο τηλ 6937709226

Νέα άυξηση-σοκ στα εισιτήρια ΜΜΜ: πόσο αυξάνονται

Posted: 08 Jul 2011 09:15 AM PDT

Ληστρική νέα αύξηση στα εισιτήρια ΜΜΜ προβλέπει το νέο μνημόνιο. Πόσο θα αυξηθούν τα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς;Το επικαιροποιημένο μνημόνιο περιλαμβάνει το αυστηρό χρονοδιάγραμμα των δεκάδων μέτρων (νομοσχέδια , κ.λπ.), τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του έτους.Γίνεται αντιληπτό ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι για τους Έλληνες πολίτες, καθώς οι μισθοί εξακολουθούν να συμπιέζονται την ώρα που προϊόντα και υπηρεσίες εξακολουθούν να ακριβαίνουν.Μεταξύ των μέτρων που περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο-Μεσοπρόθεσμο είναι:*Η θέσπιση της «εργασιακής εφεδρείας» στο Δημόσιο έως 12 μήνες και η «αποχώρηση» στη συνέχεια των υπαλλήλων*Τοποθέτηση οικονομικών ελεγκτών στα υπουργεία και η συγχώνευση και κατάργηση φορέων του Δημοσίου.*Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο (θα αφορά και στις ΔΕΚΟ) που θα είναι σε αρμονία με τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα*Αυξήσεις (τουλάχιστον 25%) των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς*Περαιτέρω μείωση των ταμείων και η περικοπή επικουρικών συντάξεων*Όριο στις φοροαπαλλαγές*»Στοχοποίηση» μεγάλων εισοδημάτων για την αύξηση των φορολογικών εσόδων*Αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.Δηλαδή το εισιτήριο ΜΜΜ από 1,40 € θα πάει 1,75€!Έτσι θα χτυπήσουν όσους έκλεβαν τόσα χρόνια; ΈλεοςΔιαβάστε ολόκληρο το επικαιροποιημένο μνημόνιο fimes.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τρίκαλα: Βρέθηκε νεκρή η μητέρα τους κάτω από το σπίτι τους

Posted: 08 Jul 2011 09:00 AM PDT

Τραγωδία σήμερα στις 5.20 τα ξημερώματα στα Τρίκαλα επί της οδού Κολοκοτρώνη 28, όταν 56χρονη Τρικαλινή, βρέθηκε νεκρή στον δρόμο.
Η 56χρονη Ελένη Αναγνωστοπούλου, που διέμενε στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, πραγματοποίησε την θανατηφόρα πτώση και από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.Η 56χρονη που φέρεται να έδωσε τέλος στην ζωή της, λόγω και αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων, αφήνει πίσω της δύο παιδιά.Εντωμεταξύ από το περιβάλλον της 56χρονης διαψεύδουν την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που κάνει λόγο για αυτοκτονία και ισχυρίζονται ότι η 56χρονη δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει και ότι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και εκτιμούν ότι έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.trikalanews.gr

Κινδυνεύει να ακρωτηριαστεί 58χρονος - θύμα τροχαίου

Posted: 08 Jul 2011 08:50 AM PDT

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, σε διασταύρωση
Σε επέμβαση ακρωτηριασμού του ποδιού του κινδυνεύει να υποβληθεί ένας 58χρονος, θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στη συμβολή των λεωφόρων Ακαδημίας και Μίνωος, στο Ηράκλειο.Ο 58χρονος συνταξιούχος επέβαινε σε δίκυκλο όταν τον διεμβόλισε διερχόμενο ΙΧ που διέσχιζε τη διασταύρωση.Ο 58χρονος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ποδοκνημική και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του άνδρα, εξαιτίας του σοβαρού τραύματος που φέρει κάτω από το γόνατο.Οι επόμενες ώρες κρίνονται εξαιρετικά κρίσιμες.cretalive.gr

Τα cartoons κόλλησαν στην πραγματική ζωή

Posted: 08 Jul 2011 08:30 AM PDT

Παρά το γεγονός ότι οι χαρακτήρες των καρτούν έχουν τη δική τους διάσταση, πρόσφατα προγράμματα όπως το γνωστό σε όλους photoshop τους βοηθάει να βγουν από εκείνη τη διάσταση και να ρθουνν στη δική μας!
typografikos.com

"Πόρτα στη Δορυλαίου για την δεξίωση του Αμερικανου Πρέσβη"

Posted: 08 Jul 2011 08:15 AM PDT

Επτά περίπου οικοδομικά τετράγωνα και οι ενδιάμεσοι δρόμοι αυτών αποκλείστηκαν χθες μετά τις 7.30 το απόγευμα, από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να "εξυπηρετηθούν" οι προσκεκλημένοι στη δεξίωση που παρέδιδε ο Αμερικανός Πρέσβης στην οικία του στους Αμπελόκηπους, πλησίον της Αμερικάνικης Πρεσβείας. Ειδικά στην διασταύρωση των οδών, Σούτσου και Δορυλαίου, βρίσκονταν άντρες της Τροχαίας, οι οποίοι συνεπικουρούσαν, δυο ογκώδεις "κυρίους" με μαύρα κοστούμια και ακουστκά στα αυτιά την ώρα που ως άλλοι "πορτιέρηδες" σε club της παραλιακής, κρατώντας την Guest list ανα χείρας, επέτρεπαν την άνοδο επί της Δορυλαίου μόνο σε οχήματα που έφεραν καλεσμένους του Πρέσβεως...Ερώτημα προς του παρασημοφορημένους "ενάστρους" ταγούς  της ΕΛ.ΑΣ  των οποίων τελικά η περηφάνια  εξαντλείται στην "τσάκιση" των παντελονιών και την τοποθέτηση του πηλικίου: Θα είχαν άραγε υποστεί αντίστοιχη ταλαιπωρία κάτοικοι και διερχομένοι εκ του κέντρου της Ουάσιγκτον, σε περίπτωση  διοργάνωσης αντίστοιχης δεξίωσης από τον εκεί Έλληνα Πρέσβη;Γ.Κ.

Συντριβή αεροσκάφους στο Κονγκό

Posted: 08 Jul 2011 08:11 AM PDT

Aεροσκάφος με 112 επιβαίνοντες συνετρίβη κατά την προσπάθεια προσγείωσής του στο αεροδρόμιο Κισανγκάνι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, όπως δήλωσε στέλεχος της ιδιωτικής εταιρείας Hewa Bora, στην οποία ανήκει.Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 40 επιζώντες.naftemporiki.gr

Κονγκό: Παραδόθηκε συνταγματάρχης που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς

Posted: 08 Jul 2011 08:00 AM PDT

Ένας συνταγματάρχης του στρατού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, ο οποίος κατηγορείται μαζί με 200 στρατιώτες για ομαδικούς βιασμούς τον Ιούνιο στο ανατολικό τμήμα της χώρας, παραδόθηκε σήμερα μαζί με τους άνδρες του σε ένα κέντρο εκπαίδευσης του στρατού, ανακοίνωσε σήμερα στρατιωτικός εκπρόσωπος.«Ο συνταγματάρχης Νιράγκιρε Κιφάρου παραδόθηκε μαζί με 116 άνδρες του και τώρα βρίσκεται στο κέντρο εκπαίδευσης του Λουμπερίζι, στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Νοτίου-Κίβου», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Σιλβέν Εκέντζ, εκπρόσωπος του στρατού στην περιοχή.«Δεν διαπραγματεύθηκε τους όρους παράδοσής του γιατί δεν υπήρξαν όροι διαπραγμάτευσης. Διατάχθηκε να εμφανιστεί και να παραδοθεί. Είναι στη διάθεση των αρχών εν αναμονή της στρατιωτικής έρευνας. Δεν είναι κρατούμενος», τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος.Ο συνταγματάρχης Κιφάρου, πρώην μέλος της πολιτοφυλακής Μάι-Μάι, λιποτάκτησε από στρατιωτικό κέντρο μαζί με περίπου 200 στρατιώτες και επιτέθηκαν στο διάστημα από τις 10 ως τις 12 Ιουνίου στα χωριά Νιακιέλε, Κανγκούλι και Αμπάλα.newscode.gr

Τραγικό τέλος για δίχρονο στο Κιλκίς

Posted: 08 Jul 2011 07:47 AM PDT

Τον χτύπησε ο αδελφός του με τρακτέρ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο αγοράκι όταν ο 8χρονος αδελφός του ανέβηκε σε τρακτέρ και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το γεωργικό μηχάνημα και κυλήσει και να το χτυπήσει. Ο πατέρας των δύο ανήλικων συνελήφθη.newsbeast.gr

Πως επηρεάζεται ο καταναλωτής από την απελευθέρωση των ταξί

Posted: 08 Jul 2011 07:30 AM PDT

Κανένα απολύτως κέρδος δεν πρόκειται να έχουν οι καταναλωτές από την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Παρά το γεγονός ότι από την ηγεσία του υπουργείου διατυμπανίζουν πως οι πολίτες θα έχουν άμεσο όφελος, τα μέχρι στιγμής δεδομένα αποδεικνύουν πως η απελευθέρωση δεν θα έχει καν μειωμένο κόμιστρο, αν και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.Μετά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών (ΣΑΤΑ) και των οδηγών (ΟΣΜΕ) ταξί, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η απελευθέρωση του κλάδου προχωρά κανονικά, διαψεύδοντας παράλληλα ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί Παναγιώτης Σκέντζος, μιλώντας στο newsbomb.gr τόνισε πως ο καταναλωτής δεν πρόκειται να έχει κανένα όφελος.«Οι ενέργειες για απελευθέρωση του επαγγέλματος έχουν στόχο να πλήξουν τον μικρομεσαίο οδηγό και τον αυτοαπασχολούμενο. Το επάγγελμα θα εξελιχθεί σε μονοπώλιο για τις μεγάλες εταιρείες. Δεν κερδίζει ούτε ο καταναλωτής και πολύ περισσότερο δεν κερδίζουμε εμείς. Οι εταιρείες θα πάρουν πάμφθηνα 7θέσια και 9θέσια ταξί και θα «χτυπήσουν» εμάς, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να πουλήσουμε τσάμπα τις άδειές μας για να βρούμε ένα μεροκάματο σε αυτές τις εταιρείες».Ο κ. Σκέντζος δήλωσε πως ο υπουργός στη συνάντηση δεν άνοιξε τα χαρτιά του, τόνισε όμως πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.Στην Αθήνα κυκλοφορούν 17.000 ταξί, ενώ σε ολόκληρη τη χώρα 50.000. Με την απελευθέρωση τα Ταξί θα γίνουν περισσότερα , χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται και μείωση της «ταρίφας» λόγω ανταγωνισμού.Οι ιδιοκτήτες ταξί απειλούν με απεργία διαρκείας εάν το υπουργείο προχωρήσει σε άμεση υλοποίηση του σχεδίου απελευθέρωσης, χωρίς τις πρόνοιες που προέβλεπε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.newsbomb.gr

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σισέ

Posted: 08 Jul 2011 07:00 AM PDT

Το μεγάλο «αντίο» στους συμπαίκτες του είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ, του οποίου η μεταγραφή στη Λάτσιο βρίσκεται σε τελικό στάδιο και έτσι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ρώμη.Ο Γάλλος άσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και εν συνεχεία κάθισε στο γεύμα της ομάδας. Εκεί αποχαιρέτησε τους επί διετία συμπαίκτες του, που θα έχουν να θυμούνται πολλά από την προσφορά του μέσα στο γήπεδο, αλλά και την προσωπικότητά του έξω από αυτό.Εν τω μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωστοποίησε τους 27 ποδοσφαιριστές, που θα πάρουν μέρος στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Αυτοί είναι οι Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μουν, Λεοντίου και Μπουμσόνγκ.Την αποστολή θα ακολουθήσουν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, όπως επιθυμούσε ο Πορτογάλος τεχνικός.Εκτός έμειναν ο τραυματίας Κάσας και οι Λαγός, Καπίνος και Μαυρίας, οι οποίοι έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.naftemporiki.gr

«Τσιγαρόσημο» στα νυχτερινά κέντρα

Posted: 08 Jul 2011 06:30 AM PDT

«Τσιγαρόσημο» στα νυχτερινά κέντρα άνω των 300 τ.μ. και στα καζίνα καθιερώνει το υπουργείο Υγείας. 
Οι επιχειρηματίες της νύχτας κέρδισαν τη μάχη για το τσιγάρο, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλλουν ειδικό ετήσιος τέλος ύψους 200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο που καταλαμβάνει το κατάστημά τους.Ειδικότερα και όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου, «στα καζίνα και στα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική εμβαδού άνω των 300 τ.μ. μπορούν να δημιουργούνται χώροι καπνιζόντων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το ένα δεύτερο του συνολικού εμβαδού του καταστήματος. Για τη δημιουργία τέτοιων χώρων καταβάλλεται ετήσιο τέλος ποσού 200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο».Εκκρεμεί ωστόσο κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας, στην οποία θα καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας των χώρων καπνιζόντων, ο χρόνος καταβολής και η διαδικασία είσπραξης του ετήσιου τέλους.Πάντως, και σύμφωνα με τον εφαρμοστικό νόμο, η κυβέρνηση προσδοκά από το νέο μέτρο να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους κατά τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ ετησίως. Η εκτίμηση αυτή προκύπτει, όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, από το δεδομένο ότι ο αριθμός των καζίνων και των κέντρων διασκέδασης άνω των 300 τ.μ. με ζωντανή μουσική στη χώρα μας ανέρχεται στις 3.000.Επιφυλάξεις ωστόσο τηρούν οι ειδικοί, επισημαίνοντας ότι πολλά από τα νυχτερινά κέντρα δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας, συνεπώς το «τσιγαρόσημο» θα μείνει μόνον στα χαρτιά - ή στην καλύτερη περίπτωση το κέρδος θα είναι αρκετά μικρότερο από το προσδοκώμενο.«Η κυβέρνηση έδειξε ισχυρή πολιτική βούληση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο του καπνίσματος. Ομως κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα που βλάπτονται από αυτήν τη θετική πορεία της Ελλάδας αντέδρασαν με τον τρόπο τους», λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκού Δικτύου για τον Ελεγχο του Καπνίσματος Παναγιώτης Μπεχράκης.Ο ίδιος ωστόσο, παρόλο που παραδέχεται πως η ρύθμιση αυτή αποτελεί... παράθυρο καπνού, υποστηρίζει ότι «δεν πρόκειται για την απαρχή της επαναφοράς προς την προηγούμενη κατάσταση, όταν το τσιγάρο επιτρεπόταν σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους». Την αισιοδοξία του αυτή ο Παναγιώτης Μπεχράκης την αντλεί από τα θετικά αντικαπνιστικά βήματα που έχουν γίνει στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο «και έχουν εντυπωσιάσει τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό». Ενδεικτικά αναφέρει ότι την τελευταία πενταετία το ποσοστό των καπνιστών έχει μειωθεί κατά 10%, ενώ σε διάστημα ενός έτους (2009-2010) σημειώθηκε και πτώση στον αριθμό των τσιγάρων που ανάβουν οι Ελληνες κατά 15%.«Κι όλα αυτά έχουν επιτευχθεί χωρίς καταστολή, αφού στην ουσία ο μηχανισμός ελέγχου απουσιάζει παντελώς», παρατηρεί ο Παναγιώτης Μπεχράκης.Τα στοιχεία της γραμμής 1142 αποδεικνύουν άλλωστε, ότι τα αντικαπνιστικά μέτρα δεν κατάφεραν να διώξουν τα τασάκια από την επικράτεια. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και την περασμένη Τετάρτη η γραμμή δέχτηκε 27.912 καταγγελίες, εκ των οποίων το 88% αφορούσε αναμμένα τσιγάρα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.tanea.gr

Κάνουν σεμινάρια μέσα σε φέρετρα για να μην... αυτοκτονούν (video)

Posted: 08 Jul 2011 06:01 AM PDT

Είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες αυτοκτονίες στον κόσμο. Κάποιοι όμως βρήκαν μια λύση για να αποτρέψουν τον κόσμο να αυτοκτονεί.Μιλάμε για την Νότια Κορέα. Μια χώρα με αρκετές αυτοκτονίες σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά. Όμως μια κλινική ψυχολόγος βρήκε τρόπο να μειώσει αυτές τις αυτοκτονίες και παράλληλα να κάνει τους ανθρώπους να δουν διαφορετικά τον θάνατο και με καλύτερο μάτι την ζωή.Κάνει σεμινάρια για τον θάνατο μέσα σε...φέρετρα. Καλά ακούσατε. Τους βάζει μέσα σε φέρετρο για μερικά λεπτά. "Έτσι θα μπορέσουν να δουν την σκοτεινή πλευρά της ζωής και θα καταλάβουν τι σημασία έχει κάποιος να είναι ζωντανός. Έρχονται επίσης αντιμέτωποι με τους φόβους που μπορεί να έχουν και να τους ξεπεράσουν", λέει η Κανγκ Κουνγκ Χα υπεύθυνη για τα σεμινάρια αυτά."'Όταν ήρθα στα σεμινάρια φοβόμουν πολύ. Φοβόμουν τον θάνατο αλλά πολλές φορές και διάφορες καταστάσεις στην δουλειά μου. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα", λέει μια 30χρονη εργαζόμενοι σε πολυεθνική εταιρεία.Πάντως τα σεμινάρια έχουν αρκετή ζήτηση και ήδη η κ. Κουνγκ Χα έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλες χώρες. Λέτε να την δούμε και στην Ελλάδα;
Newsit.gr

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Υπέροχα graffiti που αλλάζουν την όψη ενός τοίχου..

Posted: 08 Jul 2011 05:30 AM PDT

Ένας τοίχος είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει τα έργα του και να αλλάξει η όψη μιας μουντής πόλης...Ο Banksy δημιουργεί και εντυπωσιάζει...
Himaira

Πότε είναι το ραντεβού μας με τους εξωγήινους;

Posted: 08 Jul 2011 05:00 AM PDT

Σύμφωνα με τις Ρωσικές προβλέψεις, τουλάχιστον. 
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και Αστρονομίας θα ανακαλύψουμε ζωή σε άλλους πλανήτες τις επόμενες δύο δεκαετίες.Ο Andrei Finkelstein, έκανε τη δήλωσή του σε ένα παγκόσμιο συνέδριο για την αναζήτηση και τη μελέτη ζωής έξω από τον πλανήτη γη.Το επιχείρημά του είναι: "Αν υπάρχει νερό σε άλλους πλανήτες, τότε υπάρχει και ζωή". Και με όσους λίγους πλανήτες ξέρουμε είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι, που δεν τους γνωρίζουμε ακόμα, που μοιάζουν με τη γη και εκεί υπάρχει, ενδεχομένως, ζωή.Το 2031, λοιπόν, ετοιμαστείτε να βρεθούμε, σύμφωνα με τον Finkelstein, τετ α τετ με εξωγήινους οι οποίοι ο ίδιος πιστεύει πως θα είναι ανθρωπόμορφοι, με δύο χέρια, δυο πόδια και ένα κεφάλι δηλαδή.queen.gr

Οποιος αγαπάει πονάει... λιγότερο

Posted: 08 Jul 2011 04:30 AM PDT

Δεν ισχύει το ''όποιος αγαπάει πονάει'' σύμφωνα με αμερικανική έρευνα
Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας τα καλά αισθήματα μπορούν να μειώσουν το άλγοςΗ αληθινή αγάπη λειτουργεί ως παυσίπονο περιορίζοντας την αίσθηση του πόνου, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες.Για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, η επικεφαλής της έρευνας και καθηγήτρια ψυχολογίας Ναόμι Άιζενμπεργκερ εξέτασε 17 γυναίκες που διατηρούσαν μακροχρόνια σχέση. Διαπιστώθηκε πως το αίσθημα του πόνου που ένιωθαν οι συμμετέχουσες μειωνόταν όταν κοιτούσαν φωτογραφίες των αγαπημένων τους, ενώ το άλγος αυξανόταν όταν κοιτούσαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν αράχνες ή άγνωστα πρόσωπα.Στο πλαίσιο της έρευνας χρησιμοποιήθηκαν αξονικοί τομογράφοι για την αναγνώριση των αντιδράσεων του εγκεφάλου με την ταυτόχρονη πρόκληση αισθημάτων πόνου στις συμμετέχουσες. Οι γυναίκες κοιτούσαν φωτογραφίες αγαπημένων και ξένων προσώπων ή διαφόρων αντικειμένων. Έπειτα αξιολογούσαν το μέγεθος του πόνου που αισθάνθηκαν σε μία κλίμακα από το 1 ως το 20, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο πόνος ήταν μικρότερος όταν κοιτούσαν εικόνες των αγαπημένων τους.Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι υπεύθυνο για την ανακούφιση του πόνου είναι το αίσθημα ασφάλειας που σχετίζεται με το πρόσθιο τμήμα του μετωπιαίου λοβού του εγκεφάλου. Μάλιστα όσο μεγαλύτερη και στενότερη ήταν η σχέση που διατηρούσαν οι γυναίκες με τα πρόσωπα που κοιτούσαν στις φωτογραφίες τόσο περισσότερο μειωνόταν το αίσθημα του πόνου αλλά και το στρες, καθώς και η δραστηριότητα στον μεσοκοιλιακό προμετωπιαίο φλοιό (VMPC).Οι «ευεργετικές ιδιότητες» των συντρόφων έχουν ήδη αποδειχτεί σε παλαιότερες μελέτες, όμως για πρώτη φορά τα ευρήματα μπορούν να συμβάλλουν στον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα συναισθήματα δρουν σε διάφορα τμήματα του εγκεφάλου, αλλά και στην αντιμετώπιση της αίσθησης δυσφορίας.«Ουσιαστικά αν κάποιος βιώνει πόνο ή πρόκειται να υποστεί μία επίπονη διαδικασία, η συνοδεία ενός αγαπημένου προσώπου ή απλά μία φωτογραφία του μπορεί να ανακουφίσει σημαντικά την αίσθηση του πόνου» σχολιάζει η δόκτωρ Ναόμι Άιζενμπέργκερ.Η πραγματική αγάπη μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά, ενώ στον αντίποδα οι αποκρουστικές εικόνες προκαλούν τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού όπως εξηγεί η ερευνήτρια «αντικείμενα, όπως φίδια και αράχνες έχουν απειλήσει την ύπαρξή μας στην εξελικτική μας πορεία»..tovima.gr

Νέα πρόκληση των Τούρκων στα Ίμια

Posted: 08 Jul 2011 04:08 AM PDT

Δείτε προκλητικό βίντεο της εφημερίδας Χουριέτ για νέο επεισόδιο μεταξύ ελληνικού-τουρκικού πλοίου στα Ίμια. Τι ακριβώς συμβαίνει;Στο βίντεο παρουσιάζονται ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος και στη μέση ένα τουρκικό αλιευτικό, στα Ίμια.Οι Έλληνες Λιμενικοί ζητούν απο το αλιευτικό να αποχωρήσει και ο Τούρκοι προσπαθουν να το προστατεύσουν.Δείτε το επίμαχο βίντεο-πρόκληση στα Ίμια:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

82 χιλιάδες Βούλγαρους εργάτες απασχολούν Ελληνικών συμφερόντων, επιχειρήσεις στη Βουλγαρία

Posted: 08 Jul 2011 04:01 AM PDT

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την επιβολή εκτάκτων και τακτικών εισφορών προς τους ελεύθερους επιτηδευματίες, την απουσία ενός σταθερού φορολογικού πλαισίου αναφοράς, την παρατεταμένη ύφεση και την αισθητή πτώση του δείκτη κατανάλωσης, είχαν ως αποτέλεσμα στο πρώτο εξάμηνο 800 ελληνικές εταιρίες να επιλέξουν τη λύση της μετεγκατάστασης στη γειτονική Βουλγαρία, προκαλώντας αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις στην εθνική οικονομία.Αφενός μεν στερούν τον κρατικό προϋπολογισμό από φορολογικά έσοδα, αυξάνουν τα ποσοστά.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Βtv της Βουλγαρίας πολλές από τις επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων μεταφέρθηκαν στη Βουλγαρία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους αναμένεται αύξηση των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων που θα συσταθούν στη γειτονική χώρα. Αναφέρεται, μάλιστα, πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με ρουμανικής ιδιοκτησίας εταιρίες.Από επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Ρουμανίας, δύο γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και μέλη της Ε.Ε., ανακοινώθηκε πως μετακινήθηκαν στη Βουλγαρία, όχι μόνο για το φορολογικό καθεστώς της είναι το ευνοϊκότερο σε όλη την Ε.Ε. αλλά και για τη μακροοικονομική της σταθερότητα, το φθηνό εργατικό δυναμικό, τις ικανοποιητικές τιμές σε ακίνητα, ενοικιάσεις και υπηρεσίες μεταφοράς.Πολλές από τις πρόσφατα εγγεγραμμένες στη Βουλγαρία ελληνικές επιχειρήσεις έχουν συσταθεί μόνο για την αγορά ακίνητης περιουσίας ή αυτοκινήτων, ωστόσο ένα μέρος από αυτές δραστηριοποιείται ενεργά.Σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία, οι ελληνικές επιχειρήσεις απασχολούν περίπου 82.000 εργαζομένους.faros24.gr

Απίστευτη τραγωδία: Έχασε την μάχη το 2χρονο αγοράκι

Posted: 08 Jul 2011 03:52 AM PDT

Υπέκυψε, χθες το βράδυ, στα βαριά τραύματα που έφερε- Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία το "χτύπησε" με το αυτοκίνητο
Δεν τα κατάφερε το 2χρονο αγοράκι από την Κριτσά Λασιθίου που το βράδυ της Πέμπτης στις 23:30, απεβίωσε, βυθίζοντας στην θλίψη τους γονείς του αλλά και ολόκληρη την Κρήτη. 
Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του 2χρονου Γιαννάκη, η οποία...κατά λάθος δεν πρόσεξε ότι ο γιος της ήταν πίσω από το αμάξι και το «πάτησε» το πρωί της Τρίτης, έξω από το σπίτι της οικογένειας.Οι γονείς πάντως ήταν ενήμεροι για την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση του παιδιού, ενώ από την αρχή τους παρεχόταν ψυχολογική υποστήριξη."Οι γονείς ήταν ενήμεροι για την κατάσταση, όμως νομίζω ότι δεν υπήρχε και άλλη .. εκδοχή" - είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, κ. Μπριασούλης καταδεικνύοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης του 2χρονου.Το ιστορικό του τραγικού συμβάνΗ μητέρα φέρεται να επιβίβαζε τα δίδυμα αγόρια της στο αυτοκίνητο με σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο για εμβολιασμό. Αφού επιβίβασε το ένα παιδί, δεν μπορούσε να ανοίξει την άλλη πόρτα του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στον τοίχο.Έτσι άφησε το παιδί λίγο πιο μακριά από το όχημα και μπήκε στο αυτοκίνητο για να κάνει όπισθεν και να "απελευθερωθεί" η πόρτα.Η μητέρα δεν είδε ότι το αγοράκι βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει με τον προφυλακτήρα.Το αγοράκι έφθασε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την Κριτσά του Αγίου Νικολάου, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και το βράδυ της Τρίτης υπεβλήθη σε οστεοεκτομή, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος.
You are subscribed to email updates from Himaira To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Star News

Posted: 08 Jul 2011 09:36 AM PDT

Star News


Τίτλοι τέλους για Sunny Μπαλτζή-Γιάννη Λάτσιο; Και δεύτερος νεκρός από την κατάρρευση στο γήπεδο της Τβέντε Αλαζονική η Moody’s λένε οι Πορτογάλοι Αρναούτογλου: τώρα και ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ στο beach bar του Κανάκη! «Γλυκοκοιτάζει» Κόμπι Μπράιαντ η Μπεσίκτας! Η τηλεθέαση των μεσημεριανών εκπομπών Α. Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν είναι βαρέλι δίχως πάτο Παρέμβαση Ομπάμα για το χρέος Είδηση-Σοκ: Μπαίνουν σε φέρετρα για να μην αυτοκτονήσουν Θεσσαλονίκη: Κατάληψη «Αγανακτισμένων» στην Τράπεζα της Ελλάδος

Τίτλοι τέλους για Sunny Μπαλτζή-Γιάννη Λάτσιο;

Posted:

Δείτε τι απαντήσεις δίνει η ίδια

Και δεύτερος νεκρός από την κατάρρευση στο γήπεδο της Τβέντε

Posted:

Κατέληξε ο ένας εκ των δύο που βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάστα

Αλαζονική η Moody’s λένε οι Πορτογάλοι

Posted:

Χαρακτηρίζει επιπόλαιη την υποβάθμισή της

Αρναούτογλου: τώρα και ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ στο beach bar του Κανάκη!

Posted:

Έχει δει ή όχι την Νάντια Μπουλέ στο «Elatte»;

«Γλυκοκοιτάζει» Κόμπι Μπράιαντ η Μπεσίκτας!

Posted:

Πάει για νέο «μπαμ» μετά τον Ντερόν Ουίλιαμς

Η τηλεθέαση των μεσημεριανών εκπομπών

Posted:

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB

Α. Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν είναι βαρέλι δίχως πάτο

Posted:

Εκτίμησε ότι θα τα καταφέρουν Αθήνα και Λισαβόνα

Παρέμβαση Ομπάμα για το χρέος

Posted:

Σύνδεσε την ελληνική κρίση με την κατάσταση στις ΗΠΑ

Είδηση-Σοκ: Μπαίνουν σε φέρετρα για να μην αυτοκτονήσουν

Posted:

Έτσι μόνο καταλαβαίνουν την αξία της ζωής

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη «Αγανακτισμένων» στην Τράπεζα της Ελλάδος

Posted:

Διαμαρτυρήθηκαν για την οικονομική πολιτική
You are subscribed to email updates from Star.gr News To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Otherside.gr Newsletter

Posted: 08 Jul 2011 07:59 AM PDT

Otherside.gr Newsletter

Link to Otherside.gr
Φωτογραφία της ημέρας: Μας την πέσανε! Εκπληκτικό εξοχικό στο St. Barths της Καραϊβικής Η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει με τα χείλη της 7 περίεργες αλλεργίες ζώων Η κοπέλα αποφάσισε να αλλάξει λίγο τα μαλλιά της… Διάσημοι φωτογραφίζονται με τα κέρινα ομοιώματα τους Έχει να πλυθεί… 37 ολόκληρα χρόνια! Δείτε την πιο σφοδρή καταιγίδα στο Ηλιακό Σύστημα! (Video) Το καλύτερο γραφείο του κόσμου! Photobombing Αστείες Φωτογραφίες #43

Φωτογραφία της ημέρας: Μας την πέσανε!

Posted: 08 Jul 2011 08:14 AM PDT

Μέσα από την συγκεκριμένη στήλη, παρουσιάζουμε καθημερινά μια φωτογραφία που ξεχώρισε και μας έκανε εντύπωση. Περιορισμοί δεν υπάρχουν, θα δούμε εικόνες παράξενες, αστείες, μυστηριώδεις, επίκαιρες, σοκαριστικές, υπέροχες… Πάντα συνοδευόμενες από την περιγραφη της μικρής τους ιστορίας. Δείτε την φωτογραφία της ημέρας!

Εκπληκτικό εξοχικό στο St. Barths της Καραϊβικής

Posted: 08 Jul 2011 07:01 AM PDT

Το σπίτι βρίσκεται σε υψόμετρο, σε μια λεπτή χερσόνησο, με θέα 270 μοιρών από το Νότο στον Βορρά και την Δύση. Περιηγηθείτε στους χώρους του ονειρεμένου αυτού εξοχικού, μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει με τα χείλη της

Posted: 08 Jul 2011 05:14 AM PDT

Χρησιμοποιώντας μόνο τα χείλη της κι ένα κραγιόν, η Natalie Irish δημιουργεί εντυπωσιακά πορτραίτα. Η καλλιτέχνις ακουμπάει τα χείλη της στον καμβά και με αυτό το πρωτότυπο «πινέλο» δημιουργεί μια μοναδική μορφή τέχνης. Αυτή την τεχνική πάντως, σίγουρα δε την διδάσκουν σε σχολές τέχνης…

7 περίεργες αλλεργίες ζώων

Posted: 08 Jul 2011 04:03 AM PDT

Οι αλλεργίες δεν αποτελούν αποκλειστικό «προνόμιο» των ανθρώπων, αφού και τα ζώα ταλαιπωρούνται πολλές φορές από αυτές. Ας δούμε λοιπόν 7 περίεργες περιπτώσεις αλλεργικών ζώων… Ζώα αλλεργικά στο γρασίδι Γουρούνι αλλεργικό στην λάσπη Φάλαινα με πρησμένη γλώσσα Σκύλος αλλεργικός σχεδόν σε όλα (γρασίδι, νερό, κρέας), ακόμα και στις γάτες Κουνέλι αλλεργικό σε μαρούλι και καρότο

Η κοπέλα αποφάσισε να αλλάξει λίγο τα μαλλιά της…

Posted: 08 Jul 2011 02:14 AM PDT

Η κοπέλα που βλέπετε ήθελε να κάνει μια ανανέωση, αλλάζοντας λίγο το μαλλί της. Δείτε στη συνέχεια το «μετά»… Τι λέτε, της πάει;

Διάσημοι φωτογραφίζονται με τα κέρινα ομοιώματα τους

Posted: 08 Jul 2011 12:43 AM PDT

Δείτε μερικούς από τους πιο διάσημους αστέρες που φωτογραφίζονται με τα εντυπωσιακής ομοιότητας κέρινα ομοιώματα τους. 1. P Diddy 2. Heidi Klum 3. Alicia Keys 4. Justin Bieber 5. Wayne Brady 6. Aishwarya Rai 7. Kim Kardashian 8. George Lopez 9. Celine Dion 10. Joe Jonas 11. Nick Jonas 12. Susan Boyle 13. Kelly Ripa [...]

Έχει να πλυθεί… 37 ολόκληρα χρόνια!

Posted: 07 Jul 2011 11:12 PM PDT

Αποφάσισε να χορέψει το χορό του Ησαΐα, αλλά να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με το νερό και το σαπούνι. Ο λόγος για τον Kailash Singh, ο οποίος έχει να πλυθεί 37 ολόκληρα χρόνια. Ποιος είναι ο λόγος αυτής της αποχής; Ακολουθεί τη συμβουλή ενός ιερέα! Σύμφωνα με τον 65χρονο αγρότη από την Ινδία, ο ιερέας τον [...]

Δείτε την πιο σφοδρή καταιγίδα στο Ηλιακό Σύστημα! (Video)

Posted: 07 Jul 2011 10:06 PM PDT

Έχει έκταση ίση με αυτή της Γης, οι κεραυνοί ξεσπούν ο ένας μετά τον άλλο κάθε λίγα δευτερόλεπτα με την ισχύ τους να είναι δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή των κεραυνών στον πλανήτη μας. Πρόκειται για μια τρομερή καταιγίδα που εξελίσσεται από τον περασμένο Δεκέμβριο στον Κρόνο και είναι ένα από τα πιο βίαια [...]

Το καλύτερο γραφείο του κόσμου!

Posted: 07 Jul 2011 12:49 PM PDT

Το βαρετό και μονότονο περιβάλλον του γραφείου έχει αντικατασταθεί από μία πελώρια παιδική χαρά για μεγαλύτερα παιδιά. Είναι, ίσως, το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς, χωρίς να πλήττει και να μελαγχολεί. Πρόκειται για μία εταιρεία στο Pittsburgh της Πενσυλβάνια και είναι ένας παράξενος χώρος εργασίας που δημιουργεί εφευρέσεις και τις πουλά σε μεγάλες αλυσίδες [...]

Photobombing Αστείες Φωτογραφίες #43

Posted: 07 Jul 2011 10:44 AM PDT

Απολαύστε ένα ακόμη αφιέρωμα στο Photobombing!
You are subscribed to email updates from Otherside.gr To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

VraseRyzi.Com

Posted: 08 Jul 2011 07:35 AM PDT

VraseRyzi.Com


Συλλήψεις για τον καυτό εσπρέσο Η Μέριλ Στριπ καταπλήσσει ως «Σιδηρά Κυρία» Το καλύτερο γραφείο του κόσμου! Τζολί και Πάρκερ οι πιο ακριβοπληρωμένες Γιατί πονάει το έγκαυμα από τον ήλιο Από ναυαγοσώστης, πορνοστάρ Λεσβιακές περιπτύξεις για την Taylor Momsen

Συλλήψεις για τον καυτό εσπρέσο

Posted: 08 Jul 2011 06:34 AM PDT

Μετά από εννιά μήνες έρευνα η αστυνομία των ΗΠΑ στο Έβερετ της Ουάσινγκτον κατάφεραν να συλλάβουν με τις κατηγορίες της πορνείας την ιδιοκτήτρια της καφετέριας Java Juggs Espresso και τρεις σερβιτόρες. Οι αστυνομικοί υποδυόμενοι τους πελάτες περισυνέλεξαν πλούσιο υλικό. Οι κοπέλες (οι λεγόμενες «μπαρίστας») σέρβιραν φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, πλησίαζαν τους πελάτες και τους έδειχναν [...]

Η Μέριλ Στριπ καταπλήσσει ως «Σιδηρά Κυρία»

Posted: 08 Jul 2011 05:20 AM PDT

Με 13 υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματάκι στο ενεργητικό της, τις περισσότερες από κάθε άλλη ηθοποιό στην ιστορία του θεσμού, η Μέριλ Στριπ δοκιμάζεται σε δυνατές ερμηνείες εξίσου δυνατών γυναικών. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Μάργκαρετ Θάτσερ και γιατί όχι, η 14 υποψηφιότητα της Στριπ. Η «Σιδηρά Κυρία» στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει, θα [...]

Το καλύτερο γραφείο του κόσμου!

Posted: 08 Jul 2011 03:04 AM PDT

Το βαρετό και μονότονο περιβάλλον του γραφείου έχει αντικατασταθεί από μία πελώρια παιδική χαρά για μεγαλύτερα παιδιά. Είναι, ίσως, το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς, χωρίς να πλήττει και να μελαγχολεί. Πρόκειται για μία εταιρεία στο Pittsburgh της Πενσυλβάνια και είναι ένας παράξενος χώρος εργασίας που δημιουργεί εφευρέσεις και τις πουλά σε μεγάλες αλυσίδες [...]

Τζολί και Πάρκερ οι πιο ακριβοπληρωμένες

Posted: 07 Jul 2011 11:11 PM PDT

Η οικονομική κρίση δεν χτυπά την πόρτα της σόου-μπιζ. Με 30 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ετησίως, (η καθεμία), οι Αντζελίνα Τζολί και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναδείχτηκαν την περασμένη χρονιά ως οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Με τις δύο ταινίες που πρωταγωνίστησε τελευταίως, τις Salt και Τουρίστας να σημειώνουν εισπρακτική επιτυχία της τάξης [...]

Γιατί πονάει το έγκαυμα από τον ήλιο

Posted: 07 Jul 2011 11:06 PM PDT

Μια χημική ουσία η οποία φαίνεται να ελέγχει την ευαισθησία του οργανισμού στον πόνο και τον ερεθισμό του δέρματος από το ηλιακό έγκαυμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τους επιστήμονες. Η ανακάλυψη ελπίζεται ότι θα οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων αναλγητικών φαρμάκων που θα αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τον πόνο όχι μόνο από το έγκαυμα αλλά και [...]

Από ναυαγοσώστης, πορνοστάρ

Posted: 07 Jul 2011 10:29 AM PDT

Φαίνεται πως η κατρακύλα είχε καιρός αρχίσει για τον διάσημο ηθοποιό μετά τον αλκοολισμό και τις κρεπάλες ο πάλαι ποτέ δραστήριος Ντέιβιντ κινείται με ταχύτητα φωτός προς την απόλυτη αυτο-παρωδία. Σύμφωνα με το TVGuide, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ μετά από τη συμμετοχή του ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου «Αμερική έχεις ταλέντο», θα υποδυθεί τον Ντόντο, έναν [...]

Λεσβιακές περιπτύξεις για την Taylor Momsen

Posted: 07 Jul 2011 10:25 AM PDT

Εχθές το βράδυ η ηθοποιός και τραγουδίστρια μόλις 17 ετών έδωσε μιακαυτή συναυλία στην Βαρκελώνη. Ξεσήκωσε τους θαυμαστές της και προσκάλεσε διάφορες θαυμάστριες να ανέβουν πάνω στην σκηνή όπου επιδόθηκαν σε χορευτικές σεξουαλικές φιγούρες χαϊδεύοντας την και βγάζοντας κάποια ρούχα τους επί σκηνής, όλα αυτά με την μπάντα της The Pretty Reckless στην σκηνή του [...]
You are subscribed to email updates from Vraseryzi To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Ta Panta Ola

Posted: 08 Jul 2011 07:22 AM PDT

Ta Panta Ola


Metropolis: Ο κόσμος του σεξ (The world on sex) Ezel: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου Στο σημερινό επεισόδιο του The secret life of the american teenager Μαύρα γενέθλια πέρασε… Damages: Είπα και εγώ ψέματα (I lied too) Η απάντηση στο quiz: Ποια είναι η εικονιζόμενη τραγουδίστρια; Η τηλεθέαση για τις πρωινές εκπομπές Αλλαγές απόψε στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ Quiz: Ποια είναι η εικονιζόμενη τραγουδίστρια; Τι εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο «Kyle Xy» Το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας Patty: Ο Γκονζάλο προκαλεί οργή στον Γκουίντο Παραλίγο να έμπαινε! Γάμος να σου πετύχει… Άμα δεν έχει ο κόσμος τι να κάνει… Η Rihanna ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο στο προτελευταίο “LifeStyle” της σεζόν

Metropolis: Ο κόσμος του σεξ (The world on sex)

Posted: 08 Jul 2011 09:00 AM PDT

Ezel: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

Posted: 08 Jul 2011 08:00 AM PDT

Στο σημερινό επεισόδιο του The secret life of the american teenager

Posted: 08 Jul 2011 07:00 AM PDT

Μαύρα γενέθλια πέρασε…

Posted: 08 Jul 2011 06:00 AM PDT

Damages: Είπα και εγώ ψέματα (I lied too)

Posted: 08 Jul 2011 05:00 AM PDT

Η απάντηση στο quiz: Ποια είναι η εικονιζόμενη τραγουδίστρια;

Posted: 08 Jul 2011 04:00 AM PDT

Η τηλεθέαση για τις πρωινές εκπομπές

Posted: 08 Jul 2011 03:00 AM PDT

Αλλαγές απόψε στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Posted: 08 Jul 2011 02:02 AM PDT

Quiz: Ποια είναι η εικονιζόμενη τραγουδίστρια;

Posted: 08 Jul 2011 01:00 AM PDT

Τι εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο «Kyle Xy»

Posted: 08 Jul 2011 12:00 AM PDT

Το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας

Posted: 07 Jul 2011 11:01 PM PDT

Patty: Ο Γκονζάλο προκαλεί οργή στον Γκουίντο

Posted: 07 Jul 2011 10:00 PM PDT

Παραλίγο να έμπαινε!

Posted: 07 Jul 2011 08:00 PM PDT

Γάμος να σου πετύχει…

Posted: 07 Jul 2011 05:00 PM PDT

Άμα δεν έχει ο κόσμος τι να κάνει…

Posted: 07 Jul 2011 02:02 PM PDT

Η Rihanna ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία

Posted: 07 Jul 2011 11:00 AM PDT

Όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο στο προτελευταίο “LifeStyle” της σεζόν

Posted: 07 Jul 2011 10:00 AM PDT

You are subscribed to email updates from Ta Panta Ola To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted: 08 Jul 2011 07:16 AM PDT

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Συναγερμός στο Τελ Αβίβ ενόψει άφιξης ακτιβιστών International Alert: 46 χώρες κινδυνεύουν με πόλεμο και 56 με πολιτική αστάθεια λόγω των κλιματικών αλλαγών! O Βενιζέλος πρέπει ν’ ανέβει το Έβερεστ με μια ανάσα. Μπορεί; Νέο σκηνικό έντασης στα Ίμια επιχειρούν να «στήσουν» τα τουρκικά ΜΜΕ Παγκόσμια επικοινωνιακή επιτυχία για το ελληνικό Λιμενικό Σώμα Επικίνδυνη κλιμάκωση και «κόλπα» ανάμεσα σε Συρία και ΗΠΑ… Βρόμικο παιχνίδι και πάλι με το Κυπριακό… Στρατηγικός άξονας Ελλάδας-Ισραήλ στον Ανατολική Μεσόγειο "Κεραυνοί" από ΗΠΑ προς Ευρωπαίους για την ελληνική χρεοκοπία

Συναγερμός στο Τελ Αβίβ ενόψει άφιξης ακτιβιστών

Posted: 08 Jul 2011 06:58 AM PDT

Σε φρούριο έχουν μετατρέψει οι ισραηλινές αρχές το διεθνές αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» του Τελ Αβίβ, ενόψει της σημερινής άφιξης ξένων ακτιβιστών που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Παλαιστίνιους. Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικρίνουν τον υπερβολικό χαρακτήρα των μέτρων, ενώ το ισραηλινό ραδιόφωνο διατύπωσε ανησυχίες για την πραγματική "υστερία" που έχει καταλάβει τις αρχές. "

International Alert: 46 χώρες κινδυνεύουν με πόλεμο και 56 με πολιτική αστάθεια λόγω των κλιματικών αλλαγών!

Posted: 08 Jul 2011 06:38 AM PDT

Η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την ανθρωπότητα μας προειδοποιούν οι επιστήμονες. Σημαντικές μελέτες έδειξαν πως κατά τη διάρκεια της περιόδου 1400 1900, γνωστή και σαν «Μικρή Εποχή των Παγετώνων», όπου οι καταγραφέντες θερμοκρασίες ήταν αρκετά χαμηλότερες των φυσιολογικών, συνέβησαν κοσμογονικές αλλαγές στο πλανήτη όσον αφορά τον ευρύτερα γεωπολιτικό

O Βενιζέλος πρέπει ν’ ανέβει το Έβερεστ με μια ανάσα. Μπορεί;

Posted: 08 Jul 2011 06:32 AM PDT

Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από το ελληνικό Κοινοβούλιο δεν λύνει κανένα πρόβλημα της Ελλάδας εάν δεν εφαρμοστεί με ακρίβεια και σε ποσοστό 100% και εάν δεν υλοποιηθούν όλες οι πρόνοιές του Η φράση του συνομιλητή μου, που είναι ανώτερο στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δεν με εξέπληξε, ούτε με προσγείωσε ανώμαλα. Ήταν κάτι που γνώριζα από καιρό, πριν ακόμα τα μέλη της

Νέο σκηνικό έντασης στα Ίμια επιχειρούν να «στήσουν» τα τουρκικά ΜΜΕ

Posted: 08 Jul 2011 06:27 AM PDT

«Μπαράζ» δημοσιευμάτων στις τουρκικές ενημερωτικές ιστοσελίδες κάνει λόγο για την εμπλοκή σκαφών τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής ακτοφυλακής σε περιστατικό με τουρκικά αλιευτικά σκάφη. Το όλο σκηνικό καταγράφηκε από την ερασιτεχνική κάμερα Τούρκου δικηγόρου, που έπλεε με το ιστιοπλοϊκό του στην περιοχή. Για νέο γύρο έντασης στην περιοχή των Ιμίων κάνουν λόγο από το πρωί της Παρασκευής

Παγκόσμια επικοινωνιακή επιτυχία για το ελληνικό Λιμενικό Σώμα

Posted: 08 Jul 2011 06:09 AM PDT

Η φήμη του ελληνικού Λιμενικού Σώματος έχει εκτοξευθεί, καθώς με την αποτελεσματική δράση του τις τελευταίες εβδομάδες πιστώνεται από πολλές πλευρές ότι έκανε τη «βρόμικη δουλειά» η οποία απέτρεψε επεισόδια όπως τα περσινά με τις δραματικές σκηνές που βίωσε όλη η υφήλιος στο τουρκικό πλοίο «Μαβί Μαρμαρά». Το Λιμενικό ύψωσε αδιαπέραστο τοίχος επί του οποίου προσέκρουσαν τα πλοία του

Επικίνδυνη κλιμάκωση και «κόλπα» ανάμεσα σε Συρία και ΗΠΑ…

Posted: 08 Jul 2011 06:03 AM PDT

Μια ολίγον περίεργη εκ πρώτης όψεως πρωτοβουλία ευθεία πρόκληση προς το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, στην ανάληψη της οποίας προχώρησε ο Αμερικανός πρεσβευτής στη χώρα, δημιουργεί κινδύνους κάθετης κλιμάκωσης, αλλά και υποψίες Ο Ρόμπερτ Φορντ, πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Συρία ανακοίνωσε τη μετάβασή του στην πόλη Χάμα, όπου τα τελευταία 24ωρα ο συριακός Στρατός προσπαθεί να

Βρόμικο παιχνίδι και πάλι με το Κυπριακό…

Posted: 08 Jul 2011 05:57 AM PDT

Σε κλοιό ασφυκτικών πιέσεων έχει βρεθεί για μια ακόμη φορά η Κυπριακή Δημοκρατία με σκοπό να «κλείσει» όπως-όπως η εκκρεμότητα, ενώ το πρωτεύον κίνητρο αυτή τη φορά δεν είναι η εκμετάλλευση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η προοπτική που έχει κάνει τους Δυτικούς διπλωματικούς κύκλους να χάσουν τον ύπνο τους είναι η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις

Στρατηγικός άξονας Ελλάδας-Ισραήλ στον Ανατολική Μεσόγειο

Posted: 08 Jul 2011 05:53 AM PDT

"Έναν ισχυρό στρατηγικό άξονα Ελλάδας και Ισραήλ, ακόμα ισχυρότερο από αυτόν που υφίσταται σήμερα θα γνωρίσει η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου τα επόμενα χρόνια καθώς οι στρατηγικές συνιστώσες των δύο χωρών συναντώνται και συμπληρώνουν η μία την άλλη. Στο πλαίσιο αυτό θα δούμε την είσοδο των ισραηλινών αμυντικών βιομηχανιών στην Ελλάδα πολύ σύντομα" ανέφερε στο defencenet.gr ανώτατη

"Κεραυνοί" από ΗΠΑ προς Ευρωπαίους για την ελληνική χρεοκοπία

Posted: 08 Jul 2011 05:47 AM PDT

"Κεραυνοί" από τις ΗΠΑ γιατί με την πολιτική τους σπρώχνουν την Ελλάδα στην χρεοκοπία, εξαπολύουν σήμερα οι New York Times. Κατηγορούν τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι το μόνο που σκέπτονται είναι να εξασφαλιστούν οι τράπεζές τους την ώρα που η χρεοκοπία της Ελλάδας, υπό το βάρος χρέους μισού περίπου τρισεκατομμυρίου δολαρίων θα ήταν καταστροφική για τη χώρα, τις ευρωπαϊκές τράπεζες και το
You are subscribed to email updates from ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές