Σάββατο 6 Απριλίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Χρύσα Παπά: «Δεν γίνονται πολλές δουλειές αλλά προσπαθούμε όλοι, να αντισταθούμε σε αυτό που συμβαίνει»

Posted: 06 Apr 2013 09:30 AM PDT

Χρύσα Παπά: «Δεν γίνονται πολλές δουλειές αλλά προσπαθούμε όλοι, να αντισταθούμε σε αυτό που συμβαίνει»

Η Χρύσα Παπά μίλησε για την οικονομική κρίση και για την προσπάθεια των ηθοποιών της γενιάς της να βρουν δουλειά.

«Εγώ, θεωρώ, ότι πάντα προσπαθούσαμε. Υπήρχε παλαιότερα, πιο έντονη η τηλεόραση και ίσως κάποιος μέσα από αυτήν, να μπορούσε, αν το ήθελε, να βολευθεί. Αλλά, αυτή η δουλειά, σε έχει πάντα μέσα στην ανασφάλεια και πάντα μέσα στη κρίση. Μαθηματικά, δύο φορές το χρόνο, ψάχνουμε για δουλειά. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ότι δεν γίνονται πολλές δουλειές. Δεν είναι τόσες ανοιχτές πόρτες. Παρόλα αυτά, βλέπω ότι η αντίσταση και η αντίδραση είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή. Επομένως, προσπαθούμε όλοι, να αντισταθούμε σε αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω επειδή, το θέατρο δεν πηγαίνει τόσο άσχημα όσο θα πιστεύαμε. Και ο κόσμος θέλει να πάρει από αυτό. Με τα λίγα χρήματα που έχει ο κόσμος, και πάλι πάει θέατρο, είτε αν δεν πήγαινε στο παρελθόν τώρα το επιλέγει, είτε σε λιγότερες παραστάσεις αν είναι θεατρόφιλος. Πιστεύω, στην αντίσταση, όχι πολιτικά, αλλά σαν στάση ζωής. Αυτό ευτυχώς, στη δική μου τη δουλειά συνεχίζει να συμβαίνει. Και ο κόσμος θέλει να πηγαίνει θέατρο. Θέλει να κάνει κάτι για τη ψυχή του, δεν θέλει να αναλώνεται. Τα 10-15 ευρώ, θέλει να τα δώσει κάπου, που να κάνει κάτι ουσιαστικό», δήλωσε στο «My Salonika».

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει με τον αδελφό της η…

Posted: 06 Apr 2013 09:14 AM PDT

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει με τον αδελφό της η…

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιάζει πολύ με τον αδελφό της. Αν τον κοιτάξετε προσεκτικά θα βρείτε αμέσως την αδελφή του.

Ποια είναι; Ο λόγος για την Μαρία Ένεζλη. Η ραδιοφωνική παραγωγός έβγαλε φωτογραφία αγκαλιά με τον αδελφό της και την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Η ομοιότητά τους είναι μεγάλη από ότι βλέπετε. Πέρα από αδέλφια είναι και καλοί φίλοι, και όταν βρίσκουν χρόνο βγαίνουν να διασκεδάσουν και να συζητήσουν ότι τους απασχολεί.

Πώς θα κάνετε τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά;

Posted: 06 Apr 2013 07:40 AM PDT

Πώς θα κάνετε τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά;

Και άλλα έξυπνα manicure tips από τον Tom Bachik.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αντώνης Λουδάρος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος, έχω την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ»

Posted: 06 Apr 2013 08:57 AM PDT

Αντώνης Λουδάρος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος, έχω την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ»

Ο Αντώνης Λουδάρος  εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι είναι ερωτευμένος και βρίσκεται στην καλύτερη σχέση που είχε μέχρι σήμερα.

«Η προσωπική μου ζωή είναι στην καλύτερή της φάση! Είμαι πολύ ερωτευμένος, έχω την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ και φροντίζω κάθε μέρα που περνά να δουλεύω γι' αυτήν. Κάθε σχέση, όπως κάθε πράγμα στη ζωή μας που σχετίζεται με την ανθρώπινη επαφή, χρειάζεται καθημερινό αγώνα για να τη διατηρήσεις. Αυτή η σχέση με έμαθε πολλά! Στο παρελθόν, συνήθιζα, ακόμα και αν με ενοχλούσε κάτι, να μην το λέω, πιστεύοντας ότι οι άλλοι το αντιλαμβάνονται. Κανείς όμως δεν μπορεί να μπει μέσα στο μυαλό σου, γι' αυτό και πρέπει να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε και να το συζητάμε!». Όσο για το σύνηθες λάθος που κάνει στις σχέσεις του αποκάλυψε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» πως είναι: «Είμαι ανοιχτό βιβλίο! Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι, αρκετά συχνά, η πολλή ειλικρίνεια δεν κάνει καλό. Αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν κρατώ πράγματα για μένα. Αυτό που σκέφτομαι, αυτό που νιώθω, θα το πω. Ο έρωτας, όμως, χρειάζεται και λίγη μαγεία. Είναι καλό να αφήνεις και λίγο μυστήριο, ώστε να μπουν στον κόπο να σε ψάξουν. Εγώ τα δίνω όλα από την αρχή! Αλλά ακόμα και όταν μου συνέβη αυτό και αισθάνθηκα προς στιγμήν ότι «έμεινα στον άσο», συνειδητοποίησα αργότερα ότι το άλλο πρόσωπο έχασε τελικά γιατί δεν με είχε πια στη ζωή του».

Απίστευτο! Δημοσιογράφος πέθανε από υποθερμία κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για τους αστέγους

Posted: 06 Apr 2013 08:40 AM PDT

Απίστευτο! Δημοσιογράφος πέθανε από υποθερμία κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για τους αστέγους

Απίστευτο αυτό που συνέβη σε γνωστό δημοσιογράφο. Ο Lee Halpin ετοίμαζε ένα ρεπορτάζ για τους αστέγους.

Ο ίδιος θα έμενε λίγες μέρες σε έναν ξενώνα για να μπει στο κλίμα που ζουν οι άστεγοι και να μιλήσει μαζί τους. Αφού ετοίμαζε το ρεπορτάζ όπου θα έδειχνε πώς πέρασε σαν άστεγος θα το έστελνε στο κανάλι Channel 4 με σκοπό να συνεργαστεί μαζί του αν οι ιθύνοντες ενδιαφερόντουσαν. Είχε γυρίσει ένα βίντεο εξηγώντας το ρεπορτάζ που θα ξεκινούσε. Ο δημοσιογράφος πέθανε μέσα στον ξενώνα μάλλον από υποθερμία ενώ έχουν συλληφθεί και δύο άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα.

Απολαύστε shopping στο McArthurGlen και κερδίστε δωρεάν διελεύσεις από την Αττική Οδό

Posted: 06 Apr 2013 08:00 AM PDT

Απολαύστε shopping στο McArthurGlen και κερδίστε δωρεάν διελεύσεις από την Αττική Οδό

Και επιπλέον εκπλήξεις- όλες από τις 11 έως τις 27 Απριλίου

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ο απόλυτος προορισμός για αγορές και διασκέδαση, υποδέχεται την άνοιξη και σας περιμένει με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια. Από τις 11 έως τις 27 Απριλίου, θα έχετε έναν ακόμη λόγο για να το επισκεφθείτε.

Με κάθε αγορά 50€, από οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα κερδίζετε αυτόματα ένα ειδικό έντυπο για μία δωρεάν διέλευση από την Αττική Οδό. Οι δωρεάν διελεύσεις ισχύουν για το διάστημα μιας εβδομάδας από την ημερομηνία επικύρωσης του εντύπου και για όλους τους σταθμούς της Αττικής Οδού.

Απολαύστε λοιπόν τη βόλτα σας στα γραφικά σοκάκια του κέντρου, ανακαλύψτε όλα τα αγαπημένα σας designer brands σε τιμές χαμηλότερες κατά 35 – 70% όλο το χρόνο και κάντε ένα διάλειμμα, με όλη την οικογένεια, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο σ' ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Διαβάστε ακόμη:

Τελείωσε το κραγιόν σου; Ώρα να φτιάξεις μόνη σου, εύκολα και γρήγορα, ένα ολοκαίνουργιο

Ντουλάπα: Η ώρα για το ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα έφτασε

Irina Shayk: Έρχεται στην Ελλάδα η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη –Πώς κατάφερε να την πείσει ο Χάρης Σιανίδης

Posted: 06 Apr 2013 07:30 AM PDT

Irina Shayk: Έρχεται στην Ελλάδα η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη –Πώς κατάφερε να την πείσει ο Χάρης Σιανίδης

Η πιο σέξι γυναίκα του 2012 και αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Irina Shayk, έρχεται στην Ελλάδα.

Το μοντέλο θα έρθει στην χώρα μας στις 14 Απριλίου για να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού που ξεκινάει όπως είπε και ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε την καλλονή να έρθει.


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Πέντε λόγοι γιατί δε θα θέλαμε να ξενυχτάμε με τη Rihanna, την Cara Delevigne και τη Rita Ora

Posted: 06 Apr 2013 07:00 AM PDT

Πέντε λόγοι γιατί δε θα θέλαμε να ξενυχτάμε με τη Rihanna, την Cara Delevigne και τη Rita Ora

Διαβάστε γιατί προτιμάμε τις δικές μας φίλες.

H Rihanna, η Cara, η Rita Ora και τα υπόλοιπα άτακτα κορίτσια είναι τα πιο hot ονόματα της showbiz και σας διαβεβαιώνουμε πως πολλές φίλες μας θα ήθελαν να είναι κολλητές τους. ελεύθερη είσοδος στα πιο in στέκια, ταξίδια με ιδιωτικά jet, δώρα τσάντες και ρούχα από τους μεγαλύτερους οίκους και μία ζωή σα παραμύθι. Γιατί όμως εμείς πάμε ενάντια στο trend και ρίχνουμε πόρτα στη φιλία των διάσημων κυριών;

Όταν χορεύει η Rihanna και η Beyonce ο κόσμος τις κοιτάει με γουλρωμένα μάτια και μαγεύεται από το μαγικό τους κούνημα. Στη δική μας (άγαρμπη) περίπτωση μάλλον θα γούρλωνε μάτι αλλά για τους λάθος λόγους.

Η πολύ παρέα με τη Lady Gaga θα σας οδηγούσε στο να κυκλοφορείτε με εσώρουχα στη μέση του Συντάγματος, να περπατάτε στο πλακόστρωτο της Μυκόνου με κοθόρνους 20 πόντων και να αλλάζετε περούκες και ποστίς ανά δευτερόλεπτο. Από το έντονο μακιγιάζ θα βγάζατε σπυράκια, τα παιδάκια θα τρόμαζαν στο πέρασμά σας και το σημαντικότερο, δε θα σας αναγνώριζε κανείς με το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς βάψιμο.

Εάν κάνουμε στέκι μας τα στριπτιζάδικα θα χαλάσει το όνομά μας, δε θα έχουμε κούτελο στην κοινωνία και άλα τέτοια. Από την άλλη η Rihanna όσο πιο πολύ προκαλεί τόσο πιο cool φαίνεται.

Μετά από τις τόσες γκριμάτσες και μεταμφιέσεις της Cara Delevigne και της παρέας της τώρα θα ήσασταν στο δέκατο botox, ενώ εκείνες παραμένουν κουκλάρες και ατσαλάκωτες από το πρωί ως το βράδυ!

Μετά από τα παραπάνω κάντε το σταυρό σας και πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχετε τις φίλες σας!

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé: κυκλοφόρησε το νέο της διαφημιστικό βίντεο για την Pepsi

Beyoncé: υποστηρίζει ένθερμα το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων

Beyoncé και Destiny's Child στο Super Bowl (video)

 

Σταμάτης Γονίδης: Αγκαλιά με τις γυναίκες της ζωής του!

Posted: 06 Apr 2013 08:35 AM PDT

Σταμάτης Γονίδης: Αγκαλιά με τις γυναίκες της ζωής του!

Κοντά στον φίλο του βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης κρατώντας από το χέρι τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Αυτοφωτογραφίζεται δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά!

Posted: 06 Apr 2013 08:25 AM PDT

Αυτοφωτογραφίζεται δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά!

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Κάποιες φορές νοσταλγεί την σιλουέτα της και «ανεβάζει» φωτογραφίες με μαγιό στο instagram σχολιάζοντας πόσο της λείπουν όλα αυτά. Είναι πλέον έξι μηνών και έχει φουσκώσει για τα καλά η κοιλίτσα της. Πριν λίγη ώρα ποζάροντας μπροστά σε έναν καθρέφτη έβγαλε φωτογραφία την κοιλίτσα της. Ο λόγος για την Kim Kardashian!

Στις 13/6 κάνει πρεμιέρα το γυρισμένο στη Μεσσηνία «Before Midnight»!

Posted: 06 Apr 2013 08:11 AM PDT

Στις 13/6 κάνει πρεμιέρα το γυρισμένο στη Μεσσηνία «Before Midnight»!

«Με το που βρέθηκα στην Ελλάδα, αυτό ήταν! Ακύρωσα όλες τις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονταν στον προγραμματισμό μου.

Η ταινία δεν θα μπορούσε να γυριστεί πουθενά αλλού». Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μαθήματα ιππασίας ξεκίνησε η κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών!

Posted: 06 Apr 2013 08:09 AM PDT

Μαθήματα ιππασίας ξεκίνησε η κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών!

Πόσο μεγάλωσε η κόρη του γνωστού ζευγαριού ηθοποιών! Η μικρή ψήλωσε και μοιάζει όσο μεγαλώνει περισσότερο στην μαμά της η οποία είναι πολύ ωραία γυναίκα.

Πρόσφατα πήγαν στον ιππικό όμιλο για να κάνει η μικρή ιππασία. Τίνος κόρη είναι; Πρόκειται για την Ισμήνη Αϊβάζη, την κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Η ηθοποιός έβγαλε φωτογραφία την κόρη της λίγο πριν ξεκινήσει την ιππασία και την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram γράφοντας: «Η αμαζόνα μου».

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας

Posted: 06 Apr 2013 07:57 AM PDT

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη χθες στο σπίτι του στη Φλόριντα ο μεγαλύτερος προμηθευτής παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Γιώργος Καραδήμος: Ακούστε το νέο του τραγούδι «Άγρυπνο κώμα»

Posted: 06 Apr 2013 08:00 AM PDT

Γιώργος Καραδήμος: Ακούστε το νέο του τραγούδι «Άγρυπνο κώμα»

Ο Γιώργος Καραδήμος έβγαλε νέο τραγούδι με τίτλο «Άγρυπνο κώμα».

Ο τραγουδιστής εμπνεύστηκε το ρεφρέν και η Sunny Μπαλτζή έγραψε τους στίχους. «Δεν θα πάρω εγώ αυτό το χάπι, να σε ξεπεράσω με άλλη αγάπη, έπεσα βαριά σε άγρυπνο κώμα». Ακούστε το τραγούδι!

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ενστικτώδης τύπος, δυστυχώς εμπιστεύτηκα το μυαλό μου»

Posted: 06 Apr 2013 07:51 AM PDT

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ενστικτώδης τύπος, δυστυχώς εμπιστεύτηκα το μυαλό μου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του μίλησε για τους φόβους, τα λάθη και για τον ρόλο που παίζει το γέλιο στη ζωή του.

«Είναι πολύ σημαντικό το γέλιο, ειδικά όταν το προσφέρεις. Μπορώ να βλέπω κάτι αστείο και να το διασκεδάζω, αλλά να μην το δείχνω. Το απολαμβάνω όμως. Αισθάνομαι χαρούμενος και γεμάτος, όταν δίνω γέλιο στον κόσμο μου. Αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνος». Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι: «Είναι κάτι που δεν το έχω πολυσκεφτεί. Ακριβώς λόγω της φιλοσοφίας που έχω, δεν θέλω να βάλω μέσα μου φόβους - όχι γιατί είμαι μοιρολάτρης, αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή μάς οδηγεί εκεί που θέλει αυτή. Το άγνωστο δεν το φοβάμαι, μου αρέσει». Όσο για το αν εμπιστεύεται το ένστικτό του είπε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου»: «Δυστυχώς δεν ήμουν από εκείνους που το ακολουθούν. Θα έκανα λιγότερα λάθη αν το εμπιστευόμουν. Δεν ήμουν ενστικτώδης τύπος. Δυστυχώς εμπιστεύτηκα το μυαλό μου. Έβλεπα τι αρέσει και τι δεν αρέσει, μόνο».

10 φρούτα και οι ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό σας

Posted: 06 Apr 2013 07:38 AM PDT

10 φρούτα και οι ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό σας

Σε τι μας ωφελούν;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τόμας Πρωτόπαπας: Το θαύμα…ο γέροντας Παϊσιος και η ιστορία του Ρούλη!(Nassos blog)

Posted: 06 Apr 2013 07:41 AM PDT

Τόμας Πρωτόπαπας: Το θαύμα…ο γέροντας Παϊσιος και η ιστορία του Ρούλη!(Nassos blog)

Αύριο Κυριακή κλείνουν τρεις εβδομάδες από την κακιά στιγμή του Τόμας.

Πέρα από το σημαντικότερο, να κρατηθεί στη ζωή το παλικάρι, όλον αυτόν τον καιρό συλλέγω πολλά μηνύματά σας. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/tomas-prwtopapas-to-thayma-o-gerontas-paiisios-kai-h-istoria-toy-roylh/

Πιο σέξι από ποτέ πήγε στα μπουζούκια να ακούσει τον αγαπημένο της η…

Posted: 06 Apr 2013 07:01 AM PDT

 Πιο σέξι από ποτέ πήγε στα μπουζούκια να ακούσει τον αγαπημένο της η…

Έβαλε το μαύρο φόρεμα με την πλάτη όλη έξω και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αγαπημένος της.

Πιο σέξι από ποτέ μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα! Λέτε να ζήλεψε ο Γιώργος Γιαννιάς μόλις την είδε στα πρώτα τραπέζια; Όπως καταλάβατε πρόκειται για την Ελευθερία Παντελιδάκη που εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμά της. Μαζί με την αδελφή της και την παρέα τους πήγαν να ακούσουν τον σύντροφό της. Το μοντέλο «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram και μια φωτό τον καλό της γράφοντας σχόλιο: «Ένας πρίγκιπας».

Χορεύοντας με τον σκύλο της η…

Posted: 06 Apr 2013 07:09 AM PDT

Χορεύοντας με τον σκύλο της η…

Με όρεξη για χορό ξύπνησε σήμερα η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Και αφού δεν έβρισκε κάποιον παρτενέρ για να χορέψει πήρε τον σκύλο της και άρχισε να χορεύει μαζί του. Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιου που θέλει να δείξει στον κόσμο πώς μπορεί να χορέψουν με το κατοικίδιο τους. Πρωτότυπος τρόπος άσκησης αλλά έχει πλάκα. Η γυμνάστρια «ανέβασε» φωτογραφίες που χόρευε με τον σκύλο της στην προσωπική της στο twitter σελίδα στογράφοντας: «Χορεύοντας με το κατοικίδιο σας!».

Δήμητρα Ματσούκα: Δείτε την στην πρώτη της εμφάνιση το 1991!

Posted: 06 Apr 2013 06:30 AM PDT

Δήμητρα Ματσούκα: Δείτε την στην πρώτη της εμφάνιση το 1991!

Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται στον χώρο του θεάματος παραπάνω από είκοσι χρόνια και παραμένει μία από τις ωραιότερες γυναίκες της χώρας μας με τον χρόνο να της έχει φερθεί άψογα μέχρι σήμερα. Πώς ήταν όμως, στην πρώτη εμφάνισή της ever;


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές