Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Πρωταγωνιστεί σε Αλβανικό θρίλερ!

Posted: 04 Apr 2013 09:41 AM PDT

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Πρωταγωνιστεί σε Αλβανικό θρίλερ!

Της αρέσει να παίζει σε πολλά...ταμπλό στη δουλειά της και να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα τόσο σε θέατρο, όσο σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Όπως αναφέρει το tv zapping η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα εκτός από την επιτυχημένη παρουσία της στη σειρά του Mega ''Με τα παντελόνια κάτω'', υποδύεται έναν ρόλο στο αλβανικό θρίλερ με τίτλο 'Ξημέρωμα'' που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Νέα ταινία ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Posted: 04 Apr 2013 09:16 AM PDT

Νέα ταινία ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Μετά την μεγάλη του επιτυχία «Αν» ο Χριστόφορος Παπακαλίατης ξύνει και πάλι τα μολύβια του και γράφει!

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv zapping μαγειρεύει με θέρμη το επόμενο κινηματογραφικό του "χτύπημα", το οποίο, μάλιστα, θέλει να είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο.

Μα τι κάνει αυτό το μωρό;

Posted: 04 Apr 2013 07:50 AM PDT

Μα τι κάνει αυτό το μωρό;

Σας πάει το μυαλό σας τι κάνει αυτό το μωράκι στη μαμά του;

Λέτε να την δαγκώνει;

Όχι. Της κάνει μια μεγάλη "επίθεση αγάπης".

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Ζεστός και βροχερός ο καιρός την Παρασκευή

Posted: 04 Apr 2013 07:58 AM PDT

Ζεστός και βροχερός ο καιρός την Παρασκευή

Άστατος αναμένεται να είναι αύριο, Παρασκευή, ο καιρός σε όλη τη χώρα.

 

Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια και καταιγίδες το μεσημέρι στα βορειοδυτικά. Στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 7 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

«Sold Out»με τον Γιώργο Κατσαρό!

Posted: 03 Apr 2013 08:11 AM PDT

«Sold Out»με τον Γιώργο Κατσαρό!

Δυο σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου είναι οι επόμενοι προσκεκλημένοι του Γιώργου Παπαδάκη στο talk show του Ant1, «Sold Out».

Στην τέταρτη εκπομπή, που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο, ο αγαπημένος παρουσιαστής θα υποδεχτεί στο πλατό τον Γιώργο Κατσαρό ενώ μια εβδομάδα μετά θα είναι μαζί του ο Κώστας Βουτσάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά για τα παιδιά στο Μέγαρο!

Posted: 04 Apr 2013 09:13 AM PDT

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά για τα παιδιά στο Μέγαρο!

Ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών, το «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα», του Μενέλαου Λουντέμη, θα "ζωντανέψει" ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης, την Κυριακή 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην παράσταση "παντρεύονται" ηθοποιοί της πρόζας, ηθοποιοί της λυρικής και τραγουδιστές. Ο διαχρονικός Κώστας Βουτσάς και ο δυναμικός Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης, ενώ τα τραγούδια της παράστασης θα ακουστούν επί σκηνής από ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, τον Γιάννη Πλούταρχο. «Μου προτάθηκε κάτι πάρα πολύ όμορφο και μάλιστα είναι πολύ τιμητικό για μένα», δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Nooz. «Σε αυτό το έργο έχω ένα ρόλο 'αφηγητή' με τέσσερα τραγούδια. Είναι η ιστορία ενός παιδιού που μέσα από τη μόρφωση, θέλει να βρει τον εαυτό του, να ελευθερωθεί και να γίνει κάτι. Ήταν πολύ εύκολο να πω το 'ναι', καθώς νιώθω ότι ταυτίζομαι με τον ήρωα του έργου. Έχουμε δηλαδή πολλά κοινά στοιχεία, αφού και εγώ μεγάλωσα σε μια πολύ καλή, όμως φτωχή οικογένεια, έκανα τις δικές μου επαναστάσεις και κατόρθωσα να κάνω και να πετύχω κάποια πράγματα», είπε ο ερμηνευτής που συμμετέχει ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή.

Πασίγνωστος σεναριογράφος αποκάλυψε: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας την περίοδο που γνώριζα μεγάλη επιτυχία»

Posted: 04 Apr 2013 09:00 AM PDT

Πασίγνωστος σεναριογράφος αποκάλυψε: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας την περίοδο που γνώριζα μεγάλη επιτυχία»

Μέσα από πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη πασίγνωστος σεναριογράφος αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε πέφτοντας σε κατάθλιψη αλλά και την απόπειρα αυτοκτονία που έκανε το 1997, όταν γνώριζε τεράστια επιτυχία μέσα από τα έργα του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστόλου, ο οποίο μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Έχω κάνει απόπειρα και δεν είχε και κανένα πρόβλημα και κάποτε που ήμουν στα χαι μου, το '97, χρήματα, επιτυχία, αναγνωρισιμότητα. Η κατάθλιψη προέκυψε από παιδικά βιώματα».

Προκαλεί το string, μυοσκελετικά προβλήματα, ημικρανίες και λοιμώξεις;

Posted: 04 Apr 2013 08:10 AM PDT

Προκαλεί το string, μυοσκελετικά προβλήματα, ημικρανίες και λοιμώξεις;

Είναι όντως επικίνδυνο για την υγεία μας;

 

String. Ένα εσώρουχο τόσο αγαπητό και δημοφιλές σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολλές κοπέλες το επιλέγουν καθημερινά. Υπάρχει μερίδα κοριτσιών που δεν το αποχωρίζονται ούτε στην περίοδο, επιλέγοντας να φοράνε ταμπόν. Τελικά πόσο υγιές είναι το string εσώρουχο;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Κώστας Μαρτάκης: Backstage από το videoclip του

Posted: 03 Apr 2013 11:58 AM PDT

Κώστας Μαρτάκης: Backstage από το videoclip του

Το νέο του videoclipγια το κομμάτι «τατουάζ» γύρισε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στα γυρίσματα για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα και για μια ακόμα φορά ήταν πανέμορφος και πολύ sexy. Ο Κώστας Μαρτάκης έβγαλε την μπλούζα τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων για να φανούν τα τατουάζ του και σίγουρα οι θαυμάστριές του θα χαρούν πολύ με αυτή του την κίνηση όταν δουν το βίντεο ολοκληρωμένο. Το κλίμα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ καλό, ενώ υπήρχε και πολύ χιούμορ που έκανε τους πάντες να γελάνε. Όλοι οι συντελεστές συνεργάστηκαν άψογα και έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Κώστα Μαρτάκη.

 

 

Έσπασε τη σιωπή της η Ρούμπι: «Οι δημοσιογράφοι με βίασαν»

Posted: 04 Apr 2013 08:42 AM PDT

Έσπασε τη σιωπή της η Ρούμπι: «Οι δημοσιογράφοι με βίασαν»

«Έπειτα από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Το κάνω για την κόρη μου Σοφία και τους αγαπημένους μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούμπι, έξω από το Δικαστήριο του Μιλάνου διαβάζοντας μια ανακοίνωση στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί αναμένοντας τις δηλώσεις της.


«Οι δημοσιογράφοι με βίασαν δίνοντας στη δημοσιότητα καταγεγραμμένες συνομιλίες. Τα ίδια αυτά πρόσωπα παραποιώντας την αλήθεια με μετέτρεψαν σε κάτι που δεν είμαι: μια πόρνη. Για δύο χρόνια έμεινα μακριά για χάρη της αγάπης των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου, οι οποίοι με βοηθούν να επανακτήσω την ελευθερία που μου αποσπάστηκε. Κοινός στόχος του Τύπου ήταν να επιτεθούν στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Πίστευα ότι το δικαστήριο του Μιλάνου θα ήθελε να με ακούσει, να μάθει την δική μου αλήθεια.
Έπειτα από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου. Το κάνω για την κόρη μου Σοφία και τους αγαπημένους μου. Το αποφάσισα μετά το τελευταίο επεισόδιο εναντίον μου, όταν μετά την κυριακάτικη λειτουργία με τον σύντροφό μου και την κόρη μου, μια άγνωστη γυναίκα κοίταξε την κόρη μου με περιφρόνηση και είπε "ας ελπίσουμε να μη γίνει σαν τη μητέρα της".
Δεν θεωρώ σωστό ότι κανείς δε θέλει να με ακούσει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει την δική μου άποψη», είπε ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «είμαι σίγουρη ότι θα μου έδειχνε σεβασμό και θα ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει ακόμα και αν έλεγα την αλήθεια. Ήθελα να είμαι διαφορετική. Ήθελα να έχω μια άλλη ζωή και αυτό το πληρώνω τώρα», είπε κι έφυγε τρέχοντας!

Σίγουρα θα ζηλέψεις τη δουλειά αυτού του ζευγαριού!

Posted: 04 Apr 2013 08:20 AM PDT

Σίγουρα θα ζηλέψεις τη δουλειά αυτού του ζευγαριού!

Ο David και η Lucy Benton-Jones κάνουν μια δουλειά που κάθε ζευγάρι θα ζήλευε


Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

«Καυτό» φιλί στην μέση του δρόμου στα Τρίκαλα Κορινθίας

Posted: 04 Apr 2013 08:27 AM PDT

«Καυτό» φιλί στην μέση του δρόμου στα Τρίκαλα Κορινθίας

Τα λεφτά, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται λέει ο σοφός λαός...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ποιοι star έμειναν γυμνοί και μας έκαναν να πεθάνουμε στα γέλια; (video)

Posted: 04 Apr 2013 08:15 AM PDT

Ποιοι star έμειναν γυμνοί και μας έκαναν να πεθάνουμε στα γέλια; (video)

Και πιάστηκαν και στα χέρια;

Μπορεί να θεωρούμε τους αμερικανούς κομματάκι πουριτανούς και συντηρητικούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται η ώρα της σάτιρας και γενικότερα του χιούμορ, δεν χαμπαριάζουν και πολλά ακόμα κι αν είναι διάσημοι και αναγνώρισιμοι σε όλη τη χώρα, και όχι μόνο!

Η Chelsea Handler, η διάσημη παρουσιάστρια και κολλητή πολλών celebrity, όπως η Jennifer Aniston, στο πλαίσιο της εκπομπής της, Chelsea Lately Show αποφάσισε να απογυμνώσει την ψυχή αλλά κυρίως το σώμα της, γυρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι παρέα με τον επίσης διάσημο κωμικό Conan O'Brien, ο οποίος ήταν εξίσου... ελαφρά ενδεδυμένος!

Το σκηνικό λοιπόν μας μεταφέρει στο λουτρό του στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή της Handler, όπου εκεί, η διάσημη παρουσιάστρια κάνει ανυποψίαστη το μπάνιο της, όπως ακριβώς την γέννησε η μαμά της! Ξαφνικά ο επίσης γυμνός, κοκκινομάλλης O'Brien, κάνει την είσοδό του ορμητικά και με ξεκάθαρη διάθεση για καυγά, λέγοντάς της ότι αυτό είναι το δικό του στούντιο και ότι του το έκλεψε! Χωρίς φυσικά να χάσουν χρόνο, οι διάσημοι παρουσιαστές πιάνονται στα χέρια ενώ τελικά επεμβαίνει, ο επίσης γυμνός βοηθός της Handler, Chuy Bravo!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος superstar της ποπ έβγαλε τα σιδεράκια και έγινε άλλος άνθρωπος;

Ο Ολυμπιονίκης Ryan Lochte θέλει να γίνει η Kim Kardashian

Ποιος ζηλεύει τη Jessica Chastain;

 

Έχουμε σχέση από απόσταση και εξαφανίστηκε λίγο πριν επιστρέψω Ελλάδα

Posted: 04 Apr 2013 08:00 AM PDT

Έχουμε σχέση από απόσταση και εξαφανίστηκε λίγο πριν επιστρέψω Ελλάδα

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα!

Είμαι 26 χρόνων και είχα σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με ένα παιδί συνομήλικό μου. Μένω στο εξωτερικό τους τελευταίους 6 μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυτός στην Ελλάδα.
Η απόσταση δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στη σχέση μας. Μιλούσαμε αρκετές ώρες τη μέρα είτε μέσω skype, τηλ, facebook. Στήριζε ο ένας τον άλλο πάντα, παρά την απόσταση.

Λίγες μέρες πριν επιστρέψω όμως Ελλάδα εξαφανίστηκε, δεν απαντάει ούτε στα μηνύματά μου ούτε και στις κλήσεις μου. Δεν είχε γίνει κάτι, ούτε τσακωθήκαμε ώστε να υπάρχει κάποια αιτία γι' αυτή του τη συμπεριφορά. Μάλιστα έδειχνε πολύ ευτυχισμένος που θα ερχόμουν...
Εδώ να τονίσω πως το έκανε ξανά αυτό λίγες μέρες πριν έρθω στην Ελλάδα για διακοπές Χριστουγέννων. Ακριβώς το ίδιο, πάλι τότε εξαφανίστηκε. Είχε χαθεί εντελώς για 24 μέρες τότε, λίγο πριν επιστρέψω στο εξωτερικό επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι αντιμετώπισε οικογενειακά προβλήματα και ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του κτλ... Με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα και ήταν καθαρά οικογενειακό το πρόλημα. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν αλήθεια, δεν τον ρώτησα να μου εξηγήσει αναλυτικά τι έγινε γιατί δεν ήθελα να τον πιέσω. Κι όμως εγώ τον συγχώρεσα και τότε όλα καλά! Ούτε τρεις μήνες δεν πέρασαν και πάλι τα ίδια!

Γενικά, είναι αρκετά εγωιστής ως άνθρωπος και μπορεί να θυμώσει με πράγματα χαζά, αλλά πάντα όταν τσακωνόμασταν για μικροπράγματα έκανε την πρώτη κίνηση, με προσέγγιζε και μέσα στην ίδια μέρα ήμασταν και πάλι καλά!

Είναι άνθρωπος ηθικός και σωστός. Ο χαρακτήρας του δε μου δείχνει ότι μπορεί να βρήκε κάποια άλλη. Βέβαια ποτέ δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για κανένα... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι άλλο να κάνω...

Τον αγαπάω πολύ αλλά έχω κουραστεί να ρίχνω συνέχεια τον εγωισμό μου και αυτός να με αγνοεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεται έτσι, δεν μπορεί να μου πει ξεκάθαρα τι θέλει?

Συγγνώμη αν σας κούρασα

Η απάντηση του Queen.gr

Μπορεί ο... σύντροφός σου αν μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιος να είναι πολύ καλό παιδί, έτσι να έχεις καταλάβει ή έτσι να σου έχει παρουσιαστεί. Ακόμη και στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο να είσαι ξέρεις καλά πως το μόνο που σκέφτεσαι αν είναι με κάποιον είναι να επικοινωνήσεις μαζί του. Πόσο μάλλον αν τον θες και λείπει μίλια μακριά.

Δεν του πέσανε τα χέρια, δεν τον πάτησε - χτύπα ξύλο- νταλίκα, δεν έχασε τη μνήμη του, δεν τσακωθήκατε. Εσύ αν σου συνέβαινε κάτι οικογενειακό, έστω και πολύ σοβαρό, θα παρέλειπες να στείλεις ένα μήνυμα, να δεις 2 λεπτά τον υποτιθέμενο άνθρωπό σου;

Δεν ξέρω τι ψυχολογικά έχει καλά να είναι και πόσες δικαιολογίες ψάχνεις για να τον πιστέψεις αλλά δεν υπάρχουν. Αυτά.

 

Heidi Klum: Καρέ- καρέ η διάσωση του γιου της από πνιγμό

Posted: 04 Apr 2013 08:00 AM PDT

Heidi Klum: Καρέ- καρέ η διάσωση του γιου της από πνιγμό

Η δραματική στιγμή που το supermodel έσωσε τη ζωή του 7χρονου Henry

Η είδηση ότι η Heidi Klum έσωσε τον γιο της, Henry, καθώς και τις δύο νταντάδες του από πνιγμό έγινε πρόσφατα γνωστή και σήμερα κυκλοφόρησαν και οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της διάσωσης.

Το 39χρονο μοντέλο πέρασε το καθολικό Πάσχα μαζί με τα πέντε παιδιά και τον αγαπημένο της, Martin Kristen, στη Χαβάη και, ενώ η οικογένεια απολάμβανε την μέρα της στην παραλία, τον γιο και τις δύο νταντάδες της οικογένειας παρέσυρε ένα τεράστιο κύμα. Klum και Kristen έσπευσαν να βοηθήσουν και να αποφύγουν τα χειρότερα.

«Ένα μεγάλο κύμα μας τράβηξε στα ανοιχτά. Φυσικά, σαν μητέρα, φοβήθηκα πολύ για το παιδί μου αλλά και για όλους τους άλλους στο νερό. Ο Henry είναι δεινός κολυμβητής και κατάφερε να κολυμπήσει πίσω στην ακτή. Βγάλαμε όλους τους άλλους με ασφάλεια», είπε η Klum στο US Weekly, όπου εξέφρασε και την ανησυχία της για το γεγονός ότι κανείς, από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην παραλία, δεν έσπευσε να τους βοηθήσει.

 

Διαβάστε ακόμα:
Heidi Klum: κινδύνευσε ο γιος της στην παραλία
Heidi Klum: πολύ στήθος για το τίποτα
Heidi Klum: Γιατί προτιμάει τα μαλλιά της «ελαφρώς κατεστραμμένα»;

Ξέχασέ το: Η απολαυστικότερη ταινία της εβδομάδας

Posted: 04 Apr 2013 07:50 AM PDT

Ξέχασέ το: Η απολαυστικότερη ταινία της εβδομάδας

Ραντεβού στις αίθουσες

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τίνα Φέι (30 Rock) και ο Πόλ Ράντ (Παρθένος Ετών 40), συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, προσπαθώντας να παρακάμψουν τα εμπόδια που τους βάζει ο προτεινόμενος για Όσκαρ, Πόλ Γουέιτζ (Για Ένα Αγόρι), στο δρόμο για την ευτυχία.

Η περίοδος της άνοιξης είναι η πιο δύσκολη για τους τελειόφοιτους των αμερικάνικων σχολείων, καθώς τότε τα κολλέγια αξιολογούν τις δυνατότητές τους και αποφασίζουν αν θα δεχτούν να τους συμπεριλάβουν στις κλάσεις τους. Σε ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια διεθνώς, αυτό του Πρίνστον, ο ρόλος της σημαντικής αυτής επιλογής βαραίνει, μεταξύ άλλων, την Πόρσια Νέιθαν (Τίνα Φέι).

Η Πόρσια είναι μια αυστηρή και – σε αστείο βαθμό – σχολαστική, απόλυτα μεθοδική προσωπικότητα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ζει μια ήσυχη και ελεγχόμενη ζωή παρέα με τον καθηγητή του Πρίνστον, Μάρκ (Μάικλ Σίν), μέχρις ότου η Κοσμήτορας της Σχολής και υπεύθυνη αξιολόγησης των αιτήσεων εισαγωγής, Κλάρενς (Γουάλας Σον) ανακοινώνει την επικείμενη αποχώρησή της. Τότε ακριβώς ξεκινάει το «χάος». Μια, φαινομενικά τυπική, κούρσα διεκδίκησης της συγκεκριμένης θέσης, για την οποία βασικές υποψήφιες είναι η ίδια και η ισχυρή αντίζηλός της Κορίν (Γκλόρια Ρόιμπεν), καθώς επίσης και η απροσδόκητη συνάντησή της με τον παλιό συμφοιτητή της, τον γοητευτικό και ιδεαλιστή δάσκαλο Τζον Πρέσμαν (Πολ Ραντ) θα καταφέρει να αλλάξει τόσο πολύ την αγαπημένη μας ηρωίδα, ώστε ακόμη και η ίδια να μην καταφέρνει τελικά να αναγνωρίσει τον εαυτό της.

Τι συμβαίνει ακριβώς;
Στη διαδρομή ενός καθιερωμένου επαγγελματικού ταξιδιού και καθώς η αγαπημένη μας ηρωίδα επανασυσφίγγει τις σχέσεις της με την θεότρελη μητέρα της Σουζάνα (Λίλι Τόμλιν) η μοίρα θα της παίξει ένα περίεργο παιχνίδι, αφού ο «αδίστακτος» Πρέσμαν της επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη. Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα «Τζερεμάια». Τι εστί Τζερεμάια; Ένας απροσάρμοστος και «δύσκολος» τελειόφοιτος, που τυγχάνει να είναι - πιθανότατα - ο «χαμένος γιος» της Πόρσια, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία ενώ φοιτούσε στο κολέγιο!

Αν όλα αυτά σας φαίνονται περίεργα, τότε περιμένετε να δείτε τη συνέχεια...

Δείτε το trailer

Εργασιακό μπλέξιμο: Ερωτεύτηκα το αφεντικό μου, πώς το χειρίζομαι;

Posted: 04 Apr 2013 07:30 AM PDT

Εργασιακό μπλέξιμο: Ερωτεύτηκα το αφεντικό μου, πώς το χειρίζομαι;

Όταν καρδιά και καριέρα μπλέκονται

Έρωτας στη δουλειά. Ένα πράγμα θυμάμαι μου τόνιζε η μητέρα μου από μικρή. Μη μπλέξω ερωτικά με επαγγελματικά και να μην ερωτευτώ το αφεντικό μου. Φαντάζομαι πολλές κοπέλες το έχουν στο μυαλό τους σαν αρχή. Όμως ξέρετε, αυτό το απαγορευμένο καμιά φορά είναι και αυτό που μας ταράζει το είναι. Αυτό το μη, όχι, δεν πρέπει.
Μερικές φορές βλέπετε η λογική δε μπαίνει μπροστά, αφού το συναίσθημα σας τυφλώνει. Και φτάνουμε στο σημείο που ερωτεύεστε το αφεντικό σας.

Τι κάνετε λοιπόν; Πώς το χειρίζεστε;


Θα μιλήσουμε όπως θα μιλάγαμε στην κολλητή μας. Ειδικά αυτές τις δύσκολες περιόδους που η ανεργία χτυπάει κόκκινο, δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα. Φυσικά δεν το συζητάμε καν, αν το αφεντικό σας είναι παντρεμένο, μη διανοηθείτε να του δείξετε τίποτα, ακόμα και να δείτε «το μάτι του ότι παίζει». Η δική μας συμβουλή είναι να μη μπλέξετε ακόμα και αν είναι ελεύθερος. Ακόμη και αν δημιουργήσετε σχέση μαζί του, τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι πολύ περίεργα. Φυσικά για σκεφτείτε και την πιθανότητα να χωρίσετε. Μετά τι γίνεται; Μήπως η καρέκλα σας θα αρχίσει να τρίζει; Ποια τα σχόλια των συναδέλφων σας που τα βρήκατε με το αφεντικό;


Από την άλλη σας καταλαβαίνουμε. Όταν θολώνει ο νους από έρωτα δεν είναι και εύκολα τα πράγματα. Στα λόγια όλα είναι απλά θα μας πείτε και θα έχετε και δίκιο. Καθίστε μόνες με τον εαυτό σας. Σκεφτείτε με λογική την κατάσταση. Μετρήστε τον κίνδυνο της επιλογής σας να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Η επιλογή είναι δική σας, όπως και η ζωή σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε.

 

Διαβάστε ακόμα

Κεφάλαιο καριέρα: Πώς να «πλασάρετε» τέλεια τον εαυτό σας και να αποκτήσετε... «καλό όνομα»

Μάθετε το βασικότερο λόγο που τα περισσότερα βιογραφικά καταλήγουν στα... σκουπίδια και πώς να τον αποφύγετε!

7 τύποι εκνευριστικών συναδέλφων και πώς να τους αντιμετωπίσετε έξυπνα

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του»

Posted: 04 Apr 2013 07:20 AM PDT

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του»

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου μιλά για τον Νίκο Σεργιανόπουλου με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού!...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Μαρία Ηλιάκη: «Θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στα Χάνια»

Posted: 03 Apr 2013 08:17 AM PDT

Μαρία Ηλιάκη: «Θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στα Χάνια»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Χανιά της Κρήτης, πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Μαρία Ηλιάκη.

Ο φακός του περιοδικού OK, την πέτυχε στο αεροδρόμιο και το χαμόγελο της μαρτυρούσε πόσο όμορφα πέρασε στο νησί. Η παρουσιάστρια δήλωσε στο περιοδικό: «Τώρα πια αισθάνομαι καλύτερα και η Κρήτη είναι το μόνο μέρος που αισθάνομαι σπίτι μου. Μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μέρη κάθε φορά. Στα Χανιά θα μπορούσα να μείνω μόνιμα», κατέληξε.

Στο Σύνταγμα ο Δημήτρης Κολλάτος!

Posted: 04 Apr 2013 08:21 AM PDT

Στο Σύνταγμα ο Δημήτρης Κολλάτος!

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του κατηγορούμενος για προσβολή εθνικού συμβόλου, ο Δημήτρης Κολλάτος ξεκίνησε γυρίσματα!

Πριν από λίγη ώρα τον πετύχαμε στην πλατεία Συντάγματος να δίνει τις σκηνοθετικές του οδηγίες σε έναν πιτσιρικά, ο οποίος χόρευε στη μέση της πλατείας το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας! Ο σκηνοθέτης ήταν πολύ απορροφημένος στη δουλειά του και σίγουρα ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό! Εν αναμονή!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές