Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


«Πάμε πακέτο»: Τι θα δούμε αύριο;

Posted: 02 Apr 2013 05:59 AM PDT

«Πάμε πακέτο»: Τι θα δούμε αύριο;

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου, το Πάμε Πακέτο αποκαλύπτει δύο ιδιαίτερες ιστορίες με ένταση, ανατροπές και δυνατές συγκινήσεις.

Ο Θανάσης, ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, έρχεται οπλισμένος με θάρρος για να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία από τη γυναίκα του. Παραμερίζοντας τον αντρικό του εγωισμό, ζητάει δημόσια από εκείνη να αναθεωρήσει την απόφαση που πήρε πριν από έξι μήνες να τον εγκαταλείψει, μετά από 25 χρόνια γάμου. Θα συγκινήσει, η κίνησή του αυτή, την εν διαστάσει σύζυγό του; Ποιο είναι το δίλημμα που θα θέσει ο αποστολέας και θα πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, αποκαλύπτει μια ιστορία που θα μας συγκινήσει. Η Μαρίνα είναι μια γυναίκα που έμαθε από πολύ μικρή ότι είναι υιοθετημένη. Οι θετοί της γονείς, την είχαν ορκίσει να μην αναζητήσει ποτέ τη βιολογική της οικογένεια, όσο οι ίδιοι βρίσκονται στη ζωή. Η Μαρίνα κράτησε την υπόσχεσή της. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έμεινε μόνη και πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Συχνά θυμάται τον εαυτό της να έχει ανάγκη μια αδερφική αγκαλιά και ένα δικό της άνθρωπο. Πάντα όμως ο φόβος της απόρριψης τη σταματούσε από το να αναζητήσει τη βιολογική της οικογένεια. Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν μάθει ότι η ίδια ήταν το πέμπτο από τα έξι παιδιά της βιολογικής της οικογένειας; Κάτω από ποιες τραγικές συνθήκες δόθηκε για υιοθεσία και γιατί όλα της τα αδέρφια μεγάλωσαν σε ιδρύματα και ανάδοχες οικογένειες; Πώς θα νιώσει όταν στο απόσπασμα μιας ταινίας αντικρύσει τον εαυτό της μωρό και μάθει ότι αυτή είναι η μοναδική ανάμνηση που είχαν τα αδέρφια της από εκείνη κι ότι τόσα χρόνια δεν την είχαν ξεχάσει ποτέ; Ποια έκπληξη ακόμα περιμένει αποστολέα και παραλήπτες;

Λιοντάρι… πλάκωσε τον Κριστιάνο (photo)

Posted: 03 Apr 2013 07:18 AM PDT

Λιοντάρι… πλάκωσε τον Κριστιάνο (photo)

Εντυπωσιακό είναι το πρωτοσέλιδα της Fotomac στην Τουρκία, με το οποίο προαναγγέλλει τον μεγάλο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατάσαραϊ για τους «8» του Champions League.

 

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να... εκστρατεύσουν στη Μαδρίτη και 15.000 οπαδοί της «Γαλατά» θα βρεθούν το βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη για το «Απαγορευμένο»

Posted: 03 Apr 2013 09:22 AM PDT

Το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη για το «Απαγορευμένο»

Το «Απαγορευμένο» του Γιώργου Τσαλίκη μπορεί να κυκλοφορεί μόνο στο διαδίκτυο, αλλά ακούγεται δυνατά.

Το κοινό ήδη αγκάλιασε το τραγούδι με αποτέλεσμα τα viewsστο διαδίκτυο να είναι πολλές χιλιάδες. Ο Γιώργος Τσαλίκης ένοιωσε την ανάγκη να στείλει το δικό του μήνυμα για την αποδοχή του νέου του τραγουδιού μέσα από ένα βίντεο.

Δείτε το video:

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Posted: 03 Apr 2013 06:37 AM PDT

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι παγκόσμιες ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά.

 

Οι εχθροπραξίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται κατά βάση για έναν Οικονομικό πόλεμο. Θα μου πείτε- και με το δίκιο σας- ότι όλοι οι πόλεμοι, ανεξάρτητα από το τι προβάλλεται ως αιτία τους, έχουν οικονομικά αίτια.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Στεφανία Ρίζου: «Την πρώτη φορά που ανέβηκα στην σκηνή του show του Αλιάγα έτρεμα»

Posted: 03 Apr 2013 09:14 AM PDT

Στεφανία Ρίζου: «Την πρώτη φορά που ανέβηκα στην σκηνή του show του Αλιάγα έτρεμα»

Η Στεφανία Ρίζου βρέθηκε στην Γαλλία για να πάρει μέρος στο talent show που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την εμπειρία της, το άγχος της στην σκηνή, αλλά και για την επόμενη φάση που πέρασε.

Δείτε το video:

«Ευθέως» με τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Posted: 02 Apr 2013 05:55 AM PDT

«Ευθέως» με τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλάει «Ευθέως» στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 00.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Συζητούν για τη νέα κυπριακή τραγωδία και τις επιπτώσεις στην Ευρωζώνη.

• Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα;
• Πού οδηγείται η διαπραγμάτευση με την Τρόικα;
• Αντέχει η τρικομματική κυβέρνηση;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δίνει τις δικές του απαντήσεις «Ευθέως» στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Πώς τρελαίνει μια γυναίκα έναν άνδρα!

Posted: 03 Apr 2013 08:30 AM PDT

Πώς τρελαίνει μια γυναίκα έναν άνδρα!

Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος λέει ένα τραγούδι... Και δεν έχει άδικο... Δείτε πώς σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας μια γυναίκα να... τρελάνει έναν άνδρα!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Αυτά είναι τα καινούρια αγαπημένα παπούτσια της Sarah Jessica Parker

Posted: 03 Apr 2013 08:20 AM PDT

Αυτά είναι τα καινούρια αγαπημένα παπούτσια της Sarah Jessica Parker

Ούτε Manolos, ούτε Louboutin

Μπορεί ως Carrie Bradshaw να απενοχοποίησε και να έκανε θέμα συζήτησης την αγάπη των γυναικών για τα ψηλοτάκουνα, αλλά στην πραγματική ζωή, η Sarah Jessica Parker έχει ένα νέο, αγαπημένο σχεδιαστή.

Πρόκειται για τον Jean-Michel Cazabat. Ο Γάλλος σχεδιαστής είναι γνωστός για την αγάπη του για τα έντονα χρώματα, τα λεπτεπίλεπτα σχέδια τις εκκεντρικές λεπτομέρειες και τα εξωτικά δέρματα που χρησιμοποιεί. Κάθε παπούτσι του σχεδιαστή είναι χαρακτηριστικό, όμορφο, στυλάτο και θηλυκό. Δύο είναι τα αγαπημένα σχέδια της σταρ: τα ψηλοτάκουνα ονόματι «Emma», σε κλασικό σχέδιο από snakeskin και τα sexy «Ella», σε μαύρο χρώμα, με τα οποία την έχουμε δει να κυκλοφορεί δύο φορές μέσα στον τελευταίο μήνα.

Διαβάστε ακόμα:
Η Sarah Jessica Parker, τρελάθηκε; Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να σχεδιάσει κάλτσες για... ψηλοτάκουνα!
H Sarah Jessica Parker κράζει το νέο Sex & the City. Ποια Carrie Bradshaw είναι τελικά η αγαπημένη μας;
Sarah Jessica Parker: Ποιες δύο πολύ γνωστές εταιρείες κατηγορεί ότι ευθύνονται για την καταστροφή των ποδιών της;

Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους! Τι είπαν οι δυο κυρίες!

Posted: 03 Apr 2013 08:05 AM PDT

Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους! Τι είπαν οι δυο κυρίες!

Μία τυχαία συνάντηση έξω από το στούντιο Pro,όπου γυρίζεται το μεσημεριανό πρόγραμμα του Alpha ήταν η αφορμή για ένα φιλικό διάλογο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Πώς μπορεί να είναι όλα τόσο πεζά και να μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ;

Posted: 03 Apr 2013 08:00 AM PDT

Πώς μπορεί να είναι όλα τόσο πεζά και να μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ναι οκ, διαβαζω τα αρθρα εδω και πολυ καιρο,δεν πιστευα οτι θα κατεληγα να γραφω και για τα δικα μου ερωτηματα. Σαββατο βραδυ μετα απο μια βραδια ταινιας με φιλες,ξαπλωνω στο κρεβατι παλι μονη για ουσιαστικα 2 χρονια τωρα μοναξιας.Και αντε ναι ειμαι δυναμικη και κοινωνικη και δεν μπορω τις σχεσεις κτλ αλλα ειναι αυτη η στιγμη που λες οτι την θες μια αγκαλια,ενα μνμ οτι καποιος σε σκεφτεται.Κι ομως τιποτα.Και ερχεται το παραπονο και λεω.Που ειναι ο μεγαλος ερωτας;;; Το παθος αυτο που θα σε συγκλονησει και θα εχει ανταποκριση και απο τις δυο μεριες; Γιατι εχω καταληξει να μπλεκομαι σε καταστασεις ευφημερες διχως συναισθηματικη καλυψη; Γιναν ολα τοσο πεζά και αχρωμα με μονο στοχο το σεξ;; Βαρεθηκα αυτη την κατασταση αλλα βαρεθηκα και να περιμενω... Σορρυ για το μεγαλο μνμ!!

Η απάντηση του Queen.gr

Ξέρω πως δεν θα σε κάνω να αισθανθείς καθόλου καλύτερα ίσως... Το θέμα είναι πως σε όλους μας συμβαίνει αυτό ή τουλάχιστον στους περισσότερους, ανεξαρτήτως φύλου. Δεν θέλω να αρχίσω το κλασικό μπλα-μπλα αλλά δεν απέχει και πολύ η διαπίστωσή σου από την πραγματικότητα. Έχουμε κάνει άντρες και γυναίκες λάθη στις συμπεριφορές μας και τώρα το πληρώνουμε.

Από τη μία η ανάγκη των γυναικών για μία υπερβολική και ψευδή απελευθέρωση γύρω από το σεξ, από την άλλη η ευκολία με την οποία έχουν μάθει οι άντρες ότι γίνονται τα πράγματα- το αποτέλεσμα δεν βοηθά ιδίως αν προστεθούν στην εξίσωση η γενικότερη δυσκολία επικοινωνίας μεταξύ ατόμων, η έλλειψη χρόνου, οι οικονομικές δυσκολίες...

Οι περισσότεροι βιώνουμε την πραγματικότητά μας μόνοι. Στους περισσότερους κρύβονται οι ίδιες επιθυμίες. Και ποιος δεν θέλει ένα μήνυμα, μια αγκαλιά, μια κουβέντα, μια σταθερή επαφή που θα φέρει το συναίσθημα και την ολοκλήρωση ενδεχομένως. Πιστεύω όλοι. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι φοβούνται πως δεν μπορούν να αντοποκριθούν. Επιπλέον, υπήρχε το ταμπού του στερεότυπου της σχέσης. Μέσα σ' αυτό έβγαζε ο καθένας τις ανασφέλειές του, προσπαθούσε να επιβληθεί, να αυτοπροσδιοριστεί υπονομεύοντας τον άλλο, να πιέσει, να κατακτήσει, αν μειώσει, να 'ασφαλιστεί' πίσω από την ταμπέλα και την επιβεβαίωση. Κάπου εκεί το χάνουμε. Ακόμη...

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων που τα καταφέρνουν ή έστω προσπαθούν. Που φτάνουν στο μαζί- από τη στιγμή που τους ενδιαφέρει- και το παλεύουν. Αυτή η εικόνα που μας κάνει να λέμε: Εγώ γιατί όχι. Εγώ γιατί είμαι μόνος/μόνη;

Δεν υπάρχει κάποιος εύκολος δρόμος ως προς αυτό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αρχικά τι θέλουμε και ποιοι είμαστε. Κατόπιν, χωρίς να μπορούμε να προδικάζουμε και χωρίς να πρέπει να προσικάζουμε, θα δοκιμάσουμε με τους ανθρώπους που υπάρχει έλξη και ό, τι βγει. Δεν πρέπει να περιμένεις. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις, αλλά αυτά τα θέλω δεν μπορείς να τα προσωποποιείς κάθε φορά. Θέλει χρόνο για να δεις αν σου βγαίνει και αν βγαίνει και στον άλλον η προσπάθεια για κοινή πορεία.

Ξέρω πως δεν σου λέω κάτι διαφορετικό από τα αυτονόητα. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Είναι όλα μια συνάρτηση. Ποιον θα γνωρίσεις, πώς θα τον δεις, πώς θα σε δει, τι βγάζεις πρις τα έξω και τι διάθεση έχετε αρχικά. Μετά τη δοκιμή βλέπεις περισσότερα... Πιστεύω πως αν είναι ο εαυτός σου χωρίς προσποιήσεις και φόβους, θα πάνε όλα καλά. Το πότε δεν ορίζεται, δυστυχώς. Αν κάποιος σε θέλει (σίγουρα έχεις θελήσει κι εσύ ανθρώπους) θα σε δεχτεί. Όταν θέλουν και οι δύο αρκετά, γίνεται. Οι περιπτώσεις που δεν τραβάνε, δεν θα τραβούσαν ακόμη κι αν συμπεριφερόσουν διαφορετικά. Είναι θέμα συνδυασμού και timing. Κοινότυπο, ναι- αλλά έτσι είναι. Αν έχεις όλη την καλη διάθεση να απολαύσεις τη ζωή και να πάρεις το ρίσκο θα έρθει και το μαζί. Απλά πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, αλλά όχι έρμαιο. Να μην περιμένεις αλλά να μην το παίζεις πως δε σε αφορά μια σχέση.  Από εκεί και πέρα εύχομαι να μπει στο δρόμο σου έναςν άνθρωπος που θα καλύπτεται από εσένα, όπως κι εσύ από αυτόν.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Ακούστε «τα Καγκέλια» από τον Κυριάκο Κυανό

Posted: 03 Apr 2013 08:58 AM PDT

Ακούστε «τα Καγκέλια» από τον Κυριάκο Κυανό

Ο Κυριάκος Κυανός τραγουδάει «τα Καγκέλια» και ξεσηκώνει τους θαυμαστές του.

Το παραδοσιακό τραγούδι έγινε διασκευή από τους Valentino, Χριστόδουλο Σιγανό και Κωνσταντίνο Παντζή. Ο τραγουδιστής το έχει εντάξει ήδη στο πρόγραμμά του στο Caramela και κάθε φορά που το λέει γίνεται... χαμός!
Ακούστε το τραγούδι:

Πριν και μετά: Ποια star έκανε πλαστική στήθους και μας το επιδεικνύει περήφανη; (photos)

Posted: 03 Apr 2013 08:06 AM PDT

Πριν και μετά: Ποια star έκανε πλαστική στήθους και μας το επιδεικνύει περήφανη; (photos)

Η διαφορά είναι ολοφάνερη!

 

Stars και πλαστικές επεμβάσεις! Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Οι διάσημες κυρίες κάνουν τα πάντα για να αρέσουν. Αυτή τη φορά, σειρά έχει το στήθος. Ποια διάσημη κυρία βγήκε στην παραλία και παρουσίασε τα... νέα της αποκτήματα;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τίτλοι τέλους για Γκιζέλη-Κορρέ

Posted: 02 Apr 2013 07:45 AM PDT

Τίτλοι τέλους για Γκιζέλη-Κορρέ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Ευγενίας Γκιζέλη και του επιχειρηματία Δημήτρη Κορρέ.

Το ζευγάρι μπορεί πριν από λίγο καιρό να φερόταν ότι ήταν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο αυτό τελικά δεν ίσχυε. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Ευγενία Γκιζέλη μίλησε στην Espresso και τόνισε σχετικά με δηλώσεις της πως: «Χωρίσαμε εδώ και λίγες μέρες. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος αλλά θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη λύση και για τους δυο μας.»

 

 

 

Το iPhone 5 είχε σχεδιαστεί πριν τον θάνατο του Steve Jobs

Posted: 03 Apr 2013 08:50 AM PDT

Το iPhone 5 είχε σχεδιαστεί πριν τον θάνατο του Steve Jobs

Ο Steve Jobs είχε σχεδιάσει το iPhone 5 και τα δυο επόμενα μοντέλα πριν τον θάνατό του το 2011.

Αυτό αποκάλυψε διοικητικό στέλεχος της εταιρείας. Μάλιστα η μια από τις δυο εκδόσεις αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Η Apple έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα δύο iPhone και ο σχεδιασμός έχει γίνει πριν αναλάβει ως CEO ο Tim Cook. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, o δικηγόρος του San Francisco, George Gascón, μετά τη συνάντησή του με τον υπεύθυνο της Apple, Michael Foulkes, άφησε πρακτικά να εννοηθεί ότι δύο ακυκλοφόρητες εκδόσεις του iPhone ετοιμάστηκαν πριν το θάνατο του Steve Jobs.

Αύξηση μισθού για την βασίλισσα Ελισάβετ

Posted: 03 Apr 2013 08:42 AM PDT

Αύξηση μισθού για την βασίλισσα Ελισάβετ

Οι περισσότερες χώρες βιώνουν την κρίση, αλλά ο μισθός της βασίλισσας αυξάνεται. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα έσοδα της βασίλισσας Ελισάβετ αυξάνονται κατά πέντε εκατομμύρια στερλίνες. Τα έσοδά της το 2012 ήταν τριάντα ένα εκατομμύρια στερλίνες και τώρα θα είναι τριάντα έξι εκατομμύρια. Μέρος από αυτά τα χρήματα θα πηγαίνουν για την συντήρηση του βασιλικού οίκου .

Προτεραιότητα στους… «Βασιλιάδες» για την αποπληρωμή

Posted: 02 Apr 2013 08:03 AM PDT

Προτεραιότητα στους… «Βασιλιάδες» για την αποπληρωμή

Προτεραιότητα έχουν οι «Βασιλιάδες» στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους από το Στούντιο ΑΤΑ.

Οι συντελεστές της σειράς του Mega θα είναι εκείνοι που θα πάρουν πρώτοι τα χρήματα που τους οφείλονται. Μετά την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για κατάσχεση εις χείρας τρίτου που κοινοποιήθηκε στο Mega οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί της σειράς ια είναι οι πρώτοι που θα πάρουν χρήματα όταν γίνει εκ νέου πληρωμή από τον Mega στο Στούντιο ΑΤΑ. Αυτό σημαίνει πως θα καθυστερήσουν οι πληρωμές προς του εργαζόμενους του Master Chef.

 

 

Το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic έρχεται στην Ελλάδα

Posted: 03 Apr 2013 08:31 AM PDT

Το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic έρχεται στην Ελλάδα

Το κρουαζιερόπλοιο του Μίκι και της Μίνι το καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο θα βρίσκεται στο Ιόνιο και 3.500 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το κρουαζιερόπλοιο της αμερικανικής Disney Cruise Line. Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε τα ταξίδια του το 2011 , έχει μήκος 340 μέτρα 1.250 καμπίνες . Το πρόγραμμα κρουαζιέρας συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα και συμπίπτει χρονικά με τις προσπάθειες που γίνονται για αύξηση και την τόνωσης της τουριστικής κίνησης και ενίσχυσης των εσόδων.

Είπε για πλάκα στον φίλο της ότι ήταν έγκυος και εκείνος...

Posted: 03 Apr 2013 08:00 AM PDT

Είπε για πλάκα στον φίλο της ότι ήταν έγκυος και εκείνος...

Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο είχε αιματηρή κατάληξη

 

Η 18χρονη Tori Wheeler από τις ΗΠΑ, είπε στον φίλο της Derek Bauer, ότι ήταν έγκυος για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Πότε αρραβωνιάστηκε η Παπαρίζου;

Posted: 03 Apr 2013 08:15 AM PDT

Πότε αρραβωνιάστηκε η Παπαρίζου;

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έχουν αρραβωνιαστεί.

Πριν λίγες μέρες, η τραγουδίστρια ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα το δαχτυλίδι. Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι κρατάει μυστικό τον αρραβώνα του. Ένα φιλικό τους πρόσωπο επιβεβαίωσε το γεγονός στο περιοδικό Οκ. ««Αρραβωνιάστηκαν και πλέον κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αρραβωνιάστηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγους μήνες αφού είχαν πάρει την απόφασή να συγκατοικήσουν. Η Έλενα Παπαρίζου δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Ανδρέα Καψάλη και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο της.

Η οικογένεια του Michael Jackson ζητάει αποζημίωση μαμούθ από τους διοργανωτές των συναυλιών

Posted: 03 Apr 2013 08:05 AM PDT

Η οικογένεια του Michael Jackson ζητάει αποζημίωση μαμούθ από τους διοργανωτές των συναυλιών

Η οικογένεια του Michael Jackson ζητάει από τους διοργανωτές των συναυλιών το ποσό των τριάντα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η οικογένεια μάλιστα τους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ. Η μητέρα και τα παιδιά του τραγουδιστή σε αγωγή τους προς την εταιρία που διοργάνωνε τις συναυλίες, αναφέρει ότι είχαν προσλάβει τον γιατρό και τον πλήρωναν για να δίνει στον Michael Jackson τα φάρμακα. Από τα χρήματα που ζητάει η οικογένεια Jackson ζητά περίπου τα οχτώ δισ. ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη, ενώ τα υπόλοιπα θεωρούνται ως τα έσοδα που θα είχε η AEG από τις συναυλίες.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές