Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν ήμουν ποτέ της λογικής ‘να τους πατήσουμε κάτω’»

Posted: 01 Apr 2013 06:55 AM PDT

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν ήμουν ποτέ της λογικής 'να τους πατήσουμε κάτω'»

Για την τηλεοπτική αναμέτρηση με το Τουρκικό σίριάλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και τον ανταγωνισμό μίλησε η πρωταγωνίστρια των «Κλεμμένων ονείρων», Ελισάβετ Μουτάφη.

«Δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Εγώ θέλω να έχουμε το κοινό μας, να δίνουμε κάτι ποιοτικό στους τηλεθεατές και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας. Τώρα αν θα κάνουμε πέντε μονάδες πάνω ή κάτω από τον «Σουλεϊμάν» ή από οποιονδήποτε άλλον δεν είναι κάτι που με απασχολεί», λέει στο 7 μέρες tv και καταλήγει: «Εμείς έχουμε το κοινό μας και όπως είδαμε, πήγαμε καλύτερα. Αν είχαμε να κάνουμε με μια ελληνική παραγωγή σαφώς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της λογικής 'να τους πατήσουμε κάτω'. Είμαστε όλοι συνεργάτες, δουλεύουμε μαζί και φτιάχνουμε ένα ελληνικό προϊόν. Για μια ξένης σειρά όμως, δεν με αφορά ιδιαίτερα», καταλήγει.

H Victoria Beckham μιλάει για τα ρούχα της

Posted: 01 Apr 2013 08:50 AM PDT

H Victoria Beckham μιλάει για τα ρούχα της

Η σχεδιάστρια μιλάει για τα κομμάτια- κλειδιά της γκαρνταρόμπας της

Στο Stylist μίλησε η Victoria Beckham για το στυλ και τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, καθώς και τα πράγματα που της αρέσει να σχεδιάζει.

Για τα φορέματα: «Ένα τέλειο φόρεμα κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή, αλλά και είναι και ευκολοφόρετο. Το να μπορώ να δημιουργήσω το τέλειο φόρεμα αλλά και να γνωρίζω ότι είναι κολακευτικό από κάθε γωνία, είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα».

Τι κάνει μία τσάντα διαχρονική: «Η ποιότητα και η πολυτέλεια υπήρξαν πάντα οι θεμέλιοι λίθοι της handbag συλλογής μου. Κάθε κομμάτι της, είναι πολύ σημαντικό να είναι φτιαγμένο από υλικά που θα αντέξουν στην δοκιμασία του χρόνια. Από την άποψη της μόδας, όλες οι τσάντες μου είναι απόλυτα επίκαιρες, αλλά ταυτόχρονα είναι σε iconic σχέδια που έχουν μία διαχρονική ποιότητα ανεξάρτητα από την εποχή ή την σεζόν».

Για το κλασικό denim: «Ουσιαστικά σχεδιάζω πράγματα που θέλω να φοράω και που νιώθω ότι είναι καλά, την προκειμένη στιγμή. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν καλά με τα ρούχα τους, αλλά και λίγο σέξι και θηλυκές. Το τζιν μου, VB1, είναι το τέλειο τζιν: αυτή τη στιγμή ζω μόνο με αυτό! Το σχέδιό του είναι τόσο ευέλικτο, που μπορώ να το φορέσω σε μία έξοδο για δείπνο, αλλά και για να πάω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο».

 

Διαβάστε ακόμα:
Harper Seven (Beckham): δείτε όλα τα νέα συνολάκια του πιο καλοντυμένου μωρού στον κόσμο
Victoria Beckham: το fashion icon μας αποκαλύπτει τους 5 κανόνες του στυλ
Victoria Beckham: Η έξοδος με τις φίλες της

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub σώματος

Posted: 01 Apr 2013 08:30 AM PDT

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub σώματος

Με μόνο 3 υλικά

Μια εύκολη συνταγή που δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε γιατί αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα, γίνεται γρήγορα και μυρίζει υπέροχα! 

 

Θα χρειαστείτε

1/2 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ 

1/2 φλιτζάνι μέλι

1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

 

Αναμείξτε τα υλικά σε ένα μπωλ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη "πάστα". Πάρτε αρκετή ποσότητα στο χέρι σας ή σε μια μικρή,μαλακή πετσέτα και κάντε απολέπιση στο σώμα σας ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, με κυκλικές κινήσεις επιμένοντας στις ξηρές ζώνες. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Το μέλι ενυδατώνει και τρέφει την επιδερμίδα, το ξύσμα πορτοκαλιού τονώνει και αναζωογονεί τις αισθήσεις ενώ οι αλεσμένοι κόκκοι καφέ απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα.  

 

 

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: θρεπτική μάσκα ποδιών

Και το λούσιμο έχει τα μυστικά του

Ταλαιπωρημένες άκρες; Δείτε πώς θα τις κάνετε να δείχνουν πιο υγιείς

 

Δείτε ποια πρωταγωνίστρια χώρισε από τον σεναριογράφο της σειράς και έπεσε σε κατάθλιψη!

Posted: 01 Apr 2013 08:27 AM PDT

Δείτε ποια πρωταγωνίστρια χώρισε από τον σεναριογράφο της σειράς και έπεσε σε κατάθλιψη!

Γνωστή ηθοποιός χώρισε από τον αγαπημένο της, σεναριογράφο της σειράς, όπου πρωταγωνιστεί! Μπορεί στην αρχή του χωρισμού της να πέρασε δύσκολα, να έπεσε στα πατώματα και να έπαθε κατάθλιψη, τώρα όμως είναι καλά και στέκεται ξανά στα πόδια της!

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Olivia Palermo: το δερμάτινο φόρεμα φορεμένο σωστά

Posted: 01 Apr 2013 08:15 AM PDT

Olivia Palermo: το δερμάτινο φόρεμα φορεμένο σωστά

H Αμερικανίδα socialite σε άλλη μια κομψή εμφάνιση.

 

Η Αμερικανίδα φασιοναρία και socialite Olivia Palermo παρευρέθηκε στη Νέα Υόρκη στην προβολή της ταινίας «The Host» με πρωταγωνίστρια την Diane Kruger.

Για αυτήν της την εμφάνιση η εικοσιεπτάχρονη καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα που κατόρθωσε να μην δείχνει διόλου φτηνό. Το μυστικό; Η εφαρμογή του. Το κλειδί για να έχει μια εμφάνιση με τόσο δέρμα αέρα μοντέρνας κομψότητας είναι το φόρεμα να είναι λίγο χαλαρό και να μην αγκαλιάζει άψογα τη σιλουέτα.

Μια embellished clutch τσάντα και μαύρες suede γόβες συμπλήρωσαν το look της που για άλλη μια φορά την κολακεύει και αναδεικνύει άψογα την μικροκαμωμένη σιλουέτα της (έχει ύψος μόλις 1,63).

Διαβάστε επίσης:

Tilda Lindstam: vintage chic στο Μιλάνο

Karmen Pedaru: casual chic με denim

Kasia: αβίαστα κομψή με total black

 

Η Πατρίτσια Φίλντ αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η εγγονή της Άννας Βίσση!

Posted: 01 Apr 2013 08:03 AM PDT

Η Πατρίτσια Φίλντ αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η εγγονή της Άννας Βίσση!

Πώς θα ονομάσει η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς την κόρη τους;
Φυσικά το όνομα της μικρούλας, που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες θα είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Παρασκήνιο: Όλη η αλήθεια για Λιάγκα και Σκορδά…Οι χαμηλές απολαβές και ο Πετρετζίκης! (Nassos blog)

Posted: 01 Apr 2013 09:03 AM PDT

Παρασκήνιο: Όλη η αλήθεια για Λιάγκα και Σκορδά…Οι χαμηλές απολαβές και ο Πετρετζίκης! (Nassos blog)

Η τηλεόραση περνάει κι αυτή την κρίση της. Δε γίνεται να γκρεμίζονται όλα γύρω μας και στο μαύρο κουτί να επικρατούν συνθήκες Παραδείσου.

Βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις οι διευθυντάδες επικαλούνται την κρίση για να επιτύχουν τους στόχους τους. Κι αυτό δε γίνεται με σκοπό την εξυγίανση ή την περιστολή εξόδων αλλά την εξασφάλιση των bonus. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/paraskinio-olh-h-alithia-giato-prwino-moy-oi-xamhles-apolaves-kai-o-petretzikhs/#more

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όπρα είσαι και φαίνεσαι!

Posted: 01 Apr 2013 08:51 AM PDT

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όπρα είσαι και φαίνεσαι!

Το πρότυπο της ξανθιάς παρουσιάστριας

 

Κι έλεγα κι εγώ «ποια μου θυμίζει», «ποια μου θυμίζει»; Ε μα βέβαια. Την Όπρα μου θυμίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που διαβάζω ότι δήλωσε πως η αμερικάνα ιέρεια των talk shows είναι το πρότυπό της.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ίνα Ταράντου: Ποια ήταν η πιο τρομακτική της εμπειρία;

Posted: 01 Apr 2013 06:22 AM PDT

Ίνα Ταράντου: Ποια ήταν η πιο τρομακτική της εμπειρία;

Την πιο τρομακτική της εμπειρία περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ίνα Ταράντου.

«Η πιο τρομακτική εμπειρία ήταν όταν πέταξα με παραπέντε στην Επίδαυρο. Πριν ξεκινήσω φοβόμουν αρκετά, γιατί νόμιζα πως είχα υψοφοβία. Απ' ότι φαίνεται όμως δεν ήταν έτσι, γιατί η βουτιά στο κενό έγινε εύκολα και το πέταγμα ήταν ονειρικό», λέει στο Tv box και συνεχίζει μιλώντας για το τι της προσφέρει η συγκεκριμένη εκπομπή. «Αρχικά τα προς το ζην, δευτερευόντως το ευ ζην και το τέλος το ζην επικινδύνως. Δεν δουλεύω από χόμπι, χρειάζομαι χρήματα για να ζήσω εγώ και η οικογένεια μου. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη δουλειά συνδυάζει και την ευχαρίστηση, όπως κανονικά θα έπρεπε να είναι όλες οι δουλειές, για να τις κάνουμε καλά και να εξελισσόμαστε ως άνθρωποι και ως επικοινωνία»

Η υπέροχη φωτογράφηση της Ζέτας κάτω από το νερό

Posted: 01 Apr 2013 08:50 AM PDT

Η υπέροχη φωτογράφηση της Ζέτας κάτω από το νερό

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας εντυπωσιάζει συνεχώς.

Αυτή την φορά, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε κάτω από το νερό. Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε στον φακό της Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ακόμα και κάτω από το νερό η Ζέτα είναι κούκλα και σέξι. Η φωτογράφος μας έδωσε μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να δούμε μέσα από την σελίδα της στο facebook.

Μήπως το παράκανες λιγάκι;

Posted: 01 Apr 2013 08:46 AM PDT

Μήπως το παράκανες λιγάκι;

Κι όμως αυτή η φωτογραφία δεν είναι ψευδαίσθηση σε όλους όσοι περιμένουν με λαχταρά τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, δεν είναι ούτε «φτιαγμένη» λόγω της ημέρας της Πρωταπριλιάς, είναι μια φωτογραφία πέρα για πέρα αληθινή!

Μπορεί να είμαστε ακόμη στις αρχές Απρίλιου όμως μερικές κυρίες έχουν ήδη ξεκινήσει το σολάριουμ κι επειδή δεν είμαστε και ειδικοί μπορεί απλά να της έπεσε λίγη τερακότα παραπάνω, δηλαδή να την έβαλε όχι με πινέλο αλλά με ταβανόβουρτσα! Μα... πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί αυτός ο σκούρος κι ελαφρώς αποτυχημένος χρωματισμός στο πόδι της Χρύσπας; Όπως και να 'χει όμως η Χρύσα μας αρέσει πολύ... εξάλλου άτυχες στιγμές έχουμε όλες μας!

Ντάνιελ Γκρέγκ: Πόσα χρήματα πήρε για διαφημιστικό σπότ

Posted: 01 Apr 2013 08:38 AM PDT

Ντάνιελ Γκρέγκ: Πόσα χρήματα πήρε για διαφημιστικό σπότ

Οι μετοχές του Ντάνιελ Γκρέγκ έχουν ανέβει και μάλιστα πάρα πολύ.

Ο ηθοποιός πήρε μέρος στο διαφημιστικό σποτ για το νέο Range Rover Sport. Μπορεί η εμφάνισή του να ήταν μερικά δεύτερα, ωστόσο τα χρήματα που πήρε ήταν πάρα πολλά. Ο Ντάνιελ Γκρέγκ σύμφωνα με τον ξένο Τύπο πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ. Κάποιοι μπορεί να σχολίασαν αρνητικά αυτό το γεγονός, αλλά η Land Rover σε ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είναι προστάτης και υποστηρικτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης S.A.F.Eκαι τα χρήματα πήγαν εκεί.

Απίστευτο: Αγγελία εργασίας ζητά Ελληνίδες ιερόδουλες για το εξωτερικό

Posted: 01 Apr 2013 08:10 AM PDT

Απίστευτο: Αγγελία εργασίας ζητά Ελληνίδες ιερόδουλες για το εξωτερικό

Μια αγγελία εργασίας που παλιότερα δεν θα τολμούσε κάποιος να δημοσιεύσει, εμφανίστηκε σε ηλεκτρονική σελίδα μεγάλης εφημερίδας αγγελιών.

 

«Κοπέλες πόρνες ζητούνται» αναφέρεται στον τίτλο της αγγελίας και ακολουθεί το τηλέφωνο του εργοδότη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μαμάδες εν τη ενώσει: Η Helena Christensen υπερασπίζεται την εγκυμονούσα Kim Kardashian

Posted: 01 Apr 2013 03:51 AM PDT

Μαμάδες εν τη ενώσει: Η Helena Christensen υπερασπίζεται την εγκυμονούσα Kim Kardashian

Σε μία ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα Huffington Post το άλλοτε τοπ μόντελ των 90's Helena Christensen μιλά για την εμμονή των media με την Kim Kardashian, ειδικά τώρα που είναι έγκυος.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Βίντεο-ΣΟΚ: Νεαρή έπεσε στις ράγες του τρένου για πιάσει το κινητό

Posted: 01 Apr 2013 08:07 AM PDT

Βίντεο-ΣΟΚ: Νεαρή έπεσε στις ράγες του τρένου για πιάσει το κινητό

Άγιο είχε μία κοπέλα στη Βραζιλία η οποία πήδηξε στις ράγες το τρένου για να πιάσει το κινητό της το οποίο της έπεσε από τα χέρια δευτερόλεπτα πριν περάσει ο συρμός!

 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του ένας επιβάτης, η κοπέλα γλίτωσε παρά τρίχα, όταν ένας από τους φύλακες του σταθμού την τράβηξε πάνω στην αποβάθρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Διασκέδαση στο «κόκκινο» με παρέλαση επωνύμων!

Posted: 01 Apr 2013 07:49 AM PDT

Διασκέδαση στο «κόκκινο» με παρέλαση επωνύμων!

«Χίλιοι καλοί χωράνε...», λέει ο σοφός λαός μας και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και η παρέα του έγινε χαμός!

Στα πρώτα τραπέζια είδαμε από Αγγελική Ηλιάδη μέχρι Παντελή Παντελίδη, όπου πήραν το μικρόφωνο και είπαν τιο τραγουδάκι τους! Ανάμεσα τους όμως διακρίναμε και τον Γιώργο Γιαννιά με την αγαπημένη του! Όλοι μαζί λοιπόν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έγιναν μια μεγάλη παρέα κάνοντας τον κέφι να χτυπά «κόκκινο»!

Δείτε την φάρσα που έκαναν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Posted: 01 Apr 2013 08:09 AM PDT

Δείτε την φάρσα που έκαναν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρωταπριλιά σήμερα και κάποιος αποφάσισε να κάνει φάρσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της ότι ένας πολύ καλός της φίλος την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μεταφέρονται στην μεσημεριανή ζώνη και ότι από την επόμενη εβδομάδα , η Σταματίνα θα είναι μόνη της στην πρωινή ζώνη. Το πίστεψε η παρουσιάστρια;

Δείτε το video:

Κλείνει το YouΤube! H πρωταπριλιάτικη φάρσα της ιστοσελίδας

Posted: 01 Apr 2013 08:05 AM PDT

Κλείνει το YouΤube! H πρωταπριλιάτικη φάρσα της ιστοσελίδας

Αυτό δηλώνει το νέο πρωταπριλιάτικο βίντεο του Youtube.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ο Πάνος Σκουρολιάκος μιλάει για την απόλυσή του: «Με πετάξανε έξω από το καμαρίνι μου»

Posted: 01 Apr 2013 07:57 AM PDT

Ο Πάνος Σκουρολιάκος μιλάει για την απόλυσή του: «Με πετάξανε έξω από το καμαρίνι μου»

Ο Πάνος Σκουρολιάκος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Δημήτρη Πιατά «La Nonna».

Ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες πήρε μέρος στην απεργία των ηθοποιών , η οποία ήταν 48ώρη. Όταν επέστρεψε στο θέατρο βρήκε όλα του τα πράγματα έξω από το καμαρίνι του και ενημερώθηκε από το θέατρο ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί την νέα σεζόν. Από την μεριά του θεάτρου βγήκε ανακοίνωση , η οποία έλεγε: «Μόνο αστείο θα μπορούσε να είναι ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Σκουρολιάκο λόγω της συμμετοχής του στην απεργία. Οι συζητήσεις περί των οικονομικών για τη νέα σεζόν έγιναν πριν 25 μέρες , δεν βρήκε η επιχείρηση με τον ηθοποιό και αυτό είναι όλο». Από την μεριά του , ο Πάνος Σκουρολιάκος υποστηρίζει ότι οι συζητήσεις για τα οικονομικά είχαν γίνει, αλλά δεν είχαν τελειώσει. «Η επιχείρηση με τιμώρησε γιατί άσκησα το αναφαίρετο συνταγματικό μου δικαίωμα να απεργήσω. Και το έκαναν επιδεικτικά. Πήγα στο θέατρο και βρήκα όλα μου τα πράγματα έξω από το καμαρίνι μου Με πετάξανε έξω και προς τιμήν του ο κ. Πιατάς μου παραχώρησε το δικό του. Τον επιφόρτισαν να με ενημερώσει για τα καθέκαστα. Δεν έκανα κανένα παράπτωμα , είμαι άψογος στην δουλειά μου. Είμαι 35 χρόνια στο θέατρο και είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο», δήλωσε στη news ο ηθοποιός και συνέχισε: «Είναι κακόγουστο , δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τέτοιες λογικές, είναι έξω από την κουλτούρα μου, έξω από τον εργασιακό μου κώδικα. Το ότι δεν θα συνέχιζα την επόμενη σεζόν το είχα αποφασίσει ήδη λόγω της μείωσης του μισθού που μου πρότειναν , αλλά οι συζητήσεις περί οικονομικού δεν είχαν κλείσει ακόμα». Όσον αφορά τον Δημήτρη Πιατά, δήλωσε: «Κανείς ηθοποιός και ειδικά στο δικό μου θίασο δεν εκδιώκεται για τις προσωπικές του ιδέες. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την επιχείρηση και τον Πάνο Σκουρολιάκο, ο οποίος πολύ σωστά υπερασπίζεται τις προσωπικές του θέσεις και παλεύει γι' αυτές. Αντίθετα κάποιοι άλλοι συνάδελφοι που είναι και βουλευτές και έχουν και αντιμνημονιακές θέσεις βρέθηκαν να παίζουν κανονικά στις παραστάσεις και εννοώ τον κ. Χαϊκάλη», δήλωσε στην εφημερίδα news ο Δημήτρης Πιατάς.

H Helena Christensen στο πλευρό της Kim Kardashian: Την υπερασπίζεται για τα παραπανίσια κιλά

Posted: 01 Apr 2013 08:01 AM PDT

H Helena Christensen στο πλευρό της Kim Kardashian: Την υπερασπίζεται για τα παραπανίσια κιλά

Το supermodel υπερασπίζεται την reality star με ανοιχτή επιστολή

 

Στην χρόνια συζήτηση για το γυναικείο σώμα, και την εικόνα που τα media δημιουργούν γύρω από αυτό, τα supermodels είναι αυτά που, συνήθως, βγαίνουν οι «κακοί» της υπόθεσης, αφού αυτά είναι με τα εξωπραγματικά τέλεια σώματα, τα οποία πολλές πραγματικές γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές