Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Συνταγές μαγειρικής


Συνταγές μαγειρικής


Γαρίδες με πεπεροντσίνο

Posted: 21 Jan 2013 02:07 AM PST

undefined

Ποιος είπε ότι οι γαρίδες είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες; Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό και για τον χειμώνα, ιδιαίτερα για τους λάτρεις του θαλασσινού και του καυτερού. Μια έξυπνη και εύκολη στην εκτέλεση πρόταση που θα σας εκπλήξει.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ (4 άτομα)

Για το λάδι πεπεροντσίνο 1 κ.σ. πεπεροντσίνο (κόκκινο πιπεράκι φρέσκο ή ξηρό) ψιλοκομμένο

1 κ.σ. σκόρδο λιωμένο

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

Για τις γαρίδες 20 μεσαίες γαρίδες με το κεφάλι, καθαρισμένες

3 κ.γ. λάδι πεπεροντσίνο

αλάτι και μαύρο πιπέρι

Πώς θα το ετοιμάσετε * Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Ρίχνετε το πεπεροντσίνο και το σκόρδο και σοτάρετε για 22 μέχρι να πάρουν άρωμα. Μεταφέρετε το λάδι σε ένα μπολ και το αφήνετε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

* Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε τις γαρίδες και το λάδι πεπεροντσίνο και πασπαλίζετε με το αλάτι κατά προτίμηση.

* Σοτάρετε τις γαρίδες για 22 περίπου από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές