Συνταγές μαγειρικής |
Posted: 21 Jan 2013 02:07 AM PST Ποιος είπε ότι οι γαρίδες είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες; Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό και για τον χειμώνα, ιδιαίτερα για τους λάτρεις του θαλασσινού και του καυτερού. Μια έξυπνη και εύκολη στην εκτέλεση πρόταση που θα σας εκπλήξει. ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ (4 άτομα) Για το λάδι πεπεροντσίνο 1 κ.σ. πεπεροντσίνο (κόκκινο πιπεράκι φρέσκο ή ξηρό) ψιλοκομμένο 1 κ.σ. σκόρδο λιωμένο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι Για τις γαρίδες 20 μεσαίες γαρίδες με το κεφάλι, καθαρισμένες 3 κ.γ. λάδι πεπεροντσίνο αλάτι και μαύρο πιπέρι Πώς θα το ετοιμάσετε * Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Ρίχνετε το πεπεροντσίνο και το σκόρδο και σοτάρετε για 22 μέχρι να πάρουν άρωμα. Μεταφέρετε το λάδι σε ένα μπολ και το αφήνετε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. * Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε τις γαρίδες και το λάδι πεπεροντσίνο και πασπαλίζετε με το αλάτι κατά προτίμηση. * Σοτάρετε τις γαρίδες για 22 περίπου από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.
|
You are subscribed to email updates from Συνταγές μαγειρικής To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου