Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δεν θα πιστέψετε τι προσφέρει ένα βαθύ παθιασμένο φιλί στο στόμα

Posted: 25 Nov 2012 03:24 PM PST


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς προσφέρει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, εκτός φυσικά από την ερωτική διάθεση που προκαλεί;
Πολλοί μάλιστα λένε ότι κάποιος που φιλάει καλά μπορεί να δημιουργήσει στη σύντροφο του πραγματικά ρίγη. Όμως ένα καλό φιλί στο στόμα έχει οφέλη που πολλοί από εμάς αγνοούμε. Για παράδειγμα χάνουμε θερμίδες. Διαβάστε τι άλλο προσφέρει ένα βαθύ παθιασμένο φιλί στο στόμα…
Καταρχήν πριν ξεκινήσουμε την περιπλάνηση μας στον κόσμο του φιλιού να σας πούμε ότι ο όρος "Γαλλικό φιλί" υποδηλώνει το έντονο παθιασμένο φιλί στο στόμα και υιοθετήθηκε από τους πλούσιους Αμερικάνους τον 18ο αιώνα οι οποίοι αφού επέστρεφαν από το Παρίσι στις ΗΠΑ, μιλούσαν στους συμπατριώτες τους για τις Γαλλιδούλες και τα υπέροχα παθιασμένα φιλιά που τους έδιναν.
Ας δούμε τώρα το οφέλη ενός φιλιού. Καταρχήν πρέπει να γνωρίζετε ότι ο εγκέφαλος μας διαχωρίζει και ξεχωρίζει από μόνος του τα φιλιά. Έτσι όταν πάμε να φιλήσουμε έναν συγγενή ή κάποιον φίλο στο μάγουλο, τότε κινητοποιεί μόνο 2 μύες του προσώπου. Όταν όμως το φιλί είναι ερωτικό και παθιασμένο οι μελέτες έχουν δείξει ότι όλοι οι μύες στο πρόσωπο ενεργοποιούνται και λειτουργούν. Ο εγκέφαλος μας ακόμη, ενεργοποιεί μια πλειάδα νεύρων που συντονίζονται μεταξύ τους και 2 άνθρωποι στο σκοτάδι μπορούν εύκολα να βρουν ο ένας τα χείλη του άλλου και να φιληθούν σαν να βλέπονται.
Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που φιλιούνται πολύ, τότε στατιστικά, δεν αρρωσταίνουν εύκολα, αυξάνουν τον μέσο όρο της ζωής τους κατά 5 χρόνια, ενώ οδηγούν καλύτερα και δεν τρακάρουν εύκολα με το αυτοκίνητο τους.
Ένα λεπτό παθιασμένου φιλιού είναι αρκετό για να χάσουμε 26 θερμίδες. Αν το φιλί αυτό ξεχειλίζει από πόθο και πάθος ακόμη περισσότερο σε ένα λεπτό χάνουμε τουλάχιστον 39 θερμίδες.
Το παθιασμένο φιλί έχει και οφέλη στην υγιεινή του στόματος αφού ο οργανισμός παράγει περισσότερη ποσότητα σάλιου από το φυσιολογικό με αποτέλεσμα η στοματική κοιλότητα να καθαρίζεται. Επίσης το φιλί αποτρέπει την είσοδο βλαβερών μικροβίων και βακτηριδίων μέσα στο στόμα (αναφερόμαστε σε φιλιά μεταξύ 2 υγιών ατόμων). Πάντως και σε αυτή την περίπτωση, με ένα βαθύ ερωτικό φιλί οι 2 σύντροφοι θα ανταλλάξουν μεταξύ τους, τουλάχιστον 5.000.000 βακτηρίδια.
Τέλος να σας πούμε πως όταν φιλάμε κάποιον ή κάποια ερωτικά, ο εγκέφαλος απελευθερώνει σημαντικές ποσότητες Ωκυτοκίνης, της ορμόνης της αγάπης και του σεξουαλικού ερεθισμού. Οι ποσότητες αυτές ρίχνουν σημαντικά τα επίπεδα του άγχους στον άνθρωπο και μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, και να βλέπουμε και να αισθανόμαστε τον εαυτό μας πιο όμορφο (μετά το φιλί).




iatropedia.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εκπληκτικές μεταμορφώσεις από το "μάγο" του μακιγιάζ!

Posted: 25 Nov 2012 03:19 PM PST



Αυτή είναι η απόδειξη πως οι
γυναίκες θα πρέπει να υποκλίνονται, σε αυτόν που ανακάλυψε το μακιγιάζ..

Δείτε τις πραγματικές μεταμορφώσεις, απλών γυναικών που γίνονται σαν σταρ του σινεμά!

Ο καλλιτέχνης που κάνει μαγικά με το μέικ απ, ονομάζεται Vadim Andreev και οι δημιουργίες του είναι πραγματικά μοναδικές.

Απολαύστε τον:














kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μπορείτε να αναγνωρίσετε το πασίγνωστο μοντέλο πολλά χρόνια πριν...;

Posted: 25 Nov 2012 03:14 PM PST


Δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε..


Έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και το επαγγελματικό της μπαούλο περιλαμβάνει συνεργασίες με τους πιο διάσημους σχεδιαστές.

Σωστή επαγγελματίας, φιλόδοξη, όμορφη και καταξιωμένη!

Στον τραπεζικό της λογαριασμό έχουν προστεθεί αρκετά μηδενικά τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλό κομπόδεμα για τα γηρατειά! Ο λόγος για την Kate Moss που στη φωτογραφία την απολαμβάνουμε όταν ήταν 14 ετών.

Μάλιστα είναι οι πρώτες φωτογραφίες σε ρόλο μοντέλου από τα μαγικά χέρια του David Ros. Χάρη στον ίδιο, βγήκε στο φως της δημοσιότητας το φωτογραφικό υλικό .

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Moss δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε, καθώς τα χαρακτηριστικά της παραμένουν ίδια. Μόνο λίγες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αλλά όταν έχεις το πρόσωπο της Moss, κανείς δεν τις προσέχει!












newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Posted: 25 Nov 2012 03:09 PM PST






Η ομοιότητα της μικρής Siloh Nuvel με τον Brad Pitt είναι εμφανέστατη.



Η πρώτη βιολογική κόρη της Angelina Jolieκαι του Brad Pitt μοιάζει απίστευτα στον χολιγουντιανό ηθοποιό. Η Siloh Nuvel είναι κατάξανθη με μπλε μάτια έτσι όπως ακριβώς είναι και ο Brad Pitt. Όσοι βλέπουν την κόρη του ζευγαριού και γνωρίζουν από πιτσιρικά τον ηθοποιό υποστηρίζουν ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.







gossip-tv.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ντένις ο τρομερός»!

Posted: 25 Nov 2012 03:04 PM PST



Ο «Ντένις ο τρομερός», ο ξανθός μπόμπιρας έχει
μείνει αξέχαστος με τις σκανδαλιές του..

Ο ηλικιωμένος κύριος Ουίλσον ήταν τις περισσότερες φορές το θύμα από τις σκανδαλιές του μικρού Ντένι.

Δείτε σήμερα 19 χρόνια μετά τον 26χρονο Mason Wilson Gample!



























pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ:To δαχτυλίδι της Ζωής στην Κίνα ή ... Αστρική Πύλη;

Posted: 25 Nov 2012 03:00 PM PST




Αυτό το 157 μέτρα ύψος κτίριο που
ονομάζεται «Ring of Life" κόστισε γύρω στα (16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), και χρησιμοποιήθηκαν 3.000 τόνοι χάλυβα.

Είναι όμως πραγματικά ένα κομμάτι της αρχιτεκτονικής, ή κάτι διαφορετικό; Όπως πάντα εσείς αποφασίζεται.

Δημοσιεύτηκε πρόσφατα μια φωτογραφία από ένα μοναδικό κτίριο στο Φουσούν, στην επαρχία Liaoning βορειοανατολικά της Κίνας.

Η δομή του μοιάζει με ένα τεράστιο δαχτυλίδι σιδήρου και ονομάζεται "Το Δαχτυλίδι της ζωής."

Η φωτογραφία δείχνει το τεράστιο "Ring of Life" στο Φουσούν, στην επαρχία Liaoning.

Σας θυμίζει κάτι;


























apocalypsejohn.com





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η εκρηκτική Έλενα Παπαβασιλείου εξομολογείται...

Posted: 25 Nov 2012 02:54 PM PST


Δεν ονειρεύεται..

πρίγκιπες, δηλώνει παραδοσιακή και επιμένει πως η πρόταση γάμου πρέπει να γίνεται από τον άντρα. Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου που μίλησε σε συνέντευξή της στη Real News, για τον έρωτα στη ζωή της, για τα θέλω της αλλά και για τον άντρα που μπορεί να τη σκλαβώσει.

«Δεν περιμένω κανέναν ουρανοκατέβατο πρίγκιπα και ούτε έχω ανάγκη από πρίγκιπες. Επιθυμώ έναν άνθρωπο με τον οποίο θα χτίσουμε μία ευτυχισμένη σχέση» λέει ενώ σε ό,τι αφορά τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε στο πλευρό της, τονίζει: «Με σκλαβώνει όταν αυτός που βρίσκεται δίπλα μου θέλει να με φροντίζει».

Στην ερώτηση αν έχει ζηλέψει ποτέ απαντά: «Ο πειρασμός είναι μεγάλος... Ομολογώ ότι παλαιότερα έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου. Τα ξέχασε μία φορά στην τσάντα μου, το ξέχασε δεύτερη, ε την Τρίτη δεν κρατήθηκα και σκέφτηκα πως ήταν γραφτό να εξερευνήσω το κινητό του. Αλλά έπειτα του το είπα».




newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΣ πως θα βγαίνεις ωραία στη φωτογραφία!

Posted: 25 Nov 2012 02:49 PM PST



Σύμφωνα με μια νέα έρευνα η καλύτερη πλευρά
του καθενός είναι η αριστερή πλευρά. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα στηθείς για φωτογραφία ξέρεις προς τα που θα γυρίσεις.


Το Wake Forest University, ο Dr. James Schirillo και ο Kelsey Blackburn (όπως δημοσιεύτηκε στο Experimental Brain Research journal) φωτογράφησαν 10 ανδρικά και 10 γυναικεία πρόσωπα. Μετά πήραν αυτές τις φωτογραφίες και δημιούργησαν άλλες, όπου η δεξιά πλευρά του προσώπου φαίνεται να είναι η αριστερή και το αντίστροφο.
Στη συνέχεια ρώτησαν 37 άντρες και γυναίκες φοιτητές ποια τους αρέσει πιο πολύ. Τα αποτελέσματα ήταν σαφή, καθώς όλοι έδειξαν μια ιδιαίτερη προτίμηση για την φωτογραφία του αριστερού μάγουλου. Το πραγματικά ενδιαφέρον, όμως, ήταν ότι δεν είχε σημασία εάν η εν λόγω πλευρά ήταν η πραγματική αριστερή πλευρά ή αν ήταν μια δεξιά πλευρά που είχε αντιστραφεί προς τα αριστερά. Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν ως "πιο ευχάριστη" την πλευρά που φάνηκε να είναι η αριστερή και στις δύο περιπτώσεις.



Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης το μέγεθος της κόρης των ερωτηθέντων, κατά την αξιολόγηση των προσώπων. Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα: Οι κόρες διογκώνονταν όταν οι συμμετέχοντες μελετούσαν την αριστερή πλευρά του προσώπου και συρρικνώνονταν όταν κοίταζαν στα δεξιά.



Η αριστερή πλευρά στο πρόσωπό μας εκφράζει με μεγαλύτερη ένταση τα συναισθήματά μας, τα οποία οι παρατηρητές βρίσκουν αισθητικά πιο ευχάριστα. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι η αριστερή πλευρά είναι πιο "συγκινητική", επειδή η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου (που ελέγχει την αριστερή πλευρά του προσώπου) ελέγχει το συναίσθημα.
Μόνο αν κάνεις το τεστ στον καθρέφτη σου θα πειστείς...






cosmo




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ: Πήρε ναρκωτικά και ξέχασε το μωρό μέσα σε καυτό νερό!

Posted: 25 Nov 2012 02:45 PM PST


Ο 19χρονος John Ward, ναρκομανής, είχε την..

ευθύνη να προσέχει την μικρή κόρη της κοπέλας του...

Ωστόσο νεαρός Βρετανός που μέσα σε 2 μέρες παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, παραλίγο να βράσει την μικρούλα καθώς την έβαλε μέσα σε καυτό νερό και την ξέχασε!

Το κοριτσάκι 5 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα και τώρα τόσο ο νεαρός όσο και η κοπέλα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νόμο.
Ο ίδιος είπε ότι ξέχασε το μπάνιο της μικρής καθώς ετοίμαζε ένα... τσάι!






kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η "Γαλάζια Λίμνη" υπάρχει στην πραγματικότητα!!! (pics)

Posted: 25 Nov 2012 02:39 PM PST



Στην πόλη Bonito της Βραζιλίας μια
εντυπωσιακή λίμνη κάνει περήφανους τους κατοίκους της με τα καταγάλανα νερά της, και όχι μόνο! Η Gruta do Lago Azul -όπως ονομάζεται- είναι μια φυσική «γαλάζια λίμνη» που θυμίζει κατά πολύ αυτήν που θαυμάσαμε στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με την Μπρουκ Σήλντ.

Είναι, επίσης, ένα «φυσικό» μνημείο της πόλης, που συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο προκειμένου να απολαύσουν από κοντά το καταγάλανο τοπίο και να περιηγηθούν ολόγυρα με τα πόδια ή να κάνουν μια βόλτα με βάρκα στα ήρεμα νερά.



Η λίμνη έχει πάνω από 200 πόδια βάθος, ενώ τα γαλάζια νερά της φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν τα χτυπά το πρωινό φως του ήλιου, δημιουργώντας μια εκτυφλωτική καταγάλανη λάμψη! Γιατί η πραγματική «γαλάζια λίμνη» είναι σίγουρα ωραιότερη από την κινηματογραφική! Συμφωνείτε;






























katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Επιβράβευε τους μαθητές της με... σεξουαλικές περιπτύξεις!

Posted: 25 Nov 2012 02:34 PM PST

Μια καθηγήτρια βιολογίας στο
λύκειο του Γουάλτον της Νέας Υόρκης, στη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι μόνο, επιδιδόταν σε μαθήματα... σεξουαλικής αγωγής με δυο μαθητές της!
Η ασυγκράτητη καθηγήτρια, δεν είχε αφήσει αίθουσα του σχολείου και του σπιτιού της που να μην έχει προβεί σε άσεμνες πράξεις...
Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, αλλά και στο... πάρκινγκ του σχολείου!
Και βέβαια στο σπίτι της όπου υποτίθεται πως παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, στους μαθητές που δεν είχαν καλούς βαθμούς στο μάθημά της.
"Μου έλεγε πως για κάθε σωστή απάντηση που θα έδινα, θα πραγματοποιούσε μια επιθυμία μου" κατέθεσε ένα από τα αγόρια στον ανακριτή.
Σύμφωνα με τον Τύπο η καθηγήτρια Στέφανι Φλέτσερ (Sephanie Fletcher) καταδικάστηκε για βιασμό και για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαθητών της... άτακτης καθηγήτριας, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να τους στέλνει "καυτά" μηνύματα στα κινητά, καθώς και γυμνές της φωτογραφίες.
Η Φλέτσερ που είναι παντρεμένη από το 2010 κατηγορείται πως είχε συνάψει παράνομο δεσμό και με έναν καθηγητή του Λυκείου...




 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Γωγώ Φαρμάκη περιγράφει τον πυροβολισμό: «Η Όλγα είχε πέσει στα γόνατα ουρλιάζοντας… Eίδα ότι ήμουν γεμάτη αίματα»

Posted: 25 Nov 2012 02:29 PM PST

Τη στιγμή του πυροβολισμού της
από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα περιγράφει η Γωγώ Φαρμάκη με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια.
«Είχαμε κοκαλώσει όλοι εκείνη τη στιγμή, κανένας δεν μίλαγε» λέει και συνεχίζει: «Η Όλγα είχε πέσει στα γόνατα ουρλιάζοντας και εγώ ένιωθα ένα κάψιμο στο πόδι και το σώμα μου βαρύ και ασήκωτο. Έσκυψα το κεφάλι μου κάτω και είδα ότι ήμουν γεμάτη αίματα» δηλώνει στην εφημερίδα News η Γωγώ Φαρμάκη και συνεχίζει: «Δεν θα του συγχωρήσω ποτέ ότι μου στέρησε το δικαίωμα να πάω στην Αμερική και να παρακολουθήσω σεμινάρια υποκριτικής». Όσο για τον λόγο που υποστηρίζει πως πυροβολήθηκε από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, η Γωγώ Φαρμάκη τόνισε: «Είχε δεθεί πολύ ο Αγγλούπας με το σκυλάκι μου, τη Ζιζέλ και ήθελε να του τη δώσω νωρίτερα από τη μέρα που θα φύγω για την Αμερική (σ.σ. θα πήγαινε για σεμινάρια υποκριτικής). Εγώ δεν ήθελα και έγινε το κακό. Πολλοί νόμιζαν ότι πυροβολήθηκα για άλλο λόγο». Τέλος, για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα η ίδια τονίζει: «Οι σχέσεις μας ήταν χάλια, γιατί πίστευα ότι δεν άξιζε για την Όλγα. Της το έλεγα και τσακωνόμασταν συνέχεια. Ποτέ δεν με έπεισε αυτός ο άνθρωπος ότι ήταν ο κατάλληλος για την αδερφή μου». Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων, η Γωγώ Φαρμάκη αποκαλύπτει: «Όσο για το ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν βρίσκεται στη φυλακή, λέει: "Με πονάει, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας στο τέλος θα πάρει αυτό που του αξίζει. Υπάρχει Θεία Δίκη και έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου εκεί».





 gossip-tv.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μάχη στο στρατόπεδο για το κινητό του Ματέο –Τι αποκαλύπτουν σμηνίτες για τη ζωή του στο στρατόπεδο!

Posted: 25 Nov 2012 02:24 PM PST


Όπως προβλέπεται για τους νεοσύλλεκτους, ο..

Ματέο Παντζόπουλος αναγκάστηκε με το που πέρασε την πύλη του στρατοπέδου στο οποίο υπηρετεί, να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, παρόλο που ο ίδιος το ήθελε για να επικοινωνεί με την καλή του Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το Θέμα, ο αγαπημένος της παρουσιάστριας, με το που κατετάχθη, μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο του Κέντρου, όπως προβλέπεται βάσει της διαδικασίας στο στρατό.

Επίσης, η απουσία του εφόσον κατετάχθη αργότερα από όλους τους άλλους της σειράς του, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μάλιστα σμηνίτης της Α' Μοίρας στην οποία ανήκει και ο Ματέο δήλωσε στην εφημερίδα: «Τον είχαν στο αναρρωτήριο κι αυτός είχε λιώσει να λύνει Sudoku, ενώ εμείς είχαμε λιώσει στην αγγαρεία».

Και εννοείται πως υπήρξαν αντιδράσεις με κάποιους να υποστηρίζουν πως ο Παντζόπουλος χαίρει ευνοϊκής μεταχείρισης.
Πάντως, ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, την Παρασκευή που μας πέρασε, πήγε στο πεδίο βολής για να εξασκηθεί μαζί με τους υπόλοιπους σμηνίτες.



gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Τους αναγνώρισες; Ο βίος τους... δεν ήταν ανθόσπαρτος!

Posted: 25 Nov 2012 02:19 PM PST

Ο Μάνος Χατζιδάκις την είχε
αποκαλέσει «βιολοντσέλο» της ελληνικής μουσικής και ο Μίκης Θεοδωράκης «ογκόλιθο» του τραγουδιού. Η ίδια έλεγε: «Το πάθος για το καλό τραγούδι είναι η ζωή μου. Στενοχωριέμαι που σήμερα δεν υπάρχει λαϊκό τραγούδι...».
Το 1967 χιλιάδες άνθρωποι τη συνόδευσαν στη Μητρόπολη των Αθηνών, όπου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον τότε «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο λόγος για την Βίκυ Μοσχολιού και τον Μίμη Δομάζο. Από το γάμο της, ο οποίος ωστόσο κατέληξε σε διαζύγιο το 1985, απέκτησε δύο κόρες, τη Ράνια και την Ευαγγελία.
Η Αρετή Γκόρντον συνεργάτης και βιογράφος της Μοσχολιού μιλάει για το γάμο με το Μίμη Δομάζο που έγινε την Πρωτομαγιά του 1967:
"Σ' αυτόν τον γάμο είχε τόσο κόσμο που δεν μπορούσε ούτε η Βίκυ ούτε ο Μίμης να μπουν στην εκκλησία. Και ευτυχώς ήταν ένας παλαιστής εκεί κοντά και τους άνοιξε δρόμο αλλιώς λέει η Βίκυ δεν νομίζω να είχαμε μπει. Και ο κόσμος μέσα στην εκκλησία είχε κρεμαστεί από τον γυναικωνίτη από τις εικόνες είχανε κάνει μεγάλες ζημιές μέσα στην εκκλησία.
Την άλλη ημέρα η Βίκυ είπε ότι πλήρωσε πάνω από 15.000 δραχμές. Λέμε το 1967 πολλά λεφτά για τις ζημιές που είχαν κάνει στην εκκλησία.
Ήρθε η ώρα να μοιράσουν μπομπονιέρες, δεν είχαν υπολογίσει 30.000 μπομπονιέρες είχαν υπολογίσει 7.000 μπομπονιέρες όλο και όλο και νομίζανε ότι ήταν και πολλές και με όλο αυτό τον κόσμο τι να κάνουν, τα πήραν τα κορίτσια που τις μοιράζανε και τα πέταγαν στον αέρα με το καλάθι. Και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Και την άλλη ημέρα στην μαύρη αγορά τα πουλάγανε σε εξωφρενικές τιμές. Ήταν το κλειδί του σολ και το του Παναθηναϊκού το τριφύλλι.
Κάποια στιγμή, ναι έχασε τη βέρα της μέσα στο πλήθος φαίνεται από τα γάντια γλίστρησε και έπεσε. Θαύμα μέσα σε αυτό το πλήθος βρέθηκε."
Σε ηλικία τριάντα χρονών η Μοσχολιού είχε αποκτήσει δόξα, αποδοχή και χρήματα. Με το Μίμη Δομάζο άνοιξαν το δικό τους μαγαζί τον περίφημο Ζυγό. Ένα θερινό σινεμά που το μετέτρεψαν σε νυχτερινό κέντρο, το οποίο πήρε το όνομά του από το ζώδιο της μεγάλης τους κόρης. Όταν ο Ζυγός ολοκληρώσει τον κύκλο του μαζί του θα "κλείσει" και ο έγγαμος βίος της Μοσχολιού.
Η Βίκυ Μοσχολιού αφιερώθηκε στις δύο της κόρες και παρά τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις που έκανε δεν παντρεύτηκε ποτέ ξανά.

                                                               Μίμης Δομάζος


                                                                      Βίκυ Μοσχολιού









 radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πόσο χρονών είναι? Θα πάθετε ΣΟΚ!

Posted: 25 Nov 2012 02:14 PM PST


Η καλογυμνασμένη κυρία που τρέχει στην
παραλία σίγουρα βάζει κάτω πολλές 20άρες με το τέλειο κορμί της....
Είναι η γυναίκα του του Will Smith, Jade Pinkett Smith, ετών 44! Απίστευτο και όμως αληθινό!















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26/11;

Posted: 25 Nov 2012 02:09 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 26 Νοέμβριου 2012







Κριός


21/3-20/4


Αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, θα είναι ημέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αν είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτα του. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αν είσαι Κριός. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να δρομολογηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.





Ταύρος


21/4-20/5


Φρόντισε σήμερα να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, φίλε Ταύρε, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο την διάθεση την δική σου όσο και την δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις… Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Δίδυμε, ό,τι κι αν προκύψει στο διάβα σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι' αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, φίλε Δίδυμε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την και υποδέξου ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή Δευτέρα. Με αυτοέλεγχο και υπομονή θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις την σχετική οικονομία.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η έντονη διανοητική σου δραστηριότητα, αγαπητέ Καρκίνε, καλό θα ήταν σήμερα να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου, φίλε Καρκίνε, και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά, πρέπει να ξέρεις ότι οφείλεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, με την βοήθεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου, αγαπητέ Καρκίνε. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα στο ίδιο τέμπο, γεγονός που με μαθηματική ακρίβεια, πολύ γρήγορα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.




Λέων
23/7-23/8

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, αγαπητέ Λέων, και πρόσεξε μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα δοκιμασμένα άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αρχίσουν σιγά σιγά να ισορροπούν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, αγαπητέ Παρθένε, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς την διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου και προσαρμόσου ανάλογα. Υπαίτιος για αυτό είναι ο ανάδρομος Ερμής και όχι εσύ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις, που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, σχετικά με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις την διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να το επιτύχεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.




Ζυγός
23/9-22/10

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη την σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε προδώσουν άτομα που εμπιστεύεσαι. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα λόγια σου, επειδή η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.




Σκορπιός
23/10-22/11

Συνέχισε να εργάζεσαι στους ίδιους ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση, σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά το σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Αν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει πιο κοντά σου. Με την βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο σου θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους, αγαπητέ Τοξότη. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει, φίλε Τοξότη. Μην φοβηθείς να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου, που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα, σχετικά με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα. Μην ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις άλλα ανοίγματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να μιλήσεις με το σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι' αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποιοι από τους συνεργάτες σου, φίλε Αιγόκερε, δεν είναι αυτό που φαίνονται και προσπαθούν να σπείρουν άσχημα λόγια, πίσω από την πλάτη σου. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, αν πρώτα δεν διαλευκάνεις το τοπίο. Στα οικονομικά σου, είναι μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.




Υδροχόος
20/1-19/2

Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο, αν και σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λυθούν κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου, αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναμένεται να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και ίσως εκνευριστείς, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί τις πρώτες πρωινές ώρες η Σελήνη με τον Κρόνο. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του, αλλά κρατήστε διπλωματική στάση. Παν μέτρον άριστον..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι' αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!




myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τρομερή αλλαγή: Αγνώριστος ο πρώην παίκτης του πρώτου Big Brother!

Posted: 25 Nov 2012 02:04 PM PST


Η ριζική αλλαγή του..


Είναι από τις περιπτώσεις παικτών ριάλιτι στην Ελλάδα που έχει γίνει αγνώριστος!

Ο λόγος για τον τότε αγαπητό στον κόσμο Κώστα Μπόβολο, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο Big Brother στην Ελλάδα μαζί με τον Τσάκα, τον Πρόδρομο και τα άλλα παιδιά που είχαν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας!



Ο Κώστας αμέσως μετά το ριάλιτι επέστρεψε πίσω στον τόπο καταγωγής του στην Άρτα, όπου και μένει μέχρι και σήμερα! Έχει φύγει τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάζεται στην καφετέρια της περιοχής του!









kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ιδανικό ταίρι βάσει ζωδίου

Posted: 25 Nov 2012 01:58 PM PST






Ψάχνεις μάταια στο facebook, στους φίλους των φίλων, στο δρόμο ή στο πάρκο για το άλλο σου μισό;


Τέλος το ψάξιμο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις το ζώδιο του και με βάση τα χαρακτηριστικά του να δεις αν ταιριάζετε.

Διάβασε παρακάτω και μάθε με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων αν ταιριάζεις με αυτόν τον άντρα και μη χάνεις άσκοπα τον καιρό σου!....





Κριός: δυνατός, ειλικρινής και γενναιόδωρος, ο κριός έχει τις αρετές του αρχηγού , αν και η ελευθερία του είναι πολύ σημαντική για αυτόν . Αν σε ερωτευτεί θα είναι σταθερός στη σχέση του μαζί σου και πιστός ενώ η οικογένεια παίζει για εκείνον κυρίαρχο ρόλο.


Ιδανικό ταίρι: αν είσαι Δίδυμος, Λέων ή Υδροχόος αυτός ο άντρας θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη!


Ταύρος: αυτός ο άντρας πατάει γερά στα πόδια του! Ήρεμος και άνετος, ψάχνει αυτές τις αρετές και στην κοπέλα του. Έχε κατά νου ότι όταν είναι ερωτευμένος αναζητάει όσο τίποτα τη σταθερότητα και την ασφάλεια και είναι θερμοί και γενναιόδωροι με το ταίρι τους!


Ιδανικό ταίρι: Καρκίνος, Παρθένος και Ιχθύς!


Δίδυμοι: κοινωνικός, δημιουργικός και πολύ καλή παρέα, οι δίδυμοι αγαπούν να τους αγαπούν! Αν αναρωτιέσαι αν είναι ιδανικός για μελλοντικός σύζυγος τότε η απάντηση είναι σίγουρα ναι αφού οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον.


Ιδανικό ταίρι: ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές αν είσαι Κριός, Ζυγός ή Υδροχόος!


Καρκίνος: είναι ο σπιτόγατος του ζωδιακού και δεν το κρύβει! Είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και όταν ερωτευτεί τα δίνει όλα για όλα! Έχει κατανόηση ενώ θα είναι εκεί για εσένα ότι και αν χρειαστείς.


Ιδανικό ταίρι: αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, προχώρα!


Λέων: είναι γεννημένος αρχηγός και χρειάζεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής αλλά σε αντάλλαγμα είναι πολύ καλός! Όταν ερωτευτεί το λιονταράκι, διακρίνεται για το πάθος του και την αγάπη του ενώ μαζί του η ερωτική ζωή θα είναι κυριολεκτικά "φωτιά" και σίγουρα περιμένει από εσένα να είσαι πιστή.


Ιδανικό ταίρι:Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος!


Παρθένος: πολύ τακτικός κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό ο Παρθένος είναι ήρεμος και βοηθάει όποιον του το ζητήσει. Έχε κατά νου ότι σα σύντροφος ο Παρθένος έχει την τάση να κριτικάρει αλλά θα είναι πιστός και αξιόπιστος σα σύντροφος!


Ιδανικό ταίρι: Κριός, Ταύρος και Ιχθύς!


Ζυγός: γοητευτικός, ο άντρας ζυγός λατρεύει να περιτριγυρίζεται από αρμονία και ομορφιά. Ο έρωτας είναι πολύ βασικός και απαραίτητος για αυτόν και είναι πολύ αξιόπιστος στις σχέσεις του, αφού τον χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η ισορροπία στις σχέσεις.


Ιδανικό ταίρι: Αν είσαι Δίδυμος, Σκορπιός ή Υδροχόος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού ταιριάζεις πολύ με αυτόν!


Σκορπιός: από τους πιο δυναμικούς του ζωδιακού , έχει ανάγκη την προσοχή των άλλων και ειδικά της κοπέλας που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στην αγάπη αυτό που ψάχνει ο άντρας σκορπιός είναι η περιπέτεια και οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Αν ερωτευτείς ένα σκορπιό να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να αναζητά την περιπέτεια αλλά θα είναι πάντα απόλυτα πιστός στο ταίρι του!


Ιδανικό ταίρι: Αν είσαι Ιχθύς, Ζυγός ή Καρκίνος , ο άντρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα!


Τοξότης: είναι ελεύθερο πνεύμα και πολύ γενναιόδωρος, αλλά κυρίως λατρεύει τα ταξίδια και του αρέσει πάρα πολύ να είναι περιτριγυρισμένος από φίλους! Να θυμάσαι ότι αν βρουν το άλλο τους μισό, είναι πολύ σταθεροί και η αισιοδοξία τους κρατάει σε σταθερά επίπεδα τη σχέση τους.


Ιδανικό ταίρι: Αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος και Ιχθύς προχώρα άφοβα!


Αιγόκερως: για τον αιγόκερω η επιτυχία είναι πολύ σημαντική αφού είναι ένα πολύ φιλόδοξο ζώδιο. Στον έρωτα μπορεί να αργούν να βρουν τον έρωτα αλλά άμα τον βρουν να είσαι σίγουρη ότι ο έρωτας αυτός θα κρατήσει μια ζωή!


Ιδανικό ταίρι του στο πρόσωπο Ταύρου, Τοξότη και Παρθένου οπότε αν ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, μη φοβάσαι τίποτα!


Υδροχόος: ψηλά ιδανικά και μεγάλες προσδοκίες, η διαίσθηση του υδροχόου είναι τόσο βαθιά όσο η θάλασσα! Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον υδροχόο φίλο αλλά και σύντροφο. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η φιλία παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή τους , ισάξιο με τον έρωτα γι' αυτό ότι και αν κάνεις μη θίξεις τους φίλους του!


Ιδανικό ταίρι: Αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος ήΥδροχόος προχώρα ελεύθερα!


Ιχθείς: οι ονειροπόλοι του ζωδιακού , έχουν μεγάλη φαντασία αλλά και ευαισθησία. Είναι πολύ πιστοί στις σχέσεις τους και τους αρέσει να δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι τους!


Ιδανικό του ταίρι θα το βρει στο πρόσωπο μιας Ταυρίνας, ή Αιγόκερου και Ιχθύ!

Ελένη Αναστασάκη




i-diadromi



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποιός το "χτύπησε" αυτό το σεμνό κοριτσάκι

Posted: 25 Nov 2012 01:54 PM PST







Στην αντρική αργκό η ερώτηση είναι: "ποιός το τρώει ρε συ αυτό το γκομενακι;"

Αν η ερώτηση είναι για τη Χριστίνα Μουστάκα, του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, η απάντηση είναι, ο...

22χρονος μπασκετμπολίστας Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου, γιος του μεγάλου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, που μάλλον δεν πείθει ότι ....μπορεί να χειριστεί το θηρίο.






taxalia




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Και όμως! Δεν παχαίνουν...

Posted: 25 Nov 2012 01:48 PM PST







Θεωρούνται παχυντικές και«απαγορευτικές...


Ωστόσο, μπορείς να τις απολαύσεις αν ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου δίνουμε!


Παγωτό



Το παγωτό είναι μια τροφή που περιέχει ζάχαρη, λιπαρά και αρκετές θερμίδες. Σύμφωνα όμως με μια Σουηδική έρευνα, τα άτομα που καταναλώνουν μια μερίδα γαλακτοκομικού προϊόντος όπως το παγωτό, πήραν λιγότερο βάρος από εκείνα που δεν κατανάλωναν καθόλου. Το λινολεϊκό οξύ που υπάρχει στο λίπος είναι η αιτία. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η ποσότητα που δεν πρέπει να ξεπερνά τις δυο μπάλες (μετρίου μεγέθους) ημερησίως. Προτίμησε παγωτά χωρίς πολλά extra και γαρνιτούρες. Οι οικογενειακές συσκευασίες μπορεί να σε ξεγελάσουν και να φας περισσότερο, ενώ στο ατομικό παγωτό μπορείς να ελέγξεις ακόμα και τις θερμίδες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Ένα παγωτό με 250 θερμίδες είναι μια ιδανική λύση ώστε να συνδυάσεις απόλαυση και μέτρο.



Αλκοόλ



Το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες, ανοίγει την όρεξη και γενικά θεωρείται υπεύθυνο για πολλές παθήσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο βλαβερό όσο ακούγεται, αρκεί να ξέρεις τι πίνεις και πόσο πίνεις. Μια γερμανική μελέτη έδειξε πως το κόκκινο κρασί, εξαιτίας μιας ουσίας που λέγεται ρεσβερατρόλη, προστατεύει από την παχυσαρκία και τις καρδιοαγγειακές παθήσεις. Αρκεί βέβαια να περιορίζεσαι στα 1-2 ποτήρια την ημέρα. Γενικά είναι προτιμότερο να καταναλώνεις αλκοόλ κατά τη διάρκεια ή μετά το φαγητό. Επίσης απέφυγε γλυκά ποτά και κοκτέιλ που περιέχουν ζάχαρη. Περιορίσου στα σκέτα ποτά χωρίς αναψυκτικά, αλλά με σκέτο πάγο ή σόδα.



Έτοιμα φαγητά



Το κακό με τα έτοιμα-συσκευασμένα φαγητά είναι πως δεν μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα τους, αλλά και τις θερμίδες που περιέχουν. Όλοι μας όμως έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να φάμε κάτι έτοιμο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να φτιάξεις ένα σάντουιτς μόνη σου. Προτίμησε να βάλεις μέσα υλικά όπως μαύρο ψωμί, μαρούλι, τόνο, ψητά λαχανικά και αυγό. Αν σου αρέσουν οι πίτες, αγόρασε μια σπανακόπιτα. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στην Αμερική, η σπανακόπιτα περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες.



Ορεκτικά



Όλοι μας μπαίνουμε στον πειρασμό να παραγγείλουμε ορεκτικά, ειδικά αν επισκεφτούμε ένα ελληνικό ταβερνάκι. Οι τηγανιτές πατάτες, το σαγανάκι και τα πιάτα με πολλές σάλτσες σίγουρα σου δίνουν πολλές θερμίδες και λίγα θρεπτικά συστατικά. Προτίμησε να ξεκινήσεις με σαλάτες, και ορεκτικά της σχάρας όπως το χταπόδι. Γενικά είναι καλό να αποφεύγεις τα πολλά ορεκτικά διότι συνήθως τρως πολύ χωρίς να χορτάσεις. Περιορίσου με την παρέα σου σε 2-3 ορεκτικά και το κυρίως πιάτο.



Πρωινό ξενοδοχείου



Όταν πας διακοπές και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα πλούσιο πρωινό, πέφτεις στην παγίδα να τρως πολύ. Το μάτι βλέπει το μπουφέ και θέλει να τα φάει όλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πιάτο σου να θυμίζει βουνό και οι θερμίδες που καταναλώνεις να είναι υπερβολικά πολλές. Μια καλή λύση είναι να συνδυάζεις τις υγιεινές με τις «ανθυγιεινές» τροφές. Μαζί με το κέικ, φάε και ένα γιαούρτι, ενώ το πιο σημαντικό είναι να μη βάζεις πάνω από δυο διαφορετικά είδη τροφής στο πιάτο.



 faysbook.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πόσων χρονών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Posted: 25 Nov 2012 01:43 PM PST






Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου τελείωσε το Ζωγράφειο μειονοτικό δημοτικό... σχολείο.
Πρόσφυγας, το 1964, φοίτησε στο 8ο Γυμνάσιο της Αθήνας. Το 1969 πέτυχε στο Οικονομικό και Πολιτικό τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το εγκατέλειψε το 1971 για ιδεολογικούς και άλλους λόγους. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα σε δουλειές του ποδαριού, σε δισκάδικο και στο Ανοιχτό Θέατρο. Αργότερα, δούλεψε σε δισκογραφική εταιρία και σαν ηχολήπτης μουσικής. Σπούδασε υποκριτική, αν και προτιμούσε τον κινηματογράφο. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος δουλεύει επαγγελματικά σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία 30 χρόνια. Όσο για την ηλικία του κοιτάξτε από κάτω!




 




maidanoi.com 





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κ.ΚΟΚΛΑΣ: Έχω κάνει γυμνισμό και δεν θα δίσταζα να ξανακάνω

Posted: 25 Nov 2012 01:38 PM PST



Άνετος με το σώμα του ο Κώστας Κόκλας...
















Ότι κάνει γυμνισμό παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο Κώστας Κόκλας. Μάλιστα δεν θα διστάσει, αν βρεθεί σε ερημική παραλία, να το ξανακάνει.



Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» ότι αγαπάει το ανθρώπινο σώμα και δεν προσβάλλεται όταν βλέπει κάποιον γυμνό.



«Αγαπάω το ανθρώπινο σώμα και δεν προσβάλλομαι όταν δω κάποιον γυμνό. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σε ένα γυμνό σώμα. Οι άνθρωποι είναι που ορίζουν τι είναι καλό ή κακό», υποστήριξε ο ηθοποιός.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Έδεσε την κόρη της για να στοιχηματίσει!

Posted: 25 Nov 2012 01:31 PM PST

Το τετράχρονο κοριτσάκι της φωτογραφίας δέθηκε σαν σκυλί από την μητέρα του για να μπορέσει εκείνη με την ησυχία της...


να μπει στο ''στοιχηματζίδικο'' και να τζογάρει.



Όλα έγιναν σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη Sun, μία γυναίκα που άδικα φέρει τον τίτλο της μάνας έδεσε το κοριτσάκι της έξω από ένα πρακτορείο στοιχημάτων ώστε να μπει ανενόχλητη και να παίξει.



Μάλιστα η μόνη φορά που η ''μάνα'' βγήκε έξω ήταν όταν κατάλαβε πως το κοριτσάκι προσπαθούσε να απελευθερωθεί.







newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 νοοτροπίες από τις οποίες πρέπει να απαλλαχτείτε

Posted: 25 Nov 2012 01:26 PM PST



Μήπως χρειάζεστε ψυχική και συναισθηματική αποτοξίνωση; Νιώθετε αγχωμένοι και γεμάτοι από συναισθήματα που...



δε μπορείτε να διαχειριστείτε; Διαβάστε παρακάτω…



Η αποτοξίνωση σαν έννοια δεν αφορά μονάχα τοξικές ή γαστριμαργικές εξαρτήσεις. Είναι επίσης πολύ πιθανό να χρειάζεστε ή να χρειαστείτε στο μέλλον ψυχική και συναισθηματική αποτοξίνωση. Πώς τη διαχειρίζεται όμως κανείς;



1. Συχνή αργοπορίαΤο «φάρμακο» έχει δύο πτυχές: μάθετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, και οργανωθείτε καλύτερα, ώστε να μην ψάχνετε για δικαιολογίες της τελευταίας ώρας. Ο σημαντικότερος λόγος για να κόψετε τον… ομφάλιο λώρο με την αργοπορία, είναι ότι είναι αγένεια προς τους άλλους και σας κοστίζει στα μάτια τους. Αν εκείνος ή εκείνη που περιμένετε αργοπορεί συχνά, σταματήστε να περιμένετε! Οριοθετήστε ένα εύθετο χρονικό διάστημα (15 λεπτά) και στη συνέχεια φύγετε, αφήνοντας ένα σημείωμα για το πού θα σας βρει. Έτσι, δεν θα καθορίζετε το πρόγραμμά σας με βάση τους άλλους. Θα εκπλαγείτε από το πόσο σύντομα αυτό θα «διδάξει» τους άλλους.

2. Συχνά νεύρα και ενόχλησηΤο να νευριάζετε ή να ενοχλείστε συχνά, είναι ένας πολύ «καλός» τρόπος αυτοτιμωρίας. Σας ανεβάζει την πίεση και τείνει να δημιουργεί αχρείαστα προβλήματα με τους άλλους. Ο θυμός θολώνει την κρίση, και το να ενοχλείστε για ψύλλου πήδημα κάνει δύσκολη τη συναναστροφή σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Για να αλλάξετε αυτό το «συνήθειο», χρειάζεται μεγαλύτερη συναισθηματική ωριμότητα. Καταλάβετε ότι ο θυμός σας δε γίνεται αντιληπτός σα δύναμη από τους άλλους, αλλά αντίθετα αντιμετωπίζεται σαν παιδιάστικη συμπεριφορά. Χάνετε πολύ περισσότερα απ' όσα κερδίζετε. Περιορίστε -με την καλή έννοια- τις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Αφήστε τους να είναι ο εαυτός τους και μην περιμένετε να πηγαίνουν πάντα με τα νερά σας. Το να μετράτε μέχρι το 10 πιάνει, όπως επίσης και το να παίρνετε τρεις βαθιές αναπνοές.

Η γιόγκα, ο διαλογισμός, το tai chi, και άλλες αντίστοιχες «ηρεμιστικές» δραστηριότητες, μπορούν να διδάξουν υπομονή. Η έντονη σωματική δραστηριότητα είναι επίσης καλός τρόπος να «καίει» κανείς τον άχρηστο θυμό. Αν τίποτα από τα παραπάνω δε δουλέψει, δεν είναι καθόλου υποτιμητικό να δείτε έναν ψυχοθεραπευτή ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας διαχείρισης θυμού.



3. Αβεβαιότητα για τον αν θα τα καταφέρετεΗ ανασφάλεια και τα συναισθήματα σχετικής ανικανότητας, είναι από τα πλέον αγχωτικά, αλλά μπορούν να αποδειχτούν και χρησιμότατα. Ψάξτε κατά πόσο είστε στ' αλήθεια απροετοίμαστοι για την «αποστολή» που ακολουθεί. Μη φοβηθείτε να ρωτήσετε ή και να ζητήσετε βοήθεια. Δεν είναι ντροπή να είσαι αρχάριος σε κάτι, ακόμα κι αν είσαι εξπέρ σε άλλους τομείς. Αν δεν προσπαθήσεις να το «παίξεις» καλύτερος απ' ό,τι είσαι, θα πάρεις και μεγαλύτερη βοήθεια από τους άλλους. Κάντε το αργά, και επιτρέψετε στον εαυτό σας να μάθει στην πορεία του χρόνου. Πάνω απ' όλα, υποστηρίξτε ο ίδιος τον εαυτό σας και μην τον υποβάλετε στην πλέον σκληρή εσωτερική κριτική.



4. Υπερφόρτωση με εργασίαΣυχνά το να φορτώνεστε «βαρύ φορτίο» μπορεί να είναι δείγμα μεγαλείου -μεγάλη εκτίμηση των δυνατοτήτων σας- ή δείγμα ότι προσπαθείτε να ελέγξετε μια κατάσταση. Μειώστε τις προσδοκίες από τις δραστηριότητες που εξαρτώνται αποκλειστικά από σας, και αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Μακροπρόθεσμα, το να είστε ομαδικός παίκτης είναι πιο αποτελεσματικό από το να προσπαθείτε να κάνετε τον «άνθρωπο-ορχήστρα».



5. Έλλειψη χρόνου για χαλάρωσηΠρόκειται για πρόβλημα που συνδέεται με το να φορτώνεστε υπερβολικά πολλές δραστηριότητες. Ίσως είναι και δείγμα ότι τον ίδιο σας τον εαυτό, τον βάζετε τελευταίο στις προτεραιότητές σας. Μάθετε να εξασφαλίζετε χρόνο για τον εαυτό σας, για χαλάρωση και παιχνίδι. Αν θέτετε τον προσωπικό σας χρόνο, σα στοιχείο του προγράμματός σας, όπως κάνετε με τις υποχρεώσεις και με τα ραντεβού σας, είναι πιο πιθανό να καταφέρετε να τον βρείτε. Η συμμετοχή σε μια ομάδα που ασχολείται σε σταθερή βάση με μια χαλαρωτική δραστηριότητα, όπως ο χορός ή ο διαλογισμός, είναι επίσης βοηθητική. Ακόμα και το μασάζ ή το μανικιούρ είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση.



6. Αίσθημα έντασης

Αν έχετε πολύ άγχος, μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Το άγχος και οι κρίσεις πανικού είναι από τα ευκολότερα πράγματα που μπορούν να λυθούν με μερικές συμβουλευτικές συνεδρίες. Ίσως να σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά, γεγονός που σας δημιουργεί άγχος για τα πάντα. Γι' αυτό προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά και αισιόδοξα. Μάθετε να αναπνέετε βαθιά από το διάφραγμά σας, όταν νιώθετε άγχος, καθώς αυτό επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό και ηρεμεί.



7. ΑπαισιοδοξίαΗ αρνητική στάση είναι αποτέλεσμα της αρνητικής οπτικής των πραγμάτων και της αρνητικής συμπεριφοράς που πιθανόν μάθατε στην παιδική σας ηλικία. Υπάρχουν πολλά βιβλία αυτοβοήθειας που θα σας καθοδηγήσουν στο να αλλάξετε τη φύση της προσέγγισής σας στη ζωή. Τεχνικές όπως ο διαλογισμός η συζήτηση, αλλά και ο καθορισμός μικρών στόχων κάθε μέρα, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική.



8. Αναστατώνεστε από τις διαφωνίες σας με τους άλλουςΌλες οι διαφωνίες είναι δυσάρεστες. Το «κλειδί» είναι να μειώσετε τον αριθμό των συγκρούσεων στη ζωή σας. Πολλές από τις παραπάνω τεχνικές, όπως ο έλεγχος και η θετική αυτοκριτική, θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεών σας με τους άλλους. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε καλύτερες κοινωνικές τεχνικές, όπως η ενεργητική ακρόαση, η θετική άποψη, η διαπραγμάτευση και η ξεκάθαρη επικοινωνία, που θα εξαλείψουν τις πηγές των συγκρούσεων. Μάθετε να ακούτε τους άλλους (ακόμα και όταν δεν συμφωνείτε μαζί τους) και πριν μιλήσετε, σκεφτείτε πώς τα λόγια σας μπορεί να ακουστούν στο άλλο άτομο. Αντιμετωπίστε τους άλλους, όπως θα θέλατε να σας φέρονται κι εκείνοι και το πιο σημαντικό, σταματήστε και σκεφτείτε πριν πείτε κάτι σε κάποιον άλλον.





9. Εξαντλείστε και συχνά ξεσπάτε

Το να εξαντλείστε και να ξεσπάτε, είναι το αποτέλεσμα του να έχετε «πλημμυρίσει» από συναισθήματα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι από μας μπορούμε να διαχειριστούμε μικρά ποσά απογοήτευσης και συναισθημάτων, αλλά όταν χάνουμε τον έλεγχο και το κίνητρο, νιώθουμε εξάντληση. Μάθετε να εκτιμάτε κάθε μικρό επίτευγμα και να επιδιώκετε την εκτίμηση των άλλων όταν τη χρειάζεστε.



10. Αίσθημα μοναξιάςΗ μοναξιά δεν οφείλεται πάντα στο ότι είμαστε μόνοι, αλλά περισσότερο από συναισθήματα που παρεξηγούνται ή δεν αξιολογούνται σωστά. Οι άνθρωποι απομονώνονται συχνά από μόνοι τους, επειδή αισθάνονται ανεπαρκείς σε κοινωνικές καταστάσεις. Εκτιμήστε τους φίλους που έχετε και κάντε νέους φίλους, παρακολουθώντας συνεδρίες όπου μπορείτε να εργαστείτε ομαδικά. Αυτό θα σας απαλλάξει από το στρες που μπορεί να έχετε όταν βρίσκεστε με άλλους και θα δημιουργήσει κάτι κοινό μαζί τους.

Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στον υπολογιστή σας, καθώς πολλές δραστηριότητες μεγεθύνουν τη μοναξιά. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να βλέπετε τους φίλους σας και αν δεν έχετε φίλους, χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να συμμετέχετε σε μια ομάδα (για παράδειγμα σε μια ομάδα φίλων του βιβλίου ή σε μια αθλητική ομάδα), που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους.



clickatlife.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτα ρεαλιστικά σκίτσα από την 19χρονη Rajacenna!

Posted: 25 Nov 2012 01:21 PM PST



Δείτε την εντυπωσιακή δουλειά της μικρής Ολλανδέζας που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο...



Η Rajacenna γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1993 στην Ολλανδία και σε ηλικία μόλις 4 ετών ξεκίνησε το modelling για διάφορες γνωστές Ολλανδικές εταιρείες. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σε ένα τηλεοπτικό σόου, στα 5 της χρόνια. Μετά από αυτό έπαιξε μερικούς ρόλους σε Ολλανδικές σαπουνόπερες, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και όταν έφτασε τα 12 άρχισε να παρουσιάζει το Kinderjournaal, την πρώτη ολλανδική WebTV για παιδιά, η οποία έχει μεταδοθεί και σε τοπική τηλεόραση. Πήρε συνεντεύξεις από πολλούς διάσημους Ολλανδούς, αλλά και παγκόσμια γνωστούς ανθρώπους όπως οι Phil Collins, David Faustino, Ken Kercheval και Lorenzo Lamas.





Το καλοκαίρι του 2009 ξεκίνησε να ζωγραφίζει πορτραίτα με μολύβι και αμέσως το ταλέντο της ανακαλύφθηκε από έναν Αμερικανό εκδότη, ο οποίος και την προσέγγισε για να της ζητήσει να δημοσιεύσει το έργο της στο «Amazing pencil portraits 2». Το συγκεκριμένο βιβλίο περιέχει ρεαλιστικά σκίτσα από μολύβι που δημιούργησαν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου.



Αξίζει να σημειωθεί πως η Rajacenna δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα ζωγραφικής και επομένως είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνιδα, η οποία παράτησε το σχολείο στα 14 της για να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνις στα 17.



Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς, κανείς άλλος δεν έχει δείξει τόσο μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική ρεαλιστικών πορτραίτων, σε τόσο μικρή ηλικία.































































































pistepseto.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές