Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Wedge Wellies: Το νέο trend με την έγκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Posted: 25 Nov 2012 09:00 AM PST

Wedge Wellies: Το νέο trend με την έγκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ

Και κομψές και άνετες

Παρότι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι απανταχού fashionistas τις αντιμετώπισαν χλευαστικά, οι γαλότσες με πλατφόρμα έχουν αρχίσει να κερδίσουν ολοένα και περισσότερα έδαφος στις προτιμήσεις τους- τουλάχιστον στη Μ. Βρετανία.

Όλα ξεκίνησαν το 2010, όταν μία ομάδα νεαρών επιχειρηματιών αποφάσισε να παρουσιάσει, σε τηλεοπτικό διαγωνισμό την ιδέα της, για την κυκλοφορία της κλασικής, πλαστικής μπότας με πλατφόρμα κερδίζοντας, έτσι, 65.000 λίρες από το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ώστε να προχωρήσουν την ιδέα τους στην παραγωγή. Δύο χρόνια αργότερα, η εταιρεία τους, ονόματι WedgeWelly, κυκλοφορεί μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων της εν λόγω μπότας. Μάλιστα, τα wedge willies έχουν πλέον και την βασιλική έγκριση, με την εταιρεία Hunter, που αποτελεί και τον επίσημη κατασκευαστή wellies την Αυτής Μεγαλειότητας, να κυκλοφορεί το δικό της σχέδιο. Ήδη με τις γαλότσες- πλατφόρμες έχουμε δει πολλές διάσημες, όπως οι Sadie Frost, Halle Berry και Katie Price. Εσείς θα τις φορούσατε;

Διαβάστε ακόμα:
Tuxedo pants: Η νέα μανία των σταρ!
Fashion trend: Βeanies - Φόρα κι εσύ το σκουφάκι σου like a star!

Peplum: Η fashion «μανία» του Hollywood!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είμαι χαρούμενος που η Μαρίνα έχει βρεθεί στη ζωή μου»

Posted: 25 Nov 2012 08:30 AM PST

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είμαι χαρούμενος που η Μαρίνα έχει βρεθεί στη ζωή μου»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την Μαρίνα Καλογήρου και την σχέση τους...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Diane von Furstenberg: Η ζωή της έγινε εικονογραφημένο παραμύθι

Posted: 25 Nov 2012 08:00 AM PST

Diane von Furstenberg: Η ζωή της έγινε εικονογραφημένο παραμύθι

Από την μαιτρ του είδους, Camilla Morton

Το νέο βιβλίο της σειράς fairy tale memoir, η οποία παρουσιάζει εικονογραφημένες, και υπό την μορφή παραμυθιού, ζωές διάσημων σχεδιαστών, αφορά στην πορεία της Diane von Furstenberg. Το παραμύθι, που είναι εμπνευσμένο από «Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα», παρουσιάζει την ιστορία δύο νεαρών κοριτσιών- της Diane και μίας νεαρής αυτοκράτειρας η οποία προσπαθεί να συνηθίσει στα νέα της καθήκοντα.

«Η ιστορία και ο ενθουσιασμός της Diane για τη δουλειά της είναι τόσο έντονα στοιχεία, που πραγματικά ήθελα να δημιουργήσω αυτό το παραμύθι. Μερικοί σχεδιαστές σε εμπνέουν χωρίς να κάνουν τίποτα», δήλωσε η δημιουργός του παραμυθιού, η οποία έχει παρουσιάσει, με τον ίδιο τρόπο τις ζωές των Christian Lacroix και Manolo Blahnik. «Η Diane είναι απίστευτη γυναίκα- καταπληκτική σχεδιάστρια, πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση. Ακόμα και χωρίς το στοιχείο του παραμυθιού είναι μία απίστευτη σύγχρονη ηρωίδα και, αυτό που την κάνει ακόμα πιο συναρπαστική είναι το γεγονός ότι είναι απολύτως ειλικρινής και εξωστρεφής», είπε η Morton.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια είναι η αληθινή ιστορία του iconic wrap dress της Diane Von Furstenberg;
Diane von Furstenberg, Meryl Streep και άλλοι stars σχεδιάζουν χριστουγεννιάτικες μπάλες
Και η Diane von Furstenberg στηρίζει Obama

Karl Lagerfeld, Maison Martin Margiela, Barbour και άλλοι, υπογράφουν κάλτσες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας

Posted: 25 Nov 2012 07:30 AM PST

Karl Lagerfeld, Maison Martin Margiela, Barbour και άλλοι, υπογράφουν κάλτσες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας

Χριστούγεννα με fashion υπογραφές

Μία limited edition συλλογή από κάλτσες, για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κυκλοφόρησε το πολυκατάστημα Selfridges.

Τις κάλτσες, που πωλούνται στο λονδρέζικο πολυκατάστημα αλλά και online, έχουν σχεδιάσει οι Karl Lagerfeld, Henry Holland, Maison Martin Margiela, Moschino Cheap & Chic και Barbour. Οι τιμές τους ξεκινάνε από 30 λίρες, για το σχέδιο του οίκου Barbour και φτάνουν τις 980 λίρες για την υπερμεγέθη κάλτσα του οίκου Margiela. Φέτος, το εορταστικό ντεκόρ φέρει τις υπογραφές μεγάλων σχεδιαστών και οίκων και, ακόμα κι αν, στην Ελλάδα του 2012 κάτι τέτοιο είναι υπερβολή, το να κοιτάμε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια πάντα μας έφτιαχνε το κέφι!

Διαβάστε ακόμα:
Αποκλειστικό: H Δέσποινα Βανδή καλωσορίζει τα Χριστούγεννα τραγουδώντας!
Diane von Furstenberg, Meryl Streep και άλλοι stars σχεδιάζουν χριστουγεννιάτικες μπάλες

Η Heidi Klum... γκρίζαρε!

Posted: 25 Nov 2012 08:49 AM PST

Η Heidi Klum... γκρίζαρε!

To supermodel γέρασε ξαφνικά;

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε τη Heidi Klum με γκρίζα μαλλιά τύπου μάγισσας Φούρκας; 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας ειδήσεων κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών

Posted: 25 Nov 2012 08:47 AM PST

Σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας ειδήσεων κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών

Σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας ειδήσεων κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας News, ο εν λόγων κατηγορούμενος είναι φαρμακοποιός και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία ότι σε συνεργασία με συνάδελφο του, ανιψιά ανώτατου δικαστικού, προμήθευσαν τον κατηγορούμενο Ι.Γ. ναρκωτικές ουσίες σε μορφή χαπιών και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, μέσω διαδικτύου. Ο κατηγορούμενος έχει ασκήσει έφεση, όμως δεν έχει εκδικαστεί εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων. Η δημοσιογράφος ανησυχεί για τον σύζυγός της, μήπως τελικά βρεθεί στην φυλακή, ενώ κάτι τέτοιο θα σήμαινε παράλληλα και την δική της προσωπική και επαγγελματική καταστροφή. 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου:«Είμαι φύση καταθλιπτικός και κάνω θεραπεία γι’ αυτό»

Posted: 22 Nov 2012 06:43 AM PST

Βασίλης Παπακωνσταντίνου:«Είμαι φύση καταθλιπτικός και κάνω θεραπεία γι' αυτό»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι είναι καταθλιπτικός.

«Είμαι φύση καταθλιπτικός και κάνω θεραπεία γι' αυτό. Νιώθω όμως τους ανθρώπους γύρω μου. Βλέπω την κατάθλιψη στα μάτια των ανθρώπων γύρω μου. Είναι ζωγραφισμένη από πάνω ως κάτω. Το θέμα είναι να ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι. Ας σηκωθούν από τον καναπέ. Αντί να είναι με σκυμμένο το κεφάλι και να λένε τι "πάθαμε" ας βγουν έξω κι ας τα κάνουν λίμπα. Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την κατάντια του μέλλοντός μας από την τηλεόραση και να συμμετέχουμε στην διαμόρφωσή του». Τον έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία ώστε να νικήσει την κατά φύση κατάθλιψή του; «Δεν έκανα μόνο ψυχοθεραπεία, έκανα και θεραπεία με φάρμακα. Βέβαια με βοήθησε.Γιατί να θεωρούμε ότι είναι κατάρα και ντροπή, η κατάθλιψη; Άλλος έχει το στομάχι του, άλλος διαβήτη, άλλος κατάθλιψη. Ας σταματήσουμε πια να το θεωρούμε ταμπού και, κυρίως, το λέω αυτό για τους γονείς, που έχουν νέα παιδιά και στην εφηβεία μπορεί να τους συμβεί», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Ο Bieber «έφαγε» την σκόνη του… PSY!

Posted: 25 Nov 2012 08:49 AM PST

Ο Bieber «έφαγε» την σκόνη του… PSY!

Τον… μάστορά του φαίνεται πως βρήκε ο Justin Bieber.

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο όσον αφορά τις πωλήσεις δίσκων, αλλά και τα views των βίντεό του σε όλο τον πλανήτη. Ο PSY όπως όλα δείχνουν ήρθε για να… μείνει. Πήρε το «στέμμα» του βασιλιά του Ίντερνετ μέσα σε λίγους μόνο μήνες, αφού το «Gangnam Style» ξεπέρασε τις 816 εκατομμύρια προβολές. Το «Gangnam Style» κάνει επιτυχία σε όλο τον πλανήτη και έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts σε 28 χώρες.

Απίστευτο: Οργανώνουν αγώνες μπουσουλίσματος! (βίντεο)

Posted: 25 Nov 2012 08:50 AM PST

Απίστευτο: Οργανώνουν αγώνες μπουσουλίσματος! (βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Στη Λιθουανία διεξήχθησαν αγώνες baby crawling προκειμένου να βρεθεί ρεκόρ χρόνου μπουσουλίσματος μωρών. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

ΠΑΟΚ: Επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία!

Posted: 25 Nov 2012 08:47 AM PST

ΠΑΟΚ: Επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία!

Νωρίς άρχισε το... ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καθώς περίπου δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των «ασπρόμαυρων» οπαδών και της Αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Φτιάξτε μόνες σας: φυσικό καθαριστικό προσώπου

Posted: 25 Nov 2012 08:31 AM PST

Φτιάξτε μόνες σας: φυσικό καθαριστικό προσώπου

Με δύο μόνο υλικά!

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά σε αυτή την φυσική συνταγή για τον καθαρισμό του προσώπου, πρωταγωνιστούν δύο... λάδια! Μην σας τρομάζει αυτό- απομακρύνονται εύκολα από την επιδερμίδα με τον τρόπο που σας περιγράφουμε και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ελισάβετ Σπανού: Γιατί πήγε στο δικαστήριο;

Posted: 25 Nov 2012 08:06 AM PST

Ελισάβετ Σπανού: Γιατί πήγε στο δικαστήριο;

Τι συνέβη και η Ελισάβετ Σπανού πήγε στο δικαστήριο;

Όχι, δεν έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη, ούτε ήταν μάρτυρας σε κάποια δίκη. Ο λόγος είναι για τις ανάγκες του νέο βιντεοκλίπ του «Παντελάκη». Είναι το νέο τραγούδι του Tus και συμμετέχουν η Ελισάβετ Σπανού και ο Άκης Δείξιμος. Το κομμάτι έχουν γράψει τη μουσική ο Νίκος Λουντέμης και τους στίχους ο Tus και ο Γιάννης Μαραγκός ενώ την  ενορχήστρωση έχει κάνει ο Φοίβος. Τα γυρίσματα γίνονται αυτή την ώρα και η τραγουδίστρια «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας του «Big Brother 1»

Posted: 25 Nov 2012 07:42 AM PST

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας του «Big Brother 1»

Θυμόσαστε τον Κώστα Μπόβολο από το «Big Brother 1»;

Τον όμορφο καθηγητή μαθηματικών από την Άρτα που μάλωνε με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη για το ποιος ξέρει καλύτερα τάβλι μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Ο Κώστας πια είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην γενέτειρά του την Άρτα και έχει κουρέψει κοντά τα μαλλιά του. Μετά το ριάλιτι είχε παρουσιάσει μια εκπομπή με την Μαίρη Σκόρδου αλλά τελικά η εκπομπή «κόπηκε» και μη έχοντας κάποια πρόταση ο Κώστας επέστρεψε πίσω στην Άρτα.  Βρήκαμε φωτογραφίες του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Δείτε πώς είναι σήμερα.

Ο πρώτος υπολογιστής της Apple πωλήθηκε 400 χιλ. ευρώ!

Posted: 25 Nov 2012 06:57 AM PST

Ο πρώτος υπολογιστής της Apple πωλήθηκε 400 χιλ. ευρώ!

Σε δημοπρασία στη γερμανική Κολωνία ο πρώτος υπολογιστής της Apple του 1976, πουλήθηκε για ποσό-ρεκόρ των 400 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Tο πρώτο μπαρ για κωφάλαλους!

Posted: 25 Nov 2012 06:55 AM PST

Tο πρώτο μπαρ για κωφάλαλους!

Μια ευχάριστη είδηση για τους κωφάλαλους...


Οι θαμώνες μπορούν να παραγγείλουν δίνοντας στον μπάρμαν χαρτάκια με τις ονομασίες των ποτών. Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Απίστευτες εικόνες: Σκαρφάλωσε γυμνός σε άγαλμα του Λονδίνου!

Posted: 25 Nov 2012 06:53 AM PST

Απίστευτες εικόνες: Σκαρφάλωσε γυμνός σε άγαλμα του Λονδίνου!

Όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πηγαίνει στα... αγάλματα, θα μπορούσε να πει κάποιος περαστικός από το κέντρο του Λονδίνου...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Ο πρώτος υπολογιστής της Apple πωλήθηκε 400 χιλ. ευρώ!

Posted: 25 Nov 2012 06:57 AM PST

Ο πρώτος υπολογιστής της Apple πωλήθηκε 400 χιλ. ευρώ!

Σε δημοπρασία στη γερμανική Κολωνία ο πρώτος υπολογιστής της Apple του 1976, πουλήθηκε για ποσό-ρεκόρ των 400 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Φουντώνει ο έρωτας για Σρόιτερ-Μπούκη

Posted: 24 Nov 2012 04:09 AM PST

Φουντώνει ο έρωτας για Σρόιτερ-Μπούκη

Ο έρωτας καλά κρατεί και το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο.

Μάλιστα πρόσφατα σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Αντώνης Σρόιτερ πήρε την αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη και έκαναν μια βόλτα σε μεγάλο και γνωστό εμπορικό κέντρο. Η μελαχρινή καλλονή που έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, ήταν εκείνη που αποφάσισε για τις αγορές τους και μάλιστα φρόντισε να πάρει στον αγαπημένο της ρούχα που να του πηγαίνουν και να τον αναδεικνύουν. Του διάλεξε μάλιστα μπουφάν σε διάφορα σχέδια και του τα έδινε για να τα δοκιμάσει.

 

 

 

Φτιάξτε μόνες σας: φυσικό καθαριστικό προσώπου

Posted: 25 Nov 2012 08:31 AM PST

Φτιάξτε μόνες σας: φυσικό καθαριστικό προσώπου

Με δύο μόνο υλικά!

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά σε αυτή την φυσική συνταγή για τον καθαρισμό του προσώπου, πρωταγωνιστούν δύο... λάδια! Μην σας τρομάζει αυτό- απομακρύνονται εύκολα από την επιδερμίδα με τον τρόπο που σας περιγράφουμε και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Tο πρώτο μπαρ για κωφάλαλους!

Posted: 25 Nov 2012 06:55 AM PST

Tο πρώτο μπαρ για κωφάλαλους!

Μια ευχάριστη είδηση για τους κωφάλαλους...


Οι θαμώνες μπορούν να παραγγείλουν δίνοντας στον μπάρμαν χαρτάκια με τις ονομασίες των ποτών. Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές