Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


ΣΟΚ! Ενας...μακάβριος συλλέκτης

Posted: 18 Nov 2012 09:29 AM PST

ΣΟΚ! Ενας...μακάβριος συλλέκτης

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό...Ενώ άλλοι κάνουν συνηθισμένες και φυσιολογικές, θα λέγαμε, συλλογές, αυτός σκέφτηκε κάτι μακάβριο!

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Όλη η αλήθεια για το γάμο και την εγκυμοσύνη της Μάρως Λύτρα!

Posted: 18 Nov 2012 09:21 AM PST

Όλη η αλήθεια για το γάμο και την εγκυμοσύνη της Μάρως Λύτρα!

Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν την Μάρω Λύτρα να είναι έγκυος, να περιμένει το πρώτο της παιδί και να έχει ξαναπαντρευτεί στον Καναδά.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται την σελίδα της στο facebook και κατόπιν επικοινωνίας που είχε μαζί της, η τραγουδίστρια ζει στον Καναδά και τραγουδά στο ελληνικό μαγαζί που τραγουδούσε πριν έρθει στην Ελλάδα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Είναι καλά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της αλλά δεν έχει ξαναπαντρευτεί, ούτε είναι έγκυος.

Δείτε ακριβώς τι αναρτήθηκε στην fanpage της Μάρως Λύτρα!

Το Top 5 των Αμερικανών πολιτικών που σκανδάλισαν την κοινή γνώμη

Posted: 18 Nov 2012 09:19 AM PST

Το Top 5 των Αμερικανών πολιτικών που σκανδάλισαν την κοινή γνώμη

Το σκάνδαλο του Ντέιβιντ Πετρέους έχει όλα τα συστατικά για να γίνει μια τεράστια επιτυχία του Χόλιγουντ: σεξ, κατασκοπεία, αντιζηλίες γυναικών και έναν ισχυρό άνδρα να πέφτει από το βάθρο του με κρότο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Elle Macpherson: Νέος χωρισμός

Posted: 18 Nov 2012 03:24 AM PST

Elle Macpherson: Νέος χωρισμός

Είναι και πάλι μόνη η Elle MacPherson.

Το διάσημο μοντέλο χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, τραπεζίτη Roger Jenkins. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνος μετακινείται συνεχώς από την Καλιφόρνια στη Μέση Ανατολή και τη Βραζιλία, ενώ η MacPherson θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο και του ζήτησε να έχει τη Βρετανία ως βάση του. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να το κάνει και τελικά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Οι 5 «θεοί» της μόδας που κάποτε ήταν... διπλοί!

Posted: 18 Nov 2012 09:13 AM PST

Οι 5 «θεοί» της μόδας που κάποτε ήταν... διπλοί!

Σχεδιαστές, μοντέλα και editors που ήταν κάποτε... χοντρούληδες

 

Ποιοι είναι άραγε οι μεγαλύτερη Loosers της μόδας; Φυσικά δεν μιλάμε για απώλεια φήμης ή πτώσεις πωλήσεων αλλά για απώλεια βάρους- μεγάλου σωματικού βάρους και γενικότερο σουλούπωμα!

1. Marc Jacobs

Όπως και πολλοί άλλοι σχεδιαστές που έκαναν μεγάλη καριέρα ο Marc Jacobs στα 90s δεν είχε ζωή παρά παρέμενε κολλημένος στην άκρη μιας βελόνας. Ξαφνικά συνειδητοποίησε πως έπρεπε να ζήσει αλλά έπεσε με τα μούτρα στα πάρτυ και τα ναρκωτικά. Η κατάθλιψη τον οδήγησε σε υπερβολική κατανάλωση γλυκών. Μόνο. Σε συνδυασμό με την ηρωίνη ο οργανισμός του κατέρρευσε. Το 2005, βασανίστηκε από ένα μαραθώνιο κολλίτιδας έως ότου αποφάσισε να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες και να το ρίξει στην υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

«Μοιραίος έρωτας»: Εγκυμοσύνη και γάμος στα τελευταία επεισόδια!

Posted: 16 Nov 2012 07:58 AM PST

«Μοιραίος έρωτας»:  Εγκυμοσύνη και γάμος στα τελευταία επεισόδια!

Μπορεί να πέρασαν πολλά η Εντά και ο Χαρούν, φτάνει όμως η ώρα που θα ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Παράλληλα τους περιμένει και μια ευχάριστη είδηση ότι περιμένουν δίδυμα. Ο Χαρούν και ο Αράς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναγκάσουν τον Μπουράκ να τους αποκαλύψει που βρίσκεται ο Μπατού. Ο Μπατού όμως δεν χάνει χρόνο κι έτσι οι δυο άνδρες θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Τη φονική αυτή αναμέτρηση διακόπτουν φύλακες του σιδηροδρομικού σταθμού που συλλαμβάνουν τον Χαρούν και αφήνουν τον Μπατού να φύγει τραυματισμένος. Την ίδια ώρα η Εντά και ο Χαρούν μαθαίνουν ότι περιμένουν δίδυμα.

Το sex ομορφαίνει. Μάθετε πώς!

Posted: 18 Nov 2012 09:11 AM PST

Το sex ομορφαίνει. Μάθετε πώς!

Αφήστε το μακιγιάζ και κάντε sex!

 

Η ματαιοδοξία, η ωραιοπάθεια και ο ναρκισσισμός του γυναικείου φύλου, είναι κάτι το οποίο είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Μακιγιάζ, κομμωτήρια, δίαιτες, πλαστικές επεμβάσεις, είναι κάποια μέσα με τα οποία προσπαθούμε να γινόμαστε όμορφες, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθηση αλλά και τον εγωισμό μας. Κι όμως, αντί να χαλάτε τα χρήματά σας, είναι και δύσκολοι οι καιροί, σε καλλυντικά και άλλα παρόμοια μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ απλό: sex! Αποδεδειγμένα, το sex αναζωογονεί, ομορφαίνει και σας δίνει έξτρα λάμψη χωρίς καν να έχετε βάλει glitter! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε συγκεκριμένα σημεία στα οποία το sex μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr 

Η συγγνώμη της Καινούργιου στην Σκορδά! Τι αποκαλύπτει για τον Γιώργο Σαμαρά!

Posted: 18 Nov 2012 08:49 AM PST

Η συγγνώμη της Καινούργιου στην Σκορδά! Τι αποκαλύπτει για τον Γιώργο Σαμαρά!

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και μίλησε για όλους και για όλα!

 

«Μου έχει συμβεί να εκτεθώ με κάτι που έχω πει, επειδή δεν σκέφτηκα τις συνέπειες των λόγων μου. Αλλά βγαίνω και ζητάω συγγνώμη. Πλέον, είμαι πιο ώριμη και σκέφτομαι καλύτερα πριν βγω να πω κάτι» τόνισε.

Μάλιστα, μίλησε και για το περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά για το στιλ της οποίας είχε χρησιμοποιήσει ένα αρνητικό χαρακτηρισμό στο παρελθόν. «Ήταν φάουλ μου! Βγήκα μετά και ζήτησα συγγνώμη. Δεν το εννοούσα. Και όταν ζητάω συγγνώμη, την εννοώ».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για την καλοκαιρινή σχέση που είχε με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά! «Έχω δώσει τις απαντήσεις μου γι' αυτή τη σχέση. Αλλά τώρα έχει τελειώσει. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι' αυτό.», είπε και πρόσθεσε: «Έχω πει αυτά που αισθάνομαι. Πια δεν θέλω να λέω τι αισθάνομαι. Έχω κάνει το λάθος να μιλάω αρκετά. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω άλλο για κάτι που έχει τελειώσει. Ήταν κάτι όμορφο και το κρατάω μέσα μου...».

Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στους φίλους που απέκτησε μέσα από την εν λόγω σχέση:. «Η Χριστίνα που ήταν φίλη του, είναι τώρα φίλη μου... το να συντηρώ αυτές τις φιλίες, δεν είναι καθόλου επίπονο». Η Ναταλία Γερμανού τότε της είπε ευθέως πώς αυτό μπορεί να σε βάλει στο "τριπάκι" να ρωτάς για τον άλλο. «Έχεις δίκιο, αλλά αν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνω παρέα;".

{youtube}C72DeKR2QOY{/youtube}

Η Alyson Hannigan μας παρουσιάζει την κόρη της Keeva

Posted: 18 Nov 2012 08:43 AM PST

Η Alyson Hannigan μας παρουσιάζει την κόρη της Keeva

Την κόρη της Keeva που είναι και η λατρεία της, μας παρουσίασε μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter της, η Alyson Hannigan.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι!

Posted: 18 Nov 2012 08:30 AM PST

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι!

«Είναι... δεν είναι...», αναρωτηθήκαμε κι εμείς πολλές φορές πριν τελικά βεβαιωθούμε ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη κυρία.

Τόσο το μακιγιάζ της όσο και το χτένισμα αλλά και το ύφος της δεν θυμίζουν σε τίποτα το τηλεοπτικό πρόσωπο που εισβάλλει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη μικρή οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ginger Sparkle: το πιο γιορτινό και yummy Body Butter!

Posted: 18 Nov 2012 08:00 AM PST

Ginger Sparkle: το πιο γιορτινό και yummy Body Butter!

To λατρεμένο προϊόν σώματος της The Body Shop σε νέα, συλλεκτική εκδοχή

Τα καταστήματα της The Body Shop μοσχοβολάνε ήδη Χριστούγεννα, με τις γιορτινές συλλογές για το μπάνιο, το σώμα και το σπίτι να έχουν ήδη φτάσει και να μας βάζουν σε μεγάλους πειρασμούς!


Από τα προίόντα που δεν χρειάστηκαν πάνω από μερικά δευτερόλεπτα για να τα βάλουμε στην gift list μας, ήταν το Body Butter της χριστουγεννιάτικης σειράς Ginger Sparkle- και αυτό για δύο λόγους: πρώτον για την ιδιαίτερη ευωδιά του όπου πρωταγωνιστούν πικάντικες, πιπεράτες νότες ginger που ξυπνούν τις αισθήσεις και είναι ό,τι πρέπει τώρα που ο υδράργυρος αρχίζει (επιτέλους) να πέφτει. Δεύτερον, για την γνωστή και αγαπημένη του φόρμουλα, που περιποιείται το σώμα με τον καλύτερο τρόπο: πλούσιο σε υφή, αλλά καθόλου λιπαρό, το Body Butter της The Body Shop "λιώνει" με το που αγγίζει το σώμα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, την κρατά ενυδατωμένη για 24 ώρες και την αφήνει σούπερ απαλή, βελούδινη.


Στην καρδιά της σύνθεσής του υπάρχουν βούτυρο κακάο και shea butter από την Γκάνα καθώς και έλαιο σόγιας οργανικής καλλιέργειας από τη Βραζιλία- και τα τρία αυτά βασικά συστατικά του προέρχονται από τη συνεργασία της The Body Shop με το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, που βοηθά στη βελτίωση της ζωής ανθρώπων σε κάθε γωνιά του κόσμου. 



Διαβάστε ακόμα:

Ζουμερά, λαμπερά χείλη!

The Body Shop: Tea Tree Pore Minimiser

Νέα άφιξη: BB Cream με υπογραφή της The Body Shop



 

Πολλοί κουμπάροι για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Posted: 18 Nov 2012 07:30 AM PST

Πολλοί κουμπάροι για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Πολλοί κουμπάροι για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Νέες συζητήσεις περί γάμου της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζιγιάννη είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Football League: Συνωστισμός στην κορυφή

Posted: 18 Nov 2012 08:47 AM PST

Football League: Συνωστισμός στην κορυφή

Το σπουδαίο «διπλό» του Απόλλωνα στη Μυτιλήνη και η νίκη του Εθνικού Γαζώρου επί της Επανομής τους έφεραν στην κορυφή μαζί με Γιαννιτσά (έχασαν στο Αγρίνιο) και Εργοτέλη (1-1 στα Μέγαρα - «Ξέσπασε» ο Ηρακλής 3-0 τον Πιερικό

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Χάρης Ρώμας: «Δεν μου αρέσει καθόλου το τηλεοπτικό τοπίο»

Posted: 17 Nov 2012 01:45 PM PST

Χάρης Ρώμας: «Δεν μου αρέσει καθόλου το τηλεοπτικό τοπίο»

Για το πως βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο στην εποχή της κρίσης μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

 

«Δεν μου αρέσει καθόλου, πολύ λίγα πράγματα μου αρέσουν ακόμη και στην ενημέρωση. Το κυριότερο πρόβλημα είναι αυτός ο άκρατος λαϊκισμός και στο χιούμορ, που πέρασε κατά κόρον. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους, που είναι πιο κατεστημένο από το κατεστημένο, να κάνουν σάτιρα εναντίον του κατεστημένου. Ο κόσμος μπορεί να το «τρώει» αυτό ή να το έχει ανάγκη, αλλά εμένα μου είναι πλήρως αδιάφορο έως και απωθητικό» δήλωσε ο ηθοποιός στον «Τηλεθεατή».

Jessica Simpson: Ποια διατροφή ακολούθησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Posted: 18 Nov 2012 08:21 AM PST

Jessica Simpson: Ποια διατροφή ακολούθησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Πάνω από δεκατρία κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Jessica Simpson, γεγονός που δεν την πτόησε καθόλου παρά την κακή κριτική που δέχτηκε για το βάρος της.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Βασιλική Ανδρίτσου: «Το χειρότερο είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»

Posted: 18 Nov 2012 08:15 AM PST

Βασιλική Ανδρίτσου: «Το χειρότερο είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι»

Η Βασιλική Ανδρίτσου παραμένει απλήρωτη από το επιτυχημένο σήριαλ του MEGA "Βασιλιάδες".

 

"Το χειρότερο είναι να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι. Είναι πολύ δύσκολο. Εμείς οι ηθοποιοί πάντα είχαμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Επομένως, είμαστε εκπαιδευμένοι αλλά τώρα έχει γίνει πολύ χειρότερο. Δεν ξέρω τι μέλλον μπορεί να έχει το επάγγελμα του ηθοποιού" είπε, στη συνέντευξή της στο TV ΕΘΝΟΣ.

Όσο τώρα για το αν θα επιστρέψουν οι "Βασιλιάδες" στην TV, η ίδια απαντά:

"Είναι ένα θέμα πολύ δυσάρεστο και δε θα ήθελα να απαντήσω προτού υπάρξει μια συζήτηση με τους συντελεστές. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι τώρα. Τα επαγγελματικά θέλουν λογική και ψυχραιμία. Όχι ευαισθησία. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση και είναι μεγάλη μου επιθυμία να βρει η τηλεόραση το δρόμο της για να έχουμε περισσότερες ελληνικές παραγωγές"...

Κώστας Ευριπιώτης: «Σε ένα κορεσμένο επάγγελμα, οι άξιοι να υπάρχουν με τιμιότητα»

Posted: 16 Nov 2012 06:00 AM PST

Κώστας Ευριπιώτης: «Σε ένα κορεσμένο επάγγελμα, οι άξιοι να υπάρχουν με τιμιότητα»

Συμφωνεί με την άποψη κάποιων συναδέλφων του ότι, με αφορμή την κρίση, θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στον χώρο της υποκριτικής ο Κώστας Ευριπιώτης;

 

«Ο συνάδελφος Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε σε αυτό -δεν ξέρω με τον τρόπο το είπε- αλλά πιστεύω ότι αυτός που δεν αξίζει ουσιαστικά να φύγει, να περιθωριοποιηθεί. Το λέω πραγματικά, να μείνει στο περιθώριο. Σε ένα κορεσμένο επάγγελμα, οι άξιοι να υπάρχουν με τιμιότητα. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μια γνωριμία με ένα κανάλι ή μια βοήθεια που θα πάρει ένα μανεκέν για να υπάρχει σαν ηθοποιός θα μου κλέψει το ψωμί ή τη διάρκειά μου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Όταν όμως αδικούμαι και νιώθω ότι πρέπει να εκφραστώ, θα βρω τρόπο» δήλωσε στο Λοιπόν ο ηθοποιός.

Η Ελληνίδα πορνοστάρ του Χόλιγουντ γράφει βιβλίο

Posted: 18 Nov 2012 02:44 AM PST

Η Ελληνίδα πορνοστάρ του Χόλιγουντ γράφει βιβλίο

Η 24χρονη Μαρία-Άννα Χατζή γεννήθηκε στη Καλιφόρνια και μπήκε στη βιομηχανία πορνό με το όνομα Σάσα Γκρέι το 2006.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έλενα Παπαβασιλείου: Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που πέρασε;

Posted: 15 Nov 2012 09:42 AM PST

Έλενα Παπαβασιλείου: Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που πέρασε;

«Όπως όλοι, έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές, τις οποίες επιλέγω να κρατάω για τον εαυτό μου», λέει η Έλενα Παπαβασιλείου η όποια εξομολογείται πως μέσα από τις δυσκολίες βγαίνει ακόμη πιο δυνατή.

«Πιστεύω ακράδαντα πως μέσα από κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε, βγαίνουμε πιο δυνατοί. Για το μόνο που χαίρομαι είναι πως, παρά τις όποιες δυσκολίες, έχω καταφέρει να κρατήσω ένα κομμάτι της παιδικότητας μου», καταλήγει στο περιοδικό Εγώ.

Mega: Το δάνειο θα καθυστερήσει

Posted: 18 Nov 2012 08:06 AM PST

Mega: Το δάνειο θα καθυστερήσει

Αναβολή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της έκδοσης ομολογιακού δανείου του Mega.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δάνειο ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ θα καθυστερήσει αφού οι εμπλεκόμενες τράπεζες δεν δίνουν το «πράσινο φως».

Στο κλίμα αυτό κόβεται το σήριαλ «Βασιλιάδες», ενώ συνεχίζονται τα «Κλινική περίπτωση», «Πίσω στο σπίτι» αλλά και η νέα σειρά που ετοιμάζει η "ΑΝΩΣΗ".

Πηγή: Τύπος της Κυριακής

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές