Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Μανούσος Μανουσάκης: Στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία

Posted: 03 Sep 2012 06:54 AM PDT

Μανούσος Μανουσάκης: Στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία

Ο Μανούσος Μανουσάκης δείχνει με τον δικό του τρόπο την ευαισθησία του για τα παιδιά με αναπηρία.

Μπορεί ο σκηνοθέτης να είναι χαμηλών τόνων και να μην θέλει να μιλάει δημοσίως γι' αυτή την ευαίσθητη πλευρά του και την φιλανθρωπία που κάνει, ωστόσο το αποκάλυψε στην espresso η πρόεδρος του Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα». «Τελευταία έχουμε κοντά μας τον εκλεκτό σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος μας τιμά με την παρουσία του σε ότι κάνουμε. Το θέμα δεν είναι με τι ποσά στηρίζει τις δραστηριότητες του συλλόγου , αλλά τι έργο παράγει».   

Βγήκε με την μαμά της και είπε να ντυθεί έτσι

Posted: 03 Sep 2012 08:02 AM PDT

Βγήκε με την μαμά της και είπε να ντυθεί έτσι

Πάει το μυαλό σας ποια μπορεί να είναι;

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Η Hillary Duff με τον κοιμισμένο γιο της σε βόλτα!

Posted: 03 Sep 2012 07:23 AM PDT

Η Hillary Duff με τον κοιμισμένο γιο της σε βόλτα!

Κοιμισμένο τον πήρε μαζί της τον γιο της η Hillary Duff για να βγει βόλτα έξω πρωί πρωί, σε κεντρικό δρόμο κοντά στο σπίτι της.

Δείτε περισσότερα στο mothersblog.gr

Süddeutsche Zeitung: Αντίο Ελλάδα

Posted: 03 Sep 2012 07:12 AM PDT

Süddeutsche Zeitung: Αντίο Ελλάδα

Kορυφαίoι μάνατζερ σε Ευρώπη και Ιαπωνία εκτιμούν πως η Ελλάδα σύντομα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάζει σήμερα η Süddeutsche Zeitung.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ναταλία Γερμανού: Φωτογραφίζεται στις διακοπές της και δείχνει τι σημαίνει χωρίς ρετούς!

Posted: 03 Sep 2012 08:53 AM PDT

Ναταλία Γερμανού: Φωτογραφίζεται στις διακοπές της και δείχνει τι σημαίνει χωρίς ρετούς!

Χωρίς ίντερνετ, τηλέφωνο και δουλειές είχε ανάγκη να μείνει η Ναταλία Γερμανού έστω και για λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια είχε ενημερώσει τους φίλους της πως φεύγει 25 Αυγούστου για διακοπές και για κάποιες ημέρες θα είναι μακριά από όλους και από όλα και το έκανε. Γυρνώντας, όμως, δεν άντεξε και ανέβασε στο Instagram κάποια στιγμιότυπα των καλοκαιρινών της διακοπών χωρίς όμως να δίνει στίγμα για το που βρέθηκε.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια είναι αμακιγιάριστη, και οι φωτογραφίες αρετουσάριστες. Φορώντας ένα πράσινο bikini, και ένα ψάθινο καπέλο, ποζάρει όλο χάρη και νάζι στο φωτογραφικό φακό, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες έχει στο πλευρό της τον καλό της φίλο και συνεργάτη Θέμη Γεωργαντά.

Σάκης Ρουβάς: Η μανία των θαυμαστριών, η επιταγή αξίας 10.000 ευρώ και η ζωγραφιά στον τοίχο!

Posted: 03 Sep 2012 08:17 AM PDT

Σάκης Ρουβάς: Η μανία των θαυμαστριών, η επιταγή αξίας 10.000 ευρώ και η ζωγραφιά στον τοίχο!

Πανικό προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Ρουβάς με την εμφάνισή του στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε στο Δάλι της Κύπρου για συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό. Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο στάδιο Χαλκάνωρα Ιδαλίου οπου εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς και οι θαυμάστριες σύμφωνα με το showbiz.com.cy, παραλίγο να τον «πνίξουν» με την αγάπη τους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Την επόμενη ημέρα ο τραγουδιστής μαζί με τον Αλέξη Χαραλαμπίδη παρέδωσε επιταγή αξίας 10.000 ευρώ, χρήματα που προήλθαν από τα έσοδα της συναυλίας. Η επιταγή πήγε στο σύνδεσμο Χαμόγελο της ευτυχίας με σκοπό να εξοπλιστεί το οίκημα που εξυπηρετεί τις ανάγκες των παιδιών. Εκεί τον περίμενε χορωδία από μικρά παιδιά τα οποία ερμήνευαν δικά του κομμάτια με τον τραγουδιστή συγκινημένο στο χαμόγελο των μικρών παιδιών να παίρνει το μικρόφωνο και να γίνεται ένα μαζί τους. Υπέγραψε σε όλους αυτόγραφα και τους μοίρασε πολλές αγκαλιές ενώ στο τέλος ζωγράφισε μια γαλάζια καρδιά στον τοίχο.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό

Ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε και του έκοψε το... πέος

Posted: 03 Sep 2012 07:10 AM PDT

Ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε και του έκοψε το... πέος

Η Huaman Julia Muñoz βγήκε εκτός εαυτού ταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατά!

Άρπαξε ένα μαχαίρι, έκοψε το πέος του ενώ εκείνος κοιμόταν σε ένα hostel στην Brena του Περού και στη συνέχεια... το πέταξε στην τουαλέτα και πάτησε το καζανάκι! Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Και ο Μέσι στο Μαντάμ Τισό

Posted: 03 Sep 2012 06:16 AM PDT

Και ο Μέσι στο Μαντάμ Τισό

Την δική του θέση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό θα έχει ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει το δικό του ομοίωμα ανάμεσα στα τόσα που έχει το μουσείο με μεγάλες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Το άγαλμα είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ενταχθεί στο μουσείο σε λίγο καιρό. 

Κ. Παπαδόπουλος στο Onsports: «γι' αυτό έμεινα στη Σάλκε»... (videos)

Posted: 03 Sep 2012 05:53 AM PDT

Κ. Παπαδόπουλος στο Onsports: «γι' αυτό έμεινα στη Σάλκε»... (videos)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μιλάει στο Onsports για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σάλκε,

τα... εκατομμύρια της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που αρνήθηκε και την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Kim Kardashian: Δεν θα λάβει άστρο στο Walk Of Fame

Posted: 03 Sep 2012 02:48 AM PDT

Kim Kardashian: Δεν θα λάβει άστρο στο Walk Of Fame

Είναι διακαής της πόθος όμως μάλλον δεν θα καταφέρει να τον δει να πραγματοποιείται.

Η Kim Kardashian όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του Hollywood Chamber Of Commerse, δεν θα λάβει άστρο στην λεωφόρο του Χόλιγουντ, αφού δεν μπορεί να αναγνωριστεί η δουλειά της ως σταρ του ριάλιτι. «Ένα από τα κριτήρια είναι να λαμβάνει κάποιος σταρ βραβεία, όπως τα Oscars, τα Emmys, τα SAG και άλλα. Πρέπει επίσης να έχει καριέρα στην υποκριτική για τουλάχιστον πέντε χρόνια», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Οργανισμού.

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Bieber που αναστάτωσαν το twitter

Posted: 03 Sep 2012 07:07 AM PDT

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του Bieber που αναστάτωσαν το twitter

Πρωινό δώρο στους 27 εκατομμύρια followers του!

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας

Posted: 03 Sep 2012 07:59 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας

Εκκρεμότητες στην εκπομπή της.

Δείτε περισσότερα στο queen.gr

Tom Cruise: Η επιλογή των συντρόφων του, η Σαϊεντολογία και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Posted: 03 Sep 2012 08:00 AM PDT

Tom Cruise: Η επιλογή των συντρόφων του, η Σαϊεντολογία και οι αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Μετά το διαζύγιό του με τη Nicole Kidman και τη θυελλώδη σχέση του με την Penelope Cruz, ο Tom Cruise ήταν για καιρό μόνος.

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας της οποίας είναι ο ισχυρότερος υποστηρικτής θέλησε να του βρει σύζυγο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair και τι καλύτερο από μια οντισιόν...! Η αφορμή η συμμετοχή νεαρών ηθοποιών σε ταινια προωθητική για την Εκκλησία.

Αντ' αυτού ωστόσο, οι νεαρές ρωτήθηκαν όλο περίεργα ερωτήματα, όπως «τι γνώμη έχεις για τον Tom Cruise» κι άλλα παρόμοια. Στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας όπως αναφέρουν οι επαΐοντες δεν είναι μόνο να ικανοποιεί μία γυναίκα τον σύζυγό της αλλά να ακολουθεί τη γραμμή της Εκκλησίας. Τόσο η Nicole Kidman όσο και η Penélope Cruz έφυγαν τρέχοντας από τον σταρ λόγω της προσήλωσής του στη Σαϊεντολογία. «Δεν πρέπει να κάνεις οτιδήποτε θα δυσαρεστήσει τους σαϊεντολόγους γιατί ο Tom Cruise θα φρικάρει!» αναφέρει πηγή της Εκκλησίας. Φυσικά οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας διέψευσαν το γεγονός και κάνουν λόγο για αποστάτες της αίρεσης και για κακόβουλα σχόλια. Ο αρχηγός της Εκκλησίας David Miscavige και ο Tom Cruise αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του άρθρου, μετά την οντισιόν, επελέγη ως σύντροφος του Cruise η Βρετανίδα-Ιρανή ηθοποιός Nazanin Boniadi. Έλαβε εντολές να αλλάξει χρώμα μαλλιών, να παρατήσει τον σύντροφό της και να ορκιστεί απόλυτη μυστικότητα πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σταρ τον Νοέμβριο του 2004.

Μετά από ένα μήνα, η σχέση των δύο άρχισε να έχει προβλήματα όταν ο Cruise θεώρησε ότι η Boniadi δεν σεβόταν τον αρχηγό της εκκλησίας, David Miscavige. Η Boniadi ως τιμωρία, στάλθηκε σε ένα κέντρο Σαϊεντολογίας στη Φλόριντα, όπου εκεί αποκάλυψε τα πάντα σ' ένα φίλο που γνώρισε μέσα. Όταν μαθεύτηκαν οι αποκαλύψεις της, εκείνη τιμωρήθηκε με το να τρίβει τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, να καθαρίζει πλακάκια μπάνιου με οξύ, και να σκάβει χαντάκια στη μέση της νύχτας!

Κατά τη σύντομη σχέση της μαζί του, η ηθοποιός ως μόνο εισόδημα είχε μία πιστωτική κάρτα που της την παραχωρούσε η εταιρεία παραγωγής του Cruise. Toν Ιανουάριο του 2005, λοιπόν, η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας είπε στην κοπέλα ότι είχε τελειώσει η σχέση γιατί ο Tom Cruise χρειαζόταν δίπλα του μία γυναίκα με τη δύναμη της Nicole Kidman, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Από τον Απρίλιο του 2006, ο Cruise με την Katie Holmes εμφανίζονταν μαζί, ενώ παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά, το 2006. Θυμίζουμε ότι και η Katie Holmes ήταν αρραβωνιασμένη, έτοιμη να παντρευτεί όταν γνώρισε τον σταρ. Παντρεύτηκαν κι απέκτησαν μία κόρη, ενώ έξι χρόνια μετά η Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στο συμφωνητικό τους περιλαμβάνονται περιορισμοί σχετικά με την ενασχόληση της Suri στη Σαϊεντολογία.

Όσο για τη νέα προσπάθεια να βρεθεί η επόμενη συνοδός του Cruise, μέσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι η Scarlett Johansson αλλά και η προσφάτως αρραβωνιασμένη, Sofia Vergara.

Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας

Posted: 03 Sep 2012 07:45 AM PDT

Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας

Εκκρεμότητες στην εκπομπή της

Μπορεί η Ελένη να έγραψε σήμερα στο Twitter της ότι: "Επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στη δουλειά ! Άντε πάλι, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", αλλά εκείνη θα αργήσει να επιστρέψει στο δικό της πάγκο, τουλάχιστον για άλλες δύο βδομάδες. Η Ελένη, αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει από τις διακοπές της, μια και τα παιδιά της επιστρέφουν στα σχολικά θρανία την επόμενη Τρίτη.

Οι περισσότεροι συνεργάτες της εκπομπής είναι ακόμη διακοπές, ενώ όσοι έχουν επιστρέψει, δεν θα εμφανιστούν στα γραφεία πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το πρώτο meeting της εκπομπής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη θα συναντηθεί με τους συνεργάτες της, την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.
Η εκπομπή έφυγε για διακοπές, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει η ομάδα που θα καθίσει στο πάνελ. Εκτός από την Κατερίνα Ζαρίφη, αναζητείται άλλος ένας συνεργάτης. Η Ελένη μαζί με την αρχισυντάκτρια μετά από συνεντεύξεις, είχαν καταλήξει σε πέντε πιθανά ονόματα και τώρα ήρθε πλέον ή ώρα, το ένα από αυτά –μάλλον γυναίκα- να διεκδικήσει την θέση του στο πάνελ. Υπάρχουν όμως και άλλες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Στην πραγματικότητα μέσα σε 15 ημέρες πρέπει να στηθεί η νέα εκπομπή, να προστεθούν νέες ενότητες και να βρεθούν τα οι καλεσμένοι των πρώτων ημερών

Κι όλα αυτά χωρίς να λάβουν υπ' όψιν τους τον ανταγωνισμό , ο οποίος φέτος θα είναι σκληρός, ειδικά αν αποδειχτούν αληθινές οι φήμες, που θέλουν το Mega να μεταφέρει την πρωινή του εκπομπή, το μεσημέρι.
Δύσκολος χειμώνας για την Ελένη, που σαν βετεράνος πλέον, έχει αποδειχτεί ότι ξέρει να επιβιώνει.

H Σαϊεντολογία έκανε οντισιόν για να βρει γυναίκα για τον Tom Cruise!

Posted: 03 Sep 2012 07:00 AM PDT

H  Σαϊεντολογία έκανε οντισιόν για να βρει γυναίκα για τον Tom Cruise!

Ποια ήταν η παρολίγον κυρία Cruise σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει γνωστή δημοσιογράφος;

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα του Vanity Fair και της ειδικής ανταποκρίτριας  Maureen Orth το  2004 η Σαϊεντολογία οργάνωνε ένα άκρως απόρρητο project που επέβλεπε η Shelly Miscavige, σύζυγος του αρχηγού της Σαϊεντολογίας David Miscavige. Ποιο ήταν αυτό; Να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα για τον Tom Cruise.

Η οργάνωση κανόνισε περίπλοκες διαδικασίες και οντισιόν για την επιλογή των επικρατέστερων περιπτώσεων που θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα στον Tom Cruise. Ο Marc Headley, στέλεχος της Σαϊεντολογίας από τα 7 του χρόνια, έχει παρακολουθήσει πολλές βιντεοκασέτες με συνεντέυξεις υποψήφιων κοριτσιών και λέει: «Στη Σαϊεντολογία δεν αρκεί μόνο να ικανοποιείς τον σύζυγό σου αλλά και να προασπίζεις τη Σαϊεντολογία και να τον βοηθάς να γίνεται καλύτερος βάσει αυτών των αρχών. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα που δεν συνάδει απόλυτα με τις αρχές της Σαϊεντολογίας, διαφορετικά ο Tom Cruise θα φρικάρει!»

Σύμφωνα με τις έρευνες της Orth, η Ιρανή Nazanin Boniadi, ηθοποιός και εύπορο τέκνο της Σαϊεντολογίας, επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη και διατηρούσε σχέση με τον  Cruise από το Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2005. Αρχικά της είπαν ότι επιλέχθηκε για μία πολύ σημαντική αποστολή. Την προετοίμαζν συστηματικά με συνεχείς ακροάσεις, ξεσκεπάστηκε και ερευνήθηκε εξονυχιστικά η ερωτική της ζωή, έβαλε και έβγαλε σιδεράκια, άλλαξε χρώμα μαλλιών και χώρισε το φίλο της. Υπέγραψε μάλιστα μυστική συμφωνία πως αν δεν τα καταφέρει θα τιμωρηθεί αυστηρά και θα θεωρηθεί απόκληρη και παρία της οργάνωσης. Το Νοέμβριο μπήκε σε αεροπλάνο και έφτασε στη Νέα Υόρκη όπου συνάντησε τον  Cruise. Η αποστολή ήταν ο γάμος. Για το πρώτο ραντεβού ο  Cruise και η Boniadi δείπνησαν στο Nobu μαζί με άλλα στελέχη της Σαϊεντολογίας. Μετά πήγαν για πατινάζ στον πάγο στο Rockefeller Center, το οποίο είχε κλειστεί αποκλειστικά για τους δυο τους.

Το πρώτο βράδυ το πέρασαν σε σουίτα του Trump Tower, όπου ο ηθοποιός είχε κλείσει ολόκληρο τον όροφο χωρίς όμως να κάνουν σεξ. Τότε οι γονείς της έμαθαν που βρίσκεται η κόρη τους. Αφότου δηλαδή ο σταρ αποφάσισε ότι του αρέσει. Η κοπέλα έμενε κλεισμένη μέσα. Μοιράζονταν το ίδιο υπνοδωμάτιο στο σπίτι του και είχε στην κατοχή της μόνο μάι πιστωτική στο όνομά του. Κάθε μέρα περνούσε από ανακρίσεις και έπρεπε να ρυθμίζει την συμπεριφορά της και τον τρόπο που απευθύνεται τόσο σε εκείνον όσο και σε άλλους Σαϊεντολόγους. Από τον δεύτερο μήνα της σχέσης η κοπέλα υπέφερε παρότι είχε ερωτευτεί τον σταρ. Ακόμη και το 'Μπράβο' στις επιτυχίες του τον ενοχλούσε γιατί υποδείκνυε πως είναι ανώτερή του και φυσικά δεν θα έπρεπε να έχει το θάρρος να του πει μπράβο- να τον κρίνει. Ούτε καν θετικά. Tέλος, η νεαρή κοπέλα δεν ακουγε πάντα καλά και συχνά απαντούσε στους υπευθύνους 'Ορίστε;'. Αυτό εκνεύριζε περισσότερο απ' όλα τον Tom!

Την κοπέλα δεν χώρισε ο ίδιος αλλά εκπρόσωπός του. Η Nazanin Boniadi, τιμωρήθηκε σκληρά και μυστικά στους κύκλους της Σαϊεντολογίας, για την αποτυχία της. Ο Cruise ήθελε δίπλα του μία γυναίκα στο βεληνεκές της Kidman, για να νιώθει ίσος. Η γυναίκα όμως αυτή θα έπρεπε να του είναι υπάκουη. Δύσκολο. Η Boniadi, κατέρρευσε και αποκάλυψε τους λόγους της κατάθλιψής της. Η οργάνωση την υποβίβασε κοινωνικά και οικονομικά μετά αποεξευτελιστική τιμωρία. Οι εκπρόσωποι της Σαϊεντολογίας το αρνούνται, η δημοσιογράφος όμως λέει πως διαθέτει στοιχεία...

Διαβάστε ακόμη:

Brad Pitt: Χώρισε την Juliette Lewis επειδή ήθελε να τον μυήσει στη Σαιεντολογία

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο μικροσκόπιο του FBI εξαιτίας του Tom Cruise -και όχι μόνο


 

Δύο κυρίες της ελληνικής showbiz είχαν το ίδιο γούστο!

Posted: 03 Sep 2012 06:50 AM PDT

Δύο κυρίες της ελληνικής showbiz είχαν το ίδιο γούστο!

Είναι και οι δύο όμορφες και διαθέτουν άψογη σιλουέτα!

Η μία είναι παρουσιάστρια και η άλλη γυμνάστρια. Μάλιστα, οι δυο κυρίες είναι και πολύ καλές φίλες! Εκτός όμως από φίλες έχουν και το ίδιο γούστο!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Οι διακοπές του τζέντλεμαν Πέτρου Φιλιππίδη

Posted: 03 Sep 2012 06:20 AM PDT

Οι διακοπές του τζέντλεμαν Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά από έναν κουραστικό χειμώνα ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ανάγκη για ξεκούραση και διακοπές....

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Τι κρατάει η Rihanna;

Posted: 03 Sep 2012 06:15 AM PDT

Τι κρατάει η Rihanna;

Η τσάντα που η σταρ αρνείται να αποχωριστεί

Μπορεί η Rihanna να αποκαλεί «σπίτι της» τα Barbados, αλλά στις τελευταίες εμφανίσεις της η ίδια δείχνει να νιώθει και υπερήφανη Αμερικανίδα, αφού, δεν έχει αφήσει την τσάντα USA GG Flag collection Boston bag του οίκου Gucci.

Στα μέσα Αυγούστου, στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την τραγουδίστρια να κρατάει την τσάντα, την οποία συνδύασε με casual look, που αποτελούνταν από τζιν σορτσάκι, κόκκινα σανδάλια και oversized, μιλιτέρ τζάκετ. Μία εβδομάδα αργότερα, η RiRi σε μία ακόμα casual στιγμή, με t- shirt και μαύρη βερμούδα, βγήκε για δείπνο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, χωρίς να αφήνει την τσάντα της. Περνώντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο βροχερό Λονδίνο, η τραγουδίστρια (και η τσάντα της) φωτογραφήθηκαν, ξανά, πάντα casual και πάντα με στυλ.

Με δεδομένο ότι η Rihanna είναι μία από τις μεγαλύτερες trendsetters των τελευταίων χρόνων, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση εάν η USA Boston γίνει η επόμενη it- bag και αρχίσει να ξεπουλάει σαν τρελή. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι 25% από τα έσοδα των πωλήσεών της θα διατεθούν στο πρόγραμμα της UNICEF για ενίσχυση των σχολείων της Αφρικής και της Ασίας.

Διαβάστε επίσης:
Γιατί βρε Rihanna;
H Rihanna έβαλε στο μάτι τον Robert Pattinson;
Λατρεύουμε: Τα πολυγωνικά Miu-Miu γυαλιά της Rihanna

3 tips για να μείνετε πιστή στη δίαιτά σας

Posted: 03 Sep 2012 05:46 AM PDT

3 tips για να μείνετε πιστή στη δίαιτά σας

Η αφοσίωση σε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Με νέο single ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Posted: 03 Sep 2012 07:24 AM PDT

Με νέο single ο Γιώργος Παπαδόπουλος

«Με το φθινόπωρο να 'ρθεις μαζί με το Σεπτέμβρη...», τραγουδάει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μας επαναφέρει στην εποχή.

Το νέο single του τραγουδιστή είναι από το cd «Όλα στο κόκκινο»! Το τραγούδι φέρει την υπογραφεί του Γιώργου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Κυριάκου Ντούμου σε στίχους.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από τις 21 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Πάνο Κιάμο!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές