Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Επαγγελματική πρόταση από το… twitter

Posted: 02 Sep 2012 09:19 AM PDT

Επαγγελματική πρόταση από το… twitter

Ποιος είπε ότι το twitter δεν χρησιμεύει και ως εργαλείο για την δουλειά κάποιου.

Πρόσφατο παράδειγμα η συνομιλία μεταξύ του Πέτρου Φιλιππίδη και του Αντίνοου Αλμπάνη. Ο πρώτος πρότεινε στον δεύτερο επαγγελματική συνεργασία και μάλιστα του είπε να τον πάρει και τηλέφωνο.

 

 

Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;

Posted: 02 Sep 2012 08:44 AM PDT

Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;

O personal trainer των stars καταρρίπτει τις συνηθισμένες δικαιολογίες για να αποφύγουμε τη γυμναστική.

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη

Posted: 02 Sep 2012 08:51 AM PDT

Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκε ελαφρά χθες τη νύχτα, στη Βέροια, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης υπόπτων για διαρρήξεις και κλοπές.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Η Heidi Klum κεράτωνε τον Seal με τον σωματοφύλακά της;

Posted: 02 Sep 2012 08:30 AM PDT

Η Heidi Klum κεράτωνε τον Seal με τον σωματοφύλακά της;

Αυτό ισχυρίζεται ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος του supermodel

Η είδηση για τον χωρισμό του, μετά από 7 χρόνια γάμου, τον περασμένο Ιανουάριο, προκάλεσε σοκ σε πολλούς. Η Heidi Klum και ο Seal, μέχρι την τελευταία στιγμή, φαίνονταν απόλυτα ευτυχισμένοι μαζί. Σε συνέντευξη του, στο TMZ, ο 49χρονος τραγουδιστής, μήνες μετά τον χωρισμό τους, έδωσε την δική του εκδοχή.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, αυτή την εβδομάδα και δείχνουν την πρώην σύζυγό του να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της, ο Seal δήλωσε: «Παρότι δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από αυτόν, υπέθετα ότι η Heidi θα είχε την αξιοπρέπεια να περιμένει να προχωρήσει στην επόμενή της σχέση, μετά τον χωρισμό μας. Υποθέτω ότι τώρα έχετε την απάντηση, σχετικά με το τι συνέβη πριν εφτά μήνες». Ο πρώην σύζυγος της Klum δήλωσε, ακόμα, ότι προταιρεότητά του αυτή την στιγμή είναι τα παιδιά του. «Αυτά συμβαίνουν όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, πάνε παρακάτω και γνωρίζουν άλλους ανθρώπους. Φυσικά δεν περιμένω από την Heidi να κλειστεί σε μοναστήρι αλλά, όπως πάντα, προτεραιότητά μου είναι ο ψυχισμός των παιδιών μου και, για να είμαι ειλικρινής, εάν πρόκειται εάν πρόκειται να υπάρξει ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή τους, προτιμώ αυτό να είναι ένα πρόσωπο που τους είναι ήδη οικείο».

Διαβάστε ακόμα:
Heidi Klum: Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της;
Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!

Η Ελένη ανακαλύπτει τα social media (pics)

Posted: 02 Sep 2012 08:15 AM PDT

Η Ελένη ανακαλύπτει τα social media (pics)

Η όμορφη παρουσιάστρια, λίγο πριν ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής της, απολαμβάνει τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου.

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr 

Lesbian chic: Είναι το νέο trend; Και πόσο θα κρατήσει;

Posted: 02 Sep 2012 08:00 AM PDT

Lesbian chic: Είναι το νέο trend; Και πόσο θα κρατήσει;

Τα πρότυπα ανατρέπονται στον κόσμο της μόδας!

Οι λεσβίες είναι παντού και όλοι έχουν τρομάξει. Μα γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τους gay; Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες της μόδας απόφάσισαν να επαναστατήσουν. Το ίδιο και οι fashionistas υιοθετώντας το... Lesbian chic!

Tο style.com καθώς και η βρετανική Vogue το χαρακτηρίζουν πια φαινόμενο. Όλο και περισσότερες γυναίκες τερματίσουν τους γάμους τους και αρχίζουν να βγαίνουν με το ίδιο φύλο. Πολλά μοντέλα δηλώνουν λεσβίες πια και δεν διστάζουν να κάνουν χαρακτηριστικά τατουάζ ή να εκφράσουν δημόσια την τάση τους. To pixie look απογειώνεται στην πιο grunge ξυρισμένη εκδοχή του, το σουτιέν εξαφανίζεται και το boyfriend look γινεται must.

Ολοένα και περισσότερα editorial παρουσιάζουν κοπέλες να φιλιούνται ή να δηλώνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Κοινωνικά οι έρευνες υποθέτουν ότι η άνθιση με ραγδαίους ρυθμούς της γυναικείας ομοφυλοφιλίας στη μόδα οφείλεται στο ερέθισμα αμέτρητων πανέμορφων κοριτσιών στον ίδιο χώρο. Ο αλληλοθαυμασμός τις οδηγεί στο να αρχίσουν να βλέπουν ερωτικά η μία την άλλη. Η μόδα, ούτως ή άλλως είναι ένας απενοχοποιημένος σεξουαλικά χώρος που κυβερνάται κατά κανόνα από γυναίκες και gay άντρες. Οι περισσότεροι θεωρούν την διευρυμένη θηλυκοποίηση του χώρου αναπόφευκτη. Πρόσφατα, το  Models.com πόσταρε τις φωτογραφίες από το γάμο του μοντέλου  Harmony Boucher με τη σύντροφό της, Nicole (κεντρική φωτό).

Τρανταχτό παράδειγμα και ο γάμος των Elen Ellen DeGeneres, 50, και Portia de Rossi, 35... που δημιούργησε αίσθηση.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών ακολούθησαν πλήθος σχολίων και παραδοχές από πολλά μοντέλα που παραδέχονταν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και επικροτούσαν τις δύο κοπέλες. Επιπλέον, το διάσημο e-shop Nastygal, δήλωσε τη στήριξή του και ότι υποστηρίζει την νέα αισθητική!

«Η γυναίκα προσπαθεί να κερδίσει τη δύναμή της και κάποιες φορές δεν επιτυγχάνεται με τακούνια αλλά με αρβύλες, Εξάλλου όταν βλέπεις μία γυναίκα με αντρικά ρούχα είναι ακόμη πιο σέξι», λέει η Mel Ottenberg, editor του Purple και στιλ Rihanna.

Μπορεί άραγε η σεξουαλική ταυτότητα να γίνει fashion trend και να αποτελέσει αισθητική, γενικότερα; Και το κυριότερο- αν γίνει μόδα όσοι την ακολουθούν θα είναι πραγματικά συνειδητοποιημένοι και συναισθηματικά ειλικρινείς;

Διαβάστε ακόμη:

Σκανδαλώδες; Οι ήρωες του Disney μεταμορφώνονται σε ανορεξικά μοντέλα για τα Barneys!

To νέο United Colors of Benetton Pin Up Denim υπόσχεται γλουτούς στα ουράνια!

Βίντεο: Ποδοσφαιριστές για το Εθνικό Θέατρο!

Posted: 02 Sep 2012 08:46 AM PDT

Βίντεο: Ποδοσφαιριστές για το Εθνικό Θέατρο!

Όσοι υποστηρίζουν ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν σπουδαία διεθνή καριέρα ως ηθοποιοί, έχουν ένα... βίντεο επιπλέον στα χέρια τους, για να ενισχύσουν τις θέσεις τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Το είδαμε και αυτό: Η Victoria Beckham με φόρμα;

Posted: 02 Sep 2012 08:34 AM PDT

Το είδαμε και αυτό: Η Victoria Beckham με φόρμα;

«Δεν θα με δείτε ποτέ να κυκλοφορώ στους δρόμους με φόρμα. Αγαπώ την μόδα πάρα πολύ για να βγω έξω φορώντας την φόρμα μου. Το ίδιο ισχύει και για τις μπότες Ugg. Τις φοράω μόνο μέσα στο σπίτι», δήλωνε η Victoria Beckham μόλις τον περασμένο Μάρτιο, στο περιοδικό Madame Figaro.

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Αναφορά του BBC για τα ελληνικά ΜΜΕ

Posted: 31 Aug 2012 03:14 AM PDT

Αναφορά του BBC για τα ελληνικά ΜΜΕ

«Κλασικό παράδειγμα για το τι πήγε στραβά στην Ελλάδα και κατ' επέκταση στα ΜΜΕ», χαρακτήρισε το BBC σε αναφορά του στα ελληνικά ΜΜΕ και ιδιαίτερα στο ALTER.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι ιδιοκτήτες ήταν μεγιστάνες, που έπαιρναν ατελείωτα δάνεια για να χτίσουν μια αυτοκρατορία αποτελούμενη από εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια. Όταν ήρθε η ύφεση και τα διαφημιστικά έσοδα έπεσαν κατακόρυφα, το κανάλι σύντομα βρέθηκε στη θέση να μην μπορεί να αποπληρώσει τα χρήματα που είχε δανεισθεί».

Justin Bieber: Νέο τατουάζ και νέα κλήση

Posted: 02 Sep 2012 02:18 AM PDT

Justin Bieber: Νέο τατουάζ και νέα κλήση

Αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ και φρόντισε να το μοιραστεί με όλους.

Λίγο πριν τον σταματήσει για άλλη μια φορά η αστυνομία στο δρόμο, ο Justin Bieber είχε φροντίσει να αποκτήσει ακόμη ένα σχέδιο στο σώμα του. Πρόκειται για ένα μικρό στέμμα αλλά είναι άγνωστο σε πιο σημείο το έκανε, πιθανότατα στο πόδι του όπως και τα άλλα.

Ποια ηθοποιός twittαρε την… Βουλή;

Posted: 01 Sep 2012 08:28 AM PDT

Ποια ηθοποιός twittαρε την… Βουλή;

Εντάξει οι περισσότεροι Έλληνες είναι η αλήθεια πως δεν έχουν και μεγάλη εκτίμηση στην Βουλή και στους πολιτικούς γενικότερα.

Ωστόσο μια ηθοποιός πρωτοτύπησε και αντί να ανεβάσει στο twitter της κάποια φωτογραφία από τις διακοπές της ή κάτι άλλο, προτίμησε να απαθανατίσει την Βουλή και να την ποστάρει. Ο λόγος για την Κατερίνα Τσάβαλου.

 

Βουλή: Οι 1.700 υπάλληλοι και οι αμοιβές των 102,4 εκατ. ευρώ

Posted: 02 Sep 2012 08:50 AM PDT

Βουλή: Οι 1.700 υπάλληλοι και οι αμοιβές των 102,4 εκατ. ευρώ

Ο προϋπολογισμός του Κοινοβουλίου και οι απόρρητες καταστάσεις προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Διώξτε τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα

Posted: 02 Sep 2012 08:43 AM PDT

Διώξτε τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα

Για να δείχνετε φρέσκες στο λεπτό!

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

Βίκυ Καγιά: Αποφεύγει το μακιγιάζ

Posted: 31 Aug 2012 10:02 AM PDT

Βίκυ Καγιά: Αποφεύγει το μακιγιάζ

Η Βίκυ Καγιά προσέχει για να έχει λαμπερό πρόσωπο.

Η παρουσιάστρια αποφεύγει το καθημερινό μακιγιάζ, το οποίο επιβαρύνει το πρόσωπο και δεν ξεχνάει ποτέ την ενυδατική της κρέμα. Επίσης, χρησιμοποιεί αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Η εξωτερική εμφάνιση και το λαμπερό πρόσωπο έχουν ιδιαίτερη σημασία για το πρώην μοντέλο.

Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με κάλτσα;

Posted: 02 Sep 2012 07:45 AM PDT

Ποιος trendsetter star φόρεσε παντόφλες με κάλτσα;

Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε!

 

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

 

«Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες να έρθουν για δουλειά στην Αυστραλία»

Posted: 02 Sep 2012 04:41 AM PDT

«Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες να έρθουν για δουλειά στην Αυστραλία»

Τη δέσμευσή του ότι αν η παράταξή του γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία για εργασία, εξέφρασε στην τοπική εφημερίδα «Νέος Κόσμος» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, Τόνι Άμποτ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει… φθινοπωρινά μπάνια

Posted: 01 Sep 2012 08:27 AM PDT

 Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει… φθινοπωρινά  μπάνια

Λατρεύει την θάλασσα και… δεν αποχωρίζεται την παραλία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όχι απλά συνεχίζει να κάνει τις βουτιές του, αλλά και τις θεωρεί πολύ καλύτερες από τις καλοκαιρινές παρά το γεγονός ότι… έχει μπει ο Σεπτέμβρης. Ο παρουσιαστής ευχήθηκε στους followers του στο twitter καλό μήνα και ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία βρισκόταν.

 

Μετανάστης έπεσε στις ρόδες λεωφορείου εκλιπαρώντας για φαγητό

Posted: 02 Sep 2012 04:40 AM PDT

Μετανάστης έπεσε στις ρόδες λεωφορείου εκλιπαρώντας για φαγητό

Η πείνα και η εξαθλίωση οδήγησε νεαρό αλλοδαπό να πέσει στις ρόδες λεωφορείου εκλιπαρώντας για λίγο φαγητό.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Κατερίνα Λέχου: Τέλειο δέρμα με το scrub της γιαγιάς της

Posted: 01 Sep 2012 02:30 AM PDT

Κατερίνα Λέχου: Τέλειο δέρμα με το scrub της γιαγιάς της

Η Κατερίνα Λέχου φροντίζει την επιδερμίδα της με το μυστικό που της έχει μάθει η γιαγιά της .

Η ηθοποιός χρησιμοποιεί συχνά ένα scrub που φτιάχνει η γιαγιά της. Σύμφωνα με το stars diet ανακατεύει χοντρό αλάτι με αμυγδαλέλαιο και το τρίβει στο δέρμα της μέχρι να στεγνώσει. Στην συνέχεια το αφαιρεί με δροσερό νερό και η επιδερμίδα της... λάμπει. 

Οι παίκτες της Μπάγερν έγιναν… κούκλες

Posted: 31 Aug 2012 12:54 AM PDT

Οι παίκτες της  Μπάγερν έγιναν… κούκλες

Οι υπεύθυνοι της Μπάγερν Μονάχου προχώρησαν στην δημιουργία ομοιωμάτων των παικτών της ομάδας.

Τα προϊόντα βέβαια δεν είναι μόνο για αγοράκια. Είναι για κάθε φίλαθλο των Βαυαρών που θα ήθελε να έχει το είδωλό του σε μια μικρογραφία στο σπίτι του ή το γραφείο του. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι κούκλες δεν μοιάζουν και πολύ στους πραγματικούς παίκτες.  Ίσως η εταιρία κατασκευής να έπρεπε να κάνει λίγο καλύτερη δουλειά.

 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές