Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Γιατι η πίτσα είναι στρογγυλή ;

Posted: 22 Dec 2011 03:19 PM PST

Ο πρόγονος της πίτσας γεννήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε το ζύμωμα του ψωμιού...


Ήταν ένα είδος στρογγυλής πίτας που στο σχήμα και στο χρώμα θύμιζε τον ηλιακό δίσκο. Ψηνόταν σε πυρωμένες πέτρες κι αργότερα στο φούρνο....Και οι Έλληνες έτρωγαν ένα είδος στρογγυλής πίτσας που αποκαλούσαν μάζα, ενώ οι Ρωμαίοι μαγείρευαν πίτες ζυμαρικών που ονόμαζαν πλακέντα και όφα. Η τελευταία παρασκευαζόταν από κριθάρι και νερό. Στις θρησκευτικές τελετές των πρώτων χριστιανικών χρόνων χρησιμοποιούνταν άζυμα ψωμιά σε...

κυκλικό σχήμα.



Γύρω στο έτος 1000 άρχισαν να μιλούν για picea (ψωμί λεπτό και στρογγυλό, αρτυσμένο με λάδι ή λαρδί και βότανα). Λίγο αργότερα η λέξη picea έγινε πίτσα, αλλά το σημερινό κλασικό σχήμα της το οφείλουμε στους φουρνάρηδες της Νάπολης του 18ου και 19ου αιώνα καθώς και στην εισαγωγή της ντομάτας από την Αμερική.



Η στρογγυλή φόρμα με τα χοντρά και ανασηκωμένα άκρα επέτρεπε στην πίτσα να διπλώνεται σε τρίγωνο για να συγκρατεί τη στρώση της ντομάτας και να διατηρείται ζεστή, ώστε να την τρώει κάποιος στον δρόμο.



kafeneio-gr.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: 448.36 Km/h με μιαTurbo Charged Suzuki Hayabusa!

Posted: 22 Dec 2011 03:09 PM PST

448.36 Km/h με μια Turbo Charged Suzuki Hayabusa...


Απολαύστε απίστευτη επιτάχυνση που γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέσω της κάμερας που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της Hayabusa..







autocarnet.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διαβάστε το γράμμα που έστειλε ο Τοτός στον Άγιο Βασίλη !

Posted: 22 Dec 2011 02:57 PM PST

Διαβάστε το γράμμα που έστειλε ο Τοτός στον Άγιο Βασίλη !






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΧΙΟΝΙ: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε!

Posted: 22 Dec 2011 02:46 PM PST

Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (2)Γνωρίζατε ότι κάθε Χειμώνα, ένα επτάκις εκατομμύριο ...








(1,000,000,000,000,000,000,000,000) από κρυστάλλους χιονιού πέφτουν από τον ουρανό, και ότι χρειάζονται περίπου ένα εκατομμύριο μικρά σταγονίδια για να γίνει μια νιφάδα χιονιού;

Όσο απλό κι αν φαίνεται με την πρώτη ματιά, το χιόνι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ περίπλοκο φαινόμενο.

Δείτε 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για το χιόνι!



10. Χιουμοριστική ορολογία χιονιού



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (1)



Δεν είναι όλα τα χιόνια ίδια και ποιος το ξέρει καλύτερα από τους skiers και τους snowboarders; Οι skiers δημιούργησαν στις αρχές του 20ου αιώνα την δική τους ορολογία για να περιγράψουν τα διάφορα είδη χιονιού. Η αργκό άλλωστε προσθέτει χιούμορ, χρώμα και προσωπικότητα σε κάθε λεξιλόγιο.

Ξέρατε ότι «Pow Pow» ή απλά pow (από σκόνη) είναι το φρέσκο ​​χιόνι σε σκόνη, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα μαλακό, «αφράτου» τύπου χιόνι; Το «Champagne snow» έχει εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε ούτε μια χιονόμπαλα με αυτό. Το «champagne powder» είναι τέλειο για σκι επειδή είναι λείο και στεγνό, ενώ το «mashed potatoes» είναι ένα παλιό, πυκνό και βαρύ χιόνι στο οποίο είναι δύσκολο να κάνεις σκι.



9. Η μεγαλύτερη νιφάδα χιονιού στον κόσμο



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (2)



Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι «νιφάδες χιονιού είναι συσσωματώματα πολλών κατεψυγμένων κρυστάλλων πάγου. Οι περισσότεροι νιφάδες χιονιού είναι μικρότερες από 2,5 εκατοστά». Η περιεκτικότητα σε νερό των νιφάδων χιονιού είναι πιο μεταβλητή από ό,τι νομίζουμε. Μια μέση νιφάδα χιονιού αποτελείται από 180 δισεκατομμύρια μόρια νερού, αλλά η περιεκτικότητα του χιονιού σε νερό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η κρυσταλλική δομή, η ταχύτητα του ανέμου κλπ.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εικόνες από τις μεγαλύτερες νιφάδες χιονιού που έχουν καταγραφεί ποτέ, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες αναφέρει ότι μια γιγαντιαία νιφάδα χιονιού βρέθηκε στο Fort Keogh της Montana στις 28 Ιανουαρίου 1887. Ήταν 38 εκατοστά σε πλάτος και 20 εκατοστά σε πάχος!



8. Τα χρώματα του χιονιού



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (3)



Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι το χιόνι είναι είτε λευκό ή μπλε, η ποικιλία των «χρωμάτων» του είναι από κίτρινο και πορτοκαλί σε πράσινο, ακόμη και μοβ, αλλά… είτε το πιστεύετε είτε όχι, το χιόνι είναι στην πραγματικότητα άχρωμο. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Δεδομένων Χιονιού και Πάγου των ΗΠΑ, «η σύνθετη δομή των κρυστάλλων χιονιού οδηγεί σε αμέτρητες μικροσκοπικές επιφάνειες από τις οποίες αντανακλάται επαρκώς το ορατό φως. Το λίγο φως του ήλιου που απορροφάται από το χιόνι, απορροφάται ομοιόμορφα πάνω από τα μήκη κύματος του ορατού φωτός, δίνοντας του έτσι την λευκή του εμφάνιση».

Τα ανθεκτικά στο κρύο άλγη είναι μικροί, φωτοσυνθετικοί οργανισμοί που αναπτύσσονται στο χιόνι και τον πάγο στις πολικές και αλπικές περιοχές. Τα διαφορετικά στελέχη των άλγεων μπορούν να χρωματίσουν το χιόνι κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ, πράσινο. Φυσικά, το χιόνι αποκτά το χρώμα του, αφού έχει πέσει. Μπορείτε να δείτε χιόνι που πέφτει ροζ, καφέ, πορτοκαλί ή κόκκινο, αν ο αέρας είναι γεμάτος με ρύπους, σκόνη ή άμμο. Πορτοκαλί χιόνι έπεσε πάνω από τη Σιβηρία το 2007 και το Κρασνονταρ (Ρωσία) καλύφθηκε από ροζ χιόνι το 2010.



7. Ρεκόρ χιονόπτωσης



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (4)



Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί που έχει πέσει το περισσότερο χιόνι σε ένα χρόνο, εδώ είναι η απάντηση. Το όρος Baker, στο North Cascades της Ουάσιγκτον, κατέχει αυτό το εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ, με αναφερόμενη συσσώρευση 29 μέτρων χιονιού κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης της σεζόν 1998-1999. Πρόκειται για το νεότερο ηφαίστειο στην περιοχή του βουνού Baker και το πιο παγωμένο από τα αφιλόξενα ηφαίστεια Cascade. Το όρος Baker (3.284 μέτρα) είναι σίγουρα ένα από τις πιο χιονισμένα μέρη στη γη.



6. Ρεκόρ χιονόπτωσης σε ένα 24ωρο



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (5)



Το μεγαλύτερο ύψος χιονιού που έπεσε σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ εμφανίστηκε στη Silver Lake του Colorado το 1921: 1,93 μέτρα χιονιού! Ένα άλλο εντυπωσιακό ρεκόρ 1,6 μέτρων σημειώθηκε στο Georgetown του Colorado στις 4 Δεκεμβρίου 1913.

Το κρύο ποτέ δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει την χιονόπτωση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να χιονίσει σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες αρκεί να υπάρχει κάποια πηγή υγρασίας και κάποιος τρόπος για άρση ή ψύξη του αέρα. Ωστόσο, οι μεγάλες χιονοπτώσεις συμβαίνουν συνήθως σε σχετικά θερμά κλίματα.



5. Ο μακρύτερος χειμερινός δρόμος στον κόσμο



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (6)



Κατασκευασμένος από την αρχή κάθε Ιανουάριο σε πάγο και χιόνι, ο δρόμος «Wapusk Trail» έχει μήκος 752 χιλιόμετρα και συνδέει τα Gillam, Manitoba και Peawanuk στο Οντάριο του Καναδά. Ο «Wapusk Trail» είναι ο μεγαλύτερος εποχιακός δρόμος του χειμώνα στον κόσμο, ενώ πήρε ακόμη και πιστοποιητικό από τα Guinness World Records.

Αυτός ο τύπος «προσωρινών αυτοκινητοδρόμων» έχει ένα σημαντικό ρόλο, καθιστώντας εφικτή την παράδοση αγαθών σε κοινότητες χωρίς μόνιμη οδική πρόσβαση. Ο ζεστός καιρός οδηγεί στο αναγκαστικό κλείσιμο του χειμερινού δρόμου αρχής γενομένης από τον Μάρτιο ή τις αρχές Απριλίου. Οι εναέριες μεταφορές είναι μια εναλλακτική λύση, αλλά έχουν σαφώς μεγαλύτερο κόστος.



4. Χιονοθύελλες και βόμβες



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (7)



Ξέρατε ότι μια χιονοθύελλα μπορεί να ρίξει πάνω από 39 εκατομμύρια τόνους χιονιού, μεταφέροντας ενέργεια ισοδύναμη με 120 ατομικές βόμβες; Η χιονοθύελλα γνωστή ως«The Great Blizzard of 1888» ήταν μια από τις πιο καταστροφικές χιονοθύελλες που χτύπησε το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, τη Μασαχουσέτη και το Κονέκτικατ. Η θύελλα έριξε σχεδόν 1,5 μέτρο χιονιού.



3. Ο γρηγορότερος μισός μαραθώνιος χωρίς παπούτσια στο χιόνι



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (8)



Ο Ολλανδός Wim Hof κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τον γρηγορότερο μισό μαραθώνιο χωρίς παπούτσια στο χιόνι και τον πάγο. Τον ολοκλήρωσε σε 2 ώρες 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα κοντά στο Oulu της Φινλανδίας, στις 26 Ιανουαρίου 2007. Οι εκπληκτικές του ικανότητες να αντέξει τους σκληρούς ανέμους, το χιόνι, τον πάγο και τις χαμηλές θερμοκρασίες τον έκαναν να κερδίσει το παρατσούκλι «Ice Man».

Κολυμπώντας για 80 μέτρα κάτω από τον πάγο του Βόρειου Πόλου κέρδισε ένα ακόμη Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness.



2. Το μεγαλύτερο γλυπτό από χιόνι



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (9)



Μια ομάδα 600 καταπληκτικών γλύπτων παρουσιάσε στο Διεθνές Φεστιβάλ Γλυπτικής Harbin Ice and Snow που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2007 το μεγαλύτερο γλυπτό χιονιού στον κόσμο με τίτλο «Ρομαντικά συναισθήματα». Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν η πηγή έμπνευσης για το εντυπωσιακό γλυπτό μήκους 200 μέτρων ύψους 35 μέτρων. Αυτό το υπέροχο «τοπίο» ήταν το επίκεντρο του φεστιβάλ που έλαβε χώρα στην επαρχία Heilongjiang, ενός από τα ψυχρότερα μέρη της Κίνας.



1. Ο άνθρωπος χιονονιφάδα



Χιόνι: 10 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε (10)



Κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο, οι χιονονιφάδες έχουν συναρπάσει πολλούς διακεκριμένους επιστήμονες και φιλοσόφους όπως ο Καρτέσιος, ο Johannes Kepler και ο Robert Hooke, αλλά ο άνθρωπος που αφιέρωσε κυριολεκτικά ολόκληρη τη ζωή του για να μας δείχνει την ποικιλία και την ομορφιά της νιφάδας χιονιού είναι ο Αμερικανός Wilson A. Bentley (9 Φεβρουαρίου 1865 – 23 Δεκεμβρίου 1931).

Ο Wilson Bentley είναι ο πρώτος άνθρωπος που συνέλαβε κρυστάλλους χιονιού σε φιλμ. Γνωστός ως «The Man Snowflake», ο Bentley τράβηξε πάνω από 5000 φωτογραφίες με νιφάδες χιονιού και απέκτησε διεθνή αναγνώριση κατά τον 19ο αιώνα για την πρωτοποριακή εργασία του στους τομείς της φωτομικρογραφίας, γιατί τελειοποίησε τη διαδικασία της φωτογράφησης των νιφάδων χιονιού πριν λιώσουν ή εξαχνωθούν.

Η κληρονομιά του Bentley είναι εξαιρετικά πλούσια: Μια απέραντη βιβλιοθήκη με λεπτομερή περιοδικά, βιβλία, δημοσιευμένα άρθρα και πάνω από 5000 φωτογραφίες των «μικροσκοπικών θαυμάτων ομορφιάς», όπως συχνά αναφερόταν στις νιφάδες χιονιού.



tsekouratoi.blogspot.com





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι κρύβουν σήμερα 23/12/2011 τα Ζώδια!

Posted: 22 Dec 2011 02:36 PM PST

Κριός 23-12-2011 Η σημερινή μέρα
φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικές συζητήσεις και υποσχέσεις. Στο χώρο εργασίας μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική, καθώς διαπιστώνετε πως τόσο ο κόπος σας όσο και η αυταπάρνησή σας, τελικώς εκτιμούνται και ανταμείβονται. Αισθηματικά, οι κινήσεις σας γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό ενώ κάποια υπόσχεση θα σας απογειώσει. βελτιώστε τη σχέση σας με τους άλλους.

Ταύρος 23-12-2011 Η Σελήνη απέναντί σας σε συνδυασμό με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα περιβάλλει τις κινήσεις σας με ένα πέπλο μυστηρίου ενώ δεν αποκλείεται όλο το πρωινό να υπάρχει η τάση να αποφεύγετε κάποιους. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό οίκο αναπτερώνει κάποιες προσδοκίες σας, δημιουργώντας ευκαιρίες με έναν πιο εύθυμο τρόπο. αφήστε στην άκρη τις υπερβολές και πορευτείτε με ηρεμία. Δίδυμοι 23-12-2011 Οι προσωπικές επαφές θα σας αναγκάσουν να βγάλετε προς τα έξω κάποιες άγνωστες πλευρές τους χαρακτήρα σας. Η Σελήνη μέσα από τον 6 οίκο δημιουργεί ένα πρωινό γεμάτο ευθύνες και μια τάση να τις αποφύγετε. Το μεσημέρι η Σελήνη από τον 7ο ηλιακό οίκο καταφέρνει να σας κάνει να ξαναδείτε κάποια πράγματα και μέσα από κάποιες ξαφνικές συναντήσεις να πάρετε απροσδόκητη χαρά. προσέχετε τις επιλογές σας. Καρκίνος 23-12-2011 Η μέρα ξεκινά με έναν αινιγματικό τρόπο μιας και νιώθετε πως τρέχετε μέσα στην ομίχλη. Με την πάροδο της ημέρας ανακαλύπτετε πως ο δρόμος για την καρδιά του συντρόφου σας τελικά δεν είναι τόσο δύσβατος όσο φαντάζεστε. Οικονομικές συζητήσεις ίσως σας αναστατώσουν, αφού θα σας αναγκάσουν να δείτε την αλήθεια. Δείξτε προσοχή σε ζητήματα αγορών. εστιάστε την προσοχή σας στα οικογενειακά θέματα. Λέων 23-12-2011 Οι προσωπικές επιλογές ίσως σήμερα σας στοιχίσουν. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρωινού, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αγορές γιατί αφενός θα είναι ακριβές και αφετέρου ίσως κάποιες δεν αποδειχθούν αναγκαίες. Στα αισθηματικά, πρέπει μέσα από συζήτηση να οριοθετήσετε το τι θέλετε και το τι μπορείτε, προκειμένου η σχέση να αρχίσει να παίρνει την πραγματική της μορφή. μην κάνετε συμβιβασμούς. Παρθένος 23-12-2011 Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει μαχητικούς αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου. Το τετράγωνο Σελήνης- Ποσειδώνα το πρωί θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική, ζώντας παράλληλα το δικό σας παραμύθι. Ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια θετική εξέλιξη η οποία θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. παίζετε χωρίς συναγωνισμό. Ζυγός 23-12-2011 Η ανάγκη να πετύχετε σήμερα κάτι μεγάλο θα σας οδηγήσει στο να χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα ως άλλος Οδυσσέας. Ειδικά στα επαγγελματικά, ίσως διαπιστώσετε πως οι σχέσεις με κάποιους βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα καταφέρετε να κρύψετε τα αισθήματα που έχετε γι' αυτούς. Αισθηματικά, η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται. θα λάβετε μια πρόσκληση για τις γιορτές. Σκορπιός 23-12-2011 Σήμερα, προσπαθείτε να δημιουργήσετε αλλά προφανώς γίνεται με λάθος τρόπο. Οι εντάσεις και τα νεύρα δεν οδηγούν πουθενά, αντίθετα οξύνουν μια κατάσταση. Η λέξη κλειδί σήμερα είναι συμβιβασμός, πράγμα που θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε και να δείτε τα υπέρ και τα κατά. Αισθηματικά, ίσως παρεξηγήσετε κάποια από τα καμώματα του συντρόφου σας. δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα της επιλογής. Τοξότης 23-12-2011 Η Σελήνη μέσα από τον 12ο σας γεμίζει με μια ανησυχία η οποία πιθανόν να είναι προϊόν ψευδαίσθησης, αφού υπάρχει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Από το μεσημέρι και μετά νιώθετε μια αίσθηση ανακούφισης μιας και η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σάς τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας δημιουργεί μια τάση να βρεθείτε με οικεία άτομα, προκειμένου να απελευθερώσετε το άγχος σας. είσαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Αιγόκερως 23-12-2011 Νιώθετε πως το αύριο καλύπτεται από ομίχλη επειδή ακούτε τις απόψεις των άλλων χωρίς να καταφέρνετε να τις φιλτράρετε. Επαγγελματικά, κοιτώντας τις δικές σας εργασίες απαλείφετε την πιθανότητα προστριβών. Αισθηματικά, ίσως δεχτείτε κίνηση από το πρόσφατο ερωτικό παρελθόν σας η οποία θα σας δημιουργήσει έντονη αμηχανία. Το βράδυ είναι ιδανικό για εξομολογήσεις. θα νιώσετε ότι χρειάζεται να απολογηθείτε. Υδροχόος 23-12-2011 Το πρωί σας βρίσκει σε μια κατάσταση σύγχυσης, αφού ίσως νιώσετε πως κάποιος συνεργάτης σάς έχει κρεμάσει. Στα αισθηματικά, δίνετε μεγαλύτερο βάρος στα ερωτικά ζητήματα παρά στην αναζήτηση των πραγματικών συναισθημάτων. Από το απόγευμα και μετά η ανάγκη να περάσετε όμορφα ίσως σας οδηγήσει στο να κάνετε πράγματα που δεν συμβαδίζουν με την ηλικίας σας. μετρώντας τα πάντα με βάση το τώρα ίσως είναι επιζήμιο. Ιχθύες 23-12-2011 Τις πρωινές ώρες θα βιώσετε καταστάσεις οι οποίες είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Ενδεχομένως, στο χώρο εργασίας να επικρατεί χαλαρότητα ενώ από το μεσημέρι και μετά ίσως νιώσετε πως πρέπει να βγάλετε σε ελάχιστο χρόνο τη δουλειά ολόκληρης της μέρας. Αισθηματικά, θέλετε να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που θα αγγίξουν βαθιά τη ψυχή σας. διπλοελέγξτε κάποιες εργασίες προς παράδοση





psixologikosfaros.blogspot.com/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξεκαρδιστικές στιγμές από τις πρώτες κυλιόμενες σκάλες στο Ουζμπεκιστάν! [video]

Posted: 22 Dec 2011 02:20 PM PST


Δεν έχουμε ιδέα πως αντέδρασαν οι πρώτοι
Έλληνες που «κατέκτησαν» τις κυλιόμενες σκάλες, αλλά δε φανταζόμασταν ποτέ ότι… μια κάμερα στο Ουζμπεκιστάν θα κατέγραφε τόσο αστεία στιγμιότυπα!

Πρόκειται για τις πρώτες κυλιόμενες σκάλες του Ουζμπεκιστάν που τοποθετήθηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο και οι πελάτες μας προσφέρουν άφθονο γέλιο με την… απειρία τους.

Εκτός από εκείνους που δεν μπορούν με τίποτα να ισορροπήσουν στις κινούμενες σκάλες, υπάρχουν και εκείνοι που γνωρίζουν τη χρήση του κουμπιού «στοπ» και τις ακινητοποιούν!







mychannel.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πέθανε λόγω κοκαΐνης που έφαγε από τον πρωκτό του αδερφού του! (Video)

Posted: 22 Dec 2011 02:10 PM PST

Πέθανε λόγω κοκαΐνης που έφαγε από τον πρωκτό του αδερφού του!

Δύο αδέρφια, ο 23χρονος Deangelo Rashard Mitchell
και ο 20χρονος Wayne Mitchell, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι είχαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητό τους.

Ενώ βρίσκονταν στο πίσω μέρος του περιπολικού, ο μεγαλύτερος αδελφός έπεισε τον μικρότερο να φάει κοκαΐνη, την οποία είχε κρύψει στον πρωκτό του.



Το βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έδειξε τον DeAngelo να συνεννοείται με τον μικρότερο αδελφό του για να φάει την κοκαΐνη, έτσι ώστε να αποφύγει μια μια ισόβια ποινή φυλάκισης. Ο μικρός του αδελφός μετά τις αρχικές αντιρρήσεις, δέχθηκε, αλλά λίγο αργότερα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.











Πηγή otherside





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Γκολ και φιλί στον... πισινό

Posted: 22 Dec 2011 01:58 PM PST

Οι πανηγυρισμοί των ομάδων, όταν σκοράρουν έχουν περάσει, πλέον σε… άλλο επίπεδο...






Αυτό το έχουμε καταλάβει από τους αγώνες που γίνονται εντός και εκτός συνόρων. Παρ' όλα αυτά, πάντα μπορεί να βρεθεί κάτι πιο ιδιαίτερο.



Ένας παίκτης της Αλ Ιτιχάντ για να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης του, του έδωσε ένα φιλί στον πισινό του.

Τι άλλο θα δούμε…



Δείτε το video:





24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είναι αυτός ο άνδρας η... Μόνα Λίζα;

Posted: 22 Dec 2011 01:52 PM PST

Οι περισσότεροι μελετητές θεωρούν ότι το πιο διάσημο πορτρέτο του Λεονάρντο ντα Βίντσι...


η Μόνα Λίζα απεικονίζει την Λίζα Γκεραρντίνι, τη σύζυγο ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού της Φλωρεντίας.





Ωστόσο ο Ιταλός Σιλβάνο Βιντσέτι, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τη Συντήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς ισχυρίζεται ότι η Μόνα Λίζα ήταν αγόρι και ότι μοντέλο για το αριστούργημα του Λεονάρντο ντα Βίντσι ήταν ο νεαρός βοηθός και εραστής του μεγάλου ζωγράφου, Τζιαν Τζιάκομο Καπρότι.

newsbomb.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε;;;

Posted: 22 Dec 2011 01:43 PM PST

Οι διάσημοι από μια άλλη οπτική ματιά...




















Himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ποιά είναι η ιστορία της Harley Davidson;

Posted: 22 Dec 2011 01:36 PM PST

Συνώνυμο της ελευθερίας, της αντισυμβατικότητας αλλά και της ποιότητας στην κατασκευή
, οι μηχανές Harley Davidson αποτελούν την πιο cult δίτροχη φαντασίωση.

Απευθύνονται σε όσους είναι νέοι στην καρδιά και έχουν το ανάλογο πορτοφόλι για να την πραγματοποιήσουν.


Η ρετρό τους σχεδίαση, ο χαρακτηριστικός ήχος της εξάτμισης και ο μύθος που τις ακολουθεί προσελκύουν ένα φανατικό αγοραστικό κοινό.


To πρώτο... εργοστάσιο της Harley Davidson το 1903

Τα πρώτα βήματα
Το 1901, σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο William Harley ολοκληρώνει τα σχέδια ενός κινητήρα που μπορεί να προσαρμοστείς σε ποδήλατο και δυο χρόνια αργότερα μαζι με τα τρία αδέλφια Davidson κυκλοφορούν στην αγορά την πρώτη μηχανή παραγωγής Harley-Davidson. Ο πρώτος πελάτης θα είναι ένας σχολικός φίλος, ο Henry Meyer, που θα αγοράσει την πρώτη μοτοσικλέτα κατευθείαν από τους ιδρυτές της εταιρείας.

Η άνοδος
Το 1908, ο Walter Davidson καταφέρνει το απόλυτο στον 7ο ετήσιο διαγωνισμό αντοχής και αξιοπιστίας της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (ΑΜΑ). Θα πάρει την πρώτη θέση με 1000 στους 1000 πόντους και τρεις μέρες αργότερα θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας. 80 χλμ ανά λίτρο καυσίμου !!! Η φήμη της εταιρείας, ως αποτέλεσμα, θα απογειωθεί.


Το logo της εταιρίας όπως πρωτοεμφανίστηκε το 1910

5 χρόνια αργότερα θα ιδρυθεί το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας που θα διακριθεί στου εγχώριους αγώνες της ΑΜΑ. Χτίζοντας μια εξαιρετική φήμη σε αγώνες χωμάτινης πίστας και superbike θα γίνει βασικός προμηθευτής του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, ενώ η μεθοδική οργάνωση των πωλήσεων θα την κάνουν πρωταγωνιστή στην αμερικανική και διεθνή αγορά.

Το 1935, ανοίγοντας του ορίζοντες της, θα αδειοδοτήσει την αναπαραγωγή των σχεδίων της από τον ιαπωνικό κατασκευαστή «Sankyo Company of Japan» σηματοδοτώντας τη γέννηση της ιαπωνικής βιομηχανίας δίτροχων οχημάτων. Που να ήξεραν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον!

Η πτώση
Κατά τη διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου αντιγράφει σχέδιο της BMW για να παράγει το δικό της μοντέλο ΧΑ. Στρέφοντας όλη την παραγωγή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αμερικανικού στρατού, θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα. Το ΧΑ θα επισκιαστεί επιχειρησιακά από το τετρακίνητο Jeep και το συμβόλαιο θα ανακληθεί. Ούτε κέρδος και μεγάλο πλήγμα στο γόητρο.


το σχέδιο του οποίου η Harley Davidson είχε κλέψει από τη γερμανική BMW


Το 1952 θα κατηγορηθεί για μονοπωλιακές πρακτικές πιέζοντας για την εφαρμογή φορολογίας 40% στις εισαγόμενες μοτοσικλέτες.

8 χρόνια αργότερα, θα βγάλει το πρώτο της σκουτεράκι ανταποκρινόμενη στης επιταγές της μόδας και επιδιώκοντας να διεκδικήσει μερίδιο και σε άλλες αγορές. Το εγχείρημα θα αποτύχει και θα εγκαινιαστεί έτσι μια εποχή απομόνωσης και εσωστρεφείας.

Το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει το 1969. Η Harley Davidson θα εξαγοραστεί από την εταιρεία «American Machinery and Foundry», η οποία μέσα σε 12 χρόνια θα καταφέρει να την οδηγήσει σχεδόν σε χρεοκοπία. Οι περικοπές προσωπικού και η απλοποίηση της παραγωγής θα οδηγήσουν σε μηχανές χαμηλότερης ποιότητας. Ο χλευασμός της φίρμας θα είναι καθολικός και το όνομα της θα παραφραστεί από Harley Davidson σε Hardly Ableson (μετά βίας ικανή).

Η αναγέννηση
Το 1981 η AMF θα πουλήσει την εταιρεία σε όμιλο επενδυτών, με επικεφαλής τους Willie Davidson και τον Vaughn Beals. Οι δυο θα αναλάβουν τα ηνία της εταιρείας για την αναγεννήσουν από τις στάχτες της.

Η νέα διοίκηση αντί να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την καλπάζουσα ιαπωνική βιομηχανία θα κεφαλαιοποιήσει την τεράστια ιστορία της φίρμας και θα στρέψει την παραγωγή σε ρετρό μοτοσικλέτες. Οι ισολογισμοί θα γίνουν σύντομα θετικοί και το 1994 θα γίνει το πρώτο αγωνιστικό μπάσιμο στους διεθνής αγώνες superbike.



H πρώτη έκδοση της Sportster, του πιο διάσημου μοντέλου της

Ο χρόνος και η εμπειρία που χάθηκε επί AMF είναι δύσκολο να ανακτηθεί και το εγχείρημα μάλλον θα αποτύχει. Χωρίς ωστόσο να αποθαρρυνθεί, η διοίκηση θα εξαγοράσει το 1998 την Buell Motorcycles ως αγωνιστικό αντιπρόσωπο και κατασκευαστή σύγχρονων επιβατικών μοτοσικλετών.

Σήμερα η ποιότητα κατασκευής και το image της εταιρείας έχουν αποκατασταθεί οριστικά. Η εταιρεία απολαμβάνει ένα διεθνές αγοραστικό κοινό και συντηρεί επάξια το θρύλο που έκτισαν με τόσο μεράκι και ταλέντο οι ιδρυτές της.

Τα ορόσημα
Το 1910 το περίφημο σήμα της εταιρείας (ασπίδα-ράβδος) χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και θα πατενταριστεί ένα χρόνο αργότερα.

Το 1933 εισάγεται για πρώτη φορά ο αετός που θα διακοσμήσει το ντεπόζιτο όλων των μοντέλων έκτοτε. Η εισαγωγή του αετού θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της κουλτούρας των εξατομικευμένων γραφικών.

Το 1947 ξεκινούν οι πωλήσεις του θρυλικού μαύρου δερμάτινου μπουφάν.

Το 1956 ο νεαρός τότε Elvis Presley ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού «Enthusiast» καθιστός σε μια ΚΗ της ίδιας χρονιάς.

Το 1957 κυκλοφορεί το Sportster, το πρώτο superbike και ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο στην ιστορία της φίρμας.
topaliatzidiko


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα

Posted: 22 Dec 2011 01:19 PM PST

Ένα τέλος στο καθεστώς ανευθυνότητας και έλλειψης ρυθμίσεων
που διέπει την ιδιοκτησία, στέγαση και εν γένει μεταχείριση των ζώων συντροφιάς, επιχειρεί να φέρει νομοσχέδιο, που κατέθεσαν σήμερα οι...
υπουργοί Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Με το νομοσχέδιο «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», δημιουργείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαδικτυακή ηλεκτρονική βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους και καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση με μικροτσίπ, για όλους ανεξαιρέτως τους σκύλους και τις γάτες συντροφιάς.

Στις αγγελίες για υιοθεσία τέτοιου ζώου, πρέπει πλέον να αναφέρεται και ο αριθμός της σήμανσης του ζώου, εκτός και αν η αγγελία γίνεται από φιλοζωικό σωματείο -ενώ για τα αδέσποτα ζώα που περισυλλέγονται, καθίσταται υποχρεωτική και η στείρωση, πέραν της σήμανσης».

Εξάλλου, καθορίζονται συγκεκριμένοι κανόνες ευζωίας που πρέπει να τηρούνται από τους ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς, για τα οποία πλέον οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να εφοδιάζονται με ειδικό βιβλιάριο υγείας. Για τα αδέσποτα ζώα, δημιουργείται οργανωμένο σύστημα περισυλλογής και διαχείρισης στους δήμους, ενώ ορίζονται τα δημοτικά καταφύγια αδέσποτων ζώων, ως χώρος προσωρινής και όχι μόνιμης παραμονής. Οι δήμοι και οι σύνδεσμοι δήμων ιδρύουν, σε εφαρμογή του προτεινόμενου νομοσχεδίου, ειδικά αποτεφρωτήρια για τα νεκρά ζώα συντροφιάς.

Σημειώνεται εξάλλου, πως απαγορεύεται πλέον η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα, εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο στο πρόγραμμα αυτό και απαγορεύεται η χρησιμοποίησή τους σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Ο δε βασανισμός ζώων επισείει φυλάκιση και χρηματική ποινή μέχρι 30.000 ευρώ.

protothema.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ο Μεγαλύτερος Χιονάνθρωπος Του Κόσμου!!

Posted: 22 Dec 2011 01:10 PM PST

xionanthropos 91 200x124 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!O μεγαλύτερος χιονάνθρωπος που έγινε ποτέ, ήταν γνωστός με το όνομα «Angus, ο βασιλιάς του βουνού»
προς τιμή του τότε κυβερνήτη της πόλης του Maine, Angus King. Το ύψος του ξεπερνούσε τα 35 μέτρα και για να δημιουργηθεί χρειάστηκαν περίπου 5 τόνοι χιόνι.

xionanthropos 9 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
Ο Angus «γεννήθηκε» το 1999 στην πόλη του Μπέθελ ​​του Maine και ήταν τόσο μεγάλος που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν 2 στεφάνια από περίπου 1,5 μέτρο το καθένα σε μέγεθος μόνο για τα μάτια του.
xionanthropos 6 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
Για τη μύτη του χρειάστηκαν 2 μέτρα σύρμα ενώ το στόμα του και τα κουμπιά του ήταν φτιαγμένα από ελαστικά αυτοκινήτου.
xionanthropos 8 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
Τα χέρια του; Δύο δέντρα, ένα για κάθε χέρι, το καθένα περίπου 3 μέτρα ψηλό.
xionanthropos 2 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
Ο κατά τα άλλα γλυκούλης Angus φορούσε το γνωστό κόκκινο καπέλο και φυσικά κασκόλ. Μόνο που το καπέλο του, φτιαγμένο από μαλλί, έφτανε τα 6 μέτρα ενώ το κασκόλ του ήταν λίγο μεγαλύτερο.. μόλις 36 μέτρα!
xionanthropos 4 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
Δυστυχώς ο Angus αποχαιρέτησε τον μάταιο αυτό κόσμο πολύ νωρίς. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τελευταίο μέλος του σώματος του έλιωσε στις 10 Ιουνίου του ίδιου έτους.
xionanthropos 7 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!


xionanthropos 5 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!


xionanthropos 3 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!


xionanthropos 1 Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος του κόσμου!!
ntaksi.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σύννεφα με την μορφή Τσουνάμι (Video)

Posted: 22 Dec 2011 01:02 PM PST

Σύννεφα με την μορφή Τσουνάμι (1)Το παράξενο φαινόμενο Kelvin–Helmholtz instability, κατέπληξε την πόλη της Αλαμπάμα
. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που εμφανίζεται συνήθως σε περιοχές με απέραντες πεδιάδες και δημιουργείται όταν οι άνεμοι αλλάζουν γρήγορα ταχύτητα φτιάχνοντας ένα κύμα! Ουσιαστικά είναι το αποτέλεσμα του γλιστρήματος ενός σύννεφου που κινείται πιο γρήγορα πάνω από ένα πιο αργό.
Δείτε φωτογραφίες και ένα βιντεάκι τραβηγμένα από τους ίδιους τους κατοίκους.


Σύννεφα με την μορφή Τσουνάμι (3)
Σύννεφα με την μορφή Τσουνάμι (2)
Σύννεφα με την μορφή Τσουνάμι (4)
otherside.gr
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το καμάκι του Μουστάκα που άφησε Ιστορία!!! (Video)

Posted: 22 Dec 2011 12:55 PM PST

Ο αθάνατος Σ.Μουστάκας θα μας κάνει πάντα να γελάμε...
Δείτε το Video



























alexiptwto
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρείτε το λάθος που έκανε ένας κατάσκοπος της CIA και σκοτώθηκε...

Posted: 22 Dec 2011 12:48 PM PST

Ήταν ένας κατάσκοπος της CIA και η αποστολή του ήταν να υποκλέψει πολύτιμες πληροφορίες
για τον ιρανικό στρατό και το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας...


Καραδοκεί λοιπόν έξω απ' την πύλη ενός στρατοπέδου και βλέπει έναν Ιρανό αξιωματούχο να πλησιάζει. Του λέει ο φρουρός: "6". Λέει αυτός: "3" και ο φρουρός του επιτρέπει να περάσει. Μετά από λίγο έρχεται ένας δεύτερος. Του λέει ο φρουρός: "8". Λέει αυτός: "4" και του επιτρέπει και αυτουνού να περάσει. Πάει και ο κατάσκοπος, σίγουρος ότι έχει σπάσει αυτόν τον γελοίο τρόπο κωδικοποίησης, και του λέει ο φρουρός: "4". Απαντάει αυτός: "2" και ο φρουρός βγάζει ένα όπλο και τον σκοτώνει επί τόπου. Μπορείτε να βρείτε τί θα έπρεπε να είχε απαντήσει για να τον αφήσει να περάσει; Δείτε την απάντηση... . . . O φρουρός ζητούσε να του πουν τα γράμματα από τα οποία απαρτίζεται το νούμερο που τους έλεγε... ε-ξ-ι = 3 ο-κ-τ-ω = 4 τ-ε-σ-σ-ε-ρ-α = 7 και όχι 2 που είπε αυτός... ClopYPastE.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

17 τρόποι για να δέσετε τα κορδόνια σας...

Posted: 22 Dec 2011 12:37 PM PST

Σας παρουσιάζουμε 17 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δέσετε τα κορδόνια σας
. Μερικοί από αυτούς είναι αρκετά πρακτικοί, ενώ άλλοι σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Courier για… κλωτσιές! (Video)

Posted: 22 Dec 2011 01:54 PM PST


Courier για... κλωτσιές!Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν ανακαλύπτατε πως το courier που έφερε την καινούργια σας οθόνη, την παρέδιδε με αυτόν τον τρόπο;









ntaksi.blogspot.com
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 50χρονος παιδεραστής

Posted: 22 Dec 2011 12:08 PM PST

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 50χρονος παιδεραστήςΞεψύχησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
- Όταν συνελήφθη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί σοβαρά στο λαιμό και το στομάχι.Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.


Ο γυμναστής και προπονητής στίβου, παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών, την ώρα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στην κουζίνα και με ένα κουζινομάχαιρο αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και το στομάχι.



Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ωστόσο τα τραύματά του αποδείχθηκαν εξαιρετικά σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει, σήμερα, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, την τελευταία του πνοή.


ntaksi.blogspot.com

























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα δέκα πιο τρελά επιδόματα στο ελληνικό δημόσιο...

Posted: 22 Dec 2011 12:02 PM PST

Θα 'πρεπε κάποτε να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι έξυπνοι Υπουργοί
που ήταν τόσο ανοιχτοχέρηδες με τα ξένα χρήματα δημοσίου. Η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι η διαρκής δυσφήμηση και διαπόμπευση. Τα επιδόματα που αδικαιολογήτως δίνονταν αν κάποιος τα υπολογίσει σε βάθος....







15/ετίας, θα βρει τεράστια ποσά που κάθε έτος μεγάλωναν το Δημοσιονομικό έλλειμμα. Μήπως τελικά θα έπρεπε να θεσπισθεί ποινική διάταξη ευθύνης για όλους τους διαχειριστές του Δημοσίου χρήματος και μάλιστα μη παραγραφόμενης;



Τα 10 πιο τρελά επιδόματα του δημοσίου



Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του...



Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που... άρμεγαν το κράτος και όλους μας, για δεκαετίες.



10 – Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 άτομα



09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 άτομα



08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 άτομα



07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 329 άτομα



06 – Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 290/μήνα 6800 άτομα



05 – Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων 450/μήνα 1100 άτομα



04 – Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 άτομα



03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα ; άτομα



02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήνα 657 άτομα



01 – Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα. Όλο το προσωπικό.





on-news.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Τεμάχισε, Τηγάνισε Και Έφαγε Το Θύμα Του

Posted: 22 Dec 2011 11:55 AM PST

ierosagon404 200x1311 151 ΣΟΚ: Τεμάχισε, τηγάνισε και έφαγε το θύμα τουΚρούσμα καννιβαλισμού, σοκάρει την κοινωνία της πόλης Murmansk στο βορειότερο τμήμα της Ρωσίας
, χώρα με παράδοση στον κανιβαλισμό.Ένας 21χρονος σεφ, προσποιούμενος ότι ήταν ομοφυλόφιλος, γνώρισε το θύμα του σε ιστοσελίδα του διαδικτύου. Κατάφερε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του, να το σκοτώσει και στη συνέχεια να το φάει.

Ο δράστης ομολόγησε στην αστυνομία το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως το μόνο κίνητρο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη ήταν η περιέργεια του για τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος.
Και σαν να μην ήταν αρκετή η διαστροφή του εγκλήματός του, ο Ρώσος σεφ ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο «εδέσματα» που ετοίμασε από το σώμα του άτυχου θύματος, το οποίο αργότερα αφαιρέθηκαν από την αστυνομία.
«Του είπα να ξεντυθεί και να μπει στην μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα», είπε ατάραχος ο νεαρός καννίβαλος κατά την φρικιαστική ομολογία του. «Toν γύρισα ανάποδα, γέμισα την μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το πτώμα, τον έκοψα σε μικρά κομμάτια και τον τηγάνισα. Πρόσθεσα ντομάτα, λάδι και τον έφαγα».
Οι αρχές οδηγήθηκαν στον δολοφόνο, όταν η μητέρα του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της και συμβούλευσε την αστυνομία να ψάξει μεταξύ των διαδικτυακών του φίλων.
Ο δράστης επέλεξε ομοφυλόφιλο θύμα διότι στη Ρωσία οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δύσκολα αποκαλύπτονται και ήλπιζε πως με αυτό τον τρόπο θα συγκαλύπτονταν το έγκλημα του.
Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, αλλά και ψυχιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν είναι ικανός να παραστεί στη δίκη.

ierosagon.org



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Αδερφές Αράχνη!

Posted: 22 Dec 2011 11:47 AM PST

ierosagon845 200x131 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι αδερφές αράχνη!Αν και θα μπορούσαν να διαχωριστουν χειρουργικά , δεν θέλουν
. Τόσο οι ίδιες όσο και η υπόλοιπη οικογένεια,
22 συνολικά, ζουν από τα κέρδη τους που εμφανίζονται για το λαό
της Ινδίας









Ganga y Jamuna Mondal  914724a ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι αδερφές αράχνη!

Είναι σήμερα 39 χρόνων. Είναι παντρεμένες απο την ηλικία 22 ετών με έναν άνδρα και έκαναν έναν γιο με καισαρική τομή, αλλά πέθανε μερικές ώρες αργότερα. Λένε ότι η απόκτηση παιδιού είναι το μόνο πράγμα που λείπει στη ζωή τους.
a-pistefto.blogspot.com


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Video:Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αυνανισμού!

Posted: 22 Dec 2011 11:39 AM PST

ierosagon404 200x1311 146 200x137 Video:Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού! Ο λόγος για τον Masanobu Sato
, ο οποίος έχει ιδρώσει στην κυριολεξία για να αναδειχθεί όχι μία αλλά… ΔΥΟ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού.Φυσικά για να πετύχει κάτι τέτοιο προπονείται κάθε μέρα.Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί ενώ η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού.Όσο εκείνη λοιπόν μαγειρεύει και σιδερώνει, αυτός αυνανίζεται για τουλάχιστον 2 ώρες βλέποντας ερωτικές ταινίες.

Στο βίντεο τονίζει πως ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως εξομολογείται μπροστά στην κοπέλα του ότι προτιμά το «σόλο» παρά να έρχεται σε επαφή με εκείνη.
Δείτε τι δηλώνει γυμνός μπροστά στην κάμερα…






















ntaksi.blogspot.com



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με το Μάνεση;

Posted: 22 Dec 2011 11:31 AM PST

Είναι νέα, ωραία και πασίγνωστη τραγουδίστρια
. Έχει διαγράψει την δική της...




πορεία στον χώρο του τραγουδιού με επιλεγμένες δουλειές. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει σχέση με έναν πολύ γνωστόμουσικοσυνθέτη και μάλιστα είναι η μούσα του. Μπορεί να σπούδασε υποκριτική, αλλά η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη. Σε νεαρή ηλικία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Νίκου Μάνεση. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και γι' αυτό τον λόγο δεν είναι και πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για την Φωτεινή Δάρρα, η οποία δήλωσε: «Ήμασταν και οι δυο εξαιρετικά νέοι, γι' αυτό και ο γάμος μας δεν κράτησε πολύ».



mychannel.gr








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η Συνταγή της Ημέρας!

Posted: 22 Dec 2011 11:23 AM PST

Χριστουγεννιάτικο Γκάμμον με σάλτσα Ανανά
Συνταγή για 6-8 άτομα








Υλικά:



1 Γκάμμον (Gammon) χοιρινό καπνιστό, περίπου 2kg

1/2 χούφτα άσπαστο μαύρο πιπέρι

2 ξυλάκια κανέλλα

1/2 λίτρο χυμό πορτοκάλι

1/3 φλιτζανιού κρασί ξηρό, λευκό

1 μέτριο κρεμμύδι, ολόκληρο

5-6 κλωναράκια φρέσκο σέλινο

Γαρίφαλα, ολόκληρα

3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

2 κουταλιές της σούπας μέλι





Υλικά για τη σάλτσα Ανανά (γλυκόξινη)

1/2 ποτήρι ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι νερό

2 κουταλιές της σούπας ξύδι

1.5 φλιτζάνια χυμό ανανά

1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού

1 κουταλάκι του γλυκού corn flour

1 φλιτζάνι ανανά, σε κομματάκια





Προετοιμασία:

Βράστε το Gammon για μια περίπου ώρα σε νερό μαζί με το άσπαστο μαύρο πιπέρι, την κανέλλα, τον χυμό πορτοκάλι, το κρασί, το σέλινο και το κρεμμύδι.



Αφού κρυώσει αφαιρέστε το δίχτυ και με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρέστε το δέρμα αφήνοντας όμως λίγο από το λίπος. Χαράξτε ελαφρά την επιφάνεια (το λίπος) σε τετράγωνα. Καρφώστε στις σχισμές γαρίφαλα σε διάφορα σημεία. Ανακατέψτε σε ένα μικρό μπολ την μουστάρδα και το μέλι και αλείψτε με αυτό το gammon. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο (170οC) το χοιρινό για 30 περίπου λεπτά. Κατά την διάρκεια του ψησίματος με ένα κουτάλι μαζεύετε τους χυμούς από τον πάτο του ταψιού και περιχύνετε με αυτό το χοιρινό για να μην στεγνώσει εξωτερικά.



Για τη σάλτσα Ανανά:

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε τη ζάχαρη με το νερό σε μέτρια φωτιά και αφήστε το μίγμα να καραμελώσει. Προσθέστε το ξύδι, το χυμό ανανά, το χυμό πορτοκαλιού και αφήστε να βράσουν περίπου 10 λεπτά. Στο τέλος δένετε τη σάλτσα με το corn flourδιαλυμένο σε λίγο νερό. Στο τέλος προσθέτετε τα μικρά κομματάκια ανανά και αφήστε να βράσουν για 5 λεπτά.



Σερβίρετε το gammon ολόκληρο ή κομμένο σε φέτες, γαρνιρισμένο με τη σάλτσα ανανά. Για επιδόρπιο σερβίρετε σοκολατόπιτα. Καλή Όρεξη!



xs-recipes




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές