Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Νέο μήνυμα από τους Anonymous προς τους Έλληνες

Posted: 22 Dec 2011 08:37 PM PST


Με νέο τους μήνυμα-γροθιά στο Ελληνικό κατεστημένο, μέλη των Anonymous υποστηρικτές του #OpGreece ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.
Μέσω μηνύματος στο Twitter, όπως μας έχουν συνηθίσει τα μέλη της παγκοσμίου φήμης χακτιβιστικής ομάδας με την έντονη δραστηριότητα, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού παγκοσμίως, εκθέτουν ερωτήματα-διαπιστώσεις που πρέπει να βάλουν όλους μας σε σκέψεις.
Συγκεκριμένα στο μήνυμα τους αναφέρουν:

«Γειά σου Ελλάδα, σου θυμίζουν κάτι;
• 40% αύξηση των αυτοκτονιών
• 60% αύξηση της μετανάστευσης στο
εξωτερικό
• 18% επίσημη – 25% ανεπίσημη ανεργία
• Μισθοί και συντάξεις έγιναν φιλοδωρήματα
• Αντισυνταγματικά δάνεια και φόροι
• Πολιτικοί που ομολογούν την ανικανότητά τους αλλά δεν παραιτούνται
• Κυβέρνηση που δίνει λόγο μόνο στην τρόϊκα
• Κλέφτες πολιτικοί και το συνάφι τους ακόμα γυρνάνε ελεύθεροι
• Οι δημοκρατικές εκλογές τους φοβίζουν
• 'Οποιος είναι απλήρωτος, διαφωνεί και απεργεί δαιμονοποιείται και καθυβρίζεται
• Το σχέδιό τους είναι: «διαίρει και βασίλευε»
• Τα μεγάλα ΜΜΕ παπαγαλίζουν την προπαγάνδα τους: «πλήρωνε, υποτάξου αλλιώς θα
έρθει η καταστροφή»
• Τα ΜΑΤ κερνάνε δακρυγόνα και ανοίγουνε κεφάλια
• Η αξιοπρέπεια κατέντησε άλλη μια λέξη στο κουρελόχαρτο που λέγεται Σύνταγμα
• Σου είπαν και εξακολουθούν να σου λένε ψέμματα
• Σου κλέβουνε το μέλλον
• Σου ξεπουλάνε την χώρα
• Ποδοπατούν την δημοκρατία
• Ποιές είναι οι κόκκινες γραμμές σου;
• Πάλι θα τους ψηφίσεις;
• Ακόμα να τους στείλεις στο διάολο;
Είμαστε οι Ανώνυμοι – Είσαστε οι Ανώνυμοι –
Δεν συγχωρούμε ποτέ – Δεν ξεχνάμε ποτέ –
Να μας περιμένετε
twitter: @AnonOpGreece , @AnonGr , @OPGreece – facebook: Anonymous – #OpGreece»

secnews



Σαν σήμερα

Posted: 22 Dec 2011 08:34 PM PST

Γεγονότα



563: Τελούνται μεγαλοπρεπώς από τον Πατριάρχη Ευτύχιο τα εγκαίνια του αναστηλωθέντος ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, μετά την κατάρρευση του τρούλου από σεισμό το 557.



962: Ο βυζαντινός στρατηγός και μετέπειτα αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς συντρίβει τους Άραβες στο Χαλέπι της Συρίας.



1909: Στην εφημερίδα Εργάτης του Βόλου αρχίζει να....

δημοσιεύεται σε συνέχειες το Κομουνιστικό Μανιφέστο των Μαρξ και Ένγκελς, σε μετάφραση του διαπρεπούς λογίου Κώστα Χατζόπουλου.



1924: Η κυβέρνηση του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου συνάπτει σύμβαση με την αμερικανική εταιρία ΟΥΛΕΝ για την ύδρευση της Αθήνας.



1933: Στη Γερμανία, σε θάνατο καταδικάζεται ο ολλανδός αναρχοκομμουνιστής Μαρίνους Βαν Ντε Λούμπε, που είχε κατηγορηθεί για τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ (Βουλή).



1975: Ξεκινά τη δράση της η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη». Δολοφονεί στο Ψυχικό τον σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.



Γεννήσεις



1777: Αλέξανδρος Α', τσάρος της Ρωσίας. Νίκησε τον Ναπολέοντα και πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Ιερής Συμμαχίας. Υπουργός του των Εξωτερικών ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας και υπασπιστής του ο Αλέξανδρος Υψηλάντης. (Θαν. 19/11/1824)



1916: Ντίνο Ρίζι, ιταλός σκηνοθέτης του κινηματογράφου, ο εποναμαζόμενος και πατέρας της ιταλικής κωμωδίας. (Θαν. 7/6/2008)



1945: Γιώργος Απέργης, πρωτοποριακός συνθέτης με καριέρα στη Γαλλία.



Θάνατοι



1834: Τόμας Μάλθους, άγγλος οικονομολόγος και ιερωμένος, που θεωρείται ο «πατέρας» της δημογραφίας. Διατύπωσε το νόμο που φέρει το όνομά του, σύμφωνα με τον οποίο ο πληθυσμός τείνει να αυξάνει γρηγορότερα από την τροφή που χρειάζεται για τις ανάγκες του. (Γεν. 13/2/1766)



1939: Άντον Χέρμαν Φόκερ, ολλανδός αεροναυπηγός και επιχειρηματίας, από τους πρωτοπόρους της αεροπορίας και ιδρυτής της Fokker Aircraft Corporation. (Γεν. 6/4/1890)



1953: Λαβρέντι Μπέρια, ηγετικός στέλεχος του ΚΚΣΕ και αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας NKVD, προδρόμου της KGB, που έδρασε κατά τη διάρκεια της σταλινικής τρομοκρατίας. (Γεν. 29/3/1899)
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com







Μελομακάρονα συνταγή

Posted: 22 Dec 2011 08:33 PM PST

Τα μελομακάρονα είναι ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο γλυκό. Υπάρχουν διάφορες συνταγές που αλλάζουν από περιοχή σε περιοχή. Το foodzine.gr σας προτείνει μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα Χριστούγεννα του 2009. Καλές γιορτές σε όλους σας!
Υλικά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
½ κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι
½ κούπα κονιάκ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
1 κιλό αλεύρι
Υλικά για το σιρόπι
2 κούπες μέλι
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
1 ξυλάκι κανέλα
1 φέτα λεμόνι
Εκτέλεση


Σ' ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υγρά και τη σόδα την οποία έχουμε προσθέσει στο χύμο πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ενα σίρμα. Προσθέτουμε την κανέλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι.
Πλάθουμε τα μελομακάρονα σε μικρά οβάλ σχήματα και δημιουργούμε γραμμώσεις στην επιφανειά τους με τη βοήθεια του ξύστη. Ψήνουμε στους 180 C σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.
Για το σιρόπι
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζαχαρή , το μέλι, το ξυλάκι κανέλας και τη φέτα λεμόνι. Τη βάζουμε στη φωτιά και αφήνουμε να βρασεί για 3- 5 λεπτά
Αφού κρυώσουν τα μελομακάρονα τα ρίχνουμε στο ζεστό σιρόπι για 1 λεπτό περίπου και τα βγάζουμε από το σιρόπι για να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι. Σε μια πιατέλα βάζουμε λίγο μέλι και χοντροκομμένο καρύδι, τοποθετούμε μια σειρά μελομακάρονα και επαναλαμβάνουμε με μέλι και καρύδια.
- Μικρά μυστικά
. Δεν ζυμώνουμε τα μελομακάρονα πολύ ώρα για να μην σφίξουν.
. Για να μην υγρασιαστούν τα διατηρούμε σε κάποιο σκεύος.


Μελομακάρονα με σοκολάτα

Στα υλικά προσθέστε 500 γρ σοκολάτα κουβερτούρα. Οταν βγάλετε τα μελομακάρονα απο το φούρνο, λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Περιλούστε τα μελομακάρονα με τη σοκολάτα και αφήστε τα να κρυώσουν.


Επειδή βάζω αρκετή σοκολάτα, τα αφήνω λιγότερη ώρα στο σιρόπι (τα βουτάω λιγα δεπτερόλεπτα και τα βγάζω) αλλιώς ειναι πολύ γλυκά .


foodzine.gr












VIDEO: Η πιο τρομακτική εικόνα στο διαδίκτυο!!!

Posted: 22 Dec 2011 11:15 AM PST

ierosagon843 189x200 VIDEO: Η πιο τρομακτική εικόνα στο διαδίκτυο!!! Κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μια αληθινή ιστορία και ότι έγινε στην Ιαπωνία, κάποιοι άλλοι λένε ότι έγινε στην Κορέα ή ακόμα και στην Ταϊλάνδη ή σε κάποια ανατολική χώρα…..
Η πρώτη φορά που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο ήταν στις 4/9/2007 έλεγε ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που αυτοκτόνησε. Δεν αναφέρει το όνομα της το μόνο που αναφέρει είναι ότι η ίδια κοπέλα ζωγράφισε τον εαυτό της και όταν τελείωσε σκανάρησε την ζωγραφική και την έβαλε στο διαδίκτυο, και αμέσως μετά αυτοκτόνησε χωρίς να αφήσει κάποιον λόγο γιατί το έκανε αυτό ή με πιο τρόπο αυτοκτόνησε.
Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ερωτική απογοήτευση μα στην πρώτη ανάρτηση δεν αναφέρει πουθενά τον λόγο που έκοψε το νήμα της ζωής της. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι άμα κάποιος παρατηρήσει επίμονα την εικόνα της κοπέλας και την κοιτάζει στα μάτια ότι η εικόνα αρχίζει και αλλοιώνεται δημιουργώντας μια αίσθηση φόβου αλλά και τρόμου για το άτομο που το κοιτάζει!!!
Δηλαδή ότι η εικόνα της κοπέλας αλλάζει…… κάποιοι λένε ότι δημιουργείτε ένα μαύρο φωτοστέφανο γύρω της ….κάποιοι άλλοι ότι τα μάτια της αλλάζουν και γίνονται μαύρα ή ακόμα και τελείως άσπρα…. υπάρχουν άλλες αναφορές ότι στο πρόσωπο της εμφανίζονται μαύρες κηλίδες. Υπάρχουν παρά πολλές αναφορές για το τι μπορεί να δει ο καθένας μα αυτές που προανέφερα είναι οι πιο πολλές που ταιριάζουν δηλαδή το 80% από τα άτομα που έχουν παρατηρήσει την εικόνα αυτή. Σε ένα από τα βίντεο πιο κάτω φτιάχτηκε όπως την βλέπουν οι πιο πολλοί……
Σαν ομάδα όταν ερευνήσαμε αυτό το τόσο παράξενο θέμα το πρώτο που είδαμε είναι ότι η κοπέλα δεν φέρνει σε ανατολικά χαρακτηριστικά όπως σχιστά μάτια …….κ.λπ. Ένα άλλο παράξενο που έχει η εικόνα είναι ότι είναι λίγο θολή αν την παρατηρήσετε καλά και κάποια αλλά στοιχεία που δεν θα σας τα πούμε θα σας αφήσουμε να τα βρείτε μόνοι σας. Παρ' όλη την έρευνα που κάναμε δεν βρήκαμε πουθενά στην Ιαπωνία να έχει καταχωρηθεί στο γενικό τμήμα αυτοκτονιών της αστυνομίας τέτοια φωτογραφία ή συγκεκριμένη ιστορία!!! Το αν έγινε σε κάποια άλλη ανατολική χώρα είναι ακόμα υπό έρευνα αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να βρούμε τίποτα….
Ο λόγος είναι ο εξής:
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της κοπέλας αυτής όπως να φοράει ένα περιδέραιο στο στήθος της ή στο μέτωπο της ή να έχει πιο κοντά μαλλιά ή ακόμα πράσινα μάτια αντί για μπλε…. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έφτιαξαν την συγκεκριμένη εικόνα και την έβαλαν στο διαδίκτυο για να αποδείξουν κάτι!!! Αυτό το κάτι είναι η λεγόμενη αυθυποβολή!!!! Δηλαδή, διαβάζοντας μια μικρή ιστορία όπως αυτή που αναφέρει το βίντεο και κοιτώντας επίμονα την φωτογραφία ο ψυχολογικός κόσμος του κάθε ατόμου μπορεί να δημιουργήσει διαστρέβλωση της εικόνας!!! Αυτό που σας λέμε είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο εδώ και παρά πολλά χρόνια!!! Ίσως κάποιος ψυχίατρος ή ψυχολόγος ή ακόμα και φοιτητής της ψυχολογίας ή της ψυχιατρικής το ανέβασε για να παρατηρήσει την όλη κατάσταση που θα ακλουθούσε. Ο ψυχικός κόσμος του κάθε ανθρώπου διαφέρει παρά πολύ από τον άλλο έτσι αν κάποιος πιστεύει σε φαντάσματα θα έχει πολύ έντονα οπτικά συναισθήματα όταν παρατηρήσει την εικόνα αυτή, αν όμως δεν πιστεύει;
Σας προκαλούμε να κάνετε το τεστ, παγώστε την εικόνα της κοπέλας και μεγεθύνετε την, κοιτάτε την επίμονα στα μάτια για πέντε λεπτά ( ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει η οπτική διαστρέβλωση είναι τα πέντε λεπτά 95% στους πιο πολλούς ανθρώπους το άλλο 5% μπορεί να χρειαστεί παραπάνω χρόνο ) και θα δείτε την εικόνα να αλλοιώνεται και να διαστρεβλώνετε μπροστά σας!!! Για θυμηθείτε σε κάποιες ταινίες που δείχνουν κάποια παράξενα σχήματα σε κάρτες λέγοντας στους εξεταζόμενους το τι βλέπουν για να μπορέσουν να κάνουν την διάγνωση τους οι γιατροί, αυτό υπάρχει και στην πραγματικότητα, αυτή η εικόνα είναι κάτι τέτοιο περίπου μόνο που χτυπά ευαίσθητα σημεία της ψυχής του καθενός ατόμου!!!
Δηλαδή, αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη ιστορία και βλέπατε την συγκεκριμένη εικόνα δεν θα σας έκανε καθόλου την αίσθηση ως παράξενη εκτός από την θολούρα που έχει ……. Βεβαία μπορεί να είμαστε εμείς λάθος σε όλα αυτά που σας λέμε……… χε χε χε!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!








Η Έλενα Παπαβασιλείου

Posted: 22 Dec 2011 11:00 AM PST




Ναι! Τα πέταξε... όχι όλα, αλλά τα περισσότερα! Πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, η Έλενα Παπαβασιλείου μας αποκαλύπτεται μόνο με τα εσώρουχά της!Δείτε φωτογραφίες που βάζουν φωτιά στα όνειρα του ανδρικού πληθυσμού...





Η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro» αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια άρχισαν τα αγόρια να της λένε ότι αρέσει.



«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε "Μου αρέσεις" και "Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα". Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα "Για μένα μιλάνε;" Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν "μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις", εγώ τους απαντούσα "δεν θέλω", οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είπε η παρουσιάστρια.



Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».



Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι' αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».



Δείτε φωτογραφίες από τη φωτογράφηση της Έλενας...






Γνήσια η Ιερά Σινδόνη λένε οι επιστήμονες!

Posted: 22 Dec 2011 10:56 AM PST


Η Ιερά Σινδόνη, όπου υποτίθεται ότι πάνω της έχει μυστηριωδώς αποτυπωθεί το αυθεντικό πρόσωπο του Χριστού, προκαλεί νέες αντιπαραθέσεις, μέσω των εορτών.


Μια νέα μελέτη Ιταλών ερευνητών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εικόνα στο ύφασμα δεν μπορεί να αποτελεί έργο απατεώνων του Μεσαίωνα, αλλά πρέπει να δημιουργήθηκε από μια υπερφυσική λάμψη φωτός.

Οι Ιταλοί επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Νέων Τεχνολογιών, Ενέργειας και Βιώσιμης Οικονομικής Ανάπτυξης (ΕΝΕΑ) αρνούνται να δεχτούν ότι η εικόνα, που υποτίθεται ότι αποτυπώθηκε στο ύφασμα που τύλιγε το νεκρό σώμα του Χριστού, είναι απάτη και δεν αποκλείουν να παραπέμπει σε ένα μεταφυσικό συμβάν, που υπερβαίνει την κατανόηση της σύγχρονης επιστήμης.
Η σινδόνη, δηλαδή το νεκρικό σάβανο, είναι ένα ορθογώνιο ύφασμα με διαστάσεις περίπου τέσσερα μέτρα επί ένα.

Οι Ιταλοί ερευνητές, αντίθετα με τους ισχυρισμούς των σκεπτικιστών περί μεσαιωνικής απάτης, ισχυρίζονται ότι την εποχή εκείνη δεν υπήρχε διαθέσιμη τεχνολογία που να επέτρεπε μια τόσο πετυχημένη αποτύπωση.

Οι Ιταλοί επιστήμονες δήλωσαν ότι επί χρόνια προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο σε ύφασμα στα εργαστήριά τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο αν χρησιμοποιούσαν υπεριώδες λέιζερ (κάτι που προφανώς δεν υπήρχε στον Μεσαίωνα) θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι ανάλογο.

Έτσι, όπως είπαν, σύμφωνα με τις βρετανικές «Independent» και «Daily Mail», δεν πρέπει να αποκλειστεί ότι το αποτύπωμα έγινε από μια πανίσχυρη υπερφυσική έκρηξη ενέργειας, η οποία συνόδευσε την ανάσταση του Χριστού.




Διαγωνισμός miss reef bikini....

Posted: 22 Dec 2011 10:49 AM PST










asteiares


VIDEO: Η Όλγα Φαρμάκη σε ένα αποκαλυπτικό live show στην Ρουμανία!

Posted: 22 Dec 2011 10:42 AM PST

ierosagon19 200x115 VIDEO: Η Όλγα Φαρμάκη σε ένα αποκαλυπτικό live show στην Ρουμανία! Η Όλγα Φαρμάκη μέσα σε ένα τεράστιο ποτήρι, χορεύει προκλητικά και μας παίρνει τα μυαλά.!



Ο εξαφανισμένος...

Posted: 22 Dec 2011 10:34 AM PST


by sibilla

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι αδερφές αράχνη!

Posted: 22 Dec 2011 10:25 AM PST

ierosagon845 200x131 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι αδερφές αράχνη!Η Ganga και Jamuna Mondal , γνωστες ως The Spider Sisters έχουν δύο χωριστα κορμια, που μοιράζονται το ίδιο συκώτι και αναπαραγωγικο συστήμα, μαζί με τρία πόδια
Αν και θα μπορούσαν να διαχωριστουν χειρουργικά , δεν θέλουν . Τόσο οι ίδιες όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, 22 συνολικά, ζουν από τα κέρδη τους που εμφανίζονται για το λαό της Ινδίας.
Ganga y Jamuna Mondal  914724a ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι αδερφές αράχνη!
Είναι σήμερα 39 χρόνων. Είναι παντρεμένες απο την ηλικία 22 ετών με έναν άνδρα και έκαναν έναν γιο με καισαρική τομή, αλλά πέθανε μερικές ώρες αργότερα. Λένε ότι η απόκτηση παιδιού είναι το μόνο πράγμα που λείπει στη ζωή τους.
a-pistefto.blogspot.com



Ο βασιλιάς του αυνανισμού

Posted: 22 Dec 2011 10:20 AM PST


Κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Είναι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ ιδρώτα σε καθημερινή προπόνηση για να το πετύχει. Ο λόγος για τον Masanobu Sato που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται ντροπαλός και μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του....

συνήθειες. Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί την ώρα που η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ενώ αυτή μαγειρεύει, σιδερώνει... αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες και αυνανίζεται τουλάχιστον για δύο ώρες.
Στο βίντεο τονίζει, ότι ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι. Μάλιστα μας εξηγεί ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται από το να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του. Ήταν το 2009 στο Masturbate-a-thon, του Σαν Φρανσίσκο που ισοπέδωσε το προηγούμενο ρεκόρ του. Ο νεαρός κατάφερε να τον "κάνει λάστιχο" για 9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.
Ωστόσο η αυτό-ικανοποίηση δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδι. Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα χρειάζεται σκληρή και επίπονη εκπαίδευση.
Πρέπει να αθλείται σε καθημερινή βάση, να διαλέγει τις κατάλληλες ταινίες που θα τον ερεθίζουν, να έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τη φίλη του η οποία αντί να τον χαίρεται ερωτικά τον βλέπει να παίζει 'σόλο".
Δείτε το Βίντεο εδώ



Η έννοια «ΠΑΣΟΚΟΣ» θα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν του «ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ»

Posted: 22 Dec 2011 10:13 AM PST

Το τραγικό με τους βολεμένους ηλιθιοπασόκους είναι που συνεχίζουν να θεωρούν τους εαυτούς τους δημοκράτες και σοσιαλιστές και όλους τους άλλους φασίστες και αναρχοαριστερούς!


Δεν καταλαβαίνουν βέβαια ότι...


σε πολύ λίγο η έννοια «πασόκος» θα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν του «χουντικού».




harryklynn.blogspot.com


.



"Ευρωφάπα" από την Γαλλία έφαγε η Τουρκία...

Posted: 22 Dec 2011 09:55 AM PST


Η Άγκυρα ανακαλεί τον πρεσβευτή της από το Παρίσι...Απειλούν και με μποϋκοτάζ των γαλλικών προϊόντων οι Τούρκοι!!

Παρά την αντίθεση της Τουρκίας και τις απειλές της για ανεπανόρθωτες βλάβες στις μεταξύ τους σχέσεις, η γαλλική εθνοσυνέλευση ενέκρινε σήμερα το σχέδιο νόμου που καθιστά ποινικό αδίκημα την άρνηση της αναγνώρισης ως γενοκτονίας της μαζικής σφαγής το 1915 των Αρμενίων από τους Τούρκους Οθωμανούς.
Το σχέδιο νόμου υιοθετήθηκε από πολύ μεγάλη πλειοψηφία των περίπου πενήντα βουλευτών που ήταν παρόντες, ενώ περίπου 6 ψήφισαν κατά.
Υπενθυμίζεται ότι....
το νομοσχέδιο έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ των δύο χωρών, με τους Τούρκους να απειλούν ακόμα και με μποϋκοτάζ των γαλλικών προϊόντων.
Πέρασε στην αντεπίθεση ο Ερντογάν!
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τη λήψη μέτρων κατά της Γαλλίας, ως "αντίποινα" για την ψήφιση του νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Συγκεκριμένα, η Άγκυρα ανακαλεί τον πρεσβευτή της από το Παρίσι, ενώ παράλληλα "παγώνει" τις πολιτικές επισκέψεις καθώς και τα κοινά στρατιωτικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων.

eglimatikotita






VIDEO: Σάλος με το λεσβιακό φιλί των υπαξιωματικών του Ναυτικού!

Posted: 22 Dec 2011 09:45 AM PST

Διχάζει την αμερικανική κοινωνία η σκηνή του φιλιού μεταξύ δύο γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Οι δύο υπαξιωματικοί έγιναν οι πρώτες ένστολες γυναίκες που φιλήθηκαν δημοσίως, όταν μία εξ αυτών επέστρεψε μετά από 80 ημέρες στη θάλασσα.
Η κελευστής Marissa Gaeta μέλος του πληρώματος του πλοίου USS Oak Hill αντάλλαξε ένα φιλί μόλις κατέβηκε από το πλοίο με την σύντροφό της- επίσης υπαξιωματικό του Ναυτικού- Citlalic Snell.
VIDEO: Σάλος με το λεσβιακό φιλί των υπαξιωματικών του Ναυτικού!Η 23χρονη Gaeta φορούσε την στολή του Ναυτικού ενώ η 22χρονη Snell ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν.
"Είναι κάτι καινούργιο, αυτό είναι σίγουρο" είπε η Gaeta στους δημοσιογράφους μετά το φιλί.
Από χθες που το θέμα έχει προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση το κοινό έχει διχαστεί. Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τις δύο γυναίκες, ενώ άλλοι τόσοι τους δίνουν συγχαρητήρια!
Για την κίνηση ήταν ενήμερη η διοίκηση του Ναυτικού, καθώς πλέον και με νόμο οι ομοφυλόφιλοι του αμερικανικού στρατού, δεν είναι υποχρεωμένοι να κρατούν κρυφές τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Δείτε το βίντεο:
mediagate


Πέθανε ο 50χρονος γυμναστής που συνελήφθη για παιδεραστία

Posted: 22 Dec 2011 09:34 AM PST

Ο προπονητής είχε αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι κατά τη σύλληψή του


Πέθανε ο 50χρονος γυμναστής που συνελήφθη για παιδεραστία Ο προπονητής είχε αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι κατά τη σύλληψή του
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί ο 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου, που φέρεται να ασέλγησε σε δυο 14χρονα κορίτσια και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από τις αστυνομικές του Ρεθύμνου. Ωστόσο, ο 50χρονος λίγο μετά τη σύλληψη του και κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του -παρουσία και του Εισαγγελέα- βρήκε ένα μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στο λαιμό.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και το τραύμα στο λαιμό δεν ήταν σοβαρό, είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση.
Ο 50χρονος όμως δεν τα κατάφερε δεν τα κατάφερε και τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.
Την ώρα που το Ρέθυμνο προσπαθούσε να συνέλθει από την αποκάλυψη της δράσης του 47χρονου προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων από καθηγητή έσκασε σαν βόμβα στην πόλη.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα στην πόλη κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες ότι επίκειται νέα σύλληψη για ασέλγεια, γεγονός που η αστυνομία, όπως ήταν φυσικό, δεν επιβεβαίωνε.

http://www.thebest.gr



Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του κόσμου [βίντεο]

Posted: 22 Dec 2011 09:22 AM PST

lampH Brooks Brothers, η μάρκα-θρύλος της Αμερικής στο χώρο του ανδρικού ρούχου δημιούργησε την καλύτερη ίσως χριστουγεννιάτικη διαφήμιση.Στο βίντεο, επτά χαριτωμένα προβατάκια με τα κατάλληλα χειμερινα αξεσουάρ τραγουδάνε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, το γνωστό Jingle Bells. Η διαφήμιση, με τα οπτικά εφέ για τον συγχρονισμό του τραγουδιού με τα προβατάκια που φαίνονται να ανοιγοκλείνουν το στόμα τους, είναι τόσο πετυχημένη που σπάει ταμεία στη Νέα Υόρκη.


ACHARNET.EU SELECTED NEWS



Γάτα νανουρίζει μωρό (video)

Posted: 22 Dec 2011 09:12 AM PST





Δείτε πως μια γάτα καταφέρνει με τα χάδια της να ηρεμήσει ενα μωρό που κλαίει.

Μετά από λίγα λεπτά το μωρό κοιμάται.

Η γάτα γυρνά με περηφάνια στον πατέρα που τραβά το βίντεο και είναι σαν να λέει:

"Κοίτα τι κατάφερα να κάνω!!!!"

Δείτε το βίντεο που έχει συγκεντρώσει 65.000 εμφανίσεις




Ποιά ήταν η πρώτη γυναίκα που φωτογραφήθηκε με μπικίνι;

Posted: 22 Dec 2011 09:04 AM PST



Στις 5 Ιουλίου 1946 φόρεσε το μπικίνι της στην δημοφιλή πισίνα Piscine Molitor και φωτογραφήθηκε. Τι συνέβη μετά; Το ταχυδρομικό κουτί του showgirl γέμισε με περισσότερα από 50.000 γράμματα θαυμαστών και το όνομά της έμεινε στην ιστορία.




Το 1946 η Micheline Bernardini θα έπρεπε να πάρει μετάλλιο θάρρους για την απόφασή της να γίνει το πρώτο μοντέλο που φωτογραφήθηκε ποτέ με μπικίνι, μια εποχή που το εν λόγω «ρούχο» ήταν συνώνυμο του θράσους.


Η αποκάλυψη της δημιουργίας του Γάλλου σχεδιαστή Louis Réard παρ' ολίγον να μη συμβεί ποτέ αφού το να βρει ένα μοντέλο να τη φορέσει δημοσίως ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Αλλά η 19χρονη Γαλλίδα Micheline πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση -και να κερδίσει μια περίοπτη θέση στο πάνθεον των σημαντικότερων στιγμιοτύπων της μόδας.






aneiromai


«ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ» ΓΙΑ ΝΙΝΗ ΜΕ... ΓΕΛΑΚΙΑ

Posted: 22 Dec 2011 08:50 AM PST

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του PLAYSPORT για το φλερτ του Ολυμπιακού με το Σωτήρη Νίνη. Η επιβεβαίωση των πληροφοριών μας ήρθε, έστω και έμμεσα, από τον ίδιο τον παίχτη.

Η ιστοσελίδα Onsports.gr, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του θέματος στο PLAYSPORT επικοινώνησε τόσο με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, όσο και με τον μάνατζέρ του.

Είναι αυτονόητο πως αν οι πληροφορίες μας ήταν «μαϊμού», τότε αυτόματα οι δύο πλευρές θα διέψευδαν κατηγορηματικά τις επαφές με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, αρκέστηκαν στο να αντιδράσουν με... γέλια, κάτι που αναδεικνύει τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Την ίδια αντίδραση είχε ο μέσος του Τριφυλλιού, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την ιστοσελίδα Contra.gr. Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε ο Νίνης τις φήμες για επαφή με τους Πειραιώτες.

Εντύπωση, πάντως, μας προκαλεί το γεγονός πως ενώ τα site επικαλούνται τις δικές μας πληροφορίες, πουθενά στο ρεπορτάζ τους δεν αναφέρεται η λέξη PLAYSPORT...

ΠΗΓΗ: "playsport.gr"



ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο…ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ

Posted: 22 Dec 2011 08:44 AM PST

ΟΝΟΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣΤὰ μελομακάρονα, τὰ μακαρόνια καὶ ὁ μακαρίτης.
Ὑπάρχει ἐτυμολογικὴ σχέση ἀνάμεσά τους;
γράφει ὁ Γιῶργος ΔαμιανὸςΕἶναι εὔκολο νὰ συνδυάσουμε τὴν ἐτυμολογία τοῦ χριστουγεννιάτικου παραδοσιακοῦ γλυκίσματος, τοῦ μελομακάρονου, ἀπὸ τὶς λέξεις μέλι + μακαρόνι . Μὴ ψάξετε, ὅμως, νὰ βρεῖτε ὁμοιότητα σχήματος ἀνάμεσα στὰ μακαρόνια καὶ τὰ μελομακάρονα. Ψάχνοντας προσεκτικὰ σὲ ἑλληνικὰ καὶ ξένα λεξικὰ θὰ βρεῖτε τὴν ἐκδοχὴ ὄτι ἡ λέξη "μακαρόνι" παράγεται ἀπὸ τὴ μέσ. ἑλληνικὴ λέξη "μακαρωνία" (: νεκρώσιμο δεῖπνο μὲ βάση τὰ ζυμαρικά). Ἡ μακαρωνία μὲ τήν σειρὰ της ἔρχεται ἀπὸ τὴν ἀρχαία ἑλληνικὴ λέξη "μακαρία", ποὺ δὲν ἦταν ἄλλο ἀπὸ τὴν ψυχόπιτα, δηλαδή, ἕνα κομμάτι ἄρτου, στὸ σχῆμα τοῦ μελομακάρονου, τὸ ὁποῖο τὸ προσέφεραν μετὰ τὴν κηδεία. Στοὺς νεωτέρους χρόνους ἕνα γλύκισμα ποὺ ἔμοιαζε μὲ τὴν μακαρία βουτήχτηκε στὸ μέλι καὶ γι᾽ αὐτὸ ὀνομάστηκε μελομακάρονο. Οἱ Ἰταλοί, ἔθνος μὲ παράλληλο πολιτισμό, διατήρησαν τὴν λέξη μακαρωνία στὴν λέξη maccarone (:μακαρόνι). Οἱ Ἕλληνες συνέχισαν, τουλάχιστον, γιὰ τρεῖς χιλιάδες χρόνια νὰ χρησιμοποιοῦν λέξεις, ὅπως: μακάρι, μακάριος, μακαρίτης, μακαριστὸς καὶ τελευταία, μακαρονάς, μακαρονάδα καὶ ἄλλα. Ἀξίζει νὰ σημειωθεῖ ὅτι ἀπὸ τὸ 1500 μ.Χ γίνεται γνωστὸ στὴν Γαλλία καὶ ἀργότερα στὴν Ἀγγλία ἕνα ἀμυγδαλωτὸ μπισκότο, κάτι σὰν τὸ δικό μας "ἐργολάβο", μὲ τὸ ὄνομα "macaroon".


trelogiannis



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές