Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Spor"


"Spor"


Δε λέει να βάλει μυαλό ο Λούα Λούα

Posted: 21 Nov 2011 07:43 AM PST

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του» λέει μία λαϊκή ρήση, την οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ο Λομάνα Λούα Λούα. Ο άλλοτε στράικερ..

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο εφιαλτικός αγώνας του Εμπουέ στην Τουρκία

Posted: 21 Nov 2011 07:32 AM PST

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωσε ο Εμανουέλ Εμπουέ στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Γαλατασαράι (0-0). Ο Ιβοριανός άσος της «τσιμ μπομ»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ιστιοπλοΐα: Σε εννέα κατηγορίες η Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Περθ

Posted: 21 Nov 2011 07:20 AM PST

Σε συνολικά εννέα Ολυμπιακές κατηγορίες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας του Περθ, που αποτελεί κριτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο ηγέτης Γκαρσία και το ντεμπούτο Σταφυλίδη..

Posted: 21 Nov 2011 06:39 AM PST

Ο ΠΑΟΚ έπραξε το αυτονόητο στη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Επανήλθε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές ανομβρίας και διατηρήθηκε σε μια αξιοπρεπή θέση στο πρωτάθλημα, η οποία όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να αισθάνεται ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών.

Ο Μπόλονι είχε προαναγγείλει τη συμμετοχή νέων παικτών στη ενδεκάδα και με τις επιλογές του δικαιώθηκε. Το δίδυμο Μπαλάφα - Μαλεζά ανταποκρίθηκε περίφημα στα αμυντικά του καθήκοντα, αν και είχε ορισμένα πλεονεκτήματα.

Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αντι και με εξουδετερωμένο τον Καμαρά, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Όμως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει πως τα δύο κολλητάρια του ΠΑΟΚ (Μαλεζάς - Μπαλάφας) ήταν πολύ καλοί στα καθήκοντα τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ηγέτη στη ενδεκάδα. Τον Πάμπλο Γκαρσία. Η απουσία του ήταν εμφανέστατη στα προηγούμενα παιχνίδια. Με «σβηστές» τις μηχανές έπαιζε ο Γκαρσία και όμως ξεχώρισε και έκανε τη διαφορά. Κακά τα ψέματα, είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ να έχει ένα τόσο μεγάλο παίκτη στο ρόστερ του. Από κάθε άποψη.

Θα ήθελα να σταθώ και στη πρώτη συμμετοχή του 18χρονου Κώστα Σταφυλίδη στη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ανταποκρίθηκε στον ρόλο του, στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Και δεν περιορίστηκε μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα. Βγήκε μπροστά, έκανε σέντρες στη αντίπαλη περιοχή, τόλμησε και δικαιώθηκε.

Από δική του σέντρα άλλωστε προήλθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Θανάση Παπάζογλου. Ο Σταφυλίδης έχει μέλλον, είναι διεθνής στη εθνική ομάδα των Νέων, ο Μπόλονι τον πιστεύει και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης είναι βέβαιος πως με τη ανάλογη δουλειά, ο νεαρός μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.

Στον ρόλο του ανταποκρίθηκε και ο Παπάζογλου. Και το γκολ που πέτυχε ήταν δύσκολο και πολύ όμορφο.

Είναι και κάτι ακόμη που μου έκανε θετική εντύπωση στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Η καλή συνεργασία των τριών χάφ. Γκαρσία, Φωτάκης και Σπαντάσιο συνεργάστηκαν αρμονικά. Έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και έδειχναν σαν να γνωριζαν πολύ καλά ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Μοίρασαν τους ρόλους και τα τρεξίματα, υπήρχε αλληλοκάλυψη και έδωσαν ώθηση στη ομάδα. Προσέξτε, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, ο Μπόλονι πέτυχε στο εγχείρημα του και όλοι κοιτούν τη επόμενη ημέρα. Το μάτς με τη Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο και αμέσως μετά τη αναμέτρηση στο Λονδίνο με τη Τότεναμ. Το θέμα είναι πως αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Τη Κυριακή το βράδυ έγιναν προσθήκες παικτών που απέδωσαν. Κατά συνέπεια υπάρχει μέλλον. Και οι νέοι πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να πετύχουν. Δεν πρέπει να εφησυχάσουν στο εφήμερο.

Ήρεμη Δευτέρα μετά από καιρό..

Posted: 21 Nov 2011 06:35 AM PST

Έπειτα από πολύ καιρό αρχίζει μία νέα εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ χωρίς γκρίνια.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούσαν βαρύ κλίμα στην αρχή κάθε εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ.

Η εβδομάδα που άρχισε σήμερα όμως είναι διαφορετική. Η ομάδα επανήλθε στις νίκες, κέρδισε τους τρεις βαθμούς αλλά και παίκτες όπως ο Σπαντάσιο και ο Σταφυλλίδης και μπορεί να προετοιμαστεί σε ένα ήρεμο κλίμα για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Εβδομάδα συνεντεύξεων Τύπου

Αυτή η αγωνιστική ηρεμία επιτρέπει στη διοίκηση της ΠΑΕ να ασχοληθεί με το δικό της κομμάτι, που κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται οι δύο συνεντεύξεις Τύπου, που έχει διαρρεύσει ότι θα γίνουν, μία του Θοδωρή Ζαγοράκη για το διοικητικό-οικονομικό κομμάτι και μία των Βρύζα-Κωνσταντινίδη για το αγωνιστικό τμήμα.

Εντός της ημέρας πιθανότατα θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα γίνουν οι δύο αυτές συνεντεύξεις Τύπου, που θα δώσουν απαντήσει σε πολλά ερωτήματα των φιλάθλων του «δικεφάλου».

Στην Αθήνα ο Ζαγοράκης..

Posted: 21 Nov 2011 06:34 AM PST

Για την Αθήνα ταξίδεψε ο Θόδωρος Ζαγοράκης χωρίς να έχει προγραμματίσει κάτι τέτοιο.

Νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε και πάλι συνεργασία με τα άλλα μέλη του ΔΣ που όμως δεν κράτησε αρκετή ώρα καθώς ο Ζαγοράκης έπρεπε να ταξιδέψει εσπευσμένα για την πρωτεύουσα. Το αν το θέμα του ταξιδιού αφορά υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φανεί σύντομα.

« Χρειάζεται επενδύσεις ο ΠΑΟΚ »

Posted: 21 Nov 2011 06:33 AM PST

O Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το τι χρειάζεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ, αλλά και το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένας υποψήφιος επεπνδυτής.

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επενδύσεις και έσοδα από χορηγίες κτλ για να μπορέσει η ομάδα να έχει υγεία. Για πρωτάθλημα Ελλάδος και Ευρώπη η ομάδα χρειάζεται χρηματικά κεφάλαια» είπε αρχικά ο Αποστολίδης και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω γιατί δεν έχει βρει ακόμη επενδυτή η ομάδα. Το να θέλει η ομάδα να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση είναι σημαντικό, αλλά και να βρεθεί ένας επενδυτής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να βάλει επενδυτή χρειάζεται ωριμότητα από την ίδια την ομάδα και ιδιαίτερα από την διοίκηση».

Ενώ ζήτησε και την δημοσιοποίηση του πορίσματος: «Το να δημοσιοποιείς καταστάσεις από ενδότερα και διοικητικά μίας ΠΑΕ χρειάζεται προσοχή. Είναι όμως καλό είναι να ξεκαθαρίζονται και κάποια πράγματα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι καλό και ο μέτοχος αλλά ακόμη και ο φίλαθλος να είναι ενήμερος για τα οικονομικά της ομάδας, εώς ένα βαθμό».

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στην Τούμπα!

Posted: 21 Nov 2011 06:32 AM PST

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα σε 15 παιδιά από το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο» να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, τα πιο νεαρά σε ηλικία είχαν τη χαρά να συνοδέψουν τις ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν τον αγώνα, τα παιδιά του Χωριού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ κατάφεραν να του αποσπάσουν και την υπόσχεση ότι σύντομα θα τους ανταποδώσει την επίσκεψη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι Χορηγοί της ομάδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παροχή βοήθειας προς το Χωριό. Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΠΑΕ παρευρέθησαν ο κ. Ηρακλής Παντελίδης, ιδιοκτήτης της «EASY COMPUTER SCHOOL» (Χορηγός προγράμματος «Γίνε ΠΑΟΚτσής με Υποτροφία»), ο οποίος προθυμοποιήθηκε να προσφέρει 10 υπολογιστές για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Χωριού, ο κ. Γιώργος Πουλτσίδης, ιδιοκτήτης της «KIKU Hellas», ο οποίος θα αποστείλει στα παιδιά μεγάλη ποσότητα μήλων KIKU και ο κ. Γιώργος Ζαντίδης από την εταιρία «BRELLE» (Παριζάκι ΠΑΟΚ), η οποία προσφέρθηκε να προσφέρει δωρεάν αλλαντικά, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σίτισης των φιλοξενούμενων παιδιών. Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Φίλυρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προτρέπει τους φιλάθλους της να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, καθώς οι ανάγκες του είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται.

Για πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους ενίσχυσης, καλέστε στα τηλέφωνα 2310 233033, 2310 233773, 2310 677556 και 2310 678460 ή μπείτε στην ιστοσελίδα www.paidikoxorio.gr

Θυμωμένος ο Τζεμπούρ

Posted: 21 Nov 2011 07:11 AM PST

Ο Ράφικ Τζεμπούρ βρήκε… δίχτυα στο σαββατιάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση που έχει, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αύξηση 37% στα κέρδη της Ντόρτμουντ

Posted: 21 Nov 2011 06:59 AM PST

Στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα κέρδη της Ντόρτμουντ από την προηγούμενη σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Χάντμπολ: Πολυτιμότερος ο Μέτσης

Posted: 21 Nov 2011 06:52 AM PST

Στα χέρια του Αντώνη Μέτση του ΓΑΣ Κιλκίς κατέληξε ο τίτλος του MVP της 7ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών. Ο 20χρονος πλέι-μέικερ, ο οποίος σημείωσε έξι...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Αυτοί είναι φίλαθλοι…»

Posted: 21 Nov 2011 06:42 AM PST

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της για το βροντερό «παρών» που έδωσαν στον κυριακάτικο αγώνα με τον Θρασύβουλο εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ναδάλ: «Λέει βλακείες ο Νοά»

Posted: 21 Nov 2011 07:13 AM PST

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ο μοναδικός Ισπανός, που απάντησε στον σπουδαίο πρώην τενίστα Γιανίκ Νοά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες με άρθρο του στην γαλλική «Le Monde»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο Ριτσόλι «σφυρίζει» το Μαρσέιγ-Ολυμπιακός

Posted: 21 Nov 2011 06:44 AM PST

O Νίκολα Ριτσόλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/11) στο «Βελοντρόμ» για την πέμπτη...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Πουγιόλ: «Δεν θα παίξω κόντρα στη Μίλαν»

Posted: 21 Nov 2011 06:12 AM PST

«Απών» θα είναι ο Κάρλες Πουγιόλ από το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Champions League με τη Μίλαν. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, με δηλώσεις του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο Δελφάκης στο ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Posted: 21 Nov 2011 06:08 AM PST

Την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική θα διευθύνει ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας. Βοηθοί...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Εργοτέλης: «Η διαιτησία έκρινε το ματς»

Posted: 21 Nov 2011 06:01 AM PST

Μπορεί να έχουν περάσει δύο ημέρες από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο στον Εργοτέλη το θέμα συζήτησης εξακολουθεί να είναι η «κακή», κατά...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Αλλαγές στα παιχνίδια του ΑΓΟΡ

Posted: 21 Nov 2011 05:58 AM PST

Τα παιχνίδια του ΑΓΟ Ρεθύμνου για την 7η αγωνιστική με το Μαρούσι και για την 8η με τον Πανιώνιο άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν στις 16:30, αντί για τις...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Χωρίς Ινιέστα με Μίλαν

Posted: 21 Nov 2011 05:52 AM PST

Ένας ελαφρύς μυϊκός τραυματισμός δεν θα επιστρέψει στον Αντρές Ινιέστα να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Σίρο». Ο Ινιέστα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Με Φιορεντίνα ο Ολυμπιακός

Posted: 21 Nov 2011 05:43 AM PST

Η Φιορεντίνα βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του LEN Trophy υδατοσφαίρισης γυναικών, όπως προέκυψε στη σημερινή...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές