Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

paraksena


paraksena


Της έσκασε χειροβομβίδα στο πρόσωπο

Posted: 21 Nov 2011 03:21 AM PST

Η Karla flores ζεί στο Μεξικό και οι πολίτες την αποκαλούν γυναίκα θαύμα. Και βέβαια έχουν δίκαιο επειδή αυτό που της συνέβη ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία μας αλλά κανένας δεν θα το πίστευε αλλά όντως είναι αληθινό.
H Karla είναι μητέρα με 3 παιδιά από......
το Culiacán της πολιτείας Sinaloa του Μεξικό η οποία πουλούσε θαλασσινά στο δρόμο.Η Karla ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και αμέσως μετά ένιωσε κάτι να τη χτυπάει και την έριξε αναίσθητη στο έδαφος.
Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της ένιωσε κάτι να την καίει έντονα στο πρόσωπο και αργότερα ξύπνησε στο νοσοκομείο ενώ νομίζει ότι την χτύπησαν με πέτρα.Οι γιατροί αποκάλυψαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων ότι χτυπήθηκε από μία χειροβομβίδα που η οποία ευτυχώς δεν ήταν ενεργοποιημένη.


Μάλιστα στην επέμβαση της ήρθαν και δύο πυροτεχνουργοί από τον στρατό και της έκαναν τοπική αναισθησία και τραχειοτομή για να αναπνέει και τελικά οι γιατροί το κατάφεραν η χειροβομβίδα είχε αφαιρεθεί επιτυχώς από έναν γιατρό ο οποίος με τον κατάλληλο εξοπλισμό έπαιρνε οδηγίες από τους πυροτεχνουργούς.


Δείτε φωτογραφία :

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές