Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Γιατί συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Πρωινό mou»;

Posted: 21 Nov 2011 10:09 AM PST

 

Οργή και θυμό είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα στο «Πρωινό mou» τα οποία κάποια στιγμή κατέληξαν και σε συγκίνηση.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ο εκνευρισμός της Μουτίδου on air όταν ρωτήθηκε για τη Μακρυπούλια (Video)

Posted: 21 Nov 2011 10:06 AM PST

Η Σοφία Μουτίδου καλεσμένη στην εκπομπή «Made in star» μίλησε για τη σόουμπιζ και εξομολογήθηκε πως την ενοχλεί η τάσης της ανθρωποφαγίας στην τηλεόραση. Τι όμως έκανε την ηθοποιό να εκνευριστεί;

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Video: Ο… τιμητικός πανηγυρισμός του Μουρίνιο

Posted: 21 Nov 2011 09:25 AM PST

Ως… τιμητικό χαρακτήρισε τον πανηγυρισμό του στον αγώνα της Ρεάλ με την Βαλένθια, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Νότης Σφακιανάκης: «Έχουμε πάρα πολύ κακό τραγούδι»

Posted: 21 Nov 2011 04:13 AM PST

«Υπάρχει σε πολύ μικρές δόσεις καλό τραγούδι, γιατί κακό τραγούδι έχουμε πάρα πολύ», δηλώνει ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για το αν υπάρχει κακό τραγούδι.

read more

ΣΟΚ: Γνωστός δημοσιογράφος στα χέρια ληστών με καλάσνικοφ!

Posted: 21 Nov 2011 09:41 AM PST

Ξημερώματα Δευτέρας και ο εφιάλτης «χτύπησε» την πόρτα γνωστού δημοσιογράφου του οποίου κινδύνευσε η ζωή.

read more

Video: Ο Μπέκαμ και η… σαμπάνια

Posted: 21 Nov 2011 09:23 AM PST

Με ένα μπουκάλι σαμπάνια στο χέρι γλέντησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο λόγος;

read more

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Posted: 21 Nov 2011 09:40 AM PST

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Συμβουλές για προσωπικές σχέσεις, ερωτικά προβλήματα και άλλες πιπεράτες ιστορίες.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπητό Queen.gr,

Έχουμε χωρίσει.... εδώ και καιρό... Τώρα τελευταία έχει πάρει λάπτοπ και από ότι μου λέει και το έχω διαπιστώσει και μόνη μου- είναι σε τουλάχιστον ένα dating site. Σίγουρα ΚΑΤΙ (κάποια) ψάχνει εκεί μέσα... ΟΚ αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΓΙΑΤΙ κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθεί θα καλέσει εμένα στο messenger.  Όταν απαντώ (συνήθως ) δε βάζω κάμερα και πάντα θα μου πει "Γιατί δεν ανοίγεις την κάμερα; Δε σε βλέπω!".  Δεν είναι πάντα σεξουαλικού χαρακτήρα οι κλήσεις του (δεν έχουμε κάνει cyber sex) μπορεί ας πούμε να με καλέσει ακόμα κ αν είναι το ανιψάκι του εκεί. ΓΙΑΤΙ ενώ λέει πως δεν τον ενδιαφέρω με παίρνει κάθε βράδυ; Αφού δε ψάχνει εμένα εκεί μέσα…

αναγνώστρια

Η άποψη του Queen.gr:

Η συμπεριφορά κάποιου (άνδρα ή γυναίκας) αφού τελειώσει μια σχέση ερμηνεύεται σε συνάρτηση με πολλούς παράγοντες. Σου ζήτησε εκείνος να σταματήσετε; Πήρες εσύ την πρωτοβουλία; Αναφέρεις πως έχει περάσει πολύς καιρός… τόσος ώστε να έχει ξεπεραστεί και από τους δύο αυτή η σχέση και να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο; Καταλαβαίνουμε πως μάλλον εσύ τον σκάφτεσαι ακόμα ερωτικά και τρέφεις ελπίδες ότι θα μπορούσατε να τα ξαναβρείτε. Αν έτσι έχει η κατάσταση γιατί δε δοκιμάζεις να του το πει ξεκάθαρα; Το γεγονός ότι σε αναζητάει ενώ βρίσκεται σε dating sites (και άρα ψάχνει για συντροφιά) θα μπορούσε να ερμηνευτεί με χίλιους δυο τρόπους.. για να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του, γιατί σε θεωρεί πλέον φίλη του, γιατί σε νιώθει δικό του άνθρωπο, γιατί βαριέται, γιατί σε θέλει ακόμα, γιατί δεν σε έχει ξεπεράσει.. Βάλε τα κάτω και δες τι πραγματικά θες εσύ, εστίασε δηλαδή στη δική σου οπτική γωνία. Και αν θες κάτι παραπάνω από αυτόν, διεκδίκησέ το!

To Queen.gr περιμένει και τα δικά σας email για θέματα που αφορούν σε προσωπικές σχέσεις!!! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@queen.dpg.gr

Irise για τέλεια ξανθά

Posted: 21 Nov 2011 09:20 AM PST

Irise για τέλεια ξανθά

Ανανεώστε ή εξουδετερώστε τις ξανθές αποχρώσεις των μαλλιών σας μέσα σε πέντε λεπτά με τη συμβολή του Chroma Care της L' Oreal Professionnel.

Με το Irise του Chroma Care της L' Oreal Professionnel, μπορείτε να πετύχετε όσα δεν φανταζόσασαταν μέχρι τώρα. Φεύγοντας από το κομμωτήριο με τα φρεσκοβαμμένα σας μαλλιά μπορεί να είστε απόλυτα ευχαριστημένη, μπορεί και όχι!

Αν η απόχρωση που επιλέγετε είναι στην γκάμα των ξανθών, υπάρχει περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα να θέλει μία μικρή διόρθωση και προσαρμογή, όπως π.χ. να μειώσετε το κιτρίνισμα. Με το Irise του Chroma Care θα τα καταφέρετε εύκολα, μόνες σας στο σπίτι. Ταυτόχρονα θα περιποιηθείτε τα μαλλιά με το έλαιο βερίκοκου που περιέχει και θα διατηρήσετε τα μαλλιά, απαλά και λαμπερά.

Το χρησιμοποιείτε ακριβώς όπως και όποια περιποίηση χρησιμοποιείτε μετά το λούσιμο, το αφήνετε στα μαλλιά πέντε έως δέκα λεπτά και ξεβγάζετε. Τα ξανθά σας μαλλιά θα είναι πλέον αυτά που ονειρεύεστε.

Θα το βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Το ποδήλατο είναι η λύση στον πονοκέφαλο

Posted: 21 Nov 2011 08:24 AM PST

Το ποδήλατο είναι η λύση στον πονοκέφαλο

Αφήστε το γραφείο και πιάστε το πετάλι.

Εάν το κεφάλι σας πάει να σπάσει, έχετε συχνές ενοχλήσεις και νομίζετε πως κάποιος σας χτυπάει στον τοίχο, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε τα μέτρα σας. Ο πονοκέφαλος δεν είναι «παίξε- γέλασε» και όταν συνεχίζεται για παραπάνω από μία μέρα μπορεί να σας ρίξει μέχρι και στο κρεβάτι με πυρετό.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, άνθρωποι που κάνουν ποδήλατο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάστασή τους και αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού τους σε τέτοιου είδους συμπτώματα.

Καβαλήστε το καινούριο σας ποδήλατο και πείτε «αντίο» στον πονοκέφαλο!

Video: Η Emma Stone στο Sesame Street

Posted: 21 Nov 2011 03:31 AM PST

Τη λέξη ισορροπία κλήθηκε να μας μάθει η Emma Stone στην παιδική τηλεοπτική σειρά.

read more

Αντώνης Λουδάρος: «Αυτοί που συμμετέχουν στο Dancing, θέλουν να ξαναέρθουν στην επικαιρότητα»

Posted: 21 Nov 2011 09:08 AM PST

Ο Αντώνης Λουδάρος ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για το ποια είναι η γνώμη του για το «Dancing on ice».

read more

Παναιτωλικός: Διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Posted: 21 Nov 2011 09:20 AM PST

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, το Σάββατο, ανήμερα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.

read more

Πού διασκέδασε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Παρασκευή το βράδυ;

Posted: 21 Nov 2011 04:46 AM PST

Είπε να το ρίξει έξω και επέλεξε να διασκεδάσει σε ένα δυνατό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας.

read more

Τραγουδά Adele και το διαδίκτυο υποκλίνεται

Posted: 21 Nov 2011 08:01 AM PST

Είναι δέκα χρονών, τραγουδάει Adele και «Rolling in the deep» με την επίσης ανήλικη παρέα της και τα hits στο «Youtube» παίρνουν φωτιά.

read more

Αντώνης Λουδάρος: «Αυτοί που συμμετέχουν στο Dancing, θέλουν να ξαναέρθουν στην επικαιρότητα»

Posted: 21 Nov 2011 09:08 AM PST

Ο Αντώνης Λουδάρος ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για το ποια είναι η γνώμη του για το «Dancing on ice».

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μπήλιω Τσουκαλά μένει στην Ελλάδα του 2000 (video)

Posted: 21 Nov 2011 08:51 AM PST

Η Μπήλιω Τσουκαλά είχε καλεσμένους στην εκπομπή της την περασμένη εβδομάδα τον Παύλο Χαϊκάλη και την Ελένη Φιλίνη.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Εδώ καράβια χάνονται…

Posted: 21 Nov 2011 08:20 AM PST

Εδώ καράβια χάνονται...

... και η σόου μπιζ χτενίζεται. Ξέρω, ξέρω, κρίση είναι θα περάσει –αλλά μη και περάσουμε εμείς πρώτα- και κάπως πρέπει να διασκεδάζεται η κατάσταση. Κακό πράγμα η μιζέρια και η γκρίνια, χειρότερο όμως το να μη κατανοείς τι σου γίνεται. Έτσι ξεφυλλίζοντας περιοδικά και εφημερίδες στάθηκα σε κάνα δυο πραγματάκια που μου βάρεσαν στο μάτι, όπως:

*Σπύρος Παπαδόπουλος, στην υγεία σου: «Η κρίση είναι πρωτίστως ηθική και μετά οικονομική». Αλλάζουμε; Να έχω εγώ τον ηθικό προβληματισμό και εσύ τον οικονομικό, μεγάλε;

*Sunny Μπαλτζή, βαριά ροκού: «Για μένα η συμμέτοχη μου στο Μίλα, είναι το νέο μου παιχνιδάκι γιατί με βγάζει απ την καταθλιψάρα μου την καλλιτεχνική και συναισθηματική». Πάρε αντικαταθλιπτικά κουκλίτσα μου, να πιάσει τη θεσούλα καμία άνεργη δημοσιογράφος! Κοτζάμ εκπομπή καθημερινή, για να ξεπεράσεις εσύ τα συναισθηματικά σου!

*Πλάκα πλάκα, τέλεια καλεσμένη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η κ. Μπαλτζή. Αυτή με τα συναισθηματικά της και ο Σπύρος με τα ηθικά του! Θα τα λένε αυτοί, όσο εμείς περιμένουμε στις ουρές για να πληρώσουμε κάνα χαράτσι!

*Λάμπης Λιβιεράτος, θυμωμένος: «Με την Εύη Αδάμ, ήμασταν μαζί 12 χρόνια και συνεχίζουμε να είμαστε μαζί σαν άνθρωποι»... ζώντας απλώς, στον ίδιο πλανήτη!

*Ashton Kutcher, της Demi: «Μερικές φορές οι γάμοι δεν κρατάνε. Αγάπη και φως». Ναι, ναι, αυτό ακριβώς, το φως, αγάπη, έπρεπε να σου αλλάξει η Demi μας, μετά από τόσο
κέρατο!

*Κώστας Λεφάκης, αγαπημένος: «Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ το 2012;»... όλα τα ελληνικά;

*Ηλίας Ψινάκης, δημοτικός σύμβουλος: «Σκέφτομαι να φύγω από το Fab 5, γιατί είναι αηδία». Τώρα που κοντεύουν να τελειώσουν τα γυρίσματα, προβληματιστήκατε Ηλία;

*Γιώργος Τσαλίκης, φωτογραφισμένος στο σπίτι του, (είναι εποχές, λατρεμένε, για να δείχνουμε τις ταπετσαρίες;): «Και δεν είμαι παράξενος! Έχω αλλάξει εγώ πάνες πάνω στις πολυθρόνες Fendi!». Τόσο πλούσιοι πια! Τα ανάκλιντρα για αλλαξιέρες τα' χουνε!

*Λάκης Γαβαλάς, συμπαρουσιαστής Ψινάκη: «δεν ξέρω αν είμαι άθλιος η ηλίθιος. Ας κρίνει κάποιος. Νομίζω πάντως ηλίθιος. Σκέψου όμως να ήμουν άθλιος, διότι οι άθλιοι ήταν μόνο του Βίκτορος Ουγκό». Ενώ οι ηλίθιοι; Έλα, μωρέ, απλώς του Ντοστογιέφσκι!

*Κωσταντίνος Χριστοφόρου, οργισμένος επαναστάτης: «Δεν είμαι ζητιάνος να ψάχνω ψήφους». Μη το περνάτε αυτό έτσι! Είναι πολιτικό σχόλιο, σε Καστοριάδικο, θα έλεγα ύφος, για τον ίδιο το θεσμό του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, εκ των ίδιων των έσω της αστικής δημοκρατίας.

*Κωσταντίνος Χριστοφόρου, ο κόκκινος Κώστας: «Ξέρω πολλά αλλά δεν μιλάω για να μη προσβάλω κόσμο. Αυτό το παιχνίδι το έχουμε κάνει της διαπλοκής εδώ μέσα». Ε! Αλοίμονο! Θα πάρουν οι πατινεζ, μαζί με τις ψήφους και δημόσια έργα με ανάθεση!

*Άσε μας χρυσέ μου! Ένα ωραίο θέαμα χαζεύουμε την Κυριακή το βράδυ, να ξεχαστούμε που αρχίζει Δευτέρα και θα μας ψάχνουν οι φίλοι μας απ τις τράπεζες και τις εφορίες και εσύ νταλκαδιάζεις γιατί δε σου δάσωνε έπαινο στο «shout the duck»!

*Επίσης ότι θα αποκτούσα την γνώση του «shout the duck», στο καλλιτεχνικό πατινάζ, μου φαινόταν τόσο απίθανο όσο το να κάνει σόου στην ιδιωτική τηλεόραση ο κ. Κωστάλας!

*Προσέξαμε όλοι, πιστεύω πως το φελινικό μπούστο της κ. Παπαρίζου, στριμώχτηκε, ασφυκτικά σε πιο σεμνό ντεκολτέ, λιγότερο επιθετικό και ανθρωποφαγικό, απειλούσε πλέον μονό τις αμυγδαλές της, διότι μου φάνηκε πως όσο να ναι τις πίεζε λιγάκι!

Τραγουδά Adele και το διαδίκτυο υποκλίνεται

Posted: 21 Nov 2011 08:01 AM PST

Είναι δέκα χρονών, τραγουδάει Adele και «Rolling in the deep» με την επίσης ανήλικη παρέα της και τα hits στο «Youtube» παίρνουν φωτιά.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Backstage στο "Μέσα στην καλή Χαρά" που περιμένει το πράσινο φως για το 2012

Posted: 21 Nov 2011 08:00 AM PST

Backstage στο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι τηλεθεάσεις στο νεανικό κοινό πλησίασαν το 31%. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της περνούν καλά και αυτό φαίνεται.

Το ερωτηματικό που υπάρχει για το αν συνεχιστεί η εκπομπή και μετά τα Χριστούγεννα νομίζω είναι απλά λόγω της φοβίας που υπάρχει στο κανάλι της Κάντζας μετά τις απίστευτες τροποποιήσεις που έκανε φέτος στο πρόγραμμά του. Η εκπομπή άλλωστε έχει ήδη κάνει άλλη μια πρόσληψη, αυτή του Βασίλη Δρυμούση. Έφυγε ο Βασίλης Λιάτσος επειδή δεν είχε χώρο μέσα στο πλατό αλλά τα πατήματα έχουν βρεθεί. Ναταλία και Έλενα Παπαβασιλείου για τις ανάγκες του ζωντανού έχουν αυτό που χρειάζεται για να μην υπάρχουν μουρμούρες.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκτά σιγά-σιγά τον ρόλο που φαινόταν να είχε χάσει και ο νεαρός κύριος Λαγιόπουλος έχει τις κοπελίτσες-τηλεθεάτριες με το μέρος του. Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε πίσω από τις κάμερες του πρωινού προγράμματος βλέπουμε την Έλενα Παπαβασιλείου να ποζάρει με τον Θέμη Γεωργαντά στα διαφημιστικά break και τον Βασίλη Δρυμούση με τον συνεργάτη του να κάνουν αστειάκια στο φακό!

Οργανώστε το ντουλάπι σας

Posted: 21 Nov 2011 07:40 AM PST

Οργανώστε το ντουλάπι σας

Έχετε πάντα το ντουλάπι σας ενημερωμένο και κερδίστε χρήματα.

Προσπαθήστε πάντα να έχετε το ντουλάπι της κουζίνας σας εφοδιασμένο με μια ποικιλία από κονσέρβες και αποξηραμένα προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής που ξέρετε πως αρέσουν στην οικογένειά σας.

Κονσέρβες με φασόλια και καλαμπόκι, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, ζυμαρικά, ρύζι και δημητριακά. Όλα προϊόντα πρώτης ανάγκης με μεγάλη διάρκεια ζωής, τα οποία μπορείτε άψογα να συνδυάσετε με τα υπολείμματα της προηγούμενης ημέρας και έτσι τίποτα να μην καταλήγει στα σκουπίδια. Μπορείτε να αναμείξετε φρέσκες ντομάτες με κονσέρβας και να φτιάξετε τη σάλτσα για μια πίτσα ή για τα μπιφτέκια που φτιάξατε την προηγούμενη ημέρα. Το κοτόπουλο από την προηγούμενη μπορεί να συνδυαστεί με γλυκόξινη σάλτσα και ρύζι, ενώ με μια κονσέρβα φακές μπορείτε να φτιάξετε μια γρήγορη σαλάτα.

Το κόλπο είναι να αντικαθιστάτε ό,τι χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε πάντα να είστε έτοιμες για γρήγορες λύσεις και συνδυασμούς. Μπορείτε να κολλήσετε ένα σημείωμα στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού, όπου θα σημειώνετε τι χρησιμοποιήσατε και θα το τσεκάρετε όταν πάτε για ψώνια.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές