Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


A/AΥΠΟΨΗΦΙΟΙΨΗΦΟΙΤΜΗΜΑ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ1ΞΕΝΑΚΗΣ169ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ2ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΣ1423ΚΑΝΑΡΗΣ139ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ4ΜΠΑΡΚΑΣ127ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ5ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ616ΚΟΛΛΙΑΣ227ΖΑΧΑΡΙΑΣ989ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ46ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣΤΜΗΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  1ΧΑΡΑΤΣΗΣ149ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ2ΜΥΤΑΣ1133ΑΝΔΡΕΟΥ107ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ4ΛΙΑΝΟΣ99ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ5ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ866ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ687ΞΥΔΩΝΑΣ77ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣ11ΛΙΑΔΗΣ42ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΗΒΑΣΤΜΗΜΑ : ΕΜΠΟΡΙΚΟ0ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1ΣΤΑΪΚΟΣ ΑΛΕΚΟΣ120ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ2ΡΟΖΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ1193ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ1144ΣΤΡΑΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 87ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΧΑΡΗΣ5ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ1056ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ98 7ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ85ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ8ΓΚΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 85ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Posted: 19 Nov 2011 02:21 AM PST

ΕΛΑΒΑΝ:ΕΝΟΤΗΤΑ129360,50%15ΠΝΟΗ65630,50%5ΣΠΥΣΠΕΙΡΩΣΗ1909%1ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣΠΟΣΟΣΤΟΕΔΡΕΣ ΤΜΗΜΑ : ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΝΟΤΗΤΑ45853%5ΠΝΟΗ33238%3ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ799%0ΤΜΗΜΑ : ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣΕΝΟΤΗΤΑ39965%4ΠΝΟΗ14323%1ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ7412%1ΤΜΗΜΑ :ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ41967%5ΠΝΟΗ16927%1ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ376%0

Υπογραφή σύμβασης απομάκρυνσης επικίνδυνων αποβλήτων

Posted: 19 Nov 2011 02:13 AM PST

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντά η σύμβαση για τη συλλογή και απομάκρυνση επικίνδυνων και μη αποβλήτων στις περιοχές Διρφύων Μεσσαπίων & Λοκρών, προϋπολογισμού 677.637 €.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν στις 17 Νοεμβρίου, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας...
 και εργολήπτριας επιχείρησης για τη συλλογή και απομάκρυνση επικίνδυνων και μη αποβλήτων στις περιοχές Διρφύων Μεσσαπίων & Λοκρών. Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας), με προϋπολογισμό 677.637 €.
Στόχος του έργου είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, με την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων αποβλήτων από 7 εντοπισμένες θέσεις, 6 στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και 1 στον Δήμο Λοκρών.
Με τις εργασίες που θα υλοποιηθούν θα γίνει συλλογή και απομάκρυνση των επικίνδυνων και μη αποβλήτων (απόβλητα θερμικής επεξεργασίας αλουμινίου, δομικά υλικά με αμίαντο, πετρελαιοειδή, κατάλοιπα, χώματα και πέτρες εκσκαφών που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες), ενώ παράλληλα προβλέπεται και σύνταξη μελέτης εξυγίανσης των ρυπασμένων χώρων.
Συνολικά πρόκειται να απομακρυνθούν 700 περίπου τόνοι στερεών αποβλήτων (εκτιμώμενη ποσότητα), καθώς και ικανός όγκος υγρών αποβλήτων που έχουν αποτεθεί σε εγκαταλελειμμένους χώρους.
«Μια σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την περιβαλλοντική εξυγίανση» χαρακτηρίζει το έργο ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, τονίζοντας: «Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών αποκατάστασης σε ρυπασμένες περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας. Έχουμε εντάξει και χρηματοδοτούμε το έργο από το ΕΣΠΑ, αποσκοπώντας στην ενίσχυση των δράσεων για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος. Μέριμνά μας είναι όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε κατασταλτικά τέτοιου είδους φαινόμενα, αλλά να ενεργοποιηθούμε και να συνεργαστούμε με άλλους αρμόδιους φορείς, για να αποτραπούν. Κεντρικός μας στόχος είναι να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, και να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες μας για να αντιστραφεί η περιβαλλοντική κατάσταση στις ευαίσθητες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία των πολιτών».

Σέρνει στην βουλή τη νέα κυβέρνηση για τον ορυμαγδό του ΤΤ ο Σάββας Αναστασιάδης: Το φαγοπότι των ΜΚΟ, τους πακτωλούς για διαφημίσεις, οι σκανδαλώδεις ενοικιάσεις που αγγίζουν την οικογένεια Παπανδρέου.

Posted: 19 Nov 2011 01:59 AM PST

Αναμένουμε όλοι την αντίδραση του κυρίου Μουρμούρα, που πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κάνει φύλλο και φτερό τις ενέργειες του Κλέωνος Παπαδόπουλου και να δώσει επιτέλους απάντηση ΚΑΙ για το ΠΟΥ πουλήθηκε το CDS.

Κύριε Μουρμούρα, στο χέρι σας είναι πλέον για το αν θα μιλάμε για συναίνεση δικαιοσύνης ή αντί για ΣΥγκυβέρνηση, ΣΥΝευθύνης (όπως είπε ο τ. πρωθυπουργός), ΣΥγκάλυψης και άρα ΣΥνενοχής.

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο "πεθερά" του ΤΤ , φέρνει ο Αναστασιάδης

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω, ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, που αποκάλυψε την περίεργη μίσθωση καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη από την πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά επανέρχεται δριμύτερος, αυτή τη φορά, με εντεκάδα βουλευτών που συνυπογράφουν ! Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κρατήστε τα ονόματά τους, είναι οι γενναίοι. 
Δείτε την κοινή ερώτηση των 11 βουλευτών:
(Ο Νίκος Νικολόπουλος που έφερε πρώτος στην βουλή το θέμα της Ελβετικής εταιρείας του πρωθυπουργού και τις χορηγίες από το ΤΤ, απουσιάζει δικαιολογημένα λόγω απουσίας στο εξωτερικό)
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 κατέθεσα Ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, με θέμα "Αδικαιολόγητες σπατάλες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο", που αφορούσε, κυρίως, την ενοικίαση καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, η οποία, μέχρι σήμερα, δεν έχει απαντηθεί.
Παράλληλα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, κατέθεσα για το ίδιο θέμα Επίκαιρη Ερώτηση, κατά τη συζήτηση της οποίας δεν πήρα, ουσιαστικά, καμία απάντηση.
Επανέρχομαι για ένα ηθικό και πολιτικό ζήτημα, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, ζητώντας, επίσης, διευκρινίσεις και για άλλες πρωτοβουλίες της διοίκησης του Τ.Τ., οι οποίες, κατά την άποψή μου, βλάπτουν τα συμφέροντα της τράπεζας και θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά της αλλά και τις θέσεις των εργαζομένων.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν διαχρονικά μια εύρωστη τράπεζα. Ήταν η τράπεζα που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στη χώρα μας. Ο καταθέτης είχε μαζί της συναισθηματικό δέσιμο και ήταν ο θεματοφύλακας του Έλληνα μικροκαταθέτη.
Ακόμη και το 2009, την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η τράπεζα παρουσίαζε κέρδη, που ανέρχονταν σε 160 εκατομμύρια ευρώ.
Σήμερα, εξ αιτίας των οικονομικών συνθηκών αλλά και λανθασμένων ή σκόπιμων επιλογών της σημερινής διοίκησης, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παρουσιάζει, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, ζημίες της τάξεως του ιλιγγιώδους ποσού των 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Αναλυτικά το θέμα έχει ως εξής:
    Τον Απρίλιο του 2009, το Τ.Τ. μίσθωσε και λειτούργησε ένα κατάστημα, επί της οδού Βασ. Όλγας 84, στη Θεσσαλονίκη, δωδεκαετούς διάρκειας, με μηνιαίο μίσθωμα 5000 ευρώ, το οποίο, μετά τις νόμιμες αναπροσαρμογές, έφτασε στο ποσό των 5290 ευρώ ανά μήνα. Τον Ιανουάριο του 2011, συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων, Τράπεζας και ιδιώτη, μείωση του μισθώματος στο ποσό των 4232 ευρώ, σταθερό για δύο χρόνια.
    Τον Απρίλιο του 2011 (δύο ακριβώς χρόνια μετά), η Διοίκηση της τράπεζας μίσθωσε νέο κατάστημα, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το πρώτο, επί της ιδίας οδού, Βασ. Όλγας 129, με μηνιαίο μίσθωμα 5000 ευρώ, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως κατά ποσοστό ίσο με τον τιμάριθμο, χωρίς να έχει, εν τω μεταξύ, καταγγείλει την προηγούμενη σύμβαση.
    Τον Ιούνιο του 2011, οι εκμισθωτές του πρώτου καταστήματος, οι οποίοι αντελήφθησαν τη μίσθωση του δευτέρου καταστήματος, με επιστολή τους προς τη Διεύθυνση Περιουσίας του Ταχ. Ταμιευτηρίου και τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, κ. Κουτσαβίτη, δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν τη λήξη της μίσθωσης, παραχωρώντας επιπλέον 60τ.μ. στο υπάρχον κατάστημα, με το ίδιο μίσθωμα, των 4232 ευρώ ανά μήνα, για δύο έτη.                        Απάντηση, όμως, δεν πήραν.
    Στις 23 Σεπτεμβρίου 2011, την ημέρα, δηλαδή, που κατατέθηκε η ερώτησή μου για το εν λόγω θέμα, έξι περίπου μήνες μετά τη μίσθωση του δεύτερου ακινήτου, η Διοίκηση του Τ.Τ. "θυμήθηκε" να καταγγείλει τη σύμβαση για το πρώτο ακίνητο, επί της οδού Βασ. Όλγας 84.
    Για το δεύτερο ακίνητο, επί της οδού Βασ. Όλγας 129, για το οποίο πληρώθηκαν μισθώματα έξι, περίπου, μηνών πριν τεθεί σε λειτουργία, απαιτήθηκαν δαπάνες διαμόρφωσης των χώρων του, που ανέρχονται σε 150.000 ευρώ, περίπου, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη τον τρόπο ανάθεσης, δηλαδή, με δημοπρασία ή απ' ευθείας ανάθεση.
    Όπως έγινε γνωστό, μετά τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μου, το ακίνητο της οδού Βασ. Όλγας 129 ανήκει σε συγγενική οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού και, συγκεκριμένα, στην πεθερά του Ανδρέα Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΙΙ : Μερικοί ιδοκτήτες ακινήτων είναι πολύ τυχεροί

    Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της τράπεζας, η Διοίκηση του Τ.Τ. λειτουργεί με μεθόδους των παλαιών καλών εποχών. Όλες οι τράπεζες προσπαθούν να μειώσουν τις λειτουργικές τους δαπάνες, για να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την οικονομική κρίση, κλείνοντας καταστήματα, μειώνοντας τη διαφημιστική δαπάνη κι ό,τι άλλο μπορεί να μειώσει τα έξοδα λειτουργίας, αφού οι τραπεζικές εργασίες έχουν μειωθεί κατακόρυφα και οι τράπεζες οφείλουν τη βιωσιμότητά τους στην ενίσχυση από το κράτος. Αντίθετα, η Διοίκηση του Τ.Τ. συνεχίζει να ανοίγει νέα καταστήματα ή να αντικαθιστά παλαιά με νέα, φορτώνοντας έτσι την τράπεζα με δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
    Ταυτόχρονα, συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό οι διαφημιστικές εκστρατείες, που σήμερα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά και οι χορηγίες διαφόρων σωματείων, συλλόγων και Μ.Κ.Ο., με σκανδαλώδη, πολλές φορές, τρόπο.
    Στον τομέα της στελέχωσης της τράπεζας, σε μια εποχή που οι υπάλληλοί της κινδυνεύουν με εργασιακή εφεδρεία και έχουν παγώσει όλες οι προσλήψεις, ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντί να αξιοποιεί το ικανότατο προσωπικό που διαθέτει η Τράπεζα, προσλαμβάνει εξωτερικούς συνεργάτες, ρουσφετολογικά και κομματικά, πολλές φορές χωρίς ιδιαίτερα προσόντα. Καταβάλλει παχυλούς μισθούς, παρέχοντάς τους, μάλιστα, αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού (BMW, Mercedes) και άλλες ανέσεις, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της τράπεζας και τα έξοδά της.
          Με βάση τα ανωτέρω
Επερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός
1)       Ήταν προς το συμφέρον της τράπεζας η αντικατάσταση του καταστήματος, επί της οδού Βασ. Όλγας 84, στη Θεσσαλονίκη; Είναι νόμιμη η διαδικασία που τηρήθηκε και είναι πολιτικά ηθικό να μισθώνεται, εν μέσω κρίσης, κατάστημα που ανήκει στην πεθερά του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, για να αντικαταστήσει κάποιο άλλο που θα μείνει ξενοίκιαστο;
2)       Πόσα καταστήματα μισθώθηκαν ή αντικαταστάθηκαν το έτος 2011, σε ποιες περιοχές, ποια η αναγκαιότητα και σε ποιους ανήκουν τα εν λόγω καταστήματα;
3)       Σε ποιο ύψος ανέρχεται, συνολικά, η δαπάνη των παρεμβάσεων και του εξοπλισμού, σε όλα τα καταστήματα που μισθώθηκαν στο διάστημα αυτό; Σε ποιον ή ποιους ανατέθηκαν οι προαναφερόμενες εργασίες και με ποια διαδικασία, με απ' ευθείας ανάθεση ή διαγωνισμό;
4)       Σε ποιο ύψος ανέρχονται συνολικά οι διαφημιστικές δαπάνες τις τράπεζας, κατά το τρέχον έτος και σε ποια μέσα δόθηκαν;
5)       Σε ποιο ύψος ανέρχονται οι χορηγίες σε συλλόγους, οργανισμούς, Μ.Κ.Ο. κλπ., τον τελευταίο χρόνο και ποιοι είναι αυτοί που δέχθηκαν τις χορηγίες;
6)       Πόσοι προσλήφθηκαν στην τράπεζα, ως Γενικοί Διευθυντές, αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές, Νομικοί Σύμβουλοι ή Συνεργάτες, ποιο το έργο τους και ποια η μηνιαία αμοιβή τους;
Αθήνα 14  Νοεμβρίου 2011            Οι Επερωτώντες Βουλευτές
1.     Αναστασιάδης Σάββας
2.     Ιωαννίδης Ιωάννης
3.     Καμμένος Παναγιώτης
4.     Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
5.     Βρούτσης Ιωάννης
6.     Τζηκαλάγιας Ζήσης
7.     Καριπίδης Αναστάσιος
8.     Βόζεμπεργκ Ελίζα
9.     Βαγιωνάς Γεώργιος
10.  Ιατρίδη Μίκα
11.  Παπασιώζος Κωνσταντίνος

http://www.olympia.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας

Posted: 19 Nov 2011 01:46 AM PST

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Θήβας εκφράζει την μεγάλη της ικανοποιηση για το αποτελεσμα των εκλογων και για την μαζικη και αθροα προσελευση των μελων μας στην ψηφοφορια κατα τις ημερες 15 και 16 Νοεμβριου στην Λιβαδεια και στην Θηβα, για την αναδειξη των μελων του Δ/Σ του Επιμελητηριου Βοιωτιας 
Συγχαίρουμε τους επιτυχοντες στις εκλογες αλλα και ολους τους συμμετεχοντες υποψηφιους για τον αγωνα που έδωσαν, καθως προκειται για αγωνα εναντια στα μεγαλα προβληματα του κλαδου μας.
Οφειλουμε να υπογραμμισουμε...
 και να επισημανουμε το γεγονος οτι ενισχυθηκε η παρουσια της ομοσπονδιας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Θήβας στο νεο Διοικητικο Συμβουλιο του Επιμελητηριου καθως απο τον επιτυχοντα συνδυασμο ''Ανεξαρτητη Επιμελητηριακη Ενοτητα'' με επικεφαλης τον Παναγιωτη Αγνιαδη, επι 15 εδρων του Επιμελητηριου καταλαμβανει τις 6.
Παραλληλα ενισχυμενη ειναι και η επαρχια Θήβας παίρνοντας 8 εδρες (6 Ομοσπονδια και 2 Εμπορικος Συλλογος)
Τελος, θελουμε να ευχαριστησουμε απο τα βαθη της καρδιας μας ολους οσους μας τιμησαν με την ψηφο τους αλλα και οσους δεν μας ψηφισαν αλλα συμμετειχαν στις εκλογες και δεσμευόμαστε απεναντι τους για νεους αγωνες πιο δυναμικους και σιγουρα πιο αποτελεσματικους.
Άλλωστε το εδειξε η συμμετοχη σας στις εκλογές.
                                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                                      ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
                                      
                                                  ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΑΝΔΡΕΟΥ   ΗΡΑΚΛΗΣ                                               ΞΕΝΑΚΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΙΑΝΟΣ      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                           ΚΑΝΑΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΑΔΗΣ      ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                              ΜΠΑΡΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΥΔΩΝΑΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                          ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ              

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

Posted: 19 Nov 2011 01:33 AM PST

Εκλεκτοί φίλοι καί μέλη τού Συλλόγου μας , ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε τόν Απρίλιο τού 2009 κατά τήν διάρκεια τής Επετειακής Εκδήλωσης εορτασμού τών 100 ετών από τήν ίδρυση τού ιστορικού , προσφυγικού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ μας τό 1908 στίς Αλύτρωτες Πατρίδες τής Μικράς Ασίας καί συγκεκριμένα στήν κοινότητα τών Σωκίων τών περιχώρων τής Σμύρνης .
Τά δύο πρώτα χρόνια τής δράσης τού Συλλόγου μας χαρακτηρίστηκαν από εντυπωσιακές Αθλητικοκοινωνικές Εκδηλώσεις πού τίμησαν πρωταγωνιστές τής 100χρονης καί πλέον ιστορίας τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ μας , ενώ ενίσχυσαν ποικιλόμορφα τήν δράση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων συμπολιτών μας .
Είμαστε περήφανοι γιά τήν δράση μας τά δύο αυτά χρόνια ( 2009 - 2011 ) διότι ότι πράξαμε τό πράξαμε μέ οδηγό τήν πλούσια κουλτούρα καί πολιτιστική κληρονομιά μας πού πηγάζει από τά πάτρια εδάφη τής Μικρασίας μας .
Προκειμένου νά συνεχιστεί πιό δυναμικά τό έργο τού Συλλόγου μας , σάς καλούμε στίς Εκλογές πού θά πραγματοποιηθούν τήν Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 από τίς 10.00 έως τίς 14.00 στά Γραφεία τού Συλλόγου μας πού βρίσκονται επί τής οδού Εφέσου 10 στόν Προσφυγικό Συνοικισμό τής Θήβας .
Σύμφωνα μέ τό καταστατικό ( Αρθρο 5 ) δικαίωμα συμμετοχής στίς Εκλογές έχουν τά ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη .
Οί υποψηφιότητες γιά τήν ανάδειξη τού νέου Διοικητικού Συμβουλίου καί τής Εξελεκτικής Επιτροπής θά πρέπει νά υποβληθούν μέχρι καί τό Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 μέ E-mail στήν ηλεκτρονική διεύθυνση sovdim@hotmail.com εφόσον εκπληρώνουν τίς προυποθέσεις τών Αρθρων 5 καί 6 τού καταστατικού , τίς οποίες θά ελέγξει η Εφορευτική Επιτροπή η οποία θά εχει καί τήν ευθύνη τής διενέργειας τών Εκλογών .
Τό Διοικητικό Συμβούλιο τού Συλλόγου
 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ

Είναι επίσημο: Η Ισπανία χωρίς την ΕΚΤ έχει πτωχεύσει – Έκκληση Θαπατέρο για βοήθεια…

Posted: 19 Nov 2011 01:16 AM PST

Την ονόμασαν ελληνική κρίση αλλά απ' την πρώτη στιγμή προβλέψαμε ότι είναι ευρωπαϊκή και θα φτάσειμέχρι τη Γαλλία, περνώντας, φυσικά και από την Ισπανία. Και τώρα, παρά τα μέτρα η Ισπανία έχει φτάσει πια στην πτώχευση και πριν λίγο ο πρωθυπουργός της χώρας Ζοζέ έφτασε στο σημείο να κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να παρέμβει στη αγορά ομολόγων. Ως μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης, ανέφερε ο Θαπατέρο, η Ισπανία έχει μεταφέρει αρμοδιότητες στα ευρωπαϊκά όργανα, την Κομισιόν και την ΕΚΤ, τονίζοντας πως «τις παραχώρησε...  ώστε να αντιδρούν σε τέτοιες περιστάσεις». Με την Ισπανία να έχει χρέος μόλις 60% του ΑΕΠ, δεν αναρωτιούνται οι Ευρωπαίοι ηγέτες γιατί η χώρα καταρρέει και κινδυνεύει με την τύχη της Ελλάδας; Μήπως τελικά η κρίση είναι νομισματική και κανείς δε θέλει να το παραδεχτεί γιατί τότε αποδέχεται την ευθύνη του κεντρικού σχεδιασμού και όχι της επιπολαιότητας της περιφέρειας; πηγή αέν ριστεύειν

You are subscribed to email updates from thiva nikolas To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

womenonly.gr -

Posted: 19 Nov 2011 05:56 AM PST

womenonly.gr -


Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Σαββάτο 19 Παλιά μεγάλη αγάπη Πάθος Για Σερφ Honey 2 Off The Map Sucker Punch Terra Nova

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Πρακτικές ανάγκες θα εστιάσουν την προσοχή σας σε συγκεκριμένα πράγματα και στην αντίδραση στον περιορισμό. Τυχεροί αριθμοί: 87, 41, 20, 56, 93, 8

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Οποιοδήποτε άνοιγμα απαιτεί και σκληρή δουλειά. Αν το θέλετε, να είστε έτοιμοι να του αφοσιωθείτε. Τυχεροί αριθμοί: 1, 45, 31, 20, 87, 68

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Θα αναγκαστείτε να κάνετε αγγαρείες, οπότε θα χάσετε το κέφι σας. Τυχεροί αριθμοί: 12, 45, 10, 85, 63, 9

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Καλή η ανάλυση, αλλά μια θερμή προσέγγιση θα βοηθήσει να αμβλυνθεί η ένταση. Τυχεροί αριθμοί: 86, 96, 58, 24, 7, 4

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Αισθάνεστε ότι... έχετε πάρει φωτιά, αλλά οι άλλοι διακρίνουν αναξιοπιστία. Τυχεροί αριθμοί: 8, 30, 52, 87, 63, 44

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Καιρός να συμμαζέψετε όποιες εκκρεμότητες έχετε και να ασχοληθείτε με ουσιώδεις λεπτομέρειες. Τυχεροί αριθμοί: 74, 10, 54, 85, 69, 72

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Κάποιες επιβεβλημένες αγορές θα προκαλέσουν ανασφάλεια, αλλά θα σας δώσουν χαρά. Τυχεροί αριθμοί: 97, 88, 22, 36, 9, 7

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Θα αναλωθείτε σε υποχρεώσεις, αλλά δεν θα χάσετε το κέφι σας. Τυχεροί αριθμοί: 41, 87, 91, 5, 69, 73

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Θα αναλωθείτε σε αγγαρείες, που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Τυχεροί αριθμοί: 15, 54, 85, 23, 97, 2

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Αρχίζει ένα ρομαντικό και άκρως αισθησιακό Σαββατοκύριακο. Αξιοποιήστε το, ιδιαίτερα όσοι ψάχνετε ένα ταίρι. Τυχεροί αριθμοί: 90, 12, 22, 10, 40, 88

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Εκτονώστε την έντασή σας, τακτοποιώντας το σπίτι σας ή αρχειοθετώντας τα έγγραφα του γραφείου σας. Τυχεροί αριθμοί: 55, 48, 2, 11, 31, 8

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Σαββάτο 19

Posted: 18 Nov 2011 02:00 PM PST

Η σημερινή μέρα μπολιάζει τον ενθουσιασμό σας με μεθοδικότητα. Αναμένονται επιτυχίες. Τυχεροί αριθμοί: 19, 25, 36, 87, 10, 98

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Παλιά μεγάλη αγάπη

Posted: 18 Nov 2011 09:18 AM PST

Είμαι άντρας μέσης ηλικίας και με δύο μεγάλα παιδιά. Πρόσφατα, μπήκε έντονα στη ζωή μου μια μεγάλη αγάπη από την εφηβεία. Δεν θέλω να χάσω αυτά που έχω, αλλά ούτε κι αυτή την αγάπη...

Πάθος Για Σερφ

Posted: 18 Nov 2011 08:18 AM PST

H Dana είναι 18 χρονών υπέροχη και πολλή καλή σέρφερ.Όταν ο πατέρας της την πιέζει να τα παρατήσει και να πάει στο κολέγιο, η Dana φεύγει απο το Μπέβερλι Χιλς και πετάει για την Νότιο Αφρική ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Honey 2

Posted: 18 Nov 2011 08:11 AM PST

Έχοντας πρόσφατα απολυθεί από νεανική κράτηση, η ταλαντούχα χορεύτρια Μαρία Ραμίρεζ βρίσκει διέξοδο για το πάθος της με μια νέα ομάδα χορού. Κωμωδία στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand Σκηνοθεσία: Μπιλ Γούντρουφ Ηθοποιοί: Κατερίνα Γκρέιαμ, Σειχέλε Γκάμπριελ, Μάριο Λόπεζ Έτος: 2011 ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Off The Map

Posted: 18 Nov 2011 07:56 AM PST

Από τις παραγωγούς Shonda Rhimes και Betsy Beers ( `Grey's Anatomy', `Private Practice' ) έρχεται μια συναρπαστική ιατρική δραματική σειρά που εξερευνά πόσο μακριά πρέπει να φτάσει κανείς για να θεραπευτεί πραγματικά ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Sucker Punch

Posted: 18 Nov 2011 07:46 AM PST

Η ταινία εστιάζει στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού, του οποίου η ζωηρή φαντασία αρχίζει να επικρατεί της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνει ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Terra Nova

Posted: 18 Nov 2011 07:10 AM PST

Με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Steven Spielberg, Peter Chernin, Brannon Braga, René Echevarria και Aaron Kaplan, κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο FX, μια επική οικογενειακή περιπέτεια ηλικίας 85 εκατομμυρίων ετών. Το  ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

You are subscribed to email updates from womenonly.gr - To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Fridge: Tokyo, Neko Cafes: Νοίκιασε μια γάτα με την ώρα!, και άλλα 2 νέα άρθρα

Posted: 19 Nov 2011 05:45 AM PST

Fridge: Tokyo, Neko Cafes: “Νοίκιασε” μια γάτα με την ώρα!, και άλλα 2 νέα άρθρα


Tokyo, Neko Cafes: “Νοίκιασε” μια γάτα με την ώρα! The Mouse That Roared: ένας ακόμα πόλεμος για οικονομικά συμφέροντα — από την ανάποδη! Η Εικόνα της Ημέρας: – Xingni Li

Tokyo, Neko Cafes: “Νοίκιασε” μια γάτα με την ώρα!

Posted:

Πως θα σου φαινόταν, εκεί που πίνεις τον καφέ σου, να έχεις δίπλα και ένα ψιψίνι να γουργουρίζει περιμένοντας να το χαϊδέψεις; Τα Neko Cafes στο Τόκιο, κάνουν το όνειρο όλων των γατόφιλων πραγματικότητα!

The Mouse That Roared: ένας ακόμα πόλεμος για οικονομικά συμφέροντα — από την ανάποδη!

Posted:

Μια μικρή χώρα που ετοιμάζεται να πτωχεύσει συλλαμβάνει την ιδέα του πολέμου -- και των αποζημιώσεων που τον ακολουθούν. Αποφασίζει λοιπόν να... πολεμήσει τις Η.Π.Α.!

Η Εικόνα της Ημέρας: – Xingni Li

Posted:

© Xingni Li

You are subscribed to email updates from Fridge To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Funnymos.com - Funny news and weird humor

Posted: 19 Nov 2011 05:45 AM PST

Funnymos.com - Funny news and weird humor


Teens Using Vodka Soaked Tampons To Get Drunk

Posted: 19 Nov 2011 02:16 AM PST

It’s no secret teenagers sometimes experiment with alcohol, even drugs, but new ways they’re finding to get drunk had jaws dropping in the newsroom.

www.youtube.com/watch?v=xQsRtneB0m4

Read the rest of Teens Using Vodka Soaked Tampons To Get Drunk

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

You are subscribed to email updates from Funnymos.com - Funny news and weird humor - Daily Updates To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Posted: 19 Nov 2011 05:32 AM PST

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ


Eπεισόδια τώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με οπαδούς του Παναθηναικού Nέα γυμνή φωτογράφιση της κόρης της Ορνέλα Μούτι (βίντεο) Στις 19.30 το κλάσικο της Αθήνας στο Γ Καραΐσκάκη ! Ένα σπίτι που παίζει μουσική.. όταν βρέχει Δάγκωσε την Britney Spears! (βιντεο) Tα Password που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε! Eιναι bisexual Demi Μοοre ... Το see through αποκαλύπτει το στήθος της Victoria Beckam Συμβόλαιο Θανάτου πίσω απο δολοφονία επιχειρηματία στο Αιγιο (βιντεο) Eπεισόδια στο Χολαργό σε ομιλία του Αδωνις Γεωργιάδη ( Βίντεο) Καταγγελία της ΠΑΣΠ Τοπογραφων-Φασιστικη επιθεση απο μελη της ΕΑΑΚ "Κάντε με περήφανο..." το μήνυμα του Σισέ για το ντερμπι !

Eπεισόδια τώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με οπαδούς του Παναθηναικού

Posted: 19 Nov 2011 07:15 AM PST

Κουκουλοφόροι, πιθανότατα οπαδοί αντίπαλης ομάδας, έχουν περικυκλώσει το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πετούν μολότωφ και πέτρες κατά του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, μέσα στο κτίριο ενδέχεται να έχουν κλειστεί οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επιχείρηση σύλληψης των δραστών της επίθεσης.  Κλειστά είναι

Nέα γυμνή φωτογράφιση της κόρης της Ορνέλα Μούτι (βίντεο)

Posted: 19 Nov 2011 05:29 AM PST

Το τελευταίο διάστημα η κόρη της Ορνέλα Μούτι, που επιχειρεί να κάνει καριέρα σαν τραγουδίστρια,παρουσιάζεται χωρίς ρούχα σε όλες τις φωτογραφήσεις της.  Άλλαξε ακόμα και το όνομά της σε Nayked θέλοντας να παίξει με την αγγλική λέξηnaked -γυμνή http://www.zougla.gr Δειτε βιντεο

Στις 19.30 το κλάσικο της Αθήνας στο Γ Καραΐσκάκη !

Posted: 19 Nov 2011 05:18 AM PST

Τεράστια σημασία έχει για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1 ). Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για το γόητρο και να βρεθούν ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν για ποιους λόγους είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ολυμπιακός: Είναι θέμα τιμής! Τη νίκη με την οποία θα βρεθεί ξανά στην

Ένα σπίτι που παίζει μουσική.. όταν βρέχει

Posted: 19 Nov 2011 05:14 AM PST

Σύμφωνα με τον Atlas Obscura, "όταν η βροχή αρχίζει να πέφτει, αυτό το πολύχρωμο  σύστημα υδρορροής που συνδέονται με το εξωτερικό ενός κτιρίου στο Neustadt Kunsthofpassage μετατρέπεται σε ένα γοητευτικό μουσικό όργανο.Η Funnel Wall είναι ένα από τα πιο παράξενα και πιο απολαυστικά αξιοθέατα στην περιοχή της Δρέσδης Γερμανίας.... Διαβάστε όλο το άρθρο εδώhttp://himaira.blogspot.com

Δάγκωσε την Britney Spears! (βιντεο)

Posted: 19 Nov 2011 01:00 AM PST

Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε απλώσει τα πόδια της στον ώμο του και εκείνος βρήκε την ευκαιρία να βγάζει το βαμπίρ από μέσα του! Αμέσως η Britney μάζεψε τα πόδια της έντρομη και κοίταξε τους σεκιούριτι για να τον μαζέψουν! http://www.cosmo.gr/ Fan Bites Britney Spears by funked00

Tα Password που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε!

Posted: 18 Nov 2011 10:45 PM PST

Η εταιρεία "SplashData" ανακοίνωσε μία λίστα με τους χειρότερους κωδικούς πρόσβασης που έχουν οριστεί σε διάφορους λογαριασμούς, συμβουλεύοντας τους χρήστες να ορίζουν πιο περίπλοκους και με περισσότερους χαρακτήρες κωδικούς. Οι 25 "χειρότεροι" κωδικοί πρόσβασης 1. password 2. 123456 3.12345678 4. qwerty 5. abc123 6. monkey 7. 1234567 8. letmein 9. trustno1 10. dragon 11. baseball 12

Eιναι bisexual Demi Μοοre ...

Posted: 18 Nov 2011 03:46 PM PST

«Η Demi έλκεται από τις γυναίκες όπως ακριβώς και από άντρες για αυτό δεν την ικανοποιούσε πάντα ο Ashton», ανέφερε πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα Star. Συμφώνα μάλιστα με πληροφορίες, είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ ότι το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε μια «ελεύθερη σχέση». «Δεν είχε πρόβλημα όταν ο Ashton φλέρταρε ή έκανε κάτι με άλλες γυναίκες. Με κάποιο

Το see through αποκαλύπτει το στήθος της Victoria Beckam

Posted: 18 Nov 2011 12:56 PM PST

Αναρπαστες έχουν γίνει οι φωτογραφίες της Victoria Beckam με see through που αποκαλύπτει το στήθος της ...

Συμβόλαιο Θανάτου πίσω απο δολοφονία επιχειρηματία στο Αιγιο (βιντεο)

Posted: 18 Nov 2011 12:49 PM PST

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν για την ερχόμενη Δευτέρα οι 4 άνδρες, ηλικίας 46, 27, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου το Φεβρουάριο του 2011 στο Αίγιο και που συνελήφθησαν χτες από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και οι τρεις εξ αυτών ομολόγησαν τις πράξεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του

Eπεισόδια στο Χολαργό σε ομιλία του Αδωνις Γεωργιάδη ( Βίντεο)

Posted: 18 Nov 2011 12:36 PM PST

Καταγγελία της ΠΑΣΠ Τοπογραφων-Φασιστικη επιθεση απο μελη της ΕΑΑΚ

Posted: 18 Nov 2011 12:25 PM PST

H ΠΑΣΠ Τοπογραφων καταγγέλει τη φασιστικη επιθεση που δεχθηκε σημερα το πρωι απο μελη της ΕΑΑΚ στο κυλικειο της σχολης μας. Δείτε φώτο http://www.pasp-top.gr

"Κάντε με περήφανο..." το μήνυμα του Σισέ για το ντερμπι !

Posted: 18 Nov 2011 09:59 AM PST

Ο Γάλλος άσος με νέο μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του, ζήτησε νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης»! «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά μου στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Κάντε με περήφανο φίλοι μου, πιστεύω σε εσάς» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter! http://www.sport-fm.gr/article/515749
You are subscribed to email updates from ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Ο ΧΑΦΙΕΣ

Posted: 19 Nov 2011 05:18 AM PST

Ο ΧΑΦΙΕΣ


Πόσο ΜΙΚΡΟΙ είναι οι σημερινοί ΑΡΧΗΓΟΙ (και ΟΧΙ ΗΓΕΤΕΣ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ… Γκρίνιες για τον προϋπολογισμό... Ο χορός της μοναξιάς και η μοναξιά του χώρου. Ευθυμίου: «Από ηγετικές φαντασιώσεις το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο!»... Απολαμβάνει την παρέα του Clive Owen 19 Νοέμβριου του 1958 : Τιμή και Δόξα στον Κυριάκο Μάτση. "«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»! 5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Έφυγε από τη ζωή ο Δάσκαλος, Νεοκλής Σαρρής. Το Πατριωτικό Μέτωπο, υποκλίνεται και πενθεί. Συμβουλές στους αγρότες από τον επικεφαλής του... ΣΔΟΕ... Ο υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ δεν είναι μόνον υποστηρικτής του Λε Πεν, αλλά και θιασώτης της φασιστικής οργάνωσης Ταγματασφαλιτών Χ !!! Ταξίδευε γυμνός μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τζόκινγκ για να διατηρείται σε φόρμα Οι απαραίτητες βιταμίνες για κάθε ηλικία Κορόιδα ραγιάδες, πρόβατα, βελάστε και πληρώστε τους πολιτικούς... ...ένα μόρφωμα από ακροδεξιούς, εθνικόφρονες και ξενοφοβικούς του ΛΑΟΣ κυβερνά τη χώρα ομού μετά των «εκσυγχρονιστών» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ... ΠΑΤΡΑ: Θα κάνει μήνυση... γιατί της έκαναν μάγια... Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής Η Ελλάδα αποικία της Γερμανίας Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Φιλοπρόοοδο Ισπανία: Αναμένεται στροφή προς τα δεξιά... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εκανε στριπτίζ σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ντομινίκ Στρος-Καν... ο σεξομανής! ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Η τρόικα θέλει κατώτερη σύνταξη στα 350 ευρώ και όλους στο ΙΚΑ!

Πόσο ΜΙΚΡΟΙ είναι οι σημερινοί ΑΡΧΗΓΟΙ (και ΟΧΙ ΗΓΕΤΕΣ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Posted: 19 Nov 2011 07:15 AM PST

Κατάφεραν μέσα σε μία δεκαετία να μετατρέψουν το ΟΝΕΙΡΟ των λαών της Ευρώπης σε ΕΦΙΑΛΤΗ Κατάφεραν με την μικρονοϊκή τους πολιτική σκέψη να μετατρέψουν Ένα ΓΙΓΑΝΤΑ εν υπνώσει σε ένα αποδιοπομπαίο τράγο της παγκόσμιας κοινότητας Υπάρχει άραγε στις (ΒΟΡΕΙΕΣ κυρίως) χώρες της κοινότητας κάτι που να κρατά ενωμένη την Ε.Ε;;; Πώς να δεχθεί ο Ευρωπαίος πολίτης την λογική των "Πλουσίων" που θέλουν (

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ…

Posted: 19 Nov 2011 07:07 AM PST

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. Την 01:17π.μ σήμερα Σάββατο  ο μεγάλος δάσκαλος ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ έφυγε για πάντα από κοντά μας. Θα μας συντροφεύει ο καθαρός και νηφάλιος Ελληνικός του λόγος -  δειτε  τον,  στ  βίντεο πιο κάτω !!!     ΑΥΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΑΣ , αλλα οι καλοί φεύγουν! Η ασυμβίβαστη στάση του θα συντροφεύει για

Γκρίνιες για τον προϋπολογισμό...

Posted: 19 Nov 2011 07:02 AM PST

Με μισή καρδιά υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2012, που προβλέπει περικοπές 27 εκατ. ευρώ σε σχέση με φέτος. Τον προϋπολογισμό ψήφισαν οι βουλευτές της τρόικας ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ, ενώ τον καταψήφισαν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι διαπνέεται από «αντιλαϊκή μνημονιακή λογική». Δεν έλειψαν, ωστόσο, διαμαρτυρίες βουλευτών από όλα τα

Ο χορός της μοναξιάς και η μοναξιά του χώρου.

Posted: 19 Nov 2011 06:49 AM PST

Εκεί δηλαδή που όλοι είμαστε μαζί αλλά και πάλι δε μπορούμε να πούμε αυτά που θέλουμε. Μοναξιά....μία τόσο μικρή λέξη μα μία τόσο ανυπόφορη κατάσταση.Πραγματικά εδώ και καιρό αναρωτιέμαι το τι προκαλεί την μοναξια..Μήπως δεν μπορούμε πια να αναπτύξουμε σταθερές σχέσεις μεταξύ μας;Τα κύρια αίτια βρίσκονται στις συνήθειές μας στον τρόπο τον οποίο εργαζόμαστε και τον τρόπο που περνάμε τον

Ευθυμίου: «Από ηγετικές φαντασιώσεις το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο!»...

Posted: 19 Nov 2011 06:45 AM PST

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην έχει πλέον πάρα πολλούς οπαδούς , έχει όμως πληθώρα υποψηφίων ηγετών που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του Χαλίφη! «Από ηγετικές φαντασιώσεις το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο» ομολόγησε ο Π. Ευθυμίου, μιλώντας στο Ράδιο 9. Ειδικότερα όταν... ρωτήθηκε αν στις εξελίξεις που έρχονται στο ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος θα διεκδικήσει μία θέση στην ηγεσία ή την ηγετική ομάδα, είπε την

Απολαμβάνει την παρέα του Clive Owen

Posted: 19 Nov 2011 06:30 AM PST

  Φαίνεται να προτιμά τους ώριμους άντρες Η Megan Fox και ο Clive Owen παρευρέθηκαν στη Μόσχα για να βοηθήσουν την προώθηση του εκλεπτυσμένου κινητού, το Vertu Constellation Quest στο Volkhonka Art Center. H Megan Fox, 25, φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα του ώριμου Clive Owen, 47. Δεν μας παραξενεύει καθώς είναι παντρεμένη με τον Brian Austin Green ο οποίος είναι 38. Η Fox φόρεσε ένα

19 Νοέμβριου του 1958 : Τιμή και Δόξα στον Κυριάκο Μάτση. "«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»!

Posted: 19 Nov 2011 06:21 AM PST

"«Ού περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής»! «Ο Μάτσης ήταν ο στρατιώτης του καθήκοντος, αγνός και τίμιος, υπόδειγμα, εις τους υφισταμένους του εμψυχωτής, εισήλθεν εις τον αγώνα με την φλόγα της αυτοθυσίας και την δίψαν να επιτελέσει έργον μεγάλο». O Κυριάκος Μάτσης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1926 στο χωριό Παλαιοχώρι της επαρχίας Λευκωσίας. Αποφοιτώντας από το

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας… και θα πάθετε πλάκα!

Posted: 19 Nov 2011 06:15 AM PST

Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα TEST 1 Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας. Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της. Τον ερωτεύτηκε τρελά. Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή.. Ερώτηση: Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ? ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Posted: 19 Nov 2011 06:14 AM PST

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑΣΤΟ ΟΡΟΣ

Έφυγε από τη ζωή ο Δάσκαλος, Νεοκλής Σαρρής. Το Πατριωτικό Μέτωπο, υποκλίνεται και πενθεί.

Posted: 19 Nov 2011 06:04 AM PST

Πατριωτικό Μέτωπο Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652 Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626 Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310421940 Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6, Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο www.pamet.gr, pametopo@gmail.com Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2011 Έφυγε από τη ζωή, ο Δάσκαλός μας, Νεοκλής Σαρρής.

Συμβουλές στους αγρότες από τον επικεφαλής του... ΣΔΟΕ...

Posted: 19 Nov 2011 06:02 AM PST

Συμβουλές στους αγρότες για να μην εξαπατώνται και να μην πέφτουν θύματα επιτηδείων στην επιστροφή ΦΠΑ, έδωσε χθες στην Καλαμάτα, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του ΣΔΟΕ Νίκος Κολετζάκης, τονίζοντας ότι είναι καλύτερα να προλαβαίνουν το οικονομικό έγκλημα παρά... να το θεραπεύουν.Σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους προϊσταμένους της υποδιεύθυνσης του Σώματος στην

Ο υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ δεν είναι μόνον υποστηρικτής του Λε Πεν, αλλά και θιασώτης της φασιστικής οργάνωσης Ταγματασφαλιτών Χ !!!

Posted: 19 Nov 2011 05:49 AM PST

ΚΙ ΟΜΩΣ,  ΑΥΤΟΣ  Ο ΤΥΠΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!!  ΑΙΣΧΟΣ  ΛΑΕ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ Σχετικά: - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, που θα πρέπει να στηρίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Σήμερα, επέτειος της Λαϊκής Εξέγερσης του Νοέμβρη, ο κ. Βορίδης συμμετέχει στην κυβέρνηση της χώρας ελέω Γ.

Ταξίδευε γυμνός μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Posted: 19 Nov 2011 05:45 AM PST

  Σοκαρισμένοι οι συνεπιβάτες Αναστάτωση προκλήθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Ζάκυνθος. Ένας νεαρός άνδρας που ταξίδευε με αυτό, είχε βγάλει όλα του τα ρούχα προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους επιβάτες. Ο νεαρός δεν συμμορφώθηκε ούτε μετά τις παρατηρήσεις του οδηγού του λεωφορείου ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πιθανώς να

Τζόκινγκ για να διατηρείται σε φόρμα

Posted: 19 Nov 2011 05:30 AM PST

  Ο Russell Crowe στο πάρκο με μια φίλη του Μπορεί να είναι από τους ηθοποιούς που κατά καιρούς έχει επιτρέψει αυξομειώσεις στο βάρος του για τις ανάγκες του κάθε ρόλου ωστόσο ο Russell Crowe καταφέρνει πάντα να επιστρέφει στα κιλά του. Όπως δήλωσε και στο παρελθόν κάνει πολύ γυμναστική και προσέχει τη διατροφή του. Σχεδόν κάθε μέρα κάνει τζόκινγκ ενώ εθεάθη σε πάρκο του Μπέβερλι Χιλς να

Οι απαραίτητες βιταμίνες για κάθε ηλικία

Posted: 19 Nov 2011 05:15 AM PST

Τι είναι απαραίτητο στα διάφορα στάδια της ζωής μιας γυναίκας Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες χημικές ουσίες, που λαμβάνουν μέρος σε χημικές αντιδράσεις σε όλο το ανθρώπινο σώμα. Κάθε βιταμίνη επιτελεί μια συγκεκριμένη λειτουργία στον οργανισμό και το κάθε τρόφιμο έχει διαφορετική περιεκτικότητα σε βιταμίνες. Εκτός από τη βιταμίνη D και τη βιταμίνη Κ, το ανθρώπινο σώμα δεν

Κορόιδα ραγιάδες, πρόβατα, βελάστε και πληρώστε τους πολιτικούς...

Posted: 19 Nov 2011 05:02 AM PST

Σχεδόν ανέπαφα παραμένουν τα εισοδήματα των Ελλήνων βουλευτών, όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό για το 2012. Συγκεκριμένα, για το 2012 προβλέπονται 35 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις, επιδόματα, έξοδα κίνησης κλπ, όταν το 2011 η αντίστοιχη πίστωση ήταν στα 36 εκατομμύρια ευρώ. Παρά ταύτα, ο προϋπολογισμός 2012 είναι μειωμένος κατά 27 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την

...ένα μόρφωμα από ακροδεξιούς, εθνικόφρονες και ξενοφοβικούς του ΛΑΟΣ κυβερνά τη χώρα ομού μετά των «εκσυγχρονιστών» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ...

Posted: 19 Nov 2011 04:45 AM PST

Ο άνευ ορίων κομποτινισμός του κυρ Καρατζαφέρη - την ελληνική γλώσσα επικαλέσθηκε πάλι ο αμαθέστατος, ως την «πλουσιώτερη» στον κόσμο, ήτις διαθέτει «λέξεις που δεν τις έχουν οι άλλες γλώσσες όπως «μπέσα» και «φιλότιμο»». Και εις ό,τι αφορά την «μπέσα» η λέξη είναι αλβανική «bese» και σημαίνει ακριβώς το ίδιο «λόγω τιμής» ή «κρατώ τον λόγο μου», εις ό,τι δε αφορά τη λέξη «φιλό-τιμο» κι

ΠΑΤΡΑ: Θα κάνει μήνυση... γιατί της έκαναν μάγια...

Posted: 19 Nov 2011 04:31 AM PST

Έπεσε από τα... σύννεφα γνωστός Πατρινός δικηγόρος όταν άκουσε τι μήνυση ήθελε να κάνει μία πελάτισσά του και πού επέμενε να στηρίξει τη νομική επιχειρηματολογία του. Κι αυτό γιατί ήθελε να μηνύσει συγγενείς του εν διαστάσει συζύγου της με το αιτιολογικό ότι είχαν κάνει... μάγια (!) και... με επιχείρημα τις αποκαλύψεις που της είχε κάνει μία... χαρτορίχτρα! Όλα αυτά συνέβησαν πριν από

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής

Posted: 19 Nov 2011 04:23 AM PST

Την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Πρώτο Νεκροταφείο η κηδεία του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα σε ηλικία 71 ετών. Ο Νεοκλής Σαρρής ήταν καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήταν απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολής. Σπούδασε στα Πανεπιστήμια

Η Ελλάδα αποικία της Γερμανίας

Posted: 19 Nov 2011 04:19 AM PST

Το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 109 δισ. ευρώ, το οποίο δρομολογήθηκε μόλις τον Ιούλιο σε σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., είναι ήδη παρωχημένο λόγω της εξέλιξης της κρίσης. Οι δοκιμαζόμενες οικονομίες καταρρέουν και οι λαοί πλήττονται από περικοπές μισθών και

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Φιλοπρόοοδο

Posted: 19 Nov 2011 04:15 AM PST

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος μετά την έναρξη των χειμερινών του εκδηλώσεων με κινηματογραφικές προβολές στο ΟΛΥΜΠΙΟ εναλλάσσεται προτείνοντάς σας μία ιδιαίτερη, ακουστική μουσική παράσταση.. με καλεσμένο τον εξαίρετο, σύγχρονο τραγουδοποιό και ερμηνευτή τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη μουσική του συντροφιά που απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Οικονομίδη-πιάνο και Παναγιώτη Κουτσούρη- 3χορδο

Ισπανία: Αναμένεται στροφή προς τα δεξιά...

Posted: 19 Nov 2011 04:01 AM PST

Με βασικούς διεκδικητές τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών Αλφρέδρο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα και τον επικεφαλής του Λαϊκού κόμματος Μαριάνο Ραχόι η Ισπανία εκλέγει αύριο νέο πρωθυπουργό. Όμως στην πραγματικότητα οι Ισπανοί καλούνται να επιλέξουν τον ηγέτη που θα επιχειρήσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Και επ΄... αυτού οι προτάσεις των δύο κομμάτων μοιάζουν με συνταγή για το ίδιο φαγητό με

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εκανε στριπτίζ σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Posted: 19 Nov 2011 03:30 AM PST

Τα... κάλλη ενός νεαρου είχαν την "ευκαιρία" να γνωρίσουν οι επιβάτες ενός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που κατευθυνόταν στο λιμάνι της Κυλλήνης, αφού ο ίδιος φρόντισε να προσφέρει... δωρεάν στριπτίζ στους συνεπιβάτες του. Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός μπήκε στο λεωφορείο ντυμένος και φυσιολογικός, χωρίς κάτι να προμηνύει την μετέπειτα συμπεριφορά του. Κατά την διάρκεια

Ντομινίκ Στρος-Καν... ο σεξομανής!

Posted: 19 Nov 2011 03:02 AM PST

Dominique Strauss-Kahn... ο παρτουζ**ρης! Με αυτό το χαρακτηρισμό αποκαλούν πλέον οι γαλλικές εφημερίδες τον πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ ο οποίος όπως αποκαλύπτεται δεν άφηνε ούτε "θηλυκή γάτα". Αυτη τη φόρα.. .. φέρεται να είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες ενός δικτύου που ερευνάτε στη Λιλ της Γαλλίας που δρούσε έξω από το ξενοδοχείο Carlton. Οπως αναφέρει η Le Parisien ένα από τα κολ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Η τρόικα θέλει κατώτερη σύνταξη στα 350 ευρώ και όλους στο ΙΚΑ!

Posted: 19 Nov 2011 02:30 AM PST

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ισοτιμίας η νέα δανειακή σύμβαση που αποφασίζεται αυτές τις ημέρες με την τρόικα περιλαμβάνει μείωση συντάξεων κατά 20%, θέσπιση ενιαίας σύνταξης σε όλα τα Ταμεία που δεν θα υπερβαίνει τα 350 ευρώ και ανώτερη στα 2.000 ευρώ καθώς και ένσωμάτωση των ασφαλιστικών Ταμείων στο ΙΚΑ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δανειστές θεωρούν ότι τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη

You are subscribed to email updates from Ο ΧΑΦΙΕΣ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

THIVA NIKOLAS

Posted: 19 Nov 2011 05:10 AM PST

THIVA NIKOLAS


Τράπεζα στο ...Λιχτενστάιν ίδρυσε ο Λαυρεντιάδης! Η Ελλάδα θρηνεί έναν ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. Έφυγε από την ζωή ο Καθηγητής Νεοκλής Σαρρής Ο Δούρειος ίππος της Goldman Sachs εισχώρησε στην Ευρωζώνη Παραδίδουν άνευ όρων τα σκουπίδια στον εργολάβο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ομοσπονδία Θήβας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Υπογραφή σύμβασης απομάκρυνσης επικίνδυνων αποβλήτων Σέρνει στην βουλή τη νέα κυβέρνηση για τον ορυμαγδό του ΤΤ ο Σάββας Αναστασιάδης: Το φαγοπότι των ΜΚΟ, τους πακτωλούς για διαφημίσεις, οι σκανδαλώδεις ενοικιάσεις που αγγίζουν την οικογένεια Παπανδρέου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ Είναι επίσημο: Η Ισπανία χωρίς την ΕΚΤ έχει πτωχεύσει – Έκκληση Θαπατέρο για βοήθεια…

Τράπεζα στο ...Λιχτενστάιν ίδρυσε ο Λαυρεντιάδης!

Posted: 19 Nov 2011 05:17 AM PST

Από το http://www.kentri.gr/ Ίδρυσε τράπεζα στο Λιχτενστάιν ο Λαυρεντιάδης; Αυτό τον τίτλο φέρει εκτεταμένο ρεπορτάζ της "Sddeutsche Zeitung", που αναφέρεται στο σκάνδαλο της Proton Bank.  Το ρεπορτάζ είναι των συνεργατών της εφημερίδα  Klaus Ott και Christiane Schltzer, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί και άλλοτε με οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα. Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα του Μονάχου γράφει:..Μέχρι 700 εκατομμύρια ευρώ, γράφουν, φέρεται να έχει καταχραστεί η ιδιωτική τράπεζα Proton. Ιδιαίτερα προκλητικό είναι το γεγονός ότι το ελληνικό δημόσιο διέθεσε πρόσφατα για τη διάσωση της τράπεζας 900 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που προέρχονται από τους ευρωπαίους εταίρους. Και σαν να μην έφθανε αυτό ακολούθησε και μια έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στην Αθήνα, προφανώς ως προειδοποίηση. Η έκρηξη, γράφει, έγινε σε οικιστικό συγκρότημα, όπου διαμένει, ανώτερος υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος μαζί με συναδέλφους του, διεξήγαγαν τις έρευνες για ξέπλυμα χρήματος, απάτη και παράνομο πλουτισμό σε μια λεπτή υπόθεση. Το ογκώδες πόρισμα των ερευνών  της Τράπεζας της Ελλάδος τονίζει η εφημερίδα, περιλαμβάνει πλήθος στοιχεία και πίνακες. Αναφέρεται σε ύποπτες συναλλαγές, που φέρεται να ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια. Σύμφωνα με  την έκθεση, η Proton Βank φέρεται να έβγαλε εκτός της χώρας με αμφιλεγόμενους τρόπους, 700 εκατομμύρια ευρώ. Πάντα σύμφωνα με το πόρισμα γράφει, το χρήμα πήγαινε σε Offshore εταιρίες με άγνωστους ιδιοκτήτες και φανταστικά ονόματα, όπως Gold Valley, Blue Island, Bayland και Beauty Works, που παραπέμπουν σε εικονικές εταιρίες, που είναι συνήθεις σε εγκληματικές συναλλαγές. Τώρα η εισαγγελία στρέφεται εναντίον 7 προσώπων, υπεύθυνων μέχρι τώρα της τράπεζας. Το ρεπορτάζ αναφέρεται ονομαστικά και στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος, γράφει, δραστηριοποιείται στο εξωτερικό. Γράφει συγκεκριμένα, ότι έχει ιδρύσει μαζί με άλλους, την τράπεζα Lamda Privatbank AG με έδρα την Vaduz. πηγη

Η Ελλάδα θρηνεί έναν ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. Έφυγε από την ζωή ο Καθηγητής Νεοκλής Σαρρής

Posted: 19 Nov 2011 04:23 AM PST

Ο καθηγητής, Νεοκλής Σαρρής
Την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Πρώτο Νεκροταφείο η κηδεία του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα σε ηλικία 71 ετών. Ο Νεοκλής Σαρρής ήταν καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήταν απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολής.  Σπούδασε στα Πανεπιστήμια Κωνσταντινούπολης, Αθηνών και Γενεύης. Διετέλεσε σύμβουλος επί των πολιτικών υποθέσεων του Αοιδιμου Οικουμενικού Πατριάρχου Κύρου Αθηναγόρα. Διαδέχθηκε τον Ιωάννη Ζίγδη στην Προεδρία της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου (ΕΔΗΚ). Έχει διατελέσει καθηγητής παραγωγικών...  και ανωτέρων Σχολών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ως πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος ασχολούταν ιδιαίτερα με τα ελληνοτουρκικά θέματα. Στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής, συνεργαζόμενος με τη Δημοκρατική Αναγέννηση, τοποθετημένος στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος. skai.gr
αέν ριστεύειν

Ο Δούρειος ίππος της Goldman Sachs εισχώρησε στην Ευρωζώνη

Posted: 19 Nov 2011 03:36 AM PST

Toυ Vitaly Salnik για την εφημερίδα Pravda Το γερμανικό συντηρητικό κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), υπό την προεδρία της Αngela Merkel, πρότεινε εσπευσμένα αλλαγές στη Συνθήκη της Λισσαβόνας και σε άλλες ευρωπαϊκές συνθήκες, μέσω των οποίων θα διευκολυνθεί η έξοδος κάποιων ευρωπαϊκών χωρών από την Ευρωζώνη. Ωστόσο, μετά την έξοδό τους από το ευρώ, οι χώρες αυτές θα εξακολουθήσουν να είναι ενταγμένες στην ΕΕ. Η Ελλάδα έχει αποκτήσει νέα κυβέρνηση, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιες θετικές αλλαγές. Το πρόβλημα της κρίσης του δημόσιου χρέους παραμένει ως έχει. Παράλληλα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν παρέλειψαν να παρατηρήσουν ότι και οι νεοδιορισθέντες πρωθυπουργοί των προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης και ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής...  Κεντρικής Τράπεζας συνδέονται στενά με την τράπεζα Goldman Sachs. Συγκεκριμένα, έχουν αναφερθεί στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mariο Draghi, στο νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και στο νέο Πρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, Mario Monti. Ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Mario Draghi, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Goldman Sachs κατά την περίοδο 2002-2005. Ο Dragi ήταν υπεύθυνος του τμήματος των πωλήσεων CDS, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να αποκρύψει μέρος του δημόσιου χρέους της Ιταλίας. Στην Ελλάδα έγινε απόκρυψη και διαστρέβλωση των στατιστικών δεδομένων, αφού η χώρα βρέθηκε στο λάκκο του χρέους. Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε με γοργότερους ρυθμούς κατά την περίοδο 1994 2002, όταν ο τωρινός πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ήταν πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας. Το 2001, όταν η Ελλάδα εισήλθε στην Ευρωζώνη, η Goldman Sachs συνέβαλε ώστε η κυβέρνηση των Αθηνών να πάρει δάνειο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και η συναλλαγή αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, καταχωρήθηκε ως βήμα απαραίτητο για τη διαδικασία μετατροπής του νομίσματος. Στη συνέχεια, μέσω στρεβλωτικών παρεμβάσεων που έγιναν σε στατιστικά στοιχεία, η Ελλάδα έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι η χώρα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της ΕΕ όσον αφορά το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Οι τεχνολογίες της Goldman Sachs έδωσαν στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκρύψει την πραγματική δημοσιονομική κατάστασή της, όπως αυτή αντικατοπτριζόταν μέσω στατιστικών. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Monde, οι πρωθυπουργοί Λουκάς Παπαδήμος και Mario Monti ήλθαν στην εξουσία χωρίς εκλογές, ως αποτέλεσμα σχηματισμού " κυβερνήσεων εθνικής ενότητας", όπως αποκαλούνται, υπό την ηγεσία τεχνοκρατών. Πιο συγκεκριμένα, ο Mario Monti είχε υπηρετήσει ως Επίτροπος στην ΕΕ από το 1994 έως το 2004, στηρίζοντας την " αντιμονοπωλιακή" πολιτική. Στη συνέχεια, το 2005 διορίστηκε διεθνής σύμβουλος της Goldman Sachs. Η Le Monde αναφέρεται στους τρεις αξιωματούχους ως " μέλη της ευρωπαϊκής κυβέρνησης της Goldman Sachs". Τώρα ζήσαμε να δούμε και αυτό. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει γραπτές εγγυήσεις από την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες ότι η χώρα δεσμεύεται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την πιστοληπτική της αξιοπιστία. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, δήλωσε την περασμένη Τρίτη ότι επιδίωξή της ήταν να εξασφαλίσει το απαραίτητο νομικό δικαίωμα ώστς οι Βρυξέλλες να έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν στην πολιτική του προϋπολογισμού των κρατών που παραβιάζουν τη δημοσιονομική πειθαρχία. Παράλληλα, ο Jim O'Neill, πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management, δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα οι χώρες της Ευρωζώνης να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, να βγουν από το " μπλοκ" της Ευρωζώνης και να θεσπίσει η κάθε μια δικό της εθνικό νόμισμα. πηγή αέν ριστεύειν

Παραδίδουν άνευ όρων τα σκουπίδια στον εργολάβο

Posted: 19 Nov 2011 03:16 AM PST

Ετοιμη να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των εργολάβων, χωρίς... πολυφωνίες και πολλές πολλές κουβέντες, εμφανίζεται η κυβέρνηση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Οι τρόποι διαχείρισης των σκουπιδιών που προωθούνται με πρωταγωνιστή τον όμιλο Μπόμπολα οδηγούν μάλιστα και σε πολλαπλασιασμό των δημοτικών τελών. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Περιβάλλοντος και αφορούσε τα έργα διαχείρισης των απορριμμάτων που εντάσσονται στον Περιφερειακό Σχεδιασμό της Αττικής (ΠΕΣΔΑ). Η πίεση που ασκούν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι τόσο μεγάλη, ώστε η ημερίδα είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη χωρίς καν να έχουν ενημερωθεί πολλοί ενδιαφερόμενοι (των ΜΜΕ περιλαμβανομένων) και ενώ κορυφωνόταν η κυβερνητική κρίση. Τότε αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά χθες πραγματοποιήθηκε με κάποιες διαφορές (σε μικρή αίθουσα του 6ου ορόφου αντί για το αμφιθέατρο του ισογείου - χωρίς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θ. Μωραΐτη), αλλά και πάλι χωρίς να ενημερωθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Διαγωνισμός Κεντρικά πρόσωπα της ημερίδας, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου και ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος, που παρέμειναν στο κυβερνητικό σχήμα και είχαν την ευκαιρία να διατρανώσουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης (που δεν είχε πάρει ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης) να προχωρήσει «με μια φωνή» και εντός δύο μηνών στο διεθνή διαγωνισμό για την επιλογή των επενδυτών. «Η κυβέρνηση θα προχωρήσει, και να μη σκεφθεί κανείς ότι θα το αποφύγει επειδή έπονται εκλογές σε 4 μήνες», σημείωσε ο πρώτος. Ενώ ο κ. Κουκουλόπουλος, δήμαρχος Κοζάνης και πρόεδρος όλων των δημάρχων (ΚΕΔΚΕ) επί χρόνια, ανακοίνωσε επίσημα ότι οι δήμοι πετάγονται εκτός του φορέα υλοποίησης (ΦΟΣΔΑ), ο οποίος μετατρέπεται σε εταιρεία ιδιωτικού δικαίου με αλλαγή στον «Καλλικράτη» (επιβεβαιώνοντας πρόσφατο δημοσίευμα της «Ε», 2/11/11 - «Νέο παράθυρο από την κυβέρνηση για είσοδο ιδιωτών στη διαχείριση απορριμμάτων»). Υπερ-κεντρικό πρόσωπο όμως ανεδείχθη στην ημερίδα ο Θ. Κατρής, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ηλέκτωρ» του ομίλου Μπόμπολα, ο οποίος όμως μίλησε με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΒΙΑΝ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ανακύκλωσης-Ενεργειακής Αξιοποίησης). Με πολλές από τις εταιρείες του ομίλου να έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στο ΧΥΤΑ Φυλής (ανακύκλωση, παραγωγή βιοαερίου, εναπόθεση απορριμμάτων), ο κ. Κατρής ήταν ο πρώτος που πήρε και το λόγο μετά τους κυβερνητικούς και θεσμικούς ομιλητές. «Πολλές ημερίδες έγιναν και, αν είχαμε ξοδέψει τα χρήματα σε έργα, δεν θα είχαμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση», είπε ο κ. Κατρής, για να θυμηθούν κάποιοι πρόσφατη ημερίδα που οργάνωσε ο ΣΕΒΙΑΝ με συντονιστή τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου. Λίγο πριν από τον κ. Κατρή είχε μιλήσει ο πρόεδρος του ΕΣΔΚΝΑ Ν. Χιωτάκης που είναι, υποτίθεται, «αφεντικό» στο ΧΥΤΑ Φυλής. Ο κ. Χιωτάκης τόνισε ότι σήμερα οι δήμοι που φέρνουν σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Φυλής πληρώνουν 45 ευρώ ανά τόνο και θα πρέπει με το νέο σύστημα να μην ανεβεί αυτό το κόστος: «Πρέπει να μπει μια κόκκινη γραμμή εκεί, διότι δεν αντέχουν ούτε οι δήμοι ούτε οι δημότες» σε αύξησή του. Τιμή τόνου Οταν ήρθε η ώρα, ο κ. Κατρής έκανε ολόκληρη ανάλυση για το ρίσκο που αναλαμβάνουν οι επενδυτές των απορριμμάτων: «Τα 45 ευρώ ανά τόνο είναι κόστος απαγορευτικό για να γίνουν επενδύσεις. Φθάνει μόνο για έξοδα κεφαλαίου. Με το ελληνικό ομόλογο να έχει απόδοση 20%, ο επιχειρηματίας θέλει να έχει τουλάχιστον κέρδος 30% για να αναλάβει το ρίσκο». Οι υποδείξεις του κ. Κατρή δεν σταμάτησαν εκεί: 1) Πρέπει εκτός των κρατικών κεφαλαίων να βοηθήσει με χρηματοδότηση μιας «πολιτικής τράπεζας». 2) Τα έργα στην Κερατέα να διαχωριστούν από εκείνα σε άλλες περιοχές, που είναι ώριμα. 3) Να ξεκινήσει ένα έργο, το πιο ώριμο, για να μη διασπαρούν οι πόροι. 4) Να μην τεθεί στις προδιαγραφές υπόλειμμα από τη διαχείριση των σκουπιδιών κάτω από το 25%. 5) Στο χρόνο εκμετάλλευσης να μην υπολογιστεί ο χρόνος κατασκευής των έργων. Τοποθετούμενος αργότερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου δέχθηκε την τμηματοποίηση του έργου ώστε να ξεκινήσει από τα πιο ώριμα σημεία (βλέπε Φυλή) και δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με το κόστος ανά τόνο, «διότι αυτό εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους». Τόνισε εξάλλου ότι δεν γίνεται σε καμία μητροπολιτική πρωτεύουσα διαχείριση σκουπιδιών μόνο με ανακύκλωση-κομποστοποίηση, αλλά χρειάζεται και η επεξεργασία τους. Υπενθυμίζεται ότι όσο αυξάνεται η ανακύκλωση-κομποστοποίηση τόσο μειώνονται τα απόβλητα που καταλήγουν για επεξεργασία προς όφελος των εργολάβων. Για την επεξεργασία των απορριμμάτων της Αττικής, είναι σε εξέλιξη μια ατελέσφορη διαδικασία από τη δεκαετία του '80. Το 2003 ψηφίστηκε νόμος για τον περιφερειακό σχεδιασμό που προέβλεπε, μεταξύ άλλων, ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ σε Φυλή, Γραμματικό και Κερατέα, εργοστάσια επεξεργασίας, εργοστάσια κομποστοποίησης, συστήματα ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή. Ολοι παραδέχτηκαν ότι αυτές οι προβλέψεις ουδέποτε υλοποιήθηκαν, αλλά διαφώνησαν για τους λόγους. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός είπε ότι επί 27 χρόνια έλειπε η συνοχή. Ο κ. Χιωτάκης είπε ότι φταίνε οι τοπικοί βουλευτές. Κατά τον Γ. Παπακωνσταντίνου έφταιξε το πολιτικό κόστος και οι βολεμένοι. Κατά τον Π. Κουκουλόπουλο, οι τοπικές αντιδράσεις και οι άνθρωποι της αγοράς που ενημέρωναν τον κόσμο. Αρπα-κόλλα «Εφτασε το τέλος της πολυφωνίας και της κακοφωνίας. Ολα τα έργα θα προχωρήσουν με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα», είπε ο κ. Κουκουλόπουλος. Λόγω έλλειψης χρημάτων και για να επιτευχθεί «μεγαλύτερη ευελιξία», θα αναλάβουν τα πάντα οι ανάδοχοι επενδυτές, οι οποίοι θα επανυποβάλουν και μελέτες περιβαλλοντικών όρων. Ακόμη και ο «Καλλικράτης» θα αλλάξει, διότι προέβλεπε ότι κύριος του έργου θα είναι ο ΦΟΣΔΑ, στον οποίο θα συμμετείχαν οι δήμοι της Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής: Στο ΦΟΣΔΑ όμως ανέμεναν να ενταχθούν οι εργαζόμενοι του ΧΥΤΑ Φυλής και ο πρόεδρός τους, Γ. Ζαχαρόπουλος, διαμαρτυρήθηκε για να λάβει απάντηση από τον Γ. Παπακωνσταντίνου ότι το θέμα τους θα εξεταστεί «με ευαισθησία»... Ο γραμματέας του σωματείου Γ. Χάρδας, όμως, μας δήλωσε χθες ότι επίκειται γενική συνέλευση εργαζομένων και αναμένονται κινητοποιήσεις και «Χριστούγεννα με σκουπίδια», για τα οποία θα ευθύνεται αποκλειστικά ο κ. Κουκουλόπουλος. Με καύση Ο όμιλος Μπόμπολα προκρίνει σύστημα επεξεργασίας των απορριμμάτων πριν οδηγηθούν στην καύση. Υπάρχει όμως και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Απορριμμάτων (με το οποίο συνεργάζεται και η ΙΝΤΡΑΚΑΤ του ομίλου Κόκκαλη), που προκρίνει την απ'ευθείας καύση αφού προηγηθεί ανακύκλωση. Εκ μέρους του Συμβουλίου μίλησε ο καθηγητής Ε. Καλογήρου, ο οποίος εντόπισε λάθη στην τεχνική αξιολόγηση που ευνοούν την προ-επεξεργασία. Προτάσεις κατέθεσε και η θυγατρική της ΔΕΗ Water-Syclo. Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της περιφερειακής συμβούλου Αττικής Ηρώς Ζερβάκη, η οποία επανέλαβε ότι τα σκουπίδια μειώνονται λόγω κρίσης και ότι με ανακύκλωση-κομποστοποίηση είναι δυνατό να περιοριστούν τόσο που να μη χρειάζονται νέοι ΧΥΤΑ μέχρι το 2030. Αρα, κατέληξε, τα τέσσερα εργοστάσια που προωθούνται κινδυνεύουν να μετατραπούν σε κουφάρια. Το κόστος για την κατασκευή τους αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ. Παλαιότερα, ο κ. Σγουρός ανέφερε ότι ο συνολικός τζίρος στα 25 χρόνια που θα τα εκμεταλλεύονται οι επενδυτές θα φτάσει τα 3 δισ. ευρώ, αλλά χθες δεν το επανέλαβε. * enetgr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ομοσπονδία Θήβας

Posted: 19 Nov 2011 02:35 AM PST

Kokoraki

Posted: 19 Nov 2011 05:05 AM PST

Kokoraki

Link to Κοκοράκι!
Διακοπές στη φύση στη Νορβηγία Μαθήματα διαχείρισης χρόνου Τι μπορεί να συμβεί σε ένα Water park στην Κίνα (pics) Οι 9 πιο παράξενες περιπτώσεις κλήσεων της τροχαίας Nigel Farage: Φοβερή ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο! Προσοχή στις πόρτες... (video) Σημεία του κόσμου όπου τα παραμύθια ζωντανεύουν! Το σατανικό γέλιο Σίγουρα μία από τις καλύτερες φωτογραφίες! Η πιο ασυνήθιστη διαδρομή για το σχολείο 10 γνωστοί και άγνωστοι "τρελοί" που άλλαξαν τον κόσμο Προτιμούν το σεξ με ζώα! Εντωμεταξύ στη Ρωσία... Πώς να ενισχύσετε το σήμα Wi-Fi… 10 χρώματα που δεν έχετε ακούσει ξανά. Πως ήμουν και πως έγινα 6 – Τότε και Τώρα Σομαλοί ψαράδες – αγώνας για επιβίωση Η επικαιρότητα με σκίτσα Πατέρα, θέλω λεφτά για σκι! Τα παιδιά έχουν πλάκα Ο βλάκας της χρονιάς (Video) Σίγουρα μία από τις καλύτερες φωτογραφίες! ΔΕΙΤΕ: Όταν η πλαστική πάει στραβά… Αστείες Φωτογραφίες

Διακοπές στη φύση στη Νορβηγία

Posted: 19 Nov 2011 07:00 AM PST

Αν οι διακοπές για σας δεν είναι μόνο ξεκούραση, ύπνος και περιηγήσεις με το στην εξοχή καβάλα στο αυτοκίνητο, για σκεφτείτε και αυτήν την πρότασηΔιαβάστε περισσότερα »

Μαθήματα διαχείρισης χρόνου

Posted: 19 Nov 2011 06:00 AM PST

Δείτε το μέχρι τέλους!Προσέξτε την ώρα στην κάθε φωτογραφία κάτω δεξιά και συνεχίζουμε το σχολιασμό στο τέλοςΔιαβάστε περισσότερα »

Τι μπορεί να συμβεί σε ένα Water park στην Κίνα (pics)

Posted: 19 Nov 2011 05:00 AM PST

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποδεικνύουν τι μπορεί να συμβεί σε ένα water park στην Κίνα.Μια χώρα με πληθυσμό μεγαλύτερο από 1 δισ. ανθρώπους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το έργο του ναυαγοσώστη δεν είναι και τόσο εύκολο. Δεν συμφωνείτε;Διαβάστε περισσότερα »

Οι 9 πιο παράξενες περιπτώσεις κλήσεων της τροχαίας

Posted: 19 Nov 2011 04:00 AM PST

Οι πιο θεότρελες και παράξενες ιστορίες ανά τον κόσμο που έχουν να κάνουν με κλήσεις της τροχαίας.

Διαβάστε περισσότερα »

Nigel Farage: Φοβερή ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο!

Posted: 19 Nov 2011 03:00 AM PST

Ένας Βρετανός λέει αυτά που θα έπρεπε να λένε οι Έλληνες...Διαβάστε περισσότερα »

Προσοχή στις πόρτες... (video)

Posted: 19 Nov 2011 02:01 AM PST

Καλό θα είναι όταν ανοίγετε μια πόρτα να κοιτάτε προσεκτικά!αλλιώς δείτε τι μπορείτε να πάθετε...Διαβάστε περισσότερα »

Σημεία του κόσμου όπου τα παραμύθια ζωντανεύουν!

Posted: 19 Nov 2011 01:00 AM PST

Παρόλο που τα «αυθεντικά» τοπία και κτίρια από τις ταινίες της Disney,μπορεί κανείς να βρει μόνο στην Ντίσνεϋλαντ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πραγματικά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου εύκολα φέρνουν στο μυαλό κάποιου, τις σκηνές από τις παιδικές ταινίες.Διαβάστε περισσότερα »

Το σατανικό γέλιο

Posted: 19 Nov 2011 12:00 AM PST

Ένα μικρό κοριτσάκι μας δείχνει πως γελάει κάποιος που έχει που έχει περάσει στη "σκοτεινή πλευρά".Διαβάστε περισσότερα »

Σίγουρα μία από τις καλύτερες φωτογραφίες!

Posted: 18 Nov 2011 11:00 PM PST

Μπορεί να μην είναι σημερινή φωτογραφία αλλά δε γινόταν να μην πάρει τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας...Διαβάστε περισσότερα »

Η πιο ασυνήθιστη διαδρομή για το σχολείο

Posted: 18 Nov 2011 10:00 PM PST

Μόλις δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν θα αναθεωρήσετε σχετικά με το τι θεωρείται δύσκολη διαδρομή προς το σχολείο

Διαβάστε περισσότερα »

10 γνωστοί και άγνωστοι "τρελοί" που άλλαξαν τον κόσμο

Posted: 18 Nov 2011 09:00 PM PST

10. W.C. Minor.Διαβάστε περισσότερα »

Προτιμούν το σεξ με ζώα!

Posted: 18 Nov 2011 08:00 PM PST

Μπορεί οι Βραζιλιάνες να ξετρελαίνουν όλους μας με τους χορούς και τα πλούσια ελέη τους, αλλά φαίνεται πως...Διαβάστε περισσότερα »

Εντωμεταξύ στη Ρωσία...

Posted: 18 Nov 2011 07:00 PM PST

Παράξενα, fail, ατυχήματα και διάφορα άλλα περίεργα από τη Ρωσία.Διαβάστε περισσότερα »

Πώς να ενισχύσετε το σήμα Wi-Fi…

Posted: 18 Nov 2011 06:00 PM PST

Έχετε πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Το σήμα είναι πολύ αδύναμο και πολλές φορές κόβεται η σύνδεση; Η λύση είναι το ταψί. Ναι καλά διαβάσατε, το ταψί!Διαβάστε περισσότερα »

10 χρώματα που δεν έχετε ακούσει ξανά.

Posted: 18 Nov 2011 05:00 PM PST

Όλοι μας ξέρουμε τα βασικά και τα ουδέτερα χρώματα, άντε και μερικά ακόμα. Κάποιοι σίγουρα θα ξέρουν και μερικά άλλα. Υπάρχουν όμως και μερικά χρώματα που σίγουρα δεν έχετε ακούσει ξανά.Δείτε μια λίστα με μερικά χρώματα που ίσως δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Κάποια θα τα έχετε δει αλλά είναι σίγουρο πως δεν ξέρετε τα ονόματά τους.Διαβάστε περισσότερα »

Πως ήμουν και πως έγινα 6 – Τότε και Τώρα

Posted: 18 Nov 2011 04:00 PM PST

Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει και άλλα άρθρα με θέμα τη φωτογράφιση των ίδιων ατόμων τότε και τώρα, στο ίδιο μέρος.Διαβάστε περισσότερα »

Σομαλοί ψαράδες – αγώνας για επιβίωση

Posted: 18 Nov 2011 03:00 PM PST

Όλοι έχουμε ακούσει για τις «ικανότητες» των Σομαλών στην πειρατεία. Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών πλοίων στο Κέρας της Αφρικής.Διαβάστε περισσότερα »

Η επικαιρότητα με σκίτσα

Posted: 18 Nov 2011 01:59 PM PST

Οι γελοιογραφίες μπορούν πολλές φορές να πουν περισσότερα από όσα μπορούν να πουν ολόκληρες σελίδες πυκνογραμμένου κείμενου.Διαβάστε περισσότερα »

Πατέρα, θέλω λεφτά για σκι!

Posted: 18 Nov 2011 01:00 PM PST

Το παιδί πηγαίνει σε μια σχολική εκδρομή, αλλά όταν είναι ήδη στο λεωφορείο ενημερώνεται ότι πρέπει να έχει τα χρήματα του εισιτηρίου για να μπορέσει να κάνει σκι.Διαβάστε περισσότερα »

Τα παιδιά έχουν πλάκα

Posted: 18 Nov 2011 12:00 PM PST

Τα παιδιά έχουν πλάκα. Πολύ πλάκα! Μια στιγμή να ξεφύγουν από την προσοχή σου, θα το κάνουν! Τι;Διαβάστε περισσότερα »

Ο βλάκας της χρονιάς (Video)

Posted: 18 Nov 2011 11:00 AM PST

Τελικά ο Einstein είχε δίκιο όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όριαΔιαβάστε περισσότερα »

Σίγουρα μία από τις καλύτερες φωτογραφίες!

Posted: 18 Nov 2011 10:00 AM PST

Μπορεί να μην είναι σημερινή φωτογραφία αλλά δε γινόταν να μην πάρει τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας...Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Όταν η πλαστική πάει στραβά…

Posted: 18 Nov 2011 09:00 AM PST

Τότε τα αποτελέσματα αγγίζουν φρικαλέα...Διαβάστε περισσότερα »

Αστείες Φωτογραφίες

Posted: 18 Nov 2011 08:00 AM PST

Αστείες ΦωτογραφίεςΔιαβάστε περισσότερα »

You are subscribed to email updates from Κοκοράκι! To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Απογευματινές ληστείες στο Καπανδρίτι

Posted: 19 Nov 2011 05:01 AM PST

Απαρνούνται τη... νυχτερινή βάρδια οι κακοποιοί

Από νωρίς πιάνουν δουλειά πλέον οι διαρρήκτες. Μόλις στις 6 το απόγευμα χθες, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Καπανδρίτι και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους ενοίκους και άρπαξαν άγνωστο ποσό.Τρεις ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή, 3 άνδρες μπήκαν σε άλλη μονοκατοικία και, αφού ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη, πήραν χρήματα και το κλειδί του αυτοκινήτου του, με το οποίο διέφυγαν.Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες των ληστειών.

Μια Ιταλίδα μάχεται για την Ελλάδα

Posted: 19 Nov 2011 04:47 AM PST

Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθειά της

Η Ελλάδα μπορεί να διαπομπεύεται διεθνώς, όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που υποστηρίζουν τη χώρα μας και θέλουν να αποκαταστήσουν την πληγωμένη φήμη της.Η 47χρονη Ιταλίδα Κλαούντια Μπετιόλ, η οποία είναι μηχανικός, αποφάσισε να οργανώνει μέσω Ίντερνετ μια εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να πουν «όχι» στην εκποίηση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», η Κ. Μπετιόλ δεν θέλει να πωληθούν σε κερδοσκόπους τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, ωστόσο ζητεί να τα πάρει ένας ευρωπαϊκός δημόσιος φορέας που θα τα χρησιμοποιήσει ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που πρέπει να δώσει η χώρα στους δανειστές.«Οι ρίζες της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα. Μαζεύουμε υπογραφές ώστε να ακουστούμε στις Βρυξέλλες. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε έναν σεβαστό αριθμό για να μην πουν ότι είμαστε λίγοι» δήλωσε πρόσφατα στην ιταλική τηλεόραση.Μέσω της ιστοσελίδας www.europeancommongoods.org καλεί όλους τους Ευρωπαίους να συμμετέχουν. Μέχρι στιγμής, την ιστοσελίδα έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 36.000 χρήστες, ενώ έχουν υπογράψει περίπου 2000 Έλληνες.

Το πικάντικο μυστικό της Ντέμι Μουρ

Posted: 19 Nov 2011 04:45 AM PST

Γνωστός της αποκαλύπτει την πραγματική αιτία του διαζυγίου

«Η σχέση που είχε με τον Άστον δεν της ήταν ποτέ αρκετή, επειδή η Ντεμί Μουρ είναι στην πραγματικότητα bisexual. Της αρέσουν οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες». Αυτό ισχυρίζεται ένας γνωστός της ηθοποιού, η οποία ανακοίνωσε προχθές το διαζύγιό της με τον Άστον Κούτσερ.Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συμφωνήσει να έχουν έναν ανοιχτό γάμο, δηλαδή μπορούσαν να βγαίνουν και με άλλα άτομα. Μάλιστα λέει ότι «όλοι στο Χόλιγουντ γνώριζαν για τη συμφωνία. Ήταν κοινό μυστικό και έτσι έπρεπε να παραμείνει».Ωστόσο, η συνταγή «χάλασε» όταν οι περιπέτειες του Κούτσερ με νεαρές στάρλετ βγήκαν στη δημοσιότητα. Αυτό, προφανώς, δεν προβλεπόταν στη συμφωνία!Την ίδια άποψη υποστήριξε και κωμικός Τσέλσι Χάντλερ, η οποία πρόσθεσε ότι οι Μουρ και Κούτσερ επιδίδονταν συχνά σε ερωτικά τρίγωνα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές